KLARSTEIN LÉGTISZTÍTÓ BERENDEZÉS

Hasonló dokumentumok
Mini-Hűtőszekrény

Azura X1 / Azura X

Beltéri kandalló

TORONYVENTILÁTOR

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

Figyelmeztetés. Tápkábel/tápegység. Apró tárgyak/alkatrészek. Összeszerelés

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR

KLARSTEIN MONACO, DIGITÁLIS ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ. Használati utasítás

Popcorn készítő eszköz

Külső akváriumszűrő

Zitruspresse orange. Kávéfőző

Elektromos grill termosztáttal

Mini mosógép

Aroma diffúzor

PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK

Főzőlap

DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Padló ventilátor

Ultrahangos párásító

PÁRAELSZÍVÓ

Ultrahangos párásító

Torony ventilator

Klarstein Congenio. Használati útmutató. Műszaki információk: Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

Klarstein konyhai robotok

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

Biztonsági utasítások

Ultrahangos tisztító

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

TARTALOMJEGYZÉK MŰSZAKI ADATOK BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Kéményes páraelszívó

Léghűtő berendezés. Használati útmutató. Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

MICA RADIÁTOR R-070/R-075

Raclette grillsütő

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó

Indukciós főzőlap

Omnichef-45 Minisütő

Elektromos kandalló

Használati utasítás 741 BASE A60

TARTALOMJEGYZÉK MŰSZAKI ADATOK BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Areal Bar 150 Sound-Bar + Aux, USB, SD, BT

Flex Stream ventilátor

Kerámia hősugárzó

Elektromos kandalló

Bella Konyhai robotgép

Zitruspresse orange. Kenyérpirító

Klarstein St. Moritz Elektromos kandalló

Klarfit Pacemaker FX5 futópad

Használati utasítás KLARSTEIN JUNIOR CHEF FINN

Duke hordozható kazetta lejátszó, USB, SD, bleutooth, FM rádió

Száraz porszívó vizes szűrővel

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

ASZTALI VENTILÁTOR R-865 / R-866

LÉGHŰTŐ

Quickstick Free Sous-vide

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12

Heizsitzauflage Classic

Klarstein Steelwave Mikrohullámú sütő Használati útmutató

Dupla főzőlap

SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art

Beachboy XXL BT, SD, AUX, Radio

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A

LÉGTISZTÍTÓ R-9300 Compact Air Care

Konyhai robotgép

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

CITRUS JUICER CJ 7280

Levegő párásító

Felhasználói kézikönyv

Turbo fritőz

Omnichef minisütő. A berendezés részei: Paraméter adatok. Használat közben óvja a berendezés üvegajtaját víztől. Az üveg megsérülhet.

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V.

Szoba edzőgép

Zitruspresse orange PÁRAELSZÍVÓ

Grillbegyújtó. Cikk sz.: GA 500

IPARI PORSZÍVÓ

Használati utasítás. Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el!

Klarstein Herakles

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI

Álló hősugárzó

89 max , min. 550 min min min min min. 560

ÁLLÓ PORSZÍVÓ. HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modellszám: VCS-2002K, VCS-2002N. A használat előtt olvassa el figyelmesen az útmutatót.

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

Futópad

Season Omnis Omnis Manual HU.RO.indd 1 16/04/

LED-es függőlámpa. Szerelési útmutató 88346HB54XVII

Hűtőszekrény

AROMA DIFFÚZOR MODENA. HU Használat Útmutató

Beépíthető szagelszívó

Álló porszívó. Használati utasítás

Páraelszívó Használati útmutató CTB 6407 CTB 9407

USB-töltőkészülék. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 87924HB66XVI

Omnichef 23 literes mini sütő

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

T80 ventilátor használati útmutató

Klarstein VitAir Fryer

KLIMATIZÁCIA

Tasakcímkéző berendezés. Használati útmutató

Electric citrus fruits squeezer

KLARSTEIN CREAMBERRY

Függőlámpa. Szerelési útmutató 91060AB4X4VII

Átírás:

KLARSTEIN LÉGTISZTÍTÓ BERENDEZÉS 10013269 10013270 Hogy csökkentse a tűzveszélyt, áramütés és sérülés veszélyét: FIGYELMEZTETÉS Ne tegye ki az eszközt nedvességnek. Ne helyezzen az eszközre folyadékkal megtöltött edényeket, például vázákat. Kizárólag az előírt tartozékokat használja. A készülék javítását ne végezze saját kezűleg. A javítást kizárólag szakképzett személlyel végeztesse el. Ne hagyja, hogy az eszközre bármilyen fémtárgyak essenek. Ne zárja el a szellőző nyílásokat. A készülékre ne helyezzen nehéz tárgyakat. Ez a készülék nem alkalmas kültéri használatra. Hogy csökkentse a tűzveszélyt, áramütés és sérülés veszélyét: HÁLÓZATI KÁBEL / TÁPEGYSÉG Bizonyosodjon meg arról, hogy az adott elektromos feszültség megegyezik a készülék részére előírt feszültséggel. A csatlakozó dugót rendesen csatlakoztassa a konnektorba. Ha egy mód van rá, ne használjon hosszabbító kábelt. Ne rángassa a tápkábelt, ne csomózza össze és ne helyezzen a tápkábelre nehéz tárgyakat. Ne nyúljon a csatlakozó dugóhoz nedves kézzel. Ragadja meg a csatlakozó dugó testét, hogy biztonságosan ki tudja húzni. Mielőtt a készüléket kihúzza a konnektorból, kapcsolja ki az ON/OFF gombbal. Ne használjon semmilyen sérült hálózati dugót vagy hibás konnektort. A terméket úgy telepítse, hogy a tápkábelt azonnal ki tudja húzni a konnektorbór, ha valami probléma merül fel.

APRÓ TÁRGYAK/A CSOMAGOLÁS TARTALMA (műanyag flakonok, karton, stb.) Ügyeljen az apró tárgyakra (pl. csavarokra és egyéb szerelési anyagra, memóriakártyákra) és főleg a csomagolás tartalmát tartsa távol a gyermekektől, hogy így elkerülje azok esetleges lenyelését. Ne engedje a gyermekeit a műanyag fóliával játszani. Fulladásveszély fenyegeti őket! Figyelem Az eszközre Ne helyezzen nyílt lángforrást, például égő gyertyát az eszközre. ÜZEMBEHELYEYÉS Helyezze a készüléket száraz, sík, vízálló és hőálló felületre. A konnektor legyen könnyen hozzáférhető, arra az esetre, hogyha a készüléket hirtelen le kell csatlakoztatni az áramkörről. Ne helyezze a készüléket hősugárzó vagy más, forró berendezés közelébe. A hő károsíthatja a készüléket. A készüléket óvja az erős napsütéstől, magas hőmérsékletektől, erős nedvességtől és túlzott rázkódástól. HÁLÓZATI ADAPTER A hálózati adapter a 230 V/50 Hz váltóárammal működik. Ha a csatlakozó dugó nem illeszkedik a konnektorba, használjon megfelelő konnektor adaptert. RENDELTETÉSSZERŰ HASZNÁLAT A készülék A levegő tisztítására szolgál egyes helységekben. A készülék kizárólag erre a célra van tervezve és csakis erre a célra lehet használni. A készüléket csak a használati útmutatóban leírtak szerint szabad használni. Ez a készülék nem alkalmas arra, hogy olyan személyek használják (beleértve a gyermekeket is), akik csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességekkel rendelkeznek, vagy tapasztalat és/vagy tudás hiánya esetén. Ezek a személyek abban az esetben használhatják a készüléket, hogy ha olyan személy felügyeli őket, aki felelős a biztonságukért, vagy utasítsa őket, hogyan kell az eszközt helyesen használni. A gyermekeket felügyelni kell annak érdekében, hogy ne játszanak a készülékkel. A KÉSZÜLÉK SZÁLLÍTÁSA Ne használjon semmi jellegű folyadékot, mint például fertőtlenítő sprayt. A tisztítás során képzett erős nyomás hatására az eszköz felülete megsérülhet. Gumi vagy műanyag részek nem lehetnek hosszabb időtartamon át kapcsolatban az eszközzel. A KÉSZÜLÉK FELÜLETÉNEK A KARBANTARTÁSA Verwenden Sie keine flüchtigen Flüssigkeiten, wie Insektensprays. Durch zu starken Druck beim Abwischen können die Oberflächen beschädigt werden. Gummi- oder Plastikteile sollten nicht über einen längeren Zeitraum mit dem Gerät in Kontakt sein. A KÉSZÜLÉK JAVÍTÁSA A készülék javítását kizárólag szakképzett személlyel végeztesse el. A készülék átalakítása vagy módosítása az érintett termék biztonságos használatát veszélyezteti. Figyelem: Sérülésveszély! Soha ne nyissa fel a készüléket önkényesen és soha ne végezzen a készüléken bármilyen javításokat saját kezűleg! A helytelen összeszerelés esetén a készülék meghibásodásához, vagy annak elromlásához vezethet. Semmilyen esetben ne nyissa fel a készüléket.

Figyelem: Nem vállalunk felelősséget a keletkezett károkért. Fenntartjuk a lehetséges technikai változások és hibák jogát. Ügyeljen arra: A készülékre a garancia abban az esetben sem vonatkozik, ha a készüléken bármilyen idegen beavatkozás történik. A KÉSZÜLÉK MŰKÖDÉSE 1. A szennyezett és porral terhelt levegő elsőként a készülékben lévő HEPA-szűrőn halad át. Az egyes részecskéket, mint például a füst, szösz, pollen, szőr, por és állati eredetű szőr a készülék 99,97 %-ra áttisztítja. 2. Ezt követően az aktív szén szűrő eltávolítsa a szagokat és a mérgező gázokat. 3. Befejezésként az UV-lámpa és a PCO-szürő segítségével a baktériumok, vírusok és a fennmaradó szagok vannak megszüntetve. 4. A készülék továbbá el van látva egy levegő ionizátorral is A KÉSZÜLÉK LEÍRÁSA E D C B A F <--> A. Fedél kinyitására szolgáló markolat. B. 3 az 1-ben szűrő (HEPA-, aktív szénszűrő és PCO-szűrő) C. UV-lámpa (2 darab) D. Mágneses párna E. Levegő kimenetele és levegő ionizátor F. Levegő bemenetele és a szűrő fedele

KEZELŐ PANEL 1 2 3 4 1. Be/Ki kapcsoló 2. Időzítő a.) A készülék automatikusan 2,4 vagy 8 óra után bekapcsol. b.) Ezzel a gombbal válassza ki a készülék kívánt alvó üzemmódjának az idejét. Ha az időzítő be van kapcsolva, a kontroll égő kigyullad. c.) Abban az esetben, ha nem használja az automatikus bekapcsolás funkciót, nyomja a gombot addig, amíg a kontroll égő kialszik. 3. A ventilátor sebességét szabályozó gomb L) Alacsony sebesség. M) Közép sebesség. H) Magas sebesség. Ha a kívánt sebesség beállítása után kigyullad a kontroll égő. 4. Levegő ionizátor és UV-lámpa Egy gombnyomás: a ionizátor és az UV-lámpa bekapcsol. Kettő gombnyomás: a ionizátor kikapcsol és az UV-lámpa bekapcsol. Három gombnyomás: a ionizátor kikapcsol és az UV-lámpa kikapcsol. Standard beállítás: a ionizátor bekapcsol és az UV-lámpa kikapcsol. Utasítás: Abban az esetben, ha a készülék használaton kívül van, húzza ki a csatlakozó dugót a konnektorból. ÜZEMBE HELYEZÉS 1. Ne csatlakoztassa azonnal a készüléket az hálózatba. Távolítson el a csomagolást. 2. Nyissa fel a szűrő takarót.

3. Óvatosan helyezze be a szűrőt. 4. Helyezze ismét vissza a szűrő takarót. 5. Helyezze a készüléket megfelelő helyre és csatlakoztassa a hálózathoz. Ugyan ilyen módon cserélheti ki a szennyezett szűrőt. FONTOS: Ne próbálkozzon a 3 az 1-ben szűrőt átmosni, mert ez nem egy újra hasznosítható termék. A takarón található szűrő tisztítását porszívóval végezheti el, szükség esetén öblítse le hideg vízzel. Normál esetekben a 3 az 1-ben szűrőt elég minden 6 vagy 12 hónaponként cserélni. Ellenőrizze a szűrő szennyezettségi fokát az alábbiakban leírt szerint: Szűrő behelyezése Elfogadható Tiszta MŰSZAKI JELLEMZŐK

Áramellátás: Teljesítmény: Súly: Méretek: AC 230V, 50Hz 35W 2,9 kg 28x20, 5x41,5 cm HIBAELHÁRÍTÁS Mielőtt nekilát a hibaelhárításnak, húzza ki a készüléket a konnektorból. Nem megfelelő szellőzés Ellenőrizze a szűrő szennyezettségi fokát. Ellenőrizze a légbevezető és kivezető nyílásokat. A készülék nem indul el A készülék nem indul el Ellenőrizze az áramellátást és a biztosítékokat. Fremdartige Geräusche Ellenőrizze, hogy nem e érintkezik bármilyen idegen test a ventilátorral. A 3 az 1-ben szűrő erősen szennyezett és ki kell cserélni. A tömítések helytelenül vannak beszerelve. A készülék nem helyezkedik sík felületen. A készülék gyártója a CHAL-TECH Vertriebs- + Handels GmbH, Wallstraße 16, 10179 Berlin. MEGFELELŐSÉGI NYILATKOZAT Ez a termék megfelel az alábbi Európai irányelvekben foglaltaknak: 2004/108/EG (EMV) 2006/95/EG (Niederspannung) 2011/65/EU (RoHS) Az európai szabályozás hulladék 2002/96 / EK, a szimbólum a terméken vagy annak csomagolásán azt jelzi, hogy ez a termék nem háztartási hulladék. Ártalmatlanítás esetén a készüléket helyezze gyűjtőhelyre újrahasznosítás céljából. Azzal, hogy gondoskodik a termék helyes megsemmisítésérōl, avval segít megelőzni a lehetséges negatív hatásokat, amelyek kihatnának a környezetre az emberi egészségre.