Jegyzőkönyv. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Jegyzőkönyv. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én"

Átírás

1 Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én megtartott üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület március 27-ei ülésének napirendi 28/2018. (III.27.) 61. pontjaira tett javaslat elfogadásáról Beszámoló két ülés között történt fontosabb eseményekről 29/2018. (III.27.) 63. Képviselői kérdések, felszólalások - Előterjesztés a gyermekek napközbeni ellátására biztosított gyermekétkeztetés térítési díjáról szóló 4/2016. (III. 1.) önkormányzati rendelete módosítására Előterjesztés az Észak-alföldi Régió Ivóvízminőségének Javításáért Önkormányzati Társulás megszüntető okirata elfogadására Előterjesztés a közbeszerzési eljárások során eljáró Bíráló Bizottság tagjainak megválasztására Előterjesztés a közbeszerzési eljárások javasolt ajánlattevőinek alkalmasságának vizsgálatára Előterjesztés Besenyszög Város Önkormányzat Közbeszerzési szabályzata elfogadására Előterjesztés az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodás szabályairól szóló 11/2004. (IV.30.) önkormányzati rendelet módosítására Készült: Jelen vannak: Távollévők: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 27-én a Városháza Chiovini Ferenc üléstermében megtartott üléséről Balogh Zoltán polgármester Dr.Elbakour Afif, Farkas Géza, Berényi Ambrus képviselők Lovász Imre, Palyafári János, Kiss Béla képviselők Tanácskozási joggal meghívottak közül megjelent: Munkácsi György címzetes főjegyző Dr.Kelles Mária jogi vezető tanácsos Válócziné Szakali Tünde óvodavezető Nagyné Donkó Gabriella intézményvezető Meskó Zsolt osztályvezető Jegyzőkönyvvezető: Dományné Tauber Mónika 5/2018. (III.29.) rendelet /2018. (III.27.) /2018. (III.27.) 32/2018. (III.27.) 33/2018. (III.27.) 34/2018. (III.27.) 35/2018. (III.27.) 36/2018. (III.27.) 37/2018. (III.27.) 38/2018. (III.27.) 39/2018. (III.27.) /2018. (III.27.) 75. 6/2018. (III.29.) rendelet 76.

2 61 Balogh Zoltán polgármester köszönti a megjelenteket és megállapítja, hogy a Képviselőtestület tagjai közül 4 fő megjelent, így az ülést határozatképesnek nyilvánítja és megnyitja. Balogh Zoltán polgármester a meghívóban szereplő napirendeken felül további napirendi pontok tárgyalását javasolja a képviselő-testületnek. A képviselő-testület a napirendi javaslatot egyhangú, 4 igen szavazattal elfogadja, és a következő határozatot hozza: 28/2018. (III.27.) számú határozat A Képviselő-testület március 27-ei ülése napirendi pontjaira tett javaslat elfogadásáról Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete a napirendek tárgyalására vonatkozó javaslatot elfogadja és az alábbi napirendeket tárgyalja: 1.) Beszámoló két ülés között történt fontosabb eseményekről 2.) Képviselői kérdések, felszólalások Előadó: Képviselők 3.) Előterjesztés a gyermekek napközbeni ellátására biztosított gyermekétkeztetés térítési díjáról szóló 4/2016. (III. 1.) önkormányzati rendelete módosítására 4.) Előterjesztés az Észak-alföldi Régió Ivóvízminőségének Javításáért Önkormányzati Társulás megszüntető okirata elfogadására 5.) Előterjesztés a közbeszerzési eljárások során eljáró Bíráló Bizottság tagjainak megválasztására 6.) Előterjesztés a közbeszerzési eljárások javasolt ajánlattevőinek alkalmasságának vizsgálatára Előadó Balogh Zoltán polgármester 7.) Előterjesztés Besenyszög Város Önkormányzat Közbeszerzési szabályzata elfogadására 8.) Előterjesztés az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodás szabályairól szóló 11/2004. (IV.30.) önkormányzati rendelet módosítására A határozatról értesülnek: 1.) Képviselő- testület tagjai H. I. Napirendi pont tárgyalása: Beszámoló két ülés között történt fontosabb eseményekről Balogh Zoltán: A Képviselő-testület legutolsó soros ülése március 1-jén volt. Az azóta eltelt időszakról az alábbi beszámolót teszem:

3 62 március 2. Horváth Ferenc tervezővel egyeztetést folytattunk a Zöld város projekt engedélyezési terveivel kapcsolatban. március 5. Újabb született kisgyermeket köszöntöttem, aki hosszú idők után a harmadik a családban. március 6. Egyeztető megbeszélést folytattam Körös Gábor úrral a VPP Energy Zrt. projektvezetőjével a Bes-Ász Kft. új, aktuális üzleti tervével kapcsolatban. Ez a dokumentum szükséges lesz ahhoz, hogy a CIB Bank elkészítse az ő ajánlatával azt az üzleti tervet, mely alkalmas lesz a Kormányhoz benyújtott pályázat elbírálására. március 8. Egyeztettem a közhasznú továbbképzés lehetőségéről Mézes Kornéliával, aki szervezi a maximum általános iskolát végzett közhasznúak továbbképzését. Az oktatás célja, hogy az abban résztvevők megismerkedjenek és elsajátítsák a hegesztés technológia ismereteket és a képzés végére minősített hegesztői vizsgát tegyenek. március 12. Jászberényben az iskolaigazgató asszonnyal egyeztető megbeszélést folytattunk Oszvald Nándorral a Jászberényi Röplabda klub elnökével. Megbeszélésünk célja olyan együttműködés kialakítása, mely mindkét fél számára hasznos lehető a jövőt illetően. Besenyszög számára fontos az új tornaterem továbbfejlesztése, új megújuló energia beszerzés és a kialakítandó programok, versenyek finanszírozása. Együttműködés esetén lesz csak lehetőség a TAO pályázaton való részvételre. március 14. Városi ünnepségen megemlékeztünk a Márciusi Hősökről ahol az általános iskolai tanulói színvonalas előadáson mutatták be az akkori kor eseményeit. március 19. A Duna TV Család-Barát műsorában kapott Besenyszög település lehetőséget arra, hogy népszerűsítse magát és az április 14.-ei rendezvény programjait. Köszönjük Művelődési Ház vezetőjének a színvonalas bemutatkozást és helytállást. március 20. Lakatos István a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Térségfejlesztési Iroda vezetőjével egyeztettünk a TOP programok állásáról, illetve a projektekből hiányzó támogatási forrás nagyságrendjéről. március 22. Szociális Földprogram 25 éve jubileumi rendezvényén vettem részt Lakitelken, ahol megemlékezés történt az elmúlt évek eseményeiről, sikeres pályázatairól, illetve szó esett a programot érintő jövőbeli elképzelésekről Kormányzati, Minisztériumi szándékokról. március 26. Már 2 hete szükségét látjuk kollegáimmal, hogy a TOP programokkal kapcsolatos teendőkről egyeztessünk. A sűrűsödő feladatok teszik szükségessé a hetenkénti feladatmegosztást és annak visszaellenőrzését. március 27. Tóth Gábor a KOSZISZ igazgatója levélben keresett meg, hogy támogassuk azon kérését, hogy a felépült tornatermet a tulajdonjogi lapon önálló helyrajzi számként engedélyezzük bejegyezni. Ez azt jelentené, hogy az önkormányzat saját tulajdonú területén egyházi tulajdonú ingatlannak adna lehetőséget működésre. Dr.Elbakour Afif: Az önkormányzat kezelésében és tulajdonában maradjon az általános iskola. Ez az ingatlan több százmillió Ft-ot ér.

4 63 Kiss Béla : Egyeztessünk akár ügyvéddel is. A fenntartási kötelezettségét biztosítsuk a KOSZISZ-nak. Balogh Zoltán : 5 év fenntartási kötelezettsége van a KOSZISZ-nak. A könyvelésében szerepeltetheti természetesen az ingatlant. A beruházásainkról: kiviteli tervek készülnek el folyamatosan, a bölcsődére, kerékpárútra és a TSZ irodára. Besenyszög-Szolnok közötti 3225-ös út felújítási munkálatai április 16-án elkezdődnek. Több helyen útalap csere is szükséges, útpadka megerősítéssel, és a legvégén teljes szélességben újraaszfaltozással fog megújulni a 7,5 km-es szakasz. Farkas Géza: A belterületi útjaink felújítását is meg kell kezdeni, sőt szorgalmaznunk kell, hogy a 3225-ös útszakasz belterületen is felújításra kerüljön. Munkácsi György: Doba-puszta, Szóró-puszta lakossága folyamatosan kérelmezi, hogy útalaphoz törmeléket biztosítson az önkormányzat. A 3225-ös út felszedett aszfaltrétegét vitessük el ezekbe az útalapokba. Kiss Béla: A Közútkezelőt kell megkérdezni, de valószínűleg újrahasznosítják a felszedett aszfaltot. Balogh Zoltán : Megérkezett a PB gáz. A céget felhívom, hogy jöjjenek ki és tartsák meg az oktatást az aszfaltozógép kezelésével kapcsolatban. A Belügyminisztérium elbírálta sertéstartó telep pályázatunkat. Forrás hiányában nem támogatta a megvalósítást. Az árajánlatok esetében is újakra lesz szükség, hiszen folyamatosan változás tapasztalható, 1 év múlva már nem ugyanazok a feltételek sem. 29/2018. (III.27.) számú határozat Két testületi ülés közötti eseményekről szóló beszámolóról Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő- testülete a két testületi ülés közötti eseményekről szóló beszámolót elfogadja. A határozatról értesülnek: 1. Képviselő- testület tagjai H. II. Napirendi pont tárgyalása: Képviselői kérdések, felszólalások Előadó: Képviselők

5 64 Kiss Béla: Lakossági megkeresés miatt szeretném itt a Testület előtt is elmondani, hogy a Kosaras Pál besenyszögi lakosra folyamatos panasz érkezik. Problémás személyiség, a lakosok félnek tőle. Dr.Elbakour Afif: Úgy tudom, hogy a kórházból saját felelősségére kijött, és nem együttműködő. Gondnokot kell nevezni rá, és intézeti elhelyezést biztosítani számára. Nagyné Donkó Gabriella: Megkerestük már a családot, az intézményben történő elhelyezését javasoltuk. Valóban nem együttműködő, kényszerintézkedésre nincs lehetőség, a gyógyszeres kezelést nem veszi fel. Balogh Zoltán: Megpróbáljuk a további egyeztetést a családdal és megpróbáljuk felvenni a kapcsolatot az illetékes eljáró szervvel, hogy az intézménybe jutását segítsük. Farkas Géza: Beszélgetést kell kezdeményezni Horváth Istvánnal is. A Temető úti ingatlan a tűzeset után lakhatatlan. Megoldást kell találni Horváth István elhelyezésére. Csereingatlant ajánljunk fel számára. Balogh Zoltán: A tűzoltók által benyomott víz teljesen felszívódott a vályogfalban, és ez téli időszakban meg is fagyott. Most engedi ki a fal a vizet, elképzelhető, hogy össze is omlik. Mindenképpen egyeztetni fogok Horváth Istvánnal. III. Napirendi pont tárgyalása: Előterjesztés a gyermekek napközbeni ellátására biztosított gyermekétkeztetés térítési díjáról szóló 4/2016. (III. 1.) önkormányzati rendelete módosítására Balogh Zoltán polgármester átadja a szót Munkácsi György jegyző részére. Munkácsi György : A gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló évi XXXI. törvény 29. (2) bekezdése szerint a fenntartó önkormányzat rendeletben szabályozza a fizetendő térítési díjak mértékét, csökkentésének és elengedésének eseteit, módjait. Ha önkormányzati társulás gyermekjóléti, gyermekvédelmi ellátást nyújt, akkor a társulási megállapodásban erre kijelölt települési önkormányzat alkot rendeletet a fizetendő térítési díjakról. Az óvoda fenntartásra kötött társulási megállapodás szerint Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete alkot rendeletet a Szászberki intézményben fizetendő térítési díjakról. A szászberki intézményben az étkeztetést az Ozirisz Kft. biztosítja, és levélben fordult az önkormányzat felé térítési díjemelést kérve. A szászberki óvodában diétás étkezésre is van igény, ezért ez is szerepel a rendeletben. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztés megvitatása után a következő rendelet módosítást fogadja el. Balogh Zoltán: Szászberek polgármesterével egyeztetés megtörtént. Elfogadja a szászberki intézményre vonatkozó emelést.

6 65 Balogh Zoltán polgármester szavazásra bocsátja a Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének rendelet módosítását a gyermekek napközbeni ellátására biztosított gyermekétkeztetés térítési díjáról. egyhangú, 4 igen szavazattal a következő rendeletet alkotja: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2018. (III.29.) önkormányzati rendelete a gyermekek napközbeni ellátására biztosított gyermekétkeztetés térítési díjáról szóló 4/2016. (III.1.) önkormányzati rendelete módosításáról Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő- testülete az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés a) pontjában, a gyermekek védelméről és a gyámügyi igazgatásról szóló évi XXXI. törvény 29. (3) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv. 13. (1) bekezdés 8) pontjában meghatározott feladatkörében a következő rendeletet alkotja: 1. A rendelet 2. számú melléklete e rendelet melléklete szerint változik. 2. E rendelet április 1-jén lép hatályba. Balogh Zoltán polgármester Munkácsi György címzetes főjegyző Az 5/2018. (III.29.) önkormányzati rendelet melléklete A B C D E F 1 Normál nyersanyag rezsi ÁFA összesen fizetendő 27 % 2 Óvoda tízórai Ebéd

7 66 4 Uzsonna Összesen: Diétás 7 Óvoda tízórai Ebéd Uzsonna Összesen: IV. Napirendi pont tárgyalása: Előterjesztés az Észak-alföldi Régió Ivóvízminőségének Javításáért Önkormányzati Társulás megszüntető okirata elfogadására Balogh Zoltán: Az Észak-alföldi Régió Ivóvízminőségének Javításáért Önkormányzati Társulás a Társulás megszüntető okiratát, valamint ennek elfogadásáról szóló határozat mintát megküldte a Képviselő-testület részére. A Társulás megszüntetésének az oka az, hogy a Társulás végrehajtotta az alapító okiratban meghatározott feladatát. A társulás megszüntetésének módja: jogutód nélküli megszűnés. A Társulás által létrehozott vagyon térítésmentes átadásával kapcsolatos fenntartási kötelezettség a továbbiakban a társult 38 önkormányzatot terhelik. Az Önkormányzati Társulás az észak-alföldi Régió Ivóvízminőségének Javításáért Társulás megszűnését követően a megszűnéséhez kapcsolódó feladatok ellátását Kisújszállás Város Önkormányzata, mint gesztor önkormányzat köteles ellátni és teljesíteni. Kérem a Képviselő-testületet, hogy a Megszüntető Okiratot fogadja el. Balogh Zoltán polgármester szavazásra bocsátja az Észak-alföldi Régió Ivóvízminőségének Javításáért Önkormányzati Társulás Megszüntető Okiratát. 30/2018. (III.27.) számú határozat Az Észak-alföldi Régió Ivóvízminőségének Javításáért Önkormányzati Társulás Megszüntető Okirata elfogadásáról

8 67 Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete egyetért az Észak-alföldi Régió Ivóvízminőség Javításáért Önkormányzati Társulás megszüntetésével, és a Társulás Megszüntető Okiratát a melléklet szerinti tartalommal elfogadja. A képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a Megszüntető Okirat aláírására. Végrehajtásért felelős: Balogh Zoltán polgármester Határidő: május Képviselő-testület tagjai H. 2. Balogh Zoltán polgármester H. 3. Kisújszállási Polgármesteri Hivatal Pénzügyi Osztály Kisújszállás 4. Társult Önkormányzatok Polgármesterei 5. Pénzügyi Csoport H. V. Napirendi pont tárgyalása: Előterjesztés a közbeszerzési eljárások során eljáró Bíráló Bizottság tagjainak megválasztására Balogh Zoltán : A közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) 27. (3) bekezdése szerint a közbeszerzési eljárás előkészítése, a felhívás és a közbeszerzési dokumentumok elkészítése, valamint az ajánlatok értékelése során és az eljárás más szakaszában az ajánlatkérő nevében eljáró, illetve az eljárásba bevont személyeknek és szervezeteknek együttesen rendelkezniük kell a közbeszerzés tárgya szerinti szakmai, közbeszerzési, jogi és pénzügyi szakértelemmel. A részben vagy egészben európai uniós forrásból megvalósuló, valamint árubeszerzés és szolgáltatás megrendelése esetén az uniós értékhatárt elérő, építési beruházás esetén az ötszázmillió forintot elérő értékű közbeszerzési eljárásba az ajánlatkérő köteles felelős akkreditált közbeszerzési szaktanácsadót bevonni. A Kbt. 27. (4) bekezdése alapján az ajánlatkérő a (3) bekezdésben meghatározott szakértelemmel együttesen rendelkező, legalább háromtagú bírálóbizottságot köteles létrehozni az ajánlatoknak - szükség esetén a hiánypótlás, felvilágosítás vagy indokolás megadását követő - e törvény szerinti elbírálására és értékelésére. A bírálóbizottság írásbeli szakvéleményt és döntési javaslatot készít az eljárást lezáró döntést meghozó személy vagy testület részére. A Kbt. 27. (5) bekezdése szerint az ajánlatkérő nevében az eljárást lezáró döntést meghozó személy nem lehet a bírálóbizottság tagja. Testületi döntéshozatal esetén a döntéshozó kizárólag tanácskozási joggal rendelkező személyt delegálhat a bírálóbizottságba. I./ Besenyszög Város Önkormányzata a Kbt. 27. (4) bekezdése alapján a ZÖLDÜLŐ Besenyszög - Sportliget kialakítása Besenyszögön, a Szociális konyha kialakítása

9 68 Besenyszögön és a Sport és közösségi központ létrehozása felhagyott TSZ központ hasznosításával tárgyú közbeszerzésre vonatkozóan négy tagú Bírálóbizottságot hoz létre. A Bírálóbizottság tagjainak az alábbi személyeket javaslom megválasztani: 1. Közbeszerzés tárgya szerinti szakmai szakértelemmel rendelkező tag: HORVÁTH FERENC 2. Közbeszerzési szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kerekes Ferenc felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadó 3. Jogi szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kelles Mária jogi vezető - tanácsos 4. Pénzügyi szakértelemmel rendelkező tag: Tapodi László pénzügyi vezető - tanácsos II./ Besenyszög Város Önkormányzata a Kbt. 27. (4) bekezdése alapján a Kerékpárút kialakítása Besenyszögön tárgyú közbeszerzésre vonatkozóan öt tagú Bírálóbizottságot hoz létre. A Bírálóbizottság tagjainak az alábbi személyeket javaslom megválasztani: 1. Közbeszerzés tárgya szerinti szakmai szakértelemmel rendelkező tag: KOVÁCS FERENC 2. Közbeszerzési szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kerekes Ferenc felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadó 3. Jogi szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kelles Mária jogi vezető - tanácsos 4. Pénzügyi szakértelemmel rendelkező tag: Tapodi László pénzügyi vezető - tanácsos 5. Magyar Közút Nonprofit Zrt. által delegált tag: Zana Dávid megyei fejlesztési és felújítási vezető III. a) Besenyszög Város Önkormányzata a Kbt. 27. (4) bekezdése alapján a Besenyszögi Napsugár Bölcsőde kialakítása Eszközbeszerzés, a Besenyszögi Napsugár Bölcsőde épületének kialakítása tárgyú közbeszerzésre vonatkozóan négy tagú Bírálóbizottságot hoz létre: A Bírálóbizottság tagjainak az alábbi személyeket javaslom megválasztani: 1. Közbeszerzés tárgya szerinti szakmai szakértelemmel rendelkező tag: HORVÁTH FERENC 2. Közbeszerzési szakértelemmel rendelkező tag: Bakos László közbeszerzési tanácsadó 3. Jogi szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kelles Mária jogi vezető - tanácsos 4. Pénzügyi szakértelemmel rendelkező tag: Tapodi László pénzügyi vezető - tanácsos III. b) Besenyszög Város Önkormányzata a Kbt. 27. (4) bekezdése alapján a Besenyszög Város belterületi csapadékvíz elvezető csatornahálózat fejlesztése tárgyú közbeszerzésre vonatkozóan négy tagú Bírálóbizottságot hoz létre: 1. Közbeszerzés tárgya szerinti szakmai szakértelemmel rendelkező tag: SZŐKE ZOLTÁN 2. Közbeszerzési szakértelemmel rendelkező tag: Bakos László közbeszerzési tanácsadó 3. Jogi szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kelles Mária jogi vezető - tanácsos 4. Pénzügyi szakértelemmel rendelkező tag: Tapodi László pénzügyi vezető - tanácsos IV. /Besenyszög Város Önkormányzata a Kbt. 27. (4) bekezdése alapján az Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Besenyszögön tárgyú közbeszerzésre vonatkozóan négy tagú Bírálóbizottságot hoz létre: A Bírálóbizottság tagjainak az alábbi személyeket javaslom megválasztani: 1. Közbeszerzés tárgya szerinti szakmai szakértelemmel rendelkező tag: HORVÁTH FERENC

10 69 2. Közbeszerzési szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Előházi Zsófia közbeszerzési és jogi szakértő 3. Jogi szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kelles Mária jogi vezető - tanácsos 4. Pénzügyi szakértelemmel rendelkező tag: Tapodi László pénzügyi vezető - tanácsos Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztés megvitatása után a következő határozatot fogadja el. Farkas Géza: A kérdésem a bizottságokban résztvevők juttatását érintik. Mennyiben jelent az önkormányzatnak terhet a tagok díjazása? Balogh Zoltán: A Közbeszerzési bizottságban részvevő tagok részére nem kerül kifizetésre tagdíj, nem kapnak juttatást. Balogh Zoltán polgármester szavazásra bocsátja a közbeszerzési eljárások során eljáró Bíráló Bizottság tagjainak megválasztásáról szóló előterjesztés elfogadását. 31/2018. (III.27.) számú határozat Közbeszerzési Bírálóbizottság létrehozásáról a ZÖLDÜLŐ Besenyszög - Sportliget kialakítása Besenyszögön, a Szociális konyha kialakítása Besenyszögön és a Sport és közösségi központ létrehozása felhagyott TSZ központ hasznosításával tárgyú közbeszerzési eljárásra vonatkozóan Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Kbt. 27. (4) bekezdése alapján a ZÖLDÜLŐ Besenyszög - Sportliget kialakítása Besenyszögön, a Szociális konyha kialakítása Besenyszögön és a Sport és közösségi központ létrehozása felhagyott TSZ központ hasznosításával tárgyú közbeszerzési eljárásokra vonatkozóan négytagú Bírálóbizottságot hoz létre. A Képviselő-testület a Bírálóbizottság tagjainak az alábbi személyeket javasolja megválasztani: 1. Közbeszerzés tárgya szerinti szakmai szakértelemmel rendelkező tag: HORVÁTH FERENC 2. Közbeszerzési szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kerekes Ferenc felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadó 3. Jogi szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kelles Mária jogi vezető - tanácsos 4. Pénzügyi szakértelemmel rendelkező tag: Tapodi László pénzügyi vezető - tanácsos 1.) Képviselő-testület tagjai H. 2.) Balogh Zoltán polgármester H. 3.) Közbeszerzési Bizottság tagjai

11 70 32/2018. (III.27.) számú határozat Közbeszerzési Bírálóbizottság létrehozásáról Kerékpárút kialakítása Besenyszögön tárgyú közbeszerzési eljárásra vonatkozóan Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Kbt. 27. (4) bekezdése alapján a Kerékpárút kialakítása Besenyszögön tárgyú közbeszerzési eljárásokra vonatkozóan öttagú Bírálóbizottságot hoz létre. A Képviselő-testület a Bírálóbizottság tagjainak az alábbi személyeket javasolja megválasztani: 1. Közbeszerzés tárgya szerinti szakmai szakértelemmel rendelkező tag: KOVÁCS FERENC 2. Közbeszerzési szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kerekes Ferenc felelős akkreditált közbeszerzési tanácsadó 3. Jogi szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kelles Mária jogi vezető - tanácsos 4. Pénzügyi szakértelemmel rendelkező tag: Tapodi László pénzügyi vezető - tanácsos 5. Magyar Közút Nonprofit Zrt. által delegált tag: Zana Dávid megyei fejlesztési és felújítási vezető 1.) Képviselő-testület tagjai H. 2.) Balogh Zoltán polgármester 3.) Közbeszerzési Bizottság tagjai 33/2018. (III.27.) számú határozat Közbeszerzési Bírálóbizottság létrehozásáról a Besenyszögi Napsugár Bölcsőde kialakítása Eszközbeszerzés, a Besenyszögi Napsugár Bölcsőde épületének kialakítása tárgyú közbeszerzési eljárásra vonatkozóan Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Kbt. 27. (4) bekezdése alapján a Besenyszögi Napsugár Bölcsőde kialakítása Eszközbeszerzés, a Besenyszögi Napsugár Bölcsőde épületének kialakítása tárgyú közbeszerzési eljárásokra vonatkozóan négy tagú Bírálóbizottságot hoz létre. A Képviselő-testület a Bírálóbizottság tagjainak az alábbi személyeket javasolja megválasztani: 1. Közbeszerzés tárgya szerinti szakmai szakértelemmel rendelkező tag: HORVÁTH FERENC 2. Közbeszerzési szakértelemmel rendelkező tag: Bakos László közbeszerzési tanácsadó 3. Jogi szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kelles Mária jogi vezető - tanácsos 4. Pénzügyi szakértelemmel rendelkező tag: Tapodi László pénzügyi vezető - tanácsos

12 71 1.) Képviselő-testület tagjai H. 2.) Balogh Zoltán polgármester 3.) Közbeszerzési Bizottság tagjai 34/2018. (III.27.) számú határozat Közbeszerzési Bírálóbizottság létrehozásáról a Besenyszög Város belterületi csapadékvíz elvezető csatornahálózat fejlesztése tárgyú közbeszerzési eljárásra vonatkozóan Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Kbt. 27. (4) bekezdése alapján a Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Besenyszögön tárgyú közbeszerzési eljárásokra vonatkozóan négy tagú Bírálóbizottságot hoz létre. A Képviselő-testület a Bírálóbizottság tagjainak az alábbi személyeket javasolja megválasztani: 1. Közbeszerzés tárgya szerinti szakmai szakértelemmel rendelkező tag: SZŐKE ZOLTÁN 2. Közbeszerzési szakértelemmel rendelkező tag: Bakos László közbeszerzési tanácsadó 3. Jogi szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kelles Mária jogi vezető - tanácsos 4. Pénzügyi szakértelemmel rendelkező tag: Tapodi László pénzügyi vezető - tanácsos 1.) Képviselő-testület tagjai H. 2.) Balogh Zoltán polgármester 3.) Közbeszerzési Bizottság tagjai 35/2018. (III.27.) számú határozat Közbeszerzési Bírálóbizottság létrehozásáról a Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Besenyszögön tárgyú közbeszerzési eljárásra vonatkozóan Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Kbt. 27. (4) bekezdése alapján a Besenyszög Város belterületi csapadékvíz elvezető csatornahálózat fejlesztése tárgyú közbeszerzési eljárásokra vonatkozóan négy tagú Bírálóbizottságot hoz létre. A Képviselő-testület a Bírálóbizottság tagjainak az alábbi személyeket javasolja megválasztani:

13 72 1. Közbeszerzés tárgya szerinti szakmai szakértelemmel rendelkező tag: HORVÁTH FERENC 2. Közbeszerzési szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Előházi Zsófia közbeszerzési és jogi szakértő 3. Jogi szakértelemmel rendelkező tag: Dr. Kelles Mária jogi vezető - tanácsos 4. Pénzügyi szakértelemmel rendelkező tag: Tapodi László pénzügyi vezető - tanácsos 1.) Képviselő-testület tagjai H. 2.) Balogh Zoltán polgármester 3.) Közbeszerzési Bizottság tagjai VI. Napirendi pont tárgyalása: Előterjesztés a közbeszerzési eljárások javasolt ajánlattevőinek alkalmasságának vizsgálatára Balogh Zoltán : A közbeszerzési törvény ( Kbt.") biztosítani kívánja, hogy a közbeszerzési eljárásokon keresztül csak azok a gazdasági szereplők jussanak szerződésekhez, munkákhoz, akik a közpénzekhez történő jutását az állam nem kívánja korlátozni, továbbá, akik a közpénzekből megvalósuló beszerzési igények megfelelő teljesítésére képesek. A Kbt. e cél biztosítása érdekében egyrészt kizáró okokat határoz meg, melyekkel az olyan gazdasági szereplők közbeszerzési eljárásokban történő részvételét és nyertességét kívánja megakadályozni, akik esetében fokozottan fennáll a veszélye, hogy a szerződést nem tudnák teljesíteni vagy nem teljesítenék megfelelően (pl. felszámolás alatt állnak, vagy egy évnél régebben lejárt adó- vagy járulékfizetési tartozásuk van, korábbi közbeszerzési eljárásban hamis nyilatkozat tétele miatt kizárták őket, stb.), másrészt meghatározza az alkalmassági követelményeket és igazolási módokat, melyekkel az ajánlatkérő a gazdasági szereplőnek a közbeszerzés tárgyát képező konkrét szerződés teljesítésére vonatkozó alkalmasságát vizsgálhatja (pl. referencia, a teljesítéshez rendelkezésre álló szakemberek, eszközök vizsgálata). A közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) 115. (1) bekezdés szerint indítandó eljárások esetén az ajánlattételre felkért ajánlattevők számát és személyét a képviselő-testület határozza meg a vonatkozó minimum előírásoknak eleget téve, a rendelkezésre álló vállalkozói nyilvántartás vagy a Bírálóbizottság döntési javaslata alapján. A képviselőtestület előzetes javaslattal él és megbízza a Bírálóbizottságot, hogy az általa előzetesen megjelölt vállalkozásokat teljesítőképességük és megbízhatóságuk alapján közhiteles adatbázisban ellenőrizze és tegyen javaslatot a képviselőtestületnek az ellenőrzött gazdasági szereplőkről. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztés megvitatása után a mellékletben megjelölt vállalkozások ellenőrzésével bízza meg a Bírálóbizottságot.

14 73 Balogh Zoltán polgármester szavazásra bocsátja a közbeszerzési eljárások javasolt ajánlattevőinek alkalmassági vizsgálatáról szóló előterjesztést. 36/2018. (III.27.) számú határozat Szociális konyha kialakítása Besenyszögön és a Sport és közösségi központ létrehozása felhagyott TSZ központ hasznosításával Besenyszögi Napsugár Bölcsőde épületének kialakítása tárgyú közbeszerzési eljárásokban a kijelölt ajánlattevőinek, alkalmasságának vizsgálatáról Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete Szociális konyha kialakítása Besenyszögön és a Sport és közösségi központ létrehozása felhagyott TSZ központ hasznosításával Besenyszögi Napsugár Bölcsőde épületének kialakítása tárgyú közbeszerzési eljárásokban javasolja, hogy a Bíráló Bizottság a határozat mellékletében szereplő ajánlattevők alkalmasságát vizsgálja meg. 1.) Képviselő-testület tagjai H. 2.) Balogh Zoltán polgármester 3.) Közbeszerzési Bizottság tagjai 37/2018. (III.27.) számú határozat Kerékpárút kialakítása Besenyszögön tárgyú közbeszerzési eljárásban a kijelölt ajánlattevőinek, alkalmasságának vizsgálatáról Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete Kerékpárút kialakítása Besenyszögön tárgyú közbeszerzési eljárásban javasolja, hogy a Bíráló Bizottság határozat mellékletében szereplő ajánlattevők alkalmasságát vizsgálja meg. 1.) Képviselő-testület tagjai H. 2.) Balogh Zoltán polgármester 3.) Közbeszerzési Bizottság tagjai 38/2018. (III.27.) számú határozat

15 74 Besenyszög Város belterületi csapadékvíz elvezető csatornahálózat fejlesztése tárgyú Közbeszerzési eljárásban a kijelölt ajánlattevőinek, alkalmasságának vizsgálatáról Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete Besenyszög Város belterületi csapadékvíz elvezető csatornahálózat fejlesztése tárgyú közbeszerzési eljárásban javasolja, hogy a Bíráló Bizottság határozat mellékletében szereplő ajánlattevők alkalmasságát vizsgálja meg. 1.) Képviselő-testület tagjai H. 2.) Balogh Zoltán polgármester 3.) Közbeszerzési Bizottság tagjai 39/2018. (III.27.) számú határozat Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Besenyszögön tárgyú Közbeszerzési eljárásban a kijelölt ajánlattevőinek, alkalmasságának vizsgálatáról Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése Besenyszögön tárgyú közbeszerzési eljárásban javasolja, hogy a Bíráló Bizottság határozat mellékletében szereplő ajánlattevők alkalmasságát vizsgálja meg. 1.) Képviselő-testület tagjai H. 2.) Balogh Zoltán polgármester 3.) Közbeszerzési Bizottság tagjai VII. Napirendi pont tárgyalása: Előterjesztés Besenyszög Város Önkormányzat Közbeszerzési szabályzata elfogadására Balogh Zoltán : A közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) 27. (1) bekezdése szerint az ajánlatkérő köteles meghatározni a közbeszerzési eljárásai előkészítésének, lefolytatásának, belső ellenőrzésének felelősségi rendjét, a nevében eljáró, illetve az eljárásba bevont személyek, valamint szervezetek felelősségi körét és a közbeszerzési eljárásai dokumentálási rendjét, összhangban a vonatkozó jogszabályokkal. Ennek körében különösen meg kell határoznia az eljárás során hozott döntésekért felelős személyt, személyeket, vagy testületeket. A Kbt. 27. (2) bekezdése alapján, ha az ajánlatkérő nem rendelkezik általános jellegű, az (1) bekezdésnek megfelelő közbeszerzési szabályzattal, vagy a szabályzattól - az abban meghatározott módon - való eltérés feltételei fennállnak, legkésőbb az adott közbeszerzési eljárás előkészítését megelőzően kell meghatároznia az (1) bekezdésben foglaltakat.

16 75 Besenyszög Város Önkormányzatának évi közbeszerzési tervében meghatározott közbeszerzési eljárások száma indokolja a közbeszerzésekről szóló évi CXLIII. törvény 27. (1) bekezdésének megfelelő általános jellegű közbeszerzési szabályzat elfogadását. Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy az előterjesztés megvitatása után a mellékelt Közbeszerzési szabályzatot hagyja jóvá. Balogh Zoltán polgármester szavazásra bocsátja Besenyszög Város Önkormányzata Közbeszerzési Szabályzata elfogadására tett javaslatot. 40/2018. (III.27.) számú határozat Besenyszög Város Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata elfogadásáról Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő testülete Besenyszög Város Önkormányzata Közbeszerzési Szabályzatát a határozat melléklete szerinti tartalommal, április 1-jei hatállyal elfogadja. A Képviselő-testület felhatalmazza Balogh Zoltán polgármestert, valamint a Munkácsi György címzetes főjegyzőt a szabályzat aláírására. 1.) Képviselő-testület tagjai H. 2.) Balogh Zoltán polgármester H. 3.) Munkácsi György címzetes főjegyző H. 4.) Közbeszerzési Bizottság tagjai VIII. Napirendi pont tárgyalása: Előterjesztés az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodás szabályairól szóló 11/2004. (IV.30.) önkormányzati rendelet módosítására Balogh Zoltán polgármester átadja a szót Munkácsi György jegyző részére. Munkácsi György: I. A Magyar Állam és Besenyszög Város Önkormányzata február 28. napján a besenyszögi 0424, 0425, 08/2, 0406/2, 0406/3, 0407 hrsz.-ú és a tiszasülyi 0300 hrsz.-ú ingatlanokat érintően csereszerződést írt alá. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földhivatali Osztálya március 19-én 34780/2/2018/ számú határozata alapján a nyilvántartásába bejegyezte a tulajdonjog bejegyzésre irányuló változásokat. A fentiekben ismertetett változásokra tekintettel szükséges az Önkormányzat Vagyonrendeletének módosítása.

17 76 A rendelet 3. számú mellékletéből az alábbi területek törlésre kerülnek: / pedagógus föld szántó Tiszasüly /2 4 ha 9139 m2 szántó 66,33 AK /3 3 ha 5163 m2 szántó 45,75 AK /1 4 ha 5730 m2 szántó 71,75 AK A rendelet 3. számú melléklete az alábbiakkal egészül ki : ha 8869 m2 szántó 43. szántó, kivett csatorna, ha 3261 m2 legelő, kivett anyaggödör II. Besenyszög Város Önkormányzata és a BES-ÁSZ Kft. (székhely:5071 Besenyszög, Dózsa György út 4., képviseli: Meskó Zsolt ügyvezető) január 15. napján a besenyszögi 1519/27 hrsz.-ú ingatlant érintően adásvételi szerződést írt alá. A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Kormányhivatal Szolnoki Járási Hivatal Agrárügyi Főosztály Földhivatali Osztálya március 08-án 32822/5/ számú határozata alapján a nyilvántartásába bejegyezte a tulajdonjog bejegyzésre irányuló változásokat. A fentiekben ismertetett változásokra tekintettel szükséges az Önkormányzat Vagyonrendeletének módosítása. Így a rendelet 3. számú mellékletéből törlésre kerül: /27 1,2889 Kérem a Tisztelt Képviselő-testületet, hogy a rendeletmódosítást az előterjesztés szerint fogadja el. Balogh Zoltán polgármester szavazásra bocsátja az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodásáról szabályairól szóló rendelet módosítását. egyhangú, 4 igen szavazattal a következő rendeletet alkotja: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 6/2018. (III.29.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 11/2004. (IV.30.) rendelet módosítására Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32. cikk (1) bekezdés a) és e) pontja és (2) bekezdésében, valamint a Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX törvény 109. (4) és 143. (4) bekezdés i)

18 77 pontjában, valamint a nemzeti vagyonról szóló évi CXCVI törvény 13. (1) bekezdés és 18. (1) bekezdésében kapott felhatalmazás alapján a körvetkezőket rendeli el: 1. A rendelet 3. számú melléklete e rendelet melléklete szerint változik. 2. E rendelet a kihirdetése napját követő napon lép hatályba. Balogh Zoltán polgármester Munkácsi György címzetes főjegyző A 6/2018. (III. 27.) önkormányzati rendelet melléklete Besenyszög Községi Önkormányzat 11/2004. (IV. 30.) rendeletének 3. sz melléklete Besenyszög Város Önkormányzat üzleti vagyona - építési telkek - önkormányzati lakások - mezőgazdasági földterületek (szántó, gyep, zártkert) - saját használatú út, csatorna Építési telkek Srsz. Hrsz. Terület / m2 Megnevezés 1. Dobó I. út / Dobó I. út / Nyárfa út Nyárfa út Nyárfa út Nyárfa út

19 78 7. Széchenyi út / Új bölcsőde telek /3 875 Jászladányi út 503/ /9 863 beépítetlen telek / beépítetlen telek / beépítetlen telek / beépítetlen telek / beépítetlen telek / beépítetlen telek / beépítetlen telek / beépítetlen telek / beépítetlen telek / beépítetlen telek /28 1, / Önkormányzati tulajdonú lakások, épületek Srsz. Hrsz. Terület / m2 Megnevezés 24. Hunyadi út 1. lakóház, udvar, gazdasági épület 25. Damjanich út 4. lakóház, udvar, gazdasági épület 26. Damjanich út 4. lakóház, udvar, gazdasági épület Damjanich út Vásártér út 2. Szántó Srsz. Hrsz. Terület / m2 Megnevezés / külterület / legelő /1 7 ha 3122 m² külterület /2 1 ha 4353 m² külterület /4 3 ha 3268 m² külterület 34. k/15/4 0,4315 ha szántó 35. k/15/4 0,5031 ha erdő 36. k/305/6 0,4590 ha szántó és út 37. k/305/17 0,8939 ha szántó 4 min o 38. k/305/17 1,1042 ha szántó 5 min o ha 3358 m2 szántó 436,03 AK

20 /1 1 ha 1573 m2 szántó 12,04 AK ha 8869 m2 szántó 42. szántó, kivett csatorna, ha 3261 m2 legelő, kivett anyaggödör / árok külterület / út és árok külterület Gyep Srsz. Hrsz. Terület / m2 Megnevezés / / kivett út árok, legelő legelő / / / / / Zártkertek Srsz. Hrsz. Terület / m2 Megnevezés közút Árpád út mellett kert 57. Szolnok, Fészek út Szolnok, Fészek út Szolnok, Fészek út Szolnok, Fészek út Dobai csónakház 62. z/2043 0,08 ha kert 63. z/2058 0,0801 ha kert 64. z/2059 0,0814 ha legelő 65. z/4016 0,1 kert / saját használatú út /1 0, /2 4,9082 Sajáthasználatú út, csatorna Srsz. Hrsz. Terület/ m2 Megnevezés / csatorna külterület /1 0,7182 saját használatú út külterület /1 0,3002 saját használatú út külterület

21 /2 0,1239 saját használatú út külterület /6 0,6958 saját használatú út külterület /2 0,7715 saját használatú út külterület /3 1,7160 csatorna külterület /3 2,9997 saját használatú út külterület /23 0,5503 saját használatú út külterület /3 0,0359 saját használatú út külterület Miután egyéb napirend, kérdés, észrevétel nincs, Balogh Zoltán polgármester megköszöni a Képviselő-testület munkáját, és az ülést berekeszti. Balogh Zoltán polgármester Munkácsi György címzetes főjegyző

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old.

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. augusztus 21-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Képviselő-testület 2014.

Részletesebben

A rendelet 2. számú és 3. számú melléklete e rendelet melléklete szerint változik. E rendelet a kihirdetése napját követő napon lép hatályba.

A rendelet 2. számú és 3. számú melléklete e rendelet melléklete szerint változik. E rendelet a kihirdetése napját követő napon lép hatályba. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testülete 18/2018. (X. 1.) önkormányzati rendelete az önkormányzat vagyonáról és a vagyongazdálkodás szabályairól szóló 11/2004. (IV.30.) rendelet módosítására Besenyszög

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 15-én megtartott soron kívüli üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 15-én megtartott soron kívüli üléséről Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. november 15-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2018.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jegyzőkönyv

Jegyzőkönyv. Jegyzőkönyv Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. június 19-én megtartott soron kívüli üléséről Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2014. június 20-i

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 12-én megtartott soron kívüli üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 12-én megtartott soron kívüli üléséről Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. január 12-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2015.

Részletesebben

Cikói Hulladékgazdálkodási Társulás NAPIREND SORSZÁMA: 1. MELLÉKLET: - TÁRGY: A Cikói Hulladékgazdálkodási Társulás és a Re-Kom Nonprofit Kft. között létrejött közfeladat-ellátási szerződés módosítása

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22-én. Határozat tárgya: Határozat száma: Old.

Jegyzőkönyv. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22-én. Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. április 22-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2015.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 7-én megtartott soron kívüli üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 7-én megtartott soron kívüli üléséről Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. február 7-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Előterjesztés az Épületenergetikai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 9-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató:

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 9-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. július 9-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: A Képviselő-testület 2019. július 9-ei ülésének napirendi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 16-án megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 16-án megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. április 16-án megtartott üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Besenyszög község oktatási intézményeinek

Részletesebben

PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA

PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA FELELŐSSÉGI REND PILIS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA részére a Gubányi Károly Általános Iskola épületeinek energiahatékonysági beruházása tárgyú, Kbt. 115. szerinti hirdetmény nélküli nyílt közbeszerzési eljárások

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Pitvaros Község Önkormányzatának KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA

Pitvaros Község Önkormányzatának KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA Pitvaros Község Önkormányzatának KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZATA Pitvaros Község Önkormányzatának Képviselőtestülete a közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 22. (1) bekezdése

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-13/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 15. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

Pétervására Város Önkormányzatának eseti közbeszerzési szabályzata

Pétervására Város Önkormányzatának eseti közbeszerzési szabályzata Pétervására Város Önkormányzatának eseti közbeszerzési szabályzata "ELSŐ LÉPÉS Szociális célú városrehabilitáció Pétervásárán tárgyú, ÉMOP-3.1.1-12-2013-0013 azonosítószámú projekt közbeszerzési eljárásaira

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kisszállás Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 24. du. 16 órai kezdettel tartott üléséről.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Kisszállás Község Önkormányzat Képviselő-testülete január 24. du. 16 órai kezdettel tartott üléséről. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Kisszállás Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. január 24. du. 16 órai kezdettel tartott üléséről. JELEN VANNAK: polgármester Botka Sándor alpolgármester Ceglédi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Jegyzőkönyv. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én a Városháza Chiovini termében megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. Jegyzőkönyv. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én a Városháza Chiovini termében megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 27-én megtartott üléséről Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2014. május 27.-i ülés napirendi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 11-én

Jegyzőkönyv. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 11-én Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 11-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Oldal A Képviselő-testület 2016.

Részletesebben

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V

Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u J E G Y Z Ő K Ö N Y V Nagyacsád Község Önkormányzata 8521 Nagyacsád, Deák Ferenc u. 1-3. ikt.szám:../2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nagyacsád község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 16.-án 17 óra 30

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Sajógalgóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 11-én, 15:00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye: Jelen vannak: Községháza,

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. október 13. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Berhida Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. március 24.- én 14.00 órai kezdettel megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Pergõ Margit Nyírõ István Punk József Gerõfi

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend:

Jegyzőkönyv. Napirend: Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 05-én 16 órakor megtartott üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt alpolgármester, Csernik

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Tápiószecső Nagyközségi Önkormányzat i Hivatalának dísztermében 2012. február 13-án megtartott rendkívüli Képviselő-testületi üléséről. Jelen lévő képviselők: Bata József,

Részletesebben

Enying Város Önkormányzatának közbeszerzési szabályzata

Enying Város Önkormányzatának közbeszerzési szabályzata Enying Város Önkormányzatának közbeszerzési szabályzata Enying Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.) 22. (1) bekezdésében foglalt kötelezettség alapján

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás.

JEGYZŐKÖNYV. 2. Beszámoló Nyíracsád Községi Önkormányzat és intézményei évi gazdálkodásáról zárszámadás. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsági ülésén a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében (4262 Nyíracsád, Petőfi tér 8.) 2017. április 27.-én

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal JEGYZŐKÖNYV Készült Kulcs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 18. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Dísztermében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

Halmaj Község Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2014. augusztus 4. napján, Halmaj Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Halmaj Község Képviselő-testülete J E G Y Z Ő K Ö N Y V. 2014. augusztus 4. napján, Halmaj Községi Önkormányzat Képviselőtestületének Halmaj Község Képviselő-testülete NYÍLT Szám: 7-11/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Ülés helye: 2014. augusztus 4. napján, Halmaj Községi Önkormányzat Képviselőtestületének rendkívüli üléséről. Petőfi

Részletesebben

t /:gós I$ván :/ s.k.

t /:gós I$ván :/ s.k. órai kezdettel a Sitkei Művelődési Ház Klubtermében ülést tart amelyre meghivom. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete 2017. március 27-én (hétfőn) 18:00 M EGHÍVÓ t /:gós I$ván :/ s.k. Sitke,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Sándor Edit bizottsági tagok

JEGYZŐKÖNYV. Sándor Edit bizottsági tagok 1 JEGYZŐKÖNYV Készült Nyíracsád Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Szociális, Oktatási és Kulturális Bizottságának 2017. április 27.-én 8.00. órai kezdettel a Nyíracsádi Polgármesteri Hivatal tanácstermében

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Kaba Város Önkormányzat (4183 Kaba, Szabadság tér 1. ) emeleti tanácskozó terem

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Kaba Város Önkormányzat (4183 Kaba, Szabadság tér 1. ) emeleti tanácskozó terem JEGYZŐKÖNYV Készült: Kaba Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. július 8-án 14,00 órai kezdettel megtartott üléséről. Helye: Kaba Város Önkormányzat (4183 Kaba, Szabadság tér 1. ) emeleti tanácskozó

Részletesebben

Az R. l. (2) bekezdés c) pontja helyébe a következő rendelkezés lép:

Az R. l. (2) bekezdés c) pontja helyébe a következő rendelkezés lép: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Képviselő-testületének 5/2016. (III. 24.) önkormányzati rendelete az önkormányzati beszerzések rendjéről szóló 12/2012. (III. 27.) önkormányzati rendelet

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Alsónemesapáti Óvodai Intézményfenntartó Társulás. 2013. augusztus 12-én. megtartott nyilvános, alakuló üléséről HATÁROZATOK

JEGYZŐKÖNYV. Alsónemesapáti Óvodai Intézményfenntartó Társulás. 2013. augusztus 12-én. megtartott nyilvános, alakuló üléséről HATÁROZATOK JEGYZŐKÖNYV Alsónemesapáti Óvodai Intézményfenntartó Társulás 2013. augusztus 12-én megtartott nyilvános, alakuló üléséről Szám: 1395/2013/ANA. 1/2013. (VIII.12.) határozat Társulási Tanács elnökének megválasztásáról

Részletesebben

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. április 26-i ülésére

Egyéb előterjesztés Békés Város Képviselő-testülete 2012. április 26-i ülésére Tárgy: Előkészítette: Véleményező bizottság Tisztelt Képviselő-testület! Békés Város Önkormányzata és Polgármesteri Hivatala Közbeszerzési Szabályzatának módosítása dr. Uhrin Anna jogász Ügyrendi, Lakásügyi,

Részletesebben

23/2010. számú 2010. november 17.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. 241/2010. (XI.17.sz. Kth.)

23/2010. számú 2010. november 17.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E. 241/2010. (XI.17.sz. Kth.) Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete 6041 Kerekegyháza, Fő u. 47/a. Ikt.sz.:12.497-2/2010. 23/2010. számú 2010. november 17.-i rendkívüli ülés J E G Y Z Ő K Ö N Y V E 241/2010. (XI.17.sz.

Részletesebben

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta:

K I V O N A T. Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 9 igen szavazat alapján az alábbi határozatot hozta: Alsónémedi Polgármesteri Hivatal 2351 Alsónémedi, Fő út 58. K I V O N A T Alsónémedi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete által 2018. augusztus 01-jén megtartott rendkívüli nyilvános ülésének

Részletesebben

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) Kossuth tér 1.

Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) Kossuth tér 1. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés elkészítésében közreműködött: Jegyzői Titkárság Az előterjesztést megtárgyalja: Pénzügyi Bizottság

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2740 Abony, Kossuth tér 1. 1/2013/JT. 2/2013. sz. határozat J E G Y Z Ő K Ö N Y V Abony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 09-i nyílt üléséről

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 27. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó Terem 15/2015. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. október 6-án 14.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén. Ülés helye: Mélykút Város Polgármesteri Hivatala Tanácskozó

Részletesebben

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2014. szeptember 30-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK. 2014. szeptember 30-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Iktatószám: KVÖ/278/65/2014. KUNHEGYES VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2014. szeptember 30-án megtartott nyilvános ülésének J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Sorszám: 20. HATÁROZATOK MUTATÓJA Határozat

Részletesebben

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről

15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 15/2018. (IX.17.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. szeptember 17-én megtartott RENDKÍVÜLI üléséről Bátonyterenye

Részletesebben

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről.

Készült: Maglóca Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. Maglóca Község Képviselő-testülete 2-4/2014/Ny. J e g y z ő k ö n y v Készült: 2014. június 10-én tartott nyilvános üléséről. A képviselő-testületi ülés kezdete: 10 00 óra A képviselő-testületi ülés helye:

Részletesebben

Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 5//2017. Oldal: 1/6. 5.sz. Jegyzőkönyv

Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 5//2017. Oldal: 1/6. 5.sz. Jegyzőkönyv Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 5//2017. Oldal: 1/6 5.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Község Önkormányzat (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) hivatalos helyiségében 2017. április

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő /

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Jelen vannak Mester Árpád polgármester, Bencsik János alpolgármester, Horváth Árpád képviselő / 3 fő / 1 Tormásliget Község Önkormányzat 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült Tormásliget Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. május 28-án 17.30 órakor megtartott nyílt üléséről. Az ülés helye: Kastélyépület

Részletesebben

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről

NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 3/2013. sz. jegyzőkönyve. a február 21-én megtartott üléséről NEMTI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 3/2013. sz. jegyzőkönyve a 2013. február 21-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Nemti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. február

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA

J E G Y Z Ő K Ö N Y V PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA VII. Iktatószám: 278-4/2018. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testülete PÉNZÜGYI-ELLENŐRZŐ- KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 2018. február 28-án megtartott, nyílt,soros üléséről

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 16-án 14 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének február 16-án 14 órakor megtartott rendkívüli nyílt üléséről Decs Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete Decs, Fő utca 23. szám Tel: 74/595-911, Fax: 74/595-910 1. sz. példány Szám: 469-5/2016. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Decs Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 26.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat 2015. március 26-án 18.00 órakor megtartott üléséről.

Részletesebben

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB

BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB BUDAKALÁSZ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI ÉS KÖRNYEZETVÉDELMI BIZOTTSÁG Szám: 5/2015 TKB J E G Y Z Ő K Ö N Y V a Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2015. május 27-én, (szerdán)

Részletesebben

LAKITELEK ÖNKORMÁNYZAT 7/2012. (II.3.) számú rendelete a helyben központosított közbeszerzésről

LAKITELEK ÖNKORMÁNYZAT 7/2012. (II.3.) számú rendelete a helyben központosított közbeszerzésről LAKITELEK ÖNKORMÁNYZAT 7/2012. (II.3.) számú rendelete Lakitelek Nagyközség Képviselő-testületének 7/2012. (II.3.) számú rendelete formailag egységes szerkezetben (2012.06.20.) 2. oldal Lakitelek Önkormányzat

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 27-én megtartott üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 27-én megtartott üléséről Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. augusztus 27-én megtartott üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2015. augusztus

Részletesebben

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. szeptember 25.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. szeptember 25-én 19.00

Részletesebben

9. Bölcsőde alapítása május 24. ELŐTERJESZTÉS. Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 24-ei ülésére. 9.

9. Bölcsőde alapítása május 24. ELŐTERJESZTÉS. Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének május 24-ei ülésére. 9. ELŐTERJESZTÉS Maglód Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. május 24-ei ülésére 9. napirend Tárgya: Bölcsőde alapítása Előadó: Tabányi Pál polgármester Melléklet: Alapító okirat tervezete Az előterjesztés

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2014. augusztus 1. ) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. augusztus 1.-én 16.00 órakor

Részletesebben

1. napirend Előterjesztés

1. napirend Előterjesztés 1. napirend Előterjesztés Tárgy: Kulcs község közigazgatási területén a nem közművel összegyűjtött háztartási szennyvíz begyűjtésére vonatkozó helyi közszolgáltatás ellátása tárgyú koncessziós beszerzési

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v Önkormányzati Képviselő-testület 8296 Monostorapáti, Petőfi u. 123. Szám: M/40-12/2018. J e g y z ő k ö n y v Készült: Monostorapáti Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. június 6-án /szerdán/ 18 órai

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Napirend

Jegyzőkönyv. Napirend Jegyzőkönyv Készült: Szálka Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. január 30-án 16 órakor megtartott rendkívüli üléséről Jelen vannak: Pálfi János polgármester, Dr. Sudár Zsolt, Csernik József,

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D

JEGYZŐKÖNYV N A P I R E N D Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testülete 9144 Kóny, Rákóczi utca 30. Tel.: 96/280-140. Szám: 1-11/2017.NY. JEGYZŐKÖNYV Készült: Kóny Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. augusztus 2-án,

Részletesebben

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: SZ/17-5/2016. J e g y z ő k ö n y v

SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. Szám: SZ/17-5/2016. J e g y z ő k ö n y v 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: SZ/17-5/2016. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. április 7. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Biatorbágy Város Önkormányzata közbeszerzési szabályzatának felülvizsgálatáról

ELŐTERJESZTÉS. Biatorbágy Város Önkormányzata közbeszerzési szabályzatának felülvizsgálatáról ELŐTERJESZTÉS Biatorbágy Város Önkormányzata közbeszerzési szabályzatának felülvizsgálatáról Biatorbágy Város Képviselő-testülete 16/2010. (02.18.) Öh. sz. határozatával vizsgálta felül és fogadta el új

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT Alsózsolca Város képviselő-testülete, a közpénzek ésszerű és hatékony felhasználása és nyilvános ellenőrizhetőségének megteremtése, továbbá a közbeszerzések során a verseny tisztaságának

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. augusztus 29-én megtartott üléséről Határozat száma: 88/2012.(VIII.29.) 89/2012.(VIII.29.) 90/2012.(VIII.29.) 91/2012.(VIII.29.)

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. rendszerek kialakítása című pályázat benyújtása. házszámozás szabályairól

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Az ülés napirendi pontjainak elfogadása. rendszerek kialakítása című pályázat benyújtása. házszámozás szabályairól Községi Önkormányzat Lövő 8/2014. J E G Y Z Ő K Ö N Y V H A T Á R O Z A T N A P I R E N D 57/2014.(VIII.11.) Az ülés napirendi pontjainak elfogadása 58/2014.(VIII.11.) KEOP-2014-4.10.0/N fotovoltaikus

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

JEGYZŐKÖNYV. Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről. Szám: V/74-19/2016. Készült: 2 példányban JEGYZŐKÖNYV Készült: Az ülés helye: Velem községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. május 27-én 8,00 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyilvános üléséről.

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35.

JEGYZŐKÖNYV. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35. 1 JEGYZŐKÖNYV Készült: Pásztó Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. május 29-i rendkívüli üléséről. Helye: Városháza II. emeleti ülésterme, Pásztó, Kölcsey út 35. Jelen vannak: Dömsödi Gábor polgármester,

Részletesebben

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai

A Képviselő-testület szeptember 4-i ülésének határozatai A Képviselő-testület 2018. szeptember 4-i ülésének határozatai 217/2018.(IX.04.) határozat Kiskunlacháza Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete a nyílt ülés jegyzőkönyv hitelesítőjének elfogadja

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 16.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta:

JEGYZŐKÖNYV. Miután a napirendi pontokkal kapcsolatban javaslat, módosítás nem volt, a bizottság az alábbi határozatot hozta: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testülete Pénzügyi, Gazdasági és Városfejlesztési Bizottságának 2015. május 6-án 9.00 órakor a Hatvani Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében

Részletesebben

Előterjesztés. a bicskei 1276 hrsz-ú ingatlan állami tulajdonba adásáról

Előterjesztés. a bicskei 1276 hrsz-ú ingatlan állami tulajdonba adásáról Előterjesztés a bicskei 1276 hrsz-ú ingatlan állami tulajdonba adásáról 1. előterjesztés száma: 245/2016 2. Előterjesztést készítő személy neve: Soós Attila 3. előterjesztés készítésében közreműködő személy

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el:

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 5 jelenlévő képviselőből 5 igen szavazattal az alábbi napirendi pontokat fogadta el: Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2015. május 28. 16.00 órától 17.00 óráig a Képviselőtestület ülésén

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság május 29-én megtartott rendes nyílt üléséről

JEGYZŐKÖNYV. a Szociális Bizottság május 29-én megtartott rendes nyílt üléséről JEGYZŐKÖNYV a Szociális Bizottság 2018. május 29-én megtartott rendes nyílt üléséről Tartalmazza: 29-33 /2018. (V.29.) számú Szociális Bizottsági határozatokat JEGYZŐKÖNYV Készült: a Szociális Bizottság

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 21-én

Jegyzőkönyv. Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 21-én Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. július 21-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2016.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 11-én megtartott soron kívüli üléséről

Jegyzőkönyv. Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 11-én megtartott soron kívüli üléséről Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. december 11-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. Előterjesztés az önkormányzatok

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Tahitótfalu Község Önkormányzat Képviselő-testületének május 15-én megtartott nyílt, rendkívüli üléséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete Szám: 6/2017. Határozatok száma: 93/2017. (05.15.) - 95/2017. (05.15.) Rendeletek száma: - Tárgyalt napirendi pontok: JEGYZŐKÖNYV 2017. május 15-én

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület június 16-án tartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület június 16-án tartott rendkívüli üléséről Balatonszárszó Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 8624 Balatonszárszó, Hősök tere l. Ügyiratszám: 433-16/2014 JEGYZŐKÖNYV a Képviselő-testület 2014. június 16-án tartott rendkívüli üléséről

Részletesebben

Taktaközi Önkormányzati Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Társulás Közbeszerzési Szabályzata

Taktaközi Önkormányzati Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Társulás Közbeszerzési Szabályzata Taktaközi Önkormányzati Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Társulás Közbeszerzési Szabályzata Taktaközi Önkormányzati Szennyvízelvezetési és Szennyvíztisztítási Társulás (3922, Taktaharkány, Gépállomás

Részletesebben

TISZAROFF KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SORON KÍVÜLI ÜLÉSE augusztus 08. Határozat:86-87-ig. Rendelet: --ig

TISZAROFF KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SORON KÍVÜLI ÜLÉSE augusztus 08. Határozat:86-87-ig. Rendelet: --ig TISZAROFF KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT SORON KÍVÜLI ÜLÉSE 2017. augusztus 08. Határozat:86-87-ig Rendelet: --ig TARTALOMJEGYZÉK Testületi ülés...1 Tartalomjegyzék..2 86/2017. (VIII.08.) számú Határozat a napirend

Részletesebben

Iktatószám: /2015.

Iktatószám: /2015. Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testülete 3346 Bélapátfalva, József Attila út. 19. Tel.: 36/ 554-300 Iktatószám: 6054-7/2015. Bélapátfalva Város Önkormányzat Képviselő-testület 2015. november

Részletesebben

Jegyzőkönyv Ónod Képviselő-testülete 2008. május 26-án megtartott nyilvános üléséről

Jegyzőkönyv Ónod Képviselő-testülete 2008. május 26-án megtartott nyilvános üléséről - 1 - - 2 - Ónod Község Önkormányzata 3551Ónod, Rákóczi u. 64. * Tel.: 46 466-101 Jegyzőkönyv Ónod Képviselő-testülete 2008. május 26-án megtartott rendkívüli nyilvános üléséről A testületi ülésen a mellékelt

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén

J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat november 12-i rendkívüli ülésén J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült a Bugyi Nagyközségi Önkormányzat 2018. november 12-i rendkívüli ülésén Hozott határozatok: 223/2018. (11.12.)-től 224/2018. (11.12)-ig Hozott rendeletek: - 1 J E G Y

Részletesebben

J E G Y ZŐKÖNYV. 7. sz május 10.

J E G Y ZŐKÖNYV. 7. sz május 10. Dunakiliti Község Önkormányzatának Képviselő-testülete J E G Y ZŐKÖNYV 7. sz. 2017. május 10. Napirend: 1.) Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2016. évi ellátásáról Előadó: Kovács Andor

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: 2015. május 14-én 10.00 órakor megtartott rendkívüli nyílt ülésén. Az ülés helye: Jelen voltak: Városháza emeleti nagyterme. (Csatolt jelenléti ív alapján!) Horváth Richárd

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: KOZP/4657-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 29-én 16,30 órai kezdettel megtartott

Részletesebben

3/2018. évi. testületi ülésről készült jegyzőkönyve

3/2018. évi. testületi ülésről készült jegyzőkönyve Nógrádszakál Község Önkormányzat 3/2018. évi testületi ülésről készült jegyzőkönyve Határozatok: 11/2018.(III.26.) határozat 12/2018.(III.26.) határozat 13/2018.(III.26.) határozat 3. számú J E G Y Z Ő

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE 10. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK (2014. AUGUSZTUS 28.)

NYÍLT ÜLÉSE 10. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK (2014. AUGUSZTUS 28.) NYÁRLŐRINC KÖZSÉG KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK NYÍLT ÜLÉSE 10. SZÁMÚ JEGYZŐKÖNYVE (2014. AUGUSZTUS 28.) Rendelet: 6/2014. 7/2014. (IX.3.) Ör. Határozatok: 84/2014. 87/2014. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült:

Részletesebben

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat.

NYÍLT ÜLÉSE. 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/ /2012. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének NYÍLT ÜLÉSE 3. számú jegyzőkönyve (2012. ÁPRILIS 3.) Határozatok: 17/2012. - 19/2012. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. május 22-én megtartott rendkívüli ülésének T Á R G Y S O R O Z A T

ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. május 22-én megtartott rendkívüli ülésének T Á R G Y S O R O Z A T ÓPÁLYI KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2013. május 22-én megtartott rendkívüli ülésének A./ TÁRGYSOROZATA B./ JEGYZŐKÖNYVE C./ HATÁROZATAI: 44-45. Száma: 1-64/2013. T Á R G Y S O R O Z A T 1. Előterjesztés

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT

KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT KÖZBESZERZÉSI SZABÁLYZAT Simontornya Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény (továbbiakban: Kbt.) 27. (1) bekezdése alapján a Kbt. céljainak biztosítása,

Részletesebben

2. Tájékoztató a település lakosságának szociális helyzetéről, Zarudnaja Krisztina a munkanélküliség alakulásáról

2. Tájékoztató a település lakosságának szociális helyzetéről, Zarudnaja Krisztina a munkanélküliség alakulásáról Készült: Jegyzőkönyv Tiszasüly Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2009. május 28-ai soron következő üléséről Jelen vannak: jelenléti ív szerint: Pollák Tibor polgármester, Baksay Endre, Csörögi

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 75 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jászdózsa Községi Önkormányzat Pénzügyi Bizottságának 2015. július 2-án megtartott rendkívüli ülésén. Az ülés helye: Jelen vannak: A községháza nagyterme mellékelt jelenléti

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült Ötvöskónyi Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. március 28.-án 17 órai kezdettel, a Községházán megtartott üléséről. Jelen vannak: Pusztai László polgármester,

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2014. január 14.-ei ülése napirendi pontjaira tett javaslat elfogadásáról

Jegyzőkönyv. Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2014. január 14.-ei ülése napirendi pontjaira tett javaslat elfogadásáról Jegyzőkönyv Készült: Besenyszög Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. január 14-én megtartott soron kívüli üléséről Mutató: Határozat tárgya: Határozat száma: Old. A Képviselő-testület 2014.

Részletesebben

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Rimóc Község Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Rimóc Község Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2013. augusztus 1.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Rimóc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. augusztus 1-én 18.00

Részletesebben

Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3557 Bükkszentkereszt, Kossuth út 24 sz. Tel.: 46/ Fax: 46/

Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3557 Bükkszentkereszt, Kossuth út 24 sz. Tel.: 46/ Fax: 46/ 1 Bükkszentkereszt Község Önkormányzat Képviselő-testülete 3557 Bükkszentkereszt, Kossuth út 24 sz. Tel.: 46/390-120 Fax: 46/390-305 Jegyzőkönyv Készült Bükkszentkereszt Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

4. Intézményi étkeztetés normatíva átadásáról szóló megállapodás Pollák Tibor Polgármester

4. Intézményi étkeztetés normatíva átadásáról szóló megállapodás Pollák Tibor Polgármester Készült: Jegyzőkönyv Tiszasüly Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. március 9 -ei soron következő üléséről Jelen vannak: jelenléti ív szerint: Pollák Tibor polgármester, Demjén Imre, Fekete

Részletesebben

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE július 19-én MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK NAPIRENDEK

TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE július 19-én MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK NAPIRENDEK a) jegyzőkönyve, b) napirendje, c) határozatai: 176. d) rendelete: - TISZAVASVÁRI VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ TESTÜLETE 2017. július 19-én MEGTARTOTT RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSÉNEK NAPIRENDEK 1. Előterjesztés

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V 1 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Előszállás Nagyközség Önkormányzata Képviselőtestületének 2017. június 16- án 17,00 órai kezdettel, a Polgármesteri Hivatal tanácskozó termében megtartott rendkívüli, nyílt

Részletesebben

10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről

10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete 10/2015. (VI.03.) Önk. sz. JEGYZŐKÖNYV a Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 3-án megtartott rendkívüli üléséről 2 Bátonyterenye

Részletesebben