Akármilyen hihetetlen, nem mindig a pénz a titok nyitja. Megmutatjuk Önnek,

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Akármilyen hihetetlen, nem mindig a pénz a titok nyitja. Megmutatjuk Önnek,"

Átírás

1 Ön is irigyli azokat az intézményvezetőket, kulturális szervezőket, akik megengedhetik maguknak, hogy bármilyen zenei csemegét megfizessenek és világsztárokkal kényeztessék a saját közönségüket? Akármilyen hihetetlen, nem mindig a pénz a titok nyitja. Megmutatjuk Önnek, hogyan szervezhet garantáltan világszínvonalú külföldi előadókkal jazzkoncertet saját kulturális intézményében anélkül, hogy csillagászati gázsikat kelljen kifizetnie? (És hogy ezért még a főnöke, a polgármestere, az alpolgármestere is megdicsérje! A közönségről nem is beszélve ) Ha tudni szeretné a választ a fenti kérdésre, olvasson tovább! Ígérem, hogy mire a levél végére ér, a kezében lesz a megoldás, s megismer egy olyan struktúrát, amiről eddig legfeljebb csak álmodott. Biztosan járt már úgy, hogy az előadó nem azt nyújtotta, amiért a közönség megvette a jegyet (ilyenkor persze mindig a szervezőt szidják, néha még a sajtó is kikezdi) olyan extra igények, előre nem látható kiadások merültek fel, amik miatt végül is rosszabb lett egy produkció mérlege a tervezettnél nem tudott meghívni egy olyan produkciót, amit szeretett volna, pedig a közönség imádta volna az előadót még ki tudta fizetni, de a kellő reklámra már nem maradt pénze, vagy ideje Ettől retteg Ön is Mindezeket valószínűleg a jazzben is szeretné garantáltan elkerülni. Ehelyett nem lenne csodálatos érzés, ha egy ajánlatból olyan tradicionális jazzkoncertet választhatna, ahol 1. olyan kiváló zenészek játszanának az Ön közönségének, akik húzónévként Amerikában és Nyugat-Európában jazzfesztiválokat és koncerttermeket töltenek meg? 2. szerződő partnere intézné Ön helyett a szállítás, szállás gondjait is, hogy Önnek csak a terem, a fény, a hangosítás és az öltözők biztosításával kelljen törődnie? 3. a reklámanyagok terveztetésével, nyomtatásával sem kellene bajlódnia, mindent készen kapna, csak ki kellene helyeznie a plakátokat és a szórólapokat, s ráadásul az Ön intézményének koncertje része lenne egy országos reklámkampánynak is? 4. hét hónappal a rendezvény előtt pontosan ismerné a rendezvény összes költségét? Ez lenne az igazi! 1 old.

2 5. egy olyan nemzetközi fesztivál részévé válna az Ön intézménye és városa, ami külföldről is rendszeresen vonz jazzrajongókat? 6. az Önöknél rendezett koncert nagy valószínűséggel soha, sehol nem ismétlődhetne meg, teljesen egyedi élményt jelentene, amiben csak az Ön közönsége részesülhet? 7. ráadásul az egész csak annyiba kerül, amennyit az Ön intézményének pénztárcája elbír? 17 éves nemzetközi fesztiválszervezői tapasztalattal a hátunk mögött tudjuk, hogy a fent felsorolt lehetőségeket soha, senki nem kínálja, pedig milyen fontosak lennének, s micsoda biztonságot jelentenek egy kulturális téren tevékenykedő szakember számára. Mivel mi mindkét oldalról, a fellépő és a szervező oldaláról is nagyon jól ismerjük az összes lehetséges problémát, a szó szoros értelmében garantáltan jó megoldást tudunk nyújtani a fenti kérdésekre (a garanciáról egy kicsit később lesz még szó, csak menjünk sorjában). Ne takargassuk tovább, hiszen akik ezt a levelet olvassák, azok közül úgyis sokan dolgoztak már velünk, s tudják, mi fán terem a Bohém Fesztivál. Talán még az ő számukra is az a legjobb, ha végigvesszük a fenti 7 pontra általunk kínált megoldásokat: 1. Nyolc ország (USA, Kanada, Anglia, Hollandia, Svédország, Norvégia, Olaszország, Németország) 12 világszínvonalú tradicionális jazzmuzsikusát és két magyar zenészt hívunk meg, hogy a jazz eredeti, spontán, energiától duzzadó és bohém világát varázsolják a színpadra. 2. Mi nem csak meghívjuk a zenészeket, de utaztatjuk, altatjuk és a koncertek utáni vacsora kivételével etetjük is. 3. Mivel a Bohém Fesztivál 17 éve országos (vagyis a központi kecskeméti hétvégén kívül a külföldi zenészek az ország más városában is fellépnek), az egységes megjelenés érdekében a közös műsorfüzetről és a minden helyszínre készülő plakátokról és szórólapokról is mi gondoskodunk, tervezéstől a kiszállításig. Ez országos terjesztésben minimum 25 ezer műsorfüzetet, s helyszínenként 200 plakátot és 600 szórólapot jelent. 4. Ha továbbolvas, megtudja, hogy mi pontosan mit kínálunk, s mennyiért. Mivel gyakorlatilag mindent készen házhoz szállítunk, Önöknek csak a helyben felmerülő költségeik maradnak, az pedig könnyen kiszámítható. 5. A Bohém Fesztiválra több, mint egy évtizede kezdtek jönni a külföldi nézők, s azóta is folyamatos az érdeklődés. A magyar közönségünk szerint lehet egy ilyen rendezvény próféta a saját hazájában is! A megoldás 2 old.

3 6. Most újítunk és nem zenekarokat, hanem önálló zenészeket hívunk meg a fent említett országokból, akik Magyarországon fognak először és utoljára találkozni közös formációk tagjaként, ráadásul itt is minden helyszínen valószínűleg más-más összetételű együtteseket alkotnak majd. 7. A szólózongoristától a héttagú formációig Önök bármit választhatnak, ízlésüknek és költségvetésüknek megfelelően. Ne kerülgessük a forró kását, itt van fehéren feketén, hogy mindez mennyibe kerül: szólózongorista (1 fő) duó (2 fő) trió (3 fő) kvartett (4 fő) kvintett (5 fő) szextett (6 fő) szeptett (7 fő) Ft + ÁFA Ft + ÁFA Ft + ÁFA Ft + ÁFA Ft + ÁFA Ft + ÁFA Ft + ÁFA Ha gyanakszik és úgy érzi, itt valami bűzlik, megértjük. A minőséget mindig meg kell fizetni, itt mégsem? Miért jönnének el az Önök intézményébe ennyiért azok, akiknek külföldön ennek három-négyszerese a fellépti díjuk? Miért ilyen kedvező? Ennek alapvetően két oka van: a.) a konstrukció és az, hogy b.) szeretik Magyarországot és a Bohém Fesztivált. Egyrészt könnyebb lefaragni az árakat, ha valaki egy-másfél hétig itt van és minden nap fellép, mintha csak egy-egy koncertre szerződtetnénk őket, másrészt a Bohém Fesztiválnak nagyon jó a híre. Nem csak a kecskeméti hétvégén zajongó rajongók, de a közönség más városokban tapasztalható lelkesedése is vonzó a zenészek számára. A magyar közönség miatt is szívesen jönnek tehát, s a zenészek a külföldi fesztiválokon ajánlják is egymásnak a Bohém Fesztivált. A jó emlékek nem rövidtávúak, egy májusi fesztiválon Amerikában olyan amerikai zenésszel is találkoztunk, aki nem csak nosztalgikusan emlegette a lelkes magyar közönséget, de tizenkét év után is magától értetődő természetességgel ki tudta ejteni Zalaegerszeg nevét. Persze tudjuk azt is, hogy a tradicionális jazz rétegműfaj, a dixieland világsztárok nem szerepelnek milliós nézettségű televíziós show-kban, tehát nehezebb meggyőzni arról a közönséget, hogy itt valami világszínvonalú történik. Ez külföldön is így van, ennek ellenére ott létezik az a rétegközönség, amely hajlandó (és persze képes) kifizetni a piaci árú belépőket. Nálunk ez még nem alakult ki. De elsősorban nem a piaci viszonyok befolyásolnak minket az árképzésben, a kedvező áraknak van egy nagyon egyszerű, és talán a fentieknél is sokkal fontosabb oka: missziót teljesítünk. Mi is és a zenészek is. Mi non-profit szervezetként ugyan 3 old.

4 szeretjük, ha valamin nyerünk, de nem az azonnali extraprofit az elsődleges célunk, hanem az, hogy a magyar közönség megismerje és ezáltal értékelni tudja az igazi tradicionális jazzt. Nem azt a fajta jazzt, amit itthon lehet a legtöbb magyar és zenekartól hallani, hanem amit a műfaj legjobbjai produkálnak. Közönséget nevelünk. Ez a legjobb zenészeknek is fontos és szívesen jönnek. A közönségnevelés a jövőnket jelenti. A zenészek, a kulturális szervezők és a gyermekeink, unokáink jövőjét egyaránt. Ezért hajlandóak vagyunk lemondani a profitról is. Sőt, még többről is! Nekünk nagyon jó érzés, hogy a külföldi zenészek bíznak bennünk. Az is jó, ha Önök szervező partnerként szintén megbíznak bennünk. A bizalom ugyanis, mindenféle szerződésen túl, az egyetlen valódi alapja bármilyen együttműködésnek; s ezt a bizalmat külön honoráljuk, mégpedig egy egészen egyedülálló módon: Vakrendelésért extrakedvezmény! A fellépők névsorát ebben a levélben nem hozzuk nyilvánosságra, csak a honlapunkon és egy újabb levélben október 1-jén. Aki viszont addig rendel, s a nevek ismerete nélkül csak a létszám és az ár alapján dönt, az még kedvezőbben jut hozzá a koncertekhez, cserébe viszont mi fogjuk meghatározni, hogy az általa megadott létszámú együttesben milyen zenészek játszanak majd. A vakrendeléses extrakedvezmény szeptember 30-ig történő rendelés esetén tehát a következő: Még kedvezőbb! szólózongorista (1 fő) duó (2 fő) trió (3 fő) kvartett (4 fő) kvintett (5 fő) szextett (6 fő) szeptett (7 fő) Ft + ÁFA Ft + ÁFA Ft + ÁFA Ft + ÁFA Ft + ÁFA Ft + ÁFA Ft + ÁFA Ha még ezek az összegek is magas kockázatot jelentenének Önöknek az ismeretlen produkcióért, megnyugtathatjuk: Önök semmit nem kockáztatnak. Hogy miért? Mert mostantól, a kulturális szakmában soha nem látott újdonságként Garanciát adunk a világszínvonalra! Nem szeretnénk, ha bárkinek félelmei lennének az ajánlott koncertek minőségével kapcsolatban, vagy neadjisten rossz szájíze lenne egy kevésbé sikeres koncert után. Mivel mi biztosak vagyunk abban, hogy amit kínálunk, az világszínvonalú és bármilyen külföldi jazzfesztiválon megállná a helyét, ezért nyugodt szívvel vállalunk minden produkcióra 100%-os garancia! 100%-os azonnali pénzvisszafizetési garanciát! 4 old.

5 Igen, lehet, hogy megőrültünk, de jól olvasta és el is magyarázom: 100%-os garanciát vállalunk a zenére. Önök a megállapodás szerint a koncert előtt kifizetik a teljes összeget, s ha a zenészek nem úgy teljesítenek, ahogy Önök azt rendezőként elvárják, akkor mi kérdés nélkül visszafizetjük a teljes összeget. A garancia a zenére vonatkozik, tehát pl. a közönség létszámára, vagy egyéb okokra való hivatkozás esetén nem fizetjük vissza a pénzt, hiszen azok tőlünk független dolgok. Azért viszont felelünk, ha az általunk ajánlott zenészek munkájának minősége nem éri el az Önök által elvárt szintet. Ezzel azt is lehetővé tesszük, hogy egy kifogásolható produkció esetén Önök is megfelelően tudják kezelni saját közönségük reklamációit. Tudjuk, hogy ez merőben szokatlan eljárás kulturális területen, de ezzel is bizonyítjuk, hogy mi abszolút biztosak vagyunk az általunk kínált koncertek minőségében. Még akkor is, ha most még mi magunk sem tudjuk, hogy Önöknél ki kivel fog együtt zenélni. Dátum Mikor is lesz ez az egész, amiről eddig írtam és miről is írtam egyáltalán? A Bohém Fesztivál (teljes nevén a XVII. Nemzetközi Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál) a Tavaszi Fesztivál egyik kiemelt eseménye, időpontja Kecskeméten március A Kecskemétre érkező zenészek ezt megelőzően és ezt követően tudnak másutt fellépni, vagyis: március 24. (kedd) és április 4. (szombat) között. Erre az időszakra lehet tehát tervezni, március kivételével, mert akkor mindenki Kecskeméten muzsikál. Mikor? Még egy pluszajánlat azoknak, akik tartanak az ismeretlentől Ha valaki a fentiek ellenére is inkább olyanba vágná a fejszéjét, amit ismer, de amit legalábbis könnyebben kiszámíthatónak tart, azok számára a fesztivált szervező, 24 éve a világ legnagyobb jazzfesztiváljain edződő, 14 lemezes és emertondíjas házigazda zenekart ajánljuk magában vagy akár vendégszólistákkal együtt is, az alábbi kondíciók szerint: fellépő szept. 30-ig Bohém Ragtime Jazz Band (8 fő) Ft+ÁFA Ft+ÁFA Bohém+1 vendégszólista (9 fő) Ft+ÁFA Ft+ÁFA Bohém+2 vendégszólista (10 fő) Ft+ÁFA Ft+ÁFA Viheti a Bohémot is! Ez elég sok információ volt ahhoz, hogy Önnek is kavarogjon a feje. Én ötször is átolvastam, hogy mindent leírtunk-e, ezért magunk miatt is engedje meg, hogy összefoglaljuk az ajánlatot, hogy minden egyértelmű legyen: 5 old.

6 Bohém Fesztivál 2009 együttműködési ajánlat A március végén rendezendő Bohém Fesztiválra meghívott zenészek (12 külföldi és 2 magyar) szerepeltetésére teszünk olyan ajánlatot, ami nem csupán arról szól, hogy Önök vegyék meg az általunk ajánlott produkciót, hiszen mi (a szervező Kecskeméti Jazz Alapítvány) is nagyon sok mindent vállalunk, sőt garantálunk. Összegzés Lehetőséget biztosítunk arra, hogy anyagi lehetőségeikhez mérjék a meghívottak számát, 1-től akár 10 főig, a feljebb vázoltak szerint. A fellépti díj (meghívott fellépők számától függően Ft + ÁFA és Ft + ÁFA között) a következőket foglalja magában, vagyis ezeket mi vállaljuk: művészek fellépése művészek szállítása művészek szállása a művészek fotóinak, életrajzának Önökhöz való eljuttatása legkésőbb a fellépés előtt 60 nappal min db Bohém fesztivál-műsorfüzet országos terjesztése legkésőbb március legelején minden helyszín reklámozása a Bohém Fesztivál országos kampánya részeként honlapunkon, elektronikus és nyomtatott hírlevelünkben, továbbá az internetes sajtóban 200 db plakát (38x70 cm, 2+0) és 600 db szórólap (10x21 cm, 2+0) tervezése, nyomása, eljuttatása az Önök intézményébe a rendezvény előtt 30 nappal az Artisjus műsornyomtatványának kitöltése legkésőbb április 10-ig (ha ezt Önök a fellépőktől elfelejtik kérni) Amit mi adunk Aminek biztosítását Önöktől várjuk: terem, öltözők hangosítás (szólózongoránál és kisebb formációknál ill. kisebb teremben akusztikus is lehet a koncert) világítás zongorás produkció esetén 440 Hz-es A-ra hangolt, jó állapotban lévő zongora vacsora (főtt étel) a koncert előtt vagy után a fellépők és a zenészek kísérői számára (szóló, duó, trió esetében +1 fő, egyébként +2 fő) közönségszervezés plakátok, szórólapok kihelyezése, egyéb helyi reklám Artisjus Jogvédő Irodához való bejelentés, jogdíjfizetés Amit Önök adnak A fellépők névsorát egy újabb levélben illetve honlapunkon október 1. után közöljük, a szeptember 30-ig (a nevek nélkül, csak létszámra ) rendelőknek extrakedvezményt biztosítunk. Szeptember 30-ig csak így rendelhet: 6 old.

7 Megrendelés a határidő ellenőrizhetősége miatt csak ben a festival@bohemragtime.com címre! Megrendelés Természetesen ha kérdésük van, személyesen is szívesen állunk rendelkezésükre. Telefon: 20/ És ne feledjék, hogy függetlenül attól, hogy teljes áron vagy extrakedvezménnyel rendeltek a zenére 100%-os garanciát adunk. Kereskedelmi nyelven szólva: mi ajánljuk, Önök megveszik. Ha nem tetszett, kérdés nélkül visszafizetjük a teljes vételárat. A teljes kockázatot mi viseljük. Természetesen a bizalomért bizalmat várunk. Mi vállalunk minden kockázatot! Nem akarunk cseppet sem névtelenek maradni, ezért íme a fesztivál és a szervezők adatai: Rendezvény: XVII. Nemzetközi Bohém Ragtime & Jazz Fesztivál Dátum: március 24. kedd április 4. szombat Szervező: Kecskeméti Jazz Alapítvány székhely: 6044 Kecskemét, Hullám u. 14. levelezési cím: 6001 Kecskemét, Pf Honlap: És még egy apróság, amit talán nem árt már most előrebocsátani: a minél jobb fogadtatás érdekében érdemes minden formációhoz megtalálni a megfelelő közeget, hiszen ez nagyon fontos egy koncert sikeréhez, különösen olyan, a spontaneitáson és a közönségre való reagáláson alapuló zene esetében, mint a tradicionális jazz. A ragtime, dixieland, New Orleans jazz és a swing mindig a közönséget kiszolgáló, a közönség aktivitását igénylő műfajok voltak, a jó helyszín tehát alapvető fontosságú. Adatok A helyszín Várjuk a válaszát, hogy együttműködhessünk Önökkel és hogy hozzájárulhassunk, hogy a végén megdicséri a főnöke, vagy a polgármester, vagy az alpolgármester, sőt a közönség is! Csak ne felejtse el meghívni őket! Kecskemét, szeptember 10. Tisztelettel, Ittzés Tamás fesztiváligazgató 7 old.

PREMIER NAPOK. TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA

PREMIER NAPOK. TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA PREMIER NAPOK 2016. MÁRCIUS 18-19. PREMIER KORTÁRS MODERN TÁNC ÉS ZENEI VERSENY TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS 2016. március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA A Premier Kortárs modern tánc és Zenei Versenyt meghirdető

Részletesebben

A vizsgafeladat ismertetése: A rendezvényszervezés alapismereteinek bemutatása a szakképző intézmény által összeállított kérdéssor alapján

A vizsgafeladat ismertetése: A rendezvényszervezés alapismereteinek bemutatása a szakképző intézmény által összeállított kérdéssor alapján A vizsgafeladat ismertetése: A rendezvényszervezés alapismereteinek bemutatása a szakképző intézmény által összeállított kérdéssor alapján A tételekhez segédeszköz nem használható. A feladatsor első részében

Részletesebben

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ

KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ KARNEVÁLI CIVIL KORZÓ FELHÍVÁS A SAVARIA TÖRTÉNELMI KARNEVÁLON VALÓ RÉSZVÉTELRE CIVIL SZERVEZETEK számára és MŰVÉSZETI PRODUKCIÓKAT bemutató csoportok, zenekarok, együttesek, egyéni előadók számára SAVARIA

Részletesebben

Szakmai beszámoló Pályázati azonosító: /00295 Adatlap azonosító: A2014/N8906

Szakmai beszámoló Pályázati azonosító: /00295 Adatlap azonosító: A2014/N8906 Szakmai beszámoló Pályázati azonosító: 202104/00295 Adatlap azonosító: A2014/N8906 1 A program előzményei A Happy Dixieland Baráti Kör Egyesületet többek között a magyar zenei kulturális örökség megőrzése

Részletesebben

Versenyképesség-növelő Alapcsomag

Versenyképesség-növelő Alapcsomag ÉRJEN EL hozzáadott értékkel és együttműködésekkel nagyobb profitot, több minőségi vevőt, versenyelőnyt, illetve hatékonyabb működést! Vereb István vagyok. Az én dolgom, hogy mentorként fejlődéshez és

Részletesebben

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató

Digitális szegmensek. Kurucz Imre NRC Marketingkutató Digitális szegmensek Kurucz Imre NRC Marketingkutató 20161 május Három szegmens a 15-59 éves lakosságon belül Digitális analfabéták nem használják az internetet, így (szinte) teljesen kívül rekednek a

Részletesebben

Varga Timea, Fotók: a Lord tagjainak archívumából Koncert fotók: Horváth László

Varga Timea, Fotók: a Lord tagjainak archívumából Koncert fotók: Horváth László 10», Varga Timea, 2007 Fotók: a Lord tagjainak archívumából Koncert fotók: Horváth László Az együttes tagjai: Erős Attila - szólógitár Pohl Mihály - ének Gidófalvy Attila - billentyűs hangszerek Gyurik

Részletesebben

A H i p H o p I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y

A H i p H o p I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y BEMUTATKOZÁS A H i p H o p I n t e r n a t i o n a l H u n g a r y A Hip Hop International Hungary alapítóinak sikerült először megszerezniük az MTV zenés tv-csatornán közelmúltban futott, népszerű America

Részletesebben

Szakmai beszámoló Pályázati azonosító: /00364 Adatlap azonosító: A2016/N0637

Szakmai beszámoló Pályázati azonosító: /00364 Adatlap azonosító: A2016/N0637 Szakmai beszámoló Pályázati azonosító: 202104/00364 Adatlap azonosító: A2016/N0637 1 A program előzményei A Happy Dixieland Baráti Kör Egyesületet többek között a magyar zenei kulturális örökség megőrzése

Részletesebben

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Baranya megye

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Baranya megye #zeneóra Ifjúsági bérlet 2019-2020 Baranya megye Elérhetővé tesszük az élményt! A Filharmónia Magyarország ifjúsági koncertsorozata 6 éves kortól egészen 18 éves korig szólítja meg az iskolásokat azzal

Részletesebben

KÖSZ - Közlekedéskultúra Szolgálat Alapítvány

KÖSZ - Közlekedéskultúra Szolgálat Alapítvány Tóth Andrea környezetvédelmi ügyintéző Szombathely MJV Polgármesteri Hivatal Tárgy: Városüzemeltetési Osztály Autómentes Nap Szombathely 2013. Kommunális és Környezetvédelmi Iroda programterve és támogatási

Részletesebben

A fesztivál piac jellemzői

A fesztivál piac jellemzői A fesztivál piac jellemzői A Magyar Fesztivál Regisztrációs és Minősítő Programba 20-201 között 3 fesztivál kérte a regisztrálását. A következő adatok, ennek a 3 fesztiválnak az elemzésén alapulnak. 1

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek

Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a II. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia kiállító partnere 2013. február 21-én Kedves Kiállító partnerünk!

Részletesebben

Szakmai beszámoló MÓRIKUM Kultúr-Fröccs-Fesztivál augusztus 18-tól 20-ig

Szakmai beszámoló MÓRIKUM Kultúr-Fröccs-Fesztivál augusztus 18-tól 20-ig Szakmai beszámoló MÓRIKUM Kultúr-Fröccs-Fesztivál 2016. augusztus 18-tól 20-ig Évtizedek óta hagyományosan az augusztus 20-ai hétvégén 2-3 napos rendezvénysorozatot szervez intézményünk, a Lamberg-kastély

Részletesebben

SZÍNHÁZ RENDEZVÉNY KONCERT KÖNYV

SZÍNHÁZ RENDEZVÉNY KONCERT KÖNYV 2016. június-július Az önkormányzat havi programajánlója SZÍNHÁZ RENDEZVÉNY KONCERT KÖNYV Balatoni Regionális Történeti Kutatóintézet Könyvtár és Kálmán Imre Emlékház Kálmán Imre Kulturális Központ Siófok,

Részletesebben

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 /

Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u : 68 / ; : 68 / Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi Önkormányzata 5801 Mezőkovácsháza, Árpád u. 176. : 68 / 381-011; : 68 / 381-656 3/2016. sz. román önk. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mezőkovácsháza Város Román Nemzetiségi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 26-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 26-i rendes ülésére Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. május 26-i rendes ülésére Tárgy: Dombóvár megjelenése a helyi nyomtatott és elektronikus médiában Előterjesztő:

Részletesebben

VIII. DUDIK Fesztivál

VIII. DUDIK Fesztivál VIII. DUDIK Fesztivál Szakmai beszámoló 2016.09.12. Dunaújvárosi Egyetem Dunaújvárosi Főiskola DUDIK fesztivál 2016. június 9-10-11-12. Dunaújváros, Alsó-Duna part Szakmai beszámoló Tartalom 1. DUDIK a

Részletesebben

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia

III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia a tavalyi, II. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia Mutassa be cégét és termékeit fejlett nagykereskedő és gyártó cégek vezetőinek és legyen a III. Országos Nagykereskedői és Gyártói Konferencia

Részletesebben

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Veszprém megye

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Veszprém megye #zeneóra Ifjúsági bérlet 2019-2020 Veszprém megye Elérhetővé tesszük az élményt! A Filharmónia Magyarország ifjúsági koncertsorozata 6 éves kortól egészen 18 éves korig szólítja meg az iskolásokat azzal

Részletesebben

Programajánló. Kobuci Blues Fesztivál Balaton Sound Fesztivál. Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál

Programajánló. Kobuci Blues Fesztivál Balaton Sound Fesztivál. Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál Kobuci Blues Fesztivál Balaton Sound Fesztivál Vajdahunyadvári Nyári Zenei Fesztivál Bajai Halfőző Fesztivál X. Jubileumi Dobfesztivál New Orleans Jazz Fesztivál Visegrádi Nemzetközi Palotajátékok 2. Gönci

Részletesebben

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS. a bánki Louis Armstrong Jazzfesztivál megrendezésére. (tervezet: A alternatíva)

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS. a bánki Louis Armstrong Jazzfesztivál megrendezésére. (tervezet: A alternatíva) EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS a bánki Louis Armstrong Jazzfesztivál megrendezésére (tervezet: A alternatíva) Jelen együttműködési megállapodás létrejött az alábbi partnerek között: 1. Swing Jazz Kultúráért

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András.

Tisztelt Partnerünk! A Magyar Epilepszia Liga vezetősége nevében szeretettel várunk érdeklődésüket! Prof. Fogarasi András. Tisztelt Partnerünk! 2018. tavaszán 14. alkalommal kerül megrendezésre a Magyar Epilepszia Liga országos kongresszusa. A korábbi évekhez hasonlóan most is az a célunk, hogy az epileptológiát és az epilepsziás

Részletesebben

SzeptEmber Feszt 2011 Gasztronómiai és kulturális fesztivál 2011. szeptember 2-4. www.szeptemberfeszt.hu

SzeptEmber Feszt 2011 Gasztronómiai és kulturális fesztivál 2011. szeptember 2-4. www.szeptemberfeszt.hu SzeptEmber Feszt 2011 Gasztronómiai és kulturális fesztivál 2011. szeptember 2-4. www.szeptemberfeszt.hu A Rétesvonat 35 féle rétest sütött meg Előzmények 2010-ben a GKRTE volt díszvendégünk 2000-ben jött

Részletesebben

CARGO Közlekedési Kft.

CARGO Közlekedési Kft. CARGO Közlekedési Kft. Konferencia partneri ajánlat 2018 RepülésVilág konferencia A közlekedéstörténet egyik legnagyobb hatású változása zajlott le a szemünk előtt az elmúlt másfél évtizedben, amivel a

Részletesebben

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON.

ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. ÜZLET. ÉLMÉNY. BALATON. 2017. szeptember 15-16. Balatonkenese A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett létszám: 2017. szeptember 15-16. Kenese Marina-Port, Balatonkenese, Kikötő

Részletesebben

Különböző adóterhekkel sokféle juttatást választhatnak a munkáltatók, amikor saját juttatási rendszerüket építik.

Különböző adóterhekkel sokféle juttatást választhatnak a munkáltatók, amikor saját juttatási rendszerüket építik. Különböző adóterhekkel sokféle juttatást választhatnak a munkáltatók, amikor saját juttatási rendszerüket építik. Az egyes speciális juttatások, a juttatások megvalósítási módja azonban más és más munkáltatói

Részletesebben

www.tantaki.hu Oldal 1

www.tantaki.hu Oldal 1 www.tantaki.hu Oldal 1 Problémacsillapító szülőknek Hogyan legyen kevesebb gondom a gyermekemmel? Nagy Erika, 2012 Minden jog fenntartva! Jelen kiadványban közölt írások a szerzői jogról szóló 1999. évi

Részletesebben

A Versszínház rövid története, fontosabb eseményeink:

A Versszínház rövid története, fontosabb eseményeink: A Versszínház rövid története, fontosabb eseményeink: A Versszínház magyar költők költészetének és életének színházi, zenei és képzőművészeti formában való bemutatásával foglalkozik. Turek Miklós színművész

Részletesebben

A III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál 2014 Budapest.

A III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál 2014 Budapest. A III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál 2014 Budapest. Bevezetés III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivált a III. Muzsika Hídja Balaton Nemzetközi Fesztivál Szervezőbizottság rendezi meg

Részletesebben

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas

IDŐPONT: HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port. SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas Ü Z L E T. É L M É N Y. B A L A T O N IDŐPONT: 2018.09.14-15 HELYSZÍN: Balatonkenese, Hotel Marina Port SZERVEZŐK: iroda.hu / Litkey Farkas A verseny időpontja: Helyszín: Tervezett flotta méret: Tervezett

Részletesebben

Zenepedagógiai munkásságának állomásai: és között a Győri Zeneművészeti Szakiskola és Főiskola tanára, 1972-től 2006-ig volt a

Zenepedagógiai munkásságának állomásai: és között a Győri Zeneművészeti Szakiskola és Főiskola tanára, 1972-től 2006-ig volt a A JANOTA-MŰHELY 80 ÉVES RÖVID KRÓNIKÁJA ( Torda, 1936. január 27.) Iskolai tanulmányait Győrben végezte, kitűnő rendű érettségi és az ottani zenekonzervatóriumi tanulmányai (zongora és fagott főtanszak)

Részletesebben

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok

I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az idei évben,..-án kerül megrendezésre a I. Ótapolca - Menti Lovas Napok Az Ótapolca mentén, Pápa és Győr között, egyesületünk első, hagyományteremtő alkalommal, rendezi meg a Kulturális és Lovas Napokat,

Részletesebben

Építész stúdiónk - GX Design Építész Stúdió Budapest - Építészmérnök tervező iroda

Építész stúdiónk - GX Design Építész Stúdió Budapest - Építészmérnök tervező iroda Építészeti tervezés, építész szakértés, építési műszaki ellenőrzés -Budapest. A Stúdió az építész tervezés mellett a képi, vizuális megjelenítés teljes eszköztárával szolgálja ki megrendelőinket Budapest

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 1. tavaszi nagykatalógus (LED értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom B.V. szervezésében, illetve

Részletesebben

1. Pedagógiánk a szentignáci lelkigyakorlatok felismeréseire támaszkodik közösen reflektálunk a tapasztalatainkra, és megosztjuk

1. Pedagógiánk a szentignáci lelkigyakorlatok felismeréseire támaszkodik közösen reflektálunk a tapasztalatainkra, és megosztjuk TANÁRI KÉRDŐÍV KIÉRTÉKELÉSE Az iskola vezetősége 6 novemberében arra kérte a tanárokat, hogy e kérdőív kitöltésével segítsék az iskola fejlődését és adjanak visszajelzést arra, hogy látják az iskolát,

Részletesebben

A Pest Megyei Ki Mit Tud? vetélkedő hivatalos. Szabályzata

A Pest Megyei Ki Mit Tud? vetélkedő hivatalos. Szabályzata A Pest Megyei Ki Mit Tud? vetélkedő hivatalos Szabályzata 1 Időpont: Helyi elődöntők /Aszód, Érd, Gyál, Monor, Vác/: legkésőbb 2008. április 20-ig. Döntő /Monor/: 2008. május 10. Nevezési határidő: 2008.

Részletesebben

Általános felhasználási feltételek. 1. Üzemeltetői adatok. 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre. 3. Rendelési információk

Általános felhasználási feltételek. 1. Üzemeltetői adatok. 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre. 3. Rendelési információk Általános felhasználási feltételek 1. Üzemeltetői adatok 2. Megvásárolható termékek, szolgáltatások köre 3. Rendelési információk 4. A megrendelt termék/házhoz szállítás díjának fizetésének módja 5. Elállás

Részletesebben

Hevesy György Magyar Orvostudományi Nukleáris Társaság

Hevesy György Magyar Orvostudományi Nukleáris Társaság Hevesy György Magyar Orvostudományi Nukleáris Társaság Elnök: Dr. Varga József Főtitkár: Dr. Garai Ildikó Debreceni Egyetem Nukleáris Medicina Intézet ScanoMed Kft. Tel.: 52 255-510; Fax: 52 255-500 Tel.:

Részletesebben

PET?FI M?VÉSZETI LIGET Dunaújváros MJV webhelyen lett közzétéve (

PET?FI M?VÉSZETI LIGET Dunaújváros MJV webhelyen lett közzétéve ( Az idén nyáron is benépesül a Pet?fi liget városunkban. A Bartók Kamaraszínház M?vészeti Liget névvel b? egy hónapos összm?vészeti fesztivállal gondoskodik a város polgárainak igényes nyári szórakoztatásáról.

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2018 Youth Volleyball Festival 7 13 July 2018 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2 0 1 8 7 13 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2018 Üdvözlünk minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

Célkitűzéseink. Programtervezet KÖZÖS ÉGBOLT ALATT MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGEK II. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA. 2015. szeptember 4-5.

Célkitűzéseink. Programtervezet KÖZÖS ÉGBOLT ALATT MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGEK II. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA. 2015. szeptember 4-5. KÖZÖS ÉGBOLT ALATT MAGYARORSZÁGI NEMZETISÉGEK II. ORSZÁGOS TALÁLKOZÓJA 2015. szeptember 4-5. www.nemzetisegitalalkozo.eu élkitűzéseink Nemzetiségeinknek évszázadokon keresztül megőrzött kulturális, gasztronómiai

Részletesebben

Szerepei: Levente - Árpád népe (Budapest Sportaréna 2006)

Szerepei: Levente - Árpád népe (Budapest Sportaréna 2006) ÖNÉLETRAJZ Feke Pál Huszonkét évesen eljátszotta Jézust a Jézus Krisztus Szupersztárban, óriási sikerrel a szegedi Dóm téren. Amerikában, Grazban és a Pulai Arénában is fellépett már musical főszerepekkel.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Táneverseny megrendezéséhez. A táneversenyt 2013. december 14-én rendezik meg Mezőberényhen a

ELŐTERJESZTÉS. Táneverseny megrendezéséhez. A táneversenyt 2013. december 14-én rendezik meg Mezőberényhen a a Képviselő-testület 2013. november 25-i ülésére Tervezett döntés: 1 db határozat ELŐTERJESZTÉS Véleményező Biz.: Pénzügyi és Gazdasági Bizottság Döntés: Egyszerű többségi, nyílt szavazással Előterjesztő:

Részletesebben

Motiva nyugdíjbiztosítás

Motiva nyugdíjbiztosítás Motiva nyugdíjbiztosítás rendszeres díjas, befektetési egységekhez kötött Ez az összefoglaló segít megismerni a Motiva nyugdíjbiztosítás főbb jellemzőit, és bemutatja a termék legfontosabb tulajdonságait.

Részletesebben

a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátásokról szóló rendelet módosítására

a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátásokról szóló rendelet módosítására E L Ő T E R J E S Z T É S a személyes gondoskodást nyújtó szociális ellátásokról szóló rendelet módosítására Tisztelt Képviselő-testület! Répcelak Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a szociális

Részletesebben

DEBRECZENI PRODUKCIÓS KFT. EXKLÚZÍV MŰSORAJÁNLATA

DEBRECZENI PRODUKCIÓS KFT. EXKLÚZÍV MŰSORAJÁNLATA DEBRECZENI PRODUKCIÓS KFT. EXKLÚZÍV MŰSORAJÁNLATA 2015 EXKLUZÍV ÉS EGYEDI AJÁNLAT MEGHITT HANGULAT MAGAS SZÍNVONAL KIVÁLÓ HANGZÁS ELEGANCIA TEHETSÉG LÁTVÁNY SHOW HOVA AJÁNLJUK? NÍVÓS ÜNNEPI ESEMÉNYEKRE

Részletesebben

Munkaterv a évre. Egységes munkaterv-forma társadalmi szervezetek számára. Általános adatok

Munkaterv a évre. Egységes munkaterv-forma társadalmi szervezetek számára. Általános adatok Egységes munkaterv-forma társadalmi szervezetek számára Általános adatok Szervezet neve: Budaörsi Pro Musica Kórusalapítvány Címe: 2040 Budaörs, Szabadság út 134. Levelezési cím: 2040 Budaörs, Víg u.63.

Részletesebben

Szolgáltatásismertető

Szolgáltatásismertető Mert eligazodni nem mindig könnyű... A felkészült rendezvényszervezők titka Bevezetés A megfelelő szintű és színvonalú egészségügyi szolgáltatás megválasztása nem mindig egyszerű feladat. A sportesemények

Részletesebben

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája

Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciája Mutassa be cégét és termékeit innovatív és tudatosan fejlődő cégek vezetőinek és legyen a Tudatos Vállalkozók Országos Konferenciájának kiállító partnere 2014. október 8-án Kedves Kiállító Partnerünk!

Részletesebben

Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015

Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015 Az V. Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivál 2015 Bevezetés A Muzsika Hídja Fesztivál Szervezőbizottsága 2015-ben is megrendezi a Muzsika Hídja Nemzetközi Fesztivált Budapesten 2015. július 25-26-án, első

Részletesebben

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Győr-Moson-Sopron megye

#zeneóra. Ifjúsági bérlet Győr-Moson-Sopron megye #zeneóra Ifjúsági bérlet 2019-2020 Győr-Moson-Sopron megye Elérhetővé tesszük az élményt! A Filharmónia Magyarország ifjúsági koncertsorozata 6 éves kortól egészen 18 éves korig szólítja meg az iskolásokat

Részletesebben

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE

Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE Bánk Község Önkormányzata Képviselő-testületének 19/2015. JEGYZŐKÖNYVE Készült: 2015. november 23-án 14 00 órai kezdettel megtartott képviselő-testületi ülésről Ülés helye: Bánk Község Önkormányzata, 2653

Részletesebben

KÖZVETLEN BRÜSSZELI FORRÁS PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ. Forgalmazói ügynökségek

KÖZVETLEN BRÜSSZELI FORRÁS PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ. Forgalmazói ügynökségek KÖZVETLEN BRÜSSZELI FORRÁS PÁLYÁZATI TÁJÉKOZTATÓ Program Pályázat megnevezése (magyar) Creative Europe Forgalmazói ügynökségek Pályázat megnevezése (angol) Support to Sales Agents 2017 Pályázat kódja EACEA/01/2017

Részletesebben

Youth Volleyball Festival

Youth Volleyball Festival 2016 Youth Volleyball Festival 17 23 July 2016 Kaposvár, Hungary Youth Volleyball Festival HUNGARY KAPOSVÁR 2016 17-23 JULY www.youthvolleyballfestival.org 2016 ÜDVÖZLÜNK minden sportbarátot az INTERSPORT

Részletesebben

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL

HÁZHOZSZÁLLÍTÁS FUTÁRSZOLGÁLATTAL MEGRENDELÉS Webáruházunk az interneten keresztül érhető el, de készleten lévő termékeink, ill, temékmintáink a 1132 Budapest, Visegrádi u. 60. 1/5 címen megtekinthetők. Megrendelését az áruház online felületén,

Részletesebben

\ H J l C ALPOLGÁRMESTERE. Tárgy: Javaslat folyószámla hitelkeret szerződés megkötésére. Tisztelt Képviselő-testület!

\ H J l C ALPOLGÁRMESTERE. Tárgy: Javaslat folyószámla hitelkeret szerződés megkötésére. Tisztelt Képviselő-testület! \ H J l C BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ALPOLGÁRMESTERE ÖNKORMÁNYZAT Tárgy: Javaslat folyószámla hitelkeret szerződés megkötésére Tisztelt Képviselő-testület! A 2009. évben megkötött folyószámla hitelkeret

Részletesebben

December havi programok

December havi programok December havi programok December 5-től korcsolyázunk : december 5. kedd, 7. csütörtök, 12. kedd,14. csütörtök 19. kedd ez a turnus januárban folytatódik Idén is a Jégpalota fedett jégcsarnokába megyünk

Részletesebben

Dr. Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár. Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Budapest. Tisztelt Államtitkár Úr!

Dr. Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár. Nemzeti Erőforrás Minisztérium. Budapest. Tisztelt Államtitkár Úr! Dr. Szócska Miklós egészségügyért felelős államtitkár Nemzeti Erőforrás Minisztérium Budapest Tárgy: Semmelweis Terv véleményezése Tisztelt Államtitkár Úr! A Közigazgatásfejlesztési Társaság üdvözli a

Részletesebben

országjáró KulTúR kamion Színház VR kiállítás 3D mozi Házhoz megy a kultúra Kiajánló

országjáró KulTúR kamion Színház VR kiállítás 3D mozi Házhoz megy a kultúra Kiajánló Színház VR kiállítás 3D mozi Kiajánló 1 Magyarországon először idén NYÁRON indul útjára és járja be az országot a Közép- Kelet Európában egyedülálló film-színház Szervezetünk az Esztrád Színház, Magyarországon

Részletesebben

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt)

Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) Ismerd meg a vászonkép készíttetés legnagyobb buktatóit! (9 perc alatt) És tudd meg, hogyan kerülheted el mindet! vaszonkepszalon.hu Ebben a kis doksiban igyekeztünk összegyűjteni neked azokat a buktatókat,

Részletesebben

Beszámoló Pályázati azonosító: NTP-AMI-13-0082

Beszámoló Pályázati azonosító: NTP-AMI-13-0082 Beszámoló Pályázati azonosító: NTP-AMI-13-0082 A zongorás tábor résztvevőinek a száma a tervezetthez képest jóval magasabb lett. Az eredetileg tervezett 25-30 gyermek helyett több mint 50 gyermek jelentkezett

Részletesebben

Kereskedés a tőzsdén

Kereskedés a tőzsdén Kereskedés a tőzsdén Egy kis ismétlés a tőzsde Térben és időben koncentrált piac A kereskedés az áru jelenléte nélkül történik Szabályozott piac törvény szabályozza a működést és a kereskedés módját Közvetlenül

Részletesebben

Falusi Ízek Fesztiválja Magyaregregy 2 0 1 0 V e r s e n y k i í r á s Törökkor hazánkban nem csak negatívumokkal írható le, sok új ételnyersanyagot nekik köszönhetünk, másrészt történelmünk része. Tudomásul

Részletesebben

Kedves Orgonabarátunk! Tisztelettel megköszönjük regisztrációját!

Kedves Orgonabarátunk! Tisztelettel megköszönjük regisztrációját! Kedves Orgonabarátunk! Tisztelettel megköszönjük regisztrációját! Engedje meg, hogy pár sorban tájékoztassuk a tervezett fesztiválról és arról, hogy a rendezvény sikere és nívója érdekében, milyen módokon

Részletesebben

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan

Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Általános szállítási feltételeink szerszámainkra vonatkozóan Rendelését várjuk: web áruházunkban, személyesen telephelyünkön (2092 Budakeszi, Budaörsi út 11.), e- mailen (ertekesites@ballun.hu), faxon

Részletesebben

árubemutatók kockázatai

árubemutatók kockázatai Az árubemutatók kockázatai Tanulmányozza át tájékoztatónkat, hogy megtudhassa, mit tehet annak érdekében, hogy egy kellemesnek ígérkező előadás ne váljon egy költséges vásárlássá. ERRE FIGYELJEN! 15 Milyen

Részletesebben

Ajánlat Szakmai workshop. Hatékony visszajelzési technikák megoldásfókusszal motivációs program vezetőknek

Ajánlat Szakmai workshop. Hatékony visszajelzési technikák megoldásfókusszal motivációs program vezetőknek Ajánlat Szakmai workshop Hatékony visszajelzési technikák megoldásfókusszal motivációs program vezetőknek Mi ez? 2 Szakmai Workshop, amelynek keretében a visszajelzés témáját járjuk körül több szemszögből,

Részletesebben

HOT JAZZ BAND koncert

HOT JAZZ BAND koncert XVI. évfolyam 4. szám önkormányzati havilap 2011. május HOT JAZZ BAND koncert Közérdekû címek, telefonszámok KÖZMEGHALLGATÁS: 2011. május 25. Idén is főtéri esték PROGRAMOK HOT JAZZ BAND Taksony, Fõtér

Részletesebben

Szerződés jóváhagyása: Körúti Színház

Szerződés jóváhagyása: Körúti Színház RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Kelemen Ágnes Előterjesztő: Varga Nándorné

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság november 16-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS A Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság november 16-i ülésére Budapest Főváros I. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: Sz-487/2016. ELŐTERJESZTÉS A Kulturális, Egyházügyi és Nemzetiségi Bizottság 2016. november 16-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette:

Részletesebben

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik!

BUSINESS CSALÁDI MOBIL A FAMILY BUSINESSTŐL BUSINESS. Ahol a család és az üzlet találkozik! w w w.family-business.hu CSALÁDI MOBIL A FAMILY TŐL Ahol a család és az üzlet találkozik! A Family Business egy 100%-os magyar tulajdonban lévő hálózatos értékesítési rendszer, amely 2001 elején alakult.

Részletesebben

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére

Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Üzleti Lehetőség: Üdülési Franchise Üzemeltetők Részére Egy befektetési lehetőség, amelyben befektetése egy év alatt nem csak megtérül, hanem évről évre megsokszorozódik! A Holiday Magyar Country Club

Részletesebben

ADATLAP MINTA. AZ AJÁNLÓ MEGNEVEZÉSE Előadó_egyéni_művészeti ág megnevezése_település.pdf Kézműves_egyéni_termék megnevezés_település.

ADATLAP MINTA. AZ AJÁNLÓ MEGNEVEZÉSE Előadó_egyéni_művészeti ág megnevezése_település.pdf Kézműves_egyéni_termék megnevezés_település. ADATLAP MINTA Az alábbi adatok feltöltése szükséges, értelemszerűen a relevánsak. - Név (csoport/egyéni alkotó) - Elérhetőségek (cím, e-mail, telefonszám, honlap) - Képviselő neve, elérhetőségei - Művészeti

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLÓ. Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és intézményei. PESTSZENTIMREI SPORTKASTÉLY a korszerű rendezvénycsarnok

MÉDIAAJÁNLÓ. Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és intézményei. PESTSZENTIMREI SPORTKASTÉLY a korszerű rendezvénycsarnok Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és intézményei Érvényes: 2019. január 1-től Rendezvény helyszíneink PESTSZENTIMREI SPORTKASTÉLY a korszerű rendezvénycsarnok A 2006-ban átadott modern rendezvénycsarnok

Részletesebben

MÉDIAAJÁNLÓ. Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és intézményei. Rendezvény helyszíneink. Érvényes: július 1-től

MÉDIAAJÁNLÓ. Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és intézményei. Rendezvény helyszíneink. Érvényes: július 1-től Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. és intézményei Érvényes: 2019. július 1-től PESTSZENTIMREI SPORTKASTÉLY a korszerű rendezvénycsarnok Rendezvény helyszíneink A 2006-ban átadott modern rendezvénycsarnok

Részletesebben

A BTM Kiscelli Múzeum. reprodukció megrendelői és felhasználási szabályzata

A BTM Kiscelli Múzeum. reprodukció megrendelői és felhasználási szabályzata A BTM Kiscelli Múzeum reprodukció megrendelői és felhasználási szabályzata 2016 A Budapesti Történeti Múzeum Kiscelli Múzeuma (a továbbiakban: Kiscelli Múzeum) a gyűjteményeibe tartozó műtárgyakról tudományos

Részletesebben

CsengőFest. 2010. május 22. Meghívó

CsengőFest. 2010. május 22. Meghívó CsengőFest 2010. május 22. Meghívó A Szironta Együttes és a Sziront'Art Közhasznú Egyesület sok szeretettel meghívja Önt és családját a besnyői Faluház udvarára 2010. május 22-én (szombaton) 10 órára a

Részletesebben

Szívet melengetõ délutánt töltöttem el a váci Bartók Béla Zeneiskolában, 2007.

Szívet melengetõ délutánt töltöttem el a váci Bartók Béla Zeneiskolában, 2007. VARSÁNYI LÁSZLÓNÉ SZOLFÉZS TANSZAKI NAP A VÁCI ZENEISKOLÁBAN Szívet melengetõ délutánt töltöttem el a váci Bartók Béla Zeneiskolában, 2007. március 22-én. A személyes meghíváson kívül egy szép meghívó

Részletesebben

Nótaest szerződéskötés

Nótaest szerződéskötés RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: Kelemen Ágnes Nótaest szerződéskötés

Részletesebben

Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben

Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben Esküvői Ajánlat a Medves Hotelben Ha egy olyan helyszínt keres, ahol nem kell kilométereket utaznia, hogy gyönyörű szép helyszínen fotózzák le álmai esküvői ruhájában, vagy ahol egy helyszínen lebonyolítható

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV STANDMEGJELENÉSI AJÁNLAT A CONSTRUMA / RENEO 2014-RE. Energiabarát Kft.

KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV STANDMEGJELENÉSI AJÁNLAT A CONSTRUMA / RENEO 2014-RE. Energiabarát Kft. KEDVEZMÉNYES KOLLEKTÍV STANDMEGJELENÉSI AJÁNLAT A CONSTRUMA / RENEO 2014-RE CONSTRUMA / RENEO 2014 A HUNGEXPO Zrt. szakmai partnereként ismét nagyon kedvező áron kínálunk megjelenési lehetőséget a jövő

Részletesebben

Az enneagram alkalmazása a gyakorlatban

Az enneagram alkalmazása a gyakorlatban Békéltető Főnök Lelkes Lojális / hős Megfigyelő / Szakértő Maximalista / reformer Segítő Sikeres Művész Az enneagram alkalmazása a gyakorlatban Családi Vállalkozások Munkacsoport workshopja 2019. augusztus

Részletesebben

Lesz-e Tarlós-bringa Budapesten?

Lesz-e Tarlós-bringa Budapesten? Lesz-e Tarlós-bringa Budapesten? Október vége van, 2013 októberéé, és jövő tavasszal, ha igaz, Budapesten is beindul a közbicikli rendszer, BUBI néven. Tud róla? Tudja, hogy mi is ez? Érdekli? Szeretné

Részletesebben

CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁL BORÁSZ KIAJÁNLÓ 2013

CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁL BORÁSZ KIAJÁNLÓ 2013 CSABAI KOLBÁSZFESZTIVÁL BORÁSZ KIAJÁNLÓ 2013 1/8 Kedves Borászok! Az immáron 18. alkalommal megrendezésre kerülő Csabai Kolbászfesztivál hazánk egyik legrangosabb gasztrokulturális rendezvénye. Az évről-évre

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt.

Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Együttműködés Budapest kulturális turizmusának fejlesztéséért 2014 Magyar Turizmus Zrt. Szeretnénk elérni, hogy a Budapestre látogatók a városban járva a megérkezéstől az elutazásig folyamatosan találkozzanak

Részletesebben

Ne csak lıj, célozz is!

Ne csak lıj, célozz is! Ne csak lıj, célozz is! Manapság egymást érik a különbözı cikkek és tanulmányok a válságkezeléssel kapcsolatosan. Én igazán akkor beszélek válságról, ha az a saját fejünkben/lelkünkben is kialakul. Mindaddig

Részletesebben

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT

BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT BAKKER AKCIÓS SZABÁLYZAT 3. őszi nagykatalógus (10, 20, 50 vagy akár 100 részes LED értékcsomag) 1. RÉSZ: A KAMPÁNY SZERVEZŐI ÉS A HIVATALOS AKCIÓS SZABÁLYZAT 1.1 A nyereményjáték a hollandiai Bakker Hillegom

Részletesebben

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK - XII. NEMZETKÖZI FÚVÓSZENEKARI FESZTIVÁL

A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK - XII. NEMZETKÖZI FÚVÓSZENEKARI FESZTIVÁL A RENDEZVÉNY FŐBB JELLEMZŐI MÓRI BORNAPOK - XII. NEMZETKÖZI FÚVÓSZENEKARI FESZTIVÁL Megrendezés időpontja: 2018. október 4-7. Várható látogatószám az előző évek alapján: 60.000 fő Belépődíj a szabadtéri

Részletesebben

VII. Press Dance Nemzetközi Táncversenyre

VII. Press Dance Nemzetközi Táncversenyre Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok a Press Dance TSE, szeretettel meghívja Egyesületük, Művészeti iskolájuk táncos növendékeit a 2019. február 22-23-24-én megrendezésre kerülő VII. Press Dance Nemzetközi

Részletesebben

NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA. REPREZENTÁCIÓS KIADÁSOK SZABÁLYZATA (a Szervezeti és működési szabályzat 17. sz. melléklete)

NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA. REPREZENTÁCIÓS KIADÁSOK SZABÁLYZATA (a Szervezeti és működési szabályzat 17. sz. melléklete) NYÍREGYHÁZI FŐISKOLA REPREZENTÁCIÓS KIADÁSOK SZABÁLYZATA (a Szervezeti és működési szabályzat 17. sz. melléklete) Elfogadva: 2013. július 23., hatályba lép: 2013. július 25-én Módosítva: 2015. március

Részletesebben

Az Artisjus Zenei Alapítvány PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA. Könnyűzenei egyedi projekttámogatás tárgyú pályázatra

Az Artisjus Zenei Alapítvány PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA. Könnyűzenei egyedi projekttámogatás tárgyú pályázatra Az Artisjus Zenei Alapítvány PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA Könnyűzenei egyedi projekttámogatás tárgyú pályázatra I. Alapvető információk 1) Pályázati kiírás célja A jelen pályázati kiírás célja, hogy vissza nem

Részletesebben

Az Önérvényesítők Európai Platformjának Hírlevele október - december

Az Önérvényesítők Európai Platformjának Hírlevele október - december Az Önérvényesítők Európai Platformjának Hírlevele 2016. október - december Tartalom Bevezető Ne használjuk az R betűs szót! Mi az Exit 21? Új zenés program Spanyolországban Én, az állampolgár Fogyatékossággal

Részletesebben

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján

Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre szabott konferenciáján a tavalyi, III. Országos Nagykereskedelmi és Gyártói Konferencia 330 résztvevővel Mutassa be cégét és termékeit 400 1 fejlett cég ügyvezetőjének és vezetőinek az ország legnagyobb gyártókra, nagykereskedőkre

Részletesebben

Újhartyán Község területén, nem a hivatalban történő esküvői helyszínt kérelem alapján jelöl ki, melyről a jegyző külön határozatot hoz.

Újhartyán Község területén, nem a hivatalban történő esküvői helyszínt kérelem alapján jelöl ki, melyről a jegyző külön határozatot hoz. Újhartyán Község Önkormányzatának 9/ 2011. (06.27.) számú önkormányzati rendelete a házasságkötések, a bejegyzett élettársi kapcsolatok és a családi események szolgáltatási díjairól Újhartyán Község Önkormányzatának

Részletesebben

Turistatípusok és a fogadóközösség jellemzői

Turistatípusok és a fogadóközösség jellemzői Turistatípusok és a fogadóközösség jellemzői 2018. 10.04 A tipológiákat megalapozó gondolatok Minden turista más és más motivációs bázis; Eltérőek a szocio-ökonómiai jegyei; különböző módon és intenzitással

Részletesebben

29. BUDAPEST FÉLMARATON. 2014. szeptember 14.

29. BUDAPEST FÉLMARATON. 2014. szeptember 14. 29. BUDAPEST FÉLMARATON 2014. szeptember 14. ESEMÉNYTÖRTÉNET 1984-ben került először megrendezésre a Budapest Félmaraton, 1984. és 1993. között a Budapest Maraton keretében. 1994-ben és 1995-ben szünetelt

Részletesebben

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig!

Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Promóció Kis és nagybefektetőknek Érvényes 2014 június 29-ig! Az iwowwe videokommunikációs cég 25 millió db részvényt bocsájt ki kizárólag üzleti partnerei számára 1$-os garantált árfolyamon! Ez a lukratív

Részletesebben