A vadonatúj. volvo XC40

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A vadonatúj. volvo XC40"

Átírás

1 A vadonatúj volvo XC

2

3

4 2 VOLVO XC40 INNOVATÍV DIZÁJN Bemutatkozik a vadonatúj Volvo XC40: a svéd innovációból született kompakt szabadidőautó. Önnek terveztük, a nagyvárosi élet forgatagához.

5

6

7 VOLVO XC40 5 MINDIG URA LESZ A HELYZETNEK A Volvo XC40-ben mindig parancsnoki helyzetben érezheti magát. A magas üléspozícióból nagyszerű rálátás nyílik az útra, a fejlett futómű révén pedig az autó mindig gyorsan és kiszámíthatóan reagál a vezető utasításaira.

8 6 VOLVO XC40 SZABADIDŐAUTÓ, DE MÁS, MINT A TÖBBI Az XC40 született szabadidőautó amelyet a nagyvárosokra hangoltak. A nagy hasmagasság, a méretes kerekek és a sportterepjárós arányok határozott karaktert kölcsönöznek az autónak, amely a széles hűtőmaszktól a magasra futó hátsó lámpatestig magán hordozza a Volvo minden stílusjegyét. Félreismerhetetlenül skandináv dizájn, egyértelműen a városi életmódhoz igazítva.

9

10 8 VOLVO XC40 EMELKEDETT STÍLUS A nagy hasmagasság nemcsak látványosabbá teszi az XC40-et, hanem a vezető számára is kiváló kilátást biztosít. A nagy kerekek és gumiabroncsok a legrosszabb utakkal is megbirkóznak. Ezzel a szabadidőautóval minden nehézségen felülemelkedhet. MINDIG UGRÁSRA KÉSZ A nagy méretű könnyűfém keréktárcsák és a széles karosszéria nemcsak látványossá teszik az XC40-et: egyértelműen azt üzenik, hogy ez az autó semmitől sem riad vissza. KELTSEN HATÁROZOTT BENYOMÁST Sokféle divatos szín közül választhatja ki azt, amelyik legközelebb áll saját egyéniségéhez. Sőt, a tető és a külső tükrök fényezése a felszereltségi szinttől függően eltérő színű is lehet, amivel még egyedibbé varázsolhatja autóját.

11 KÜLSŐ MEGJELENÉS 9 ERŐS JELLEM A magabiztos hűtőmaszk, a fekvő T alakú nappali menetjelző lámpák és az alvázvédő lemezzel egybeépített, plasztikus első lökhárító mind hozzájárulnak az XC40 robusztus megjelenéséhez és egyértelműen jelzik, hogy ez az autó csakis egy Volvo lehet. ÉSZAKI FÉNY Látni és látszani, éjjel és nappal egyaránt a LED fényszórók és a jellegzetes, fekvő T alakú nappali menetjelző fények mindig gondoskodnak erről. A fényszórók magasságállítása önműködően történik, akárcsak a távfény és a tompított fény közötti váltás, így a vezetőnek nem kell külön figyelnie arra, hogy ne vakítsa el a többi autóst. A legmagasabb szintű LED világítás (opció) aktív kanyarfényszórókat is tartalmaz, amelyek a kormány elfordításakor akár 30 fokkal is elfordulnak, és bevilágítják a kanyart. EGYEDI KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK Az XC40-hez többféle méretű és mintázatú könnyűfém keréktárcsa közül választhat. Bármelyik mellett dönt is, a kerekek színe és formavilága tökéletesen illik a városi szabadidőautó karakteréhez.

12

13 MIÉRT FONTOS AZ INNOVÁCIÓ?

14 12 VOLVO XC40

15 13 Mert várják az óceán hullámai És a meghódítandó hegycsúcsok Mert holnapra síelést ígért a gyerekeknek Mert szükség van egy kis pihenésre És néha vészfékezésre is Mert a jávorszarvasok nem ismerik a jelzőtáblákat És a tehenek meg a kenguruk sem Azért, hogy egyből sikerüljön a járda mellé parkolás Azért, mert értékeli a szépséget és a mestermunkát Mert szereti a kézzel varrott bőr tapintását Mert a kávét forrón, a vizet hidegen szereti Mert a holttér nem látható Mert fárasztó volt a napja És megérdemel egy kis hátmasszázst Azért, mert a hátán Önnek sincs szeme Mert mindig ura akar lenni a helyzetnek Mert szereti a minőségi szórakozást És tájékozott akar lenni És néha Önnek is jól esik egy kis kényeztetés Mert elfelejtette, hogy hol parkolt le autójával Mert ma felbontották az utat Ott, ahol tegnap még jól lehetett haladni Azért, mert el akarjuk kápráztatni És tudjuk, hogy ez nem könnyű Azért, mert gondol a jövőre Mert sem a tér, sem az erőforrások nem kifogyhatatlanok Azért, mert ember És az idő nem pénz, hanem maga az élet

16 14 VOLVO XC40 AZ INNOVÁCIÓKNÁL NEM AZ AUTÓ AZ ELSŐDLEGES SZEMPONT Tartozunk Önnek egy vallomással. Nagy csodálói vagyunk. Egész nap Ön jár az eszünkben, és egymás között is Önről beszélgetünk. Az örömeiről és a csalódásairól, a sikereiről és a nehézségeiről, az igényeiről, az elvárásairól, a bosszúságairól és a reményeiről. Mert szeretnénk megismerni az életmódját. A célunk ugyanis az, hogy fejlesztéseinkkel legyen az akár egy új szolgáltatás vagy egy apró csavar Önt szolgáljuk. Tudni szeretnénk, hogy egy újítás az Ön szemében hozzátesz-e valamit a termékhez. Hogy hasznos-e az Ön számára? Azt már most tudjuk, hogy ez a sok gondolkodás nem volt haszontalan. Talán már Ön is hallott arról a célkitűzésünkről, hogy a 2020 után gyártott új Volvókban senki se szenvedjen halálos vagy súlyos sérülésekkel járó balesetet. És ez nem csupán szépen megfogalmazott álom. Ellenkezőleg: reális és elérhető cél. Azt is tudjuk, hogy tartalmas életével majdnem minden szempontból elégedett. Majdnem mert egy dologban Ön is hiányt szenved. Ez az idő. Ezért 2025-re minden új Volvo modellt olyan intelligens funkciókkal látunk el, amelyekkel évente egy hétnyi időt takaríthat meg. 168 órát, amit arra fordít, amire csak akar. Azt is tudjuk, hogy a lelkén viseli bolygónk jövőjét. Ezért fejlesztettük ki a Drive-E technológiákat, amellyel fenntarthatóvá válik az autóhasználat, miközben a teljesítmény terén sem kell kompromisszumot kötnie. Tudjuk még, hogy utazás közben is kapcsolatban kíván maradni a külvilággal. Sensus rendszereinkkel ezt bármikor megteheti. Azt is tudjuk, hogy szereti saját kezében tartani az irányítást. IntelliSafe technológiáink nem csak biztonságosabbá, hanem élvezetesebbé is teszik az autózást. Megtudtuk azt is, hogy érdeklik az önvezető autók. Nap mint nap újabb és újabb úttörő lépést teszünk a megbízható és biztonságos önvezető technológia felé. Szintén aktívan dolgozunk a teljesen elektromos hajtásláncok kifejlesztésén, és szolgáltatásainkat is igyekszünk új szintre emelni. Mindent megteszünk azért, hogy Ön megkapja, amit szeretne. Minden innovációnknak Ön a mozgatórugója.

17

18

19 BELSŐ TÉR 17 FELEMELŐ UTASTÉR Az XC40 legfőbb jellemzője a merész, progresszív dizájn, amely a jellegzetesen skandináv stílusú utastérben is megnyilvánul. Ez a letisztult környezet még inkább felhívja a figyelmet az aprólékos gonddal elkészített, gyönyörű részletekre. A minőségi anyagok elkápráztatják az érzékeket, míg a magas üléspozíció és az intuitív technológia révén a vezető parancsnoki szerepben érezheti magát. Az XC40-nel minden utazás élményszámba megy.

20 18 VOLVO XC40 A RÉSZLETEK SZÉPSÉGE A Volvók otthonos utasterének titka a részletekben keresendő. A tervezéstől a kivitelezésig aprólékos gonddal készülő belső tér különleges érzéssel tölti el az XC40 utasait, valahányszor helyet foglalnak a kényelmes ülésekben. A hatalmas üveg panorámatető, a keret nélküli visszapillantó tükör vagy a műszerfal LED fénycsíkkal megvilágított konkáv dekorbetétei csak néhány azok közül a vizuális elemek közül, amelyektől olyan kellemesnek és barátságosnak érződik az utastér. NARANCSSÁRGA PADLÓKÁRPIT Az R-Design modellek egyik különlegessége, hogy opcióként narancssárga padlókárpitot és ajtóbetéteket is rendelhet hozzájuk. A kárpit élénk színe tökéletesen illik az XC40 fiatalos karakteréhez. LED VILÁGÍTÁS Az XC40-hez rendelhető belső világítás csomag része a LED fénycsík, amely sötétben gyönyörűen megvilágítja a műszerfal és az oldalajtók dekorbetéteit. FENNTARTHATÓ SZÉPSÉG A 100%-ban újrahasznosított anyagokból készült, kellemesen puha textil padlószőnyegek jól példázzák, hogyan lehet környezettudatos gyártási folyamatokkal minőségi termékeket előállítani.

21 BELSŐ TÉR 19 AJTÓKILINCSEK A finom kidolgozású belső ajtókilincsek a nagyobb sportterepjáróink stílusát idézik. A fém borítású kilincsek tapintásra is kellemesek mert az XC40 tervezői egyetlen érzékszervünkről sem feledkeztek meg. PANORÁMATETŐ Svédországban nagy becsben tartják a természetes fényt. A panorámatető nappal még világosabbá és egyben levegősebbé is teszi az utasteret. SZELLŐZŐROSTÉLYOK Az egyetlen gombbal szabályozható szellőzőrostélyok önmagukban is mérnöki bravúrnak számítanak. Minimalista stílusuk tökéletesen illik az XC40 letisztult belső formavilágához.

22 20 VOLVO XC40 PRAKTIKUS TÁROLÓHELYEK Tervezőink kikérték az ügyfelek véleményét, és így pontosan tudják, milyen fontosak számukra a könnyen elérhető és jól kihasználható tárolóhelyek. Ezért az XC40-ben az első ajtózsebeket úgy méretezték, hogy egy laptop, kézitáska vagy akár három nagy méretű italos palack is elférjen bennük. A Volvo által kifejlesztett Air Woofer Technology ugyanis lehetővé teszi, hogy a mélysugárzókat ne az ajtókban, hanem a műszerfal mögött helyezzék el, ami jóval nagyobb helyet enged a tárolórekeszeknek. És ez csak egy a számos praktikus megoldás közül, amelyekkel az XC40 nap mint nap megkönnyíti tulajdonosa életét. VEZETÉK NÉLKÜLI TELEFONTÖLTŐ Menet közben mobiltelefonját a középső érintőképernyő előtti rekeszbe helyezheti, ahol egyben töltődik is a telefon akkumulátora méghozzá anélkül, hogy csatlakoztatnia kellene egy töltőkábelt (a vezeték nélkül töltés csak erre alkalmas telefonokkal működik). TÖBB, MINT KARTÁMASZ Az első ülések közötti kartámaszt felhajtva hatalmas tárolórekesz nyílik, amelyben akár egy kis kézitáska vagy egy nagy papírzsebkendős doboz is elfér. A kartámasz előtt egy kivehető tároló doboz is helyet kapott, amely szemétgyűjtőként is használható.

23 SOKOLDALÚ TÁROLÓHELYEK 21 TÁGAS AJTÓZSEBEK Az XC40-ben az audiorendszer mélysugárzói kikerültek az ajtókból, így jóval több hely maradt az ajtózsebeknek, amelyekben egy laptop vagy három egy literes italos palack is kényelmesen elfér. KÁRTYATARTÓ A műszerfalba épített kártyatartóban mindig kéznél van a bankkártya vagy a parkolójegy. AKASZTÓ A kesztyűtartóból kihajtható akasztón elhelyezett zacskók menet közben sem borulnak ki. Ha nincs rá szükség, az akasztó a kesztyűtartó belső falába simul.

24 22 VOLVO XC40 JÓL KIHASZNÁLHATÓ BELSŐ TÉR A Volvónál mindig az embert állítjuk a középpontba ezért igyekszünk minél inkább vásárlóink konkrét igényei és elvárásai szerint tervezni autóinkat. Ezt az elvet követtük akkor is, amikor az XC40-be rengeteg, a rakodást és szállítást segítő megoldást terveztünk. Ezek közé tartozik az elektromos csomagtérajtó, amely akár egy lábmozdulattal is nyitható, illetve zárható. A tágas csomagtér padlója alatt további, kívülről nem látható tárolórekesz található és mivel a padlót a csomagtérajtó nyitása nélkül nem is lehet felhajtani, nyugodtan itt hagyhatja értéktárgyait. A felhajtott padló több féle állásban is

25 SOKOLDALÚ TÁROLÓHELYEK 23 Intelligens ajtónyitás Az XC40 elektromos csomagtérajtaja gombnyomásra nyílik és záródik. Ha pedig autója kulcsnélküli ajtónyitással is fel van szerelve, csak el kell húznia a lábát a hátsó lökhárító alatt, és már nyílik is a csomagtérajtó ez különösen akkor hasznos, ha mindkét kezében csomagokkal érkezik az autóhoz. Tágas csomagtér Az XC40 alkalmazkodik a mindennapok kihívásaihoz. A csomagtér a kategóriájában az egyik legnagyobb, és szabályos alakja révén jól ki is használható. A felhajtható csomagtérpadlóval amely akár térelválasztóként is használható könnyen a pillanatnyi igényekhez igazíthatja a rakodóteret. rögzíthető, így akár térelválasztóként is használható. Ha viszont a szokásosnál nagyobb bőröndöket kell szállítania, az egész padló kiemelésével megnövelheti a rakodótér magasságát. És ha még több helyre van szüksége, a hátsó üléstámlákat egyetlen gombnyomással előre döntheti. A négy csomagrögzítő szem segítségével biztonságosan rögzítheti a törékeny csomagokat, a bevásárló táskákat pedig a két tartóhorogra akaszthatja, hogy tartalmuk ne boruljon ki. Bármilyen csomagot kelljen is szállítania, az XC40 könnyen alkalmazkodik a feladathoz.

26 Intelligens vezérlőrendszer SZINKRONBAN A VEZETŐVEL Segítőkész útitárs A Sensus navigáció segít eljutni úti céljához, és tájékoztatja a várható forgalmi akadályokról is. A jól áttekinthető és az autó élettartama alatt ingyenesen frissíthető térképpel és az úti cél kikeresését segítő alkalmazásokkal mindig pontosan tudhatja, milyen irányban kell továbbmennie. Sőt, az autó aktuális helyzetét barátaival is megoszthatja. Az XC40 és a vezető kapcsolata könnyen elsajátítható, intuitív interakciókra épül. A középkonzol érintőképernyőjétől a nagy felbontású adaptív digitális műszeregységen át a természetes beszédet is megértő hangvezérlésig* minden technológia kezelése olyan egyszerű és magától értetődő, mintha csak a telefonját használná. Az autó legtöbb funkciója a középkonzol érintőképernyőjén megjelenő menüből vezérelhető. A függőleges helyzetű képernyőnek köszönhetően a menürendszer jól áttekinthető, és az érintőképernyő olyan érzékeny, hogy akár kesztyűt viselve is használható. A 12,3 colos adaptív digitális műszeregységről az összes fontos adat könnyen leolvasható, így a vezetőnek alig kell levennie a tekintetét az útról. A kijelző fényereje önműködően igazodik a külső fényviszonyokhoz. *Magyar nyelvű rendszerbeállításnál nem elérhető. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

27 VOLVO XC40 25

28 26 VOLVO XC40 ZENÉRE HANGOLVA Tudjuk, hogy a zene mennyire fontos útitárs, ezért az XC40 audiorendszereit úgy terveztük, hogy kedvenc zenéi könnyen elérhetők legyenek, és minden utasnak kiváló akusztikai élményben legyen része. Jó példa erre az Air Woofer Technology, amely gondoskodik arról, hogy a mélysugárzók dübörgő basszus hangzást adjanak. A legigényesebb zenerajongók figyelmébe ajánljuk az opcionális Harman Kardon Premium Sound audiorendszert. A világ egyik vezető audiomárkájával közösen kifejlesztett rendszer 13 hangszórójával páratlanul tiszta és kiegyensúlyozott hangélményt nyújt.

29 27 Zengő basszus Az XC40-ben alkalmazott Air Woofer Technology révén a mélysugárzók nagy hangdoboz nélkül is kellő intenzitású basszus hangzást nyújtanak, ezért az ajtók helyett a műszerfal mögött is elférnek. Az így felszabaduló hely jóval nagyobb ajtózsebek kialakítását tette lehetővé. Zenei streaming, útközben is Az XC40-ben egyetlen gombnyomással elérhetők a streaming zeneszolgáltatások. Az autó az Apple CarPlay és az Android Auto kapcsolatot is támogatja, így okostelefonját a középkonzol kijelzőjére klónozva kényelmesen elérheti kedvenc audio alkalmazásait is. Harman Kardon Premium Sound audiorendszer A legmagasabb szintű audiorendszerrel egészen különleges zenei élményben lehet része. A világhírű akusztikai céggel közösen kifejlesztett hangrendszer valóságos koncertteremmé varázsolja az XC40 utasterét.

30 28 VOLVO XC40 VOLVO ON CALL. A SZEMÉLYI TITKÁR A Volvo On Call alkalmazással autóját is bekapcsolhatja saját on-line világába. Így akár távolról is kommunikálhat XC40-ével, és előre felkészítheti minden utazásra. Például családtagjai vagy barátai számára is elérhetővé teheti az autót, anélkül, hogy át kellene adnia nekik az indítókulcsot. Elég, ha elküld egy digitális kulcsot, amellyel okostelefonjuk vagy tabletjük segítségével ők is kinyithatják az ajtókat és beindíthatják a motort. Emellett már a tervezett indulás előtt bemelegítheti vagy éppen lehűtheti az utasteret, vagy előre elküldheti a kijelölt úti célt a navigációs rendszernek. Sőt, ha az alkalmazást szinkronizálja a naptárával, a megbeszélések helyszíne önműködően átkerül az útvonaltervezőbe. A célállomás közelében az alkalmazás segít parkolóhelyet találni, és el is kalauzolja oda. Ha pedig autója balesetet szenvedne, a Volvo On Call önműködően értesíti a mentőket, és egyben átküldi az autó GPS koordinátáit is. EGY NAP A VOLVO ON CALL SZERVEZÉSÉBEN A Volvo On Call alkalmazással időt takaríthat meg és kényelmesebbé is teheti az utazást. Ha egyszer kipróbálja, nem fog akarni nélküle élni. TÖKÉLETES KEZDET Amikor reggel beül az autójába, az utastér már meleg, a szélvédőről pedig leolvadt a jég a Volvo On Call segítségével ugyanis már előre bekapcsolta az állóhelyzeti fűtést. Útközben az On Call gomb lenyomásával felhívja a diszpécserközpontot, és megkéri, hogy a bediktált úti célt küldjék el a navigációs rendszerre így nem kell kézzel beírnia a címet. HOL PARKOLTAM? Ha netán elfelejtette volna, hol parkolt le autójával, az alkalmazás térképen mutatja meg a helyet. A parkolóhely közelébe érve a fényszórókat is felvillanthatja, hogy könnyebben megismerje autóját. 07:30 11:00 12:00 INDULUNK TOVÁBB A naptár jelzi a következő megbeszélést. Az alkalmazásból egyetlen gombnyomással elküldheti a címet az autó navigációs rendszerének.

31 29 TÁVVEZÉRELT KÉNYELEM A Volvo On Call appal távolról bekapcsolja az állóhelyzeti fűtést, hogy amikor hazaindul, meleg utastér fogadja. A HOLNAPRA KÉSZÜLVE Az alkalmazás figyelmezteti, hogy másnap reggel megbeszélése van. A helyszínt elküldi a navigációs rendszernek, és beállítja a időzített állóhelyzeti fűtést, hogy induláskor már meleg legyen az utastér. 13:00 17:15 17:45 22:20 KÉZBESÍTÉS AZ AUTÓBA* Az interneten megrendelt cipőt amelyhez kiszállítási címként az autóját adta meg a futár elhelyezi Volvója csomagtartójában. 14:45 WI-FI MENET KÖZBEN IS Hazafelé autózik. A telefonján elindítja kedvenc streaming zeneszolgáltatását, amely az autó wi-fi hotspotján keresztül az audiorendszeren szólal meg. Értesítés kap, hogy a megrendelt csomagot kiszállították, és az autó csomagtartójában hagyták. *Az autós kézbesítés egyelőre csak néhány országban elérhető. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

32

33 31 KÉNYELMES KAPCSOLAT Az XC40 saját internet kapcsolattal rendelkezik, így számos on-line szolgáltatáshoz tud kapcsolódni akkor is, ha Ön nem ül az autóban. Az összekötő kapocs a Volvo On Call alkalmazás, amely egyfajta vezérlő központként koordinálja az autó segítségével igénybe vehető szolgáltatásokat. Ezek egyike a Volvo autós kézbesítés*, amellyel sok időt és energiát takaríthat meg. Az on-line vásárlásoknál ugyanis parkoló autóját is megadhatja szállítási címként, és nem kell otthon készenlétben állnia, vagy utólag a postára mennie a csomagért. A szolgáltatás használata nem is lehetne egyszerűbb. Az előzetes regisztráció után az on-line vásárlás folyamata csak annyiban változik, hogy kiszállítási címként az autós kézbesítést adja meg. A futárszolgálat az autó koordinátái mellé kap egy digitális kódot is, amellyel a futár okostelefonján vagy más mobil eszközén keresztül kinyithatja a csomagtartót, és elhelyezheti benne a csomagot. A digitális kód csak egyszer használható, és a csomagtéren kívül semmi máshoz nem ad hozzáférést, így a motor sem indítható el vele. A kód használatakor a tulajdonos értesítést kap, hogy megtörtént a kiszállítás. Szintén az XC40 internet kapcsolata teszi lehetővé az autó másokkal való megosztását*. A Volvo On Call alkalmazáson keresztül családtagjainak vagy barátainak is küldhet digitális kulcsot az autóhoz, akik így telefonjukkal kinyithatják az ajtókat. Az ajtók nyitása után az autóban tárolt fizikai kulcs is aktiválódik, és a továbbiakban ezzel indítható a motor, illetve zárhatók és nyithatók az ajtók. Ha például az autót többen is használják a családban, nem kell előre megtervezni, ki mikor kapja meg a kulcsot, és akkor sincs gond, ha valakinek változik a programja a digitális kulcs bárhonnan, bárkinek elküldhető. A Volvo ezzel is új lehetőségeket nyit az on-line világban. *Ezek a szolgáltatások Magyarországon egyelőre nem elérhetők.

34 32 VOLVO XC40 PARANCSNOKI HÍD Az XC40 magas üléspozíciójából kiváló rálátás nyílik az útra a vezető igazi parancsnoki szerepben érezheti magát. Az utastér elegáns, letisztult dizájnja is megnyugtatólag hat, akárcsak a vezető kényelmét szolgáló praktikus részletek. Az intuitív vezérlőrendszer kezelése egyszerű, ami a kényelem mellett a biztonságot is fokozza. A középkonzol érintőképernyőjének érzékenységére jellemző, hogy akár kesztyűben is használható, míg a nagy felbontású adaptív digitális műszeregység a legerősebb napsütésben is jól látható.

35 33 Az emberi érintés Az utastér és a műszerfal központi eleme a középkonzol kilenc colos érintőképernyője, amely az új generációs Volvókból ismerős lehet. A jól áttekinthető menürendszer az okostelefonoknál megszokott mozdulatokkal vezérelhető, a képernyő álló helyzete pedig megkönnyíti az információk, különösen a navigációs rendszer térképeinek és útbaigazításainak leolvasását.

36 A biztonság új definíciója

37 VOLVO XC40 35 SEGÍTŐKÉSZ TECHNOLÓGIA A Volvo vezetőt támogató rendszereinek köszönhetően az XC40- nel kényelemben és biztonságban autózhat. Az adaptív tempomat például automatikusan tartja a beállított sebességet, de ha Volvója túlságosan megközelítené az Ön előtt haladó járművet, önműködően lassítani kezd a minimális követési távolságot a vezető több fokozatban állíthatja be. Ha a Pilot Assist félautomata vezetési asszisztenst is segítségül hívja, az elektronika nem csak a biztonságos sebességre és követési távolságra figyel, hanem enyhe kormánymozdulatokkal segít az adott forgalmi sáv közepén tartani az autót. A Pilot Assist akár 130 km/h sebességig is működik. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

38 36 VOLVO XC40 CITY SAFETY: AZ ÜTKÖZÉS MEGELŐZHETŐ A Volvo márkanév mára összeforrt a biztonsággal, és az XC40 is évtizedes tapasztalatokra épülő biztonsági rendszerekkel büszkélkedhet. És ezek ma már korántsem csak olyan megoldásokat jelentenek, amelyek ütközéskor védik az utasokat, hanem olyan aktív rendszereket is, amelyek segítenek eleve elkerülni a balesetet. Ezek közé tartozik a City Safety ütközésmegelőző rendszer, amely még éjszaka is észleli az autó útjába kerülő járműveket, gyalogosokat, kerékpárosokat, de még a nagy testű állatokat is. Ha a rendszer veszélyt észlel, fény és hangjelzéssel figyelmezteti a vezetőt, vagy ha kell, automatikusan vészfékezésbe kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy legalább csökkentse annak erejét. A City Safety ütközésmegelőző rendszer minden XC40 modellben az alapfelszereltséghez tartozik. Többek között erre az innovációra alapul az a célkitűzésünk is, hogy a 2020-tól gyártott új Volvókban senki se szenvedjen halálos vagy súlyos sérüléssel járó balesetet. Frontális ütközést elkerülő rendszer Az automatikus kormányzást alkalmazó rendszer akkor lép működésbe, ha autója a haladási sávot elhagyva egy szembejövő jármű elé kerül. Ilyenkor az elektronika visszakormányozza az autót a saját sávjába. Fékezés útkereszteződésben A City Safety rendszer azt is érzékeli, ha az autó egy útkereszteződésben nagy ívben balra kanyarodva egy szembejövő jármű elé próbálna befordulni. A világon elsőként a Volvo XC90-ben bevezetett technológia automatikus fékezéssel segít elkerülni vagy enyhíteni az ilyen típusú veszélyes ütközéseket.

39 37 Hátsó ütközésre figyelmeztető rendszer Az IntelliSafe Surround csomag része a hátsó ütközésre figyelmeztető rendszer és az azt kiegészítő állóhelyzeti fékezés funkció. A rendszer érzékeli, ha hátulról ütközés fenyeget, és már előre megfeszíti az első biztonsági öveket. Ha az autó áll, az elektronika a fékeket is aktiválja, hogy ezzel is csökkentse az ostorcsapás-nyaksérülés kockázatát. Útelhagyást megakadályozó rendszer A kormányzási asszisztenssel is kiegészített rendszer segít elkerülni, hogy az autó véletlenül leszaladjon az útról. Ha az XC40 indokolatlanul az út széle felé sodródik, az asszisztens enyhe kormánymozdulatokkal igyekszik visszaterelni a sávba, szükség esetén pedig a fékeket is működésbe hozza. A rendszer a km/h sebességtartományban működik. Sávban tartó rendszer Ha az autó indokolatlanul közelít a forgalmi sáv szélét jelző választóvonalhoz, az alapfelszereltséghez tartozó rendszer finoman visszatereli a sáv közepére. Ha a beavatkozás nem elegendő, vagy a vezető irányjelzés nélkül mégis átlépi a választóvonalat, a rendszer hangjelzéssel vagy a kormánykerék finom rezgésével figyelmezteti a sofőrt. BLIS holttérfigyelő rendszer A holttérfigyelő rendszer radarral pásztázza a szomszédos sávokat, és figyelmezteti a vezetőt a külső tükrök holtterében levő, illetve a másik sávban nagy sebességgel közeledő járművekre, ezzel is biztonságosabbá téve a sávváltást.

40 38 VOLVO XC40 PARKOLÁS EGYSZERŰBBEN Az XC40 kompakt méretei, a magas üléspozíció és a precíz kormányzás eleve megkönnyítik a parkolást, de emellett modern kamera technológia is segíti a vezetőt. Az opcióként rendelhető 360 fokos kamera az autó elején és hátulján, illetve két oldalt elhelyezett diszkrét kamerák képét feldolgozva felülnézetből mutatja az autót és környezetét. A középkonzol kijelzőjére vetített képen jól láthatók az XC40 körüli járművek és más akadályok.

41 39 A parkolóasszisztens még ennél is többet segít: teljesen átveszi a kormányzást, így a vezetőnek a műszerfalon megjelenő utasítások alapján csak a féket és a gázpedált kell kezelnie. Ha a vezető le akar parkolni, csak aktiválnia kell a parkolóasszisztenst ekkor a rendszer érzékelői azonnal pásztázni kezdik a járda mellett parkoló autókat, és jelzik, ha elég nagy szabad helyet találtak. A parkolóasszisztens az XC40 hosszánál csupán 20%-kal nagyobb helyre, illetve kijelölt parkolóállásba is be tud kormányozni, és a parkolóhelyről való kiállást is végre tudja hajtani. A kitolatást segítő rendszer a szűk beállóból vagy parkolóhelyről való kitolatás közben a hátsó lökhárítókba épített radaros érzékelőkkel figyeli az XC40 környezetét, és ha a vezetőülésből nehezen észrevehető, keresztben közeledő járművet, gyalogost vagy kerékpárost észlel, figyelmezteti a vezetőt, vagy ha szükséges, akár le is fékezi az autót. Magaslati kilátás Az XC40-hez opcióként rendelhető 360 fokos kamerával a középkonzol kijelzőjén madártávlatból követheti az autót és annak környezetét, így pontosan láthatja, hol kell figyelni az akadályokra. A négy kamerára épülő rendszer különösen szűk parkolóházakban hasznos, és segít elkerülni a karosszéria apró, de annál bosszantóbb sérüléseit. Digitális emlékeztető Ha a zsúfolt parkolóban nem találja autóját, a Volvo On Call alkalmazással rövid időre bekapcsolhatja az elakadásjelzőt és megszólaltathatja a kürtöt is. Ha az XC40 Sensus Connect és Sensus navigációs rendszerrel is fel van szerelve, a Park and Pay appal megkeresheti a legközelebbi szabad parkolóhelyet, és az alkalmazáson keresztül a parkolási díjat is kifizetheti. (A Park and Pay szolgáltatás Magyarországon nem elérhető.)

42 40 VOLVO XC40 BIZTONSÁGOSABB, MINT VALAHA A vezető és az utasok védelme minden Volvo modellnél elsődleges szempont. Így van ez az XC40-ben is, amelynek fejlett biztonsági rendszerei több évtizedes tapasztalatra és innovációra épülnek. A passzív védelem egyik legfontosabb eleme az erős karosszéria. Az XC40 biztonsági utascellája jelentős részben ultra nagy szakítószilárdságú bóracélból készül, így nagy erők hatására is csak minimális mértékben deformálódik. Az első ülések különleges szerkezete segít elkerülni a függőleges erőhatások okozta gerincsérüléseket, illetve a WHIPS rendszer segítségével a ráfutásos ütközésekből eredő ostorcsapás-nyaksérülést. Ha pedig autója leszalad az útról, az útelhagyás esetére kifejlesztett biztonsági rendszer segít csökkenteni a súlyos sérülések kockázatát. Amikor a rendszer útelhagyást vagy közelgő ütközést érzékel, önműködően megfeszíti az első biztonsági öveket, hogy a becsapódáskor a vezető és utasa a lehető legbiztonságosabb helyzetben legyen. (Az önműködő övfeszítés opció.) Mindebből látható, hogy az XC40-ben joggal érezheti biztonságban magát.

43 41

44 Hatékony teljesítmény STABIL, KISZÁMÍTHATÓ ÉS MEGBÍZHATÓ Az XC40 mindig magabiztosan és kiszámíthatóan viselkedik, bármilyen úton autózik is. A Volvo városi szabadidőautója fürgén és dinamikusan reagál a kormánymozdulatokra, ami nagyrészt a könnyű alumínium elemeket alkalmazó, fejlett futóműnek köszönhető. A választható vezetési módokkal saját hangulatához és vezetési stílusához igazíthatja a motor, az automata váltó, az elektronikus menetstabilizáló rendszer, a kormányszervó és a Start/Stop funkció beállításait. Sőt, az opcionális Four-C aktív futóművel szerelt modelleken még a lengéscsillapítók keménysége is állítható. Az összkerékhajtás még biztosabb tapadást eredményez, ami különösen csúszós úton vagy vontatáskor hasznos, de az álló helyzetből való gyorsításkor is segít. Ha pedig meredek és csúszós lejtőhöz ér, a lejtmenet vezérlés (opció) átveszi a motor és a fékek vezérlését önnek csak kormányoznia kell, és az autó biztonságosan lekúszik a lejtőn. Az XC40-hez választható hajtásláncok kellően erősek és dinamikusak, miközben károsanyag-kibocsátásuk és fogyasztásuk is alacsony így a környezettudatos vezetőknek sem kell kompromiszszumot kötniük. Ebben jelentős szerepet játszanak új generációs turbófeltöltős motorjaink: ezek a kompakt méretű erőforrások a hatékonyság és a teljesítmény szempontjából is az élen járnak. A könnyű motorok révén az XC40 súlyelosztása is optimális, ami szintén hozzájárul a jó kezelhetőséghez. A hajtáslánc másik fontos eleme az erőátvitel: az XC40-ben finoman járó hatfokozatú kézi sebességváltó, vagy rendkívül hatékony nyolcfokozatú automata váltó továbbítja a motor nyomatékát a kerekekre. Az automata váltó a váltókarral vagy a kormány mögé szerelt váltófülekkel (opció) manuálisan is vezérelhető. Így ha a sportos vezetést kedveli, teljesen Öné lehet az irányítás, de bármikor hátradőlhet, és az elektronikára bízhatja a sebességváltást. Mert az XC40 rugalmas útitárs, amely mindenben Önt szolgálja.

45 VOLVO XC40 43 TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

46

47

48 46 VOLVO XC40 A VOLVO ÉLMÉNY Ha a Volvo mellett dönt, az autózás egyik legkényelmesebb és leggondtalanabb módját választja. Bármilyen ellenőrzésre vagy javításra legyen is szüksége, hivatalos Volvo szervize készséggel áll rendelkezésre, hogy autója mindig csúcsformában legyen. Szervizszolgáltatásaink személyre szabottak, hatékonyak és akárcsak autóink emberközpontúak. Minden szükséges feladatot elvégzünk, a lehető legegyszerűbb módon. A szerviz végén minden alkalommal le is mossuk autóját. Ez a Service by Volvo. Márkakereskedője az Ön igényeihez szabott szolgáltatások egész sorával igyekszik egyszerűvé és gondtalanná tenni a Volvo tulajdonosi élményt. Személyes szerviz technikus is rendelkezésére áll, a legtöbb munkát pedig egy órán belül elvégezzük, így a többszöri utazás helyett kényelmes ügyfélvárónkban várhatja meg, amíg elkészül autója. Mert autóink mellett szolgáltatásainkat is úgy fejlesztjük tovább, hogy ezzel még egyszerűbbé és kényelmesebbé tegyük az emberek életét. A Volvo szervizben végzett időszakos szervizeknél az előírt ellenőrzéseken túl számos hasznos extra szolgáltatást is ajánlunk. Például a gyári szoftvereket a legújabb verzióra frissítjük, így Volvója minden szerviz után újult erővel állhat szolgálatba. Emellett kedvező feltételekkel újabb 12 hónappal meghosszabbítjuk a Volvo Assistance szolgáltatást, így szükség esetén bárhol és bármikor számíthat a gyors segítségre.

49

50 48 VOLVO XC40 KEZDŐDIK AZ UTAZÁS A vadonatúj XC40 fejlesztésekor egyetlen cél lebegett a szemünk előtt: olyan városi szabadidőautót akartunk létrehozni, amely tökéletesen megfelel az Ön ízlésének és mindenben illeszkedik életmódjához. Egy élvezetesen vezethető, kényelmes és a skandináv dizájn stílusjegyeit hordozó járművet, amely minden igényét kielégíti de ügyel a többi közlekedőre és közös környezetünkre is. Olyan autót, amely könnyen és intuitíven használható vezérlő rendszerével nap mint nap megkönnyíti az életét, és élvezetessé teszi a közlekedést. Az XC40 mozgatórugója a hatékony és gyorsan reagáló dízel vagy benzines hajtáslánc. Bármelyik modellt választja is, a legkorszerűbb

51 ÖNÉ A VÁLASZTÁS HAJTÁSLÁNC 49 Drive-E technológia révén a motor mindig fürgén reagál. Az alacsony üzemanyag-fogyasztás és szén-dioxid kibocsátás egyben azt is jelenti, hogy hajtásláncaink már most megfelelnek a jövőben bevezetendő szigorú emissziós előírásoknak. A motor hatfokozatú kézi vagy nyolcfokozatú Geartronic automata sebességváltón keresztül hajtja az első kerekeket, de összkerékhajtást is választhat, amely bármilyen útfelületen, bármilyen időjárási viszonyok között segít fokozni az autó stabilitását és tapadását. Válassza ki az Önhöz legközelebb álló modellt, és már kezdődhet is az utazás. T5 AWD A T5 AWD modell 247 LE teljesítményű és 350 Nm nyomatékú benzinmotorja a városi forgalomban és az országúton is egyformán jól teljesít. Ez a kiváló és sokoldalú hajtáslánc bőséges teljesítmény tartalékokkal rendelkezik, és a kifinomult, nyolcfokozatú Geartronic automata váltó, illetve az összkerékhajtás révén mindig élvezetes és dinamikus vezetési élményt nyújt. T4 T4 AWD A finoman járó és kedvező fogyasztású motor már alacsony fordulatszámnál is nagy teljesítményre képes. A maximum 190 lóerő és 300 Nm nyomaték, amelyet a nyolcfokozatú Geartronic automata sebességváltó közvetít a kerekekhez. Az AWD modellváltozatnál összkerékhajtása még inkább fokozza a stabilitást. T3 A T3 modellváltozat 1,5 literes, háromhengeres benzinmotorja 156 lóerő teljesítmény és 265 Nm nyomaték leadására képes. A motor a teljes fordulatszám-tartományban jól gyorsít, fogyasztása alacsony, kis súlyának köszönhetően pedig az autó kezelhetősége is rendkívül kiegyensúlyozott. Hatfokozatú kézi sebességváltóval rendelhető. D4 AWD A nagy teljesítményű D4 AWD dízel hajtáslánccal (190 LE, 400 Nm) kevesebb üzemanyaggal még izgalmasabb vezetési élményben lesz része. A kettős turbófeltöltő, a nyolcfokozatú Geartronic automata sebességváltó és az összkerékhajtás révén kompromisszumok nélküli, dinamikus vezetési élményben lehet része kedvező fogyasztás mellett. D3 D3 AWD A 150 lóerős, 320 Nm nyomatékú D3 dízel hajtáslánc a hatékony üzemanyag-felhasználás és a teljesítmény kifinomult harmóniáját nyújtja. Hatfokozatú kézi vagy nyolcfokozatú Geartronic automata sebességváltóval rendelhető, az AWD modellváltozatok összkerékhajtást is kapnak. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

52

53 ÖNÉ A VÁLASZTÁS FELSZERELTSÉGI SZINTEK 51 VOLVO XC40 R-DESIGN Lendületes menetdinamika, sportos formatervezés kívül és belül egyaránt. VOLVO XC40 INSCRIPTION Az új köntösbe öltöztetett svéd luxus. VOLVO XC40 MOMENTUM Határozott és modern megjelenés, magabiztos viselkedés. Akár kontrasztos színkombinációkban is rendelhető. VOLVO XC40 A svéd városi szabadidőautó, amelyre mindig büszke lehet. ALKOSSA MEG SAJÁT SZABADIDŐAUTÓJÁT! Filozófiánk, hogy minden tevékenységünkben az embert helyezzük a középpontba. Ez azt is jelenti, hogy szabad kezet adunk Önnek Volvója megtervezésében. Így olyan autót választhat, amely tökéletesen illik személyiségéhez és életmódjához. A nagyvárosi divat és lüktető életmód ihlette vadonatúj XC40 épp olyan egyedi lehet, mint Ön. Az új modellt négyféle, az autó karakterét alapvetően meghatározó változatban kínáljuk. Az XC40 R-Design erőt és sportosságot sugároz, míg az Inscription modell a kifinomult elegancia jegyében született. De választhatja az élettel teli Momentum vagy a lényegre törő alap modellváltozatot is. Biztosak vagyunk benne, hogy Ön is meg fogja találni álmai XC40-ét. Válasszon szabadon, kompromisszumok nélkül.

54 52 VOLVO XC40 A SPORTOS MEGJELENÉSŰ VOLVO XC40 Az XC40 R-Design a svéd városi szabadidőautó sportos jellegét hangsúlyozza azzal, hogy a tető és több más külső elem is csillogó fekete fényezést kap, míg a nagy méretű könnyűfém keréktárcsák erőt és határozottságot sugároznak. Bármilyen szögből pillant az autóra, az az elszántság és az ugrásra kész lendület benyomását kelti. A fekete tónusú utastér a vezető köré épül. Akármerre néz, tetszetős és minőségi anyagok veszik körül. A kényelmes R-Design ülések jól megtámasztják a testet, a perforált nappa bőr és nubuck textil kombinációjából készült üléskárpit, illetve a fekete tetőkárpit is a sportosságot hangsúlyozza. Az opcióként váltófülekkel is felszerelt R-Design sportkormány és az R-Design váltógomb minden autósban felpörgeti az érzelmeket. A csak az XC40 R-Design modellekhez rendelhető narancssárga padlókárpit (opció) ezt a sportosságot fiatalos könnyedséggel egészíti ki, ami kihat az utasok hangulatára is. XC40 R-DESIGN Felszereltség: Külső: 18 colos könnyűfém keréktárcsák Dupla integrált kipufogócső-végek Fekete tetőfényezés (minden külső színnél) Fényes fekete alvázvédő lemez Fényes fekete integrált tetősínek Fényes fekete külső tükörházak Fényes fekete oldalsó ablakkeretek LED ködfényszórók az első spoilerben R-Design embléma a C-oszlopon R-Design hűtőmaszk fényes fekete kerettel Sportfutómű Tolatóradar Belső tér: Cutting Edge alumínium dekorbetétek Fekete tetőkárpit High Performance audiorendszer Kormány mögé szerelt váltófülek (opció) Legmagasabb szintű belső világítás csomag Manuálisan kihúzható combtámasz az első üléseknél Megvilágított piperetükör a vezető és az utas oldalán Narancssárga padlókárpit (opció) Négy irányban elektromosan állítható deréktámasz R-Design bőr borítású sport váltógomb R-Design fém küszöbborítás az első ajtóknál R-Design pedálok R-Design perforált bőr/nubuck textil üléskárpit R-Design sportkormány R-Design textil szőnyegek Volvo On Call A RÉSZLETES FELSZERELTSÉGÉRT KERESSE FEL HONLAPUNKAT: VOLVOCARS.HU

55

56 54 VOLVO XC40 A VEZETÉS MŰVÉSZETE Az XC40 R-Design az erő és sportosság kifejezése, amelyet a dinamikus kontrasztok és a magabiztos vonalvezetés jellemeznek. A fényes fekete karosszériaelemek, mint például az első hűtőmaszk, a tető és a külső tükörházak, valamint a nagy méretű könnyűfém keréktárcsák egyedivé teszik az autó külső megjelenését. A sportos stílus az utastérben is folytatódik, ami többek között az R-Design perforált bőr/nubuck textil kárpitnak, az opcionális narancssárga padlókárpitnak és a konkáv Cutting Edge alumínium dekorbetéteknek köszönhető. Ehhez a sportos környezethez illik a sportfutómű hangolása is, amely a kiváló kezelhetőség mellett is kényelmes utazást biztosít. A fényes fekete tető még határozottabbá teszi az XC40 R-Design karakterét, és drámai kontrasztot alkot a karosszéria eltérő színével. A hátsó ajtóoszlopon diszkrét R-Design embléma utal a modellváltozatra. Az opcionális 20 colos, öt duplaküllős könynyűfém keréktárcsák matt fekete Diamond Cut mintázata tökéletesen illik a jellegzetes, fekvő T alakú LED menetjelző lámpákhoz, illetve a szintén fekete hűtőmaszkhoz és külső tükörházakhoz, valamint a fekete tetőhöz és az integrált tetősínekhez. Ezek a nagy méretű kerekek emellett tovább erősítik az XC40 sportos és magabiztos karakterét. Az XC40 R-Design hűtőmaszk fényes fekete kerete és a szintén fekete rácsozat vízszintes elemei könnyen felismerhető, egyedi megjelenést kölcsönöznek az autónak. Az integrált dupla kipufogócső-végek és a fényes fekete hátsó alvázvédő lemez a sportos elegancia benyomását erősítik.

57 XC40 R-DESIGN 55 Az XC40 R-Design sportos karaktere az utastérben is megnyilvánul. A fekete belső burkolatok és az opcionális narancssárga padlókárpit, illetve ajtóbetétek dinamikus kontrasztot alkotnak, míg a fehér varrással díszített exkluzív R-Design bőr ülések és az R-Design bőr bevonatú váltógomb az elegáns sportkocsik stílusát idézik. A Cutting Edge alumínium dekorbetétek csak tovább fokozzák ezt az érzést. A sötétben LED fénycsíkkal megvilágított, konkáv Cutting Edge alumínium dekorbetétek sportosan elegáns hangulatot teremtenek az XC40 R-Design utasterében. A tág határok között állítható és manuálisan kihajtható combtámasszal is felszerelt R-Design ülések éles kanyarokban is jól megtámasztják az utasok testét. Az üléseket exkluzív perforált bőr/nubuck textil kárpit borítja, amelyet sportos fehér szegély és fehér varrás díszít. A részben perforált bőrrel borított R-Design kormánykerék, a bőr bevonatú váltógomb, az alumínium sport pedálok és a kormány mögötti váltófülek (opció) mind a dinamikus vezetési élményt szolgálják.

58 56 VOLVO XC40 Az XC40 R-Design modellhez választott szín nagyban meghatározza az autó nyújtotta vizuális élményt. A kristályfehér gyöngyház fényezés és a fényes fekete tető például robotszerű, futurisztikus benyomást kelt, míg a fekete karosszéria erőt és határozottságot sugároz, amit a nagy méretű matt fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsákkal még tovább fokozhat. 20" öt duplaküllős matt fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsa (opció) 21" öt tripla nyitott küllős fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsa (opció) 19" öt duplaküllős matt fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsa (opció) 18" öt duplaküllős matt fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsa (széria)

59 XC40 R-DESIGN 57 FÉNYES FEKETE TETŐ Az XC40 R-Design modelleken a tető mindig fekete fényezést kap. A fekete tető tökéletesen illik a többi fényes fekete karosszériaelemhez, és még határozottabbá teszi az autó megjelenését. 707 Kristályfehér gyöngyház 711 Ezüstmetál 720 Kék metál 714 Ozmiumszürke metál 019 Fekete 725 Fusion piros metál

60 58 VOLVO XC40 Az XC40 R-Design utasterét a sportosság jegyében tervezték: a fekete belső burkolatok és a fekete tetőkárpit mind ezt a benyomást erősítik, amit az opcionális narancssárga padlókárpittal és ajtóbetétekkel még tovább fokozhat. Cutting Edge alumínium dekorbetétek Fekete nubuck/nappa bőr kárpit, narancssárga padlókárpit (RB00) (opció)

61 XC40 R-DESIGN 59 Fekete nubuck/nappa bőr kárpit, fekete padlókárpit (RB00) (széria) Az R-Design üléseket perforált nappa bőr és nubuck textil elemeket kombináló kárpit borítja. A látványos fehér szegélyek és a fehér varrás jól illenek az kárpit sportos jellegéhez.

62

63 XC40 INSCRIPTION 61 AZ ÚJ KÖNTÖSBE ÖLTÖZTETETT LUXUS Az XC40 Inscription modellváltozat a svéd luxus modern újraértelmezése. Az aprólékos gonddal kivitelezett utastérben elegáns formai megoldások, és kiváló minőségű, természetes eredetű anyagok várják amit itt lát, az a kortárs skandináv dizájn legjavát képviseli. Az Inscription modellváltozat már kívülről is könnyen felismerhető: az egyedi metál fényezések, a finom kidolgozású krómozott díszítőelemek, az ezüst színű alvázvédő lemezek és az egyedi fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsák jelzik, hogy ez a választék legelegánsabb modellje. Az üléseket egyedi bőr kárpit borítja, míg a műszerfalat és az első ajtókat természetes alapanyagú, kézi munkával készült Driftwood kőrisfa dekorbetétek díszítik. Külön látványosság a svéd kristályüvegből készült váltógomb. A fényezések és belső színkombinációk széles választékából egyéni ízlése szerint állíthatja össze XC40 Inscription modelljét. XC40 INSCRIPTION Felszereltség: Külső: 18 colos könnyűfém keréktárcsák Krómozott díszléc az ablakoknál Ezüst színű integrált tetősín Inscription felirat a C-oszlopon Inscription hűtőmaszk krómozott díszítéssel Integrált dupla kipufogócső-végek LED ködfényszórók az első spoilerben Matt ezüst színű első és hátsó alvázvédő lemezek Színre fújt külső tükörházak Tolatóradar Belső tér: Bőr kárpit Driftwood fa dekorbetétek Fém küszöbborítás az első ajtóknál High Performance audiorendszer Kristályüveg váltógomb Legmagasabb szintű belső világítás csomag Megvilágított piperetükör a vezető és az utas oldalán Négy irányban állítható deréktámaszt Volvo On Call A RÉSZLETES FELSZERELTSÉGÉRT KERESSE FEL HONLAPUNKAT: VOLVOCARS.HU

64 62 VOLVO XC40 KORTÁRS LUXUS A Volvo XC40 Inscription a luxus jellegzetesen svéd stílusú értelmezése. A karosszéria krómozott díszítőelemei és a nagy méretű fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsák jól illenek a városi környezethez, és minden helyzetben magabiztos benyomást keltenek. Az utastérben bőr kárpit, süppedős Inscription padlószőnyegek és valódi fából készült, sötétben megvilágított Driftwood dekorbetétek teszik még kellemesebbé és megnyugtatóbbá a városi autózást. Az egyedi váltógomb eredeti svéd kristályüvegből készül. Az ablakok alján végigfutó krómozott díszlécek és az ezüst színű integrált tetősínek mintegy ékszerként díszítik az XC40 Inscription karosszériáját, a C oszlopon pedig diszkrét Inscription felirat utal a luxusszínvonalú felszereltségre. A magas fényű fekete betétekkel, függőleges krómozott csíkokkal és krómozott kerettel díszített Inscription hűtőmaszk, a jellegzetes formájú LED fényszórók és a matt ezüst színű első alvázvédő lemez elegáns és határozott megjelenést kölcsönöznek az autónak. A 20 colos ötküllős fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsák még sportosabbá teszik az XC40 Inscription karakterét. Az XC40 Inscription modell hátulról nézve is magabiztos eleganciát sugároz, amihez a karosszéria letisztult elemei éppúgy hozzájárulnak, mint a matt ezüst színű hátsó alvázvédő lemez és a dupla integrált kipufogócső-végek.

65 XC40 INSCRIPTION 63 Az XC40 Inscription utastere a modern svéd luxus iskolapéldája. A kényelmes üléseket finom bőr kárpit borítja, a műszerfalat és az első ajtókat kézzel megmunkált Driftwood fa dekorbetétek díszítik. Sötétben a legmagasabb szintű belső világításcsomag és LED fénycsíkok teszik teljessé az összhatást. Az első ajtók nyitásakor elegáns fém küszöbborítás fogadja a vezetőt és az elöl ülő utast. A konkáv Driftwood kőrisfa dekorbetétek látványra és tapintásra is a szél és víz által alakított uszadékfára emlékeztetnek. Sötétben a dekorbetétek mentén kigyulladó LED fénycsíkok teszik még izgalmasabbá az utastér hangulatát. Az ergonómiai szempontok szerint tervezett, bőr kárpitozású komfort ülések hosszú távon is maximális kényelmet nyújtanak.

66 64 VOLVO XC40 Az XC40 Inscription modellváltozat egyedi díszítő elemeiben a modern svéd luxus legjava ölt testet. A széles színválaszték amelyből négy egyedi metál fényezés csak az Inscription modellváltozathoz rendelhető tág teret enged az egyéni ízlés érvényesülésének. Az XC40 formavilágához tervezett, méretben és mintázatban is változatos könnyűfém keréktárcsa opciókkal pedig még egyedibbé teheti a városi szabadidőautó külső megjelenését. 21" öt tripla nyitott küllős fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsa (opció) 20" ötküllős fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsa (opció) 19" öt duplaküllős fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsa (opció) 18" hatküllős fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsa (széria)

67 XC40 INSCRIPTION 65 EGYEDI INSCRIPTION FÉNYEZÉSEK Az XC40 Inscription modellváltozathoz négy egyedi metálfényezést is kínálunk, amelyek intenzitásukkal különösen jól illenek a többi Inscription díszítőelemhez. A csak az Inscription modellváltozathoz rendelhető színek: kristályhomok metál (719), juharbarna metál (722), denim kék metál (723) és fenyőszürke metál (724). 707 Kristályfehér metál 711 Ezüstmetál 717 Onyxfekete metál 719 Kristályhomok metál 722 Juharbarna metál 723 Denim kék metál 724 Fenyőszürke metál

68 66 VOLVO XC40 Fekete bőr kárpit, fekete tetőkárpit RD00 (széria) Oxid vörös bőr kárpit, fekete tetőkárpit RD90 (opció) Az XC40 Inscription a jól átgondolt dizájn és a gondos kidolgozás tökéletes összhangját testesíti meg. Valahányszor beül a kényelmes bőr ülésbe, végigsimítja a kézzel megmunkált Driftwood fa dekorbetéteket vagy megérinti a kristályüveg váltógombot, büszkeség és elégedettség tölti el. Az XC40 Inscription modellben mindig otthon érezheti magát, hiszen a változatos belső színkombinációk révén az utastér hangulatát saját egyéni ízléséhez igazíthatja. Driftwood fa dekorbetétek

69 XC40 INSCRIPTION 67 Borostyán bőr kárpit, fekete tetőkárpit RD20 (opció) Bézs bőr kárpit, fekete tetőkárpit UD70 (opció) A látványos oxid vörös színben (opció) is rendelhető, bőr kárpitozású komfort ülések tág határok között mozgathatók. Tovább fokozza a kényelmet a négy irányban állítható deréktámaszt.

70

71 XC40 ÉS XC40 MOMENTUM 69 XC40 ÉS XC40 MOMENTUM. A NAGYVÁROSOK MODERN STÍLUSA A Volvo XC40 alapváltozata minden komplikációtól mentes: ez a sokoldalú svéd városi szabad időautó kvintesszenciájának legletisztultabb megtestesülése. A lényegre törő karakter jellemzi az XC40 Momentum utasterét is. A vezető-orientált kezelőszervek révén mindig Öné az irányítás, és semmi nem vonja el a figyelmét a vezetéstől. Az XC40 Momentum modellváltozat büszkén viseli a nagyvárosi életforma jegyeit. Az intelligens műszaki megoldások és a modern dizájn kombinációja még látványosabbá és magabiztosabbá teszi az autót, amely minden részletében arra született, hogy könnyebbé és sikeresebbé tegye a nagyvárosi emberek életét. Ezt a stílust képviselik a karosszériához választható normál vagy metál fényezések is. Emellett a legtöbb színhez fehér tetőfényezés, fehér külső tükörházak és fehér küllős könnyűfém keréktárcsák is rendelhetők. Az utastérben ergonómiai szempontok szerint tervezett, kényelmes ülések és modern stílusú kárpit fogadja az utasokat. A sokféle színkombináció révén minden tulajdonos egyedi ízlése szerint alakíthatja ki az XC40 Momentum belső terét. XC40 Alapfelszereltség: Külső: 17 colos könnyűfém keréktárcsák Fekete első és hátsó alvázvédő lemezek Krómozott kerettel díszített sötétszürke hűtőmaszk LED fényszórók Matt fekete integrált tetősín Rejtett kipufogócső-végek Színre fújt külső tükörházak Belső tér: 12 colos adaptív digitális műszeregység 9 colos középső érintőképernyő Alapszintű belső világítás Bőr bevonatú kormánykerék Bőr borítású váltógomb Megvilágított piperetükör a vezető oldalán City Map dekorbetétek Performance audiorendszer Textil kárpit Textil padlószőnyegek XC40 MOMENTUM Felszereltség (az alapfelszereltségen felül): Külső: 18 colos könnyűfém keréktárcsák Ezüst színű alvázvédő lemez elöl és hátul Ezüst színű integrált tetősín Fehér tetőfényezés (opció) Karosszéria színére fújt külső tükörházak Rejtett kipufogócső végek Sötétszürke hűtőmaszk krómozott kerettel Tolatóradar Belső tér: Bőr bevonatú kormánykerék alubetéttel High Performance audiorendszer Középső szintű belső világítás csomag Megvilágított piperetükör a vezető és az utas oldalán Négy irányban elektromosan állítható deréktámasz Textil padlószőnyegek Textil/műbőr kárpit Urban Grid alumínium dekorbetétek Volvo On Call A RÉSZLETES FELSZERELTSÉGÉRT KERESSE FEL HONLAPUNKAT: VOLVOCARS.HU

72 70 VOLVO XC40 MAGABIZTOS VÁROSLAKÓ Az XC40 és az XC40 Momentum minden részlete erőt és magabiztosságot sugároz. Mindkettő igazi városi szabadidőautó, skandináv stílusban. Az XC40 alapváltozata monokróm színösszeállításával a lényegre törő, sallangoktól mentes egyszerűséget testesíti meg, míg az XC40 Momentum modellváltozathoz opcióként választható fehér tetőfényezés és a belső térben kínált rengeteg színkombináció tág teret enged az egyéni stílus kifejezésének. De bármilyen színösszeállítást választ is, a modern kárpit és a konkáv Urban Grid alumínium dekorbetétek igazi luxuskörnyezetet teremtenek az utastérben. Az XC40 alapváltozata is megkapja a Volvo jellegzetes LED fényszóróit. A krómozott kerettel körülvett sötétszürke hűtőmaszk, a fekete alvázvédő lemez, a szintén fekete tetősín és a nagy méretű könnyűfém keréktárcsák jól illenek a nagyvárosi életstílushoz. A legtöbb külső színhez rendelhető fehér tetőfényezés (opció) még modernebbé teszi az XC40 Momentum megjelenését. Az XC40 Momentum a városi forgalomban mindenütt otthon érzi magát. Az orr-rész meghatározó elemei a jellegzetes alakú LED fényszórók és a nagy méretű, krómozott kerettel körülvett hűtőmaszk. Ez a modellváltozat ezüst színű integrált tetősínt kap, és opcióként fehér tetőfényezés, fehér külső tükörházak valamint 19 colos fehér küllős könnyűfém keréktárcsák is választhatók. A fényes ezüst színű hátsó alvázvédő lemez és a rejtett kipufogócső-végek révén az XC40 Momentum hátulról nézve is elegánsan robusztus benyomást kelt.

73 XC40 ÉS XC40 MOMENTUM 71 Az XC40 Momentum utastere textil/műbőr kárpittal, konkáv Urban Grid alumínium dekorbetétekkel, bőr bevonatú kormánykerékkel és textil padlószőnyegekkel. Az összkép jól tükrözi a gyönyörű skandináv dizájn lényegét. A konkáv Urban Grid alumínium dekorbetétek is hozzájárulnak az utastér kellemes és barátságos hangulatához. A műszerfal és az első ajtók gravírozott City Map dekorbetétei modern hangulatot keltenek az XC40 utasterében. A gravírozás Göteborg központját a svéd városi szabadidőautó szülőhelyét ábrázolja. A belépő modell egységesen fekete színű utastere a modern textil kárpitozású ülésekkel, a bőr bevonatú kormánykerékkel és az egyedi, gravírozott City Map dekorbetétekkel határozott és céltudatos karaktert kölcsönöz az autónak.

74 72 VOLVO XC40 Az XC40 alapváltozatához olyan metál és normál fényezéseket válogattunk össze, amelyek jól illenek az utastér fekete tónusú színvilágához. Ez a modell szériafelszerelésként 17 colos könnyűfém keréktárcsát kap, de választhat nagyobb kerekeket is. Az XC40 Momentum esetében még több fényezést és keréktárcsát kínálunk, hogy városi szabadidőautója mindenben az Ön egyedi ízlését tükröz ze. Ha például még határozottabb karaktert szeretne adni autójának, a széria 18 colos kerekek helyett opcióként 19, 20 vagy akár 21colos fekete Diamond Cut keréktárcsákat, illetve az opcionális fehér tetőfényezéshez illő fehér küllős kerekeket is választhat. 21" öt tripla nyitott küllős fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsa (opció) 20" ötküllős fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsa (917) (XC40 Momentum: opció) 19" ötküllős fekete Diamond Cut könnyűfém keréktárcsa (922) (XC40 Momentum: opció) 18" ötküllős ezüst színű könnyűfém keréktárcsa (921) (XC40 Momentum: széria, XC40: opció) 19" ötküllős fekete/fehér könnyűfém keréktárcsa (923) (opció) 17" ötküllős ezüst színű könnyűfém keréktárcsa (919) (XC40: széria)

75 XC40 ÉS XC40 MOMENTUM Fehér 711 Ezüstmetál 621 Amazon kék (Csak az XC40 Momentum modellhez) 714 Ozmiumszürke metál 717 Onyxfekete metál 019 Fekete 725 Fusion piros metál (Csak az XC40 Momentum modellhez) FEHÉR TETŐFÉNYEZÉS A legtöbb külső színhez rendelhető fehér fényezésű tetővel és külső tükörházakkal még egyedibbé és látványosabbá teheti az XC40 Momentum modellváltozatot. 714 Ozmiumszürke metál (Csak az XC40 Momentum modellhez) 717 Onyxfekete metál (Csak az XC40 Momentum modellhez) 621 Amazon kék (Csak az XC40 Momentum modellhez) 019 Fekete (Csak az XC40 Momentum modellhez) 725 Fusion piros metál (Csak az XC40 Momentum modellhez)

76 74 VOLVO XC40 Bézs textil/műbőr kárpit, bézs tetőkárpit U470 (XC40 Momentum: széria) Az XC40 alapváltozatának utastere a skandináv dizájn végletekig letisztult példája: a textil üléskárpit, a tetőkárpit és a belső burkolatok egyaránt fekete tónusúak. Az XC40 Momentum komfort üléseit látványra és tapintásra is modern benyomást keltő textil/műbőr kárpit borítja, de ha még elegánsabb környezetre vágyik, akár bőr kárpitot is választhat. A kárpitok és belső burkolatok változatos színkombinációkban rendelhetők, sőt, még a tetőkárpit is kétféle bézs, vagy opcióként fekete színben készül, így az utasteret egyéni ízlése szerint alakíthatja ki. A belső tér otthonos hangulatához a konkáv gravírozott City Map vagy szögletes Urban Grid dekorbetétek is hozzájárulnak. Fekete textil kárpit, bézs tetőkárpit R100 (XC40: széria) Fekete textil/műbőr kárpit, fekete tetőkárpit R300 (XC40 Momentum: opció) Fekete textil kárpit, fekete tetőkárpit R100 (XC40: opció) Fekete bőr kárpit, bézs tetőkárpit RD00 (XC40 Momentum: opció)

77 XC40 ÉS XC40 MOMENTUM 75 Fekete bőr kárpit, fekete tetőkárpit RD00 (XC40 Momentum: opció) Oxid vörös bőr kárpit, fekete tetőkárpit RD90 (XC40 Momentum: opció) Borostyán bőr kárpit, fekete tetőkárpit RD20 (XC40 Momentum: opció) Bézs bőr kárpit, bézs tetőkárpit UD70 (XC40 Momentum: opció) Bézs bőr kárpit, fekete tetőkárpit UD70 (XC40 Momentum: opció) City Map dekorbetétek (XC40: széria) Urban Grid alumínium dekorbetétek (XC40 Momentum: széria)

78

79 TARTOZÉKOK 77 TARTOZÉKOK. VOLVO XC40 AZ ÖN IGÉNYEI SZERINT A vadonatúj XC40 modellel könnyebbé és egyszerűbbe szeretnénk tenni az életét. Ezt a célt szolgálják a Volvo gyári tartozékai is, amelyekkel még inkább saját életmódjához igazíthatja autóját. A külső design csomaggal pedig még sportosabbá és robusztusabbá teheti az XC40 megjelenését. A csomag rozsdamentes acélból készült elemei tökéletesen illeszkednek a karosszéria formavilágához, és látványosan kihangsúlyozzák az autó nagy hasmagasságát. A hatalmas 21 colos öt triplaküllős könnyűfém keréktárcsák csak tovább erősítik ezt a benyomást. TOVÁBBI TARTOZÉKOK: VOLVOCARS.HU

80 78 VOLVO XC40 A különböző optikai kiegészítőkkel, könnyűfém keréktárcsákkal és a külső dizájn csomaggal amelyek mind a Volvo formatervezőinek munkáját dicsérik még egyedibbé teheti Volvóját. Használja ki a lehetőséget, és alakítsa kedve szerint autója külsejét. 21" ÖT TRIPLA NYITOTT KÜLLŐS FEKETE DIAMOND CUT KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA Ha az XC40-ben a sportos és robusztus külső ragadta meg leginkább, a 21 colos öt triplaküllős könnyűfém keréktárcsák is biztosan elnyerik tetszését. A fekete Diamond Cut mintájú kerekek tökéletesen illenek a svéd városi szabadidőautó letisztult formavilágához, és még inkább kihangsúlyozzák a kihívásokra kész jellegét.

81 TARTOZÉKOK 79 TETŐSPOILER Ez az elegáns tetőspoiler még inkább kihangsúlyozza a Volvo XC40 sportos és áramvonalas megjelenését. Színében a tető fényezésével harmonizál, és jól illik a külső dizájn csomag elemeihez is. KÜLSŐ DIZÁJN CSOMAG Ezzel a robusztus, de egyben sportos dizájn csomaggal még egyedibbé teheti a Volvo XC40 megjelenését. Az első és hátsó alvázvédő lemez, valamint az oldalajtók alsó díszléce rozsdamentes acélból készül, amelyek az integrált dupla kipufogócső-végekkel együtt még határozottabbá teszik a városi szabadidőautó karakterét.

82 80 VOLVO XC40 ITT MINDENNEK AKAD HELY Az XC40 könnyen igazodik tulajdonosa életmódjához: a különböző csomagrögzítő és tetőcsomagtartó tartozékokkal Volvójával szinte bármit magával vihet. Ezekkel a praktikus kiegészítőkkel még inkább kihasználhatja az autójában rejlő lehetőségeket anélkül, hogy megbontaná a karosszéria egységes formavilágát. A gyári tartozékok ugyanis a Volvo tervei alapján készülnek, így tökéletesen illeszkednek az XC40-hez, használatuk egyszerű és minőségükben is a márkától megszokott magas színvonalat nyújtják. CSOMAGTÉR ELVÁLASZTÓ RÁCS Az erős acélból készült csomagtér elválasztó rács segít megakadályozni, hogy például hirtelen fékezéskor a rögzítetlen csomagok az utastérbe csúszva sérülést okozzanak. A rács beszerelése rendkívül egyszerű, és ha nincs rá szükség, egyetlen mozdulattal a tető síkjába hajtható. CSOMAGTARTÓ SZŐNYEGEK A csomagtartó szőnyegek segítenek megvédeni az XC40 belső terét a rakodásból és szállításból eredő sérülésektől és szennyeződésektől. A megemelt peremű műanyag szőnyegről a széleken sem folyik le a víz vagy a sár, míg maga a szőnyeg az autón kívül akár locsolócsővel is tisztítható. De választhat megfordítható szőnyeget is, amelynek egyik fele kiváló minőségű textilből, másik fele pedig ellenálló műanyagból készül.

83 TARTOZÉKOK 81 TETŐCSOMAGTARTÓ Ha sportfelszerelést kell szállítania, az áramvonalas, keskeny profilú kereszttartókkal szinte bármit magával vihet. A kereszttartók néhány mozdulattal a tetősínhez rögzíthetők, majd ezekre szerelheti fel a kerékpártartót, a kajaktartót vagy más csomagrögzítő adaptert. ELEKTROMOSAN KIHAJTHATÓ VONÓHOROG A kihajtható vonóhorog mindig kéznél van, de csak akkor látható, ha szüksége van rá. A csomagtartóban elhelyezett gomb lenyomására a vonóhorog önműködően kihajlik, Önnek csak egy mozdulattal a rögzített helyzetbe kell tolnia. A vonóhorog nemcsak vontatásra, hanem különböző kerékpártartók kényelmes és egyszerű rögzítésére is használható. GUMISZŐNYEG KÉSZLET Ezekkel a tartós és ellenálló anyagból készült, rugalmas szőnyegekkel az sem gond, ha az utasok sáros vagy nedves cipővel szállnak be az autóba. A szőnyegek szorosan illeszkednek a lábtér falaihoz, így használat közben sem mozdulnak el, megemelt oldalsó peremük pedig megakadályozza, hogy a cipőkről lecsepegő víz vagy sár beszennyezze a padlókárpitot. SÁRFOGÓK Az XC40-hez tervezett gyári sárfogókkal a kerekek kevésbé verik fel a sarat az autó oldalára, és esős időben a hátsó vízfelverődést is csökkentik.

84 82 VOLVO XC40 VOLVO AJÁNDÉKTÁRGY KOLLEKCIÓ Kollekciónkban svéd kristályüveg termékeket, bőrtáskákat, ruházati cikkeket, órákat és még sok más Volvo ajándéktárgyat találnak a márka rajongói. A teljes választékért keresse fel honlapunkat: collection.volvocars.com

85 AJÁNDÉKTÁRGYAK 83 SVÉD IDŐSZÁMÍTÁS A Volvo Cars dizájn csapata most először tervezett karórát, amely a gyár autóihoz hasonlóan a kifinomult skandináv dizájn jegyében született, és a Volvo ajándéktárgy kollekció egyik legszebb darabja. A ZENE MINDENHOVÁ ELKÍSÉRI A Harman Kardon Soho vezeték nélküli fejhallgató elegáns megjelenése kivételes hangminőséggel párosul. A fejhallgató a legtöbb Bluetooth kompatibilis lejátszóval működik, összehajtva pedig egészen kis helyen elfér. UTAZZON ELEGÁNSAN A Volvo által tervezett bőr kézitáska a híres svéd Sandqvist bőrdíszmű gyárában készült. A táskához illő bőr hitelkártyatartó és a szintén bőr útlevéltok finom eleganciát sugároz. Fekete vagy világosbarna színben rendelhető.

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV

CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV CITROËN C3 AIRCROSS ÚJ KOMPAKT SUV A KOMPAKT SUV A CITROËN C3 AIRCROSS friss és eredeti megjelenésének köszönhetően egyedi színfolt a SUV modellek világában. A karosszériát robusztussá teszi a magasan

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL

MINDEN ÚJ ÖTLET HÁTTERÉBEN EGY KIHÍVÁS ÁLL IFC DO NOT PRINT 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 1 1 2 2 3 5 2 4 3 16 17 SKYACTIV TECHNOLOGY 18 19 6 1 7 5 2 4 3 8 20 21 A LEGBIZTONSÁGOSABB TARTÓZKODÁSI HELY AZ ÚTON Minden általunk gyártott Mazda számos

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése

Részletesebben

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót. 2 Lelkesítő hangulat Az Auris különleges változata, a Freestyle tökéletesen testesíti meg a lelkesítő érzést, ami az ismeretlenbe vezető úton fogja el az embert. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal,

Részletesebben

DRIVE TOGETHER MAZDA 3

DRIVE TOGETHER MAZDA 3 DRIVE TOGETHER MAZDA 3 Bemutatjuk a vadonatúj Mazda3 modellt. Az új korszak első hírnökét, ami új szintre emeli az autó és vezetője egységét, amit csak egy Mazdában érezhetsz igazán. Ahogy megjelenik.

Részletesebben

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK COROLLA SEDAN MINDEN ÉLETSTÍLUSHOZ Az eredeti Toyota tartozékokkal saját igényeihez és életstílusához formálhatja az új Corolla Sedant méghozzá anélkül, hogy kompromisszumot kellene kötnie a praktikum

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

A vadonatúj XC60_MY18_V0.indd 1 _00XMV_XC60_MY18_HUhu.indd : :47

A vadonatúj XC60_MY18_V0.indd 1 _00XMV_XC60_MY18_HUhu.indd : :47 A vadonatúj Innováció az emberekért Svédország szülöttei A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét. Minden

Részletesebben

Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA DRIVE-E INTELLISAFE SENSUS INSCRIPTION BELSŐ TÉR KERÉKTÁRCSÁK KÁRPITOK

Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA DRIVE-E INTELLISAFE SENSUS INSCRIPTION BELSŐ TÉR KERÉKTÁRCSÁK KÁRPITOK Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E INSCRIPTION 12 14 16 18 FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK 22 24 26

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

A COROLLA ÚJ KORSZAKA

A COROLLA ÚJ KORSZAKA ÚJ ÚJ COROLLA 3 A COROLLA ÚJ KORSZAKA 12 évnyi sikeres szereplés után most búcsút mondunk az Auris névnek. Az Aurist átnevezzük Corollának ezzel is jelezve, hogy új, izgalmas korszak kezdődik a világ

Részletesebben

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B, Kiadás dátuma: 2017.

S P O T L I G H T Honda Motor Europe Limited Magyarországi Fióktelepe 2040 Budaörs, Törökbálinti utca 25/B,  Kiadás dátuma: 2017. SPOTLIGHT KERÜLJÖN A KÖZÉPPONTBA! Lépjen ki a szürke hétköznapok világából, és válassza a Jazz új, Spotlight különkiadását, mellyel kifinomult módon fejezheti ki egyéniségét. A Spotlight változat egyedülállóan

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

VOLVO XC70 801 724 1878/1089 1604 ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA INTELLISAFE DRIVE-E SENSUS MINDEN BELEFÉR BELSŐ TÉR

VOLVO XC70 801 724 1878/1089 1604 ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA INTELLISAFE DRIVE-E SENSUS MINDEN BELEFÉR BELSŐ TÉR VOLVO XC70 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E MINDEN BELEFÉR 12 14 16 18 FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK 22 24 26

Részletesebben

Volvo modellválaszték

Volvo modellválaszték Volvo modellválaszték Innováció az emberekért Svédország szülöttei. A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét.

Részletesebben

Tartalom 42 Öné a választás

Tartalom 42 Öné a választás Tartalom Volvo V90...12 Külső megjelenés...14 Belső tér...16 Sokoldalúság...20 Sensus...22 IntelliSafe...28 Drive-E...36 Futómű...40 A Volvo élmény...42 Öné a választás Hajtásláncok...44 Felszereltségi

Részletesebben

A VADONATÚJ V90_16w24_V0.indd 1 _00JE0_V90_16w24_HUhu.indd : :27

A VADONATÚJ V90_16w24_V0.indd 1 _00JE0_V90_16w24_HUhu.indd : :27 A VADONATÚJ Innováció az emberekért Svédország szülötte A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét. Minden

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort.

Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakok lehúzva, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba ittai megtestesülése vagyok.

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI NYOMTATÁS VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL TELJESÍ TMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZT RÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS Egy autó. Számtalan lehetőség. Hatással lesz Önre! Az új generációs Hyundai i20 megérkezett. Egy autó, amely

Részletesebben

Innováció az emberekért

Innováció az emberekért Innováció az emberekért Svédország szülöttei A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét. Minden modellünk,

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN

SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN OPEL Mokka SUV EGY ÚJ DIMENZIÓBAN A Mokka egyszerűen hozza a formáját. Öt személyt kényelmesen befogad, az opcionális FlexFix kerékpártartón pedig akár három kétkerekű is elhelyezhető. Bármilyen is legyen

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN

MAZDA 3 SPORT MACHINE SZÜRKE METÁL SZÍNBEN Felfedezzük a városokat és a kanyargós vidéki utakat. Belesimulunk a kanyarokba, majd felpörgetjük a motort. Az ablakokat lehúzzuk, hangosan szól a rádió, célunk a végtelen. A Jinba Ittai megtestesülése

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32

Autós rejtett kamera a Mio-tól. Írta: Mio május 08. szerda, 08:32 Az autós navigációk és fedélzeti kamerák vezető gyártója, a Mio örömmel mutatja be legújabb kameráit, a MiVue J sorozat tagjait. A diszkrét, kijelző nélküli design még jobb vezetési élményt nyújt: a kamera

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel.

AZ ÖN ÚJ CIVICJE. A képen egy négyajtós Civic 1.5 i-vtec látható Executive felszereltséggel, Polished Metal Metallic fényezéssel. 4 AJTÓS AZ ÖN ÚJ CIVICJE A műszakilag és esztétikailag egyaránt teljesen megújult négyajtós Civic egyértelmű bizonyíték a Honda innováció melletti elkötelezettségére. Letisztult, sportos vonalvezetésével

Részletesebben

Az új TARTOZÉKOK _00EWK_ACC_S90_FOLDER_MY17_V0.indd 1 _00EWM_ACC_S90_FOLDER_MY17_HUhu.indd : :04

Az új TARTOZÉKOK _00EWK_ACC_S90_FOLDER_MY17_V0.indd 1 _00EWM_ACC_S90_FOLDER_MY17_HUhu.indd : :04 Az új TARTOZÉKOK Optikai kiegészítőink segítségével saját ízléséhez és igényeihez igazíthatja az S90 fényűző megjelenését. AZ ALKOTÁS MŰVÉSZETE Volvo S90. Pont, ahogy Ön szereti. Akárhonnan nézi, az új

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Innováció az emberekért

Innováció az emberekért Innováció az emberekért Svédország szülöttei A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét. Minden modellünk,

Részletesebben

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. Titanium Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. Titanium Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ FIESTA 2018-as modellév - 2017/4. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 035 000 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6-4 585 000 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 295 000 Ft 1.0l Ecooost (100LE)

Részletesebben

A VADONATÚJ. Cross Country

A VADONATÚJ. Cross Country A VADONATÚJ Cross Country Innováció az emberekért Svédország szülötte A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét.

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo

Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Motor típus Benzin Turbo Benzin Turbo Benzin Turbo 4 AJTÓS Váltó manuális (6 fok) manuális (6 fok) manuális (6 fok) Listaár regisztrációs adóval (Ft) 6 799 000 7 399 000 8 199 000 Metálfényezés (Ft) 130 000 130 000 130 000 CVT (fokozatmentes) automata

Részletesebben

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat:

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: FORD FOCUS RS 2018-as modellév - 2017/5 Érvényes: 2017 október 1-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós RS 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 180 000 Ft RS + 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 13 465

Részletesebben

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból.

ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. ÚJ PRIUS A Hybrid ikon. Újból. Új Prius DINAMIKUS, KIFINOMULT, HATÉKONY Ahogyan az első Prius újraírta az autóipari szabályokat 1997-ben, úgy emeli a vadonatúj modell az úttörő Hybrid technológiát új csúcsokra:

Részletesebben

Önvezető autók. Gondos Bálint. Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Beágyazott és mobil informatika szakirány

Önvezető autók. Gondos Bálint. Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Beágyazott és mobil informatika szakirány Önvezető autók Név: Gondos Bálint Dátum: 2015-11-30 2015-11-30átu Gondos Bálint Óbudai Egyetem Neumann János Informatikai Kar Beágyazott és mobil informatika szakirány A megoldott probléma: A teljesen

Részletesebben

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. ST-Line Technology* Titanium Technology

ÚJ FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. Business Technology. ST-Line Technology* Titanium Technology ÚJ FIESTA 2018-as modellév - 2017/5. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 035 000 Ft 1.5l TDCi (85LE) M6 Euro6-4 585 000 Ft 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 295 000 Ft usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

Vágyj arra, amire szükséged van

Vágyj arra, amire szükséged van Vágyj arra, amire szükséged van Mindannyian próbáljuk egyensúlyban tartani a munkánkat és a szabadidőnket. A X-MAX 300 pedig képes könnyebbé, egyszerűbbé és élvezetesebbé tenni minden napot. A motorkerékpár

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés AYGO Merész és stílusos formaterv Személyre szabható megjelenés Kicsi, mégis tágas Igazi vezetési élmény mérsékelt költségekkel x 100%-ban igazi Aygo. Mindent tartalmaz, amire szükséged van: üde, vidám,

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

hivatalos árlista CT 200h Érvényes: augusztus 23-tól visszavonásig

hivatalos árlista CT 200h Érvényes: augusztus 23-tól visszavonásig hivatalos árlista CT 200h Érvényes: 2017. augusztus 23-tól visszavonásig CT 200h elegance SFX: 17 LISTAÁR: 9 000 000 Ft KEDVEZMÉNYES ÁR: 7 900 000 Ft ÁRELŐNY: 1 100 000 Ft Tempomat Halogén fényszóró Intelligens

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Használati útmutató 1/5. 1) Termékleírás. A termék részei:

Használati útmutató 1/5. 1) Termékleírás. A termék részei: 1/5 1) Termékleírás A beep&park /keeper egy olyan első és hátsó tolatóradar, amely egyben védi is parkoló járművét más autósok figyelmetlen parkolási manőverei ellen. A termék részei: Ellenőrző kijelző

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

COROLLA COROLLA HATCHBACK ÉS TOURING SPORTS TARTOZÉKOK

COROLLA COROLLA HATCHBACK ÉS TOURING SPORTS TARTOZÉKOK COROLLA COROLLA HATCHBACK ÉS TOURING SPORTS TARTOZÉKOK TARTOZÉK KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK TOVÁBBI TARTOZÉKKÉNT RENDELHETŐ KERÉKTÁRCSÁK 16" ezüst színű könnyűfém keréktárcsák 17" fekete könnyűfém keréktárcsák

Részletesebben

AZ ÚJ XC60 A KOMPAKT SPORTTEREPJÁRÓ VOLVO XC60 6

AZ ÚJ XC60 A KOMPAKT SPORTTEREPJÁRÓ VOLVO XC60 6 AZ ÚJ XC60 A KOMPAKT SPORTTEREPJÁRÓ VOLVO XC60 6 Az életmódja azt diktálja, hogy sportterepjáróval autózzon; a szíve azt súgja, hogy egy divatos és a vezetési élményre összpontosító autót válasszon. Ha

Részletesebben

Civic MOTOR 2.0 VTEC TURBO

Civic MOTOR 2.0 VTEC TURBO Öt év várakozás után 2015-ben érkezik az egyik leginkább várt kompakt szegmens sportmodell, az új Honda Civic Type R. A korábbi rendkívül sportos Type R modellek karakterét követve, illetve a modell összteljesítményét

Részletesebben

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság

Tejes megújulás, még nagyobb szabadság Tejes megújulás, még nagyobb szabadság A Xenon az új TATA Pick up, egyszerûen csodálatos! A kiváló minõségû, nagy teljesítményû, rendkívül takarékos turbódízel common rail 2.2 Dicor motor, lenyûgözõ egyedi,

Részletesebben

A LEGENDA V I S S Z A T É R

A LEGENDA V I S S Z A T É R A LEG 2 ENDA VISSZATÉR 3 4 AUT ÉREZZE AZ ÓT! 5 A LÉ 6 2000GT 1967 A40 1978 LEKKészüljön fel, mert egy legenda visszatér. Több mint 50 évnyi, gazdag múltjára alapozva az új Toyota GR Supra a márka eddigi

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

autó Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát!

autó Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát! Kia Sportage 2.0 CRDi AT 4WD Jó barát! Hosszú-hosszú várakozás után végre szerkesztőségünkbe érkezett a 2010-ben bemutatott új Sportage kétliteres dízel verziója négykerék-meghajtással és automata váltóval.

Részletesebben

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk!

ÚJ FORD KUGA VIGNALE as modellév /3. Érvényes: december 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! ÚJ FORD KUGA VIGNALE A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor Listaár 4WD 1.5l EcoBoost 182LE S6 A6 11 815 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 M6 12 070 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 180LE S6 Powershift automata

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 059 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE

Részletesebben

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? 2 A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN? Elegáns, kiegyensúlyozott és harmonikus. Mégis, a Giulia latin vonalvezetése és pajzs alakú hűtőrácsa megkülönbözteti az összes többi modelltől. Ez az Alfa Romeo stílus.

Részletesebben

Motor A 200 CDI Limuzin

Motor A 200 CDI Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor A 200 CDI Limuzin Design-változat "Style" kivitel Egyedi modellek & csomagok Szín Déltengerkék metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

CLA-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei CLA-osztály extrafelszereltségei CLA felár ellenében rendelhető felár nélkül rendelhető S széria - nem rendelhető CLA 220 CDI CLA 180 CLA 200 CLA 250 Forint-ár (bruttó) 295 HUF/EUR árfolyamon Kód Megnevezés

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide

SCANIA AUTÓBUSZOK. Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA AUTÓBUSZOK Bemutatkozik a Scania Citywide SCANIA CITYWIDE 2-3 Átveszi a vezetést a városi versengésben Napjainkban a világ népességének több mint fele városokban él, és a városiasodás folyamata

Részletesebben

LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4

LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4 2016 LADA Granta LADA Kalina LADA 4x4 modellek 2016 A LADA márkanévhez mindenkinek fűződik egy kedves élménye. Egyegy családi kirándulás alkalmával gyerekként ültünk az ezerkettesünk hátsó ülésén, néhányan

Részletesebben

SAAB használt autó katalógus

SAAB használt autó katalógus SAAB használt autó katalógus Tartalom Felszereltség szintek, változatok...3 Saab 9-3 3/5 ajtós 1998-2002...4 Saab 9-3 Kabrió 1998-2003...5 Saab 9-5 Sedan 1998 2001, Combi 1999 2001...6 Saab 9-5 Sedan 2002

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Az Új. & V40 Cross Country

Az Új. & V40 Cross Country Az Új & V40 Cross Country Innováció az emberekért Svédország szülötte. A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

NISSAN MICRA Modellév 2018

NISSAN MICRA Modellév 2018 NISSAN MICRA Modellév 2018 Intelligens 360 fokos parkolókamera Az Intelligens 360 fokos parkolókamerarendszer négy kamera segítségével virtuális felülnézetben jeleníti meg az autót és környezetét, valamint

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

& V60 Cross Country V60_MY17_V0.indd 1 _00J80_V60_16w17_V0_HUhu.indd : :41

& V60 Cross Country V60_MY17_V0.indd 1 _00J80_V60_16w17_V0_HUhu.indd : :41 & V60 Cross Country Innováció az emberekért Svédország szülötte. A Volvo Carsnál a fejlesztés soha nem áll meg de az innováció mégsem öncélú, hanem azért születik, hogy jobbá tegye a felhasználó életét.

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

FT FT FT FT FT FT

FT FT FT FT FT FT Új FORD FOCUS Alapfelszereltség és opciók 2019-es modellév Érvényes: 2018. augusztus 20-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Biztonság és védelem Trend Technology Business Titanium ST-Line Vignale

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 TX

Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 TX Modellek 1.6 1.6 CE 1.6 TE 1.6 T Bruttó listaár (Ft) 4 429 900 4 779 900 4 869 900 5 379 900 Kedvezmény (Ft) 430 000 400 000 400 000 400 000 Bruttó kedvezményes ár (Ft) 3 999 900 4 379 900 4 469 900 4

Részletesebben

Megérkezett a Ssangyong Tivoli!

Megérkezett a Ssangyong Tivoli! 2 Megérkezett a Ssangyong Tivoli! Sokszáz millió eurós beruházás, 4 évnyi fejlesztés, vadonatúj moduláris padlólemez, sportos és fiatalos dizájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj motorok és kiemelkedő

Részletesebben