Healthcare TERMEKKATALOGUS. Újszülött ellátás

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Healthcare TERMEKKATALOGUS. Újszülött ellátás"

Átírás

1 Healthcare TERMEKKATALOGUS Újszülött ellátás

2 Újszülött ellátás Alvás és pozícionálás Bendy Bumper pozícionáló segédeszköz A Bendy Bumper és B3 Better Bendy Bumper hajlítható pozícionáló segédeszközök a kívánt formára alakíthatóak, ezzel segítve az újszülött megfelelő elhelyezkedését. Többféle méretben elérhetőek a csecsemő súlyának megfelelően, egyszer- vagy többször használható huzattal. SnuggleUp pozícionáló segédeszköz A SnuggleUp egy puha, kényelmes fészek, melynek segítségével biztosíthatjuk az újszülött és beteg babáknak a megfelelő testhelyzetet és a fizikai stabilitást. A párnázott lábrész és a puha, állítható pántok lehetővé teszik a mozgást, miközben megtartják a megfelelő testhelyzetet. Frederick T. Frog pozícionáló segédeszköz Sokoldalú, béka alakú, gépben mosható/letörölhető babzsák pozícionáló segédeszköz, melyet egy NICU nővér tervezett a fejlődést elősegítő testhelyzet elérésére. A fej, a nyak vagy a csípő köré helyezhető el, akár extrém testhelyzethez is. Több Freddy együttes használatával speciális testhelyzetek is elérhetők. 1 Cozycare Bunting termikus takaró A hőveszteség csökkentésére és szigetelés biztosítására szolgál a szülőszobában, a bölcsődében, szállítás és etetés közben otthon. Prone Plus pozícionáló segédeszköz A Prone Plus a gravitáció erejét használva segít a megfelelő fekvő helyzet elérésében és a ventrális támogatásban a kórházban ápolt csecsemőknél. Az emlékező hab a csecsemő felsőtestét hajlított helyzetbe emeli anélkül, hogy túlzott terhet róna a térdekre és a könyökre. Fejlődési testhelyzet csomagok A fejlődési testhelyzet csomagok a pozícionáló termékek költséghatékony kombinációját tartalmazzák, melyek segítik a következetes és folytonos ellátást. Minden baba a felvételi súlyától függő csomagot kap, mely a legmegfelelőbb a fejlődési szükségleteihez. Tucker Sling A Tucker Sling egy egy darabból álló rendszer azoknak a babáknak, akiknek emelt testhelyzetre van szükségük. A matrachoz rögzítve vagy a lepedő alá ékelve a babát szilárdan a helyén tartja az állítható, könnyen oldható pántok segítségével.

3 Alvás és pozícionálás IncuCover inkubátortakaró A szívmintás, strapabíró szövetű IncuCover kizárja a fényt, semleges színű belső felülete pedig segíti a bőrszín és a perfúzió pontos értékelését. a 3/4-es takaró az eleje kivételével teljesen letakarja az inkubátort, míg a teljes hosszúságú takaró két hosszú első füllel rendelkezik, melyek elhúzhatóak a sötét környezet létrehozása érdekében. A 3/4-es takarók a következő típusú inkubátorokhoz használhatók: Atom V2100/2200; Air-Shields C100/450XL, C550; GE Care Plus; Dräger; A teljes hosszúságú takarók a következő típusú inkubátorokhoz használhatók: Atom V2100/2200; Air-Shields C100/450XL, C500/550/2000; GE Care Plus/Giraffe/Omnibed. 2 Squishon 2 és 3 sokoldalú, géltöltetű párnák Különlegesen puha, hajlítható felületet biztosít a babák fejének és/vagy testének. A négyszögletes forma lehetővé teszi a fej mozgását, miközben megtartja a támogató felületet. Puha, lélegző anyagból, nem mérgező géllel töltve készült. Squishon hajlítható, géltöltetű matrac A nem mérgező, géltöltetű matrac puha felületet biztosít, mely könnyít a nyomáspontokon, óvja a sérülékeny bőrt és megfelelő testhelyzetet biztosít. A gondozók anélkül mozdíthatják el a csecsemőt és változtathatják a nyomáspontokat, hogy hozzáérnének. Wedgie géltöltetű csecsemőpozícionáló Egy nem mérgező géllel töltött párna, amely rugalmas és mégis stabil támogatást nyújt minden típusú pozícionáláshoz. Segítségével megváltoztathatók a nyomáspontok, növelhető a baba kényelme és a csecsemő légzését is támogatja. Gel-E Donut puha gélpárna Nem mérgező, pozícionáló termék, mely segít a nyomás csökkentésében, amit a hosszú mozdulatlanság vagy más olyan helyzet okozhat, amikor a rendszeres mozgás nem javasolt. Infa-therm egyszer használatos szállítómatrac melegítőgéllel Az Infa-therm melegítőgéles matracot a csecsemő teljes testének gyengéd tartására tervezték. A NICU-ban, a bölcsődében, a szülőszobában, a sürgősségi osztályon és a műtőben is a nyomáspontok könnyítésére használják. Használata ideális a kórházon belüli vagy a kórházak közötti szállítás során. Aktiválás után a gél oldat 41 C-ra melegszik fel, biztosítva a szükséges hőszabályozást. A csecsemő közvetlenül a puha és csúszásmentes felületre fektethető.

4 Megnyugtatás és csillapítás Wee Thumbie A Wee Thumbie az egyik első olyan cumi, amit kifejezetten a nagyon alacsony súllyal született babáknak terveztek. Alapjául a koraszülöttek hüvelykujjának mérete és alakja szolgált, hogy elősegítse a normális esetben a méhben megtanult szopási viselkedést. A Wee Thumbie latexből készült és DEHP-mentes. Kevesebb, mint 30 hét terhesség után született babáknak, kizárólag kórházi használatra. Wee Soothie A Wee Soothie kiváló a koraszülött babáknak a kórházi tartózkodásuk alatt. A felületén képzett nyílás lehetővé teszi CPAP bekötését, a gépi lélegeztetést vagy a szondán át történő táplálást. A Wee Soothie latexből készült DEHP- és BPA-mentes hét terhesség után született babáknak, kizárólag kórházi használatra. NICU Soothie A NICU Soothie egy prémium cumi olyan újszülötteknek, vagy legfeljebb 3 hónapos babáknak, akiknek még nincs foguk, és akik mellből vagy üvegből táplálhatóak. A felületén képzett nyílás lehetővé teszi teszi CPAP bekötését, a gépi lélegeztetést vagy a szondán át történő táplálást. A NICU Soothie latexből készült DEHP- és BPA-mentes. Több, mint 34 hét terhesség után született babáknak, kizárólag kórházi használatra. 3 Soothie A Soothie egy prémium cumi olyan újszülötteknek, vagy legfeljebb 3 hónapos babáknak, akiknek még nincs foguk, és akik mellből vagy üvegből táplálhatóak. A Soothie latexből készült DEHP- és BPA-mentes. Fog nélküli babáknak, otthoni vagy kórházi használatra. Super Soothie Hasonlóan a Soothie-hoz, a Super Soothie is latexből készült, DEHP- és BPA-mentes. Egy darabból álló kialakítása megfelel az AAP (Amerikai Gyermekgyógyászati Akadémia) irányelveinek. Foggal rendelkező babáknak otthoni vagy kórházi használatra. WubbaNub A WubbaNub kisgyermek cumik kifejezetten a legfeljebb 3 hónapos, fog nélküli babáknak készültek, hogy a Soothie cumikat kényelmesen, csipesz vagy szalag nélkül helyezhessük el. A babák figyelme a figurák megmarkolásával a kezükre irányul. Otthoni vagy kórházi használatra. Sweet-Ease/ Sweet-Ease 2ml Vial A Sweet-Ease egy 24%-os szacharóz tartalmú és tartósítószer-mentes oldat, mely segít megnyugtatni a legfeljebb 6 hónapos babákat. A steril, lehúzható fedővel ellátott csomagolás alkalmas a cumik bemártására, illetve cseppentőn vagy fecskendőn át történő adagolásra.

5 Megnyugtatás és csillapítás Sweet-Heart A Sweet-Heart a Sweet-Ease biztonságos tárolására szolgál, mely megóvja a billegéstől. A Sweet-Heart zártcellás habból készült, mely így könnyen tisztítható és fertőtleníthető a standard kórházi megoldásokkal. Snoedel A holland családokban hagyományos, kényelmes Snoedel segít a szülők és gyermekük közötti kapcsolat kialakításában, akár már a kórházi tartózkodás alatt is. A kiváló minőségű flannelbe kevert tiszta gyapjú baba magába zárja a szülők illatát, majd lassan kibocsátja azt. 4 Csecsemőellátás WeePee pelenkák A WeePee pelenkákat kifejezetten a koraszülött csecsemők részére tervezték, hogy megfelelő illeszkedést és kényelmet nyújtsanak. A nagy felszívóképességű, négyszögletes párna és a puha, rugalmas, tapadásmentes zárórendszer elősegíti a fejlődéshez megfelelő testhelyzetet. Három méretben, a kényelmes viselés érdekében, színkódos csomagolásban, a könnyű megkülönböztethetőségért. Méretek: extra kis méret: <800g; kis méret: g; közepes méret: g. Pee-on folyadékfelszívó alátét A Pee-on egy 25,2 x 35,5 cm-es antiallergén, nem mérgező, megfelelően méretezett, eldobható alátét, amely megvédi az ágyneműt a szennyeződéstől. Matracvédőként és bármilyen SnuggleUp termékkel is használható. Sali-Wipes steril törlőkendő A Sali-Wipes steril, sós (izotóniás) törlőkendők kényelmes csomagolásban. Az ápolási szervezetek a steril, izotóniás sót ajánlják a tisztításhoz, mivel az alkoholos tisztítószerek a csecsemők érzékeny bőrének sérülését okozhatják és felszívódhatnak a véráramba. Heel Snuggler csecsemősarok-melegítő A Heel Snuggler az egyetlen csecsemősarok-melegítő, mely igazán alkalmazkodik a csecsemők sarkához, ha huzamosabb ideig egy helyben tartózkodnak. Az egyedülálló, pillangó formájú eszköz két puha, perforált pántjának köszönhetően kényelmesen és biztonságosan rögzíthető. Wee Warmer csecsemősarok-melegítő Ez a könnyen használható csecsemősarok-melegítő állandó melegítést biztosít, nedves mosókendők használata nélkül. E sarokmelegítő hőmérséklete minden használat alkalmával megbízható, következetességet biztosítva a sarok stick folyamata alatt.

6 Medexpert Kft. Cím: Telefon: 1037 Budapest, Törökkő u Fax: Medexpert Kft. Minden jog fenntartva. HCPC/HUN0713

Ùtmutató az ajak- és szájpadhasadékos gyermekek szoptatásához

Ùtmutató az ajak- és szájpadhasadékos gyermekek szoptatásához Jav-Lasst-HU/hetedik.qxd 6/1/03 13:56 Page 1 K é r l e k, l é g y e g y k i s t ü r e l e m m e l Ùtmutató az ajak- és szájpadhasadékos gyermekek szoptatásához Jav-Lasst-HU/hetedik.qxd 6/1/03 13:56 Page

Részletesebben

Minden ami Állat. Német technológia, német gyártás! Egyedülálló szabadalmaztatott technológia! Hosszútávú alkatrész ellátás!

Minden ami Állat. Német technológia, német gyártás! Egyedülálló szabadalmaztatott technológia! Hosszútávú alkatrész ellátás! Érvényes: 2013.06.30-ig, vagy a készlet erejéig! Minden ami Állat Német technológia, német gyártás! Egyedülálló szabadalmaztatott technológia! Hosszútávú alkatrész ellátás! Új készülék! Nagyobb teljesítmény!

Részletesebben

H I V A T A L O S É R T E S Í T Ő 2010. évi 104. szám 15277

H I V A T A L O S É R T E S Í T Ő 2010. évi 104. szám 15277 H I V A T A L O S É R T E S Í T Ő 2010. évi 104. szám 15277 A Nemzeti Erőforrás Minisztérium szakmai protokollja az egészséges csecsemő (0-12 hónap) táplálásáról (1. módosított változat) Készítette: a

Részletesebben

MAM szoptatási útmutató

MAM szoptatási útmutató MAM szoptatási útmutató Egy különleges kapcsolat - a szoptatás A szoptatás csodálatos élmény a babának. Csupa gyengédség, közelség, szeretet. Csak ne lenne az a sok nyugtalanító kérdés. Vajon fog-e menni?

Részletesebben

Praktikus tanácsok a megfelelő pelenka kiválasztásához és használathoz!

Praktikus tanácsok a megfelelő pelenka kiválasztásához és használathoz! Praktikus tanácsok a megfelelő pelenka kiválasztásához és használathoz! Mielőtt elérkezik az a bizonyos pillanat, hogy végre kezünkben tarthatjuk újszülött babánkat, érdemes átgondolni, listát készíteni,

Részletesebben

Vivaldi Kft. Termékkatalógus 2014. Egészségmegőrzés. Szépségápolás. Otthon az egészségben!

Vivaldi Kft. Termékkatalógus 2014. Egészségmegőrzés. Szépségápolás. Otthon az egészségben! Termékkatalógus 2014 Vivaldi Kft. Egészségmegőrzés Wellness Szépségápolás Otthon az egészségben! Otthon az egészségben! Tisztelt Egészségtudatos Érdeklődő! Örömünkre szolgál, hogy bemutathatjuk Önnek az

Részletesebben

Irodalom. Az Egészségügyi Minisztérium szakmai protokollja. Az egészséges csecsemõ (0-12 hónap) táplálásáról. I. Alapvetõ megfontolások

Irodalom. Az Egészségügyi Minisztérium szakmai protokollja. Az egészséges csecsemõ (0-12 hónap) táplálásáról. I. Alapvetõ megfontolások 9614 H I V A T A L O S É R T E S Í T Õ 2009. évi 46. szám Irodalom 1. Global Initiative for Chronic Obstuctive Lung Disease. Global strategy for the diagnosis, management, and prevention of chronic obstrucitve

Részletesebben

Fókuszban az anyatej. Fel k é s z ü l é s a sz o p tat á s r a. XXI. évfolyam 2. szám melléklete VÉDO NO

Fókuszban az anyatej. Fel k é s z ü l é s a sz o p tat á s r a. XXI. évfolyam 2. szám melléklete VÉDO NO VÉDO NO XXI. évfolyam 2. szám melléklete Szerző: Gitidiszné Gyetván Krisztina Hartung Vilmosné Fókuszban az anyatej Szerkesztő: Csordás Ágnes Fel k é s z ü l é s a sz o p tat á s r a várandósság alatt

Részletesebben

Szerszamtar Professzionális szerszámok autócsomagoláshoz, üvegfóliázáshoz és kővédő fóliázáshoz

Szerszamtar Professzionális szerszámok autócsomagoláshoz, üvegfóliázáshoz és kővédő fóliázáshoz Szerszamtar Professzionális szerszámok autócsomagoláshoz, üvegfóliázáshoz és kővédő fóliázáshoz Tisztítás Vágás Telepítés Egyéb eszközök Egyéb prémium termékek a kínálatunkból Karosszeriavedo foliak Professzionális

Részletesebben

Az érettség határán álló újszülött szoptatása Az aktuális szakirodalom felhasználásával írta: Dr. Várady Erzsébet

Az érettség határán álló újszülött szoptatása Az aktuális szakirodalom felhasználásával írta: Dr. Várady Erzsébet Az érettség határán álló újszülött szoptatása Az aktuális szakirodalom felhasználásával írta: Dr. Várady Erzsébet 2011. Az érettség határán álló újszülött szoptatása Definíció Érettség határán álló újszülött:

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DW7 60FI TÍPUSÚ. 7. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DW7 60FI TÍPUSÚ. 7. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat 7. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat Gyártó: Típus: DW7 60FI Energia hatékonysági osztály: (A hatékonyabb - G kevésbé hatékony) A A szabvány ciklus, amelyre az adatlapon feltüntetett információ

Részletesebben

Kezünkben a biztonság.

Kezünkben a biztonság. Kezünkben a biztonság. 3M Safety-Walk csúszásgátló és biztonsági termékek Évről évre emberek ezreit éri munkahelyi baleset. A balesetek nagy része azonban megelőzhető... 1Elcsúszások, esések, valamint

Részletesebben

Fejlődési kalauz. Tippek! Ötletek! Játékjavaslatok! Minden tudnivalό a baba első hónapjairól!

Fejlődési kalauz. Tippek! Ötletek! Játékjavaslatok! Minden tudnivalό a baba első hónapjairól! Fejlődési kalauz Tippek! Ötletek! Játékjavaslatok! Minden tudnivalό a baba első hónapjairól! Üdvözöljük oldalunkon! Üdvözöljük az újszülöttet! Nemrég még arról álmodott, hogy egy nap karjaiban foghatja

Részletesebben

Nagymozgásos játékok. Nagymozgásos játékok. Tornatermi eszközök. NA 371 097 A fürge legény. EDUK 35 Zsákos labdajáték. EDUK 810 Vödrös játék

Nagymozgásos játékok. Nagymozgásos játékok. Tornatermi eszközök. NA 371 097 A fürge legény. EDUK 35 Zsákos labdajáték. EDUK 810 Vödrös játék Tornatermi eszközök NA 371 097 A fürge legény Ezzel a készlettel rengeteg lehetőség van arra, hogy olyan gyakorlatokat végezzünk kis csoportokkal (4 vagy 6 gyermek), melyek a gyerekek ügyességét, fürgeségét

Részletesebben

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61

Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 Az Ön eredményességét növelő kialakítás Profi homlokrakodóink és munkaeszközeink teljes palettája Q26 Q36 Q38 Q39 Q46 Q48 Q49 Q56 Q58 Q66 Q68 Q76 Q78 Q88 Q98 Q21 Q31 Q33 Q41 Q51 Q61 HU 2 A homlokrakodó,

Részletesebben

VELUX árnyékoló és redőny kollekció

VELUX árnyékoló és redőny kollekció VELUX Magyarország 1031 Budapest Zsófia u. 1 3. Telefon: (06-1) 436-0601 Telefax: (06-1) 436-0605 velux-h@velux.com www.velux.hu Bemutatóterem: 1031 Budapest Zsófia u. 1 3. Nyitva tartás: hétfő-csütörtök:

Részletesebben

MrPanda Inhalátor Használati útmutató

MrPanda Inhalátor Használati útmutató Inhalátor Használati útmutató Használati útmutató Kedves vásárló! Köszönjük, hogy a Pic Solution Mr Panda aeroszol terápiás készüléket választotta, amely a legfejlettebb technológiával készült. Az egyszerűbb

Részletesebben

master of puppets Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet.

master of puppets Eddz keményen, élvezd ki minden pillanatát, légy erős és szeresd az életet. A tigris a bátorság szinonímája, míg jaguár az erő és okosság szimbóluma. tiguar a legújabb hibrid, mely egyesíti ezen tulajdonságokat. A tökéletes szinergiája az inteligenciának, a bátorságnak és függetlenségnek.

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DW-6 60 FI TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat Gyártó: TEKA Küchentechnik Típus: DW-6 60.FI.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A DW-6 60 FI TÍPUSÚ. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat Gyártó: TEKA Küchentechnik Típus: DW-6 60.FI. Vevõtájékoztató adatlap, megfelelõségi nyilatkozat Gyártó: TEKA Küchentechnik Típus: DW-6 60.FI Szélesség: 597-599 mm Mélység, a kapcsolótábla külsõ szélétõl mérve: 550 mm Magasság: 820-870 mm Helyszükséglet

Részletesebben

a 3M világszerte Amerikai Egyesült Államok Ausztria Argentína Belgium Chile Costa Rica Brazília Dominikai Köztársaság Dánia Ecuador Dél Afrika

a 3M világszerte Amerikai Egyesült Államok Ausztria Argentína Belgium Chile Costa Rica Brazília Dominikai Köztársaság Dánia Ecuador Dél Afrika Cégbemutató Amerikai Egyesült Államok Ausztria Argentína Belgium Chile Costa Rica Brazília Dánia Dominikai Köztársaság Dél Afrika Ecuador Franciaország Guatemala Hollandia a 3M világszerte India Jamaika

Részletesebben

horse products Táplálékkiegészítők és ápolási termékek lovaknak

horse products Táplálékkiegészítők és ápolási termékek lovaknak horse products Táplálékkiegészítők és ápolási termékek lovaknak Légúti termékek 4 Fokhagyma termékek 6 Istálló fertőtlenítők 7 Patairhagyulladás - Laminitis 8 Hámsérülések, elsősegély 9 Csüdsömör 12 Pata

Részletesebben

Szakmai aja nla s a szoptata st ta mogato eszko zo k haszna lata ro l

Szakmai aja nla s a szoptata st ta mogato eszko zo k haszna lata ro l Szakmai aja nla s a szoptata st ta mogato eszko zo k haszna lata ro l I. Mellszívók I.1. Nagy teljesítményű elektromos mellszívók Az elektromos mellszívó beszerzése és használata elsősorban olyan édesanyák

Részletesebben

A szoptatás női művészete

A szoptatás női művészete A szoptatási segítségre és tanácsra vágyók legfontosabb információforrása A szoptatás női művészete Kézikönyv édesanyáknak Kitéphető kisokos Egy lelkiismeretes orvos diagnosztikai szakértelmét és orvosi

Részletesebben

Használati útmutató és terméktájékoztató

Használati útmutató és terméktájékoztató Használati útmutató és terméktájékoztató Biokerámikus szálakat tartalmazó termékcsalád - biokerámia derékalj - GS modell, - biokerámia párna - S2 modell és - biokerámia takaró - S2 modell termékekre Pierre

Részletesebben

Igen, feltétlenül! - Hogyan kezdjük a fejést? Géppel vagy kézzel?

Igen, feltétlenül! - Hogyan kezdjük a fejést? Géppel vagy kézzel? - Az első és legfontosabb kérdés, mivel a legtöbb esetben a kisbabát még nem szoptathatják az édesanyák, hogy mi legyen a lefejt tejjel? Egyáltalán érdemes-e fejni, ha a koraszülött babát speciális tápszerrel

Részletesebben

Beüzemelési és használati utasítás Hu WT80

Beüzemelési és használati utasítás Hu WT80 Felsõ betöltésû mosógép Beüzemelési és használati utasítás Hu WT80 Rövid útmutató Ismerd meg az alábbi 12 témakört, melyek a jelen kézikönyv oldalain magyarázatot kapnak. Olvasd el, sajátítsd el, szórakozz:

Részletesebben

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól

140-255. Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól LE 7600 140-255 Erő, teljesítmény és hatékonyság díjnyertes gépek a Massey Fergusontól JÖVŐKÉP INNOVÁCIÓ VEZETŐ POZÍCIÓ MINŐSÉG MEGBÍZHATÓSÁG TÁMOGATÁS BÜSZKESÉG ELKÖTELEZETTSÉG Okkal díjnyertes Az MF

Részletesebben

Csecsemő és kisgyermek elsősegélynyújtási segédanyag szülők részére 2014 Összeállította: Horváth Katalin Andrea

Csecsemő és kisgyermek elsősegélynyújtási segédanyag szülők részére 2014 Összeállította: Horváth Katalin Andrea Csecsemő és kisgyermek elsősegélynyújtási segédanyag szülők részére 2014 Összeállította: Horváth Katalin Andrea Tartalom Gondolkodás és tevékenység a helyszínen...3 Tájékozódás a baleset helyszínén...3

Részletesebben

Biztonság, tisztaság és gazdaságosság

Biztonság, tisztaság és gazdaságosság 3M TM Környezetvédelmi termékek Szorbensek Biztonság, tisztaság és gazdaságosság Típusok, kiszerelések: A 3M széles választékot kínál a különbözõ típusú és formájú szorbensekbõl, így kiválasztható az alkalmazáshoz,

Részletesebben

VELUX árnyékolók és redőnyök

VELUX árnyékolók és redőnyök VELUX árnyékolók Érvényes: 2014. április 1-jétől www.velux.hu Disney VELUX árnyékolók Csak a tökéletes illeszkedés lehet tökéletes Az eredeti VELUX árnyékolók megkérdőjelezhetetlen kiegészítői a VELUX

Részletesebben