Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület évi munkájáról

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület. 2012. évi munkájáról"

Átírás

1 Beszámoló a Marcali és Vidéke Horgászegyesület évi munkájáról Tisztelettel köszöntök minden megjelent horgásztársat az elmúlt évi munkánkat értékelő közgyűlésünkön. Az egyesület elnökségének elmúlt évi fő feladata az volt, hogy biztosítsa a tagságnak a szabályos keretek közötti horgászat adminisztratív feltételeit (állami horgászjegy, területi engedélyek megvásárlásának lehetőségét), az egyesületi életben való közreműködést. E feladatunknak igyekeztünk maradéktalanul megfelelni. Üléseinket, klubnapjainkat, rendezvényeinket az éves munkatervnek megfelelően rendben megtartottuk. A klubnapok, rendezvények látogatottsága azonban továbbra is mérsékelt volt. Közös szervezésben a Marcali az Otthonunk Egyesülettel egy fórum keretében Marcali vendége volt Füstös Gábor a BH Zrt vezérigazgatója. Több horgászunk is részt vett a fórumon, melyen a vezérigazgató úr számos információt osztott meg velünk. Itt vetődött fel egyebek közt a balatoni csónakos horgászok problémája, miszerint csónakot csak csónakkikötőben lehet tárolni. Ennek megoldásában azonban a BH Zrt. nem illetékes, ezért a VIZIG-et, illetve a helyi önkormányzatokat kell keresnünk a problémával. Érdeklődő horgásztársakkal ellátogattunk a HIT csarnokban megrendezett Horgászati kiállításra és vásárra. Sok élményt, tapasztalatot szereztünk, amelyekről a készült fényképeket feltettük a honlapunkra. Az élményért szeretnénk nyilvánosan is köszönetet mondani Rajnai Dezső horgásztársunknak, aki nagyon kedvező feltételekkel (benzin költségért) biztosította számunkra a Budapestre történő utazás lehetőségét.

2 2 Néhányan a FEHOVÁRA is ellátogattunk, amihez az utazást Meiszterics János önköltségi áron biztosította 3 fő részére (ennyi üres hely maradt a tapsonyi vadásztársasági tagok mellett, s ezért nem is népszerűsítettük) május 6-án megrendeztük a hagyományos, jubileumi halfogó klubnapunkat, melyen 19 horgász (18 felnőtt és 1 gyermek) vett részt. Az eredmények a következőképpen alakultak: Felnőttek: I. Horváth Tamás 3600 g II. Szamosvári Zsolt 2650 g III. Szente Attila 2450 g IV. Giber Norbert 2150 g V. Ónadi Tamás 1950 g Gyermek: I. Kollár Bence 1950 g Fegyelmi helyzetünk jónak mondható ben egyesületünk tagjai köréből senkit sem tiltottak el szabálytalan horgászat, vagy szabálysértés miatt. Horgásztársaink legkedveltebb horgászvize a Balaton. A területi engedélyek ára sem az elmúlt, sem az idei évben nem változott ben, és 2013-as évben is mód volt a kedvezményes jegy megvásárlására, de azt a horgásztársak az idén is csak januártól tudták kiváltani. Horgásztársaink a korábbi években kevesebben, az elmúlt évben azonban már egyre jelentősebb számban éltek a lehetőséggel.

3 3 Amint arról a horgásztársak már tájékozódhattak, a Balatoni Halászati Zrt. a évben is biztosította a kizárólag az Öv-csatornára szóló területi engedélyt, az úgynevezett árki jegyet. A januártól továbbra is Forintért lehetett, illetve lehet folyamatosan megvásárolni (erre nincs kedvezmény). A balatoni horgászrendben január elsejétől néhány apróbb változtatás történt, ezek megtalálhatók a Fogási naplóban: Március 1. és március 31. közötti időben csalihallal, halszelettel, műcsalival horgászni, balint, csukát, harcsát, kősüllőt, sügeret, süllőt megtartani TILOS!, Október 15. és március 31. közötti időben a vermelő halállomány védelme érdekében halradar és szonár használata TILOS! és 7. Október 15. és március 31. közötti időben vízijárműről (vitorlás, csónak, stb.) csak óráig lehet horgászni, az éjszakai horgászat TILOS! A parti horgászatot e korlátozás nem érinti. E pontokban meghatározott tilalmak kezdő dátumát a BH Zrt. eltolta november 1-re. Ezt a módosítást a vízirendészettel egyetértésben hajtotta végre, mivel a Balatonon a viharjelző szolgálat október végéig üzemel, ez után a veszélyes helyzetek elkerülése érdekében nem kívánatos, hogy egész éjszakára csónakok maradjanak a vízen. Három új ponttal is bővül a horgászrend 2013-tól: 17. Sleppelni (csónakkal vontatni) csak egy, kézben tartott bottal szabad. Ezen rendelkezés a csali vízi jármű után történő vontatását szabályozza: tilos a külföldön több nagy tavon alkalmazott, a csónak pereméhez rögzített botokkal történő vontatás. 29. A horgászzsákmányt a horgászat befejezéséig a horgászhelyen, vízijárművön feldolgozni TILOS! Ennek a pontnak egyrészt környezetvédelmi indíttatása van, másrészt sajnos a halőreink tapasztaltak olyan esetet, hogy a horgász a méreten aluli halat lefilézte, hogy később ne lehessen megállapítani a pontos hosszát. 31. Foglalt hely létesítése tilos, kivételt képeznek az engedéllyel rendelkező víziállások. Ezen rendelkezés meghozását is sajnos rossz tapasztalatok előzték meg. A horgászturizmus érdeke is, hogy a Balatonhoz látogató horgászok elegendő számú és minőségű horgászhelyhez juthassanak.

4 4 Egy a horgászok pénztárcáját érintő kellemetlen változtatás azért az idei évre is jutott. A Kormányzat az állami horgászjegyek árát ről Ft-ra emelte, s ezzel együtt bevezette az ún. SZÁK programot. Lényege, hogy az állami horgászjegyeket hatósági eljárás útján, informatikai rendszer kötelező igénybevételével lehet kiadni. A projekt bevezetéséhez vásárolnunk kellett megfelelő informatikai eszközöket (laptop, mobil internet, stb.), s azok kezelését is alaposan meg kellett tanulnunk. A felkészülés során több értekezleten is részt kellett vennünk. A jegyek kiadásának folyamatát a program ellenőrzi, továbbá vizsgálja, hogy a horgász nem áll-e eltiltás hatálya alatt. Egyidejűleg az adatok bekerülnek egy központi rendszerbe, melyet az ellenőrzéseknél felhasználhatnak. S miután a jegy ára is duplájára emelkedett, ehhez igazodva kénytelenek voltunk a tagdíjat is megemelni. Ehhez a közgyűlés utólagos egyetértését kérjük. Az Elnökség a decemberi ülésen elkészítette a évi munkarendet és tájékoztatott a tagság megújításával kapcsolatos tennivalókról. Erről a tagságot az Egyesület honlapján, a vidéki horgásztársakat levélben tájékoztattuk. Aki megadta az címét, annak ben is megküldtük a Munkatervet és a tájékoztató levelünket. A titkár január hónapban naponta, azóta a munkaterv szerint hétfőn és szerdán várta a horgásztársakat az ügyeik intézésére. Az Állami horgászjegy kiadásának változtatása miatt azonban rengeteg többletmunkája adódott, s emiatt a horgásztársaknak is többször kényelmetlensége adódott. A fogadóórák helyszíne az elmúlt évben a Kulturális Központ színpad mögötti helyiségében volt. A Zeneiskola beköltözése miatt várhatóan ismét új helyre kell mennünk: vissza a régi Kék Madár épületébe. Reméljük, ezzel hosszabb távra megoldódik az iroda problémánk.

5 5 Az Elnökséghez eljuttatott előzetes információink szerint a tagság nagyobb része az elmúlt években is elégedett volt az Elnökség munkájával. Persze valószínűleg ismét voltak, akik elégedetlenek voltak a munkánkkal. Annak örülnénk, ha itt, a közgyűlésünkön mondanák el gondjaikat, problémáikat, javaslataikat. Sajnos, velük itt nem szoktunk találkozni. Az elmúlt évben az Egyesület taglétszáma a következőképpen alakult: felnőtt horgász: ifi horgász: gyermek horgász: A számok tükrében láthatjuk, hogy egyesületünk felnőtt létszáma alig változott. A gyermek horgászok gyermekjeggyel is horgászhatnak (csak úszós készséggel, és nemes halat nem foghatnak), de ha fenekező szereléssel szeretnének horgászni, akkor ugyanúgy vizsgázniuk kell, mint az ifiknek, s egyesületünkbe is be kell lépniük. Mindkettőre lehetőségük van várjuk őket. A horgászatot, mint az egyik legegészségesebb szabadidős tevékenységet, szórakozást a fiatalok körében a jövőben még inkább oktatni, terjeszteni és népszerűsíteni kell. Sajnos, az elmúlt évben mindössze 22 fő vizsgázott. Reméljük az idén is lesznek új tagjaink.

6 6 Tisztelt Horgásztársak! Az idén a fogási naplókat aránylag fegyelmezettebben leadták a horgásztársak. Ez valószínűleg a nyilatkozattételi kötelezettségnek, illetve az új elektronikus nyilvántartás bevezetésének is köszönhető. Sok horgásztársunk azonban tisztelet a kivételnek- még ma sem tudja helyesen vezetni a fogási naplót. A bejegyzésből nem derül ki, hogy darabot, vagy kg-ot akart beírni. A méretkorlátozás alá eső halakat egy helyre írják. Kilogramm helyett darabszámot írnak. A nemes halakat nem egymás után kell írni, hanem azonos dátummal egymás alá, kilogrammban. A balatoni horgászrend változás miatt erre a jövőben fokozottan figyelni kell! A naplók alapján összesített fogási eredmények azt mutatják, hogy ismét van hal a Balatonban és a vízrendszerében, csak az az igazság, hogy a horgásztársak gyakran nem írják be az igazságot a fogási naplóba. Ez pedig veszélyes és kockázatos, mivel a halőrök egyre gyakrabban és szigorúbban ellenőrzik a horgászokat is. Gyakran rendőrrel együtt ellenőriznek, s a horgászat után megnézik a gépkocsi utas és csomagterét is. A szabálytalankodás pedig a várható bírság mellett az állami horgászjegy elvonásával is jár. Vagyoni helyzetünk: A beszámolóban említettem, hogy a SZÁK program bevezetése miatt informatikai eszközöket kellett vásárolnunk: 1 db. laptopot, 1 db mobil internetet, ez utóbbihoz havonta Ft a folyamatos kapcsolat költsége. Amennyire lehetett, takarékoskodtunk az irodaszerekkel, de horgásztársaink sokat segítenének mindannyiunknak, ha címüket többen megadnák (közvetlen elérhetőség!).

7 7 Tisztelt Horgásztársak! A horgásztársak javaslatára a évi horgászbálunkat ismét szilveszterkor tartottuk, nagy sikerrel, jelentős létszámmal. A fő-szervezést a titkár vállalta több segítő elnökségi tag, horgásztárs önkéntes közreműködésével. Köszönjük a segítő, szervező munkát. Kérem a tagságot, hogy a beszámolót vitassa meg, egészítse ki, s ha egyetért vele, fogadja el. Köszönöm a figyelmet! Marcali, február 16. Rott Endre HE titkár

Tájékoztató a nagyobb vizek horgászati helyzetéről.

Tájékoztató a nagyobb vizek horgászati helyzetéről. MAGYAR ORSZÁGOS HORGÁSZ SZÖVETSÉG ELNÖKSÉGE Melléklet: a MOHOSZ Elnökség 2011.szeptember 09.-i ülésének 6. sz. napirendjéhez E-20110929-6 Tájékoztató a nagyobb vizek horgászati helyzetéről. A Velencei-tó

Részletesebben

Beszámoló 2014. évről

Beszámoló 2014. évről Békefenntartók Bajtársi Közhasznú Egyesülete 1132 Budapest Váci út 50 Beszámoló 2014. évről Beszámoló az Egyesület helyzetéről és az elnökség munkájáról (Munkaanyag) Tisztelt Közgyűlés, Bajtársak, Bajtársnők!

Részletesebben

Új Balatoni Horgászrend lép életbe 2012-ben

Új Balatoni Horgászrend lép életbe 2012-ben Új Balatoni Horgászrend lép életbe 2012-ben A Balatoni Halgazdálkodási Nonprofit Zrt. megalkotta a 2012-es évre érvényes, új Balatoni Horgászrendjét, amely a korábbiakhoz képest jelentıs változásokat tartalmaz.

Részletesebben

A Felderítők Társasága Egyesület Elnökségének beszámolója a megválasztása óta végzett munkáról.

A Felderítők Társasága Egyesület Elnökségének beszámolója a megválasztása óta végzett munkáról. 1 FELDERÍTŐK TÁRSASÁGA EGYESÜLET A Felderítők Társasága Egyesület Elnökségének beszámolója a megválasztása óta végzett munkáról. Tisztelt Közgyűlés! Kedves Barátaim! A beszámoló összeállításánál fontos

Részletesebben

FELDERÍTŐK TÁRSASÁGA EGYESÜLET ÉVKÖNYV BUDAPEST

FELDERÍTŐK TÁRSASÁGA EGYESÜLET ÉVKÖNYV BUDAPEST FELDERÍTŐK TÁRSASÁGA EGYESÜLET ÉVKÖNYV 2012 BUDAPEST A FELDERÍTŐK TÁRSASÁGA EGYESÜLET KIADVÁNYA Felelős kiadó Dr. Tömösváry Zsigmond nyá. dandártábornok, elnök Lektorálták Dr. Magyar István nyá. dandártábornok

Részletesebben

Halá szati La pok. A Magyar Haltermelők és Halászati Vízterület-hasznosítók Szövetségének Lapja. Új ügyvezető igazgató a MAHAL élén

Halá szati La pok. A Magyar Haltermelők és Halászati Vízterület-hasznosítók Szövetségének Lapja. Új ügyvezető igazgató a MAHAL élén Halá szati La pok A Magyar Haltermelők és Halászati Vízterület-hasznosítók Szövetségének Lapja Szer keszti: Szer kesztô Bi zott ság Fe le lôs szer kesztô: Hajtun György E lapszámunk a Vidékfejlesztési

Részletesebben

9. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. május 18. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében.

9. számú JEGYZŐKÖNYV. Készült: 2012. május 18. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében. 9. számú JEGYZŐKÖNYV Készült: 2012. május 18. napján pénteken, 16 órakor Rétság Város Polgármesteri Hivatalának 121. számú hivatalos helyiségében. Jelen vannak: dr.katona Ernő alpolgármester dr. Szájbely

Részletesebben

HÍRLEVÉL. 72-532 138 általános ügyintézés 72-532 139 pénztár /Figyelem! a 72-310 903 telefonszámunk megszűnt!/ Fax címünk: 72-532 138

HÍRLEVÉL. 72-532 138 általános ügyintézés 72-532 139 pénztár /Figyelem! a 72-310 903 telefonszámunk megszűnt!/ Fax címünk: 72-532 138 HÍRLEVÉL Tisztelt egyesületi Tagtársunk! Szeretettel és tisztelettel köszöntjük Önt és kedves Családját. Megtisztelőnek érezzük, hogy továbbra is szervezetünk tagjai között tartjuk nyilván. Kérjük, olvassa

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 15-én (szerdán) 15.00 h kezdettel tartandó nyilvános ülésére.

M E G H Í V Ó. Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2010. december 15-én (szerdán) 15.00 h kezdettel tartandó nyilvános ülésére. BALATONBERÉNY KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL ----------------------------------------------------------------------------------------------------------------- M E G H Í V Ó Balatonberény Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Lébény Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. január 28-án, a községházán tartott üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Lébény Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2010. január 28-án, a községházán tartott üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2010. január 28-án, a községházán tartott üléséről. Jelen vannak: Kovács Gábor polgármester Kiszeli Lajos alpolgármester Bujtás László képviselő Czigány István képviselő Dömsödi József

Részletesebben

FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület 2015. évi közhasznúsági jelentése

FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület 2015. évi közhasznúsági jelentése FEHÉR GYŰRŰ Közhasznú Egyesület 2015. évi közhasznúsági jelentése Az egyesület 2014. évben is az alapító okiratban meghatározott célok és feladatok megvalósításának szem előtt tartásával végezte bűnmegelőzési

Részletesebben

10 millióból kétszer, háromszor annyit...

10 millióból kétszer, háromszor annyit... 2006. Első szám FA R S A N G K E Z D É S F O C I V A L Január 13-án délután nagy sikerrel zajlott a Sportcsarnokban a Farsangi Kupa, melyen Jász-Nagykun-Szolnok megye polgármesterei, képviselői, valamint

Részletesebben

I. Általános rendelkezések. 1.3. Pecsétje: Köriratban az egyesület neve, középen hal ábra. Az egyesület célja, tevékenysége

I. Általános rendelkezések. 1.3. Pecsétje: Köriratban az egyesület neve, középen hal ábra. Az egyesület célja, tevékenysége Gyulai Sporthorgász Egyesület alapszabálya (A 2012.02.13. napján tartott Közgyűlésen elfogadott módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt hatályos szöveg, a módosítások vastag, dőlt betűvel kiemelve)

Részletesebben

Beszámoló a 2014 évi Vezetőségi munkáról

Beszámoló a 2014 évi Vezetőségi munkáról BALÁSTYAI ALKOTMÁNY HORGÁSZ EGYESÜLET 6764 Balástya, Szegfű u.16. Adószám:19984997-1-06 Országos nyilv.azonosító: 37563/1989 Megyei nyilv.szám:191/2014 Beszámoló a 2014 évi Vezetőségi munkáról A Balástyai

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ BALATONI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SIÓFOK

TÁJÉKOZTATÓ BALATONI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SIÓFOK BALATONI VÍZIRENDÉSZETI RENDŐRKAPITÁNYSÁG SIÓFOK 8600 Siófok Mártírok út 5. Pf.: 190. /fax: (84) 310-712 BM. tel.: (23) 51-02 BM. fax: (23) 52-08 vízi segélyhívó telefonszám: 1817 e-mail: balatonivízirendeszetirk@somogy.police.hu

Részletesebben

HÍRLEVÉL. FIGYELEM: A 72-310 903-AS TELEFONSZÁMUNK MEGSZÜNT! Telefonszámok: 72-532 138 általános ügyintézés 72-532 139 pénztár Fax: 72-532 138

HÍRLEVÉL. FIGYELEM: A 72-310 903-AS TELEFONSZÁMUNK MEGSZÜNT! Telefonszámok: 72-532 138 általános ügyintézés 72-532 139 pénztár Fax: 72-532 138 HÍRLEVÉL Tisztelt egyesületi Tagtársunk! Szeretettel és tisztelettel köszöntjük Önt és kedves Családját. A Mozgáskorlátozottak Baranya Megyei Egyesülete Elnöksége megtisztelőnek tartja, hogy Önt továbbra

Részletesebben

A szavazók létszáma nem érte el az ötven százalékot

A szavazók létszáma nem érte el az ötven százalékot XVI. évfolyam III. szám 2008. március Ára: 100 Ft A szavazók létszáma nem érte el az ötven százalékot Akadtak olyanok, akik családostól mentek el szavazni és a boríték bedobását gyermekükre bízták. Március

Részletesebben

XI. ÉVFOLYAM 5. SZÁM 2013. OKTÓBER

XI. ÉVFOLYAM 5. SZÁM 2013. OKTÓBER XI. ÉVFOLYAM 5. SZÁM 2013. OKTÓBER Kell még egy szó!... 2 2013. OKTÓBER XI. ÉVFOLYAM 5. SZÁM DÍSZBURKOLAT FELÚJÍTÁSA A STRANDON Már az elmúlt esztendôben is felmerült a kérdés, hogy fel kellene újítani

Részletesebben

Halá szati La pok. A Magyar Hal ter me lôk és Halászati Vízterület-hasznosítók Szövetsége in for má ciós és mar ke ting hír le vele

Halá szati La pok. A Magyar Hal ter me lôk és Halászati Vízterület-hasznosítók Szövetsége in for má ciós és mar ke ting hír le vele Halá szati La pok A Magyar Hal ter me lôk és Halászati Vízterület-hasznosítók Szövetsége in for má ciós és mar ke ting hír le vele Szer keszti: Szer kesztô Bi zott ság Fe le lôs szer kesztô: Hajtun György

Részletesebben

Húsz éves a Honvédszakszervezet... 16-17. oldal

Húsz éves a Honvédszakszervezet... 16-17. oldal Ára: 99 Ft Tagjainknak ingyenes! 2011. február XX. évfolyam, 2. szám www.hsz.hu Húsz éves a Honvédszakszervezet... 16-17. oldal Találkozó a honvédelmi miniszterrel.......... 3. oldal Bátran és nyíltan!...........................

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült a képviselő-testület 2009. február 4-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült a képviselő-testület 2009. február 4-én megtartott üléséről Dunavecse Város Önkormányzatának Képviselő Testülete 21-3/2009. JEGYZŐKÖNYV Készült a képviselő-testület 2009. február 4-én megtartott üléséről Az ülés helye: Városháza ülésterme Jelen vannak: Molnár Gyula

Részletesebben

TÖRÖKSZENTMIKLÓS RENDŐRKAPITÁNYSÁG VEZETŐJE

TÖRÖKSZENTMIKLÓS RENDŐRKAPITÁNYSÁG VEZETŐJE TÖRÖKSZENTMIKLÓS RENDŐRKAPITÁNYSÁG VEZETŐJE 5201 Törökszentmiklós Kossuth út 143 Postafiók 28. Tel. T. Fax: 06-56/590-110 E-mail: www. ugyelet. torokszentmiklosrk@jasz. police.hu Szám: 16070/ 453-3/2014.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV SOROS NYÍLT KISZOMBOR 2014. május 27.

JEGYZŐKÖNYV SOROS NYÍLT KISZOMBOR 2014. május 27. JEGYZŐKÖNYV SOROS NYÍLT KISZOMBOR 2014. május 27. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. május 27. napján 9 órai kezdettel megtartott soros nyílt üléséről.

Részletesebben

Havonta megjelenõ közéleti lap. Ára: 150 Ft

Havonta megjelenõ közéleti lap. Ára: 150 Ft BADACSONY XXI. évfolyam 10. szám Havonta megjelenõ közéleti lap. Ára: 150 Ft 2011. október Szüreti fesztivál Badacsonyban Nagyszerű időjárás, élénk látogatottság mellett lezajlott településünk legnagyobb

Részletesebben

Jegyzőkönyv 2011. szeptember 17-i elnökségi ülésről. Fejér megye, Kisgyón Természetbarát telep, Gyöngyvirág Kulcsosház

Jegyzőkönyv 2011. szeptember 17-i elnökségi ülésről. Fejér megye, Kisgyón Természetbarát telep, Gyöngyvirág Kulcsosház Jegyzőkönyv 2011. szeptember 17-i elnökségi ülésről Helyszín: Fejér megye, Kisgyón Természetbarát telep, Gyöngyvirág Kulcsosház Időpont: 2011. szeptember 17. Jelen vannak: Szabó Imre, Pusztay Sándor, dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 / 40 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Makó Város Önkormányzati Képviselő-testülete 2003. november hó 5. napján, a városháza I. emeleti nagytanácskozó termében megtartott 17. üléséről. Jelen vannak: Dr. Buzás Péter

Részletesebben

Állatvédő Egyesület Veszprém Közhasznúsági Jelentés 2012.

Állatvédő Egyesület Veszprém Közhasznúsági Jelentés 2012. Állatvédő Egyesület Veszprém Közhasznúsági Jelentés 2012. A közhasznúsági jelentés mellékletét képezi az egyszerűsített éves beszámoló Mérlege 2012. évre; Eredménykimutatás 2012. évre; A kettős könyvvitelt

Részletesebben

Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja Szakmai beszámoló 2010.

Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja Szakmai beszámoló 2010. Mozgássérült Emberek Rehabilitációs Központja Szakmai beszámoló 2010. Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK 2 BEVEZETÉS 3 INTÉZMÉNYI IRÁNYULTSÁG, ÁLTALÁNOS INTÉZMÉNYI CÉLOK 3 REHABILITÁCIÓS IDŐ RÖVIDÜLÉSE MIATTI

Részletesebben

Fertőd Város Képviselő-testülete

Fertőd Város Képviselő-testülete Fertőd Város Képviselő-testülete 4/2014. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V 2014. március 26. napján megtartott R E N D E S K É P V I S E L Ő T E S T Ü L E T I Ü L É S É R Ő L Készült: 3 példányban 1 Fertőd Város

Részletesebben

Tapasztalt oktatók segítségével megtartjuk kézműves foglalkozásunk következő alkalmát.

Tapasztalt oktatók segítségével megtartjuk kézműves foglalkozásunk következő alkalmát. Kedves Hallgatók! A nagy érdeklődésetekre való tekintettel a Kollégiumi Bizottság ismételten hasznos időtöltésre hív Titeket. PROGRAM: kézműves foglalkozás ajándéktárgyak készítése filc anyagból IDŐPONTJA:

Részletesebben