ONLINE JÁTÉK PORTÁL SZABÁLYZAT

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "ONLINE JÁTÉK PORTÁL SZABÁLYZAT"

Átírás

1 Prague, Budapest ONLINE JÁTÉK PORTÁL SZABÁLYZAT 1. Szójegyzék 1. Játék Portál az online játék alapelvei és az egyéb szolgáltatások a linken találhatók 2. Szolgáltató az a személy/testület, aki fenntartja a Játék Portált: Energizer Magyarország Kft, 1024 Budapest, Fény utca Szabályok ezek a Játék Portál szabályai 4. Felhasználó az a személy, aki regisztrálta magát a Játék Portálon, a regisztrációs procedúrának megfelelően 5. Vendég az a személy, aki a Játék Portált használja, de nem regisztrált Felhasználó; minden szabály, ami a Felhasználókra vonatkozik, ugyanaz vonatkozik a Vendégekre is 6. Profil a Felhasználó személyes profilja a Játék Portálon 7. Játék egy online játék a Játék Portálon 2. Általános intézkedések 1. Ezek a szabályok határozzák meg a Játék Portál használatának feltételeit. 2. A regisztráció a Játék Portálon önkéntes és ingyenes. A Felhasználó állja minden költségét a Játék Portál használatának, és elérésének, nevezetesen: az Internet kapcsolat költségeit, a hardver költségeket, a telefon működési költségeit abban az esetben, ha a Játék Portálhoz mobiltelefonon illetve egyéb mobil eszközön keresztül kapcsolódik. 3. A Játék Portál teljeskörű használata csak a Felhasználók számára lehetséges, a Profil beállításokat követően, valamint a 2.5-s pontot teljesítve. 4. A Vendégek csak a szolgáltatások demo verzióját próbálhatják ki (bizonyos Játékoknál) a Játék Portálon.

2 5. Szolgáltató jelzi, hogy a legtöbb szolgáltatáshoz a Játék Portálon különös tekintettel a Játékok szintjeihez, illetve verzióihoz csak egy speciális kód begépelésével juthat hozzá a Felhasználó, amit promóciós kódot tartalmazó Energizer termékek megvásárlásával kap meg. 6. A Játék Portál a következő online szolgáltatásokat nyújtja: - Online játékok, azokat is beleértve, ahol webkamera és mikrofon használata szükséges - azon Felhasználók listája, akik a TOP 100 eredményt érték el - Szolgáltató által feltöltött képregények - Szolgáltató által feltöltött háttérképek a számítógépre, amiket a Felhasználó ingyen letölthet 7. Szolgáltató kiterjesztheti a Játék Portál szolgáltatásait, beleértve a fórumot, ahol a Felhasználók egymással beszélgethetnek. 8. Szolgáltató felhívja a figyelmet arra, hogy a Játék Portál megfelelő működéséhez a Felhasználó számítógépének a következő minimum követelményeknek kell eleget tennie: - Internet kapcsolat betárcsázós modemen, ISDN modemen, DSL modemen, vagy egyéb egyenértékű kapcsolaton keresztül, minimum 256 kbit/s teljesítménnyel - web böngésző: Internet Explorer 7.x vagy későbbi, FireFox 3.x vagy későbbi, Opera 10.x vagy későbbi, Chrome 11 vagy későbbi verzió. Szolgáltató a legutolsó frissített böngésző verziók használatát ajánlja; - Windows XP, 7, Vista vagy Mac OS X frissített operációs rendszer; - processzor: Intel Core Duo 1.8 Ghz vagy annál magasabb, illetve ezzel összehasonlítható teljesítmény; - RAM: 1 GB RAM Windows XP-re vagy Mac OS X-re, illetve 2 GB RAM Windows 7-re vagy Vista-ra; - telepített programok: Adobe Flash Player 10.x illetve későbbi verzió; - webkamera és mikrofon használata néhány Játéknál szükséges, az 5.3-s szabálynak megfelelően. 9. Szolgáltató bármikor megváltoztathatja a Szabályokat. A legfrissebb változata a Játék Portál Szabályok menüpontjában található. A Felhasználó saját felelőssége időről időre ellenőrizni a változásokat és azokkal megismerkedni. A Játék Portál további használata a Szabályok módosítása után azt jelenti, hogy a Felhasználó egyetért az új Felhasználási feltételekkel.

3 3. Profil 1. A Felhasználónak lehet egynél több Profilja. 2. Tilos egy másik Felhasználó Profilját használni. 3. A Játék Portálon történő regisztráció a következőkből áll: belépés a leendő Felhasználó által a megfelelő helyre, a Profil névből (pl. becenév, ahogyan a Felhasználó meg fog jelenni a Játék Portálon), jelszó, ami feljogosít a Profil használatára, illetve egy promóciós kód, amihez bizonyos Energizer termékek megvásárlásával juthat hozzá a fogyasztó. Egy promóciós kód egy Felhasználó regisztrációját engedélyezi. 4. A Felhasználó a Játék Portálra a regisztrációkor megadott Felhasználó név és a jelszó megfelelő helyre való begépelésével jelentkezhet be. 5. Ha a Felhasználó név már használatban van egy másik Felhasználó által, egy másik Felhasználó névvel kell regisztrálnia a Profilt. Szolgáltatónak megvan a joga Felhasználó Profiljának törlésére, amennyiben a Szabályban foglalt alapelveket megsérti, illetve egyéb módon sérti a működést, például nem megfelelő Felhasználó névvel regisztrál, illetve nem megfelelő kijelentéseket tesz a fórumon. 4. Felhasználó és a Játék Portál használata 1. A Játék Portált 18 éven aluliak abban az esetben használhatják, ha engedélyt kaptak erre a törvényes képviselőjüktől, aki tisztában van a Szabályokkal. Szolgáltató hangsúlyozza, hogy a Játékokat 14 éven felüli gyermekeknek ajánljuk. 2. Amennyiben a Felhasználó regisztrál, igazolja, hogy: - ismeri a Szabályokat, - betartja a Szabályokat, - nem adja ki harmadik félnek a jelszavát, kivéve Szolgáltatót - törvényes képviselője beleegyezett és hozzájárult a Játék Portál használatához (kiskorúak esetében). 3. A játékban való részvétel során köteles betartani a hatályos jogszabályok rendelkezéseit, tartózkodni köteles mások személyiségi jogának megsértésétől. Köteles tiszteletben tartani a magántitkot, az üzleti titkot. Felhasználó a Játék Portálon különösen a Fórumon nem helyezhet el olyan adattartalmat és nem tanúsíthat magatartást olyan módon, ami:

4 - ami törvénysértő, fenyegető, gyalázkodó, becsületsértő, rágalmazó, tisztességtelen, ami megsérti mások magánéletét, vagy pornográfiát tartalmaz; - amivel megsérti vagy megszegi mások jogait, beleértve bizonyos szabadalmakat, védjegyeket, üzleti titkokat, szerzői jogokat, képi jogokat, vagy egyéb, alkotott és kinyilvánított véleményét közismert személyekről, illetve tulajdonjogokról - elnyom, zaklat, lealacsonyít, vagy megfélemlít egy csoportot, vagy egyéneket vallásuk, nemük, nemi beállítottságuk, faji hovatartozás, etnikai hovatartozásuk, koruk, vagy képességeik alapján - szoftver vírusokat, illetve egyéb számítógépes kódokat tartalmaz, fájlokat vagy programmokat, amik megzavarják, tönkreteszik, vagy lecsökkentik a számítógép szoftverjeinek illetve hardverjeinek a funkcionalitását - sem szándékosan, sem gondatlanul nem károsíthatja, béníthatja, terhelheti túl vagy rongálhatja a szerverek, hálózatok minőségét és nem károsíthat meg más e játék portal használó személyeket; - jogosulatlan hozzáférést keres szolgáltatásokhoz, Felhasználói Profilokhoz, rendszerekhez, számítógépes hálózatokhoz hekkelés, jelszóhoz vagy egyéb eszközökhöz hozzáférés útján - Nem tanúsíthat olyan magatartást, amely mást, vagy másokat bűncselekmény elkövetésére hív fel, vagy bármely jogszabály megsértésére irányul; - megszegi a Szabályokat, vagy a bevett gyakorlatokat. 4. A Játék Portált nem használhatják a Felhasználók a bevett gyakorlattal ellentétes célokra, különösen: - profitszerzés céljára, - valamely személy, szolgáltatás vagy termék hirdetésére. 5. Az adathalászat, robotok vagy hasonló eszközök használata adatgyűjtés és adatkinyerés céljából, a Weboldal vagy annak tartalmának szerkesztése, reprodukciója, újranyomtatása, másolása, tárolása, nyilvánossá tétele, módosítása, közvetítése, sugárzása, lefordítása, külső rendszerbe továbbítása, megjelentétese, engedélyeztetése, eltulajdonítása, eladása, átvitele, kölcsönadása vagy egyéb módon való terjesztése a Szolgáltató írásbeli engedélye nélkül szigorúan tilos. A tartalom mechanizmusainak megakadályozására tett kísérlet, az engedély nélküli reprodukció illetve terjesztés szigorúan tilos.

5 6. Szolgáltatónak megvan a joga megtenni minden szükséges lépést beleértve a jogi és technikai lépéseket is hogy megóvja vagy elhárítsa a Szabályok megsértését, különös tekintettel: - eltávolítsa Felhasználó Profilját, aki megszegi a Szabályokat, vagy egyéb bevett gyakorlatokat, - megszüntesse a Felhasználó Fórumba való belépésének lehetőségét, aki megszegi a Szabályokat, vagy egyéb bevett gyakorlatokat, valamint a jelen szabályzatban írott, bármely tiltó rendelkezést, a Felhasználó nem kérheti az eltávolított információk illetve a Profil visszaállítását, és nem jogosult semmilyen jogcímen igényt előterjeszteni Szolgáltató felé ennél fogva, kivéve panasz benyújtásának jogát. 7. Felhasználó a Játék Portált csak törvényes célra használhatja, személyes, nem kereskedelmi célból. 8. A Játék Portálról letölthető tartalom csak személyes célra használható fel. 9. Szolgáltató kijelenti, hogy a Játék Portál használata akadályba ütközhet, vagy teljesen lehetetlenné válhat abban az időtartamban, mikor frissítések, illetve egyéb munkálatok folynak a Játék Portálon Szolgáltató által, vagy egyéb technikai problémák adódnak. Ilyen esetekben a szolgáltató felelősségét kizárja. 10. Szolgáltató fenntartja a jogot Felhasználó Profiljának eltávolítására és nem engedélyez több Profil létrehozást az eltávolítás után, amennyiben Felhasználó megszegi a Szabályokat vagy egyéb bevett gyakorlatokat. 5. Játék 1. A Játékok útmutatása a menü megfelelő pontjai alatt találhatóak, ha a Játékokat elindítjuk. 2. Szolgáltató nem garantál semmiféle nyerési lehetőséget a Játékokban elért eredményekkel kapcsolatban. 3. A Játékok használatához a Felhasználó által megfelelően installált webkamera és mikrofon szükséges - Felhasználó ebben a helyzetben választásának megfelelően: - játszhat a webkamera és mikrofon segítségével, bizonyos mozdulatokat végrehajtva, illetve hangutasítások segítségével, vagy

6 - játszhat a webkamera és mikrofon segítsége nélkül, a billentyűzettel és az egérrel. 4. Szolgáltató közli, hogy a Játékok, amik működéséhez Felhasználó által megfelelően telepített webkamera és mikrofon szükséges bizonyos mozdulatokat kívánhat meg Felhasználótól (a webkamera érzékeli a mozdulatokat és válaszol a játékos által kiadott hangra). Szolgáltató arra figyelmeztet, hogy: a túl hirtelen mozdulatok, az olyan környezetben megtett mozdulatok, ami veszélynek teszi ki Játékost (a játékosnak elég szabad helyet kell biztosítani maga körül a játékhoz, minimum 1,5 m sugarú körben) a képernyő megérintése a játék alatt, a Játékok használata közben nem pihen eleget ajánlott minden 15 perc játék után 5 perc szünetet tartani Játékos a fáradtság jelei ellenére játszik sérülésekhez illetve a közvetlen közelben lévő tárgyak megrongálódásához vezethet, melyekkel kapcsolatosan a Szolgáltató minden felelősségét kizárja. 5. Szolgáltató közli, hogy az optimális távolság Felhasználó (játékos) és a monitor (TV) között Játékok használata közben amik használatához szükséges a Felhasználó által megfelelően installált webkamera és mikrofon 2 méter. 6. Szolgáltató közli, hogy azon Játékok használata közben, amik használatához szükséges egy megfelelően installált webkamera és egy mikrofon, 15 éven aluli Felhasználók mellé felnőtt felügyelet szükséges. 7. Szolgáltató felhívja a figyelmet arra, hogy a Játék Portál használata orvosi konzultáció nélkül abban az esetben ha Felhasználó: epilepsziás terhes keringési rendellenességekkel küzd egyéb fizikai megterhelést kerülni kívánó rendellenességgel küzd egészségügyi kockázatot jelenthet Felhasználó számára, károsíthatja, illetve megsemmisítheti a közvetlen közelében lévő tárgyakat.

7 8. Szolgáltató nem felelős semmiféle rongálódásért illetve kárért, amit a Játék Portál gondatlan használata okozott, különösen azoknál a Játékoknál, ahol a működéshez szükséges egy megfelelően telepített webkamera és egy mikrofon. 6. Felelősség 1. Kizárólag Felhasználó felelős bármilyen szerzői joggal védett szövegért, fájlért, fotóért, videóért, hangért, zenéért, munkáért, illetve egyéb anyagért, információért, stb. ami Játék Portálon elérhető. 2. Szolgáltatónak nincs lehetősége a begépelt információkat ellenőrizni a nyilvánosságra hozatalt megelőzően. Ámbár Szolgáltató eltávolíthatja azon információkat, amiket illegálisnak, illetve nem valódinak talál. 3. Szolgáltatót nem terheli semmi felelősség a feltöltött tartalomért, különösen a pontosságért, hiányosságért, illetve a tartalom, anyagok, információk megbízhatóságáért. 4. Szolgáltató nem felelős semminemű károsodásért, vagy adatvesztésért Felhasználó számítógépén azon szoftver telepítése után, amit nem Szolgáltató biztosít, különös tekintettel az illegális szoftverekre. 5. Szolgáltató rendszerét védi a vírusok ellen, de ez nem zárja ki a vírus fertőzés lehetőségét Szolgáltatót nem terheli felelősség ezért. 6. Szolgáltató nem felelős semmiféle rongálódásért illetve kárért, amit a következők okoznak: - az Internet kapcsolat megzavarása illetve bezavarása - Felhasználó számítógépén történt károsodás illetve rongálódás. 7. Szolgáltató nem felelős semmiféle rongálódásért illetve kárért, ami a következőkből adódhat: - Felhasználó által harmadik fél számára közzétett jelszó - Felhasználó hanyagságából, gondatlanságából harmadik fél számára hozzáférhetővé váló jelszó - illegális aktivitások, különösen hekkelés során hozzáférhetővé váló jelszó - Felhasználó által nem telepített, illetve nem frissített antivírus program, vagy kikapcsolt üzemmódban lévő tűzfal. 8. Szolgáltató nem felelős Felhasználó által nem az útmutatásnak megfelelő Játék használata esetén.

8 9. Szolgáltató nem felelős Felhasználó által nem a céloknak illetve nem a Szabályoknak megfelelő módon történő Játék használatra. 10. Szolgáltató nem felelős semminemű károsodásért, rongálódásért a Felhasználó gondatlanságából illetve hanyagságából adódóan, aki nem tartotta be azon Játékok használatához szükséges előírásokat, ahol szükséges megfelelően telepített webkamera illetve mikrofon. 11. Szolgáltató nem felelős semminemű károsodásért, rongálódásért, ami olyan hatások miatt történt, amire Szolgáltatónak nincs befolyása, például előre nem látható események: tűz, háború, katasztrófa, sztrájk. 12. Szolgáltató továbbá nem felelős olyan esetekért, amik a Szabályokban megtalálhatóak. 7.Panaszok és kérések 1. Bármilyen panasz és kérés elektronikusan illetve postai úton benyújtható Felhasználó által a következő címre: - Magyarországon tartózkodók számára: Energizer Magyarország Kft Budapest, Fény utca 16. cím: hungary@contact.energizerplay.com. 2. Szolgáltatónak 60 napon belül válaszolnia kell Felhasználó vagy lakcímére, ahonnan a panasz érkezett. 8.Szerzői jog 1. Minden információ, amit Felhasználó a Fórumon közzétesz, a Felhasználóé marad. 2. Felhasználó által közzétett információk más Felhasználók által is megtekinthetőek, és Felhasználó a közzétevéssel ehhez hozzájárul. 3. Minden pénzügyi szerzői jog a Játék Portál vagy annak egy része felé kizárólag Szolgáltatóé. 4. Tilos bármely másolás, terjesztés, eltávolítás, vagy bármilyen a Szolgáltató jogait sértő, vagy veszélyeztető magatartás a játékban való részvétel során. 9. Final provisions

9 1. Szolgáltató és Felhasználó között bármilyen felmerült vita a hatályban lévő jogszabályok alapján kerül elbírálásra az általános illetékességgel rendelkező bíróság előtt. A Szabályok bármely rendelkezésének érvénytelensége a többi rendelkezés hatályát nem befolyásolja.

Kedves Jelentkezők! A tanfolyamból kizárható továbbá:

Kedves Jelentkezők! A tanfolyamból kizárható továbbá: Kedves Jelentkezők! Ezúton szeretnénk tájékoztatást nyújtani hamarosan induló webes alapú továbbképzésünkről, a zökkenőmentes indulás és használat érdekében. - Az előadások időtartama 90 perc, a terem

Részletesebben

szaporodásbiológiai és andrológiai továbbképzés-ünkről, a zökkenőmentes indulás és használat

szaporodásbiológiai és andrológiai továbbképzés-ünkről, a zökkenőmentes indulás és használat Kedves Jelentkezők! Ezúton szeretnénk tájékoztatást nyújtani 2015. április 13-án (hétfőn) induló Kutya szaporodásbiológiai és andrológiai továbbképzés-ünkről, a zökkenőmentes indulás és használat érdekében.

Részletesebben

VACHOTT SÁNDOR VÁROSI KÖNYVTÁR INTERNETHASZNÁLATI SZABÁLYZATA

VACHOTT SÁNDOR VÁROSI KÖNYVTÁR INTERNETHASZNÁLATI SZABÁLYZATA 2. sz. melléklet VACHOTT SÁNDOR VÁROSI KÖNYVTÁR INTERNETHASZNÁLATI SZABÁLYZATA [Hatályos: Könyvtárhasználati Szabályzat hatályba lépésétől] Készítette: Szekeresné Sennyey Mária helyismereti és zenei részleg

Részletesebben

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei

1. Felhasználási feltételek tárgya 2. Szolgáltatás igénybevétele 3. A felhasználó kötelezettségei A mineside.hu (IFH-Ker. Kft, Adószám: 14694543-2-13) a hozzá tartozó weboldalakon közzétett Online játékok és egyéb szolgáltatások használatát az alábbiak szerint határozza meg: 1. Felhasználási feltételek

Részletesebben

www.lhsimulations.hu LHSimulations EULA (End-user Licence Agreement) Végfelhasználói licenc megállapodás

www.lhsimulations.hu LHSimulations EULA (End-user Licence Agreement) Végfelhasználói licenc megállapodás LHSimulations (End-user Licence Agreement) Végfelhasználói licenc megállapodás minden termékre érvényes (ingyenes és fizetős) Page: 1 / 5 Tartalomjegyzék Végfelhasználói licenc megállapodás ()... 3 Kapcsolat...

Részletesebben

A WEBOLDAL JOGI KÖZLEMÉNYE I. HATÁLY

A   WEBOLDAL JOGI KÖZLEMÉNYE I. HATÁLY 1 A WWW.ARBCONSULTING.HU WEBOLDAL JOGI KÖZLEMÉNYE I.1. A www.arbconsulting.hu weboldal I. HATÁLY Jelen Jogi nyilatkozat (Nyilatkozat) hatálya alá tartozik az ARB Privacy Consulting Korlátolt Felelősségű

Részletesebben

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató

Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Videosquare regisztráció - Használati tájékoztató Minimális követelmények a K&H távbankár híradó megtekintéséhez Adobe Flash lejátszó Amennyiben Ön nem rendelkezik Adobe Flash lejátszóval vagy túlzottan

Részletesebben

Nagykanizsai Szakképzési Centrum Cserháti Sándor Szakképző Iskolája és Kollégiuma

Nagykanizsai Szakképzési Centrum Cserháti Sándor Szakképző Iskolája és Kollégiuma Nagykanizsai Szakképzési Centrum Cserháti Sándor Szakképző Iskolája és Kollégiuma Informatikai rendszer használatának szabályzata 2016. Péterváriné Kiss Sarolta igazgató INFORMATIKAI RENDSZER FELHASZNÁLÓI

Részletesebben

Felhasználási Feltételek

Felhasználási Feltételek Felhasználási Feltételek A jelen szabályzat tartalmazza a DélUtán Alapítvány (székhelye: 1093 Budapest, Közraktár u. 22. elérhetősége: info@delutan.hu) közvetítő szolgáltató (a továbbiakban: üzemeltető)

Részletesebben

JavaScript JavaScript és cookiek engedélyezése JavaScript és cookiek engedélyezése JavaScript és cookiek engedélyezése

JavaScript JavaScript és cookiek engedélyezése JavaScript és cookiek engedélyezése JavaScript és cookiek engedélyezése Kedves Jelentkezők! Ezúton szeretnénk tájékoztatást nyújtani 2016. szeptember 7-én (szerdán) induló Állatorvosi EKG tanfolyamról, a zökkenőmentes indulás és használat érdekében. Az előadások tervezett

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a All 4 One Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) által üzemeltetett, működtetett, www.ujallas.hu domain címen elérhető

Részletesebben

2.5 A regisztrációt minden esetben a felhasználónak kell végeznie. Nem kötelezhető erre a fyremc.hu, vagy bármely harmadik személy.

2.5 A regisztrációt minden esetben a felhasználónak kell végeznie. Nem kötelezhető erre a fyremc.hu, vagy bármely harmadik személy. A fyremc.hu (Dr. Kovács Gyula EV.., Adószám: HU 64023188) a hozzá tartozó weboldalakon közzétett Online játékok és egyéb szolgáltatások használatát az alábbiak szerint határozza meg: 1. Felhasználási feltételek

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Készült: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás dátuma: 2011. szeptember 19. Utolsó módosítás hatályos: 2011. szeptember 19. Általános Szerződési Feltételek (1) A ToolSiTE Informatikai és Szolgáltató Kft.

Részletesebben

Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Fogyás.info ADATVÉDELMI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT BEVEZETÉS A fogyás.info weboldal üzemeltetője a Liberatus Bt. (a továbbiakban: Adatkezelő). Az Adatkezelő a tevékenysége során fokozottan ügyel a személyes

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Bevezetés Jelen felhasználási feltételek a foto-info Bt. (a továbbiakban: Üzemeltető ) által üzemeltetett www.cukraszdakereso.hu weboldal (a továbbiakban: Weboldal ) felhasználására

Részletesebben

Playlist.hu Kiadói kézikönyv

Playlist.hu Kiadói kézikönyv Playlist.hu Kiadói kézikönyv Verziószám: 1.1.4. Dátum: 2010. október 13. Tartalomjegyzék Verziótörténet... 3 1. Bevezető... 4 2. Rendszerkövetelmények... 4 3. Bejelentkezés... 4 4. Regisztráció... 5 5.

Részletesebben

JavaScript JavaScript és cookiek engedélyezése JavaScript és cookiek engedélyezése JavaScript és cookiek engedélyezése

JavaScript JavaScript és cookiek engedélyezése JavaScript és cookiek engedélyezése JavaScript és cookiek engedélyezése Kedves Jelentkezők! Ezúton szeretnénk tájékoztatást nyújtani a 2016. október 24-én (hétfőn) esedékes Laborvizsgálatok kiértékelésének szempontjai előadásunkról, a zökkenőmentes indulás és használat érdekében.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK amely létrejött a Learnair Képzési Szolgáltató Kft. (a továbbiakban Learnair) és a Felhasználó között, a LIVI 24 Program felhasználási jogáról. Fontos tudnivalók: A Learnair

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv

Felhasználói kézikönyv Felhasználói kézikönyv www.biogasaccepted.eu Studienzentrum für internationale Analysen 4553 Schlierbach/ Österreich Felhasználói kézikönyv - oldalszám 1/13 Tartalom Tartalom...2 1. Rendszerkövetelmények...3

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ Tisztelt Felhasználó! Személyes adatainak védelme kiemelkedő jelentőséggel bír számunkra. Kérjük, tekintse át az alábbi adatkezelési tájékoztatót annak érdekében, hogy rövid és

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT Jelen adatkezelési szabályzat elfogadásával hozzájárulok ahhoz, hogy az Autisták Országos Szövetsége (1053 Budapest, Fejér György u. 10.) (AOSZ), mint adatkezelő és adatfeldolgozó

Részletesebben

IRÁNY AZ Internet! Ismeretterjesztő előadás 3. Rész Előadó:Pintér Krisztina etanácsadó. aniszirk@gmail.com

IRÁNY AZ Internet! Ismeretterjesztő előadás 3. Rész Előadó:Pintér Krisztina etanácsadó. aniszirk@gmail.com IRÁNY AZ Internet! Ismeretterjesztő előadás 3. Rész Előadó:Pintér Krisztina etanácsadó aniszirk@gmail.com Bevezető az Internetről A világháló = Internet INTERNET = VÉGTELEN INTERNET = SZABADSÁG INTERNETES

Részletesebben

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Adobe Reader beállítása és használata a hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzéséhez A dokumentáció szabadon tovább terjeszthető, a legfrissebb

Részletesebben

Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat

Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat Felhasználási Feltételek és Adatvédelmi nyilatkozat A biztositson.hu weboldal és az aloldal a biztositson.lorobox.com üzemeltetője: Orosné Dollenstein Ildikó Biztosítási Tanácsadó Iroda: 1119 Budapest,

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A személyes adatok védelme az interneten különösen fontos jelentőséggel bír a jövőbeni internetes szerződéskötések, egy valódi internet-gazdaság kialakítása szempontjából. A www.zpr.hu

Részletesebben

Személyes adatok védelmi alapelvei

Személyes adatok védelmi alapelvei Személyes adatok védelmi alapelvei Ez a dokumentum a telefonszamkereses.hu webhellyel foglalkozik (továbbiakban csak Szolgáltatás ). A Szolgáltatás látogatója köteles betartani a jelen Általános feltételeket,

Részletesebben

BaBér bérügyviteli rendszer telepítési segédlete 2011. év

BaBér bérügyviteli rendszer telepítési segédlete 2011. év BaBér bérügyviteli rendszer telepítési segédlete 2011. év Ajánlott konfiguráció A program hardverigénye: Konfiguráció: 2800 MHz processzor 512 Mbyte memória (RAM) / Szerver gépen 1G memória (RAM) Lézernyomtató

Részletesebben

VÉGFELHASZNÁLÓI LICENC SZERZŐDÉS AZ F-PROT ANTIVÍRUS - HOZ

VÉGFELHASZNÁLÓI LICENC SZERZŐDÉS AZ F-PROT ANTIVÍRUS - HOZ VÉGFELHASZNÁLÓI LICENC SZERZŐDÉS AZ F-PROT ANTIVÍRUS - HOZ Ez egy kötelező érvényű -, törvényes szerződés a végfelhasználó ( licenc hasznosító ) és a Frisk Software International ( FSI ) között az F-Prot

Részletesebben

Dropbox - online fájltárolás és megosztás

Dropbox - online fájltárolás és megosztás Dropbox - online fájltárolás és megosztás web: https://www.dropbox.com A Dropbox egy felhő-alapú fájltároló és megosztó eszköz, melynek lényege, hogy a különböző fájlokat nem egy konkrét számítógéphez

Részletesebben

E-per ÁNYK és KAÜ használati útmutató és tájékoztató ügyvédek részére 2018

E-per ÁNYK és KAÜ használati útmutató és tájékoztató ügyvédek részére 2018 E-per ÁNYK és KAÜ használati útmutató és tájékoztató ügyvédek részére 2018 1.... 2.... 3.... 3.1...3 3.2...... 4. JAVA letöltése, telepítése és beállítása E-perben...3 4.1 JAVA letöltése...3 4.2 JAVA telepítése...3

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat Adatkezelő Ferling Webline Szolgáltató Kft. Székhely 7621 Pécs, Mária u. 8. Adatkezelés megnevezése Adatkezelés nyilvántartási száma hírlevél küldése céljából kezelt adatbázis.

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv MAGYAR NEMZETI BANK. ERA keretrendszer

Felhasználói kézikönyv MAGYAR NEMZETI BANK. ERA keretrendszer Felhasználói kézikönyv MAGYAR NEMZETI BANK ERA keretrendszer Tartalomjegyzék Tartalom Tartalomjegyzék... 2 Bevezetés... 3 A dokumentum hatásköre... 3 A modul használatának szoftveres követelményei... 4

Részletesebben

Számítógép kezelői - használói SZABÁLYZAT

Számítógép kezelői - használói SZABÁLYZAT Számítógép kezelői - használói SZABÁLYZAT I. A SZABÁLYZAT CÉLJA, HATÁLYA A számítógép hálózat nagy anyagi és szellemi értéket képviselő rendszer. Felhasználóinak vállalniuk kell a használattal járó kötöttségeket

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat TársasTér (http://www.tarsaster.hu) weboldal

Adatvédelmi Nyilatkozat TársasTér (http://www.tarsaster.hu) weboldal Adatvédelmi Nyilatkozat TársasTér (http://www.tarsaster.hu) weboldal A jelen adatvédelmi nyilatkozat a szolgáltató (a továbbiakban: üzemeltető) által üzemeltetett, http://www.tarsaster.hu oldalon elérhető

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Hölgyválasz Kft. (1061 Budapest, Paulay Ede u. 41.) Hatályos: 2008. július 1. Az Adatkezelő (a www.holgyvalasz.hu, valamint a Hölgyválasz Táncstúdió üzemeltetője) ezúton tájékoztatja a a Hölgyválasz Táncstúdió

Részletesebben

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt

DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet. DMS One Zrt DMS One Oktatási Portál Felhasználói segédlet DMS One Zrt. 2019. 1 Bevezetés A dokumentumban bemutatjuk a DMS One Oktatási Portál használatát. Regisztráció és bejelentkezés A DMS One Oktatási Portált a

Részletesebben

Belépve a www.biztositasonline24.hu weboldalra Ön elfogadja az alábbi feltételeket akkor is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak:

Belépve a www.biztositasonline24.hu weboldalra Ön elfogadja az alábbi feltételeket akkor is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak: ADATVÉDELEM Felhasználói feltételek Belépve a www.biztositasonline24.hu weboldalra Ön elfogadja az alábbi feltételeket akkor is, ha nem regisztrált felhasználója az oldalnak: tilos a biztositasonline24.hu

Részletesebben

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24.

Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. Bátor Tábor Alapítvány Jogi nyilatkozat Budapest, 2014. szeptember 24. 1 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI: A szolgáltató neve: Bátor Tábor Alapítvány A szolgáltató székhelye: 1135 Budapest, Reitter Ferenc u. 46-48.

Részletesebben

Felhasználási Feltételek MotiBro klubmenedzsment rendszer

Felhasználási Feltételek MotiBro klubmenedzsment rendszer Felhasználási Feltételek MotiBro klubmenedzsment rendszer Jelen Felhasználási Feltételekben kerültek rögzítésre a MotiBro rendszer használatával kapcsolatos feltételek, amelyeket Ön a MotiBro rendszerbe

Részletesebben

Köszönetnyilvánítás... xv Bevezetés az otthoni hálózatok használatába... xvii. A könyv jellegzetességei és jelölései... xxi Segítségkérés...

Köszönetnyilvánítás... xv Bevezetés az otthoni hálózatok használatába... xvii. A könyv jellegzetességei és jelölései... xxi Segítségkérés... Köszönetnyilvánítás... xv Bevezetés az otthoni hálózatok használatába... xvii A könyvben szereplő operációs rendszerek...xviii Feltételezések...xviii Minimális rendszerkövetelmények... xix Windows 7...

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat

Adatvédelmi nyilatkozat Adatvédelmi nyilatkozat A Tengerjáró Kft. csak azokat a személyes adatokat gyűjti össze és dolgozza fel, amelyeket Ön kifejezetten, önként szabad akaratából bocsát rendelkezésére. Tengerjáró kiemelten

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására...

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK szerver, webtárhely és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására... 1. Definíciók: Szolgáltató: Zedality Kft., 6000 Kecskemét, Mészáros Lázár tér 1., adószáma: 12552580 2 03,

Részletesebben

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft.

Az eladó minden termék és szolgáltatás esetében a Gabriano Pizzéria Kft. A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: a "ÁSZF") határozzák meg a Gabriano Pizzéria Kft. (Adósz:23823981-2-17 Cg.:17-09-009177) kizárólagos tulajdonában álló és a Gabriano Pizzéria Kft.

Részletesebben

Általános részvételi feltételek a JUB Profi Club hűség programjában és a JUB Profi Club mobil alkalmazása általános működési feltétele

Általános részvételi feltételek a JUB Profi Club hűség programjában és a JUB Profi Club mobil alkalmazása általános működési feltétele Általános részvételi feltételek a JUB Profi Club hűség programjában és a JUB Profi Club mobil alkalmazása általános működési feltétele 1. Részvételi feltételek a JUB Profi Club hűség programjában A JUB

Részletesebben

3. Az ÁFF elismerése szerződéses alapként / Az együttműködő partnerek ÁÜF-ei

3. Az ÁFF elismerése szerződéses alapként / Az együttműködő partnerek ÁÜF-ei Általános Felhasználási Feltételek 1. Érvényességi kör A következő ÁFF mindenkire vonatkozik, aki felhasználóként regisztráltatja magát a gregcopy.hu internetes oldalon ("Oldal ). A regisztráció egyben

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek 1. Alapfogalmak 1.1. Felhasználó: mindenki aki Rendszerünket használja, akár Vendégként, Ügyfélként vagy Szolgáltatóként. 1.2. Vendég: olyan Felhasználó, akinek (még) nincs

Részletesebben

Adatvédelmi nyilatkozat. 1. Általános rendelkezések

Adatvédelmi nyilatkozat. 1. Általános rendelkezések Adatvédelmi nyilatkozat 1. Általános rendelkezések A Reckitt Benckiser Kft. (nyilvántartásba vevő bíróság és cégjegyzékszám: a Fővárosi Bíróság által 01-09-073850 cégjegyzékszámon nyilvántartásba véve;

Részletesebben

15.4.2a Laborgyakorlat: Böngésző beállítása

15.4.2a Laborgyakorlat: Böngésző beállítása 15.4.2a Laborgyakorlat: Böngésző beállítása Bevezetés Nyomtasd ki a laborgyakorlatot és oldd meg a feladatokat! A laborgyakorlat során a Microsoft Internet Explorer beállításait fogjuk konfigurálni. Az

Részletesebben

3Sz-s Kft. Tisztelt Felhasználó!

3Sz-s Kft. Tisztelt Felhasználó! 3Sz-s Kft. 1158 Budapest, Jánoshida utca 15. Tel: (06-1) 416-1835 / Fax: (06-1) 419-9914 E-mail: zk@3szs. hu / Web: www. 3szs. hu Tisztelt Felhasználó! Üdvözöljük felhasználóik között! Köszönjük, hogy

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK I. FELEK A jelen ÁSZF a Szolgáltató ɭ xy Korlátolt Felelősségű Társaság, székhelyɣ ɤ cégjegyzékszámɣ ɤ nyilvántartó hatóság: xy Törvényszék, mint Cégbíróság; adószám: xy;

Részletesebben

2. modul - Operációs rendszerek

2. modul - Operációs rendszerek 2. modul - Operációs rendszerek Érvényes: 2009. február 1-jétől Az alábbiakban ismertetjük a 2. modul (Operációs rendszerek) syllabusát, amely az elméleti és gyakorlati modulvizsga követelményrendszere.

Részletesebben

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték

Köpönyeg.hu. nyereményjáték szabályzat. Észlelési villámjáték Köpönyeg.hu nyereményjáték szabályzat Észlelési villámjáték 1 1. Játék szervezője és a játék rövid leírása 1.1. Jelen nyereményjáték (a továbbiakban "Játék") szervezője, a továbbiakban "Szervező". 1.2.

Részletesebben

Kezdő lépések Virtuális Tárgyaló

Kezdő lépések Virtuális Tárgyaló Kezdő lépések Virtuális Tárgyaló A Central Europe On-Demand Zrt. által, a Telenor Magyarország Zrt. részére nyújtott szolgáltatások rövid kezelési útmutatója Tartalom Bevezetés... 3 Rendszerkövetelmények...

Részletesebben

H. MELLÉKLET A DIGI Online szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK

H. MELLÉKLET A DIGI Online szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK H. MELLÉKLET A DIGI Online szolgáltatásra vonatkozó speciális szabályok TARTALOMJEGYZÉK I. A DIGI Online szolgáltatás meghatározása... 2 II. A technikai feltételek... 2 1. A DIGI Online eléréséhez használható

Részletesebben

KELER KID Internetwork System (KIS)

KELER KID Internetwork System (KIS) KELER KID Internetwork System (KIS) Éles és teszt program installációs segédlet Verzió: 2.0 2015. 04. 10. Cardinal Kft. 2015. Tartalomjegyzék 1. Néhány alapvető információ...3 1.1 KID program hardware

Részletesebben

Telepítési Kézikönyv

Telepítési Kézikönyv Intelligens Dokumentum Kezelő Rendszer Telepítési Kézikönyv 1/15. oldal Dokumentum áttekintés Dokumentum címe: doknet telepítési kézikönyv Dokumentum besorolása: szoftver telepítési leírás Projektszám:

Részletesebben

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató

Bluetooth párosítás. Felhasználói útmutató Bluetooth párosítás Felhasználói útmutató Copyright 2012 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Microsoft, a Windows és a Windows Vista a Microsoft Corporation az Egyesült Államokban bejegyzett védjegyei.

Részletesebben

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek

Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek Főnix Hosting Általános Szerződési Feltételek 1. A Szolgáltató adatai: Név: Web Art Design Stúdió Számítástechnikai Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság Rövid név: Web Art Design Stúdió BT Székhely:

Részletesebben

Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe

Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe Belépés a Budapesti Ügyvédi Kamara elektronikus ügyintézési rendszerébe Rendszerkövetelmények: Operációs rendszer: amennyiben Ön Windows 7 operációs rendszerrel szeretné a programot használni, kérjük,

Részletesebben

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT TIPS Table for you éttermi foglalást biztosító szolgáltatás használatáról

ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT TIPS Table for you éttermi foglalást biztosító szolgáltatás használatáról ADATVÉDELMI SZABÁLYZAT TIPS Table for you éttermi foglalást biztosító szolgáltatás használatáról. Az Adatvédelmi szabályzat 1. A TIPS Table for you applikációt (az Applikáció vagy TIPS ) letöltő, használó

Részletesebben

1. számú melléklet. Etikai Kódex. 1. Az el fizet személyes adatai

1. számú melléklet. Etikai Kódex. 1. Az el fizet személyes adatai 1. számú melléklet Etikai Kódex 1. Az el fizet személyes adatai Amennyiben az el fizet személyes adatai (bejelentkezési azonosító, jelszó) nem a szolgáltató hibájából kerülnek illetéktelen személyhez,

Részletesebben

Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11

Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11 Gyorskalauz SUSE Linux Enterprise Desktop 11 NOVELL GYORSKALAUZ KÁRTYA A SUSE Linux Enterprise Desktop 11 új verziójának telepítéséhez a következő műveletsorokat kell végrehajtani. A jelen dokumentum áttekintést

Részletesebben

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT

ADATVÉDELMI NYILATKOZAT ADATVÉDELMI NYILATKOZAT 1. AZ ADATKEZELŐ A szolgáltató neve: Piroska Gyula Tréning Kft. A szolgáltató székhelye: 1139 Budapest, Lomb u. 31/B. A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra

Részletesebben

Penny Market Kft. EXTRA Rejtvény-nyereményjáték Játékszabályzata

Penny Market Kft. EXTRA Rejtvény-nyereményjáték Játékszabályzata Penny Market Kft. EXTRA Rejtvény-nyereményjáték Játékszabályzata 1. A Játék Szervezője: A Penny Market Kft. (továbbiakban: Szervező ) székhely: 2351 Alsónémedi, Északi Vállalkozói Terület 5. számú főút

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Orient-Web Bt. Általános szerződési feltételek Az ORIENT- WEB Bt. (3534 Miskolc, Gőz u. 7.), mint szolgáltató (továbbiakban: Szolgáltató) internetes szolgáltatásaira (domain név- regisztrációs, fenntartási

Részletesebben

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete

1. A részvételre való alkalmasság és a Játék menete Kérjük, olvassa el figyelmesen az Intervet Hungária Kft. által a Kisállatorvos Facebook oldalon megrendezett Gazdi-kedvenc szelfiverseny elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ) részvételi feltételeit.

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Tulajdonos, üzemeltető: cégnév: szélhely: 1097 Budapest, Óbester u. 13. 4. em. 16. cégjegyzékszám: 01-09-994949 adószám: 24193146-2-43 képviseletre jogosult: Csanda Viktor

Részletesebben

Az Ideadontana Kft. jogi nyilatkozata a superiormagazin.hu portálja kapcsán

Az Ideadontana Kft. jogi nyilatkozata a superiormagazin.hu portálja kapcsán Az Ideadontana Kft. jogi nyilatkozata a superiormagazin.hu portálja kapcsán 1. TULAJDONJOG ÉS FELHASZNÁLÁS 1.1 A honlap tulajdonosa és üzemeltetője az Ideafontana Kft. (székhely: 2084 Pilisszentiván, Tölgyfa

Részletesebben

Számítógépes vírusok. Barta Bettina 12. B

Számítógépes vírusok. Barta Bettina 12. B Számítógépes vírusok Barta Bettina 12. B Vírusok és jellemzőik Fogalma: A számítógépes vírus olyan önmagát sokszorosító program,mely képes saját magát más végrehajtható alkalmazásokban, vagy dokumentumokban

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az Általános szerződési feltételek és a honlapunk nyelvezete magyar. Az eladó/szolgáltató Zlatár PR Kft Székhely: 1097 Budapest, Vaskapu utca 17. Levélcím, telephely: 1097

Részletesebben

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre:

ADATVÉDELEM 1. Az adatkezelő megnevezése: 2. A kezelt személyes adatok köre: ADATVÉDELEM A Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara által működtetett Baranya Megyei Fejlesztési és Képzési Bizottság (BMFKB), tiszteletben tartja az internetes oldalt felkereső személyek személyes

Részletesebben

Kézikönyv HSM_FS_M_HU_v_.indd 2 HSM_FS_M_HU_v_.indd 2 2/16/11 10:13 PM 2/16/11 10:13 PM

Kézikönyv HSM_FS_M_HU_v_.indd 2 HSM_FS_M_HU_v_.indd 2 2/16/11 10:13 PM 2/16/11 10:13 PM HSM_FS_M_HU_v_.indd 1 Kézikönyv HSM_FS_M_HU_v_.indd 2 Rendszerkövetelmények Microsoft Windows Vista / XP SP3 1,5 GHz Intel Pentium 4 osztály, vagy hasonló AMD Athlon processzor 512 MB RAM 3 GB szabad merevlemez-terület

Részletesebben

Sulidoc Iskolai dokumentum megosztó Dokumentáció

Sulidoc Iskolai dokumentum megosztó Dokumentáció Sulidoc Iskolai dokumentum megosztó Dokumentáció 1. oldal Tartalomjegyzék Bevezetés/áttekintés...3 Regisztráció...3 A használat feltételei...4 Bejelentkezés...4 Ikonsor...4 Könyvtárszerkezet...5 Műveleti

Részletesebben

BaBér. Bérügyviteli rendszer. Telepítési segédlet 2014.

BaBér. Bérügyviteli rendszer. Telepítési segédlet 2014. BaBér Bérügyviteli rendszer Telepítési segédlet 2014. Tartalom 1. Ajánlott konfiguráció... 3 2. A BaBér és az SQL2005 szerver telepítése... 5 3. A BaBér program és az SQL2005-ös adatbázis kezelő telepítése...

Részletesebben

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés

Jogi nyilatkozat. Általános bevezetés Jogi nyilatkozat A webhely használata előtt kérjük, olvassa el figyelmesen ezt a jogi nyilatkozatot. Ez a nyilatkozat szabályozza a weboldal és a rajta szereplő valamennyi információ Ön általi használatát.

Részletesebben

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által

Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban: Szervező) által Nyári utazási biztosítás akció - Játékszabályzat 1. A játék neve, szervezője Jelen szabályzat vonatkozik az Első Magyar Autós Kedvezmény Klub Kft. (székhely: 1121 Budapest, Kútvölgyi út 101/A.; továbbiakban:

Részletesebben

Útmutató az OKM 2007 FIT-jelentés telepítéséhez

Útmutató az OKM 2007 FIT-jelentés telepítéséhez Útmutató az OKM 2007 FIT-jelentés telepítéséhez 1. OKM 2007 FIT-JELENTÉS ASZTALI HÁTTÉRALKALMAZÁS telepítése 2. Adobe Acrobat Reader telepítése 3. Adobe SVG Viewer plugin telepítése Internet Explorerhez

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A BORSODHÁZ Stúdió ingatlanunk.hu Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 3508 Miskolc, Tábortűz utca 3., cégjegyzékszáma: 05-09-027822, adószáma: 25180604-2-05, számlaszáma:

Részletesebben

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése

Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Elektronikusan hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzése Adobe Reader beállítása és használata a hitelesített PDF dokumentumok ellenőrzéséhez A dokumentáció szabadon tovább terjeszthető, a legfrissebb

Részletesebben

3Sz-s Kft. Tisztelt Felhasználó!

3Sz-s Kft. Tisztelt Felhasználó! 3Sz-s Kft. 1158 Budapest, Jánoshida utca 15. Tel: (06-1) 416-1835 / Fax: (06-1) 419-9914 E-mail: zk@3szs. hu / Web: www. 3szs. hu Tisztelt Felhasználó! Üdvözöljük felhasználóik között! Köszönjük, hogy

Részletesebben

Hasznos információk az ekid szolgáltatás igénybevételéhez

Hasznos információk az ekid szolgáltatás igénybevételéhez Hasznos információk az ekid szolgáltatás igénybevételéhez Tisztelt Ügyfeleink! A KELER Csoport teljes körűen modernizált elektronikus ügyfél-kommunikációs felületének, a KID-nek az online elérhető verziója

Részletesebben

Microsec Zrt. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows 7 (x86/x64) Internet Explorer 9 (32 bites) böngészőbe

Microsec Zrt. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows 7 (x86/x64) Internet Explorer 9 (32 bites) böngészőbe Microsec Zrt. által kibocsátott elektronikus aláírás telepítése Windows 7 (x86/x64) Internet Explorer 9 (32 bites) böngészőbe 1. Indítsa el az Internet Explorer 9 (32 bites) böngészőt. (Start menü > Internet

Részletesebben

Számítógépes alapismeretek 2.

Számítógépes alapismeretek 2. Számítógépes alapismeretek 2. 1/7 Kitöltő adatai: Név: Osztály: E-mail cím: 2/7 Kérdések: Mire szolgál az asztal? Az ideiglenesen törölt fájlok tárolására. A telepített alkalmazások tárolására. A telepített

Részletesebben

Tudjuk-e védeni dokumentumainkat az e-irodában?

Tudjuk-e védeni dokumentumainkat az e-irodában? CMC Minősítő vizsga Tudjuk-e védeni dokumentumainkat az e-irodában? 2004.02.10. Miről lesz szó? Mitvédjünk? Hogyan védjük a papírokat? Digitális dokumentumokvédelme A leggyengébb láncszem Védelem korlátai

Részletesebben

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat

Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Felhasználási és adatvédelmi szabályzat Ahogy én láttam - Élményeim a Gyulai Várfürdőben A Gyulai Várfürdő Kft. (5700 Gyula, Várkert u. 2., adószáma: 11049755-2-04) Facebook oldalán (https://www.facebook.com/varfurdo)

Részletesebben

GIRO GSM MODEM/VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ

GIRO GSM MODEM/VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ GIRO GSM MODEM/VPN KAPCSOLAT TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ Készítette A jelen dokumentum tartalma szerzői jogi védelem alatt áll, a mű felhasználói jogai a -t illetik. A dokumentumot az Ügyfél korlátlan számban

Részletesebben

Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek

Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek Részvételi szabályzat / Mastercard Youtuber Showroom előadás jegyek Kérjük, olvassa el figyelmesen az MGroup International kft. által meghirdetett MasterCard Youtuber Showroom játék (a továbbiakban: a

Részletesebben

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül

3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Hikvision IP kamera Gyorsindítási útmutató 3 A hálózati kamera beállítása LAN hálózaton keresztül Megjegyzés: A kezelő tudomásul veszi, hogy a kamera internetes vezérlése hálózati biztonsági kockázatokkal

Részletesebben

Rövidített adatvédelmi tájékoztató a weboldal működtetésével kapcsolatban

Rövidített adatvédelmi tájékoztató a weboldal működtetésével kapcsolatban Rövidített adatvédelmi tájékoztató a weboldal működtetésével kapcsolatban Duna Yacht Kft. (székhely: 1065 Budapest Podmaniczky utca 14., cégjegyzékszám: 01-09-986274, adószám: 23953387-2-42, e-mail: info@dunayachtevent.com,

Részletesebben

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz

Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Használati útmutató az MNVH rendszerébe történő regisztrációhoz Tisztelt Partnerünk! Ezúton tájékoztatom, hogy a Magyar Nemzeti Vidéki Hálózat (a továbbiakban: MNVH) szolgáltatásai (hírlevél, projektötlet

Részletesebben

ACTUAL Ügyviteli Rendszer TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ. Felhasználói kézikönyv

ACTUAL Ügyviteli Rendszer TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ. Felhasználói kézikönyv ACTUAL Ügyviteli Rendszer TELEPÍTÉSI ÚTMUTATÓ Felhasználói kézikönyv Tartalom Tartalom A program telepítése 2 A PROGRAM HARDVER- ÉS SZOFTVERIGÉNYE: 2 Szoftverigény: 2 Hardverigény: 2 VÉGFELHASZNÁLÓI SZERZŐDÉS:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTLEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a AB Home Network Korlátolt Felelősségű Társaság (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.kamerahome.hu

Részletesebben

13. óra op. rendszer ECDL alapok

13. óra op. rendszer ECDL alapok 13. óra op. rendszer ECDL alapok 1. Mire szolgál az asztal? a) Az ideiglenesen törölt fájlok tárolására. b) A telepített alkalmazások tárolására. c) A telepített alkalmazások ikonok általi gyors elérésére.

Részletesebben

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató

UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató UNICEF fotópályázat Adatkezelési Tájékoztató Jelen Adatkezelési Tájékoztatót az UNICEF Magyar Bizottság Alapítvány (székhely: 1077 Budapest, Wesselényi u. 16., a továbbiakban: "UNICEF Magyarország", vagy

Részletesebben

A GeoEasy telepítése. Tartalomjegyzék. Hardver, szoftver igények. GeoEasy telepítése. GeoEasy V2.05 Geodéziai Feldolgozó Program

A GeoEasy telepítése. Tartalomjegyzék. Hardver, szoftver igények. GeoEasy telepítése. GeoEasy V2.05 Geodéziai Feldolgozó Program A GeoEasy telepítése GeoEasy V2.05 Geodéziai Feldolgozó Program (c)digikom Kft. 1997-2008 Tartalomjegyzék Hardver, szoftver igények GeoEasy telepítése A hardverkulcs Hálózatos hardverkulcs A GeoEasy indítása

Részletesebben

Köszönjük, hogy e-számlakivonat szolgáltatásunkat választotta, ezzel is hozzájárulva környezetünk védelméhez! Elakadt? Segítünk!

Köszönjük, hogy e-számlakivonat szolgáltatásunkat választotta, ezzel is hozzájárulva környezetünk védelméhez! Elakadt? Segítünk! Köszönjük, hogy e-számlakivonat szolgáltatásunkat választotta, ezzel is hozzájárulva környezetünk védelméhez! Elakadt? Segítünk! Megoldási lehetőségek az e számlakivonat megtekintésével kapcsolatosan esetlegesen

Részletesebben

Google Cloud Print útmutató

Google Cloud Print útmutató Google Cloud Print útmutató A verzió HUN Megjegyzések meghatározása Ebben a Használati útmutatóban a megjegyzéseket végig a következő módon használjuk: A Megjegyzések útmutatással szolgálnak a különböző

Részletesebben

Digitális jogkezelési (DRM) szabályzat

Digitális jogkezelési (DRM) szabályzat Digitális jogkezelési (DRM) szabályzat Preambulum Jelen szabályzat egységes szerkezetbe foglalja a kazincbarcikai Egressy Béni Városi Könyvtár honlapján lehívásra közzétett, a szerzői jog által védett

Részletesebben

JavaScript JavaScript és cookiek engedélyezése JavaScript és cookiek engedélyezése JavaScript és cookiek engedélyezése

JavaScript JavaScript és cookiek engedélyezése JavaScript és cookiek engedélyezése JavaScript és cookiek engedélyezése Kedves Jelentkezők! Ezúton szeretnénk tájékoztatást nyújtani 2016. szeptember 20-án (kedden) induló Folyadékterápia a kisállatpraxisban tanfolyamról, a zökkenőmentes indulás és használat érdekében. Az

Részletesebben