EZ A SZÁM MOST INGYENES!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EZ A SZÁM MOST INGYENES!"

Átírás

1 Figyelem! EZ A SZÁM MOST INGYENES! Yellow Blue Supporters mgzinj 02/09 Mrtin Biholong Guy ABENA 4.-5.oldl r view inte NOVOTA Amior rágondolo, hogy milyen hngultbn focizun még hideg is iráz. Élvezd z előnyöet 3.oldl Épül, szépül stdion vgy sét z rénábn Fényépezte : KARAFFA Attil Ár : 1 / 0,50 (YBS tgon)

2 Előszó 2 Cslódás, cslódás után vgy lesz-e feltámdás? Hirdetés té á j y mén! e r e A Ny yttódi fol Ön is nyerhet, mennyiben mgzin sorszám megegyezi félidőben isorsolt sorszámévl. Nyereményein: DAC sál és minimez Ingyen belépő DAC övetező hzi mérőzésére 1 hónpos FANMÁNIA előfizetés Ingyen pizz és egy orsó sör DAC éttermében Az Atelier Cffe Kiss Robert jándé 10 euróért itlfogysztás és 5 zseton csocsóhoz Kedves olvsó, tisztelt sportbráto! Első számun z első hzi mérőzésre észült el és bizodtun benne, hogy emléezetes lesz tvszi idényre. Természetesen z első hzi mérőzésne jobbn örültün, vgyis hónpoig trtó bjnoság nélüli npo már szinte z őrületbe ergetté szurolót és vártu, hogy ismét benépesüljön DAC rén és fiú ott folytssá, hol ősszel bbhgytá! Sjnos cslódnun ellett! És ez cslódás már negyedi mérőzésünön is végigísér bennünet. Meddig mehet ez így? Bizodjun benne, hogy mi mérőzésen sároseperjesi gárdát legyőzzü és végre megszerezzü z első győzelmünet tvszi idényben. H megint ipun, or z április 11-i Ngyszombt elleni mérőzésre szerintem üres lelátó fogdjá mjd játéosot. Szomorú, hogy tvszi cspt még nem nyújtott semmi mrdndót. Vgyis nyújtott, de z cs negtívum. Fájdlom, eserűség, idegesség és szégyen! Már z első idegenbeli mérőzésen z Arnyosmrót ellen éreztü, hogy bj vn, mjd z Artmedi ellen bebizonyosodott és Zsoln cs rátett egy lpáttl. A Nyitr pedig átgázolt rjtun. M pedig itt z eperjesi gárd. Vjon hányt pun? Vgy döntetlen lesz? Esetleg megszerezzü első győzelmünet? Nehéz megjósolni, hiszen z elmúlt mérőzése eredményei egyöntetűen z első vlószínűséget támsztjá lá. Az edző dolg, hogy strtégiát válsszon és ismerje játéosot. A játéoson pedig, hogy betrtsá z utsításot és játszn, üzdjene, hrcoljn lbdáért! H ell szívüet is itegyé meccsért, hogy szurolón megmutssá, Igen, fociztun! Kipni i lehet, de zt is becsülettel ell! Ai üzd, zt megdicséri! Ai cs szldgál pályán és nem meri felválllni párhrcot, zt száműzi és leírjá! Bizodjun benne, hogy lesz Feltámdás focipályán és csptun újr z őszi fényben rgyog mjd, mert neün ell ez cspt! A mi csptun! És törődni ell vele! Kérem, tegye mindeni dolgát! Az edző, játéoso és mi szuroló is! Köszönöm! Krff Attil e átvehető érőzés után m ye én A nyerem rmében! stdion étte IMPRESSZUM Felelős idó: YBS - Kás Nándor Főszeresztő: Krff Attil Képszeresztő: Ngy Róbert Muntárs: Fülöpp Tibor Nyomttás: Pelián s r.o. - Egyházgelle Kidj : Yellow Blue Supporters sorszám A lpbn megjelent hirdetése trtlmáért idó nem válll felelősséget. Az elhelyezett fizetett politii hirdetése nem türözi szeresztőség vgy idó véleményét.

3 NOVOTA Egyszerűen fntsztius hngult Hogyn ismeredtél meg lbdrúgássl? Szülőflumbn Tsonybn édespám brátj Rózs Tibor volt diácspt edzője. Egyszer megérdezte tőlem, hogy elmenné-e egy edzésre és én igent mondtm. Aznp már pubn tláltm mgm, hol zót is jól érzem mgm. Hálás vgyo z ori tlálozásért és mindig örömmel gondolo rá vissz. Son inább mezőnyjátéoso szeretne lenni és gólt rúgni. Te miért vállltd pus posztot? Nem vágytm más posztr, megtetszett védés. A pus poszt egészen másról szól. A csptjátébn pusposzt egyedi, egészen ülönálló üldetése. Segítene cspttársim, de soszor mgmr vgyo utlv és nem egyszer erültem már iszolgálttott helyzetbe. Ez viszont ihívás is egyben számomr. A tsonyi szármzású Novot Jánost, DAC első számú pusát fggttu, i észségesen állt srt és válszolt érdéseinre. Kérle beszélj neün futbllrrieredről. A pályfutásom Szencen indult el, mjd fél évig Páránybn fociztm, hol toni szolgáltomt töltöttem. Szencen Vlovič edző özbenjárásár mrdtm, hol elégedette volt teljesítményemmel. Három éves szerződést ötötte velem. H zt mondom, hogy legrosszbb élményed? Amire szomorún emlészem z Szlová Kup döntője, mior 4:0 rányb iptun z Arnyosmróttól Szencen. De bizonyár vn olyn emléed is, mire szívesen emlészel vissz. Igen, mior tvly otthon 3:0-r vertü Ngyszombtot, or jöttem rá, hogy miért érdemes focizni. A válszod rejti övetező érdésemet is. Miért érdemes? Amior rágondolo, hogy milyen hngultbn focizun még hideg is iráz. Egyszerűen fntsztius hngult. interview 3 Hogyn tudsz oncentrálni mérőzéseen? Összpontosítni muszáj, i zt mondj, hogy figyelmen ívül hgyj nézőet és mi örülötte történi z hzudi. A játér figyele, de özben élvezem szurolást is, mi fntsztius! Mi véleményed dunszerdhelyi szurolótáborról? Tvly ősszel jobb és rosszbb mérőzéseet is játszottun. Volt, mior i is ptun, mégsem ibált rán roszszt. Fntsztius, hogy úgy nézne rán, mint hogyn én néztem zor játéosor, iet televízióbn láttm. Beszélnél neün távlti céljidról? Még másfél éves szerződésem öt DAC-hoz. Örülö, hogy legfelsőbb szlová bjnoságbn védhete. Minden egyes percért hálás vgyo. Az én álmim özött is ott szerepel, hogy elerülje egy előelő ülföldi bjnoságb. Konrét lubot nem tudo megnevezni, de szigetországi futbll színvonl ngyon megfogott. Voltm már orosztályos válogtott pus is ét llomml. Előbb vgy utóbb, h megy játé, or biztos eljön z llom, hogy felfigyeljene rám, de jelenleg még nincs itt z z időpont. Amennyiben mjd felérne, szívesen válllom. Milyen volt téli felészülés Dubibn? Gyönyörű volt minden. Eddig nem tudtm elépzelni, hogy mire épes z ember, h igzán r vlmit. Amit ott megvlósított z lélegzetelállító. Életem legszebb élménye, hogy járht- Köszönöm beszélgetést! Kedvenc filmed: Keresztp Példéped: Ginluigi Buffon, Juventus Kine szuroltál világbjnoságon? Angli Kedvenc ételed: minden és so Csládi állpot: nem vgyo nős, de vn egy brátnőm Kedvenc együttesed: Brry White

4 4 Épül, szépül stdion vgy sét z rénábn A DAC ház táján mindig történi vlmi. Míg cspt téli lpozást trtott, ddig lubvezetés sem tétlenedett. Ő cspt és lub ügyes-bjos dolgit intézi npont, hogy megfeleljene Szlová Lbdrúgó Szövetség elvárásin és biztosítsá mérőzéseet futbllszerető szurolón. Ai mostnság járt széházbn, z elég so változássl tlálhtt szembe mgát. És még mennyivel tlálná, h bejárná z egész stdiont. Persze so minden hátr vn még, de mun nem megy egyi npról másir és hogy Montecuccoli mondt három fontos dolog ell: Pénz, pénz és pénz! Igz, most nem háborúhoz, hnem z építezéshez. A lub vezetése láthtón befetetés és z építezés pártfogój, hiszen, h nem fűződne érdeü lubhoz vgy cspthoz, or nem fetetne be súlyos eurót csptb és stdionb. A szuroló nem mindig látjá változásot, hiszen vnn olyn helye, hová nem vgy ritán léphetne be. Vegyü cs sorb felújított helyiségeet. Ahogy belépün sporthotel étterembe flon egy htlms DAC logó fogd bennünet már mgábn ez is egy szép látvány, de h z emeletre is felmegyün, or flon hátulról megvilágított fényépeet láthtun DAC játéosiról. Nem is beszélve rról, hogy i lett festve, így z egész épület belseje szép sárg színben pompázi. A játéosbejárt is át lett lítv. Nem cs z jtó lett icserélve, hnem burolt is h belépün z előtérbe. És mi fogd ott bennünet? Lássu cs: N, de menjün tovább. Itt z lgsorbn, hol játéoso több időt eltöltene ugyncs so minden megújult. Az öltözőtől ezdve sjtóteremig. Hoppá! Sjtó! Ugye tudju, hogy egy jó ci, egy dicséret, egy előnyös fényép mennyire befolyásolj máso véleményét lubról és csptról. A sjtóterem felvtás is így htott z újságírór. Szomorú, hogy Slovn vezetősége még ezt sem tűrte. Aznp étszer is átrt z ő sjtótájéozttójut úgy, hogy semmiépp se érhessene ide Pozsonyból z újságíró DAC új helyiségéne átdásár és z itteni sjtótájéozttór. De mi történt, megtörtént, i mérőzése után ülne be terembe zo cs nézhetne. Hogy miért?

5 Nos erről beszéltem. De hldjun, hiszen lub sem áll egy helyben, hnem dinmiusn új és új ihívásot eres. Ahogy ilépün pályár z új jtóon elén tárul sárg-ée rénáj. Szembe egy htlms DAC logó és mellette lub hivtlos honlpján elérhetőségei. N most először forduljun jobbr, mjd blr. Kitláltá ugye, mit szeretné írni? 5 Nem mindennpi eseményne volt tnúj város, miről zt hitté, hogy nem észül el, most bergyogt z egész pályát. Esti világításun is lett. A sároseperjesie ellen nem próbálhttu i, mert elhlsztottá mérőzést, de ligetflusi ellen másodi félidőben már bepcsolt refletoro fényében játszottun. Cs ár, hogy lámpá égte és nem játéoso szíve és gólvágó cipője! A játéoso szobái is felújításr szorult, így zt is elvégezte lub vezetése. Fő ényelem mondhtnán és nem is irigyednén, h foci lenne, de idáig még nem jelesedte zöld gyepen. Bízun benne, hogy feltámdun téli álomból és ismét gólot vágun mjd! A lubn még so más terve is vn, miről mjd ésőbbieben dun hírt. Előlegben nnyit, hogy z ifjúságról sem feledezi meg vezetés. Sibonybn egy új sportlétesítményt szeretnéne felépíteni. És hogy mennyire omoly szándéi? Az építezés már el is ezdődött. Cs így tovább, hjrá! Igen, z esti világítás trtóoszlopi és rjtu refletoro. Son nem bízt benne, hogy z első hzi mérőzésre, mi február 28-án lett voln, hogy elészül z esti világítás. És láss csodát - n meg munáso és ivitelező pontosságát és precíz munáját elészült! Igen, megszületett, mién! Ezt már nem veheti el Tőlün! Február 22-én furcs fényjelenségre lettem figyelmes. Kinéze z blon és mit láto? Fényárbn úszi stdion. Bocsánt, rén, tlán lssn hsználhtju ezt ifejezést, hiszen, h így folyttódi z építezés, or jogosn hívhtju így stdionunt. Mondnom sem ell, hogy rögtön stdionb siettem, hol már gyüleezte legvérmeseb szuroló K.A. A lub vezetősége ezúton mond öszönetet övetező mgánszemélyene és válllozón, i segítettel szebbé vrázsolni stdiont: tovbbi épe :

6 6 Hirdetés Légy Te is YBS-tg! Te is élvezheted zot z előnyöet, melyet Yellow Blue Supporters fnlub nyújt számodr Mágnesárty, mely segítségével egyszerűbben jutsz be stdionb mérőzésere és melyen feltöltheted egyenlegedet Féláron hozzájutsz FANMÁNIA c. újsághoz A hzi mérőzésere is edvezményes (-50%) válthtsz Ugyncs féláron utzhtsz idegenbe, hogy elísérd edvenc csptodt buzdítni e N mir sz!! vár Ne hbozz, gyere özén! A mágnesártyát Sporthotel éttermében igényelheted!

7 n F shop Hirdetés 7 6,40 192,8 1 S 4,40 132, 55 S 5,00 150,63 S 00 3,, S 0 27,57 S 5,00,60 3 S 12,00, S 361,5 8, 25 0, S YBS on DVD Felejthetetlen pillnto szurolásról!! DAC - Slovn és DAC - Ružombero EGY DVD-n megrendelhető DAC éttemében 6,50 195,8 25 S 1 = 30,1260 S

8 8 Ki lesz hónp legjobb DAC focistáj? Hirdetés A 3.333,- Eurós díjt szuroló ítéli od Hájos Zoltán és z Összefogássl holnpért polgári társulás özösen hirdeti meg A hónp legjobb DAC focistáj versenyt. A verseny résztvevői DAC A futbllcsptán játéosi. A versenyidősz március 7-től ezdődi, mior DAC vendégszerepel Arnyosmróton és egészen áprílis 8-ig trt. A hónp legjobb DAC focistáj címet z játéos nyeri el, ire szuroló legtöbb szvztot djá z internetes szvzás eretén belül weboldlon. A hónp focistáján nyereménye 3.333,- Euro. A verseny nyerteséne pénzjutlmt április 11-én DAC- Ngyszombt hzi futbllmeccs ezdete előtt ünnepélyesen verseny meghirdetője dj át. Hájos Zoltán 1967-ben született. A mi Szbó Gyul Alpisol befejezése után dunszerdhelyi Mgyr Tnítási Nyelvű Gimnáziumbn folyttt tnulmányit. A gimnáziumi éve ltt tnulás mellett tívn sportolt és gimnzist társivl sját zenert lpítv együtt zenélte. A ülönféle sporto ipróbálás után futbll volt z, mely z érdelődését elnyerte. A özépisoli diáévei ltt járási bjnoságbn focizott. Már z ifi csptbn is játszott, így ésőbb természetes volt, hogy felnőtt futbllcspt játéát erősítette. Az tív focizástól z érettségi vizsgár vló felészülés, z egyetemi felvételi, mjd z egyetemi tnulmányo fontosság mitt búcsúzott el. A sport szeretete és mozgás igénye megmrdt benne mi npig is. A szmi felészülése, mely minden energiáját és idejét igénybe vette, versenyszerű sportn már nem hgyott teret. Az érettségi után felvételt nyert pozsonyi Comenius Egyetem Jogi Krár. Egyetemi tnulmányit 1990-ben fejezte be sieresen, és még ebben z évben letette dotori vizsgát is. Bírói gyorltot pozsonyi Körzeti Ktoni Bíróságon és dunszerdhelyi Járásbíróságon szerzett, mjd 1992-ben letette bírói szvizsgát. Később jogi gyorltot és szmi tpsztltot dunszerdhelyi Ktszteri Hivtlbn, z Áltlános Hitelbn Rt., Szlová Trépénztár Rt. és Szlová Hitelbn Rt. jogi osztályán szerzett bn nyitott meg z ügyvédi irodáját Dunszerdhelyen, hol m már ht szépzett muntárssl dolgozn. Elsőént Szlováiábn z ő ügyvédi irodáj oldott meg Corgoň-ligás szenci futbllcsptn és z I. ligás DAC-n fúzióját, melyne öszönhetően DAC jogosultságot nyert Corgoň-ligábn vló bjnoi szerepléshez. Nős, ét gyerme édespj. Lány dunszerdhelyi Szbó Gyul Alpisol tnulój, ézilbdázi. Fi ht éves, és ő is imádj focit.

9 9 Egyszer volt... Az 1918 utáni éve DSE..A ország területét Közép, Kelet) z II. és III. I. t o ág s erületi bjno be tob soroltá osztályú csopor.a en gő füg ől jét ere cspto játé gyt, el, hol bbh te zd e ott E DS i Sport unszerdhely (D E DS l -tő 1919 sportg me tt n indíto tü Egyesület) néve enyire is szeret rm Bá ét. ég ys tevéen z SZLSZ-ben, m se t EDS voln, de tláltu. MLSZ-ben nem sem ésőbbi - és brátsáp u len tet ö Kezdődte sorozti. gos mérőzése ését z rohmos fejlőd Az 1910-es éve zt. pá gté me rú vihr első világhábo vgy fogságb te űn elt, lt Megh toló. éges, fitl spor erülte tehets z s dá z els z Mjd jött s romb dőlte nyországtól,. Mindez: gy vá, ve ngyszerű ter mely zdsági válság, megtetézte g most De n. pá ró Eu z és végigsöpört eg rne be em dó ln h is, mint mindig, zt, s vig t d ése sport, mérőz b jobb, gzdgb bátorítást egy rcábn. h ott vív rt pé holn rú első világhábo Közvetlenül z et tél után spor Szlováiábn nem létezett. Az, első egyesülete melye tlpr tudt állni, r pozsonyi mgy és német lubo uárvolt jn jábn, mior dsereg csehszlová h lltá tonái megszá több Pozsonyt, már zdött mint 8 cspt ü ért. bjnoi ponto gyott A vidé sem h gár. A m tni r vá t so m megnőtt, szá ző te en jel sztus 24-én így ugu. Szlováii ún z ult l meg tség (SZLve szö óúg Lbdr éet hét vid n -b SZ). 1920, és ezzel fel ttá zto os erületre s bgo szá or z elindítottá többségében jnoságot. Ezt irányított, jól mgyro áltl á Futtet Csehszlov műödő gépeze el te er ism m se h bllszövetség so ségi. Ő nemzeti ne rv sze m iti leg ortszervezete sp dő ö mű n lpo. szorglmztá meglítását lt engedve lu n ás om ny A ngy. ugusztus n iáb á meg Szlov bdrúgóii Mgyr L 12-én Szlová n, mint nló so H. Z) LS szövetség (M bdrúgócsehszlová L rületre LSZ is három e szövetség, z M t, g yu (N fel tt (zsupár) oszto : Az új vezetőség d Dr. Ngy Árpá Elnö: er Bél en Wi : ö ö Aleln Ordódi Tihmér rschl Mátyás M Titár: elnevezés vissc DA ti Az erede zetőség főleg ve tól zállításá ygi t és cspt n sé dé e tgság növe. rt vá t megerősödésé tt DAC 1922 DSE helye tősége ánytisztelő veze A város hgyom ést. ez ev eln C DA visszállított let elyi sportegyesü A dunszerdh n gvittó gyűlésé me lyt bá z ps l és DAC elnevez ett let szü t oz htár elnö, dr. Ngy Az. r sá ítá áll vissz ertette bíró) röviden ism t, Árpád (főszolg ne fontosságá sé dé ö mű let z egyesü átyás titárt, M l h sc r M mjd felérte lyot tozó lpszbá hogy z idevon olvss fel. Forrás: c: -Sidó Feren Brányi Sándor elyi futbll A dunszerdh 100 éve

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

MAGYAR NYELVI FELADATLAP a 4. évfolyamosok számára

MAGYAR NYELVI FELADATLAP a 4. évfolyamosok számára 4. évfolym MNy2 feltlp MAGYAR NYELVI FELADATLAP 4. évfolymosok számár 14:00 ór NÉV: SZÜLETÉSI ÉV: HÓ: NAP: Tolll olgozz! Ügyelj küllkr és helyesírásr! A feltokt tetszés szerinti sorrenen olhto meg. A megolásr

Részletesebben

% &'( Kedves Gyerekek! Nagyon szép ünneplést kívánok nektek ilyenkor decemberben! Addig is várom a leveleiteket!! " # $ %! & '

% &'( Kedves Gyerekek! Nagyon szép ünneplést kívánok nektek ilyenkor decemberben! Addig is várom a leveleiteket!!  # $ %! & ' !"#$ % &'( Kedves Gyerekek! Ngyon szép ünneplést kívánok nektek ilyenkor decemberben! Addig is várom leveleiteket!! " # $ %! & ' ())* + Az jándékosztó Mikulás eredetileg ktolikus vllású vidékeken Szent

Részletesebben

MAGYAR NYELVI FELADATLAP a 6. évfolyamosok számára

MAGYAR NYELVI FELADATLAP a 6. évfolyamosok számára 6. évfolym MNy2 feldtlp MAGYAR NYELVI FELADATLAP 6. évfolymosok számár 14:00 ór NÉV: SZÜLETÉSI ÉV: HÓ: NAP: Tolll dolgozz! Ügyelj küllkr és helyesírásr! A feldtokt tetszés szerinti sorrenden oldhtod meg.

Részletesebben

finanszírozza más városnak, tehát ezt máshonnan finanszírozni nem lehet.

finanszírozza más városnak, tehát ezt máshonnan finanszírozni nem lehet. 19 finnszírozz más városnk, tehát ezt máshonnn finnszírozni lehet. Amennyiben z mortizációs költség szükségessé váló krbntrtási munkár elég, s melynek forrás csk ez, bbn z esetben z önkormányzt fizeti

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

Dr. Herczeg Tibor jegyző. Lejárt határidejű határozatok végrehajtása

Dr. Herczeg Tibor jegyző. Lejárt határidejű határozatok végrehajtása ELŐTERJESZTÉS SZUHAKÁLLÓ KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2015. FEBRUÁR 9-EI MUNKATERV SZERINTI NYÍLT ÜLÉSÉRE. IKT. SZ: 156-6/2015/Sz MELLÉKLETEK SZÁMA: 1 DB POLGÁRMESTERI JELENTÉS Előterjesztő:

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

MAGYAR NYELVI FELADATLAP a 8. évfolyamosok számára

MAGYAR NYELVI FELADATLAP a 8. évfolyamosok számára 8. évfolym AMNy2 feldtlp MAGYAR NYELVI FELADATLAP 8. évfolymosok számár 2012. jnuár 26. 14:00 ór NÉV: SZÜLETÉSI ÉV: HÓ: NAP: Tolll dolgozz! Ügyelj küllkr! A feldtokt tetszés szerinti sorrenden oldhtod

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

HÜBNER Tervező KFT Munkaszám:/00. * Pécs, Mogyorós köz. ( /- HÜBNER Tervező KFT Munkaszám: /00. * Pécs, Mogyorós köz. ( /- S Z É K E S F E H É R V Á R R Á C H E G Y HELYI ÉPÍTÉSI SZABÁLYZAT ÉS SZABÁLYOZÁSI

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

Á ú Ö Ú Á Á ú ú ú ú ü ü ú É ő ú ű ú ü Á É Á Í Á ú ú ú ű ú Ö ú ü ú ú ü ú ú ü ú ü ü ú ü ü ú ú ú ü ű ü ü ü ü ú ü ú ő ő ú ü ű ü ő ú ő ú ü ú ü ő ű ő ő ő ő ő ü ú ú ü ő ü ü ú ő ü ü ü ü ő ü Á ú ő ú ú ú ő Á ú ü

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

Ó Á É Ő É ő ő ő ó ó ó ó ó ő Ö ó ő ó ü ő ó ő ű ó ó ó ő ő ő ő ő ű ő ó ü ó ő ő ő ő ó ü ó ó ó ű ő ó ő ó ő ú ő ő ü ő ó ü ó ő ő ő ü ó ó ő ő ü ő ó ő ó ő ű ő ő ű ő ó ó ó ó ó ó ő ő ó ó ó ő ó ő ü ó ű ő ő Á ó ó Ó

Részletesebben

ű Ö ű ú ű ü ú Á ű Á ű Á ú ű ü ú ú Í ü Á ú Ö ú ú ú ű ú ü ú Ö ú ű ű É ü ű ü ű ű É ü ű Ö ú É ú ú ú Á Á Á Á Á Á ú Ö Á Á Á Á ú ú Á Í Ü Á Á ú ú ú ú Á Á Á ű ü ü ü Ö ű ú Á Á Á É ú Á Á ű ú Ö ű ú ű Ö ű ű Ö ű ű Ö

Részletesebben

Á É ü Ö Á ö ö ö ö ü ö ö ö ü ö ű ö Í Ü ü ö ö ö Ü ö ö ö ö ü ö ö ú ö ö Í ű ö ű ü ö ú ü ü ű ö ö ö Ü ú ú ö ö ö ö ü ü ö ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ű Á ü ü ü ö ü ö ö ü ü Í ö ü ü É ű ű ö ö ö ö ö ö Á ö ö ö ü ö ö ö ö ü

Részletesebben

É ü É É ü Á Á Á ö É ú ő í á é ő á á á é é ü é é é é é ú é é ő ü ü é é í á é é é ő ő á é ü é é ü á é ú úá íő ű á ő é ü á á é é é é í üé á ő é é é ü Í é ő á í á é ú á á á é á ö ü Á á ő é é ü á é á á ö í

Részletesebben

Ü Á Á ü É ü ü Í ú Í ú É ű ü ű ü ö ö Í ü ö ü ü ö Í ü ö ö ö ú Í ü ö ö ü ű ö ú ö ö ö ú ú ö ű ö ű ü ü Í ü ú ü ú ö ú ú ú ú Ő É É Ü É Á ü ü Í ü ü ö ö ú ö Á Á Ő ü ü ú ú Ö ü ö ö ö ö ú Í ö ú ö Í ö ö Í ú Í Í ü ú

Részletesebben

Í É ő ű Á ő ő ú ű ő ő ű ú ü ő ú ű ő ú ú ü ő ú ü ú ü ü ü ő ő őü Í ú ű ő É ű Í ű ű ű ü ő ő ű ő ű ű Á Á ú ú ú ú ú Í ő Í ő ü ú ü Ü ő Á ő ő ő Á ő ő ő ű Ü ú ü Á ő ű É ü ú ő ú ü Ö Í É Ü É Ü ú Ü ő ő Ő Á ű ü ő

Részletesebben

í ö ö ü ü í ü ö ü ö í ú ú Ö ö ö ü ü ö ö ű í ö ö ü ű ö í ű ö ö ü Á ö í ö í í í í ö ö ű ű í í í í í í ö í Ú í ü ü ö ű ö ö í ú ö ö ö ö ö ö Á í ö ú í ü í ú í ú Á í ú í ú ú Á ü ü í í í ö í í Á ú í ö ö í í ú

Részletesebben

Ö ö ö í ö í ű ö ő ú ü í ú ő ő ő ú ő ú ő í ő í Á Ö ő ő í ö ö Ö í É Á Á ú Ú í í í í í ű ö í í í ő ö ü ü ö í í ú í í ö ő ü ú ő ö ö ő ú ú ö ű ú í ő Á ú ú ő ú ű ü í ú ü ü ü ö ő í ő Ö ú ö ö ö ő ü ü ö őí ö ö

Részletesebben

ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö

ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö ú Ú Í Ú Ú ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö ü É Í ü Á É Ö Ő ú Ö ű Ő Ő Ő Í Ö ü Í Á Ö Ö Í ű Ő Í É É ü ü Í ü Í Í ű Í Ö É Ö ü É ű ű Ö ü Í Í ü Ö Í ű Ö É Ö ű Ö ü Ő Ő Á Í Í Í Ö Í É É Í ű ü ü ű É ü ű Ö Ö Ö ü Ö Í ü ű

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Í Ú ü Í ö ö ü É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ú ü ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö Í Í ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ú ö ö ü ü ú Í ö ü ű ö Í ü Í ü ö ö Í ö ö ö ö ü ü ű ö Í ö ö Ö ú Í ú Í ö ö ö ö ö ö ú ú Á ö ö

Részletesebben

Á Á Á ö Á ű Á Á ű ő ö ö í É ő í ő ő í ő ö ö ö ü ö ő É Ö ő í ü ü ö ö ő ö ő ő í ő ö ú ü ö ő Á ő ö ö í ö ö ö ö ú ő ú ú ő Í ü ő ő ű ő í ö ú ú ő ő ö ü ő É ö ő ö ö ő ü ö ú ő í ű ö ű ü ö ő í ö ő ő ő ö ő í í ö

Részletesebben

É Á í Ú É í ö í ő ú ö Í ö ü Ö ö ü ö Ö ö Á É őí ö ú ő í ő í ú ö í ő ő ö ú Ú ű ő ő Ú ü ö ú ü ö ö ü í Í ú ő í ü ü ő ö ö Ú ú Í Ú ü Ú ö ő ú ö ű ü í Ö Ö ö í ö ő ö ú ő Ú ú Ö í Ú ü í Á í É ő ö ő ö Á ű Ü í ü í

Részletesebben

ú ű ú ú ü í Ü í Ü ü ö ö ű í ö ű ü ö ö ö ö ö ú ú ü í í ű í ú ű ú ű ú ü ú ö ö ö ö ú ú í ű í ú ö ú ú ú ú ü ü ö ü ü ö ö ö ö ú í ü ö ü ú ö ü ü í ü í ö ü ü í ö í í ö í ú ü ö í í ú ü ö ü Á ü ú ü ö Á ö ö ü ö ü

Részletesebben

Ü É Á í í Á ü ű í ú í ű ü ü Ö í Ü É Í í ü ü ü ü í ú ü í ü ű í í ü ü í í ü Í ú ú ú ű ü É ü í ü í Í í í ű ú í ú Á í í Ü É í í ú ú ű í í í ü í ú Ö ü ü ü ú ű ü í í í ü ü ü ű ü ü ű í ű Ö í í í ü ú Ü É í ú ú

Részletesebben

JÁSZOK NYOMÁBAN AMERIKÁBAN

JÁSZOK NYOMÁBAN AMERIKÁBAN 120 Kitekint Muhory György JÁSZOK NYOMÁBAN AMERIKÁBAN Villge-ben 2002 nyrán lkó feleségemmel unoktestvéremtõl, ütt meghívást hogy következõ kptunk évben Clevelnd látogssuk mellett, meg õket By otthonukbn,

Részletesebben

Á É ú Ö ü ö É ü ő Á í ő ú ű ő ü ű ö ö ö Ö Ö ü í ü ű ö ő ö Ö ü ö í ü ő ő ő ö í ő ö ű í ü í ú í í í í í ő ő ö ő í ü ű í í ő í ő í ő ű í ű Ő í ú ű ü ö ö ő ő ő ü ö ö ő Ú ű ő í ü ő ö í ö ü ö ö ö ü ö ü ő í í

Részletesebben

ő ű ü ü ű í í ú ő Í ő ö ő ő ő í ö ő ő ő í ő ő ö ö ő ő í ő ö Í ő í ü ú ő ő ű ö ő ő ü É í ú ő ö ü ő ü ü ú ü ő í í ő ü í É í ú ő í ú í ő í í ú í ő ö Ú ő ú ő í Á Ú ő Ú Ú ú ú ü ő ő ü Ú í ú ő ő Á í í ű ő Ú ö

Részletesebben

ú í ö ü í íí ő ö ö ö ü ö ö ö ú ű ű Í Í í ő í ű í ő ü Í ő íú í ö ö ö ő í í í Í Í í í ö ö í í ö ö ö ő Í Í ÍÍ ö ö ő ö ö í ő ő ö í ö ö ú í ő ö ő í ö ő ö ö ö í ö ú Í ő í ű ö ő ú ö ő ö í í ő ö ö ő ö ö ú ö ű

Részletesebben

É É ú í ö É É í ú É Á Á Á ö í ö í ú í Ö ö ö í í Á ö ö ö í í ö í É í ö ö í í í ö í í í í ö í í ö ö í ö ö í ö í ű í ö ú ű í í ö Ö ö ö í ö ö í ö ö í í í ö É ö ö ú ö ö ö í ö ű í ú ö ú Í É ú ö ö ö É ö ö í Íí

Részletesebben

ü ű ö Á ö Ü Ú Ö Á Á ö ő ö ö ö ű ű ö ő ő ö ő ü Ú ú ü ö ö ő Ö ö ő ö ő ő ö ú ö ő ő ö ö ú ö ő ö ö ő ö ö ő ö ő ö Ö ö ö ö ő ö ő ö ö ö ü ű ö ö ő ö ö ű ö ő ö ö ű ö ü ö ö ö ő ö ö ő ű ö ö ü ű ö ö ő ö ö ü ő ő ő ő

Részletesebben

MAGYAR NYELVI FELADATLAP

MAGYAR NYELVI FELADATLAP MAGYAR NYELVI FELADATLAP 8. évfolymosok számár tehetséggondozó változt 10:00 ór NÉV: SZÜLETÉSI ÉV: HÓ: NAP: Tolll dolgozz! Ügyelj küllkr! A feldtokt tetszés szerinti sorrenden oldhtod meg. A megoldásr

Részletesebben

é é é ú Ü é é ü é é ú é ü é é ü é é é Á é é é é ú é é é ü é ú é é é ű í é é é é é é ü é í é ü é é é é é é é ú é é í ü é é ú í í é é é é ü í ü é é é é é é é í é é é é é ü é é é é é é í é é í ü é ú ü é é

Részletesebben

Ö í í ű í ü í ú í ü í ü í ü í ű í íí ü ü ű í í ú ü í ü ü ü ü ü ü ü í ü í ű ü í ü í ü ü ü í ü ű ü ü ű Í ü í ü ü í í ű ű ű í ü ű ű ü ü ü Í ü ú ú ü ű ü í É ü í í ü ü í í ü í Ú í í ü ü í ű í í í ü ű Á Ú í

Részletesebben

Írásbeli szorzás kétjegyû szorzóval

Írásbeli szorzás kétjegyû szorzóval Írásli szorzás kétjgyû szorzóvl Kiolgozott mintpél Egy krtész 36 plántát ültttt gy sor. Hány plántát ül - t ttt 24 sor? Atok: sor 36 plánt 24 sor x Trv: x = 24 36 vgy x = 36 24 Bslés: x 20 40 = 800 Számolás:

Részletesebben

Kokusai Budoin, IMAF International Martial Arts Federation Nemzetközi Harcművészeti Szövetség AIKIDO - IAIDO - JUJUTSU - KARATEDO

Kokusai Budoin, IMAF International Martial Arts Federation Nemzetközi Harcművészeti Szövetség AIKIDO - IAIDO - JUJUTSU - KARATEDO Évvége 2013. kép forrás: internet Előszó Trtlom Szervusztok, Előszó Aikido 2013 Iido 2013 Jpnisztik: Egy kis jpán évvége Beszámoló "3 of kind" Emlékezés régi időkre Aikido edzőtáborok 2014. Gendoltok Írtm

Részletesebben

Egyéb Up. Németh Gyula

Egyéb Up. Németh Gyula 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub Egyesület A kérelmező szervezet rövidített neve: Büki Régiós Utánpótlás Futball Klub 2 Gazdálkodási

Részletesebben

Ikonok Világa Magazin

Ikonok Világa Magazin Ikonok Világ Mgzin IkoNo k V i l á g elektronikus képesképes kidvány elektronikus m gzin A március - áprilisi szám trtlmából: Március és április ngyböjtnek és húsvét ünnepének is z ideje. Ikonokbn gzdg

Részletesebben

ú ű ű ü ú Ó ú ü É ú ű ú ú ü ú ű Á ü ú ü ü ű ú ü ü ü ú ü ü ú Ú ü ű ú ü ű ü É ú ú ú ü ú ú Ö ú ü ü ü ü ü ü Á ú ú ú ú ü ü ű ü ú ú ü ü ü ü Ö ü ú ü Ö ü ü ű ű ü ü ü ű ü ÍÓ ú ü ü ü ü ú ü ú ú Á É ú ü ü ű ü ú Á

Részletesebben

ő Á Ó ő ú ő ő ő ő ü ü ő ü ö ö ű ű ö ő ú ü ő ű ö ő ü ö ö ő ö ő Ú ú ü ö ő ö ü ő ő ü ő ü ü ö ő ű ű ö ö ö ö ö ű ö ő ű ű ö ö ő ü ő ü ő ö ú ú ő ő ú ö ö ü ü ö ő ő ü ő ő Í ü ő ü ő ö ö ő ú ű ö ú ő ő ő ő ű ö ü ö

Részletesebben

Didíer«E s' v a s ú t i k o c s i k t ó l. A k ö v e tk e z ő f e l t é t e l e k n e k k e l l u i. m e g fe l e l n i e s

Didíer«E s' v a s ú t i k o c s i k t ó l. A k ö v e tk e z ő f e l t é t e l e k n e k k e l l u i. m e g fe l e l n i e s -.59 - Didíer«E s' K Ö N Y V - V O N A T Annak é rd e k é b e n, h ogy az o l v a s á s á ld á s a ib a n azo k n ak a k ö z é p n a g y sá g ú á llo m á s h e ly e k n e k v a s u t a s a i i s r é s

Részletesebben

ő ú ö ú ű ő Á ö ő Á ö ű ö ő Á ö Á Á ú ö ő ő ő ú ű ö ú ű ő Á ö ö ű ű ő ö Á ö ő ő ö Á ö ű ö ő ő ő ö ő ö ő ű ú ö ő ö Á ö Á Á ö ű ö ö ű ö ő ő ű ő ö ő ő ö ö ű ö ö ú ö ú ö ö ö ű ö Á ő Ü ö ű ö ő ő ö ö ö ö ő ú

Részletesebben

Diáksport egyesület. 2 1 0 0 Gödöllő. Pecze Dániel elnök

Diáksport egyesület. 2 1 0 0 Gödöllő. Pecze Dániel elnök 1 Érkezett : 1. A KÉRELMEZŐ ADATAI A kérelmező szervezet teljes neve: A kérelmező szervezet rövidített neve: 2 Gazdálkodási formakód: 521 Gödöllői Sport Klub Kosárlabda Szakosztály Gödöllői Sport Klub

Részletesebben

Á ó ł ö É Á Á ó ő ó ú ü ĺ ńí ó ľ ő ó í ő ó ó ó í í ü ü ś ę ó ó ę ő ŕő ó ś Ęř ő ő ö ó ő ú ő ő í ü ľó ü íĺ ö ő ó ü ü ú í ý ő ő í ő ő ö ő ő ő ó ĺ í ó í ó ö ö Ü ú ĺ í ĺ ö ó ú ő Í ó ó ö ő ó ó öĺ ó Á Éľ ľ Í

Részletesebben

ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú

ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú ű ú ű ű ű É ű ú É É ú Ó Á ú ú Á ú É É ű ű É ú ú ű ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú ú ú ú É ú ű ű Ú ú É ű ú ú ú ú ú Á Ú ú Ú ű ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú Ú ú ú ű ú ú Á ú ú ú ű ú Ú ú ú ú ű ú ú Ú ú ű

Részletesebben

ő ú ú ú ú ő É Á Ő ú ő ű ő ő ü ú Ö É É Á Á Á Á ú ő ü ú ő Ö ú ú Á Á Á ő ü É Á Á ú Ö Ö É É ü Á É Á Ü É Ö Á Á Á Á Ó É Ó Á Á É É É Ü Ö Ú É ú Á É É ü ú Ö Ú É É Ő Ó Ó Ö Ó ú Ő ű ú Ő ű ő ő ú Ö ű ő ő ű É Ő É ű Ü

Részletesebben

ő Á Á Á ő ó Á Ö É Ö Á Á É Ó Á É É ó ő ü ő ü ő ő ó ó ő ó ó ő ó ő ő Ö ü ó ú ó ő Ö ő ü ó ő ő ú ó ő ü ő ő ü ü ő ő ő ő ő ő ő ü ü ó ó ő ü ő ő ü ü ő ü ó ő ó ü ü ő ú ü ő ü ü ő ő ü ó ő ü ó ó ő ü ú ő ó ő ü ó ú ő

Részletesebben

Í É Á Á É É Á Ó É ú ü ö ű ű ö ű ö Í É É É Á Ő É ú ö ü ú Í Á ü ö ö ö ű ö ú ú ü ö ö ö ü ú ú Ü ö ű ú ö ö ű ü ú ö ö ű ü ö ű ü ö ű ü ö ö ű ö ö ű ö ű ö ö ű ö ű ö ű ö ű ö Á Ú ü ü ú ű ö ö ö ö ö Á ú ú Ü Á É ö ü

Részletesebben

2007/9. szám TURISZTIKAI ÉRTESÍTÕ 401 AZ ÖNKORMÁNYZATI ÉS TERÜLETFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM HIVATALOS ÉRTESÍTÕJE

2007/9. szám TURISZTIKAI ÉRTESÍTÕ 401 AZ ÖNKORMÁNYZATI ÉS TERÜLETFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM HIVATALOS ÉRTESÍTÕJE XIII. ÉVFOLYAM 9. SZÁM 2007. SZEPTEMBER 30. 2007/9. szám TURISZTIKAI ÉRTESÍTÕ 401 AZ ÖNKORMÁNYZATI ÉS TERÜLETFEJLESZTÉSI MINISZTÉRIUM HIVATALOS ÉRTESÍTÕJE A Turisz ti kai Ér te sí tõ Szer kesz tõ sé ge

Részletesebben

75. szám A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA. Budapest, 2007. jú ni us 15., péntek TARTALOMJEGYZÉK. Ára: 2478, Ft. Oldal

75. szám A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA. Budapest, 2007. jú ni us 15., péntek TARTALOMJEGYZÉK. Ára: 2478, Ft. Oldal A MAGYAR KÖZTÁRSASÁG HIVATALOS LAPJA Budapest, 2007. jú ni us 15., péntek 75. szám Ára: 2478, Ft TARTALOMJEGYZÉK 2007: LXI. tv. A cég nyil vá nos ság ról, a bí ró sá gi cég el já rás ról és a vég el szá

Részletesebben

ö ö ö ö ü ő ű ó ö ö ű ó ú ó ű ó ú ó ó ü ó ö ó ó ű ö ó ű ö ö ü ü ó ó ü ü ó ő ó ü ó ü ó ó ó ó ő ő ü ő ü ű ó ó ü ó ö ó ó ű ű ő ű ö ö ü ű ő ü ő ű ő ú ü ö ö ó ó ü ü ó ü ó ű ú ó ú ó ö ű ő ü ö ó ó ó ő ó ö ó ő

Részletesebben

ű ű ű ű É ű É Ú É É ű Ú É ű ű É É ű ű ű ű É É ű É ű ű ű É ű ű Á Ü Á ű Ú É É ű É ű ű É É ű ű É Á Á ű É É Ü ű Ú Ü ŰŰ ű ű ű Ó Ú ű ű Ö É ű Ú ű ű ű ű ű ű ű Ú Á É Ö Ü ű ű ű É É Á Á Á Á Ú É ű É ű ű Ü É É Ú ű

Részletesebben

ö ü ő ö ű É ö ö ü ü ö ö ő ő ö ö ü ő ő ö ö ö ö ü ö úő ö ö ő ű ú ő ü ő ő É öü ú Í ú ü ő ő ú ű ő ú ü ú ú ú ő ö ö ő ö ü ü Ú ö ő ü ö ő ö ü ű ü ö ü ö ő ű ö ő ü ő ű ú ü ő ő ő ú ú ü ö ö ő ő ű ő Ü ö ö ö ö ű ú ö

Részletesebben

Á ö ö Á É ü É ö í ü í ü é é é é é é í é é é ö é í í ü ö ü é é é é é ü í ü é ü ü é é é é é í é é ö é ú é é ú é é é í ö é ű ü é ö é é ü é é í ü í ü é é é é é ö é é é ö ö ö é ü ü é í é ü é í é é ú ú ö é Ö

Részletesebben

ű ö ö ö ű ö ö ö ű ö Á Á Á Á É ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö Á ö Á Á ű Í ű Ü ö ú ü ü ö ú ú ü Ú ö ö ú ö ü ü Ü ú ö ö ö ű ö ö ű ö ü ü ű ö Í ű ö Ő Á Í ö ö ú ú ü ö ü ö Ó ö ú Í ü ö ű ö ü ö ű ú Í ö ü ú ö ö ú Á Ü

Részletesebben

Ó Á É Á É Ő Ü É í í ü ü ö ö ö ö í ü ü ü ö ö ö ö ü í Í í ö ű É ö í ö ö Í í ö ú Í ö í öíö ö í Í ö Í Í ú ü í í ö Ö ú ö É Í Íí ö ü É í ö Í í í Í ö É Í Íí Á ü ö Öú í Í í ü ü ü í Ú ú í Íí É í ö ö ö ü ö öí ö

Részletesebben

Í É É É ú ú ö ü Á ö Ó ú ö Ö ú ú ö ö É ü ű Í ű ú Á ö ö ö ö ü ö É ö ö ö Á ö ö ö ü Á Á É ö ö Í Í ű ú ú Í ü ö ű ü ö Í Í ö ü ö ö ö Ú ú Ö ö ü ö ú ú ű ö ü É ü Í ö ú ö ö ü ö ö ö ö ö ü ű ü ö É Á ü ú ú ö ö ö ü ü

Részletesebben

Á Á ó ó ő ó ü ó ó ó ó ó ő ó Á ó Í Í ő ő É Á ó ó ó ó Á ő É ó ő ő ő ő ü ó ő Ö Ö Ö ő ó ő ó ő ő ő ú ő Á Ö É ó ó ő ó Á ő ó ő ő ő ő ó Ö ú ú ú ű ó ó ő ó ú ú ő ó ü ó ó Ö ú ű ó ű ü ű ü ű ű ü ű ü Ö ó ő ó ú ő ó ó

Részletesebben

Á Í Á É ö É í É í í ú Í ö Í Á ü ú í ő ú ú í É É Á Á ú ő ö ü Í ő ü ü ö í ő Í ő ű í ő ő ü ö ö ő í Í ö ő öíö ő ő í í ú ú ü í ü Í í ö ő Í ő ő ő ő ű ö ű ö Í ö ö ő ú ü ö ű Í ő ő Í ü ő ő ö ö ő Á ő ő ü ö ö ő ő

Részletesebben

é é É É Á Ó é ű ú ü ü é ü é ő é é é ü ő é ő É é é é í í Í é é ö é ú ö é Ö ő í é í é ú ú ü é é é ö ö é ő éí é é é ő é é ő é é í é é ő í ő é Á ö é í ö é ő é é ő é é é ő ö é ő ö é í í Í É é í é é é é é ö

Részletesebben