VÉGFELHASZNÁLÓI LICENC SZERZŐDÉS AZ F-PROT ANTIVÍRUS - HOZ

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VÉGFELHASZNÁLÓI LICENC SZERZŐDÉS AZ F-PROT ANTIVÍRUS - HOZ"

Átírás

1 VÉGFELHASZNÁLÓI LICENC SZERZŐDÉS AZ F-PROT ANTIVÍRUS - HOZ Ez egy kötelező érvényű -, törvényes szerződés a végfelhasználó ( licenc hasznosító ) és a Frisk Software International ( FSI ) között az F-Prot Antivírus szoftver termékhez, mely a szoftver programot -, az anyagi - és az on-line -, vagy elektronikus dokumentációt tartalmazza. Az F-Prot Antivírus szoftver telepítésével, - másolásával, - letöltésével, - hozzáférésével, vagy más módon történő felhasználásával Ön elfogadja azt, hogy ezen szerződés feltételeivel kötelező érvényű szerződés jön létre. Ha nem fogadja el ennek a szerződésnek a feltételeit, akkor nem töltheti le -, nem telepítheti -, vagy nem használhatja az F-Prot Antivírus szoftver terméket, hanem vissza kell juttatnia azt a vásárlás helyére. Szoftver termék licenc 1. A licenc hatóköre: A továbbiakban a licenc átruházás az F-Prot Antivírus szoftver termék következő verzióinak egyikére vonatkozik, az FSI által a licenc hasznosítója számára rendelkezésre bocsátottak szerint: 1.1. Az F-Prot Antivírus a Windows - hoz: A licenc a számlában feltüntetettek szerint bármely számítógép(ek) - re vonatkozik Az F-Prot Antivírus az Exchange - hez: A licenc csak a levelező szerverekre -, a levelező relékre - és a levelező gateway - ekre vonatkozik, azaz az olyan számítógépekre, amelyek levelező szolgáltatásokat biztosítanak egy hálózatnál, akár a bejövő -, akár a kimenő - ekhez Az F-Prot Antivírus a Linux/BSD levelező szerver verziókhoz: A licenc csak a levelező szerverekre -, a levelező relékre - és a levelező gateway - ekre vonatkozik, azaz az olyan számítógépekre, amelyek levelező szolgáltatásokat biztosítanak egy hálózatnál, akár a bejövő -, akár a kimenő - ekhez.

2 1.4. Az F-Prot Antivírus a Linux/BSD fájl szerver verzióhoz: A licenc csak a fájl -, a nyomtatási - és az alkalmazási szerverekre vonatkozik, azaz az olyan számítógépekre, amelyek a levelezési szolgáltatásoktól eltérő hálózati szolgáltatásokat biztosítanak Az F-Prot Antivírus a Linux/BSD munkaállomás verzióhoz: A licenc csak egy egyedi munkaállomásra vonatkozik, és bármelyik fájlt helyileg tárolják. Ha a munkaállomás hálózati szolgáltatásokat biztosít, akkor a fájl szerver -, vagy a levelező szerver licenc szükséges Az F-Prot Antivírus az AIX - hez: A licenc szerverekre vonatkozik, azaz olyan számítógépekre, amelyek levelezési szolgáltatásokat biztosítanak egy hálózatnál, akár a bejövő -, akár a kimenő - ekhez, vagy olyan szerverekhez, amelyek a levelezési szolgáltatásoktól eltérő hálózati szolgáltatásokat biztosítanak F-Prot Antivírus a Solaris levelező szerver verzióhoz: A licenc csak a levelező szerverekre -, a levelező relékre - és a levelező gateway - ekre vonatkozik, azaz az olyan számítógépekre, amelyek levelező szolgáltatásokat biztosítanak egy hálózatnál, akár a bejövő -, akár a kimenő - ekhez Az F-Prot Antivírus a Solaris fájl szerver verzióhoz: A licenc csak a fájl -, a nyomtatási - és az alkalmazási szerverekre vonatkozik, azaz az olyan számítógépekre, amelyek a levelezési szolgáltatásoktól eltérő hálózati szolgáltatásokat biztosítanak Az F-Prot Antivírus a Solaris fájl szerver verzióhoz: A licenc csak a fájl -, a nyomtatási - és az alkalmazási szerverekre vonatkozik, azaz az olyan számítógépekre, amelyek a levelezési szolgáltatásoktól eltérő hálózati szolgáltatásokat biztosítanak Az F-Prot Antivirus a Solaris munkaállomások verzióhoz: A licenc csak egy egyedi munkaállomásra vonatkozik, és bármelyik fájlt helyileg tárolják. Ha a munkaállomás hálózati szolgáltatásokat biztosít, akkor a fájl szerver -, vagy a levelező szerver licenc szükséges.

3 1.11. F-Prot Antivirus a DOS - hoz: A licenc a számlában feltüntetettek szerint bármely számítógép(ek) - re vonatkozik.

4 2. A licenc átruházása 2.1. Szoftver termék: Az FSI egy nem kizárólagos -, át nem adható licencet ruház át az F-Prot Antivírus szoftver programnak a licenc hasznosítójának, a birtokában levő, bármelyik számítógépen történő felhasználásra, a számlában feltüntettettek szerinti hatállyal. Kivéve, ha azt ebben a szerződésben azt kifejezetten másképpen biztosították, a licenc hasznosítója nem készíthet másolatokat az F-Prot Antivírus szoftverről, vagy - az ahhoz kapcsolódó nyomtatott anyagról Telepítés: Ön az F-Prot antivírus a Windows - hoz vállalati felhasználói verziójú szoftver terméket az FSI - től megvásárolt számú számítógépre telepítheti. Azok a felhasználók, akik az F-Prot Antivírus a Windows - hoz otthoni verziójú szoftver terméket vásárolták meg, azt maximum öt olyan számítógépre telepíthetik a háztartásukban, melyeket személyes céljaikra használnak fel Ön az F-Prot Antivírus az Exchange - hez szoftver terméket az FSI licenc által tartalmazott számú postafiókhoz telepítheti Ön az F-Prot Antivírus a Linux/BSD levelező szerverhez való szoftver terméket az FSI licencben szereplő számú felhasználóhoz telepítheti Ön az F-Prot Antivírus a Linux/BSD fájl szerverhez való szoftver terméket az FSI licence által tartalmazott számú felhasználóhoz telepítheti Ön az F-Prot Antivírus a Linux/BSD munkaállomás való szoftver terméket az FSI licencben szereplő számú munkaállomáshoz telepítheti Ön az F-Prot Antivírus az AIX az IBM p-sorozat (RS/6000) - hoz való szoftver terméket az FSI licence által tartalmazott számú felhasználóhoz telepítheti.

5 Ön az F-Prot Antivírus a Linux az IBM z-sorozat (S/390) - hoz való szoftver terméket az FSI licencben szereplő számú felhasználóhoz telepítheti Ön az F-Prot Antivírus a Solaris levelező szerverhez való szoftver terméket az FSI licence által tartalmazott számú felhasználóhoz telepítheti Ön az F-Prot Antivírus a Solaris fájl szerverhez való szoftver terméket az FSI licencben szereplő számú szerverhez telepítheti Ön az F-Prot Antivírus a Solaris munkaállomáshoz való szoftver terméket az FSI licence által tartalmazott számú munkaállomáshoz telepítheti Ön az F-Prot Antivírus a DOS - hoz való szoftver terméket az FSI licencben szereplő számú számítógéphez telepítheti. 3. Az egyéb jogok és - korlátozások leírása 3.1. Tilos az újra eladás: Az F-Prot Antivírus az Ön személyes -, vagy professzionális felhasználására korlátozódik, és azt nem lehet újra eladni -, vagy más módon, ellenértékért továbbítani a szoftver terméket A fordított irányú mérnöki munka - (Reverse Engineering), a szétbontás - és szétszerelés korlátozása: A licenc hasznosítója nem alkalmazhatja a szoftver termékkel kapcsolatos fordított irányú mérnöki munkát, - a szétbontást, - a szétszerelést, kivéve azt az esetet és kivéve csak az olyan terjedelmű tevékenységet, amelyet az alkalmazható törvény engedélyezett Bérlet: A licenc hasznosítója nem adhatja bérletbe, nem adhatja haszonbérletbe, és nem kölcsönözheti a szoftver terméket Szolgáltatás és műszaki támogatás: Az FSI a szoftver termékkel kapcsolatos szükség szerinti támogató szolgáltatást biztosíthat Önnek.

6 3.5. Befejezés: A többi jogokra való kötelezettség nélkül az FSI befejezheti ezt a szerződést, ha Ön megszegi a szerződés feltételeit és - kikötéseit. Ilyen esetben Önnek meg kell semmisítenie - és el kell távolítania a szoftver termék összes másolatát és - annak összes alkotórészét Frissítések: Ön találhat egy olyan új vírust, amely ismeretlen az FSI számára és azt elküldve az FSI - hez, amely a lehető leghamarabb ellátja a licenc hasznosítóját az F-Prot Antivírus szoftver program frissített verziójával. 4. Szerzői jog: Az összes cím és az F-Prot Antivírusban levő -, vagy az ahhoz kapcsolódó szellemi tulajdon -, a kapcsolódó nyomtatott anyagok - és az Internetről szerzett bármilyen másolat az FSI tulajdona. Az összes cím és annak tartalmában levő -, vagy az ahhoz kapcsolódó szellemi tulajdon, mely az F-Prot Antivírus felhasználásán keresztül hozzáférhető, az adott tartalom tulajdonosának a tulajdona, és azok az alkalmazható szerzői joggal -, vagy más szellemi tulajdonjoggal védettek lehetnek. Ez a szerződés az ilyen tartalom felhasználáshoz semmilyen jogot nem ruház át. Az összes olyan jog, amelyet kifejezetten nem ruháztak át, az FSI számára van fenntartva. 5. Korlátozott garancia: Az FSI garantálja azt, hogy az F-Prot Antivírus alapjában véve - az alkalmazható törvény által megállapított, a vétel napjától számított időtartamra - a specifikációknak megfelelően fog teljesíteni. A licenc hasznosító megérti azt, és egyetért azzal, hogy a szoftver terméket ahogy van állapotban bocsátották rendelkezésre azzal az összes hibával együtt, amely társulhat a szoftver termékekhez. Az FSI garantálja, hogy bármely rendelkezésre bocsátott lemez a fizikai hibáktól mentes. 6. Garanciális kivételek: Az FSI nem vállal sem kifejezett -, sem burkolt garanciát az F- Prot Antivírus szoftver programban levő szoftver teljesítőképességével kapcsolatban, de minden erőfeszítést megtesz azért, hogy azonnal kijavítson bármilyen hibát az említett szoftverben, amelyet a licenc hasznosítója bejelentett. Az FSI azokkal az eszközökkel kísérelheti meg a hibák kijavítását, amelyeket a legmegfelelőbbeknek határozott meg. A hardver rendellenes működések -, vagy a meghibásodások -, az

7 adatok elvesztése -, vagy az Interneten keresztüli szolgáltatások harmadik fél miatti összeomlása által okozott hibákat kifejezetten kizárjuk. 7. A felelősség korlátozása: Az FSI nem viselhet felelősséget semmilyen közvetett -, következményes -, véletlenül felmerülő -, vagy büntetéssel kapcsolatos károkért, vagy - bármilyen tevékenység miatti ügyvédi díjakért a kár-, vagy a szerződés során, tekintet nélkül arra, hogy az FSI tudatában volt-e az ilyen károsodások lehetőségének. A licenc hasznosítójának kizárólagos kármentesítése az FSI - nek fizetett összegre kell, hogy korlátozódjon. 8. Jogviták: Az ezen szerződés kezdetével, - alkalmazásával, vagy - tolmácsolásával kapcsolatos bármely jogvitát az izlandi törvényeknek megfelelően - és az Izlandon alkalmazható bíróság kizárólagos döntőbíráskodásával kell elrendezni.

HP végfelhasználói licencszerződés

HP végfelhasználói licencszerződés HP végfelhasználói licencszerződés 1. Hatály. Jelen végfelhasználói licencszerződés (a Szerződés ) a mellékelt szoftver használatát szabályozza, kivéve, ha az az Ön és a Hewlett-Packard vállalat és annak

Részletesebben

Amennyiben Ön Önálló liszenszverziót vásárolt, azt installálás után csak egy példányban és egyszerre cask egy számítógépen használhatja.

Amennyiben Ön Önálló liszenszverziót vásárolt, azt installálás után csak egy példányban és egyszerre cask egy számítógépen használhatja. OLVASSA EL EZT A SZERZŐDÉST FIGYELMESEN MIELŐTT VALAMILYEN PROGRAMOT VAGY MEGOLDÁST ELTÖLT AZ ÉPTÁR WEBOLDALRÓL VAGY BÁRMELY KAPCSOLÓDÓ OLDALRÓL. Ez a végfelhasználói liszensz szerződés ( VFLSZ ) egy szerződés

Részletesebben

PROMETHEAN ACTIVINSPIRE PROFESSIONAL VÉGFELHASZNÁLÓI LICENCSZERZŐDÉS ( EULA ) V-1.8

PROMETHEAN ACTIVINSPIRE PROFESSIONAL VÉGFELHASZNÁLÓI LICENCSZERZŐDÉS ( EULA ) V-1.8 PROMETHEAN ACTIVINSPIRE PROFESSIONAL VÉGFELHASZNÁLÓI LICENCSZERZŐDÉS ( EULA ) V-1.8 Ez a Promethean ActivInspire Professional Edition Szoftver (a Szoftver ) végfelhasználói licencszerződése. KÉRJÜK, VEGYE

Részletesebben

SAP BUSINESSOBJECTS ENGEDÉLYEZÉSI MEGÁLLAPODÁS FONTOS! GONDOSAN OLVASSA EL

SAP BUSINESSOBJECTS ENGEDÉLYEZÉSI MEGÁLLAPODÁS FONTOS! GONDOSAN OLVASSA EL SAP BUSINESSOBJECTS ENGEDÉLYEZÉSI MEGÁLLAPODÁS FONTOS! GONDOSAN OLVASSA EL: EZ A DOKUMENTUM JOGI MEGÁLLAPODÁS ÖN ÉS AZ SAP BUSINESSOBJECTS VÁLLALAT KÖZÖTT AZ SAP BUSINESSOBJECTS SZOFTVERTERMÉKÉRE VONATKOZÓAN,

Részletesebben

A jelen EULA abban az esetben alkalmazható, ha Ön az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül vásárolta az árucikket.

A jelen EULA abban az esetben alkalmazható, ha Ön az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül vásárolta az árucikket. A jelen EULA abban az esetben alkalmazható, ha Ön az Egyesült Államokon vagy Kanadán kívül vásárolta az árucikket. A jelen Végfelhasználói licencszerződés ( EULA ) törvényes megállapodás Ön és a Holland

Részletesebben

revol EXPRESS TERMÉKCSALÁD SZOFTVER ENGEDÉLYEZÉSI ÉS TERMÉKTÁMOGATÁSI SZERZŐDÉSE

revol EXPRESS TERMÉKCSALÁD SZOFTVER ENGEDÉLYEZÉSI ÉS TERMÉKTÁMOGATÁSI SZERZŐDÉSE revol EXPRESS TERMÉKCSALÁD SZOFTVER ENGEDÉLYEZÉSI ÉS TERMÉKTÁMOGATÁSI SZERZŐDÉSE Ez egy speciális SZERZŐDÉS Ön, mint Felhasználó (akár magánszemély, gazdálkodó-, vagy egyéb szerv) és a revolution Software

Részletesebben

Felhasználói feltételek

Felhasználói feltételek Felhasználói feltételek ÖN ÉS AZ RCI EUROPE KÖZÖTTI SZERZŐDÉS Ezen weboldalt az RCI Europe (a továbbiakban "RCI", "mi", "minket", illetve "miénk" szavak által jelölt) bocsátja az Ön rendelkezésére. A szóban

Részletesebben

Általános felhasználási feltételek. TomTom International B.V.

Általános felhasználási feltételek. TomTom International B.V. Magyarország Általános felhasználási feltételek TomTom International B.V. De Ruyterkade 154, 1011 AC Amszterdam, Hollandia és annak valamennyi leányvállalata (együttesen Tartalom TomTom ) 1 Hatály... 3

Részletesebben

Synology DiskStation DS415+ Gyors telepítési útmutató

Synology DiskStation DS415+ Gyors telepítési útmutató Synology DiskStation DS415+ Gyors telepítési útmutató Tartalomjegyzék 1. fejezet: Kezdés előtt A csomag tartalma 3 Synology DiskStation áttekintés 4 Biztonsági utasítások 5 2. fejezet: Hardvertelepítés

Részletesebben

NORTON LICENCSZERZŐDÉS Norton 360

NORTON LICENCSZERZŐDÉS Norton 360 NORTON LICENCSZERZŐDÉS Norton 360 FONTOS: KÉRJÜK, HOGY A (LENT MEGHATÁROZOTT) SZOFTVER HASZNÁLATBA VÉTELE ELŐTT GONDOSAN TANULMÁNYOZZA ÁT AZ ALÁBBI LICENCSZERZŐDÉS (A TOVÁBBIAKBAN: A LICENCSZERZŐDÉS")

Részletesebben

Garanciahosszabbítás / kiterjesztett garancia vásárlás. Általános Szerződési Feltételek

Garanciahosszabbítás / kiterjesztett garancia vásárlás. Általános Szerződési Feltételek Általános rendelkezések Garanciahosszabbítás / kiterjesztett garancia vásárlás Általános Szerződési Feltételek A Samsung Electronics Magyar Zrt. ( Samsung ) által működtetett call centeren (telefonszám:

Részletesebben

is vonatkoznak, kivéve, ha ezen elemeket más feltételek kísérik. Ilyen esetben az utóbbi feltételek érvényesek.

is vonatkoznak, kivéve, ha ezen elemeket más feltételek kísérik. Ilyen esetben az utóbbi feltételek érvényesek. LICENCFELTÉTELEK MICROSOFT SZOFTVERHEZ WINDOWS VISTA BUSINESS A jelen dokumentumban foglalt licencfeltételek kötelező megállapodást tartalmaznak a Microsoft Corporation (vagy az Ön lakhelyétől függően

Részletesebben

SZOLNOK-PRESS BT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK /ÁSZF/

SZOLNOK-PRESS BT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK /ÁSZF/ SZOLNOK-PRESS BT. ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK /ÁSZF/ A Szolgáltató Szolnok-Press Bt. Név: Szolnok-Press Bt. (insms-net) Székhely: 5000 Szolnok, Nagy Imre krt. 4. Képviselő neve: Berta László, üzleti

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK 1. oldal / 13 ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Ismertető: Jelen dokumentum az Avasweb Kft. (továbbiakban: SZOLGÁLTATÓ) általános szerződési feltételeit (továbbiakban: ÁSZF) tartalmazza. SZOLGÁLTATÓ adatai:

Részletesebben

Felhasználási feltételek az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. által nyújtott [freemail] szolgáltatáshoz

Felhasználási feltételek az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. által nyújtott [freemail] szolgáltatáshoz Felhasználási feltételek az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. által nyújtott [freemail] szolgáltatáshoz A [freemail] az Origo Média és Kommunikációs Szolgáltató Zrt. (továbbiakban "Origo")

Részletesebben

C I V I S S O F T. Informatikai és Kereskedelmi Kft. 4030. Debrecen, Tégláskert u. 50. Általános Szerződési Feltételek Szolgáltatás igénybevételéhez

C I V I S S O F T. Informatikai és Kereskedelmi Kft. 4030. Debrecen, Tégláskert u. 50. Általános Szerződési Feltételek Szolgáltatás igénybevételéhez C I V I S S O F T Informatikai és Kereskedelmi Kft. 4030. Debrecen, Tégláskert u. 50. Általános Szerződési Feltételek Szolgáltatás igénybevételéhez Alapvető rendelkezések 1.1. A szerződéses partner a Civissoft

Részletesebben

SZOFTVERFELHASZNÁLÁS - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK BLADE CRM alkalmazáscsomag használata

SZOFTVERFELHASZNÁLÁS - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK BLADE CRM alkalmazáscsomag használata SZOFTVERFELHASZNÁLÁS - ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK BLADE CRM alkalmazáscsomag használata Érvényesség kezdete 2014.10.1 Érvényesség vége Partner BLADE CRM felhasználók Oldalszám 2. oldal / összesen:

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A jelen Felhasználási Feltételek (a továbbiakban: Felhasználási Feltételek) a Walmark Kft. (1046 Budapest, Kiss Ernő utca 1-3.; Cégjegyzékszám: 01-09-900384, Adószám: 13079356-2-41,

Részletesebben

a számítógép gyártója között, aki a szoftvert a számítógéppel terjeszti, vagy

a számítógép gyártója között, aki a szoftvert a számítógéppel terjeszti, vagy LICENCFELTÉTELEK MICROSOFT SZOFTVERHEZ WINDOWS 7 PROFESSIONAL A jelen licencfeltételek szerződést képeznek Ön és a számítógép gyártója között, aki a szoftvert a számítógéppel terjeszti, vagy a szoftver

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI IPTV HUNGARY az EuroCable Magyarország Kft. által számítógépes hálózat útján történő OTT alapú, Lineáris IPTV Streaming a távollévő közönség tagjai által egyénileg megválasztott Interneten keresztüli hozzáférési

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek A http://energetic.auricon.hu weboldal és az Auricon Energetic szoftver kapcsán Hatályos: 2015.07.25.-tól visszavonásig Jelen ÁSZF szerzői jogvédelem alatt áll, másolása

Részletesebben

Felhasználói szerződés

Felhasználói szerződés Ön a Könyvelői Praktikum használatával elfogadja a jelen szerződésben foglalt felhasználási feltételeket és az azok megsértéséből eredő jogkövetkezményeket. Könyvelői Praktikum Felhasználói szerződés 1.

Részletesebben

B. A megállapodás alkalmazhatósága A jelen megállapodás arra a megrendelésre vonatkozik, amelyhez csatolásra került.

B. A megállapodás alkalmazhatósága A jelen megállapodás arra a megrendelésre vonatkozik, amelyhez csatolásra került. ORACLE LICENC- ÉS SZOLGÁLTATÁSI MEGÁLLAPODÁS V110711 A. Fogalmi meghatározások Az Ön vagy Önök szó a jelen megállapodást ( megállapodás ) megkötő és a programokat és/vagy szolgáltatásokat az Oracle Hungary

Részletesebben

BlackBerry ID megállapodás

BlackBerry ID megállapodás BlackBerry ID megállapodás A BlackBerry ID megállapodás, azaz " Megállapodás" törvényes megállapodást alakít ki a Research In Motion Limited illetve annak az Ön területén érvényes BBSLA-ban meghatározott

Részletesebben

1. SZAVATOSSÁG KIZÁRÁSA, KÖTELEZŐ ÉRVÉNYŰ MEGÁLLAPODÁS ÉS TOVÁBBI FELTÉTELEK ÉS MEGÁLLAPODÁSOK.

1. SZAVATOSSÁG KIZÁRÁSA, KÖTELEZŐ ÉRVÉNYŰ MEGÁLLAPODÁS ÉS TOVÁBBI FELTÉTELEK ÉS MEGÁLLAPODÁSOK. ADOBE Szoftver-felhasználási Szerződés Személyi Számítógéphez 1. SZAVATOSSÁG KIZÁRÁSA, KÖTELEZŐ ÉRVÉNYŰ MEGÁLLAPODÁS ÉS TOVÁBBI FELTÉTELEK ÉS MEGÁLLAPODÁSOK. 1.1 A SZAVATOSSÁG KIZÁRÁSA. A SZOFTVERT ÉS

Részletesebben

GDI 163/211. Kezelési Útmutató

GDI 163/211. Kezelési Útmutató GDI 163/11 Kezelési Útmutató . Tartalomjegyzék 1 Bevezetés Copyright... 1-4 1.1 Végfelhasználói licencszerződés számítógépes programhoz... 1-5 1. A kézikönyvben alkalmazott jelölések magyarázata... 1-8

Részletesebben

Általános szerződési feltételek. (érvényes: 2014.01.01 től) Preambulum

Általános szerződési feltételek. (érvényes: 2014.01.01 től) Preambulum Általános szerződési feltételek (érvényes: 2014.01.01 től) A jelen Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) tartalmazza az Ememese Kft. (székhely: 6000 Kecskemét, Batthyány u. 10. fsz. 10.; céget nyilvántartó

Részletesebben

LICENCSZERZŐDÉS MICROSOFT-SZOFTVERHEZ WINDOWS 8.1 PRO

LICENCSZERZŐDÉS MICROSOFT-SZOFTVERHEZ WINDOWS 8.1 PRO LICENCSZERZŐDÉS MICROSOFT-SZOFTVERHEZ WINDOWS 8.1 PRO Köszönjük, hogy a Microsoft Windows 8.1 Pro szoftver használata mellett döntött. A jelen dokumentumban foglalt licencfeltételek olyan szerződést képeznek

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) 1. A szerződés tárgya A revolution Software Kft. [Székhely: H-1133 Budapest, Váci út 76., Adószám: 10770319-2-41] (továbbiakban: Szolgáltató) a szolgáltatásaira

Részletesebben