kerekesszékek HÁrOmkerekŰ rehab moped Indikáció: Olyan műlábbal és járógéppel is járásképtelen mozgássérült részére, aki

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "kerekesszékek HÁrOmkerekŰ rehab moped Indikáció: Olyan műlábbal és járógéppel is járásképtelen mozgássérült részére, aki"

Átírás

1 rm-006/ö robbanómotoros HÁrOmkerekŰ rehab moped Ǿ 3 a járművet 49 cm -es benzinmotor hajtja. működtetése a kormányra szerelt kezelőszervekkel történik, ezért kezeléséhez mindkét kézre szükség van. Vezetéséhez semmiféle hatósági engedély nem szükséges. kartartói felhajthatók. Csomagtartójában 30 kg teher szállítható Akkumulátorral, első és hátsó világítással, csengővel és visszapillantó tükörrel felszerelt Acélcső vázszerkezet, színes műanyag bevonattal, egyes alkatrészek krómozottak. Fúvottgumis kerekek, az első-hátsó kerékre ható üzemi- és a hátsó kerékre ható rögzítőfékkel Nagy stabilitású, jó manőverezési képességű 2 kerék meghajtású (differenciálmű) Műszaki adatok: Terhelhetőség: 130 kg Max. sebesség: 6 km/h Beülőszélesség: 44 cm Hosszúság: 170 cm Magasság: 110 cm Szélesség: 76 cm Önsúly: 80 kg Üzemanyagtartály: 4,5 l Kapaszkodóképesség: 12 % 2 Indikáció: Olyan műlábbal és járógéppel is járásképtelen mozgássérült részére, aki - oktatásban való részvétele, munkahelyére való eljutása, aktív életvitele érdekében, illetve kiskorú gyermeke nevelésével összefüggésben rendszeresen kültéren közlekedik, és - fizikális és mentális állapota alapján képes az eszköz kormányzására és a kezelőszervek működtetésére, valamint meredek emelkedőn a hajtókarral történő rásegítésre. Felírási jogosultság: Az eszköz felírása a beteg mozgásszervi rehabilitációs kezelőorvosa és : az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet szakorvosa vagy az orvostudományi egyetem mozgásszervi rehabilitációs intézetének szakorvosa vagy a megyei rehabilitációs szakfőorvos vagy mozgásszervi rehabilitációs osztályvezető főorvos együttes rendelésével történhet. Megjegyzés: az alábbi eszközök kihordási időn belül párhuzamosan nem írhatóak fel: Aktív kerekesszék ( ), Elektromos utcai kerekesszék ( ) Az eszköz ártámogatással történő rendeléséhez a REP szakértő főorvosának szakmai ellenjegyzése szükséges.

2 BerkO JO-20 elektromos meghajtású HÁrOmkerekŰ moped A termék méreteiben és terhelhetőségében is nagyobb, mint az EL-GO. (Kizarólag 130 kg-nál nehezebb betegek részére.) 205 kg-ig terhelhető. A kifejezetten kültéri közlekedésre készült moped segítségével nagyobb távolságot tehet meg, mint hagyományos kerekesszékkel. A kényelmes be- és kiszállás érdekében az eszköz ülése kifordítható, kartámaszai felhajthatók. A kezelőszervek működtetéséhez mindkét karra szükség van, ezért alsóvégtag sérülteknek, vagy nehezen járóknak ajánljuk. Műszaki adatok: Hosszúság: 145,5 cm Szélesség: 67 cm Kerekek: Ø32 cm fúvott gumis Önsúly: 128 kg Max. sebesség: 8 km/h Hasmagasság: 8,6 cm Akkumulátor: 2 db 12V-os Legnagyobb leküzdhető emelkedő: 17,6% Hatótávolság: km (a domborzat és a vezető tömegének függvénye) Terhelhetőség: 205 kg, ebből a kosáré 15kg Indikáció: Olyan műlábbal és járógéppel is járásképtelen mozgássérült részére, aki - oktatásban való részvétele, munkahelyére való eljutása, aktív életvitele érdekében, illetve kiskorú gyermeke nevelésével összefüggésben rendszeresen kültéren közlekedik, és - fizikális és mentális állapota alapján képes az eszköz kormányzására és a kezelőszervek működtetésére, valamint meredek emelkedőn a hajtókarral történő rásegítésre. Felírási jogosultság: Az eszköz felírása a beteg mozgásszervi rehabilitációs kezelőorvosa és : az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet szakorvosa vagy az orvostudományi egyetem mozgásszervi rehabilitációs intézetének szakorvosa vagy a megyei rehabilitációs szakfőorvos vagy mozgásszervi rehabilitációs osztályvezető főorvos együttes rendelésével történhet. Megjegyzés: az alábbi eszközök kihordási időn belül párhuzamosan nem írhatóak fel: Aktív kerekesszék ( ), Elektromos utcai kerekesszék ( ) Az eszköz ártámogatással történő rendeléséhez a REP szakértő főorvosának szakmai ellenjegyzése szükséges. 3

3 el-go/m elektromos meghajtású NégYkerekŰ moped Termékünk segítségével nagyobb távolságot tehet meg, mint a hagyományos kerekesszékkel. Kis méreténél fogva mozgékony, ezért a lakásban és azon kívül, hoszszabb távon is kényelmes közlekedési lehetőséget biztosít. A kényelmes be- és kiszállás érdekében a szék ülése kifordítható, kartámaszai felhajthatók. A kezelőszervek működtetéséhez mindkét karra szükség van, ezért alsóvégtag sérülteknek, vagy nehezen járóknak ajánljuk. Műszaki adatok: Beülőszélesség: cm között állítható, fokozatmentesen Maximális sebesség: 8 km/h Kapaszkodóképesség: 15% Önsúly: 89,7 kg Terhelhetőség: 135 kg, ebből a kosáré 15kg Egy feltöltéssel (a terepviszonyoktól függően) kb. 40 km-t tud megtenni Méretei: 130,5 cm hosszú, 61 cm széles, 99 cm magas A biztonságos közlekedést biztosító elemek: akkumulátorról működő első világítás hangjelző automatikus motorfék 4 Indikáció: Olyan műlábbal és járógéppel is járásképtelen mozgássérült részére, aki - oktatásban való részvétele, munkahelyére való eljutása, aktív életvitele érdekében, illetve kiskorú gyermeke nevelésével összefüggésben rendszeresen kültéren közlekedik, és - fizikális és mentális állapota alapján képes az eszköz kormányzására és a kezelőszervek működtetésére, valamint meredek emelkedőn a hajtókarral történő rásegítésre. Felírási jogosultság: Az eszköz felírása a beteg mozgásszervi rehabilitációs kezelőorvosa és : az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet szakorvosa vagy az orvostudományi egyetem mozgásszervi rehabilitációs intézetének szakorvosa vagy a megyei rehabilitációs szakfőorvos vagy mozgásszervi rehabilitációs osztályvezető főorvos együttes rendelésével történhet. Megjegyzés: az alábbi eszközök kihordási időn belül párhuzamosan nem írhatóak fel: Aktív kerekesszék ( ), Elektromos utcai kerekesszék ( ) Az eszköz ártámogatással történő rendeléséhez a REP szakértő főorvosának szakmai ellenjegyzése szükséges.

4 el-go elektromos meghajtású HÁrOmkerekŰ moped Termékünk segítségével nagyobb távolságot tehet meg, mint a hagyományos kerekesszékkel. Kis méreténél fogva mozgékony, ezért a lakásban és azon kívül, hoszszabb távon is kényelmes közlekedési lehetőséget biztosít. A kényelmes be- és kiszállás érdekében a szék ülése kifordítható, kartámaszai felhajthatók. A kezelőszervek működtetéséhez mindkét karra szükség van, ezért alsóvégtag sérülteknek, vagy nehezen járóknak ajánljuk. Műszaki adatok: Beülőszélesség: cm között állítható, fokozatmentesen Maximális sebesség: 8 km/h Kapaszkodó képesség: 15% Önsúlya: 77 kg Terhelhetőség: 135 kg, ebből a kosáré 15kg Egy feltöltéssel (a terepviszonyoktól függően) kb. 40 km-t tud megtenni Méretei: 130,5 cm hosszú, 61 cm széles, 99 cm magas A biztonságos közlekedést biztosító elemek: akkumulátorról működő első világítás automatikus motorfék hangjelző Indikáció: Olyan műlábbal és járógéppel is járásképtelen mozgássérült részére, aki - oktatásban való részvétele, munkahelyére való eljutása, aktív életvitele érdekében, illetve kiskorú gyermeke nevelésével összefüggésben rendszeresen kültéren közlekedik, és - fizikális és mentális állapota alapján képes az eszköz kormányzására és a kezelőszervek működtetésére, valamint meredek emelkedőn a hajtókarral történő rásegítésre. Felírási jogosultság: Az eszköz felírása a beteg mozgásszervi rehabilitációs kezelőorvosa és : az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet szakorvosa vagy az orvostudományi egyetem mozgásszervi rehabilitációs intézetének szakorvosa vagy a megyei rehabilitációs szakfőorvos vagy mozgásszervi rehabilitációs osztályvezető főorvos együttes rendelésével történhet. Megjegyzés: az alábbi eszközök kihordási időn belül párhuzamosan nem írhatóak fel: Aktív kerekesszék ( ), Elektromos utcai kerekesszék ( ) Az eszköz ártámogatással történő rendeléséhez a REP szakértő főorvosának szakmai ellenjegyzése szükséges. 5

5 B-4220/V elektromos meghajtású utcai kerekesszék Az irányító egység igény szerint a jobb és a bal oldalon is elhelyezhető, oldalra kihajtható, s a használó igénye és szükséglete szerint programozható A kényelmes ki- és beszálláshoz a karfák felhajthatók Szétszedhető Az utazás kényelmét szolgálja a több fokozatban dönthető ülés A biztonságos közlekedést jelzőfény, irányjelző és hangjelző segíti A meghajtó energiát az ülés alatt elhelyezett két darab akkumulátor biztosítja Egy feltöltéssel megtehető távolság: sík úton max. 32 km Max. sebesség: 8 km/h Beülőszélesség: cm között fokozatmentesen állítható Kapaszkodóképesség: 15% Terhelhetőség: 150 kg Hosszúság : 107 cm Szélesség : 63 cm Ülése kifordítható 6 Indikáció: Nagyfokú végleges járásnehezítettség esetén, ha a beteg egyéb járást segítő eszközzel hosszabb távú helyváltoztatásra képtelen, emellett olyan fokú felső végtagi károsodása van, amely miatt mechanikus kerekesszék hajtására képtelen. Felírási jogosultság: Az eszköz felírása a beteg mozgásszervi rehabilitációs kezelőorvosa és : az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet szakorvosa vagy az orvostudományi egyetem mozgásszervi rehabilitációs intézetének szakorvosa vagy a megyei rehabilitációs szakfőorvos vagy mozgásszervi rehabilitációs osztályvezető főorvos együttes rendelésével történhet. megjegyzés: az eszköz ártámogatással történő rendeléséhez a REP szakértő főorvosának szakmai ellenjegyzése szükséges.

6 B-4220/X elektromos meghajtású utcai kerekesszék Az irányító egység igény szerint a jobb és a bal oldalon is elhelyezhető, oldalra kihajtható, s a használó igénye és szükséglete szerint programozható A kényelmes ki- és beszálláshoz a karfák felhajthatók Szétszedhető Az utazás kényelmét szolgálja a több fokozatban dönthető ülés A biztonságos közlekedést jelzőfény, irányjelző és hangjelző segíti A meghajtó energiát az ülés alatt elhelyezett két darab akkumulátor biztosítja Egy feltöltéssel megtehető távolság: sík úton max. 32 km Max. sebesség: 8 km/h Beülőszélesség: cm között fokozatmentesen állítható Kapaszkodóképesség: 14% Terhelhetőség: 180 kg Hosszúság : 113,5 cm Szélesség : 63,5 cm Indikáció: Nagyfokú végleges járásnehezítettség esetén, ha a beteg egyéb járást segítő eszközzel hosszabb távú helyváltoztatásra képtelen, emellett olyan fokú felső végtagi károsodása van, amely miatt mechanikus kerekesszék hajtására képtelen. Felírási jogosultság: Az eszköz felírása a beteg mozgásszervi rehabilitációs kezelőorvosa és : az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet szakorvosa vagy az orvostudományi egyetem mozgásszervi rehabilitációs intézetének szakorvosa vagy a megyei rehabilitációs szakfőorvos vagy mozgásszervi rehabilitációs osztályvezető főorvos együttes rendelésével történhet. megjegyzés: az eszköz ártámogatással történő rendeléséhez a REP szakértő főorvosának szakmai ellenjegyzése szükséges. 7

7 BerkO JO-30 elektromos meghajtású szobai kerekesszék A BERKO jo-30 kerekesszéket kizárólag beltéri használatra ajánljuk. Rendkívül kis méretének és jó fordulékonyságának köszönhetően kiválóan használható szűk helyeken. Egyszerűen és gyorsan négy részre szedhető, ezáltal könnyen tárolható és szállítható. Műszaki adatok: Beülőszélesség: cm Teljes szélesség: cm Beülő mélység: 40 cm Teljes hosszúság: 81 cm Teljes magasság: 93,5 cm Terhelhetőség: 115 kg Önsúly: 64,7kg Max. sebesség: 6 km/h Hatótávolság:16 km Fordulási kör: 140 cm Legnagyobb leküzdhető emelkedő: 6 (10,5%) Max. küszöb magasság: 3,5 cm Akkumulátor: 2 db 12V-os 8 Indikáció: Nagyfokú végleges járásnehezítettség esetén, ha a beteg egyéb járást segítő eszközzel hosszabb távú helyváltoztatásra képtelen, emellett olyan fokú felső végtagi károsodása van, amely miatt mechanikus kerekesszék hajtására képtelen. Felírási jogosultság: Az eszköz felírása a beteg mozgásszervi rehabilitációs kezelőorvosa és : az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet szakorvosa vagy az orvostudományi egyetem mozgásszervi rehabilitációs intézetének szakorvosa vagy a megyei rehabilitációs szakfőorvos vagy mozgásszervi rehabilitációs osztályvezető főorvos együttes rendelésével történhet. megjegyzés: az eszköz ártámogatással történő rendeléséhez a REP szakértő főorvosának szakmai ellenjegyzése szükséges.

8 B-4220/sz elektromos meghajtású szobai kerekesszék Acél csővázas elektromos kerekesszék színes szinter bevonattal Az irányító egység igény szerint a jobb és a bal oldalon is elhelyezhető, hosszirányban állítható, s a használó igénye és szükséglete szerint programozható A négy darab fúvott gumis kerék közül a két hátsót 24 V-os elektromos motor hajtja A meghajtó energiát az ülés alatt elhelyezett 2 db 12 V-os akkumulátor biztosítja A szék az akkumulátorok és az akkumulátor tartók kiemelését követően összecsukható, a kartámlák, a háttámla és a lábtartók kiemelhetők Automatikus elektromos, ill. mechanikus rögzítőfékkel rendelkezik Egyszeri feltöltéssel megtehető távolság: kb. 19 km Kapaszkodóképesség: 17,5% Beülőszélesség: 41cm, 46cm Terhelhetőség: 125 kg Indikáció: Nagyfokú végleges járásnehezítettség esetén, ha a beteg egyéb járást segítő eszközzel hosszabb távú helyváltoztatásra képtelen, emellett olyan fokú felső végtagi károsodása van, amely miatt mechanikus kerekesszék hajtására képtelen. Felírási jogosultság: Az eszköz felírása a beteg mozgásszervi rehabilitációs kezelőorvosa és : az Országos Orvosi Rehabilitációs Intézet szakorvosa vagy az orvostudományi egyetem mozgásszervi rehabilitációs intézetének szakorvosa vagy a megyei rehabilitációs szakfőorvos vagy mozgásszervi rehabilitációs osztályvezető főorvos együttes rendelésével történhet. megjegyzés: az eszköz ártámogatással történő rendeléséhez a REP szakértő főorvosának szakmai ellenjegyzése szükséges. 9

9 AZ EGYEDI IRÁNYÍTÁS ELEKTROMOS KEREKESSZÉKEKHEZ Szabályozás nélküli (kapcsolós): pedálkapcsoló, különböző testrészekhez helyezett kapcsolók, asztalra helyezett kapcsolók, kézben tartható kapcsolók, szájjal irányító, rádió távirányítás Átmenet nélkül szabályzók (proporcionális): láb joystick, különböző testrészekhez helyezett joystick állal, nyelvvel (mikro joystick), ajakkal (mikro joystick), ujjal irányító joystick (optikai szenzor), fej joystick Ǿ Ǿ Joystick tartozékok: kiegészítők a joystick és a beteg kapcsolat illesztésére Ǿ Ǿ Feladatunk: az ügyfél koordinációjánk és igényeinek megfelelő irányító egység kiválasztása és adaptálása 10

10 B-4205 tranzit Fektetőszék A B-4205 tranzit fektetőszék elsősorban mozgássérült és járásképtelen betegek részére készül szobai és korlátozottan utcai (szilárd burkolatú akadálymentesített) használatra. Alkalmazható továbbá kórházakban, rendelőintézetekben, valamint minden olyan intézményben, ahol mozgássérült, ill. helyváltoztatási nehézségekkel küzdő, vagy attól orvosilag eltiltott személyeket (betegeket) kell különböző okok miatt mozgatni. Műszaki adatok: Lábtartó: szögben állítható, kihajtható, leszerelhető, magasságban állítható. Kartámasz: kivehető Első kerekek: Ø 20 cm tömör Hátsó kerekek: Ø 60 cm tömör Keréktengely: fix, menetes rögzítés Pótalkatrészek: a kerekesszék minden egyes részegysége, mint pótalkatrész rendelhető Méretek: Beülőszélesség : cm Ülésmagasság : 51 cm Beülőmélység: 41 cm Háttámla magasság: 52 cm Terhelhetőség: 125 kg Teljes szélesség: Beülőszélesség +18cm Teljes hossz: 115 cm Tömeg: 21 kg Indikáció: Mozgássérült vagy önálló mozgásra nem képes gyermekek és felnőttek részére, akik különféle megtámasztást, rögzítést igényelnek a szállításukhoz Felírási jogosultság: Rehabilitációs szakorvos, ortopéd szakorvos, neurológus szakorvos, idegsebész szakorvos, gyermeksebész szakorvos * megjegyzés: 18 éves kor alatt rendelhető. 11

11 B-4200/m ÖNHaJtós kerekesszék Összecsukható váz, felhajtható kartámasz Felhajtható, kifordítható, levehető lábtartó Tömör első és hátsó kerekek, kivehető hátsó kerekek Hat ponton állítható hátsó kerék felfüggesztés Öt ponton állítható lábtartó Ergonómikus kialakítású rögzítő fék Könnyen tisztántartható gyöngyvászon üléstámla és ülőlap, oldalsó és hátsó macskaszemek Teljes szélesség: beülő szélesség + 18 cm Műszaki adatok: Beülőszélesség: cm Beülőmélység: 43 cm Ülőlap magassága a földtől mérve: cm (beállítható) Háttámla magasság: 43 cm Súly: 19,5 kg Legnagyobb terhelhetőség: 125 kg Indikáció: nagyfokú végleges járásnehezítettség esetén, ha a beteg egyéb járást segítő eszközzel hosszabb távú helyváltoztatásra képtelen. Felírási jogosultság: neurológus szakorvos, idegsebész szakorvos, ortopéd szakorvos, rehabilitációs szakorvos, sebész szakorvos, traumatológus szakorvos, gyermeksebész szakorvos. megjegyzés: megújult, formatervezett standard kerekesszék. 12

12 B-4200 ÖNHaJtós kerekesszék Összecsukható, szétszedhető Acélcső vázszerkezettel, színes színter bevonattal Az első kerekek forgózsámolyosak A hátsó kerekek 24 átmérőjűek, fékezhetők, és fix vagy (opcióként) kivehető tengellyel szereltek A lábtámaszok felhajthatók Beülőszélesség: (100 kg-os terhelhetőség esetén) Felnőtt méret: 41, 46 cm B-4200/XXL beülőszélességei (mely egyedi méretre készül, 150kg-os terhelhetőséggel, eltérő áron): 50, 55, 60, 65 cm Indikáció: Nagyfokú végleges járásnehezítettség esetén, ha a beteg egyéb járást segítő eszközzel hosszabb távú helyváltoztatásra képtelen. Felírási jogosultság: Neurológus szakorvos, idegsebész szakorvos, ortopéd szakorvos, rehabilitációs szakorvos, sebész szakorvos, gyermeksebész szakorvos, traumatológus szakorvos. 13

13 B-4200/P ÖsszeCsukHató, szétszedhető kerekesszék Standard felszereltség: Hátrahajtható és kiemelhető kartartók Kiemelhető és felhajtható lábtartók Fékezhető, tömör hátsó kerekek 24 Forgózsámolyos, 200x30-as tömör első kerék Nagyszilárdságú váz Rendelhető külön tartozékok: Fokban állítható lábtartók (támogatott) Fejtartó (nem támogatott) Rendelhető (utólag nem rendelhető, csak felíráskor) magasított dönthető háttámlával (támogatott). Teljes szélessége: beülő szélesség + 18 cm Műszaki adatok: súly: 17,4 kg beülőszélesség: 37, 40, 43, 46, 49, 52 cm teherbírás: 125 kg Indikáció: nagyfokú végleges járásnehezítettség esetén, ha a beteg egyéb járást segítő eszközzel hosszabb távú helyváltoztatásra képtelen. Felírási jogosultság: neurológus szakorvos, idegsebész szakorvos, ortopéd szakorvos, rehabilitációs szakorvos, sebész szakorvos, traumatológus szakorvos, gyermeksebész szakorvos. 14

14 B-4210 JOBBkezes HaJtÁsÚ B-4211 Balkezes HaJtÁsÚ Az egykezes hajtású adapterrel felszerelt olyan mozgáskorlátozott személyek számára készültek, akiknek egyik felső végtagjuk súlyosan károsodott. Hajtórácsos: a kerekesszékkel együtt összecsukódik Beülőszélesség: - gyermek méret: 32, 35 cm - felnőtt méret: 41, 46 cm A kerekesszék teljes szélessége: a beülőszélesség + 22 cm! Terhelhetősége: 100 kg Indikáció: nagyfokú végleges járásnehezítettség esetén, ha a beteg egyéb járást segítő eszközzel hosszabb távú helyváltoztatásra képtelen. Felírási jogosultság: neurológus szakorvos, idegsebész szakorvos, ortopéd szakorvos, rehabilitációs szakorvos, sebész szakorvos, traumatológus szakorvos, gyermeksebész szakorvos. 15

15 B-4233 JOBBkezes-, Balkezes HaJtÁsÚ kültéri B-4233 fix padlólemezzel és felhajtható karfával készül, jobb- és balkezes változatban is Acélcső vázszerkezet, színes színter bevonattal, egyes alkatrészek krómozottak Műbőr kárpitozás jó manőverezési képességű, nagy stabilitású, kültéri közlekedésre alkalmas A be- és kiszállást segíti a hátsó kerekeket rögzítő fék és hátra hajtható karfák Az ülés alatti csomagtartó 20 kg teher szállítására alkalmas Terhelhetőség: 100 kg + 20 kg a csomagtartó Indikáció: Nagyfokú végleges járásnehezítettség esetén, ha a beteg egyéb járást segítő eszközzel hosszabb távú helyváltoztatásra képtelen Felírási jogosultság: Neurológus szakorvos, idegsebész szakorvos, ortopéd szakorvos, rehabilitációs szakorvos, sebész szakorvos, gyermeksebész szakorvos, traumatológus szakorvos 16

16 B-4230 JOBBkezes, B-4231 Balkezes HaJtÁsÚ kültéri B-4230 jobbkezes hajtású B-4231 balkezes hajtású Acélcső vázszerkezet, színes színter bevonattal, egyes alkatrészek krómozottak Műbőr kárpitozás jó manőverezési képességű, nagy stabilitású, kültéri közlekedésre alkalmas A be- és kiszállást segíti a felhajtható karfa Hátsó kerekekre ható rögzítőfékkel és az első kerekekre ható üzemi fékkel felszerelve Az ülés alatti csomagtartó 20 kg teher szállítására alkalmas A lábtartók szögben és hosszban állíthatók és kiemelhetők Terhelhetőség: 100 kg + 20 kg a csomagtartó Indikáció: Nagyfokú végleges járásnehezítettség esetén, ha a beteg egyéb járást segítő eszközzel hosszabb távú helyváltoztatásra képtelen Felírási jogosultság: Neurológus szakorvos, idegsebész szakorvos, ortopéd szakorvos, rehabilitációs szakorvos, sebész szakorvos, gyermeksebész szakorvos, traumatológus szakorvos 17

17 PNeumat antidecubitus ÜlőPÁrNÁk Pneumat antidecubitus ülőpárnák A Pneumat párnák önálló cellákból épülnek fel, melynek mindegyike egymástól függetlenül mozoghat fel-le, csavarodhat, görbülhet, így pontosan igazodik a test anatómiai felületéhez. Mikor a beteg bemerül a Pneumat párna felületébe, a visszaható erő és nyomás a felület minden pontján azonos. A bemerülés által a test nagyobb felületen érintkezik a párna felületével, így az javítja a nyomás elosztását. A Pneumat terméket alkotó lágy, rugalmas, egymással összefüggő légterű cellák nyomásának beállításával a felület egyénre szabottan illeszkedik a test ülőfelületéhez. A cellák követik a felület helyzetének, vagy alakjának változását, így segítik a vérkeringést. Az egyedülálló cellás szerkezet a szöveteknek deformálás nélküli bemerülést tesz lehetővé, így minimálisra csökkenti a decubitus kockázatát. A cellák sima felszíne és a cellák önálló mozgása jelentősen csökkenti a súrlódást és a nyíróerőt. Közlöny szerinti megnevezés: 1 légkamrás: PNEUMAT 2 légkamrás: PNEUMAT II. KN két légkamrás antidecubitus ülőpárna 4 légkamrás: PNEUMAT IV. KN négy légkamrás antidecubitus ülőpárna 1 és 2 kamrás Magasság : 5 cm Mélység szélesség,: -40 cm x 40 cm, -40 cm x 44 cm egyedi rendelésre: -30 cm x 30 cm -34 cm x 34 cm -40 cm x 34 cm -44 cm x 44 cm -44 cm x 48 cm 4 kamrás Magasság : 5 cm Szélesség, mélység: 40 cm x 40 cm 18 Indikáció: Felfekvések megelőzésére, kialakult felfekvések kezelésére érzéskieséssel rendelkező, járásképtelen, mozgássérült betegeknek, akiknek az állapota végleges Felírási jogosultság: Kizárólag háziorvos, a következők javaslatára: traumatológus szakorvos, ortopéd szakorvos, rehabilitációs szakorvos, sebész szakorvos, geriáter szakorvos, gyermekgyógyász szakorvos

18 B-4291 PIlle utazókocsi A sérült gyermekek rövid távú mozgatására, közlekedési eszközzel, gépkocsival történő szállítására, illetve rövid idejű benne tartózkodásra fejlesztettük ki a masszív, mégis rendkívül könnyű, mindössze 7,5kg-os Pille utazókocsinkat. A termék egyszerűen kezelhető, kis méretre összecsukható, ezáltal könnyen szállítható, tárolható, egy kézben is kényelmesen vihető. A kocsi kialakítása során figyelembe vettük a gyermekek folyamatos növekedését, ezért a lábtartó üléshez viszonyított távolsága három fix méretre állítható. A gyermek biztonsága érdekében a kocsi tartozéka a 4 pontos, szabályozható biztonsági öv. Vázszerkezete alumínium csőből készült, színes műanyag bevonattal. Két hátsó kereke rögzítőfékkel fékezhető. Kárpitozása igényes, erős anyagból készült, amely a vázról levehető, így könnyen mosható, tisztítható. A gyermekkocsi alapfelszereltsége: állítható fejtámasz merevített ülés és háttámla terpesztő ék Külön rendelhető tartozék: hordtáska Műszaki adatok: Teherbírás: max. 70 kg Beülő széllesség: 40 cm, a keskeny változaté 32 cm Szélesség: 45 cm Hosszúság: 85 cm Indikáció: Mozgássérült vagy önálló mozgásra nem képes gyermekek és felnőttek részére, akik különféle megtámasztást, rögzítést igényelnek a szállításukhoz Felírási jogosultság: Rehabilitációs szakorvos, ortopéd szakorvos, neurológus szakorvos, idegsebész szakorvos, gyermeksebész szakorvos * Megjegyzés: 18 éves kor alatt rendelhető. 19

19 BuggI COrzO gyermekkocsi A sérült gyermekek rövid távú mozgatására, közlekedési eszközzel, gépkocsival történő szállítására, illetve rövid idejű benne tartózkodásra tervezett utazókocsi. A termék egyszerűen kezelhető, kis méretre összecsukható, ezáltal könnyen szállítható, tárolható, egy kézben is kényelmesen vihető. A gyermekkocsi alapfelszereltsége: 5 ponton rögzítő biztonsági öv Külön rendelhető tartozék: Fejtámasz Terpesztő ék Nap- és esővédő Beülőszélesség teherbírás I. méret: MINI 30cm 45kg II. méret: STD 34cm 55kg III. méret: MAXI 38cm 75kg * a kárpit színe és a felszereltség eltérhet a képen bemutatott modellétől Indikáció: Mozgássérült vagy önálló mozgásra nem képes gyermekek és felnőttek részére, akik különféle megtámasztást, rögzítést igényelnek a szállításukhoz Felírási jogosultság: Rehabilitációs szakorvos, ortopéd szakorvos, neurológus szakorvos, idegsebész szakorvos, gyermeksebész szakorvos * megjegyzés: 18 éves kor alatt rendelhető. 20

20 BuggI PrIm gyermekkocsi Az összecsukható gyermekkocsi sérült gyermekek számára készült, utcai és szobai használatra. Hasonlóan tetszetős, könnyen kezelhető és szállítható, mint bármely más, az üzletekben kapható gyermekkocsi. Állítható testtámasztó rendszere különféle beállítási lehetőségeket biztosít a gyermek testméretének és helyzetének megfelelően, akár egész napon át is használható. Fokozatmentesen állítható a háttámla és a lábtartó dőlésszöge, valamint ezek együttesen is. A gyermekkocsi alapfelszereltsége: 4 ponton rögzítő biztonsági öv Fejtámasz Terpesztő ék Rendelhető külön tartozékok: Nap- és esővédő Kosár Beülőszélesség teherbírás I. méret: MINI 30cm 35kg II. méret: STD 34cm 35kg III. méret: MAXI 38cm 50kg * a kárpit színe és a felszereltség eltérhet a képen bemutatott modellétől Indikáció: Mozgássérült vagy önálló mozgásra nem képes gyermekek és felnőttek részére, akik különféle megtámasztást, rögzítést igényelnek a szállításukhoz Felírási jogosultság: Rehabilitációs szakorvos, ortopéd szakorvos, neurológus szakorvos, idegsebész szakorvos, gyermeksebész szakorvos * Megjegyzés: 18 éves kor alatt rendelhető. 21

ke rekesszékek ortopédiai műhely, gyógyászati szaküzlet, szakorvosi rendelések

ke rekesszékek ortopédiai műhely, gyógyászati szaküzlet, szakorvosi rendelések ortopédiai műhely, gyógyászati szaküzlet, szakorvosi rendelések 2 PROMOBIL REHABILITÁCIÓS ZRT. 1106 BUDAPEST, KERESZTÚRI ÚT 4/a. Tel.: (1)433-7190 www.promobil.hu, promobil@promobil.hu 3 Termékünk segítségével

Részletesebben

TERMÉK-SZAKKATALÓGUS 2014

TERMÉK-SZAKKATALÓGUS 2014 TERMÉK-SZAKKATALÓGUS 2014 II. kiadás Rehab Zrt. 2000 SZENTENDRE Kalászi út 3. T: 06-26-88-62-88 F: 06-1-700-1721 www.rehabzrt.hu Rendelésfelvétel: e-mail: nagyker@rehabrt.hu T: 06-26-88-62-89 F: 06-1-700-45-21

Részletesebben

felett) acél csőből is rendelhető

felett) acél csőből is rendelhető B-4372 könyökmankó Alsóvégtag rendellenesség vagy hiány esetén a 2 db könyökmankó használata teljes tehermentesítést biztosít járás közben Alumínium szerkezet, magasság, felnőtt és gyermek méretben Extra

Részletesebben

TERMÉK-SZAKKATALÓGUS 2017

TERMÉK-SZAKKATALÓGUS 2017 TERMÉK-SZAKKATALÓGUS 2017 I. kiadás A Magyar Paralimpiai Csapat bronz fokozatú támogatója Rehab Zrt. 2000 SZENTENDRE Kalászi út 3. T: 06-26-88-62-88 F: 06-1-700-1721 www.rehabzrt.hu Rendelésfelvétel: e-mail:

Részletesebben

Aktív kerekesszékek. Horváth Gergely, Otto Bock Hungaria Kft.

Aktív kerekesszékek. Horváth Gergely, Otto Bock Hungaria Kft. Aktív kerekesszékek Horváth Gergely, Otto Bock Hungaria Kft. 1. Mi az aktív kerekesszék? 2. Hazai aktív székes piac 3. Szabályozás 4. Ellátás menete 5. Kérdések 2 Kerekesszék az az eszköz, amelynek használatával

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró

ember az első! SANO nekünk az elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró elektromos, hernyótalpas lépcsőjáró ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PTR ELEKTROMOS, HERNYÓTALPAS LÉPCSŐJÁRÓ SZEMÉLYSZÁLLÍTÁSRA BIZTONSÁGOS ÉS KÖNNYEN KEZELHETŐ. A LIFTKAR PTR hernyótalpas lépcsőjáró

Részletesebben

REHABILITÁCIÓS ESZKÖZÖK. Kerekesszékek

REHABILITÁCIÓS ESZKÖZÖK. Kerekesszékek REHABILITÁCIÓS ESZKÖZÖK Kerekesszékek Mechanikus, önhajtós A kerekesszék elsősorban mozgássérült és járóképtelen betegek részére készül szobai és korlátozottan utcai (szilárd burkolatú akadálymentesített)

Részletesebben

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W

Min. asztal magasság (mm) Asztal mérete L x B (mm) 700 x 450 815 x 500 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 1010 x 520 830 x 520 1010 x 520 D K W HT kézi mûködtetésû mozgatható emelõasztal Ergonómikus megoldás gépek karbantartásához szükséges alkatrészek, szerszámok megfelelõ munkaba emeléséhez. HT: Kézi mûködtetésû emelõasztal. D: Kettõs olló,

Részletesebben

ember az első! SANO nekünk az elektromos lépcsőjárók

ember az első! SANO nekünk az elektromos lépcsőjárók elektromos lépcsőjárók ember SANO nekünk az az első! LIFTKAR PT LIFTKAR PT EGYSZERŰEN ÉS BIZTONSÁGOSAN A LÉPCSŐKÖN. AZ ÉLETMINŐSÉG, AZ ÉLET ÉLVEZETE ANNAK TELJESSÉGÉBEN, EMBERI KÖZÖSSÉGBEN. Sok oka lehet

Részletesebben

Speciális irányítási lehetőségek. az Ottobock kerekesszékekhez

Speciális irányítási lehetőségek. az Ottobock kerekesszékekhez Speciális irányítási lehetőségek az Ottobock kerekesszékekhez Mobilitás és független élet személyre szabott megoldásokkal Speciális irányítás Az egyéni képességeknek megfelelően Minden kerekesszék használó

Részletesebben

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Dömperek TÍPUS: DP602RM Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Motor: 2 hengeres diesel, 13,6LE, léghűtéses Erőátvitel: Mechanikus tárcsás Váltó: 4 előremenet és

Részletesebben

ZARGES fellépők és munkadobogók

ZARGES fellépők és munkadobogók Összecsukható fellépő ZARGES fellépők és munkadobogók sokoldalúak, praktikusak és jól használhatók. Különösen praktikus a kis magasságban végzett munkákhoz. Minimális helyigény a tárolásnál és szállításnál.

Részletesebben

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6

SZÜLŐÁGYAK, LM-01.3, LM-01.4, LM-01.5, LM-01.6 SZÜLŐÁGYAK, LM-01., LM-01., LM-01.5, LM-01.6 RENDELTETÉS: AZ LM-01., LM-01., LM-01.5 és LM-01.6 szülőágyakat szülészeti-nőgyógyászati kórtermek betegei számára tervezték. Infúziós állvány Ágybetét vízálló,

Részletesebben

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670

5 Xact 295/295P 590 360-440 390-540 - 295 HFR/295 P HFR 590 360-440 510-660 295 US 590 360-440 400-550 - 295 HFR US 590 360-440 520-670 Xact 2 Xact Xact EGY SZÉK AZ ISKOLA MINDEN TERÉBE A multifunkcionális és ergonomikus iskolaszék, az Xact most két méretben is kapható: Xact és Xact Start. Ennek köszönhetően a szék az alsós osztálytermektől

Részletesebben

WP-02, WP-03 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSIK

WP-02, WP-03 BETEGSZÁLLÍTÓ KOCSIK WP-2, WP-3 BETEGZÁLLÍTÓ KOCIK WP-3 BETEGZÁLLÍTÓ KOCI A kórházakban, klinikákon fekvő betegek kórtermek és betegellátó egységek közötti mozgatására szolgál. A kocsi váza festett acélból készült epoxy-poliészter

Részletesebben

SU-10 MŰTŐASZTAL ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: FELHASZNÁLÁS: Oldalirányú döntések. Trendelenburg pozíció

SU-10 MŰTŐASZTAL ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: FELHASZNÁLÁS: Oldalirányú döntések. Trendelenburg pozíció SU-10 MŰTŐASZTAL FELHASZNÁLÁS: ALAPKIÉPÍTÉS: FUNKCIÓK ÉS MOZGATÁSOK: A műtőasztalt kezelések és műtétek végrehajtásához tervezték az általános sebészet, érsebészet, szívsebészet, idegsebészet, urológia,

Részletesebben

Méretek AGV1000. Műszaki adatok AGV1000. Vonóerő AGV1000 (kg) irányfüggetlen vezető nélküli szállítórendszer (FTS) fokozatmentes, max.

Méretek AGV1000. Műszaki adatok AGV1000. Vonóerő AGV1000 (kg) irányfüggetlen vezető nélküli szállítórendszer (FTS) fokozatmentes, max. ADATLAP Movexx AGV1000 2018 Műszaki adatok AGV1000 Méretek AGV1000 Megnevezés Alkalmazás Kocsik súlya Sebesség Kanyarsebesség Kanyar sugár Navigáció Hajtás Hajtott kerekek Fék Rögzítőfék Energiaellátás

Részletesebben

Méretek AGV2500. Műszaki adatok AGV2500. Vonóerő AGV2500 (kg) irányfüggetlen vezető nélküli szállítórendszer (FTS) fokozatmentes, max.

Méretek AGV2500. Műszaki adatok AGV2500. Vonóerő AGV2500 (kg) irányfüggetlen vezető nélküli szállítórendszer (FTS) fokozatmentes, max. ADATLAP Movexx AGV2500 2018 Műszaki adatok AGV2500 Méretek AGV2500 Megnevezés Alkalmazás Kocsik súlya Sebesség Kanyarsebesség Kanyar sugár Navigáció Hajtás Hajtott kerekek Fék Rögzítőfék Energiaellátás

Részletesebben

Itt az idő: első az ár-teljesítmény viszonyában. 12:45h

Itt az idő: első az ár-teljesítmény viszonyában. 12:45h paroplus Itt az idő: első az ár-teljesítmény viszonyában. 12:45h Átgondolt. Meggyőző minőség és funkcionalitás. Állítható magasságú háttámla a feszített hálós kivitelnél is. A forgószék családhoz hasonlóan

Részletesebben

Poliuretán habból készült, antisztatikus párnázat. Lábtartó dőlésének állítása. A lábtartó nyílásának és zárásának állítása

Poliuretán habból készült, antisztatikus párnázat. Lábtartó dőlésének állítása. A lábtartó nyílásának és zárásának állítása SU-02 MŰTŐASZTAL SU-02 MŰTŐASZTALT kezelések és műtétek elvégzésére tervezték az általános sebészet területére, de a megfelelő kiegészítő eszközökkel az ortopédia, proktológia, nőgyógyászat, urológia,

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Műszaki adatok: Q mm/kg 1250 1500

Műszaki adatok: Q mm/kg 1250 1500 Műszaki adatok: Gyártó VENI VENI Típus KMS.AC 1250/1.6 KMS.AC. 1500/1.6 Meghajtás módja Elektromos Elektromos Irányítás gyalogkíséretű gyalogkíséretű Teherbírás h3+h13 / Q max h3+h13 / Q csökkentett Q

Részletesebben

Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa

Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa Egészségügyi- és ápolási termékek katalógusa 2016. Április Katalógus sorszáma: 2016/004 Tartalomjegyzék I. Ápolási ágyak, éjjeliszekrények 1. Mechanikus ápolási ágyak 2. Hidraulikus ápolási ágyak 3. Elektromos

Részletesebben

EUNESE Program az idősek biztonságáért. Orvostechnikai eszközök a balesetek megelőzésére

EUNESE Program az idősek biztonságáért. Orvostechnikai eszközök a balesetek megelőzésére EUNESE Program az idősek biztonságáért Orvostechnikai eszközök a balesetek megelőzésére Budapest, 2007. 03. 06. Csapkovics Bertalan REHAB Zrt. Fürdőkád ülőke Indikáció : alsó végtagot érintő súlyos mozgáskorlátozottság

Részletesebben

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund

tem S H e g e s z t õ 3 8 6 siegmund 386 Lap Lap Basic 1200x800x50 388 Basic 1000x1000x50 390 Basic 1200x1200x50 392 Basic 1500x1000x50 394 Professional 1000x500x100 396 Professional 1000x1000x100 398 Professional 1200x800x100 400 Professional

Részletesebben

Méretek AGV1000-UR. Vonóerő AGV1000-UR (kg) kétirányú vezető nélküli szállítórendszer (FTS) aláfutó raklapkocsi szállító. fokozatmentes, max.

Méretek AGV1000-UR. Vonóerő AGV1000-UR (kg) kétirányú vezető nélküli szállítórendszer (FTS) aláfutó raklapkocsi szállító. fokozatmentes, max. ADATLAP Movexx AGV1000-UR 2018 Műszaki adatok AGV1000-UR Méretek AGV1000-UR Megnevezés Alkalmazás Kocsik súlya Aláfutási magasság Sebesség Kanyarsebesség Kanyar sugár Navigáció Hajtás Hajtott kerekek Fék

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

tem S a s z ta l l á B a k 1 2 4 siegmund

tem S a s z ta l l á B a k 1 2 4 siegmund Asztallábak 124 Lap Alap láb / Alaplemez öntöttvas asztalhoz 126 Alap láb 128 Láb görgővel / Nagy teherbírású görgők 130 Beállítható láb / Beállítható láb görgővel 132 Láb beállítóval 134 Alap láb Basi

Részletesebben

Nitro Rollátor. Használati utasítás. www.gyogyaszat i.h

Nitro Rollátor. Használati utasítás. www.gyogyaszat i.h Nitro Rollátor Használati utasítás www.gyogyaszati.hu MEDIGOR www.gyogyaszat i.h u Rollátor részei 3 1 4 2 6 5 7 12 8 11 10 9 1. Markolat 2. Állítható kormányrúd 3. Foganytyú fényvisszaverõje 4. Fékkar

Részletesebben

Ergonomikus. Hosszantartó. Sokoldalú.

Ergonomikus. Hosszantartó. Sokoldalú. A kiváló minőségű és ergonomikus alkalmazásokkal a Climax kínálat, széles választékot kínál. A raklapemelők, targoncák és ollós raklapemelők kézi és félig elektromos kivitelben kaphatóak. Bizonyos raklapemelők

Részletesebben

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK

UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK UTSTYR / TILBEHØR IGLAND RÖNKSZÁLLÍTÓK ÉS RAKODÓK SWINGTRAC A SWINGTRAC-RENDSZER : egyedülállóan kialakított megoldás, amely egyszerűbbé teszi a gép manőverezését, rossz területeken, ahol a kövek és tuskók

Részletesebben

www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55

www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55 EGYÉB BÚTOROK 1 V Á R Ó T E R M I B Ú T O R O K LOBBY 715 drapp fekete 87 500 Ft 87 500 Ft MONT MARTRE 100 AU * műbőr * 41 750 Ft 51 000 Ft * AU: 200,303,503,601,703,804 műbőr: 20 féle színben teljes magasság:

Részletesebben

Megrendelőlap és felmérési útmutató

Megrendelőlap és felmérési útmutató Megrendelőlap és felmérési útmutató Érvényes 2006 szeptembertől. Felmérési útmutató G - Az üléstámla magassága Felmérése a hátsó rúd tetejétől az üléscső tetejéig a keret hátuljánál G H H - Hátsó szög

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG

ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG ABLOY AJTÓCSUKÓK- KIVÁLÓ TELJESÍTMÉNY ÉS MEGBÍZHATÓSÁG Az ABLOY magas biztonsági termékeit az egész világon ismerik és elismerik. Széles termékskálánk minden tagja csúcsminôséget képvisel és kiváló teljesítményt

Részletesebben

paro egészséges ülés

paro egészséges ülés paro egészséges ülés paro_net paro_net és paro_business: mindentudó az irodai forgószékek között. A paro_net forgószéket a könnyed, lágyan ívelő kötött anyagból készült hálós háttámla, míg a paro_business

Részletesebben

Kerekesszék. Kerekesszék kiegészítők. Az önhajtós kerekesszék ellátás indikációi a 19/2003. (IV. 29.) ESzCsM rendelet szerint

Kerekesszék. Kerekesszék kiegészítők. Az önhajtós kerekesszék ellátás indikációi a 19/2003. (IV. 29.) ESzCsM rendelet szerint Kerekesszék A kerekesszék - szerkezete, módosítások - rendeléskor vizsgálandó területek - és a környezet Az önhajtós kerekesszék ellátás indikációi a 19/2003. (IV. 29.) ESzCsM rendelet szerint Egy- és

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT!

TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! Display-k Display TOVÁBBI INFORMÁCIÓKÉRT LÁTOGASSA MEG WEBOLDALUNKAT! www.zaszlo.eu www.zaszlo.eu Roll Up Prémium A Roll Up Prémium elegáns, ezüst színű állvány. Igényes külleme mellett legfontosabb a

Részletesebben

NAVIGO. egy szék, számtalan lehetõség

NAVIGO. egy szék, számtalan lehetõség NAVIGO NAVIGO háttámla szellõzõrések egy szék, számtalan lehetõség 3 féle háttámla kialakítás 3 féle syncron mechanika 2 féle csillagláb 2 féle színvariáció 6 féle variáció 4 féle színvaráció BASIC FS

Részletesebben

szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag:

szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag: 3500 szövetes főnöki fotel Méretek: teljes magasság: 116-124 cm ülésmagasság: 48-56 cm ülésmélység: 44 cm ülésszélesség: 51 cm súly: 19 kg Alapanyag: műanyag szövet Választható kivitel: váz szín: fekete

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Tartalomjegyzék Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

Kerámiaipari kisgépek és berendezések

Kerámiaipari kisgépek és berendezések Kerámiaipari kisgépek és berendezések Elektromos korongozógép (HSL Profi GS III) Kiváló minőségű közvetlen meghajtású ( kúpkerék nélküli ) motorral ellátott elektromos korongozó gép. A lehető legalacsonyabb

Részletesebben

MOZGÁS SEGÉDESZKÖZEI. Ápolási - rehabilitációs - segédeszköz katalógus. www.gyogyaszati.hu

MOZGÁS SEGÉDESZKÖZEI. Ápolási - rehabilitációs - segédeszköz katalógus. www.gyogyaszati.hu MEDIG O R ww w.gyogyaszati.hu MOZGÁS SEGÉDESZKÖZEI Ápolási rehabilitációs segédeszköz katalógus 2013 ww w.gyogya sz ati.hu ME D IGOR Témakör: A mozgásban nehezítettek számára számtalan terméket javaslunk,

Részletesebben

TENNESSEE OKLAHOMA O P E R A T Í V F O R G Ó S Z É K E K I R O D A B Ú T O R E L S Ő K É Z B Ő L!

TENNESSEE OKLAHOMA O P E R A T Í V F O R G Ó S Z É K E K I R O D A B Ú T O R E L S Ő K É Z B Ő L! TENNESSEE teljes magasság 110-120 garancia 1 év ülésmagasság 47-57 térfogat 0,12 m 3 teljes szélesség 62 kárpitigény - ülésszélesség 49 szállítható készlet ülésmélység 50 O P E R A T Í V F O R G Ó S Z

Részletesebben

Akadálymentesítés Felsőfokon BKI- 1 típusú lépcsőmászók

Akadálymentesítés Felsőfokon BKI- 1 típusú lépcsőmászók Akadálymentesítés Felsőfkn BKI- 1 típusú lépcsőmászók Aluhit Kft 2510 Drg Úttörő u. 20. inf@aluhit.hu Tel.:06-20/922-47-77 A klasszikus SA-2 Adapter A Klasszikus SA-2 típusú termékünk egy könnyen használható,

Részletesebben

ComfortControl 01 DŐLÉS-BLOKKOLÁS 02 DŐLÉS-ELLENÁLLÁS 05 HÁTTÁMLA MAGASSÁGA 03 ÜLÉSMÉLYSÉG 06 HÁTTÁMLA SZÖGE 04 ÜLÉSMAGASSÁG 07 KARFA MAGASSÁG

ComfortControl 01 DŐLÉS-BLOKKOLÁS 02 DŐLÉS-ELLENÁLLÁS 05 HÁTTÁMLA MAGASSÁGA 03 ÜLÉSMÉLYSÉG 06 HÁTTÁMLA SZÖGE 04 ÜLÉSMAGASSÁG 07 KARFA MAGASSÁG 1. lépés: Oldja ki a széket. 01 DŐLÉS-BLOKKOLÁS 2. lépés: Igazítsa a széket a testéhez. 02 DŐLÉS-ELLENÁLLÁS 03 ÜLÉSMÉLYSÉG 04 ÜLÉSMAGASSÁG 3. lépés: Igazítsa a széket munkastílusához. 05 HÁTTÁMLA MAGASSÁGA

Részletesebben

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló székek

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló székek Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló székek Aluhit Kft 2510 Dorog Úttörő u. 20. info@aluhit.hu Tel.:06-20/922-47-77 Nélkülözhetetlen az épületben vészhelyzet esetén Előfordulhatnak a következő helyzetek

Részletesebben

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre.

ZARGES Z 300 / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. ZARGES / Z 200 termékcsalád egy tökéletes termék minden felhasználási területre. A legtöbb Zarges termék esetében két különböző felépítésű modell között választhat. Mindkét esetben egyértelmű a garantált

Részletesebben

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló matracok

Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló matracok Akadálymentesítés Felsőfokon Evakuáló matracok Aluhit Kft 2510 Dorog Úttörő u. 20. info@aluhit.hu Tel.:06-20/922-47-77 Fekvő evakuáció vészhelyzetben A menekülő matrac segítségével a rászoruló személyt,

Részletesebben

www.kebtechnika.hu Univerzális szórókocsi A legjobb megoldás: Korróziv anyagok szórására is alkalmas (só, m trágya, nedvesség hatására köt anyagok)

www.kebtechnika.hu Univerzális szórókocsi A legjobb megoldás: Korróziv anyagok szórására is alkalmas (só, m trágya, nedvesség hatására köt anyagok) Der Tank- und Behälter-Profi Univerzális szórókocsi A legjobb megoldás: Korróziv anyagok szórására is alkalmas (só, m trágya, nedvesség hatására köt anyagok) Precíz kialakítás Változó szorási tulajdonságok

Részletesebben

M5N SZÉRIA. Szabó István

M5N SZÉRIA. Szabó István M5N SZÉRIA Szabó István Az előző szériát jól ismerjük, stabil, üzembiztos gépek..mik a lényegi változások? A motor CR lett, DPF szűrővel,73,93,105le-s változatok Elektronikus vezérlésű irányváltó 3x 6

Részletesebben

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház:

Forgattyús tengely alátámasztás: Állítható magasságú kézi fogantyú: Alumínium présöntvény ház: Forgattyús tengely alátámasztás: A forgattyús tengely alátámasztása a tengelynek kiegészít, oldalsó stabilitást biztosít ez csökkenti a motor sérülésének kockázatát a forgattyús tengely elhajlása miatt,

Részletesebben

MANUMED BASIC. Fix magasság 80/83 cm Nagyon stabil

MANUMED BASIC. Fix magasság 80/83 cm Nagyon stabil MANUMED BASIC A kezelőágy vizsgálatra és kezelésekre is alkalmas.kitűnő minőségű anyagokból készűlt, fix magassággal (80cm) és könnyen állítható szekciókkal rendelkezik. Fej illetve hátrésszel rendelkező

Részletesebben

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám

www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám www.klauke.com LS 50-L FLEX 360 fokban forgatható fejű akkuhidraulikus lyukasztó szerszám LS 50-L FLEX Akkuhidraulikus lyukasztó szerszám Rugalmas és könnyű. Állítható alumínium fej 360 fokban forgatható

Részletesebben

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás blokkolt háttámla

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás blokkolt háttámla ORLANDO 3 EF-szövet LE-bõr* ORLANDO ES R16H-CR ST28-POL xx SH 66 900,- 84 800,- A megadott árak nettó kereskedelmi árak. * Valódi bõr kárpitozás a székek front ülõrészén. 103,5-117 19-29 46-59,5 ORLANDO

Részletesebben

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció

F l e x C o m. Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Kombinációs egység F l e x C o m Maximális rugalmasságot biztosító új koncepció Setting the standard 7,5 tonna össztömeg GVW jármű A hidraulikusan mozgatható válaszfal Nagyon felhasználóbarát Hidraulikus

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Fellépők és szerelődobogók 3

Fellépők és szerelődobogók 3 Fellépők és szerelődobogók reppy két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. Rolly két oldalon járható összecsukható fellépő 0. o. reppo két oldalon járható összecsukható fellépő. o. oppy XL összecsukható

Részletesebben

Beállítási útmutató Mirra székhez

Beállítási útmutató Mirra székhez Beállítási útmutató Mirra székhez L Az itt látható útmutató tartalmazza az összes lehetséges beállítást. A beállítások felszereltségtől és modelltől függően változhatnak. A Mirra szék beállítási útmutató

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Toro lombeltakarító gépek

Toro lombeltakarító gépek KIS- ÉS KÖZÉPKATEGÓRIÁS ZÖLDFELÜLET ÁPOLÓ GÉPEK Toro lombeltakarító gépek Műszaki jellemzők: Típus: 51593 51594 Toro Super Blower Vac Toro Ultra Blower Vac Motor (W): 1450 1450 Légszállítás (max. / min.

Részletesebben

ROVO XP 4020 S4 főnöki szék alap verzió XP 4020 S4 mechanikával bemutató szék: XP 4020 EB mechanikával +XP3 karfa Méretek: Választható kivitel:

ROVO XP 4020 S4 főnöki szék alap verzió XP 4020 S4 mechanikával bemutató szék: XP 4020 EB mechanikával +XP3 karfa Méretek: Választható kivitel: ROVO XP 4020 S4 főnöki szék alap verzió XP 4020 S4 mechanikával bemutató szék: XP 4020 EB mechanikával +XP3 karfa Méretek: teljes magasság: 109-129 cm támla magasság: 64-71 cm ülésmagasság: 42-54 cm ülésmélység:

Részletesebben

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs.

STABILO. Homlokzati állvány rendszerelemek. Normál bilincs. Forgó bilincs. Toldó bilincs. Félbilincs csatlakozó elemmel. Félbilincs. Homlokzati állvány rendszerelemek Normál bilincs Forgó bilincs Fix 90, SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és alumínium csőhöz egyaránt használható (DIN EN 74) SW 22 48,3 mm-es átmérőjű csőhöz Acél és

Részletesebben

ESETBEMUTATÁS. Csekné Zsuzsa, Guruló Műhely Kaposvár

ESETBEMUTATÁS. Csekné Zsuzsa, Guruló Műhely Kaposvár ESETBEMUTATÁS Csekné Zsuzsa, Guruló Műhely Kaposvár Az eset egy CP, központi idegrendszeri sérült nő kerekesszékének lábtartó kialakítását írja le, melyet a kaposvári Guruló Műhely szakemberei végeztek.

Részletesebben

Elérhetőség: Csongor Sándorné +36-70/374-9375 toloszek@gmail.com. használt. Kórházberendezés. Folyamatos készletfrissítés!

Elérhetőség: Csongor Sándorné +36-70/374-9375 toloszek@gmail.com. használt. Kórházberendezés. Folyamatos készletfrissítés! Elérhetőség: Csongor Sándorné +36-70/374-9375 toloszek@gmail.com használt Kórházberendezés u.h s e z e d n re 2015 e b z ha kor Folyamatos készletfrissítés! KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! EZZEL A KIADVÁNNYAL IGYEKSZÜNK

Részletesebben

Nyeregszékek. Synedent Kft. Árajánlat. Fogászati kereskedelem. 2015 Oldal 1

Nyeregszékek. Synedent Kft. Árajánlat. Fogászati kereskedelem. 2015 Oldal 1 2015 Oldal 1 Termékismertető A Salli nyeregszékek kifejezetten ajánlottak felnőttek, valamint iskoláskorú gyermekek helytelen ülésből adódó gerinc deformációinak megelőzésére és rehabilitálására. Széleskörűen

Részletesebben

TECHNIKAI SZABÁLYZAT A PQC KUPA VERSENYEKHEZ

TECHNIKAI SZABÁLYZAT A PQC KUPA VERSENYEKHEZ TECHNIKAI SZABÁLYZAT A PQC KUPA VERSENYEKHEZ 2015 1. Definíció: Quad: Négykerekű, kormánnyal direkt módon irányított, kettő vagy több kerék meghajtású, maximum 2 személy szállítására alkalmas olyan jármű

Részletesebben

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók

Körvágó olló KS 1 HTBS 650-15 M. Manuális táblalemezollók. BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat. FTBS P - sorozat. Motoros táblalemezollók Metallkraft_01-71.qxp 2007.08.13. 13:06 Page 13 Körvágó olló KS 1 Asztali manuális táblalemezollók HTBS 650-15 M Manuális táblalemezollók BSS 1000 BSS 1020 BSS 1250 FTBS M - sorozat Pneumatikus táblalemezollók

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

KÖNNYU CSUKLÓKAROS NAPELLENZOK

KÖNNYU CSUKLÓKAROS NAPELLENZOK KÖNNYU CSUKLÓKROS NPELLENZOK z egyedi piaci igények szerint gyártott napellenzők többi részegységéhez hasonlóan a csuklókarokat is építőszekrényrendszerben gyártjuk. Ez azt jelenti, hogy a különböző teherbírású

Részletesebben

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! TEVÉKENYSÉGÜNKET NEM A PROFITSZERZÉS, MI NEM CSAK EGY TERMÉKET ADUNK, HANEM A SEGÍTŐ ISTEN ADJON GYÓGYULÁST ÉS FELÉPÜLÉST MINDEN

KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! TEVÉKENYSÉGÜNKET NEM A PROFITSZERZÉS, MI NEM CSAK EGY TERMÉKET ADUNK, HANEM A SEGÍTŐ ISTEN ADJON GYÓGYULÁST ÉS FELÉPÜLÉST MINDEN KEDVES ÉRDEKLŐDŐK! EZZEL A KIADVÁNNYAL IGYEKSZÜNK TÁJÉKOZTATÁST NYÚJTANI AZ ÁLTALUNK KÍNÁLT, KIVÁLÓ ÁLLAPOTÚ GYÓGYÁSZATI SEGÉDESZKÖ- ZÖKRŐL. A KATALÓGUSBAN TALÁLHATÓ VALAMENNYI ESZKÖZ MÁSOD- KÉZBŐL VALÓ,

Részletesebben

A 22. éves DIA-MED Kft. által gyártott és forgalmazott termékek árjegyzéke 2013. május 1-től

A 22. éves DIA-MED Kft. által gyártott és forgalmazott termékek árjegyzéke 2013. május 1-től DIA-MED Egészségügyi és Gépészeti Berendezéseket Gyártó és Forgalmazó Kft. 2040 Budaörs Bor u. 76. Telefon / Fax: 06 (23) 441-293 Rádiótel.: 06 (20) 9349-740 www.dia-med.hu E-mail: dia-med@t-online.hu

Részletesebben

www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55

www.sulitech.com Ingyenes szállítás az egész országban! Tel.: (22) 33 44 55 FŐNÖKI FORGÓSZÉKEK 1 LGA 68 LGA 68 CR LGA 68 LGA 68 CR LGA 68 drapp 30 000 Ft LGA 68 CR drapp LGA 68 drapp 31 250 Ft 33 750 Ft LGA 68 CR drapp 35 000 Ft teljes magasság: 105-115 garancia: 12 hó teljes

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító

Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK. MVD ibend B / SZAKMAI JELLEMZŐK. Hidraulikus CNC vezérlésű élhajlító Atlanti-Szerszám Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Magyarország Tel.: +36 62 444 021 Fax: +36 62 440 753 E-mail: info@atlanti-szerszam.hu Web: www.atlanti-szerszam.hu Melléklet MŰSZAKI PARAMÉTEREK / SZAKMAI

Részletesebben

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség)

Treston munkaasztalok tp. Acél fiókos szekrény x 500 mm (Mélység x Szélesség) Treston munkaasztalok tp Ergonomikus munkaasztalok könnyû szerelésre alkalmasak. Váza, acél epoxi pórszórt bevonattal RAL7035 színben. A munkafelület 26 mm vastag laminált munkapad, magasság állítás Allen

Részletesebben

Betonmixerek TÍPUS: BT1400. Működési leírás

Betonmixerek TÍPUS: BT1400. Működési leírás Betonmixerek TÍPUS: BT1400 Működési leírás A gépek hidrosztatikus meghajtással rendelkeznek A gép működésekor a kezelő beemelő kanalával összeszedi a száraz anyagot, betölti a keverődobba, majd a saját

Részletesebben

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár

Teherbírás. Magasság. (mm) (kg) 1.500 3.000 5.000 10.000 1.500 3.000 5.000 10.000. felár VS és KB fogasléces emelõk, hébér DIN 7355 szerint. Alacsony szerkezeti a KB típus esetében. Biztonsági hajtókar behajtható fogantyúval. Kívánságra racsnis hajtókarral is szállítható. 10/ Köröm (legalacsonyabb)

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

EFG 425k/425/430k/430/S30

EFG 425k/425/430k/430/S30 Nagy teljesítményű targonca optimális energiahatékonysággal Efficiency" kivitel a kiemelkedő gazdaságosság és Drive&Lift Plus" kivitel a csúcsteljesítmény érdekében Paraméter kormányzás (opcionális) Oldalirányú

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer.

S-típus. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek. Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. S-típus Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Félautomata impulzus fóliahegesztő gépek Csúcsminőség. Rugalmasság. Moduláris rendszer. Az S-típusú félautomata

Részletesebben

ÉSSZERŰ TIPPEK! EZ A LÉNYEG MŰANYAG LÉTRÁK ESETÉN!

ÉSSZERŰ TIPPEK! EZ A LÉNYEG MŰANYAG LÉTRÁK ESETÉN! ÉSSZERŰ TIPPEK! EZ A LÉNYEG MŰANYAG LÉTRÁK ESETÉN! ÉV MINŐSÉGI GARANCIA Szériatermékek Bevizsgálva 28.000 ill. 1.000 Volt Biztos munkavégzés elektromos környezetben Peremezett fok-/szár kapcsolat tartós

Részletesebben

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS MTZ 320 vízhûtéses dízelmotor. LDW1503CHD Teljesítmény, kw (LE): 22 (30) Névleges fordulatszám, ford/min: 3 000 Hengerek száma: 3 Furat löket, mm: 88 85 Hengerûrtartalom, cm 3 : 1 551 Maximális nyomaték,

Részletesebben

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók

15 Épületvasalatok. 15 0010 Ajtóbehúzók 5 Épületvasalatok 5 000 Ajtóbehúzók Összehasonlító táblázat Würth DORMA GEZE GU/BKS TS- TS 68 /TS 77 TS 000 TS-5 TS 72 TS 500 TS-8 TS 72/TS73 TS-0 TS 70 / TS 72 TS 2000 OTS 330 TS-20 TS 83 TS 4000 OTS

Részletesebben

Pozicionáló rendszerek Lineáris tengelyek KK sorozat

Pozicionáló rendszerek Lineáris tengelyek KK sorozat 3. 3.. KK lineáris modulok tulajdonságai HIWIN KK lineáris modulok kompakt pozicionáló tengelyek. z előtolást egy golyós menetes orsós hajtás biztosítja, amely a motor kész meghajtó-karimába kerül tárolásra.

Részletesebben

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása.

A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 46.200 Ft + ÁFA 31.800 Ft + ÁFA A professzionalizmusnak számtalan területe van. A mi feladatunk a professzionális és idôtálló munkahelyi berendezések biztosítása. 34.300 Ft + ÁFA 42.000 Ft + ÁFA 16.100

Részletesebben

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás az ülõlap és a háttámla helyzetének blokkolása 4 különbözõ pozícióban

súlyhoz állítható háttámla ellennyomás az ülõlap és a háttámla helyzetének blokkolása 4 különbözõ pozícióban CINQUE GTP 3 EF-szövet CINQUE ST02-ALU GTP9 ACTIV1 xx SH 49 300,- A megadott árak nettó kereskedelmi árak. 46-59 97-116 23 CINQUE GTP09 ST02 ALU 68,5 ülésszélesség: 51 ülésmélység: 46 A megadott méretek

Részletesebben

20 éve. az erdészeti munkában

20 éve. az erdészeti munkában 20 éve az erdészeti munkában Daruk Megnevezés Palms 400 Palms 500 Palms 530 Palms 540 Maximális kinyúlás (m) 4,0 5,0 5,3 5,4 Bruttó emelési nyomaték (knm) 26 35 44 26 Emelési kapacitás 4 méteren, kanál

Részletesebben

FÜRDÖSZOBA SEGÉDESZKÖZEI. Ápolási - rehabilitációs - segédeszköz katalógus. www.gyogyaszati.hu

FÜRDÖSZOBA SEGÉDESZKÖZEI. Ápolási - rehabilitációs - segédeszköz katalógus. www.gyogyaszati.hu MEDIG O R ww w.gyogyaszati.hu FÜRDÖSZOBA SEGÉDESZKÖZEI Ápolási - rehabilitációs - segédeszköz katalógus 2012 www.gyogyaszati.hu Témakörrõl részletesen: FÜRDÕSZOBA ESZKÖZEI A mozgásában akadályozott beteg

Részletesebben

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu

2011 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK ÉS KIEGÉSZÍTOIK www.estiare.hu ESTIARE S.A. Pol. Ind. Cova Solera - C/ Praga, 5 089 Rubí - Barcelona - España Tel. + (34) 935 86 282 - Fax. + (34) 936 979 768 info@estiare.es - www.estiare.es 20 KATALÓGUS KÜLTÉRI ÉS BELTÉRI BERUDALÓK

Részletesebben

SONOPULS 490B ÚJ MODELL

SONOPULS 490B ÚJ MODELL SONOPULS 490B ÚJ MODELL A Sonopuls 490-es készülék a 4-es széria ultrahang készüléke. Kiválaszthatja segítségével a kórtanhoz illeszkedő helyes alkalmazást. Nagy és kis multifrekvenciás ultrahangfejei

Részletesebben

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid

CSAVAROK. Oldal 477 Univerzális csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú. Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar rövid Oldal 476 Gyorsrögzítős csavar hosszú Oldal 477 Univerzális csavar rövid Oldal 477 Univerzális csavar hosszú Oldal 478 Gyors szorítócsavar rövid rövid Oldal 478 Gyors

Részletesebben

Kerti gépek katalogusa /2013

Kerti gépek katalogusa /2013 Kerti gépek katalogusa /2013 További információért kérjük, látogassa meg a www.gamagarden.eu honlapot. TARTALOMJEGYZÉK P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 P01-02 GSS2500 Alkalmazás Kerti munkálatok során keletkezett

Részletesebben

Sugárcsövek és hordozható vízágyúk

Sugárcsövek és hordozható vízágyúk Sugárcsövek és hordozható vízágyúk Rosenbauer - Sugárcsövek és hordozható vízágyúk Sugárcsövek és hordozható vízágyúk SELECT FLOW Maximális hatás, minimális vízfogyasztás A Rosenbauer SELECT FLOW sugárcső

Részletesebben

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG

HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG HAGYOMÁNY ÉS KIFORROTTSÁG BÁRMELY ISMERT KOMBÁJNTÍPUSRA FELSZERELHETŐ! Korszerű szerkezeti elemek Megbízható működés, hosszú élettartam Minimális napi karbantartás A legkülönbözőbb igényeknek megfelelő

Részletesebben