Felelős Kiadó és fényképek: NORGER Consulting Kft Budapest, Lőportár u. 20/B. Budapest, szeptember

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Felelős Kiadó és fényképek: NORGER Consulting Kft. 1134-Budapest, Lőportár u. 20/B. Budapest, 2014. szeptember"

Átírás

1

2 Web: Facebook: Cím: 1134-Budapest, Lőportár u. 20/B Tel: Felelős Kiadó és fényképek: NORGER Consulting Kft Budapest, Lőportár u. 20/B. Budapest, szeptember

3 A Studium Akadémia elsődleges célja, hogy szakértő, személyre szabott támogatást nyújtson azon tehetséges diákoknak, akik felsőfokú tanulmányaikat Ausztriában vagy Németországban szeretnék folytatni. Tevékenysége középpontjában az áll, hogy minden lehetséges támogatást megadjon az általa felvett diákoknak, hogy álmaikat megvalósíthassák, és külföldi egyetemen tanulhassanak tovább. Mindezek elérése érdekében a Studium Akadémia többféle szolgáltatással áll diákjai rendelkezésére. A Studium Akadémia egyrészt budapesti egyetemi felkészítőket, másrészt 8 szaknyelvi távoktatási modult kínál. A német nyelv tanulásában diplomás nyelvtanárok, szakfordítók segítik a diákokat, hogy a külföldi egyetemre kikerülve stabil nyelvtudással kezdhessék meg az egyetemi tanulmányokat. Az egyetemi felkészítőkön túl a Studium Akadémia komplex tanácsadást is nyújt az alábbi tartalommal: - segíti a megfelelő felsőfokú oktatási intézmény és képzés kiválasztását, - biztosítja a megfelelő szakmai felkészülés kereteit, - rendelkezésre bocsájtja a jelentkező számára szükséges ismereteket, - végigkíséri a jelentkezőt a felvételi eljáráson személyre szabott támogatás keretében, - konzultációt biztosít, és gyakorlati tanácsokkal látja el a jelentkezőket. A Studium Akadémia minden félévben korlátozott számban ösztöndíjakat is felajánl a kiváló tanulmányi és / vagy országos tanulmányi versenyen jó helyezést elérő diákoknak. Fentieken túl a Studium Akadémia - vállalja a továbbtanuláshoz szükséges dokumentumok és bizonyítványok fordítását, a közjegyző általi hitelesítés intézését - az egyetemi felvételi jelentkezést segítő szakmai anyagokat állít össze, illetve - készségfejlesztő kurzusaival a német nyelv elsajátítása mellett a gyakorlatban is jól hasznosítható ismereteket ad át a német nyelvterületen továbbtanulni szándékozó fiataloknak.

4 Egyetemi előkészítő programok A Studium Akadémiánál felkészülő diákok kiváló egyetemeken tanulnak tovább Ausztriában és Németországban. Kurzusok: Studium Uni Studium Deutsch / Fachsprache Studium Individuum Távoktatás

5 Szaknyelv 8 féle német szaknyelvi kurzusunk már távoktatással is elérhető a sikeres külföldi továbbtanuláshoz. BIO (táplálkozás-, agrár- és erdőgazd. tudományok) JOG (jogtudomány) KULTÚRA (kultúratudomány) ORVOS (orvostudományok) NATUR (fizika, kémia, biológia) PSZICHOLINGVISZTIKA (pszicholingvisztika) TECHNIKA (mérnöktudományok) GAZDASÁG (gazdaságtudományok)

6 Ösztöndíj program Támogatjuk a 11. és 12. osztályos tehetséges középiskolai diákokat. Ösztöndíj program a kiváló tanulmányi eredménnyel és/vagy országos tanulmányi versenyen elért kiemelkedő helyezéssel rendelkező diákoknak.

7 Komplex tanácsadás Segítséget nyújtunk a külföldi felsőoktatási intézménybe történő jelentkezés során Mentor program: Egyetem és képzés kiválasztása Felvételi követelmények áttekintése Szakmai tanácsadás Jelentkezés lebonyolítása Gyakorlati kérdések megoldása

8 Hivatalos fordítás Vállaljuk a továbbtanuláshoz szükséges dokumentumok, bizonyítványok hivatalos fordítását. A személyes dokumentumok mellett bármilyen más (szak)területre vonatkozó fordításokat is szakszerűen elkészítünk.

9 Online mentor Kisokos füzeteinkkel, virtuális mentorunkkal egyszerűbb a külföldi továbbtanulás megvalósítása Az egyetemi felvételi jelentkezést segítő szakmai anyagainkkal akár egyedül is megvalósítható az egyetemi jelentkezés.

10 Készségfejlesztő kurzusok A német nyelv elsajátítása mellett a gyakorlatban is jól hasznosítható ismereteket adunk át. Pályaorientációs tréning Tudományos írás alapjai Prezentáció készítés

11 Elérhetőségek: Web: Facebook: Cím: 1134-Budapest, Lőportár u. 20/B Tel:

12 További információk: Minden jog fenntartva NORGER Consulting Kft