A Vhr. 3. (9) bekezdés b) pontja helyébe az alábbi rendelkezés lép:

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A Vhr. 3. (9) bekezdés b) pontja helyébe az alábbi rendelkezés lép:"

Átírás

1 Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 23/2014. (XI. 25.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól szóló 3/2014. (II.26.) önkormányzati rendelet módosításáról Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében, az Alaptörvény 32. cikk (1) bekezdés f) pontjában, Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. törvény ban, valamint az államháztartásról szóló évi CXCV. törvény 24. -ban meghatározott feladatkörében eljárva a következőket rendeli el: 1. Az Önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól szóló 3/2014. (II.26.) önkormányzati rendelet (továbbiakban: Vhr.) 3. (3) bekezdés a) pontja helyébe az alábbi rendelkezés lép: 3. (3) a) önkormányzatot terhelő fizetési kötelezettség teljesítési határideje a szerződés aláírásának napjától, illetve a kibocsátott számla kézhezvételétől számított legalább 15 nap, 1 millió Ft összeget meghaladó számla esetében legalább 30 nap. A 100%-os önkormányzati tulajdonban levő gazdasági társaságok által kibocsátott számlák, szerződések esetében a fizetési határidő értékhatártól függetlenül legalább 15 nap. A polgármester egyedi elbírálás alapján az önkormányzat érdekének figyelembe vételével a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság egyidejű tájékoztatása mellett engedélyezheti a számla kifizetésének határidő előtti teljesítését, 2. A Vhr. 3. (7) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 3. (7) E rendeletben külön nem szabályozott előirányzatok felhasználásról bruttó 10 millió Ft értékhatárig a polgármester, bruttó 10 millió Ft felett 50 millió Ft értékhatárig a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság, bruttó 50 millió Ft felett a Közgyűlés dönt 3. A Vhr. 3. (9) bekezdés b) pontja helyébe az alábbi rendelkezés lép: 3. (9) b.) amennyiben annak átvétele az önkormányzat számára többlet pénzügyi kötelezettségvállalást jelent 1 millió Ft többletköltséget jelentő értékhatárig a polgármester 1 millió Ft felett 50 millió Ft többletköltséget jelentő értékhatárig a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság, 50 millió Ft többletköltséget jelentő értékhatár felett a Közgyűlés dönt.

2 4. A Vhr. 4. (2) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 4. (2) Ha az önkormányzati lakást a bérlő a bérbeadó hozzájárulásával részben vagy egészben saját költségén alakította ki, a bérbeadó és a bérlő az (1) bekezdésben foglalt térítési díjtól megállapodással eltérhetnek. A megállapodásban foglalt térítési díj nem haladhatja meg (1) bekezdésben megállapított térítési díj kétszeresét és a bérlő által a lakás kialakítására fordított költséget. A megállapodást a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság hagyja jóvá bruttó 10 millió forint értékhatárig. Bruttó 10 millió forint értékhatár felett a Közgyűlés dönt. 5. A Vhr. 4. (4) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 4. (4) Jogszabály eltérő rendelkezése hiányában önkormányzati követelésről való lemondásról, engedményezésről, a végrehajtási eljárásba való be vagy be nem kapcsolódásról, végrehajtás felfüggeszthetőségéről, végrehajtás során részletfizetés engedélyezhetőségéről esetenként bruttó 10 millió Ft összeghatárig (beleértve a költségvetési törvényben meghatározott értékhatár alatti, kisértékű követeléseket) a polgármester bruttó 10 millió Ft felett 50 millió Ft értékhatárig a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság bruttó 50 millió Ft felett a Közgyűlés dönt feltéve, hogy a követelés érvényesítése nem vezetett eredményre és ez nem is várható, vagy a követelés érvényesítése aránytalan ráfordítást eredményezne, illetve a lemondás az önkormányzat számára a követeléssel összevethető mértékű egyéb előnnyel jár. 6. A Vhr. 5. (6) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 5. (6) A részben vagy egészben önkormányzati tulajdonban lévő gazdálkodó szervezetek folyamatos működéséhez szükséges támogatások ütemezésére az érintett gazdasági társaság ütemtervet készít. A havi lehívásra kerülő támogatási összeg nem haladhatja meg az éves előirányzatának 1/12-ét. A gazdasági társaság indokolt javaslatára, az önkormányzat likviditását figyelembe véve, a polgármester előterjesztése alapján Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság ettől a mértéktől való eltérést engedélyezhet. Ha egy adott hónapban az éves előirányzat 1/12-énél kevesebb került lehívásra, úgy a maradék összeg bármikor lehívható, annak összege nem kerül beszámításra a tárgyhó 1/12 összegébe. Amennyiben a társaság féléves, illetve I-III. negyedéves beszámolója alapján a pénzkészlete meghaladja az addig kiutalt támogatások 30%-át, úgy a következő negyedévben a pénzkészlet 30%- át meghaladó összegével megegyező mértékkel csökkenteni kell a kiutalandó támogatás mértékét. 7. A Vhr. 5. (19) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 5. (19) A támogatásban részesített szervezet melyre az önkormányzat belső ellenőreinek hatásköre kiterjed működési támogatása kifizetésének felfüggesztését vonja maga után, ha a belső ellenőrök munkáját a szervezet akadályozza, vagy lehetetlenné teszi. A felfüggesztés a belső ellenőr nyilatkozata szerinti akadályoztatás megszűnéséig áll fenn.

3 8. A Vhr. 6. (2) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 6. (2) A Közgyűlés által meghatározott célra jóváhagyott kötvénykibocsátás egyéb feltételeiben való megállapodásra a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság és a Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság véleményezését követően a polgármester jogosult. 9. A Vhr. 6. (5) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 6. (5) A jóváhagyott és megkötött hitelszerződés-keretek és kötvénykeretek devizanemének megváltoztatásáról ideértve a tőzsdén kívüli származékos, határidős ügyleteket is a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság véleményének ismeretében, a pénzintézet ajánlatának mérlegelésével a polgármester dönt. 10. A Vhr. 7/A. (1)-(3) bekezdései helyébe az alábbi rendelkezés lép: 7/A. (1) A választókörzeti keret körzetenkénti keretösszegét a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság állapítja meg. (2) A választókörzeti keret felhasználásának részletes szabályaira a Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. tesz javaslatot, melyet a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság hagy jóvá. (3) A keret felhasználásáról az illetékes képviselő(k) javaslata alapján a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság dönt. A Vhr. 7/A. az alábbi (11) bekezdéssel egészül ki: 11. 7/A. (11) A Választókörzeti keret kulturális programokra c. előirányzaton rendelkezésre álló 4 millió Ft a 20 egyéni választókörzetet egyenlő arányban, körzetenként 200 E Ft összegben illeti meg. A rendelkezésre álló összeget december 31. napjáig lehet felhasználni. A felhasználásról az illetékes képviselő(k) javaslata alapján a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság dönt. A felhasználásra a 7/A. (8)-(10) bekezdés rendelkezéseit, valamint a /2014. (III. 10.) PB. sz. határozattal elfogadott felhasználási szabályzatot alkalmazni kell, azzal, hogy az előirányzatról teljesített valamennyi rendelkezés 100%-ban szabad felhasználásúnak minősül. 12. A Vhr. 7/B. (1)-(3) bekezdései helyébe az alábbi rendelkezés lép: 7/B. (1) A Településrészi önkormányzati keret településrészenkénti keretösszegét a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság állapítja meg.

4 (2) A Településrészi önkormányzati keret felhasználásának részletes szabályaira a Környezetgazdálkodási Nonprofit Kft. tesz javaslatot, melyet a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság hagy jóvá. (3) A keret felhasználásáról az illetékes településrészi önkormányzat javaslata alapján a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság dönt. 13. A Vhr. 7/C. (1)-(2) bekezdései helyébe az alábbi rendelkezés lép: 7/C. (1) A Fogyatékosügyi támogatási keret felhasználásról a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság dönt. (2) A Sport keret felhasználásáról a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság dönt. 14. A Vhr. 7/C. (4)-(9) bekezdései helyébe az alábbi rendelkezés lép: 7/C. (4) Az Idősügyi támogatási keret felhasználásáról az Idősügyi Tanács javaslatára a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság dönt. (5) Az Ifjúsági támogatási keret felhasználásáról a Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi és Ifjúsági Bizottság dönt. (6) A Kulturális támogatási keret felhasználásáról a Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi és Ifjúsági Bizottság dönt. (7) Az Idősügyi és városrészi közösségi programok támogatási keret felhasználásáról a Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság dönt. (8) Az Idegenforgalmi támogatási keret felhasználásáról az Idegenforgalmi Tanácsadó Testület javaslatának figyelembevételével a Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi és Ifjúsági Bizottság dönt. (9) Az Egyházi célú támogatási keret felhasználásáról a Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi és Ifjúsági Bizottság dönt. 15. A Vhr. 8. (2) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 8. (2) A művészeti ösztöndíjak, alkotói támogatások kiadási előirányzatának felhasználásáról a Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi és Ifjúsági Bizottság dönt.

5 16. A Vhr. 8. (5)-(14) bekezdései helyébe az alábbi rendelkezés lép: 8. (5) A Játszótér felújítási és fejlesztési keret felhasználásáról a Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi és Ifjúsági Bizottság dönt. (6) Közterületek és intézmények nyilvános közösségi területeinek rekonstrukciója, fejlesztése, tervezése előirányzat felhasználásáról a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság dönt. (7) A Közlekedésbiztonsági keret előirányzat felhasználásáról a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság dönt. (8) A Sport decentrumok fejlesztési keret előirányzat felhasználásáról Foglalkoztatási, Szociális és Sportbizottság dönt. (9) Az Új autóbusz és villamos megállók, illetve esőbeállók létesítése előirányzat felhasználásáról a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság dönt. (10) Az Út és járda rekonstrukciós keret céltámogatás Környezetgazdálkodási Nonprofit Kftnek előirányzat felhasználásáról a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság dönt. (11) A Kiskerti útkeret előirányzat felhasználásáról a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság dönt. (12) Az önkormányzati intézmények felújítása megnevezésű előirányzat felhasználásról a Kulturális, Oktatási, Idegenforgalmi és Ifjúsági Bizottság dönt. (13) A Közterületi közl. és vízelvezetési problémák kezelése előirányzat felhasználásáról a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság dönt. (14) A csapadékvíz elvezető létesítmények felújítása, létesítése előirányzat felhasználásáról a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság dönt. 17. A Vhr. 8. (17) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 8. (17) A Beruházások, pályázatok előkészítése (Fe) előirányzat felhasználásáról nettó 10 millió Ft értékhatárig a polgármester, nettó 10 millió Ft felett 50 millió Ft értékhatárig a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság nettó 50 millió Ft felett a Közgyűlés dönt.

6 18. A Vhr. 8. -a az alábbi (18)-(20) bekezdésekkel egészül ki: 8. (18) Külföldi kiküldetést és annak költségét a polgármester engedélyezi. A Polgármester külön engedély nélkül költségvetési évenként 5 alkalommal vehet részt külföldre utazó delegációban, ha a kiküldetés időtartama alkalmanként a 4 napot és 500 E Ft költséget nem éri el. További kiküldetést, vagy 4 napot, vagy 500 E Ft költséget meghaladó kiküldetést a Jogi, Ügyrendi és Közbiztonsági Bizottság jogosult engedélyezni. (19) A külföldi delegációk fogadásával kapcsolatos költségeket a Polgármester engedélyezi. (20) A tárgyévet megelőző évben vállalt, de pénzügyileg a tárgyévben rendezendő kötelezettségvállalások a tárgyévi költségvetés előirányzatait terhelik. 19. A Vhr. 9. (2) bekezdés b) pontja helyébe az alábbi rendelkezés lép: 9. (2) b.) A pályázati céltartalék új fejlesztésekre c. előirányzatból, elsősorban beruházási, felújítási pályázatok benyújtásáról, valamint más előirányzatból biztosítandó pályázati önerő biztosításáról pályázatonként két Közgyűlési időszak között: 10 millió Ft várható önerő értékhatárig a polgármester, 10 millió Ft fölött 250 millió Ft várható önerő értékhatárig a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság dönthet, azzal, hogy az illetékes szakiroda a Közgyűlést a döntésről a soron következő ülésen tájékoztatja. A Vhr a helyébe az alábbi rendelkezés lép: 12. A lakásalap felhasználásáról: 20. a) lakóépület felújítása és tervezése, lakóövezetbe sorolt területek közművesítése, építési telkek kialakítása esetében (pályázati felhívásokkal együtt) bruttó - 10 millió Ft értékhatárig a polgármester millió Ft értékhatárig a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság előzetes véleményének kikérését követően a polgármester - 50 millió Ft értékhatár felett a Közgyűlés dönt, b) bérlakás felújítása, helyreállítása esetén (pályázati felhívásokkal együtt) bruttó - 10 millió Ft értékhatárig a polgármester millió Ft értékhatárig a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság előzetes véleményének kikérését követően a polgármester - 50 millió Ft értékhatár felett a Közgyűlés dönt, c) bérlakás építése és tervezése esetén (pályázati felhívásokkal együtt) bruttó - 10 millió Ft értékhatárig a polgármester

7 millió Ft értékhatárig a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság előzetes véleményének kikérését követően a polgármester - 50 millió Ft értékhatár felett a Közgyűlés dönt. d) a társasházban meglevő önkormányzati résztulajdont terhelő felújítási munka esetében a polgármester dönt, e) lakóház, bérlakás vásárlás esetén bruttó - 10 millió Ft értékhatárig a polgármester millió Ft értékhatárig a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság előzetes véleményének kikérését követően a polgármester - 50 millió Ft értékhatár felett a Közgyűlés dönt. f) egyéb fel nem sorolt esetekben a felhasználásra az ágazati jogszabályok, illetve a Vagyonrendelet alapján kerül, kivéve az intervenciós keretet. g) Az intervenciós keret vis maior esetek, valamint azonnali halaszthatatlan beavatkozást igénylő javítási munkák finanszírozására szolgál. Az intervenciós keret felhasználásáról a lakóépületek vonatkozásában az IKV Zrt. véleményének figyelembe vételével a Városüzemeltetési Iroda javaslatára a polgármester dönt. 21. A Vhr. 13. (3) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 13. (3) A Vízügyi építési alap beruházási hányadának felhasználásáról: bruttó 1 millió Ft értékhatárig a polgármester, bruttó 1 millió Ft felett bruttó 50 millió Ft értékhatárig a Városüzemeltetési, Fejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság, bruttó 50 millió Ft értékhatár felett a Közgyűlés dönt. 22. A Vhr. 14. (8) bekezdés b) pontja és (9) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 14. (8) b.) amennyiben annak átvétele az intézmény számára többlet pénzügyi kötelezettségvállalást jelent 1 millió Ft értékhatárig az intézményvezető 1 millió Ft felett 50 millió Ft értékhatárig a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság 50 millió Ft értékhatár felett a Közgyűlés dönt. (9) Államháztartáson kívülre forrás intézmény által történő átadásáról kizárólag annak intézményi költségvetési forrásának rendelkezésre állása esetén 100 eft értékhatárig az intézményvezető 100 eft felett 50 millió Ft értékhatárig a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság 50 millió Ft értékhatár felett a Közgyűlés dönt. 23. A Vhr. 20. (4) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 20. (4) Az időarányosnál magasabb támogatás a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság döntése alapján folyósítható.

8 24. A Vhr. 22. (1) és (2) bekezdései helyébe az alábbi rendelkezés lép: 22. (1) Az NGSZ-nek a saját előirányzatain túlmenően rendelkezési jogosultsága van a hozzá rendelt költségvetési szerv intézményi működési előirányzatai közül az ellátotti étkezési térítési díjak, az alkalmazottak étkezési és vendégétkeztetés térítéséből származó bevételi előirányzatai felett. (2) Az NGSZ-nek a saját előirányzatain túlmenően rendelkezési jogosultsága van - állami támogatásból felhasználási kötöttséggel juttatott céltámogatásokból finanszírozott kiadások kivételével - az önállóan működő intézmény önkormányzati támogatásból finanszírozott kiadások közül: a vásárolt élelmezés (a kötött felhasználású állami támogatás kivételével), támogatásból fedezett élelmezési rezsitérítés, energiaszolgáltatás, nem adatátviteli és adatátviteli célú távközlési díjak (vezetékes, mobil és kábeltelefon, Internet, kábeltévé) egyéb üzemeltetési szolgáltatások közül a szemétszállítás, a kéményseprés, vagyonvédelem szolgáltatás és a tűzoltó készülékek ellenőrzése, karbantartása, nem szakmai anyagok beszerzése (irodaszer, nyomtatvány, tanügyi nyomtatványok, festékkazetta) rehabilitációs hozzájárulás, valamint a fentiek ÁFÁ tartalmának kiadási előirányzata felett azzal, hogy az önállóan működő költségvetési szerv fenti kiadási jogcímek szerint az előirányzatokat csak a fenntartó előzetes engedélye alapján módosíthatja. 25. A Vhr. 24. (12) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 24. (12) Önerőt igénylő pályázaton való indulásról a forrás rendelkezésére állása esetén a biztosítandó önerő mértékétől függetlenül minden esetben a Közgyűlés dönt. Két Közgyűlési időszak között: 10 millió Ft várható önerő értékhatárig a polgármester, 10 millió Ft fölött 250 millió Ft várható önerő értékhatárig a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság dönthet, azzal, hogy az illetékes szakiroda a Közgyűlést a döntésről a soron következő ülésen tájékoztatja. 26. A Vhr. 24. (14) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 24. (14) A költségvetési intézménynél felmerült követelésről lemondani esetenként a) értékhatár alatti követelés elengedésére bizottsági vélemények nélkül az intézményvezető jogosult, b) értékhatárt meghaladóan bruttó 10 millió forint értékhatárig az illetékes szakbizottság és a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság véleményének ismeretében,

9 c) bruttó 10 millió forint felett az illetékes szakbizottság javaslata ismeretében a Közgyűlés jóváhagyásával, feltéve, hogy a követelés érvényesítése nem vezetett eredményre és ez nem is várható, vagy a követelés érvényesítése aránytalan ráfordítást eredményezne, illetve a lemondás az önkormányzat számára a követeléssel összevethető mértékű egyéb előnnyel jár. A követelésről való lemondás miatt a bevétel pótlására az intézmény pótelőirányzat megállapítási igénnyel nem léphet fel. 27. A Vhr. 25. (2) bekezdése helyébe az alábbi rendelkezés lép: 25. (2) A kijelölt gazdasági társaság, természetes személy megbízási szerződését a Pénzügyi és Vagyongazdálkodási Bizottság véleményezése után a polgármester hagyja jóvá. 28. Jelen rendelet a kihirdetést követő napon lép hatályba. Dr. Botka László sk. Dr. Mózes Ervin sk. polgármester címzetes főjegyző Megalkotta: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése november 21. napján tartott ülésén. Kihirdetve: Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének Közlönyében.

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 31/2018. (XII. 21.) önkormányzati rendelete az átmeneti gazdálkodásról

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 31/2018. (XII. 21.) önkormányzati rendelete az átmeneti gazdálkodásról 1 Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 31/2018. (XII. 21.) önkormányzati rendelete az átmeneti gazdálkodásról Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 39/2017. (XII. 18.) önkormányzati rendelete az átmeneti gazdálkodásról

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 39/2017. (XII. 18.) önkormányzati rendelete az átmeneti gazdálkodásról 1 Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 39/2017. (XII. 18.) önkormányzati rendelete az átmeneti gazdálkodásról Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott

Részletesebben

polgármester Iktatószám: 65899/2014. Átmeneti gazdálkodásról szóló rendelet megalkotása Törvényességi véleményezésre bemutatva: december 12.

polgármester Iktatószám: 65899/2014. Átmeneti gazdálkodásról szóló rendelet megalkotása Törvényességi véleményezésre bemutatva: december 12. Előterjesztő: Dr. Botka László polgármester Iktatószám: 65899/2014. Tárgy: Átmeneti gazdálkodásról szóló rendelet megalkotása Melléklet: 1 db rendelet-tervezet Készítette: Közgazdasági Iroda Véleményezésre

Részletesebben

KABA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 1/2016. ( II.22. ) Ör. sz. r e n d e l e t e. az önkormányzat évi költségvetéséről

KABA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 1/2016. ( II.22. ) Ör. sz. r e n d e l e t e. az önkormányzat évi költségvetéséről KABA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2016. ( II.22. ) Ör. sz r e n d e l e t e az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Kaba Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 4/2018. (II. 21.) önkormányzati rendelete a sportrendezvénynaptárról

Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 4/2018. (II. 21.) önkormányzati rendelete a sportrendezvénynaptárról 1 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 4/2018. (II. 21.) önkormányzati rendelete a sportrendezvénynaptárról Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzatának Közgyűlése az Alaptörvény 32. cikk

Részletesebben

polgármester Iktatószám: 60080/2014.

polgármester Iktatószám: 60080/2014. Előterjesztő megnevezése: Dr. Botka László polgármester Iktatószám: 60080/2014. Tárgy: Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata vagyona feletti rendelkezési jog gyakorlásának szabályairól szóló 25/2003.

Részletesebben

PARÁD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2013. ( II. hó 15. nap) rendelete a nagyközség évi költségvetéséről

PARÁD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2013. ( II. hó 15. nap) rendelete a nagyközség évi költségvetéséről PARÁD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2013. ( II. hó 15. nap) rendelete a nagyközség 2013. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete Magyarország helyi önkormányzatairól

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 4/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 4/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól 1 Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének 4/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól (Egységes szerkezetben) Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése

Részletesebben

Táp Községi ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

Táp Községi ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK Táp Községi ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2015. (II.18.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Táp Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

A rendelet hatálya 1.

A rendelet hatálya 1. 1 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 3/2018. (II. 20.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése az Alaptörvény

Részletesebben

Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete. az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Ádánd Község Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi

Részletesebben

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének.. önkormányzati rendelete az Önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól. A rendelet hatálya

Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének.. önkormányzati rendelete az Önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól. A rendelet hatálya Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlésének.. önkormányzati rendelete az Önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésben meghatározott

Részletesebben

POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 1/2012.(I. 23.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE POLGÁRDI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL

POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 1/2012.(I. 23.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE POLGÁRDI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ TESTÜLETÉNEK 1/2012.(I. 23.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE POLGÁRDI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT 2012. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL 2 POLGÁRDI VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2012. (II. 23.) ÖNKORMÁNYZATI

Részletesebben

Lendvajakabfa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2017.(III.13.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Lendvajakabfa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2017.(III.13.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Lendvajakabfa Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2017.(III.13.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017. évi költségvetéséről Lendvajakabfa Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Mátraszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2018. (III.01.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Mátraszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2018. (III.01.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Mátraszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2018. (III.01.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2018. évi költségvetéséről Mátraszentimre Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az

Részletesebben

LOVÁSZI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete 2015. évi költségvetéséről

LOVÁSZI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete 2015. évi költségvetéséről LOVÁSZI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2015. (II.27.) önkormányzati rendelete 2015. évi költségvetéséről Lovászi Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésben

Részletesebben

Szentháromság utcai fasor helyreállítása (városüzemeltetés) Önként vállalt feladatok. A Rendeletben az

Szentháromság utcai fasor helyreállítása (városüzemeltetés) Önként vállalt feladatok. A Rendeletben az Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyőlésének 16/2014. (VII.03.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetésérıl szóló 2/2014. (II.26.) önkormányzati rendeletének módosításáról

Részletesebben

Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2019. (II.14.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a Városi Önkormányzat évi költségvetéséről

Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2019. (II.14.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a Városi Önkormányzat évi költségvetéséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2019. (II.14.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE a Városi Önkormányzat 2019. évi költségvetéséről Bátonyterenye Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

A rendelet hatálya. (3) A többségi tulajdonú önkormányzati társaságokra a rendelet az 5. -ban foglaltak szerint terjed ki. II.

A rendelet hatálya. (3) A többségi tulajdonú önkormányzati társaságokra a rendelet az 5. -ban foglaltak szerint terjed ki. II. 1 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 9/2017. (II. 15) önkormányzati rendelete az Önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése az Alaptörvény

Részletesebben

I. FEJEZET Általános rendelkezések

I. FEJEZET Általános rendelkezések Kozármisleny Város Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015. (II.02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat és intézményei 2015. évi költségvetéséről Kozármisleny Város Önkormányzat képviselő-testülete

Részletesebben

I. FEJEZET Általános rendelkezések

I. FEJEZET Általános rendelkezések Kozármisleny Város Önkormányzat képviselő-testületének 1/2015. (II.02.) önkormányzati rendelete az önkormányzat és intézményei 2015. évi költségvetéséről (egységes szerkezetben a 20/2015.(VIII.17.) önkormányzati

Részletesebben

A rendelet hatálya kiterjed Tápiószentmárton Nagyközség Onkormányzatára és költségvetési szerveire. 2. ~ Az Önkormányzat költségvetési szervei:

A rendelet hatálya kiterjed Tápiószentmárton Nagyközség Onkormányzatára és költségvetési szerveire. 2. ~ Az Önkormányzat költségvetési szervei: Tápiószentmárton Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (11.27. ) önkormányzati rendelete Tápiószentmárton Nagyközség Onkormányzata 2015. évi költségvetéséről Tápiószentmárton Nagyközség

Részletesebben

Mátraszentimre Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. (II.06.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Mátraszentimre Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. (II.06.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Mátraszentimre Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. (II.06.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Magyarország központi költségvetéséről szóló 2013. évi CCXXX.

Részletesebben

Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2017. (II. 23.) önkormányzati rendelete. a évi költségvetésről

Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2017. (II. 23.) önkormányzati rendelete. a évi költségvetésről Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2017. (II. 23.) önkormányzati rendelete a 2017. évi költségvetésről Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében

Részletesebben

1. A rendelet hatálya

1. A rendelet hatálya Nyergesújfalu Város Önkormányzati Képviselő-testületének 4/2013.(II.19.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről és a költségvetés végrehajtásának szabályairól Nyergesújfalu

Részletesebben

Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének

Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének Hatályos:2014-03-04 -tól Encsencs Község Önkormányzata Képviselő-testületének - az önkormányzat 2013. évi költségvetéséről szóló 3/2013. (II.20.) önkormányzati

Részletesebben

Cegléd Város Önkormányzata 5/2017. (II. 16.) önkormányzati rendelete Cegléd Város Önkormányzatának évi költségvetéséről

Cegléd Város Önkormányzata 5/2017. (II. 16.) önkormányzati rendelete Cegléd Város Önkormányzatának évi költségvetéséről Cegléd Város Önkormányzata 5/2017. (II. 16.) önkormányzati rendelete Cegléd Város Önkormányzatának 2017. évi költségvetéséről Cegléd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2)

Részletesebben

Balatonfenyves Község Önkormányzatának. 7/2009. (II.13.) számú rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzat évi költségvetéséről

Balatonfenyves Község Önkormányzatának. 7/2009. (II.13.) számú rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzat évi költségvetéséről Balatonfenyves Község Önkormányzatának 7/2009. (II.13.) számú rendelete Balatonfenyves Község Önkormányzat 2009. évi költségvetéséről Balatonfenyves Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról

Részletesebben

PARÁD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2012. ( II.15.) rendelete a nagyközség 2012. évi költségvetéséről

PARÁD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2012. ( II.15.) rendelete a nagyközség 2012. évi költségvetéséről PARÁD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2012. ( II.15.) rendelete a nagyközség 2012. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló, többször módosított

Részletesebben

PARÁD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2011. ( II. 14.) rendelete a nagyközség évi költségvetéséről

PARÁD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2011. ( II. 14.) rendelete a nagyközség évi költségvetéséről PARÁD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2/2011. ( II. 14.) rendelete a nagyközség 2011. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete a helyi önkormányzatokról szóló, többször

Részletesebben

2/2018. (II. 07.) önkormányzati rendelet a évi költségvetéséről 1..

2/2018. (II. 07.) önkormányzati rendelet a évi költségvetéséről 1.. 2/2018. (II. 07.) önkormányzati rendelet a 2018. évi költségvetéséről Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlése az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében,

Részletesebben

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2/2015. (III.3.) számú önkormányzati rendelete

A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2/2015. (III.3.) számú önkormányzati rendelete A Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat Közgyűlésének 2/2015. (III.3.) számú önkormányzati rendelete a Bács-Kiskun Megyei Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről A Bács-Kiskun Megyei Közgyűlés az Alaptörvény

Részletesebben

Kétpó Község Önkormányzata. Képviselő-testületének 3/2016.(III.04.) önkormányzati rendelete

Kétpó Község Önkormányzata. Képviselő-testületének 3/2016.(III.04.) önkormányzati rendelete Kétpó Község Önkormányzata Képviselő-testületének 3/2016.(III.04.) önkormányzati rendelete Kétpó Község Önkormányzata 2016. évi költségvetéséről (egységes szerkezetben) Kétpó Község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

Told Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelete Told Község Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről

Told Község Önkormányzat Képviselő-testületének. 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelete Told Község Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről Told Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2/2014. (II. 20.) önkormányzati rendelete Told Község Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről Told Község Önkormányzat Képviselő-testülete a Magyarország

Részletesebben

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE BALATONBOGLÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ügyiratszám: 1-11-2/2014. Sorszám: 4. ELŐTERJESZTÉS Balatonboglár Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. november 27. napján tartandó ülésére

Részletesebben

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 22/2017. (V.31.) önkormányzati rendelete a Város évi költségvetésének végrehajtásáról

Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 22/2017. (V.31.) önkormányzati rendelete a Város évi költségvetésének végrehajtásáról Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 22/2017. (V.31.) önkormányzati rendelete a Város 2016. évi költségvetésének végrehajtásáról Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése Alaptörvény

Részletesebben

(Egységes szerkezetben)

(Egységes szerkezetben) 1 Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 3/2019. (II. 20.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól (Egységes szerkezetben) Szeged Megyei Jogú Város

Részletesebben

Csévharaszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. ( II. 21.) számú rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Csévharaszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. ( II. 21.) számú rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Csévharaszt Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. ( II. 21.) számú rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Csévharaszt Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

1. Az Önkormányzat bevételei és kiadásai 1. 2

1. Az Önkormányzat bevételei és kiadásai 1. 2 Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2015. (III.3.) önkormányzati rendelete a Budapest Főváros XII. kerület Hegyvidéki Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Részletesebben

Somlójenő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről. I.

Somlójenő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről. I. Somlójenő Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015. (II.16.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Somlójenő Község Önkormányzatának Képviselő-testülete (a továbbiakban:

Részletesebben

FELSŐZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2017. (II. 20.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE

FELSŐZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2017. (II. 20.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE FELSŐZSOLCA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4/2017. (II. 20.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2017. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2019 (II.14.) önkormányzati rendelete

Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének. 2/2019 (II.14.) önkormányzati rendelete Celldömölk Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2019 (II.14.) önkormányzati rendelete az önkormányzati tulajdonban lévő lakások és nem lakás céljára szolgáló helyiségek elidegenítéséről Celldömölk

Részletesebben

c) dologi kiadások 155 667 000 Ft, d) egyéb működési célú kiadások 3 500 000 Ft e) engedélyezett létszámkerete 92 fő.

c) dologi kiadások 155 667 000 Ft, d) egyéb működési célú kiadások 3 500 000 Ft e) engedélyezett létszámkerete 92 fő. BÉKÉS VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 8/2015. (II.26.) ö n k o r m á n y z a t i r e n d e l e t e AZ ÖNKORMÁNYZAT 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL 1 Békés Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Medgyesbodzás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014 (III.05.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Medgyesbodzás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014 (III.05.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Medgyesbodzás Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2014 (III.05.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Medgyesbodzás Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Táp Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2016.(II.19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Táp Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2016.(II.19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Táp Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 1/2016.(II.19.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Táp Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32.

Részletesebben

Törvényességi véleményezésre Bemutatva: február 10.

Törvényességi véleményezésre Bemutatva: február 10. Előterjesztő: Szeged Megyei Jogú Város polgármestere Iktsz.: 21381/2012. Tárgy: Az önkormányzat költségvetésének végrehajtási szabályairól szóló rendelet megalkotása Melléklet: 1 db rendelet-tervezet Készítette:

Részletesebben

Mány Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2013. (II.7.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről

Mány Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2013. (II.7.) önkormányzati rendelete a évi költségvetésről 1 Mány Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2013. (II.7.) önkormányzati rendelete a 2013. évi költségvetésről Mány Község Önkormányzata Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32. cikke

Részletesebben

a Város évi költségvetésének végrehajtásáról

a Város évi költségvetésének végrehajtásáról Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 10/2015. (V.20.) önkormányzati rendelete a Város 2014. évi költségvetésének végrehajtásáról Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése az Alaptörvény

Részletesebben

Szigethalom Város Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2016.(II.01.) RENDELETE. az Önkormányzat évi költségvetéséről

Szigethalom Város Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2016.(II.01.) RENDELETE. az Önkormányzat évi költségvetéséről Szigethalom Város Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2016.(II.01.) RENDELETE az Önkormányzat 2016. évi költségvetéséről (Egységes szerkezetben a 7/2016.(V.24.), a 11/2016.VIII.01.), a 24/2016.(XI.29.)

Részletesebben

KISKUNMAJSA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3/2004. (III.01.) Ktr. Kiskunmajsa város évi költségvetéséről

KISKUNMAJSA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3/2004. (III.01.) Ktr. Kiskunmajsa város évi költségvetéséről KISKUNMAJSA VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3/2004. (III.01.) Ktr. Kiskunmajsa város 2004. évi költségvetéséről Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 1992. évi XXXVIII.

Részletesebben

Halmaj Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Halmaj Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Halmaj Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015.(II.27.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében

Részletesebben

Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2/2016. (II. 26.) önkormányzati rendelete a helyi önkormányzat évi költségvetéséről

Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2/2016. (II. 26.) önkormányzati rendelete a helyi önkormányzat évi költségvetéséről Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2/2016. (II. 26.) önkormányzati rendelete a helyi önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Jászszentlászló Községi Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének

Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének Ártánd Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2015. (II. 26.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről (a 9/2015. (VIII. 13.) önkormányzati rendelettel egységes szerkezetben)

Részletesebben

ECSER NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2/2015.(II.19.) SZ. RENDELETE A 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL. A rendelet hatálya

ECSER NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2/2015.(II.19.) SZ. RENDELETE A 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL. A rendelet hatálya ECSER NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATÁNAK 2/2015.(II.19.) SZ. RENDELETE A 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Ecser Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete Magyarország Alaptörvénye 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott

Részletesebben

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya kiterjed az önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire.

I. Általános rendelkezések. A rendelet hatálya kiterjed az önkormányzatra, valamint annak költségvetési szerveire. Kozármisleny Város Önkormányzat képviselő-testületének 6/2012 (II.13.) Önkormányzati rendelete az önkormányzat és intézményei 2012. évi költségvetéséről (egységes szerkezetben a 22/2012. (IX.07.), a 34/2012.(XII.28.)

Részletesebben

2/2015. (II. 11.) önkormányzati rendelete 1. a évi költségvetéséről

2/2015. (II. 11.) önkormányzati rendelete 1. a évi költségvetéséről 2/2015. (II. 11.) önkormányzati rendelete 1 a 2015. évi költségvetéséről Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlése az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében,

Részletesebben

Nagybakónak Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 1/2012. (II.08.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Nagybakónak Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 1/2012. (II.08.) rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Nagybakónak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2012. (II.08.) rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetéséről Nagybakónak községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról szóló

Részletesebben

1/2015. (I.27.) számú rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

1/2015. (I.27.) számú rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről TÁT VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK 1/2015. (I.27.) számú rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Az önkormányzat képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény 23. (1) bekezdésében

Részletesebben

Ludányhalászi község Képviselő-testületének 3/2017.(II.16.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről. A rendelet hatálya 1.

Ludányhalászi község Képviselő-testületének 3/2017.(II.16.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről. A rendelet hatálya 1. Ludányhalászi község Képviselő-testületének 3/2017.(II.16.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2017. évi költségvetéséről Ludányhalászi községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32.cikk

Részletesebben

IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2015.(..) önkormányzati rendelete

IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2015.(..) önkormányzati rendelete Izsák Város Önkormányzat Képviselő-testülete IZSÁK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2015.(..) önkormányzati rendelete Izsák Város Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről szóló 1/2015.(II.25.)

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. az önkormányzat évi költségvetéséről

SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. az önkormányzat évi költségvetéséről 1 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 5/2015.(II.27.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Siófok Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény 32.

Részletesebben

Rédics Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2015.(III.6.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Rédics Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2015.(III.6.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Rédics Község Önkormányzata Képviselő-testületének 4/2015.(III.6.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Rédics Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény 32.

Részletesebben

JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK /2014. (II..) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. Az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről.

JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK /2014. (II..) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE. Az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről. JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK /2014. (II..) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE Az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről. Jászszentandrás Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

K i v o n a t. H a t á r o z a t

K i v o n a t. H a t á r o z a t K i v o n a t Szeged Megyei Jogú Város Közgyűlése 2013. november... napján megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. /2013. /./ Kgy. H a t á r o z a t A Közgyűlés megtárgyalta a Polgármester előterjesztésében

Részletesebben

A BIZOTTSÁGOK SZÁMÁRA ÖNKORMÁNYZATI RENDELETBEN MEGHATÁROZOTT EGYÉB JOGOSÍTVÁNYOK JEGYZÉKE

A BIZOTTSÁGOK SZÁMÁRA ÖNKORMÁNYZATI RENDELETBEN MEGHATÁROZOTT EGYÉB JOGOSÍTVÁNYOK JEGYZÉKE 7. melléklet a 18/2019. (X.31.) önkormányzati rendelethez A BIZOTTSÁGOK SZÁMÁRA ÖNKORMÁNYZATI RENDELETBEN MEGHATÁROZOTT EGYÉB JOGOSÍTVÁNYOK JEGYZÉKE PÉNZÜGYI ÉS GAZDASÁGI ÜGYEKET ELLÁTÓ BIZOTTSÁG Az önkormányzat

Részletesebben

Úrhida Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. (II.6.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Úrhida Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. (II.6.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Úrhida Község Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2014. (II.6.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Úrhida Község Önkormányzatának Képviselőtestülete Magyarország helyi

Részletesebben

I. FEJEZET. A rendelet hatálya

I. FEJEZET. A rendelet hatálya Tápiószecső Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2012. (III. 2.) számú rendelete az Önkormányzat 2012. évi költségvetéséről (módosításokkal egységes szerkezetben) Tápiószecső Nagyközség Önkormányzatának

Részletesebben

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlésének 16/2019. (V.24.) önkormányzati rendelete a évi zárszámadásról

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlésének 16/2019. (V.24.) önkormányzati rendelete a évi zárszámadásról Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlésének 16/2019. (V.24.) önkormányzati rendelete a 2018. évi zárszámadásról Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény

Részletesebben

Nagykarácsony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2016(II.17.) önkormányzati rendelete Az Önkormányzat évi költségvetéséről

Nagykarácsony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2016(II.17.) önkormányzati rendelete Az Önkormányzat évi költségvetéséről Nagykarácsony Község Önkormányzat Képviselő-testületének 3/2016(II.17.) önkormányzati rendelete Az Önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Nagykarácsony Község Önkormányzat Képviselő-testülete az Államháztartásról

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület december 14-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület december 14-i ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. december 14-i ülésére Tárgy: Javaslat Polgár Város Önkormányzata 2018. évi költségvetésének elfogadásáig végrehajtandó átmeneti gazdálkodásáról szóló rendelet megalkotására

Részletesebben

Mágocs Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2014.(VI.03.) rendeletével módosított. 3/2014.(III.10.) önkormányzati rendelete

Mágocs Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2014.(VI.03.) rendeletével módosított. 3/2014.(III.10.) önkormányzati rendelete Mágocs Város Önkormányzata Képviselő-testületének 8/2014.(VI.03.) rendeletével módosított 3/2014.(III.10.) önkormányzati rendelete Mágocs Város Önkormányzata 2014. évi költségvetéséről (módosításokkal

Részletesebben

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára

Rendelet. Önkormányzati Rendeletek Tára Rendelet Önkormányzati Rendeletek Tára Dokumentumazonosító információk Rendelet száma: 3/2014.(II.07.) Rendelet típusa: Alap Rendelet címe: Újtikos Községi Önkormányzat Kévislő-testületének 3/2014.(II.7.)

Részletesebben

1 Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2010. (III.08.) Ök.sz. rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

1 Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2010. (III.08.) Ök.sz. rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről 1 Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2010. (III.08.) Ök.sz. rendelete az Önkormányzat 2010. évi költségvetéséről Kozármisleny Város Önkormányzata Képviselő-testülete az Államháztartásról

Részletesebben

Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Hatályos 2017.02.14-től Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2/2016. (II.15.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Bögöt község Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

A rendelet hatálya. A költségvetés rendje

A rendelet hatálya. A költségvetés rendje PARÁD NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 3/2010. (III. 18.) rendelete a Nagyközség 2010. évi költségvetéséről szóló 1/2010. (II. 15.) rendelet módosítása Egységes szerkezetben Az önkormányzat

Részletesebben

H e g y e s d község Önkormányzata Képviselő-testületének. /2015.( ) önkormányzati rendelete. Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről.

H e g y e s d község Önkormányzata Képviselő-testületének. /2015.( ) önkormányzati rendelete. Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről. H e g y e s d község Önkormányzata Képviselő-testületének /2015.( ) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről. (t e r v e z e t) H e g y e s d község Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

MÉLYKÚT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2/2017. (II.21.) önkormányzati rendelete. Mélykút Város Önkormányzatának évi költségvetéséről

MÉLYKÚT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2/2017. (II.21.) önkormányzati rendelete. Mélykút Város Önkormányzatának évi költségvetéséről MÉLYKÚT VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2/2017. (II.21.) önkormányzati rendelete Mélykút Város Önkormányzatának 2017. évi költségvetéséről Mélykút Város Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Vác Város Önkormányzat Képviselő - testületének 5/2014.(II.21) önkormányzati rendelete Vác Város Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről

Vác Város Önkormányzat Képviselő - testületének 5/2014.(II.21) önkormányzati rendelete Vác Város Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Vác Város Önkormányzat Képviselő - testületének 5/2014.(II.21) önkormányzati rendelete Vác Város Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről (Időközi módosításokkal egységes szerkezetben) Vác Város Képviselő-testület

Részletesebben

Németbánya Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2018.(II. 26.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2018.

Németbánya Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2018.(II. 26.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2018. Németbánya Község Önkormányzat képviselő-testületének 1/2018.(II. 26.) önkormányzati rendelete Németbánya Község Önkormányzat 2018. évi költségvetéséről 2 Németbánya Község Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET június 18-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET június 18-i ülésére Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 116/4/2015. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2015. június 18-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Előzetesen tárgyalja: Módosító

Részletesebben

Vác Város Önkormányzat 2014. évi költségvetése

Vác Város Önkormányzat 2014. évi költségvetése Vác Város Önkormányzat 2014. évi költségvetése V Á C 2014. Vác Város Önkormányzat Képviselő - testületének 5/2014.(II.21) önkormányzati rendelete Vác Város Önkormányzat 2014. évi költségvetéséről (Időközi

Részletesebben

Mátrabafla Községi Önkormányzat Képviselő testületének 3/2015. (III. 10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Mátrabafla Községi Önkormányzat Képviselő testületének 3/2015. (III. 10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Mátrabafla Községi Önkormányzat Képviselő testületének 3/2015. (III. 10.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Mátraballa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2015. (V. 22.) önkormányzati rendelete

Paks Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2015. (V. 22.) önkormányzati rendelete Paks Város Önkormányzata Képviselő-testületének 14/2015. (V. 22.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetése végrehajtásának zárszámadásáról * Paks Város Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

BERZENCE NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2014.(II.11.) önkormányzati rendelete

BERZENCE NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2014.(II.11.) önkormányzati rendelete 1 BERZENCE NAGYKÖZSÉG ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2014.(II.11.) önkormányzati rendelete (Tervezet) Berzence Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében

Részletesebben

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015. (II. 24.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről

Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015. (II. 24.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015. (II. 24.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Nagykovácsi Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

I. A rendelet hatálya. II. A költségvetés bevételei és kiadásai [1]

I. A rendelet hatálya. II. A költségvetés bevételei és kiadásai [1] Jász-Nagykun-Szolnok Megye Közgyűlésének 2/2015. (II.19.) önkormányzati rendelete a Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Önkormányzat 2015. évi költségvetésének megállapításáról A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Közgyűlés

Részletesebben

Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete./2019. (.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete./2019. (.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete./2019. (.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2019. évi költségvetéséről Mátraterenye Község Önkormányzatának Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

1/2017. (II. 08.) önkormányzati rendelet 1. a évi költségvetéséről

1/2017. (II. 08.) önkormányzati rendelet 1. a évi költségvetéséről 1/2017. (II. 08.) önkormányzati rendelet 1 a 2017. évi költségvetéséről Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Közgyűlése az Alaptörvény 32. cikk (2) bekezdésében meghatározott eredeti jogalkotói hatáskörében,

Részletesebben

Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2016. (III.04.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2016. (III.04.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről 1 Ádánd Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 4/2016. (III.04.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2016. évi költségvetéséről Ádánd Község Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011.

Részletesebben

Ózd, február 16. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Jegyző

Ózd, február 16. Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Jegyző Ózd Város Önkormányzata Képviselő-testületének /2012. (II..) önkormányzati rendelete Ózd Város Önkormányzata 2011. évi költségvetéséről szóló 3/2011.(II.18.) önkormányzati rendelet módosításáról Ózd, 2012.

Részletesebben

Tiszabura Községi Önkormányzat képviselő-testületének. 9/2014. (III.14.) Ök. rendelete. a 2014. évi válság költségvetéséről

Tiszabura Községi Önkormányzat képviselő-testületének. 9/2014. (III.14.) Ök. rendelete. a 2014. évi válság költségvetéséről Tiszabura Községi Önkormányzat képviselő-testületének 9/2014. (III.14.) Ök. rendelete a 2014. évi válság költségvetéséről Tiszabura Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32. cikk (2)

Részletesebben

Nagybakónak Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 1 /2011. (II.10) számú Önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről

Nagybakónak Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 1 /2011. (II.10) számú Önkormányzati rendelete az Önkormányzat évi költségvetéséről Nagybakónak Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1 /2011. (II.10) számú Önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2011. évi költségvetéséről Nagybakónak községi Önkormányzat Képviselő-testülete az

Részletesebben

Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2014 (II.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről

Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2014 (II.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi költségvetéséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2014 (II.18.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2014. évi költségvetéséről Tahitótfalu Község Önkormányzata Képviselő-testülete az Alaptörvény

Részletesebben

67. (2) A 66. és a 67. (1) bekezdése alapján megállapított támogatás összegét száz forintra felkerekítve kell meghatározni.

67. (2) A 66. és a 67. (1) bekezdése alapján megállapított támogatás összegét száz forintra felkerekítve kell meghatározni. Szeged Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 53/2010. (XII.16.) önkormányzati rendelete az önkormányzat tulajdonában álló önkormányzati lakások bérletéről, a lakbérek mértékéről és a lakbértámogatásról

Részletesebben

Gyöngyössolymos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének

Gyöngyössolymos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének Gyöngyössolymos Községi Önkormányzat Képviselőtestületének 1/2013. (II. 19.) rendelete az Önkormányzat és az általa irányított költségvetési szervek 2013. évi költségvetéséről Gyöngyössolymos község Önkormányzatának

Részletesebben

HORT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

HORT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK HORT KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1/2015. (II.11.) ÖNKORMÁNYZATI RENDELETE AZ ÖNKORMÁNYZAT 2015. ÉVI KÖLTSÉGVETÉSÉRŐL Hort Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 1/2015. (II.11.) önkormányzati

Részletesebben

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlésének 15/2018. (V.25.) önkormányzati rendelete a évi zárszámadásról

Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlésének 15/2018. (V.25.) önkormányzati rendelete a évi zárszámadásról Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlésének 15/2018. (V.25.) önkormányzati rendelete a 2017. évi zárszámadásról Zalaegerszeg Megyei Jogú Város Közgyűlése az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. törvény

Részletesebben

Kétvölgy Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2014.(V.05.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról

Kétvölgy Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2014.(V.05.) önkormányzati rendelete az önkormányzat évi zárszámadásáról Kétvölgy Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 8/2014.(V.05.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2013. évi zárszámadásáról Kétvölgy Községi Önkormányzat Képviselő-testülete az Alaptörvény 32.

Részletesebben

(egységes szerkezetben)

(egységes szerkezetben) Nyárlőrinc Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 7/2017. (XI.9.) önkormányzati rendelete az önkormányzat 2017. évi költségvetéséről szóló 1/2017.(II.14) rendelet módosításáról (egységes szerkezetben)

Részletesebben

Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 1/2015. (II.23.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat évi költségvetéséről

Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 1/2015. (II.23.) önkormányzati rendelete. az Önkormányzat évi költségvetéséről Nyirád Község Önkormányzata Képviselő-testületének 1/2015. (II.23.) önkormányzati rendelete az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről Hatályos: 2016. május 24. Nyirád 2015 A módosításokkal egységes szerkezetbe

Részletesebben