Felhasználói kézikönyv

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Felhasználói kézikönyv"

Átírás

1 ConCorde tab ROKEE Felhasználói kézikönyv

2 Fontos tudnivalók: A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok adatvesztéséért, és/vagy az ebb ől eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. Kérjük figyelmesen olvassa el ezt a használati útmutatót, és csak az eredeti tartozékaival használja az egységet. Ha nem megfelel ően használja, vagy nem kompatibilis tartozékokkal használja, akkor a garancia automatikusan hatályát veszti, és az ezekb ől eredő akármilyen károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk. A használati útmutatóban látható képek csak illusztrációk, nem minden esetben egyeznek az Ön készülékén látottakkal. Tanácsok az akkumulátor használatához: Két lehetőség van az eszköz energiaellátásának biztosítására: akkumulátor és küls ő forrás. A készülék Li-Ion akkumulátorral biztosítja a megfelel ő energiaellátást az eszköznek, ha nincs csatlakoztatva a hálózati adapter. A készülék állapotsorán a[ ] ikon jelzi az aktuális töltöttségi állapotot. Töltés: Első alkalommal használjon hálózati tölt őt a készülék teljes feltöltéséhez. Csatlakoztassa a hálózati adaptert a készülék megfelelő csatlakozási pontjába, a töltő másik végét pedig a fali aljzatba. Az első alkalommal egy esetlegesen lemerült készülék feltöltéséhez mintegy hat órára lesz szükség. Tűz, égési vagy egyéb sérülés elkerülésének érdekében, ne szurkálja, ütögesse, ne szedje szét és ne dobja tűzbe vagy vízbe az akkumulátort. Az akkumulátor megrepedhet, robbanhat vagy veszélyes vegyi anyagok távozhatnak bel őle.

3 1. Termékjellemző: Az Ön által megvásárolt android operációs rendszer ű készülék kialakítása, könnyű súlya révén tökéletesen elfér kézitáskájában vagy aktatáskájában. Használható utazás során, otthon és a munkahelyén egyaránt. A készülék méretéb ől eredően könnyebb, kisebb, mint bármilyen notebook, mégis hasonló funkciókat is képes ellátni. Gyorsan tud csatlakozni a világhálóra Wi-Fi hálózat használatával, bárhol is tartózkodjon. Megvásárolt és csatlakoztatott, kompatibilis 3G webstick segítségével mobilinternetre is csatlakozhat Kapcsolódjon a Google Play Store-hoz és töltsön le kedvére való különféle androidos alkalmazásokat! Az Android operációs rendszernek köszönhet ően többszázezer alkalmazás közül választhat! Tegye egyedivé kézi készülékét! Ha meg szeretné nézni a legfrissebb híreket, id őjárás jelentést, szeretné kedvenc e-könyveit olvasni, vagy esetleg szeretne csatlakozni Skype, Facebook és egyéb közösségi alkalmazásokhoz, akkor ezzel az androidos tablet készülékkel könnyen megteheti. 2. Tartozékok: - Hálózati töltő: 1 darab - Szinkronkábel: 1 darab - USB host kábel: 1darab - Használati útmutató: 1 darab - Garancialevél: 1 darab A minőségi kiszolgálás érdekében a használati utasításban leírt operációs rendszer tartalma, kinézete, állapota a etrmék életciklusa során megváltozhat! A készülék funkciói és tulajdonságai előzetes figyelmeztetés nélkül az eszköz jobbá tétele érdekébenváltozhatnak! Amennyiben eltérést tapasztal, keresse fel weboldalunkat a legfrissebb információkért. Kérdéseire a ConCorde fóruma is rendelkezésre áll:

4 3. Specifikáció - Operációs rendszer: Android Jelly Bean - Kijelző: 7, 1024*600, multi-touch érint őkijelző - Processzor: AllWinner A20 Dual-core (max. 1,20 GHz) - Memória: 1024 MB DDR3, 8GB Nand Flash - Micro SD kártyával bővíthető 32GB-ig - Hálózat: WiFi b/g/n - 3G támogatás USB dongle (3G webstick) segítségével - Első kamera: 1,3 MP - Akkumulátor: 3.7V, 3400 mah Li-Ion akkumulátor - Beépített G szenzor (Automatikus képernyő elforgatás) - HDMI kimenet (1080p), - USB 2.0 OTG, - 3,5mm stereo headset, - A készülék mérete: 188 x 114 x 11 mm, 318 g. - USB Host funkció: külső USB eszközök (pl pendrive, 3G webstick) csatlakoztatása.

5 4. A készülék kezelőszervei Érintőkijelző: A készülék vezérlése ujjal történik. Az érintőkijelző 7 ( 17,8 cm kijelzőátlójú) kapacitív technológiájú, több ujjal is vezérelhet ő (multitouch). Bekapcsoló gomb: A készülék jobb oldalán található a bekapcsoló gomb ( BE ), ami a készülék alvó módba tételére vagy be és kikapcsolására szolgál. - Bekapcsolás: Tartsa benyomva a BE gombot a készülék bekapcsolásához és a f őmenü megjelenítéséhez - Leállítás: tartsa benyomva a BE gombot hosszan a kikapcsoló menü megjelenítéséhez. - Készenléti állapot: röviden nyomja meg a BE gombot a készenléti állapothoz. Ekkor a kijelz ő elsötétedik, a készülék használatához ismét nyomja meg röviden a BE gombot. A készülék a Google Android operációs rendszer vezérlését a virtuális funkciógombokkal valósítja meg. Ezek a kijelző bal alsó sarkában találhatók, minden forgásiránynak megfelel ően. Állapotjelző sáv: Funkciók: - Vissza Röviden nyomva egy funkcióból léphetünk ki, illetve egy könyvtárszerkezettel léptet vissza. - Főképernyő (Home) Röviden nyomva a készülék főképernyőjére vált vissza. - Futó alkalmazások megtekintése Röviden nyomva a készülék futó alkalmazásai közt válthatunk. A hangerő szabályzó gomb + - funkció. A készülék szoftveres hanger ő szabályozó gombokkal rendelkezik. Képmentő gomb: a készülék kijelz őjét fényképezi le és csinál pillanatnyi állapotról képmentést

6 A készülék oldalán található csatlakozók, kezel őszervek: 1,- Előlapi kamera 2,- Bekapcsoló gomb (BE) 3,- 3,5 mm fejhallgató csatlakozó 4,- MicroUSB csatlakozó: számítógéppel való csatlakoztatáshoz és eszközök kezelésére, valamint töltés 5,- MicroSD kártyafoglalat 6,- MiniHDMI csatlakozó

7 5. A készülék kezelőfelülete és használata A készülék elindítása: A bekapcsoláshoz nyomja meg és tartsa nyomva 3 mp-ig a bekapcsoló gombot. Bekapcsolás után a készülék főmenüje az alábbi módon néz ki, ha a készülék kijelz ője zárolva van. Tartsa megérintve a zár gombot és húzza azt oldalt a zár ikonnal jelölt helyre a kijelz ő feloldásához. Ekkor megjelenik az eszköz főképernyője a kijelzőn.

8 A kijelző több képernyőre, ún. virtuális asztalra van felosztva, melyeket tetsz őlegesen szabhat testre. Az alkalmazás megjelenítéséhez érintse meg a ikont. Kedvenc alkalmazásait elhelyezheti ezen a főképernyőn. Programok ikonjainak kezelése - Egy ikon hozzáadása: Húzza a kívánt szoftver ikonját az asztalra. - Egy ikon törlése: Húzza a törölni kívánt szoftver ikonját a ( ) ikonra, amely ekkor szemetessé ( ) változik és a színe vörös lesz. Ekkor engedje el az ikont a törlés végrehajtásához. Az állapotjelző sáv: Az állapotjelző sáv a képernyő alján helyezkedik el. Ez az állapotjelz ő sáv tartalmazza a virtuális vezérlőgombokat, és jellemzően ez mutatja a wifi állapotot, az energiaszint állapotát, az aktuális id őt is. Az érintőkijelző használata: - Vissza Röviden nyomva egy funkcióból léphetünk ki, illetve egy könyvtárszerkezettel léptet vissza. - Főképernyő (Home) Röviden nyomva a készülék főképernyőjére vált vissza. - Futó alkalmazások megtekintése Röviden nyomva a készülék futó alkalmazásai közt válthatunk Az állapotsor ikonjának megérintésével lehet a kisalkalmazások (Widgets) hozzáadásánál használatos képernyőt is előhozni. Kisalkalmazásnak azokat az alkalmazásokat nevezzük, melyek információkat képesek megjeleníteni az asztalon (pl. id őjárás, állapotjelző információk, stb.) Itt lehetséges a háttérkép (Wallpapers) beállítása is. Háttérkép választásához érintse meg a Wallpapers gombot. A kívánt kép kiválasztása után érintse meg a Set wallpaper (Beállítás háttérképnek) gombot. Google Search: A ( ) gomb megérintésével nyissa meg a keres ősávot. Írja be a keresett kifejezést, majd érintse meg a nagyító ikont. (A kereséshez a készüléknek kapcsolódva kell lennie az internethez!) Alkalmazáslista és modulok: Érintse meg a főképernyőn található alkalmazás ( ) ikont az alkalmazás menü megjelenítéséhez. Itt az összes, a készülékre gyárilag telepített alkalmazások és modulok megtalálhatók. Az alkalmazások közötti böngészéshez érintse meg a kijelz őt, majd húzza jobbra vagy balra miközben a kijelzőt megérintve tartja.

9 Az alábbi képen egy használatban lév ő és telepített táblaszámítógép alkalmazásmenüje látható: A készülék beállítása : Érintse meg a főképernyőn található settings - beállítás ikont a beállítások megjelenítéséhez. A menüpontok közötti görgetéshez érintse meg a kijelz őt, majd húzza felfelé vagy lefelé az ujját. A beállítási lehetőségek: Wi-Fi (Vezeték nélküli beállítások és hálózat) Érintse meg a Wireless & Networks opciót a beállítások megnyitásához. - Érintse meg a Wi-Fi opció mellett található pipát a Wi-Fi be- illetve kikapcsolásához. A szürke pipa ( ) jelzi a vezeték nélküli hálózati vezérl ő kikapcsolt, a zöld pipa ( ) jelzi a vezeték nélkül hálózati vezérlő bekapcsolt állapotát. - Wi-Fi beállítása: Válassza a Wi-Fi settings (Wi-Fi beállítások) opciót a vezeték nélküli hálózatok beállításához illetve kezeléséhez.

10 - Network notification (Hálózati értesítés): A készülék értesíti a felhasználót, ha egy nyílt Wi-Fi hálózat érhető el a közelben. A készülék végigkeresi az elérhet ő Wi-Fi pontokat. Ha ez nem történne meg, nyomja meg a Keresés gombot az elérhető Wi-Fi pontok kereséséhez. A csatlakozás létrehozásához érintse meg a kívánt csatlakozási pontot. Ha titkosított hálózatot választ, a rendszer megkérdezi a jelszót. A beviteli mez őbe a virtuális billentyűzet segítségével írja be a kódot. Végül érintse meg a Csatlakozás gombot a kapcsolat létrehozásához. Sikeres hálózati csatlakozást követ ően az állapotjelző sávban megjelenik a kapcsolódást jelz ő ikon, illetve itt tájékoztatást kaphat az adott hálózat jelének er ősségéről is. - A készülék automatikusan kapcsolódik olyan hálózatokhoz, melyekhez korábban már kapcsolódott. Adathasználat, Továbbiak Itt nyílik lehetősége az ethernet, VPN, Hordizható hotspot, és a Mobilhálózatok = 3G webstick csatlakoztatás utáni mobilhálózatok beállítására. Ethernet: Itt nyílik lehetősége egy külön megvásárolható USB2LAN eszköz használatára (DHCP), beállítására, a kapcsolat felépítésére. E funkció használatakor értelemszer űen a wifi legyen kikapcsolva. Hang Érintse meg a Sound (Hangok) opciót a beállítások megnyitásához. Media volume (Média hanger ő): A zenék és videók hangereje. Húzza a HANGER Ő csúszkát a kívánt értékre a hangerő beállításához, majd érintse meg az OK gombot. Notification ringtone (Figyelmeztet ő hang): Válassza ki a kívánt hangot, majd érintse meg az OK gombot. Megjelenítés (Kijelző) Fényerő, Háttérkép, Betűméret: A kijelző fényerejének beállítása a csúszka mozgatásával. Alvó mód(kijelző kikapcsolása): A kijelző a beállított idő elteltével automatikusan kikapcsol. A választható opciók: 15 másodperc, 30 másodperc, 1 perc, 2 perc, 5 perc 10 perc és 30 perc. Tárhely A belső memória és annak elfoglaltságát jelzi ill. a memória kezelésére szolgáló opció. Itt tekintheti meg a tárolóeszközök kapacitását ill. a rendelkezésre álló szabad hely méretét, valamint a micro SD kártya formázását vagy leválasztását is itt végezheti el. Akkumulátor Itt nyílik lehetősége az akkumulátor használatával kapcsolatos információk megtekintésére. Alkalmazások Érintse meg ezt a menüpontot a beállítások megnyitásához. Ebben a menüpontban lehet őség van: az Alkalmazások kezelésére, illetve telepített alkalmazások eltávolítása.

11 Biztonság Érintse meg a Location & security opciót a beállítások megnyitásához. Set unlock pattern: Lehetősége van egyedi feloldási minta megadására, ekkor a kijelz ő zárolásához a korábban beállított mintát kell ujjával a kijelz őn lerajzolnia. A beállításhoz érintse meg a Set unlock pattern gombot. Válasszon ki egy legalább négy pontot érint ő mintát, majd erősítse azt meg. A beállítást követően a kijelző feloldásához ezt a mintát kell használnia a jöv őben. Nyelv és bevitel A menü nyelvének, a használat helyének, illetve a szövegbevitel beállításainak megadása. - Select locale (Hely beállítása): A nyelvi beállítások megadása. - Android keyboard (Android billenty űzet): A billentyűzettel kapcsolatos beállítások megadása. Dátum és Idő Érintse meg a Date & time menüpontot a beállítások megnyitásához. Set date (Dátum beállítása): Itt állíthatja be az évet, a hónapot és a napot, majd érintse meg a Set (Beállítás) gombot a beállított érték elmentéséhez. Select time zone (Időzóna kiválasztása): A használat helyének megfelel ő időzóna kiválasztása. Set time (Idő beállítása): A ØŒ gombokkal állítsa be a pontos id őt, majd érintse meg a Set (Beállítás) gombot a beállított érték elmentéséhez. Select date format: Dátum formátum kiválasztása Kisegítő lehetőségek: Menüpont alatt többek között a megelenítend ő szövegméret, a képernyő automatikus elforgatása állítható. A táblagépről: Készülékinformációk megjelenítése. USB kapcsolat számítógéphez: Számítógéphez való csatlakozáshoz a tabletet a mellékelt adatkábellel kösse össze számítógépe egy szabad USB csatlakozójával. Egy figyelmeztető ablak jelenik meg, ahol engedélyezzük a kapcsolódást (Turn on USB Storage) Multimédia, Kamera: A készülékben előlapi beépített kamera található, amely az erre megírt programokkal kompatibilis. A kamera interfészen keresztül a kép jellemz ői állíthatók.

12 6. Szoftverek telepítése és kezelése Az Ön által megvásárolt készülék android operációs rendszert használ, amely rendszeren harmadik féltől származó alkalmazások telepítésére van lehet őség. Szoftverek telepítésére az Google Play (korábbi nevén: Android Market) ( és az abban fellelhető alkalmazások szolgálnak. Alkalmazások telepítése az android alkalmazásboltból: A Market használatához Google account szükséges! Érintse meg a főképernyőn található PLAY ÁRUHÁZ ikont az Android Market indításához. Ez egy online szolgáltatás (A Market használatához internetkapcsolat szükséges), ahonnan ingyenes alkalmazásokat tölthet le illetve fizetős alkalmazásokat vásárolhat. Figyelem! A készülék gyártója nem nyújt terméktámogatást a készülékre a Marketb ől letöltött illetve telepített alkalmazásokhoz. Az Android Marketr ől való programtelepítések során kérjük vegye figyelembe az adott program által leírt, a telepítéséhez szükséges minimum hardverkövetelményeket! Nem minden program kompatibilis minden eszközzel! Android tablet: a Google által megalkotott Android operációs rendszer használata nagyon egyszer ű, könnyen bővíthető, számtalan felhasználási lehetőséget nyújt. Az Android Marketben folyamatosan jelennek meg az operációs rendszeren futtatható legkülönfélébb programok, egyre több androidos alkalmazás érhet ő el. Aki android készüléket vásárol nagyon sok új fogalommal kell megismerkednie. Az els ő lépések megtétele okozhat ugyan némi nehézséget, de egy kis odafigyeléssel rövid id őn belül nagy sikerélményben lehet részünk. Minden fogalmat ez a kézikönyv nem tud meghatározni, de az ismeretanyag b ővítéséhez az internet nagy segítséget nyújt. Az első lépés, hogy legyen Wi-Fi elérésünk már az els ő bekapcsolás előtt. A készülék igényli a Google Accountot. A Gmail-es cím megfelelő, ha van ilyenünk. Ha van, akkor lépjünk be vele. Az els ő Írjuk be a felhasználónevet és a jelszavunkat. Innent ől kezdve ez lesz a Google "számlánk".

13 Előre telepített alkalmazások használata: - Képnézegető, fotók megtekintéséhez Érintse meg a Galéria - Galery ikont az alkalmazás indításához. - Zenelejátszó, zenék hallgatásához Érintse meg a Zene - Music ikont a zenelejátszó indításához. A készülék MP3, OGG, WAV, és WMA fájlok lejátszását támogatja. - Videó lejátszó Érintse meg a Galery ikont a videó lejátszó alkalmazás indításához. Válassza ki a lejátszani kívánt fájlt, majd kattintson kétszer a lejátszás indításához. Támogatott fájltípusok: AVI, RM, RMVB, MP4, MOV, VOB, DAT, FLV, 3GP, MKV Figyelem! Előfordulhat, hogy a készülék egyes videókat nem játszik le akkor sem, ha azok a támogatott formátumok között vannak. Ezt bizonyos nem támogatott kodekek vagy kódolási beállítások használata okozhatja! - Internetböngésző Az internetböngésző indításához érintse meg a browser ikont, majd webcím beírásához érintse meg a böngésző címsorát. Az alkalmazás használatával weboldalakat tekinthet meg. - Érintse meg a Mail ikont a levelező szolgáltatás indításához. A GMail használatához GMail fiók megléte szükséges! - Naptár Érintse meg a Calendar ikont a naptár megnyitásához.

14 7. Általános problémák: Probléma Ok Megoldás Nem lehet bekapcsolni a készüléket Hosszú ideig nem volt használva; A töltő nincs jól csatlakoztatva Töltse fel az akkumulátort; Ellenőrizze a töltő csatlakozást Gyorsan lemerül Nagyon alacsony a működési Kerülje a használatát túl alacsony, hőmérséklet; vagy túl magas hőmérsékleten; Nem a megfelelő akkumulátorral Jobb akkumulátort és töltőt használja; Az akkumulátor elöregedett használjon. A gyári csomagolásban lévő hálózati töltőt használja! A kijelző nem tiszta, A kijelző bekoszolódott Tisztítsa meg egy puha kend ővel foltos Nincs hang A hangerő a legkisebb állásban van Állítsa be a hangerőt A funkciók nem RESET -elje le a készüléket viselkednek normálisan

15 Megfelelőségi nyilatkozat A ConCorde Elektronik Kft., ( székhely: 1113, Budapest Daróci u. 1-3) mint a gyártó felelős képviselője, importőre kijelenti, hogy az alábbi termék(ek): ConCorde tab ROKEE típusú hordozható android táblaszámítógép CONCORDE (gyártó) amelyre e nyilatkozat vonatkozik, megfelel a rádióberendezésekről és a távközlő végberendezésekről, valamint megfelelőségük elismeréséről szóló 5/2004 (IV. 31.) IHM rendelet 3. paragrafusában foglalt alapvet ő követelményeknek, valamint az alábbi távközlési (rádiótávközlési), villamos biztonságtechnikai és elektromágneses összeférhetőségi követelményeket tartalmazó szabványoknak, illetőleg egyéb normatív dokumentumoknak. EN V1.7.1 ( ), EN V1.5.1 ( ) EN V1.3.1 ( ), EN V1.5.1 ( ) (távközlési) EN : A11:2009, EN : 2000, EN : 2003 (biztonsági) EN V1.8.1 ( ), EN V2.1.1 ( ) (EMC) EN : 2008, EN : 2002 IEC : 2010, összhangban a 1999/519/EC szabvánnyal (SAR) Rádióberendezés ill. a nem szabványos termék esetén a tanusító szerv, neve, száma: A termék megfelelőségi jelöléssel ellátva. Megfelel a RcTTE követelményeinek. Budapest,

16 Importáló: CONCORDE ELEKTRONIK KFT. A gyártmány jelentős részei: LCD kijelző, áramköri panel Súlycsoport: hordozható ELADÓ SZERV TÖLTI KI JÓTÁLLÁSI JEGY Gyártási szám: Vásárlás napja: 20 hó nap ConCorde TAB ROKEE típusú termékre a ConCorde Elektronik Kft. szervizhálózata a vásárlás napjától számított 12 hónap jótállást vállal. Jótállási jegy kötelező jótállási időre Bejelentés időpontja:. Hiba oka:... Javítás módja: Jótállás meghosszabbítva.nappal (javítási időtartam) A javított termék visszaadásának időpontja... Munkalapszám:. Kelt: 20 Bélyegző Olvasható aláírás Bejelentés időpontja:. Hiba oka:... Javítás módja: Jótállás meghosszabbítva.nappal (javítási időtartam) A javított termék visszaadásának időpontja... Munkalapszám:. Kelt: 20 Bélyegző Olvasható aláírás Bejelentés időpontja:. Hiba oka:... Javítás módja: Jótállás meghosszabbítva.nappal (javítási időtartam) A javított termék visszaadásának időpontja... Munkalapszám:. Kelt: 20 Bélyegző Olvasható aláírás (betűvel) (P.H.)aláírás JÓTÁLLÁSI SZELVÉNY Típus Gyártási szám:.. Eladás kelte: hó...nap (Bet űvel) Eladó szerv:. (P.H.) aláírás JÓTÁLLÁSI SZELVÉNY Típus Gyártási szám:.. Eladás kelte: hó...nap (Bet űvel) Eladó szerv:. (P.H.) aláírás JÓTÁLLÁSI SZELVÉNY Típus Gyártási szám:.. Eladás kelte:...20.hó...nap (Bet űvel) Eladó szerv:. (P.H.) aláírás

17 FONTOS TUDNIVALÓK A vásárló a jótállási igényét a jótállási jeggyel érvényesítheti, ezért azt gondosan őrizze meg. A jótállás időtartama egy év. (151/2003. (IX.22.) Korm. Rendelet) Elveszett jótállási jegyet nem tudunk pótolni. A fogyasztói szerződés megkötését bizonyítottnak kell tekinteni, ha a fogyasztó bemutatja az ellenérték megfizetését igazoló bizonylatot. Jótállási, javítási munkát kizárólag csak az érvényes jótállási jegy alapján végezhetnek a feltüntetett javítószervizek. A jótállási jegy szabálytalan kiállítása vagy a fogyasztó részére történő átadásának elmaradása nem érinti a jótállási kötelezettségvállalás érvényességét. A jótállási határidő kezdete: A jótállási határidő a fogyasztási cikk fogyasztó részére történő átadása, vagy ha az üzembe helyezést a forgalmazó vagy annak megbízottja végzi, az üzembe helyezés napjával kezdődik. A termék kijavítása esetén a jótállás időtartama meghosszabbodik a hiba közlésének napjától kezdve azzal az idővel, amely alatt a vásárló a terméket a hiba miatt rendeltetésszerűen nem használhatta. A vásárló jótálláson és szavatosságon alapuló jogai: A vásárlót az évi IV. Törvény: 248 paragrafusa, valamint a 151/2003 (IX.22) Kormányrendeletben meghatározott alábbi jogok illetik meg a vásárló választása szerint: (A jótállás a fogyasztónak a Polgári Törvénykönyvb ől eredő jogait nem érinti). Díjmentes kijavítást kérhet. 2. Ha a vásárló kijavítást kér, a forgalmazónak törekednie kell arra, hogy a kijavítást vagy kicserélést legfeljebb tizenöt napon belül elvégezze. Javítás esetén a termékbe csak új alkatrész kerülhet beépítésre. 3. Ha a forgalmazó a fogyasztó igényének teljesíthetőségéről annak bejelentésekor nem tud nyilatkozni, álláspontjáról legkésőbb három munkanapon belül köteles értesíteni a fogyasztót. 4. ha a javítás a fent meghatározott időn belül nem készül el, vagy a termék nem javítható, a termék azonos típusú új termékre való kicserélését kérheti, 5. ha a cserére nincs lehetőség, a szerződéstől elállhat (a termék visszavásárlását kérheti), 6. ha a jótállásra kötelezett a termék kijavítását a fent meghatározott időn belül nem vállalja vagy nem végzi el, a vevő a hibát a kötelezett költségére maga kijavíttathatja. A termék kicserélését kérheti a vevő, 7. Ha a fogyasztó a fogyasztási cikk meghibásodása miatt a vásárlástól (üzembe helyezéstől) számított három munkanapon belül érvényesít csereigényt, köteles a fogyasztási cikket kicserélni, feltéve, hogy a meghibásodás a rendeltetésszerű használatot akadályozza. (151/2003. (IX.22.) Korm. Rendelet 7 ) A jótállási kötelezettség teljesítése azt terheli, akit a fogyasztói szerződés a szerződés tárgyát képező szolgáltatás

18 nyújtására kötelez (a továbbiakban: forgalmazó). A jótállási jogokat a fogyasztási cikk tulajdonosa érvényesítheti, feltéve, hogy fogyasztónak minősül (a továbbiakban: fogyasztó). A fogyasztó a kijavítás iránti igényét a forgalmazó által a jótállási jegyen feltüntetett javítószolgálatnál közvetlenül is érvényesítheti. A vásárlónak kinél, mikor kell bejelentenie jótálláson alapuló igényét? A vásárlónak a jótálláson alapuló igénye érvényesítésével kapcsolatos nyilatkozatát a forgalmazónak, vagy a jótállás keretében tartozó javításokat rendeltetésszerűen végző javítószolgálatának (szerviznek) kell bejelentenie. A jogosult a hiba felfedezése után a körülmények által lehetővé tett legrövidebb időn belül köteles kifogását a kötelezettel közölni. A közlés késedelméből eredő kárért a jogosult felelős. (1959. évi IV. törvény 307, (1)(3) bekezdés tartalmazza) Eljárás a hiba jellegével kapcsolatos vita esetén: Vita esetén a fogyasztó Békéltető testülethez illetve az illetékes Bírósághoz fordulhat. Jótállási felelősségünk kizárása: 1. Az akkumulátorokra és elemekre a garancia nem vonatkozik. 2. A jótállási felelősség nem áll fenn, ha a forgalmazó, vagy a jótállási javítások elvégzésével megbízott szerviz megállapítja, hogy a hiba a vásárlást követően az alábbi okok miatt következett be: rendeltetésellenes használat, átalakítás, idegen beavatkozás, szakszerűtlen kezelés, helytelen tárolás, elemi kár, azon belül villámcsapás, nem anyaghibás törés. 3. A rendeltetésellenes használat elkerülése céljából a termékhez használati (kezelési) útmutatót mellékelnek, s kérjük, hogy az abban foglaltakat saját érdekében tartsa be, mert a használati utasítástól eltérő használat, kezelés miatt bekövetkezett hiba esetén a készülékért jótállást nem vállalunk. Karbantartási munkák elvégzése a vásárló feladatát képezi. Az ilyen okból hibás termék javítási költsége a jótállási időn belül a vásárlót terheli. A kereskedő jótállási jeggyel kapcsolatos feladatai: - A forgalmazó köteles a fogyasztónak a fogyasztási cikkel együtt -külön kérés nélkül- jótállási jegyet átadni. (151/2003. (IX.22.) Korm. Rendelet 3 (1) bekezdés) - A jótállási jegyen fel kell tüntetni: a forgalmazó nevét és címét, a fogyasztási cikk megnevezését, típusát, gyártási számát, továbbá - ahol alkalmazható - azonosításra alkalmas részeinek meghatározását, a fogyasztót a jótállás alapján megillető jogokat, azok érvényesíthetőségének határidejét, helyét és feltételeit, a vásárlás vagy az üzembe helyezés időpontját.

19 A ConCorde Elektronik Kft. jótállási felelősségének kizárása: 1. Kitöltetlen garanciajegy, kivéve még el nem adott bolti készlet. 2. Kiszakított USB csatlakozó aljzat, mely nem rendeltetésszerű használatra vezethető vissza. 3. Kiszakított fülhallgató csatlakozó aljzat, mely rendeltetésellenes használatra vezethető vissza. 4. Bizonytalan eredetű programok feltöltéséből adódó károkért (memória megosztást lehetővé tevő programok esetében előfordulhat, hogy a készülék nem a teljes memóriakapacitást használja) 5. Az érintőkijelző nem rendeltetésszerű használatából eredő törése. A 3 napon belül jogosan cserére visszaszállított készülékeket csak sérülésmentes csomagolásban és tartozékaival tudjuk elfogadni! Ellenkező esetben a készülék átvételét visszautasítjuk! Bármilyen műszaki problémával kérjük, hívja fel a központi márkaszervizt (06-1/ , vagy a 061/ telefonszámon), mielőtt szervizbe viszi a készüléket! A hibásnak jelzett, de hibátlan készülékek után bevizsgálási díjat számítunk fel, mely összegéről a szerviz tájékoztatást ad. MP3, MP4 valamint a hőmérsékletjelző állomások javítását csak a központi márkaszerviz végzi! A javítás során bekövetkező adatvesztésért felelősséget nem vállalunk. Szerviz megjegyzései: ConCorde Elektronik Kft. Szervizközpont 1113 Budapest, Daróci út 1-3. Tel.: , Raktár és iroda 1113 Budapest, Daróci út 1-3. Tel.: , Fax:

Android táblagép MT102W - 7. Felhasználói kézikönyv

Android táblagép MT102W - 7. Felhasználói kézikönyv Android táblagép MT102W - 7 Felhasználói kézikönyv A Magyar nyelv beállítása: 1. Kattintson a fogaskerékre (Settings) a főképernyőn 2. Keresse meg a Language & input menüt, majd koppintson rá 3. Válassza

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Allfine Fine9 Glory Felhasználói kézikönyv aboltom.com Fontos tudnivalók: Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok adatvesztéséért, és/vagy az ebből eredő károkért semmilyen felelősséget nem vállalunk.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv ConCorde tab Q 10 Felhasználói kézikönyv www.concorde.hu Fontos tudnivalók: A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok adatvesztéséért,

Részletesebben

Android mini PC 401BT

Android mini PC 401BT Android mini PC 401BT Felhasználói kézikönyv www.concorde.hu Fontos tudnivalók: A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok

Részletesebben

Android táblagép AM737-7. Felhasználói kézikönyv

Android táblagép AM737-7. Felhasználói kézikönyv Android táblagép AM737-7 Felhasználói kézikönyv A Magyar nyelv beállítása: 1. Kattintson a fogaskerékre (Settings) a főképernyőn 2. Keresse meg a Language & input menüt, majd koppintson rá 3. Válassza

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv Fontos tudnivalók A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok adatvesztéséért, és/vagy az ebből eredő

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv ConCorde tab PLAY Felhasználói kézikönyv www.concorde.hu Fontos tudnivalók: A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok adatvesztéséért,

Részletesebben

Android tab 7. Felhasználói kézikönyv

Android tab 7. Felhasználói kézikönyv Android tab 7 Felhasználói kézikönyv Fontos tudnivalók: A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok adatvesztéséért, és/vagy

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv ConCorde tab DRACO Felhasználói kézikönyv www.concorde.hu Fontos tudnivalók: A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok adatvesztéséért,

Részletesebben

ConCorde tab omega 3G felhasználói. kézikönyv. www.concorde.hu

ConCorde tab omega 3G felhasználói. kézikönyv. www.concorde.hu ConCorde tab omega 3G felhasználói kézikönyv www.concorde.hu Fontos tudnivalók: A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok

Részletesebben

Android mini PC 201. Felhasználói kézikönyv. www.concorde.hu

Android mini PC 201. Felhasználói kézikönyv. www.concorde.hu Android mini PC 201 Felhasználói kézikönyv www.concorde.hu Fontos tudnivalók: A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok adatvesztéséért,

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. funscreen EM73 Tablet

Felhasználói kézikönyv. funscreen EM73 Tablet Felhasználói kézikönyv funscreen EM73 Tablet Specifikáció - Operációs rendszer: Android 2.3 - Kijelzõ : 7, 800*480 TFT LCD capacitive, multi touch - Processzor: Telechips TCC8803, Cortex-A8, 1,20GHz -

Részletesebben

TRACON ANDROID TABLET. Felhasználói kézikönyv

TRACON ANDROID TABLET. Felhasználói kézikönyv TRACON ANDROID TABLET Felhasználói kézikönyv Köszönjük, hogy a TRACON Tablet-jét használja! Els dleges célunk az volt, hogy a Tracon Electric termékkatalógusát, céginformációkat a legkönnyebben elérhet

Részletesebben

TAB 7020. Felhasználói kézikönyv. www.concorde.hu

TAB 7020. Felhasználói kézikönyv. www.concorde.hu TAB 7020 Felhasználói kézikönyv www.concorde.hu Fontos tudnivalók: A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok adatvesztéséért,

Részletesebben

TAB 7.1. Felhasználói kézikönyv. www.concorde.hu

TAB 7.1. Felhasználói kézikönyv. www.concorde.hu TAB 7.1 Felhasználói kézikönyv www.concorde.hu Fontos tudnivalók: A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok adatvesztéséért,

Részletesebben

Android táblagép Y3-10. Felhasználói kézikönyv

Android táblagép Y3-10. Felhasználói kézikönyv Android táblagép Y3-10 Felhasználói kézikönyv A Magyar nyelv beállítása: 1. Kattintson a fogaskerékre (Settings) a főképernyőn 2. Keresse meg a Language & input menüt, majd koppintson rá 3. Válassza a

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv ConCorde readman 6 Felhasználói kézikönyv www.concorde.hu Fontos tudnivalók: A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól, azok adatvesztéséért,

Részletesebben

Android táblagép MT102W - 7. Felhasználói kézikönyv

Android táblagép MT102W - 7. Felhasználói kézikönyv Android táblagép MT102W - 7 Felhasználói kézikönyv A Magyar nyelv beállítása: 1. Kattintson a fogaskerékre (Settings) a főképernyőn 2. Keresse meg a Language & input menüt, majd koppintson rá 3. Válassza

Részletesebben

Insert holder to. the back for wall mounting. Insert holder to. the bottom for table-top display

Insert holder to. the back for wall mounting. Insert holder to. the bottom for table-top display LED INDICATOR Insert holder to the bottom for table-top display Insert holder to the back for wall mounting HU Jótállási jegy A termék gyártója: FAST ČR, a.s. (Černokostelecká1621, Říčany u Prahy

Részletesebben

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 1. Csomag tartalma 1. 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 2. A készülék áttekintése 1 2 9 3 4 5 6 7 8 10 11 12 13 14 HU - 1 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Részletesebben

1. Prestigio MultiPad 2. AC adapter 3. Fülhallgató 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél

1. Prestigio MultiPad 2. AC adapter 3. Fülhallgató 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 1. A csomag tartalma HU 1. 2. AC adapter 3. Fülhallgató 4. USB-kábel 5. 6. Garancialevél 2. A készülék bemutatása 1 2 1 2 3 4 5 6 7 Bekapcsoló/újraindító gomb Vol +\ Vol - Micro SD kártya Bővítőhely Micro

Részletesebben

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató 2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron Kezelési útmutató Technikai specifikáció: RAM Memória: 1GB Dual Core Cortex A7 1.3GHz processzor 3,5 kapacitív érintőkijelző 320 x 480 px felbontással

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY. Vállalkozás [1] neve és címe: Sukk László egyéni vállalkozó 8330 Sümeg, Tikhegy u. 45. Termék megnevezése:... Termék típusa:...

JÓTÁLLÁSI JEGY. Vállalkozás [1] neve és címe: Sukk László egyéni vállalkozó 8330 Sümeg, Tikhegy u. 45. Termék megnevezése:... Termék típusa:... JÓTÁLLÁSI JEGY Vállalkozás [1] neve és címe: Sukk László egyéni vállalkozó 8330 Sümeg, Tikhegy u. 45. Termék megnevezése:... Termék típusa:... Termék gyártási száma (amennyiben van):... Gyártó neve és

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI JEGY Vállalkozás neve és címe: 2. Termék megnevezése: 3. Termék típusa: 4. Termék gyártási száma (ha van): 5. Gyártó neve és címe (h

JÓTÁLLÁSI JEGY Vállalkozás neve és címe: 2. Termék megnevezése: 3. Termék típusa: 4. Termék gyártási száma (ha van): 5. Gyártó neve és címe (h JÓTÁLLÁSI JEGY 2014 1. Vállalkozás neve és címe: 2. Termék megnevezése: 3. Termék típusa: 4. Termék gyártási száma (ha van): 5. Gyártó neve és címe (ha nem azonos a Vállalkozóval): 6. Vásárlás (termék

Részletesebben

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény

1. Prestigio MultiPad 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 1. Csomag tartalma 1. 2. Tápadapter 3. Hordozótok 4. USB-kábel 5. 6. Garancialevél 7. Jogi és biztonsági közlemény 2. A készülék áttekintése 15 16 3 4 5 6 1 2 13 14 10 9 8 11 12 7 HU - 1 1 2 3 4 5 6 7

Részletesebben

Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban A jótállás (köznapi nyelven: garancia) kétféle lehet: önkéntes, illetve

Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban A jótállás (köznapi nyelven: garancia) kétféle lehet: önkéntes, illetve Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban A jótállás (köznapi nyelven: garancia) kétféle lehet: önkéntes, illetve kötelező. Utóbbiról akkor beszélünk, ha a jótállást jogszabály

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. Díjtalan forródrót ügyfélszolgálat. A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-mail A vásárlás dátuma * : A vásárlás helye: A hiba leírása:

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. Díjtalan forródrót ügyfélszolgálat. A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-mail A vásárlás dátuma * : A vásárlás helye: A hiba leírása: A fogyasztó adatai: Név: JÓTÁLLÁSI ADATLAP Rádiós fürdőszobai óra Cím: E-mail A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP MAGINON GPS 1

JÓTÁLLÁSI ADATLAP MAGINON GPS 1 HU 81 A fogyasztó adatai: Név: JÓTÁLLÁSI ADATLAP MAGINON GPS 1 Cím: E-mail A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is.

Részletesebben

Point of View Android 2.3 Tablet Kézikönyv ProTab 2XL

Point of View Android 2.3 Tablet Kézikönyv ProTab 2XL Tartalom 1. Megjegyzések...2 2. Doboz tartalma...2 3. Termék áttekintése...3 4. Indítás és leállítás...4 5. Asztal...5 6. Gombok...5 7. Az App Drawer...6 8. Rendszerbeállítások...6 9. HDMI...8 10. Telepítés,

Részletesebben

Alapvető tulajdonságok

Alapvető tulajdonságok Tartalomjegyzék Alapvető tulajdonságok... 1 Kinézet, csatlakozók... 1 Technikai jellemzők... 1 Első lépések... 2 Indítás és Kikapcsolás... 2 Csatlakoztatás PC-hez... 3 Kezelő felület... 4 Alsó kezelő felület...

Részletesebben

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ XIAOMI NDZ-03-GA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Bevezetés Köszönjük, hogy Xiaomi terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és

Részletesebben

TLKR T40 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TLKR T40 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TLKR T40 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Funkciók és teljesítmény-jellemzők 8 PMR-csatorna 4 km hatótávolságig* Roger hang Akkuállapot kijelzés Csatornafelügyelet Csatornakeresés Billentyűzár *A hatótáv a működtetési

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI TÁJÉKOZTATÓ 230 V-OS ELEKTROMOS PUMPA

JÓTÁLLÁSI TÁJÉKOZTATÓ 230 V-OS ELEKTROMOS PUMPA 25 JÓTÁLLÁSI TÁJÉKOZTATÓ 230 V-OS ELEKTROMOS PUMPA A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-mail A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP LED-es éjjeli lámpa

JÓTÁLLÁSI ADATLAP LED-es éjjeli lámpa JÓTÁLLÁSI ADATLAP LED-es éjjeli lámpa A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-mail A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is.

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. Habrugós matrac 90x200cm 90x2000 cm

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. Habrugós matrac 90x200cm 90x2000 cm JÓTÁLLÁSI ADATLAP Habrugós matrac 90x200cm 90x2000 cm A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-Mail: A vásárlás dátuma* A vásárlás helye* *Kérjük, hogy a vásárlás időpontjának és helyének igazolására a jótállási

Részletesebben

SZAVATOSSÁG ÉS JÓTÁLLÁS

SZAVATOSSÁG ÉS JÓTÁLLÁS SZAVATOSSÁG ÉS JÓTÁLLÁS Ha a szolgáltatott dolog minőségileg hibás, az szerződésszegést jelent és a hibás teljesítés következményeit, szavatossági, jótállási igényeket von maga után. A szavatosság és a

Részletesebben

3ÉV. JÓTÁLLÁSI ADATLAP Játékkonyha fából. (: ÜGYFÉLSZOLGÁLAT. A fogyasztó adatai: Név: Cím:

3ÉV. JÓTÁLLÁSI ADATLAP Játékkonyha fából. (:   ÜGYFÉLSZOLGÁLAT. A fogyasztó adatai: Név: Cím: JÓTÁLLÁSI ADATLAP Játékkonyha fából HU A fogyasztó adatai: Név: Cím: (: E-Mail: A vásárlás dátuma*: * Kérjük, hogy a vásárlás időpontjának és helyének igazolására a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze

Részletesebben

Hodnota tlaku. Hátulnézet HU - 1

Hodnota tlaku. Hátulnézet HU - 1 Hodnota tlaku Hátulnézet HU - 1 HU - 2 HU - 3 HU - 4 HU - 5 HU - 6 HU - 7 HU - 8 HU Jótállási jegy A FAST Hungary Kft. (2045 Törökbálint, Dulácska u. 1/a) mint a termék magyarországi importőre a jótállási

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Figyelmeztetés. A gyártó fenntartja a jogot a készülék fejlesztésére, megváltoztatásá- ra, minden külön értesítés nélkül. (A Tablet nem vízálló!

Figyelmeztetés. A gyártó fenntartja a jogot a készülék fejlesztésére, megváltoztatásá- ra, minden külön értesítés nélkül. (A Tablet nem vízálló! Tartalomjegyzék Figyelmeztetés... 1. Gombok és megjelenés... 1.1 Érintőképernyő... 1.2 Bekapcsolás... 1.3 ESC... 1.4 Menü... 1.5 Hangerőszabályozás... 1.6 Fülhallgató kimenet... 1.7 Video kimenet csatlakozó...

Részletesebben

Kiegészítés az LCD-hez Teendő állóképek megjelenítésénél; piros/kék/zöld/fekete pontok a képernyőn Az állókép maradandóan károsíthatja a televízió megjelenítő egységét Ne hagyjon az LCD panelen állóképet

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések Kezdő lépések 1. Csomag tartalma 1. ekönyv olvasó főegység 2. Tápadapter 3. USB-kábel 4. Rövid használati útmutató 5. Garancialevél 6. Hordozótok 2. A készülék áttekintése 7 ekönyv olvasó HU - 1 1 2 3

Részletesebben

OV 3 WINNER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

OV 3 WINNER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ OV 3 WINNER HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 1 OV-3WINNER Termék jellemzők ELEMMEL TÖRTÉNŐ MŰKÖDTETÉS Elemek behelyezése Távolítsa el a készülék hátulján található elemtartó fedelet és helyezze be a tölthető elemeket.

Részletesebben

1. Gombok és funkciók

1. Gombok és funkciók Kezelési útmutató 1. Gombok és funkciók 1. Első kamera 2. Hangerő + gomb 3. Hangerő - gomb 4. Hátoldali kamera 5. Fülhallgatóaljzat 6. SIM-kártya nyílása 7. Főkapcsoló és zár gomb 8. Áramkábel (DC-bemenet)

Részletesebben

OV-STEELCORE. OV-STEELCORE Kétmagos fémházas táblagép. Használati útmutató

OV-STEELCORE. OV-STEELCORE Kétmagos fémházas táblagép. Használati útmutató OV-STEELCORE Kétmagos fémházas táblagép Használati útmutató 1 1. A készülék bemutatása 1. VOL- A hangerő csökkentése 2. VOL+ A hangerő növelése 3. POWER A készülék vagy a képernyő ki/bekapcsoló gombja

Részletesebben

OV BLUE- / GIRL- / BOYPLAYER. Használati útmutató

OV BLUE- / GIRL- / BOYPLAYER. Használati útmutató OV BLUE- / GIRL- / BOYPLAYER Használati útmutató 1. ÜZEMBE HELYEZÉS Ez a játékgép tölthető elemekkel működik. Óvatosan helyezze be az elemeket az elemtartóba, és töltse a készüléket 12 órán át az első

Részletesebben

CNS Globe Moto. Felhasználói kézikönyv. www.concorde.hu www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna

CNS Globe Moto. Felhasználói kézikönyv. www.concorde.hu www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna CNS Globe Moto Felhasználói kézikönyv www.concorde.hu www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Köszönjük, hogy a Hama termékét választotta. Kérjük, hogy figyelmesen és az elejétől a végéig olvassa el a használati útmutatót. A dokumentumot gondosan őrizze meg, mert még szüksége

Részletesebben

1. Bevezető... 1. 2. A készülék bemutatása... 3. 3. Első lépések... 5

1. Bevezető... 1. 2. A készülék bemutatása... 3. 3. Első lépések... 5 1. Bevezető... 1 1.1 Üdvözöljük... 1 1.2 Biztonsági figyelmeztetések... 1 2. A készülék bemutatása... 3 2.1 Gombok és csatlakozók... 3 2.2 A készülék megjelenése... 4 2.3 Állapotjelző és értesítő ikonok...

Részletesebben

ConCorde M-4 MSD Használati útmutató

ConCorde M-4 MSD Használati útmutató 1 ConCorde M-4 MSD Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde M-4 MSD MP4 lejátszót választotta. A készülék első használata előtt, kérjük olvassa el figyelmesen a használati útmutatót. A készülék bemutatása

Részletesebben

Elements 3D toll. Használati útmutató Kérjük, gondosan olvassa el a használati utasítást, és tartsa meg a későbbiekben is.

Elements 3D toll. Használati útmutató Kérjük, gondosan olvassa el a használati utasítást, és tartsa meg a későbbiekben is. Elements 3D toll Használati útmutató Kérjük, gondosan olvassa el a használati utasítást, és tartsa meg a későbbiekben is. www.elementsdevices.es Funkciók Tápegység 1 2 ABS/PLA szál bemenet 3 Hőmérséklet

Részletesebben

OV-MAXIPLAYER 2. Használati útmutató

OV-MAXIPLAYER 2. Használati útmutató OV-MAXIPLAYER 2 Használati útmutató 1.1: Funkció gombok A gombok rövid áttekintése: D Irányító gomb A gomb Megerősítés gomb B gomb Speciális funkciók gomb AV kimenet TV-hez történő csatlakoztatás Fülhallgató

Részletesebben

CNS globe triton. Felhasználói kézikönyv. www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna

CNS globe triton. Felhasználói kézikönyv. www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna CNS globe triton Felhasználói kézikönyv www.cnspna.com http://www.facebook.com/cnspna A termék bármely jellemzője minden előzetes bejelentés nélkül változhat. Készítsen biztonsági mentést az adatairól,

Részletesebben

ConCorde tab T10 + BT Billentyüzet

ConCorde tab T10 + BT Billentyüzet ConCorde tab T10 + BT Billentyüzet Hatékony 1.6 GHz-es dual-core processzor A rendkívül gyors és hatékony kétmagos 1.6 GHz- es processzor lehetővé teszi a tableten telepített alkalmazások optimális használatát.

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

*Ne használja a készüléket a következő esetekben: túl hideg vagy túl meleg helyen, nedves, poros

*Ne használja a készüléket a következő esetekben: túl hideg vagy túl meleg helyen, nedves, poros MB709C modellhez Ez a használati utasítás fontos figyelmeztetéseket és információkat tartalmaz a helyes használathoz. Figyelmesen olvassa el használat előtt, a balesetek elkerülése végett. Óvintézkedések:

Részletesebben

Manual de usuario/használati útmutató. Elements Magic Board

Manual de usuario/használati útmutató. Elements Magic Board Manual de usuario/használati útmutató Elements Magic Board Elements Magic Board Magyar Bevezetés... P. 6 Az elem behelyezése... P. 7 Gyakran ismételt kérdések... P. 7 Specifikációk... P. 7 Óvintézkedések...

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP RÁDIÓFREKVENCIÁS KAPUCSENGŐ MD 16187

JÓTÁLLÁSI ADATLAP RÁDIÓFREKVENCIÁS KAPUCSENGŐ MD 16187 A fogyasztó adatai: Név Cím E-mail A vásárlás dátuma* * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is. JÓTÁLLÁSI ADATLAP RÁDIÓFREKVENCIÁS KAPUCSENGŐ

Részletesebben

Köszönjük, hogy a ConCorde-3020 telefonkészüléket választotta. A készülék használata előtt, kérjük olvassa el a használati útmutatót.

Köszönjük, hogy a ConCorde-3020 telefonkészüléket választotta. A készülék használata előtt, kérjük olvassa el a használati útmutatót. Köszönjük, hogy a ConCorde-3020 telefonkészüléket választotta. A készülék használata előtt, kérjük olvassa el a használati útmutatót. BIZTONSÁGI ELŐRÍRÁSOK A telefonkészülék használata közben kérjük tartsa

Részletesebben

Alcor Zest Q813IS Táblagép. Kezelési útmutató

Alcor Zest Q813IS Táblagép. Kezelési útmutató Alcor Zest Q813IS Táblagép Kezelési útmutató BIZTONSÁGGAL KAPCSOLATOS FIGYELMEZTETÉSEK Ez az útmutató fontos információkat tartalmaz a készülék kényelmes és biztonságos használatával kapcsolatban. Kérjük,

Részletesebben

J. P. Mali Kft. Kerékpár jótállási jegy_ JÓTÁLLÁSI JEGY

J. P. Mali Kft. Kerékpár jótállási jegy_ JÓTÁLLÁSI JEGY JÓTÁLLÁSI JEGY JAVÍTÓ SZOLGÁLAT NEVE ÉS CÍME: A/z/ gyártmányú típusú, Magyarország területén vásárol új kerékpárra a vásárlás (üzembe helyezés) napjától számított 12 hónapig terjedő, a 72//2005. (IV.21.)

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI TÁJÉKOZTATÓ

JÓTÁLLÁSI TÁJÉKOZTATÓ JÓTÁLLÁSI TÁJÉKOZTATÓ A fogyasztóval szerződést kötő (a jótállásra kötelezett) vállalkozás cégneve és címe: ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. Mészárosok útja 2. H-2051 Biatorbágy A fogyasztási cikk azonosítására

Részletesebben

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ

GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ GYORSINDÍTÁSI ÚTMUTATÓ Kamera áttekintése Lencse Mikrofon OLED képernyő Akkumulátorfedélkioldó LED jelzőfény Hangszóró Sztenderd 1/4"-os rögzítési pont Kioldó/Enter gomb Bekapcsolás/Mód váltása gomb Micro-USB

Részletesebben

WayteQ x995 GPS navigáció Rövid használati útmutató

WayteQ x995 GPS navigáció Rövid használati útmutató HU WayteQ x995 GPS navigáció Rövid használati útmutató A használati útmutató magyar nyelvű teljes változatát a: http://wayteq.eu/hu/letoltes oldalról töltheti le. 1. FIGYELMEZTETÉSEK ÉS MEGJEGYZÉSEK Ez

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. SZUPERKOMFORT MATRAC 90x190 cm

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. SZUPERKOMFORT MATRAC 90x190 cm JÓTÁLLÁSI ADATLAP SZUPERKOMFORT MATRAC 90x190 cm A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-mail: A vásárlás dátuma:* A vásárlás helye:* * Kérjük, hogy a vásárlás időpontjának és helyének igazolására a jótállási

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

RC12 Air Mouse. Használati útmutató

RC12 Air Mouse. Használati útmutató RC12 Air Mouse Használati útmutató Bevezetés Köszönjük, hogy Measy terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és egyszerűen

Részletesebben

Használati utasítás Gyerektablet Maxi

Használati utasítás Gyerektablet Maxi Használati utasítás Gyerektablet Maxi Az adatvesztés megelőzése érdekében javasoljuk, hogy rendszeresen mentse le az adatokat számítógépére. Nem tudunk jogvitába bonyolódni olyan ügyekben, ami a felhasználó

Részletesebben

MÉRY Android Alkalmazás

MÉRY Android Alkalmazás MÉRY Android Alkalmazás Felhasználói kézikönyv Di-Care Zrt. Utolsó módosítás: 2014.06.12 Oldal: 1 / 7 Tartalomjegyzék 1. Bevezetés 3 1.1. MÉRY Android alkalmazás 3 1.2. A MÉRY Android alkalmazás funkciói

Részletesebben

Shiatsu kétfunkciós derék és hátmasszázs készülék. (Hálózati és szivargyújtós csatlakozással) HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Shiatsu kétfunkciós derék és hátmasszázs készülék. (Hálózati és szivargyújtós csatlakozással) HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Shiatsu kétfunkciós derék és hátmasszázs készülék (Hálózati és szivargyújtós csatlakozással) HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Kérjük használat előtt figyelmesen olvassa el a használati utasítást! shiatzu_2007.indd

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP NAPELEMES KÜLTÉRI LÁMPA

JÓTÁLLÁSI ADATLAP NAPELEMES KÜLTÉRI LÁMPA JÓTÁLLÁSI ADATLAP NAPELEMES KÜLTÉRI LÁMPA A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-Mail A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát

Részletesebben

HU Használati útmutató

HU Használati útmutató HU Használati útmutató Kezelők és kijelző 1. Bekapcsoló gomb 2. USB csatlakozó (Quick Charge 3.0) 3. Micro-USB csatlakozó 4. USB csatlakozó 5. Kapacitásjelző LED 6. Zseblámpa funkció LED-je 7. Kábel: Micro-USB

Részletesebben

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ANDROID 2.3 TÁBLAGÉP KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Kezelési Útmutató Tisztelt Vásárlónk, Köszönjük, hogy Alcor márkájú terméket választott. Ez a kézikönyv fontos információkat tartalmaz a készülék megfelelő használatával

Részletesebben

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével

Foscam. FosBaby és C1 light beállítási segédlet. Okostelefon segítségével Foscam FosBaby és C1 light beállítási segédlet Okostelefon segítségével 1. Csatlakoztassuk a csomagolásban található microusb kábel egyik végét az adapterhez, másik végét a hőmérséklet érzékelőhöz majd

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP. . * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is.

JÓTÁLLÁSI ADATLAP.  . * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is. JÓTÁLLÁSI ADATLAP AUDIOKASSETTEN-KONVERTER ACC-02 A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-Mail A vásárlás dátuma * : * Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

ConCorde-960. Használati útmutató

ConCorde-960. Használati útmutató ConCorde-960 Használati útmutató Köszönjük, hogy a ConCorde-960 vezetékes telefonkészüléket választotta. Kérjük, a készülék üzembe helyezése és első használata előtt figyelmesen olvassa el a használati

Részletesebben

TLKR T41 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TLKR T41 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TLKR T41 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Funkciók és teljesítmény-jellemzők 8 PMR-csatorna 4 km hatótávolságig* Roger hang Akkuállapot kijelzés Csatornafelügyelet Csatornakeresés Billentyűzár *A hatótáv a működtetési

Részletesebben

ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó

ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó Felhasználói kézikönyv Bevezetõ Az Ön által megvásárolt HD media lejátszója a következõ fájl formátumokat támogatja: Video: H.264, AVI MP4 RM MPEG RMVB VOB MOV DAT,

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 1 5 3, B u d a p e s t B o c s k a i u. 8 Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak

Részletesebben

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás

CJB1JM0LCAPA. Rövid használati utasítás CJB1JM0LCAPA Rövid használati utasítás Az óra bemutatása Hangszóró Töltőport Be-/kikapcsoló gomb Tartsa lenyomva 3 másodpercig a be-/kikapcsoláshoz. Tartsa lenyomva 10 másodpercig a kényszerített újraindításhoz.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI mAh HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÜLSŐ AKKUMULÁTOR PNI 1014 10000mAh Utasítások: Köszönjük, hogy megvásárolta ezt a terméket. Az első használat előtt, kérjük olvassa el ezt a kézikönyvet, a termék megfelelő használata

Részletesebben

TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ TALK 5H HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2 Bevezetés... 5 Kezdeti lépések... 5 Biztonsági figyelmeztetések... 5 Kijelző tisztítása... 6 A készülék tisztítása... 6 Jellemzők... 6 Gombok és csatlakozások... 7 A doboz

Részletesebben

RC11 Air Mouse. Használati útmutató

RC11 Air Mouse. Használati útmutató RC11 Air Mouse Használati útmutató Bevezetés Köszönjük, hogy Measy terméket választott! Kérjük, használatba vétel előtt olvassa el figyelmesen ezt a használati utasítást, hogy a készüléket könnyen és egyszerűen

Részletesebben

Használati utasítás Gyerektablet Mini

Használati utasítás Gyerektablet Mini Használati utasítás Gyerektablet Mini Bevezető: Nagyon köszönjük, hogy termékünket választotta! A készülék jó minőségű biztonságos gyerekeknek ajánlott tablet, olyan funkciókkal, mint a szülői felügyelet,

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP 20 W-OS LED REFLEKTOR. A fogyasztó adatai: Név: Cím: . A vásárlás dátuma*: A vásárlás helye: A hiba leírása: Aláírás:

JÓTÁLLÁSI ADATLAP 20 W-OS LED REFLEKTOR. A fogyasztó adatai: Név: Cím:  . A vásárlás dátuma*: A vásárlás helye: A hiba leírása: Aláírás: JÓTÁLLÁSI ADATLAP 20 W-OS LED REFLEKTOR A fogyasztó adatai: Név: Cím: A vásárlás dátuma*: E-Mail *Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is.

Részletesebben

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: ,

Felhasználói Kézikönyv. Rii K18. Multimédiás Billentyűzet és Touchpad , Fax: Mobil: , Felhasználói Kézikönyv Rii K18 Multimédiás Billentyűzet és Touchpad 1141 Budapest, Fogarasi út 77. 1095 Budapest, Mester u. 34. Tel.: *220-7940, 220-7814, 220-7959, Tel.: *218-5542, 215-9771, 215-7550,

Részletesebben

Termékjellemzők. Modell Kijelző Akkumulátor Töltés Üzemi hőmérséklet Készenléti idő Kezelés Vízállóság

Termékjellemzők. Modell Kijelző Akkumulátor Töltés Üzemi hőmérséklet Készenléti idő Kezelés Vízállóság Termékjellemzők Modell Kijelző Akkumulátor Töltés Üzemi hőmérséklet Készenléti idő Kezelés Vízállóság Támogatott operációs rendszerek Alcor Move 0.82" OLED 65 mah Li-akkumulátor DC-5V, USB-n keresztül

Részletesebben

Android Commander Felhasználói kézikönyv

Android Commander Felhasználói kézikönyv Android Commander Felhasználói kézikönyv Android Commander felhasználói kézikönyv A kézikönyv használata Mielőtt elindítaná és használná a szoftvert kérjük olvassa el figyelmesen a felhasználói kézikönyvet!

Részletesebben

JÓTÁLLÁSI ADATLAP LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐ

JÓTÁLLÁSI ADATLAP LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐ JÓTÁLLÁSI ADATLAP LÉZERES TÁVOLSÁGMÉRŐ A fogyasztó adatai: Név: Cím: E-mail A vásárlás dátuma* : *Javasoljuk, hogy a jótállási tájékoztatóval együtt őrizze meg a vásárláskor kapott nyugtát / számlát is.

Részletesebben

Vasco Traveler 7 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR

Vasco Traveler 7 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR Vasco Traveler 7 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ MAGYAR Copyright 2019 Vasco Electronics LLC www.vasco-electronics.com Tartalomjegyzék 1. A készülék üzembe helyezése 4 1.1 Funkcióbillentyűk 5 1.2 Az akkumulátor töltése

Részletesebben

Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban

Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban Általános információk a jótállási jegy minta alkalmazásával kapcsolatban A jótállás (köznapi nyelven: garancia) kétféle lehet: önkéntes, illetve kötelezı. Utóbbiról akkor beszélünk, ha a jótállást jogszabály

Részletesebben

NannyCam V24. Felhasználói 1 Kézikönyv

NannyCam V24. Felhasználói 1 Kézikönyv NannyCam V24 Felhasználói 1 Kézikönyv A csomag tartalma: Szülő egység (kijelzővel) + hálózati adapter Gyermek egység (kamerával) + hálózati adapter Felhasználói kézikönyv Gyermek egység felépítése: 1.

Részletesebben

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato

SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato SJ4000 WIFI Felhaszna lo i u tmutato Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje

Részletesebben

Köszönjük, hogy termékünket választotta! Őszintén reméljük, hogy a megvásárolt készüléket hosszú ideig megelégedéssel használja majd.

Köszönjük, hogy termékünket választotta! Őszintén reméljük, hogy a megvásárolt készüléket hosszú ideig megelégedéssel használja majd. Tisztelt Vásárlónk, Köszönjük, hogy termékünket választotta! Őszintén reméljük, hogy a megvásárolt készüléket hosszú ideig megelégedéssel használja majd. Ezen kézikönyvben foglalt információk az elkészítéskor

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység:

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: GGMM M4 Használati útmutató M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M4 hangszóró + PU bőr vállpánt + AC táp adapter + AUX audió kábel + + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: POWER

Részletesebben

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni.

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Használati utasítás 1. Biztonsági figyelmeztetés Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Biztonsági kód Az alapértelmezett kód 1122. Ez a kód megakadályozza, hogy más személyek

Részletesebben

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER

KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER KEZELÉSI ÚTMUTATÓ WIFI ADAPTER Köszönjük, hogy megvásárolta termékünket. Kérjük, hogy használat előtt figyelmesen olvassa el a kezelési útmutatóban leírtakat! HD-WIFI-2016_160920 1 FIGYELEM! A berendezést

Részletesebben