QX70 INFINITI Q X7 0

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "QX70 INFINITI Q X7 0"

Átírás

1 INFINITI QX70 QX70

2 infiniti EMPOWER THE DRIVE Olyanok vagyunk, mint Ön. Bátran kilépünk a komfortzónánkból. Míg másoknak elég, ha egyszerűen jobb autókat fejlesztenek, mi egy lépéssel tovább megyünk célunk, hogy olyan autókat építsünk, amelyek az emberi teljesítőképesség határait feszegetik. Autóink fejlett technológiai megoldásai kitágítják az érzékelés határait, markáns megjelenésük sehol nem maradhat észrevétlen, kiemelkedő teljesítményük felpezsdíti vezetőjük vérét. Készüljön fel rá, hogy megtapasztalja a hamisítatlan vezetési élményt, amelyre mindig is vágyott. INFINITI QX70 Empower the drive egy összetéveszthetetlen ikon. Az eredeti sport-crossover. Merész formavilág egy sportszedán futóművére építve. Egy igazi atléta felépítésével, amely páratlan képességeket biztosít. 320 lóerő és váltófüles 1, hétfokozatú automata sebességváltó automatikus fordulatszámösszehangolással lefelé váltásnál. QX70. Kitűnik a tömegből.

3 külső formaterv MERÉSZ FORMAVILÁG. IKONIKUS STÍLUS Kavarja fel az állóvizet a merész stílussal, és mutassa meg a világnak, mennyire bátor. A sportautók ihlette formának köszönhetően az INFINITI QX70 egyszerre spontán és felejthetetlen benyomást kelt. SPORTOS KÜLSŐ. A nagy 21 colos könnyűfém keréktárcsák nem csak hangsúlyozzák a QX70 erőteljes megjelenését, de rugalmasabb irányíthatóságot is biztosítanak. A könnyűszerkezetes karosszéria csökkenti a rugózatlan tömeget, és segíti a gyorsabb kanyarokat. 1 HATÉKONY FORMA. A tetővonalnak és a QX70 markáns formájának köszönhetően a légáramlás szabályozott, így mindössze 0,35-ös légellenállási tényező érhető el. A hatékony aerodinamika csökkenti a turbulenciát az alacsonyabb üzemanyag-fogyasztás és a csendesebb haladás érdekében. ERŐTELJES BENYOMÁST KELT. A jellegzetes duplán ívelt formatervű, frissített INFINITI hűtőmaszk méhsejt-mintázatra emlékeztet, és hangsúlyozza a sportos karaktert. Az alsó ív, amely természetes módon tükrözi a felső ívet, különleges megjelenést kölcsönöz a QX70-nek.

4 motor INTELLIGENS TELJESÍTMÉNY Tapasztalja meg azt a rendszert, amely veleszületett módon alkalmazkodik környezetéhez, így a járművezető még inkább nyeregben érezheti magát. 320 LE 12,1/12,6 L/100 KM 3,7 LITERES V6 MOTOR. Az izgalmas reakciókészség és az intelligens hatékonyság elegyét garantáló 3,7 literes benzinmotor az exkluzív, változó szerepvezérlésű technológia (VVEL Variable Valve Event and Lift) előnyeit használja ki. A motor folyamatosan szabályozza a szívószelepek nyitását és a nyitás mértékét. Az eredmény egy felkavaró teljesítményű, 320 lóerős autó, amely továbbra is sikeresen teljesíti az akár 12,1 l/100 km üzemanyag-fogyasztási értéket. 390 LE 13,5 L/100 KM 5 LITERES V8 MOTOR. Mint egy óriási zuhatag, lehetetlen megállítani. Minden egyes pillanatban, amikor a gázpedálra lép, 287 kw és 500 Nm nyomaték áll a rendelkezésére. A V8-as motor változó szelepvezérlésű (VVEL Variable Valve Event and Lift) technológiát alkalmaz, és izgalmas teljesítményt garantál. Azonban a gyorsulás nem az egyetlen előny. A motor ereje érzésre határtalan. Duruzsoló hangja felejthetetlen. INTUITÍV VONÓERŐ. Az intelligens összkerékmeghajtás folyamatosan alkalmazkodik a körülményekhez a jobb tapadás érdekében, illetve nulla és 50% közötti nyomatékot küld az első kerekekre, amikor szükség van rá, és 100%-ot a hátsó kerekekre, ha éppen nem, de Önnek sportos vezetéshez van kedve. Úgy élvezheti az összkerékmeghajtás által nyújtott jobb tapadást, hogy nem kell feláldoznia a hátsókerék-meghajtás élményét. TERMÉSZETESEN PUHA VÁLTÁS. A hétfokozatú automata sebességváltó a fokozatok széles skáláját kínálja a sokoldalú teljesítményhez. A vezetőhöz alkalmazkodó, tanulásra képes algoritmus felveszi a vezető stílusát, és a váltást Önhöz idomulva szabályozza a rugalmas irányíthatóságért és a hatékonyságért.

5 teljesítmény A FOKOZOTT TELJESÍTMÉNY ÉRZÉSE Mérnöki megoldások, amelyek fokozzák a QX70 hangzásához, gyorsulásához és mozgásához kapcsolódó érzéseket. FOLYAMATOS ÉS ERŐS SEBESSÉGNÖVEKEDÉS. A motor pontos hangolásával a nyomaték szélesebb fordulatszám-tartományban áll rendelkezésre, így Ön minél gyorsabban halad, a teljesítmény annál nagyobb. A lehengerlő gyorsulási élmény a múló érzések helyett folyamatos száguldást garantál. KÖNNYED KANYAROK. A sebességfüggő szervokormány nagyobb rásegítést alkalmaz kisebb sebességen, és kisebb rásegítést alkalmaz nagyobb sebességen akkor és annyit, amikor és amennyire Önnek éppen szüksége van. JELLEGZETES KIPUFOGÓHANG. A speciálisan hangolt kipufogórendszer összetéveszthetetlen hangzása a gyorsulási élmény növeléséhez járul hozzá. A jellegzetesen duruzsoló motor pedig a sebességérzetet fokozza. PONTOS VÁLTÁS. A magnézium váltófülekkel 1 a sebességváltó mindig kézre esik. Alacsonyabb sebességre kapcsolva a fordulatszám-összehangolást végző rendszer úgy kezeli a gázpedált, mint egy profi autóversenyző, így a motor mindig készen áll az egyenletes és gyors váltásokra. GYORSABB MEGÁLLÁS. A fékrendszer a féktárcsák mindkét oldalán működő dugattyúkkal jelentős fékerőt képes kifejteni, a fékhatás ezáltal közvetlenebb, erőteljesebb és pontosabb. 1

6 alváz GÖRDÜLÉKENY KANYAROK Élvezze a pontos irányíthatóságot a kanyarokban, valamint a gyors reagálást, amely bármilyen helyzetben segíti Önt. KÉNYELMES UTAZÁS. Szűk kanyarokban. Rázós utakon. A folyamatos aktív lengéscsillapító-szabályozás segít megtartani a tökéletes egyensúlyt az egyenletes haladás és a gyors reagálás között, így a lehető legtöbbet hozhatja ki minden egyes megtett kilométerből. A rendszer figyeli a karosszéria dőlését és az úttest egyenetlenségét, adatokat küld a lengéscsillapítóknak, és a tökéletes rugózás érdekében szabályozza őket. 1 ÉLESEBB KANYAROK. Kanyarról kanyarra használhatja ki a QX70 mozgékonyságát. Az aktív hátsókerék-kormányzás (Rear Active Steer )* fokozza az irányíthatóságot, és azáltal növeli a pontosságot, hogy aktívan forgatja a hátsó kerekeket. Mivel a rendszer minden egyes fordulóban és kanyarban segít, az alacsony sebességű manőverezés és a nagy sebességű irányíthatóság javul. 1 TERMÉSZETES EGYENSÚLY. A QX70 elülső FM (Front-Midship) padlólemeze a motor tömegközéppontját az első kerekek középvonala mögé helyezi. Versenyautók ihlette megoldás, amely közel azonos első-hátsó súlyarányt és természetes egyensúlyt biztosít, és hatása minden egyes kanyarban érezhető. *Kivéve a 3,7 literes V6-os benzinmotornál.

7 belső formaterv APRÓLÉKOS MINDEN EGYES RÉSZLETÉBEN Minden, amit lát és megérint, luxusminőségű anyagokból készült, és az utastérben ülők kényelmét szolgálja. JELLEGZETES STÍLUS. A bőrborítású első és hátsó ülések steppelt keresztöltésűek 1, és a szövetmintázat a háttámlán és az üléspárnán is visszaköszön. OPTIKAI TÖKÉLETESSÉG. Ahol a műszerfal az ajtóval vagy a középkonzollal találkozik, a belső elemek összeszerelése nem csak mértanilag pontos, de ránézésre is tökéletes. Mindez szigorú gyártási eljárást követel, amely összehúzza a teret, és következetes formatervet biztosít a vezető szemszögéből. KELLEMES A SZEMNEK. A Fine Vision elektrolumineszcens megvilágítású mutatók nem csak fényesebbek, de ideális kontraszttal szolgáltatnak világos információkat akár egyetlen szempillantás alatt is. FINOMABB SZÖVETŰ BIZTONSÁGI ÖVEK. A biztonsági öv az egyik olyan felület, amellyel a vezető folyamatosan érintkezik, ezért a kényelmes viseletért a hagyományos anyagoknál 20%-kal puhább, változó halszálka szövésű övanyagot használunk. Az öv viselése kényelmesebb, könnyebben kihúzható, és mostantól a legfinomabb anyagból készült ruhák varrása sincs veszélyben. KÉNYELMES KAPCSOLÓK. Érintsen meg egy gombot. Majd érintse meg a mellette lévőt. Figyelje meg, hogy minden egyes gomb és kapcsoló ugyanolyan precizitással van kialakítva, így minden egyes érintéssel következetes INFINITI élményben lehet része. A kapcsológombokra való odafigyelésnek köszönhetően a többi felület érintése is hasonlóan kellemes.

8 c sat l a koz tat h ató ság SZINKRONBAN MINDEN EGYES MOZDULAT ÉS HANG A technológia exponenciális mértékben fokozza a felhasználói élményt. Közelebb hozza egymáshoz az embereket, és szebbé varázsolja a világot. OPTIMÁLIS LÁTHATÓSÁG. Ismerje meg környezetét új perspektívából. A mozgásérzékelővel (MOD Moving Object Detection) felszerelt panoráma monitornak (AVM Around View Monitor), valamint az első és a hátsó parkolóradaroknak köszönhetően a ki- és beállás még a legszűkebb helyeken sem okoz nehézséget.1,3,4 A négy kamera és a monitoron megjelenő, virtuális 360 -os nézet segítségével pedig fejlesztheti parkolási képességeit. A rendszer figyelmeztet, ha álló vagy mozgó tárgyat észlel a jármű mögött vagy annak közelében. SP E A K E R HATÉKONY ÉRINTÉS. Az INFINITI Controller segítségével egyszerűen, intuitívan irányíthatja a technológiai rendszereket. A rendszer a legintuitívabb beviteli módokat teszi lehetővé forgatható navigálógomb, érintőképernyő, üzemmódválasztó gombok vagy akár a kormánykeréken lévő kapcsolók, és a vezető keze alá dolgozva szinte olvassa gondolatait. VEZETÉK NÉLKÜLI LEHETŐSÉGEK. Párosítsa Bluetooth kompatibilis okostelefonját a QX70-nel, és egy vezeték nélküli világ nyílik meg Ön előtt. Hívásokat fogadhat és indíthat. Streamelheti kedvenc lejátszási listáit hordozható zenelejátszóról.1 Mindezt a kormánykeréken található gomb egyetlen érintésével. B OSE AU D I O KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ HANGZÁS. A 11 hangszóróval, ebből két mélysugárzóval ellátott Bose Premium hangrendszer kristálytiszta hangokkal és lenyűgöző részletgazdagsággal kényezteti a zenekedvelőket. Hallgassa kedvenc zeneszámait többféleképpen. Lejátszhat CD-ket, DVD-ket, streamelheti zenéit kompatibilis Bluetooth -eszközökről, vagy akár USB-porton keresztül csatlakoztathatja és vezérelheti ipod készülékét.1, 5

9 forgalomérzékeny technológia NAVIGÁCIÓ ÉS TÁMOGATÓ TECHNOLÓGIÁK MINDEN EGYES UTAZÁSON Legyen a forgalom lassú vagy kaotikus, intelligens technológiák segítik Önt minden egyes pillanatban. IGAZODJON EL Igazodjon ki forgalmas utcákon és ismeretlen környéken. Az INFINITI navigációs rendszere 1 lehetőséget ad a legmegfelelőbb nézet használatára: választhat a 2D felülnézeti vagy a 3D madártávlati nézetek közül. A sávtartó rendszer segít a megfelelő sávban maradni a lehajtóknál és a közlekedési csomópontokban. A TEMPÓ SZABÁLYOZÁSA Állítsa be a kívánt sebességet és távolságot, és a teljes sebességtartományban működő intelligens távolságés sebességtartó automatika (ICC Intelligent Cruise Control) 1,6 automatikusan szabályozza a sebességet lassú forgalomban. Miután a forgalom sebessége megnő, az intelligens távolság- és sebességtartó automatika visszaállítja az előre megadott sebességet és távolságot. TARTSA A SÁVOT A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW Lane Departure Warning) és a sávelhagyást megelőző rendszer (LDP Lane Departure Prevention) 1,7 kamera segítségével figyeli az útburkolati jeleket, és figyelmezteti a vezetőt a sávból történő kisodródásra. Ha a jármű továbbra is távolodik saját sávjából, a rendszer a jármű ellentétes oldalán lévő fékek működtetésével segít finoman visszairányítani az autót az eredeti sáv közepére.

10 személyes gondoskodás KISZÁMÍTOTT ÉRKEZÉS ÉS VISELKEDÉS Éljen ösztönei szerint, és a QX70 saját személyiségének részévé válik. Az intelligens rendszerek előrelátóak, proaktívak, és segítenek a személyre szabott, kényelmes utazásban, így Önnek csak a vezetésre kell koncentrálnia. SZEMÉLYRE SZABOTT BESZÁLLÁS. Amint a rendszer érzékeli, hogy Ön közeledik, az INFINITI intelligens kulcs nyitja az ajtót vagy a hátsó csomagtérajtót. Miután beszállt, a rendszer hátracsúsztatja az ülést, és automatikusan a pozíciójához igazítja a kormánykereket és a külső tükröket az Ön igényeinek megfelelően. 1 HÍVOGATÓ UTASTÉR. A fokozott kényelem és biztonság érdekében az üdvözlő világítás automatikusan reagál az Ön jelenlétére, és először a külső, majd a belső világítást kapcsolja fel. A kilépő világítás megvilágítja a padlót; a belső világítás segít az elhelyezkedésben. A koreografált folyamat a pulzáló Start/ Stop gombbal ér véget, amely csak arra vár, hogy életre keljen. EGYSZERŰ PAKOLÁS. Ha poggyásszal érkezik, a jármű egyetlen gombnyomásra automatikusan nyitja a hátsó csomagtérajtót használja akár a csomagtérajtó fogantyúját, a műszerfal alsó részét vagy az intelligens kulcsot. A csomagtérajtó bezárása legalább ennyire egyszerű. INTUITÍV ELSŐ FÉNYSZÓRÓK. Megvilágítja az Ön előtt álló utat. Az adaptív első fényszórórendszer (AFS Adaptive Front lighting System) 1 a kormánymű jeleinek érzékelésével és a fényszórók szabályozásával javítja a láthatóságot a kereszteződésekben és a kanyarokban. A Bi-Xenon fényszórókkal felszerelt adaptív első fényszórórendszer nem csak a jármű előtti, hanem a jármű körüli teret is megvilágítja. EGYSZERŰ PAKOLHATÓSÁG. Gondoskodhat minden egyes pillanatról. Megfelelő méretű poggyásztér bármit is szállít Ön vagy partnere. Élvezze a könnyű berakodást a rugalmas, 60/40 arányban osztott hátsó üléstámlának köszönhetően, amely vízszintesen lehajtható a maximális kényelemért. KERINGETÉS-SZABÁLYOZÁS. LEGYEN FRISS ÉS KIPIHENT. Mint ahogyan Ön sem figyel a lélegzetvételre, a korszerű légkondicionáló rendszer 1 is automatikusan teszi a dolgát. A rendszer folyamatosan figyelemmel kíséri a bejövő levegő mennyiségét, és automatikusan belső keringetésre kapcsol, ha füstöt érzékel, valamint tisztított levegőt fúj az utastérbe. KÉNYELMESEBBEN ÉS GYORSABBAN. A beszállás minden egyes szempontból kényelmes, amennyire csak lehetséges. A szabályozható hőmérsékletű, bőrborítású első ülések apró perforációkon keresztül aktívan keringetik a hideg vagy a meleg levegőt, így Ön gyorsabban érheti el komfortzónáját, mint azt gondolná. 1

11 biztonság INNOVATÍV TECHNOLÓGIÁK SEGÍTENEK AZ ELŐRELÁTÁSBAN ÉS A MEGELŐZÉSBEN Lenyűgöző technológiák figyelnek éberen, és készen állnak arra, hogy segítsenek Önnek a megfelelő reagálásban és a biztonság megóvásában. A VESZÉLY CSÖKKENTÉSE. Az intelligens fékasszisztens (IBA Intelligent Brake Assist) 1,8 folyamatosan figyeli az Ön előtt haladó járműhöz viszonyított sebességet, és ha az ütközés elkerülhetetlen, automatikusan fékez, és segít csökkenteni a becsapódás erejét. JOBB STABILITÁS MEGÁLLÁSKOR. Az elektronikus fékerőelosztó (EBD Electronic Brake Force Distribution) szabályozza az első és a hátsó kerekeken alkalmazott fékerőt, növeli a fékhatást, és csökkenti a jármű elejének függőleges kilengését. A VESZÉLY FELISMERÉSE. A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer (FCW Forward Collision Warning) 1,9 figyeli a jármű előtti teret, és ha a jármű előtti távolság túl kicsi, fény- és hangjelzéssel figyelmeztet. ERŐSEBB ÉS KÖNNYEBB. Ütközések esetére a bent ülők biztonsága szempontjából kritikus karosszériaelemek a kiváló acélötvözet készülnek, amelynek szakítószilárdsága a hagyományos acélénál kétszer nagyobb. INTELLIGENS FEJTÁMASZ. Bizonyos ráfutásos ütközéseknél az első ülések aktív fejtámlája képes előremozdulni, és ezáltal támaszt nyújt a fejnek. FOKOZOTT BIZTONSÁG. A QX70 kétfokozatú első kiegészítő légzsákokat, első ülésre szerelt, oldalsó ütközés elleni kiegészítő légzsákokat, valamint tetőre szerelt, oldalsó ütközés elleni kiegészítő függönylégzsákokat használ borulásérzékelővel. 10 VÉDELEMRE TERVEZVE. Vészfékezéses helyzetekben a biztonsági övek előfeszítése automatikusan megtörténik. 1

12 színek betét FORMÁLJA A SAJÁT STÍLUSÁRA KÜLSŐ SZÍNEK BELSŐ SZÍNEK DÍSZÍTŐBETÉT MOONLIGHT WHITE (QAB) LIQUID PLATINUM (K23) GRAPHITE SHADOW (KAD) HAGANE BLUE (RBP) IRIDIUM BLUE (RAY) MIDNIGHT MOCHA (NAE) MALBEC BLACK (GAC) BLACK OBSIDIAN (KH3) WHEAT LEATHER JAVA LEATHER GRAPHITE LEATHER BLACK LACQUER ÉS ALUMINIUM MAPLE ACCENTS KEREKEK JOGI NYILATKOZATOK INFINITI Europe a Nissan International SA, CH , Z.A. La Pièce Bât. B2, Route de l Etraz, 1180 Rolle, Svájc divíziója Ez a prospektus kizárólag általános tájékoztató célokat szolgál. Tartalma bármikor módosítható, semmilyen formában nem tekinthető az INFINITI Europe által tett ajánlatnak vagy vállalásnak. Mielőtt jelen prospektusban foglaltak alapján döntene a vásárlásról, kérjük, vegye fel a kapcsolatot helyi INFINITI forgalmazójával, és ellenőrizze, hogy az itt megadott adatok és információk helyesek-e, és arra a járműre is vonatkoznak-e, amelyet meg kíván vásárolni. Az INFINITI Europe fenntartja a jogot, hogy árakat, színeket, anyagokat, felszereltséget, specifikációkat és modelleket előzetes értesítés nélkül, bármikor módosítson vagy megszüntessen. A folyamatos termékfejlesztés, valamint egyéb, gyártás előtti és gyártás utáni tényezők következtében az elkészült járművek, anyagok és specifikációk jelen prospektusban foglaltaktól eltérhetnek. A képeken látható egyes járművek választható extrákat is tartalmaznak. Kérjük, hogy a félreértések elkerülése végett, vásárlás vagy megrendelés előtt tekintse meg a kiválasztott járművet. A rendelhetőség és szállítási idők az egyes modellek és felszereltségi szintek függvényében eltérhetnek. A specifikációk, opciók és kiegészítők országonként eltérőek lehetnek. További információkért a rendelhetőség, opciók és kiegészítők vonatkozásában kérjük, érdeklődjön INFINITI márkakereskedőjénél. Az INFINITI mindent megtett azért, hogy az itt látható színminták a lehető legélethűbben tükrözzék a valós járműszíneket. A színminták színe a nyomtatási folyamat során mindazonáltal némileg változhat, illetve szemünk a színminta színét másként érzékeli napsütésben, lámpafényben, illetve neonfény alatt. Kérjük, hogy a járművek valós színét tekintse meg személyesen INFINITI márkakereskedőjénél. Minden jog fenntartva. 20 X 8,0, 20 COLOS ÖT DUPLAKÜLLŐS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK 21 X 9,5, 21 COLOS, HATKÜLLŐS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK 21 X 9,5, 21 COLOS, HATKÜLLŐS FEKETE KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK 1 Egyes modellekhez rendelhető. 2 Ez a számadat a legalacsonyabb hivatalos, városon kívüli üzemanyag-hatékonyságot mutatja. A tényleges futásteljesítmény a vezetési körülmények között változhat. Kizárólag összehasonlításra szolgál. 3 A mozgásérzékelő rendszerrel felszerelt panoráma monitor (Around View Monitor AVM) nem képes teljesen megszüntetni a holtteret, és elképzelhető, hogy nem ismer fel minden tárgyat. A mozgásérzékelő 8 km/h (5 mph) sebességhatár alatt működik. Mindig ellenőrizze környezetét, és forduljon hátra a járművel való manőverezés előtt. 4 A radarrendszer csupán kiegészítő kényelmi eszköz, és nem helyettesíti a felelősségteljes vezetést. Elképzelhető, hogy nem ismer fel minden tárgyat. 5 Az ipod az Apple Inc. bejegyzett védjegye. Minden jog fenntartva. Az ipod készüléket a csomag nem tartalmazza. 6 Az intelligens távolság- és sebességtartó automatika (Intelligent Cruise Control ICC) nem ütközést megakadályozó rendszer, és nem ütközésre figyelmeztető rendszer. Korlátozott fékezés használatára tervezték. A fékezés elmulasztása balesetet okozhat. 7 A sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (Lane Departure Warning LDW) és a sávelhagyást megelőző rendszer (Lane Departure Prevention LDP) kizárólag akkor üzemel, ha a sávjelzések tisztán láthatók az úttesten. Csak meghatározott sebességtartományban működik. 8 Az intelligens fékasszisztens (IBA Intelligent Brake Assist) nem ütközést megakadályozó rendszer. Elképzelhető, hogy bizonyos körülmények között nem figyelmeztet, vagy nem fékez. Soha ne hagyatkozzon kizárólag az intelligens fékasszisztensre. 9 A ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer (FCW Forward Collision Warning) feladata a vezető figyelmeztetése egy esetleges ütközés előtt; a rendszer az ütközést nem tudja megakadályozni. Csak meghatározott sebességtartományban működik, és egyéb korlátozások vannak érvényben. 10 A légzsák csupán kiegészítő utasbiztonsági rendszer; mindig használjon biztonsági övet. A menetiránnyal szembenéző gyermeküléseket az utasbesoroló szenzor ellenére sem szabad az első utasülésen elhelyezni. 12 év alatti gyermekek csak a hátsó ülésen utazhatnak a magasságuknak megfelelően biztonságosan rögzítve gyermekülésben, ülésmagasítóban vagy biztonsági övvel. A légzsákok csak bizonyos típusú balesetek esetén oldanak ki; részleteket a kezelési útmutatóban talál. Az összes jellemzővel kapcsolatos további részletekért látogassa meg az INFINITI webhelyét, vagy olvassa el a kezelési kézikönyvet. A Bluetooth védjegy és logók a Bluetooth SIG, Inc. tulajdonát képezik, és ezek INFINITI általi felhasználása licenc alapján történik. A Bose a Bose Corporation bejegyzett védjegye. EU: környezetvédelmi információk (RD 19/03/04): 12,1-13,5 l/100 km, CO 2 -kibocsátás g/km. A fogyasztási adatokat laboratóriumi körülmények között mérték az egyes modellek összehasonlítása céljából, ezért elképzelhető, hogy eltérnek a valós körülmények között tapasztalható fogyasztástól. A kiegészítő tartozékok, a karbantartás, a vezetési stílus és az időjárási- és útviszonyok befolyásolhatják a hivatalos eredményeket. Az új személygépkocsi fajlagos üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatai megtalálhatóak az üzemanyag-gazdaságossági ismertetőben, amely ingyenesen hozzáférhető minden eladási helyen és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőségen.

13 EREDETI INFINITI KIEGÉSZÍTŐK Az eredeti INFINITI kiegészítők tervezésére és gyártására ugyanolyan szigorú minőségi előírások vonatkoznak, mint magukra a járművekre. Autójával tökéletesen kompatibilis és stílusban egységes, minőségi kiegészítők széles skáláját kínáljuk. KÜSZÖBVÉDŐ DÍSZLÉCEK A rozsdamentes acél keretbe foglalt, halványan világító INFINITI feliratú díszlécek beszálláskor az utastér sportos és dinamikus hangulatát erősítik. A párban kapható díszlécek megvilágítják az ajtónyílást és védik a fényezést. 20 COLOS EZÜST KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA Bárhová utazik, kétség sem férhet stílusérzékéhez és sportos dizájn iránti elkötelezettségéhez. 265/50 R20, ötküllős könnyűfém keréktárcsák. SÍLÉCTARTÓ A síléctartókkal a QX70 tökéletes társ a téli vakációhoz. Könnyen felszerelhető és rögzíthető, akár 6 pár síléc szállítására is alkalmas. Kisebb méretekben is megvásárolható. VONÓHOROG A legmagasabb szintű biztonsági és használati szempontok szerint tesztelt vonóhorog segítségével bármikor magával viheti mindazt, amire utazása során szüksége lehet. A jármű karosszériájába épített vonóhorog amikor nincs rá szükség egyszerűen leszerelhető. ROZSDAMENTES ACÉL HÁTSÓ LÖKHÁRÍTÓVÉDŐ A ki- és bepakolásnál könnyen megkarcolódhat vagy sérülhet a fényezés és a karosszéria. A lökhárítóvédő nem csak egyedi megjelenést kölcsönöz autójának, de tartós anyagának és kialakításának köszönhetően kiválóan védi a járművet a mindennapos igénybevételtől. CSOMAGTÉRTÁLCA Tartós, erős, nehéz, és rugalmas anyagból készült, megakadályozza a csomagok menet közbeni elmozdulását, és védi a rakodóteret a karcolásoktól és sérülésektől. A KÉPEN LÁTHATÓ KIEGÉSZÍTŐK: tetőcsomagtartó sín, INFINITI márkájú tetőbox, és 21 colos turbine sötét-ezüst könnyűfém keréktárcsák.

14 #infinitif1 RENAULT SPORT FORMULA ONE TEAM Büszkék vagyunk rá, hogy az INFINITI a Renault Sport Forma-1-es csapatának szakmai partnere. AZ INFINITI a Renault Sport Forma-1-es csapatának szakmai partnere az energia-visszanyerő rendszer (ERS) fejlesztésében, mely elektromos energiát nyer vissza és használ fel, hogy ezáltal fokozza a belső égésű motor teljesítményét. AZ INFINITI Engineering Academy egy globális kutató és oktató program, mely során a legtehetségesebb mérnökhallgatók az INFINITI Technical Centre-ben és a Renault Sport Forma-1-es csapatánál szerezhetnek tapasztalatot.

15 A VÁGY ÁLTAL VEZÉRELVE A formaterv nem az észhez, hanem a szívhez szól. A művész beleszeret egy vonalba, ívbe vagy formába, és megpróbálja ezt az érzést a lehető legtökéletesebben kifejezni. Az INFINITI számára a design nem pusztán szenvedély, hanem a társaság alapértékeinek egyike. Az erőteljes formatervvel összhangban a forma tisztasága a stílus fölé emelkedik. Az ívelt vonalak és hullámzó formák között azonban a fő hangsúly a művészen van. Az ő jövőképén. ALFONSO ALBAISA INFINITI TERVEZÉSI IGAZGATÓ QX Sport Inspiration Q80 Inspiration AMIKOR EGY MÁRKÁT A DESIGN IRÁNYÍT, ez válik a márka kommunikációs csatornájává. Minden autónk ezt a nyelvet beszéli, a lenyűgöző vonalak, a hullámzó ívek és az erőteljes megjelenés harmóniáján keresztül. Az INFINITInél a design kiemelt szerepet játszik a termékfejlesztés és üzleti vízió terén, aminek fontos elemei az INFINITI sajátos formajegyei, mint a kettős ívű hűtőmaszk vagy a sarló alak. Egy INFINITI tanulmányautó bepillantást enged a jövőbe, ahol a művész által rajzolt, lehengerlő design életre kel, és elfoglalja az őt megillető helyet az utakon.

16 ÖSSZETÉVESZTHETETLEN MEGJELENÉS. FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY. Az INFINITI modelljei a konvenciókkal szakítva, modern technológiai megoldásaikkal, vezetőtámogató rendszereikkel és egyedi formavilágukkal teljesen új fejezetet nyitnak a prémium kategóriában. AZ 1989-BEN ALAPÍTOTT INFINITI palettáján mára már szedánok, kupék, nyitható tetejű modellek, crossoverek és szabadidőautók is megtalálhatók, amelyeket a cég immár a világ 50 országában kínál. Az INFINITI egyedi és minden mástól különbözik: nem mindenkinek kínál szinte mindent, hanem csak némelyeknek, de valóban mindent. Az INFINITI márka központi eleme az emberi tényezőre való odafigyelés: meggyőződésünk, hogy a Total Ownership Experience, vagyis a teljes birtoklási élmény jóval fontosabb magánál a járműnél, éppen ezért az autó vezetésének és birtoklásának még magabiztosabb, még megnyugtatóbb, még lenyűgözőbb élményét biztosítjuk. AZ INFINITI A SOKATMONDÓ és lebilincselő formavilág szinonimájává vált. Az emberi kéz alkotta, merész és erőteljes megjelenést biztosító, mással össze nem téveszthető dizájné. Mindezek, valamint a részletekre való, szinte már megszállott odafigyelés, illetve a precíz kivitelezés együttese táplálja azt az érzést, hogy az INFINITI egy igazán különleges autó.

17 FELSZERELTSÉGEK QX70 GT QX70 GT Premium QX70S QX70S Premium QX70S Design QX70 GT QX70 GT Premium QX70S QX70S Premium QX70S Design MENETTELJESÍTMÉNY Elektromos szervokormány, sebességfüggő rásegítéssel Aktív hátsókerék-kormányzás (RAS Rear Active Steering) (kivéve a 3.7 l V6 benzinmotort) Felfüggesztés folyamatos aktív lengéscsillapító-szabályozással (CDC Continuous Damping Control) BIZTONSÁG ÉS VÉDELEM Szemközti dugattyús féknyergek (elöl 4 dugattyúval; hátul 2 dugattyúval) Abroncsnyomás-figyelő rendszer (TMPS Tyre Pressure Monitoring) nyomáskijelzéssel 6 légzsák (vezető- és utasoldali, első oldallégzsákok, valamint függönylégzsákok elöl és hátul) Aktív fejtámlák elöl Esőérzékelős ablaktörlők és fényérzékelős fényszóró kapcsolás Automatikusan elsötétülő visszapillantó tükör Sebességtartó automatika Szabályozható sebességhatároló Intelligens távolság- és sebességtartó automatika (ICC Intelligent Cruise Control), lassú követési funkcióval (LSF Low-Speed Following feature) Ráfutásos ütközésekre figyelmeztető rendszer (FCW Forward Collision Warning) Intelligens fékasszisztens (IBA Intelligent Brake Assist) Sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDW Lane Departure Warning) és a sávelhagyást megelőző rendszer (LDP Lane Departure Prevention) Lopásgátló rendszer KEREKEK Pótkerék (defektjavító készlet helyett) 20 colos öt duplaküllős könnyűfém keréktárcsák 21 colos, hatküllős könnyűfém keréktárcsák 21 colos, hatküllős fekete könnyűfém keréktárcsák KÜLSŐ Színre fújt külső visszapillantó tükrök Oldalsó tükrök döntése hátramenetben Fűtött, elektromosan állítható és behajtható külső tükrök Sötétített hátsó oldalablakok és csomagtér-ablak Ezüstszínű tetősínek Sötétkróm külső légbevezető és küszöbléc Vörös S kategóriajelző külső embléma Sötétített fényszórók Bi-Xenon fényszórók adaptív első fényszórórendszerrel (AFS Adaptive Front-lighting System), automatikus magasságállítással és fényszórómosóval Első- és hátsó ködlámpák LED-es hátsó lámpák Metálfényezés Öngyógyító fényezés (Scratch Shield Paint) Ez a fényezés egy tiszta, puha réteg, amely önmagától eltünteti a kisebb karcolásokat és súrlódásnyomokat, így a fényezés színe sokáig megőrzi csillogását Fekete felnikupakok Fekete külső visszapillantó tükrök Fekete tetősínek Fekete króm csomagtérajtó-díszléc Fekete króm első ködlámpák Fekete és sötét króm első hűtőrács FEDÉLZETI TECHNOLÓGIA Színes központi kijelző INFINITI vezérlővel (INFINITI Controller) Tolatókamera első és hátsó parkolóérzékelővel és kijelzővel Panoráma monitor (AVM Around View Monitor) a sarkokon elhelyezett parkolóérzékelőkkel, mozgásérzékelő rendszerrel és parkolássegítővel Multimédia csomag Nagy felbontású, érintőképernyős központi kijelző, INFINITI vezérlővel 30 GB-os merevlemezzel és RDS-TMC-vevővel (Traffic Message Channel) felszerelt navigációs rendszer, Michelin-kalauzzal és 3D útvonalpontokkal 1 lemezes CD/DVD-lejátszó, MP3-, WMA- és DivX-kompatibilitással, valamint Gracenote zenei adatbázissal kiegészített, 10 GB-os INFINITI Music Box zenetárral Navigációs rendszer hangfelismeréssel Bose Premium Sound System 11 hangszóróval Bluetooth technológia mobilkapcsolathoz és hangaktiváláshoz Bluetooth -audiostreaming I-Key könnyű beszállás, csomagtérajtó-nyitás és okos indítás funkcióval Elektromos ablakemelő elöl-hátul, intelligens kulcshoz (I-Key) kötött, automatikus zárással KÉNYELEM Többfokozatú világítás Hazakísérő világítás Analóg INFINITI óra Kétzónás, alkalmazkodó légkondicionáló berendezés keringetés-szabályzással Hátsó légkondicionáló-szellőzőnyílások Megvilágított piperetükör (vezető és első utas) Elektromos működtetésű üveg napfénytető HANGRENDSZER 7 hangszórós audiorendszer 1 lemezes CD-lejátszó, MP3- és WMA-kompatibilitással, és 2 GB-os INFINITI Music Box zenetárral Multimédia csomag USB/iPod-csatlakozó és RCA-audiocsatlakozó Alapfelszereltség Feláras kiegészítő Nem rendelhető

18 BELSŐ Multifunkciós vezérlés a kormánykeréken Bőr bevonatú kormánykerék és váltógomb Bőr bevonatú kormánykerék és váltógomb, lila színű varrással Függőlegesen és tengelyirányban elektromosan állítható kormányoszlop Alumínium pedálok Cselló barna juharfa Fekete lakk és alumínium díszítő betétek (Wheat kárpit esetén nem rendelhető) ÜLÉSEK Bőr üléskárpit Ülések, ajtók és a középső kartámasz lila varrással 10 ponton, elektromosan állítható vezetőülés 14 ponton, elektromosan állítható vezetőülés 8 ponton, elektromosan állítható utasülés Első sportülések elektromos oldalsó combtámasszal (csak a vezetőülésen) és üléstámla oldalfallal (csak a vezetőülésen), manuális ülőfelület-bővítéssel Elektromosan állítható deréktámasz a vezetőülésen Memória funkció, a vezetőülés, a kormány és a külső tükrök elektromos beállításainak tárolására (az I-Key alapján) Fűtött és szellőztethető vezető- és első utasülés 2/3 1/3 arányban dönthető hátsó üléstámla Dönthető hátsó üléstámla ISOFIX gyermekülés-rögzítési pontok a hátsó szélső üléseken QX70 GT QX70 GT Premium QX70S QX70S Premium QX70S Design SZÍNEK ÉS DÍSZÍTŐ BETÉTEK QX70 GT / QX70 GT Premium QX70S / QX70S Premium QX70S Design KÁRPIT Bőrkárpit Bőrkárpit Bőrkárpit Belső színek (Kód) Graphite (G) Java (P) Wheat (C) Graphite (G) Java (P) Wheat (C) Graphite (G) KÜLSŐ SZÍNEK Kód Típus Black Obsidian KH3 Normál Malbec Black GAC Midnight Mocha NAE Iridium Blue RAY Graphite Shadow KAD Metál Hagane Blue RBP Liquid Platinum K23 Moonlight White QAB DÍSZÍTŐ BETÉTEK Cselló barna juharfa Fekete lakk és alumínium Alapfelszereltség Feláras kiegészítő Nem rendelhető CSOMAGTÉR Elektromos csomagtérajtó Csomagtértakaró többrekeszes rögzítőhálóval Elsősegélykészlet és elakadásjelző háromszög VÁLTOZAT/MOTORKÍNÁLAT QX QX QX70 GT QX70 GT Premium QX70S QX70S Premium QX70S Design Tetősínnel A megadott méretek mm-ben értendők.

19 MŰSZAKI ADATOK MOTOR QX QX Üzemanyag típus Benzin Benzin Hengerek száma V6 V8 Hengerűrtartalom cm cm 3 Teljesítmény 235 kw (320 LE) at percenkénti fordulatszámnál 287 kw (390 LE) at percenkénti fordulatszámnál Nyomaték 360 Nm at percenkénti fordulatszámnál 500 Nm at percenkénti fordulatszámnál Erőátvitel Elektronikus vezérlésű, 7 fokozatú automata sebességváltó, manuális üzemmóddal és magnézium váltófülekkel. A vezetőhöz alkalmazkodó tanulóalgoritmus érzékeli a vezetési stílust, és ahhoz illeszkedően alakítja az automatikus sebességváltást. A manuális üzemmód lehetővé teszi a szekvenciális manuális sebességváltást Elektronikus vezérlésű, 7 fokozatú automata sebességváltó, manuális üzemmóddal és magnézium váltófülekkel. A vezetőhöz alkalmazkodó tanulóalgoritmus érzékeli a vezetési stílust, és ahhoz illeszkedően alakítja az automatikus sebességváltást. A manuális üzemmód lehetővé teszi a szekvenciális manuális sebességváltást Meghajtott kerekek Intelligens összkerék-meghajtás (AWD All-Wheel Drive) Intelligens összkerék-meghajtás (AWD All-Wheel Drive) Károsanyag-kibocsátási norma Euro 6 b Euro 6 b MENETTELJESÍTMÉNY Végsebesség 233 km/h 240 km/h Gyorsulás km/h 6,8 s 5,8 s Hivatalos üzemanyag-fogyasztás 1 Városban 16,8 l/100 km 2 / 17,4 l/100 km 3 19,2 l/100 km Városon kívül 9,4 l/100 km 2 / 9,8 l/100 km 3 10,2 l/100 km Vegyes 12,1 l/100 km 2 / 12,6 l/100 km 3 13,5 l/100 km CO 2 -kibocsatas g/km 2 / 293 g/km g/km ALVÁZ Kormánymü Típus Sebességfüggő elektromos szervorásegítésű, fogasléces Sebességfüggő elektromos szervorásegítésű, fogasléces Fordulókör átmérője 11,2 m 11,2 m Felfüggesztés Első Hátsó Fékrendszer Első/Hátsó KAPACITÁS- ÉS TÖMEGADATOK Kettős lengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal. S és S Premium: folyamatos lengéscsillapító-szabályozás (CDC Continuous Damping Control) Többlengőkaros, független felfüggesztés, kétutas (DFP Dual Flow Path) lengéscsillapítókkal, stabilizátorrúddal S és S Premium: folyamatos lengéscsillapító-szabályozás (CDC Continuous Damping Control) Elöl 355 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 4 dugattyús (szemközti elhelyezésű) alumínium féknyergek; hátul 350 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 2 dugattyús (szemközti elhelyezésű) féknyergek Kettős lengőkaros, független felfüggesztés, a tekercsrugókon belüli lengéscsillapítóval, stabilizátorrúddal. Folyamatos lengéscsillapító-szabályozás (CDC Continuous Damping Control) Többlengőkaros, független felfüggesztés, kétutas (DFP Dual Flow Path) lengéscsillapítókkal, stabilizátorrúddal. Folyamatos lengéscsillapító-szabályozás (CDC Continuous Damping Control) és aktív hátsókerék-kormányzás (RAS Rear Active Steering) Elöl 355 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 4 dugattyús (szemközti elhelyezésű) alumínium féknyergek; hátul 350 mm átmérőjű léghűtött tárcsafékek, 2 dugattyús (szemközti elhelyezésű) féknyergek Saját tömeg kg kg Csomagtér befogadóképessége 410 l 410 l Üzemanyagtartály kapacitása 90 l 90 l MÉRETEK Külső Légellenállási együttható 0,35 x 2,71 0,35 x 2,71 Teljes hossz mm mm Teljes szélesség tükrökkel mm mm Teljes magasság tetősínnel mm mm Tengelytáv mm mm Nyomtáv első/hátsó 1 635/1 640 mm 1 635/1 640 mm 1 A választható tartozékok és opcionális extrák az értéket befolyásolhatják. A megadott értékek mérése a 715/2007/EK Rendelet hatályos szövegében meghatározott mérési módszerek szerint történt: egy jármű üzemanyag-fogyasztása és CO 2 -kibocsátása nem csupán a jármű üzemanyag-hasznosítási hatékonyságától, de a vezetési stílustól és más, nem műszaki tényezőktől is függ. A gépkocsi üzemanyag-gazdaságossági jellemzői mellett a vezető magatartása, valamint további nem műszaki tényezők is szerepet játszanak a gépkocsi üzemanyag-fogyasztásában és CO 2 -kibocsátásában. A CO 2 a globális felmelegedést okozó legfontosabb üvegházhatású gáz. Minden eladási helyen a fogyasztók díjmentesen átolvashatnak egy olyan, üzemanyag-gazdaságosságról szóló ismertető kiadványt, amely az összes új személygépkocsi üzemanyag-fogyasztási és CO 2 -kibocsátási adatát tartalmazza colos öt duplaküllős könnyűfém keréktárcsák 3 21 colos, hatküllős könnyűfém keréktárcsák

20 Látogasson el honlapunkra, állítsa össze az Ön számára ideális INFINITI, nézze meg árainkat, és tudjon meg még többet rólunk és autóinkról! infiniti.hu CSATLAKOZZON Legyen Ön is közösségünk tagja, és értesüljön az INFINITI újdonságairól! Facebook.com/InfinitiEurope Instagram.com/InfinitiEurope Twitter.com/InfinitiEurope Referencia, I2171QX70BRHUHU

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI G CABRIO ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK Az árak 2012. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 G CABRIO Egy autó, nemcsak a kellemesebb hónapokra, hanem a kompromisszumoktól mentes

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system)

fényszórórendszerrel (Afs AdAptive front-lighting system) X70 A sportosság, a praktikum és egy modern művészeti alkotás jellemzőit ötvöző QX70 nem tartozik semelyik hagyományos járműkategóriába. Nagy teljesítményű és páratlan vezetési élményt nyújtó luxus crossover,

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész

Műszaki leírás/adatlap. 1. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 1. rész 1 db szolgálati használatra szánt, önálló

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

KALANDRA CSÁBÍTÓ. Csak bizonyos modellekhez rendelhető.

KALANDRA CSÁBÍTÓ. Csak bizonyos modellekhez rendelhető. 60 COUPE & CABRIO KALANDRA CSÁBÍTÓ A Q60 Coupé egyedülálló utazás ígéretével csábít. A szemet gyönyörködtető külső vonalvezetés és a lehengerlő teljesítmény kombinációja azonnal magával ragad és rabul

Részletesebben

Árak, felszereltség és műszaki adatok. Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon

Árak, felszereltség és műszaki adatok. Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon 50 Árak, felszereltség és műszaki adatok Az árak 2013. június 1-től érvényesek, Magyarországon Modellek árai Nettó ár (ÁFA és regisztrációs adó nélkül) Regisztrációs adó Bruttó fogyasztói ár Az új Infiniti

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda 6 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda6 8,696,800.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019. 04.

Részletesebben

KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK KÜLSŐ SZÍNEK

KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK KÜLSŐ SZÍNEK Q50 KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK Hiszünk abban, hogy minden járművezető korlátlan képességeket hordoz magában. Ahhoz, hogy kivételes teljesítményt nyújtson. Ahhoz, hogy a lehető legmesszebbre jusson

Részletesebben

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással

Már 2 699 000 Ft-os kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással Érzi a város lendületét Már 2 699 000 Ftos kedvezményes ártól vagy akár 0% THM finanszírozással 2013 GYŐZTESE KISAUTÓK ÚJ NISSAN MICRA Az intelligens kulcs olyan rendszer, mely magától érzékeli a kulcsot

Részletesebben

KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK KÜLSŐ SZÍNEK

KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK KÜLSŐ SZÍNEK Q70 KORLÁTLAN KÉPESSÉGEK KERÉKVÁLASZTÉK Hitünk szerint minden vezetőben megannyi lehetőség lakozik. Hogy kiváló legyen. Hogy addig menjen, amíg az út viszi. Mindez testet öltött az INFINITI Q70-ben, melyben

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Sajtóinformáció 2014. április 20. Infiniti műszaki adatok Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Motor 3498 cm 3, V6, benzin Kézzel készített, 3799 cm 3, V6, benzin Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE Nyomaték

Részletesebben

Új FORD Ranger Raptor

Új FORD Ranger Raptor Új FORD Ranger Széria Motor Dupla kabinos Nettó Bruttó 2.0 TDCi 213LE 4x4 A10 12,900,000 Ft 16,383,000 Ft Minden Ford Ranger megfelel az EURO 6.2 káros anyag kibocsátási normának. A gépjármű ára a forgalomba

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

NISSAN MICRA Modellév 2018

NISSAN MICRA Modellév 2018 NISSAN MICRA Modellév 2018 Intelligens 360 fokos parkolókamera Az Intelligens 360 fokos parkolókamerarendszer négy kamera segítségével virtuális felülnézetben jeleníti meg az autót és környezetét, valamint

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

X50 VEGYEN MÉLY LEVEGŐT. Tartsa bent, és érezze a pillanat erejét. A QX50 az Ön személyiségének kiterjesztése, az érzékeket kényeztető stílus és kényelem tökéletes kombinációja. Luxus crossover, amely

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat:

FORD FOCUS RS. One Call Ügyfélszolgálat: FORD FOCUS RS 2018-as modellév - 2017/5 Érvényes: 2017 október 1-i gyártástól Felszereltség Motor 5 ajtós RS 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 12 180 000 Ft RS + 23l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD 13 465

Részletesebben

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK

ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK Nyomtatva: 16 / 12 / 2017 Lásd: Jogi nyilatkozat ÁRAK ÉS MŰSZAKI ADATOK ÁTTEKINTÉS INDULÓ ÁR: 15,800,000.00FT Elektrokromatikus (fényre sötétedő), behajtható és fűthető külső visszapillantó tükrök Parkolássegítő

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft)

Voyager. Dízel. Benzin. Az árlista érvényes: 2014.10.30. Fiat Group Automobiles Central and Eastern Europe Kft. Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Voyager Kód Modell Hengerűrtartalom (cm3) Teljesítmény kw (LE) Váltó Nettó ár (Ft) Regisztrációs adó (Ft) Bruttó ár regisztrációs adóval (Ft) Dízel 404.O42.3 Voyager 2.8 D 177 LE 2776 130/177 9 444 882

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 450 000 Ft-tól* 4 450 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** 500L Living 0.9 TwinAir T 77/105 5 490 000 5 000 000 4 800 000 500L Living 1.4 16V 70/95

Részletesebben

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól*

Fiat 500L Living 4 590 000 Ft-tól* 4 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár 500L Living 77/105 5 575 000 4 910 000 500L Living 1.4 16V 70/95 5 275 000 4 590 000 500L Living 88/120 5 775 000 5 090 000 500L

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés

Merész és stílusos formaterv. Személyre szabható megjelenés AYGO Merész és stílusos formaterv Személyre szabható megjelenés Kicsi, mégis tágas Igazi vezetési élmény mérsékelt költségekkel x 100%-ban igazi Aygo. Mindent tartalmaz, amire szükséged van: üde, vidám,

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK

EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK QX30 EMPOWER THE DRIVE HAJT A VÁGY, HOGY ELSŐK LEGYÜNK A vállalkozói szellem csupán egy irányba mutathat előre; és ez nem csak egy mantra. Az INFINITI-nél ez világelső technológiák születéséhez vezetett,

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat

FORD B-MAX. One Call Ügyfélszolgálat: Értékesítés és Flotta ügyfélszolgálat Felszereltség Technology Limitált széria* Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.5l TDCi DPF (75LE) M5 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Külső megjelenés. Subaru Levorg Legacy, Revolution, Touring

Külső megjelenés. Subaru Levorg Legacy, Revolution, Touring ÚJ SUBARU LEVORG Külső megjelenés Subaru Levorg Legacy, Revolution, Touring Belső megjelenés Magyarországi modellpaletta Subaru Levorg 1.6GT Lineartronic Ma. teljesítmény Ma. nyomaték Kombinált üzemanyag-fogyasztás

Részletesebben

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM

OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM OPEL KIEMELT PARTNER PROGRAM A SZEMÉLYI BANKÁR ÉS KÖZPONTI SZERVEZETÉBEN DOLGOZÓK RÉSZÉRE Kedves Ügyfelünk! A Fundamenta és az Opel Magyarország együttműködésének köszönhetően most minden eddiginél kedvezőbb

Részletesebben

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG

MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG MERÉSZ ÉS GYÖNYÖRŰ ELEGÁNS FORMAVILÁG A HR-V modern formája kellemes látványt nyújt, ugyanakkor a szíveket is megdobogtatja. Robosztus megjelenésének és sportos oldalsó kialakításának köszönhetően biztosan

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON

ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON ULTIMATE LÉPJEN TÚL A MEGSZOKOTTON AZ AJTÓK MÖGÖTT A beltér páratlanul egyedi. Minden felület és részlet maximális precizitással, a tökéletes és hibátlan megjelenést szem előtt tartva készült. Az összképet

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós. RS 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Árlista 2016.5-ös modellév. Érvényes: 2016. január 25-i gyártástól. A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/1. Felszereltség Motor 5 ajtós 2.3l EcoBoost (350LE) M6 EURO6 AWD S/S 11 800 000 Ft Vegyes átlagfogyasztás:

Részletesebben

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge 30 Az új Infiniti Q30 Born to challenge SZAKÍT A HAGYOMÁNYOS FORMAVILÁGGAL Nézze a várost és a forgalmat olyan szemszögből, ahonnan eddig még nem látta, az Infiniti Q30 vezetőüléséből. A drámai vonalvezetés

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 059 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge

30 Az új InfInItI Q30 Born to challenge 30 Az új Infiniti Q30 Born to challenge SZAKÍT A HAGYOMÁNYOS FORMAVILÁGGAL Nézze a várost és a forgalmat olyan szemszögből, ahonnan eddig még nem látta, az Infiniti Q30 vezetőüléséből. A drámai vonalvezetés

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar. 1.4 16V PopStar 1.4 Pop 0.9 TwinAir T 1.4 1.3 Mjet 1.3 Mjet Aut. 1.6 Mjet Sincom kód: 330.12J.2 330.14A.2 330.14J.2 330.14M.2 330.14T.2 330.14V.2 330.14Z.2 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény

Részletesebben

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA

EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY KM GARANCIA EGYEDI KEDVEZMÉNYEK AJÁNDÉK TÉLI KEREKEK AJÁNDÉK NAVIGÁCIÓ AKÁR 0% THM 5 ÉV VAGY 200 000 KM GARANCIA MINDEN LÉPÉS SZÁMÍT A magyar olimpiai csapat büszke partnere Platina fokozatú támogatóként büszkén gratulálunk

Részletesebben

INFINITI M ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK

INFINITI M ÁRAK, FELSZERELTSÉG ÉS MŰSZAKI ADATOK INFINITI M ÁRAK, FELZERELTÉG É MŰZAKI ADATOK Az árak 2011. március 1-től érvényesek, Magyarországon 2 3 INFINITI M Élvezze a teljesítmény változatos világát az -mel: a vonzó, kupészerű vonalaktól a tágas

Részletesebben

5 ajtós Kombi ST2 2.0l EcoBoost (250LE) M6 8 570 000 Ft 8 810 000 Ft ST3 2.0l EcoBoost (250LE) M6 9 175 000 Ft 9 415 000 Ft

5 ajtós Kombi ST2 2.0l EcoBoost (250LE) M6 8 570 000 Ft 8 810 000 Ft ST3 2.0l EcoBoost (250LE) M6 9 175 000 Ft 9 415 000 Ft FORD FOCUS ST 2012.75-ös modellév Érvényes: 2012. június 18-ai gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2012/01. Felszereltség Motor 5 ajtós Kombi 2.0l EcoBoost (250LE) M6 8 570 000 Ft 8 810 000 Ft

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK STÍLUS KARAKTERES, NAGYVÁROSI STÍLUSÁVAL ÉS KÉZMŰVES KIDOLGOZÁSÚ, KIFINOMULT UTASTERÉVEL AZ ÚJ RAV4 ET AZOK SZÁMÁRA ALKOTTUK, AKIK BÜSZKÉK ARRA, HOGY KIEMELKEDNEK A TÖMEGBŐL.

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Árlista Sorento HUF HUF HUF Huf. egyedi színű bőrkárpit (barna vagy világosszürke)

Árlista Sorento HUF HUF HUF Huf. egyedi színű bőrkárpit (barna vagy világosszürke) Árlista Sorento Árlista 2017. május 15-től Ajándék Techno csomag* a Summer Edition felszereltséghez! 2.2 CRDI ÜZEMANYAG Dízel LÖKETTÉRFOGAT (cm³) 2199 MAX. TELJESÍTMÉNY (KW/LE) 147 / 200 lista Árak LX

Részletesebben

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar 1.4 Pop 1.4 Aut. Sincom kód: 330.12J.4 330.14A.4 330.14J.4 330.14M.4 330.14T.4 330.14V.4 330.14Z.4 Hengerûrtartalom (ccm) 1368 875 1368 1368 1248 1248 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 77/105 70/95 88/120

Részletesebben

Opel Astra Classic III

Opel Astra Classic III Opel Astra Classic III Akár 3 449 Ft-ért Jelenlegi ajánlat: Opel Astra Classic III karosszériával, 1.6 (115 LE) benzinmotorral, klímával és CD lejátszós rádióval akár 3 449 Ft-ért. Opel Astra Classic III

Részletesebben

000 Ft-tól PARKOLÓHELY MÉRŐ RENDSZER (PSM)

000 Ft-tól PARKOLÓHELY MÉRŐ RENDSZER (PSM) NISSAN MICRA THM: 0% MINDENKINEK 1 AKCIÓSAN MÁR 2 595 000 000 Ft-tól NissanConnect Az új NissanConnect navigációs rendszer tökéletesen optimalizált mobilkörnyezetet biztosít: a GPS-képességeket Bluetooth-,

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04.

Ford Transit Courier. 2015.75-ös modellév Érvényes: 2015. június 1-jei gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/04. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5

1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift 1.5l TDCi DPF (95LE) M5 Felszereltség Limitált széria** ** Motor 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.4l (90LE) M5 1.0l EcoBoost (100LE) M5 1.0l EcoBoost (125LE) M5 Start/Stop indítórendszerrel 1.6l (105LE) A6 Powershift

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000

Opel Corsavan. Van 3-ajtós. Váltómű. 1.0 TWINPORT ECOTEC 2 935 000 5-fokozatú kézi 48 kw/65 LE 2 311 024 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 085 000 Opel Corsavan Opel Corsavan 1 Benzin 3ajtós Váltómű 1. TWINPORT ECOTEC 2 935 48 kw/65 LE 2 311 24 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 85 51 kw/7 LE 2 429 134 1.2 TWINPORT ECOTEC 3 315 5fokozatú Easytronic 63 kw/85 LE

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA LC 500 LC 500h hivatalos árlista Érvényes: 2017. április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA Alapadatok és felépítés Motor Erőátvitel Teljesítmény Gyorsulás (0 100 km/óra) kombinált üzemanyagfogyasztás

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések

Motor/Felszereltség lista. Felszerelések Motor/Felszereltség lista 1 1.6 85 kw/115 LE 5MT 1.6 Turbo 13 kw/18 LE 6MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 5MT 1.8 VVA 13 kw/14 LE 4AT 1.9 11 kw/15 LE 6MT Listaár 6 358 7 683 6 735 7 85 7 575 1.6 115 LE 5MT 1.6 Turbo

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft

Trend. Titanium nettó bruttó nettó bruttó 1.0l 100 LE M5 FWD 3 769 843 Ft 4 832 700 Ft. - 1.5 TDCi 75 LE M5 FWD 4 048 268 Ft 5 206 300 Ft Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat:

ÚJ GENERÁCIÓS FIESTA. Felszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós Trend Technology. One Call Ügyfélszolgálat: ÚJ GENERÁIÓS IESTA 2017.5-ös modellév - 2017/01. elszereltség Motor 3 ajtós 5 ajtós 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 030 000 t 1.5l TDi (85LE) M6 Euro6-4 580 000 t 1.1l (85LE) M5 Euro6-4 290 000 t usiness 1.0l Ecooost

Részletesebben

A LEGENDA V I S S Z A T É R

A LEGENDA V I S S Z A T É R A LEG 2 ENDA VISSZATÉR 3 4 AUT ÉREZZE AZ ÓT! 5 A LÉ 6 2000GT 1967 A40 1978 LEKKészüljön fel, mert egy legenda visszatér. Több mint 50 évnyi, gazdag múltjára alapozva az új Toyota GR Supra a márka eddigi

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista ÚJ árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X

Részletesebben

FIESTA. Alapfelszereltség és választható opciók ös modellév /1

FIESTA. Alapfelszereltség és választható opciók ös modellév /1 Biztonság, védelem RED BLACK Első, hátsó tárcsafék Biztonsági elektronikai rendszerek -Menetstabilizáló rendszer (ESP) -Blokkolásgátló (ABS) -Visszagurulásgátló (HLA) Keréknyomás figyelő rendszer Gyermekzár

Részletesebben