A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.



Hasonló dokumentumok
Gyorsabban. A-ból B-be és a világhálóra.

CLA-osztály. Shooting Brake.

Az új GLA. Az életrevaló.

Az új C-osztály. Érezhetően új klasszis.

CLA Coupé és Shooting Brake

A sportos sziluett, a hosszan elnyúló motorháztetővel és a tökéletesen arányos farral azonnal szembetűnik. A tekintetek követni kezdik.

Meghajlunk ekkora dinamizmus előtt.

Irányt mutat az áramlatoknak.

C-Klasse GLC Sport Utility Vehicle

Újra és újra ámulatba ejt.

A CLS új generációja. Tehetség és forma.

Lélegezze be a szabadságot és hagyja, hogy sugározzon Önből.

GLS Sport Utility Vehicle

CLS-osztály. Shooting Brake.

Egy pillantás * *És elcsodálkozik: micsoda Mercedes!

Nagy művészet a legnagyobb kihívásokat is leküzdeni, úgy, hogy játékosan könnyűnek tűnjön. Ismerkedjen meg ezzel a művészettel egy automobilban,

Ki mondta, hogy az életben a komoly dolgok nem okozhatnak örömöt?

Erősítse fel a napot.

Megtaláltam az örömöt az utazásban.

Az új Mercedes-AMG GT. Versenyzők alkották.

Az első autó hét trónnal.

E-osztály. T-modell.

C-osztály. T-modell.

Nagyszerű. Egyedülálló.

Minden terepen csúcsformában.

Az új S-osztály Coupé. Gran Performer.

GLA Sport Utility Vehicle

A jövő kapujába érkezett, anélkül, hogy akár egy métert is megtett volna.

Valóban senki sem tökéletes? Mi tudjuk a választ.

B-osztály extrafelszereltségei

CLA-osztály extrafelszereltségei

Mennyit ér a szabadsága?

A bemutatott gépkocsik áttekintése. A felszereltségi lehetőségek áttekintése.

Rendkívüli forma, egy mozgalmas élethez.

Hívogatóan távolságtartó.

Intelligens mestermű.

Az A - osztály új generációja

A középpontban : fogyasztás - optimalizálási intézkedések az egész típuscsaládban. A páratlan takarékosság jegyében: S 400 BlueHYBRID.

A-osztály extrafelszereltségei

Egy sportos, ugyanakkor exkluzív környezet: az SL pazarlóan bánik a válogatott értékekkel. Válasszon a számtalan anyagból, színből és az exkluzív

Motor A 200 CDI Limuzin

B-osztály extrafelszereltségei

A B-osztály új generációja

Mercedes-AMG GT Á R L I S T A

Raktárkészlet. Típus Fényezés Kárpit Kereskedő Havidíj Ár Megrendelési szám A Ft* Ft A 160

C-osztály kombi szériafelszereltsége

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Az illusztrációkon olyan tartozékok és kiegészítő felszereltségek is láthatóak lehetnek, amelyek nem képezik a szériafelszereltség részét.

A-osztály extrafelszereltségei

Az M - osztály új generációja.

Széria belső kivitel P75 S S S S S S S

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GLA Sport Utility Vehicle

Mûszaki adatok áttekintése.

Tartalom. Külső megjelenés 2

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

Fiat 500L Living árlista

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

JS50. Útra FEL! 02/10/ :49

A KITAPOSOTT ÚT, VAGY A JÁRATLAN?

Műszaki adatok Érvényes a modellévre. Haszonjárművek. Az Amarok

0.9 TwinAir T PopStar V PopStar

B-osztály Á R L I S T A

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista

Így igazán szép a tél.

Fiat 500L Living Ft-tól*

On: komfort. Off: mindennapok.

GLC-Coupé szériafelszereltségei

COROLLA SEDAN TARTOZÉKOK

CLA-osztály. Shooting Brake és Coupé.

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Alltrack

Infiniti Q50 Eau Rouge műszaki adatok. Hajtáslánc Q50 Hybrid sport szedán Q50 Eau Rouge. Teljesítmény 364 LE (268kW) Kb. 568 LE

S-osztály Cabriolet és Coupé

Motor/Felszereltség lista

CLA-osztály Á R L I S T A

SLC-osztály szériafelszereltsége SLC 250 d

125 éves jubileumi ajánlat.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Polo. Das Auto.

21. századi. Beetle Cabriolet

Műszaki adatok. A Transporter

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. up!

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE ,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf

Ismerje meg az új Safari érzést

Műszaki adatok Érvényes a 2017-es gyártási évre. Golf Variant

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os modellévre vonatkozó modellekre. Az új Transporter. Haszonjárművek

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Volkswagen CC. Das Auto.

Lelkesítő hangulat. Touring Sports kombi egyedi dizájn megoldásokkal, amelyek még dinamikusabb megjelenéssel ruházzák fel az autót.

GLK - osztály extrafelszereltségei

A-osztály Á R L I S T A

STÍLUS LÉTEZIK FORMATERVEZÉS, ÉS LÉTEZIK

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

Fiat 500L klímával Ft-tól*

Műszaki adatok Érvényes a gyártási évre. Az új Jetta. Das Auto.

Műszaki adatok Érvényes a 2016-os gyártási évre. Golf. Das Auto.

Az új X-osztály. Világokat kapcsol össze.

Fiat 500L Living Ft-tól*

hivatalos árlista Érvényes: április 18-tól visszavonásig A HIBRID ÚJ KORSZAKA

Átírás:

B-osztály.

Akár kalandvágy, család vagy vezetési élmény a B-osztály új generációjában mindennek tökéletesen megvan a helye. Merítsen inspirációt az innovatív műszaki megoldásokból! Engedje, hogy magával ragadják a rendkívül jól variálható utastér lehetőségei! Hagyja, hogy elkápráztassa a számtalan új dizájnelem! Csak a legjobbat várja el az élettől: a B-osztály új generációját. A B-osztály új generációja. A ránk váró legjobb dolgokhoz.

Mindenkinek, aki spontán gondol a holnapra. B, mint bajnok: A B-osztály új generációjának aerodinamikája mértékadó. A 0,24-es c w -érték* dinamikus, ugyanakkor elegáns sziluettet, valamint rendkívül alacsony fogyasztási értékeket tesz lehetővé. Egy sportos coupé légellenállása, egy SUV térkínálatával és üléspozíciójával ennyi mérnöki lelemény csak a B-osztály új generációjában fér el. * A 0,24-es légellenállási együttható a B 180 CDI BlueEFFICIENCY Edition esetén érvényes, az R00 kerékváltozattal.

Testnek és léleknek. A B-osztály új generációjában csillagos kényelem várja: szövet, ARTICO műbőr vagy mint a képen látható nemes bőr üléshuzatok, nagy, szabadon álló kijelző, krómozott, ezüstszínű elemek és galvanizált kapcsolók, illetve kívánságra hangulatvilágítás tizenkét színárnyalatban és igényes fa díszítőelemek egyszerűen minden, ami a szívnek és a szemnek kellemes.

Bármi is keresztezze utunkat. Tűzzön ki magának nagy célokat, és ne hagyja magát eltántorítani: a B-osztály új generációja kívánságra az innovatív 4MATIC összkerékhajtással is felszerelhető. Ez pedig rendkívül magabiztos vezetési élményt nyújt: növeli a tapadást elinduláskor és a gyors kanyarokban gondoskodik a nagyobb stabilitásról. Érezhetően biztonságosabbá teszi a vezetést nedves időben vagy havon, ugyanakkor elegánsan a háttérbe vonul, ha nincs rá szüksége, mert ezáltal csökkenti a fogyasztást. Az Ön megnyugtatására, csak a legjobbat: a továbbfejlesztett COLLISION PREVENTION ASSIST PLUS nemcsak figyelmeztetheti a ráfutásos balesetekre, hanem önállóan részleges fékezést is képes végrehajtani.

Az újonnan kialakított erőteljes hátsó traktusban egyszerűen több rejlik: nagyobb csomagtér a családnak, több játéktér egy aktív élethez, több szabad tér a nyugodt utazáshoz. Az extra EASY-VARIO-PLUS rendszer valódi művésze a térnek, így a hosszirányban eltolható hátsó üléseknek és a lehajtható utasülés-támlának köszönhetően a csomagtér könnyedén bővíthető. Az idő és a tér érdekében.

Nagy teljesítményű LED-es fényszórók: fény, új formában. A világítástechnika új generációja újszerűen üdvözli Önt: a gépkocsi nyitásakor az extraként rendelhető nagyteljesítményű LED-es fényszórók először kéken, majd fehéren világítanak. Egy apró, de exkluzív színjáték, amely a B-osztály új generációjának modernségét és igényességét hangsúlyozza. A dizájn elkápráztat, a technológia azonban fontosabb: a különösen széles fénykéve, a nappali fényhez hasonló szín, és a rendkívül alacsony energiafogyasztás megfizethetetlen kísérők nemcsak sötétben.

A szériafelszereltség. A lökhárító új formája által a gépkocsi megjelenése organikussá és sportossá vált. A fényszórókba LED-es nappali menetfény van beépítve. A multifunkciós kormány, az új kombinált műszeregység a multifunkciós kijelzővel, valamint a nagy, 17,8 cm-es képátlójú központi kijelző már szériafelszereltségként is különösen kényelmes kezelhetőséggel és jól leolvasható kijelzőkkel kényeztetik. Stílusos és céltudatos: Style kivitelváltozat. A Style kivitelváltozat elegáns iridium-ezüst, krómbetétes hűtőborításával, a hátsó lökhárító hosszú króm díszléceivel és 10 küllős könnyűfém keréktárcsáival biztos fellépést garantál Önnek, miközben Ön élvezheti a vezetést. Erről a kényelmes, fekete vagy kristályszürke Vianen szövet kárpitozás gondoskodik, melyet a vonal optikás díszítőelemek foglalnak igényes keretbe.

Vezetés és csábítás: Urban kivitelváltozat. Az Urban kivitelváltozat kívülről a magasfényű fekete 5 küllős könnyűfém keréktárcsákról, a krómbetétes hűtőborításról, valamint a hátsó lökhárítóban a kétutas kipufogórendszer króm optikás kipufogóvégeiről ismerhető fel. Az ARTICO műbőr/montfoort szövet üléskárpit és a vitorlázásra emlékeztető díszítőelemek kihangsúlyozzák sportos megjelenését. Felkészülni, vigyázz, rajt: AMG Line. Az első- és hátsó lökhárító, a küszöbburkolatok és a lökhárítóba integrált kipufogóvégek az AMG Line megjelenése következetesen sportos-markáns. A titánszürkére fényezett, fényesre esztergált 5 duplaküllős AMG könnyűfém kerekek teszik a képet teljessé. Az utastérben is érezhetőek az autósportból származó gének, a fekete ARTICO műbőr/ mikroszálas DINAMICA kárpitozásnak és az alul egyenes karimájú, piros díszvarrással ellátott multifunkciós bőr sportkormánynak köszönhetően. Az ábrán az Urban kivitelváltozat látható Night-csomag extrafelszereltséggel. Az ábrán az AMG Line látható Night-csomag extrafelszereltséggel. Az AMG Line jelenleg kizárólag az Exkluzív-csomaggal vagy AMG Exkluzívcsomaggal együtt rendelhető. Az AMG Line rendelkezésre állása a megnevezett csomagok nélkül előreláthatólag 2015. januárjától várható.

Fényes kiegészítő: Night-csomag. Az extraként rendelhető Night-csomag, bármely kivitelváltozatra építve, csillogó fekete dizájn-fénypontokat tartalmaz. A kétszínű, 5 duplaküllős könnyűfém kerekek, 225/40 R 18-as abroncsokkal, a kettős, krómbetétes lamellák a hűtőrácson, a króm rátétekkel ellátott lökhárítók és a külső visszapillantó tükrök magasfényű fekete fényezést kapnak. Ezen kívül az oldalablakok a B-oszloptól kezdődően sötétre színezettek. Exkluzív- és AMG Exkluzív-csomag. Az Exkluzív-csomag fekete, mogyoróbarna vagy áfonyavörös bőr ülésekkel és nyitott pórusú eukaliptusz vagy fényes fekete kőris díszítőelemekkel stílusos eleganciát sugároz az utastérben. Az AMG Exkluzív-csomag fekete RED CUT bőr ülésekkel egészíti ki az AMG Line felszereltségét. A műszerfalat piros díszvarrással ellátott ARTICO műbőr vonja be.

Kárpit és díszítőelemek. Szériafelszereltség Style 1 001 118 031 105 Kárpitozások 001 031 038 111 105 118 201 204 207 611 618 661 821 fekete Venlo szövet fekete Vianen szövet kristályszürke Vianen szövet fekete ARTICO műbőr 1 szaharabézs ARTICO műbőr 1 kristályszürke ARTICO műbőr 1 fekete bőr mogyoróbarna bőr áfonyavörös bőr ARTICO műbőr/fekete Montfoort szövet ARTICO műbőr/kristályszürke Montfoort szövet ARTICO műbőr/fekete mikroszálas DINAMICA fekete RED CUT bőr 111 105 038 111 118 Díszítőelemek H88 H53 H81 H74 734 736 mátrix optikás vonal optikás vitorla optikás karbon optikás nyitott pórusú barna eukaliptusz fényes fekete kőris 1, 2 H88 H53 1 Extrafelszereltség. 2 Az Exkluzív-csomaggal extraként, felár nélkül rendelhető. 736 736

Urban 1 AMG Line 1 Exkluzív-csomag 1 AMG Exkluzív-csomag 1 611 105 661 201 207 821 618 118 204 111 H81 H74 734 H74 736 736 736 736

Fényezések. Uni-fényezések Metál fényezések 1 589 162 787 650 191 894 Uni-fényezések 589 650 696 Jupiter-vörös cirrusz-fehér éjfekete Metál fényezések 1 696 592 990 162 déltengerkék 191 kozmosz-fekete 592 északi fény ibolya 761 sarki ezüst 787 hegyszürke 894 univerzum-kék 990 orientbarna 1 Extrafelszereltség. 761

Műszaki adatok. DÍZELMOTOROK B 160 CDI B 180 CDI B 180 CDI B 200 CDI B 200 CDI B 220 CDI B 220 CDI BlueEFFICIENCY Edition 4MATIC 4MATIC Hengerszám/elrendezés 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/R Lökettérfogat, cm 3 1461 1461 1461 2143 2143 2143 2143 2143 Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 66 (90)/2750 4000 80 (109)/4000 80 (109)/4000 100 (136)/3200 4000 100 (136)/3400 4400 130 (177)/3400 4000 130 (177)/3400 4000 Névleges forgatónyomaték 1, Nm 1/percnél 240/1700 2500 260/1750 2500 260/1750 2500 300/1400 3000 300/1400 3000 350/1400 3400 350/1400 3400 Váltók 6 seb. mech. [7G DCT] 6 seb. mech. [7G DCT] 6 seb. mech. [ ] 6 seb. mech. [7G DCT] [7G DCT] [7G DCT] [7G DCT] Gyorsulás 0 100 km/h (s) [7G-DCT] 14,0 [14,3] 11,6 [11,9] 11,6 [ ] 9,9 [9,8] [9,8] [8,3] [8,3] Maximális sebesség kb (km/h) [7G-DCT] 180 [180] 190 [190] 190 [ ] 210 [210] [207] [224] [220] Üzemanyag-fogyasztás 2, l/100 km városban [7G-DCT] országúton [7G-DCT] kombinált [7G-DCT] 5,0 4,9 [4,5 4,0] 3,9 3,7 [4,0 3,7] 4,3 4,1 [4,2 4,0] 5,0 4,9 [4,5 4,0] 3,9 3,7 [4,0 3,7] 4,3 4,1 [4,2 4,0] 4,3 [ ] 3,2 [ ] 3,6 [ ] 5,5 5,4 [4,9 4,7] 3,9 3,6 [3,8 3,5] 4,5 4,3 [4,2 4,0] [5,9 5,8] [4,5] [5,0] [5,0 4,9] [3,8 3,6] [4,3 4,1] [5,9 5,8] [4,5] [5,0] CO 2 - kibocsátás 2 (g/km) kombinált [7G-DCT] 112 108 [111 104] 112 108 [111 104] 94 [ ] 117 111 [111 104] [131 130] [111 107] [131 130] Emissziós osztály 3 /Hatékonysági osztály 4 Euro 6/A [Euro 6/A+] Euro 6/A [Euro 6/A+] Euro 5/A+ [ ] Euro 6/A [Euro 6/A+] [Euro 6/B] [Euro 6/A+] [Euro 6/B] Benzinmotorok B 180 B 200 B 200 Natural Gas Drive B 220 4MATIC B 250 B 250 4MATIC Hengerszám/elrendezés 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros 4/soros Lökettérfogat, cm 3 1595 1595 1991 1991 1991 1991 Névleges teljesítmény 1, kw (LE) 1/percnél 90 (122)/5000 115 (156)/5300 115 (156)/5000 135 (184)/5500 155 (211)/5500 155 (211)/5500 Névleges forgatónyomaték 1, Nm 1/percnél 200/1250 4000 250/1250 4000 270/1250 4000 300/1200 4000 350/1200 4000 350/1200 4000 Váltók 6 seb. mech. [7G-DCT] 6 seb. mech. [7G DCT] 6 seb. mech. [7G DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] [7G-DCT] Gyorsulás 0 100 km/h (s) [7G-DCT] 9,2 [9,1] 8,6 [8,4] 9,2 [9,1] [7,5] [6,8] [6,7] Maximális sebesség kb (km/h) [7G-DCT] 200 [200] 220 [220] 200 [200] [225] [240] [235] Üzemanyag-fogyasztás 2, l/100 km városban [7G-DCT] országúton [7G-DCT] kombinált [7G-DCT] 7,6 7,4 [6,9] 4,7 4,5 [4,7 4,5] 5,8 5,6 [5,5 5,4] 7,6 7,5 [6,9] 4,7 4,5 [4,7 4,5] 5,8 5,6 [5,5 5,4] 6,0 [5,7 5,6] 5 3,5 3,3 [3,5] 5 4,4 4,3 [4,3 4,2] 5 [8,4] [5,7 5,4] [6,7 6,5] [8,6 8,5] [4,7 4,6] [6,1] [8,4] [5,7 5,5] [6,7 6,6] CO 2 - kibocsátás 2 (g/km) kombinált [7G-DCT] 134 129 [129 125] 134 130 [129 125] 119 117 [117 115] [156 151] [143 141] [156 154] Emissziós osztály 3 /Hatékonysági osztály 4 Euro 6/B [Euro 6/B] Euro 6/B [Euro 6/B] Euro 6/A [Euro 6/A] [Euro 6/C] [Euro 6/C] [Euro 6/C] 1 A szögletes zárójelben szereplő értékek az extraként rendelhető 7G-DCT 7 sebességes duplakuplungos sebességváltóval felszerelt motorváltozatokra vonatkoznak. A névleges teljesítményre és névleges forgatónyomatékra vonatkozó adatok a 80/1269/EK irányelvnek megfelelően, a jelenleg érvényes 2 kiadás szerint. A megadott értékek meghatározása az előírt mérési eljárásnak ([EK] 715/2007 rendelet, a jelenleg érvényes kiadás szerint) megfelelően történt. Megjegyzés az 1999/94/EK irányelv jelenleg érvényes kiadása szerint: Az adatok nem egy bizonyos gépkocsira vonatkoznak, és nem képezik az ajánlat részét, hanem kizárólag összehasonlítási célokat szolgálnak különböző járműtípusok között. Csak az Európai Unión belül érvényes. Országspecifikus eltérések lehetségesek. Meghatározása a mért CO2-kibocsátás alapján, a gépkocsi tömegének figyelembe vételével történt. Az ada- 3 4 5 tok kizárólag földgáz-üzemre érvényesek, kg/100 km-ben. További műszaki adatok a www.mercedes-benz.hu oldalon találhatók.

Használtautó-visszavétel. B-osztályát, hosszú élete végén, az EU Használtautó-irányelvek szerinti környezetbarát újrahasznosítás céljából visszaveszszük addig azonban még sok idő eltelik. Annak érdekében, hogy a visszaadást a lehető legegyszerűbbé tegyük, visszavételi helyekből és szétszerelő üzemekből álló hálózat áll rendelkezésre. Ezekben az üzemekben ingyenesen leadhatja gépkocsiját. Ezzel jelentős mértékben hozzájárul az újrahasznosítási körfogás teljessé tételéhez és az erőforrások kíméléséhez. A használt gépkocsik újrahasznosításáról és a visszavételi feltételekről további adatok a nemzeti Mercedes-Benz honlapon találhatók. A katalógus adatairól: A nyomtatvány szerkesztésének lezárása, 2014.05.16. után a terméken történhettek változások. A konstrukciós és formai változások, a színtől való eltérés, valamint a szállítási terjedelem változásának jogát a gyártó a szállítási határidőig fenntartja, amennyiben a változások vagy eltérések az értékesítő érdekeinek figyelembevételével a vevő számára ésszerűek. Amennyiben az értékesítő vagy a gyártó a megrendelés vagy a megrendelés tárgyának megjelöléséhez írásjegyeket vagy számokat használ, önmagában ebből jogok nem vezethetők le. Az illusztrációkon olyan kiegészítő felszereltségek és tartozékok is láthatók lehetnek, amelyek nem képezik a sorozatgyártásban előállított termék részét. A színeltéréseket a nyomdatechnika okozza. Ez a nyomtatvány nemzetközi felhasználásra készült. A törvényes, jogi ill. adóelőírásokra való utalások azonban csak a Német Szövetségi Köztársaságban, a nyomtatvány szerkesztésének lezárásakor érvényesek. A más országokban érvényes előírásokkal és kihatásokkal kapcsolatos, ill. az aktuális állapotra vonatkozó további információkért kérjük, forduljon Mercedes-Benz értékesítőjéhez. www.mercedes-benz.hu Daimler AG, Mercedesstr. 137, 70327 Stuttgart MS/MAC 6701 1507 21-00/0914 Printed in Germany