TRACON ANDROID TABLET. Felhasználói kézikönyv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "TRACON ANDROID TABLET. Felhasználói kézikönyv"

Átírás

1 TRACON ANDROID TABLET Felhasználói kézikönyv

2 Köszönjük, hogy a TRACON Tablet-jét használja! Els dleges célunk az volt, hogy a Tracon Electric termékkatalógusát, céginformációkat a legkönnyebben elérhet vé tegyük Ön számára. A készülékre telepített Tracon katalógusban a jobb alsó sarokban lév Bookmark ikon ( ) segítségével tud a legkönnyebben a kívánt fejezetre ugrani. Helymegtakarítás céljából csak az Ön által használt katalógusokat és alkalmazásokat tárolja az eszközön! Katalógusainkat a File Manager segítségével tudja menedzselni, melyek a TRACON mappában találhatóak. Fontos tudnivalók! A termék bármely jellemz je minden el zetes bejelentés nélkül változhat. Adatvesztéséért, és/vagy az ebb l ered károkért semmilyen felel sséget nem vállalunk! Készítsen biztonsági mentést az adatairól! Kérjük, figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót! Kérjük, csak az eredeti tartozékaival használja az készüléket! Ha nem megfelel en használja a készüléket, vagy nem kompatibilis tartozékokkal m ködteti, akkor a garancia automatikusan hatályát veszti; az ezekb l ered károkért semmilyen felel sséget nem vállalunk. A használati útmutatóban látható képek illusztrációk, nem minden esetben egyeznek az Ön készülékén látottakkal. Tanácsok az akkumulátor használatához Els használat el tt teljesen fel kell töltenie az akkumulátort! Két módon lehetséges a készülék töltése: USB kábel segítségével vagy hálózati tölt csatlakoztatásával. A készülék Li-Polymer akkumulátorral van felszerelve, amely biztosítja a készülék energiaellátását, ha nincs csatlakoztatva a hálózati adapter. Az Android rendszerben a jobb alsó sarokban lév ikon jelzi az aktuális töltöttségi szintet. Eszköz töltése A készülék els használatánál töltse fel a készülék akkumulátorát teljesen. A készülék els töltéséhez 6-8 órára van szükség. T z, égési vagy egyéb sérülés elkerülésének érdekében, ne szurkálja, ütögesse, ne szedje szét és ne dobja t zbe vagy vízbe az akkumulátort. Ekkor az akkumulátor megrepedhet, felrobbanhat vagy veszélyes vegyi anyagok távozhatnak bel le.

3 2. Tartozékok - Hálózati tölt : 1 darab - Adatkábel: 1 darab - USB host kábel: 1darab - Használati útmutató: 1 darab A használati utasításban leírt operációs rendszer felülete, kinézete, állapota megváltozhat! A készülék funkciói és tulajdonságai el zetes figyelmeztetés nélkül megváltozhatnak! 3. Specifikáció - Operációs rendszer: Android Ice Cream Sandwich - Kijelz : 7, 800*480 érint kijelz - Processzor: 1 Ghz, - Memória: 4GB - Micro SD kártyával b víthet 32GB-ig - Hálózat: WiFi b/g - Beépített G szenzor (Automatikus elfordítja a képerny t) - 3,5mm stereo audio port, - USB Host funkció: küls USB eszközök csatlakoztatása.

4 4. A készülék kezel szervei Érint kijelz A készülék vezérlése ujjal történik. Az érint kijelz 7, kapacitív technológiájú, több ujjas vezérlést is képes feldogozni. Bekapcsoló gomb A készülék jobb fels oldalán található a bekapcsoló gomb, ami a készülék alvó vagy be- és kikapcsolására szolgál. Bekapcsolás: Tartsa benyomva a bekapcsoló gombot a készülék bekapcsolásához és a f menü megjelenítéséhez Leállítás: Tartsa benyomva a bekapcsoló gombot pár másodpercig, mely után a kikapcsoló menü megjelenik. Készenléti állapot: Nyomja meg egyszer a bekapcsoló gombot, ezután a készülék készenléti állapotba kerül, és a kijelz elsötétedik. Ha újra szeretné használni a készüléket, nyomja meg újra még egyszer röviden a bekapcsoló gombot. A készülék az operációs rendszer vezérlését a virtuális funkciógombokkal valósítja meg. Ezek a kijelz bal alsó sarkában találhatók. Funkciók sorban: - Vissza Röviden nyomva egy funkcióból léphetünk ki, illetve egy könyvtárszerkezettel léptet vissza. - F képerny Röviden nyomva a készülék f képerny jére vált vissza. - Futó alkalmazások megtekintése Röviden nyomva a készülék futó alkalmazásai közt válthatunk. - Hanger csökkentése Röviden nyomva a készülék hangerejét csökkenthetjük - Hanger növelése Röviden nyomva a készülék hangerejét növelhetjük - Menügomb Röviden nyomva az aktuális alkalmazás menüjét mutatja

5 A készülék oldalán található csatlakozók Elöl, a készülék fels részén 1. BE - bekapcsoló gomb 2. Tölt csatlakozó 3. microusb csatlakozó, számítógéphez való csatlakozáshoz A készülék jobb oldalán: ,5mm fejhallgató csatlakozó 5. - hanger szabályzó microsd kártya b vít hely 5. A készülék kezel felülete és használata A készülék elindítása A bekapcsoláshoz nyomja meg és tartsa nyomva 3 mp-ig a bekapcsoló gombot. Az operációs rendszer betölt dése után a készülék f menüje az alábbi módon néz ki, ha a készülék kijelz je zárolva van. Tartsa megérintve a zár gombot és húzza azt a nyíllal jelölt helyre a kijelz feloldásához.

6 Ekkor megjelenik az eszköz f képerny je a kijelz n. A kijelz több képerny re, van felosztva, melyek tetsz legesen testre szabhatók. Az alkalmazás megjelenítéséhez érintse meg az ikont. Kedvenc alkalmazásait elhelyezheti ezen a f képerny n. Programok ikonjainak kezelése - Egy ikon hozzáadása: Húzza a kívánt szoftver ikonját az asztalra. - Egy ikon törlése: Húzza a törölni kívánt szoftver ikonját a (x) ikonra, ezután engedje el az ikont a törlés végrehajtásához. Az állapotjelz sáv Az állapotjelz sáv a képerny alján helyezkedik el. Ez az állapotjelz sáv tartalmazza a virtuális vezérl gombokat, és jellemz en ez mutatja a Wi-Fi állapotot-er sséget, az energiaszint állapotát és az aktuális id t is. Az érint kijelz használata - Vissza Röviden nyomva egy funkcióból léphetünk ki, illetve egy könyvtárszerkezettel léptet vissza. Ha kétszer nyomja meg, akkor zárja be az aktuálisan futó alkalmazást, ellenkez esetben a háttérben futó program indulhat újra. - F képerny Röviden nyomva a készülék f képerny jére vált vissza. - Futó alkalmazások megtekintése Röviden nyomva a készülék futó alkalmazásai közt válthatunk. Itt állíthatjuk be a kívánt háttérképet is. - Menü gomb Háttérkép választásához érintse meg a Háttérkép gombot. Ezután lehet sége nyílik akár a galériából is háttérképet kiválasztani.

7 Alkalmazáslista és modulok Érintse meg a f képerny jobb fels sarkában található ( ) ikont, az alkalmazás menü megjelenítéséhez. Itt az összes, a készülékre gyárilag telepített alkalmazás megtalálható. Az alkalmazások közötti böngészéshez érintse meg a kijelz t, majd húzza jobbra vagy balra miközben a kijelz t megérintve tartja. Az alábbi képen egy használatban lév és telepített táblaszámítógép alkalmazásmenüje látható: A készülék beállítása Érintse meg a f képerny n található Beállítások ikont a beállítások megjelenítéséhez. A menüpontok közötti görgetéshez érintse meg a kijelz t, majd húzza felfelé vagy lefelé az ujját. A beállítási lehet ségek Wi-Fi (Vezeték nélküli hálózat)

8 Érintse meg a Wi-Fi opció mellett található pipát a Wi-Fi be- illetve kikapcsolásához. A szürke pipa jelzi a vezeték nélküli hálózati vezérl kikapcsolt, a kék pipa jelzi a vezeték nélkül hálózati vezérl bekapcsolt állapotát. A készülék végigkeresi az elérhet Wi-Fi hálózati pontokat, ellenben ha ez nem történne meg, nyomja meg a Keresés gombot. A csatlakozás létrehozásához mindösszesen annyit kell csak tennie, hogy érintse meg a kívánt csatlakozási pontot. Ha titkosított hálózatot választ, a rendszer megkérdezi a jelszót. A virtuális billenty zet segítségével írja be a kódot, ezután érintse meg a Csatlakozás gombot. Sikeres csatlakozást esetén megjelenik az állapotsávban a kapcsolódást jelz ikon, amely tájékoztat minket a hálózat jeler sségér l is. A készülék automatikusan kapcsolódik azon hálózati pontokhoz, melyekhez korábban már csatlakozott. Hangok Érintse meg a Hang opciót a hangok beállításához. Zene, Video, Játékok, és egyéb Média hanger : Húzza a csúszkát a kívánt értékre a hanger beállításához, majd érintse meg az OK gombot. Megjelenítés Fényer : A kijelz fényerejének beállítása a csúszka mozgatásával. Képerny automatikus forgatása: A képerny automatikusan elfordul, ha a készüléket elfordítjuk. Alvó mód: A kijelz a beállított id elteltével automatikusan kikapcsol. A választható opciók: 30 másodperc, 1 perc, 2 perc, 5 perc,10 perc és 30 perc. Tárhely A bels memória és annak foglaltságát jelzi ill. a memória kezelésére szolgáló opció. Itt tekintheti meg a tárolóeszközök kapacitását, ill. a rendelkezésre álló szabad hely méretét, valamint a micro SD kártya formázását vagy leválasztását is itt végezheti el. Alkalmazások Érintse meg az Alkalmazások menüpontot a beállítások megnyitásához. Ebben a menüpontban lehet ség van: Letöltött: Alkalmazások kezelése, illetve telepített alkalmazások eltávolítása. Futó: A futó szolgáltatások megtekintése és kezelése. Biztonság Érintse meg a Képerny zárolása opciót a beállítások megnyitásához. Minta: Lehet sége van egyedi feloldási minta megadására, ekkor a kijelz zárolásához a korábban beállított mintát kell ujjával a kijelz n lerajzolnia. Dátum és Id Érintse meg a Dátum és id menüpontot a beállítások megnyitásához. Dátum beállítása: Itt állíthatja be az évet, a hónapot és a napot, majd érintse meg a Beállítás gombot a beállított érték elmentéséhez.

9 Id zóna kiválasztása: A használat helyének megfelel id zóna kiválasztása. Id beállítása: fel le nyilakkal állítsa be a pontos id t, majd érintse meg a Beállítás gombot a beállított érték elmentéséhez. A táblagépr l: Készülékünkr l információkat jelenít meg. USB kapcsolat számítógéphez: Számítógéphez való csatlakozáshoz a készüléket a mellékelt adatkábellel kösse össze számítógépe egy szabad USB csatlakozójával. Egy figyelmeztet ablak jelenik meg, ahol engedélyezni is kell a kapcsolódást (USB tár bekapcsolása) Multimédia, Kamera A készülékbe egy 0,3 Megapixeles VGA beépített kamera található. 6. Szoftverek telepítése és kezelése Az Ön készüléke android operációs rendszert használ ( Android Ice Cream Sandwich), amely rendszeren keresztül harmadik félt l származó alkalmazások telepítésére van lehet ség. Alkalmazások telepítése az android alkalmazásboltból: A Market használatához Google account szükséges! Érintse meg a menüben található Play Áruház ikont az Android Market indításához. Ez egy online szolgáltatás (A Market használatához Wi-FI internetkapcsolat szükséges), ahonnan ingyenes alkalmazásokat tölthet le illetve fizet s alkalmazásokat vásárolhat. Figyelem! A készülék gyártója nem nyújt terméktámogatást a készülékre a Marketb l letöltött illetve telepített alkalmazásokhoz. Az Android Marketr l való programtelepítések során kérjük, vegye figyelembe az adott program által leírt, a telepítéséhez szükséges minimum hardverkövetelményeket! Nem minden program kompatibilis minden eszközzel! Minden letöltött program, fotó, video memória kapacitást igényel. Célszer a készülék memóriáját megnövelni mikro SD kártya alkalmazásával. Android tablet: a Google által megalkotott Android operációs rendszer használata nagyon egyszer, könnyen b víthet számtalan felhasználási lehet séget nyújt. Az Android Marketben folyamatosan jelennek meg az operációs rendszeren futtatható legkülönfélébb programok, egyre több androidos alkalmazás érhet el. Aki android készüléket vásárol, nagyon sok új fogalommal kell megismerkednie. Az els lépések megtétele okozhat ugyan némi nehézséget, de egy kis odafigyeléssel rövid id n belül nagy sikerélményben lehet részünk. Minden fogalmat ez a kézikönyv nem tud meghatározni, de az ismeretanyag b vítéséhez az internet nagy segítséget nyújt. A készülék bekapcsolása el tt

10 ellen rizzük, hogy közelünkben van-e elérhet Wi-Fi hálózat. Az android market használatához Google fiók szükséges. Amennyiben ezzel nem rendelkezik, hozzon létre egyet. 7. Általános problémák Probléma Ok Megoldás Nem lehet bekapcsolni a készüléket Gyorsan lemerül Hosszú ideig nem volt használva; A tölt nincs jól csatlakoztatva Alacsony m ködési h mérséklet; Az akkumulátor elöregedett Töltse fel az akkumulátort; Ellen rizze a tölt csatlakozást Kerülje a használatot túl alacsony, vagy túl magas h mérsékleten; A gyári csomagolásban lév hálózati tölt t használja! A kijelz nem tiszta, foltos Nincs hang A funkciók nem viselkednek normálisan A kijelz bekoszolódott A hanger a legkisebb állásban van Tisztítsa meg egy puha kend vel Állítsa be a hanger t RESET -elje le a készüléket Amennyiben újjal történ vezérlésre nem reagál a készülék, ekkor feltehet en lefagyott, és Reset-elni, újraindítani kell. Kérjük, tartsa nyomva 8 másodpercig a bekapcsoló gombot, ezzel Reset-eli a készüléket. Ezután nyomja meg kb. 3 másodpercig ismét a bekapcsoló gombot, és a rendszer újraindul! Továbbá elképzelhet nagyobb flash alapú oldalak böngészése közben némi sebességkiesés az oldalváltások között. Ez normális jelenség. Ha töltés közben használja a készüléket, ügyeljen arra, hogy a tölt kábel ne feszüljön meg, mert ez a tölt, illetve a készülék csatlakozójának élettartamát csökkenti!

xtab-50 GPS Használati utasítás

xtab-50 GPS Használati utasítás xtab-50 GPS Használati utasítás 1 TARTALOMJEGYZÉK 1. Megjelenés... 1 2. Használatba vétel... 2 2.1 Az akkumulátor töltése... 2 2.2 A készülék rögzítése a tartókarral... 2 2.3 A memóriakártya használata...

Részletesebben

xtab-100 Tablet PC Használati utasítás

xtab-100 Tablet PC Használati utasítás xtab-100 Tablet PC Használati utasítás Tartalomjegyzék TARTALOMJEGYZÉK... 2 BEVEZETÉS... 4 I - KEZDETI LÉPÉSEK... 4 Biztonsági figyelmeztetések... 4 Kijelző tisztítása... 5 A Tablet tisztítása... 5 Jellemzők...

Részletesebben

OP3N DOTT W032i-C3 HU Oldal 1

OP3N DOTT W032i-C3 HU Oldal 1 OP3N DOTT W032i-C3 HU Oldal 1 TARTALOMJEGYZÉK Bevezetés I. Kezdeti lépések - Biztonsági figyelmeztetések - A doboz tartalma, kiegészítők - A készülék tisztítása - Külső és belső jellemzők - Akkumulátor

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv SM-G870F Felhasználói kézikönyv Hungarian. 12/2014. Rev.1.0 www.samsung.com Tartalom Fontos tudnivalók Kezdeti lépések 7 Az értékesítési doboz tartalma 8 A készülék elrendezése 10 A SIM-kártya és akkumulátor

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia SP C5302/C5303/C5306

Használati útmutató. Xperia SP C5302/C5303/C5306 Használati útmutató Xperia SP C5302/C5303/C5306 Tartalomjegyzék Xperia SP Használati útmutató...6 Első lépések...7 Erről a használati útmutatóról...7 Android mi ez és mire való?...7 Az eszköz áttekintése...7

Részletesebben

Használati útmutató. ST21i/ST21a. tipo

Használati útmutató. ST21i/ST21a. tipo Használati útmutató ST21i/ST21a tipo Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...6 Android mi és miért?...7 Alkalmazások...7 Első lépések...8 Összeszerelés...8 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítő varázsló...10

Részletesebben

Nyilatkozat. 1. A készülék használata előtt, kérjük olvassa végig figyelmesen az útmutatót,

Nyilatkozat. 1. A készülék használata előtt, kérjük olvassa végig figyelmesen az útmutatót, Nyilatkozat 1. A készülék használata előtt, kérjük olvassa végig figyelmesen az útmutatót, hogy helyesen tudja kezelni azt 2. Cégünk ezzel az útmutatóval kapcsolatban minden jogot fenntart, egyes részeknek,

Részletesebben

A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700

A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700 A LUXCAM ALKALMAZÁS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Andorid v1.3.17.1412241833 és ios v1.2.11412311700 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 2 2. Az alkalmazás letöltése, belépés és regisztráció:... 2 3. A kamerakezelő

Részletesebben

OV-ACTION 7 Használati útmutató

OV-ACTION 7 Használati útmutató OV-ACTION 7 Használati útmutató 1 BIZTONSÁGI UTASÍTÁSOK Olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat, mielőtt használni kezdi a készüléket Kövesse az alábbi utasításokat, hogy meghosszabbítsa készüléke

Részletesebben

Tablet PC. Kezelési útmutató. Ennek a kézikönyvnek egy része nem vonatkozhat Önre, ez a készülék szoftverétől függ.

Tablet PC. Kezelési útmutató. Ennek a kézikönyvnek egy része nem vonatkozhat Önre, ez a készülék szoftverétől függ. Tablet PC Kezelési útmutató Ennek a kézikönyvnek egy része nem vonatkozhat Önre, ez a készülék szoftverétől függ. Több információt a www.lark.com.pl oldal tartalmaz. A PDF formátum leolvasáshoz szükséges

Részletesebben

sola Használati útmutató

sola Használati útmutató sola Használati útmutató Tartalomjegyzék Fontos tudnivalók...7 Android mi ez és mire való?...8 Alkalmazások...8 Első lépések...9 Összeszerelés...9 A telefon be- és kikapcsolása...10 Telepítő varázsló...11

Részletesebben

Figyelmeztetés 1. Telepítési feltételek 2. Telepítésre és üzemeltetésre vonatkozó figyelmeztetések alarm shop

Figyelmeztetés 1. Telepítési feltételek 2. Telepítésre és üzemeltetésre vonatkozó figyelmeztetések alarm shop Figyelmeztetés Olvassa végig a kézikönyvet a készülék használata el tt. A nem megfelel m ködtetés nem javítható károkat okozhat. 1. Telepítési feltételek Ne használja a készüléket forró, párás és poros

Részletesebben

xbook-60 Használati utasítás

xbook-60 Használati utasítás xbook-60 Használati utasítás Tartalomjegyzék Bevezetés... 3 A doboz tartalma... 4 Biztonsági figyelmeztetések... 4 Bemutatás... 6 Asztal... 9 Előzmények...11 Könyv... 12 Kép... 21 Zene... 23 Fájlkezelő...

Részletesebben

ICONIA W510 / W511 Felhasználói kézikönyve

ICONIA W510 / W511 Felhasználói kézikönyve ICONIA W510 / W511 Felhasználói kézikönyve - 1 2012. Minden jog fenntartva. ICONIA W510 / W511 Felhasználói kézikönyv Modell: W510 Első kiadás: 11/2012 2 - Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 3 Biztonság és

Részletesebben

MeMO Pad E-kézikönyv

MeMO Pad E-kézikönyv MeMO Pad E-kézikönyv Az ASUS elkötelezett a környezetbarát termékek/csomagolások létrehozása iránt annak érdekében, hogy a környezetterhelés minimálisra csökkentése mellett a fogyasztók egészségét is védje.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv GT-P5200 Felhasználói kézikönyv www.samsung.com A kézikönyvről A készülék a Samsung kiemelkedő technológiai szakértelmét és magas követelményeit felhasználva minőségi mobilkommunikációt és szórakozást

Részletesebben

Használati útmutató. Xperia M2 D2303/D2305/D2306

Használati útmutató. Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Használati útmutató Xperia M2 D2303/D2305/D2306 Tartalomjegyzék Első lépések...6 A használati útmutatóról...6 Áttekintés...6 Összeszerelés...7 A telefon első bekapcsolása...8 Miért van szükségem Google

Részletesebben

Krüger&Matz. Okostelefon KM0411 KM0412 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Krüger&Matz. Okostelefon KM0411 KM0412 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Krüger&Matz Okostelefon KM0411 KM0412 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU Használati útmutató 1. Specifikáció és karbantartás 1.1. Specifikáció 1.2. Biztonság 1.3. Akkumulátor 1.4. Karbantartás 2. A telefon jellemzői

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv Nokia Lumia 620

Felhasználói kézikönyv Nokia Lumia 620 Felhasználói kézikönyv Nokia Lumia 620 1.1. kiadás HU Felhasználói kézikönyv Nokia Lumia 620 Tartalom Biztonság 4 Kezdő lépések 6 A telefon gombjai és részei 6 A vissza, az indítás és a keresés gomb 6

Részletesebben

KIS Plus. WCDMA/GSM mobiltelefon Használati útmutató

KIS Plus. WCDMA/GSM mobiltelefon Használati útmutató KIS Plus WCDMA/GSM mobiltelefon Használati útmutató JOGI INFORMÁCIÓK Copyright 2012 ZTE CORPORATION. Minden jog fenntartva. A kiadvány sem részben, sem egészben nem kivonatolható, reprodukálható, fordítható

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Tartalom BIZTONSÁGI ÓVINTÉZKEDÉSEK... 6 MEGJELENÉS... 11 MŰSZAKI JELLEMZŐK... 12 KEZDETI LÉPÉSEK... 13 Az akkumulátor töltése 13 a készülék kezelése 15 Main menu overview 16 Értesítési

Részletesebben

hp officejet 5500 series all-in-one

hp officejet 5500 series all-in-one hp officejet 5500 series all-in-one kezelési útmutató hp officejet 5500 series all-in-one Copyright Hewlett-Packard Company 2003 Minden jog fenntartva. A dokumentum bármely részének fénymásolása, újbóli

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Packard Bell EasyNote TE - 1 TARTALOMJEGYZÉK Számítógépének elindítása 4 Vezeték nélküli kapcsolat... 4 Regisztrálás... 5 Szoftvertelepítés... 6 Recovery... 6 Problémát észlel?...

Részletesebben

NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live

NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live NAVIGON 40 Essential NAVIGON 40 Easy NAVIGON 40 Plus NAVIGON 40 Premium NAVIGON 40 Premium Live Felhasználói kézikönyv Magyar 2010. június Az áthúzott, kerekes szemétgyűjtő-tartály azt jelenti, hogy az

Részletesebben

Használati útmutató axbo Alvásfázis figyel ő ébresztőórához

Használati útmutató axbo Alvásfázis figyel ő ébresztőórához Használati útmutató axbo Alvásfázis figyel ő ébresztőórához Gratulálunk az axbo megvásárlásához, amely a világ els ő alvásfázis figyel ő ébresztőórája! Vezérl ő gombok és a kijelz ő 1. Ébreszt ő 1 2. Ébreszt

Részletesebben

WARNING - Az áramütés vagy tûzeset elkerülésének érdekében ne használja az egységet esõben, illetve párás környezetben.

WARNING - Az áramütés vagy tûzeset elkerülésének érdekében ne használja az egységet esõben, illetve párás környezetben. Használati utasítás WARNING - Az áramütés vagy tûzeset elkerülésének érdekében ne használja az egységet esõben, illetve párás környezetben EU felhasználók Ez a termék megfelel az European Directive 89/336/ECC

Részletesebben

SEGÍTSÉG A YAMOTO NAVIGÁCIÓS ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁHOZ

SEGÍTSÉG A YAMOTO NAVIGÁCIÓS ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁHOZ SEGÍTSÉG A YAMOTO NAVIGÁCIÓS ESZKÖZÖK HASZNÁLATÁHOZ Köszönjük, hogy választása során a YAMOTO nyerte el tetszését! Szeretnénk segíteni abban, hogy ez a navigációs eszköz sokáig hasznos és szórakoztató

Részletesebben

Nokia 500 - Felhasználói kézikönyv

Nokia 500 - Felhasználói kézikönyv Nokia 500 - Felhasználói kézikönyv 2.1. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 5 Kezdő lépések 7 A telefon gombjai és részei 7 A SIM-kártya behelyezése 9 Memóriakártya behelyezése 10 Töltés 12 A telefon

Részletesebben

Nokia C3 00 - Felhasználói kézikönyv

Nokia C3 00 - Felhasználói kézikönyv Nokia C3 00 - Felhasználói kézikönyv 2. kiadás 2 Tartalom Tartalom Biztonság 4 Terméktámogatás 5 A Nokia C3-ról röviden 5 Főbb funkciók 5 A készülék gombjai és részei 6 Kezdő lépések 7 A SIM-kártya és

Részletesebben

BEVEZET!..." ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK...3

BEVEZET!... ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK...3 Tartalom BEVEZET!..." ÁLTALÁNOS BIZTONSÁGI TUDNIVALÓK...3 Fontos tudnivalók a készülék hatékony és biztonságos m!ködtetésér"l...3 Olvassa el ezt a tájékoztatót, miel"tt használatba veszi a személyi kommunikátort...3

Részletesebben