VOLVO XC / ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA INTELLISAFE DRIVE-E SENSUS MINDEN BELEFÉR BELSŐ TÉR

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VOLVO XC70 801 724 1878/1089 1604 ÜDVÖZÖLJÜK AZ UTASTÉRBEN AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA INTELLISAFE DRIVE-E SENSUS MINDEN BELEFÉR BELSŐ TÉR"

Átírás

1

2 VOLVO XC70 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E MINDEN BELEFÉR FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK / TARTOZÉKOK A VOLVO ÉLMÉNY MŰSZAKI ADATOK SZÍNEK

3 ÜDVÖZÖLJÜK 01 NEVÜNK: VOLVO CARS. MOTTÓNK: ELSŐ AZ EMBER Hogyan tehetnénk az Ön életét könnyebbé, egyszerűbbé és kényelmesebbé? Hazánk: Svédország. Ezért lételemünk a skandináv dizájn, amely mindig az embert helyezi a középpontba, azt, aki használni fogja a tárgyat. Autóink tervezésénél is mindig ezt a filozófiát követtük, és követjük ma is. Mérnökeink előtt csak az a cél lebeg, hogy hogyan tehetnénk a felhasználó életét könnyebbé, egyszerűbbé és kényelmesebbé. Így míg más autógyártók sokszor a technológiából indulnak ki, és annak korlátai közé próbálják szorítani az embert, a Volvónál Önnek tervezzük autóinkat. Nálunk a forma a funkciót követi, és ha egy autót kívül-belül az emberek számára tervezünk, az egyben szép is lesz. Fontosnak tartjuk, hogy autóink látványa és vezetésük élménye nap mint nap jó kedvre derítse. Ez a dizájn-filozófia 88 éves történetünk során számos újításhoz vezetett. Gondoljon csak a három pontos biztonsági övre. Tudta-e, hogy 1959-ben a Volvo találmányaként jelent meg a piacon? Közel hat évtizeddel később pedig már azon munkálkodunk, hogy a jövő autói maguk előzzék meg az ütközéseket. Rövidebb távú célunk az, hogy 2020-tól az új Volvókban senki se szenvedjen súlyos vagy halálos kimenetelű balesetet. Ezirányú fejlesztéseink egy része már a mai Volvókban is elérhető. Ezzel párhuzamosan néhány fontos környezeti problémát is megoldottunk ban mi fejlesztettük ki a Lambda-szondát, amellyel lehetővé vált a motorok károsanyag-kibocsátásának jelentős csökkentése miközben nőtt a teljesítményük, és javult a hatékonyságuk is. Ma szinte minden benzinmotorban ott van a Lambda-szonda, a világ bármely márkájáról legyen is szó. Mert az innováció kezdettől fogva a Volvo Cars elválaszthatatlan része.

4 Svédországban a jó dizájn nem luxus, hanem a mindennapi élet része

5 A folyamatos újítás elválaszthatatlan a Volvótól. Mindez persze saját gyökereinkből is fakad. Abból, hogy Svédország kis lélekszáma ellenére is számos kreatív elmét adott a világnak. Mert mi tudjuk, hogy az igazi kreativitáshoz hinnünk kell magunkban és abban, ahogyan dolgozunk függetlenül attól, hogy mások hogyan vélekednek ugyanerről. Vessünk csak egy pillantást az üléseinkre. A hatvanas évek elején a Volvo göteborgi tervezői konzíliumra hívtak össze néhány ortopéd sebészt. A doktorok először nem is értették, mit akarhat tőlük egy autó-tervező csapat mert addig egyetlen autógyár sem kérte ki tanácsukat az ülések tervezéséhez. Az orvosokkal való együttműködés nyomán olyan ergonómiai szempontok szerint tervezett üléseket fejlesztettünk ki, amelyek szinte a kényelem szinonimájává tették a Volvo márkát. A skandináv kézművesekhez hasonlóan autóinkhoz mi is csak a legjobb alapanyagokat használjuk. Az utasteret körülvevő biztonsági cellát ezért különlegesen erős bóracélból készítjük, az utastéren belül pedig csak természetes és hiteles eredetű anyagokat használunk. Nem azért, mert most éppen ez a divat, hanem azért, mert ezek nemcsak kellemesebbé, de egészségesebbé is teszik a belső környezetet. Számunkra természetes, hogy mindig tökéletes élményben részesítsük Önt és utasait. Mert Svédországban a jó dizájn korántsem luxus, hanem a mindennapi élet szerves része.

6 VOLVO XC70 A VOLVO XC70 BÁTRAN SZEMBENÉZ AZ AKTÍV ÉLETMÓD KIHÍVÁSAIVAL Sokoldalú és robusztus luxuskombi azoknak, akik a városi aszfalton túl sem akarnak lemondani a kifinomult eleganciáról. Ha a munkájához tágas és elegáns kombira van szüksége, szabad idejében Ön is szeret kimozdulni a városból. És van, amikor a kalandvágy olyan helyekre viszi, ahová városi autó már nem merészkedik. Azt gondoltuk: miért ne tervezhetnénk olyan autót, amely az aszfalton túl is hű társa lehet? A gondolatot tett követte, és megszületett ez a semmitől vissza nem riadó, robusztus kombi, amely kényelmével és eleganciájával a luxuslimuzinokkal vetekszik. Persze volt mire építenünk. A mai XC70 elődjét, a V70 Cross Country-t 1997-ben mutattuk be, amikor ez a maga nemében páratlan, úttörő jellegű autó volt. Egy egészen új piaci szegmens létrehozásában működtünk közre, amire máig büszke vagyok emlékezik vissza Lex Kerssemakers, a Volvo egyik alelnöke, aki annak idején az XC projekt szellemi atyja volt. Az XC modellek fejlesztésekor mindig arra törekszünk, hogy olyan rendkívül kényelmes és sportosan dinamikus országúti autókat hozzunk létre, amelyek terepen is kiválóan megállják helyüket. A mai XC70 is ezeket a hagyományokat követi, de többre képes, mint bármelyik elődje: ereje és ellenállóképessége hűen tükrözi robusztus megjelenését miközben kifinomultsága ugyanúgy ámulatba ejt. Sokoldalú kombi azoknak, akik a természetben éppúgy otthon érzik magukat, mint a nagyváros forgatagában.

7 Az AWD modellekben kínált összkerékhajtással és lejtmenet vezérléssel új utak nyílnak meg Ön előtt. A VOLVOCARS.HU HONLAPON MEGTALÁLJA AZ ÖNHÖZ LEGKÖZELEBBI VOLVO MÁRKAKERESKEDŐT IS

8 VOLVO XC70 VOLVO XC70. A LÁTSZAT NEM CSAL

9 AZ ÖN ÚJ AUTÓJA 07 Az XC70 megjelenésével is büszkén hirdeti kalandvágyó természetét. A széles, méhkaptár-szerű hűtőmaszk, a nagy Volvo embléma és az első lökhárítók legszélére helyezett nappali menetjelző lámpák rendkívül határozottá teszik az autó karakterét, míg az ezüst színű díszítő betétek a felszín mögött rejlő finom eleganciára utalnak még akkor is, ha néha sár fedi őket. A hátsó szélvédő mentén felfutó lámpatestek régóta a Volvo kombik jellegzetességei, de az XC70 LEDes fénycsíkja még könnyedebbé teszi a látványos fénykeretet. Az XC70 egyszerre kelti az elegancia és a rátermettség benyomását. Jól illik egy luxusszálloda bejárata elé de egy erdei kempingbe is, és sehol sem hagy kétséget afelől, hogy felső kategóriás luxusautó. Mint ahogy afelől sem, hogy nem riad vissza, ha elfogy alóla az országút. A látványos fenéklemezek egyenetlen utakon is védik az alvázat, az egész karosszérián körbefutó fekete védőburkolatok pedig jól ellenállnak a kisebb kőfelverődéseknek. És ami még ennél is izgalmasabb: a Volvo XC70 terep-képességeivel többszörösen is beváltja a robusztus látvány keltette ígéretet. A nappali menetjelző lámpák, a méhkaptár mintázatú hűtőrács és a matt ezüst színű díszítő betétek modern és elegáns megjelenést kölcsönöznek a Volvo XC70-nek. Az X70 formavilágáról bővebben is olvashat a VOLVOCARS.HU honlapon.

10 VOLVO XC70 A Volvo XC70-et kívül-belül úgy terveztük, hogy mindig kényelmesen és biztonságban célba érjen bármilyen úton és bármilyen időben. A svéd teleken edzett mérnökeink jól tudják, milyen fagyos hidegben útnak indulni. Ezért az XC70 nem csak fűthető üléseket, hanem fűthető kormányt és első szélvédőfűtést is kínál. Így nem kell többé a hidegben fagyoskodva kaparni a szélvédőre fagyott jeget: egyetlen gombnyomás, és pillanatok alatt felolvad a szélvédőkre és a külső tükrökre fagyott jég. Eközben kényelmesen hátradőlhet a kellemesen meleg ülésben, és a fűthető kormányon elgémberedett ujjai is hamar felmelegszenek. Ha pedig nagy melegben autózik, az automatikus klímaberendezéssel és a szellőztetett ülésekkel hosszú utazás után is felfrissülten ér célba.

11 SKANDINÁV LAKBERENDEZÉS NÉGY KERÉKEN

12

13 AUTÓ MINDEN ÉVSZAKRA 11 Mindig a legjobb helyekre a legnehezebb eljutni. De van, akinek mindig sikerül A svédek azt szokták mondani: rossz időjárás nem létezik, csak rosszul megválasztott öltözet. És szerintünk ez az autókra is igaz. Ezért Volvóinkban mindig a legkorszerűbb technológiákat alkalmazzuk, hogy bárhová, bármilyen utakon és bármilyen időben eljuthasson velük. Mintha a Volvo is az öltözet része lenne méghozzá rendkívül sokoldalú, de mindig végtelenül elegáns. Ha összkerékhajtású erőátvitelt választ, az XC70 épp olyan természetesen gyűri maga alá az erdei földutakat, mint a nagyvárosi aszfaltot, és nagy hasmagasságának köszönhetően az egyenetlen utakkal is könnyedén megbirkózik. Az összkerékhajtású modelleken elérhető lejtmenet vezérlés pedig a meredek lejtőkön is maximális stabilitást biztosít, méghozzá úgy, hogy a gázadagolást és a fékeket is az elektronika vezérli, Önnek csak kormányoznia kell. Az XC70 robusztus képességei azonban korántsem jelentik azt, hogy kompromisszumot kellene kötnie a menetdinamika és a kényelem terén. Épp ellenkezőleg: a több ezer órán át tartó gyári menetpróbák során tökéletesített futómű-hangolás révén az XC70 az országúton is ugyanilyen magabiztos, és minden helyzetben készségesen reagál a vezető utasításaira. De legjobb, ha minderről személyesen győződik meg jelentkezzen be tesztvezetésre, és már az első kilométereken meg fogja érteni, miért vagyunk büszkék az XC70-re.

14 Különleges kapcsolat. A Volvo On Call révén korábban nem látott módon kapcsolódhat autójához autója pedig a külvilághoz. (Ez az opció és a hozzá kapcsolódó szolgáltatások Magyarországon jelenleg nem rendelhetők.) A rendszer lelke egy okostelefon-alkalmazás, mellyel akárhonnan ellenőrizheti autóját, és kommunikálhat is vele. Ez nagyon praktikus például olyankor, amikor már előre befűtött autóba akar beszállni. Az online használathoz a csomag beépített modemet és külön SIM-kártya aljzatot tartalmaz. A Volvo On Call emellett vészhelyzetekben is nagy segítség lehet. A műszerfalon elhelyezett de az első utasülésből is könnyen elérhető On Call gomb az autómentőt kapcsolja, míg az SOS gomb azonnali kapcsolatot teremt a Volvo Cars kríziskezelő csapatával. Ha pedig a jelek arra utalnak, hogy Ön balesetet szenvedett (például valamelyik légzsák aktiválódott), a jármű önműködően értesíti a központot, és a GPS vevő segítségével megadja pozícióját is. Ilyenkor munkatársunk a beépített telefonon keresztül megpróbál kapcsolatba lépni az utasokkal. Ha nem kap választ, azonnal értesíti a mentőket. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.COM

15 SENSUS 13 Kapcsolat ember és gép között A Volvo Sensus az autóval és a digitális világgal való intuitív kommunikáció átfogó rendszere, amellyel út közben is elérhetővé válnak az on-line szolgáltatások. A Sensus Connect internetes szórakoztató és információs központtá alakítja a középkonzol kijelzőjét: böngészhet rajta a weben vagy olyan alkalmazásokat is letölthet, mint a Stitcher vagy a TuneIn. A Sensus Connect hozzáférést biztosít számos on-line térképhez és útvonaltervezőhöz, az opcionális Sensus Navigation pedig teljes körű címkeresést, útvonaltervezést és -vezetést, valamint 3D-s térképeket kínál akkor is, ha az internet nem elérhető. A Sensus koncepcióban az autó és vezető közötti kommunikáció szerves része a zenehallgatás is. Ezért született meg a Premium Sound audiorendszer, amelynek kifejlesztésében a Harman Kardon működött közre. Az új generációs Dirac Live hangprocesszortechnológiájára épülő erősítőhöz 12 kiváló minőségű hangsugárzó csatlakozik, amelyek az autó minden utasa számára tökéletes térhatást és fantasztikus hangzást nyújtanak, különösen a mély hangtartományban. És hogy kedvenc zenéi mindig kéznél legyenek, a rendszerhez szinte bármilyen külső lejátszó is csatlakoztatható. A látványos digitális műszeregység szintén a hatékony kommunikációt szolgálja. A háromféle beállítás Elegance, Eco és Performance nem csupán a műszerfal, és vele együtt a középkonzol kijelzőjének színvilágát módosítja, hanem azt is, hogy mely információk kerülnek előtérbe. Így mindig azokra az adatokra összpontosíthatja a figyelmét, amelyek az adott vezetési helyzetben a legfontosabbak. De a tervezők nem csupán a digitális kijelzőkre és internetes alkalmazásokra koncentráltak: ugyanilyen figyelmet szenteltek az olyan hagyományos kezelőszerveknek, mint például a többfunkciós kormánykerék vagy a mára klasszikussá vált lebegő középkonzol kapcsolópultja, rajta az ember alakú klímaszabályzóval. Sötétben a kapcsolókat sejtelmes fény világítja meg, sőt egyes automata sebességváltós modelleknél még a váltókarhoz is rendelhet megvilágítást.

16 VOLVO XC70 Volvo Cars: az intuitív biztonság. Autóján belül és azon kívül is Jövőképünk: olyan autókat tervezni, amelyek soha nem ütköznek. A Volvo Cars a génjeiben hordozza a biztonság iránti elkötelezettséget. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint hogy a világ úttörő életmentő technológiái közül több is a Volvo találmánya volt mint például a hárompontos biztonsági öv, amelyet az emberiség egyik legfontosabb újításaként tartanak számon. És ezt igazolja ambiciózus jövőképünk is: olyan autókat akarunk tervezni, amelyek soha nem ütköznek. Rövidebb távú célunk az, hogy a 2020-tól gyártott új Volvókban senki se szenvedjen halálos vagy súlyos sérüléssel járó balesetet. Az Ön és a többi közlekedő biztonsága felett őrködő átfogó rendszereinknek az IntelliSafe nevet adtuk. Ezek az intuitív biztonsági technológiák ott vannak az Ön Volvójában is, és folyamatosan ügyelnek arra, hogy Ön és utasai a lehető legnagyobb biztonságban legyenek. Az IntelliSafe technológiák azonban nem csak a Volvók utasait védik: filozófiánkból következően a többi közlekedő biztonságát is szem előtt tartjuk. Ezért fejlesztettük ki például az 50 km/h sebességig működő City Safety koccanásgátló rendszert, amely önműködően vészfékezésbe kezd, ha Ön nem reagál időben a Volvója előtt hirtelen megálló vagy lelassuló autóra. A City Safety akkor is működésbe lép, ha váratlanul gyalogos vagy kerékpáros kerülne a Volvo elé. Nagyobb sebességnél a teljes körű automatikus fékezéssel kibővített ráfutásra figyelmeztető rendszer vészjelzése figyelmeztet a veszélyesen közeli járművekre nappali fényben és éjszaka egyaránt. Nappal a gyalogos és kerékpáros felismerés funkció is aktív, és a figyelmeztető lámpa akkor is kigyullad, ha gyalogos vagy Önnel egy irányban haladó kerékpáros kerül az autó elé. Ha Ön még ekkor sem reagál a veszélyes helyzetre, a rendszer önműködően vészfékezésbe kezd, hogy elkerülje az ütközést, vagy legalább csökkentse annak erejét. Az IntelliSafe rendszerek vezetőt támogató funkciói egyfajta hetedik érzékként működnek, és figyelmeztetnek a potenciális veszélyekre. A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer beépített kamerái például folyamatosan figyelik az útburkolati jeleket, és ha az autó indokolatlanul kisodródik a forgalmi sávból, a rendszer jelzi a veszélyt. A kamerák emellett a közlekedési jelzőtáblákat is felismerik, így a műszerfalról bármikor leolvasható az éppen érvényes sebességkorlátozás vagy más fontos figyelmeztetés. Az adaptív tempomattal akkor sem kell fékeznie, ha az Ön előtt haladó jármű lassabban halad, mint a beállított utazósebesség a radaros érzékelő időben észleli a másik autót, és mindaddig csökkenti a sebességet, amíg ismét szabaddá nem válik az út. Az automata sebességváltós modelleken az adaptív tempomat 30 km/h sebesség alatt is képes tartani a beállított követési távolságot, sőt, az araszoló városi forgalomban akár álló helyzetre is le tudja lassítani az autót. Az automatikus távolsági fényszóró további feladatot vesz le a vezető válláról: éjszakai vezetésnél nem kell arra figyelnie, hogy a reflektor ne vakítsa el a többi autóst, mert a rendszer a kellő időben önműködően tompított fényre vált, majd visszakapcsolja a távfényt. Egy másik IntelliSafe technológia és a Volvo XC70-ben az alapfelszereltség része az elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC), amely kicsúszás esetén önműködően stabilizálja az autót. Méghozzá úgy, hogy Ön legtöbbször észre sem veszi. Mert az IntelliSafe technológiák lényege éppen az, hogy még természetesebbé tegyék a vezetési élményt, miközben a háttérből igyekeznek kiszűrni minden kockázatot.

17 A City Safety koccanásgátló rendszer segít elkerülni a ráfutásos ütközéseket. Ha a Volvo előtt haladó másik jármű hirtelen fékez vagy megáll, és a vezető nem reagál időben, az IntelliSafe rendszer részét képező City Safety önműködően vészfékezésbe kezd. A rendszer 50 km/h sebességig aktív, és ha a két jármű relatív sebessége nem haladja meg a 15 km/h-t, képes teljesen elkerülni az ütközést de minden más esetben is jelentősen csökkenti a becsapódás erejét. A Volvo a többi közlekedőre is gondol, ezért a teljes körű fékezéssel kiegészített gyalogos és kerékpáros felismerés is az alapfelszereltség része. Ha hirtelen gyalogos lép az autó elé, vagy egy vele egy irányban haladó kerékpáros kerül az útjába, de a vezető mégsem reagál, az elektronika önműködően lefékezi az autót.

18 VOLVO XC70 A környezet védelme szívügyünk, ezért minden modellünket a fenntartható autózás jegyében tervezzük ez a Volvo számára meghatározó Drive-E koncepció. Ezért fejlesztettük ki azokat a technológiákat, amelyek segítségével úgy növelhetjük motorjaink teljesítményét, hogy közben csökkentjük fogyasztásukat és káros környezeti hatásaikat, anélkül, hogy a vezetési élmény csorbát szenvedne. E filozófia jegyében fejlesztettük ki kis fogyasztású és alacsony emissziójú Drive-E hajtásláncainkat, amelyek kis tömegük, minimálisra csökkentett belső súrlódásuk és hatékony üzemanyag-felhasználásuk révén mind megfelelnek az Euro 6 környezetvédelmi előírásoknak. Az XC70 esetében a motorválaszték a mindössze 115 g/km szén-dioxid kibocsátású, kétliteres D4 turbódízeltől a 245 lóerős T5 benzines erőforrásig terjed. A kompakt motorok tökéletesen összeillenek a nyolcfokozatú Geartronic automata sebességváltóval, és olyan optimális hajtásláncot alkotnak, amelyre nemcsak kiemelkedő vezetési élmény, hanem soha nem látott hatékonyság is jellemző. Az intelligens ECO+ funkció bekapcsolásával pedig akár további 5%-kal is csökkentheti az autó fogyasztását. A Drive-E filozófia részeként emellett a Start/ Stop technológiát és a felesleges mozgási energia hasznosítását is széles körben alkalmazzuk. De a Drive-E jegyében nagy figyelmet szentelünk az újrahasznosításnak és a fenntarthatóságnak is: svédországi gyárunkban például kizárólag tiszta és megújuló vízenergiát használunk. Számunkra a Drive-E filozófia jelenti az utat a környezettudatos és fenntartható mobilitás megvalósítása felé. A fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatok kézi sebességváltós modellekre vonatkoznak.

19 AZ AUTÓZÁS LEHET EGYSZERRE IZGALMAS ÉS FENNTARTHATÓ. GYŐZŐDJÖN MEG RÓLA ÖN IS!

20

21 MINDEN BELEFÉR 19 TÁGAS KÖRNYEZET: AZ ABSZOLÚT LUXUS Az XC70 nem volna igazi Volvo kombi, ha nem kínálna praktikus megoldást az élet legváratla nabb helyzeteire is. E rugalmas sokoldalúság egyik titka a 40/20/40 arányban osztott, ledönthető hátsó üléstámla. Ha sok csomagot kell szállítania, a szélső üléstámlát előre döntve máris befér néhány extra kézitáska. Ha szörfdeszkát vagy sílécet kell elhelyeznie, csak döntse le a középső üléstámlát, és még mindig van hely három utasnak is. Vagy fordíthat az arányon, és a háromból két hátsó üléstámlát előre döntve még tovább bővítheti a rakodóteret. Ha pedig mind a három támlát ledönti, hatalmas, 1600 literes, teljesen sík csomagtér áll rendelkezésére. Ha kisgyermekekkel utazik, a hátsó szélső ülésekbe épített kétállású gyári emelőpárnák néhány mozdulattal felhajthatók. Ezek az emelőpárnák a gyermekeket is kellő magasságba emelik ahhoz, hogy az autó beépített biztonsági övét használhassák. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

22

23

24 VOLVO XC70 MELYIK XC70 ÁLL LEGKÖZELEBB ÖNHÖZ? Amikor eldöntötte, hogy a Volvo XC70-et választja ez egy olyan döntés, amelyhez csak gratulálni tudunk, és már az ideális motort is kiválasztotta, az opciók és tartozékok hosszú listája még mindig számtalan lehetőséget kínál. Hogy megkönnyítsük a döntést, összeállítottunk több gyári felszereltség-csomagot is, amelyek között a kifinomult elegancia és a sportos dinamizmus hívei is megtalálják a kedvükre valót. És ha valami még hiányzik, a csomagok további egyedi opciókkal is kiegészíthetők.

25 FELSZERELTSÉG 23 XC70 KINETIC (alapfelszereltség): 16" Pangea könnyűfém keréktárcsák 40/20/40 arányban osztott hátsó üléstámla Aktív utastérszűrő Alumínium díszítő betétek Alumínium rögzítőpanel a csomagtér oldalán Biztonsági övek becsatolására figyelmeztető rendszer mind az öt ülésnél Bőrbevonatú kormánykerék Bőrbevonatú váltógomb City Safety koccanásgátló rendszer Csomagtér elválasztó rács Csomagtérroló Elektromos rögzítőfék Elektronikus menetstabilizáló rendszer (ESC) Elektronikusan vezérelt légkondicionáló (ECC) Első és hátsó fenékvédő lemez Elsősegély készlet Fedélzeti számítógép (Info-center) Fényes ablakkeret Függönylégzsákok (IC) Guminyomás ellenőrző rendszer (TPMS) ISOFIX rögzítőrendszer a hátsó szélső üléseknél Kiegészítő elektromos fűtés (csak a dízel változatoknál) Külső hőmérő LED-es nappali menetjelző lámpák az első spoilerben Lejtmenet vezérlés (HDC csak AWD modelleknél) Megvilágított piperetükör a vezető és az utas oldalán Oldallégzsákok a vezető és az első utas mellett Oldalütközés-védelmi rendszer (SIPS) Ostorcsapás-nyaksérülés elleni védelem az első üléseken (WHIPS) Összkerékhajtás (modellváltozattól függően) Páraérzékelő Performance audiorendszer beépített 5 colos színes kijelzővel Pohártartó a hátsó kartámaszban Pohártartók a középkonzolban Sebességrögzítő (Tempomat) Távvezérlésű központi zár Textil szőnyeggarnitúra Textil/T-Tec üléskárpit Többfunkciós kormány Vezető- és utasoldali frontlégzsák XC tetősín Zárható rekesz a csomagtérpadló alatt MOMENTUM Tartalma az alapfelszereltségen felül: 17" Valder könnyűfém keréktárcsák Automatikusan elsötétedő, keret nélküli belső visszapillantó tükör Bőr/vinyl kárpit Bőrbevonatú kormány alubetéttel Digitális műszeregység Elektromosan állítható deréktámasz Elektromosan behajtható külső tükrök Esőérzékelős ablaktörlő automatikus világítással High Performance audiorendszer beépített 5 colos színes kijelzővel és Bluetooth kapcsolattal Krómozott klímavezérlő gombok Tolatóradar SUMMUM Tartalma a Momentum felszereltségen felül: 18" Pan könnyűfém keréktárcsák Aktív Dual Xenon fényszórók (ABL) Belső világítás csomag Elektromosan állítható vezetőülés memóriával Nagynyomású fényszórómosók Sensus Connect High Performance hangrendszerrel és beépített 7 colos színes kijelzővel Sensus navigációs rendszer

26 VOLVO XC70 Új Volvója második otthona lesz. Rendezze be saját ízlése szerint! Az Inscription szoftbőr kárpitokat a minőségi bőr termékeiről híres Bridge of Weir készíti, a legfinomabb alapanyagokból. A bőr minimális felületi kezelést kap, így hosszú távon megőrzi természetes puhaságát.

27 BELSŐ TÉR 25 Bármely modellváltozatot választja is, az XC70- ben elegáns és minőségi utastér veszi körül. Ha megérinti a műszerfal selyemfényű ezüst betéteit vagy végigsimítja kezét az ajtóoszlopok finom textil borításán, azonnal megérti, mire gondolunk. És hogy az utasteret egyéni ízlése szerint alakíthassa ki, számos opciót kínálunk, amelyek mindegyike a skandináv dizájn és szaktudás legjavát képviseli. Az ergonómiai szempontok szerint tervezett komfort üléseink például textil és különféle bőrkárpitokkal rendelhetők a sportos bőr/vinyl kombinációtól a szellőztetett perforált bőr kárpitig. A sportos, háromküllős kormánykerékből pedig fűthető változatot is kérhet, amely a fagyos, téli reggeleken kellemesen felmelegíti a hidegben elgémberedett ujjait. Akár a fémes csillogást, akár a valódi fa természetes melegségét kedveli, a különböző díszítő betétek között biztosan megtalálja majd azt, amelyikkel nap mint nap szívesen veszi magát körül. A műszerfal elegáns műszerei és jelzőlámpái magától értetődőek és könnyen leolvashatók, de akár színes kijelzővel szerelt digitális műszeregységet is rendelhet, amelynek színvilágát és a virtuális műszerek elrendezését saját hangulata vagy vezetési stílusa szerint választhatja meg. Az Inscription opciók a kifinomult elegancia újabb lépcsőfokát képviselik. Az Inscription szellőztetett bőrkárpitok például a legfinomabb szoftbőrből készülnek. Akár a műszerfal felső részére is kérhet Inscription bőr borítást, a középkonzolt pedig a sötét diófa Inscription betétekkel teheti még egyedibbé.

28 VOLVO XC70 Fekete bőr/vinyl kárpit (F701), fekete belső burkolatok, világosszürke tetőkárpit Mogyoróbarna bőr/vinyl kárpit (F70M), fekete belső burkolatok, világosszürke tetőkárpit Világos bézs bőr/vinyl kárpit (F70G), fekete belső burkolatok, világosszürke tetőkárpit Modern fa Inscription fa Csillámgrafit alumínium Csiszolt alumínium

29 KÁRPITOK 27 Bézs bőr/vinyl kárpit (F71T), bézs belső burkolatok, bézs tetőkárpit Fekete Inscription szoft-bőr kárpit (FG01), fekete belső burkolatok, világosszürke tetőkárpit Gesztenyebarna Inscription szoft-bőr kárpit (FG0N), fekete belső burkolatok, világosszürke tetőkárpit KÁRPITOK ÉS BURKOLATOK A TELJES VÁLASZTÉKÉRT KERESSE FEL HONLAPUNKAT: VOLVOCARS.HU

30 Leda 7,5 18" Diamond Cut/világosszürke

31 KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK 29 Erakir 8 19" magas fényű fekete Erakir 8 19" fekete króm Erakir 8 19" Diamond Cut/matt ezüst színű Erakir 8 19" Diamond Cut/matt fekete Titania 8 18" Diamond Cut/magas fényű fekete XC70 Dynamic Pan 7,5 18" ezüst színű Valder 7,5 17" ezüst színű Pangea 7 16" matt ezüst színű

32 VOLVO XC70 AZ XC70 JÓL IGAZODIK AZ ÖN ÉLET- MÓDJÁHOZ Egy új Volvo vásárlása önmagában is nagy élmény. Hát még akkor, ha ezt az új Volvót egyedi igényei szerint alakíthatja ki. Erre szolgálnak az XC70-hez kínált eredeti gyári tartozékok, amelyekkel még inkább saját életmódjához igazíthatja autóját. Optikai kiegészítők A képen látható kiegészítők: oldalvédő lemezek, tetőspoiler, tetőcsomagtartó kereszttartók kajaktartó adapterrel. A 8 19" Erakir könnyűfém keréktárcsák Diamond Cut/matt ezüst, Diamond Cut/matt fekete, fekete króm vagy magas fényű fekete színben rendelhetők. TOVÁBBI TARTOZÉKOKÉRT KERESSE FEL HONLAPUNKAT: VOLVOCARS.HU

33

34 VOLVO XC70

35 TARTOZÉKOK 33 Vonóhorogra szerelhető kerékpártartó Ez a kiváló minőségű, könnyű alumínium elemekből készült kerékpártartó egy külön megvásárolható adapterrel kiegészítve akár négy kerékpár szállítására is alkalmas. Felszerelése alig néhány percet vesz igénybe, ha pedig nincs rá szükség, kis helyen is elfér. A tartó LED-es hátsó lámpái a legmodernebb dizájnt képviselik, és természetesen megfelelnek a közlekedésbiztonsági előírásoknak is. Megfordítható gyermekülés (9 25 kg-ig) Ez a korszerű és sokoldalú gyermekülés a gyermek kilenc hónapos korától egészen hat éves koráig használható. Az ülést az autó beépített biztonsági övével kell rögzíteni, a beállítás néhány mozdulattal elvégezhető. Parkolókamera és kitekintő kamera A tolatást segítő hátsó parkolókamera első kitekintő kamerával is kiegészíthető, amely 180 fokos látószögével nem csak parkoláskor, hanem a szűk utcákból vagy beállókból való kihajtáskor is segít észlelni a vezetőülésből nem látható járműveket és más akadályokat. Tetőcsomagtartók A Volvo tetőcsomagtartó-rendszerének alapját az áramvonalas alumínium kereszttartók alkotják, amelyek néhány mozdulattal a tetősínhez rögzíthetők. Ezekre a kereszttartókra szerelhetők a különböző tartozékok és adapterek például a tetőboxok vagy a kerékpár-, síléc-, szörfdeszkaés kajaktartók, amelyeket igényeinek megfelelően szabadon kombinálhat. Hátsó szórakoztató rendszer két 8 colos érintőképernyővel és két DVD lejátszóval Ez az új generációs multimédia rendszer egész úton szórakoztatja a hátul ülőket, akik a két lejátszó révén egymástól függetlenül is mozizhatnak. A lejátszók USB háttértárat vagy SD kártyát is képesek beolvasni, illetve MP3 lejátszó vagy az AUX bemeneten keresztül szinte bármilyen külső műsorforrás csatlakoztatható hozzájuk. A rendszerhez két vezeték nélküli fejhallgató és távvezérlő is tartozik. VOLVO CARS AJÁNDÉKTÁRGY KOLLEKCIÓ TOVÁBBI AJÁNDÉKTÁRGYAK A COLLECTION.VOLVOCARS.COM HONLAPON

36

37 A VOLVO ÉLMÉNY 35 Az autózás legegyszerűbb módja Szeretjük, ha Ön elégedett. Ha úgy érzi, hogy a dolgok jobban, egyszerűbben és gyorsabban mennek, mint várta. Ha a Volvo mellett dönt, az autózás egyik legkényelmesebb és leggondtalanabb módját választja. A finanszírozás, a biztosítás, a szervizelés, a gumicsere vagy az autómosás nem feltétlenül az autózás legélvezetesebb elemei ezért ezeket bízza ránk, és máris egyszerűbb és kényelmesebb lesz az élete. Volvo márkakereskedője teljes körű szolgáltatással áll rendelkezésére mindig úgy, ahogy az Önnek a legmegfelelőbb. Ahogy autója, úgy mi is mindig igazodunk az Ön életmódjához. Ám ez még csak a kezdet, mert a Volvóra jellemző folyamatos innováció részeként újabb és újabb szolgáltatásokkal igyekszünk ügyfeleink kedvében járni. Például azzal, hogy a legtöbb Volvo márkakereskedésben személyes szerviz kapcsolattartó áll rendelkezésére, aki a javítás vagy szerviz teljes folyamatát átlátja és kézben tartja a munkafelvételtől egészen az elkészült autó átadásáig. VÁSÁRLÁS Gyári és kiterjesztett garancia Finanszírozás Lízing Biztosítás SZERVIZ ÉS KARBANTARTÁS Volvo szerviz 2.0 Szoftver frissítések Személyes szerviz kapcsolattartó Autóbérlés Volvo professzionális autóápolás Gumiszerelés és -javítás SEGÍTSÉGNYÚJTÁS Volvo Assistance Javítási munkák Volvo autóüveg szolgáltatások Volvo karosszériajavítás Klíma javítás és karbantartás SZERVIZ 2.0 A márkaszervizeinkben igénybe vehető emelt szintű szolgáltatás keretében díjtalanul letöltjük az aktuális szoftverfrissítéseket, ellenőrizzük autója és akkumulátora állapotát, és végül gondosan lemossuk autóját. A szerviz idejére alternatív közlekedési megoldást is kínálunk pl. bérautót ajánlunk, vagy kedvezményes áron behozzuk autóját a szervizbe, majd vissza is visszük az Ön által megadott címre. Mindezt személyes szerviz kapcsolattartójával beszélheti meg, aki emellett rendszeresen tájékoztatja a munka előrehaladásáról és az esetleges váratlan javításokról, amelyeket kizárólag az Ön jóváhagyásával végeznek el. VOLVO ASSISTANCE Ha az Assistance kártya ott lapul a kesztyűtartóban, az sem jelent gondot, ha autója bármilyen okból meghibásodik. Bárhol legyen is Európában, az év bármely napján éjjel-nappal hívhatja magyarul beszélő ügyintézőnket, aki rövidesen küldi a segítséget. A kiküldött szerelő a helyszínen megkísérli kijavítani a hibát, és ha ez nem lehetséges, elszállítja az autót a legközelebbi Volvo-márkaszervizbe. Ha otthonától távol a javítás hosszabb időt vesz igénybe, Önnek és utasainak kölcsönautót, vagy úti céljukig szóló vasúti, illetve repülőjegyet biztosítunk. Ha viszont inkább megvárják a javítást, gondoskodunk mindanynyiuk szállodai elhelyezéséről. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU

38 VOLVO XC / T5 AWD 1604 T5 Motor Öthengeres, soros elrendezésű benzinmotor turbófeltöltővel, 2497 cm 3 Négyhengeres, soros elrendezésű benzinmotor turbófeltöltővel, 1969 cm Erőátvitel Hatfokozatú Geartronic automata Nyolcfokozatú Geartronic 1580 sebességváltó automata sebességváltó 1870 Fogyasztás, vegyes ciklusban 8,7 l/100 km 6,7 l/100 km 2119 CO 2 kibocsátás 202 g/km 157 g/km Maximális teljesítmény 187 kw (254 LE) 180 kw (245 LE) 5400/min fordulatnál 5500/min fordulatnál Maximális nyomaték 360 Nm /min fordulatnál 350 Nm /min fordulatnál Gyorsulás, km/h 7,1 s 6,8 s Végsebesség 210 km/h 210 km/h Üzemanyagtartály térfogata 70 l 70 l Környezetvédelmi besorolás Euro 6 Euro 6 Tegye még lendületesebbé Volvóját Polestar motortuninggal. A Polestar Performance motorvezérlő szoftvert a Volvo versenyző partnercége fejlesztette ki, amely a versenypályákon szerzett tapasztalataival segít bennünket abban, hogy egyre hatékonyabbá és dinamikusabbá tegyük motorjainkat. TOVÁBBI INFORMÁCIÓK A POLESTAR.COM HONLAPON

39 MŰSZAKI ADATOK / D5 AWD D4 AWD Motor Erőátvitel Öthengeres, soros el ren dezésű, közös nyomócsöves ikerturbós dízelmotor, 2400 cm 3 Hatfokozatú Geartronic automata sebességváltó Öthengeres, soros el ren dezésű, közös nyomócsöves ikerturbós dízelmotor, 2400 cm 3 Hatfokozatú kézi vagy hatfokozatú Geartronic automata sebességváltó Fogyasztás, vegyes ciklusban, kézi/automata 5,8 l/100 km 5,2/5,8 l/100 km CO 2 kibocsátás, kézi/automata /153 g/km 137/153 g/km Maximális teljesítmény 162 kw (220 LE) 4000/min fordulatnál 133 kw (181 LE) 4000/min fordulatnál Maximális nyomaték 440 Nm /min fordulatnál 420 Nm /min fordulatnál (automata) Gyorsulás, km/h, kézi/automata /8,2 s 9,2/9,5 s Végsebesség, kézi/automata /210 km/h 205/200 km/h Üzemanyagtartály térfogata 70 l 70 l Környezetvédelmi besorolás Euro 6 Euro 6 D4 AWD D4 Motor Erőátvitel Öthengeres, soros el ren dezésű, közös nyomócsöves ikerturbós dízelmotor, 2400 cm 3 Hatfokozatú kézi vagy hatfokozatú Geartronic automata sebességváltó Négyhengeres, soros elrendezésű, közös nyomócsöves turbó dízel motor, 1969 cm 3 Hatfokozatú kézi vagy nyolcfokozatú Geartronic automata sebességváltó Fogyasztás, vegyes ciklusban, kézi/automata 5,2/5,8 l/100 km 4,4/4,8 l/100 km CO 2 kibocsátás, kézi/automata 137/153 g/km 115/127 g/km Maximális teljesítmény 120 kw (163 LE) 4000/min fordulatnál 133 kw (181 LE) 4250/min fordulatnál Maximális nyomaték 420 Nm /min fordulatnál 400 Nm /min fordulatnál Gyorsulás, km/h, kézi/automata 10,4/10,7 s 8,8/8,8 s Végsebesség, kézi/automata 200/195 km/h 210/210 km/h Üzemanyagtartály térfogata 70 l 70 l Környezetvédelmi besorolás Euro 6 Euro 6 Megjegyzés: A műszaki adatok tájékoztató jellegűek. A folyamatos termékfejlesztés következtében a prospektusban közölt egyes adatok és információk a nyomdába adás óta érvényüket veszthették. Az aktuális adatokról érdeklődjön márkakereskedőjénél. Az ábrázolt, illetve ismertetett felszerelések között feláras, illetve már nem elérhető opciók is szerepelhetnek. A megrendelés véglegesítése előtt Volvo márkakereskedőjénél tájékozódjon a legfrissebb információkról. A gyártó fenntartja a jogot, hogy az árakat, színeket, kárpitokat, műszaki jellemzőket vagy a modellválasztékot előzetes bejelentés nélkül, bármikor megváltoztassa.

40 VOLVO XC Fehér 707 Inscription kristályfehér gyöngyház (a ráeső fénytől és a látószögtől függően fehérből csillámló sárgásfehérbe hajlik) 467 Mélykék metál 019 Fekete 700 Twilight bronz metál 712 Jáva metál

41 SZÍNEK 711 Ezüstmetál 477 Inscription csillámezüst metál (a ráeső fénytől és a látószögtől függően ezüstből metálkékbe hajlik) 717 Onyxfekete metál 484 Kagylóarany metál TOVÁBBI INFORMÁCIÓK: VOLVOCARS.HU Megjegyzés: Nyomtatásban vagy a képernyőn nem lehet pontosan visszaadni az eredeti színárnyalatokat. A Volvo márkakereskedők készséggel mutatnak színmintákat.

42 VOLVOCARS.HU

Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA DRIVE-E INTELLISAFE SENSUS INSCRIPTION BELSŐ TÉR KERÉKTÁRCSÁK KÁRPITOK

Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA DRIVE-E INTELLISAFE SENSUS INSCRIPTION BELSŐ TÉR KERÉKTÁRCSÁK KÁRPITOK Volvo S80 ÜDVÖZÖLJÜK AZ ÖN ÚJ AUTÓJA AZ UTASTÉRBEN FUTÓMŰ ÉS MENETDINAMIKA 01 04 08 10 SENSUS INTELLISAFE DRIVE-E INSCRIPTION 12 14 16 18 FELSZERELTSÉGI SZINTEK BELSŐ TÉR KÁRPITOK KERÉKTÁRCSÁK 22 24 26

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZTRÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGY. ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL D4

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI NYOMTATÁS VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL TELJESÍ TMÉNY (KW/LE) AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL REGISZT RÁCIÓS ADÓ AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL

Részletesebben

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO XC60 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

VOLVO XC70 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO XC70 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO XC70 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

Cross Country. 2017. évi modellek Érvényes 2016.03.07-től

Cross Country. 2017. évi modellek Érvényes 2016.03.07-től Cro Country 2017. évi modellek Érvénye 2016.03.07től VOLVO S60 CROSS COUNTRY ALAPMODELLEK ÁRAI DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO C70 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

VOLVO XC90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO XC90 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO XC90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN HIBRID DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉN Y (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS

Részletesebben

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO S90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉN Y (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

VOLVO V90 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V90 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V90 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok

NISSAN QASHQAI. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok NISSAN QASHQAI MEGJELENÉS PRÉMIUM KÜLSŐ KIALAKÍTÁS 4 PRÉMIUM BELSŐ KIALAKÍTÁS 8 TECHNOLÓGIA ÉS TELJESÍTMÉNY TOVÁBBFEJLESZTETT TECHNOLÓGIA 10 NISSAN CONNECT 14 NISSAN 360 -OS PARKOLÁST SEGÍTŐ KAMERA (AVM)

Részletesebben

A Suzuki Környezeti Koncepciója

A Suzuki Környezeti Koncepciója A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet végzünk

Részletesebben

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6

6 660 000 Ft 6 860 000 Ft 7 830 000 Ft 4WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6. 2WD 1.5l EcoBoost 150LE S6 M6. 2WD 2.0l TDCi 150LE S6 M6 Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Térképezze fel a város határait.

Térképezze fel a város határait. Opel Antara Térképezze fel a város határait. Az Opel Antarában a kemény és tökéletes külső kényelmes és változatos belsővel párosul. Mindegy hová megy, magabiztosan és stílusosan fog érkezni. Fedezze

Részletesebben

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen.

Mi gondoskodtunk arról, hogy ez a lehetőség az Ön számára kényelmesen hozzáférhető és elérhető legyen. Színválaszték A Suzuki Környezeti Koncepciója Környezeti filozófiánknak megfelelően azon dolgozunk, hogy csökkentsük termékeink környezetünket terhelő hatását, valamint kutatási és fejlesztési tevékenységet

Részletesebben

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan

Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan 1 Ami igazán fontos, az a szemnek láthatatlan Első pillantásra leginkább az tűnik fel, hogy az új Swift tervezői mennyi mindent megőriztek a korábbi verzióból. De ha jobban megnézi az ember, hogy mit rejtenek

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

OPEL MOVANO Személyszállítók

OPEL MOVANO Személyszállítók OPEL MOVANO Személyszállítók Opel Movano Kombi és Busz. A legértékesebb rakomány szállítására. Kicsik és nagyok, öregek és fiatalok, sportcsapatok és szállodai vendégek, diákok és projektcsapatok bárkiről

Részletesebben

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni

Egy vérbeli, dinamikus terepjáró, a természet felszabadító vadságával. Áramvonalas alakjának és lágy formáinak köszönhetõen képes alkalmazkodni megtanít A mai felgyorsult világban könnyû megfeledkezni az érzésekrõl, a természetes dolgokról. Az új fejlesztésû és stílusos Suzuki Grand Vitara azonban felélénkíti az érzékszerveket, és képessé tesz

Részletesebben

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással

Már 2 799 000 Ft-tól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással Már 2 799 000 Fttól 3 karbantartással, kedvezményes finanszírozással ÚJ NISSAN AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS HOLTTÉRFIGYELÉS SÁVELHAGYÁSJELZÉS MOZGÓ TÁRGYAK ÉSZLELÉSE Az AVM rendszer széles látószögű hátsó kamerája

Részletesebben

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ]

[ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] CITROËN C3 [ INTELLIGENS FELÉPÍTÉS ] Letisztult és feszes vonalaival a CITROËN C3 merész és avatgárd megjelenésű. Elegáns és energikus stílusát kiemeli az első lökhárító, amelynek felső része magában

Részletesebben

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól*

Renault Kadjar. Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! 4 990 000 Ft-tól* Renault Kadjar Ne csak nézd! Éld át! LISTAÁR Motor Life Zen Intens Bose TCe 130 5 390 000 5 950 000 6 680 000 - dci 110-6 740 000 7 470 000 - dci

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Megérkezett a Ssangyong Tivoli!

Megérkezett a Ssangyong Tivoli! 2 Megérkezett a Ssangyong Tivoli! Sokszáz millió eurós beruházás, 4 évnyi fejlesztés, vadonatúj moduláris padlólemez, sportos és fiatalos dizájn, igényes belső kialakítás, vadonatúj motorok és kiemelkedő

Részletesebben

ÚJ FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555

ÚJ FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555 ÚJ FORD FOCUS 20165-ös modellév - 2016/2 Érvényes: 2016 január 4-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 100 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS

ÚJ NISSAN X-TRAIL 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK 2,5% MÁR 6 990 000 Ft-tól THM: MINDENKINEK* AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG AKTÍV BIZTONSÁGI PAJZS ÚJ NISSAN X-TRAIL MÁR 6 990 000 Ft-tól 2,5% THM: MINDENKINEK* 150 000 FT ÉRTÉKŰ GYÁRI AJÁNDÉK AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos vezetést

Részletesebben

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG

AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 6 390 000 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál,

Részletesebben

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI. Küls megjelenés Bels megjelenés Technológia és Teljesítmény Stílus és Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI A TELJESEN ÚJ QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI. UTÁNOZHATATLAN VÁROSI ÉLMÉNYEK. MAGASABB FOKOZATRA KAPCSOLVA. FORRADALMAT INDÍTOTT EL, most pedig kihívó, új formában visszatér, hogy

Részletesebben

A B-osztály új generációja

A B-osztály új generációja A B-osztály új generációja Külső megjelenés 5 Utcahosszal a többiek előtt. A B - osztály. A B - osztály új minőségben egyesíti a teret, a formát és a funkciót. Az ellentmondás minden mozgás hajtórugója,

Részletesebben

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól*

Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC 5 240 000 Ft-tól* Renault Grand SCÉNIC LISTAÁR Motor Limited Bose Energy TCe 130 5 840 000 - Energy dci 110 6 400 000 Energy dci 130 6 900 000 7 500 000 Grand Scénic Limited: magasra

Részletesebben

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000

ÚJ NISSAN X-TRAIL. 6 340 000 Ft-tól 1. 750 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR. THM: 3,99% 2 Akár 750 000 ÚJ NISSAN X-TRAIL AKCIÓSAN MÁR 6 340 000 Ft-tól 1 750 000 Ft kedvezménnyel THM: 3,99% 2 Akár 750 000 AKTÍV BIZTONSÁGI CSOMAG Az új Nissan X-Trail most olyan fejlett technológiákat kínál, melyek biztonságos

Részletesebben

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR Ajánlat Önnek és Volvójának 2012 NYÁR MYVOLVO PROFI CSOMAGOLÁS TIPPEK ÉS TARTOZÉKOK; EGYSZERŰ CSOMAGOLÁS Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ Frissesség nyáron is + Várjuk a

Részletesebben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben

PULSAR Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Intelligens, praktikus megoldások prémium kivitelben Új Nissan PULSAR 3 990 000 Fttól kedvezményes finanszírozással Az ajánlat 2014.09.09 2014.09.30 között érvényes. A hihetetlenül tágas és szellős utastérrel

Részletesebben

www.mitsubishimotors.hu

www.mitsubishimotors.hu www.mitsubishimotors.hu SZERELEM, ÉLET, VEZETÉS Egy olyan, csodákkal teli világban, mint a miénk, szinte minden sarok mögött új ötletekre lelhetünk. S mi lehet szívet melengetőbb annál, ha nemcsak megtapasztaljuk

Részletesebben

A biztonsági övekre vonatkozó általános információk

A biztonsági övekre vonatkozó általános információk KEZELÉSI ÚTMUTATÓ VÄLKOMMEN! Reméljük, hosszú évekig élvezni fogja Volvo járművét. Az autó úgy van kialakítva, hogy biztonságot és kényelmet nyújtson Önnek és utasainak. A Volvo a világ egyik legbiztonságosabb

Részletesebben

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2. Tartalom Külső kialakítás Belső kialakítás Technológia és teljesítmény Stílus és tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 AZ ÚJ NISSAN QASHQAI ÉS QASHQAI+2 A NISSAN NEM KÖT KOMPROMISSZUMOKAT. EZÉRT ÖNNEK SEM KELL. ÍGY, HA SPORTOS, KALANDOS, CSALÁDRA MÉRETEZETT JÁRMŰVET KERES, AMELY ERŐS ÉS STÍLUSA

Részletesebben

CITROËN JUMPY FURGON

CITROËN JUMPY FURGON CITROËN JUMPY FURGON DIZÁJN Fedezze fel a Citroën Jumpy-t, valamint a CITROËN haszongépjármű-kínálatát, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN JUMPY: EGY

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 LIMITÁLT NISSAN CHROME EDITION KIADÁS BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól*

Renault MÉGANE. Grandtour. 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour 4 490 000 Ft-tól* Renault MÉGANE Grandtour LISTAÁR Motor Business Limited Bose Energy TCe 115 4 990 000 5 090 000 Energy dci 95 5 450 000 Energy dci 110 5 700 000 5 800 000 Energy

Részletesebben

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS

INGYEN TÉLI GUMIABRONCS NISSAN MICRA THM: 2,5 % x4 MINDENKINEK 1 INGYEN TÉLI GUMIABRONCS AKCIÓSAN MÁR 2 644 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít:

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről

Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Gépjárművek beszerzése - Tájékoztató az eljárás eredményéről Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/44 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Tájékoztató az eljárás eredményéről (1-es minta)/ké/2013.07.01

Részletesebben

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN

AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN PEUGEOT 508 rxh AZ EGYEDI ÉLMÉNYEK SZOLGÁLATÁBAN Kalandvágy és szabadságszeretet inspirálta az 508 RXH megszületését. Az összkerékhajtás minden úton és minden időben a vezetés háborítatlan élményét nyújtja.

Részletesebben

Tegyen minden utazást emlékezetessé!

Tegyen minden utazást emlékezetessé! Opel Zafira OPEL ZAFiRA. Bármire készen áll. A Zafira egyedi Flex7 ülés rendszerével mindaz a beépített sokoldalúság és kényelem a rendelkezésre áll, amelyre egy családnak szüksége lehet. Fedezze fel a

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben

Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia világában!

Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia világában! A vadonatúj Kia Az élet csodálatos. Ragyogóan színes, kiszámíthatatlan, minden ízében izgalmas. Történjen bármi, a Kiára mindig számíthat. Az élet annyit ér, amennyit megélünk belőle. Köszöntjük a Kia

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról.

Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. CITROËN DS4 Fedezze fel a Citroën DS4- et rövid klippünk segítségével, melyet az alábbi QR kód leolvasásával pillanatok alatt elérhet okostelefonjáról. Csábítás Rafinéria Stílus Citroën DS4 Igazi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új

Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Az új Swift kifejlesztése során sokat tanultunk, és a tanultakat fel fogjuk használni a jövő Suzuki modelljeinek megalkotásához. Most nem csak az új Suzuki Swift indul útjára; a Suzuki is teljesen újjászületett.

Részletesebben

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1.

Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés. Motor 1.0l EcoBoost 100LE M6. 1.5l TDCi 100LE M5. 1.5l TDCi 100LE A6 1. Petrányi-Autó Kft Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.:260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/205 Fax: 281-2981 1112 Budapest, Budaörsi út

Részletesebben

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY

04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! HONDA PREMIUM QUALITY 04/2016 KÉSZEN ÁLL EGY ÚJ VEZETÉSI ÉLMÉNYRE? HONDA PREMIUM QUALITY 83 plusz 5 év ISMERJE MEG MODELLJEINKET, AJÁNLATAINKAT! Az Ön életéhez igazodó. ÚJ Minden a helyére került. HONDA CONNECT INFOTAINMENT

Részletesebben

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - -

Titanium Econetic 1.5l TDCI DPF (105LE) 88g M6 EURO6-6 355 000 Ft 6 505 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 EURO6 6 470 000 Ft - - Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Motor C 250 d Limuzin

Motor C 250 d Limuzin Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Limuzin Egyedi modellek & csomagok Szín Gyémántfehér BRIGHT metálfényezés Kerék Könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-küllős design, 45,7 cm (18') Kárpitozás

Részletesebben

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Új FORD EDGE. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium.

Új FORD EDGE. Listaár 13 120 000 Ft 13 965 000 Ft 13 600 000 Ft 14 445 000 Ft. Felszereltség 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD. Titanium. Felszereltség Motor 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Titanium 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD 2.0l TDCi (180 LE) M6 Euro6 AWD Sport 2.0l TDCi (210 LE) PowerShift automata Euro6 AWD Listaár

Részletesebben

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára

Volvo 7900 Hybrid. Jobb üzlet a zöldebb városok számára Volvo 7900 Hybrid Jobb üzlet a zöldebb városok számára A Volvo 7900 Hybrid sorozat új szintre emeli a zöld hatékonyságot, messze az Euro 6 követelmények fölé. A leghatékonyabb üzemű és legmegbízhatóbb

Részletesebben

WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ

WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ KEDVES VOLVO TULAJDONOS KΚSZΚNJÜK, HOGY A VOLVÓT VÁLASZTOTTA Reméljük, hosszú évekig élvezni fogja Volvo járművét Az autó úgy van kialakítva, hogy biztonságot és kényelmet

Részletesebben

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM

Renault MÉGANE LISTAÁR 5GARANCIA. 400 000 Ft. Fix 5,99% THM Renault MÉGANE GRANDTOUR LISTAÁR Motor BUSINESS Limited BOSE Energy TCe 115 4 940 000 5 040 000 Energy dci 95 5 400 000 Energy dci 110 5 650 000 5 750 000 Energy dci 130 6 700 000 Mégane Limited: különleges,

Részletesebben

A vadonatúj 7-es BMW technológiai

A vadonatúj 7-es BMW technológiai A vadonatúj 7-es BMW technológiai innovációi Tartalomjegyzék 1. Áttekintő...... 2 2. A BMW 7-es sorozat új modellgenerációjának technológiai innovációi (Röviden)..... 5 3. A BMW 7-es sorozat új modellgenerációjának

Részletesebben

Mert az életben nem csak egy célunk van

Mert az életben nem csak egy célunk van Új Kia 2 Az új Kia Mert az életben nem csak egy célunk van Munka, szórakozás vagy családi program bármit tervezzen is, az új Kia Carens tökéletes útitársa lesz. Ez a többcélú jármű bőséges teret és kiemelkedő

Részletesebben

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF

Összefoglalás Motor Egyedi modellek & csomagok Szín Kerék Kárpitozás Díszítő elemek Extra felszerelések Gyári Vételár 19 292 150,00 HUF Illusztráció Illusztráció Összefoglalás Motor C 250 d Coupé Egyedi modellek & csomagok Szín designo selenit-szürke magno fényezés Kerék AMG könnyűfém keréktárcsák (4x) 5-duplaküllős design, 18" Kárpitozás

Részletesebben

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást!

nagyobb nyugalommal és hosszabbítsa Praktikus és kedvező árú családi autót keres? meg a garanciát további két évvel, összesen Mi tudjuk a megoldást! Dacia Értjük az Ön elvárásait, ezért intelligens ötleteket kínálunk A Daciát és Önt az intelligencia köti össze. felszereltségek. A Renault csoport nem támaszkodunk, melyek már bizonyították nagyobb nyugalommal

Részletesebben

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb.

KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT. Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal és színekkel is gazdagabb. NISSAN MICRA AKCIÓSAN MÁR 2 744 000 000 Fttól 1 THM: MINDENKINEK KEDVEZMÉNYES KÉSZLETAJÁNLATOKÉRT 2,5 % x4 INGYEN TÉLI GUMI ABRONCS TÁGAS TÉR Az autó beltere tágasabb, mint valaha, valamint új anyagokkal

Részletesebben

Renault ESPACE. Tartozék kínálat

Renault ESPACE. Tartozék kínálat Új Renault ESPACE Tartozék kínálat 1 Vigyázzon magára! Tegye könnyebbé mindennapjait, élvezzen ki minden pillanatot és legyen teljesen nyugodt. A Renault tartozékok, amelyeket kimondottan az Ön autójához

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Legyenek nagyobb elvárásai opel astra classic iii. Fedezze fel a dinamikus kialakítás, a minőségi tervezés és a kiemelkedő kényelem egységét! Az Opel Astra ClAssiC iii. Kifejezetten

Részletesebben

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245

www.fiat.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 ALAPSZÍNEK www.fiat.hu Ambient fehér 249 Breakcore vörös* 168 Line kék* 479 METÁLSZÍNEK Az Ön Fiat márkakereskedôje: Indie elefántcsont 261 Flamenco vörös 293 Hillibilly azúrkék 448 Cool jazz kék 487 Információs

Részletesebben

NISSAN NOTE. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Tartozékok Nyomtatás Bezárás

NISSAN NOTE. Külső megjelenés Belső megjelenés Technológia és Teljesítmény Biztonság Tartozékok Nyomtatás Bezárás NISSAN NOTE MINDEN A HELYÉN VAN IGAZÁN STÍLUSOS. Elegánsabb és dinamikusabb. Alacsonyabb tetővonalával, meredekebb szélvédőjével, kiszélesedő kerékíveivel és a hátrahúzott fényszórókat megtörő kecses hűtőrácsával

Részletesebben

RENAULT kangoo. drive the change. www.renault.hu

RENAULT kangoo. drive the change. www.renault.hu RENAULT kangoo www.renault.hu 06 80 101 211 FÉNYKÉPEK: RENAULT COMMUNICATION / DR / R. FALCUCCI, A. BERNIER, C. CUGNY, D. DUMAS, O. BANET, P. CURTET NYOMTATVA AZ EU-BAN Renault Hungária Kft. 1135 Budapest,

Részletesebben

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT!

NISSAN FINANCE MINDENKINEK VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! v NISSAN e- NETTÓ KEZDŐÁR 8 000 000 FT NISSAN FINANCE 2,5% THM MINDENKINEK GARANCIA AKKUMULÁTOR-KAPACITÁSRA 5 ÉV / 100 000 KM VILLANYOZZA FEL VÁLLALKOZÁSÁT! A díjnyertes és LEAF ötvözésével alkottuk meg

Részletesebben

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000

Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS. Energy TCe 150 EDC 8 400 000 8 700 000. Energy TCe 200 EDC 10 800 000. Energy dci 110 7 500 000 Renault Talisman Öné az irányítás LISTAÁR Motor LIFE ZEN INTENS INITIALE PARIS Energy TCe 150 8 400 000 8 700 000 Energy TCe 200 10 800 000 Energy dci 110 7 500 000 Energy dci 130 8 400 000 8 700 000 Energy

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1. Akár 690 000 Ft kedvezménnyel AKCIÓSAN MÁR THM: 3,99% 2 ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR 4 990 000 Ft-tól 1 THM: 3,99% 2 Akár 690 000 Ft kedvezménnyel BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók széles skáláját kínálja. Elérhető az automata vészfékező rendszer,

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét

A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét A harmadik generációs Kia Sorento a 2014. évi Párizsi Autószalonon tartja európai premierjét Budapest, szeptember 30. - Európai premier október másodikán, a Párizsi Autószalonon - Kifinomult új formavilággal

Részletesebben

VOLVO V40 ALAPMODELLEK ÁRAI

VOLVO V40 ALAPMODELLEK ÁRAI VOLVO V40 ALAPMODELLEK ÁRAI BENZIN DIESEL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓ NÉLKÜL AJÁNLOTT FOGYASZTÓI ÁR ÁFÁVAL, REGISZTRÁCIÓS ADÓVAL MOTOR TÍPUS TELJESÍTMÉNY (KW/LE) REGISZTRÁCIÓS ADÓ

Részletesebben

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2

ÚJ NISSAN QASHQAI. 4 990 000 Ft-tól 1 AKCIÓSAN MÁR. x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok MINDENKINEK 2 KATEGÓRIÁJÁNAK LEGBIZTONSÁGOSABB AUTÓJA 2014-BEN ÚJ NISSAN QASHQAI AKCIÓSAN MÁR THM: 2,5% 4 990 000 Ft-tól 1 MINDENKINEK 2 x4 I N G Y E N téli gumiabroncsok BIZTONSÁG Az Új Qashqai a biztonsági funkciók

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA TRAX ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA TRAX 2013.OKTÓBER ÁRAK LISTAÁR CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) 1.4 turbo FWD MT6 4740000Ft 1.4 turbo AWD MT6 5185000Ft 149 g/km 4190000Ft 153 g/km 1.4 turbo FWD MT6 5140000Ft 1.4 turbo AWD

Részletesebben

vezérlő és multimédia rendszer

vezérlő és multimédia rendszer SENSUS vezérlő és multimédia rendszer VEGYE át AZ IRÁNyítáST! Új Volvójának fontos eleme a korszerű multimédia rendszer, amely korántsem csak a szórakoztatást szolgálja számos tájékoztató és a vezetést

Részletesebben

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS.

ÚJ NISSAN NAVARA. 5 760 000 Ft-tól 2,5% THM. 5 év - gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÚJ NISSAN NAVARA KEMÉNY. MAGABIZTOS. ÁRAK FELSZERELTSÉG TECHNIKAI ADATOK Dupla Kabin nettó 5 760 000 Fttól 5 év gond nélkül! 5 év teljeskörű gyártói garancia 1 + 5* Karbantartási Csomag 2,5% THM 1 A Nissan

Részletesebben

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI

AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI AZ ÚJ GENERÁCIÓS NISSAN QASHQAI QASHQAI már 4 990 000-től vagy Nissan Finance 4,99% vagy Nissan Finance Select kedvezményes pénzügyi ajánlatokkal Kérjük keresse fel márkakereskedőnket! Az ajánlat 2014.07.01-2014.09.30

Részletesebben

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft)

ÁRLISTA. Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) ÁRLISTA Modell Kód Váltó Üzemanyag Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztációs adóval (Ft) 1.4 TB 120LE GIULIETTA 191.B5E.2 6 seb. manuális benzin 4 893 307 65 000 6279500 1.6 JTD 120LE

Részletesebben

VOLVO S60 CROSS COUNTRY

VOLVO S60 CROSS COUNTRY A VADONATÚJ VOLVO S60 CROSS COUNTRY A sportos elegancia és a robusztus rátermettség egyedi kombinációja A vadonatúj Volvo S60 Cross Country az alapmodell fiatalos eleganciáját 65 mm-rel megemelt hasmagassággal

Részletesebben

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245

www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 www.qubo.hu Az Ön Fiat márkakereskedôje: A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométer-korlátozás nélkül. www.fiat.hu Információs szám: 06 40 245 245 A modellek felszereltsége és a választható

Részletesebben

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet*

3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA. ÉrtékŐr havi részlet* ÁRLISTA 2016. MÁRCIUS 1-TŐL MEGRENDELT AUTÓKRA COROLLA SEDAN (4 AJTÓS) GARANTÁLT VISSZAVÁSÁRLÁSI ÁR 3+2 ÉV EXTRACARE GARANCIA 1.33 DUAL VVT-I BENZINES, 73 KW / 99 LE Bruttó listaár Felszereltség Váltó

Részletesebben

1,6 literes Valvematic 6 M/M

1,6 literes Valvematic 6 M/M Auris Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 1,33 literes Dual VVT-i 6 M/M CCO (DPF)* 6 M/M CCO (DPF)* 2,0 literes DPF Fogyasztás (utoljára a 2004/3/EC rendelettel módosított 80/1268/EEC (Euro 4), valamint

Részletesebben

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu

fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám: 06 40 245 245 www.fiathaszongepjarmuvek.hu fiorino A Fiat teljes választéka két év garanciával, kilométerkorlátozás nélkül. A modellek felszereltsége és a választható kiegészítôk köre az adott piaci és jogi követelményeknek megfelelôen változhatnak.

Részletesebben

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!!

NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! NISSAN NOTE VISIA már 2 899 000 Ft-tól!!! Modellek - akciós ár Benzin 1.4 l 65 kw (88 LE) 1.6 l 81 kw (0 LE) Dízel 1.5 dci 63 kw (86 LE) 1.5 dci (+DPF) 76 kw (103 LE) Visia Visia AC Acenta I-Way Tekna

Részletesebben

.hu shi ubi its m www.

.hu shi ubi its m www. www.mitsubishi.hu Tapasztalja meg a suhanás élményét! A csendesnél is csendesebb. Megnyugtatóan stabil. Az új Outlander PHEV halk és sima suhanása annak az erőteljes nyomatékleadásnak és kiegyensúlyozottságnak

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CAPTIVA ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA CAPTIVA MY13 MÁJUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) ÜLÉSEK SZÁMA LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 2.4 benzin 167LE MT6 FWD 2.2 dízel 163LE MT6 FWD 210 g/km 170 g/km

Részletesebben

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7

FORD C-MAX. www.ford.hu 1 / 7 Felszereltség Motor 1.0l EcoBoost (125LE) M6 5 765 000 Ft 6 065 000 Ft 1.5l EcoBoost (150LE) M6 6 135 000 Ft 6 435 000 Ft Trend 1.6l VCT (125LE) M5 5 565 000 Ft 5 865 000 Ft 1.5l TDCi DPF (95LE) M6 6 160

Részletesebben

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek

OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek OPEL MOVANO Fülkés alvázak és egyedi gépjárművek Opel Movano. Nem ismer lehetetlent. A logisztikai feladatok sikere az átgondolt irányítás és a megbízható munkaerő mellett függ a az adott célra használt

Részletesebben

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE!

AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! Chevrolet AVEO AVEO - JÓKEDVRE, ÉLETRE TEREMTVE! A Chevrolet Aveo minden olyan tulajdonsággal rendelkezik, amit Ön egy Chevrolet-től elvár. Kiváló úttartása, ereje, kezelhetősége mellett meglepően tágas

Részletesebben

GLE SUV szériafelszereltségei

GLE SUV szériafelszereltségei Szerviz, garancia ISP Integrált szerviz csomag o o o o o o o o o 4 év vagy 120 ezer km garancia és karbantartás o o o o o o o o o AMG AMG sport modell (külső) 216 o V8 BITURBO felirat az első sárvédőn

Részletesebben

FORD VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford.com

FORD VIGNALE. One Call Ügyfélszolgálat: +36 1 7 777 555. Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat E-mail: inform@ford.com Motor 4 ajtós Kombi 2.0l SCTi EcoBoost (203 LE) A6 Euro6 11 479 000 Ft 11 679 000 Ft 2.0l SCTi EcoBoost (240 LE) A6 Euro6 11 909 000 Ft 12 109 000 Ft 2.0l TDCi (180LE) M6 Euro6 11 099 000 Ft 11 299 000

Részletesebben

WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ

WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ WEB EDITION K EZELÉSI ÚTMUTATÓ KEDVES VOLVO TULAJDONOS KΚSZΚNJÜK, HOGY A VOLVÓT VÁLASZTOTTA Reméljük, hosszú évekig élvezni fogja Volvo járművét Az autó úgy van kialakítva, hogy biztonságot és kényelmet

Részletesebben

Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft

Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 1.6l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft 201675-ös modellév - 2016/4 Érvényes: 2016 június 20-i gyártástól Felszereltségi szintek Motor 4 ajtós 5 ajtós Kombi 16l Ti-VCT (125LE) M5 4 980 000 Ft 5 080 000 Ft 5 230 000 Ft Trend 10l EcoBoost (125LE)

Részletesebben

NISSAN JUKE NISMO RS

NISSAN JUKE NISMO RS NISSAN JUKE NISMO RS NISMO MERÉSZ MÉRNÖKI FILOZÓFIA 30 ÉVEN ÁT A versenypályáról. A versenyeknél nincs jobb tesztkörnyezet. Részt venni egy komoly versenyen nagy kihívás megnyerni azt, még nagyobb. 1984

Részletesebben