K I V O N A T a képviselő-testület január 28-i ülésének jegyzőkönyvéből

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "K I V O N A T a képviselő-testület 2010. január 28-i ülésének jegyzőkönyvéből"

Átírás

1 1 SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. Telefon:95/ K I V O N A T a képviselő-testület január 28-i ülésének jegyzőkönyvéből 1. 2/2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár város Önkormányzati Képviselő-testülete a városi főépítész évi munkájáról szóló beszámolót tudomásul veszi. Felelős:dr. Dénes Tibor polgármester 2. 3/2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzati Képviselő-testülete január 28. napjával elhatározza a Sárvári Gyógyfürdő Korlátolt Felelősségű Társaság eddigi Ft, azaz Egymilliárd-nyolcszázhetvenkilencmillió-hétszázharmincezer forint törzstőkéjének az Önkormányzat, mint egyedüli tag általi, pénzbeli hozzájárulás szolgáltatásával történő felemelését ,- Ft-ra,azaz:Hárommilliárd-hetvenkilencmillió-hétszázharmincezer forintra. Ennek következtében az Önkormányzat által ,- Ft, azaz:egymilliárdkettőszázmillió forint pénzbeli hozzájárulás szolgáltatására kerül sor. Az Önkormányzat kötelezettséget vállal arra, hogy az ,- Ft, azaz:egymilliárdkettőszázmillió forint összeget 8 napon belül, átutalással teljesíti a Sárvári Gyógyfürdő Kft. által a Raiffeisen Bank Zrt-nél vezetett számú bankszámlára. A törzstőke felemelésével az Önkormányzat törzsbetétének nagysága Ft-ról, azaz:egymilliárd-nyolcszázhetvenkilencmillió-hétszázharmincezer forintról ,- Ft-ra, azaz:hárommiliárd-hetvenkilencmillió-hétszázharmincezer forintra nő. Határidő: 8 nap a pénzbeli hozzájárulás teljesítéséért 3. 4/2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzati Képviselő-testülete elfogadja az ismertetett előterjesztés 1. számú mellékletében foglaltak szerinti javaslatot, és a Gyógyfürdő Kft Alapító Okiratát az alábbiak szerint módosítja. Az Alapító Okirat eddigi 5.1. pontja a módosítás következtében az alábbiak szerint változik:

2 2 Módosítás előtt: 5.1. A társaság törzstőkéje Ft, azaz Egymilliárd-nyolcszázhetvenkilencmillióhétszázharmincezer forint, amely teljes egészében befizetésre, illetve szolgáltatásra került az alapító által. Módosítás után: 5.1. A társaság törzstőkéje ,- Ft, azaz Hárommilliárd-hetvenkilencmillióhétszázharmincezer forint. A törzstőkéből ,- Ft, azaz:egymilliárdnyolszázhetvenkilencmillió-hétszázharmincezer forint már teljes egészében befizetésre került. A 3/2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozattal elhatározott ,- forint, azaz:egymilliárd-kettőszázmillió forint összegre szóló törzstőke emelés alapján az új tag a taggyűlés napjától számított 8 napon belül köteles vagyoni hozzájárulásának teljesítésére. Az Alapító Okirat eddigi 6.1. pontja a módosítás következtében az alábbiak szerint változik: Módosítás előtt: 6.1. Sárvár Város Önkormányzat a társaság egyedüli tagja. Törzsbetét összege: Ft. Módosítás után: 6.1. Sárvár Város Önkormányzat a társaság egyedüli tagja. Törzsbetét összege: ,- Ft. Sárvár Város Önkormányzati Képviselő-testülete feljogosítja a polgármestert az egységes szerkezetbe foglalt Alapító Okirat aláírására. A Kft. ügyvezető igazgatója gondoskodik a cégeljárás lefolytatásáról. az Alapító Okirat aláírásáért Vancsura Miklós ügyvezető igazgató a cégeljárás lefolytatásáért 4. 5/2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár város Önkormányzati Képviselő-testülete a évi költségvetésében kötelezettséget vállal 1. az emelt szintű járóbeteg központ hiányzó padlószerkezetének kivitelezéséhez bruttó Ft fedezet biztosítására; 2. a kórházi hőközpont átalakításához előirányzat biztosítására A 2. pont esetében a kivitelezésre három cégtől árajánlatot kér. (ZÁÉV Zrt., Sárvár TÁVHŐ Kft., ARDMIX 2000 Kft.). Az ajánlatok elbírálására felkéri a Pénzügyi és Gazdasági Bizottságot. Határidő: tárgyalásra és ajánlatkérésre azonnal pénzügyi fedezet biztosítására a évi költségvetés

3 3 5. 6/2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzati Képviselő-testülete a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló évi CXXII. törvény 2. (3) bekezdésében foglalt rendeletalkotási lehetőségével élni kíván. A épviselő-testület felkéri Sárvár Város Jegyzőjét, hogy terjessze elő azon rendelet tervezetét, mely a kötelezően közzétételre kerülő szerződések értékhatárát az egyszerű közbeszerzési eljárás értékhatáránál alacsonyabb összegben állapítja meg. Felelős: dr. Szijártó Valéria jegyző Határidő: márciusi képviselő-testületi ülés időpontja 6. 7/2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Sárvári Gyógyfürdő Kft. Alapító Okiratának a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló évi CXXII. törvény 9. (1) bekezdése által elrendelt módosítását az előterjesztés szerinti tartalommal elfogadja. A polgármestert feljogosítja a képviselő-testület a Függelék elnevezésű okiratban rögzített módosítások, valamint az egységes szerkezetű Alapító Okirat aláírására. A társaság ügyvezetője gondoskodik a cégeljárás lefolytatásáról. az okiratok aláírásáért Vancsura Miklós ügyvezető igazgató a cégeljárás lefolytatásáért Határidő: 30 nap 7. 8/2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzati Képviselő-testülete a SÁRVÁR TÁVHŐ Kft. Alapító Okiratának a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló évi CXXII. törvény 9. (1) bekezdése által elrendelt módosítását az előterjesztés szerinti tartalommal elfogadja. A polgármestert feljogosítja a képviselő-testület a Függelék elnevezésű okiratban rögzített módosítások, valamint az egységes szerkezetű Alapító Okirat aláírására. A társaság ügyvezetője gondoskodik a cégeljárás lefolytatásáról. az okiratok aláírásáért Takó László ügyvezető igazgató a cégeljárás lefolytatásáért Határidő: 30 nap 8. 9/2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzati Képviselő-testülete a Sárvári Média Nonprofit Kft. Alapító Okiratának a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009.

4 4 évi CXXII. törvény 9. (1) bekezdése által elrendelt módosítását az előterjesztés szerinti tartalommal elfogadja. A polgármestert feljogosítja a képviselő-testület a Függelék elnevezésű okiratban rögzített módosítások, valamint az egységes szerkezetű Alapító Okirat aláírására. A társaság ügyvezetője gondoskodik a cégeljárás lefolytatásáról. az okiratok aláírásáért dr. Fonyó Roberta ügyvezető igazgató a cégeljárás lefolytatásáért Határidő: 30 nap 9. 10/2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzati Képviselő-testülete a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló évi CXXII. törvény 5. (3) bekezdése által előírt szabályzatot valamennyi egyszemélyes gazdasági társaságára kiterjedő hatállyal az előterjesztés szerinti tartalommal elfogadja. A szabályzatot harminc napon belül mindegyik cég vonatkozásában külön-külön a cégiratok közé letétbe kell helyezni. dr. Szijártó Valéria jegyző a szabályzat aláírásáért; Vancsura Miklós ügyvezető igazgató Takó László ügyvezető igazgató dr. Fonyó Roberta ügyvezető igazgató az általa vezetett cég kapcsán a cégbírósági letétbe helyezés végrehajtásáért. Határidő: 30 nap /2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár város Önkormányzati Képviselő-testülete Sárvár város Fenntartható Fejlődési Jelentése és Programja című fenntarthatósági tervét az előterjesztéssel megegyező tartalommal állapítja meg. Felelős: dr.dénes Tibor polgármester /2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Kolping Oktatási és Szociális Intézményfenntartó Szervezet Kolping Támogató Szolgálat - Sárvár és Kistérsége 2009.évi munkájáról szóló beszámolóját tudomásul veszi.

5 5 Felelős: dr Dénes Tibor polgármester /2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár város Önkormányzata Képviselő-testülete a sárvári 1489/2 hrsz-ú ingatlanon működő piac fenntartása és üzemeltetése céljából történő bérbeadásra vonatkozó pályázati eljárást eredményesnek nyilvánítja. A nyertes pályázó Szár Rozália Judit egyéni vállalkozó (9500 Celldömölk, Dr. Géfin tér 2.). A melléklet szerinti bérleti szerződést február 1. napjával kösse meg az Önkormányzat. A szerződés aláírására felhatalmazza a Képviselő-testület a polgármestert. Az Önkormányzat fenntartja magának a jogot, hogy a 2. legkedvezőbb ajánlattevővel ( POLONIA MARKET Kft., 8440 Herend, Kossuth Lajos u. 128.) szerződést kössön, amennyiben bármilyen okból nem sikerül a pályázat nyertesével a szerződéskötés, vagy ha a piac működtetéséhez szükséges feltételek megteremtésének a hiánya miatt válik szükségessé az azonnali hatályú felmondás. A Képviselő-testület tulajdonosi hozzájárulást ad a 1489/2 hrsz-ú ingatlanon piac rendezéséhez és a piac működéshez szükséges, engedély és bejelentés nélkül létesíthető építmények elhelyezéséhez. Határidő: január /2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár város Önkormányzati Képviselő-testülete elhatározza, hogy Sárvár város Önkormányzata az ingatlan-nyilvántartásban a Sárvár, 1489/2 hrsz-ú közterületi ingatlan területén működő piac felépítményeit megvásárolja bruttó ,- Ft értékben azzal, hogy a felépítmények a meglévő állapothoz igazodó kellékszavatosság és teljes jogszavatosság mellett február 1. napjával az Önkormányzat birtokába kerülnek és az adásvétellel együtt az eladó az ingatlannal kapcsolatos valamennyi igényéről lemond. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert az adásvételi szerződés aláírására. Határidő:azonnal /2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár város Önkormányzata Képviselő-testülete elfogadja a Rábaparti Járműjavító és Szolgáltató Kft. (9900 Körmend, Bajcsy-Zsilinszky utca 5.; továbbiakban: Kft.), mint a tárgy szerinti 2903/7 hrsz-ú ingatlan tulajdonosa által Sárvár város Önkormányzata számára ingyenesen felajánlott 80 m2-es területet a mellékelt 3010/6875. munkaszámú változási vázrajz és a mellékelt, 2903/2, 2903/7 és 2903/8 hrsz-ú ingatlanok telekalakításáról szóló megállapodás-tervezet szerint. A képviselő-testület hozzájárul a hivatkozott változási vázrajz

6 6 szerinti telekalakításhoz, továbbá felhatalmazza a polgármestert a változási vázrajz és a mellékelt megállapodás aláírására, valamint utasítja a jegyzőt, hogy a vagyonrendeletben tulajdonosváltozás ingatlan-nyilvántartási átvezetését követő első módosításkor a változást vezesse át. A képviselő-testület megerősíti a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 101/2009./11.02./ számú határozatát. Az útcsatlakozás kiépítése a hivatkozott bizottsági határozatban foglalt feltételekkel a Kft. feladata és költsége /2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzati Képviselő-testülete tulajdonosi hozzájárulást ad a Sárvár, 3080/1 hrsz-ú, kivett, tűzoltóság megnevezésű 5131 m2-es, korlátozottan forgalomképes ingatlan észak-nyugati sarkába állandó jellegű, fából készült, legfeljebb 2,5*4,5 m-es alapterületű és legfeljebb 1,5*4,5 m-es előtetővel rendelkező, állandó jellegű vendéglátó építmény elhelyezéséhez. Az építmény és a tető színezését kivitelezés előtt színkód alapján meg kell határozni és a Műszaki Irodával egyeztetni. A hozzájárulás feltétele, hogy a létesítés és működtetés során esetlegesen felmerülő, műszakilag indokolt közműjavítás, közműcsere és/vagy karbantartás, valamint az építmény szükséges közműbekötései a létesítő Péntek István, Sárvár, XIII város utca 29. szám alatti lakos feladata és költsége. A képviselő-testület tudomásul veszi, hogy a felépítmény a kérelmező tulajdona, de kiköti, hogy indokolási és kártalanítási kötelezettség nélkül a tulajdonosi hozzájárulást bármikor visszavonhatja. A tulajdonosi hozzájárulás visszavonása esetén a közléstől számított 30 napon belül kérelmező köteles saját költségén az eredeti állapotot helyreállítani. Az Önkormányzatot megillető bérleti díj a mindenkor hatályos közterület-használati díjakhoz igazodik. Határidő: közlésre azonnal /2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az önkormányzat és intézményei által évben benyújtott pályázatairól szóló tájékoztatót tudomásul veszi /2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár város Önkormányzati képviselő-testülete a jegyző évi teljesítményéről szóló tájékoztatót jóváhagyja. A képviselő-testület köszönetét és elismerését fejezi ki a jegyzőnek évben végzett lelkiismeretes, eredményes, magas színvonalon végzett szakmai tevékenységért. Felelős: dr.dénes Tibor polgármester

7 /2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői teljesítményértékelésének alapját képező évi kiemelt célokat az 1. számú mellékletben foglaltak szerint állapítja meg. Felelős: Teljesítménykövetelmények kidolgozásáért, teljesítményértékelés elvégzéséért jegyző tekintetében dr. Dénes Tibor polgármester a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői tekintetében dr. Szijártó Valéria jegyző Határidő: egyéni teljesítménykövetelmények kidolgozására: március 1. teljesítményértékelés elvégzésére: december 31. jegyző teljesítményértékeléséről a Képviselő-testület tájékoztatása: december /2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár város Önkormányzata: - a Nyugat-dunántúli Operatív Program keretében meghirdetett A térségi közigazgatási és közszolgáltatási informatikai rendszerek továbbfejlesztése NYDOP kódszámú A regionális információs társadalom kiteljesítése megnevezésű pályázaton, mint csatlakozó település részt kíván venni, - a projekt előkészítése, megvalósítása kapcsán Szombathely Megyei Jogú Város Önkormányzatát, mint gesztor önkormányzatot elfogadja, - az ezzel kapcsolatos, a polgármester által aláírt szándéknyilatkozatot jóváhagyja., ill. folyamatos Felelős: dr.dénes Tibor polgármester /2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete pályázatot hirdet a Gondozási és Családsegítő Központ (Sárvár, Nádasdy u. 26.) intézményvezetői (magasabb vezető) álláshelyének betöltésére. A képviselő-testület a pályázati felhívást a melléklet szerinti tartalommal jóváhagyja. Felelős: dr. Szijártó Valéria jegyző /2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Gondozási és Családsegítő Központ (Sárvár, Nádasdy u. 26.) intézményvezetői (magasabb vezető) álláshelyére érkező pályázatok véleményezésére - a közalkalmazottak jogállásáról szóló évi XXXIII. törvénynek a szociális, valamint a gyermekjóléti és gyermekvédelmi ágazatban történő végrehajtásáról

8 8 szóló 257/2000. (XII.26.) Korm. rendelet 1/A.. (9) bekezdése alapján eseti előkészítő bizottságot hoz létre, melynek tagjai: Kondora István alpolgármester az Egyesített Egészségügyi és Szociális Intézmény (Győr), mint regionális módszertani központ által delegált személy Erdős Katalin a Polgármesteri Hivatal Polgármesteri és Humánpolitikai Iroda vezetője Felelős: dr. Szijártó Valéria jegyző /2010. /I.28./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár város Önkormányzatának Képviselő-testülete Sárvár város Önkormányzati Képviselőtestületének Szervezeti és Működési Szabályzatáról szóló 16/2007. /III.22./ számú önkormányzati rendelete 81.. /3/ bekezdése alapján városrész tanácskozásokat szervez az alábbi időpontokban és helyszíneken: 2010.február 3./szerda/ órától Sárvár,Alkotmány u /nádasdy Iskola/ 2010.február 3./szerda/ órától Sárvár, Lánkapuszta /volt orvosi rendelő/ 2010.február 8./hétfő/ órától Sárvár, Bocskai u.1-3. /Óvoda/ 2010.február 9./kedd/ órától Sárvár, Rábasömjéni u. 86. /Klub/ 2010.február 10./szerda/ órától Sárvár, Szatmár u.20. /Óvoda/ 2010.február 11./csütörtök//17.00 órától Sárvár, Hegyközség /Hegyalja Vendéglő/ A városrész tanácskozások helyére, idejére vonatkozó információkat a Sárvári Hírlapban, a Városi Televízióban és Sárvár város Honlapján kell közzétenni., illetve február 11-ig folyamatos Felelős: dr.dénes Tibor polgármester Sárvár, 2010.január 29. /:dr.szijártó Valéria:/

SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. Telefon:95-323-555. K I V O N A T a képviselő-testület 2011. április 28-i ülésének jegyzőkönyvéből

SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. Telefon:95-323-555. K I V O N A T a képviselő-testület 2011. április 28-i ülésének jegyzőkönyvéből SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. Telefon:95-323-555. K I V O N A T a képviselő-testület 2011. április 28-i ülésének jegyzőkönyvéből 1. 78/2011./IV.28./ számú képviselő-testületi határozat

Részletesebben

54/2015. /IV.23./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző

54/2015. /IV.23./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző a képviselő-testület 2015. április 23-i ülésének könyvéből 54/2015. /IV.23./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 2014. évi belső ellenőrzési tevékenységről

Részletesebben

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T. 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat 5/2015.(II.09.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV. tv. 29/A. -ában foglaltakra figyelemmel a község saját bevételeinek

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

M E G H Í V Ó N A P I R E N D: 2. Fedezetbiztosítás önkormányzati beruházásokhoz. (Az előterjesztések hétfőn kerülnek fel a honlapra.

M E G H Í V Ó N A P I R E N D: 2. Fedezetbiztosítás önkormányzati beruházásokhoz. (Az előterjesztések hétfőn kerülnek fel a honlapra. M E G H Í V Ó Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2014. március 13-án /csütörtökön/ 15.30 órai kezdettel a Sárvári Közös Önkormányzati Hivatal nagytermében /Sárvár, Várkerület 3. II.em./ rendkívüli

Részletesebben

16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat

16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat a képviselő-testület 2015. február 12-i ülésének könyvéből 16/2015. /II.12./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete az államháztartásról szóló 2011. évi CXCV.

Részletesebben

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével.

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével. 63/2012. /VI. 20./ számú határozat: Megismerte és megtárgyalta Zalaapáti község településrendezési tervei módosításának programját, melyet az előterjesztés 1,2,3,4,5 pontjában foglaltak szerint jóváhagy.

Részletesebben

30/2015. /III.26./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző

30/2015. /III.26./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ jegyző a képviselő-testület 2015. március 26-i ülésének könyvéből 30/2015. /III.26./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Sárvári Gyógyfürdő Kft. 2015. évi üzleti

Részletesebben

NYÍRMADA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT

NYÍRMADA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT tartott ülése könyvéből 80/2014. (XII.02.) a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról A Képviselő-testület: a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló beszámolót a

Részletesebben

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat

148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat 148/2015. /X.21./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a város 2016. évi költségvetési koncepcióját elfogadja. Hozzájárul ahhoz, hogy a 2016. évi költségvetés

Részletesebben

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL 42/2017.(V.29.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete a polgármester hatáskörébe átruházott 2016. évi szociális és gyermekvédelmi ellátásokról szóló beszámolót

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. K I V O N A T a képviselő-testület 2011. szeptember 12-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. K I V O N A T a képviselő-testület 2011. szeptember 12-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 1 SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. K I V O N A T a képviselő-testület 2011. szeptember 12-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 1. 151/2011. /IX.12./ számú képviselő-testületi határozat

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi határozat

58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi határozat SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2. K I V O N A T a képviselő-testület 2013. március 13-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 58/2013. /III.13./ számú képviselő-testületi

Részletesebben

Igényelt támogatás (bruttó bér 100%): Szükséges saját forrás (27% járulék):

Igényelt támogatás (bruttó bér 100%): Szükséges saját forrás (27% járulék): 130/2015.(VII.02.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának Képviselő-testülete úgy határozott, hogy a Hajdú-Bihar Megyei Kormányhivatal Hajdúhadházi Járási Hivatal Járási Munkaügyi Kirendeltsége

Részletesebben

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti

Az intézménybe felvehető maximális gyermeklétszám címszó alatti 1/2010. (I. 28.) önkormányzati testületi határozat a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 34. (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői tekintetében

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról

a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 310/2011. (06. 23.) számú határozata a Pécsi Nemzeti Színház és a Bóbita Bábszínház nonprofit korlátolt felelősségű társasággá alakításáról 1. Pécs Megyei

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. október 26-án tartandó ülésére Füzesgyarmati Városgazdálkodási és Intézményüzemeltetési Korlátolt Felelősségű Társaság ügyvezetői tisztségére vonatkozó pályázat

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési

Részletesebben

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE

NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE NYÍREGYHÁZA MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERE 4401 Nyíregyháza, Kossuth tér 1. Pf.: 83. Telefon: (42) 524-500 Fax: (42) 524-501 Ügyiratszám: 355-3/2012.XIII. Ügyintéző: Faragóné/Sné MEGHívó Nyíregyháza Megyei

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 5 igen egybehangzó szavazattal az alábbi határozatot hozza: 223/2015. (IX.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. szeptember 30-i ülés módosított napirendi

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya:

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről. Tárgya: JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. január 30-án megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 1/2013.(I.30.) Rendelet száma: 1/2013.(I.30.) Tárgya: A 139/2012.(XI.28.)

Részletesebben

1/2015. (I. 13.) Kt. határozat

1/2015. (I. 13.) Kt. határozat rendkívüli ülésének könyvéből: 1/2015. (I. 13.) Kt. határozat 1. Dombóvár Város Önkormányzatának a DDOP-6.2.1/K-13-2014-0002 azonosító számú, Dél-Dunántúli Operatív Program Fenntartható településfejlesztés

Részletesebben

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 21-én tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv

Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 21-én tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv Petőfibánya Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. március 21-én tartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyv T a r t a l o m : Jegyzőkönyv Jelenléti ív Mellékletek Határozat száma

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

K I V O N A T. a Képviselő-testület március 1-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. a Képviselő-testület március 1-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T a Képviselő-testület 2007. március 1-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 40/2007. (III.01.) számú h a t á r o z a t : Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete a fűtési és használati

Részletesebben

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. K I V O N A T Tura Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2011. február 9-én 16 órakor megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. Tárgy: Javaslat Tura Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. I.

Részletesebben

6. A többcélú kistérségi társulás működési feltételeinek biztosítása: a. a kistérségi iroda működésének személyi és tárgyi feltételeinek biztosítása,

6. A többcélú kistérségi társulás működési feltételeinek biztosítása: a. a kistérségi iroda működésének személyi és tárgyi feltételeinek biztosítása, 1/2011. (I. 27.) önkormányzati testületi határozat a köztisztviselők jogállásáról szóló 1992. évi XXIII. törvény 34. (3) bekezdésében foglaltakra tekintettel a Polgármesteri Hivatal köztisztviselői tekintetében

Részletesebben

234/2014. /XII.16./ számú képviselő-testületi határozat

234/2014. /XII.16./ számú képviselő-testületi határozat 234/2014. /XII.16./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Kolping Támogató Szolgálat Sárvár és Kistérsége 2014. évi munkájáról szóló beszámolót - megköszönve

Részletesebben

H a t á r o z a t k i v o n a t. Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

H a t á r o z a t k i v o n a t. Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének február 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. február 15-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 4/2011. (II.15.) számú Képviselő-testületi határozata:

Részletesebben

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat

271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 271/2011. (VI. 28.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL rendkívüli ülése könyvéből: 145/2013.(VIII.21.) sz. képviselőtestületi határozat: 1. Celldömölk város Önkormányzata tulajdonába kívánja venni a Magyar Állam tulajdonában és a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő

Részletesebben

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését:

Polgármester javasolja, hogy a testület a meghívóban 1. sz. melléklet szereplő, alábbi napirend szerint tartsa az ülését: 1 SZIKSZÓ VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Szám: 002/9/2015. J e g y z ő k ö n y v Készült Szikszó Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. június 12. napján 7.30 órakor a Szikszói Közös Önkormányzati

Részletesebben

Január 23. péntek 16,00 óra

Január 23. péntek 16,00 óra III. Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek Január 23. péntek 16,00 óra (SZB. ülés időpontja: január 19 hétfő 16.00 óra (PVB. ülés időpontja: január 20 kedd 16.00 óra Előterjesztések

Részletesebben

gazdálkodásáról szóló beszámolóval kapcsolatos független könyvvizsgálói jelentést tudomásul veszi.

gazdálkodásáról szóló beszámolóval kapcsolatos független könyvvizsgálói jelentést tudomásul veszi. 1 SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. K I V O N A T a képviselő-testület 2012. szeptember 27-i ülésének jegyzőkönyvéből 1. 184/2012. /IX.27./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város

Részletesebben

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére

KENGYEL KÖZSÉG POLGÁRMESTERÉTŐL E L Ő T E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2014. január 14-i ülésére A rendszerfüggő víziközműelemek bérleti díjának megállapítására Tiszamenti-regionális Vízművek Zártkörűen Működő Részvénytársasággal, mint víziközmű szolgáltatóval 2013. október 31-én aláírt bérleti-üzemeltetési

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Hajdúhadház Város Önkormányzatának 2013. augusztus 29. napján tartandó Képviselőtestületi ülésére Tárgy: feltételes szabadkézi beszerzések indítása közbeszerzési tanácsadó kiválasztására

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen

Jegyzőkönyv. Borsodnádasd Város Önkormányzata Képviselő-testülete 7 jelenlévő képviselőből 7 igen Jegyzőkönyv A testületi ülés helye, időpontja: Borsodnádasdi Polgármesteri Hivatal díszterme (3671 Borsodnádasd, Köztársaság út 12.), 2014. június 12. 15.15 órától 16.00 óráig a Képviselőtestület nyílt

Részletesebben

57/2015. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat

57/2015. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat könyvéből: 57/2015. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete Hajdúnánás város településrendezési tervét és helyi építési szabályzatát érintő 2014-2015.

Részletesebben

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai:

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: Kálmán), távol lévő 3 fő (Kismoni László, Pintér Attila, Selyem József) megalkotta az 5/2014. (IV.1.) önkormányzati

Részletesebben

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma

Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testületének december 21-én megtartott nyílt ülésén hozott Határozat tartalma Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

A BIZOTTSÁGOK SZÁMÁRA ÖNKORMÁNYZATI RENDELETBEN MEGHATÁROZOTT EGYÉB JOGOSÍTVÁNYOK JEGYZÉKE

A BIZOTTSÁGOK SZÁMÁRA ÖNKORMÁNYZATI RENDELETBEN MEGHATÁROZOTT EGYÉB JOGOSÍTVÁNYOK JEGYZÉKE 7. melléklet a 18/2019. (X.31.) önkormányzati rendelethez A BIZOTTSÁGOK SZÁMÁRA ÖNKORMÁNYZATI RENDELETBEN MEGHATÁROZOTT EGYÉB JOGOSÍTVÁNYOK JEGYZÉKE PÉNZÜGYI ÉS GAZDASÁGI ÜGYEKET ELLÁTÓ BIZOTTSÁG Az önkormányzat

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 18-i ülésén

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2012. évi ellátásáról.

Beszámoló a gyermekjóléti és gyermekvédelmi feladatok 2012. évi ellátásáról. 1 Községi Önkormányzat Képviselő-testülete Katafa 23-7/2013. szám J E G Y Z Ő K Ö N Y V mely készült Katafa Községi Önkormányzat Képviselő-testülete által 2013. május 28-án (kedden) 15.30 órakor a Katafa,

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 12-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete november 12-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 218/2012.(XI.12.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja el a 2012. november 12-ei rendkívüli ülésének napirendjét: 1. Javaslat a Gyáli Vagyonkezelő Kft.

Részletesebben

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének március 7-én megtartott rendkívüli üléséről felvett J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 6097. Kunadacs Rákóczi u. 2. Telefon: 76/558-131 Fax: 76/422-057 E-mail: kunadacs.ph@tanet.hu 47-5/2016. Kunadacs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről

JEGYZŐKÖNYV. Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről JEGYZŐKÖNYV Készült: Hort Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2011. július 29-én megtartott rendkívüli üléséről Határozat száma: 127/2011.(VII.29.) 128/2011.(VII.29.) 129/2011.(VII.29.) 130/2011.(VII.29.)

Részletesebben

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésére. Vállalkozási, Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottság

Kerekegyháza Város Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésére. Vállalkozási, Mezőgazdasági, Környezetvédelmi és Városfejlesztési Bizottság ELŐTERJESZTÉS Kerekegyháza Város Képviselő-testületének 2008. szeptember 24-i ülésére Tárgy: Kerekegyháza 1658 hrsz-ú zsákutca értékesítése Az előterjesztést készítette: Papp Gézáné műszaki ügyintéző Előterjesztő:

Részletesebben

15/2016. (02.16.) Kt. határozat

15/2016. (02.16.) Kt. határozat 15/2016. (02.16.) Kt. határozat Balatonfűzfő Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Gazdaságfejlesztési tervről, valamint a Forrástérképről szóló beszámolót elfogadja. 16/2016. (02.16.) Kt. határozat

Részletesebben

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/204-2/2011. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2011. május 27-i nyilvános ülésére

NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/204-2/2011. ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület 2011. május 27-i nyilvános ülésére NAPIREND ELŐTT Ügyiratszám: 1/204-2/2011. ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2011. május 27-i nyilvános ülésére Tárgy: Beszámoló a polgármester és az alpolgármesterek fontosabb tárgyalásairól, valamint

Részletesebben

79/2015.(IV.30.)HÖ. sz. határozat

79/2015.(IV.30.)HÖ. sz. határozat 79/2015.(IV.30.)HÖ. sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának képviselő-testülete megtárgyalta és elfogadta a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról szóló polgármesteri tájékoztatót. 80/2015.(IV.30.)HÖ.

Részletesebben

K I V O N A T a képviselő-testület 2010.április 29-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T a képviselő-testület 2010.április 29-i ülésének jegyzőkönyvéből 1 SÁRVÁR VÁROS JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2-3. Telefon:95-323-555. K I V O N A T a képviselő-testület 2010.április 29-i ülésének jegyzőkönyvéből 1. 78/2010. /IV.29./ számú képviselő-testületi határozat

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR,VÁRKERÜLET 2-3. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési Bizottsága

Részletesebben

Litér Község Önkormányzata 8196 Litér, Álmos u. 37. Tel./Fax: 88/598-010 Honlap: www.liter.hu E-mail: referens@liter.hu

Litér Község Önkormányzata 8196 Litér, Álmos u. 37. Tel./Fax: 88/598-010 Honlap: www.liter.hu E-mail: referens@liter.hu E L Ő T E R J E S Z T É S, 2014. április hó 08 napján tartott együttes Képviselő-testületi ülésére Tisztelt Képviselő-testületek! Litér Község Önkormányzata Balatonfűzfő Város és Szentkirályszabadja Község

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t a Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testületének 2008. október 31-én megtartott rendkívüli - ülésének jegyzőkönyvéből: 205/2008.(X.31.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Városi Önkormányzat képviselő-testülete megtárgyalta a A Hajdúhadházi Bocskai István Két Tanítási Nyelvű Általános Iskola tetőtér beépítésének befejezési üteme

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/5/2014. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. április 30-i ülésére Tárgy: Településközpont vegyes övezetben

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

K I V O N A T Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 29-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete november 29-i ülésének jegyzőkönyvéből 26/2017. /XI.29./ számú képviselő-testületi határozat Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete Bögöt község településképi rendeletének előkészítésével az Archit Kft-t (9700 Szombathely, Tulipán u.

Részletesebben

K I V O N A T. Felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy amennyiben a leadási határidőig nem érkezik ajánlat, az ajánlatkérést újra közzétegye.

K I V O N A T. Felhatalmazza továbbá a polgármestert, hogy amennyiben a leadási határidőig nem érkezik ajánlat, az ajánlatkérést újra közzétegye. K I V O N A T a Képviselő-testület 2009. szeptember 10-i nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 284/2009. (IX. 10.) számú h a t á r o z a t: Balatonfüred Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a lejárt határidejű

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Önkormányzat hivatali helyisége Halimba Ügyszám: 11/1-7/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Halimba község Önkormányzatának Képviselő-testülete 2013. június 13-án 16.00 órakor megtartott rendkívüli üléséről Ülés helye: Önkormányzat hivatali

Részletesebben

98/2013. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat

98/2013. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 98/2013. (II. 27.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatalának Szervezeti és Működési

Részletesebben

69/2013. /III.26./ számú képviselő-testületi határozat

69/2013. /III.26./ számú képviselő-testületi határozat 1 SÁRVÁRI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL JEGYZŐJE 9600 Sárvár, Várkerület 2. K I V O N A T a képviselő-testület 2013. március 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 65/2013. /III.26./ számú képviselő-testületi határozat

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 106/2019. (VI. 18.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 106/2019. (VI. 18.) számú határozata A Képviselő-testület az alábbi módosított napirendet fogadta el: 1. Nagymaros Városi Könyvtár és Művelődési Ház intézményvezetői munkaköre

Részletesebben

2./ Hulladékgazdálkodási rendelet módosítása

2./ Hulladékgazdálkodási rendelet módosítása Módosított határozati javaslatok 2011. december 12-i ülésre 2./ Hulladékgazdálkodási rendelet módosítása A PVB javasolja a Képviselő-testületnek, hogy a XII.16-i ülésen a szolgáltatóval történt egyeztetést

Részletesebben

Felelős: VKB elnöke Műszaki Osztály mb. ov.

Felelős: VKB elnöke Műszaki Osztály mb. ov. H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Bizottsága 2015. július 07-i ülésén az alábbi határozatokat hozta: Tárgy:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület május 26-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. a Képviselő-testület május 26-án tartandó ülésére GÖDÖLLŐ VÁROS POLGÁRMESTERE ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016. május 26-án tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a gödöllői Grassalkovich kastély körül elhelyezkedő önkonnányzati ingatlanok apportálására.

Részletesebben

Szám: IV.57-7/ A Közgyűlés felkéri és felhatalmazza a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ügyvezetőjét a szerződés megszűnésével egyidejűleg a

Szám: IV.57-7/ A Közgyűlés felkéri és felhatalmazza a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ügyvezetőjét a szerződés megszűnésével egyidejűleg a Szám: IV.57-7/2015. 164/2015.(VIII.18.) határozata Szekszárd városi távfűtő rendszer folyamatos üzemeltetésére, karbantartására és fejlesztésére létrejött vállalkozási szerződés azonnali hatállyal történő

Részletesebben

K I V O N A T. A Képviselő-testület 2013. augusztus 28-án 14.00 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. A Képviselő-testület 2013. augusztus 28-án 14.00 órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. i Közös Önkormányzati Hivatal 645-173/2013. szám 173/2013. számú Képviselő-testületi határozat: Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felveszi a nyílt napirendek közé a -Máriaújfalu városrészen szennyvízcsatorna

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 09-én megtartott rendkívüli ülése jegyzőkönyvéből 2014. július 09-én megtartott rendkívüli ülése könyvéből 130/2014. (VII. 09.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. július 09-én megtartott képviselő-testületi rendkívüli ülés napirendje Normatív Határozat Kerekegyháza

Részletesebben

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE

R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVI MUNKATERVE R É T S Á G VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2012. ÉVI MUNKATERVE Rétság, 2011. december 16. 1 oldal a 14 oldalból I. 2012. év fő feladatai: Gazdálkodás Likviditás biztosítása, bevételek emelése,

Részletesebben

J a v a s l a t az Ózd, Bercsényi Miklós utca 21. szám alatti (hrsz: 2039) ingatlan megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára

J a v a s l a t az Ózd, Bercsényi Miklós utca 21. szám alatti (hrsz: 2039) ingatlan megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára J a v a s l a t az Ózd, Bercsényi Miklós utca 21. szám alatti (hrsz: 2039) ingatlan megvásárlásával kapcsolatos döntés meghozatalára Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási

Részletesebben

K I V O N A T. 18/2015.(III.31.) számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T. 18/2015.(III.31.) számú képviselő-testületi határozat könyvéből 18/2015.(III.31.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete Morgós István polgármester polgármesteri tisztsége főállásban történő ellátására vonatkozó

Részletesebben

2011. évi MUNKATERVE

2011. évi MUNKATERVE T E R V E Z E T Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. évi MUNKATERVE A Képviselő-testületi ülések időpontja és a javasolt napirendek: 1.) Január 21. péntek 1) Előterjesztés Rétság város gazdasági

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. 71/2016.(IV.21.) sz. Képviselő-testület határozata. 72/2016.(IV.21.) sz. Képviselő-testület határozata

H I R D E T M É N Y. 71/2016.(IV.21.) sz. Képviselő-testület határozata. 72/2016.(IV.21.) sz. Képviselő-testület határozata H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április 21-i ülésén az

Részletesebben

16. napirendi pont Előterjesztés a 3611/2 hrsz-ú (Rábasömjén, Ölbői utca) ingatlanra vonatkozó eladási ajánlatról. Mellékletek:

16. napirendi pont Előterjesztés a 3611/2 hrsz-ú (Rábasömjén, Ölbői utca) ingatlanra vonatkozó eladási ajánlatról. Mellékletek: 16. napirendi pont Előterjesztés a 3611/2 hrsz-ú (Rábasömjén, Ölbői utca) ingatlanra vonatkozó eladási ajánlatról Mellékletek: 20. napirendi pont A helyi építészeti értékek támogatására vonatkozó pályázatok

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 5 fő képviselő jelen van.

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. A polgármester megállapítja, hogy az ülés határozatképes, mert 5 fő képviselő jelen van. 151 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Rakamaz Város Képviselő-testületének 2013. május 16. napján megtartott rendkívüli üléséről. Jelen vannak: Farkas Ernő polgármester Héri Viktor Hercegfalvi Frida Palsics

Részletesebben

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL

CELLDÖMÖLKI KÖZÖS ÖNKORMÁNYZATI HIVATAL könyvéből: 77/2013.(V.16.) sz. képviselőtestületi határozat: A Képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. könyvéből: 78/2013.(V.16.) sz. képviselőtestületi határozat:

Részletesebben

200/2014. /X.30./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/

200/2014. /X.30./ számú képviselő-testületi határozat. /: dr. Szijártó Valéria :/ 200/2014. /X.30./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete a Humán Erőforrás Bizottság elnökévé dr. Szabó Gyula elnök-helyettesévé Szabó Zoltán tagjaivá Kampel

Részletesebben

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1 Szám: 1/205- /2013. Pékné dr. Csefkó Judit E L Ő T E R J E SZ T É S A Képviselő-testület 2013. február 7--i ülésére Tárgy:

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 120/2012.(VI.28.) sz. képviselő-testületi határozat: A Képviselő-testület tudomásul vette a rendőrkapitány közbiztonság helyzetéről szóló beszámolóját. könyvéből: 121/2012.(VI.28.) sz. képviselő-testületi

Részletesebben

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t Hajdúhadház Város Önkormányzata képviselő-testületének május 22-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből: 99/2015.(V.22.)HÖ sz. határozat Hajdúhadház Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az előterjesztést megtárgyalta, és úgy határozott, hogy az előterjesztés mellékletét képező Hajdúhadház Város Integrált

Részletesebben

Kosd Község Önkormányzat képviselő-testülete 1/2016. (I. 28.) sz. h a t á r o z a t a

Kosd Község Önkormányzat képviselő-testülete 1/2016. (I. 28.) sz. h a t á r o z a t a 1/2016. (I. 28.) sz. Tárgy: Tájékoztató a foglalkoztatás és az életminőség javítása, családbarát munkába állást segítő intézmények, közszolgáltatások fejlesztéséről A képviselő-testület: a tájékoztatót

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete március 31-én megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 9-0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 51/2016.(III.31.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

K I V O N A T a képviselő-testület március 9-i ülésének jegyzőkönyvéből. 50/2017. /III.9./ számú képviselő-testületi határozat

K I V O N A T a képviselő-testület március 9-i ülésének jegyzőkönyvéből. 50/2017. /III.9./ számú képviselő-testületi határozat 50/2017. /III.9./ számú képviselő-testületi határozat Sárvár Város Önkormányzata Képviselő-testülete, mint a Sárvári Média Műsorszolgáltató és Lapkiadó Közhasznú Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2006. október 30-i ülésére Tárgy: Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete által különböző szervezetekbe delegált személyek Előadó:

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése május 7-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése május 7-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből K I V O N A T Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése 2015. május 7-i rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből 72/2015. (V. 7.) önkormányzati határozat: Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése felvette napirendjére

Részletesebben

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015.(III.5.)HMCSGYIT.

Részletesebben

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat 34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Hajdúnánási Református Egyházközség (4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 2. szám) Épületenergetikai

Részletesebben

Péteri Községi Polgármesteri Hivatal 2209 Péteri, Kossuth Lajos utca 2. Tel/Fax: 29/ ,

Péteri Községi Polgármesteri Hivatal 2209 Péteri, Kossuth Lajos utca 2. Tel/Fax: 29/ , Péteri Községi Polgármesteri Hivatal 2209 Péteri, Kossuth Lajos utca 2. Tel/Fax: 29/314-069, 314-070 peteri@peteri.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. június 25-ei ülésére Szám: 129-58/2012. Tárgy:

Részletesebben

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők:

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők: ülésének könyvéből. 159/2016. (VII.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. július 27-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben