Az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft. Ifjúsági Ház április között 9. alkalommal rendezi meg az Újpesti Diáknapokat.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft. Ifjúsági Ház április között 9. alkalommal rendezi meg az Újpesti Diáknapokat."

Átírás

1 Az Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft. Ifjúsági Ház április között 9. alkalommal rendezi meg az Újpesti Diáknapokat. A következő programokat kínáljuk a hét folyamán: Diákpolgármester választás Újpest A-tól Z-ig - műveltségi vetélkedő Diákra hangolva! tehetségkutató verseny Középiskolai Amatőr Színjátszó Találkozó Diákélet-diákszemmel fotópályázat Flashmob Újpesten Minden program hétköznap délután 14 órakor, a Flashmob Újpesten program 17 órakor kezdődik. A pályázatokon, műsorokon nyertes egyéni versenyzők és csapatok oklevélben és értékes tárgyi jutalomban részesülnek. Keressük a hét Legaktívabb Pedagógusait! Azoknak a nevelőknek, akik a hét folyamán a legtöbb programban vettek részt diákjaikkal, értékes nyereményeket biztosítunk. A felkészítő pedagógusok munkáját is külön szeretnénk díjazni. Levelünkhöz mellékeltük a pályázati kiírásokat, jelentkezési lapokat, valamint az Újpesti Diáknapok tervezett programját. A jelentkezési lap letölthető a honlapról a Felhívások, pályázatok menüpontból is. A versenyek jelentkezési határideje: március 31. A Diákpolgármester választás döntőjére április 15-én 14 órakor, és az ezt követő Díjátadó Ünnepségre a Városháza Dísztermében kerül sor. A rendezvény fővédnöke Wintermantel Zsolt, Újpest Polgármestere. Támogató partnerünk Újpest Önkormányzata és a Klebelsberg Intézményfenntartó Központ Budapest IV. Tankerülete. Szeretettel várjuk Önöket és diákjaikat a rendezvényünkre! Újpest, március 2. Tisztelettel: Kovács Bence ügyvezető igazgató sk.

2 DIÁKPOLGÁRMESTER VÁLASZTÁS Az Újpesti Kulturális Központ Ifjúsági Ház az Újpesti Diáknapok keretein belül április 12-én és 15-én Diákpolgármester választást szervez. A jelentkezés feltételei: 4 fős iskolai csapatok (3 diák +1 diákpolgármester jelölt) kerület iskoláiba járó évfolyamos diákok egy iskolából több csapat is indulhat különböző iskolák diákjai is alkothatnak csapatot A program zárásaként a szakmai zsűri választja ki a győztest. A győztes csapat jelöltje egy évre elnyeri az ÚJPEST DIÁKPOLGÁRMESTERE címet, a tagok értékes ajándékokat kapnak. A Diákpolgármester jogosult részt venni a kerület diákéletben: Önkormányzati rendezvények, Újpesti Kulturális Központ Nonprofit Kft. rendezvényei, a diákság érdekében javaslatot tehet az Önkormányzat részére.

3 A vetélkedő főbb részei: 1. A Csapat és a program nyilvántartásba vétele: A csapatok március 31-ig a jelentkezési lap kitöltésével és határidőn belüli beküldésével jelzik részvételi szándékukat. A program alapján nyilvántartásba vesszük a csapatokat, akik értesítést kapnak a szükséges tudnivalókról. 2. Felkészülés a kampányra: Bízva abban, hogy a Ti csapatotokból kerül ki a következő év diákpolgármestere, készítsétek el a leendő diákpolgármester programját. Ki kell térni legalább két olyan kérdésre, ami szerintetek Újpesten probléma (elsősorban a diákság körében) és javaslatot kell tenni a probléma megoldására. Részletezni kell, hogy a csapat győzelme esetén a diákpolgármester mit tenne a rendelkezésére álló egy év alatt. A diákpolgármester programjának bemutatását kérjük részletesen kifejteni egy maximum 10 perces bemutató keretében (Power Point, Prezi, stb.). 3. Vitanap: A vitanap április 12-én 14 órakor lesz az Ifjúsági Házban, melynek során bemutatják programjukat, majd a szakmai zsűri három csapatot továbbjuttat a pénteki döntőbe. 4. Döntő A döntőt a három továbbjutott csapat részvételével április 15-én 14 órakor rendezzük meg a Városháza Dísztermében (1041 Budapest, István út 14.). Szakmai zsűri dönti el ki lesz 2016-ban Újpest Diákpolgármestere. 5. Diákpolgármester beiktatása, ünnepélyes díjátadó Wintermantel Zsolt, Újpest polgármestere a döntő után fogadás keretében átadja a kerület kulcsát a Diákpolgármesternek a Városháza Dísztermében. Ezután kezdetét veszi a heti programok ünnepélyes díjátadója. Jelentkezni március 31-ig a mellékelt jelentkezési lappal lehet. A jelentkezési lap letölthető az ujkk.hu honlapról, a Felhívások, pályázatok menüpontból is. A jelentkezési lapok visszaküldhetők a tkorsolya@ujkk.hu címre, illetve leadhatók személyesen az Ifjúsági Ház portáján (1042 Budapest, István út ). Bővebb információ a tkorsolya@ujkk.hu címen, illetve a es telefonszámon kérhető.

4 ÚJPEST A-TÓL Z-IG MŰVELTSÉGI VETÉLKEDŐ Az Újpesti Kulturális Központ Ifjúsági Ház az Újpesti Diáknapok keretein belül április 14-én Újpest A-tól Z-ig néven műveltségi vetélkedőt szervez. A feladatok az újpesti építészet, az irodalom, a sport és a közélet témakörét ölelik fel. Jelentkezés feltételei: 4 fős iskolai csapatok 2 korcsoportban a 7-8. osztályosok vetélkedője 14 órakor kezdődik a középiskolások vetélkedője 16 órakor kezdődik A jelentkezési határidőt követően a csapatok első körben az Újpesti Portya a Lepkemúzeumban! című feladatot kapják meg elektronikus formában. A vetélkedőre való felkészülés alatt érdemes átlapozni az Újpest Lexikont, az Újpesti Naplót vagy a kerület napi eseményeiről szóló honlapot, valamint meglátogatni a Neogrády László Helytörténeti Gyűjteményt (1043 Budapest, Berda József utca 48.). Az 1-3. helyezett csapatokat jutalmazzuk! Jelentkezni március 31-ig a mellékelt jelentkezési lapon lehet. A jelentkezési lap letölthető az ujkk.hu honlapról, a Felhívások, pályázatok menüpontból is. A jelentkezési lapok visszaküldhetők a megyeri.katalin@ujkk.hu címre, illetve leadhatók személyesen az Ifjúsági Ház portáján (1042 Budapest, István út ). Bővebb információ a megyeri.katalin@ujkk.hu címen, illetve a es telefonszámon kérhető.

5 KÖZÉPISKOLAI AMATŐR SZÍNJÁTSZÓ TALÁLKOZÓ Az Újpesti Kulturális Központ Ifjúsági Ház az Újpesti Diáknapok keretein belül április 11-én 14 órakor Középiskolai Amatőr Színjátszó Találkozót szervez. Jelentkezés feltételei: maximum 30 perces előadás humoros vagy komoly darab is lehet a rendezvényre összeálló csoportokat és a már működőket is várjuk A produkciókat szakmai zsűri értékeli, az 1-3. helyezett csoportokat jutalmazzuk. Jelentkezni március 31-ig a mellékelt jelentkezési lapon lehet. A jelentkezési lap letölthető az ujkk.hu/diak oldalról is. A jelentkezési lapok visszaküldhetők a ruzsinszki.ilona@ujkk.hu címre, illetve leadhatók személyesen az Ifjúsági Ház portáján (1042 Budapest, István út ). Bővebb információ a ruzsinszki.ilona@ujkk.hu címen, illetve a /127-es mellékű telefonszámon kérhető.

6 DIÁKÉLET - DIÁKSZEMMEL Fotópályázat Az Újpesti Kulturális Központ Ifjúsági Ház az Újpesti Diáknapok keretein belül fotópályázatot ír ki Diákélet diákszemmel címmel. A jelentkezés feltételei: éves korosztály; diákélet bemutatása az iskolán kívül és belül; fotográfia mai eszközeinek kihasználásával készített zsáner-, portré- és riportfotók; digitális, jpg képkiterjesztésű állományokat várunk; minimum 3000 pixel hosszabb oldal, maximális képminőségű tömörítés beállítása; egy pályázó maximum 10 képpel nevezhet; digitális módosítások csak a kép minőségének érdekében alkalmazott, az egész fotó felületét érintő változtatásokban megengedettek. A fotóművészekből álló zsűri által kiállításra és díjazásra javasolt képekből az Új Galériában kiállítást rendezünk. A három legjobb képet fotó-kiegészítő felszerelésekkel díjazzuk. A kiállítás megnyitója és az ünnepélyes eredményhirdetéssel egybekötött díjátadás időpontja április óra. A pályamunkákat március 21-ig várjuk a vajda.janos@ujkk.hu címre. Kérjük a csatolt file-okon kívül az ben leírni: a pályázó neve, életkora, iskolájának pontos neve, telefonos elérhetőséget és a csatolt file-okhoz tartozó képcímet. Bővebb információ a vajda.janos@ujkk.hu címen, illetve a es telefonszámon kérhető.

7 DIÁKRA HANGOLVA!- TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY Az Újpesti Kulturális Központ Ifjúsági Ház az Újpesti Diáknapok keretein belül április 13-án 14 órakor Tehetségkutató versenyt hirdet. A jelentkezés feltételei: általános iskolás- (12 éves kortól) és középiskolás diákok jelentkezhetnek; bohóc, zsonglőr, bűvész, táncos, zenész, hangszeres szólista, Stand-up-os, léggitáros és további műfajok képviselőit is várjuk; rövid kísérő levélben kérjük, írjatok néhány mondatot a bemutatni kívánt műsorszámról. A zsűri az előadásmód mellett a kreativitást is pontozza, az 1-3. helyezett csoportokat jutalmazzuk. Jelentkezni március 31-éig a mellékelt jelentkezési lapon lehet. A jelentkezési lap letölthető az ujkk.hu/diak oldalról is. A jelentkezési lapok visszaküldhetők az info@haverock.hu címre, illetve leadhatók személyesen az Ifjúsági Ház portáján (1042 Budapest, István út ). Bővebb információ az info@haverock.hu címen, illetve a es telefonszámon kérhető.

8 FLASHMOB ÚJPESTEN- VILLÁMCSŐDÜLET A SZENT ISTVÁN TÉREN Egy nap, amikor Újpest központja benépesül a kerületi diákokkal. Ha elég bátornak, kreatívnak érzitek magatokat, akkor ott a helyetek április 12-én 17 órakor az újpesti Szent István téren. A jelentkezés feltételei: éves korosztály, egy csapatban minimum 5 fő, maximum 10 fő lehet, az előadás maximum 10 perces legyen, a bemutató Újpesthez kötődjön, lehet táncos, énekes, pantomim bemutató, megengedett szöveges táblák használata. A program menete: előzetes regisztráció március 31-ig, a programhoz kapcsolódó zenei anyagot április 7-ig ben kérjük elküldeni, április 12-én órakor találkozó az Újpesti Kulturális Központ Ifjúsági Házban (1042 Budapest, István út ), ahol a csapatok regisztrációja is megtörténik, a csapatok bemutatója után a verseny értékelése az Ifjúsági Házban lesz. Jelentkezni március 31-ig a mellékelt jelentkezési lappal lehet. A jelentkezési lap letölthető az ujkk.hu honlapról, a Felhívások, pályázatok menüpontból is. A jelentkezési lapok visszaküldhetők a tkorsolya@ujkk.hu címre, illetve leadhatók személyesen az Ifjúsági Ház portáján (1042 Budapest, István út ). Bővebb információ a tkorsolya@ujkk.hu címen, illetve a es telefonszámon kérhető.

Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára

Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára ESTÖRI KREATÍV TÖRTÉNELMI VERSENY Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára 2016/2017-es tanév témakiírása: Az Esterházy család egy kivételes karrier a 17. században

Részletesebben

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére

KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE évfolyam részére KOZMA LÁSZLÓ XVII. ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYKIÍRÁS A 2018/2019-ES TANÉVRE 5-6. évfolyam részére A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS AZ OKTATÁSI HIVATAL ÁLTAL TÁMOGATOTT. Tiszán innen, Dunán túl - Országos Népdaléneklési Verseny az általános- és középiskolások számára

VERSENYKIÍRÁS AZ OKTATÁSI HIVATAL ÁLTAL TÁMOGATOTT. Tiszán innen, Dunán túl - Országos Népdaléneklési Verseny az általános- és középiskolások számára VERSENYKIÍRÁS AZ OKTATÁSI HIVATAL ÁLTAL TÁMOGATOTT Tiszán innen, Dunán túl - Országos Népdaléneklési Verseny az általános- és középiskolások számára FŐVÁROSI FORDULÓ A verseny pedagógiai célja: a tehetséggondozás,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS AZ OKTATÁSI HIVATAL ÁLTAL TÁMOGATOTT

VERSENYKIÍRÁS AZ OKTATÁSI HIVATAL ÁLTAL TÁMOGATOTT Oktatási Hivatal B U D A P E S T I P E D A G Ó G I A I O K T A T Á S I K Ö Z P O N T 1088 Budapest, Vas u. 8. Telefon: (+36 1) 374-2161 Honlap: www.oktatas.hu E-mail: POKBudapest@oh.gov.hu VERSENYKIÍRÁS

Részletesebben

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben!

VERSENYSZABÁLYZAT. PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! VERSENYSZABÁLYZAT PAPÍRMÁNIA avagy SZERETEM AZ ERDŐT! Helyi és országos rajzverseny 10-14 év közötti gyermekek részére a 2015/16 tanévben! Papír- és Nyomdaipari Szövetség - elsősorban tagvállalatai bevonásával

Részletesebben

Tiszán innen Dunán túl Kerületi Népdaléneklési Verseny az 5-6. évfolyam 7-8. évfolyam évfolyamok számára

Tiszán innen Dunán túl Kerületi Népdaléneklési Verseny az 5-6. évfolyam 7-8. évfolyam évfolyamok számára VERSENYKIÍRÁS AZ OKTATÁSI HIVATAL ÁLTAL TÁMOGATOTT Tiszán innen Dunán túl Kerületi Népdaléneklési Verseny az 5-6. évfolyam 7-8. évfolyam 9-13. évfolyamok számára A verseny ideje: 2017. január 25. szerda

Részletesebben

Versenyeinkre a nevezéseket 2013. április 25-ig legyetek szívesek elküldeni!

Versenyeinkre a nevezéseket 2013. április 25-ig legyetek szívesek elküldeni! Általános Iskolák Igazgatóinak Munkaközösségeinek L A N D O R N A P 2013. május 22. (szerda) Tárgy: versenykiírások Kedves Kollégák! A Landorhegyi Általános Iskola, Sportiskola az idei tanévben a következő

Részletesebben

Egy hét a kedvencemmel

Egy hét a kedvencemmel PÁLYÁZATI FELHÍVÁS Tisztelt Igazgatók, Igazgatónők, Pedagógusok! A környezeti nevelés és a felelős kisállattartás fontosságának hangsúlyozására a Környezetvédelmi és Vízügyi Minisztérium pályázatot hirdet

Részletesebben

VI. Országos Komplex Ének-zenei Műveltségi Verseny 2015/2016.

VI. Országos Komplex Ének-zenei Műveltségi Verseny 2015/2016. VI. Országos Komplex Ének-zenei Műveltségi Verseny 2015/2016. A verseny védnöke: Miklósa Erika operaénekes A verseny meghirdetője: Csitáry Emil Művészeti Műhely Alapfokú Művészetoktatási Intézmény, Székesfehérvár,

Részletesebben

A FM Közép-magyarországi Agrár-szakképző Központ Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium. meghirdeti a 2014/2015.

A FM Közép-magyarországi Agrár-szakképző Központ Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium. meghirdeti a 2014/2015. A FM Közép-magyarországi Agrár-szakképző Központ Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium meghirdeti a 2014/2015. tanévben a "FÖLDTŐL AZ ASZTALIG" AGRÁR- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI PROJEKTVERSENYT

Részletesebben

Hallássérült Tanulók Országos Szabóky Adolf Informatika és Sportversenyét

Hallássérült Tanulók Országos Szabóky Adolf Informatika és Sportversenyét 1204 Budapest, Török Flóris u. 89. és fax: 283-0624 283-0858 www.eotvos-szki.sulinet.hu Versenykiírás 2015/2016. tanév Hagyományainknak megfelelően, ebben az évben is szeretnénk megrendezni a Budapest

Részletesebben

FELHÍVÁS A GÁL FERENC KÖZÉPISKOLAI HITTANVERSENYRE (GFKH)

FELHÍVÁS A GÁL FERENC KÖZÉPISKOLAI HITTANVERSENYRE (GFKH) Menjetek békével, szolgáljátok Istent és embertársaitokat! FELHÍVÁS A GÁL FERENC KÖZÉPISKOLAI HITTANVERSENYRE (GFKH) A GFKH célja, hogy a 9-12. osztályosok egy háromfordulós, szellemet és lelket pezsdítő

Részletesebben

Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny 2014/2015. tanév (tervezett lebonyolítás)

Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny 2014/2015. tanév (tervezett lebonyolítás) Bod Péter Országos Könyvtárhasználati Verseny 2014/2015. tanév (tervezett lebonyolítás) 2014. október 14. Tolnai József ügyvivő szakértő, országos versenyszervező A verseny meghirdetője Oktatáskutató és

Részletesebben

A VM Közép-magyarországi Agrár-szakképző Központ Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium. meghirdeti a 2013/2014 tanévben

A VM Közép-magyarországi Agrár-szakképző Központ Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium. meghirdeti a 2013/2014 tanévben A VM Közép-magyarországi Agrár-szakképző Központ Bercsényi Miklós Élelmiszeripari Szakképző Iskola és Kollégium meghirdeti a 2013/2014 tanévben a "FÖLDTŐL AZ ASZTALIG" AGRÁR- ÉS ÉLELMISZERTUDOMÁNYI PROJEKTVERSENYT

Részletesebben

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat

OBO VIDEÓPÁLYÁZAT. Pályázati kiírás és szabályzat OBO VIDEÓPÁLYÁZAT Pályázati kiírás és szabályzat Az OBO Bettermann Hungary Kft. videópályázatot hirdet A környezetvédelem menő! címmel a környező települések tanulói számára. A pályázat célja a fiatal

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című kisfilmpályázatra 2015. Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata kertet működtető közösségek részére az Agrár Marketing Centrum támogatásával

Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata kertet működtető közösségek részére az Agrár Marketing Centrum támogatásával Az Iskolakertekért Alapítvány pályázata kertet működtető közösségek részére az Agrár Marketing Centrum támogatásával Pályázók köre: Pályázatot nyújthat be bármely olyan közösség, mely kertet művel gyerekek

Részletesebben

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás 1. a verseny

Részletesebben

SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY

SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY SPORT XXI. PROGRAM REGIONÁLIS TRIATLON DIÁKOLIMPIA (Pest, Komárom-Esztergom, Fejér és Nógrád megye) X. JUBILEUMI VERESEGYHÁZI NYÍLT TRIATLON VERSENY A verseny Fővédnöke: Szervezőbizottság tagjai: Pásztor

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Páros és Csapatbajnokság Időpont: 2018.02.10. (Szombat) Helyszín: - Mórahalom,

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. KRESZ 8-próba

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS. KRESZ 8-próba PÁLYÁZATI FELHÍVÁS A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a 2015. évi Közúti Közlekedésbiztonsági Akcióprogram és Intézkedési Terv keretében pályázatot hirdet nevelési-oktatási intézmények 1-8. évfolyamai

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Páros és Csapatbajnokság Időpont: 2019.01.26. (Szombat) Helyszín: Rendező: Güntner

Részletesebben

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra

Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra Pályázati felhívás Digitális Kárpát-medence című rajzpályázatra 2015 Tartalom Előzmények... 3 1. A pályázat célja... 3 2. Pályázók köre... 4 3. Pályázati részvétel feltételei... 4 4. Pályázat beadásának

Részletesebben

IX. ORSZÁGOS SZAKMAI VERSENY ÓRA LURDY-HÁZ. Felhívás a IX. Országos Szakmai Verseny döntőjére

IX. ORSZÁGOS SZAKMAI VERSENY ÓRA LURDY-HÁZ. Felhívás a IX. Országos Szakmai Verseny döntőjére IX. ORSZÁGOS SZAKMAI VERSENY 2018. 10. 12. 9 ÓRA LURDY-HÁZ Felhívás a IX. Országos Szakmai Verseny döntőjére A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos Szervezete kilencedik alkalommal rendezi

Részletesebben

Fülemüle tehetségkutató informatika verseny 2016.

Fülemüle tehetségkutató informatika verseny 2016. Fülemüle tehetségkutató informatika verseny 2016. Én így tanítanám az informatikát. Most minden általános iskolai, középiskolai és szakiskolai oktatásban résztvevő tanuló megmutathatja, hogy milyen informatika

Részletesebben

A Haza és haladás vetélkedő döntője

A Haza és haladás vetélkedő döntője A Haza és haladás vetélkedő döntője 2013. május 27. Debrecen Részletek az előzetes feladatokból A megnyitó A csapatok munka közben Nézzük, kit rejt a léggömb? A zsűri a feladatok értékelése közben, nagy

Részletesebben

MeseTÁRca videó pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program

MeseTÁRca videó pályázat. Pályázati kiírás és szabályzat. Pénziránytű-BankVelem Program MeseTÁRca videó pályázat Pályázati kiírás és szabályzat Pénziránytű-BankVelem Program A PontVelem Nonprofit Kft. az alábbi pályázatot hirdeti meg a Pénziránytű- BankVelem Program keretében, a Pénz7 pénzügyi

Részletesebben

V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS

V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS V. PREMIER MŰVÉSZETI NAPOK 2017. MÁRCIUS 17. V. PREMIER TÁNC ÉS ZENEI VERSENY V. ZENEI VERSENY VERSENYKIÍRÁS 2017. március 17. (péntek) SZEGED Az. V. Premier Tánc- és Zenei Versenyt meghirdető intézmény

Részletesebben

A környezet nagykövetei

A környezet nagykövetei A környezet nagykövetei Pályázati felhívás A Kaposmenti Hulladékgazdálkodási Önkormányzati Társulás pályázatot hirdet általános- és középiskolai diákok részére A környezet nagykövetei címmel a Kaposmenti

Részletesebben

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás 1. a verseny

Részletesebben

Felhívás a X. Országos Szakmai Verseny döntőjére

Felhívás a X. Országos Szakmai Verseny döntőjére Felhívás a X. Országos Szakmai Verseny döntőjére A Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamara Országos Szervezete tizedik alkalommal rendezi meg az immár hagyománnyá vált Országos Szakmai Vetélkedő döntőjét.

Részletesebben

Európai Diáksport Napja Magyarország

Európai Diáksport Napja Magyarország Európai Diáksport Napja Magyarország Budapesti rendezvény 2016. szeptember 30. Programfüzet Európai Sporthét Köszöntő A Magyar Diáksport Szövetség immár egy évtizede hirdeti meg a Magyar Diáksport Napját

Részletesebben

Legyél Te is mezőgépész! Országos Bajnokság

Legyél Te is mezőgépész! Országos Bajnokság Tisztelt Igazgató Asszony/Igazgató Úr, Tisztelt Szaktanárok! Örömmel értesítjük Önöket, hogy a MEGFOSZ szervezésében a három éve elkezdett nagy sikerű játékunk új néven folytatódik. A Legyél Te is mezőgépész!

Részletesebben

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás 1. a verseny

Részletesebben

Döntésünk a jöv?nk! - Prevenciós verseny középiskolások számára

Döntésünk a jöv?nk! - Prevenciós verseny középiskolások számára A Fejér Megyei Kormányhivatal Népegészségügyi F?osztálya versenyt hirdet Fejér megye középiskolás diákjai számára a felel?s szexuális magatartás témakörében. Az idén ötödik alkalommal meghirdetett verseny

Részletesebben

Tisztelt Intézményvezető! A gyenesdiási Kárpáti János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola meghirdeti XV. GERGELY-NAPI MŰVÉSZETI FESZTIVÁLJÁT

Tisztelt Intézményvezető! A gyenesdiási Kárpáti János Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola meghirdeti XV. GERGELY-NAPI MŰVÉSZETI FESZTIVÁLJÁT Tisztelt Intézményvezető! A gyenesdiási meghirdeti XV. GERGELY-NAPI MŰVÉSZETI FESZTIVÁLJÁT az általános és művészeti iskolák tehetséges tanulói részére DRÁMAJÁTÉK, VERS- ÉS PRÓZAMONDÁS, IPAR- ÉS KÉPZŐMŰVÉSZET,

Részletesebben

TERMÉSZETTUDOMÁNYOS HÉT. 2014. november 10 - november 14.

TERMÉSZETTUDOMÁNYOS HÉT. 2014. november 10 - november 14. TERMÉSZETTUDOMÁNYOS HÉT 2014. november 10 - november 14. A TERMÉSZETTUDOMÁNYOS HÉT PROGRAMJA 2014. november 10 - november 14. November 10. hétfő 13 45 óra Megnyitó 14 00 óra Matematika verseny I. forduló

Részletesebben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben

Magyar Tolkien Társaság Alapítva 2002-ben Tündék Törpök Emberek A Magyar Tolkien Társaság 2014. január 4-én J. R. R. Tolkien, a XX. század egyik legnagyobb írója, az utolérhetetlen mítoszteremtő és nyelvész életműve előtt tisztelegve, 122. születésnapja

Részletesebben

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL

POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL POLI-FARBE SZÍNNEL- LÉLEKKEL ÖSSZMŰVÉSZETI PÁLYÁZAT A Poli-Farbe Vegyipari Kft. Magyarország egyik legnagyobb festékgyártó vállalata, amely 100%-ban magyar tulajdonban van. A Poli-Farbe Kft. fejlesztései

Részletesebben

Versenykiírás. Készítsd el te is videódat Arany Jánosról!

Versenykiírás. Készítsd el te is videódat Arany Jánosról! Versenykiírás Szereted Arany János műveit? Érdekesnek találod az életét? Izgat a filmkészítés? Szeretsz történeket (mozgó)képben vagy rajzban elmesélni? Készítsd el te is videódat Arany Jánosról! Az ARANYFESZT

Részletesebben

PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához

PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához PÁLYÁZATI ÉS RÉSZVÉTELI SZABÁLYZAT Videó-, és fotópályázat kiírásához Tartalomjegyzék 1. Általános tudnivalók: 2 2. Pályázati feltételek és kategóriák: 2 2.1. Videó pályázat 2 2.2. Fotó pályázat 2 3. Pályázat

Részletesebben

Hyperión verseny Pécsi Tudományegyetem webhelyen lett közzétéve (

Hyperión verseny Pécsi Tudományegyetem webhelyen lett közzétéve ( Versenyfelhívás Pécsi Hyperión Országos Tanulmányi Verseny a görög-római kultúráról A 2016-17-es tanévben is meghirdetjük a Pécsi Hyperión Országos Tanulmányi Versenyt. A kompetenciafejlesztő művelődéstörténeti

Részletesebben

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA

AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA AZ ERZSÉBET A KÁRPÁT-MEDENCEI GYERMEKEKÉRT ALAPÍTVÁNY KREATÍV PÁLYÁZATI FELHÍVÁSA 2017. ÉVI ERZSÉBET-TÁBOROZÓK SZÁMÁRA 1 A pályázat kiírója: Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány (továbbiakban:

Részletesebben

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás

K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás K&H Bank Zrt. 1095 Budapest, Lechner Ödön fasor 9. telefon: (06 1) 328 9000, (06 30) 761 9000 fax: (06 1) 328 9696 www.kh.hu bank@kh.hu K&H Vigyázz, Kész, Pénz! pénzügyi vetélkedő versenykiírás 1. a verseny

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28.

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Szentes, 2015. november 28. Időpont: 2015. november

Részletesebben

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége

Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Egyéni és Duplaköteles Kötélugró Bajnokság Időpont: 2018.11.24-25 (Szombat-Vasárnap)

Részletesebben

II. Hajdúsámsoni Ízek Fesztiválját. A rendezvény keretén belül keressük. Hajdúsámson Kiadós Betevőjét, azaz legízletesebb ételét

II. Hajdúsámsoni Ízek Fesztiválját. A rendezvény keretén belül keressük. Hajdúsámson Kiadós Betevőjét, azaz legízletesebb ételét Hajdúsámson Város Önkormányzata 2016. július 16 án rendezi meg a II. Hajdúsámsoni Ízek Fesztiválját A rendezvény keretén belül keressük Hajdúsámson Kiadós Betevőjét, azaz legízletesebb ételét Hajdúsámson

Részletesebben

IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY

IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY IV. KRUTILLA JÓZSEF ORSZÁGOS AKVARELLFESTŐ VERSENY A verseny döntőjének időpontja: 2017. 04. 01. (szombat), TISZAVASVÁRI 9:30-10:30 Regisztráció 10:45 Megnyitó 11:00 Döntő: I-II korcsoport 13:00 óráig

Részletesebben

Budapesti Középiskolás Atlétikai Kupa

Budapesti Középiskolás Atlétikai Kupa Budapesti Középiskolás Atlétikai Kupa Iharos Sándor Margitszigeti Atlétikai Centrum 1138, Budapest, Margitsziget 2014. október 10. (péntek) 13. óra www.bpdiaksport.hu Budapesti Középiskolás Atlétikai Kupa

Részletesebben

EBC*L GAZDASÁGI VERSENY 2008

EBC*L GAZDASÁGI VERSENY 2008 EBC*L GAZDASÁGI VERSENY 2008 HAZAI ÉS NEMZETKÖZI FORDULÓVAL Európa gazda(g)ságot tanul! Részletes ismertető 2 / 5 oldal EBC*L GAZDASÁGI VERSENY Európa gazda(g)ságot tanul! Immár negyedik éve kerül megrendezésre

Részletesebben

Pályázatok diákoknak

Pályázatok diákoknak Pályázatok diákoknak 2008.03.08. A Zsiráf Diákmagazin a következõ pályázatokat írta ki március 1-jén. A pályázati anyagok beküldési határideje minden esetben május 1. Pályázz! Legyél Zsiráf-bajnok! Cím:

Részletesebben

BERCSÉNYI NAPOK február20-22.

BERCSÉNYI NAPOK február20-22. BERCSÉNYI NAPOK 2017. február20-22. PROGRAM 2017. FEBRUÁR 20. (HÉTFŐ) 8 30 ÓRA Ünnepélyes megnyitó: Ünnepi műsor: Kocsis Erzsébet igazgató közreműködnek a gimnázium diákjai Tanulói kiselőadások a gimnázium

Részletesebben

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára!

Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Építs Robotot! - Pályázati felhívás óvodai csoportok és alsótagozatos- osztályok számára! Scottie egy kis robot, aki azért járja az univerzumot, hogy a gyerekeket megtanítsa a robotika és a programozás

Részletesebben

Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára

Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára ESTÖRI KREATÍV TÖRTÉNELMI VERSENY Esterházy történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok 10. osztályos tanulói számára 2016/2017-es tanév témakiírása: Az Esterházy család egy kivételes karrier a 17. században

Részletesebben

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Középiskolás Programja pályázatot hirdet LIKE A BOSS címmel

A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Középiskolás Programja pályázatot hirdet LIKE A BOSS címmel A Mathias Corvinus Collegium (MCC) Középiskolás Programja pályázatot hirdet LIKE A BOSS címmel Ki a jó vezető? Miért éppen ő? Ismerkedj meg vele minél jobban! Képzeld magad a helyébe! Te milyen vezető

Részletesebben

A Pest Megyei Ki Mit Tud? vetélkedő hivatalos. Szabályzata

A Pest Megyei Ki Mit Tud? vetélkedő hivatalos. Szabályzata A Pest Megyei Ki Mit Tud? vetélkedő hivatalos Szabályzata 1 Időpont: Helyi elődöntők /Aszód, Érd, Gyál, Monor, Vác/: legkésőbb 2008. április 20-ig. Döntő /Monor/: 2008. május 10. Nevezési határidő: 2008.

Részletesebben

PRO PATRIA ET LIBERTATE. Az Országos II. Rákóczi Ferenc Latin Fordítási Verseny döntője. Beszámoló 2016

PRO PATRIA ET LIBERTATE. Az Országos II. Rákóczi Ferenc Latin Fordítási Verseny döntője. Beszámoló 2016 PRO PATRIA ET LIBERTATE Az Országos II. Rákóczi Ferenc Latin Fordítási Verseny döntője Beszámoló 2016 2016. április 9-én ötödször rendezhettük meg az Országos II. Rákóczi Ferenc Latin Fordítási Versenyt.

Részletesebben

VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI TÁNCVERSENYRE

VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI TÁNCVERSENYRE Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok a Press Dance TSE, szeretettel meghívja Egyesületük, Művészeti iskolájuk táncos növendékeit a 2018. február 23-24-25-én megrendezésre kerülő, VI. PRESS DANCE NEMZETKÖZI

Részletesebben

A Kiskunhalasi Thúry József Alapítvány

A Kiskunhalasi Thúry József Alapítvány "Minden ország kultúrája lengje körül a házamat, de egyik se szakítson el szülőföldem talajától." - Gandhi VERSENYFELHÍVÁS A Kiskunhalasi Thúry József Alapítvány népművészeti Ki-Mit-Tud-ot hirdet az alábbi

Részletesebben

PREMIER NAPOK. TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA

PREMIER NAPOK. TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA PREMIER NAPOK 2016. MÁRCIUS 18-19. PREMIER KORTÁRS MODERN TÁNC ÉS ZENEI VERSENY TÁNCVERSENY VERSENYKIÍRÁS 2016. március 18. (péntek) BÉKÉSCSABA A Premier Kortárs modern tánc és Zenei Versenyt meghirdető

Részletesebben

Tudásbajnokság versenykiírása

Tudásbajnokság versenykiírása Tudásbajnokság versenykiírása 2018-2019 A Bendegúz Gyermek- és Ifjúsági Akadémia az általános iskola 1-8. osztályos diákjai részére hirdeti meg Tudásbajnokság tanulmányi versenyét, több tantárgyból. A

Részletesebben

Felhívás. A Europe Direct Tájékoztató Központ Győr-Moson-Sopron megye, a Hatos és Társa Nyelviskola, valamint

Felhívás. A Europe Direct Tájékoztató Központ Győr-Moson-Sopron megye, a Hatos és Társa Nyelviskola, valamint Felhívás A Europe Direct Tájékoztató Központ Győr-Moson-Sopron megye, a Hatos és Társa Nyelviskola, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata a Nyelvek Európai

Részletesebben

NEVEZÉSI FELTÉTELEK Az iskolák kategóriánként egy, legfeljebb két fő nevezésével képviselik magukat a versenyen.

NEVEZÉSI FELTÉTELEK Az iskolák kategóriánként egy, legfeljebb két fő nevezésével képviselik magukat a versenyen. CSABAI KULTURÁLIS JÁTÉKOK 2018. ÁPRILIS 16-21. HÉTFŐ JÓZSEF ATTILA VERSMONDÓ VERSENY Időpont: Helyszín: Nevezési határidő: 2018. április 16. (hétfő) 15.00 óra Lencsési Általános Iskola és Alapfokú Művészeti

Részletesebben

Felhívás. A Europe Direct Tájékoztató Központ Győr-Moson-Sopron megye, a Hatos és Társa Nyelviskola, valamint

Felhívás. A Europe Direct Tájékoztató Központ Győr-Moson-Sopron megye, a Hatos és Társa Nyelviskola, valamint Felhívás A Europe Direct Tájékoztató Központ Győr-Moson-Sopron megye, a Hatos és Társa Nyelviskola, valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Kézműipari Tagozata a Nyelvek Európai

Részletesebben

MOBILITÁS HÉT és AUTÓMENTES NAP. 2015. május 13-15. PAKS

MOBILITÁS HÉT és AUTÓMENTES NAP. 2015. május 13-15. PAKS MOBILITÁS HÉT és AUTÓMENTES NAP 2015. május 13-15. PAKS A Mobilitás hét és Autómentes nap című városi programsorozattal a környezettudatos magatartásra, a környezetbarát közlekedési módokra fókuszálva,

Részletesebben

Eger, április 26.

Eger, április 26. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS ZF Lenksysteme Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2015. április 26. Időpont : 2014. április

Részletesebben

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP

II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP GYSI II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS LABDARÚGÓ TORNA GYÖNGYÖS 2010. június 18-20. II. JAKO GYÖNGYÖS - CUP 2010 NEMZETKÖZI UTÁNPÓTLÁS TORNA GYÖNGYÖS 2010. JÚNIUS 18-20. Szeretettel meghívunk

Részletesebben

Beszámoló a évi Eötvös József országos középiskolai szónokversenyről

Beszámoló a évi Eötvös József országos középiskolai szónokversenyről Beszámoló a 2017. évi Eötvös József országos középiskolai szónokversenyről 2017-ben kilencedik alkalommal rendeztük meg az Eötvös József országos középiskolai szónokversenyt az ELTE Bölcsészettudományi

Részletesebben

Versenykiírás. A pályázás menete:

Versenykiírás. A pályázás menete: Versenykiírás A Tolsztoj Társaság a Magyar-Orosz Együttműködésért Egyesület orosz-magyar mesemondó versenyt hirdet minden olyan hazai és határon túli általános iskola számára, ahol tanítják az orosz nyelvet,

Részletesebben

Mozgással az Egészségért!

Mozgással az Egészségért! Mozgással az Egészségért! 2010. Június 12. (szombat) 9 óra Mátrai Gyógyintézet Mátraháza ABBA Feeling Show Ingyenes szűrővizsgálatok Közös Aerobik Színvonalas programok Gyermekvetélkedő Értékes tombolanyeremények

Részletesebben

KOZMA LÁSZLÓ ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYSZABÁLYZATA 5-6. ÉVFOLYAM

KOZMA LÁSZLÓ ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYSZABÁLYZATA 5-6. ÉVFOLYAM KOZMA LÁSZLÓ ORSZÁGOS INFORMATIKA ALKALMAZÓI TANULMÁNYI VERSENY VERSENYSZABÁLYZATA 5-6. ÉVFOLYAM A verseny meghirdetője: Informatika - Számítástechnika Tanárok Egyesülete A verseny célja: az informatikában

Részletesebben

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15

A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Rajzverseny óvodásoknak 2011-ben is A Te környezettudatos házad hogy fog kinézni? 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

A KÁRPÁT-MEDENCEI TEHETSÉGGONDOZÓ NONPROFIT KFT. NOVELLAPÁLYÁZATA

A KÁRPÁT-MEDENCEI TEHETSÉGGONDOZÓ NONPROFIT KFT. NOVELLAPÁLYÁZATA A KÁRPÁT-MEDENCEI TEHETSÉGGONDOZÓ NONPROFIT KFT. NOVELLAPÁLYÁZATA A Kárpát-medencei Tehetséggondozó Nonprofit Kft. (a továbbiakban KMTG) a magyar irodalmi élet felfrissítésének, a kortárs magyar irodalom

Részletesebben

NAGYECSEDI VERBUNK ÉS CSÁRDÁS VERSENY március Nemzetközi Néptáncfesztivál

NAGYECSEDI VERBUNK ÉS CSÁRDÁS VERSENY március Nemzetközi Néptáncfesztivál NAGYECSEDI VERBUNK ÉS CSÁRDÁS VERSENY 2018. március 10-11. Nemzetközi Néptáncfesztivál Tisztelt Táncosok! Örömmel tájékoztatjuk a szíves érdeklődőket, hogy a Rákóczi Kovács Gusztáv Hagyományőrző Együttes,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. A versenyen olyan diákok vehetnek részt, akik nem matematika tagozatos iskolában, osztályban tanulják a matematikát.

VERSENYKIÍRÁS 2018/2019. A versenyen olyan diákok vehetnek részt, akik nem matematika tagozatos iskolában, osztályban tanulják a matematikát. Oktatási Hivatal K a p o s v á r i P e d a g ó g i a i O k t a t á s i K ö z p o n t 7400 Kaposvár, Szántó utca 19. Postacím: 7400 Kaposvár, Szántó utca 19. Telefon: 70/684-5841 Honlap: www.oktatas.hu

Részletesebben

23.KIDS KUPA mezei futóverseny Balassagyarmat (péntek) I-VI. korcsoport Versenykiírás

23.KIDS KUPA mezei futóverseny Balassagyarmat (péntek) I-VI. korcsoport Versenykiírás 23.KIDS KUPA mezei futóverseny Balassagyarmat 2017. 03. 24. (péntek) I-VI. korcsoport Versenykiírás 1. A VERSENY RENDEZŐJE: A Katolikus Iskolák Diák Sportszövetsége megbízásából a Balassagyarmati Szent

Részletesebben

Hallássérült Tanulók Országos Szabóky Adolf Informatika és Sportversenye. Versenyszabályzat

Hallássérült Tanulók Országos Szabóky Adolf Informatika és Sportversenye. Versenyszabályzat 1204 Budapest, Török Flóris u. 89. és fax: 283-0624 283-0858 www.eotvos-szki.sulinet.hu Hallássérült Tanulók Országos Szabóky Adolf Informatika és Sportversenye Versenyszabályzat A verseny kiírója: Eötvös

Részletesebben

LEHET EGY CSILLAGGAL TÖBB?! 2012 A MAGYAR HONVÉDSÉG ORSZÁGOS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYE VERSENYKIÍRÁS

LEHET EGY CSILLAGGAL TÖBB?! 2012 A MAGYAR HONVÉDSÉG ORSZÁGOS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYE VERSENYKIÍRÁS LEHET EGY CSILLAGGAL TÖBB?! 2012 A MAGYAR HONVÉDSÉG ORSZÁGOS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENYE VERSENYKIÍRÁS A Honvédelmi Minisztérium, a Magyar Honvédség, a HM-alapítású részvénytársaságok és nonprofit kft-k alkalmazásában

Részletesebben

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni.

3. Csak saját készítésű pályaművek küldhetők. A pályázat témája: Én és a média, az egyes pályaműveknek akár rajz, akár fotó címet kell adni. Az Én és a média rajz- és fotópályázat részvételi és játékszabályzata A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság által létrehozott Bűvösvölgy Médiaértés-oktató Központ (székhelye: 1021 Budapest, Hűvösvölgyi

Részletesebben

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER

SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER SZÁLLJ VERSENYBE ÚJBUDA LEGFITTEBB 60 FELETTI BAJNOKA CÍMÉRT! 60 ÉV FELETTI ÚJBUDAI LAKOSOK SZÁMÁRA VERSENYSZABÁLYZAT ÉS ÖSSZESÍTETT PONTRENDSZER A program szervezője: Újbuda Sportjáért Nonprofit Kft.

Részletesebben

Kisbolygó-látogatások

Kisbolygó-látogatások Kisbolygó-látogatások A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata 1. A pályázat meghirdetői A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) az Informatika a Látássérültekért Alapítvánnyal együttműködve,

Részletesebben

VERSENYFELHÍVÁS VERSENYFELHÍVÁS. EBC*L Champions League gazdasági verseny - 2010. Az EBC*L Champions League

VERSENYFELHÍVÁS VERSENYFELHÍVÁS. EBC*L Champions League gazdasági verseny - 2010. Az EBC*L Champions League VERSENYFELHÍVÁS Az EBC*L Champions League Immár hatodik éve kerül megrendezésre az EBC*L (Egységes Európai Gazdasági Oklevél) versenye, melyen minden évben sok száz résztvevő méri össze gazdasági tudását.

Részletesebben

Esterházy kreatív történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok és szakgimnáziumok 10. osztályos tanulói számára. Hagyomány és modernitás

Esterházy kreatív történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok és szakgimnáziumok 10. osztályos tanulói számára. Hagyomány és modernitás ESTÖRI KREATÍV TÖRTÉNELMI VERSENY Esterházy kreatív történelmi tanulmányi verseny a gimnáziumok és szakgimnáziumok 10. osztályos tanulói számára 2018/2019-es tanév témakiírása: Hagyomány és modernitás

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Az Oktatási Hivatal Győri Pedagógiai Oktatási Központja által meghirdetett

VERSENYKIÍRÁS. Az Oktatási Hivatal Győri Pedagógiai Oktatási Központja által meghirdetett VERSENYKIÍRÁS Az Győri Pedagógiai Oktatási Központja által meghirdetett 15. Tiszán innen, Dunán túl országos népdaléneklési minősítő verseny az 5-6.; 7-8. és 9-12. évfolyamos tanulók számára A verseny

Részletesebben

Általános Iskola Igazgató Úr/ Asszony. Ikt.szám:6-03/2017 Tárgy: matematika, magyar felkészítő. Tisztelt Cím!

Általános Iskola Igazgató Úr/ Asszony. Ikt.szám:6-03/2017 Tárgy: matematika, magyar felkészítő. Tisztelt Cím! Általános Iskola Igazgató Úr/ Asszony Ikt.szám:6-03/2017 Tárgy: matematika, magyar felkészítő Tisztelt Cím! Az előző évekhez hasonlóan ismét szeretnénk segítséget nyújtani a diákoknak a központi matematika

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola

VERSENYKIÍRÁS. Országos Kötélugró Csapatbajnokság. Újvárosi DSE Szolnoki Szent-Györgyi Albert Általános Iskola Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S. u. 137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Országos Kötélugró Csapatbajnokság Időpont: 2016. december 10. Helyszín: Szolnoki Szent-Györgyi

Részletesebben

Avasd be Te az olvasót kedvenc könyveid világába!

Avasd be Te az olvasót kedvenc könyveid világába! Játékleírás Folytatódik A Nagy Könyves Beavatás kreatív, fiatalos, elsősorban a középiskolás korosztályt megszólító olvasásnépszerűsítő országos játék! A harmadik évad Végtelen forrás címmel az egri Bródy

Részletesebben

VII. Press Dance Nemzetközi Táncversenyre

VII. Press Dance Nemzetközi Táncversenyre Tisztelt Táncpedagógusok, Kedves Táncosok a Press Dance TSE, szeretettel meghívja Egyesületük, Művészeti iskolájuk táncos növendékeit a 2019. február 22-23-24-én megrendezésre kerülő VII. Press Dance Nemzetközi

Részletesebben

SZÍNHÁZ. A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: Bérletvásárlás és további információ:

SZÍNHÁZ. A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: Bérletvásárlás és további információ: SZÍNHÁZ A Derecske Városi Mûvelõdési Központ és Könyvtár 2010/2011-es színházi bérletes elõadásai: 2010. október 30. Cirkuszhercegnõ (operett) 2010. november 27. Vidám kísértet (komédia) 2011. január 29.

Részletesebben

Itthon otthon vagy! Országos földrajzverseny

Itthon otthon vagy! Országos földrajzverseny V E R S E N Y F E L H Í V Á S Itthon otthon vagy! Országos földrajzverseny A verseny meghirdetője, szervezője: Eötvös József Gimnázium és Kollégium, Tata Társszervező: EDUTUS Főiskola A verseny célja Az

Részletesebben

Szeretem, mert Vasból van

Szeretem, mert Vasból van VAS MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT 9700 Szombathely, Berzsenyi D. tér 1. Vas megyei Általános Iskolák részére Tárgy: Versenykiírás Iktatószám: 2-45/2013 Székhelyén Tisztelt Igazgató Asszony/Úr! Tisztelt Pedagógusok!

Részletesebben

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016

SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016 SPORT TEHETSÉGPROGRAM 2016 ORSZÁGOS ATLÉTIKA DIÁKOLIMPIA ÉS TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY VERSENYKIÍRÁS Verseny rendezője és szakmai megvalósítója Helyszín, időpont Fogyatékosok Országos Diák- és Szabadidősport

Részletesebben

VERSENYEK GYŐRI GÁSPÁR KÖNYVTÁRISMERETI TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY

VERSENYEK GYŐRI GÁSPÁR KÖNYVTÁRISMERETI TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY GYŐRI GÁSPÁR KÖNYVTÁRISMERETI TEHETSÉGKUTATÓ VERSENY az általános iskolák 5-6 osztályos tanulói részére A verseny meghirdetője, a Kós Károly Emelt Szintű Ének-Zene Tagozatos Általános Iskola, örömmel értesíti

Részletesebben

Eger, május 21.

Eger, május 21. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége 2836 Baj, Petőfi S.u.137. ugrokotel@gmail.com Tel.: +3670/3650236 VERSENYKIÍRÁS Mesterek Tornája és Demó Kupa Eger, 2016. május 21. Időpont : 2016. május 21. Helyszín :

Részletesebben

Eger, május20.

Eger, május20. Magyar Ugrókötelesek Szövetsége Tel.: +3670/365-02-36 VERSENYKIÍRÁS BOSCH Mesterek Tornája ésdemó Kupa Eger, 2018. május20. Időpont : 2018. május 20. Helyszín: Rendező: Kemény Ferenc Körcsarnok 3300 Eger,

Részletesebben

SZELLEMI-, KULTURÁLIS- ÉS SPORTVETÉLKEDÔK A SZENT LÁSZLÓ KATOLIKUS GIMNÁZIUMBAN 7-8. osztályos tanulók részére

SZELLEMI-, KULTURÁLIS- ÉS SPORTVETÉLKEDÔK A SZENT LÁSZLÓ KATOLIKUS GIMNÁZIUMBAN 7-8. osztályos tanulók részére 2017. február 20-24. SZELLEMI-, KULTURÁLIS- ÉS SPORTVETÉLKEDÔK A SZENT LÁSZLÓ KATOLIKUS GIMNÁZIUMBAN 7-8. osztályos tanulók részére TERMÉSZETTUDOMÁNYOK fizika - kémia - biológia - földrajz NYELV angol

Részletesebben

2011-ben is. kinézni?

2011-ben is. kinézni? Rajzverseny 2011-ben is óvodásoknak A Te környezettudatos kinézni? házad hogy fog 2010-12-15 Ilyen volt ilyen lett... Egy spontán rajz, aztán mese a környezettudatos házról, és jöhet a világmegváltó alkotás.

Részletesebben

ŰRTURIZMUS CIVILEK A VILÁGŰRBEN. A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata

ŰRTURIZMUS CIVILEK A VILÁGŰRBEN. A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata ŰRTURIZMUS CIVILEK A VILÁGŰRBEN A Magyar Asztronautikai Társaság űrkutatási diákpályázata 1. A pályázat meghirdetői A Magyar Asztronautikai Társaság (MANT) az Informatika a Látássérültekért Alapítvánnyal

Részletesebben

II. Országos Baptista Ki Mit Tud? április 6-7. Kisújszállás

II. Országos Baptista Ki Mit Tud? április 6-7. Kisújszállás II. Országos Baptista Ki Mit Tud? 2018. április 6-7. Kisújszállás Tisztelt Versenyzők, Kollégák és Diákok! Meg kell tanítani a gyerekeknek azt, hogy önmagáért élvezzék a tanulást, ne csak azért, hogy jó

Részletesebben