tel: web:

Hasonló dokumentumok
tel: web:

tel: web:

tel: web:

tel: web:

tel: web:

tel: web:

S C.F.

S C.F.

Kolumbia és Argentína augusztus szeptember 2-ig

S C.F.

tel: web:

Bella Italia Napfényes Toscana május 29 - június 2. (5 nap/ 4 éjszaka)

Dél-Toszkána június

S C.F.

A reneszánsz Itália. szeptember (4 nap) Irányár: Ft/fő

S C.F.

tel: web:

Sikerszéria - Nyeremények

S C.F.

S C.F.

S C.F.

Olaszország. Fővárosa: Róma Államforma: Parlamentáris köztársaság Hivatalos nyelve: olasz Területe: km² Lakossága: fő Valutája: euró

KALANDOZÁS A MALÁJ-FÉLSZIGETEN KALANDOZÁS MALÁJ-FÉLSZIGETEN. Körutazás Malájziában tengerparti nyaralással Langkawin március 21-április 02.

S C.F.

S C.F.

Szállás. Időpontok: ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő ,-Ft/Fő (húsvét) Szállás : 3-4*-os szállodában

S C.F.

S C.F.

S C.F.

FARM PROGRESS SHOW 2018 BOONE/ CHICAGO

S C.F.

S C.F.

S C.F.

EGYIPTOM Ft/fő KEDVEZMÉNNYEL

S C.F.

LIGHTFAIR INTERNATIONAL 2018 CHICAGO

S C.F.

S C.F.

S C.F.

tel: web:

NEPÁL ÓRIÁSKÖRÚT május június szeptember szeptember 29.

Leonardo szülőföldjén

S C.F.

S C.F.

S C.F.

S C.F.

S C.F.

S C.F.

Tanulj Utazva. Nyelvtanfolyamok középiskolás csoportoknak. Broadstairs - Anglia

S C.F.

S C.F.

S C.F.

S C.F.

S C.F.

S C.F.

S C.F.

Kedvezményes téli ajánlatok

Barangolás a hangulatos toszkán tájakon

S C.F.

Korfu kultúra és fürdőzés Sisi szigetén szeptember

S C.F.

SPECIALTY COFFEE EXPO BOSTON

S C.F.

ÚJJÁSZÜLETÉS AZ ÚJ ÉVBEN SPIRITUÁLIS ÉS MEDITÁCIÓS ÉLMÉNYEK BALIN

2015. május RIO 2016 OLIMPIA

S C.F.

tel: info@amazenglish.hu web:

tel: web:

S C.F.

S C.F.

S C.F.

S C.F.

A Mont Blanc és festői városok - június (6 nap) Iranyar: Ft/fő

S C.F.

Utazás Budapestről közvetlen járattal Lyonba. 13:45. Érkezés Lyonba, transzfer a szállodába. 15:40

S C.F.

Az Összjáték nyereményjáték nyereményeinek részletes leírása

S C.F.

S C.F.

S C.F.

S C.F.

S C.F.

5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE

S C.F.

TAVASZI & NYÁRI WELLNESS AJÁNLAT. Pihenjen és töltődjön fel energiával a Château Béla Kastélyszállóban, távol a mindennapok stresszes világától.

S C.F.

S C.F.

NÉMETORSZÁG, BERLIN, NYELVTANFOLYAM

S C.F.

S C.F.

Repülési pótlék Budapestről beleszámítva az utazást Igény esetén csak utazás Bari repteréről.

METINDA Travel Idegenforgalmi, Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. Konferencia- és rendezvényszervezés

S C.F.

S C.F.

S C.F.

5 éves az IPA MAGYAR SZEKCIÓ KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI SZERVEZETE EGYETEMI ÉS VÁROSI KÉP SZET ISTVÁN EGYETEM GÖDÖLLŐ, OKTÓBER


S C.F.

S C.F.

S C.F.

Átírás:

- 2017 -

Andiamo in Toscana! Húsvéti kirándulás és gasztro workshopok Toszkánában Utazás dátuma: 2017. április 14-18. Utazás hossza: 5 nap/4 éj Létszám (min-max): 6-8 fő Szakadj ki a mindennapokból egy toszkán agriturismoban! Főzz az olasz házigazdákkal, kóstolj vin santot egy szőlőbirtokon, sétálj végig a Mediciek reneszánsz városán, és lepődj meg, hogy kicsit olaszul is megtanultál.

Részletes program 1. nap Érkezés Pisába, a Csodák Tere, Volterra, transzfer az Il Cipresso farmra A kora délutáni órákban Pisába érkezünk, ahol az első bruschetták, gnocchik és caffe correttók után ellátogatunk a város világhírű templomegyütteséhez. Körbesétálunk a Piazza dei Miracolin, majd útba ejtjük Volterra városát, hogy megcsodálhassuk Itália egyik legépebben fennmaradt középkori városközpontját. Innen másfélórás privát transzferrel jutunk el Fossa del Lupo községbe, ahol szállásunk található. Házigazdáink helyben termelt hozzávalókból készült finom vacsorával és borral várnak minket.

2. nap Interaktív városnézés Cortonában, borkóstoló és vacsora egy közeli szőlőbirtokon Részletes program Reggeli után a szomszédos Cortona felfedezésére indulunk. A város egy 600 méter magas dombon fekszik, ahonnan nagyszerű kilátás nyílik a Trasimeno tóra és a környező toszkán tájra. Interaktív városnéző túránk alatt sok érdekességeket deríthetünk ki a város történetéről, és a játékos feladatok során mindenkinek lehetősége lesz a helyiekkel is társalogni. Derítsd ki az ebéd helyszínét! :) Némi szabadprogramot követően borkóstolón veszünk részt a közelben, Val di Chiana egyik legelőkelőbb szőlőbirtokán, ahol bejárhatjuk a borászatot és érdekességeket tanulhatunk a régió borászati hagyományairól, vacsora közben pedig a birtok különleges borait kóstoljuk meg.

Részletes program 3. nap Egész napos kirándulás Firenzében, Santa Maria del Fiore, Uffizi Képtár Reggel Firenzébe indulunk vonattal, hogy napunkat a reneszánsz kultúra legendás városában töltsük. Ki-ki saját kedve szerint fedezheti fel a várost, felkeresve a Santa Maria del Fiore templomegyüttest, az Arno folyó felett átívelő híres Öreg Hidat, vagy a legnagyobb itáliai mesterek remekműveit felvonultató Uffizi Képtárat. A nevezetességek mellett nem érdemes kihagynunk a helyi specialitásokat és a divatos üzleteket sem. Este szállásadónk terített asztallal vár bennünket farmunkon.

Részletes program 4. nap Kirándulás Sienába, főzőtanfolyam és vacsora a házigazdákkal Ezen a napon az úti célunk Siena, az egykori Itália legbefolyásosabbnak számító városainak egyike. Az UNESCO Világörökség részét képező, történelmi belvárosa hűen megőrizte a középkorban fénykorát élő városállam sokévszázados emlékeit. A nap további részében vendéglátóink főzőtanfolyamot tartanak nekünk, hogy közösen készíthessük el a régió ételspecialitásait a farmon megtermelt hozzávalókból. Ha minden elkészült, családias hangulatban fogyasztjuk el saját főztünket borok kóstolgatása és folyékony olasz nyelvű társalgás közepette.

Részletes program 5. nap Transzfer Rómába, érkezés Budapestre Reggel, miután házigazdáinktól búcsút vettünk, két és fél óra alatt érjük el Róma nyugati repülőterét, ahonnan hazautazunk Budapestre. Hosszabbítás Rómában Amennyiben hosszabbítani szeretnél, és önállóan tovább maradni Rómában, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot emailben: info@amazenglish.hu

Szállás Agriturismo Il Cipresso, Fossa del Lupo Il Cipresso farm igazán különleges helyen, Fossal del Lupo kisközségben, a dombtetőre épült Cortona lábánál, gyönyörű környezetben fekszik. A farm tulajdonosai a vendégházakat, Casa Martinát és Casa Luciát, saját lányaikról nevezték el, és rusztikus stílusban, tradicionális vidéki, toszkán bútordarabokkal rendezték be. Az egész család a farmon él és dolgozik, ahol olívaolajat készítenek, ízletes zöldségeket, gyümölcsöket termesztenek, amelyekből vacsorát főznek és főzőtanfolyamot tartanak nekünk.

Árak Részvételi díj: 285.000 Ft 40% előleg a jelentkezéskor fizetendő A hátralék legkésőbb az indulás előtt 30 nappal fizetendő A részvételi díj tartalmazza: Budapest-Pisa, Róma-Budapest repülőjegyek menetrendszerinti járattal, illetékekkel, kézipoggyásszal Reptéri transzferek: privát minibusszal Szállás: 4 éjszaka vidéki házban kétágyas szobákban Ellátás: 4 reggeli (közösen a szálláson), 4 vacsora (1 a borászatban, 2 a szálláson házigazdánk által, 1 a szálláson a főzőtanfolyamot követően) Közlekedés: privát minibusszal és vonattal a program szerint Interaktív városnézés Cortonában Borkóstoló a Tenimenti d Alessandro borászatban Főzőtanfolyam helyi hozzávalókból A részvételi díj nem tartalmazza: Feladott poggyász: 20 kg (23.500 Ft) Ellátás: 4 fakultatív ebéd (kb. 10-15 Euro/alkalom) Fakultatív program Firenzében: Santa Maria del Fiore katedrális és harangtorony (15 Euro), Uffizi Képtár (8 Eurótól)