Közepes méretű típus standok 16 m 2 -től 49 m 2 -ig

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Közepes méretű típus standok 16 m 2 -től 49 m 2 -ig"

Átírás

1 Közepes méretű típus standok 16 m 2 -től 49 m 2 -ig

2 Sarok stand, 16 m 2 A kecses standot a hullámos hátfal teszi különlegessé, dinamikussá. A stand bal oldalán információs pult, középen tárgyaló asztalok körül fehér bőr székek állnak rendelkezésre a vendégek fogadására. Jobb oldalon, az íves fal hullámát felvéve egy raktár bújik meg, mely tetején az ovális látványelem már messziről hirdeti a céget. A stand teljes falfelülete grafikázott, 2 beépített tévével lehetőség nyílik bemutatni a céget. Zöld növényekkel tehetjük hangulatossá, barátságossá a standot. A bemutatott stand alapterülete 2 m x 8 m.

3 Sarok stand, 16 m 2 Letisztult stílus a teljesség igénye nélkül. A stand középvonalában 3 vitrin emelkedik ki. A kaput formázó bejáratban egy tv kap helyet, ahol már messziről felhívhatjuk a látogatók figyelmét a cégre. A kapu lábában beépített vitrin található, tetején pedig kocka látvány elem hirdeti a céget. Hátsó részben van lehetőség a vendégekkel nyugodt tárgyalást folytatni. A bemutatott stand alapterülete 4 m x 4 m.

4 Sarok stand, 20 m 2 A két oldalán nyitott sarok stand különlegessége a fő oldal pult-kapuzat íves vonala. Az íves látványelemek, az egyszínűre vont és grafikázott falak kitűnnek a kiállítók sokaságából. Az oszlopokba vitrint építettünk, ahol kiváló lehetőség nyílik a termékek bemutatására. A cég színei igen dominánsak, ezeket zöld növényekkel emeljük még jobban ki. A vendégek fogadására kényelmes tárgyaló részt alakítottunk ki. A pult mögött bárszékek, a bal oldali falon polcrendszer található, ami mellé még egy raktár is elfér. A bemutatott stand alapterülete 4 m x 5 m.

5 Sarok stand, 24 m 2 Belülről világító látványelemek és információs pult vonzza a tekintetet. Ez a titka ennek a két oldalán nyitott standnak. De itt még nem ér véget az ötletek tárháza. A padlóba üveg járófelületet építettünk, a pengefal színre vont, áttetsző plexi elemekből áll. A falba plazmatévét építettünk, ahol a cég bemutatkozó filmjei futnak. A vendégek fogadására kényelmes tárgyaló részt alakítottunk ki, míg mellette, a hátsó részben zárható raktár található. A bemutatott stand alapterülete 4 m x 5 m.

6 Sarok stand, 25 m 2 A stand üzenete: az üzlet a kiállításra költözött! 3 x 4 méteres építési hálóra nyomtatott fő grafika kitölti a stand hátfalát. Rejtett spotlámpák és karos reflektorok kellő megvilágítást adnak az üzletbelsőt idéző standhoz A plazmatévét enyhén megdöntöttük, hogy kényelmesen nézhessék a látogatók. Akik nem próbálni, hanem tárgyalni szeretnének, azokat a tárgyalóasztal és két kényelmes fotel várja. Nem csak raktárt, de egy kényelmes öltözőfülkét is kialakítottunk a standon. A bemutatott stand alapterülete 5 m x 5 m.

7 Sarok stand, 25 m 2 A szembeforduló íves fal és pult körbezárja a standot, a belső részre tárgyaló asztalokat helyeztünk. Az információs pult két oldalán oszlopba épített vitrinek, a stand két oldalán pedig önálló, álló vitrinek segítenek bemutatni a cég termékeit. A hátsó fal teljes egészében grafikázható, melynek belsejében egy raktárrész került kialakítására. A bemutatott stand alapterülete 5 m x 5 m.

8 Sarok stand, 28 m 2 A stand különlegessége a belülről megvilágítható, 5 méter magas kapuzat, mely messziről felhívja magára a figyelmet. A standon lehetőség van az ügyfelek fogadására az információs pultnál és két tárgyalóasztalnál. A hátsó íves fal egyik része raktárt rejt, a másik oldala plexi, ahol helyet kap egy VIP tárgyaló is. A standot zöld növényekkel varázsoltuk otthonosabbá. A bemutatott stand alapterülete 4 m x 7 m.

9 Sarok stand, 30 m 2 Két oldalán nyitott stand, amit egy befüggesztett grafikázott körfrízzel teszünk látványossá. A hátsó oldalon egy hosszú bárpultnál tudják az ügyfeleket fogadni egy frissítő mellett. A belső részben egy asztal székekkel biztosítja a nyugodt megbeszélések helyszínét. A 3,5 méter magas hátfal minden eleme grafikázott. A bemutatott stand alapterülete 5 m x 6 m.

10 Sarok stand, 30 m 2 Élére állítottuk a standot! A különleges formájú torony-kapuzat messziről felhívja magára a figyelmet. Lábaiba vitrint építettünk, a stand baloldalán tükrös fal található. A falba épített TV-ken a cég bemutatkozó filmjei futnak. Grafikázott frízek és frontoldali információs pult teszi színesebbé a standot. A hátsó részben egy háromszög alapterületű raktár kapott helyet, ahol biztonságban lehet tárolni a cég eszközeit, tárgyait. A bemutatott stand alapterülete 5 m x 6 m.

11 Sarok stand, 45 m 2 A rejtett dolgok is előtérbe kerülnek. A két oldalán nyitott stand különlegessége a középen elhelyezett lépcsős tároló. Mögötte tárgyaló részt alakítottunk ki, melyet egy plexi fallal szeparáltunk el. Jobb oldalon egy íves fal mögé tettük a raktárt, mely előtt egy fallal harmonizáló íves információs pult található. A kiállító cég két színét, a feketét és a narancssárgát a grafikázott elemekkel jelentettük meg. A bemutatott stand alapterülete 9 m x 5 m.

12 Sor stand, 16 m 2 A keskeny standot funkcionálisan 3 részre osztottuk. A bal oldalon információs pult található, mögötte asztal székekkel a vendégek fogadására. Nyugodtabb tárgyalásokra a stand jobb oldalán van lehetőség. A raktár középen kapott helyet, melynek első részébe vitrint építettünk be. A vitrin két oldalán belülről megvilágított plakátok kaptak helyet. A standrészeket - mintegy keretként - íves frízek teszik látványossá. A bemutatott stand alapterülete 2 m x 8 m.

13 Sor stand, 24 m 2 A stand megjelenését a középen kialakított vízfüggöny teszi egyedivé, mely már messziről csábítja az érdeklődőket. A vízfüggönyt körbefogja egy 4 méter magas rácsszerkezetes látványelem. A hátsó falat 1 méter szélességben grafikáztuk, mely körbefut a standon. Mindkét oldalon egyedi kialakítású információs pult található, mögötte asztal székekkel a vendégek fogadására. Az otthonos hangulatot a zöld növények garantálják. A bemutatott stand alapterülete 3 m x 8 m.

14 Fej stand, 24 m 2 2 az 1-ben! Különleges, funkcionálisan kettős elosztású stand teljes mértékben kiszolgálja a Megrendelő igényeit. A stand nagyobbik részén a cég szolgáltatásait bemutató divízió kapott helyet. A vendégeket az egyedi információs pultnál tudjuk fogadni, ahonnan beljebb érve akár nyugodtabb körülmények közt tudnak velük tárgyalni az itt elhelyezett tárgyalóasztalnál illetve a bárszékeken ülve a könyöklőnél. Kialakítottunk egy szolgáltatást bemutató kozmetikai részleget ággyal. A szépségipar elengedhetetlen kelléke a tükör, így a bemutató részen tükör falelemeket helyeztünk el. A látványelemek belülről (is) megvilágítást kaptak. A stand másik részén a cég termékei kerültek előtérbe. Álló- és asztali vitrinek adnak lehetőséget a bemutatásra, melyet a sarokban megbújó raktárból tudnak feltölteni. A stand alapterülete 4 m x 6 m.

15 Fej stand, 28 m 2 Mit tegyünk, ha a cégünk 3 vagy akár 4 divízióval is dolgozik és nem akarjuk őket külön standon megjeleníteni? Válasszuk ezt a standot! A stand különlegessége, hogy jól elszeparálja a cégen belül működő egységeket. Minden egyes résznek önálló információs pultja van, amelyek mellett közvetlenül egy bemutatóvitrin is helyet kapott. A kapuzatok oldalait a cég színeire kasíroztuk. A hátsó falba építettük a vitrinek jelentős részét, melyet belülről megvilágítottunk. A stand adottsága egy holt térben álló raktár, melyet egy íves falrésszel takartunk el. A bal oldali részen kialakítottunk egy 4 termékcsoportnak szánt információs-, és termékbemutató pultot. A hátsó részben bárpult és bárszékek kerültek elhelyezésre, ahol a látogatókat tudjuk megvendégelni. A bemutatott stand alapterülete 4 m x 7 m.

16 Fej stand, 36 m 2 A stand különlegessége a két, egyenként 4 méter magas kapuzat beépített vitrines részekkel, mely messziről felhívja magára a figyelmet. Az ügyfelek fogadására több helyszín is kiválóan alkalmas: a két egyedi tárgyalópult vitrinnel valamint a jobb hátsó részben kialakított pultrendszer kényelmes bárszékekkel. A kapuzatokba plazmatévéket építettünk a cég illetve termékeinek bemutatására szolgáló videók lejátszásához. A stand aljzata is egyedi, fehér laminált parketta, amit grafikákkal színesítettünk. A bemutatott stand alapterülete 6 m x 6 m.

17 Fej stand, 40 m 2 Egyedi kialakítású stand fő attrakciója a kör fríz, amit négy oldalról oszlopok tartanak. Az ügyfelek fogadására középen a félkör alakú információs pult szolgál. Tárgyalásra pedig, az oszlopoknak köszönhetően, elszeparáltan van lehetőség a stand két oldalán. Az oszlopokba plazmatévéket építettünk, a falrészeket belülről megvilágítottuk. A stand másik különlegessége a hátsó részben helyet kapó, háromszög alapterületű raktár. A bemutatott stand alapterülete 5 m x 8 m.

18 Fej stand, 45 m 2 Ha sok terméket szeretne bemutatni, azonban nem egy zsúfolt vitrinben, akkor ez az Ön standja! A standot körben oszlopok és bennük kialakított vitrinek teszik látványossá. Középen, kerettel rendelkező információs pultnál tudják fogadni a vendégeket, majd a több helyszínen kialakított tárgyalóknál nyugodt körülmények közt tudnak beszélgetni velük. A raktár a hátsó központi részben kapott helyet, melyet magasított fal vesz körül, beépített plazmatévével. A bemutatott stand alapterülete 5 m x 9 m.

19 Sziget stand, 20 m 2 Mennyi lehetőség egy egyszerű kocka formában! A stand fő látványeleme az alaprajzilag elforgatott kapuzat. Messziről felhívja magára a figyelmet, hiszen nem egyszerű falakról van szó, hanem egyedi gyártású szendvicsfalakról, melyeket élvilágítással láttunk el. A belső teret nyugalmas, tárgyalásra alkalmas zónának megtartva a plazmatv-ket a falakba kívülről építettük be, hogy a látogatók számára könnyen megtekinthető legyen. A vendégeket a kétoldalt kialakított információs pultnál tudják fogadni. A bemutatott stand alapterülete 4 m x 5 m.

20 Sziget stand, 28 m 2 Föld, víz, nap és szél. A négy elem összhangjában építettük ezt a különleges standot. A sarkokban az elemekhez kapcsolódó grafika illetve látvány teszi különlegessé a helyszínt, ez osztja részekre és teszi mégis zárttá a standot. A víz sarokban egy vízfüggönyt alakítottunk ki. A falakba plazmatévéket építettünk. Az ügyfelek fogadására középen a félkör alakú információs pult szolgál. Tárgyalásra elszeparáltan van lehetőség, a zöld növények közt. A bemutatott stand alapterülete 4 m x 7 m.

21 Sziget stand, 30 m 2 Messziről csalogatja a vendégeket a dupla félkörfrízzel látványossá tett stand. A frízt oszlopok tartják, középen félkör alakú információs pult. Az oszlopok teljes felületükön grafikázhatóak. Az ügyfelek fogadására a belső részen kialakított tárgyalóasztalok alkalmasak. A hátsó hullámos falba pedig plazmatévét építettünk. A standot a zöld növények teszik otthonossá. A bemutatott stand alapterülete 5 m x 6 m.

22 Sziget stand, 48 m 2 A sziget standok nyitottsága párosul a különleges mennyezettel, mely zárttá teszi a standot és összekapcsolja a vállalat két divízióját. A négy sarkon található tartóoszlopokba vitrineket építettünk. A két részleget a középen kialakított rejtett raktár határolja el, melynek falán plazmatévén fut a cég bemutató filmje. Az ügyfelek fogadására minkét oldalon magasított információs pult található, a belső részen kialakított tárgyalóasztaloknál pedig üzleti tárgyalásokat bonyolíthatunk. A bemutatott stand alapterülete 6 m x 8 m.

Expo és Konto Kft. ötlettől a megvalósulásig

Expo és Konto Kft. ötlettől a megvalósulásig Expo és Konto Kft. ötlettől a megvalósulásig Komplett, kulcsrakész kivitelezés az ötlettől a stand fizikai megvalósulásáig Szívesen részt veszünk már a terület kiválasztásában, engedélyeztetésekben, a

Részletesebben

Avia Expo installációs standkivitelezési árajánlat

Avia Expo installációs standkivitelezési árajánlat Avia Expo installációs standkivitelezési árajánlat STAND KIVITELEZÉSI ÁRA 8.500 Ft/m2, standelemek építése-bontása fehér határoló falakkal, torony kimagasítás fehér betétekkel, zárható raktár, polcozva

Részletesebben

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése

DEKORTECH STÚDIÓ. szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése DEKORTECH STÚDIÓ szolnok tiszaligeti sétány 85 nm-es lakás lakberendezési tervezése család Modell: DEKORTECH STÚDIÓ 86 nm-es penthouse lakás belsőépítészeti és lakberendezési tervezés Fiatal, jól szituált,

Részletesebben

Táblaasztalok, körasztalok, székek natúr állapotban

Táblaasztalok, körasztalok, székek natúr állapotban BERENDEZÉS Táblaasztalok, körasztalok, székek natúr állapotban Sztenderd konferencia bútoraink Könyöklő 110 db (90cm átmérő, 110cm magas) Körasztal 150 db (180cm átmérő) Táblaasztal 100 db (160x80cm, 72cm

Részletesebben

1. Üres kiállítói terület:

1. Üres kiállítói terület: Jelentkezési határidő: 2018. szeptember 28. Kérjük, küldje vissza a jelentkezési lapot amint lehetséges: - e-mail-ben az info@budaexpo.com címre, vagy - faxon a +36-23-444-926-os számra. 1. Üres kiállítói

Részletesebben

JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület

JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület JELENTKEZÉSI LAP 2015. március 13-56. Szervezők: Debreceni Campus Nonprofit Közhasznú Kft., Debrecen és Hortobágy Turizmusáért Egyesület Helyszín: Kölcsey Központ, 4026 Debrecen, Hunyadi u. 1-3. Jelentkezési

Részletesebben

1. Üres kiállítói terület:

1. Üres kiállítói terület: Jelentkezési határidő: 2015. szeptember 1. Kérjük, küldje vissza a jelentkezési lapot amint lehetséges: - e-mail-ben az info@budaexpo.com címre, vagy - faxon a +36-23-444-926-os számra. 1. Üres kiállítói

Részletesebben

Spandex saját arculat design

Spandex saját arculat design Spandex- FORMA ÉS DESIGN Kiemelked formavilág, egyedi megvilágítható rendezvényeszközök bérbeadása A Party Trend szék és asztalhuzat kollekcióinak els dleges sikerét nem más, mint a huzatok egyedi összetétel

Részletesebben

EWA TAVASZI NAPOK 2015

EWA TAVASZI NAPOK 2015 EWA TAVASZI NAPOK 2015 BudapestI VÍZ KonferencIA A víz értéke A szolgáltatás díja Tapasztalatok Kihívások - Szakmai irányvonalak 2015 március 4-6., Budapest Vízipari kiállítás Vízipari kiállítás A Budapesti

Részletesebben

MART BEMUTATÓTEREM koncepció terv. mart

MART BEMUTATÓTEREM koncepció terv. mart MART BEMUTATÓTEREM koncepció terv MART BEMUTATÓTEREM -KONCEPCIÓTERV A Mart épületgépészeti cég sokrétű piaci megjelenése /szanitertechnika, légtechnika, ipari technológia/ többfunkciós bemutatási felületeket

Részletesebben

Perforált fal készlet. Szélesség: 800 mm. Magasság: 1000 mm Ft. Magasság: 1500 mm Ft. Magasság: 2000 mm Ft

Perforált fal készlet. Szélesség: 800 mm. Magasság: 1000 mm Ft. Magasság: 1500 mm Ft. Magasság: 2000 mm Ft 06 20 254 1419 Perforált fal készlet Szélesség: 800 mm Magasság: 1000 mm 11 118 Ft Magasság: 1500 mm 15 634 Ft 22 250 Ft Szimpla kampó 120 mm 125 Ft Dupla kampó 120 mm 100 Ft Hátfal nélküli polcos fal

Részletesebben

Szabadtéri reklámeszköz definíciók

Szabadtéri reklámeszköz definíciók 1. Reklámberendezés definíciók Szabadtéri reklámeszköz definíciók 1.1. Óriásplakát-tábla ragasztott plakát kihelyezésére (esetleg egyéb reklámfelülettel) 1.1.1. méret szerinti felosztás (szélesség x magasság

Részletesebben

BEÉPÍTÉSI FELTÉTELEK és méretmegállapítás a Maxima kapuk rendeléséhez

BEÉPÍTÉSI FELTÉTELEK és méretmegállapítás a Maxima kapuk rendeléséhez BEÉPÍTÉSI FELTÉTELEK és méretmegállapítás a Maxima kapuk rendeléséhez A kapu megrendelése gondos mérést és pontos adatszolgáltatást kíván. Szűkös méreteknél a pontos mérés és az egymásnak ellentmondó szempontok

Részletesebben

Az MT Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóságának 2015. második félévében megvalósuló kiállításaihoz kapcsolódó szakértői tanulmány

Az MT Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóságának 2015. második félévében megvalósuló kiállításaihoz kapcsolódó szakértői tanulmány Az MT Zrt. Agrármarketing Vezérigazgatóságának 2015. második félévében megvalósuló kiállításaihoz kapcsolódó szakértői tanulmány Budapest, 2015. május 29. - 1 - A TANULMÁNY CÉLJA Az AMV számára készített

Részletesebben

AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI STANDJÁRA FOODEX JAPAN - NEMZETKÖZI ÉLELMISZER ÉS ITAL KIÁLLÍTÁS

AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI STANDJÁRA FOODEX JAPAN - NEMZETKÖZI ÉLELMISZER ÉS ITAL KIÁLLÍTÁS RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI STANDJÁRA FOODEX JAPAN - NEMZETKÖZI ÉLELMISZER ÉS ITAL KIÁLLÍTÁS TOKIÓ, MAKUHARI MESSE, 2018. MÁRCIUS 6-9. Áttekintés A Foodex Japan

Részletesebben

Üveges vitrin katalógus és árlista Kiadva: 2011-06-01 Elérhetőségeink:

Üveges vitrin katalógus és árlista Kiadva: 2011-06-01 Elérhetőségeink: Üveges vitrin katalógus és árlista Kiadva: 2011-06-01 Elérhetőségeink: Tel.: +36 24 200 630 Fax.: +36 24 200 640 Mobil: +36 70 943 45 11 Mobil: +36 70 292 74 87 e-mail: info@citypark.hu www.posreklam.hu

Részletesebben

Megnyugtat. tervezett világítás, dekoratív textilek és funkcionálisan jól mûködõ egységek jellemeznek. A megrendelõnek nem volt konkrét elképzelése

Megnyugtat. tervezett világítás, dekoratív textilek és funkcionálisan jól mûködõ egységek jellemeznek. A megrendelõnek nem volt konkrét elképzelése Megnyugtat A nappali nappali fénynél. A kék garnitúrához és a játékasztalhoz a megrendelõ ragaszkodott. A kanapénak ez a szárnya forgatható, s az asztal is kerekeken gurul, így a lakásnak ez a szeglete

Részletesebben

Déri Múzeum Debrecen. Kolozs megye

Déri Múzeum Debrecen. Kolozs megye V.2008.3.1. 1. Ruhásszekrény sifon 2. Fenyőfából készített, gazdagon díszített asztalos munka. A bútor egész felületét beborítják a sárga és a szürkésfehér alapozásra festett növényi indákkal összekötött

Részletesebben

INTERGARDEN Kertészeti és Szabadidô Szakkiállítás és Vásár 2007. március 9-11.

INTERGARDEN Kertészeti és Szabadidô Szakkiállítás és Vásár 2007. március 9-11. TISZTELT PARTNERÜNK! A 2007 márciusában rendezi meg Pécsett az 2007 elnevezésû Kertészeti és Szabadidô Szakkiállítást és Vásárt. A rendezvény alapvetô célja, hogy a kertészeti ágazat képviselôinek és szakembereinek

Részletesebben

HASZNOS TUDNIVALÓK KÉPZÉSTÉR

HASZNOS TUDNIVALÓK KÉPZÉSTÉR SZOLGÁLTATÁSOK Megjelenés a cégkatalógusban Bemutatkozó oldal Bemutatkozó oldalak javítása Reklámoldal A bemutatkozó oldalhoz a szöveget és a logót honlapunk Ügyfél Adminisztrációs Rendszerén keresztül

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

Tisztelt Kiállítóink!

Tisztelt Kiállítóink! Tisztelt Kiállítóink! 2013. március 22. és 24. (péntek vasárnap) között 23. alkalommal kerül megrendezésre a debreceni Kölcsey Központban az Utazás és Szabadidő 2013 Kiállítás és Vásár. A hagyományos kiállítói

Részletesebben

DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT

DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT DUIHK KÖZÖSSÉGI STAND AJÁNLAT Szakmai vásár: AUTOMOTIVE HUNGARY 2019 Nemzetközi járműipari beszállítói szakkiállítás Időpont: 2019. október 16-18. Helyszín: Hungexpo A DUIHK legfőbb feladata a német-magyar

Részletesebben

TISZTELT IGAZGATÓ ÚR / ASSZONY! TISZTELT PARTNERÜNK!

TISZTELT IGAZGATÓ ÚR / ASSZONY! TISZTELT PARTNERÜNK! TISZTELT IGAZGATÓ ÚR / ASSZONY! TISZTELT PARTNERÜNK! A 2007. októberében, nagyszabású önálló rendezvényként ismét megszervezi a Vinfood Borászati-, Élelmiszer-, és t. Az élelmiszer-, a vendéglátóipar a

Részletesebben

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA

ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA ÚJ KONCEPCIÓ A BELFÖLDI TURISZTIKAI KÍNÁLAT BEMUTATÁSÁRA A Hungexpo Zrt., Magyarország első számú kiállításszervezője, kiállítóival, partnereivel folyamatosan konzultálva fejleszti kiállításait, annak

Részletesebben

tervezéstől a kivitelezésig

tervezéstől a kivitelezésig Egyedi igények, egyéni megoldások Modulrendszerek a kivitelezésben egyedi standok tervezése, kivitelezése Tető alá hozott tervek 25 ÉV TAPASZTALATA AZ ÖN SZOLGÁLATÁBAN bemutatkozunk... Társaságunk 25 éve

Részletesebben

belsőépítésze feladat

belsőépítésze feladat belsőépítésze feladat Tervezési feladat: Belsőépítészeti koncepcióterv kialakítása és rajzi megjelenítése. (a feladathoz mellékeltük az ügyfél igényeit, az alaprajzot, és a jelenlegi lakás fotóit ill.

Részletesebben

avagy 40 m 2 összkomfort

avagy 40 m 2 összkomfort Házak Vidéki kúria Fürdődoboz a lakás közepén avagy 40 m 2 összkomfort S ZÖVEG: PAMMER STELLA FOTÓ: F. TÓTH GÁBOR A dráguló energiaárak miatt idegenkednek az emberek a nagy belmagasságú lakásoktól. Pedig

Részletesebben

2010. november 10-11. Széchenyi István Egyetem Győr, Laborépület Szervező: UNIVERSITAS-Arrabona Kft. (9026 Győr, Egyetem tér 1.) Címe:.

2010. november 10-11. Széchenyi István Egyetem Győr, Laborépület Szervező: UNIVERSITAS-Arrabona Kft. (9026 Győr, Egyetem tér 1.) Címe:. JELENTKEZÉSI LAP 2010. november 10-11. Széchenyi István Egyetem Győr, Laborépület Szervező: UNIVERSITAS-Arrabona Kft. (9026 Győr, Egyetem tér 1.) Kiállító cég neve:. Címe:. Tel.: Fax: E-mail:. Web:.. Cégvezető

Részletesebben

Levélcím: 7603 Pf. 31. Telefon/fax: (72) 213-032 (30) 947-5756 www.fairexpo.hu fairexpo@fairexpo.hu SCENICA EXPO PÉCS. Pécs, 2007. június 8 10.

Levélcím: 7603 Pf. 31. Telefon/fax: (72) 213-032 (30) 947-5756 www.fairexpo.hu fairexpo@fairexpo.hu SCENICA EXPO PÉCS. Pécs, 2007. június 8 10. SCENICA EXPO PÉCS Pécs, 2007. június 8 10. Pécs városa méltán rangos helyen szerepel a hazai és az európai városok körében; ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy elnyerte az Európa Kulturális Fõvárosa 2010

Részletesebben

EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS.

EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS. EGYBEFÜGGŐ FELÜLET. EXKLUZÍV LÁTVÁNY. KOMPLETT DEKORÁCIÓ. MOBIL MEGOLDÁS. GYORS ÖSSZEÁLLÍTÁS. SAJTÓHÁTFAL Pop up falak 1 A multi vállalatok már tudják miért kihagyhatatlan a pop up fal a cég bemutatóin,

Részletesebben

YourPlace. Prospektus

YourPlace. Prospektus YourPlace Prospektus Termék Iroda ProductYourPlace YourPlace Kategória Category Office YourPlace személyes. egyedi. Inspiráló. válaszd meg, hogyan akarsz dolgozni egy időben, egy helyen. A technológiai

Részletesebben

RENTAL CATALOGUE WWW.MOBILSOFA.COM

RENTAL CATALOGUE WWW.MOBILSOFA.COM RENTAL CATALOGUE WWW.MOBILSOFA.COM RENDEZVÉNYESZKÖZ BÉRLÉS TARTALOMJEGYZÉK 4 KANAPÉK 110 TÉRELEMEK 20 PULTOK 142 LÁMPÁK 41 KÖNYÖKLŐK 158 KIEGÉSZÍTŐK 57 ASZTALOK 169 KASPÓK ÉS VÁZÁK 71 DOHÁNYZÓASZTALOK

Részletesebben

Ipari, Kereskedelmi és Mezőgazdasági Gépkiállítás, Termékbemutató és Traktorhúzó Európa Kupa

Ipari, Kereskedelmi és Mezőgazdasági Gépkiállítás, Termékbemutató és Traktorhúzó Európa Kupa Jelentkezési lap Megrendelő, szerződő fél adatai (jelentkezési határidő: 2015. július 15.) Kiállító cég neve: Kiállító cég székhelye: Számlázási cím: Levelezés cím: Adószám: Telefonszám: E-mail: Cégvezető

Részletesebben

Tisztelt Kiállítóink!

Tisztelt Kiállítóink! Tisztelt Kiállítóink! Köszöntjük abból az alkalomból, hogy a debreceni Utazás és Szabadidő Idegenforgalmi Kiállítás és Vásár 2011-ben 21. alkalommal kerül megrendezésre. Bár a tavalyi évhez képest a látogatók

Részletesebben

Több mint 25 év tapasztalattal rendelkezünk.

Több mint 25 év tapasztalattal rendelkezünk. Határozottan úgy gondoljuk, hogy manapság az audiovizuális dömpingben nem elég ha csak egy népszerű dizájnnal rendelkezik. Egy olyan látványtervre van szüksége, ami tökéletes összhangban van az ötlettel,

Részletesebben

BÚTOR KATALÓGUS I FURNITURE CATALOG

BÚTOR KATALÓGUS I FURNITURE CATALOG BÚTOR KATALÓGUS I FURNITURE CATALOG TARTALOM I CONTENT SZÉKEK I CHAIRS 2-7 BÁRSZÉKEK I BARSTOOLS 8-10 FOTELEK I ARMCHAIRS 11-13 PUFFOK I CHAIRS 14 KANAPÉK I SOFAS 15 ASZTALOK I TABLES 16-18 FOGASOK I COAT

Részletesebben

(REFORMÉLELMISZER, LEKVÁR, MÉHÉSZETI ÉS KÉZMŰVES TERMÉKET ÁRUSÍTÓ KIÁLLÍTÓK RÉSZÉRE)

(REFORMÉLELMISZER, LEKVÁR, MÉHÉSZETI ÉS KÉZMŰVES TERMÉKET ÁRUSÍTÓ KIÁLLÍTÓK RÉSZÉRE) Toros Pálinka Fesztiválok MEGRENDELŐ (REFORMÉLELMISZER, LEKVÁR, MÉHÉSZETI ÉS KÉZMŰVES TERMÉKET ÁRUSÍTÓ KIÁLLÍTÓK RÉSZÉRE) Alulírott Kiállító neve: Tevékenységi köre: Székhelye: Számlázási név, cím és adószám:

Részletesebben

Brief. 2011. május 30. június 1. Budapest További helyszínek: belföldi és határon túli állomások

Brief. 2011. május 30. június 1. Budapest További helyszínek: belföldi és határon túli állomások Brief Téma: Tematika: Időszak: Helyszínek: Nanocsodák Mozgásban roadshow egy mozgó kiállítás segítségével a magyar nagyközönség elérése és tájékoztatása a nanotechnológiában rejlő lehetőségekről és veszélyekről

Részletesebben

Négygyermekes családra szabva

Négygyermekes családra szabva Négygyermekes családra szabva A lakás 110 nm-vel a magyarországi átlag négyzetmétereket tekintve azt jóval meghaladja (Budapesten 64 nm, míg vidéken 88 nm), mégis igazi kihívás volt az eredeti alaprajzból

Részletesebben

METODO nappali rendszerek

METODO nappali rendszerek METODO nappali rendszerek comp. 101 Nappali bútorkombináció tikfa és magasfényű felületekkel. Magasabban levő fiókos eleme dolgozó asztalként is funkcionálhat. szélesség: 360 cm mélység: 40 / 56,1 / 75,1

Részletesebben

R E K L Á M E S Z K Ö Z Ö K

R E K L Á M E S Z K Ö Z Ö K REKLÁMESZKÖZÖK PLAKÁTSÍN Esztétikus kipattintható keretek. Biztos grafikai rögzítés. Egyszerű és gyors összeszerelés. Szerkezet: eloxált alumínium Standard méretek: 40 / 60 / 85 / 100 / 120 / 150 cm Ajánlott

Részletesebben

Reklámprofil rendszerek. ThyssenKrupp Ferroglobus

Reklámprofil rendszerek. ThyssenKrupp Ferroglobus Reklámprofil rendszerek ThyssenKrupp Ferroglobus Totem profilrendszerek A Rondo félköríves totemprofilok kiváló, esztétikus és rendkívül költséghatékony megoldást kínálnak, akár 6 méteres magasságig, elliptikus,

Részletesebben

1. MEGRENDELŐ LAP 18. Budapesti Lakásvásár 2011. március 4-6.

1. MEGRENDELŐ LAP 18. Budapesti Lakásvásár 2011. március 4-6. 1. MEGRENDELŐ LAP 18. Budapesti Lakásvásár 2011. március 4-6. A megrendelő lap leadásának határideje a stand kijelölésétől számított egy hét, de legkésőbb 2011. február 21. 2011. február 21. után további

Részletesebben

XII. PÉCS INFO Informatikai, Telekommunikációs Szakkiállítás és Konferencia 2007. május 17-20.

XII. PÉCS INFO Informatikai, Telekommunikációs Szakkiállítás és Konferencia 2007. május 17-20. TISZTELT PARTNERÜNK! 2007. május 17-20-án a Pécs Expo társrendezvényeként kerül megrendezésre a a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara, valamint a Pécsi Rendezvényszervezô Kht szervezésében. A PÉCS

Részletesebben

ÖTLETBÖRZE - KÖNYVMOLY POP-UP STORE

ÖTLETBÖRZE - KÖNYVMOLY POP-UP STORE ÖTLETBÖRZE - KÖNYVMOLY POP-UP STORE Jelenlegi tér képekben: Milyen elemekkel lehet kezelni a teret? Vigyünk üzenetet a térbe, hogy ne csak egy a terméket pénzcserére alkalmas helyet hozzunk létre! Kiváló

Részletesebben

Tisztelt Kiállítóink!

Tisztelt Kiállítóink! Tisztelt Kiállítóink! Örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy 2012-ben 22. alkalommal kerül megrendezésre a debreceni Utazás és Szabadidő Idegenforgalmi Kiállítás és Vásár. Az utazási szakma képviselői jövőre

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató KépzésTér HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató KépzésTér A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb állás és képzésvására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több

Részletesebben

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató

HVG Állásbörze 2011 ősz. Tájékoztató HVG Állásbörze 2011 ősz Tájékoztató A HVG Állásbörze hazánk legnagyobb karriervására Évente két rendezvény 7.500-9.000 látogató a helyszínen Rendezvényenként 120-150 kiállító és több mint 1.500 állásajánlat

Részletesebben

Tisztelt Kiállítóink!

Tisztelt Kiállítóink! Tisztelt Kiállítóink! XXIV. alkalommal kerül megrendezésre a debreceni Kölcsey Központban az Utazás és Szabadidő 2014 Kiállítás és Vásár március harmadik hétvégéjén 2014. március 14. és 16. (péntek vasárnap)

Részletesebben

IKEA BUSINESS. Inspiráció és Referenciák

IKEA BUSINESS. Inspiráció és Referenciák IKEA BUSINESS Inspiráció és Referenciák Tartalomjegyzék Irodák 3 Háttér irodák Kiskereskedelem 6 Üzletek Szolgáltatás Vendéglátás 9 Étterem és kávézó B&B és hotel Anderson & Son egy patinás könyvelő vállalat

Részletesebben

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó

R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó R E N D E Z V ÉNYH E LY S Z Í N KIA J Á N L Ó 2 0 1 7 Rólunk A Liget Club, Budapest legnagyobb szórakozóhelye, mely 2011 szeptemberében nyitotta meg a kapuit. A klub 5 tánctérrel, 5 különböző zenei stílussal,

Részletesebben

Az AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA AZ INTERNATIONALE GRÜNE WOCHE VÁSÁRON BERLIN, JANUÁR

Az AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA AZ INTERNATIONALE GRÜNE WOCHE VÁSÁRON BERLIN, JANUÁR RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Az AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA AZ INTERNATIONALE GRÜNE WOCHE VÁSÁRON BERLIN, 2017. JANUÁR 20-29. Magyarország Partnerország Áttekintés 2016. évi

Részletesebben

(HÚS- ÉS SAJTKÉSZÍTMÉNY, PÁLINKA, BOR, KÉZMŰVES SÖR TERMELŐI ÉS FORGALMAZÓI RÉSZÉRE) E-mail:

(HÚS- ÉS SAJTKÉSZÍTMÉNY, PÁLINKA, BOR, KÉZMŰVES SÖR TERMELŐI ÉS FORGALMAZÓI RÉSZÉRE) E-mail: Toros Pálinka Fesztiválok MEGRENDELŐ (HÚS- ÉS SAJTKÉSZÍTMÉNY, PÁLINKA, BOR, KÉZMŰVES SÖR TERMELŐI ÉS FORGALMAZÓI RÉSZÉRE) Alulírott Kiállító neve: Tevékenységi köre: Székhelye: Számlázási név, cím és adószám:

Részletesebben

A Kikládok gyöngye A Rocky Retreat luxusvilla

A Kikládok gyöngye A Rocky Retreat luxusvilla A Kikládok gyöngye A Rocky Retreat luxusvilla Szöveg: Trencséni Dávid / Építész: Ilias Bratopoulos / Fotó: Costas Vergas Két luxusapartman épült Mykonos, azaz Mükéné szigetén hasonló koncepció alapján

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. (AMC) NEMZETI STANDJÁRA

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. (AMC) NEMZETI STANDJÁRA RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS AZ AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. (AMC) NEMZETI STANDJÁRA A SIAL CHINA, SANGHAJ NEMZETKÖZI ÉLELMISZER SZAKKIÁLLÍTÁSON SHANGHAI NEW INTERNATIONAL EXPO CENTRE, 2018. MÁJUS 16-18

Részletesebben

VÁSÁRTÉRI REKLÁMOK 2013

VÁSÁRTÉRI REKLÁMOK 2013 Kiállítás megnevezése: Ügyintéző: Kiállító neve: Leszállítás kért időpontja: Visszaszállítás kért időpontja: Beküldendő e-mail-en, postai úton, vagy faxon! Pavilon/Standszám: sége: A kiállítás építését

Részletesebben

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.)

2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok. (Stadion u. 3.) 2017. június 1-2. Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok (Stadion u. 3.) SZAKMAI ALAPOK KONCEPCIÓ A Zalaegerszegen megvalósításra kerülő járműipari tesztpályára és a logisztikai központra építve egy kétévente

Részletesebben

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal

CSOPORTSZOBA III. 2 BD55793 Fektetőágy tároló. 2 BD Görgős műanyag tároló - 9 fiókos. 2 FA_1532 Fogmosópohár tartó, fogassokkal 8 1 11 9 6 13 10 4 14 3 1 1 www.bdovi.hu 1 mennyiség cikkszám termék BD9 Kör asztal 9 mennyiség cikkszám termék BD93 Fektetőágy tároló 1 AL_DONALD Favázas szék natúr 10 BD800006 Görgős műanyag tároló -

Részletesebben

ÖTLETFARM M1 melléklet / a funkcionális igények és műszaki körülmények bemutatása

ÖTLETFARM M1 melléklet / a funkcionális igények és műszaki körülmények bemutatása ÖTLETFARM M1 melléklet / a funkcionális igények és műszaki körülmények bemutatása MEGLÉVŐ IRODA ÁTALAKÍTÁSA, ÚJ ARCULAT: A jelenleg is az épületben található, I. és III. emeleti, irodává alakított lakásokban

Részletesebben

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet

AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS KATALÓGUSAINK. Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet 20 1 PEMARIN MP.Kft. AJTÓ-ABLAK betétek ART-GLASS KATALÓGUS Tiffanyi üveg fólia és üveg festészet KATALÓGUSAINK Ajtó-ablak betét 2.rész Tiffany virág minták Tiffany állat minták Tiffany táj képek Széljegyzet

Részletesebben

HELYISÉGKÖNYV EMELET

HELYISÉGKÖNYV EMELET T e r v e z ő K f t. 9025 Győr Petőfi tér 4. Tel. (96)550-206 E-mail: dimenzio@dimenzio.hu Fax.(96)319 380 Munkaszám: 2012/19. HELYISÉGKÖNYV A GYŐR, FEDETT USZODA /GYŐR, BERCSÉNYI LIGET, 8712./ I.-II..

Részletesebben

PIANO NOBILE. Vendéglakás a Falk Miksa utcában

PIANO NOBILE. Vendéglakás a Falk Miksa utcában PIANO NOBILE Vendéglakás a Falk Miksa utcában Szöveg: Kaplár F. Krisztina Építész: Szendrõ Péter 81font Társtervezõk: Ghyczy Dénest, Horváth Kristóf Fotó: Dömölky Dániel 100 Kevés i g a z á n j ó l l e

Részletesebben

(VENDÉGLÁTÓ ÉS SNACK PROFILÚ VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE) E-mail:

(VENDÉGLÁTÓ ÉS SNACK PROFILÚ VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE) E-mail: Toros Pálinka Fesztiválok MEGRENDELŐ (VENDÉGLÁTÓ ÉS SNACK PROFILÚ VÁLLALKOZÁSOK RÉSZÉRE) Alulírott Kiállító neve: Tevékenységi köre: Székhelye: Számlázási név, cím és adószám: Kapcsolattartó: Cégér felirat:

Részletesebben

Készíts az itt látható útmutató alapján a pizzadobozokból

Készíts az itt látható útmutató alapján a pizzadobozokból A AlAphAjtás: útmutató a pizzadobozokhoz! Pizza doboz újrahajtása úgy, hogy ami eddig a külső oldala volt, most az lesz a belső!. eges em izza doboz onalak lak: vágás, t vonalak: hajtás) Készíts az itt

Részletesebben

TÁMOGATÓI FELHÍVÁS EWA TAVASZI NAPOK 2015 BUDAPESTI VÍZ KONFERENCIA. www.budapestwater.org. 2015 március 4-6., Budapest

TÁMOGATÓI FELHÍVÁS EWA TAVASZI NAPOK 2015 BUDAPESTI VÍZ KONFERENCIA. www.budapestwater.org. 2015 március 4-6., Budapest EWA TAVASZI NAPOK 2015 BUDAPESTI VÍZ KONFERENCIA A víz értéke A szolgáltatás díja Tapasztalatok Kihívások - Szakmai irányvonalak 2015 március 4-6., Budapest TÁMOGATÓI FELHÍVÁS Támogatói felhívás A Budapesti

Részletesebben

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Az AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA

RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Az AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Az AGRÁRMARKETING CENTRUM NONPROFIT KFT. NEMZETI KÖZÖSSÉGI STANDJÁRA AZ INTERNATIONALE GRÜNE WOCHE VÁSÁRON A NEMZETKÖZI ZÖLD HÉT MESSE BERLIN, 2018. JANUÁR 19-28. Áttekintés A mezőgazdaság,

Részletesebben

erange ÁRJEGYZÉK > 2015

erange ÁRJEGYZÉK > 2015 erange 20150115 ÁRJEGYZÉK > 2015 TARTALOMJEGYZÉK oldal TECHNIKAI INFORMÁCIÓK 4-7 ÍRÓASZTALOK, ÖSSZEKÖTÕ PANELEK TÁRGYALÓASZTALOK, KÁVÉZÓASZTAL ÖSSZEKÖTÕ PANELEK ÍRÓASZTALOKHOZ TÉGLALAP ALAKÚ ÍRÓASZTALOK

Részletesebben

Mit érdemes átgondolnia. mielőtt lakberendezőt fogad?

Mit érdemes átgondolnia. mielőtt lakberendezőt fogad? Mit érdemes átgondolnia mielőtt lakberendezőt fogad? Munkafüzet E r d é l y i K r i s z t i n a - w w w. e r d e l y i k r i s z t i n a. h u Amennyiben kitölti ezt a kérdéssort, az 20.000 Ft megtakarítást

Részletesebben

Vezetõi irodabútor program

Vezetõi irodabútor program exclusive vezetõi irodabútor katalógus Vezetõi irodabútor program Ez a terület megköveteli a rendkívüli igényességet és minõséget. Vezetõi irodabútor családjainkat a precíz megmunkálás, tartós, jó minõségû

Részletesebben

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés

Keskeny Nyomda. Effektlakk forma készítés Keskeny Nyomda Effektlakk forma készítés Tisztelt Partnerünk! A Keskeny Nyomda új Hibrid effekt UV lakkozási technológiáinak alkalmazásával, olyan egyedi és elegáns megjelenésű nyomdatermékeket hozhatunk

Részletesebben

BÚTORKATALÓGUS. rendezvénybútor

BÚTORKATALÓGUS. rendezvénybútor BÚTORKATALÓGUS BEMUTATKOZÁS FUNKCIONALITÁS, KOMFORT ÉS MAGAS SZÍNVONAL A HUNGEXPO széles bútorkínálattal áll az ügyfelei rendelkezésére megfelelő berendezést biztosítva minden típusú rendezvényhez, legyen

Részletesebben

Mennyiség (darabszám)

Mennyiség (darabszám) 19. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő Összefoglaló tájékoztatás A Kbt. 113. (1) bekezdés szerinti eljárások esetében. Az érdekelt gazdasági szereplőknek

Részletesebben

Pavilon/stand: Kapcsolattartó:

Pavilon/stand: Kapcsolattartó: Kiállítás: OMÉK 2015 Kiállító neve: Számlázási cím: E-mail: Teljesítés dátuma: Pavilon/stand: Kapcsolattartó: Telefonszám: VÁSÁRTÉRI REKLÁMOK 2015 Megrendeljük az alábbi szolgáltatásokat: név leírás leírás

Részletesebben

FELADATTERV Románia standjának kiépítése és berendezése a 2011.03.03 06 között Budapesten megrendezett UTAZÁS turisztikai vásáron

FELADATTERV Románia standjának kiépítése és berendezése a 2011.03.03 06 között Budapesten megrendezett UTAZÁS turisztikai vásáron Közbeszerzési Igazgatóság FELADATTERV Románia standjának kiépítése és berendezése a 2011.03.03 06 között Budapesten megrendezett UTAZÁS turisztikai vásáron I. Fejezet ÁLTALÁNOS ADATOK A rendezvény időtartama:

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás visszavonása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/149

Ajánlattételi felhívás visszavonása. Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/149 Ajánlattételi felhívás visszavonása Közbeszerzési Értesítő száma: 2014/149 1 Beszerzés tárgya: Nyertes ajánlattevő kötelezettsége mindkét rész vonatkozásában a tulajdonba adáson túl: a. termékek teljesítési

Részletesebben

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT MYDAY GEBERIT MYDAY A Geberit myday designtermékcsalád lágy, organikus, mégis nagyon érzelmes formáival győz meg. Ez egy természetes, jó érzést keltő ízlésességhez vezet, ami kikapcsolódásra csábít

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós ülőgarnitúrát,

Részletesebben

Rendezvényhelyszín kiajánló

Rendezvényhelyszín kiajánló Rendezvényhelyszín kiajánló 6726 Szeged, Közép fasor 1-3 6726 Szeged, Közép fasor 1-3. Bemutatkozik a Délvidék Ház DÉLVIDÉK HÁZ KÖZHASZNÚ NONPROFIT KORLÁTOLT FELELŐSSÉGŰ TÁRSASÁG Rövidített név: DÉLVIDÉK

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK X. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2017. március 22-24., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a katasztrófák

Részletesebben

Szelektív hulladékgyűjtő szigetek

Szelektív hulladékgyűjtő szigetek Szelektív hulladékgyűjtő szigetek Fotó: Bese E. 1. kép: A szelektív hulladékgyűjtés érdekében létesített úgynevezett gyűjtőszigetek különböző színű konténerek sorozata, amelyek bedobónyílásai igazodnak

Részletesebben

IV. ÖKOINDUSTRIA. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás

IV. ÖKOINDUSTRIA. Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás IV. ÖKOINDUSTRIA Nemzetközi Környezetipari, Energiahatékonysági és Megújuló Energiaforrások Szakkiállítás Hírlevél 2015. július A Környezetvédelmi Szolgáltatók és Gyártók Szövetsége 4. alkalommal rendezi

Részletesebben

FRANK raklap bárpult Ft Ft. RICK 150 fehér opál plexi bárpult üveglappal Ft Ft

FRANK raklap bárpult Ft Ft. RICK 150 fehér opál plexi bárpult üveglappal Ft Ft PULTOK Nettó listaár/nap Bruttó listaár/nap FRANK raklap bárpult 10 000 Ft 12 700 Ft RICK 150 fehér opál plexi bárpult üveglappal 26 000 Ft 33 020 Ft RICK 180 fehér opál plexi bárpult üveglappal 31 000

Részletesebben

Összegezés az egyszerű közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az egyszerű közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálásáról 20. melléklet a 2/2006. (I.13.) IM rendelethez Összegezés az egyszerű közbeszerzési eljárásban az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Eger Megyei Jogú Város Önkormányzata Város és Területfejlesztési

Részletesebben

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ...

Mely létrejött a Baranya Megyei Vállalkozói Központ (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a ... ... Általános feltételek Mely létrejött a (7621 Pécs Felsőmalom u. 13.), továbbiakban, mint Kiállítás szervező, és a Név:.... Cím:.... Adószám:. Képviselője:. továbbiakban, mint Megrendelő között, a XIX. Szentlőrinci

Részletesebben

LARUS ÉTTEREM ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONT

LARUS ÉTTEREM ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONT ÉTTEREM ÉS RENDEZVÉNYKÖZPONT A 2011 tavaszán megnyílt Larus Étterem és Rendezvényközpont Budapest XII. kerületében, a MOM Kulturális Központ, Sirály utca és a Gesztenyéskert teljesen megújult közterébe

Részletesebben

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK

KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK KONFERENCIA TÁMOGATÓI CSOMAGOK XI. Roncsolásmentes Anyagvizsgáló Konferencia és Kiállítás 2019. március 20-22., Eger Hotel Eger & Park A KONFERENCIA ÉS A KIÁLLÍTÁS MOTTÓJA Az anyagvizsgálat a beruházások

Részletesebben

Műleírás. Style & Draw. Enteriőr tervezési pályázathoz. 160 m2 alapterületű, kétszintes családi ház tervezése 2017.

Műleírás. Style & Draw. Enteriőr tervezési pályázathoz. 160 m2 alapterületű, kétszintes családi ház tervezése 2017. Műleírás Style & Draw Enteriőr tervezési pályázathoz 160 m2 alapterületű, kétszintes családi ház tervezése 2017. Családmodell- és igény bemutatása: A projekt megbízója egy fiatal házaspár, akiknek egy

Részletesebben

Közbiztonsági Központ Eszközbeszerzése

Közbiztonsági Központ Eszközbeszerzése Közbiztonsági Központ Eszközbeszerzése A Kállósemjéni Polgárőrség Egyesület a 35/2013 (V.22.) VM rendelet alapján a Helyi Vidékfejlesztési Stratégiák LEADER fejezetének végrehajtásához 2013-ban nyújtandó

Részletesebben

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos

Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos TERMÉKISMERTETŐ Firenze garnitúra_belga Bieder Drapp Uni_Belga Bieder Drapp Csíkos Firenze ülőgarnitúra A klasszikus formák kedvelőinek. Szép, íves formák, díszvarrások teszik tetszetőssé e többfunkciós

Részletesebben

Eredmény-tájékoztató. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/76

Eredmény-tájékoztató. Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/76 Eredmény-tájékoztató Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/76 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01 KÉ Eljárás fajtája: Nyílt Közzététel

Részletesebben

Fotó-stúdió elfekvő bútorai, mintabútorok

Fotó-stúdió elfekvő bútorai, mintabútorok Fotó-stúdió elfekvő bútorai, mintabútorok 1. Vezetői íróasztal CHS 1db Asztallap: Juhar furnéros Váz: Platina metál Íves vonalú asztal design lábakkal, kábelcsatornával, kábelátvezetővel, bőr betéttel.

Részletesebben

Mi is ez voltaképpen?

Mi is ez voltaképpen? AJÁNLATAI A KUKÁBAN VÉGZIK? KERÜLJÖN KÉPBE DIGITÁLIS PLAKÁTTAL, HOGY ÜGYFELEI GONDOLJANAK ÖNRE! BEMUTATKOZIK A DIGITÁLIS PLAKÁT! Mi is ez voltaképpen? Digitális médium egyedi funkciókkal és lehetőségekkel.

Részletesebben

KIOSZK BUDAPEST KÖZTERÜLET-HASZNÁLATI KÉZIKÖNV

KIOSZK BUDAPEST KÖZTERÜLET-HASZNÁLATI KÉZIKÖNV KIOSZK BUDAPEST KÖZTERÜLET-HASZNÁLATI KÉZIKÖNV városvezetés Szerkesztő: Nyomda: Kiadó: Budapest Főváros Főpolgármesteri Hivatal Városépítési Főosztály 1052 Budapest, Városház utca 9-11 TARTALOM Bevezetés

Részletesebben

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ

KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ KIÁLLÍTÓI TÁJÉKOZTATÓ 18. EDUCATIO Nemzetközi Oktatási Szakkiállítás Kiállítói tájékoztató Az EDUCATIO a magyar oktatás legjelentősebb és legrangosabb, éves, szakmai seregszemléje, amely 2000 óta minden

Részletesebben

2012. április 27. 13:49 Timar Gigi kulcsszavak: fürdő, kicsi fürdő, lakberendezés, takarékos fürdő

2012. április 27. 13:49 Timar Gigi kulcsszavak: fürdő, kicsi fürdő, lakberendezés, takarékos fürdő 2012. április 27. 13:49 Timar Gigi kulcsszavak: fürdő, kicsi fürdő, lakberendezés, takarékos fürdő KIS FÜRDŐ Nagy a család, de kicsi a fürdő? Ha öt embernek közülük négyen nők kell használnia egy nem túl

Részletesebben

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek.

GEBERIT ACANTO. is megfelelnek. Életstílusának egyediségét az Acanto sokoldalúan moduláris jellege adja. Tiszta vonalak, egyedi részletek. GEBERIT ACANTO GEBERIT ACANTO A Geberit Acanto komplett fürdőszobai termékcsalád a tiszta designt organikus formákkal és intelligens megoldásokat rejtő részletekkel vegyíti, amelyek a legkülönbözőbb igényeknek,

Részletesebben

TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásár. Kiállítói tájékoztató ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK

TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásár. Kiállítói tájékoztató ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK 1 TisztaShow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásár Kiállítói tájékoztató ÁLTALÁNOS INFORMÁCIÓK Rendezvény neve:tisztashow Tisztítás-technológiai Szakkiállítás és Vásár (továbbiakban TisztaShow)

Részletesebben

TURIZMUS 2006. Pécsi Utazási Börze 2006. március 3-5.

TURIZMUS 2006. Pécsi Utazási Börze 2006. március 3-5. TURIZMUS 2006. Pécsi Utazási Börze 2006. március 3-5. Lauber Dezső Városi Sportcsarnok Pécs, Dr. Veress Endre u. 10. Tisztelt Cégvezető! 2006. márciusában, a Pécsi Rendezvényszervező Kht. a Pécs-Baranyai

Részletesebben

RÖVID MŰSZAKI JELLEMZŐK

RÖVID MŰSZAKI JELLEMZŐK RÖVID MŰSZAKI JELLEMZŐK Oszlop magassága: 1060-4560 mm-ig (100 mm-es lépcsőkben) Oszlop mélysége: 30, 60, 80, 110 mm A függőleges oszlop a polcrendszer fő szerkezeti eleme, minden más alkatrész, például

Részletesebben