GABONA KOMBÁJNOK 2015

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "GABONA KOMBÁJNOK 2015"

Átírás

1 GABONA KOMBÁJNOK 2015 Regionális disztribútor: V03 _ VEKTOR HOLDING Kft Vámosszabadi, Hrsz. 059/94» Telefon: / » , Russia, Rostov-on-Don, Ul. Menzhinskogo, 2 тел.: +7 (863) , факс: +7 (863) market@oaorsm.ru

2 3 04 Rostselmash globálisan 06 Típusok 08 Power Stream vágóasztal 10 Comfort fülke 12 Comfort fülke II 14 Új kezelőfelület 16 TORUM 760 Erőteljes, forradalmian új rotortechnika 18 ACROS 580 Megbízható minden gazdaságban 20 VECTOR 420 Új osztály, új standard 22 Adapterek különböző termények betakarításhoz 24 Kiegészítő felszerelések 26 Specifikációk A ROSTSELMASH CSOPORT A VILÁG ÖT LEGNAGYOBB MEZŐGAZDASÁGI GÉPGYÁRTÓJA KÖZÉ TARTOZIK.

3 Rostselmash Global 5 BUHLER EZEE-ON Vegreville, Canada Farm King Morden, Canada VERSATILE Winnipeg, Canada Farm King Fargo, USA Representation Office Europe, Gyor, Hungary Representation Office, Ukraine, Kiev Klever Morozovsk, Rostov oblast, Russia Representation Office, Kazakhstan, Astana Feterl Manufacturing Corp Salem, USA VERSATILE Villmar, USA Rostselmash Rostov-on-Don, Russia Klever Rostov-on-Don, Russia ROSTSELMASH GLOBAL RUSSIA CANADA USA TAPASZTALAT. INNOVÁCIÓ. SIKER. Rostov-on-Don Rostselmash Rostselmash gabonakombájnokat és önjáró silózókat gyárt. Rostov-on-Don Klever Kombájn adaptereket gyárt, vontatott és függesztett silózó gépeket, valamint gabona tárolási és feldolgozó eszközöket, illetve kommunális gépeket és hóekéket. Morozovsk, Rostov oblast Morozovskselmash Kombájn adapterek, vontatott és függesztett silózó berendezések gyártása.. Winnipeg VERSATILE Versatile traktorok gyártása 190 és 575 LE között. Itt van az alkatrész központi alkatrész raktár a Versatile gépekhez. Morden Farm King Gabona tárolók, gabona tisztítók, hóekék, és kompakt talajművelő eszközök gyártása. A Farm King pótalkatrész raktár is itt van. Vegreville BUHLER EZEE-ON Talajművelő eszközök és vetőgépek gyártása.. Salem Feterl Manufacturing Corp Gabona tároló és feldolgozó berendezések gyártása, melyek az orosz piacon Rostselmash márkanév alatt futnak. Fargo Farm King Bálaszállítók, földgyaluk, kerekes szállítóeszközök gyártása, melyek az orosz piacon Rostselmash márkanév alatt futnak. Villmar VERSATILE Vontatott és önjáró permetezőgépek gyártása, melyek a világpiacon Versatile márkanév alatt futnak.. A ROSTSELMASH csoport évek óta, világszerte elismert mezőgazdasági gépeket állít elő. Szakértelmünk első sorban a széleskörű tapasztalaton alapszik. Ma, a Rostselmash 13 olyan vállalatot foglal magában világszerte, melyeknek folyamatos célja olyan megbízható és hatékony eszközök előállítása, amelyek képesek a legjobb teljesítményt nyújtani minden gazdaságban. Ma a Rostselmash csoport 24 fajta mezőgazdasági és kommunális géptípust kínál. Minden ügyfélnek egészen a kisebb gazdaságoktól, a legnagyobb mezőgazdasági üzemekig lehetősége nyílik, a több mint 150 modellt és variációt magába foglaló leghatékonyabb géptípusok közül választani.

4 MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG! Típusok 7 A Rostselmash, mintegy kombájnt gyártott le az elmúlt 85 év során. Az ebből eredő tapasztalat lehetővé teszi, hogy mostanra a leghatékonyabb mezőgazdasági gépeket kínálhassuk a piacon, függetlenül a terményféleségektől, valamint az éghajlati körülményektől. Ma, a Rostselmash csoport 13 összeszerelő üzemet foglal magában az USA-ban, Európában, Kanadában, Oroszországban, Ukrajnában, Kazahsztánban, és összesen alkalmazottat foglalkoztat. A 3 kombájn családnak - TORUM, ACROS, VECTOR, több változata létezik. Ezek mind a Versatile márkanév alatt egyesülnek, ami egyet jelent a minőséggel, megbízhatósággal és hatékonysággal. Ez az oka annak, amiért a gabonabetakarító gépeink több mint 40 országban földjein dolgoznak. Évről-évre bebizonyosodik, hogy gabonabetakarító gépeink a különböző régiókban és kontinenseken egyaránt, a legjobb eredményeket érik el, növelve ezzel a mezőgazdasági gépek teljesítmény-színvonalát. Ez a cég innovatív politikájának köszönhetően vált lehetővé, melynek célja modern berendezések és technológiák alkalmazása, valamint az iparág vezető világcégei gyártási alapelveinek alkalmazása. A betakarítógépek értékesítésére, rendelkezésre áll egy több mint 500 tagból álló kereskedő hálózat, akik teljes körű támogatást nyújtanak. az értékesítési folyamat összes szakaszában, így az after - sales területén is. A partnerkapcsolat egyet jelent a bizalommal, ami a kombájnok megbízhatóságán és nagy teljesítményén alapszik. Ez a két tulajdonság mára elengedhetetlenné vált minden gazdaságban. TORUM 760 Motor: 490 LE Rotor átmérő: 762 mm, hossz: 3,200 mm Leválasztási szög: 360 fok Teljes tisztító felület: 5.20 m 2 Tartály: 12,000 l Ürítési sebesség: 105 l/mp ACROS 580 Motor: 300 LE Dob átmérő: 800 mm, hossz: 1,480 mm Szalmarázók: 5 db, felület: 6.15 m 2 Teljes tisztító felület: 4.74 m 2 Tartály: 9,000 l Ürítési sebesség: 90 l/mp VECTOR 420 Motor: 220 LE Dob átmérő: 800 mm, hossz: 1,180 mm Szalmarázók: 4 db, felület: 5.0 m 2 Teljes tisztító felület: 3.59 m 2 Tartály: 6,000 l Ürítési sebesség: 50 l/mp

5 POWER STREAM vágóasztal 9 POWER STREAM VÁGÓASZTAL A hidraulikus motollahajtás fokozatmentes fordulatszám állítást tesz lehetővé, ezzel elősegítve a termény optimális és egyenletes adagolását. Ez egy egyszerű és megbízható mechanizmus, ami minimális felügyeletet igényel, és jelentősen növeli a betakarítási teljesítményt. Az egyszerű hidraulikus csatlakozás jelentős időmegtakarítást eredményez a vágóasztal felhelyezésénél, könnyű használni, és hasznos a szennyeződés ellen. A Schumacher kasza rendkívül simán és kopásmentesen, minimális teljesítmény igénnyel dolgozik. A vágási frekvencia, a növelt löketszámmal biztosítja a kiváló vágásminőséget és teljesítményt még a legkedvezőtlenebb viszonyok között is. A kaszapengéket csavarok rögzítik, mely jelentős időmegtakarítást eredményez az esetleges pengecserénél. A megdőlt terményt a kalászemelők a földről felemelik, hogy ezzel is csökkenthető legyen a veszteség. (A kalászemelő az alapkivitel része) A motolla hajtásszinkron a munkasebességgel arányossá teszi a motolla fordulatszámát, így a kombájn működtetéséhez nem szükséges magasan kvalifikált szakember. Ennek eredményeként a betakarítási eredmény jobb, és a veszteségek is csökkennek. A motolla fogak rögzítési módja a rudakra garantálja a hosszú szárú termények felcsavarodás mentes kezelését. A nagy átmérőjű csiga megakadályozza a magasra nőtt termények felcsavarodását. A csiga levelei között a teljes hosszon elhelyezett bedobó ujjak javítják a szállítóképességet, még az alacsony termények esetén is, mint a borsó, vagy az árpa. (Automatikus szintszabályozás kívánságra rendelhető vágóasztalokhoz). A bedobó ujjak ki vannak könnyítve, hogy fix ponton törjenek, ha kő kerülne a vágóasztalba.

6 RENDKÍVÜLI KOMFORT Comfort kabin 11 RENDKÍVÜLI KOMFORT COMFORT KABIN Hűtőbox A hideg italok csak egy karnyújtásnyira vannak. Mikroklíma szabályozó rendszer A légkondicionáló, a fűtés és a szellőztetés a jó közérzetért, és a kellemes mikroklíma megteremtéséért felelős. Audio rendszer A munka közbeni stressz elkerülhető, ha a kedvenc zenénket hallgatjuk. A rádió-előkészítés alapkivitel, csak a csatlakozókat és az aljzatokat kell csatlakoztatnia. A hangszórók és az antenna a standard felszereltség része. Hatalmas panorámaablakok A hatalmas üvegfelületek (több mint 5 m 2 ) és a panoráma kivitelezés akadálytalan kilátást biztosít. A menet hidrosztatika kar tetején elhelyezett multifunkcionális markolat szolgál a kombájn legfontosabb munkafunkcióinak vezérlésére. ADVISER II vezérlő monitor A monitor ellenőrzi a cséplési és betakarítási folyamatot, így lehetővé teszi a műszaki folyamatok ellenőrzését, és megakadályozza az üzemzavarokat. Kényelmes vezetőülés A kényelmes, állítható vezetőülés mechanikus rugózással lehetővé teszi a gépkezelőnek, hogy kiválassza a munkavégzéshez legkényelmesebb üléspozíciót. A vezetőülés megfelelő beállításával a vezető teljes mértékben a betakarítás körülményeire tud koncentrálni. Állítható kormányoszlop A kormányoszlop állítható magassága és dőlése lehetővé teszi a vezetőülés kényelmes beállítását. Pótülés Az asszisztens vagy a gyakornok kényelmesen elhelyezkedhet a pótülésen.

7 RENDKÍVÜLI KOMFORT Comfort kabin II 13 Hűtőbox A hideg italok csak egy karnyújtásnyira vannak. Egészséges mikroklíma A klíma rendszer, a több levegő befúvó, és a napfény segítéségével könnyen lehet kellemes mikroklímát teremteni. Audio rendszer A nehéz napot megkönnyíti a kedvenc zenék hallgatása. A rádió előkészítés alapkivitel. A hangszórók és az antenna standard felszereltség. Hatalmas panorámaablakok A hatalmas üvegablakok (több mint 5 m 2 ) és a panoráma üvegek akadálytalan kilátást biztosítanak. ADVISER III vezérlő monitor A színes, érintőképernyős, 10 -os monitor nem csak a cséplési folyamatot és a funkcionális rendszerek állapotát ellenőrzi, hanem a gép beállításait is. Kényelmes vezetőülés A mechanikus rugózású ülés 5 féle állítható helyzettel lehetőséget biztosít a legkényelmesebb pozíció kialakítására, így teljes mértékben a betakarításra lehet figyelni. 16 funkciós Multifunkcionális markolat A menethidrosztatika kar tetején elhelyezett markolat szolgál a kombájn legfontosabb munkafunkcióinak vezérlésére. Kartámasz A jobb oldali kartámasz egy beépített kezelőfelülettel került kialakításra, amelyben minden lényeges vezérlési funkció megtalálható. Állítható kormányoszlop A duplán hajlított kormányoszlop és annak állítható magassága lehetővé teszi a megfelelő munkaterület kialakítását. Megnövelt zaj és vibráció elleni szigetelés, teljesen felújított vezérlés, stílusos belső és jó minőségű anyagok - A Comfort Cab II egy új komfort fokozatot jelent.

8 Új kezelőfelület A B D F G H C F I 1 vágóasztal vezérlés (emelés / süllyesztés, jobb / bal irányú döntés) 2 kihordó csiga indítás / behajtás 3 magtartály ürítés be / ki 4 vészstop 5 auto pilot rendszer be / ki 6 kalibráló rendszer működési módjainak kiválasztása és mentése 7 motollavezérlés (emelés / süllyesztés, indítás / visszahúzás) A vágóasztal be / ki B cséplés be / ki С navigációs gombok D motor fordulatszám vezérlés (3 szint) E ferde felhordó visszajáratás F motolla, cséplődob, és szelelő ventilátor fordulat szabályzó, dobkosár hézag beállítás G rostahézag beállítás Н magtartály tető kezelése hidropulzátorral I parkolófék Minden olyan funkció, amely a kombájn működése folyamán azonnali beavatkozást igényelne, a kezelő jobb kezénél van. A kezelőgombok és multifunkcionális markolat a leggyakrabban használt funkciókkal a kartámaszba van beépítve, és a vezetőüléssel együtt mozog.

9 TORUM TORUM 760 ERŐTELJES, FORRADALMIAN ÚJ ROTORTECHNIKA A TORUM 760 egy erőteljes axiálrotoros gabona betakarító kombájn, a világ legjobban teljesítő gépei közül. A betakarítható termények köre széles - búzától a rizsig. FORGÓ CSÉPLŐ-ROTORKOSÁR A cséplőkosár forgása öntisztítást eredményez, és garantálja, hogy ne legyenek érintetlen zónák a cséplőhézagban, megelőzi a termény elakadását, és a rotor elzáródását. Ezek mellett a cséplés során felhasználandó energia 8-10%-kal csökken. Ez a kombájn kiváló választás olyan gazdaságoknak, ahol nagy a terület és magas a terményhozam, minél jobban terheljük a gépet, annál jobban teljesít. Az innovatív ARS* cséplő szerkezet olyan terményekkel is jól bánik, amikkel a hagyományos rotoros kombájnoknak meggyűlik a baja. * Advanced Rotor System - hengeres ferde felhordó, a rotorral szemben forgó rotor kosár, fokozatmentes rotor hajtás. rotor kosár szekciók 2 EGYEDÜLÁLLÓ HÁROMPONTOS CSÉPLŐRENDSZER 1 rotor kosár cséplőszegmens rotor cséplőléc 3 1 ÚJ GAZDASÁGOS MOTOROK A TORUM gazdaságos hat hengeres Cummins motorral van szerelve (QSX 11.9, 490 LE, Stage IIIB). A Cummins motor kiemelkedő teljesítményt garantál alacsony fajlagos üzemanyag felhasználás és fordulatszám mellett. A motor hűtése egy hidromotor hajtású dob-védőhálón át belépő légárammal történik, melyet kívülről folyamatos porelszívó tisztít, ami jelentősen csökkenti a karbantartás nehézségeit. HENGERES FERDE FELHORDÓ Ennek a ferdefelhordó megoldásnak az az előnye a hagyományos ferdefelhordókkal szemben, hogy azokat felváltja egy három dobos rendszer speciális elemekkel. Ezzel lényegesen megnő a feldolgozás stabilitása, és így a kombájn termelékenysége is. A termény felgyorsul a ferdefelhordóban a rotor előtt így biztosítva a stabil folyamatot. Tanulmányok bizonyítják, hogy a hagyományos láncos ferdefelhordókkal szemben 20%-os kapacitásnövekedés érhető el, és az energia felhasználás 15%-kal csökken. Ez a megoldás különösen akkor hatékony, ha egyenetlen talajon dolgozunk, magas páratartalomban, vagy rizzsel, és egyéb nehéz körülmények között is. power, hp TORUM speed, RPM A cséplő-rotorkosárnak három cséplési szakasza van, ami lehetővé teszi, hogy cséplőhézagot egy keresztmetszetre lehessen állítani. Ez azt eredményezi, hogy a termény a axiálrotor egyetlen fordulata alatt háromszor lesz kicsépelve, hagyományos axiálrotoros konstrukcióknál alkalmazott egyszeri csépléssel szemben. hagyományos álló rotor kosár ROTOR Inaktív holt zóna Rotor kosár Leválasztási zóna ARS forgó rotor kosár ROTOR FOKOZATMENTES ROTOR SEBESSÉG A cséplő rotort hidraulikus vezérlésű fokozatmentes Vario (CVT) bolygóműves hajtómű hajtja, amely egy egyedülálló hidromechanikus egység, kombinálva mindkét hajtás előnyeit: lágy, és pontos sebesség szabályozás, magas fokú hajtásbiztonság, és megbízható ékszíj nélküli hajtáslánc. GYORSABB, HATÉKONYABB, TÖBB A tiszta termény bekerül a 12 ezer literes tartályba. Ekkora mennyiség nagyobb hatékonyságot tesz lehetővé, mert csökkenti az ürítési ciklusok számát. Az ürítési sebesség 105 l / mp, a teljes tartály 2 perc alatt kiüríthető. A kihordó csigának megfelelő méretei vannak ahhoz, hogy bármilyen kocsit kiszolgáljon. A nyitható magtartály tető, telítettség jelző szenzorok, hidropulzátorok, és egyéb kiegészítők további kényelmet szolgának, és növelik a működési hatékonyságot. MAXIMÁLIS TISZTÍTÁS A két lépcsős tisztító rendszer, amelynek teljes felülete 5,2 m 2 összhangban van a rotor kiemelkedő képességeivel. A rendszer jól kiegyensúlyozott: a rostaszekrény és az alsó rosta ugyanabba az irányba mozognak, a míg a masszív felső rosta ellenkező irányba mozog. Az erőteljes két szekciós hidraulikus hajtású ventilátor egyedülálló levegő áramlást biztosít, és kizárja a nem kezelt zónák lehetőségét, mert a levegő befúvás nem csak a széleken, hanem középen is megtörténik. Ezzel ragyogó, tiszta terményt ad le. Az utolsó szemig. Mielőtt a szecskázóhoz érne a szalma, egy végső leválasztáson esik át az utóverő dob által, úgy hogy a rotor kivezetésén egy utóverő dobkosár is el van helyezve. Szecskázó integrált pelyvaterítővel. Kombinálva a szalma és a törek aprítását, egyedülállóan lehet teríteni az aprított anyagot. Jó minőségű szalma. A rotor leválasztó része csiga-típusú. Ennek köszönhetően a Torum - más axiál rotoros konstrukciókkal szemben - nagyon finoman bánik a szalmával.

10 ACROS ACROS 580 MEGBÍZHATÓ, ÉS HASZNOS MINDEN GAZDASÁGBAN MAXIMÁLIS TELJESÍTMÉNY A tradicionális cséplő rendszer, ami ebbe a kombájnba van beépítve, jogosan nevezhető az ACROS erősségének. A klasszikus egy dobos cséplőmű tárgyilagosan a legjobb kombinációja a nagy kapacitásnak és az alacsony energia felhasználásnak. Ehhez társul még a minimális termény károsodás és a szalma érzékeny kezelése. Az ACROS ideális nagy és közepes hozamú területeken. A kombájn alapja a bizonyított csépléstechnika, és leválasztó egység melyet a nagy átmérőjű 800 mm es cséplődob és a zárt szalmarázóládás kivitel reprezentál. A gép kivételes képességét az egységenkénti magas teljesítmény, a megbízhatóság, és az egyszerű szervízelhetőség biztosítja. MAXIMÁLIS TERMÉNYKIHOZATAL, MINIMÁLIS TÖRT SZEM A cséplés után visszamaradt kalász egy egyedülálló utócséplő egységbe kerül, ezután a visszahordott termény a bordásasztal teljes szélességében ill. felületen elterül. Így a teljes tisztítási folyamat kivitelezhető anélkül, hogy túlterhelnénk a rostákat. Az egység egy háromlapátos rotort tartalmaz. ami a hagyományos utócséplőkkel összevetve sokkal simább cséplést garantál, és csökkenti a szemtörést. SMART LAUNCH A Smart Launch egy szabadalommal védett egység, amely független egymást követő fokozatokban történő ürítési indítást jelent. Egy ilyen egység könnyen garantálja a nagy sebességű ürítést az elakadás minimális esélyével. Ehhez kapcsolódóan, a Smart Launch -nak köszönhetően, a kombájn adagokban tud üríteni. És ez még nem minden. Amikor kikapcsolja az ürítő csigát, akkor mindig a tartály kihordó csiga áll le, ezáltal a külső csiga leürül, így nem meg megy veszendőbe a termény a csiga behajtásánál, ami nagyon gyakori más kombájnoknál. Így a Smart Launch hatékonyabbá teszi a tartály kiürítését, úgy hogy a folyamat gyorsabb, kényelmesebb, és kevesebb munka ráfordítással jár. OPTIMÁLIS ERŐ Az ACROS nagy teljesítményét a Cummins QSL 8.9 (L6, 300 LE, Stage IIIB) motor biztosítja. Ez a motor rendkívül gazdaságos üzemanyag felhasználást biztosít. Egyszerű, könnyen szervizelhető, és hosszú szerviz intervallumokkal rendelkezik. power, hp CUMMINS QSC CUMMINS QSL 8.9 CUMMINS 6LTAA speed, RPM IDŐMEGTAKARÍTÁS ÜRÍTÉSNÉL Ahogy a gyakorlat mutatja, a munkaidő legalább 5%-a a termény ürítésével telik el. Hogy ezt az időt rövidítsük, az ACROS egy rendkívül nagy teljesítményű ürítő rendszert használ (ürítési sebesség: 90 l / mp) illetve egy nagy kapacitású tartályt (9.000 liter). Különleges figyelem fordítódik nagy páratartalmú közegben végzett munkára is. A tartály aljára szerelt hidropulzátorok lehetővé teszik, hogy 35%-os nedvességű termény is ki tudjon ürülni. A szintérzékelők példa nélküli szabályozást biztosítanak, és optimális ürítési időt «javasolnak». Az ürítő csiga magassága, hossza, és forgásszöge úgy lett megtervezve, hogy bármilyen szállítójárműre akadálymentesen lehessen üríteni, még egy hosszú trélerre is, úgy hogy a kombájn 9 méteres vágóasztallal dolgozik. A cséplőszerkezet élettartamának növelése és az üzemanyag fogyasztás csökkentése érdekében ki lehet kapcsolni a cséplődobot ürítés közben. Az új növelt méretű ferdefelhordónak több előnye van: jobb rálátás a vágóasztalra, sokkal egyszerűbb folyamat dőlt terményeknél, a fogadó terelődob hiánya miatt, és lehetővé teszi, hogy nagyobb vágóasztallal is lehessen dolgozni (9 méter). Két aprító sebesség. A szalmaszecskázónak két fordulatszámmal működtethető: 3.400/p gabona betakarításhoz és 2.000/p kukoricához. Az alacsonyabb fordulatszámot azért használjuk, hogy csökkentsük az aprító szerkezet alkatrészeinek elhasználódását. A légkompresszor rengeteg időt takarít meg a havi karbantartásnál, különösen a területen, ahol a szervizautó nem tud jelen lenni. A Versatile új iparági standardot állított fel azzal, hogy kompresszor és légtartály az alapkivitel része lett.

11 VECTOR VECTOR 420 ÚJ OSZTÁLY, ÚJ STANDARD A VECTOR a legmegfelelőbb megoldás kisebb gazdálkodók gazdaságok számára hektár éves teljesítménnyel, optimális felhasználói költségekkel, és kedvező üzemanyag felhasználással ez a kombájn a praktikus választás minden felhasználó számára. KEMÉNY KARAKTER A VECTOR-nak egy megbízható egy dobos klasszikus cséplési sémája van, a Versatile kombájnok egyedi jellemzőjével: a legnagyobb átmérőjű 800 mm es cséplődobbal. Az egységnek rengeteg előnye van. A legfontosabbak a nagy kapacitás és a legszigorúbb termény minőségeknek is megfelelő leválasztás. De ezzel együtt is a VECTOR legnagyobb előnye az egy dobos séma, amely alkalmas kihívásokkal teli termények betakarítására is. TERÍTÉS A beépített normalizáló ferdefelhordó aktívan teríti a levágott anyagot. A konvejor görgői garantálják a gyors és egyedi mozgatást még nagy törmelék esetén is. A biztonsági kuplung / köröm a ferdefelhordó tengelyén megakadályozza a kövek általi esetleges töréseket. NON-STOP A Jam Control egység segít abban, hogy megszüntessük az eltömődést (medvét), anélkül hogy leállítanánk a cséplődobot. A fülkéből vezérelve ezzel időt takarítunk meg, így nem kell felesleges műveleteket elvégezni. Tartály kezelése a fülkéből. A tartály nyitható teteje - ha szükséges - lehetővé teszi, hogy megnöveljük a kapacitását 4,5 m3-ről 6 m3-re, vagy csökkentsük a vízszintes méreteit a kombájnnak. Az elektronikus nyitó mechanizmus a fülkéből vezérelhető. A tartály alján elhelyezett hidropulzátor a Versatile kombájnok kiváló megoldása. Ezeknek köszönhetően a kombájn könnyen kezeli a nedves termény ürítését, ami megnöveli a műszakonkénti kihozatalt. Szalma rugalmas kezelése. A VECTOR klasszikus cséplő és leválasztó rendszere nem töri meg a szalmát. Szépen el lehet teríteni vagy rendre rakni. Integrált egység remek szecskázást biztosít és egyedi terítést a földfelületen a vágóasztal szélességében. A szecskázó kések kopásgátló éllel vannak ellátva és önélezőek.

12 Kiegészítők különböző termények betakarításához 23 ADAPTEREK KÜLÖNBÖZŐ TERMÉNYEK BETAKARÍTÁSÁHOZ Kukorica Kukorica betakarításhoz 6-8 soros csőtörő adapterek állnak rendelkezésre, melyek akár 6 ha / óra teljesítményt garantálnak. Rizs Rizs betakarítás során az összetekeredett és merev szárakat minőségi módon vágja le felcsavarodás nélküli vágóasztal dupla vágószerkezettel és egy speciális rostéllyal az asztalon. Ezt a szettet könnyű felszerelni, megnöveli a munka gyorsaságát, és csökkenti a vágóasztalban történő elakadás veszélyét. Repce Sérülékeny termények betakarítása esetén, opcionális berendezést ajánlunk. A repce betakarító adapter, amely 5,6,7,9 méteres vágóasztalhoz adható 3-4-szeresen lecsökkenti a a vágási veszteséget és emellett össze is szedi a terményt hozam függvényében kg anyag 1 ha terményből. Szója A szójabab és egyéb csúszós kultúrák betakarításánál drasztikusan csökkenthető a veszteség, ha a flexibilis kaszát használunk a vágóasztalon, ami követi a talajfelületet. A kasza merev rögzítése lehetséges, hogy hagyományos egyenesen álló terményt is betakaríthassunk. Napraforgó A speciálisan napraforgó betakarításra kialakított 8- és 12 soros adapterek legalább 98%-os eredményt eredményeznek, ami más eszközzel nem érhető el. Ezek az adapterek minden körülmények között alkalmazhatóak, még alacsony hibrid napraforgó esetén is. Olajos növények Alacsony, alacsony hozamú, és olajos növények betakarítása esetén megnövelhető a termelékenység 10-15%-kal a transporter vágóasztal alkalmazásával. (két verzióban kalászosoknál, és olajos növényeknél). Rendfelszedő Kétmenetes betakarítás esetén, a kombájn felszerelhető rendfelszedővel, ami 3,4 m vagy 4,3 m széles. Ahogy a vágóasztal, úgy ez az egység is követi a talajfelszínt, hosszirányban és keresztirányban is. A rendfelszedő megbízható védelmet biztosít eltömődés ellen vagy akár attól is, hogy a szél kipergesse a terményt, ezzel biztosítva stabil műveletet még kedvezőtlen körülmények között is.

13 Kiegészítő felszerelések 25 KIEGÉSZÍTŐK KÜLÖNBÖZŐ TERMÉNYEK BETAKARÍTÁSÁHOZ KIEGÉSZÍTŐ FELSZERELÉSEK Sérülékeny termények Gabonafélék és olajos magvak cséplése esetén gyakori a sérülés, ezért alacsony dobfordulat mellett szükséges dolgozni. Ez a Versatile kombájnokban kivitelezhető, a dob reduktor alapkivitelben a cséplődobba beépített. Ez arra szolgál, hogy finom cséplést biztosítson minimális veszteség százalék mellett. Aprómagú termények Ha a kombájnt felszereljük egy speciális kiegészítővel (nyomó rosták, dobkosár dörzsbetét, stb.) akkor bab vagy fű betakarítása esetén a veszteség jelentősen csökkenthető, és a tisztaság növelhető. Betakarítás térképen A precíziós gazdálkodás azon az elven alapszik, hogy a területet a legapróbb kalászig ismerjük. Termény visszaáramlás utócsépléshez Mutatja a termény mennyiségét, ami utócséplésre áramlik. Segít abban, hogy jól állítsuk be a cséplést, és a leválasztást a hatékony működéshez. Navigáció és Auto pilot Az Auto pilot szatellit rendszere csökkenti a vágóasztal átfedési zónáját, és csökkenti a dolgozó fáradtságát. Betakarítás nedves vagy mocsaras talajon A belvizes területeken való munka kiegészítő eszközöket igényel, hogy a kombájn folyamatos munkája biztosított legyen, még a legkeményebb körülmények között is. A Versatile betakarítógép a mellső tengelyen használhat hevedert, és ezt kiegészítve egyes típusoknál kormányzott hátsó kerékhajtással szállítható. Vonófej Az univerzális vonófej legnagyobb előnye a vontatmány gyors össze,- és szétkapcsolása. Video rendszer A széles látószögű kamera segít a manőverezésben, ürítésben, tört anyag kiszórásában. Üzemanyag áramlás jelző rendszer Az üzemanyag áramlás fogyasztásmérő segít abban, hogy megakadályozza a túlköltekezést és az üzemanyag szivárgást, ezen felül pontos elszámolás és költség tervet tart. Rizs TORUM a vezető kombájn rizs betakarításban. Az ARS rotor rendszer, melyet erre a kihívásokkal teli termény betakarítására tervezték, és amelyeket «rizs készlet / kit) elemei támogatnak. Nagyon sok féle rizs betakarítható a VECTOR kombájnnal, ahol a standard cséplő dob és a kosár le van cserélve speciális csapos kivitelre. Alacsony és ritkán növő termények Alacsonyra és ritkán növő termények gazdaságos betakarítására ajánljuk a vágóasztal speciális alkatrész készletét. Kenési rendszer A központi kenési rendszer csak jelentősen lecsökkenti a karbantartási időt, de a kritikus alkatrészek élettartamát is megnöveli. Nyomtató A fedélzeti nyomtató segítségével kinyomtathatja a kombájn teljesítmény mutatóit, valamint egyéb hasznos információkat, mint a karbantartási ütemezést. Terítési szög beállítás Hegyen vagy szeles időben történő betakarítás esetén rendkívül hasznos lehet a fülkéből vezérelhető szalmaszecskázó terelő elektronikus állítása.

14 TORUM 760 ACROS 580 VECTOR 420 Vágóasztal Power Stream vágóasztal Vágóasztal szélesség 6m / 7m / 9m 5m / 6m / 7m / 9m 5m / 6m / 7m / 9m Schumacher kasza Kasza hajtás - Schumacher bolygóműves Motolla forgás sebesség és kombájn sebesség automatikus szinkronizálása Gyűjtó pont Szállító kocsi Ferdefelhordó Ferdefelhordó típus hengeres láncos hengeres és láncos Tehermentesítő rugó rendszer Elektonikus és hidraulikus tehermentesítés Egyszerű hidraulikus gyorskapcsoló Cséplés Cséplés típusa axiálrotor forgó kosárral 1 dob 1 dob Dob / rotor átmérő mm Dob / rotor hossz mm 3,200 1,480 1,180 Cséplődob / rotor átfogási szög fok Teljes cséplő felület m Dob / rotor fordulatszám f/p 250 1, ,050 ( ) 335 1,050 ( ) Jam Control dugulás (medve) elhárító egység Leválasztás Szalmarázóládák száma pcs 5 4 Szalmarázóládák hossza mm Szalmarázóládák leválasztási területe m Tisztítás Tisztító rendszer 3 rostás (2 fokozatú) 2 rostás 2 rostás Teljes tisztító felület m Rosták elektronikus állítása a fülkéből Utócséplő egység Tartály Tartály kapacitás l 12,000 9,000 6,000 Ürítési sebesség l/mp Ürítési magasság m / Hydropulzátorok Külön ürítés (adagonként, a csiga bármilyen állásánál) + + Smart Launch Vízhatlan tartály Szalmakezelés Szecskázó dob sebessége f/p 1,600 / 3,400 1,800 / 3, Kések száma db Fülkéből történő terítési szög beállítás Pelyva terítő beépítve Fülke Komfort fülke Adviser II rendszerrel (1. generációs) Komfort fülke Adviser II rendszerrel (2. generációs) Autopilot rendszer Betakarítási és nedvesség mérő rendszer Nyomtató Ürító zóna video rendszer Automatikus központi zsírzó rendszer Alváz Hajtáslánc hidrosztatikus. hidrosztatikus. hidrosztatikus. Tengelytáv mm 3,817 4,000 3,778 Hajtó kerék nyomtáv mm 3,120 3,100 2,845 Hajtó kerék gumizás 900/60R LR32 28LR26 Kormányzott kerék gumizás 500/70R R24 Lecsatolható hernyótalp Összkerékhajtás Légkompresszor Motor Gyártó / típus Cummins QSX 11.9 (IIIB) Cummins/QSL 8.9 (IIIB) Cummins/QSB (IIIB) Motor méret liter 11.9 L6 8.9 L6 6.7 L6 Névleges teljesítmény kw/le 360 / / \220 Üzemanyag tartály liter Üzemanyag áramlás figyelő rendszer Méretek és súlyok Hosszúság / szélesség / magasság (vágóasztal nélkül, transzport helyzetben) mm 10,986/3,675/3,975 8,846/3,880/3,940 7,938/3,559/4,010 Súly (alap model szecskázóval vágóasztal és üzemanyag nélkül) kg 16,350 13,400 10,570 alapkivitel kívánságra nem szállítható

Axiál rotoros gabona kombájn TORUM 760

Axiál rotoros gabona kombájn TORUM 760 Axiál rotoros gabona kombájn TORUM 760 Regionális disztribútor: VEKTOR HOLDING Kft. 9061 Vámosszabadi, Hrsz. 059/94» Telefon: +36-96/520-715» E-mail: info@vektor-mezogep.hu» www.vektor-mezogep.hu 344029,

Részletesebben

Gabona Kombájn ACROS 580

Gabona Kombájn ACROS 580 Gabona Kombájn ACROS 580 Regionális disztribútor: V 01_05.15 VEKTOR HOLDING Kft. 9061 Vámosszabadi, Hrsz. 059/94» Telefon: +36-96/520-715» E-mail: info@vektor-mezogep.hu» www.vektor-mezogep.hu 344029,

Részletesebben

PANTHER 500. Önjáró silózó gép

PANTHER 500. Önjáró silózó gép PANTHER 500 Önjáró silózó gép 04 ROSTSELMASH Global 06 A Panther bemutatása Egy sokoldalú gép a hatékony betakarításért 08 Terményáramlás Csak minőségi takarmány 10 Aprító rendszer/szemroppantó Kiváló

Részletesebben

INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG

INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG LE MF Az MF ACTIVA kombájn költséghatékony, rugalmas betakarítás Most már 6 modell, 5 vagy 6 szalmarázóládás kivitelben 176-275 7200 JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ SZEREP MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG

Részletesebben

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania RD-HSII/HU Az illusztrációk részben extra felszereltségűek. Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania Telefon +49 (0) 2382 9814-0 Telefax +49 (0)

Részletesebben

2010/11 mezőgazdasági év A VECTOR és ACROS kombájnok változásai

2010/11 mezőgazdasági év A VECTOR és ACROS kombájnok változásai 2010/11 mezőgazdasági év A VECTOR és ACROS kombájnok változásai Vágóasztal: Schumacher vágószerkezettel Pengék csavar rögzítéssel Nagyobb igénybevételnek kitett vágó részek 3 D eljárással edzettek, teljes

Részletesebben

ÁLLATTARTÁS MŰSZAKI ISMERETEI. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010

ÁLLATTARTÁS MŰSZAKI ISMERETEI. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 ÁLLATTARTÁS MŰSZAKI ISMERETEI Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 Takarmányok erjesztéses tartósításának műszaki kérdései 1. Szálastakarmányok aprításának gépei és

Részletesebben

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény.

Változó kamrás körbálázók. Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. Változó kamrás körbálázók Nagy sebesség. Nagy teljesítmény. 2 Változó kamrás bálázók Bevezetés Megbízható, gyors bálázás. Idényről idényre. Bálázóinkat úgy terveztük, hogy mindenki megtalálja a megfelelőt,

Részletesebben

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép

AMAZONE ED. szemenkénti vetőgép ED 02 RP-ED 01 AMAZONE ED szemenkénti vetőgép AMAZONE szemenkénti vetőgép Egy család, mely magasabbra helyezi a mércét Az AMAZONE szemenkénti vetőgépek sokoldalúan felhasználhatók. Megbízhatóságuk, nagy

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde

XCELSIOR / VARI FLEX. Függesztett váltvaforgató ekék. Powered by Kongskilde XCELSIOR / VARI FLEX Függesztett váltvaforgató ekék Powered by Kongskilde Härdat stål A nyers kormánylemezek cementálása Edzett acél Az Överum kopóalkatrészeknél alkalmazott hőkezelt acél neve az Överum

Részletesebben

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett.

Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Kerekes dömper Az alábbi érvek szólnak a Wacker Neuson kerekes dömperek mellett. Szakértelem a szállítás terén a legapróbb részletekig. 1. Egyszerűen szembeszáll a kihívásokkal. A terepviszonyokat nem

Részletesebben

Gabona Kombájn VECTOR 420

Gabona Kombájn VECTOR 420 Gabona Kombájn VECTOR 420 Regionális disztribútor: V 01_05.15 VEKTOR HOLDING Kft. 9061 Vámosszabadi, Hrsz. 059/94» Telefon: +36-96/520-715» E-mail: info@vektor-mezogep.hu» www.vektor-mezogep.hu 344029,

Részletesebben

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek.

Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Rendterítő VOLTO Jól illeszkednek. CLAAS betakarítási rendszerek. Ha Ön nap mint nap gazdaságban dolgozik, akkor többre van szüksége mint erőteljes gépezet. Szüksége van olyan technológiára, amellyel öröm

Részletesebben

Kompakt és mobil kotrógépek

Kompakt és mobil kotrógépek Kompakt és mobil kotrógépek Ezek szólnak a Wacker Neuson kompakt és mobil kotrógépe mellett. További tudnivalók a kotrókról. 1. Vitathatatlan gazdaságosság! Innovációval az optimális emelőerőért. 3. A

Részletesebben

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák

Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák Kaszák Dobos kaszák Tárcsás kaszák www.fella-werke.de Tradíció és tapasztalat - egy oldal az 1950-ben kiadott FELLA kasza prospektusból. Tartalom A prospektus tartalma áttekintést nyújt Önnek a teljes

Részletesebben

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania

Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania HVHVV/HU Az illusztrációk részben extra felszereltségűek. Carl Geringhoff Vertriebsgesellschaft mbh & Co. KG Porschestraße 8 59227 Ahlen (Westfalia) Germania Telefon +49 (0) 2382 9814-0 Telefax +49 (0)

Részletesebben

Ekék a sikeres talajműveléshez

Ekék a sikeres talajműveléshez Ekék a sikeres talajműveléshez A forgatásos talajművelés napjainkban Az eke a mezőgazdaság szimbóluma. A talajművelés, a tápanyag visszapótlás és a növényvédelem mellett, döntő jelentőségű a szántóföldi

Részletesebben

Fel a csúcsra a magasépítésben.

Fel a csúcsra a magasépítésben. Magasépítés Fel a csúcsra a magasépítésben. Magasra helyezte a mércét a magasépítésben? A legkülönbözőbb kihívásoknak is képes lesz megfelelni, szoros határidőket betartani, ráadásul mindezt a költségek

Részletesebben

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110

Pöttinger SYNKRO. Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 Pöttinger SYNKRO Két- és háromgerendelyes kultivátor 97+220.10.0110 SYNKRO A föld az élet... A talajmegmunkálás klasszikus eszköze a talajlazító. A visszamaradt növényi részek felszíni bekeverése növeli

Részletesebben

Rotációs rendkezelő gép

Rotációs rendkezelő gép Rotációs rendkezelő gép HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy kis

Részletesebben

HARVESTORE. Toronysiló. Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók

HARVESTORE. Toronysiló. Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók HARVESTORE Megbízható partner a tároló építésben! - 1959 óta - Biogáz Toronysiló Hígtrágya tároló Ipari tárolók Toronysiló Termékeink A Harvestore toronysilói világszerte közel 60 éve ismertek, ami sokévnyi

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

Függesztett rotációs fűkaszák

Függesztett rotációs fűkaszák Függesztett rotációs fűkaszák HU KRONE több mint 100 sikeres év Kompetencia Innovatív Vásárló centrikus A KRONE vállalat neve közismert a mezőgazdaság világában több mint egy évszázada. A kezdetekben egy

Részletesebben

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk

2016 Induljon. a víz! Szivattyúk 2016 Induljon a víz! Szivattyúk Mindig a megfelelő szivattyút! Áttekintés a szivattyúfajtákról. A GARDENA Önnek és ügyfeleinek széleskörű választékot kínál a szivattyúk terén; a nagy teljesítményű, de

Részletesebben

MUNKAANYAG. Orosz György. Kukorica-betakarítás gépei. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása

MUNKAANYAG. Orosz György. Kukorica-betakarítás gépei. A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása Orosz György Kukorica-betakarítás gépei A követelménymodul megnevezése: Önjáró betakarítógépek üzemeltetése és karbantartása A követelménymodul száma: 2640-06 A tartalomelem azonosító száma és célcsoportja:

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

Ha többre van szüksége

Ha többre van szüksége Ha többre van szüksége Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI Tökéletes magágyelőkészítés egyetlen menetben. Akár 8 művelet egyetlen menetben. Kiemelkedő napi teljesítmény a munkaszélességnek és munkasebességnek

Részletesebben

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK

HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK HIDRAULIKUS EMELŐK ÉS SZERSZÁMOK 323 Hidraulikus emelők és szerszámok Tartalomjegyzék Oldalszám A hidraulikus termékek jellemzője az akár 700 bar Hidraulikus hengerek, nagyságú üzemi nyomás, mely a legnagyobb

Részletesebben

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel!

Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy. kritériumnak megfelel! M RANGE H RANGE Kerekes rakodógép, teleszkópos gém vagy minirakodó? A Turboloader mindhárom kritériumnak megfelel! A Turboloader sokoldalú gép, amellyel kertépítési, közterületfenntartási, mezőgazdasági,

Részletesebben

A jövő színe zöld. Vetőmag- és gabonafeldolgozási. a Westruptól. Gépek és berendezések

A jövő színe zöld. Vetőmag- és gabonafeldolgozási. a Westruptól. Gépek és berendezések A jövő színe zöld Vetőmag- és gabonafeldolgozási technológiával a Westruptól Gépek és berendezések Elő- és utótisztítók Triőrök és gravitációs szeparátorok Osztályozók Törődés a vetőmagnak 1 Bármely termény,

Részletesebben

Szögletes bálázók QUADRANT 5200 SC RC FC RF 4200 SC RC RF 4000

Szögletes bálázók QUADRANT 5200 SC RC FC RF 4200 SC RC RF 4000 Szögletes bálázók QUADRANT 5200 SC RC FC RF 4200 SC RC RF 4000 Teljesítmény újradefiniálva. További információk: go.claas.com/ucf2013 2 A QUADRANT család Hagyományosan innovatív. 120 x 70 - CLAAS által

Részletesebben

A szemenkénti vetés specialistája. Tárcsáscsoroszlyás szemenkénti vetőgép. www.monosem.com

A szemenkénti vetés specialistája. Tárcsáscsoroszlyás szemenkénti vetőgép. www.monosem.com A szemenkénti vetés specialistája Tárcsáscsoroszlyás szemenkénti vetőgép www.monosem.com HU PLUSZ A KOMFORT AZ NG PLUS VETŐEGYSÉG FEJLŐDÉSE A 70-es években az USA-ban bemutatott tárcsáscsoroszlyás vetés

Részletesebben

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret

Grapeliner 6000. A tökéletes szüret Grapeliner 6000 A tökéletes szüret Kipróbált rendszer - új technológia Tartsd meg a jót és alkalmazd az újdonságot - ezek voltak a vezérelvek az ERO Grapeliner 6000 széria fejlesztésekor. Az újszerű hajtómű

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info

TerraDisc pro THINK AHEAD. Rövidtárcsák. www.vogel-noot.info HU THINK AHEAD TerraDisc pro Rövidtárcsák A céltudatos gazdák értékelik... n kitűnő talajbahúzást még kötött talajokon is n a területteljesítménnyel elérhető megtakarításokat n egyszerű kezelést és hosszú

Részletesebben

Turbó rendsodrók TS 456 DN

Turbó rendsodrók TS 456 DN Turbó rendsodrók TS 456 DN TS 400 DN TS 426 DN TS 456 DN Egyrotoros rendsodrók 4,50 m - ig Zárt hajtómű. Tangenciális hajtás mechanizmus; optimális rotorfordulat, ferde fogazású kúpkerék hajtómű; Gyolyóscsapágyazott

Részletesebben

Betonpadlók felületmegmunkálása.

Betonpadlók felületmegmunkálása. A Wacker Neuson találmánya: HÉZAGVÁGÓ AUTOMATA FORDULATSZÁM- SZABÁLYOZÓVAL. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ezekre garantáltan számíthatnak a vevőink.

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Függesztett ekék Juwel 7M Juwel 7M V - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, 46519 Alpen / Germany Telefon +49 28 02 81 0, Telefax +49 28 02 81 220 lemken@lemken.com, www.lemken.com

Részletesebben

Drillmat II ... a veztőgépek ellenőrző berendezése Funkciók Előnyei Technika

Drillmat II ... a veztőgépek ellenőrző berendezése Funkciók Előnyei Technika Drillmat II Vetőgépek ellenőrző berendezése Folyamatosan mutatja a ventillátor fordulatszámát, és a tartályban lévő folyadék mennyiségét A problémákat hang, és vizuális jelzés jelenti a kezelőnek 25 különböző

Részletesebben

FÖLDMŰVELÉSTAN. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010

FÖLDMŰVELÉSTAN. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 FÖLDMŰVELÉSTAN Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 A környezetkímélő, takarékos művelés megvalósítási módjai Kultivátoros művelés A tökéletes munkához tartozik az

Részletesebben

NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90

NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90 NEW HOLLAND CX7 & CX8 CX7.80 I CX7.90 I CX8.70 I CX8.80 I CX8.85 I CX8.90 2 3 ÚJ CX7 és CX8. KITÛZÖTT CÉLOK TELJESÍTVE. A New Holland CX széria meghatározza a szalmarázóládás betakarítógépek fejlődését

Részletesebben

Kertápolás professzionális gépei

Kertápolás professzionális gépei Kertápolás professzionális gépei Tartalom Ráülős fűnyírógépek A Toro cégről Toro minőség 1. oldal 2. oldal Traktorok főbb jellemzők 22 23. oldal Hol lehet megvásárolni? Toro motorok 2. oldal 3. oldal XLS

Részletesebben

Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n

Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n Ú j C X 7000 CX8000 E l e v a t i o n Ú j e t a l o n a s z a l m a r á z ó lá d á s g é p e k p i a c á n Új etalon a szalmarázóládás gépek piacán A CX7000 és CX8000 Elevation kombájnok túllépik a hatékonyság

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel.

Aszfalttömörítés. Első osztályú eredmények a Wacker Neuson nagy teljesítményű vibrációs készülékeivel. Megbízhatóság, lelkiismeretesség, minőség, gyors reagálás, rugalmasság és innováció ebben bízhatnak a vevőink. És nem csak az aszfalttömörítésnél. Az építőipar más területein, például a talajtömörítésnél

Részletesebben

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni.

Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Magasnyomású mosók Megváltoztatni. Átalakítani. Megszépíteni. Akár gyengéd ápolás, akár erőteljes tisztítás a Kärcher tökéletes megoldást kínál minden tisztítási feladathoz. Ahol korábban a kosz uralkodott,

Részletesebben

Szagelvezetés WC-kből. fürdőszobából

Szagelvezetés WC-kből. fürdőszobából Konyhai szellőztetés Páraelvezetés fürdőszobából Szagelvezetés WC-kből A hagyományos szellőztetés ablakon keresztül ma már nem megfelelő megoldás, mert az esetek több mint 80 százalékában nem kielégítő

Részletesebben

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz.

Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. FÉM Professzionális szalagcsiszolók kisipari és ipari alkalmazásokhoz. GRIT GX / GI GRIT szalagcsiszoló gépek egy rendszer, tele lehetőségekkel. GRIT by FEIN kompetencia és elpusztíthatatlanság a szalagcsiszológépek

Részletesebben

Üzemeltetési utasítás

Üzemeltetési utasítás Üzemeltetési utasítás Eke Juwel 8 Juwel 8 V - HU - LEMKEN GmbH & Co. KG Weseler Straße 5, D-46519 Alpen Telefon (0 28 02) 81-0, Telefax (0 28 02) 81-220 E-mail: lemken@lemken.com, Internet: http://www.lemken.com

Részletesebben

MŰSZAKI ISMERETEK. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010

MŰSZAKI ISMERETEK. Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 MŰSZAKI ISMERETEK Az Agrármérnöki MSc szak tananyagfejlesztése TÁMOP-4.1.2-08/1/A-2009-0010 Az előadás áttekintése Öntözőszivattyúk Öntöző berendezések, szórófejek Öntözési módok árasztó öntözés barázdás

Részletesebben

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE Személyére szabottan az Öné Valtra A Széria HiTech 88 101 LE Index 2 Valtra A Széria 5. oldal... Valtra Személyére szabottan az Öné 6. oldal... Új praktikus tulajdonságok 8. oldal... Új A szériás HiTech

Részletesebben

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310

Pöttinger TERRADISC. Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 Pöttinger TERRADISC Rövidtárcsa boronálógép 97+235.10.0310 TERRADISC A talajba életet lehelni A művelés során szántóföldi korszerű az új talajmegmunkáló rendszerek erősítik a minimális talajmegmunkálás

Részletesebben

A tápanyag gazdálkodás gépei

A tápanyag gazdálkodás gépei 1 A tápanyag gazdálkodás gépei Istállótrágya szállító-szóró gépek Trágyalé és hígtrágya kijuttató gépek A hígtrágya kijuttatásának elosztó és szóró szerkezetei Műtrágya kijuttató gépek Szilárd műtrágya

Részletesebben

CSÖVES KUKORICA SZÁRÍTÁSA & FELDOLGOZÁSA

CSÖVES KUKORICA SZÁRÍTÁSA & FELDOLGOZÁSA HU CSÖVES KUKORICA SZÁRÍTÁSA & FELDOLGOZÁSA KULCSRAKÉSZ ÜZEMEK SZÁLLÍTÓ ESZKÖZÖK SZÁRÍTÓK VETŐMAG FELDOLGOZÁS ELEKTRONIKUS OSZTÁLYOZÁS TÁROLÁS KULCSRAKÉSZ ÜZEMEK CSÖVES KUKORICA SZÁRÍTÁSA & FELDOLGOZÁSA

Részletesebben

Termékismertető és termék összehasonlítás MEX 6 Kukorica silózó sorfüggetlen betakarító adapterrel

Termékismertető és termék összehasonlítás MEX 6 Kukorica silózó sorfüggetlen betakarító adapterrel Termékismertető és termék összehasonlítás MEX 6 Kukorica silózó sorfüggetlen betakarító adapterrel 1 Műszaki adatok MEX 6: MEX 6 Teljesítmény folyamatos használat esetén: 0,6-1,05 ha/h Kések száma: 10

Részletesebben

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció

Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015. Minőség, Dizájn és Innováció Professzionális hűtő - és mélyhűtőszekrények 2014 / 2015 Minőség, Dizájn és Innováció Tartalom Klímaosztályok meghatározása SN klímaosztály = környezeti hőmérséklet +10 C +32 C között N klímaosztály =

Részletesebben

INTENZÍV GRUBBER KARAT

INTENZÍV GRUBBER KARAT INTENZÍV GRUBBER KARAT 2 Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sok helyen megváltozott. Korábban főként a gyomnövények elleni védekezésül és talajlazításként szolgált.

Részletesebben

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK!

HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! HOMLOKRAKODÓ TELJES ERŐ A PROFIKNAK! ELSŐ OSZTÁLYÚ Szerelje fel, fogjon a munkához és tapasztalja meg a teljes erőt: A STOLL Profi Line termékcsaládja minden téren lenyűgöz optimális paramétereivel. Teljesen

Részletesebben

CTC vontatott szántóföldi kultivátor

CTC vontatott szántóföldi kultivátor CTC vontatott szántóföldi kultivátor KVERNELAND CTC Modern és alkalmazkodó talajművelés A mai modern gazdaságok igényei a kultivátorokat illetően megváltoztak. A mindig szoros időbeosztás megköveteli a

Részletesebben

Miele különleges ajánlatok. Háztartási készülékek 2014. szeptember 1.

Miele különleges ajánlatok. Háztartási készülékek 2014. szeptember 1. Miele különleges ajánlatok Háztartási készülékek 2014. szeptember 1. Üdvözöljük a Mielénél IMMER BESSER A mi igényünk Amikor dédapáink megalapították a Miele vállalatot, a siker érdekében ki kellett emelkedniük

Részletesebben

ÚJ TÁVLATOK A KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG TERÜLETÉN

ÚJ TÁVLATOK A KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG TERÜLETÉN AZ AKKUMULÁTOROS FÚRÓKALAPÁCS RENDSZER ÚJ TÁVLATOK A KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG TERÜLETÉN ADEWALT most az akkumulátoros fúrókalapácsok teljes skáláját kínálja 18,0 V-os, 24,0 V-os, 28,0 V-os és 36,0 V-os kivitelben.

Részletesebben

5[fS` Az év gépe 8aUge $"#% 5[fS`

5[fS` Az év gépe 8aUge $#% 5[fS` Az év gépe Citan Citan, a nagy területteljesítményű gabonavetőgép Gyors és olcsó vetés az optimális időpontban, 6 és 15 m közötti munkaszélességgel SPEED sowing 2 3 Citan a 2013-as év AMAZONE gépe Meggyőző

Részletesebben

ELHO bálacsomagolók. agrowolf.hu

ELHO bálacsomagolók. agrowolf.hu ELHO bálacsomagolók 2015 Biztosítsa a takarmány minőségét, ELHO bálacsomagolóval Az ELHO-több évtizedes tapasztalatai és gyakorlata alapján gyártja bálafóliázóit, a kisebb függesztett típusoktól kezdve

Részletesebben

Az ön mezogazdaságának piros pontja

Az ön mezogazdaságának piros pontja proizvodnja strojev in orodij predelava gume in plastike Az ön mezogazdaságának piros pontja Szárzúzás Mezogazdasági területek muvelése Burgonya termelés Szárzúzás A szárzúzó mulcser manapság nem hiányozhat

Részletesebben

Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás

Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás SWIFTERDISC Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI A stabil súlypontnak köszönhetően a gép tökéletesen kiegyensúlyozott és minden nemkívánatos mozgástól mentes.

Részletesebben

Der Getreide-Fulliner. NEUERO keresztáramlású NDT szárító. Bevált technológia, kreatív megoldások, rugalmas gyártás NEUERO FARM- UND FÖRDERTECHNIK

Der Getreide-Fulliner. NEUERO keresztáramlású NDT szárító. Bevált technológia, kreatív megoldások, rugalmas gyártás NEUERO FARM- UND FÖRDERTECHNIK Der Getreide-Fulliner NEUERO keresztáramlású NDT szárító Bevált technológia, kreatív megoldások, rugalmas gyártás NEUERO FARM- UND FÖRDERTECHNIK Az NDT típusú NEUERO keresztáramlású szárítók a legmodernebb

Részletesebben

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás

Bálázó. www.mchale.net. A professzionális választás Bálázó sorozat www.mchale.net A professzionális választás Bálázó SOROzAT Az elmúlt évtized során a McHale bálázók meghódították az 5 kontinenst, még a legzordabb üzemeltetési körülmények között is helyt

Részletesebben

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE

AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA. Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE HU HU HU AZ EURÓPAI KÖZÖSSÉGEK BIZOTTSÁGA Brüsszel, 17.11.2008 COM(2008) 690 végleges 2008/0213 (COD) Javaslat AZ EURÓPAI PARLAMENT ÉS A TANÁCS IRÁNYELVE a kerekes mezőgazdasági vagy erdészeti traktorok

Részletesebben

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu

VELUX árnyékolók és redőnyök. Érvényes 2008. február 1-jétől. www.velux.hu árnyékolók és redőnyök Érvényes 2008. február 1-jétől www.velux.hu Bármire legyen szüksége, a -nál megtalálja Tompítaná a vakító napfényt? Sötétben vagy csak félhomályban szeret aludni? Zavarják a szúnyogok?

Részletesebben

plus Hozzáértés Tanácsadás Szerviz Világszerte VN átfogó program Függesztett váltvaforgató ekék Vogel & Noot MEZÖGÉPGYÁR KFT. H-9200 Mosonmagyaróvár

plus Hozzáértés Tanácsadás Szerviz Világszerte VN átfogó program Függesztett váltvaforgató ekék Vogel & Noot MEZÖGÉPGYÁR KFT. H-9200 Mosonmagyaróvár Hozzáértés Tanácsadás Szerviz Világszerte plus Függesztett váltvaforgató ekék VN átfogó program Szántóföldi kultivátor Tárcsás borona Tárcsás borona Szántóföldi permetezőgép Gabonavetőgép Szárzúzó Az Ön

Részletesebben

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK

Bérgép KITE KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ. Célunk a. Technológiai gépbérlet AJÁNLATOK KITE Bérgép Célunk a KOCKÁZATMENTES, TERVEZHETŐ, KISZÁMÍTHATÓ mezőgazdasági termelés műszaki és technológiai biztosítása! AJÁNLATOK 2016 2 A KITE Zrt. Magyarországon, sőt Európában egyedülálló módon komplex

Részletesebben

Élenjáró padlófûtési megoldások az otthon kényelméért

Élenjáró padlófûtési megoldások az otthon kényelméért FÛTÉSI ÉS HÛTÉSI MEGOLDÁSOK PADLÓFÛTÉSI RENDSZER AZ OTTHON KÉNYELMÉÉRT Élenjáró padlófûtési megoldások az otthon kényelméért Uponor a professzionális partner Küldetésünk Az Uponor betartja az ígéreteit

Részletesebben

A motor mozgásának alapelemei A belsőégésű motor felépítése 1. Levegő-üzemanyagkeverék 2. Nyomás 3. Égés 4. Alternáló mozgás 5. Forgó mozgás 6. Munkarend (két- vagy négyütemű) 1. Szelepfedél 2. Szelepfedél

Részletesebben

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610

Pöttinger LION. Forgóboronák 97+231.10.0610 Pöttinger LION Forgóboronák 97+231.10.0610 LION 251 / 301 / 3002 / 4002 Forgóboronák 2,5 m-től 6 m munkaszélességig A talajművelés mindenesei A forgóborona fontos szerepet játszik a Pöttinger földművelési

Részletesebben

APP & GO. Az innovatív megoldás

APP & GO. Az innovatív megoldás APP & GO Az innovatív megoldás ISOBUS-UT TRACK-Leader ISOBUS-TC SECTION-Control ASD TRACK-Leader AUTO VRC Tartalomjegyzék APP & GO APP & GO Oldal 3 ISOBUS alapú precíziós gazdálkodás APP & GO alkalmazásokkal

Részletesebben

Vasúti kerekek esztergálása

Vasúti kerekek esztergálása ALKALMAZÁSI ÚTMUTATÓ Vasúti kerekek esztergálása Újraesztergálás és új kerekek esztergálása TARTALOM BEVEZETÉS 4 Különböző vonattípusok 5 Kerékanyagok 6 Kerékméretek 7 Kerékalakok 7 A kerekek gyártási

Részletesebben

Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71. Intelligens szűréstechnika... 72

Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71. Intelligens szűréstechnika... 72 Szívó- és szűrőberendezések (közepes nyomású) A szűrőberendezés felépítése... 71 Intelligens szűréstechnika... 72 Elszívó- és szűrőberendezések részletei...... 73-74 Központi elszívórendszerek felépítése

Részletesebben

97+003.HU.0814. MAGAZIN 2015 A szálastakarmány-betakarítás, a talajművelés és a vetés gépkínálata

97+003.HU.0814. MAGAZIN 2015 A szálastakarmány-betakarítás, a talajművelés és a vetés gépkínálata 97+003.HU.0814 MAGAZIN 2015 A szálastakarmány-betakarítás, a talajművelés és a vetés gépkínálata PÖTTINGER intelligens agrotechnika a középpontban A PÖTTINGER cégnél 1871 óta számos, a vevők életét megkönnyítő,

Részletesebben

900-as sorozatú változókamrás bálázó

900-as sorozatú változókamrás bálázó 900-as sorozatú változókamrás bálázó 2 900-as sorozatú változókamrás bálázó Bevezető Lépjen át a gyorsítósávba! Az innovatív kigurítási koncepciójával és a kompromisszumok nélküli felépítésével a 900-as

Részletesebben

Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás

Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás Gyors és minőségi tarlóhántást kínáló megoldás SWIFTERDISC Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI A GÉP ARGONÓMIAI ELŐNYEI A stabil súlypontnak köszönhetően a gép tökéletesen kiegyensúlyozott és minden nemkívánatos

Részletesebben

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar

Széria felszedőkar. Bálaterelő. Rotációs felszedő kar Körbála szállító Széria felszedőkar Bálaterelő Választható felszedő karok Kétfajta felszedő kar közül választhat mindegyik bálaszállító típusnál. Az 1500S és 2500S típusokra jellemző az állítható villával

Részletesebben

GVR és RL 1700 kiszedő - rendfektető gépek. Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás!

GVR és RL 1700 kiszedő - rendfektető gépek. Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás! GVR és RL 700 kiszedő - rendfektető gépek Soronkénti kiszedés - sikeres betakarítás! Nagyobb teljesítmény: A Grimme kiszedő-rendfektető gépek Mindenhol, ahol világos héjú, vagy kopásállóságuk miatt tökéletesen

Részletesebben

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók

T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók T250/T250H Kompakt lánctalpas rakodók Copyright 2000-2010 Bobcat Europe 03/04/2010 A5GT 20001 A5GT 99999 Méretek N M O L A K B T250 I J C H D F E P G Q (A) Üzemi magasság... 3978 mm (B) Magasság kezelőfülkével...

Részletesebben

Kombájn LEXION 670 660 650 630 620

Kombájn LEXION 670 660 650 630 620 Kombájn LEXION 670 660 650 630 620 LEXION 670 620. Bármilyen körülmények között megfelelni. Erre csak egy név létezik: LEXION. Ez a név egyértelműen mérhető teljesítményt takar. A LEXION-ban több mint

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

Erősek, biztonságosak, és könnyű a használatuk: hogy minden nap minden körülmény között profinak érezhesse magát.

Erősek, biztonságosak, és könnyű a használatuk: hogy minden nap minden körülmény között profinak érezhesse magát. Erősek, biztonságosak, és könnyű a használatuk: hogy minden nap minden körülmény között profinak érezhesse magát. láncfűrészek és ágvágók 11 Láncfűrészek és ágvágók Az Oleo-Mac láncfűrészeknek többféle

Részletesebben

Mélyebbre a nagyobb hozamokért

Mélyebbre a nagyobb hozamokért Mélyebbre a nagyobb hozamokért Általános ismertető A GÉP FŐ ELŐNYEI 4tartós középső váz, a szekciók tartóvázainak profilja 150 150 mm. A kés 3x megtört szöge könnyű talajba hatolást és ideális talajmunkát

Részletesebben

Wilo-SiBoost Smart (FC)... Helix V/... Helix VE/... Helix EXCEL

Wilo-SiBoost Smart (FC)... Helix V/... Helix VE/... Helix EXCEL Wilo-SiBoost Smart (FC)... Helix V/... Helix VE/... Helix EXCEL 2 535 457-Ed. 02 / 2013-04-Wilo hu Beépítési és üzemeltetési utasítás 1a ábra: 1 2 9 13 14 8 13 10 13 11 12 4 5 7 6 3 1b ábra: 1 2 9 8 13

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL

KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL KÉNYELMES FÜLKÉS KIVITEL Modern, kényelmes, biztonsági fülke A modern biztonsági fülke nem csupán nagy teret biztosít a fáradságmentes munkavégzéshez, hanem a gép tervezése révén sikerült a gépkezelő kényelmét

Részletesebben

HORSCH Säwagen. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg a használati útmutatót! SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD

HORSCH Säwagen. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg a használati útmutatót! SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD 07/2005 A legmodernebb talajművelés és vetéstechnika szakértője! HORSCH Säwagen SW 3500 SD / 5000 S / 7000 SD Art.: 80630400 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Használatba vétel előtt gondosan olvassa el! Őrízze meg

Részletesebben

Modul-Bake. kft. Sütőipari gépek a gyártótól

Modul-Bake. kft. Sütőipari gépek a gyártótól Modul-Bake kft. Sütőipari a gyártótól kedő technikai háttérrel vállaljuk sütőipari javítását és felújítását is gyári vagy utángyártott alkatrészekkel. Cégünkről Cégünk 1989-ben alakult, Magyar tulajdonban

Részletesebben

Kompakt grubber Kristall

Kompakt grubber Kristall Kompakt grubber Kristall Tarlómegmunkálás napjainkban A tarlómegmunkálás célja az utóbbi években sokhelyütt megváltozott. Korábban elsősorban gyomirtásra és talajlazításra szolgált. Manapság a legtöbb

Részletesebben

DRAGO GT, A KUKORICACSŐTÖRŐK ÚJ DIMENZIÓJA

DRAGO GT, A KUKORICACSŐTÖRŐK ÚJ DIMENZIÓJA DRAGO GT, A KUKORICACSŐTÖRŐK ÚJ DIMENZIÓJA A DragoGT egy csúcstechnológiával felszerelt üzemben kifejlesztett technológia, amely folytonos kutatás és fejlesztés eredményeképpen jött létre. VILÁGSZERTE

Részletesebben

építési munkák Tető- és faszerkezet

építési munkák Tető- és faszerkezet Akku LEBONTÁS ELŐKÉSZÍTÉS KIÉPÍTÉS KOMPETENCIA A TETŐN ÉS A FAÉPÍTÉSI MUNKÁK TERÜLETÉN: KOMPLETT MEGOLDÁSOK PROFIKNAK. A gerendák és fa szerkezeti elemek előkészítése és gyártása egyre inkább helyhez kötött

Részletesebben

Forgóboronák. Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS

Forgóboronák. Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS Forgóboronák H Terramat L Arterra MS ArterraGrip EuroTill MS Technika a profi gazdaságoknak A munkagépeink a kimagasló értéküket a robosztus és hosszú élettartamú konstrukciónak köszönhetik, amelyek fejlesztése

Részletesebben

Magyar Gyorsan, ügyesen, bárhol... Az AVANT kihívás Az AVANT megalkotott egy régóta várt új géptípust egy olyan gépet ami eddig hiányzott a piacról. A modern és magasan fejlett hidraulika rendszerének

Részletesebben

890,- 329,- 1.350,- 1.449,- Kegészítők fúrókhoz. BF 16 Vario - Kis méretű, kedvező árfekvésű fúró-maró gép az igényes modellépítők részére

890,- 329,- 1.350,- 1.449,- Kegészítők fúrókhoz. BF 16 Vario - Kis méretű, kedvező árfekvésű fúró-maró gép az igényes modellépítők részére Kegészítők fúrókhoz Fémmegmunkálás ipari és kereskedelmi célra mill BF 16 Vario - Kis méretű, kedvező árfekvésű fúró-maró gép az igényes modellépítők részére Sokoldalú alkalmazási lehetőség Minden vezeték

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R. Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R. Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval KEZELÉSI ÚTMUTATÓ FPR-90-120-140DE-R Mobil légkondicionáló berendezés infra távirányítóval Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban

Részletesebben