Omnichef minisütő. A berendezés részei: Paraméter adatok. Használat közben óvja a berendezés üvegajtaját víztől. Az üveg megsérülhet.

Hasonló dokumentumok
KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI

Porszívó száraz és nedves porszívásra. először is szeretnénk gratulálni Önnek a termék megvásárlásához. Tulajdonságok

Mini-Hűtőszekrény

Turbo fritőz

Elektromos grill termosztáttal

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ ELEKTROMOS SÜTŐ OMK-520 / OMK-520W

Főzőlap

Mini mosógép

Klarstein konyhai robotok

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A

O R I O N. OTB-8633/Y Használati útmutató

Léghűtő berendezés. Használati útmutató. Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

ASZTALI VENTILÁTOR R-865 / R-866

Figyelmeztetés. Tápkábel/tápegység. Apró tárgyak/alkatrészek. Összeszerelés

Klarstein konyhai robotgép ID: /

SMOKER (FÜSTÖLŐ)

Ultrahangos párásító

MELEGLEVEGŐS FRITŐZ R-286

Electric citrus fruits squeezer

Klarstein VitAir Fryer

Popcorn készítő eszköz

Mini sütő20 l

900SN-20CS 900SN-20 HU HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Szoba edzőgép

TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

Felhasználói kézikönyv

KARBANTARTÁS ÉS TISZTÍTÁS BIZTONSÁGI FIGYELMEZTETÉSEK

TC Terasz hősugárzó talppal

Használati útmutató RACLETTE GRIL R-274

R-276. Használati útmutató SZENDVICSSÜTŐ. Szendvicssütő R-276

SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ

Klarstein konvekciós fűtő ,

Vaníliás kifli sütőlapok

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató

Kozmetikai tükör Használati útmutató

AUTOMATA HAJGÖNDÖRÍTŐ

Klarstein Steelwave Mikrohullámú sütő Használati útmutató

Mini sütő

I. Felépítés, kezelőpanel... 3 II. Műszaki adatok... 3 III. Fő biztonsági figyelmeztetések... 3 IV. Kezelési útmutató... 4 V.

Zitruspresse orange. Kenyérpirító

LED-es tükörre szerelhető lámpa

Ébresztőóra. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 69380FV06XIII00GS

LED-es asztali lámpa. Használati útmutató. Tchibo GmbH D Hamburg 85677FV04X00VI

Műszaki adatok. Biztonsági előírások

Omnichef-45 Minisütő

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

Grillbegyújtó. Cikk sz.: GA 500

Müzliszelet sütőformák

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300

Dupla főzőlap

Ultrahangos párásító

OS 214 PLUS OS 214 TT HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ KÉRJÜK FIGYELMESEN OLVASSA EL A HASZNÁLATI ÚTMUTATÓT, MAJD ALT CASH KFT. TEL.

EL-***** Címkeadagoló HASZNÁLATI UTASÍTÁS USER MANUAL BETRIEBSANLEITUNG

ÁLLÓ VENTILÁTOR R-839

TORONYVENTILÁTOR

LED-es függőlámpa. Szerelési útmutató 88346HB54XVII

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. XRJ15Lx1, XRJ15Lx2, XRJ15Lx3 Jégkása készítő gép használati útmutató

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER ITALHÛTÔ WTC-420. Minôségi tanúsítvány

Omnichef 23 literes mini sütő

TOALETT- ASZTALKA HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Royalty Line PKM-1800BG konyhai robotgép 1800W

MICA RADIÁTOR R-070/R-075

Klarstein Herakles

PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK

SMAKSAK. Receptkönyv

HASZNÁLATI és KARBANTARTÁSI ÚTMUTATÓ

INFRALÁMPA GYVI-300 Használati utasítás

DOM GRILL 38 ÜZEMBEHELYEZÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BEÉPÍTHETŐ GRILL

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A BEKO HILG S TÍPUSÚ GÁZ FŐZŐLAPHOZ

Mini kuglófformák. hu Termékismertető és recept

Torony ventilator

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

Vertikális grillsütő

Többször felhasználható sütőlap piskótatekercshez

Bedienungsanleitung Elektrischer Kamin KH 1117 Instrukcja obsługi Kominek elektryczny KH 1117 Návod k obsluze Elektrický krb KH 1117 Návod na obsluhu

Használati útmutató Kenyérpirító TOASTER

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12

Modell: OEG-6000LE & OEG Használati útmutató

gnn cloj=klk=tsvjmssnsd

Kezelési Útmutató Sous Vide V, 50Hz 800W

MAXIMA KÜLSŐ VÁKUUMCSOMAGOLÓ GÉPEK

PÁRAELSZÍVÓ

DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Padló ventilátor

LÉGHŰTŐ

Mennyezeti lámpa. Szerelési útmutató 96228HB43XVIII

LED-es kozmetikai tükör

OSZLOP VENTILÁTOR R-815

Kerámia hősugárzó

KONTAKT GRILL

Mini kuglófformák. Termékismertető és receptek

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Függőlámpa. Szerelési útmutató 91060AB4X4VII

Használati utasítás. Első használat előtt olvassa végig a használati utasítást! A későbbi felhasználás céljából ne dobja el!

Szilikon zacskók. Termékismertető

MD-3 Nokia zenei hangszórók

Mennyezeti lámpa. Szerelési útmutató 91585AB4X5VII

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Szeletelı gépek. Gyártó: R.G.V. s.r.l. / ITALY. Típusok: LUSSO-22-GS, LUSSO-25GS, LADY-22GS, LADY-25GS, LADY-275 S, LUSSO-275 S

Fahéjas csillag sütőkészlet

Átírás:

10010781 10010782 10011460 10010783 10010784 10011461 Omnichef minisütő A berendezés részei: 1. Fűtőelem 2. Üveg ajtó 3. Belső tér 4. Toldások 5. Fogantyú 6. Burkolat 7. Hőmérséklet szabályozó 8. Üzemjelző lámpa 9. Sütési mód kapcsoló 10. Idő beállítás 11. Lábazat 12. Grill 13. Fogó 14. Élelmiszer edény 15. Fogó 16. Nyárs Paraméter adatok Modellszám: Omnichef-20/30 Áramellátás: 220/240V/50 Hz Áramfogyasztás: 1500 W Figyelmeztetések Használja mindig a mellékelt fogókat az élelmiszer kivételéhez a sütő belsejéből. Égésveszély áll fenn. Használat közben óvja a berendezés üvegajtaját víztől. Az üveg megsérülhet. A vezetéket mindig a dugasznál fogva húzza ki a konnektorból, ne magát a vezetéket húzza. A sodronyok megsérülhetnek. Ne használja a berendezést gázégő vagy más hőforrás közelében. Működés közben ne fordítson ventillátort a berendezés irányába. Ez ronthatja a hőmérséklet szabályozásának működését.

Ne húzza vizes kézzel a vezetéket. Ha a berendezés használaton kívül van, áramtalanítsa. Ha levet engedő ételt, mint pl. csirkét készít, rakja körbe az alátétet alufóliával és fedje le az élelmiszert, hogy a folyadék spriccelését és lecsöppenését lehetőség szerint csökkentse. Általános használati útmutató A berendezés felszereltsége a különböző modellek esetében változhat. Tepsi és sütőrács Tepsi roston sült csirke, hamburger steak, Gratin, piskótatészta, majdnem minden sütőben sült étel Rács sült burgonya, száraz étel Fogó használata Tepsi és rács kombinációja Nyárs Legyen óvatos az étel kivételekor a sütőből. Égésveszély áll fenn. 4 különböző rácsmagasság van. Változtassa a magasságot a különböző berendezések esetében. Tisztítás Áramtalanítsa a berendezést, és hagyja kihűlni, mielőtt elkezdi a tisztítást. Tisztítsa a berendezés belsejét nedves szivaccsal. Használjon adott esetben semleges tisztítószert és végül vizet. Ne tisztítsa a belső részt acél gyapjúval vagy hasonló anyaggal. A felület sérülhet. Ne használjon mérgező és/vagy maró anyagokat a tisztításhoz.

Elkészítési idő Élelmiszer Darab vagy vastagság Hőmérséklet ºC Elkészítési idő percben szendvics 2-3 darab 200 2-4 melegszendvics 2-4 darab 230 2-6 hamburger 2-3 darab 200 3-6 hal 1-3 darab 200 6-11 sonka 2-3 cm 200 6-11 kolbász 3-4 darab 200-230 7-11 sütemény 1-2 darab 150 18-28 steak 1-2 cm 230 9-15 csirke Fél csirke 180-200 28-40 Használat Az első használat előtt 1. Ürítse ki a belső részt. 2. Tolja be a sütőrácsot és/vagy a tepsit a sütőbe. 3. Válassza a felső- és alsó sütés üzemmódot, állítsa a hőmérsékletet 230 ºC-ra és melegítse át a sütőt kb. 10 percig. Az első használatkor füst és égett szag képződhet. Ebben az esetben nincs szó üzemzavarról. Hőmérséklet szabályozása: A leírás alapján állítsa be a kívánt elkészítési hőmérsékletet az ételek elkészítéséhez. Üzemmódok: Választhat felső, alsó, valamint felső- és alsó sütés közt, miközben a szabályozót (9) az alsó kép alapján beállítja. Ha a berendezés üzemel, az üzemjelző lámpa ég. Felső sütés, alsó sütés, felső- és alsó sütés Időbeállítás / Időzítő: 1. Állítsa be a szabályozó segítségével a kívánt elkészítési időt. 2. A kívánt idő lejártával a berendezés egy akusztikus szignált követően leáll. Amennyiben 5 percnél rövidebb elkészítési időt szeretne kiválasztani, tekerje a szabályozót először 6 vagy több percre, majd vissza a kívánt elkészítési időre. 3. A kapcsoló óramutató járásával ellentétes irányba való tekerésével a berendezést kikapcsolja. A beszennyeződött belső hosszabb elkészítési időt igényel. A berendezés belsejét rendszeresen tisztítsa meg.

Figyelmeztetések Tartsa meg a biztonsági távolságokat a bal kép szerint, különben a falak megpörkölődhetnek! Bizonyosodjon meg arról, hogy a szél mozgatta tárgyak, mint függönyök vagy törülközők nem érnek a sütőhöz! Állítsa a berendezést egyenletes nem hőérzékeny felületre! Működés közben ne állítson tárgyakat a berendezésre! Ne melegítsen konzerv élelmiszert vagy hasonlót a sütőben! Olvassa el az élelmiszerek elkészítési leírását. Ne nyúljon működés közben a berendezés burkolatához vagy az üveg ajtóhoz! Égésveszély áll fenn. Illessze a dugaszt biztonságosan a konnektorba. VIGYÁZAT! Sérülésveszély! A terméken javításokat kizárólag engedéllyel rendelkező szakember végezhet. Átalakítás vagy változtatás a terméken korlátozza a termék biztonságát. Javítás A terméken javításokat kizárólag engedéllyel rendelkező szakember végezhet. A berendezés átalakítása vagy megváltoztatása veszélyezteti a termékbiztonságot. Vigyázat sérülésveszély! Soha ne nyissa fel a berendezést, és ne szerelje saját kezűleg! Hibás összeszerelés üzemzavarhoz vagy a termék teljes megrongálódásához vezethet! Soha ne nyissa fel a berendezést! Nem vállalunk garanciát a következményes károkra! A technikai változások és tévedések jogát fenntartjuk! Vegye figyelembe: A garancia harmadik fél beavatkozása következtében megszűnik. Fontos tudnivalók a kiselejtezéshez Amennyiben a fenti kép (áthúzott szemeteskosár görgőn) található a terméken, a 2002/96/EG irányelv érvényes. Ezek a termékek nem valóak háztartási hulladékgyűjtőbe. Kérjen információt az elektromos és elektronikai eszközök szelektív gyűjtőpontjairól. Tartsa magát az érvényes

előírásokhoz és ne dobja a berendezést a háztartási szemétbe. A régi berendezések megfelelő kiselejtezésével óvja a környezetet és embertársai egészségét. Az anyagok újrafelhasználása segíti a nyersanyagok felhasználásának csökkentését. A terméke elemeket tartalmaz, amelyek a 2006/66/EG európai irányelvhez tartoznak, és ennek megfelelően nem valóak a háztartási hulladékgyűjtőbe. A szakszerű selejtezés érdekében kérjük forduljon a területi illetékes nyilvános gyűjtőpontokhoz. A megfelelő selejtezés óvja a környezetet és a környezetében élők egészségét a negatív következményektől.