EGÉSZSÉGES TÁPLÁLÉK, AMELY A MACSKÁKNAK IS ÍZLIK WAHRE LIEBE (IGAZI SZERETET)

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EGÉSZSÉGES TÁPLÁLÉK, AMELY A MACSKÁKNAK IS ÍZLIK WAHRE LIEBE (IGAZI SZERETET)"

Átírás

1 EGÉSZSÉGES TÁPLÁLÉK, AMELY A MACSKÁKNAK IS ÍZLIK WAHRE LIEBE (IGAZI SZERETET)

2 Az igazi szeretet, felelősségvállalást jelent. Macskánk megbízik bennünk, mi pedig gondoskodunk arról, hogy kedvencünk élvezhesse boldog életét. Legyünk felelősségteljesek és tegyünk meg mindent annak érdekében, amit a macskánk egészsége és irántunk való szeretete megkövetel: adjunk neki WAHRE LIEBE tápot. Ez egy olyan kiváló minőségű macskatáp, amelynek segítségével kényeztethetjük kedvencünket. A WAHRE LIEBE macskatáp még a válogatós ínyenceknek is ízlik. Benne rejlik ugyanis cégünk teljes tápokkal kapcsolatos tudása. A WAHRE LIEBE a Mera tápok új csúcsterméke. Cégünk egy tulajdonos vezette közepes méretű vállalat, amely már több, mint 60 éve a kiváló minőségű tápok specialistájának számít. A WAHRE LIEBE terméket székhelyünkön, az Alsó- Rajnánál fekvő Kevelaerben gyártjuk, rendkívül magas szintű feltételek, állandó minőségi ellenőrzés és a legmagasabb szintű nemzetközi minőségi szabványok mellett. Németországi gyártóként a hangsúlyt az érthető koncepcióra, a csomagoláson szereplő német nyelvű feliratokra helyez zük. Ugyanakkor nem használunk felesleges és zavaró információkat. Mindezt annak érdekében, hogy Ön mindig tudja és értse, mit is tartalmaz az Ön által vásárolt macskatáp: csak jót Wahre Liebe.

3 Az igazi szeretet az egészség védelmét jelenti. Az vagy, amit eszel ez ugyanúgy vonatkozik ránk, emberekre, mint macsmányos ismeretek alapján került kifejmékkoncepció, amely a legújabb tudokánkralesztésre. Ennek segítségével biztosítjuk azt, hogy Ön egészségesen táplál- A Wahre Liebe az az egészséges fő táp macskánk számára, amely fedezi napi ja macskáját és ennek eredményeként tápanyagszükségletét. kedvence fejlődjön mind kinézet, mind Minősített beszállítóink kizárólag kiváló jó közérzet és agilitás szempontjából. minőségű és természetesen nem génmanipulált hozzávalókat és nyersanyalis alkotóelemeit különböző macskafaj- A Wahre Liebe receptúrái és funkcionágokat szállítanak pontos minőségi követelményeknek megfelelően. igazítottuk. Teljesen mindegy, hogy háták egyedi táplálkozási szükségleteihez Feldolgozás előtt a nyersárut további gondos minőségi ellenőrzésnek vetjük alá. hajlamos macskánk van: a Wahre Liebe zimacskánk, táp-érzékeny vagy túlsúlyra A Wahre Liebe több mint kiváló minőségű macskatáp: speciális hatóanyag kom- macskánkat; egyszerűen minden étke- macskatáppal állandóan védeni tudjuk binációjú átfogó védelmet szolgáló terzéskor. EGÉSZSÉGES TÁPLÁLÉK, AMELY A MACSKÁKNAK IS ÍZLIK A Wahre Liebe állandóan egészséges macskaéletről gondoskodik BŐR ÉS SZŐR Omega-3/Omega-6-zsírsavak lenmagból, lazacolajból és napraforgóolajból SZŐRLABDA ELLENI VÉDELEM speciális növényi rostok révén (száraz répaszeletek, cellulóz) STABIL BÉLFLÓRA ÉS BIZTOS EMÉSZTÉS a prebiotikus inulin révén ERŐSÍTI A TERMÉSZETES ELLENÁLLÓKÉPESSÉGET élesztőkivonattal (béta-glükénben gazdag) és luteinnel SEJTVÉDELEM antioxidánsok (E-vitamin, C-vitamin, szelén) HÚGYKŐ ELLENI VÉDELEM húgysavasítás (ph<6,5)

4 Az igazi szeretet azt jelenti, hogy adjunk élvezetes táplálékot kedvencünknek Tulajdonképpen ez egészen egyszerű: A macskák évezredek óta húst esznek, tehát azzal tudjuk kimutatni igazi szeretetünket kedvencünk felé, hogy hússal kényeztetjük! Finom macskatápunk igen magas hústartalmú: kiváló minőségű zsírokat és fehérjéket, létfontosságú vitaminokat, tápanyagokat és kizárólag értékes nyersanyagokat tartalmaz egészséges táplálkozás szempontjai szerint kialakított receptúrákban. A rendkívüli hozzávalók rafinált kombinációi révén különleges ízélmények várnak kedvencünkre. A Wahre Liebe termékcsalád esetében az alapanyagokat rövid ideig és kíméletesen pároljuk. Ennek során optimális szinten maradnak a vitaminok és a tápanyagok, az ízanyagok pedig rendkívül jól kibontakoznak. Ahhoz, hogy minden friss maradjon, a csomagolásban található különleges aromazáró fólia gondoskodik a csomagban lévő oxigén csökkentéséről, az oxidáció megakadályozásáról és az aromák megőrzéséről. A Wahre Liebe az az egészséges táplálék, amely a macskáknak is ízlik.

5 A Wahre Liebe a legjobbat jelenti macskánk szá mára A házi Őfelsége számára Ínyenc recept a házban élő macskák számára A Wahre Liebe egyszerű elvet követ: macskánknak csak a legjobbat. A Wahre Liebe macskatáp kiválóan kialakított receptúrákban macskák három fajtája számára; és biztosan Önnek is megfelel. Omlós pulykahússal, finom szárnyas májjal és rizzsel. Királyi módon kiegészítve joghurttal és erdei gyümölccsel. A házimacskáknak korlátozott mozgásés játéktér áll rendelkezésükre. Ínyenc receptünk pontosan azt az energiatartalmat adja, amelyre az Ön macskájának szüksége van. Optimális szinten tápanyagokkal látja el házi kedvencünket és nagyon jól emészthető. Kiszerelés 400 g és 1500 g Hústartalom: 64 % (A pulykahús és a szárnyas máj száraz formában kerül alkalmazásra. A húsarány eredetileg 64 % friss húsaránynak felel meg.) Összetétel: Szárnyas húsliszt (18 % csirke, 4 % pulyka), kukorica, kukoricakeményítő, árpa, tepertőliszt, zsír, rizs (4%), száraz répaszelet (2%),cellulózrostok (5 %), lazacolaj (1,2%), szárnyas máj (1 %, szárított), nátrium-klorid, lenmag (1%), napraforgóolaj (0,8%), állati fehérje (hidrolizált), sörélesztő, cikória por (0,3%, inulinban gazdag),száraztojás, joghurtpor (0,2%), erdei gyümölcs por (0,1%),mono-kalcium-foszfát, élesztőkivonat (0.04%, ß-glukánban gazdag), bársonyvirág liszt (0,03%, luteinben gazdag), yucca sidigera por.

6 A választékos ízlésű ínyencek számára Finom ételkompozíció táp-érzékeny macskák számára Kizárólag finom pulykahússal és nemes lazaccal. Könnyen emészthető rizzsel kombinálva. A jól megtermett ínyenceknek Kímélő receptúra testesebb macskáknak Szárnyas húsból, halból és rizsből álló kalóriaszegény táp. Lenmaggal, cikóriával és joghurttal kiegészítve. A táp-érzékeny macskáknak rendkívül könnyen emészthető tápra van szükségük. Speciális receptünk segítségével Ön kielégítheti ezeket az igényeket: Ez a táp hús, illetve halforrásként kizárólag pulykát és lazacot tartalmaz; a rizs hozzáadásával pedig könnyen emészthető szénhidrátforrást jelent. Hústartalom: 70 % ( a pulyka és a lazac száraz formában kerül alkalmazsára. A teljes hús/halarány eredetileg 70 % friss húsaránynak felel meg.) A testes macskáknak kalória- és zsírszegény, ugyanakkor magas ballasztanyag tartalmú tápot kell fogyasztaniuk. A mi receptünk hosszan tartó teltségérzetet nyújt. Így csökkenhet a zsírszövet és növekedhet az izomzat. Hústartalom: 72 % (a szárnyas hús és a lazac szárított formában kerül alkalmazásra. A teljes hús/halarány eredetileg 72 % friss hús/halnak felel meg.) Kiszerelés 400 g és 1500 g Összetétel: rizs (32%), pulykahúsliszt (28%), lazacliszt (10%), zsír, kukoricakeményítő, száraz répaszelet (2,5%),cellulózrostok (2 %),lenmag (1,5%), lazacolaj (1,4%), állati fehérje (hidrolizált), napraforgóolaj (0,9%), nátrium-klorid, sörélesztő, cikória por (0,3%inulinban gazdag),száraztojás, joghurtpor (0,2%), erdei gyümölcs por (0,1%), élesztőkivonat (0.04%, ß-glukánban gazdag), bársonyvirág liszt (0,03%, luteinben gazdag), yucca sidigera por. Kiszerelés 400 g és 1500 g Összetétel: Szárnyas húsliszt (28 % csirke, 4 % pulyka), kukorica, kukoricakeményítő, árpa, cellulózrostok (5 %), lazacliszt (4%), rizs (4%), száraz répaszelet (3%), zsír, szárnyas máj (1 %, szárított), lenmag (1%), nátrium-klorid, állati fehérje (hidrolizált), lazacolaj (0,6%), napraforgóolaj (0,4%), sörélesztő, száraztojás, cikória por (0,3%, inulinban gazdag), joghurtpor (0,2%), erdei gyümölcs por (0,1%), yucca sidigera por.

7 A Wahre Liebe olyan minőséget képvisel, amelyben Ön megbízhat Nyugodtan megbízhat a kiváló minőségű macskatáppal kapcsolatos tapasztalatunkban, a kifinomult módon a különböző macskafajták igényeinek megfelelően kialakított receptúráinkban, valamint abban, hogy támogatni kívánjuk Önt macskája felelősségteljes táplálása során. Fedezze fel az egészséges táp titkát, amely a macskáknak is ízlik! Átlagos analízisértékek A házi Őfelsége számára A választékos ízlésű ínyencek számára A jól megtermett ínyenceknek Analitikus alkotóelemek Fehérje % Zsírtartalom % Nyersrost % 3,5 3 6 Nyershamu % 7,5 7,5 7,5 Kálcium % 1,1 1,1 1,2 Foszfor % Nátrium % 0,7 0,7 0,5 Magnézium % 0,08 0,08 0,08 Adalékanyagok kg-ként: Táplálkozás fiziológiai adalékanyagok A-vitamin IE D2 -vitamin IE E-vitamin mg C-vitamin (mint aszkorbil-foszfát) mg L-carnitin mg Taurin mg Réz (mint réz (II)-szulfát, pentahidrát) mg 12,5 12,5 12,5 Cink (mint cink-szulfát, mono-hidrát) mg Szelén (mint Na-selenit) mg 0,3 0,3 0,3 Vas (mint vas (II)-szulfát, mono-hidrát) mg Mangán (mint mangán (II)-oxid) mg Jód (mint Kalcium-jodát, vízmentes) mg Technológiai adalékanyagok: antioxidánsok, ammónium-klorid Ajánlott adagolás: A macskák akkor és olyan gyakran esznek, amikor csak akarnak. A legjobb megoldás az, ha az ajánlott adagot naponta 1-3 étkezésre osztjuk el. Súly, kg gram/kg Házi őfelsége számára választékos ízlésű ínyenceknek jól megtermett ínyenceknek Az ajánlott adatok napi irányadó értékek, amelyeket a külső hatások és a macska felépítése szerint kell alkalmazni. Ügyelni kell arra, hogy macskánk előtt mindig legyen friss ivóvíz.

8 EGÉSZSÉGES TÁPLÁLÉK, AMELY A MACSKÁKNAK IS ÍZLIK

Az átfogó Meradog táplálékprogram az egészséges és boldog kutyaélet érdekében

Az átfogó Meradog táplálékprogram az egészséges és boldog kutyaélet érdekében Az átfogó Meradog táplálékprogram az egészséges és boldog kutyaélet érdekében Éljen a kutya Éljen a kutya Ez a vezérelv találóan írja le a Meradog márka filozófiáját. A Meradog márka ugyanis több mint

Részletesebben

A lényeg az összetételben van!

A lényeg az összetételben van! A lényeg az összetételben van! Egy kis farkcsóválással a kutya több érzelmet tud kifejezni, mint néhány ember órákig tartó szövegeléssel. Louis Armstrong Cégünk filozófiája - az állatok szeretetén alapszik.

Részletesebben

Mi vagyunk az eg szs ges llateledel otthona. minőséget. g e o r g m ü l l e r, w e h r. Garantálom a legjobb 1 7 6 5 Ó T A I V Á L Á D

Mi vagyunk az eg szs ges llateledel otthona. minőséget. g e o r g m ü l l e r, w e h r. Garantálom a legjobb 1 7 6 5 Ó T A I V Á L Á D C Mi vagyunk az eg szs ges llateledel otthona L Á D I V Á L L A L K O Z Á S 1 7 6 5 Ó T A S A Garantálom a legjobb minőséget. g e o r g m ü l l e r, w e h r i n g e n / b a y. 2 Tartalom A Happy Dog vil

Részletesebben

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára.

KITTEN 1-12 HÓNAP. Teljes értékű, kiegyensúlyozott táplálék kiscicák, vemhes vagy szoptató macskák számára. www.farmina.hu A MATISSE termékcsalád a kiváló minőségű macskatápok teljes választékát kínálja mindenfajta macska számára, melyek: Étvágygerjesztőek, így a legigényesebb és legkényesebb ízlés kielégítésére

Részletesebben

Family. Kiszerelés: 15 kg. Kids. Festival. Optiness. SensiPlus. Miniwell. Kacsahússal. High Energy. Alacsony zsírtartalom Könnyen emészthetô.

Family. Kiszerelés: 15 kg. Kids. Festival. Optiness. SensiPlus. Miniwell. Kacsahússal. High Energy. Alacsony zsírtartalom Könnyen emészthetô. Economy Kifejlett kutyák részére gabona, hús, állati és növényi melléktermékek, olajok, zsírok, ásványi anyagok Kiszerelés: 20 kg Az Economy kiváló minôséget kínál kedvezô áron. Nem tartalmaz semmilyen

Részletesebben

Family. Kiszerelés: 1,5 kg. Kids. Festival. Optiness. SensiPlus. Miniwell. Kacsahússal. High Energy. Alacsony zsírtartalom Könnyen emészthetô.

Family. Kiszerelés: 1,5 kg. Kids. Festival. Optiness. SensiPlus. Miniwell. Kacsahússal. High Energy. Alacsony zsírtartalom Könnyen emészthetô. Economy Kifejlett kutyák részére gabona, hús, állati és növényi melléktermékek, olajok, zsírok, ásványi anyagok Kiszerelés: 20 kg Az Economy kiváló minôséget kínál kedvezô áron. Nem tartalmaz semmilyen

Részletesebben

Dry Pet Food Grain-Free Formulated

Dry Pet Food Grain-Free Formulated Dry Pet Food Grain-Free Formulated Happy pet. Happy You. Happy pet. Happy You. a Farmina filozófia úgy tartják: a kutya az ember legjobb barátja, mi úgy gondoljuk: az ember a kutya legjobb barátja Ezen

Részletesebben

kutya- és macskaeledelek

kutya- és macskaeledelek kutya- és macskaeledelek Boldog kedvenc, boldog gazdi. A Farmina filozófia úgy tartják: a kutya az ember legjobb barátja, mi úgy gondoljuk: az ember a kutya legjobb barátja Ezen egyszerű közmondás átértelmezésével

Részletesebben

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait!

Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projektmenetrend PRO PLAN Duo Délice kutyaeledel: Tegyük különlegessé Kedvencünk mindennapjait! trnd Projekt Projektblog: www.trnd.hu/pro-plan trnd kapcsolattartód: lunna@trnd.hu Segítsünk még ismertebbé

Részletesebben

EGY KÜLÖNLEGES TÁRS KIVÁLÓ TÁPLÁLÁST ÉRDEMEL.

EGY KÜLÖNLEGES TÁRS KIVÁLÓ TÁPLÁLÁST ÉRDEMEL. EGY KÜLÖNLEGES TÁRS KIVÁLÓ TÁPLÁLÁST ÉRDEMEL. CSÖKKENTI A FOGKŐKÉPZŐDÉST CSÖKKENTI A LEPEDÉKET FENNTARTJA AZ ERŐS FOGAZATOT Eukanuba Hungary www.eukanuba.hu Filozófiánk A kutyák húsevők, ezért ennek megfelelő

Részletesebben

Dr. Rath sejttápanyagprogram

Dr. Rath sejttápanyagprogram Dr. Rath sejttápanyagprogram Termékismertető Dr. Rath Health Programs B.V. 2 Dr. Rath Health Programs B.V. A Dr. Rath Sejttápanyagprogram: Étrend-kiegészítés a sejtek egészségéért Örömmel üdvözöljük Önt

Részletesebben

Táplálék kiegészítôk. Kiegészítô adatok Ásványi anyagok 1 db tabletta (2 db tabletta)

Táplálék kiegészítôk. Kiegészítô adatok Ásványi anyagok 1 db tabletta (2 db tabletta) Az egészség alapja a megfelelô táplálkozás. A modern mezôgazdaság módszerei mára sajnos jelentôsen kimerítették az egykor ásványokban gazdag talajt, így többé nem számíthatunk arra, hogy táplálékunk tökéletesen

Részletesebben

www.royal-canin.hu A növekedésben lévõ kölyök Minden, amit tudnia kell a kölyök egészséges felneveléséhez Vegye fel velünk a kapcsolatot!

www.royal-canin.hu A növekedésben lévõ kölyök Minden, amit tudnia kell a kölyök egészséges felneveléséhez Vegye fel velünk a kapcsolatot! Vegye fel velünk a kapcsolatot! www.royal-canin.hu Royal Canin kézikönyv A növekedésben lévõ kölyök Felnõttkori testtömeg 26-44 kg ROYAL CANIN Kft. 2040 Budaörs, Malomkõ u. 7. Tel.: 06-23-430-565 Fax:

Részletesebben

MUNKAANYAG. Vincze Imréné. Millyen a korszerű és a speciális táplálkozás? A követelménymodul megnevezése: Élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása

MUNKAANYAG. Vincze Imréné. Millyen a korszerű és a speciális táplálkozás? A követelménymodul megnevezése: Élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása Vincze Imréné Millyen a korszerű és a speciális táplálkozás? A követelménymodul megnevezése: Élelmiszerek és vegyiáruk forgalmazása A követelménymodul száma: 0007-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja:

Részletesebben

Egyedülálló készítmények az egészségért

Egyedülálló készítmények az egészségért Egyedülálló készítmények az egészségért Útmutató a Dr. Rath sejttápanyag-készítmények eredményes alkalmazásához Dr. Rath Health Programs B.V. Dr. Rath Health Programs B.V. Postbus 657 6400 AR Heerlen Hollandia

Részletesebben

Kedvenc állata jólétéért

Kedvenc állata jólétéért Kedvenc állata jólétéért 2 Az Aptus termékcsalád tagjai segítik kedvenc állataink jólétének fenntartását. Az Aptus készítmények kutyák és macskák általános kondícióját, emésztését, valamint a bőr, a szőr

Részletesebben

Tartalom. Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi. Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. (Arthur Schopenhauer)

Tartalom. Az egészség nem minden, de az egészség nélkül minden semmi. Vitaminok, ásványi anyagok és nyomelemek. (Arthur Schopenhauer) Vitamin ABC Mai rohanó és stresszel teli világunkban, szinte nélkülözhetetlen hogy az ember mindig friss és energikus legyen, hogy folyamatosan a legjobb formáját nyújtsa mind a munkahelyén, mind a magánéletében.

Részletesebben

TIENS TErmék katalógus 1

TIENS TErmék katalógus 1 TIENS Termék katalógus 1 TIENS Nemzetközi Egészség- és Ipari Park Kína, Tiencsin Ezen a parkon belül együttesen megtalálható a termékkutatás és fejlesztés központ, a gyártás központ, a konferencia központ,

Részletesebben

VitaMeal -Sült Kukorica & Szójabab Kása-

VitaMeal -Sült Kukorica & Szójabab Kása- VitaMeal -Sült Kukorica & Szójabab Kása- Küldetésünk a kezdetektől fogva az volt, hogy a jobbító erőt képviseljük a világban. A Nourish the Children kezdeményezés lehetőséget ad nekünk arra, hogy megváltoztassuk

Részletesebben

ÖSSZETEVŐK. homoktövis, cikóriagyökér, csalán, vörös málna levele, máriatövis, borsmentalevél, körömvirágszirom,

ÖSSZETEVŐK. homoktövis, cikóriagyökér, csalán, vörös málna levele, máriatövis, borsmentalevél, körömvirágszirom, A FANTASZTIKUS SZIKLÁS-HEGYSÉG NYUGAT-KANADÁBAN a c a n a. h u TELJES ÉRTÉKŰ SZÁRAZELEDEL KISTESTŰ KÖLYÖKKUTYÁK SZÁMÁRA (9 kg felnőtt súly alatt) A KISTESTŰ KÖLYKÖK NAGYON GYORSAN ELÉRIK A FELNŐTT KORT,

Részletesebben

Gélszuszpenziós Technológia

Gélszuszpenziós Technológia termékkatalógus Miért használunk Gélt? Gélszuszpenziós Technológia Idővel minden változik, a fejlődés miatt többnyire jó irányba. Tegnap még a távíró és a postahivatalok használata volt szokásos, ma az

Részletesebben

Könnyed séta a diéták útvesztőjében

Könnyed séta a diéták útvesztőjében Könnyed séta a diéták útvesztőjében Rendhagyó szakácskönyv By Brátán Erzsébet Publio Kiadó Copyright 2011 Brátán Erzsébet Minden jog fenntartva! Tartalomjegyzék ELŐSZÓ Néhány érdekesség Nincs rossz étel,

Részletesebben

TÁPLÁLKOZÁSI AJÁNLÁSOK VÁRANDÓS ÉS SZOPTATÓ ANYÁKNAK

TÁPLÁLKOZÁSI AJÁNLÁSOK VÁRANDÓS ÉS SZOPTATÓ ANYÁKNAK TÁPLÁLKOZÁSI AJÁNLÁSOK VÁRANDÓS ÉS SZOPTATÓ ANYÁKNAK Készítették: Ágoston Helga Bőcs Éva Domonkos Andrea Fekete Krisztina Dr. Greiner Erika Szórád Ildikó Készült a Nemzeti Népegészségügyi Program keretében

Részletesebben

TÉGY. Egészséges táplálkozás. AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI I RODA

TÉGY. Egészséges táplálkozás. AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben EGÉSZSÉGFEJLESZTÉSI I RODA Európai Szociális Alap TÉGY TÁMOP-6.1.2-11/3-2012-0058 Egészségügyi Alapellátási Intézmény 5700 Gyula, Béke sgt. 39. %()(.7(7e6 $ -g9ė%( AZ EGÉSZSÉGEDÉRT! Szemléletformáló életmódprogram a gyulai kistérségben

Részletesebben

WALMARK TERMÉKKATALÓGUS 2013

WALMARK TERMÉKKATALÓGUS 2013 1 WALMARK TERMÉKKATALÓGUS 2013 Kedves Olvasó! Örömmel mutatom be a Walmark Kft. legújabb termékkatalógusát, amelyben ismét számos új készítménnyünkkel ismerkedhet meg. A mai rohanó, stresszes világban

Részletesebben

Egészséges életért a Mezőcsáti Kistérségben TÁMOP-6.1.2/LHH-09/1-2010-0008

Egészséges életért a Mezőcsáti Kistérségben TÁMOP-6.1.2/LHH-09/1-2010-0008 Mit is jelent az egészséges táplálkozás? Az egészséges táplálkozás a különféle ételek és italok megfelelő arányban és mennyiségben, kellő változatossággal történő, rendszeres fogyasztását jelenti. Nincsenek

Részletesebben

Az UBM termékpalettája

Az UBM termékpalettája v1 Az UBM termékpalettája Alapanyagok Gabonamagvak és azok termékei, melléktermékei Búza Kukorica Árpa, tritikálé Kukoricaglutén Kukoricacsíra Nedves és száraz CGF Actiprot (gabona DDGS) Actiprot corn

Részletesebben

2015/2 Érvényes: 2015. március 3-tól szeptember 28-ig. ÉREZZE JÓL MAGÁT! LEGYEN VONZÓ!

2015/2 Érvényes: 2015. március 3-tól szeptember 28-ig. ÉREZZE JÓL MAGÁT! LEGYEN VONZÓ! TÉS N E K K SÖ LYC Ú S T S E T! A M R JE MÁ 2015/2 Érvényes: 2015. március 3-tól szeptember 28-ig. - KEZD ÉREZZE JÓL MAGÁT! LEGYEN VONZÓ! EDYTA CHROMINSKA Gold Direktor Lengyelország, Orifl ame Ismerje

Részletesebben

Pet Hírek ETETŐTÁL! + AJÁNDÉK. Happy pet. Happy you. Minden CIBAU 15 kg-os táphoz etetőtálat adunk ajándékba, ha minimum 2 zsák tápot vásárol!

Pet Hírek ETETŐTÁL! + AJÁNDÉK. Happy pet. Happy you. Minden CIBAU 15 kg-os táphoz etetőtálat adunk ajándékba, ha minimum 2 zsák tápot vásárol! A L P H A Érvényes: 2013. november 1-30. Pet Hírek Az Alpha-Vet Állatgyógyászati Kft. havi akciós katalógusa KÜLFÖLDI WEBÁRUHÁZBAN SZUPER PRÉMIUM NEM KAPHATÓ M I N Ő S É G www.farminatap.hu Szuperprémium

Részletesebben

H e a l t h w e a l t h termékkatalógus

H e a l t h w e a l t h termékkatalógus H e a l t h w e a l t h termékkatalógus A CaliVita International termékválasztéka A CaliVita International hosszú évek óta meghatározó szereplôje az étrendkiegészítô piacnak. Készítményeinket egytôl egyig

Részletesebben