LE TELJESÍTMÉNYŰ SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTOROK 5DS/5DV/5DF 5DF ECOLINE SOROZAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "LE TELJESÍTMÉNYŰ SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTOROK 5DS/5DV/5DF 5DF ECOLINE SOROZAT"

Átírás

1 LE TELJESÍTMÉNYŰ SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTOROK 5DS/5DV/5DF 5DF ECOLINE SOROZAT

2 AZ ÚJ 5DS, 5DV, 5DF ÉS 5DF ECOLINE SOROZAT. RENDKÍVÜL SZÉLES MODELLVÁLASZTÉK A MAXIMÁLIS TERMELÉKENYSÉGÉRT.

3 STAGE 3B (TIER 4I) 3 HENGERES / 75 LE 3 HENGERES / 88 LE 3 HENGERES / 97 LE 4 HENGERES / 75 LE 4 HENGERES / 88 LE 4 HENGERES /102 LE 4 HENGERES /113 LE 5DS/5DV DF DF Ecoline , STAGE 3A (TIER3) 3 HENGERES / 62 LE 3 HENGERES / 72 LE 4 HENGERES / 80 LE Agroplus F Ecoline 310F 315F 405F A szőlészetekben és gyümölcsösökben végzett munkáktól a kertészeti, zöldfelület-kezelési és városgazdálkodási feladatokig mindenütt a maximális termelékenység és rugalmasság jelenti a pénzügyi siker alappilléreit. Az 5DS, 5DV, 5DF és 5DF Ecoline sorozatokkal a DEUTZ- FAHR rendkívül innovatív speciális alkalmazású traktorok új generációját hozta forgalomba, amelyek a termelékenységgel és a munkaeszközök rugalmasságával kapcsolatban felmerülő legszigorúbb igényeket is kielégítik. Az elülső részt teljesen áttervezték. A szintén átalakított motorháztető alá rendkívül kompakt motorokat, hűtőrendszereket és üzemanyagtartályokat építettek be. Részben az első tartószerkezet új geometriájának köszönhetően, amely akár 60 fokos tengelykikormányzási szöget tesz lehetővé. A kategóriájában TÁBLÁZAT legrövidebb tengelytávokkal együtt ez teszi a DEUTZ-FAHR új speciális alkalmazású traktorjait a piacon kapható legfürgébb gépekké melyek egyben a leginnovatívabbak is: számos technológiai újítással rendelkeznek, úgymint független elsőtengely-felfüggesztés, rendkívül hatékony FARMotion motorok, 40 km/h ECO PowerShift sebességváltó és különböző hidraulikus opciók. A LE teljesítményű és különböző akár csúcstechnológiás, akár gazdaságos felszereltségű nagyszámú modellel a DEUTZ-FAHR a legszélesebb modellválasztékot kínálja ebben a kategóriában. Minden gazdaság egész biztosan megtalálja a saját felhasználásának és vezetői kényelmi igényeinek leginkább megfelelő speciális alkalmazású traktort.

4 04-05 TENGELYEK ÉS FÉKEK A SZŐLÉSZETEK GÉPESÍTETTSÉGE TOVÁBB FOKOZÓDIK. KÖLTSÉGEKET TAKARÍTANA MEG? SZERETNE KEVÉSBÉ FÜGGENI A KÜLSŐ MUNKAERŐTŐL? MÉGIS MINDEN- KOR FÓKUSZBAN TARTANÁ A SZŐLŐ MINŐSÉGÉT? A DEUTZ-FAHR ÚJ SPECI- ÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTORAI SEGÍT- SÉGÉVEL NÖVEKEDHET ÖN ÉS A GAZ- DASÁGA EGYARÁNT.

5

6 06-07 TENGELYEK ÉS FÉKEK FÜGGETLEN FELFÜGGESZTÉSŰ ELSŐ TENGELY. MAXIMÁLIS KÉNYELEM MINDEN TEREPEN.

7 Kisebb fordulási sugár a keskenyebb első tartószerkezetnek köszönhetően. Dupla keresztlengőkaros független kerékfelfüggesztés. 4 kerékre ható fékrendszer és különálló fékszelepek. Biztonság minden helyzetben. Fürge és intelligens a gyors manővereknél. A DEUTZ-FAHR speciális alkalmazású traktorok első tengelyének új kivitele egyedi megoldás, ami igazán kiemelkedővé teszi azt. A dupla keresztlengőkaros független kerékfelfüggesztés lehetővé teszi, hogy az egyes első kerekek eltérő mértékben mozduljanak el függőleges irányban. Ez maximális felfüggesztést eredményez minden üzemi helyzetben. Az egyes kerekek rugólöketét egy adaptív elektro-hidraulikus rendszer szabályozza, ami garantálja, hogy a kerék érintkezési felülete mindig teljesen felfeküdjön a talajon. A kipörgésgátló (DTC) rendszer folyamatosan felügyeli a kerekek fordulatszámát, és mindig juttat nyomatékot a kerekekre, amikor azok teljesen leérnek a talajra. Ezenfelül, ez az innovatív vezérlőrendszer maximális gördülési és iránystabilitást biztosít a DEUTZ-FAHR speciális alkalmazású traktoroknak. A bólintásgátló rendszer megakadályozza az első tengely előrebukását ( bólintás ) és a terhelés elmozdulását, míg a borulásgátló funkció a haladási sebesség kormányszögtől függő automatikus szabályozásával iránystabillá teszi a járművet, és megakadályozza annak kilengését kanyarodáskor. Az első tengely vázának keskeny geometriája akár 60 -os kikormányzási szöget is lehetővé tesz. A fordulási sugár 10%-kal, átlagosan három méterre csökkent. A hidraulikus négy kerékre ható fékrendszer, a 100%-os differenciálzár és az automatikus elektro-hidraulikus kapcsolású négykerékhajtás magától értetődő. Mindez azt jelenti, hogy az innovatív elsőtengely-kialakítás a talajviszonyoktól függetlenül közúton és terepen egyaránt kiváló keréktapadást, vonóerőt, stabilitást és biztonságot garantál.

8 08-09 MOTOR

9 ALMA, CSERESZNYE, SZILVA, KÖRTE TERMÉNYTŐL FÜGGETLENÜL AZ ÜZEMEL- TETÉSI KÖLTSÉGEK CSÖKKENTÉSE JELENTI A KULCSOT A GYÜMÖLCSTERMESZTÉSSEL FOGLALKOZÓ VÁLLALKOZÁSOK NÖVE- KEDÉSÉHEZ. AZ ÚJ DEUTZ-FAHR SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTOROK GARANTÁL- JÁK, HOGY A MUNKÁJA PÉNZÜGYILEG IS GYÜMÖLCSÖZŐ LEGYEN.

10 10-11 MOTOR FARMOTION MOTOROK. MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁG EGY KOMPAKT EGYSÉGBEN.

11 90 80 NYOMATÉKPLAFON KB. 600 FORD./PERCNÉL (ÁTLAGOSAN 425 Nm) Teljesítmény (kw) Nyomaték (Nm) Ford./perc DS/5115 DF Stage 3B (Tier 4i) Teljesítmény (kw) Nyomaték (Nm) 5100 DS/5100 DV/5100 DF Teljesítmény (kw) Nyomaték [Nm] A motor hatékonyságát javítja a nagy méretű, új tervezésű hűtőegység, a jobb légáramlás és a Powercore légszűrő. Az új tervezésű motorháztető alatt rendkívül kompakt, három- és négyhengeres FARMotion Stage 3B (Tier 4i) motorok végzik kemény munkájukat. Ezek a kifejezetten mezőgazdasági célra kifejlesztett közös nyomócsöves motorok 2000 bar nyomáson működő elektronikus befecskendező-rendszerrel, új kialakítású szelepekkel, nagyobb hengerekkel, új kialakítású főtengellyel, elektronikus kipufogógáz-visszavezető (EGR) rendszerrel és dízeloxidációs katalizátor (DOC) rendszerrel rendelkeznek ezek mindegyike abban segít, hogy a motorok maximális teljesítményt és állandó nyomatékot biztosítsanak alacsony fordulatszámon is. Az üzemanyag-fogyasztás, a károsanyag-kibocsátás, a rezgés- és zajszint minimálisra csökkent. A további új tulajdonságok közé tartozik a megnövelt hűtőfelületű kompakt hűtőrendszer, töltőlevegő-hűtő, üzemanyaghűtő-rendszer, légkondicionáló kondenzátor, optimalizált légáramlás és porszűrővel ellátott Powercore légszűrő. Mindkét rendszer javítja a motor hatékonyságát, valamint hosszú karbantartási intervallumokat és gyors, egyszerű szervizelést biztosít. Az üzemanyagtartály az elsőtengely-blokkba van beépítve, és az üzemanyag a motorháztető felnyitása nélkül betölthető. Nem kevesebb, mint 55 liter fér bele. A plusz üzemanyagmennyiség érdekében egy további tartály is beszerelhető a vezetőállás alá, amelyben 40 liter (5DF modellek) vagy 30 liter (5DS és 5DV modellek) üzemanyag tárolható. Egyedülálló DOC rendszer. Teljesíti az összes károsanyag-kibocsátási szabvány előírásait egy AdBlue nélküli, kompakt megoldással. Az elsőtengely-blokkba beépített üzemanyagtartály csukott motorháztetőnél feltölthető, miközben egy kiegészítő tartály található az alváz alatt.

12 12-13 SEBESSÉGVÁLTÓ MAXIMÁLIS FOKOZATTARTOMÁNY. BÁRHOGY IS VÁLT SEBESSÉGET, A 40 KM/H ECO MINDIG ELÉRHETŐ.

13 Szántóföld 5^ 4^ 3^ 2^ 1^ 5^ 4^ 3^ 2^ 1^ 5^ 4^ 3^ 2^ 1^ 5^ 4^ 3^ Szállítás Szántóföld Mászófokozoat Szállítás H M L MH M L H M L H M L H M L H M L H M L H M L H M L km/h * sebességkorlát: 40 km/h PowerShift. Fokozatváltás gombnyomásra, a tengelykapcsoló lenyomása nélkül. Az új DEUTZ-FAHR speciális alkalmazású traktorok erőátviteli rendszereit szintén kifejezetten a modern mezőgazdasági vállalkozások legmagasabb igényeinek kielégítésére fejlesztették. E tekintetben a legfontosabb szempontok a következők voltak: hatékonyság, sokoldalúság és a munkaeszközök rugalmassága. A háromfázisú ötfokozatú Power-Shift sebességváltó egyedinek számít a traktorok ezen kategóriájában. Akár 45 előre- és 45 hátrameneti sebességfokozattal rendelkezik.a vezetői kényelem fokozása érdekében a fokozatváltások a sebességváltó karon lévő ComfortClutch gomb megnyomásával, a tengelykapcsoló lenyomása nélkül végezhetők. A Stop&Go rendszer (GS) a tengelykapcsoló-pedál használata nélküli kényelmes indítást és leállítást tesz lehetővé. Válassza ki a munkavégzési profiljához és a kényelmi igényeihez leginkább illeszkedő erőátviteli rendszert. Az 5DS, 5DV és 5DF modellek akár 30 előre- és 15 hátrameneti sebességfokozattal rendelkező ötfokozatú mechanikus sebességváltóval kaphatók. Az 5DF Ecoline modellek esetében ez a rendszer az alapfelszereltség része. Minden modell bármely gumiabronccsal képes 40 km/h ECO sebességre. A túlpörgetés funkció jelentősen lecsökkenti az üzemanyag fogyasztást és a zajszintet szállításkor. Ez maximális hatékonyságot és optimális vezetői kényelmet eredményez. Powershuttle. Haladásiirány-váltás egyetlen érintéssel. Stop&Go. A jármű kényelmes elindítása és leállítása, a tengelykapcsoló-pedál lenyomása nélkül.

14 14-15 FÜGGESZTÉSI PONTOK MINÉL KESKENYEBBEK, ANNÁL JOBBAK AZ ÚJ DEUTZ-FAHR SPECIÁLIS ALKAL- MAZÁSÚ TRAKTOROK. SZŰK HELYEKEN VALÓ MANŐVEREZHETŐSÉG, NAGY TELJESÍTMÉNY SZÜKSÉG ESETÉN, VONÓ- ERŐ ÉS KERÉKTAPADÁS MINDEN KÖRÜL- MÉNYEK KÖZÖTT, HÓELTAKARÍTÁS, KÖZÚT- ÉS KÖZTERÜLET-KARBANTARTÁS, TAKARÍTÁSI FELADATOK A KOMMU- NÁLIS FELADATOK SOKFÉLESÉGE OLYAN SZÉLES, AKÁR A MODELLVÁLASZTÉK.

15

16 16-17 FÜGGESZTÉSI PONTOK HÁROMSZOROSAN EGYÉNI JELLEG: FÜGGESZTÉSI LEHETŐSÉGEK ELÖL, KÖZÉPEN ÉS HÁTUL.

17 Első függesztési pontok. Minden alkalmazásra felkészítve. Akár hat hidraulikus segédhidraulika-szelep hátul és elöl. A hátsó emelőkar és hidraulikus munkaeszközök kezelőszervei: egymás közelében, könnyen elérhető helyen. A szőlészetektől a gyümölcsösökig, a talajműveléstől a termények gondozásáig és betakarításáig, a városi hóeltakarítástól az út- és telephelyi karbantartási feladatokig az új DEUTZ-FAHR speciális alkalmazású traktorok erőssége a sokoldalúság és az alkalmazkodóképesség. Az akár 2800 kg-os hátsó és 1500 kg-os első emelőképességnek köszönhetően az összes lehetséges tartozékkombináció könnyedén mozgatható. A hátsó emelőkarok igény esetén elektronikusan vezérelhetők. Minden 5DS, 5DV és 5DF modell esetén két különálló hidraulikakör biztosítja a maximális térfogatáramot a tartozékok, emelőkarok és traktorfunkciók működtetéséhez. A normál szivattyúkapacitás 54 l/perc, és három segédhidraulika-szelep található a hátsó részen. Egy opcionális 64 l/perc térfogatáramú tandem szivattyú is rendelkezésre áll egy hátsó emelőkar és akár hat első és hátsó segédhidraulika-szelep párhuzamos működtetéséhez. Az 5DF Ecoline modellek egy 45 l/perc térfogatáramú szivattyúval és három hátsó szabályozószeleppel vannak felszerelve. Ahhoz, hogy a hidraulika-rendszer tökéletesen megfeleljen az üzemi profiljának, a DEUTZ- FAHR öt meghatározott hidraulikaegységet biztosít, az alapkivitelűtől a csúcstechnológiásig. A hátsó függesztőmű kívülről, a szárnyról is kezelhető, ezáltal a munkaeszközök csatlakoztatása egyszerű és biztonságos. A TLT funkciók választéka szintén erősen változó. Az alapfelszereltséghez magától értetődően három TLT-fordulatszám tartozik a DEUTZ-FAHR-nál: 540, 540 Eco és A TLT egy gombbal és elektro-hidraulikus kezelőszervekkel aktiválható. Ez rángatás nélküli, sima indítást garantál. Opcióként menetsebesség-arányos TLT is elérhető.

18 18-19 FÜLKE A PARKOK ÉS KÜLTERÜLETEK TERVEZÉSÉBEN, MEGÉPÍTÉSÉBEN, TOVÁBBFEJLESZTÉSÉBEN, TERÜLET- RENDEZÉSÉBEN VAGY FENN- TARTÁSÁBAN ÉRINTETTEK SZÁMÁRA A SOKOLDALÚSÁG ÉS A PRECIZITÁS JELENTI A FŐVERSENY-ELŐNYT. AZ ÚJ SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ DEUTZ- FAHR TRAKTOROK E KETTŐT ÉS MÉG EGY FONTOS TÉNYEZŐT KAPCSOLNAK ÖSSZE: EZ PEDIG A MAXIMÁLIS TERMELÉKENYSÉG.

19

20 20-21 FÜLKE KÉNYELMES DEUTZ-FAHR FÜLKE. A MUNKA KÖZBENI LEHETŐ LEGJOBB RÁLÁTÁSÉRT.

21 Hét levegőbefúvó biztosít kellemes munkakörnyezetet a hosszú munkanapokon is. A légkondicionáló és a munkalámpák kezelőszervei könnyen elérhetők a tetőben. Mechanikus vagy pneumatikus rugózású ülés is rendelhető. A kényelmes fülke egy ideje már nem csupán luxus a speciális alkalmazású traktoroknál. Kellemesebb munkakörnyezetben kevésbé erős hatást fejtenek ki olyan környezeti tényezők, mint a hideg vagy a meleg, a por, a növényvédő szerek és a zaj a kezelő így hosszabb ideig tud koncentrálni, és jobban teljesít. Az új speciális alkalmazású traktorok négyoszlopos fülkéje a DEUTZ-FAHR legszigorúbb előírásainak is megfelel. Az egy darabból álló szélvédő és a körkörös üvegfelület minden irányban tökéletes kilátást biztosít, lefedi a teljes munkaterületet, és így biztonságot garantál. Kívülről a fülke karcsú és kompakt. Nincsenek rajta éles szélek, melyek kárt tennének a terményben. A belső kialakítás korszerűséget és kiváló minőséget tükröz, a világos anyagok kellemes légkört teremtenek. A belső tér nyugalmat és békét sugároz. A számos zajelnyelő elemmel és más műszaki részletekkel a DEUTZ-FAHR mérnökeinek sikerült minimálisra csökkenteniük a fülke belső zaját. A nagy teljesítményű légkondicionáló rendszer tökéletesen egyenletes levegőelosztást biztosít. Hét állítható levegőbefúvó mindenkor állandó értéken tartja a kezelő által kiválasztott hőmérsékletet a fülke minden szegletében. A kezelő új ülésopciók közül választhat, melyek között különböző felfüggesztési rendszerekkel, anyagokkal és beállítási lehetőségekkel felszerelt különféle verziók találhatók.

22 22-23 ÜZEMELTETÉS MAXIMÁLIS KÉNYELEM. KELLEMES ÜLÉS MINDENKINEK. ÉS MINDEN MOZGÁSHOZ.

23 InfoCentre kijelző. A traktor összes funkciója jól áttekinthetően. A hidraulika és a hátsó emelőkar kezelőszervei. Praktikus elrendezésben az ülés jobb oldalán. Mechanikus hátsó függesztőmű karjai, funkcionális és ergonomikus. A kezelő lehet magas vagy alacsony, vékony vagy erősebb testalkatú, lehet a karja és a lába hosszú vagy rövid a belső tér megtervezése különösen a rendkívül kompakt speciális alkalmazású traktoroknál jelent komoly kihívást. A DEUTZ-FAHR fejlesztői csapata ösztönösen felülkerekedett ezeken a nehézségeken. Az új speciális alkalmazású traktorokban minden vezető megtalálhatja a számára tökéletes munkapozíciót. A legmagasabb kényelmi szintet elsősorban a be- és kiszállást megkönnyítő széles ajtónyitási szög fémjelzi. A számos beállítási lehetőség biztosítja a vezetőülés optimális helyzetét. Minden kezelőszerv könnyen elérhető, egyértelmű színjelöléssel van ellátva, és a használati gyakoriságának megfelelően van elhelyezve. A traktor vezetéséhez kapcsolódó összes elem narancssárga: a fokozatváltástól a Stop&Go funkcióig és az elektronikus rögzítőfékig. Az összes hidraulikus kezelőszerv kék színű. Az emelőkar kezelőszervei zöld, míg a TLT funkciók sárga színűek. A fekete a világítás és a légkondicionáló kezelőszerveinél használatos. A műszerfalon található InfoCentre analóg és digitális kijelzésekkel folyamatosan egyértelmű tájékoztatást nyújt a kezelőnek a traktor üzemi állapotáról. Alig néhány perc alatt megértheti az új DEUTZ-FAHR speciális alkalmazású traktorok működtetését az adott munka elvégzése előtt. Intuitív, rendkívül kényelmes és termelékeny.

24 24-25 ALKALMAZÁSOK AZ ÜZLET VIRÁGZIK, LEGYEN SZÓ CSEREPES, A KERTET SZEGÉLYEZŐ VAGY ERKÉLYRE VALÓ NÖVÉNYEKRŐL. A DÍSZNÖVÉNYEKET NEVELŐ KERTÉSZEK SZÁMÁRA MINDEN NÉGYZET- CENTIMÉTER SZÁMÍT A NÖVÉNY- TERMESZTÉSKOR. A KIHÍVÁS ABBAN ÁLL, HOGY SZŰK HELYEKEN KELL A JÓ MUNKAFOLYAMATOKAT ÉS A SZÁLLÍTÁSI LOGISZTIKÁT MEGVALÓSÍTANI. A DEUTZ-FAHR RENDKÍVÜL FÜRGE SPECIÁLIS ALKALMAZÁSÚ TRAKTORAINAK ÚJ CSALÁDJA SEGÍT AZ ALKALMAZOTTAKNAK A FEJLŐDÉSBEN IS.

25

26 26-27 TARTOZÉKOK A GYÁRBAN FELSZERELIK A LEHETŐ LEGTÖBB TARTOZÉKOT. MELYEK MÉG EGYEDIBBÉ TESZIK A SPECIÁLIS ALKAL- MAZÁSÚ TRAKTORT. Kiegészítő gyári tartozékok széles kínálatából választhat, ha szeretné az új DEUTZ-FAHR speciális alkalmazású traktorokat adott alkalmazásokhoz optimalizálni, vagy a kényelemérzetet maximalizálni. Az első pótsúlyoktól, első hidraulikától, első TLT-től vagy első rögzítőlemeztől az oldalsó stabilizátorokon és a hátsó emelőkar hidraulikus emelőrúdjain keresztül a vonószerkezetig, öt különböző hidraulikus egységig, légkondicionáló rendszerekig és a fülkében lévő légszűrőkig az eredeti tartozékok tökéletes illeszkedést és megfelelő minőséget garantálnak. Konkrétabb követelmények esetén a DEUTZ-FAHR értékesítési partnerei készséggel segítenek Önnek.

27 1 5 Különböző első pótsúlyok a nehéz hátsó munkaeszközökkel végzett munkákhoz. Öt meghatározott hidraulikaegység az alapkivitelűtől a csúcstechnológiásig. 2 6 Első hidraulika és első TLT a tartozékok hatékony kombinálásához. Nagy teljesítményű légkondicionáló rendszer a fülkéből varázsolt állandóan kellemes munkakörnyezetért. 3 7 Első rögzítőlemez a különleges tartozékok gyors, biztonságos csatlakoztatásához. A fülke légszűrője megakadályozza a por és vegyszerek bejutását. Mindig megtisztítja a fülke belső levegőjét. 4 8 Oldalsó stabilizátorok, hidraulikus emelőrudak és vonószerkezet egészíti ki a hátsó függesztési területet. Igény esetén az összes modell kapható nyitott platformos kivitelben is.

28 28-29 MŰSZAKI ADATOK MŰSZAKI ADATOK 5DS sorozat 5080 DS 5090 DS 5100 DS DS 5105 DS 5115 DS MOTOR Gyártó SDF SDF SDF SDF SDF SDF Típus FARMotion FARMotion FARMotion FARMotion FARMotion FARMotion Károsanyag-kibocsátás Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Hengerek száma / Hengerűrtartalom db/cm3 3/ / / / / /3 849 Töltőlevegő-visszahűtős turbófeltöltő Max. teljesítmény (ECE R120) kw/le 55,4/75 65/88 71/97 65/88 75/102 83/113 A névleges motorfordulatszámon elérhető teljesítmény (ECE R 120) kw/le 55,4/75 61,5/83 67/91 61,8/84 71,5/97 79/107 Maximális nyomaték Nm Max. nyomatékhoz tartozó motorfordulatszám ford./perc Elektronikus motorvezérlés Üzemanyagtartály űrtartalma liter Üzemanyagtartály első függesztőmű + TLT/elsőtengely rugózás esetén liter Kiegészítő üzemanyagtartály liter IRÁNYVÁLTÓ Mechanikus, szinkronizált irányváltó (LS) Hidraulikus PowerShuttle Stop&Go rendszerrel (GS) MECHANIKUS SEBESSÉGVÁLTÓ 5 fokozatú sebességváltó Fokozatszám lassító áttétellel és szuper mászófokozattal db POWERSHIFT VÁLTÓ 5 fokozatú sebességváltó Fokozatszám lassító áttétellel és szuper mászófokozattal db Powershift sebességfokozatok száma db HÁTSÓ TLT Elektro-hidraulikus kapcsolású 540/540ECO TLT TLT 540/540ECO/ /540ECO és sebességfüggő TLT ELSŐ TLT Elektro-hidraulikus kapcsolású TLT: 1000 TENGELYEK ÉS FÉKEK Négykerékhajtás elektrohidraulikus kapcsolással Elektrohidraulikus működtetésű differenciálzár Auto 4WD Független rögzítőfék Hidraulikus pótkocsifék Hidrosztatikus kormányzás független szivattyúval (mech. váltó/hml) l/perc 26 / / / / / / 45 Tengely kikormányzási szöge fok FÜGGETLEN ELSŐKERÉK-FELFÜGGESZTÉS Adaptív lengéscsillapítás Aktív önszintező rendszer Bólintásgátló Borulásgátló DTC (kipörgésgátló) FÜGGESZTŐMŰ Mechanikus hátsó függesztőmű Elektronikus hátsó függesztőmű Hátsó függesztőmű emelőképessége kg Első függesztőmű Elülső vonóhorog kapacitása kg HIDRAULIKA-RENDSZER Fix térfogat-kiszorítású szivattyú (alapfelszereltség) l/perc Fix térfogat-kiszorítású szivattyú (opció) l/perc Hátsó segédhidraulika-szelepek (max.) db Középső szelep db A műszaki adatok és a képek csak tájékoztatási célokat szolgálnak. Az igényeknek leginkább megfelelő termék szállítása érdekében a DEUTZ-FAHR fenntartja a műszaki adatok előzetes értesítés nélkül történő módosításának jogát.

29 MŰSZAKI ADATOK 5DS sorozat 5080 DS 5090 DS 5100 DS DS 5105 DS 5115 DS KEZELŐÁLLÁS Szilentblokkokra szerelt Lehajtható bukókeret FÜLKE Szilentblokkokra szerelt Szellőztetés és fűtés Légkondicionálás MÉRETEK ÉS TÖMEGEK Első tengely szélessége (karimától karimáig) mm Hátsó tengely szélessége (karimától karimáig) mm Teljes hátsó szélesség (min-max.) mm Első gumiabroncsok (ETRTO rész) 240/70R16 (256) 240/70R16 (256) 240/70R16 (256) 260/70R16 (271) 280/70R16 (296) 280/70R16 (296) Hátsó gumiabroncsok (ETRTO rész) 360/70R24 (375) 360/70R24 (375) 360/70R24 (375) 380/70R24 (399) 420/70R24 (439) 420/70R24 (439) Hossz az első pótsúlytartótól a hátsó függesztőmű alsó pozícióban lévő karjáig (A) mm Teljes szélesség (elöl-hátul) (B) mm Magasság klímás fülkénél (C) mm Magasság klíma nélküli fülkénél (C) mm Magasság a biztonsági keretnél mm Magasság a motorháztetőnél mm Magasság a kormánykeréknél mm Magasság a hátsó sárvédőknél mm A tengely közepe és a fülke teteje közti távolság klímával/anélkül mm 1 746/ / / / / /1 707 Hasmagasság (első tengely) (D) mm Hasmagasság (kiegészítő tartállyal) (D) mm Tengelytáv (E) mm Terheletlen tömeg az első tengelyen (fülkés) (min. max.) kg Terheletlen tömeg a hátsó tengelyen (fülkés) (min. max.) kg Terheletlen össztömeg (fülkés) (min. max.) kg Maximális megengedett tömeg elöl (fülkés) kg Maximális megengedett tömeg hátul (fülkés) kg Maximális megengedett össztömeg (fülkés) kg Terheletlen tömeg az első tengelyen (fülke nélküli) (min. max.) kg Terheletlen tömeg a hátsó tengelyen (fülke nélküli) (min. max.) kg Terheletlen össztömeg (fülke nélküli) (min. max.) kg Maximális megengedett tömeg elöl (fülke nélküli) kg Maximális megengedett tömeg hátul (fülke nélküli) kg Maximális megengedett össztömeg (fülke nélküli) kg : alapfelszereltség : opció -: nem elérhető A magasságméretek +/- 10 mm-rel változhatnak Min Max: a gumiabroncsoktól és a felszereltségtől függően D C E B A

30 30-31 MŰSZAKI ADATOK MŰSZAKI ADATOK 5DV sorozat 5080 DV 5090 DV 5100 DV DV 5105 DV 5115 DV MOTOR Gyártó SDF SDF SDF SDF SDF SDF Típus FARMotion FARMotion FARMotion FARMotion FARMotion FARMotion Károsanyag-kibocsátás Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Hengerek száma / Hengerűrtartalom db/cm3 3/ / / / / /3 849 Töltőlevegő-visszahűtős turbófeltöltő Max. teljesítmény (ECE R120) kw/le 55,4/75 65/88 71/97 65/88 75/102 83/113 A névleges motorfordulatszámon elérhető teljesítmény (ECE R 120) kw/le 55,4/75 61,5/83 67/91 61,8/84 71,5/97 79/107 Maximális nyomaték Nm Max. nyomatékhoz tartozó motorfordulatszám ford./perc Elektronikus motorvezérlés Üzemanyagtartály űrtartalma liter Üzemanyagtartály térfogata első függesztőmű + TLT/elsőtengely-felfüggesztés esetén liter Kiegészítő üzemanyagtartály liter IRÁNYVÁLTÓ Mechanikus, szinkronizált irányváltó (LS) Hidraulikus PowerShuttle Stop&Go rendszerrel (GS) MECHANIKUS SEBESSÉGVÁLTÓ 5 fokozatú sebességváltó Fokozatszám lassító áttétellel és szuper mászófokozattal darab POWERSHIFT VÁLTÓ 5 fokozatú sebességváltó Fokozatszám lassító áttétellel és szuper mászófokozattal darab Powershift sebességfokozatok száma darab HÁTSÓ TLT Elektro-hidraulikus kapcsolású 540/540ECO TLT TLT 540/540ECO/ /540ECO és sebességfüggő TLT ELSŐ TLT Elektro-hidraulikus kapcsolású TLT: 1000 TENGELYEK ÉS FÉKEK Négykerékhajtás elektrohidraulikus kapcsolással Elektrohidraulikus működtetésű differenciálzár Auto 4WD Független rögzítőfék Hidraulikus pótkocsifék Hidrosztatikus kormányzás független szivattyúval (mech. váltó/hml) l/perc 26 / / / / / / 45 Tengely kikormányzási szöge fok FÜGGETLEN ELSŐKERÉK-FELFÜGGESZTÉS Adaptív lengéscsillapítás Aktív önszintező rendszer Bólintásgátló Borulásgátló DTC (kipörgésgátló) FÜGGESZTŐMŰ Mechanikus hátsó függesztőmű Elektronikus hátsó függesztőmű Hátsó függesztőmű emelőképessége kg Első függesztőmű Első függesztőmű emelőképessége kg HIDRAULIKA-RENDSZER Fix térfogat-kiszorítású szivattyú (alapfelszereltség) l/perc Fix térfogat-kiszorítású szivattyú (opció) l/perc Hátsó segédhidraulika-szelepek (max.) db Középső szelep db A műszaki adatok és a képek csak tájékoztatási célokat szolgálnak. Az igényeknek leginkább megfelelő termék szállítása érdekében a DEUTZ-FAHR fenntartja a műszaki adatok előzetes értesítés nélkül történő módosításának jogát.

31 MŰSZAKI ADATOK 5DV sorozat 5080 DV 5090 DV 5100 DV DV 5105 DV 5115 DV KEZELŐÁLLÁS Szilentblokkokra szerelt Lehajtható bukókeret FÜLKE Szilentblokkokra szerelt Szellőztetés és fűtés Légkondicionálás MÉRETEK ÉS TÖMEGEK Első tengely szélessége (karimától karimáig) mm Hátsó tengely szélessége (karimától karimáig) mm Teljes hátsó szélesség (min-max.) mm Első gumiabroncsok (ETRTO rész) 240/70R16 (256) 240/70R16 (256) 240/70R16 (256) 240/70R16 (256) 240/70R16 (256) 240/70R16 (256) Hátsó gumiabroncsok (ETRTO rész) 380/70R20 (399) 380/70R20 (399) 380/70R20 (399) 380/70R20 (399) 380/70R20 (399) 380/70R20 (399) Hossz az első pótsúlytartótól a hátsó függesztőmű alsó pozícióban lévő karjáig (A) mm Teljes szélesség (elöl-hátul) (B) mm Magasság klímás fülkénél (C) mm Magasság klíma nélküli fülkénél (C) mm Magasság a biztonsági keretnél mm Magasság a motorháztetőnél mm Magasság a kormánykeréknél mm Magasság a hátsó sárvédőknél mm A tengely közepe és a fülke teteje közti távolság klímával/anélkül mm 1 746/ / / / / /1 707 Hasmagasság (első tengely) (D) mm Hasmagasság (kiegészítő tartállyal) (D) mm Tengelytáv (E) mm Terheletlen tömeg az első tengelyen (fülkés) (min. max.) kg Terheletlen tömeg a hátsó tengelyen (fülkés) (min. max.) kg Terheletlen össztömeg (fülkés) (min. max.) kg Maximális megengedett tömeg elöl (fülkés) kg Maximális megengedett tömeg hátul (fülkés) kg Maximális megengedett össztömeg (fülkés) kg Terheletlen tömeg az első tengelyen (fülke nélküli) (min. max.) kg Terheletlen tömeg a hátsó tengelyen (fülke nélküli) (min. max.) kg Terheletlen össztömeg (fülke nélküli) (min. max.) kg Maximális megengedett tömeg elöl (fülke nélküli) kg Maximális megengedett tömeg hátul (fülke nélküli) kg Maximális megengedett össztömeg (fülke nélküli) kg : alapfelszereltség : opció -: nem elérhető A magasságméretek +/- 10 mm-rel változhatnak Min Max: a gumiabroncsoktól és a felszereltségtől függően D C E B A

32 32-33 MŰSZAKI ADATOK MŰSZAKI ADATOK 5DF sorozat 5080 DF 5090 DF 5100 DF DF 5105 DF 5115 DF MOTOR Gyártó SDF SDF SDF SDF SDF SDF Típus FARMotion FARMotion FARMotion FARMotion FARMotion FARMotion Károsanyag-kibocsátás Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Stage3B (Tier4i) Hengerek száma / Hengerűrtartalom db/cm3 3/ / / / / /3 849 Töltőlevegő-visszahűtős turbófeltöltő Max. teljesítmény (ECE R120) kw/le 55,4/75 65/88 71/97 65/88 75/102 83/113 A névleges motorfordulatszámon elérhető teljesítmény (ECE R 120) kw/le 55,4/75 61,5/83 67/91 61,8/84 71,5/97 79/107 Maximális nyomaték Nm Max. nyomatékhoz tartozó motorfordulatszám ford./perc Elektronikus motorvezérlés Üzemanyagtartály űrtartalma liter Üzemanyagtartály első függesztőmű + TLT esetén liter Kiegészítő üzemanyagtartály liter IRÁNYVÁLTÓ Mechanikus, szinkronizált irányváltó (LS) Hidraulikus PowerShuttle Stop&Go rendszerrel (GS) MECHANIKUS SEBESSÉGVÁLTÓ 5 fokozatú sebességváltó Fokozatszám lassító áttétellel és szuper mászófokozattal db POWERSHIFT VÁLTÓ 5 fokozatú sebességváltó Fokozatszám lassító áttétellel és szuper mászófokozattal db Powershift sebességfokozatok száma db HÁTSÓ TLT Elektro-hidraulikus kapcsolású 540/540ECO TLT TLT 540/540ECO/ /540ECO és sebességfüggő TLT ELSŐ TLT Elektro-hidraulikus kapcsolású TLT: 1000 TENGELYEK ÉS FÉKEK Négykerékhajtás elektrohidraulikus kapcsolással Elektrohidraulikus működtetésű differenciálzár Auto 4WD Független rögzítőfék Hidraulikus pótkocsifék Hidrosztatikus kormányzás független szivattyúval (mech. váltó/hml) l/perc 26 / / / / / / 45 Tengely kikormányzási szöge fok FÜGGESZTŐMŰ Mechanikus hátsó függesztőmű Elektronikus hátsó függesztőmű Hátsó függesztőmű emelőképessége kg Első függesztőmű Elülső vonóhorog kapacitása kg HIDRAULIKA-RENDSZER Fix térfogat-kiszorítású szivattyú (alapfelszereltség) l/perc Fix térfogat-kiszorítású szivattyú (opció) l/perc Hátsó segédhidraulika-szelepek (max.) db Középső szelep db KEZELŐÁLLÁS Szilentblokkokra szerelt Lehajtható bukókeret FÜLKE Szilentblokkokra szerelt Szellőztetés és fűtés Légkondicionálás A műszaki adatok és a képek csak tájékoztatási célokat szolgálnak. Az igényeknek leginkább megfelelő termék szállítása érdekében a DEUTZ-FAHR fenntartja a műszaki adatok előzetes értesítés nélkül történő módosításának jogát.

33 MŰSZAKI ADATOK 5DF sorozat 5080 DF 5090 DF 5100 DF DF 5105 DF 5115 DF MÉRETEK ÉS TÖMEGEK Első tengely szélessége (karimától karimáig) mm Hátsó tengely szélessége (karimától karimáig) mm Teljes hátsó szélesség (min-max.) mm Első gumiabroncsok (ETRTO rész) 280/70R16 (256) 280/70R16 (256) 280/70R18 (296) 280/70R16 (296) 280/70R18 (296) 280/70R18 (296) Hátsó gumiabroncsok (ETRTO rész) 360/70R24 (375) 360/70R24 (375) 420/70R24 (439) 380/70R24 (399) 420/70R24 (439) 420/70R24 (439) Hossz az első pótsúlytartótól a hátsó függesztőmű alsó pozícióban lévő karjáig (A) mm Teljes szélesség (elöl-hátul) (B) mm 1 536/ / / / / /1 618 Magasság klímás fülkénél (C) mm Magasság klíma nélküli fülkénél (C) mm Magasság a biztonsági keretnél mm Magasság a motorháztetőnél mm Magasság a műszerfalnál mm Magasság a hátsó sárvédőknél mm A tengely közepe és a fülke teteje közti távolság klímával/ anélkül mm 1 707/ / / / / /1 746 Hasmagasság (első tengely) (D) mm Hasmagasság (kiegészítő tartállyal) (D) mm Tengelytáv (E) mm Terheletlen tömeg az első tengelyen (fülkés) (min. max.) kg Terheletlen tömeg a hátsó tengelyen (fülkés) (min. max.) kg Terheletlen össztömeg (fülkés) (min. max.) kg Maximális megengedett tömeg elöl (fülkés) kg Maximális megengedett tömeg hátul (fülkés) kg Maximális megengedett össztömeg (fülkés) kg Terheletlen tömeg az első tengelyen (fülke nélküli) (min. max.) kg Terheletlen tömeg a hátsó tengelyen (fülke nélküli) (min. max.) kg Terheletlen össztömeg (fülke nélküli) (min. max.) kg Maximális megengedett tömeg elöl (fülke nélküli) kg Maximális megengedett tömeg hátul (fülke nélküli) kg Maximális megengedett össztömeg (fülke nélküli) kg : alapfelszereltség : opció -: nem elérhető A magasságméretek +/- 10 mm-rel változhatnak Min Max: a gumiabroncsoktól és a felszereltségtől függően D C E B A

34 34-35 MŰSZAKI ADATOK MŰSZAKI ADATOK 5080 DF Ecoline DF Ecoline 5DF Ecoline sorozat 5090 DF Ecoline DF Ecoline 5100 DF Ecoline 5105 DF Ecoline MOTOR Károsanyag-kibocsátás Stage 3B (Tier 4i) Stage 3B (Tier 4i) Stage 3B (Tier 4i) Stage 3B (Tier 4i) Stage 3B (Tier 4i) Stage 3B (Tier 4i) Gyártó SDF SDF SDF SDF SDF SDF Típus FARMotion FARMotion FARMotion FARMotion FARMotion FARMotion Hengerek száma / Hengerűrtartalom db/cm3 3/ / / / / /3 849 Töltőlevegő-visszahűtős turbófeltöltő Max. teljesítmény (ECE R120) kw/le 55,4/75 55,4/75 65/88 65/88 71/96 75/102 A névleges motorfordulatszámon elérhető teljesítmény (ECE R 120) kw/le 55,4/75 55,4/75 61,5/83 61,8/84 67/91 71,5/97 Maximális nyomaték Nm Elektronikus motorvezérlés Üzemanyagtartály űrtartalma liter IRÁNYVÁLTÓ Mechanikus, szinkronizált irányváltó MECHANIKUS SEBESSÉGVÁLTÓ 5 fokozatú sebességváltó Fokozatszám lassító áttétellel db Fokozatszám lassító áttétellel és szuper mászófokozattal db HÁTSÓ TLT Mechanikus vezérlés TLT: /540ECO TLT TLT 540/540ECO/1000 Sebességfüggő TLT TENGELYEK Négykerékhajtás mechanikus kapcsolással Mechanikus működtetésű differenciálzár KORMÁNYZÁS ÉS FÉKEK Négy kerékre ható fékrendszer Független rögzítőfék Hidraulikus pótkocsifék Hidrosztatikus kormányzás független szivattyúval Tengely kikormányzási szöge fok FÜGGESZTŐMŰ Mechanikus hátsó függesztőmű Hátsó függesztőmű emelőképessége kg HIDRAULIKA-RENDSZER Fix térfogat-kiszorítású szivattyú l/perc Első segédhidraulika-szelep db 2 / 3 2 / 3 2 / 3 2 / 3 2 / 3 2 / 3 FÜLKE NÉLKÜL Kezelőállás Digitális kijelző Biztonsági keret Vezetőülés mechanikus állítással MÉRETEK ÉS TÖMEGEK Hátsó gumiabroncsméret: 360/70 R24" 380/70 R24" 380/85 R24" 380/70 R28" 380/85 R24" 420/70 R28" Max. hosszúság (A) mm Hátsó szélesség (min. max.) (B) mm 1 466/ / / / / /2 024 Magasság a biztonsági keretnél (C) mm Hasmagasság (D) mm Tengelytáv (E) mm Terheletlen össztömeg kg Maximális megengedett össztömeg kg : alapfelszereltség : opció -: nem elérhető

35 D C E B A

36 Az Ön DEUTZ-FAHR márkakereskedője Motiverweiterung für RS Marketing- és kommunikációs osztály Kód: /17 ciagreen DEUTZ-FAHR 5105 A DEUTZ-FAHR a 5115 cég márkaneve: 5125 Ha többet szeretne megtudni, érdeklődjön márkakereskedőjénél vagy látogasson el a deutz-fahr.com weboldalra.

DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT

DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT DEUTZ-FAHR 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 5G SOROZAT AZ ÚJ 5G SOROZAT. KIVÁLÓAN ALKALMAS KISMÉRETŰ TRAKTOROK, MELYEK MEGFELELNEK AZ ÖN IGÉNYEINEK. 5G SOROZAT 5080G 5090G 5100G 5110G 5120G 3 hengeres Max.

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség

Alap- és opcionális felszereltség Motor GO POWR 3 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) GO POWR 4 hengeres, turbófeltöltős, common rail (közös nyomócsöves) lap- és opcionális felszereltség Mindegy, melyik ágazatban

Részletesebben

A válogatott csapat Spire F - S - V

A válogatott csapat Spire F - S - V Lamborghini kertészeti traktorok A válogatott csapat Spire F - S - V 18 VERHETET VÁLASSZ K LEN JÁTÉKOS: ÖZÜLÜK A STRATÉGIÁDHOZ 18 kompromisszum nélküli utánozhatatlan Lamborghini traktor karakter, akik

Részletesebben

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL.

AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. AZ ÚJ WARRIOR MODELLEK. KORLÁTOZOTT PÉLDÁNYSZÁMBAN. KORLÁTLAN TELJESÍTMÉNNYEL. DEUTZ-FAHR 7250 TTV WARRIOR 9340 TTV WARRIOR 7250 TTV WARRIOR. KEMÉNYEBB, MINT A LEGKEMÉNYEBB MUNKANAP. MaxiVision 2 fülke

Részletesebben

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria

INTER MIX KFT. KUBOTA japán precizitás elérhető áron. Kubota M széria Traktorok KUBOTA japán precizitás elérhető áron A Kubota japán vállalat piacvezető a világon legtöbbet eladott ipari dízel kategóriában, amely kertészeti és mezőgazdasági célokra kínál erőgépeket. A vállalatcsoport

Részletesebben

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok

Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok Sokoldalúság kompakt méretben 3036E Standard kompakt traktorok 2 Még soha nem láthatott ilyen standard traktort Bizonyos szabályok azért vannak, hogy megszegjük őket. Amikor a 3036E standard kompakt traktort

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

Branson 40/50 C Sorozat

Branson 40/50 C Sorozat Branson 40/50 C Sorozat 28 29 40-es sorozat áttekintés A fülkén elöl-hátul található 2-2 munkalámpa amelyek rossz látási körülmények között is biztosítják a szükséges fényviszonyokat Luxus kivitelü fülke

Részletesebben

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS

MTZ 320 MTZ 320 MÛSZAKI ADATOK MÉRETEK ÉS TÖMEGADATOK MOTOR ERÕÁTVITEL KORMÁNYMÛ HAJTOTT ELSÕ TENGELY ELEKTROMOS BERENDEZÉSEK FÉKBERENDEZÉS MTZ 320 vízhûtéses dízelmotor. LDW1503CHD Teljesítmény, kw (LE): 22 (30) Névleges fordulatszám, ford/min: 3 000 Hengerek száma: 3 Furat löket, mm: 88 85 Hengerûrtartalom, cm 3 : 1 551 Maximális nyomaték,

Részletesebben

SPARK SPARK VRT

SPARK SPARK VRT SPARK SPARK VRT 120 130 140 Egy csomagban a technológia, teljesítmény és hatékonyság. Motor A Lamborghini Spark 120-140 modellek szíve a FARMotion motor, amely teljes mértékben megfelel a Stage IV európai

Részletesebben

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL

75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 4700 75-95 LEMF A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com Új mércét teremt. Felülmúlja az elvárásokat 4700 MF A VILÁG ÉS A MÁRKA ÚJ IKONJA - A mezőgazdasági gépek piacán legrangosabb névként a Massey

Részletesebben

Derékcsuklós rakodók

Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Derékcsuklós rakodók Giant kényelem Az állítható kormányoszlop, vezetőülés, az állítható kartámasz, biztonsági öv és háttámla mind a vezető kényelmét szolgálják. A jól áttekinthető

Részletesebben

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ

MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ MAGYAR 1200 1500 SZÉRIÁK HOMLOKRAKODÓ Könnyű kezelhetőség Teljesítmény Sokoldalúság 1235 1240 1550 KOMFORT Hatékony 3-sebességű fűtő- és szellőztető rendszer levegő recirkulációs móddal. Ajtók mindkét

Részletesebben

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi ÚJ CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2014 új Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998 max.

Részletesebben

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat

Branson 20 R/ C/ CX Sorozat Branson R/ C/ CX Sorozat 18 19 A jól olvasható műszerfal egy szemvillanás alatt mutatja: a fordulatszámot, a motor hőmérsékletet és az üzemanyagszintet. Jelző lámpák: izzitás, irányjelző, olaj nyomás,

Részletesebben

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg

Dömperek. Technikai adatok: TÍPUS: DP602RM. Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Dömperek TÍPUS: DP602RM Méretek: magasság: 2180mm hosszúság: 2370mm szélesség: 1520mm nettó súly: 900kg Motor: 2 hengeres diesel, 13,6LE, léghűtéses Erőátvitel: Mechanikus tárcsás Váltó: 4 előremenet és

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2013. február Jumper általános műszaki jellemzők Motor HDi 110 HDi 130 HDi 150 HDi 180 hengerek száma 4 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 2198 2998

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk!

Tisztelt Partnerünk! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo

Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 John Deere PowerTech 4045 Turbo Típus: Energreen ILF S1500 Teljesítmény (kw/le): 105 / 140 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: John Deere PowerTech 4045 Turbo Hűtés: Víz Lökettérfogat (cm³): 4500 Üzemanyagtank: 180 liter Kormányzás:

Részletesebben

Fordulékonyabbak az új rakodók

Fordulékonyabbak az új rakodók A frontkaszákról szóló korábbi cikkünk itt érhető el. A CLAAS, a Liebherrel való együttműködés keretében további kerekes rakodó modelleket kínál az 5,6 és 9 tonnás kategóriában. A három új Torion Sinusban

Részletesebben

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete:

Hengerenkénti üzemanyagbefecskendezés. Hengerenkénti. Üzemanyagellátó rendszer. Keréktárcsa mérete (coll/mm) / Gumiabroncs mérete: Epica LS Motor és sebességváltó 2.0 24V 2.0D 2.0D AT Löket (mm) 75,2 75,2 75,2 Sebességváltó 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, kézi 5 fokozatú, automata Végáttétel 3.974 3.974 3.974 Furat (mm) 75.0 75.0 75.0

Részletesebben

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján

Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Üdvözöljük a Városkert Kft. bemutatóján Bucher seprőgépek AEBI M T U N IV E R Z Á LIS E S Z K ÖZ H OR DOZ Ó C S A LÁ D AE B I MT 750 AEBI MT 740 AEBI MT 720 Bucher CityCat 1000 Bucher CityCat 2020 CityCat

Részletesebben

6C sorozat 6-120C 6-130C

6C sorozat 6-120C 6-130C Új 6C sorozat 6-120C 6-130C A Landini új 6C sorozata a népszerű Powermondial traktorcsalád utódja. A sorozat két modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 111 és 121 lóerő teljesítménnyel.

Részletesebben

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF

TELESZKÓPOS RAKODÓK A MASSEY FERGUSONTÓL. MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra 100-122 LEMF TELESZKÓPOS RAKODÓK 100-122 LEMF MF 9305 Xtra, MF 9306 Xtra, MF 9407 Xtra, MF 9407S Xtra A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 01 02 Minden igényt kielégítő funkciók 01 A rendelkezésre álló munkaeszközök

Részletesebben

Tier4 Final

Tier4 Final ÚJ 6C sorozat 6C sorozat 125-135 - 145 Tier4 Final A Landini új 6C sorozat három modelljének meghajtását az új FPT NEF 4.5L motorok biztosítják 114, 121 és 130 lóerő teljesítménnyel. Mindegyik motor az

Részletesebben

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final.

McCORMICK. X8 VT-Drive. X7.6 P6-Drive / VT-Drive. X7.4 P6-Drive / VT-Drive. X6.4 Xtrashift / VT-Drive. X6 Tier4 Final. McCORMICK termékkatalógus 2018 X8 VT-Drive X7.6 P6-Drive / VT-Drive X7.4 P6-Drive / VT-Drive X6.4 Xtrashift / VT-Drive X6 Tier4 Final X5 Tier4 Interim X4 Tier4 Final / Tier4 Interim X8 X8.660 VT-DRIVE

Részletesebben

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként

Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként 48 www.masseyferguson.com Alap- és opcionális felszereltség fülketípusonként Essential Efficient Exclusive Motor 4 hengeres AGCO POWER, Tier 4 Final l l l Szelektív katalitikus redukciós (SCR) technológia

Részletesebben

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o

ÚJ 5D-T4i sor - o T4i sor zat o ÚJ 5D-T4i sorozat sorozat 90-100 - 110 5D-T4i A Landini traktorkínálat tovább bővül az 5D Tier 4 Interim sorozat bevezetésével. A Powerfarm utódaként kifejlesztett 5D traktorsorozat három modellváltozatból

Részletesebben

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190

A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE. Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 A LEGJOBB TOVÁBBFEJLESZTVE Az új DEUTZ-FAHR 6. széria Agrotron 6150.4-6160.4-6150-6160-6180-6190 TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTVE IntellIgencIától vezérelve A legújabb technológiák intelligens felhasználása

Részletesebben

DEUTZ-FAHR Agrotron TTV TTV 7-ES SOROZAT

DEUTZ-FAHR Agrotron TTV TTV 7-ES SOROZAT DEUTZ-FAHR 7230 7250 Agrotron TTV TTV 7-ES SOROZAT NÉMET CSÚCSTECHNOLÓGIA A KIEMELKEDŐ TERMELÉKENY- SÉGÉRT. AGROTRON TTV 7-ES SOROZAT 7230 7250 Max. teljesítmény (kw/le) 166/226 181/246 Azok a mezőgazdasági

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július ÚJ CITROËN Grand C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok C4 Picasso THP 16

Részletesebben

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta.

MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ. Ha traktor akkor Zetor óta. MAJOR KIS SEGÍTŐTÁRS NAGY KIHÍVÁSOKHOZ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. UNIVERZÁLIS JÁRÓSZERKEZETŰ TRAKTOR MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK, SZÁLLÍTÓ JÁRMŰVEK ÉS EGYÉB ADAPTEREK ÜZEMELTETÉSÉHEZ. TERVEZÉSE SORÁN

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 6-OS SOROZAT PS 6-OS SOROZAT RCSHIFT 6-OS SOROZAT TTV 6-OS SOROZAT

DEUTZ-FAHR 6-OS SOROZAT PS 6-OS SOROZAT RCSHIFT 6-OS SOROZAT TTV 6-OS SOROZAT DEUTZ-FAHR 6-OS SOROZAT PS 6-OS SOROZAT RCSHIFT 6-OS SOROZAT TTV 6-OS SOROZAT AZ ÚJ 6-OS SOROZAT. A LEGJOBB TECHNOLÓGIÁK ÖTVÖZETE AZ OSZTÁLYBAN. AGROTRON 6-OS SOROZAT 6155 6165 6175 6185 6205 6215 PS/

Részletesebben

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370

KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL. Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 KOMPROMISSZUMOK NÉLKÜL Holder C 250 / C 270 Holder C 350 / C 370 os C 250 / C 270 C 270/370-es típus az 50 kw-os (67 LE) teljesítményével saját osztályában a legnagyobb teljesítményt EROS, KESKENY, ZSENIÁLIS

Részletesebben

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE

MF 3600 A MASSEY FERGUSONTÓL. V, S, F, GE és A modellek 69-102 LE 69-102 LE MF 3600 V, S, F, GE és A modellek A MASSEY FERGUSONTÓL 02 www.masseyferguson.com 04. oldal Mozgékony, erős és sokoldalú 06. oldal Egyszerű, mégis lenyűgöző funkciók 08. oldal Motor Erőteljes

Részletesebben

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ

LADOG G129 KOMMUNÁLIS ESZKÖZHORDOZÓ Típus: Ladog G129S Ladog G129N Teljesítmény (kw/le): 70 / 98 Hengerek száma (db): 4 Motor típus: VM Common-Rail Hűtés: víz Lökettérfogat (cm³): 3000 Üzemanyag-fogyasztás: 4-5 liter/üzemóra Kormányzás:

Részletesebben

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel

TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel AGROline 2016 TM 3185A (18 LE) - kis traktor nagy szívvel ISEKI TM 3185 A (18 LE) Háromhengeres dízelmotor Max. teljesítmény 18 LE Hátsó kardán: 540 1/perc Has alatti kardán: 2000 1/perc Hátsó hárompont

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN Külső méretek 2016. Július CITROËN Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 165 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100 S&S BlueHDi 120 S&S BlueHDi BlueHDi BlueHDi

Részletesebben

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i

i i i Sebesség fokozat (előre-hátra) 2-2 2-2 4-4 Mechanikus átvitel n n i Inching pedál i i i DIECI AGRI PIVOT törzscsuklós teleszkópos rakodó Műszaki jellemzők és alapfelszereltség: A DIECI - AGRI PIVOT egy könnyen manőverezhető és agilis munkagép család, mellyel szűk térben és akadályokkal tarkított

Részletesebben

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport

Landpower TDI techno - top top-tronic - transport Landpower 125-135 - 145-165 - 185 TDI techno - top top-tronic - transport LANDPOWER TDI, ELEKTRONIKUS SZABÁLYZÁSÚ MOTOROK ÉS SEBESSÉGVÁLTÓ, AZ ÖSSZEHANGOLT TELJESÍTMÉNY ÉRDEKÉBEN A piac növekvô igényeinek

Részletesebben

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július

C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok július C4 Picasso és Grand C4 Picasso műszaki adatok 2016. július ÚJ CITROËN C4 Picasso Külső méretek 2016. Július CITROËN C4 Picasso Műszaki adatok 2016. július C4 Picasso THP 16 EAT6 C4 Picasso BlueHDi 100

Részletesebben

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete

INTER - MIX KFT. Műszaki adatok Típus GR1600II. Fűnyírók. Egy sikertörténet kezdete k Egy sikertörténet kezdete A kezdetben vasöntödeként működő gyárat Gonshiro Kubota alapította 1890-ben. Napjainkban a KUBOTA márkanévről leginkább az ipari ok, kommunális traktorok és fűnyírók jutnak

Részletesebben

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat

TXG 237 (27 LE) - egész éves használat AGROline 2017 TXG 237 (27 LE) - egész éves használat ISEKI TXG 237 (27 LE) Háromhengeres ISEKI dízelmotor Max. teljesítmény 27 LE, 53 Nm Hidraulika szivattyú 24 l/perc, 150 bar Hátsó kardán: 540 1/perc,

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921)

Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 8.7.2015, 2015/S 129-236921) 1/9 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:294571-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Földmunkagépek 2015/S 161-294571 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

Branson 00 Sorozat 2 3

Branson 00 Sorozat 2 3 Branson 00 Sorozat 2 3 Kompakt, nagy teljesítmény, összkerékhajtás 21-28 LE -ig nagyszámú gyári felszereléssel A Branson 00 Serie szállítható alternatív kerekezéssel, mely lehet gyepkimélö vagy ipari kivitel

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. PROXIMA PROXIMA PROXIMA PLUS PROXIMA POWER A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik. Lehet, hogy az mérete kicsi, de a Yamaha nagyobb típusaiban megtalálható számos funkcióval rendelkezik, így például dupla A-karos, független első felfüggesztéssel,

Részletesebben

METAL-FACH bálacsomagolók

METAL-FACH bálacsomagolók Z552 - helyben csomagoláshoz MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ METAL-FACH bálacsomagolók A Z552 bálacsomagoló helyben történő csomagolásra alkalmas. A traktorhoz hárompont felfüggesztéssel

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2017 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Mûszaki adatok áttekintése.

Mûszaki adatok áttekintése. Mûszaki adatok áttekintése. Dízelmotorok 2,5 l TDI motor (65 kw) 1 2,5 l TDI motor (80 kw) 1 Keverékképzés/Befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Common-rail közvetlen befecskendezés Hengerek

Részletesebben

Hátul Fék Elöl hűtött tárcsafék hűtött tárcsafék Hátul tárcsafék tárcsafék Gumiabroncsok Méret 215/ 70 R15 215/ 70 R15

Hátul Fék Elöl hűtött tárcsafék hűtött tárcsafék Hátul tárcsafék tárcsafék Gumiabroncsok Méret 215/ 70 R15 215/ 70 R15 FT 300 L1H1 2,2 HDi 100 LE FT 330 L1H1 2,2 HDi 100 LE Hengerűrtartalom (cm 3 ) 2198 2198 Hengerek száma 4 4 Max. teljesítmény (kw/le) 74/100 74/100 Fordulat/Perc 2900 2900 Max. nyomaték (Nm) 250 250 Fordulat/Perc

Részletesebben

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok

5GL sorozatú traktorok. 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 5GL sorozatú traktorok 57 kw (75 LE) 65 kw (85 LE) (97/68 EC) Alacsony kivitelű speciális traktorok 2 5GL sorozatú traktorok Áttekintés 5G Alacsony kivitel A John Deere új megoldása Behajtható tükrök Kompakt

Részletesebben

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464

ADAM. Általános tulajdonságok Karosszéria. 3-ajtós / / 1464 Opel műszaki adatok ADAM Magasság (mm) Hosszúság (mm) Tengelytáv (mm) Szélesség (külső tükrökkel/nélkül) (mm) Nyomtáv (elöl/hátul) (mm) Általános tulajdonságok Karosszéria -ajtós 1484 698 211 1966 / 1720

Részletesebben

Tisztelt Partnerünk! Ha sikerült felkeltenem érdeklődését, keressen fel bennünket! Kollégáim készséggel állnak rendelkezésére. Köszönöm bizalmát!

Tisztelt Partnerünk! Ha sikerült felkeltenem érdeklődését, keressen fel bennünket! Kollégáim készséggel állnak rendelkezésére. Köszönöm bizalmát! Tisztelt Partnerünk! Engedje meg, hogy néhány mondatban bemutassam a CHERY traktorok gyártóját, és megosszam Önnel a gyárban szerzett személyes tapasztalataimat, melyek alapján biztos vagyok abban, hogy

Részletesebben

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L]

VOLVO B9L ALFA CIVIS 12 típusú autóbusz részletes műszaki leírása: 12m-es városi, szóló, alacsonypadlós autóbusz [Alváz típusa: B9L] SAJTÓANYAG 2008. március 19-én írta ki a pályázatot a Debreceni Megyei Jogú Város az autóbusz helyi közösségi közlekedés menetrend szerinti személyszállításra. A pályázat kapcsán a DKV Zrt. és az INTER

Részletesebben

427F2. Árokásó-rakodó

427F2. Árokásó-rakodó 427F2 Árokásó-rakodó Vezetőfülke A Cat árokásó-rakodó új vezetőfülkéjének bevezetésével egy kényelmes és egyszerűen használható kezelői környezet valósult meg. A munkagép számos funkciójának testre szabhatóságával

Részletesebben

ADAM ADAM ROCKS

ADAM ADAM ROCKS Opel műszaki adatok ADAM Általános tulajdonságok Általános tulajdonságok Karosszéria ADAM ADAM ROCKS Csomagtartó méretek (ECIE/GM)(mm) ADAM Magasság (mm) 1484 149 Hossz előrehajtott hátsó üléssel 1041

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT

DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT DEUTZ-FAHR 9-ES SOROZAT ÚJ KORSZAK A TERMELÉKENYSÉGBEN. PÁRATLAN TELJESÍTMÉNY, HATÉKONYSÁG ÉS TERMELÉKENYSÉG. A DEUTZ-FAHR újabb választ ad a modern mezőgazdaság egyre szigorúbb elvárásaira, amelyek sokkal

Részletesebben

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi

CITROËN JUMPER Tehergépkocsi CITROËN JUMPER Tehergépkocsi Műszaki jellemzők 2016 Motor BlueHDi 110 BlueHDi 130 BlueHDi 160 hengerek száma 4 4 4 hengerűrtartalom (cm 3 ) 1997 1997 1997 max. teljesítmény KW / LE (ford./perc) 81 / 110

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. FORTERRA FORTERRA FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A ZETOR CSALÁD LEGERŐSEBB ÉS LEGJOBBAN FELSZERELT TRAKTORA F F HSX F HD Max. Teljesítmény (kw) 100.2 =

Részletesebben

Termékismertető Rakodók / tartozékok

Termékismertető Rakodók / tartozékok Hoftrac udvari rakodók, Homlokrakodók Teleszkópos rakodók Termékismertető Rakodók / tartozékok Közel 40 év tapasztalat Minden területen otthosan mozgunk! Közel 40 éve vagyunk a legkülönbözőbb szakterületek

Részletesebben

MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE.

MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE. ÚJ MINDENFÉLE ÚTRA, MINDENFÉLE KÖRÜLMÉNYRE. BÁRHOVA ELJUTÓ JÁRMŰVEK TELJES KÖRŰ KÍNÁLATA PÁRATLAN SOKOLDALÚSÁG, RENDKÍVÜLI ROBUSZTUSSÁG ÉS KIMAGASLÓ VEZETÉSI KÉNYELEM MINDEN FUVARFELADATHOZ A Daily 4x4

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK

MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MEZŐGAZDASÁGI TELESZKÓPOS RAKODÓGÉPEK MLT 625-75 H van, amikor a méret a lényeg Az állattartó telepek istállóépületeiben általában lényegesen kevesebb hely áll rendelkezésre rakodógéppel való manőverezéshez,

Részletesebben

Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT

Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT Euro LUJ&M60&5EA 2H0&MSA&5EA 2H0&MH8&5EA LNP&MYJ&5EA 1.4T MT 1.8L MT 1.8L AT 2.0L Euro5 Dízel MT Motor adatok Motor, elhelyezkedés elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve

Részletesebben

Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT. Váltóáttétel

Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT. Váltóáttétel Régió RPO Kód LDE&MFH LDE&MFH&5EA PT kombináció 1.6 MT 1.6 MT Motor adatok Motor, elhelyezkedés elöl, keresztben beépítve elöl, keresztben beépítve Hűtőrendszer zárt rendszerű, folyadékhűtés zárt rendszerű,

Részletesebben

Lamborghini Strike Minden célod teljesül

Lamborghini Strike Minden célod teljesül Lamborghini Strike Minden célod teljesül Strike HD MD LD Minden akadályt leküzdő sokoldalúság > Strike 80 90 LD Egy modellsorozat, amely végtelen felszereltség változataival áll szolgálatodba > Strike

Részletesebben

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE

Személyére szabottan az Öné. Valtra A Széria. HiTech 88 101 LE Személyére szabottan az Öné Valtra A Széria HiTech 88 101 LE Index 2 Valtra A Széria 5. oldal... Valtra Személyére szabottan az Öné 6. oldal... Új praktikus tulajdonságok 8. oldal... Új A szériás HiTech

Részletesebben

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került.

Egyszerű és könnyű karbantartás A karbantartási munkák megkönnyítése érdekében a nagygém összes kenési pontja a jobb oldalra került. KUBOTA MINIKOTRÓ Egészen kis méret, gyors megtérülés, egyszerű és könnyű kezelés. Ezek a jellemzői az új Kubota K 008-3-as minikotrónak, melynek üzemi súlya 1 tonna alatt van. Gyors csapszeges csatlakoztatás

Részletesebben

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot.

Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. Nincs több félmegoldás: a gondozatlan területek, és a magas fű többé nem jelentenek gondot. 115 Professzionális magas gazvágók, sűrű, vad bozót, gaz nyírásához, árkok és egyéb gondozatlan területek tisztításához.

Részletesebben

Ergonomikus. Hosszantartó. Sokoldalú.

Ergonomikus. Hosszantartó. Sokoldalú. A kiváló minőségű és ergonomikus alkalmazásokkal a Climax kínálat, széles választékot kínál. A raklapemelők, targoncák és ollós raklapemelők kézi és félig elektromos kivitelben kaphatóak. Bizonyos raklapemelők

Részletesebben

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor óta.

FORTERRA A KIFOGYHATATLAN ERŐ FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD. Ha traktor akkor Zetor óta. FORTERRA FORTERRA CL FORTERRA HSX FORTERRA HD A KIFOGYHATATLAN ERŐ Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. ERŐ A Forterra típus a ZETOR traktorcsalád legerőteljesebb tagja. A nagyteljesítményű motor és a nagyobb

Részletesebben

Vágyj arra, amire szükséged van

Vágyj arra, amire szükséged van Vágyj arra, amire szükséged van Mindannyian próbáljuk egyensúlyban tartani a munkánkat és a szabadidőnket. A X-MAX 300 pedig képes könnyebbé, egyszerűbbé és élvezetesebbé tenni minden napot. A motorkerékpár

Részletesebben

GD Dollies Műszaki leírás

GD Dollies Műszaki leírás GD Dollies Műszaki leírás A szállítóeszköz elektromos működtetésű, rádiós távvezérlésű két kocsiból álló egység, mely páros és szóló üzemmódban egyaránt használható. Elsősorban beltéri ill. üzemi területen

Részletesebben

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK

ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK ANYAGMOZGATÓ BERENDEZÉSEK 265 Anyagmozgató berendezések Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék A Pfaff-silberblau anyagmozgató berendezések kiválóan Kézi raklapemelők 270-281 Kézi raklapemelők mérleggel 282-283

Részletesebben

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők

a hátsó emelő berendezésre függesztett munkaeszközök tolt üzemmódban működtethetők A lejtős területeken termesztett szőlő tulajdonságai a (nagyszerű) egyedi talajadottságoknak és a napsugarak kedvező beesési szögének köszönhetően a hegyvidéki borok jobb minőségét jelentik. De hogyan

Részletesebben

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1

Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Aszófő Község Önkormányzata Keller Vendel polgármester részére ajánlat száma: G161128/1 Tárgy: Önkormányzati utak karbantartását segítő, támogatott gépbeszerzések pályázatra. VP6-7.2.1-7.4.1.2-16 Tisztelt

Részletesebben

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105

NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 NEW HOLLAND T4 F/N/V SOROZAT T4.65 T4.75 T4.85 T4.95 T4.105 2 3 STÍLUSOS T4 F/N/V TRAKTOROK. MEGNYERŐ KÜLSŐ, MEGGYŐZŐ TELJESÍTMÉNY. Az új T4F/N/V széria modelljeit a speciális alkalmazások széles választéka,

Részletesebben

Szeretettel üdvözlöm Önöket!

Szeretettel üdvözlöm Önöket! Szeretettel üdvözlöm Önöket! Gyenes Károly Agrárgép üzletág www.dmker.hu Intenzív ültetvények, gyümölcsösök gépesítése korszerű megoldásokkal Mi kell egy ültetvény megvalósításához? Klíma (Hőmérséklet,

Részletesebben

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804,

MEZŐGAZDASÁGI GÉP ALKATRÉSZ KENŐANYAG - SZERVIZ Telephely: 7522 Kaposújlak, 610-es Fő út, 095/3 hrsz. Telefon: 82/713-274, 82/714-030, 30/336-9804, METAL-FACH bálázók Z562 A Z562 bálázógép gyártásánál a Metal-Fach elsőként az országban alkalmazott olyan innovatív gyártási módszert, ahol a megbízhatóságot és a magas fokú préselést (szorítást) a teljesen

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

M5N SZÉRIA. Szabó István

M5N SZÉRIA. Szabó István M5N SZÉRIA Szabó István Az előző szériát jól ismerjük, stabil, üzembiztos gépek..mik a lényegi változások? A motor CR lett, DPF szűrővel,73,93,105le-s változatok Elektronikus vezérlésű irányváltó 3x 6

Részletesebben

DEUTZ-FAHR 5100-5110 - 5120-5130 5100-5110 - 5120-5130 TTV 5-ÖS SOROZAT

DEUTZ-FAHR 5100-5110 - 5120-5130 5100-5110 - 5120-5130 TTV 5-ÖS SOROZAT DEUTZ-FAHR 5100-5110 - 5120-5130 5100-5110 - 5120-5130 TTV 5-ÖS SOROZAT ERŐ, TELJESÍTMÉNY ÉS STÍLUS KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY KOMPAKT CSOMAGOLÁSBAN Bár alig több mint 4 méter, a Deutz-Fahr a legfejlettebb

Részletesebben

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS. Ha traktor akkor Zetor óta.

PROXIMA A SOKOLDALÚ TÁRS PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS. Ha traktor akkor Zetor óta. PROXIMA PROXIMA CL PROXIMA GP PROXIMA HS A SOKOLDALÚ TÁRS Ha traktor akkor Zetor. 1946 óta. A PROXIMA TRAKTOROK UNIVERZÁLIS KEREKEKKEL SZERELT ERŐGÉPEK. HATÉKONYAN ALKALMAZHATÓK MEZŐGAZDASÁGI MUNKAGÉPEK,

Részletesebben

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg

WB 97S. Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5. MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg WB 97S Összkerék-kormányzású kotró-rakodógép WB97S-5 MOTORTELJESÍTMÉNY 74 kw / 99,2 LE @ 2.200 1/min ÜZEMKÉSZ TÖMEG 8.700 kg A gép bemutatása A WB97S-5 a Komatsu kotró-rakodók legutóbbi generációjához

Részletesebben

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre Golf Alltrack Motorok 150 LE (110 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology 184 LE (135 kw) TDI 4MOTION BlueMotion Technology Motor, sebességváltó Motortípus/szelepek

Részletesebben

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com

Power für Profis! Teknős billentős pótkocsi. Az első. www.fliegl.com Power für Profis! Európa legnagyobb mezőgazdasági pótkocsigyártója Az első Teknős billentős pótkocsi www.fliegl.com HU Agrartechnik Teknős billentős pótkocsi-a robosztus mindentudó a biztonságos szállításhoz

Részletesebben

Köszöntöm a II. Szőlészet- Borászat Konferencia résztvevőit

Köszöntöm a II. Szőlészet- Borászat Konferencia résztvevőit Köszöntöm a II. Szőlészet- Borászat Konferencia résztvevőit Fehér Ottó Igazgató helyettes gépüzletág AXIÁL Kft. 2011. Január 27. Érintendő témák: - Landini traktormárka történelme - Az Axiál Kft szerepe

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876)

Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 30.6.2015, 2015/S 123-224876) 1/13 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:291860-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Gépjárművek 2015/S 159-291860 Országos Vízügyi Főigazgatóság, AK08474, Márvány

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Szeretem, ahogyan közlekedek

Szeretem, ahogyan közlekedek Szeretem, ahogyan közlekedek Eljön egy pillanat az ember életében, amikor meg akarja változtatni azt, ahogyan közlekedik és él a városban. Dönts úgy, hogy te irányítod az idődet, hogy kiélvezhesd a jó

Részletesebben

EFG 425k/425/430k/430/S30

EFG 425k/425/430k/430/S30 Nagy teljesítményű targonca optimális energiahatékonysággal Efficiency" kivitel a kiemelkedő gazdaságosság és Drive&Lift Plus" kivitel a csúcsteljesítmény érdekében Paraméter kormányzás (opcionális) Oldalirányú

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Grimme GV 3000/SF3000

Grimme GV 3000/SF3000 Grimme GV 3000/SF3000 innovatív, nagy teljesítményű vontatott és önjáró négysoros betakarítógép átrakó elevátorral. A teljesítmény új dimenziója a kiszedés technikában nagy területteljesítmény tiszta termény

Részletesebben

Üdvözlöm! Kishalmi Tibor ügyvezető Royal-kert Kft.

Üdvözlöm! Kishalmi Tibor ügyvezető Royal-kert Kft. Kishalmi Tibor ügyvezető Royal-kert Kft. Üdvözlöm! Társaságunk a Royal-Kert Kft. négy évnyi, komoly előkészítő munkával felkutatta Kínában azokat a traktor gyártókat, akikben megláttuk a hosszútávú és

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm

ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm ÁGAPRÍTÓ GÉPEK AY 400-10cm AY 600-16cm AY 900-21cm AY 1000-26cm A Volverini gépgyár több mint 20 éve kezdte meg működését. A családi vállalkozásként működő gyár mára a világ számos pontjára szállít mezőgazdasági

Részletesebben

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény

5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 5G / 5GH sorozatú traktorok 60 66 kw (80 90 le) Kompakt teljesítmény 2 5G / 5GH sorozatú traktorok A kompakt teljesítmény új neve: 5G Standard sorozat A John Deere 5G sorozatú traktorokkal a mezőgazdasági

Részletesebben

Intelligens technológia a holnap gazdáinak.

Intelligens technológia a holnap gazdáinak. NAGYOBB TELJESÍTMÉNY KEVESEBB ÜZEMANYAG www.strobl-kriegner.com Intelligens technológia a holnap gazdáinak. www.agrotipp.hu NAGYOBB TELJESÍTMÉNY KEVESEBB ÜZEMANYAG A KOMPAKT mindenes 4055 KOMPAKT S 4065

Részletesebben