Termékismertető katalógus. a teljesebb életért

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Termékismertető katalógus. a teljesebb életért"

Átírás

1 a teljesebb életért Termékismertető katalógus Székhely: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 35. Pf Telephely: 5600 Békéscsaba, Vandháti út 1. Tel.: (66) ; Fax (66) Honlap:

2 SZOPTATÓS PÁRNA PILLE PÁRNA SZUNDI PÁRNA ZSELÉTARTÓ ÖV A szoptatós párna segítség a nyugodt, kényelmes szoptatás és üvegből etetés körülményeinek megteremtésében, az édesanya - csecsemő bensőséges kacsolat fenntartásában és mindkettőjük zavartalan pihenésében. A párna egyik fontos funkciója a gerinc, a nyak, a karok tehermentesítése szoptatás közben, de fontos szerephez juthat a várandóság ideje alatt is, hiszen a párna másik fő használati módja a kismama pihenését szolgálja. Pille párna Pihe-puha tapintású! A nap minden percét felvidíthatja, Önt pedig megnyugtathatja! Legyen társa otthon, utazáskor vagy munkában! Szundi párna Vidám színekben! Formálja sokszínűvé álmait és ne szabjon határt képzeletének! Hasznos társa lehet olvasás, munka vagy alvás közben! Hengerpárna Többféle kivitelben készülő zselétartó öv segítségével hideg/meleg zselét lehet a fájdalmas testrészre rögzíteni. A tépőzár segítségével méretre állítható így kiváló komfortérzetet ad. A fájó testrészen elősegíti a hőmérséklet optimazálását. A termék kicsi (13 cm x 14 cm), zselével kapható. Egy méret Egy méret 17x40 cm Egy méret 20x180 cm PPF-70 NYAKRÖGZÍTŐ GYÖNGYÖS P000 A nyaki gerincszakasz rögzítésére elsősorban spondylosis, nyaki discopathia, nyak-váll syndroma, rándulás esetén. A nyakrögzítő anyaga pamut és poliacryl (70-30 % arányú keverékéből) készül, négy rekeszét polistyrol golyócskákkal töltik ki. A négyrekeszes megoldás stabil rögzítést tesz lehetővé, a gallér deformálódása is kisebb mértékű. Komfortos viselést biztosít. Nyak körméret 0 / / / / /20. info@prima-protetika Honlap:

3 PPF-74 ÁLLÍTHATÓ NYAKRÖGZÍTŐ MŰANYAG P000 SCHANZ GALLÉR PP(F-76) HABSZIVACS NYAKRÖGZÍTŐ PRIMAFIX-V MÁGNESES VÁLLRÖGZÍTŐ A nyaki gerincszakasz rögzítésére elsősorban spondylosis, nyaki discopathia, nyak-váll syndroma, rándulás esetén. Előnye, hogy a kívánt magasság beállítható. A nyaki gerincrögzítő kettő darab azonos hosszúságú és szélességű, 1 mm polietilén lemezből készül. A magasság és bőség állítása tépőzárral történik. Könnyen kezelhető, stabil rögzítést biztosít. A nyaki gerinc meghűléses megbetegedései után kialakuló izompasmusos állapotok kezelésére. Habszivacs alapanyagú gallér, mely pamut anyaggal van bevonva. A gallér végeit a tarkó alatt tépőzárral lehet összekapcsolni. Az áll alatti rész alacsonyabb, a tarkó alatti magasabb kiképzésű. Vállizületi lazaság, ficamra való hajlam esetén ajánlott! A rögzítők mágneses hatása jótékonyan befolyásolhatja szervezetünk működését. Serkentőleg hathat a sérült területre, így mellékhatások nélkül elősegítheti a gyorsabb felépülést. Nyak körméret 1 / / / Magasság /nyak körméret 1 8/ / / /39-44 Váll körméret S M L XL XXL HUMERUS RÖGZÍTŐ PP (MŰANYAG PELOTTÁVAL) EGYRÉSZES KARTARTÓ A vállizület mozgásainak fájdalmas korlátozottsága esetén. Tépőzárral állítható, a körméret változásaihoz igazítható. A kényelmesebb viselés érdekében neoprén anyagból készül. Az eszköz felépítése nagyobb mozgásszabadságot biztosít a betegnek. Alkalmas a belső rögzítés eltávolítása utáni külső rögzítésre, vagy elhúzódó törés gyógyulás esetén. Alkalmazható a felkart ért traumás behatások, gyulladásos állapotok, műtétek, ficamok esetén. A kartartó a sérült kar nyugalomba helyezésére, tartására és a törzshöz való rögzítésére szolgál. A kartartó jó komfortérzésű anyagból (laminált kelme) készül. Az alkar rögzítése és a hosszúság állíthatósága végett tépőzárral és szabályozható hevederekkel van ellátva. Váll körméret S M L XL XXL Két méretben készül info@prima-protetika Honlap: 3. /20.

4 PPV-01 EGYRÉSZES KARTARTÓ P000 PPV-02 KÉTRÉSZES KARTARTÓ Alkalmazható a felkart ért traumás behatások, gyulladásos állapotok, műtétek, ficamok esetén. A kartartó a sérült kar nyugalomba helyezésére, tartására és a törzshöz való rögzítésére szolgál. A kartartó jó komfortérzésű anyagból (laminált kelme) készül. Az alkar rögzítése és a hosszúság állíthatósága végett tépőzárral és szabályozható hevederekkel van ellátva. Alkalmazható a felkart ért traumás behatások, gyulladásos állapotok, műtétek, ficamok esetén. A kartartó a sérült kar nyugalomba helyezésére, tartására és a törzshöz való rögzítésére szolgál. Jó komfortérzésű anyagból (laminált kelme) készült. Az alkar rögzítése és a hosszúság állíthatósága végett tépőzárral és szabályozható hevederrel van ellátva Egy méret Egy méret P000 PRIMAFIX-K MÁGNESES KÖNYÖK-RÖGZÍTŐ PRIMAFIX-P MÁGNESES KÖNYÖK-BANDÁZS PRIMAFIX-C MÁGNESES CSUKLÓ-RÖGZÍTŐ Könyökízületi fájdalmak, kisebb fokú lazaság, az epiconolitis krónikus gyulladása vagy fájdalmas izommozgások (sportolás) esetén ajánlott! A rögzítők mágneses hatása jótékonyan befolyásolhatja szervezetünk működését. Serkentőleg hathat a sérült területre, így mellékhatások nélkül elősegítheti a gyorsabb felépülést. Alkalmazható az alsó karizomzat bandázsaként sportsérüléseknél, túlzott megerőltetés, könyökfájdalmak és teniszkönyök esetén! A rögzítők mágneses hatása jótékonyan befolyásolhatja szervezetünk működését. Serkentőleg hathat a sérült területre, így mellékhatások nélkül elősegítheti a gyorsabb felépülést. Alkalmazható a csuklóizület nagyfokú fájdalma esetén, súlyos arthrosis, krónikus gyulladás, törés utáni állapot esetén a csuklóizület nyugalomba helyezésére! A rögzítők mágneses hatása jótékonyan befolyásolhatja szervezetünk működését. Serkentőleg hathat a sérült területre, így mellékhatások nélkül elősegítheti a gyorsabb felépülést. váll körméret S M L XL XXL Könyök alatti körméret S M L XL XXL csukló méret S M L XL XXL /20. info@prima-protetika Honlap:

5 PPV-11 CSUKLÓ- SZORÍTÓ BORDÁSGUMI PPV-12 INHÜVELYES CSUKLÓ-SZORÍTÓ BORDÁSGUMI PRIMAFIX-I MÁGNESES INHÜVELY-RÖGZÍTŐ PPV-22 GUMISZÖVETES CSUKLÓ-ORTÉZIS P000 PP SEBÉSZETI ÖV BORDÁSGUMI Akkor ajánlott, mikor a csukló mozgását korlátozni akarjuk azzal a céllal, hogy a beteg fájdalmát csökkentsük. Jól alkalmazható egyszerű rándulás vagy túlzott igénybevétel esetén, de komolyabb sérülések utókezelésében is, sőt idült ínhüvelygyulladások fellobbanását is meggátolhatjuk viselésével. Gumiszövetes anyagból készül, tépőzárral állítható. Akkor ajánlott, mikor a csukló és a hüvelykujj mozgását korlátozni akarjuk azzal a céllal, hogy a beteg fájdalmát csökkentsük. Jó hatású a csuklóízület kisebb-, közepes fokú artrózisánál, törések, ficamok után. Ínhüvelygyulladások fellobbanásánál. Gumiszövetes anyagból készül. Kéztőszorító, mely átfogja a kézközépcsontok alapját és a kéztőízületeket. Tépőzárral rögzíthető. A hüvelykujj alap- és nyeregizületének rögzítésére szolgál. Jó eredménnyel alkalmazható hüvelykujjgyulladás, sérülés esetén, törések utókezelésénél, műtétet követően! A rögzítők mágneses hatása jótékonyan befolyásolhatja szervezetünk működését. Serkentőleg hathat a sérült területre, így mellékhatások nélkül elősegítheti a gyorsabb felépülést. A csukló flexiós kontraktúrájának megakadályozására, annak részleges vagy teljes bénulása esetén. A tenyértámasztó megakadályozza a kéz tenyér irányba történő leesését. Alkalmazható amikor a bénulás javulása várható, a regeneráció befejezéséig. A termék elasztikus anyagból készül. Az alkar tok, az alkar dorsalis felszínén elhelyezett tépőzárral rögzíthető. A tok tenyéri felszínéről kozmetikailag fedett fém vagy műanyag pelotta fekszik a tenyérbe, a csuklóizületet enyhe dorsalflexióban tartja. Szellőző bordásgumiból készülő mellkasszorító, mely méretre állíthatóságát széles tépőzár biztosítja. Csukló körméret 1 / / / / / / Csukló körméret 1 / / / / / / csukló körm. S M L XL XXL csukló körm. 1 / 16 cm 2 / 18 cm 3 / 20 cm 4 / 22 cm 5 / 24 cm Mellkas körméret ig 5 cm info@prima-protetika Honlap: 5. /20.

6 SEBÉSZETI ÖV PP-S MELLSZORÍTÓ (PLASZTIKAI 8CM VASTAG) Szellőző bordásgumiból készülő mellkasszorító, mely méretre állíthatóságát széles tépőzár biztosítja. Plasztikai műtétek után ajánlott mellkas szorító. 8 cm-es és 16 cm-es bordásgumiból készülhet. Rögzítése tépőzárral történik. Sebészeti öv. Mellkas körm. 1 / / / / / / Mellkas körméret 85,90, 100 cm PP-S MELLSZORÍTÓ (PLASZTIKAI 16CM VASTAG) PPF-110 TARTÁS- JAVÍTÓ HEVEDER P000 PPF-150 TORNISZTER BANDÁZS (KULCSCSONT RÖGZÍTŐ) A dorsalis (háti) gerincszakasz nyílirányú tartási hibáinak kezelésére, amikor a páciens tartási zavarát laza izületi szalag rendszer, tónustalan izomzat, hibás tartási beidegződés okozza. A hevederben alkalmazott húzó gumipántokat úgy kell beállítani, hogy azok kellemetlen hatását a tartás korrekciójával lehessen ellensúlyozni. A korrekciós heveder erős gumiszalagokból készül, mely a vállakat befogó gyűrűkből, valamint a tépőzáras rögzítő részből áll. Clavicula (kulcscsont) törése esetén, a vállak hátrahúzásával a törött csontok helyreigazítására, rögzítésére alkalmazható. Az erős hevedereken tépőzárak segítségével állítható be a megfelelő tartás. Egy méretben, állítható heveder résszel. Váll körméret cm-ig Egy méret P /20. info@prima-protetika Honlap:

7 PPF-25 GUMI- SZÖVETES HOSSZÚ GERINCFŰZŐ P000 PRIMAFIX-M MÁGNESES MEDENCEÖV DERÉK-MELEGÍTŐ F-17 MEDENCE- SZORÍTÓ ÖV TÉPŐZÁRAS PPF-17 MEDENCE- SZORÍTÓ ÖV PELOTTÁVAL TÉPŐZÁRAS A háti és ágyéki gerinc rögzítésére, megtámasztására, nagyobb fokú mozgás biztosítása mellett. Tartási hibák korrekciója idősebb korban. A fűző elasztikus anyagból készül, szabályozhatóságát a hasi oldalon elhelyezett tépőzárak bizosítják. A tartást a háti részen szimmetrikusan elhelyezett 2-2 műanyag lemez fokozza. A fűző hátoldaláról 2 vállheveder halad előre a vállakon át és elől rögzítődik. Stabilizálja az ágyéki és az ágyékkeresztcsonti gerinc szakaszt. A keresztcsonttáji fájdalmak enyhítésére illetve ülő vagy álló foglalkozás esetén, tartós használatra is alkalmas! A rögzítők mágneses hatása jótékonyan befolyásolhatja szervezetünk működését. Serkentőleg hathat a sérült területre, így mellékhatások nélkül elősegítheti a gyorsabb felépülést. Alkalmas a fázós, fájós deréktáj melengetésére, beburkolására. A derékmelegítő egyenletes, száraz meleget biztosít a védeni kívánt testrészen. Megvédi a derekat, a vesét a megfázástól. Tépőzáras kivitelben készül. Alkalmazása egyszerű. Könnyen tisztítható, mosható. Többféle méretben kapható (S-XL). Ideális meghűlés megelőzésére szabadtéri sportolás közben. A medenceszorító öv erős vászonanyagból készül. Elől tépőzárral szabályozható. A medenceöv hátoldalába pelottát helyeznek a lumbalis gerincszakasz alsó részének megtámasztására. Rugalmasságát a kétoldali gumipántok biztosítják. A medenceszorító öv rugalmas bordásgumiból készül. A medenceöv hátoldalába pelottát helyeznek a lumbalis gerincszakasz alsó részének megtámasztására. Elől tépőzárral rögzíthető. Mellkas körméret ig 5 cm Csípő körm. S M L XL XXL cm-ig 10 cm-es cm-ig cm-ig P000 info@prima-protetika Honlap: 7. /20.

8 PPF-18 MEDENCE- SZORÍTÓ ÖV BORDÁS- GUMIS TÉPŐZÁRAS P000 A medencegyűrű összeszorítását, az ágyéki gerinc megtartását, a háti gerincrögzítést és tartási hibák korrekcióját segíti elő. Szellőző bordásgumiból készülő medenceszorító, mely polietilén merevítőkkel van ellátva. A merevítést a keresztpánt növeli. A méretre állíthatóságát tépőzár biztosítja. Mellkas körméret ig F-23 ÁGYÉKFŰZŐ PPF-22 ÁGYÉKI HÁTI ORTÉZIS, MŰANYAG PELOTTÁVAL P000 PPF-23 MEDENCE- FŰZŐ KÉTPÁNTTAL, PELOTTÁVAL ABDUKCIÓS HEVEDER (PAVLIK HÁM) Ágyéktáji panaszok estén. Erős gumírozott textilből a test formájának megfelelően alakítják ki. Tépőzárral állítható. A fűző hátoldalába a gerinc vonalának megfelelően modellált merevítőt helyeznek az ágyéki gerincszakasz rögzítésére. Adaptálható eszköz. Gumírozott textilből a test formájának megfelelően készül. Feladata a medence és az alsó ágyéki gerinc megtartása. Állíthatóság érdekében tépőzár kerül felvarrásra. A fűző hátoldalába a gerinc vonalának megfelelően modellálható merevítőt helyeznek a gerinc támasztása érdekében. Minden esetben szükséges az ágyéki-háti ortézis adaptálása a lumbális pelotta egyedi bemodellálása végett. Lumbális gerincszakasz alsó részének kezelésére, vagy munkavédelmi eszközként is alkalmazható nehéz fizikai munkánál. A medencefűző a csontos medencegyűrűt elől tépőzárral szabályozhatóan körbefogja. A támasztást a hátsórészen elhelyezett merevítők biztosítják. Az abdukciós heveder két részből áll, a vállakat és a törzset befogó kengyelekből, valamint a lábakat befogó szíjakból, amely mindkét oldalon csatoló szíjakkal kapcsolódik az öv részekhez. A szíjak bőrből, belül puha bőr béléssel készülnek. 1 / cm 2 / cm 3 / cm 4 / cm 5 / cm 6 / cm 1 / cm 2 / cm 3 / cm 4 / cm cm-ig 1 / 4 kg alatt 2 / 4 kg felett (0 és 3 extra kis és extra nagy méret) /20. info@prima-protetika Honlap:

9 PPS-110 RUGALMAS MEDENCEÖV ADAPTÁLHATÓ HASI SÉRVKÖTŐ NORMÁL Az eszköz a gerinc deréktáji megbetegedéseire; az ágyéki gerincszakasz megtartására tehermentesítésére; enyhe rögzítésére; melegen tartására ajánlott. A medenceöv belebújós, rugalmasságából adódóan igazodik a test formájához. Felvétele fehérnemű fölé történik. Hasfalisérv, operált hasfali sérv, köldöksérv, vagy hasfali műtétek után, hasfali izomzat gyengesége esetén. A gumiszövetes haskötőt tépőzárral lehet a megfelelő szorosságra állítani, illetve rögzíteni cm-ig Has körméret cm-ig PPH-10 HASISÉRVKÖTŐ, TÉPŐZÁRAS Hasfali műtétek után, hasfali izomzat gyengesége esetén. A gumiszövetes haskötőt tépőzárral lehet a megfelelő szorosságra állítani, illetve rögzíteni. Has körméret cm-ig P000 PPHP-10 HASEMELŐS HASISÉRVKÖTŐ, TÉPŐZÁRAS A méretsorozatos hasemelős, tépőzáras haskötő a hasfali műtétek után, hasfali izomzat gyengesége esetén. A tartást a hasemelő felhelyezése növeli, mely szintén tépőzárral rögzíthető. Has körméret cm-ig P000 TERHESSÉGI HASEMELŐ PÁNT A terhesség időszakában és szülés után is használható a gyenge hasfali izomzat megtámasztására. Terhességnél a nagy előredomborodó pocak legmélyebb pontján helyezkedik el. Hátul tépőzárral szabályozható. A pocakot felfelé emeli és a gerincre viszi át a súlyt. Anyaga: poliamid 59%, pamut 16%, gumiszál 16%, poliészter 9%. Színe: fehér cm-ig emelkedésse info@prima-protetika Honlap: 9. /20.

10 PPH-56 EGYOLDALI GUMIÖVES LÁGYÉKSÉRVKÖTŐ PPH-58 KÉTOLDALI GUMIÖVES LÁGYÉKSÉRVKÖTŐ P000 PPH-61 HERETARTÓ P000 PRIMAFIX-T1 MÁGNESES TÉRDORTÉZIS SZILIKON GYŰRŰVEL PRIMAFIX-T2 MÁGNESES TÉRDORTÉZIS OLDALSÍNNEL Lágyéksérv esetén, amennyiben a beteg állapota nem teszi lehetővé műtét elvégzését. A sérv teljes visszahelyezhetősége esetén ajánlott. A sérvkötőt erős gumiöv szorítja a testre, mely össze van dolgozva a pelottával, amelyre nyomópárna van erősítve. A rögzítés és állíthatóság érdekében combszalaggal és csatolószíjjal látják el. Kétoldali lágyéksérvek esetén rendelhető, amennyiben műtéti kontraindikáció áll fenn. A gumiszövetes anyagból elkészült derékövre kerül felrögzítésre a polietilén anyagból készülő pelotta alap. A polietilén alapra kell felhelyezni a sérvpelottát a sérvkaputól függően. A deréköv állíthatóságát és rögzítését tépőzár biztosítja. Jól szellőző anyagból készülő heretartót puha vászonból készült derékövhöz rögzítik. A herék kibukását combszalag akadályozza meg, mely a derékövhöz rögzíthető. A derékövet tépőzár segítségével lehet állítani, illetve rögzíteni. Kismértékű térdizületi lazaság, reumatikus megbetegedések, térdkalácsficam utáni kezelésre! A rögzítők mágneses hatása jótékonyan befolyásolhatja szervezetünk működését. Serkentőleg hathat a sérült területre, így mellékhatások nélkül elősegítheti a gyorsabb felépülést. Oldalpelottái révén ajánlott a kismértékű térdizületi lazaság (keresztszalag lazaság) esetén, bizonyos esetekben traumás térdkalácsficam után! A rögzítők mágneses hatása jótékonyan befolyásolhatja szervezetünk működését. Serkentőleg hathat a sérült területre, így mellékhatások nélkül elősegítheti a gyorsabb felépülést cm-ig cm-ig ig térd körméret S M L XL XXL térd körméret S M L XL XXL /20. info@prima-protetika Honlap:

11 PRIMAFIX-T3 MÁGNESES TÉRDORTÉZIS SZILIKON GYŰRŰVEL Traumás eredetű térdkalácsficam kezelésére ajánlott, illetve reumatikus megbetegedések, arthrosis, arthritis esetén! A rögzítők mágneses hatása jótékonyan befolyásolhatja szervezetünk működését. Serkentőleg hathat a sérült területre, így mellékhatások nélkül elősegítheti a gyorsabb felépülést. Térd körméret S M L XL XXL PRIMAFIX-T4 MÁGNESES TÉRDORTÉZIS OLDALSÍNNEL PPJ-42 HOSSZÚ TÉRDORTÉZIS, FOKBAN ÁLLÍTHATÓ SÍNNEL P000 PPJ-44/N TÉRDORTÉZIS NEOPRÉN P000 PPJ-46 TÉRDORTÉZIS, FOKBAN ÁLLÍTHATÓ SÍNNEL P000 Térdizületi lazaság esetén, amennyiben nagyobb fokú rögzítés szükséges. A támasztást a külső és belső oldalon elhelyezkedő sínek biztosítják. A rögzítők mágneses hatása jótékonyan befolyásolhatja szervezetünk működését. Serkentőleg hathat a sérült területre, így mellékhatások nélkül elősegítheti a gyorsabb felépülést. Nagyobb fokú térdizületi instabilitás esetén. Az eszköz a lábszár alsó harmadától a comb felső harmadáig érő elől tépőzárral rögzíthető lamináltanyagból készülő lábszár és combtok. Rögzítő két oldalában szabályozható mozgásterjedelmű oldalsíneket dolgoznak be. A lecsúszás megakadályozására és a rögzítés fokozására körben tépőzárak futnak. Szükség esetén az oldalsíneket adaptálni kell. Az ortézis tok neoprénből készül. Két oldalon sínvázzal van ellátva az oldalirányú merevítés miatt. A térdizület a térd flexiós-extensiós mozgásának megfelelően szabad mozgásterjedelmű. A comb, illetve a lábszár részen tépőzáras rögzítő bandázsokkal van ellátva. Nagyfokú térdizületi instabilitás esetén. Az eszköz adaptálható, comb, lábszár körmérettől függően hat nagyságban készül. A készülék a lábszár alsó harmadától a comb felső harmadáig ér. Sínvázzal, tépőzáras rögzítéssel készülő szabályozható mozgásterjedelmű térdrögzítő. térd körméret S M L XL XXL Comb körméret 1 / / / / Lábszár körméret 1 / / / / Comb körméret / lábszár körm. 1 / 41/28 2 / 44/31 3 / 47/34 4 / 50/37 5 / 53/40 6 / 56/43 Térd körméret S M L XL XXL info@prima-protetika Honlap: /20.

12 PPJ-45 TÉRDORTÉZIS GUMI-SZÖVETES OLDALSÍNNEL Térdizületi instabilitás esetén. Rugalmas gumiszövetből készülő termék, két oldalára izületes oldalsín kerül felhelyezésre. Rögzítést két-két kör-körös tépőzár biztosítja. térd körméret S M L XL XXL P000 PRIMAFIX-B MÁGNESES BOKARÖGZÍTŐ PRIMAFIX-BF MÁGNESES BOKARÖGZÍTŐ MEDI-FIX 4346 LÉGPÁRNÁS BOKARÖGZÍTŐ PPJ-26 BOKARÖGZÍTŐ VÁSZON Szalagsérülések, enyhe bokaizületi instabilitás, krónikus bokaizületi megbetegedések esetén a fájdalmas bokaizületi mozgás mérséklésére! A rögzítők mágneses hatása jótékonyan befolyásolhatja szervezetünk működését. Serkentőleg hathat a sérült területre, így mellékhatások nélkül elősegítheti a gyorsabb felépülést. Oldalmerevítői révén alkalmas a bokaizület rögzítésére, lezajlott boka- és láb- tőizületi gyulladások esetén. Bokaficam, enyhébb rándulás, szalagsérülések utókezelésére! A rögzítők mágneses hatása jótékonyan befolyásolhatja szervezetünk működését. Serkentőleg hathat a sérült területre, így mellékhatások nélkül elősegítheti a gyorsabb felépülést. Krónikus bokaszalag sérülések konzervatív kezelésére. Sérülést követően azonnal vagy gipszlevétel után kell felhelyezni. A bokaizületre kívül-belül anatómiai alakra formázott műanyag lemez légpárnákkal van ellátva. A bokát és a lábszár alsó harmadát foglalja be a tok. A légpárnák javítják a rögzítő hatást és megfelelő komfortérzetet biztosítanak. Az eszköz rögzítése tépőzárral történik. Bokaízületi instabilitás, gyulladás, szalagsérülések kezelésére. Többrétegű, testbarát vászon anyagból készül. Jó komfortérzetet biztosít. Szabályozhatóságát tépőzár teszi lehetővé. Jobb-bal boka körméret S M L XL XXL Jobb és bal boka körméret S M L XL XXL Egy méret jobb-bal oldal Boka körm. 1 / / / / / P /20. info@prima-protetika Honlap:

13 PPJ-20 HALLUX VALGUS KEZELŐ P000 Ez az eszköz a láb anatómiai igényeinek figyelembe vételével, többféle méretben készül. A már kialakult vagy kialakulóban lévő bütyök néven ismert deformitás korrekciójára szolgál. A nagylábujjat kifelé egyenes irányba feszíti. Elsősorban éjszakai viselésre javasolt. Anyaga gumírozott szövet. cipő méret 1 / / / / PERONEUS EMELŐ (PPJ-25/M) PPJ-08 KORRIGÁLÓ SZANDÁL EGY SÍKBAN Peroneus bénulás a lábszár szintjén. A készülék a plantár flexió megakadályozását szolgálja. PE lemezből előformázott ortézis, amely egyéni adaptálás után kereskedelmi cipőben viselhető. Higiénikus, könnyen tisztítható, csekély súlyú készülék. Dongaláb korrigálására ajánlott állandó vagy éjszakai használatra. Járásra nem alkalmas. A készülék külső oldalára szerelt rugó állandó feszítésre kényszeríti a lábat ig és ig mm-ig P000 PPJ-09 KORRIGÁLÓ SZANDÁL HÁROM SÍKBAN Dongaláb korrigálására ajánlott. A készülék talprészére szerelt állítószerkezet segítségével a korrigálás mértéke fokozatosan állítható. Könnyen korrigálható dongalábnál elért eredmények megtartására alkalmazzuk mm-ig P000 PPC-01 SAROK TEHERMENTESÍTŐ CIPŐ PPC-02 ELŐLÁB TEHERMENTESÍTŐ CIPŐ Könnyű szerkezetű EVA talp kiképzéssel a sarokrésznél alátámasztás nélkül. Felsőrész jó komfort érzetű thermoplasztikus anyagból készül tépőzáras rögzítéssel. A rögzítés oldalt arányosan változtatható. Könnyű szerkezetű EVA talp kiképzéssel az előlábnál alátámasztás nélkül. Felsőrész jó komfort érzetű thermoplasztikus anyagból készül tépőzáras rögzítéssel. A rögzítés oldalt arányosan változtatható. Láb méret 1 / / / / / / Láb méret 1 / / / / / / info@prima-protetika Honlap: /20.

14 B 200 SZENDVICS SZERKEZETŰ BETÉT PP-5350 FA JÁRÓBOT PP-5343 KAMPÓSVÉGŰ JÁRÓBOT A láb hossz- és harántboltozatának helyreállítására, a fájdalmas, túlterhelt lábközépcsont tehermentesítésre szolgál. A hosszboltozat emelésének arányaival a láb varus vagy valgus állása korrigálható. Három alkotóelemét összeragasztva a felsőrész a talp teljes felületén végig, az erősítő lemez és a talpmag a láb középcsontig ér. A járásban korlátozott személyek segédeszköze, alkalmas a sérült láb részbeni tehermentesítésére valamint a tehermentesítés növelésére mozgáskoordinációs zavarok és az egyensúlyozó szervek betegségénél a járóképesség javítására. A bot végén csúszásgátló botgumi van, a T markolat alakja megfelel a támaszkodó tenyér felfekvő vonalának, ezáltal a terhelés egyenletes eloszlású a tenyéren. A járásban korlátozott személyek segédeszköze, alkalmas a sérült láb részbeni tehermentesítésére valamint a tehermentesítés növelésére mozgáskoordinációs zavarok és az egyensúlyozó szervek betegségénél a járóképesség javítására. A bot végén csúszásgátló botgumi található. Láb méret ig Egy méret magasság 808 mm Egy méret magasság 920 mm P000 PP-5341 ÁLLÍTHATÓ ALUMINIUM TÁMBOT A járóbot alkalmazása azok számára jelenthet segítséget, akinek a láb(ak) részleges tehermentesítésére, az állásnál illetve járás közben biztonságuk növelésére van szükségük. 2,5 cm-enként állítható magassággal M L XL P200 D-4350 HÁROM LÁBÚ ALUMINIUM JÁRÓBOT Olyan személyeknek ajánljuk, akiknek egyoldali részleges tehermentesítés, a járás stabilitásának növelése, a három felfekvési ponttal a lépés közbeni fokozott támasztás biztosítása szükséges. A járóbot használatánál elsősorban a szakorvos tanácsát kell figyelembe venni. 2,5 cm-enként állítható magassággal felnőtt és gyerek méretben 14. /20. info@prima-protetika Honlap:

15 PP-5344 NÉGY RÉSZES FEHÉR BOT P000 Vak és gyengén látó emberek közlekedése közben tájékozódást segítő segédeszköz, mely használaton kívül összecsukható, táskában is szállítható. PP-5345 ÖT RÉSZES FEHÉR BOT P000 PP-5372 ÁLLÍTHATÓ ALUMINIUM KÖNYÖK- MANKÓ / SZÍNES P200 PP-5394 ÁLLÍTHATÓ FÉM HÓNALJ-MANKÓ P200 PP-5262 ÁLLÍTHATÓ ALUMINIUM JÁRÓKERET P200 PP-5265 JÁRÓKERET ACÉL P200 A sérült alsó végtagok tehermentesítésére alkalmazható eszköz. Segítséget nyújt a biztonságos álláshoz és járáshoz. Felnőtt és gyermek kivitelben kapható. Aluminium csőből készül, melynek felső végén található a műanyag könyöktámaszos markolat, alsó végén pedig csúszásgátló botvéggumi. Baleseti sérülések után, valamint valamennyi járásbizonytalanság esetén ajánlott eszköz. A vázszerkezet alumínium csövekből áll. A felső csövek végén található a hónalj támasz, alatta pedig a markolat. A hónaljtámasz és a markolat távolsága a markolat áthelyezésével állítható. A cső alsó végén található botvéggumi jó tapadást biztosít. Segítséget nyújt a bizonytalan, vagy járásában kis mértékben akadályozott személyek helyváltoztatásához, ill. fokozza a biztonságérzetet. Tehermentesíti a sérült, vagy gyenge alsó végtagot. Nem összecsukható. Nagyobb testsúlyú betegek részére! Az eszköz segítséget nyújt a bizonytalan, vagy járásában kis mértékben akadályozott személyek helyváltoztatásához, ill. fokozza a biztonságérzetet. Tehermentesíti a sérült, vagy gyenge alsó végtagot. Megrendelésre egyedi méretben is elkészítjük! 2,5 cm-enként állítható magassággal 3 méretben k é s z ü l 2,5 cm-enként állítható magassággal 3 méretben k é s z ü l 2,5 cm-enként állítható magassággal 3 méretben k é s z ü l 2,5 cm-enként állítható magassággal max k g info@prima-protetika Honlap: /20.

16 PP-5270 GURULÓ JÁRÓKERET, ÁLLÍTHATÓ HÓNALJTÁMASSZAL D-4263 ÖSSZECSUK- HATÓ JÁRÓKERET PP-5261 GURULÓ JÁRÓKERET P000 PP-5200 KEREKESSZÉK Alsó végtag tehermentesítésére, járásbiztonság növelésére alkalmas eszköz, mely négy keréken gördíthető. Hegesztett acél kerettel valamint fékezhető kerekekkel készül. A mozgássérült betegek rehabilitációján túl hasznos segédeszköz lehet idős embereknek a mindennapi közlekedésénél. Teherbírása: 100 kg Segítséget nyújt a bizonytalan, vagy járásában kis mértékben akadályozott személyek helyváltoztatásához, ill. fokozza a biztonságérzetet. Tehermentesíti a sérült, vagy gyenge alsó végtagot. Összecsukható, ezért helyigénye kicsi, gépkocsiban könnyen szállítható. Járás közben az eszközt nem kell felemelni, ami jelentősen megkönnyíti annak használatát. Egy méretben készül. Hasznos kiegészítője a fémkosár, mely segítségével lehetővé válik a bevásárlás, vagy kisebb csomagok szállítása. Anatómiai fogantyúkkal rendelkezi és hátsó kerekei fékezhetők. Összecsukható. Négykerekű kivitelben kapható. Fokozatmentesen állítható magassággal 1 max 0 0 k g 2,5 cm-enként állítható magassággal Állítható magassággal Beülő szélesség: 41 és 46 cm P000 PP-6200 KEREKESSZÉK Olyan személyek részére ajánlott, akik járásra, valamint hosszabb távú helyváltoztatásra képtelenek. Elsősorban házon belüli és ház körüli közlekedésre ajánlott eszköz. Önerővel és segéderővel mozgatható, összecsukható, szétszedhető. Kézi hajtású hátsókerékkel, fékkel és önbeálló első kerékkel van ellátva. Az eszköz állítható lábtartóval, illetve mindkét oldalon kézifékkel van felszerelve. Megrendelésre egyedi méretben is elkészítjük! Beülő szélesség: 41 és 46 cm P /20. info@prima-protetika Honlap:

17 D-4301 EGYENES KAPASZKODÓ Elsősorban a nedves, csúszós helyiségek (fürdőszoba, WC) történő közlekedés biztonságosabbá tételére szolgál, de alkalmazható kisebb lépcsők, feljárók melletti falakon is a közlekedés biztonságának fokozására. Az alkalmazási helytől függően vízszintes, ferde, vagy függőleges helyzetben is felszerelhető. 300, 400, 500, 600, 700, 800, 900 és 1000 mm-es méretben PP-5510 FÜRDŐKÁD KAPASZKODÓ A fürdőkád kapaszkodó alkalmazása azok számára jelenthet segítséget, akiknek a tisztálkodás során a fürdőkádba történő be- és kiszállás, valamint a leülés és felállás nehézséget okoz. Tisztálkodás során az eszköz fokozza a biztonságérzetet. Biztonságosan rögzíthető a beépített fürdőkád széléhez. Háromtappancsos kivitelben kapható P000 PP-5520 FÜRDŐKÁD- ÜLŐKE FIX Segítséget nyújt azon betegek számára, akiknek fizikai állapotuk miatt nehészséget okoz a mindennapi tisztálkodás. Egy méretben készülő, mérsékelten vízálló eszköz. Kád síkjától 7 cm az ülőlap teteje. Állítható szélességgel P000 D-4321 KIFORDÍTHATÓ KÁDÜLŐKE Megkönnyíti a beteg kádba helyezését. A fürdőkád felső peremére könnyedén, biztonságosan rögzíthető. Az ülőke körben fordítható és 90 fokonként rögzíthető. Segítő személy közreműködésével működtethető D-4311 FALRA SZERELHETŐ ZUHANYZÓ SZÉK Zuhanyzóban alkalmazható, tisztálkodást segítő eszköz, mozgásban korlátozott személyek részére. Felhajtható. Lenyitott állapotban a kitámasztó láb a talajra támaszkodik. A falra kell rögzíteni, mely célra csak minimum 80 mm vastag beton, tömör tégla vagy kőfal alkalmas. info@prima-protetika Honlap: /20.

18 D-4266 FIX SZOBAI WC A toalett szék mozgássérült és járásképtelen betegek részére készült ülőalkalmatosság, melynek párnázott ülőlapján elhelyezett lyuk alatt mobilizálható műanyag vödör található. Nagyfokú járásnehezítettség esetén, amikor a mozgáskorlátozott beteg önellátásra csak segítséggel képes PP-5021 FIX SZOBAI WC P000 D-4021 GÖRDÍTHETŐ WC SZÉK PP-5022 GÖRDÍTHETŐ WC SZÉK A toalett szék mozgássérült és járóképtelen betegek részére készült ülőalkalmatosság, melynek párnázott ülőlapján elhelyezett lyuk alatt mobilizálható műanyag vödör található. Nagyfokú járásnehezítettség esetén, amikor a mozgáskorlátozott beteg önellátásra csak segítséggel képes. Beépített WC fölé tolva is lehet alkalmazni. Tartozéka egy tárolóedény. Forgózsámolyos kerékkel van felszerelve, melyből a hátsó kettő fékezhető, illetve az első görgők fölött felhajtható lábtartók biztosítják a kényelmesebb ülést. A gördíthető kivitel önbeálló görgővel van felszerelve, melyből a hátsó kettő fékezhető. Az első görgők fölött felhajtható lábtartók segítik a kényelmes ülést. Lakáson belüli helyváltoztatásra is alkalmas. Felhajtható karfával Felhajtható karfával P000 PP-5330 FÜRDETŐSZÉK P012 Mozgássérült személyek részére ajánlott, mellyel megkönnyíthető a beteg fürdetése. Mérsékelten vízálló. Az ülőrészen található nyílások a víz elvezetését biztosítják. A gördíthető kivitel önbeálló görgőkkel és lábtartóval van felszerelve. Hátsó kerekei fékezhetők. 3 változatban: fix lábak és kartámasz; gördíthető lábak és fix kartámasz; gördíthető lábak és felhajtható kartámasz 18. /20. info@prima-protetika Honlap:

19 EGYES KÁDBELÉPŐ PP P000 KETTES KÁDBELÉPŐ PP P000 A fürdőkádlépcső alkalmazása azok számára jelenthet segítséget, akiknek a mozgása nehézkes, a járáshoz támaszra van szükségük. A fürdőkád-fellépő rendelőkben a kezelő ágyra történő felfekvést, illetve otthoni használatban a fürdőkádba való beszállást segíti. Mérsékelten vízálló. A fürdőkádlépcső alkalmazása azok számára jelenthet segítséget, akiknek a mozgása nehézkes, a járáshoz támaszra van szükségük. A fürdőkád-fellépő rendelőkben a kezelő ágyra történő felfekvést, illetve otthoni használatban a fürdőkádba való beszállást segíti. Mérsékelten vízálló. Magasság 22 cm a lap mérete 25,5x40 cm Magasság 41,5 cm a lap mérete 25,5x40 cm Nem bírod a strapát? Lúdtalppal A lábadnak szüksége küzdesz? lehet rá! Amikor betonon és járólapon járunk, minden egyes lépés, rezgés a lábunkat terheli. Ezt a rezgést tompítja a Prima B200 talpbetét. Mivel a lábunk, egész testünk tartója, ezért fontos gondoskodnunk róla. Keresd a PRIMA-PROTETIKA üzleteiben! A kockázatokról olvassa el a használati útmutatót, vagy kérdezze meg kezelőorvosát! info@prima-protetika Honlap: /20.

20 PRIMA-PROTETIKA Telephely: 5600 Békéscsaba, Vandháti út 1. Tel.: (66) ; Fax (66) Keressen minket alábbi üzleteinkben: BÉKÉS MEGYE BÉKÉSCSABA, Gyulai út 35. Tel.: (66) BÉKÉSCSABA, Gyulai út 18. (Kórházban) Tel.: (66) BÉKÉSCSABA, Trefort Á. u ÉP-KÉZ-LÁB Üzlet (Vásárcsarnok) Tel.: (20) BÉKÉS, Piac tér 30-as Pavilon. Tel.: (66) GYULA, Semmelweis u. 4. Tel.: (66) OROSHÁZA, Könd u. 59. Tel.: (68) SZARVAS, Szabadság u. 26. (Rendelőintézettel szemben) Tel.: (66) BÁCS-KISKUN MEGYE BAJA, Deák F. u. 12/4. Tel.: (79) KECSKEMÉT, Szt. István krt. 48. Tel.: (76) KECSKEMÉT, Nyíri út 38/C. (Kórháznál) Tel.: (76) TISZAKÉCSKE, Szolnoki út 2. (Orvosi rendelőben) Tel.: (76) KISKUNFÉLEGYHÁZA, Attila u. 2. (Körpatikával szemben) Tel.: (76) KISKUNHALAS, Dr. Monszpart L. u. 1. (Kórháznál) Tel.: (77) LAJOSMIZSE, Dózsa Gy. u (Egészségházban) Tel.: (76) CSONGRÁD MEGYE CSONGRÁD, Gyöngyvirág u. 5. Tel.: (63) HÓDMEZŐVÁSÁRHELY, Kossuth tér 6. Tel.: (62) KISTELEK, Kossuth u.19. Tel.: (20) MAKÓ, Kálvária u. 1. (SZTK-val szemben) Tel.: (62) MAKÓ, Szegedi út 2. Tel.: (62) SZEGED, Pacsirta u Jakab L. u. 14. Tel.: (62) SZEGED, Tisza L. krt. 97. (Rendelőintézet 1. em.) Tel.: (62) JÁSZ-NAGYKUN-SZOLNOK MEGYE SZOLNOK, József A. út 83. Tel.: (56) HEVES MEGYE GYÖNGYÖS, Dózsa Gy. u (Kórházban) Tel.: (37) PRIMA TAPPANCS Egyedi talpbetét készítés a legkorszerűbb számítástechnikai eszközökkel! A talpbetét antibakteriális anyagból és választható mintázattal készül. Legyen prima a tappancsod! 20. /20. info@prima-protetika Honlap:

felett) acél csőből is rendelhető

felett) acél csőből is rendelhető B-4372 könyökmankó Alsóvégtag rendellenesség vagy hiány esetén a 2 db könyökmankó használata teljes tehermentesítést biztosít járás közben Alumínium szerkezet, magasság, felnőtt és gyermek méretben Extra

Részletesebben

EUNESE Program az idősek biztonságáért. Orvostechnikai eszközök a balesetek megelőzésére

EUNESE Program az idősek biztonságáért. Orvostechnikai eszközök a balesetek megelőzésére EUNESE Program az idősek biztonságáért Orvostechnikai eszközök a balesetek megelőzésére Budapest, 2007. 03. 06. Csapkovics Bertalan REHAB Zrt. Fürdőkád ülőke Indikáció : alsó végtagot érintő súlyos mozgáskorlátozottság

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól

www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól www.berkemann.hu Szívünkön viseljük lába sorsát - Lábápolás a Berkemanntól Lábápolás a Berkemanntól - az Ön lábának egészségéért. Lábunk nap, mint nap hatalmas terhelésnek van kitéve, a nem megfelelő lábbeli

Részletesebben

Kedves Kolléga! Dr. Bender György professzor emeritus

Kedves Kolléga! Dr. Bender György professzor emeritus Kedves Kolléga! Évtizedek óta ismerem a Cégcsoport tevékenységét és termékeit. Véleményem szerint a Cégcsoport tevékenységének igénybevétele az egészségügyi szolgáltatáson belül elõsegítheti, illetve tovább

Részletesebben

TB által támogatott gyógyászati segédeszközök értékesítésének termékcsoportonkénti forgalmi adatai (ÁFA-val növelt érték)

TB által támogatott gyógyászati segédeszközök értékesítésének termékcsoportonkénti forgalmi adatai (ÁFA-val növelt érték) * 2008. augusztus 02 KÖTSZEREK 0203 FILMKÖTSZEREK 020303 Filmkötszerek 5 x 7 cm-ig 02030303 Filmkötszerek 5 x 7 cm-ig, steril 0203030303 Filmkötszerek 5 x 7 cm-ig, steril 3 3-1 40 020306 Filmkötszerek

Részletesebben

TB által támogatott gyógyászati segédeszközök értékesítésének termékcsoportonkénti forgalmi adatai (ÁFA-val növelt érték)

TB által támogatott gyógyászati segédeszközök értékesítésének termékcsoportonkénti forgalmi adatai (ÁFA-val növelt érték) * 2008. május 02 KÖTSZEREK 0203 FILMKÖTSZEREK 020303 Filmkötszerek 5 x 7 cm-ig 02030303 Filmkötszerek 5 x 7 cm-ig, steril 0203030303 Filmkötszerek 5 x 7 cm-ig, steril - - - - - 020306 Filmkötszerek 10

Részletesebben

Poliuretán habból készült, antisztatikus párnázat. Lábtartó dőlésének állítása. A lábtartó nyílásának és zárásának állítása

Poliuretán habból készült, antisztatikus párnázat. Lábtartó dőlésének állítása. A lábtartó nyílásának és zárásának állítása SU-02 MŰTŐASZTAL SU-02 MŰTŐASZTALT kezelések és műtétek elvégzésére tervezték az általános sebészet területére, de a megfelelő kiegészítő eszközökkel az ortopédia, proktológia, nőgyógyászat, urológia,

Részletesebben

Segédeszközök használata a gyakorlatban. Készítette: Szabó Tünde Dakos Zsófia

Segédeszközök használata a gyakorlatban. Készítette: Szabó Tünde Dakos Zsófia Segédeszközök használata a gyakorlatban Készítette: Szabó Tünde Dakos Zsófia 1 Járás gyógyászati segédeszközeinek meghatározása A járás gyógyászati segédeszközén értjük azon testhez nem hozzáerősített

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK. Övek kerekesszékhez Pozícionáló termékek Pizsama- lepedő, geriátriai pizsama. Rögzítő övek ágyhoz...6. Kiegészítők...8.

TARTALOMJEGYZÉK. Övek kerekesszékhez Pozícionáló termékek Pizsama- lepedő, geriátriai pizsama. Rögzítő övek ágyhoz...6. Kiegészítők...8. ADIGGY BETEGRÖGZÍTŐ ESZKÖZÖK 28 TARTAOJEGYZÉK Övek kerekesszékhez... 2. Pozícionáló termékek... 4. Pizsama- lepedő, geriátriai pizsama...5. Rögzítő övek ágyhoz...6. Kiegészítők...8. E ÖVEK KEREKESSZÉKHEZ

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

ke rekesszékek ortopédiai műhely, gyógyászati szaküzlet, szakorvosi rendelések

ke rekesszékek ortopédiai műhely, gyógyászati szaküzlet, szakorvosi rendelések ortopédiai műhely, gyógyászati szaküzlet, szakorvosi rendelések 2 PROMOBIL REHABILITÁCIÓS ZRT. 1106 BUDAPEST, KERESZTÚRI ÚT 4/a. Tel.: (1)433-7190 www.promobil.hu, promobil@promobil.hu 3 Termékünk segítségével

Részletesebben

tem S a s z ta l l á B a k 1 2 4 siegmund

tem S a s z ta l l á B a k 1 2 4 siegmund Asztallábak 124 Lap Alap láb / Alaplemez öntöttvas asztalhoz 126 Alap láb 128 Láb görgővel / Nagy teherbírású görgők 130 Beállítható láb / Beállítható láb görgővel 132 Láb beállítóval 134 Alap láb Basi

Részletesebben

PP-5200 Összecsukható, önhajtós kerekesszék PP-6200. Módosított lábtartóval

PP-5200 Összecsukható, önhajtós kerekesszék PP-6200. Módosított lábtartóval Gyógyászati Segédeszközöket gyártó és forgalmazó Prima-Protetika Kft. Székhely: 5600 Békéscsaba, Gyulai út 35. Telefon/fax: 66/441-137, 20/938-9750 Telephely: 5600 Békéscsaba, Vandháti út 1. A székhely

Részletesebben

ESETBEMUTATÁS. Csekné Zsuzsa, Guruló Műhely Kaposvár

ESETBEMUTATÁS. Csekné Zsuzsa, Guruló Műhely Kaposvár ESETBEMUTATÁS Csekné Zsuzsa, Guruló Műhely Kaposvár Az eset egy CP, központi idegrendszeri sérült nő kerekesszékének lábtartó kialakítását írja le, melyet a kaposvári Guruló Műhely szakemberei végeztek.

Részletesebben

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC2-01

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC2-01 175,5 cm 349 cm Air Walker Rendelési kód: OFC2-01 399 cm 99 cm Edzéstípus: Vérkeringés, kardio Hatása: Az ízületeket kímélve edzi a teljes láb- és csípőizomzatot. Hasznos eszköze lehet a mozgásszervi rehabilitációnak

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs. Homlokzati állvány rendszerelemek Normál bilincs Forgó bilincs Fix 90, SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és alumínium csőhöz egyaránt használható (DIN EN 74) SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és

Részletesebben

NS 1 Normális lábfej. Természetes méretű, SOMSO-műanyagból. Bemutatja az anatómiai szerkezetet és a sípcsont alatti részt. Egy darabból áll.

NS 1 Normális lábfej. Természetes méretű, SOMSO-műanyagból. Bemutatja az anatómiai szerkezetet és a sípcsont alatti részt. Egy darabból áll. NS 1 Normális lábfej Bemutatja az anatómiai szerkezetet és a sípcsont alatti részt. Egy darabból áll. Hossz: (Pternion-Akropodion): 24 cm. Magasság: 13 cm., Szélesség: 26 cm., Mélység: 10 cm., Súly: 450

Részletesebben

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 2441-06 Kötszerész ortetika protetika követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 2441-06 Kötszerész ortetika protetika követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 1. feladat Pályaválasztási tanácsadás keretében érettségi előtt álló fiatalok számára előadás tartására kérték fel. Tartsa meg az előadást az ortopédiai kötszerész és fűzőkészítő tevékenységéről! Az előadás

Részletesebben

Kezelés ízületi- és csontrendszeri betegségek esetén. Artritis, Osteoarthrosis kezelése

Kezelés ízületi- és csontrendszeri betegségek esetén. Artritis, Osteoarthrosis kezelése Kezelés ízületi- és csontrendszeri betegségek esetén Alkalmazható készülék: Triomed Egészséges Ízület sugárzója A készülék működési ideje: 12 perc. Ajánlott kezelési zónák: Az ízületek és azok vetületei,

Részletesebben

Aljzathoz rögzített tetőkorlát

Aljzathoz rögzített tetőkorlát Dobogó ból Járóráccsal és két konzollal A hosszanti és az egyik keresztirányú oldalon korláttal Bővítő dobogó ból Járóráccsal és konzollal megerősítve A hosszanti oldalon toldó elemmel ellátott korláttal

Részletesebben

Rheumatoid arthritis - reumás ízületi gyulladás (RA)

Rheumatoid arthritis - reumás ízületi gyulladás (RA) Rheumatoid arthritis - reumás ízületi gyulladás (RA) Ízületvédelem Az ízületekre károsan ható erők lehetőség szerinti kikapcsolása. Feladata: izmok erejének gazdaságos felhasználása biomechanika, struktúra,

Részletesebben

Használati javaslat Fontos figyelmeztetés - tanácsok Tisztítás

Használati javaslat Fontos figyelmeztetés - tanácsok Tisztítás Használati útmutató Köszönjük, hogy a számítógépes talpfelmérés alapján készült Batz egyedi talpbetétet választotta. Kérjük, hogy a tájékoztatót figyelmesen olvassa végig! A Batz egyedi talpbetét a megváltozott

Részletesebben

WalkOn termékcsalád. Dinamikus peroneusz ortézis

WalkOn termékcsalád. Dinamikus peroneusz ortézis WalkOn termékcsalád Dinamikus peroneusz ortézis WalkOn Flex WalkOn WalkOn Reaction WalkOn Trimable WalkOn Reactionplus Egy termékcsalád Megannyi lehetőség A WalkOn ortézisek különösen dinamikájukkal tűnnek

Részletesebben

barna fehér fehér ezüst ezüst

barna fehér fehér ezüst ezüst WÜRTH Szereléstechnika Kft. - 040 Budaörs, Gyár u.. - Tel.: (00 36) 3/48-30 - Nyomtatva Magyarországon B 5 000/H 0 050 0/003 -szerelési méret Ollókaros és csúszósines ajtóbehúzóra A helyi elôírások és

Részletesebben

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6 SZÜLŐÁGYAK, LM-01., LM-01., LM-01.5, LM-01.6 RENDELTETÉS: AZ LM-01., LM-01., LM-01.5 és LM-01.6 szülőágyakat szülészeti-nőgyógyászati kórtermek betegei számára tervezték. Infúziós állvány Ágybetét vízálló,

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

Sarkantyú kezelése gyógytornával

Sarkantyú kezelése gyógytornával Sarkantyú kezelése gyógytornával A sarkantyú tulajdonképpen egy meszes kinövés a sarokcsont talpi felszínén, vagy az Achilles ín sarkon tapadó részén. Gyógytornászként sokszor találkozom ezzel a problémával,

Részletesebben

Betegmozgató készülékek gyakorlati alkalmazása. Készítette: Csete Lóránt Pataki Zsuzsa

Betegmozgató készülékek gyakorlati alkalmazása. Készítette: Csete Lóránt Pataki Zsuzsa Betegmozgató készülékek gyakorlati alkalmazása Készítette: Csete Lóránt Pataki Zsuzsa Betegmozgatás általános szabályai Eszközök bemutatása Összegzés MEREK komplex rehabilitáció MEREK Mozgássérült Emberek

Részletesebben

Infoline. Infoline. Megaholz Kft. 1101, Budapest Expo tér 6-7. Tel./Fax: + 36 1/264 22 70//+ 36 1 264 22 68

Infoline. Infoline. Megaholz Kft. 1101, Budapest Expo tér 6-7. Tel./Fax: + 36 1/264 22 70//+ 36 1 264 22 68 91 INFOLINE Az INFOLINE termékek a pénztárpultok ezerszer bizonyított tartozékai! Bárhol, ahol nagy mennyiségű információ kevés helyet foglaló kihelyezésére van szükség, az INFOLINE a megfelelő. A minőség

Részletesebben

Ársa Med Kft. Magyar gyártású kórházi és szanatóriumi bútorok katalógusa. Ápolási ágy termékcsoport - Kórházi ágy dísz borítással

Ársa Med Kft. Magyar gyártású kórházi és szanatóriumi bútorok katalógusa. Ápolási ágy termékcsoport - Kórházi ágy dísz borítással Ársa Med Kft. Magyar gyártású kórházi és szanatóriumi bútorok katalógusa Ápolási ágy termékcsoport - Kórházi ágy dísz borítással A bútorok, ágyak fa része, az ágyszekrények választható színei: Bükk 381

Részletesebben

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 2442-06 Műszerész ortetika protetika követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai

Engedélyszám: 18211-2/2011-EAHUF Verziószám: 1. 2442-06 Műszerész ortetika protetika követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 1. feladat Egy rehabilitációs csoport fórumot tart érdeklődők számára. Felkérik Önt egy előadás tartására. Tartsa meg előadását! Az előadás megtartása során az alábbiakra térjen ki: - Az ortopédiai betegségek

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK

28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK 28 SZORÍTÓK & TARTOZÉKOK 312 siegmund 28 Szorítók 314 Oldal Professional Csavaros rögzítő 316 Professional Csavaros rögzítő XL 318 Professional Csavaros rögzítő 45 /90 320 Professional gyorsfeszítős szorító

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár VS és KB fogasléces emelõk, hébér DIN 7355 szerint. Alacsony szerkezeti a KB típus esetében. Biztonsági hajtókar behajtható fogantyúval. Kívánságra racsnis hajtókarral is szállítható. 10/ Köröm (legalacsonyabb)

Részletesebben

Ügy száma ISO-kód Megnevezés Kérelmező 32411-10-887/5/2010. 02 09 03 03 03 008

Ügy száma ISO-kód Megnevezés Kérelmező 32411-10-887/5/2010. 02 09 03 03 03 008 Kifüggesztés napja: 2010. május 27. Hirdetmény A gyógyászati segédeszközök társadalombiztosítási támogatásának megállapítására kérelemre, illetve hivatalból indult eljárások során az Országos Egészségbiztosítási

Részletesebben

Új termékeink! KUMA MELLÉNY 5KVGB, 5KVGY KUMA DZSEKI 5KJGB, 5KJGY. Őszi ajánlatunk:

Új termékeink! KUMA MELLÉNY 5KVGB, 5KVGY KUMA DZSEKI 5KJGB, 5KJGY. Őszi ajánlatunk: KUMA MELLÉNY 5KVGB, 5KVGY extra könnyű, divatos pehely mellény szél és hideg elleni védelemmel 38 g/m2 vastag 100% 20D poliamid alapanyagú külső és belső 130 g/m2 vastag 100% pelyhesített poliészter bélés

Részletesebben

BETÉT KFT. Árlista: OEP vényre rendelt gyógyászati segédeszközök térítési díjai Érvényes: augusztus 16.-tól

BETÉT KFT. Árlista: OEP vényre rendelt gyógyászati segédeszközök térítési díjai Érvényes: augusztus 16.-tól BETÉT KFT. Árlista: OEP vényre rendelt gyógyászati segédeszközök térítési díjai Érvényes: 2009. augusztus 16.-tól Forrás : Az egészségügyi miniszter 25/2009. (VIII. 3.) EüM rendelete Ez a rendelet 2009.

Részletesebben

Megrendelő neve. Látogató kódja. Kat.Olda l

Megrendelő neve. Látogató kódja. Kat.Olda l Megrendeő neve Látogató kódja Kat.Oda 4 FT-902-S(1) Easztikus Csukószorító - S 4 FT-902-M(1) Easztikus Csukószorító - M 4 FT-902-L(1) Easztikus Csukószorító - L 4 FT-902-XL(1) Easztikus Csukószorító -

Részletesebben

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK

REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK REDŐNYÖK, RELUXÁK, SZÚNYOGHÁLÓK, ABLAKPÁRKÁNYOK katalógusa 2017 REDŐNY Műanyag redőny A külső tokos műanyag redőny az egyik legkeresettebb redőny, mivel ára igen kedvező. Szinte mindegyik nyílászáróra

Részletesebben

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek

Akció! -30. Lime székek. Fair Play fa székek. Színes székek Akció! Vásároljon hihetetlenül kedvezményes áron egészen tavaszig csak a Fair Play-től! Ahogy ígértük ebben az évben is a lehető leghatékonyabban szeretnénk segíteni az Önök munkájukat. Rögtön az év elején

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Függőleges keret (alumínium) Függőleges keret (acél) Függőleges keret (alumínium) Függőleges keret.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Függőleges keret (alumínium) Függőleges keret (acél) Függőleges keret (alumínium) Függőleges keret. STABILO ø 48,3 x 3,25 mm tűzihorganyzott STABILO ø 48,3 x 4,0 mm Súly kg 6,0 14,0 19,0 Cikksz. 700193 700186 700179 Vario ø 48,3 x 3,25 mm tűzihorganyzott Kivehető járólapleszorítóval Súly kg 3,5 6,0 8,0

Részletesebben

Z500 Gurulóállványok kitámasztóval Z 500. Gurulóállvány kitámasztókkal, alapváltozat

Z500 Gurulóállványok kitámasztóval Z 500. Gurulóállvány kitámasztókkal, alapváltozat Z500 Gurulóállványok kitámasztóval Z 500 Gurulóállvány kitámasztókkal, alapváltozat Állványszélesség: 0,75 m, Állványhosszúság: 3,00 m. 3,15 m-től 8,10 m munkamagasságig széria elemekkel kiépíthető. A

Részletesebben

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló matracok

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló matracok Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló matracok Aluhit Kft 2510 Dorog Úttörő u. 20. info@aluhit.hu Tel.:06-20/922-47-77 Fekvő evakuáció vészhelyzetben A menekülő matrac segítségével a rászoruló személyt,

Részletesebben

ÉSSZERŰ TIPPEK! EZ A LÉNYEG MŰANYAG LÉTRÁK ESETÉN!

ÉSSZERŰ TIPPEK! EZ A LÉNYEG MŰANYAG LÉTRÁK ESETÉN! ÉSSZERŰ TIPPEK! EZ A LÉNYEG MŰANYAG LÉTRÁK ESETÉN! ÉV MINŐSÉGI GARANCIA Szériatermékek Bevizsgálva 28.000 ill. 1.000 Volt Biztos munkavégzés elektromos környezetben Peremezett fok-/szár kapcsolat tartós

Részletesebben

Segédeszközök szerepe geriátriai rehabilitáció során. dr Császár Tamás Zala Megyei Kórház Geriátria,Belgyógyászati Rehabilitáció és Utókezelő Osztály

Segédeszközök szerepe geriátriai rehabilitáció során. dr Császár Tamás Zala Megyei Kórház Geriátria,Belgyógyászati Rehabilitáció és Utókezelő Osztály Segédeszközök szerepe geriátriai rehabilitáció során dr Császár Tamás Zala Megyei Kórház Geriátria,Belgyógyászati Rehabilitáció és Utókezelő Osztály 1 Beteganyag Belgyógyászati Rehabilitáció Ágyszám: 27

Részletesebben

Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm)

Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm) Hatszögletű trambulin kapaszkodóval (137 cm) Termék száma: 1112 Biztonsági utasítások A teljes biztonság érdekében mindig ellenőrizze a trambulin részeit, hogy nem e sérültek vagy töröttek az alkatrészek.

Részletesebben

ORTOPÉD CIPŐK ÉS TARTOZÉKAIK

ORTOPÉD CIPŐK ÉS TARTOZÉKAIK BETÉT KFT. 1148 BUDAPEST, Bolgárkertész u. 27. Tel: (06-1) 469-4090 Fax:(06-1) 469-4095 E-Mail: info@betet-kft.hu Web: www.betet-kft.hu Árlista: OEP vényre rendelt, egyedi méretvétel alapján gyártott gyógyászati

Részletesebben

Alumínium termékek. Feszítőkeretek. állványok. Prospektustartók

Alumínium termékek. Feszítőkeretek. állványok. Prospektustartók Alumínium termékek Alumínium termékek Feszítőkeretek Alumínium klapp-keretek és állványok Prospektustartók 119 Alumínium termékek FESZÍTőKERETEK FESZÍTőKERETEK új! Feszítőkeret Különlegesen könnyű keret

Részletesebben

Plakáttartó állványok és rögzítők

Plakáttartó állványok és rögzítők Plakáttartó állványok és rögzítők Plakáttartó állványok BD-modellek Konzolos állványok Plakáttartó rögzítők PLAKÁTTARTÓ ÁLLVÁNYOK ÉS RÖGZÍTőK * a következő plakáttartó állványokba a keret a rövidebb oldalán

Részletesebben

Nyeregszékek. Synedent Kft. Árajánlat. Fogászati kereskedelem. 2015 Oldal 1

Nyeregszékek. Synedent Kft. Árajánlat. Fogászati kereskedelem. 2015 Oldal 1 2015 Oldal 1 Termékismertető A Salli nyeregszékek kifejezetten ajánlottak felnőttek, valamint iskoláskorú gyermekek helytelen ülésből adódó gerinc deformációinak megelőzésére és rehabilitálására. Széleskörűen

Részletesebben

FÉLKÖTÉNYEK. További részletek: Anyaga: SupraLight vagy SupraSine. A páciensek ivarmirigy védelmére a sugárkezelés időtartamára; a has tájékára.

FÉLKÖTÉNYEK. További részletek: Anyaga: SupraLight vagy SupraSine. A páciensek ivarmirigy védelmére a sugárkezelés időtartamára; a has tájékára. Betűk Betű L&R kazettára 10 mm Betű L&R érme lánccal 16 mm Betű L&R mágneses 10 mm Betű L&R mágneses 16 mm Bucky-ra Betű "R" (piros) 15 mm Betű "L" (sárga) 15 mm Betűkészlet A-Z 7,5 mm (26 db) Betűkészlet

Részletesebben

ORSZÁGOS EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI PÉNZTÁR 1139 Budapest, XIII Váci út 73/a. Ügyiratszám: 56045-10-2759/4673/2009.

ORSZÁGOS EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI PÉNZTÁR 1139 Budapest, XIII Váci út 73/a. Ügyiratszám: 56045-10-2759/4673/2009. ORSZÁGOS EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI PÉNZTÁR 1139 Budapest, XIII Váci út 73/a. Ügyiratszám: 56045-10-2759/4673/2009. Tárgy: a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi

Részletesebben

Beállítási útmutató Mirra székhez

Beállítási útmutató Mirra székhez Beállítási útmutató Mirra székhez L Az itt látható útmutató tartalmazza az összes lehetséges beállítást. A beállítások felszereltségtől és modelltől függően változhatnak. A Mirra szék beállítási útmutató

Részletesebben

kerekesszékek HÁrOmkerekŰ rehab moped Indikáció: Olyan műlábbal és járógéppel is járásképtelen mozgássérült részére, aki

kerekesszékek HÁrOmkerekŰ rehab moped Indikáció: Olyan műlábbal és járógéppel is járásképtelen mozgássérült részére, aki rm-006/ö robbanómotoros HÁrOmkerekŰ rehab moped Ǿ 3 a járművet 49 cm -es benzinmotor hajtja. működtetése a kormányra szerelt kezelőszervekkel történik, ezért kezeléséhez mindkét kézre szükség van. Vezetéséhez

Részletesebben

ZARGES toló- és húzóköteles létrák

ZARGES toló- és húzóköteles létrák Kétrészes tolólétra ZARGES toló- és húzóköteles létrák Rendkívül sokoldalú, a szó legjobb értelmében. A ZARGES toló- és húzóköteles létrák a legkedvezőbb hozzáférést nyújtják akár 17 méter magasságban

Részletesebben

Tartásjavító program, törzsizom erősítő gyakorlatokkal

Tartásjavító program, törzsizom erősítő gyakorlatokkal Tartásjavító program, törzsizom erősítő gyakorlatokkal Ez a fejezet elsősorban azoknak szól, akiknek bár vannak gerinc (nyaki, háti, deréktáji) problémáik, panaszaik, azonban diagnosztizált deformitásuk

Részletesebben

Elérhetőség: Csongor Sándorné +36-70/374-9375 toloszek@gmail.com. használt. Kórházberendezés. Folyamatos készletfrissítés!

Elérhetőség: Csongor Sándorné +36-70/374-9375 toloszek@gmail.com. használt. Kórházberendezés. Folyamatos készletfrissítés! Elérhetőség: Csongor Sándorné +36-70/374-9375 toloszek@gmail.com használt Kórházberendezés u.h s e z e d n re 2015 e b z ha kor Folyamatos készletfrissítés! KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! EZZEL A KIADVÁNNYAL IGYEKSZÜNK

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

ASTRO THERMO. 292 www.cormoran.de

ASTRO THERMO. 292 www.cormoran.de ASTRO THERMO ASTRO-THERMO thermo ruha Kedvező árú kétrészes bélelt, 100%-ban vízálló thermoruha 190T poliamidból. Teljesen vízálló, kimagaslóan meleg. Masszív nylon-szövetből készült, melynek belső oldala

Részletesebben

MANUMED BASIC. Fix magasság 80/83 cm Nagyon stabil

MANUMED BASIC. Fix magasság 80/83 cm Nagyon stabil MANUMED BASIC A kezelőágy vizsgálatra és kezelésekre is alkalmas.kitűnő minőségű anyagokból készűlt, fix magassággal (80cm) és könnyen állítható szekciókkal rendelkezik. Fej illetve hátrésszel rendelkező

Részletesebben

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! TEVÉKENYSÉGÜNKET NEM A PROFITSZERZÉS, MI NEM CSAK EGY TERMÉKET ADUNK, HANEM A SEGÍTŐ ISTEN ADJON GYÓGYULÁST ÉS FELÉPÜLÉST MINDEN

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! TEVÉKENYSÉGÜNKET NEM A PROFITSZERZÉS, MI NEM CSAK EGY TERMÉKET ADUNK, HANEM A SEGÍTŐ ISTEN ADJON GYÓGYULÁST ÉS FELÉPÜLÉST MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! EZZEL A KIADVÁNNYAL IGYEKSZÜNK TÁJÉKOZTATÁST NYÚJTANI AZ ÁLTALUNK KÍNÁLT, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖ- ZÖKRŐL. A KATALÓGUSBAN TALÁLHATÓ VALAMENNYI ESZKÖZ MÁSOD- KÉZBŐL VALÓ,

Részletesebben

Modellek száma. Hordozható TRISTAND satuk 4 1 8-12 6-300 2.2

Modellek száma. Hordozható TRISTAND satuk 4 1 8-12 6-300 2.2 Csősatuk és -támaszok Számos csőtartozék rendelhető az egységesített munkavégzéshez. Az ellenálló kialakítás sokéves megbízható szolgálatot tesz lehetővé. Satuk Modellek száma Magasságállítás in. mm in.

Részletesebben

½ ÁRON * 10.000 pár cipő KW23/2015. www.hervis.hu

½ ÁRON * 10.000 pár cipő KW23/2015. www.hervis.hu KW23/2015 www.hervis.hu A szórólapban szereplő ajánlatok 2015. június 3. és 9. között, illetve az akciós készlet erejéig érvényesek. Az akció Crocs márka vásárlása esetén is érvényes. Az akció más kedvezménnyel

Részletesebben

1. KETYEGŐ ÓRA 2. MÉRLEG gyakorlat 3. GURULÓ MEDENCE

1. KETYEGŐ ÓRA 2. MÉRLEG gyakorlat 3. GURULÓ MEDENCE ENERGIA MEDICINA GIMNASZTIKAI GYAKORLATOK Dr. Lángfy György www.medandlife.hu info@viofor.hu 1. KETYEGŐ ÓRA 2. MÉRLEG gyakorlat 3. GURULÓ MEDENCE KETYEGŐ ÓRA cél: - csípőízület ki- és be-forgatásának megőrzése

Részletesebben

2390-06 Masszázs alapozás követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai

2390-06 Masszázs alapozás követelménymodul szóbeli vizsgafeladatai 1. feladat Ön azt a feladatot kapta a munkahelyén, hogy készítsen kiselőadást a sejtek működésének anatómiájáról - élettanáról! Előadása legyen szakmailag alátámasztva, de a hallgatók számára érthető!

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! Display-k Display TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! www.zaszlo.eu www.zaszlo.eu Roll Up Prémium A Roll Up Prémium elegáns, ezüst színű állvány. Igényes külleme mellett legfontosabb a

Részletesebben

i A felépítési változat függvényében ballasztsúlyokat kell használni

i A felépítési változat függvényében ballasztsúlyokat kell használni kb. 7,00 m kb. 5,00 m Alumínium munkaállvány + + TÜV/GS-minősítéssel, terhelhetősége 00 kg/m² a DIN EN 00 szerint + + Az egymásba tolható keret-rendszerelemek révén gyorsan, + szerszám nélkül felépíthető

Részletesebben

Salming Running Technológiák

Salming Running Technológiák Salming Running Technológiák A sarok csészét úgy terveztük, hogy a lehető legkisebb mértékben növelje a cipő tömegét, és alkalmazkodjon a futó lábához A felsőrész kétrétegű szendvics szerkezettel és ExoSkeleton

Részletesebben

Nova-ria. Kényelem minden otthonba

Nova-ria. Kényelem minden otthonba Nova-ria Kényelem minden otthonba 2 Nova-ria Kényelem minden otthonba A kárpitos bútorok közt a legmagasabb színvonalat képviselő ágymechanikára épülő bútorcsalád, mely teljes értékű fekhely, és ülőbútor

Részletesebben

Tisztítás. 1. A Prémium, fedőanyaggal ellátott betétek nem moshatóak sem kézzel, sem mosógépben! Csak a felületük tisztítható!

Tisztítás. 1. A Prémium, fedőanyaggal ellátott betétek nem moshatóak sem kézzel, sem mosógépben! Csak a felületük tisztítható! Használati útmutató Köszönjük, hogy a Batz egyedi talpbetétet választotta. Kérjük, hogy a tájékoztatót figyelmesen olvassa végig! A Batz egyedi talpbetét a megváltozott statikájú lábfej boltozatait (haránt

Részletesebben

Stroke rehabilitáció segédeszközzel

Stroke rehabilitáció segédeszközzel Stroke rehabilitáció segédeszközzel Az Ottobock átfogó ellátási koncepciója a stroke korai rehabilitációjától az utógondozásig Aktívan stroke után Magyarországon évente kb. 45 ezer új stroke esetet regisztrálnak

Részletesebben

CSAVARKÖTÉSES FÉM POLCOS ÁLLVÁNY

CSAVARKÖTÉSES FÉM POLCOS ÁLLVÁNY CSAVARKÖTÉSES FÉM POLCOS ÁLLVÁNY SZÁRMAZÁSI HELY: MAGYARORSZÁG Hagyományos csavarkötéses fém polcrendszer, 19,05 mm-es raszterű lyukasztott profilokból. A polcelemeket csavarral rögzítik az oszlopokhoz

Részletesebben

Rehabmed termékek től

Rehabmed termékek től Rehabmed termékek Talpbetétek - sarokemelők, boka-,térd-,comb-,csípő ortézisek Medenceszorító övek,gerinckezelők,tartásjavítók Felső végtag ortézisek,nyakrögzítők Hasi és lágyéksérv eszközök 2016.10.12.-től

Részletesebben

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC-02

Termék adatlap Air Walker Rendelési kód: OFC-02 Air Walker Rendelési kód: OFC-02 Edzéstípus: Vérkeringés, kardio Hatása: Az ízületeket kímélve edzi a teljes láb- és csípőizomzatot. Hasznos eszköze lehet a mozgásszervi rehabilitációnak is, hiszen javítja

Részletesebben

Kezelések cukorbetegség esetén. Glükóz intolerancia és a cukorbetegség kialakulásának megelőzése

Kezelések cukorbetegség esetén. Glükóz intolerancia és a cukorbetegség kialakulásának megelőzése Kezelések cukorbetegség esetén Alkalmazható készülék: Triomed Antidiabetikus sugárzója A sugárzó működési ideje: 13 perc A sugárzó frekvenciája a hasnyálmirigy sejtjei- és az inzulinfüggő szövetek receptormezői

Részletesebben

BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2

BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSI, WP-05.2 A kocsit betegek fekvő helyzetben történő szállítására tervezték a kórházi és klinikai kórtermek között, miközben lehetőség van a betegek diagnosztizálására.

Részletesebben

szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag:

szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag: 3500 szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag: műanyag szövet Választható kivitel: váz szín: fekete

Részletesebben

Tudnivalók a Kinesio szalagról

Tudnivalók a Kinesio szalagról Tudnivalók a Kinesio szalagról A Kinesio szalag használata csökkenti az izületek és izmok terhelését, igénybevételét, enyhíti az izületi- és izomfájdalmat, segíti az izommunkát és az izmok működést, jobb

Részletesebben

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló székek

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló székek Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló székek Aluhit Kft 2510 Dorog Úttörő u. 20. info@aluhit.hu Tel.:06-20/922-47-77 Nélkülözhetetlen az épületben vészhelyzet esetén Előfordulhatnak a következő helyzetek

Részletesebben

ACO Markant 50-es és 60-as világítóakna 100%-ig újrahasznosítható polipropilénből (PP) 65 mm

ACO Markant 50-es és 60-as világítóakna 100%-ig újrahasznosítható polipropilénből (PP) 65 mm ACO Markant 50-es és 60-as világítóakna 100%-ig újrahasznosítható polipropilénből (PP) ACO Markant világítóakna polipropilén alapanyagból készült, egyetlen darabból fröccsöntött akna. A bordákkal merevített

Részletesebben

FÜRDÖSZOBA SEGÉDESZKÖZEI. Ápolási - rehabilitációs - segédeszköz katalógus. www.gyogyaszati.hu

FÜRDÖSZOBA SEGÉDESZKÖZEI. Ápolási - rehabilitációs - segédeszköz katalógus. www.gyogyaszati.hu MEDIG O R ww w.gyogyaszati.hu FÜRDÖSZOBA SEGÉDESZKÖZEI Ápolási - rehabilitációs - segédeszköz katalógus 2012 www.gyogyaszati.hu Témakörrõl részletesen: FÜRDÕSZOBA ESZKÖZEI A mozgásában akadályozott beteg

Részletesebben

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm.

Mindegyik lemezke tüskés szerkezetű, a tüskék kúp alakúak és magasságuk egyenként 0,6 cm. A QMED Akupresszúrás matrac ÉS PÁRNA egy praktikus, esztétikus egészségmegőrző eszköz, mely 100 % organikus pamutból és mérgező anyagoktól mentes ABS műanyagból készült. A matrac hossza 67 cm, szélessége

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 685 Univerzális csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 685 Univerzális csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid 680 CSAVAROK Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 684 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 685 Univerzális csavar rövid Oldal 685 Univerzális csavar hosszú Oldal 686 Gyors szorítócsavar rövid rövid

Részletesebben

OEP által támogatott gyógyászati segédeszközök a stroke utáni rehabilitációban

OEP által támogatott gyógyászati segédeszközök a stroke utáni rehabilitációban OEP által támogatott gyógyászati segédeszközök a stroke utáni rehabilitációban Ágoston Lajos FESZ Elnökségi tag Ortopédiai műszerész mester 1 Hazai előzmények Dr. Endres Mária nevéhez fűződik a téma első

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

Vasalási távtartók muanyagból

Vasalási távtartók muanyagból Vasalási távtartók muanyagból Távolságtartó sín (hossz: m) Rúd alakú távolságtartó sín, alsó fogazással. Alaplemezek és födémek, rámpák alsó vasalásának távolságtartására. További méretek: 60 mm és 70

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

Praktikus fejlesztések

Praktikus fejlesztések ÚJ! DeLaval ruházat munkaruha választék professzionális tejtermelőknek DeLaval Praktikus fejlesztések Erősebb cipzár és erősebb cipzár védelem, mely megakadályozza a cipzár esetleges eltörését az overál

Részletesebben

EMV-1005. Cipők, lábbelik

EMV-1005. Cipők, lábbelik Cipők, lábbelik EMV-1001 EMV-1002 - zöld PVC gumicsizma - acélkaplis védőcsizma - belső pamut bolyhozás - nagy ellenálló képességű - 36-tól 47-es méretig antibakteriális felsőrész - nitril talp - sav és

Részletesebben

Kulcscsonttörés. A betegség leírása

Kulcscsonttörés. A betegség leírása Kulcscsonttörés A betegség leírása A kulcscsont a vállöv része, ez köti össze a kart a törzzsel. Alatta fontos erek és idegek futnak ezek mégis igen ritkán sérülnek, ha a kulcscsont eltörik. Általában

Részletesebben

APROD POLC. csavarkötés nélküli fém polcrendszer. Fő Alkalmazási területek. Színválaszték. Jellemző állványméretek

APROD POLC. csavarkötés nélküli fém polcrendszer. Fő Alkalmazási területek. Színválaszték. Jellemző állványméretek APROD POLC csavarkötés nélküli fém polcrendszer Az APROD kapcsolható fém polcos állvány csavarkötés nélkül összeállítható elemekből áll, mely egyszerű, gyors szerelhetőséget biztosít kimagasló stabilitás

Részletesebben

REHABILITÁCIÓS ESZKÖZÖK. Kerekesszékek

REHABILITÁCIÓS ESZKÖZÖK. Kerekesszékek REHABILITÁCIÓS ESZKÖZÖK Kerekesszékek Mechanikus, önhajtós A kerekesszék elsősorban mozgássérült és járóképtelen betegek részére készül szobai és korlátozottan utcai (szilárd burkolatú akadálymentesített)

Részletesebben

Nitro Rollátor. Használati utasítás. www.gyogyaszat i.h

Nitro Rollátor. Használati utasítás. www.gyogyaszat i.h Nitro Rollátor Használati utasítás www.gyogyaszati.hu MEDIGOR www.gyogyaszat i.h u Rollátor részei 3 1 4 2 6 5 7 12 8 11 10 9 1. Markolat 2. Állítható kormányrúd 3. Foganytyú fényvisszaverõje 4. Fékkar

Részletesebben

GIPSZELŐ TERMÉKEK KATALÓGUS

GIPSZELŐ TERMÉKEK KATALÓGUS GIPSZELŐ TERMÉKEK KATALÓGUS 2012 normál gipszkötés műanyag gipszkötés műanyag végtagsín (új!) gipsz alábélelő végtag rögzítő kötszer végtag rögzítő sín Tel: 06 30 475-0012 Fax: 06 52 241-240 - Tartalomjegyzék

Részletesebben

ZARGES Támasztólétrák

ZARGES Támasztólétrák Peremezett lépcsős támasztólétra A kényelmes TOP lépcsős létra a még több biztonság előnyével. ZARGES Támasztólétrák Az Ön általános segítsége a mindennapi munkákban. A ZARGES támasztólétrák egyrészt különösen

Részletesebben