ONLINE JÁTÉK PORTÁL SZABÁLYZAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ONLINE JÁTÉK PORTÁL SZABÁLYZAT"

Átírás

1 Prague, Budapest ONLINE JÁTÉK PORTÁL SZABÁLYZAT 1. Szójegyzék 1. Játék Portál az online játék alapelvei és az egyéb szolgáltatások a linken találhatók 2. Szolgáltató az a személy/testület, aki fenntartja a Játék Portált: Energizer Magyarország Kft, 1024 Budapest, Fény utca Szabályok ezek a Játék Portál szabályai 4. Felhasználó az a személy, aki regisztrálta magát a Játék Portálon, a regisztrációs procedúrának megfelelően 5. Vendég az a személy, aki a Játék Portált használja, de nem regisztrált Felhasználó; minden szabály, ami a Felhasználókra vonatkozik, ugyanaz vonatkozik a Vendégekre is 6. Profil a Felhasználó személyes profilja a Játék Portálon 7. Játék egy online játék a Játék Portálon 2. Általános intézkedések 1. Ezek a szabályok határozzák meg a Játék Portál használatának feltételeit. 2. A regisztráció a Játék Portálon önkéntes és ingyenes. A Felhasználó állja minden költségét a Játék Portál használatának, és elérésének, nevezetesen: az Internet kapcsolat költségeit, a hardver költségeket, a telefon működési költségeit abban az esetben, ha a Játék Portálhoz mobiltelefonon illetve egyéb mobil eszközön keresztül kapcsolódik. 3. A Játék Portál teljeskörű használata csak a Felhasználók számára lehetséges, a Profil beállításokat követően, valamint a 2.5-s pontot teljesítve. 4. A Vendégek csak a szolgáltatások demo verzióját próbálhatják ki (bizonyos Játékoknál) a Játék Portálon.

2 5. Szolgáltató jelzi, hogy a legtöbb szolgáltatáshoz a Játék Portálon különös tekintettel a Játékok szintjeihez, illetve verzióihoz csak egy speciális kód begépelésével juthat hozzá a Felhasználó, amit promóciós kódot tartalmazó Energizer termékek megvásárlásával kap meg. 6. A Játék Portál a következő online szolgáltatásokat nyújtja: - Online játékok, azokat is beleértve, ahol webkamera és mikrofon használata szükséges - azon Felhasználók listája, akik a TOP 100 eredményt érték el - Szolgáltató által feltöltött képregények - Szolgáltató által feltöltött háttérképek a számítógépre, amiket a Felhasználó ingyen letölthet 7. Szolgáltató kiterjesztheti a Játék Portál szolgáltatásait, beleértve a fórumot, ahol a Felhasználók egymással beszélgethetnek. 8. Szolgáltató felhívja a figyelmet arra, hogy a Játék Portál megfelelő működéséhez a Felhasználó számítógépének a következő minimum követelményeknek kell eleget tennie: - Internet kapcsolat betárcsázós modemen, ISDN modemen, DSL modemen, vagy egyéb egyenértékű kapcsolaton keresztül, minimum 256 kbit/s teljesítménnyel - web böngésző: Internet Explorer 7.x vagy későbbi, FireFox 3.x vagy későbbi, Opera 10.x vagy későbbi, Chrome 11 vagy későbbi verzió. Szolgáltató a legutolsó frissített böngésző verziók használatát ajánlja; - Windows XP, 7, Vista vagy Mac OS X frissített operációs rendszer; - processzor: Intel Core Duo 1.8 Ghz vagy annál magasabb, illetve ezzel összehasonlítható teljesítmény; - RAM: 1 GB RAM Windows XP-re vagy Mac OS X-re, illetve 2 GB RAM Windows 7-re vagy Vista-ra; - telepített programok: Adobe Flash Player 10.x illetve későbbi verzió; - webkamera és mikrofon használata néhány Játéknál szükséges, az 5.3-s szabálynak megfelelően. 9. Szolgáltató bármikor megváltoztathatja a Szabályokat. A legfrissebb változata a Játék Portál Szabályok menüpontjában található. A Felhasználó saját felelőssége időről időre ellenőrizni a változásokat és azokkal megismerkedni. A Játék Portál további használata a Szabályok módosítása után azt jelenti, hogy a Felhasználó egyetért az új Felhasználási feltételekkel.

3 3. Profil 1. A Felhasználónak lehet egynél több Profilja. 2. Tilos egy másik Felhasználó Profilját használni. 3. A Játék Portálon történő regisztráció a következőkből áll: belépés a leendő Felhasználó által a megfelelő helyre, a Profil névből (pl. becenév, ahogyan a Felhasználó meg fog jelenni a Játék Portálon), jelszó, ami feljogosít a Profil használatára, illetve egy promóciós kód, amihez bizonyos Energizer termékek megvásárlásával juthat hozzá a fogyasztó. Egy promóciós kód egy Felhasználó regisztrációját engedélyezi. 4. A Felhasználó a Játék Portálra a regisztrációkor megadott Felhasználó név és a jelszó megfelelő helyre való begépelésével jelentkezhet be. 5. Ha a Felhasználó név már használatban van egy másik Felhasználó által, egy másik Felhasználó névvel kell regisztrálnia a Profilt. Szolgáltatónak megvan a joga Felhasználó Profiljának törlésére, amennyiben a Szabályban foglalt alapelveket megsérti, illetve egyéb módon sérti a működést, például nem megfelelő Felhasználó névvel regisztrál, illetve nem megfelelő kijelentéseket tesz a fórumon. 4. Felhasználó és a Játék Portál használata 1. A Játék Portált 18 éven aluliak abban az esetben használhatják, ha engedélyt kaptak erre a törvényes képviselőjüktől, aki tisztában van a Szabályokkal. Szolgáltató hangsúlyozza, hogy a Játékokat 14 éven felüli gyermekeknek ajánljuk. 2. Amennyiben a Felhasználó regisztrál, igazolja, hogy: - ismeri a Szabályokat, - betartja a Szabályokat, - nem adja ki harmadik félnek a jelszavát, kivéve Szolgáltatót - törvényes képviselője beleegyezett és hozzájárult a Játék Portál használatához (kiskorúak esetében). 3. A játékban való részvétel során köteles betartani a hatályos jogszabályok rendelkezéseit, tartózkodni köteles mások személyiségi jogának megsértésétől. Köteles tiszteletben tartani a magántitkot, az üzleti titkot. Felhasználó a Játék Portálon különösen a Fórumon nem helyezhet el olyan adattartalmat és nem tanúsíthat magatartást olyan módon, ami:

4 - ami törvénysértő, fenyegető, gyalázkodó, becsületsértő, rágalmazó, tisztességtelen, ami megsérti mások magánéletét, vagy pornográfiát tartalmaz; - amivel megsérti vagy megszegi mások jogait, beleértve bizonyos szabadalmakat, védjegyeket, üzleti titkokat, szerzői jogokat, képi jogokat, vagy egyéb, alkotott és kinyilvánított véleményét közismert személyekről, illetve tulajdonjogokról - elnyom, zaklat, lealacsonyít, vagy megfélemlít egy csoportot, vagy egyéneket vallásuk, nemük, nemi beállítottságuk, faji hovatartozás, etnikai hovatartozásuk, koruk, vagy képességeik alapján - szoftver vírusokat, illetve egyéb számítógépes kódokat tartalmaz, fájlokat vagy programmokat, amik megzavarják, tönkreteszik, vagy lecsökkentik a számítógép szoftverjeinek illetve hardverjeinek a funkcionalitását - sem szándékosan, sem gondatlanul nem károsíthatja, béníthatja, terhelheti túl vagy rongálhatja a szerverek, hálózatok minőségét és nem károsíthat meg más e játék portal használó személyeket; - jogosulatlan hozzáférést keres szolgáltatásokhoz, Felhasználói Profilokhoz, rendszerekhez, számítógépes hálózatokhoz hekkelés, jelszóhoz vagy egyéb eszközökhöz hozzáférés útján - Nem tanúsíthat olyan magatartást, amely mást, vagy másokat bűncselekmény elkövetésére hív fel, vagy bármely jogszabály megsértésére irányul; - megszegi a Szabályokat, vagy a bevett gyakorlatokat. 4. A Játék Portált nem használhatják a Felhasználók a bevett gyakorlattal ellentétes célokra, különösen: - profitszerzés céljára, - valamely személy, szolgáltatás vagy termék hirdetésére. 5. Az adathalászat, robotok vagy hasonló eszközök használata adatgyűjtés és adatkinyerés céljából, a Weboldal vagy annak tartalmának szerkesztése, reprodukciója, újranyomtatása, másolása, tárolása, nyilvánossá tétele, módosítása, közvetítése, sugárzása, lefordítása, külső rendszerbe továbbítása, megjelentétese, engedélyeztetése, eltulajdonítása, eladása, átvitele, kölcsönadása vagy egyéb módon való terjesztése a Szolgáltató írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos. A tartalom mechanizmusainak megakadályozására tett kísérlet, az engedély nélküli reprodukció illetve terjesztés szigorúan tilos.

5 6. Szolgáltatónak megvan a joga megtenni minden szükséges lépést beleértve a jogi és technikai lépéseket is hogy megóvja vagy elhárítsa a Szabályok megsértését, különös tekintettel: - eltávolítsa Felhasználó Profilját, aki megszegi a Szabályokat, vagy egyéb bevett gyakorlatokat, - megszüntesse a Felhasználó Fórumba való belépésének lehetőségét, aki megszegi a Szabályokat, vagy egyéb bevett gyakorlatokat, valamint a jelen szabályzatban írott, bármely tiltó rendelkezést, a Felhasználó nem kérheti az eltávolított információk illetve a Profil visszaállítását, és nem jogosult semmilyen jogcímen igényt előterjeszteni Szolgáltató felé ennél fogva, kivéve panasz benyújtásának jogát. 7. Felhasználó a Játék Portált csak törvényes célra használhatja, személyes, nem kereskedelmi célból. 8. A Játék Portálról letölthető tartalom csak személyes célra használható fel. 9. Szolgáltató kijelenti, hogy a Játék Portál használata akadályba ütközhet, vagy teljesen lehetetlenné válhat abban az időtartamban, mikor frissítések, illetve egyéb munkálatok folynak a Játék Portálon Szolgáltató által, vagy egyéb technikai problémák adódnak. Ilyen esetekben a szolgáltató felelősségét kizárja. 10. Szolgáltató fenntartja a jogot Felhasználó Profiljának eltávolítására és nem engedélyez több Profil létrehozást az eltávolítás után, amennyiben Felhasználó megszegi a Szabályokat vagy egyéb bevett gyakorlatokat. 5. Játék 1. A Játékok útmutatása a menü megfelelő pontjai alatt találhatóak, ha a Játékokat elindítjuk. 2. Szolgáltató nem garantál semmiféle nyerési lehetőséget a Játékokban elért eredményekkel kapcsolatban. 3. A Játékok használatához a Felhasználó által megfelelően installált webkamera és mikrofon szükséges - Felhasználó ebben a helyzetben választásának megfelelően: - játszhat a webkamera és mikrofon segítségével, bizonyos mozdulatokat végrehajtva, illetve hangutasítások segítségével, vagy

6 - játszhat a webkamera és mikrofon segítsége nélkül, a billentyűzettel és az egérrel. 4. Szolgáltató közli, hogy a Játékok, amik működéséhez Felhasználó által megfelelően telepített webkamera és mikrofon szükséges bizonyos mozdulatokat kívánhat meg Felhasználótól (a webkamera érzékeli a mozdulatokat és válaszol a játékos által kiadott hangra). Szolgáltató arra figyelmeztet, hogy: a túl hirtelen mozdulatok, az olyan környezetben megtett mozdulatok, ami veszélynek teszi ki Játékost (a játékosnak elég szabad helyet kell biztosítani maga körül a játékhoz, minimum 1,5 m sugarú körben) a képernyő megérintése a játék alatt, a Játékok használata közben nem pihen eleget ajánlott minden 15 perc játék után 5 perc szünetet tartani Játékos a fáradtság jelei ellenére játszik sérülésekhez illetve a közvetlen közelben lévő tárgyak megrongálódásához vezethet, melyekkel kapcsolatosan a Szolgáltató minden felelősségét kizárja. 5. Szolgáltató közli, hogy az optimális távolság Felhasználó (játékos) és a monitor (TV) között Játékok használata közben amik használatához szükséges a Felhasználó által megfelelően installált webkamera és mikrofon 2 méter. 6. Szolgáltató közli, hogy azon Játékok használata közben, amik használatához szükséges egy megfelelően installált webkamera és egy mikrofon, 15 éven aluli Felhasználók mellé felnőtt felügyelet szükséges. 7. Szolgáltató felhívja a figyelmet arra, hogy a Játék Portál használata orvosi konzultáció nélkül abban az esetben ha Felhasználó: epilepsziás terhes keringési rendellenességekkel küzd egyéb fizikai megterhelést kerülni kívánó rendellenességgel küzd egészségügyi kockázatot jelenthet Felhasználó számára, károsíthatja, illetve megsemmisítheti a közvetlen közelében lévő tárgyakat.

7 8. Szolgáltató nem felelős semmiféle rongálódásért illetve kárért, amit a Játék Portál gondatlan használata okozott, különösen azoknál a Játékoknál, ahol a működéshez szükséges egy megfelelően telepített webkamera és egy mikrofon. 6. Felelősség 1. Kizárólag Felhasználó felelős bármilyen szerzői joggal védett szövegért, fájlért, fotóért, videóért, hangért, zenéért, munkáért, illetve egyéb anyagért, információért, stb. ami Játék Portálon elérhető. 2. Szolgáltatónak nincs lehetősége a begépelt információkat ellenőrizni a nyilvánosságra hozatalt megelőzően. Ámbár Szolgáltató eltávolíthatja azon információkat, amiket illegálisnak, illetve nem valódinak talál. 3. Szolgáltatót nem terheli semmi felelősség a feltöltött tartalomért, különösen a pontosságért, hiányosságért, illetve a tartalom, anyagok, információk megbízhatóságáért. 4. Szolgáltató nem felelős semminemű károsodásért, vagy adatvesztésért Felhasználó számítógépén azon szoftver telepítése után, amit nem Szolgáltató biztosít, különös tekintettel az illegális szoftverekre. 5. Szolgáltató rendszerét védi a vírusok ellen, de ez nem zárja ki a vírus fertőzés lehetőségét Szolgáltatót nem terheli felelősség ezért. 6. Szolgáltató nem felelős semmiféle rongálódásért illetve kárért, amit a következők okoznak: - az Internet kapcsolat megzavarása illetve bezavarása - Felhasználó számítógépén történt károsodás illetve rongálódás. 7. Szolgáltató nem felelős semmiféle rongálódásért illetve kárért, ami a következőkből adódhat: - Felhasználó által harmadik fél számára közzétett jelszó - Felhasználó hanyagságából, gondatlanságából harmadik fél számára hozzáférhetővé váló jelszó - illegális aktivitások, különösen hekkelés során hozzáférhetővé váló jelszó - Felhasználó által nem telepített, illetve nem frissített antivírus program, vagy kikapcsolt üzemmódban lévő tűzfal. 8. Szolgáltató nem felelős Felhasználó által nem az útmutatásnak megfelelő Játék használata esetén.

8 9. Szolgáltató nem felelős Felhasználó által nem a céloknak illetve nem a Szabályoknak megfelelő módon történő Játék használatra. 10. Szolgáltató nem felelős semminemű károsodásért, rongálódásért a Felhasználó gondatlanságából illetve hanyagságából adódóan, aki nem tartotta be azon Játékok használatához szükséges előírásokat, ahol szükséges megfelelően telepített webkamera illetve mikrofon. 11. Szolgáltató nem felelős semminemű károsodásért, rongálódásért, ami olyan hatások miatt történt, amire Szolgáltatónak nincs befolyása, például előre nem látható események: tűz, háború, katasztrófa, sztrájk. 12. Szolgáltató továbbá nem felelős olyan esetekért, amik a Szabályokban megtalálhatóak. 7.Panaszok és kérések 1. Bármilyen panasz és kérés elektronikusan illetve postai úton benyújtható Felhasználó által a következő címre: - Magyarországon tartózkodók számára: Energizer Magyarország Kft Budapest, Fény utca 16. cím: 2. Szolgáltatónak 60 napon belül válaszolnia kell Felhasználó vagy lakcímére, ahonnan a panasz érkezett. 8.Szerzői jog 1. Minden információ, amit Felhasználó a Fórumon közzétesz, a Felhasználóé marad. 2. Felhasználó által közzétett információk más Felhasználók által is megtekinthetőek, és Felhasználó a közzétevéssel ehhez hozzájárul. 3. Minden pénzügyi szerzői jog a Játék Portál vagy annak egy része felé kizárólag Szolgáltatóé. 4. Tilos bármely másolás, terjesztés, eltávolítás, vagy bármilyen a Szolgáltató jogait sértő, vagy veszélyeztető magatartás a játékban való részvétel során. 9. Final provisions

9 1. Szolgáltató és Felhasználó között bármilyen felmerült vita a hatályban lévő jogszabályok alapján kerül elbírálásra az általános illetékességgel rendelkező bíróság előtt. A Szabályok bármely rendelkezésének érvénytelensége a többi rendelkezés hatályát nem befolyásolja.

Általános felhasználási feltételek. TomTom International B.V.

Általános felhasználási feltételek. TomTom International B.V. Magyarország Általános felhasználási feltételek TomTom International B.V. De Ruyterkade 154, 1011 AC Amszterdam, Hollandia és annak valamennyi leányvállalata (együttesen Tartalom TomTom ) 1 Hatály... 3

Részletesebben

Bigin Felhasználási feltételek

Bigin Felhasználási feltételek Bigin Felhasználási feltételek I. A felhasználási feltételek tartalma 1. A jelen felhasználási feltételek a Sanoma Media Budapest Zrt. (1037 Budapest, Montevideo u. 9.; a továbbiakban: Szolgáltató) által

Részletesebben

BlackBerry ID megállapodás

BlackBerry ID megállapodás BlackBerry ID megállapodás A BlackBerry ID megállapodás, azaz " Megállapodás" törvényes megállapodást alakít ki a Research In Motion Limited illetve annak az Ön területén érvényes BBSLA-ban meghatározott

Részletesebben

PROFESSION. Felhasználási feltételek

PROFESSION. Felhasználási feltételek I. A felhasználási feltételek tartalma PROFESSION Felhasználási feltételek 1. A jelen felhasználási feltételek (Szerződés) a Central Médiacsoport Zrt., (1037 Budapest, Montevideo u. 9.; a továbbiakban:

Részletesebben

A businesswine.eu és businesswine.org tulajdonosa: GM Komplex Stúdió Kft.

A businesswine.eu és businesswine.org tulajdonosa: GM Komplex Stúdió Kft. Business Wine borkóstoló és üzletember találkozó rendezvények www.businesswine.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÉS ADATVÉDELMI NYILATKOZAT A businesswine.hu weboldal üzemeltetőjének adatai: Cégnév: GM

Részletesebben

Általános Felhasználási és Szerző

Általános Felhasználási és Szerző Általános Felhasználási és Szerződési Feltételek Általános Felhasználási és Szerző dési Feltételek, mely tartalmazza a www.remekaron.hu weboldal tulajdonosa, üzemeltetője és az oldal látogatói és/vagy

Részletesebben

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek Hatályos: 2015.01.12-től INNAVA KFT. H-1223 BUDAPEST, TŰZLILIOM UTCA 55. Tartalom I. A felhasználási feltételek tartalma... 2 II. A Szolgáltatás legfontosabb jellemzői és elemei...

Részletesebben

Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Az Klapp Társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Klapp Társkereső Tagok részére az interneten

Részletesebben

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK A www.pepsi.hu weblapot ( Weblap ) a Fővárosi Ásványvíz- és Üdítőipari Zrt. ( FÁÜ Zrt. ) üzemelteti. A FÁÜZrt.-re vonatkozó információk megismeréséhez kérjünk kattintson ide A

Részletesebben

Párom.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

Párom.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Párom.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Párom.hu online társkereső és közösségi szolgáltatást nyújtó weboldal, amelyen keresztül a regisztrált tagok bemutathatják magukat, egymással kapcsolatot teremthetnek

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. TESZT IGÉNYLÉS... 2 2. BÉRLETI DÍJ... 3 3. MINICRM KÖTELEZETTSÉGEI... 5 4. FELHASZNÁLÓ KÖTELEZETTSÉGEI... 7 5. MAGATARTÁSI KÓDEX... 7 6. TECHNIKAI FELTÉTELEK... 10 7. RENDELKEZÉSRE ÁLLÁS... 11 8. ADATMENTÉS...

Részletesebben

Általános Felhasználási Feltételek www.irkalapok.hu

Általános Felhasználási Feltételek www.irkalapok.hu Általános Felhasználási Feltételek www.irkalapok.hu Köszönjük, hogy meglátogatta ezt a weboldal! Kérjük, olvassa el figyelmesen a jelen dokumentumot, mivel a weboldal használatával elfogadja az itt meghatározott

Részletesebben

A Libero weboldal és a Libero Klub felhasználási feltételei érvényes 2014. június 1-től visszavonásig

A Libero weboldal és a Libero Klub felhasználási feltételei érvényes 2014. június 1-től visszavonásig A Libero weboldal és a Libero Klub felhasználási feltételei érvényes 2014. június 1-től visszavonásig A Libero weboldal és a Libero Klub (valamint a fórumok) használatára vonatkozó szabályok Az alábbiakban

Részletesebben

1.1.2. Az Előfizető A Szolgáltatási Szerződést aláíró előfizető, aki Szolgáltató szolgáltatásait igénybe veszi.

1.1.2. Az Előfizető A Szolgáltatási Szerződést aláíró előfizető, aki Szolgáltató szolgáltatásait igénybe veszi. Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltatás Szolgáltató az Felhasználó/Előfizető által előzetesen fizetett díj ellenében, szerverein web hosting és/vagy honlap készítés és fenntartás szolgáltatást

Részletesebben

Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek

Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Klapp Társkereső szolgáltatás igénybevételére vonatkozó Általános Szerződési Feltételek Az Klapp Társkereső és kapcsolatépítő szolgáltatás (a Szolgáltatás ), amely a Klapp Társkereső Tagok részére az interneten

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (Díjköteles szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan)

Általános Szerződési Feltételek (Díjköteles szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan) Általános Szerződési Feltételek (Díjköteles szolgáltatás igénybevételére vonatkozóan) Jelen Általános Szerződési Feltételek (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza a www.wezzpage.hu weboldalon (a továbbiakban:

Részletesebben

Garanciahosszabbítás / kiterjesztett garancia vásárlás. Általános Szerződési Feltételek

Garanciahosszabbítás / kiterjesztett garancia vásárlás. Általános Szerződési Feltételek Általános rendelkezések Garanciahosszabbítás / kiterjesztett garancia vásárlás Általános Szerződési Feltételek A Samsung Electronics Magyar Zrt. ( Samsung ) által működtetett call centeren (telefonszám:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek 1./ Szerződő felek, szerződés tárgya Általános Szerződési Feltételek A jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban ÁSZF) alapján a FULLCON Informatikai Szolgáltató Betéti Társaság (székhely:

Részletesebben

2012. február 07. ASZFv1.0

2012. február 07. ASZFv1.0 Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltatás Szolgáltató az Felhasználó/Előfizető által előzetesen fizetett díj ellenében, szerverein vps szolgáltatást nyújt Felhasználó/Előfizetőnek, amennyiben az

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) 1 1. A Szolgáltató Név: revisionsoft Kft. Székhely: 4400 Nyíregyháza Holló u. 53. 4/14. Képviselő neve: E-mail: Szalkay István ügyvezető info@revisionsoft.hu Tartalomjegyzék

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1 Általános szerződési feltételek 1. Az Általános szerződési feltételek hatálya Jelen ÁSZF a www.teeapes.com címen elérhető honlap használatának szabályait határozza meg. Az alábbi szabályok nem vonatkoznak

Részletesebben

szolgáltatás oldalán regisztrált és számlát kifizető felhasználó

szolgáltatás oldalán regisztrált és számlát kifizető felhasználó Szerződés Virtuális Szerverhoszting Szolgáltatásra vonatkozóan amely létrejött az E-Host Kft. 1144 Budapest, Ormánság utca 4 B épület VI. Em 155. adószám: 11718512-2-42 KDB Bank 13555555-13552010-00005994

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A Bejárható Magyarország Program keretében létrehozott és a nyilvánosság számára hozzáférhetővé tett digitális szabadidőtérkép (DSZT) egy olyan alkalmazás, mely tartalmazza

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek MostSzámlázz.hu 1. A szolgáltató

Általános Szerződési Feltételek MostSzámlázz.hu 1. A szolgáltató Általános Szerződési Feltételek MostSzámlázz.hu 1. A szolgáltató Név: KBOSS.hu Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (KBOSS.hu Kft.) Székhely: 2000 Szentendre, Táltos u. 22/b. Képviselő

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek. üzleti előfizetők számára nyújtott. InviCloud. virtuális szerver szolgáltatás. igénybevételére 2013.01.

Általános Szerződési Feltételek. üzleti előfizetők számára nyújtott. InviCloud. virtuális szerver szolgáltatás. igénybevételére 2013.01. Általános Szerződési Feltételek üzleti előfizetők számára nyújtott InviCloud virtuális szerver szolgáltatás igénybevételére Jelen ÁSZF hatályba lépésének napja: 2013.01.21 Invitel Zrt. www.invicloud.hu

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. A szolgáltató Név: Color Card Informatikai Kft. Székhely: 8000 Székesfehérvár, Almássy telep 13. 3/23. Magyarország Cégjegyzékszám: 07-09-017828/8 Adószám: 11740188-2-07

Részletesebben

1. Általános tudnivalók

1. Általános tudnivalók ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A Ladies and Gentlemen pártaláló szolgáltatást nyújt (a továbbiakban: Szolgáltatás) azok számára, akik még nem találták meg életük párját. A Szolgáltatást a www.ladiesandgentlemen.hu

Részletesebben

Felhasználói feltételek

Felhasználói feltételek Felhasználói feltételek ÖN ÉS AZ RCI EUROPE KÖZÖTTI SZERZŐDÉS Ezen weboldalt az RCI Europe (a továbbiakban "RCI", "mi", "minket", illetve "miénk" szavak által jelölt) bocsátja az Ön rendelkezésére. A szóban

Részletesebben

Adatvédelmi Irányelvek

Adatvédelmi Irányelvek Adatvédelmi Irányelvek Köszönjük, hogy felkereste honlapunkat, ahol lehetősége nyílik arra, hogy többet is megtudjon a Nestléről és termékeinkről. A Nestlé kiemelten fontosnak tartja az Ön személyes adatai

Részletesebben