3. Napirendi pont ELŐTERJESZTÉS. beszámoló óta történt fontosabb eseményekről. Tisztelt Képviselő-testület!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "3. Napirendi pont ELŐTERJESZTÉS. beszámoló óta történt fontosabb eseményekről. Tisztelt Képviselő-testület!"

Átírás

1 ELŐTERJESZTÉS 3. Napirendi pont UTárgy:U Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, tájékoztató az előző beszámoló óta történt fontosabb eseményekről UElőadó:U Szili Lajosné polgármester, dr. Dóra Edina jegyző Tisztelt Képviselő-testület! A napirendben foglaltakra az alábbi jelentést terjesztem elő: HATÁROZAT: U49/2012. (V.31.) sz. ÖK. határozata: Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Dombóvári Rendőrkapitányság évi beszámolóját elfogadja. U50/2012. (V.31.) sz. ÖK. határozata: Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Dombóvár és Környéke Többcélú Kistérségi Társulás és munkaszervezete évi szakmai működéséről szóló beszámolót. U51/2012. (V.31.) sz. ÖK. határozata: Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a Dombóvár és Környéke Többcélú Kistérségi Társulás társulási megállapodásának a Társulás Tanácsa által a március 13-i ülésén tárgyalt módosítását és a módosítással egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást a melléklet szerinti tartalommal. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert, hogy a módosított és egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodást a Képviselő-testület, mint a Társulás tagja nevében aláírásával lássa el. U52/2012. (V.31.) sz. ÖK. határozata: Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló beszámolót, és az előző beszámoló óta történt fontosabb eseményekről szóló tájékoztatót elfogadja. U53/2012. (V.31.) sz. ÖK. határozata:u 1.) Döbrököz Község Önkormányzat Képviselőtestülete az Egyesített Szociális Intézmény alapító okiratának módosítását a melléklet szerinti tartalommal elfogadja. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a módosított és a módosításokkal egybeszerkesztett alapító okiratot aláírja, és az illetékes hatóságok részére megküldje. 2.) Döbrököz Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Apáczai Csere János Bölcsőde, Óvoda, Általános és Középiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény INTÉZKEDÉS: A Képviselő-testület elfogadta a beszámolót. Határozatról értesítve a Dombóvári Rendőrkapitányság. A Képviselő-testület elfogadta a beszámolót. Határozatról értesítve a Dombóvár és Környéke Többcélú Kistérségi Társulás. A módosított társulási megállapodás aláírásra került. A Képviselő-testület a beszámolót és a tájékoztatót elfogadta. Az alapító okiratok módosítását tartalmazó társulási megállapodás aláírásra került.

2 és Kollégium alapító okiratának módosítását a melléklet szerinti tartalommal elfogadja. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a módosított és a módosításokkal egybeszerkesztett alapító okiratot aláírja, és az illetékes hatóságok részére megküldje. 3.) Döbrököz Község Önkormányzat Képviselőtestülete a Kapaszkodó Szociális és Gyermekjóléti Alapszolgáltató Központ alapító okiratának módosítását a melléklet szerinti tartalommal elfogadja. A Képviselő-testület felhatalmazza a Polgármestert, hogy a módosított és a módosításokkal egybeszerkesztett alapító okiratot aláírja és az illetékes hatóságok részére megküldje. 4.) Döbrököz Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Apáczai Csere János Bölcsőde, Óvoda, Általános és Középiskola, Alapfokú Művészetoktatási Intézmény és Kollégium fenntartását biztosító társulási megállapodást az alábbiak szerint módosítja és fogadja el: A társulási megállapodás 2. pontjában felsorolt működési terület az óvodai nevelés vonatkozásában Kapospula község illetékességi területével egészül ki. A Képviselő-testület elfogadja a Dombóvár Város, Attala, Csikóstöttös, Döbrököz, Jágónak, Kapospula, Kaposszekcső és Nak Községek Közoktatási Intézményfenntartó Társulásának fenti módosításokkal egységes szerkezetbe foglalt társulási megállapodását. Felhatalmazza a Polgármestert, hogy a módosított és módosításokkal egybeszerkesztett társulási megállapodást aláírja és az illetékes hatóságok részére küldje meg. A társulási megállapodás módosítása szeptember 1. napjától lép hatályba. U54/2012. (V.31.) sz. ÖK. határozata: Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Önkormányzat évi közbeszerzési tervét elfogadta.. U55/2012. (V.31.) sz. ÖK. határozata: Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete a DBKZ Nonprofit Kft. éves beszámolóját elfogadta. U56/2012. (V.31.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul, hogy az iskolában 3 fő főállású takarító kerüljön alkalmazásra. U57/2012. (V.31.) sz. ÖK. határozata:u hogy a bűnmegelőzési pályázat benyújtását nem támogatja. U58/2012. (VI.12.) sz. ÖK. határozata:u közbeszerzési tervet elfogadta. beszámolót elfogadta. APOK Döbröközi Általános Iskolájának intézményvezetője. A takarítónő felvétele megtörtént. pályázatot nem támogatta. Kaposszekcső-Jágónak

3 Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete támogatja Döbrököz-Kaposszekcső-Jágónak közös önkormányzati hivatal létrehozását. Felhatalmazza a Polgármestert a csatlakozási tárgyalások megkezdésére. U59/2012. (VI.12.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete nyitott a környező településekkel közös önkormányzati hivatal létrehozásával kapcsolatos tárgyalások megkezdésére. U60/2012. (VI.12.) sz. ÖK. határozata:u hogy a fenti tartalommal Döbröközért Közhasznú Közalapítványt hoz létre. U61/2012. (VI.12.) sz. ÖK. határozata:u hogy a nagypáltelepi ivóvíz csatlakozási díj megfizetésével kapcsolatos bírósági eljárásban Döbrököz Község Önkormányzatának képviseletére Dr. Kövesdi Balázs ügyvédet kéri fel. U62/2012. (VII.12.) sz. ÖK. határozata:u hogy ezer forint összegben hitelt vesz fel 5 év futamidőre a Döbröközi Kaposmenti Takarékszövetkezetnél. Az ezzel kapcsolatos jelzálogjog bejegyzést a Döbrököz 743 hrsz-ú ingatlanra engedélyezi. U63/2012. (VII.12.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Szociális és gyermekétkeztetés biztosítása Döbröközön kivitelezőjének kiválasztásához szükséges a Kbt alapján lefolytatott hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárás megindítja. A közbeszerzés becsült értéke nettó eft + ÁFA. U64/2012. (VII.12.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete az étkeztetési közbeszerzési eljárás bíráló bizottság tagjainak az alábbi személyeket bízza meg: Szili Lajosné polgármester Dr. Dóra Edina jegyző Ácsné Ferenczi Ilona gazdálkodási előadó Kárpáti Csaba közbeszerzési tanácsadó képviselő Lázár Albert képviselő U65/2012. (VII.12.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Árpád utca útburkolatának felújítása tárgyú a Kbt alapján lefolytatott hirdetmény nélküli tárgyalásos közbeszerzési eljárást megindítja. A közbeszerzés becsült értéke nettó eft + ÁFA Rendelkezésre álló forrás eft + ÁFA Körjegyzőség. A tárgyalások folyamatban vannak. Kurd, Csibrák, Gyulaj polgármestere. A közalapítvány létrehozása folyamatban. Dr. Kövesdi Balázs ügyvéd. A hitel felvétele megtörtént. megindítása megtörtént. bíráló bizottság tagjait elfogadta. megindítása megtörtént.

4 U66/2012. (VII.12.) sz. ÖK. határozata:u hogy az Árpád utca útburkolatának felújítása tárgyú közbeszerzési eljáráshoz kapcsolódó bíráló bizottság tagjainak az alábbi személyeket bízza meg: Szili Lajosné polgármester Dr. Dóra Edina jegyző képviselő Lázár Albert képviselő Farkas Tamás képviselő Kárpáti Csaba közbeszerzési tanácsadó Sebrek Csaba műszaki szakértő U67/2012. (VII.12.) sz. ÖK. határozata:u hogy az Árpád utca útburkolatának felújítása tárgyú közbeszerzési eljárás lefolytatására a Prudentia Magna Kft-t bízza meg. U68/2012. (VIII.16.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete által a közbeszerzési törvény alapján szociális és gyermekétkeztetés biztosítása Döbröközön tárgyban kiírt közbeszerzési eljárást eredményesnek nyilvánítja Kovács István egyéni vállalkozó Dombóvár, Búzavirág u. 54. ajánlattevő javára. A Csendes Pihenő Deli József Csabáné vásárosdombói és a Gyöngy Vendéglő Deli Sándor Csaba kaposszekcsői ajánlattevő ajánlata mindkét esetben érvénytelen. U69/2012. (VIII.16.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete által a közbeszerzésről szóló törvény alapján az Árpád utca útburkolatának felújítása Döbröközön tárgyban kiírt közbeszerzési eljárást eredményesnek nyilvánítja. A legkedvezőbb ajánlat ÖKO BAU Siófok, Vak Bottyán u. 38. A második legkedvezőbb ajánlat a Baranya Aszfalt és Betonelem Gyártó Kft. Pécs. A második legkedvezőbb ajánlatot követő ajánlat Soltút Solt, Kecskeméti u. 34. szám. U70/2012. (VIII.16.) sz. ÖK. határozata:u hogy az orvosi rendelő, védőnői tanácsadó, szolgálati lakás és közfoglalkoztatási telephely épületének felújításával kapcsolatos közbeszerzési eljárást készítse elő.. U71/2012. (VIII.16.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul, hogy a volt hulladéklerakóhoz sorompó kerüljön elhelyezésre. U72/2012. (VII.23.) sz. ÖK. határozata:u bíráló bizottság tagjait elfogadta. a Prudentia Magna Kft. eredményéről az ajánlattevők értesítve. A szerződés megkötésre került Kovács István egyéni vállalkozóval. eredményéről az ajánlattevők értesítve. A szerződés megkötésre került az ÖKO BAU Kft.-vel. A munkálatok szeptember 13- án befejeződtek. a következő képviselőtestületi ülésre előkészítésre került. A volt hulladéklerakóhoz a sorompó kihelyezésre került. Szavazatszámláló bizottság tagjait elfogadta.

5 hogy az alpolgármester választást lebonyolító Szavazatszámláló Bizottság tagjainak az alábbi képviselőket jelöli ki: Dr. Holló István Farkas Tamás U73/2012. (VIII.23.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete az alpolgármesteri tisztség betöltésére Lázár Albert képviselőt választja meg. U74/2012. (VIII.23.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete Lázár Albert alpolgármester tiszteletdíját szeptember 1. napjától az illetményalap egyszeresében, azaz havi bruttó ,- Ft-ban állapítja meg. U75/2012. (VIII.23.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Orvosi rendelő, védőnői tanácsadó, szolgálati lakás, közfoglalkoztatási telephely felújítása pályázat kivitelezésének műszaki ellenőrzésével Sebrek Csaba műszaki ellenőrt bízza meg. U76/2012. (VIII.23.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Orvosi rendelő, védőnői tanácsadó, szolgálati lakás, közfoglalkoztatási telephely felújítása pályázat kivitelezőjének kiválasztásához szükséges közbeszerzési eljárásban való közreműködésre Kárpáti Csaba közbeszerzési szakértőt bízza meg. U77/2012. (VIII.23.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzata (Ajánlatkérő) az Orvosi rendelő, védőnői tanácsadó, szolgálati lakás, közfoglalkoztatási telephely felújítása pályázat kivitelezőjének kiválasztásához szükséges közbeszerzési eljárást megindítja a Kbt (7) bek. a) pontja alapján. Az építési beruházás becsült értéke nettó eft eft ÁFA =5.500 eft. Az Ajánlatkérő fenntartja a Kbt (1) bek. c) pontjában biztosított azon jogát, hogy eredménytelennek nyilvánítja az eljárást, ha egyik ajánlattevő sem, vagy az összességében legelőnyösebb ajánlatot tevő sem tett az ajánlatkérő rendelkezésére álló anyagi fedezet mértékére tekintettel megfelelő ajánlatot. U78/2012. (VIII.23.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Orvosi rendelő, védőnői tanácsadó, szolgálati lakás, közfoglalkoztatási telephely felújítása pályázat kivitelezőjének kiválasztásához szükséges közbeszerzési eljárás Döntés előkészítő és Bíráló Bizottság tagjainak az alábbi személyeket bízza meg: Lázár Albert az alpolgármesteri esküt letette a képviselő-testület előtt. A határozat értesítve a pénzügyi előadó. A határozatról érteítve Sebrek Csaba. Kárpáti Csaba. megindítása megtörtént. döntés előkészítő és bíráló bizottság tagjait elfogadta. Szili Lajosné Dr. Dóra Edina polgármester jegyző (jogász)

6 Lázár Albert képviselő (pénzügyi szakember) Sebrek Csaba műszaki ellenőr (mérnök) Kárpáti Csaba közbeszerzési szakértő képviselő Farkas Tamás képviselő. U79/2012. (VIII.23.) sz. ÖK. határozata:u hogy Horváth György Döbrököz, Rákóczi u. 2. szám alatti lakos kérelmét támogatja, és 229 hrsz-ú területből 150 m2 önkormányzati területet értékesít parkoló kialakítása céljából. A közterület ára: 100 ezer forint, valamint az adásvételi szerződéssel felmerült összes költség a vevőt terheli. A 150 m2 terület kimérés időpontjáról vevő köteles Döbrököz Község Önkormányzatát tájékoztatni. U80/2012. (VIII.23.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete a MÁV kérelmét támogatja és a Döbröközi vasútállomáson peron építéséhez rendelkezésre bocsát 5 fő közfoglalkoztatottat 10 napos időtartamra, valamint egy kistraktor és Fiat Ducato típusú kisteherautó gépi erőt. U81/2012. (VIII.23.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Apáczai Oktatási Központ Óvodai Intézményegység által a Társadalmi Megújulás Operatív Program Óvodafejlesztés című, TÁMOP /2 kódszámú pályázati kiírásra pályázat benyújtását és a mellékelt műszaki tartalomnak megfelelő megvalósítását támogatja. A Képviselő-testület vállalja a pályázat végrehajtása során felmerülő, az illetékességi területén megvalósuló beruházás pályázati forrásból nem finanszírozható költségeinek teljes, és a pályázati program végrehajtása során felmerülő közvetett költségek növekményének a projekt keretében az illetékességi területén végzett beruházás elszámolható költségeivel arányos megfizetését.. U82/2012. (VIII.23.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz község Önkormányzatának Képviselő-testülete folyószámlahitelt vesz fel az OTP Bank Nyrt. számlavezető pénzintézettől: A folyósítás kezdete: 2012.szeptember 15. Futamidő lejárta: 2012.december 21. A hitel összege: ,-Ft. Vagyonbiztosítása: az sz. Groupama Garancia Biztosító Zrt.-vel 2011.szeptember 13-án kötött sz. vagyonbiztosítás a Döbrököz, Páhy u. 45/1. számú ingatlanra. A jogi biztosíték a /1. számú december 14-én kelt keretbiztosítéki jelzálogszerződés alapján 24.9 millió forint és járulékai erejéig az OTP Bank Nyrt. javára alapított jelzálogjog a Döbrököz, belterület 737/2. hrsz-ú (kivett lakóház, udvar, gazdasági épület) ingatlanra. Az önkormányzat kötelezettséget vállal a hitel visszafizetésére és a mindenkori éves adósságszolgálat éves költségvetésbe történő betervezésére, Horváth György. A szerződés megkötése folyamatban van. a MÁV Zrt. Dombóvár Város Polgármesteri Hivatala. A folyószámlahitel meghosszabbítása megtörtént.

7 Az ügylet egyéb feltételeiben történő megállapodásra és a fentiek szerinti szerződés aláírására a polgármestert a Képviselő-testület felhatalmazza. U83/2012. (VIII.23.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete az 51/2011.(VII.07.) számú ÖK határozatát visszavonja. U84/2012. (VIII.23.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete a könyvtár, védőnői szolgálat, polgármester hivatal-kazánház érintésvédelmi hiánypótlására Csikós Zoltán helyi vállalkozó által beadott árajánlatot elfogadja. U85/2012. (IX.04.) sz. ÖK. határozata:u Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Védőnői szolgálat évi munkájáról szóló beszámolót elfogadta. U86/2012. (IX.04.) sz. ÖK. határozata: Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete Kistérségi Tisztifőorvos javaslatának megfelelően az iskola és az óvoda házirendjét az alábbiak szerint egészíti ki: Közösségbe csak tetű- és serkementes gyermek mehet, melyet orvosi igazolással köteles a szülő/gondviselő igazolni. Minden egészségügyi, szociális és oktatási dolgozó fejtetvesség észlelése esetén köteles annak megszüntetéséről haladéktalanul gondoskodni. A pedagógus, óvónő, dajka is köteles lekezelni a gyermek haját, ha élő tetű van benne. Az intézményvezető a fejtetvességgel kapcsolatos intézkedésről azonnal köteles tájékoztatást adni a jegyzőnek. U87/2012. (IX.04.) sz. ÖK. határozata: Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Döbröközi Orvosi Rendelő évi munkájáról szóló beszámolót elfogadta. U88/2012. (IX.04.) sz. ÖK. határozata: Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Praktikák háza működési rendjét elfogadja. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a Praktikák háza működési rendjének aláírására. U89/2012. (IX.04.) sz. ÖK. határozata: Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete a DBKZ Nonprofit Kft. Ügyvezetője: Felügyelő Bizottság elnöke: Felügyelő Bizottság tagjai: Kárpáti Csaba Dr. Holló István Farkas Edit Farkas Tamás Dr. Kökényné Dr. Wéber Erzsébet U90/2012. (IX.04.) sz. ÖK. határozata: Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrzési Kft. árajánlatát forint + ÁFA összegben és felkéri az elkészült Árpád utca útburkolatának minőségellenőrzésére. határozatot visszavonta. Csikós Zoltán. beszámolót elfogadta. A határozatról az intézményvezetők értesítve. beszámolót elfogadta. A Praktikák háza működési rendjének aláírása megtörtént, melyet megküldtünk Alsómocsolád Község Önkormányzatának. A cégbírósági módosítás folyamatban van. az ÉMI Építésügyi Minőségellenőrzési Kft. Az ellenőrzésre én került sor.

8 U91/2012. (IX.04.) sz. ÖK. határozata: Döbrököz Község Önkormányzat Képviselő-testülete Ruff Lászlóné Döbrököz, Páhy u. 8. szám alatti lakos fellebbezésének helyt ad és részére az adósságkezelési támogatást megszavazza. Ruff Lászlóné. Tájékoztató az előző beszámoló óta eltelt időszak fontosabb eseményeiről Az utolsó beszámolást követően a következő fontosabb eseményekről adok tájékoztatást: Az alpolgármester úrral több alkalommal vettünk részt az APOK és a Kapaszkodó Társulások költségvetési egyeztetésén, melyeken a társulásokban részt vevő települések vezetői vettek részt. A Kapaszkodó felé az elszámolásunk rendben van, az APOK követeli az 5 % feletti 3,4 millió Ft összeget. A Kormányhivatal ellenőrzést tartott a START munkaprogram heti bérfizetésével kapcsolatban. Az ellenőrzés során kifogás nem merült fel. A Tolnai Hármas Összefogás Vidékfejlesztési Szövetség taggyűlése Lázár Albert alpolgármester urat megválasztotta a Pályázatokat Bíráló Bizottság tagjává. Az alpolgármester úrral részt vettünk az Ivóvízminőség Javító Társulás ülésén, melynek fő napirendi pontja az ivóvíz minőség javító program volt. A Helyi Vöröskereszt szervezésében véradás volt, melyen 49 fő vett részt, közülük 12 közmunkás adott vért, melyért szabadnapot kaptak. Benyújtásra került a Sport csarnok pályázat pénzügyi elszámolása. IKSZT-ben önkormányzati szervezésben nagy sikerű Anna bál megtartására került sor. A jegyző nővel és Kárpáti Csabával Kaposváron az ivóvíz minőséggel kapcsolatos (kiemelten arzén tartalom) belügyminisztériumi tájékoztatón vettünk részt. (Bővebb tájékoztatás az Egyebek c. napirendi pont keretében) Ülésezett a Közbeszerzési Bíráló Bizottság, mely alkalommal az Árpád utcai út felújításra érkezett pályázatok borítékbontására és a kivitelező kiválasztására került sor. Az augusztus 20-i nemzeti ünnep megtartására az egyházzal (Kürtösi Krisztián új plébánossal) közösen a templomban került sor. Az alpolgármester úr és Kárpáti Csaba részt vett a Kurdon megrendezett Mikro térségi találkozón, ahol a közötti időszak fejlesztési terveinek egyeztetésére került sor. A Kormányhivatal Munkaügyi Központja és a Pécsi Türr István képzőközpont szervezésében Dombóváron a Munkaügyi Kirendeltségen a START munkaprogram mezőgazdasági képzéssel kapcsolatos tájékoztatóján vettem részt. A képzés még nem indult el. Az Ivóvíz minőség javító program helyi megvalósításával kapcsolatos előzetes egyeztetésre került sor hivatalunkban, melyen a vezető tervező, a Vizmű munkatársai, a jegyző nő, Kárpáti Csaba és képviselők vettünk részt. Kidolgozást követően a további egyeztetésre képviselő-testületi ülésen kerül sor.

9 A KVG. Zrt. igazgatója bemutatkozó látogatást tett hivatalunkban. Az alpolgármester úrral és jegyző nővel fogadtuk. A beszélgetés az aktuális kérdésekre és jövőbeli elképzelésekre terjedt ki. Szeptember 10-én egyelőre ismeretlen okok miatt tűzeset volt a Homokhegyen. A tűzoltásban a Dombóvári tűzoltó egység mellett a Kaposvári és Komlói egység is részt vett a megfeszített munkában, ahol az alpolgármester út és mezőőreink is folyamatosan jelen voltak. Megtörtént a vis-maior műszaki átadás, melyen kifogás nem merült fel. A műszaki ellenőr a teljesítést igazolta, a pénzügyi lehívás benyújtásra került. A Nagypáltelepi víz csatlakozással kapcsolatos bírósági tárgyalásra szeptember 12. helyett új időpontot tűz ki a bíróság. A Fogyasztóvédelmi Felügyelőség ellenőrizte a játszóterek és óvoda játékeszközöeit. (Bővebb tájékoztatás az 5. napirendi pont keretében.) Elkészült az Árpád utcai út burkolatának felújítása és megtörtént az Építési Minőségellenőrzési Intézet vizsgálata, melyről készített jegyzőkönyv birtokában kerül sor a műszaki átadásra. Benyújtásra került az ÖNHIKI pályázat. A számítások következtében 3 millió forint összegre pályázhattunk, mely összeg még a Kincstár ellenőrzését követően változhat. Az alpolgármester úrral és jegyző nővel részt vettünk Szekszárdon a járások és közös hivatalok létrehozásával kapcsolatos tájékoztatón. (Bővebb tájékoztató az Egyebek c. napirendi pont keretében.) IKSZT műszaki bejárásra került sor, melyen a kivitelezés első időszakos felülvizsgálata történt, a hibák javításának határideje október 31. Az alpolgármester úrral Dombóváron víziközmű-szolgálatatási feladatok ellátásával kapcsolatos tájékoztatón vettünk részt. (Bővebb tájékoztató a 2. napirendi pont keretében.) Határozati javaslat: Döbrököz Község Képviselő-testülete a lejárt határidejű határozatokról és az előző beszámoló óta történt fontosabb eseményekről szóló beszámolót elfogadja/ nem fogadja el. Döbrököz, szeptember 21. Tisztelettel: Szili Lajosné s.k. polgármester dr. Dóra Edina sk. jegyző

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Döntés az orvosi rendelő felújítása érdekében lefolytatott közbeszerzési eljárás nyertesének kihirdetéséről

Döntés az orvosi rendelő felújítása érdekében lefolytatott közbeszerzési eljárás nyertesének kihirdetéséről Az előterjesztés száma: 134/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. június 24-én 18-órakor megtartandó ülésére Döntés az orvosi

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. 2013. február 14-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS. 2013. február 14-i rendes ülésére 10. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. február 14-i rendes ülésére Tárgy: A Kaposvár TISZK Kiemelkedően Közhasznú Nonprofit Kft.

Részletesebben

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével.

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével. 63/2012. /VI. 20./ számú határozat: Megismerte és megtárgyalta Zalaapáti község településrendezési tervei módosításának programját, melyet az előterjesztés 1,2,3,4,5 pontjában foglaltak szerint jóváhagy.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület Röjtökmuzsaj község Önkormányzata RÖJTÖKMUZSAJ Röjtöki u. 193. 9451. (Tel.: 99/544-052) 1-9/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2013. május 29-én a röjtökmuzsaji Faluház tanácskozó termében, a helyi Képviselőtestület

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2014. július 16.-án 18 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma: 95/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. május 28-án 18 órakor megtartandó ülésére Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. október 30-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete által különböző szervezetekbe delegált személyek Előadó:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Kunbaracs Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 6. /2012. J e g y z ő k ö n y v Készült: Kunbaracs Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. október 24-én (szerdán) 16: 00 órakor tartott

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS február 28-i rendes ülésére

ELŐTERJESZTÉS február 28-i rendes ülésére 1 1. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2013. február 28-i rendes ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról,

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 28-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 28-i ülésére Minősített többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. április 28-i ülésére Tárgy: Intézményi alapító okiratok módosítása Előterjesztő: Szabó Loránd polgármester Készítette:

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Bizottsági javaslatok A Képviselő-testület 2012. május 24-i rendkívüli ülésének napirendi pontjaihoz

Bizottsági javaslatok A Képviselő-testület 2012. május 24-i rendkívüli ülésének napirendi pontjaihoz Bizottsági javaslatok A Képviselő-testület 2012. május 24-i rendkívüli ülésének napirendi pontjaihoz 1. számú előterjesztés Az egyes önkormányzati rendeletek szabálysértési rendelkezéseinek hatályon kívül

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága évi határozatai

Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága évi határozatai Magyarországi Németek Országos Önkormányzata Közbeszerzési Döntéshozó Bizottsága 2013. évi határozatai MNOÖ Közbeszerzési Döntéshozó Bizottságának 1/2013(02.06.) számú határozata: Az MNOÖ Közbeszerzési

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata:

Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: Határozatok - 2012.11.14. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 203/2012. (XI.14.) önkormányzati számu határozata: A Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért azzal, hogy

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 03-ai ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 03-ai ülésének jegyzőkönyvéből: Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 03-ai ülésének könyvéből: Nádudvar Város Önkormányzat Képviselő-testületének 114/2015. (IX.03.) önkormányzati számu határozata: Nádudvar

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Mérges Község Önkormányzatának Képviselő-testülete Mérges, Béke tér 14. 10/2011. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2011. november 15-én a Mérges Községházban megtartott testületi üléséről. Jelen vannak: Balázs

Részletesebben

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 49/2012.(III.07.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testülete megtárgyalta a lakásfenntartási támogatás természetben való nyújtására vonatkozóan az E-on Energiaszolgáltató Kft-vel

Részletesebben

10. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 8-i rendkívüli ülésére

10. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének december 8-i rendkívüli ülésére 10. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. december 8-i rendkívüli ülésére Tárgy: Döntés a Komplex mérnöki szolgáltatás a jótállási

Részletesebben

Bizottsági javaslatok A Képviselő-testület április 26-i rendes ülésének napirendi pontjaihoz

Bizottsági javaslatok A Képviselő-testület április 26-i rendes ülésének napirendi pontjaihoz Bizottsági javaslatok A Képviselő-testület 2012. április 26-i rendes ülésének napirendi pontjaihoz 2. számú előterjesztés A közterületek használatának szabályairól szóló rendelet elfogadása A napirendi

Részletesebben

Litér Község Önkormányzata 8196 Litér, Álmos u. 37. Tel./Fax: 88/598-010 Honlap: www.liter.hu E-mail: referens@liter.hu

Litér Község Önkormányzata 8196 Litér, Álmos u. 37. Tel./Fax: 88/598-010 Honlap: www.liter.hu E-mail: referens@liter.hu E L Ő T E R J E S Z T É S, 2014. április hó 08 napján tartott együttes Képviselő-testületi ülésére Tisztelt Képviselő-testületek! Litér Község Önkormányzata Balatonfűzfő Város és Szentkirályszabadja Község

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. Tel.: 56/ Meghívó

Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. Tel.: 56/ Meghívó Fegyvernek Város Polgármestere 5231 Fegyvernek, Szent Erzsébet út 171. Tel.: 56/556-010 Meghívó FEGYVERNEK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2018. SZEPTEMBER 6-án CSÜTÖRTÖKÖN 9,00 ÓRAKOR RENDKÍVÜLI

Részletesebben

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-i alakuló ülésére

Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 29-i alakuló ülésére 9. számú előterjesztés Egyszerű többség valamennyi határozati javaslat ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. október 29-i alakuló ülésére Tárgy: Tagok delegálása az önkormányzat

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület június 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől Telefon/fax: (53) 360-010 H-2740 Abony Kossuth tér 1. Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság 001/349-41/2009. Településfejlesztési Osztály

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 09-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 09-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

INÁRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA

INÁRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA INÁRCS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA Jegyzőkönyv Rendkívüli Képviselő-testületi ülésről 2010. 08. 26. Jegyzőkönyvet készítette: Róth Jánosné jegyzőkönyv-vezető Iktatószám: 258-27/2010. Jegyzőkönyv Inárcs Községi

Részletesebben

Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: április 19.

Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: április 19. Fedőlap Az előterjesztés közgyűlés elé kerül Az előterjesztés tárgyalásának napja: 2018. április 19. Javaslat a Dunaújváros labdarúgó-sportlétesítmény fejlesztése II. ütem kivitelezési munkáinak elvégzése

Részletesebben

KELEBIA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK MUNKATERVE

KELEBIA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK MUNKATERVE KELEBIA KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISEL -TESTÜLETÉNEK MUNKATERVE 2013. február: 1.) Kelebia Község 2013. évi költségvetési rendeletének tárgyalása 2.) 2013. évi munkaterv elfogadása 3.) Kilépési nyilatkozat

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő napirend szerint tartsa az ülését, az alábbi kiegészítésekkel:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő napirend szerint tartsa az ülését, az alábbi kiegészítésekkel: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/2/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. március 4. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/11/2014. E l ő t e r j e s z t é s Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 19-i rendkívüli ülésére A) Döntés az Önkormányzati

Részletesebben

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a képviselő-testület december 8.-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a képviselő-testület december 8.-i ülésére ELŐTERJESZTÉS a képviselő-testület 2017. december 8.-i ülésére Tárgy: Javaslat a TOP-1.2.1-15-SO1-2016-00005 kódszámú Kulturális turizmus fejlesztése Segesden című projekt keretében az Építési beruházások

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. június 12-ei rendes, nyílt ülésének határozatai A Képviselő-testület 7 igen, 0 nem, 0 tartózkodással hozta meg alábbi határozatát. 84/2012. (VI.

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van.

J E G Y ZŐKÖNYV. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 7 fő képviselő jelen van. 1 J E G Y ZŐKÖNYV Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2011. január 3. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Cseh Béla Héri Viktor Nádasdi Frida Palsics

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 12-én tartott üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének december 12-én tartott üléséről. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kisberény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. december 12-én tartott üléséről. Jelen vannak:, Horváth Tibor János alpolgármester Németh Sándorné, Bolevácz Zoltán Józsefné

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 5/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 4-én (hétfő)

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 31-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. Tét Város Önkormányzat -testülete 7 igen egybehangzó szavazattal az 108/2017. (V.31.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. május 31-i nyilvános ülés

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 13. napján tartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének június 13. napján tartott üléséről Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3557 Bükkszentkereszt, Kossuth út 24. / 46/390-120 FAX: 46/390-305 korjegyzoseg.bukkszentkereszt@digikabel.hu www.bukkszentkereszt.hu Jegyzőkönyv

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-én 16,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére Napirend előtt Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, az átruházott

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző Az előterjesztést figyelemmel Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Hosszúné Deli Hajnal alpolgármester Kovács Géza Győzőné képviselő Németh Zsolt képviselő

JEGYZŐKÖNYV. Hosszúné Deli Hajnal alpolgármester Kovács Géza Győzőné képviselő Németh Zsolt képviselő JEGYZŐKÖNYV Készült Jákó Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2015. április 29-én az önkormányzat tanácskozó termében megtartott üléséről. Jelen vannak: Kovács János polgármester Hosszúné Deli Hajnal

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Mende Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 2013. november 21.- én 17 órakor megtartott üléséről. Az ülés helye: Községháza tanácskozó terme, Fő utca 14. Jelen vannak:

Részletesebben

K I V O N A T. Ajánlattevő: dr. Mechler Márk ügyvédet (1055 Budapest, Falk Miksa u em. 2/A) Megbízási díj: ,- Ft + ÁFA = ,- Ft

K I V O N A T. Ajánlattevő: dr. Mechler Márk ügyvédet (1055 Budapest, Falk Miksa u em. 2/A) Megbízási díj: ,- Ft + ÁFA = ,- Ft 167/2014.(VII.28.) KT Dunaföldvár Város Képviselő-testülete ülésén úgy határozott, hogy a Környezet és Energia Operatív Program KEOP-2014-4.10.0/N Fotovoltaikus rendszerek kialakítása c. konstrukcióra

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. június 12. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. A képviselőtestületi ülés helye: Hencida Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme

JEGYZŐKÖNYV. A képviselőtestületi ülés helye: Hencida Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme JEGYZŐKÖNYV Készült: Hencida Község Önkormányzat Képviselőtestületének 2011. május 12-én megtartott rendkívüli üléséről. A képviselőtestületi ülés helye: Hencida Polgármesteri Hivatal Tanácskozóterme Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Makád község Képviselő-testületének 2011. március 17-i r e n d k í v ü l i üléséről a Makád és Lórév Körjegyzőségi Hivatalban - Makádon Jelen vannak: Márkus László dr.

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2014. augusztus 11-én 17,00 órai kezdettel a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült Demjén Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 17. napján megtartott rendkívüli ülésén

JEGYZŐKÖNYV. Készült Demjén Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 17. napján megtartott rendkívüli ülésén DEMJÉN KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA 3395 DEMJÉN, KOSSUTH TÉR 1., Tel.: 361550-300, Fax: 36/550-309 e-mail: po12armesterihivata1.demien(~i)che1io.hu JEGYZŐKÖNYV Készült Demjén Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. május 15-ei rendkívüli, nyílt ülésének határozatai

Dunavarsány Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. május 15-ei rendkívüli, nyílt ülésének határozatai 2012. május 15-ei rendkívüli, nyílt ülésének határozatai 66/2012. (V. 15.) számú Képviselő-testületi határozat az ülés jegyzőkönyvének hitelesítésére Gergőné Varga Tünde alpolgármestert és Száger Gyula

Részletesebben

A Képviselő-testület szeptember 25-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület szeptember 25-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2014. szeptember 25-i ülésének határozatai 340/2014.(IX.25.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a zárt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 96/2017.

Az előterjesztés száma: 96/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 96/2017. Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. június 7. napján

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből 2014. július 09-én megtartott rendkívüli ülése könyvéből 130/2014. (VII. 09.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. július 09-én megtartott képviselő-testületi rendkívüli ülés napirendje Normatív Határozat Kerekegyháza

Részletesebben

MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E ÉV

MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E ÉV MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E 2016. ÉV 2016. január 27. (szerda) 1. Az önkormányzat 2016. évi költségvetése (első olvasat) 2. A Mezőkövesdi Roma Nemzetiségi Önkormányzattal

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S 46/2016. (V. 5.) sz. előterjesztés Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. május 5.-i rendkívüli ülésére Tárgy: Javaslat a Telepi Óvoda energetikai és gépészeti

Részletesebben

MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E ÉV

MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E ÉV MEZŐKÖVESD VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK M U N K A T E R V E 2013. ÉV 2013. január 30. (szerda) 1.1. Az önkormányzat 2013. évi költségvetése (első olvasat) 1.2. Önkormányzat intézményeinél biztosított gyermekétkeztetés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2013. július 12-i rendkívüli üléséről J E G Y Z Ő K Ö N Y V Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. július 12-i rendkívüli üléséről 81-84/2013. (07. 12.) ÖK. sz. határozat 1 Készült: Ceglédbercel Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 21-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 21-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 6 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 166/2013. (XI. 21.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. november 21-i ülés napirendi pontjait

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6 jelenlévő képviselőből 6 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasd Város Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Alkotmány út 3.), 2013. május 09. 16.00 órától 16.30 óráig a Képviselő-testület nyílt

Részletesebben

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

175-35/2011. K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. október 26-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 226/2011. (X. 26.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. október 26-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

2015. február 19-i rendes ülésére

2015. február 19-i rendes ülésére Új napirendi pont 31. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 19-i rendes ülésére Tárgy: A 2015. évi hosszabb időtartamú közfoglalkoztatás

Részletesebben

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület!

Előterjesztés. Tisztelt Képviselő-testület! Előterjesztés Biatorbágy Város Önkormányzata tulajdonában lévő, 452 hrsz. ingatlanon, 16 tantermes általános iskola kiviteli tervezési feladatainak elkészítésére közbeszerzési eljárás megindításáról Tisztelt

Részletesebben

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.)

A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) A képviselő-testület nyilvános ülésen hozott határozatainak nyilvántartása (2010-2012.) Szám Tárgy 2010 1/2010. (I. 29.) Jegyzőkönyv hitelesítő 2/2010. (I. 29.) Gyepmesteri Társuláshoz való csatlakozás-

Részletesebben

Igényelt támogatás (bruttó bér 100%): Szükséges saját forrás (27% járulék):

Igényelt támogatás (bruttó bér 100%): Szükséges saját forrás (27% járulék): 130/2015.(VII.02.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hajdúhadházi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége

Részletesebben

J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 26-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 26-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 26-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jegyzőkönyv Készült: 2010.április 27-én Mezőzombor Községi Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő üléséről. Jelen vannak: Biró Ferenc polgármester Czabányi Attila Sándor képviselő Csatlós

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzatának 2013. augusztus 29. napján tartandó Képviselőtestületi ülésére Tárgy: feltételes szabadkézi beszerzések indítása közbeszerzési tanácsadó kiválasztására

Részletesebben

Képviselő-testületének 2009. január 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Képviselő-testületének 2009. január 29-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: a)tájékoztató az I. félévben engedélyezett előirányzatokról és az igényelt támogatásokról b) A 2012. évi költségvetési

Részletesebben

A képviselő-testület december 13-i ülésre

A képviselő-testület december 13-i ülésre 1 PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 Pásztó, Kölcsey u. 35. (06-32) 460-753 Fax: (06-32) 460-918 E-mail: forum@paszto.hu Szám: 1-264/2018. Megtárgyalás módja: Döntéshozatal: nyílt ülésen egyszerű szavazattöbbség

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old.

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Képviselő-testület 2014.

Részletesebben

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015.(III.5.)HMCSGYIT.

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2016. június 07-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

Tárgy: Cződör Krisztián r.főhadnagy őrsparancsnok kinevezésének véleményezése 111/2016. (X.24.) H A T Á R O Z A T

Tárgy: Cződör Krisztián r.főhadnagy őrsparancsnok kinevezésének véleményezése 111/2016. (X.24.) H A T Á R O Z A T B E S Z Á M O L Ó Pitvaros Község Önkormányzati Képviselőtestületének 2016. december 15. napján tartandó együttes testületi ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról. Tárgy: Cződör Krisztián

Részletesebben

6. A többcélú kistérségi társulás működési feltételeinek biztosítása: a. a kistérségi iroda működésének személyi és tárgyi feltételeinek biztosítása,

6. A többcélú kistérségi társulás működési feltételeinek biztosítása: a. a kistérségi iroda működésének személyi és tárgyi feltételeinek biztosítása, 1/2011. (I. 27.) önkormányzati testületi határozat a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 34. (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői tekintetében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14.-én 16,00 órakor megtartott RENDKÍVÜLI üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Fonyód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. július 14.-én 16,00 órakor megtartott RENDKÍVÜLI üléséről JEGYZŐKÖNYV 2009. július 14.-én 16,00 órakor megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Az ülés helye: Az ülés vezetője: A Képviselő-testületből jelen vannak: A Képviselő-testületből távol vannak: Hivatalból jelen

Részletesebben

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/

Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/ Erdőkürt Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2176 Erdőkürt, Kossuth út 51. Tel./fax: 32/479-179 E-mail: hivatal@erdokurt.hu 10. SZÁMÚ J E G Y Z Ő K Ö N Y V (Ülés ideje: 2017. augusztus 24.) Napirend:

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 243/2015. (X.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. október 28-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. június 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 76/2012. (VI. 25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. június 25-ei ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Lejárt határidejű határozatokról

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 17-ei rendes, nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. június 17-ei rendes, nyílt ülésére Dunavarsány Város Önkormányzatának Polgármestere 2336 Dunavarsány, Kossuth Lajos utca 18., titkarsag@dunavarsany.hu 24/521-040, 24/521-041, Fax: 24/521-056 www.dunavarsany.hu ELŐTERJESZTÉS Dunavarsány

Részletesebben

K I V O N A T. Felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy amennyiben a leadási határidőig nem érkezik ajánlat, az ajánlatkérést újra közzétegye.

K I V O N A T. Felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy amennyiben a leadási határidőig nem érkezik ajánlat, az ajánlatkérést újra közzétegye. K I V O N A T a Képviselő-testület 2009. szeptember 10-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 284/2009. (IX. 10.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a lejárt határidejű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 16.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

Zsombó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi ülés- és munkaterve. Az ülésterv összeállításánál az alábbi szempontok érvényesültek:

Zsombó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének évi ülés- és munkaterve. Az ülésterv összeállításánál az alábbi szempontok érvényesültek: Zsombó Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. évi ülés- és munkaterve Az ülésterv összeállításánál az alábbi szempontok érvényesültek: 1. Jogszabályok által kötelezően előírt napirendi pontok

Részletesebben

K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 17/I/2015. K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből /Kihagyva a kihagyandókat!/

Részletesebben

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről

JEGYZŐKÖNV. Vál Község Önkormányzat Képviselő-testülete 112/2014.(VI.17.) számú határozata a Képviselő-testület 2014. június 17-i ülés hitelesítőiről JEGYZŐKÖNV Készült: Vál Község Önkormányzat Képviselő-testület 2014. június 17-i rendkívüli üléséről Az ülés helye: Váli Közös Önkormányzati Hivatal emeleti díszterme Jelen vannak:bechtold Tamás polgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat képviselő-testülete 2014. április 2-án megtartott rendkívüli üléséről.

Jegyzőkönyv. Készült: Pásztó Városi Önkormányzat képviselő-testülete 2014. április 2-án megtartott rendkívüli üléséről. 1 Jegyzőkönyv Készült: Pásztó Városi Önkormányzat képviselő-testülete 2014. április 2-án megtartott rendkívüli üléséről. Ülés helye: Pásztói Polgármesteri Hivatal II. emeleti ülésterme, 3060 Pásztó Kölcsey

Részletesebben

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE

MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK I. FÉLÉVI MUNKATERVE MONOR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. I. FÉLÉVI MUNKATERVE A Képviselő-testület - Monor Város Önkormányzata Szervezeti és Működési Szabályzatáról 27/2014. (X. 27.) önkormányzati rendelete

Részletesebben

Kivonat Sióagárd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 19-én tartott üléséről készített jegyzőkönyvből

Kivonat Sióagárd Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. december 19-én tartott üléséről készített jegyzőkönyvből 198/2012. (XII. 19.) számú képviselő-testületi határozat Garay János Általános Iskola és AMI alapító okiratának és a közoktatási intézményfenntartó társulás társulási megállapodásának módosításáról 1.)

Részletesebben

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI 2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013.

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. június 3.-i rendkívüli ülésére Tárgy: Reguly Antal Általános Iskola és Előkészítő Szakiskola "F" épületének energetikai felújítása

Részletesebben

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 10-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 10-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 6 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 186/2011. (VIII. 10.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. augusztus 10.-ei ülés napirendi pontjait

Részletesebben