Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató



Hasonló dokumentumok
Sokoldalú városi sportmotor

Urald a szélsőségeket!

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Kelj fel és motorra! MT-07

Az új D'elight. Stílusos és elérhető robogó.

A múlt ihlette, de a jövőnek építettük

Csak könnyedén! FJR1300AS

Pehelykönnyű szupersportmotor mindennapos használatra

Az MT vadabb oldala. MT-09 Street Rally

A szabályok megszegésére született

A MAX-ból soha nem elég

Élvezd az utazást. Érezd az utat

A kaland a sarok mögött vár

Könnyed motorozás, aminek nehéz ellenállni

Hódítsa meg a luxust és a vízi utazás új horizontjait

A városi dzsungel királya

Minden nap különlegesen érezheti magát

Az R-sorozat itt kezdődik

Stílusos, praktikus és szórakoztató

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

Fordítsuk komolyra a szót

Nyugodt cirkáló nagy szívvel.

Az ügyes városi robogó






Egy legenda kizárólag versenyzésre!

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

FORD RANGER Ranger_2013.5_Cover_V2.indd 1 20/12/ :57

Kövesse a képzeletét!

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Hozza ki a legtöbbet az utakból

Motorozz szabadon. Motorozz könnyedén.

A legjobb társ a városban.

Nagy Chopper jegyek, mozgékony csomagban.

VMAX: erő, teljesítmény, adrenalin.

lehetőség D'elight

Legyünk extrémek! MT-09 Street Rally

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

FORD TRANSIT VAN Transit_Van_13.25_V3_3mm_Covers.indd /08/ :33


Ne félj a sötéttől! MT-125 / ABS

Fedezd fel éned sötét oldalát

Izgasd fel a sötét oldalad!

Az új Yamaha YZF-R1. We/R1 - egyek vagyunk

A sötét oldal két lelke

Az ügyes városi robogó

Az új Yamaha YZF-R1M. We R1

Extrém körülményekhez tervezve.

Útra fel! FJR1300A

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Szeretem, ahogyan közlekedek

MAMS/SMF Közös Nemzetközi Nyílt Utánpótlás Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat

A gyermekek quadja, de a felnőttek is szeretik.

Hozd ki a maximumot minden útból

Ne félj a sötéttől! MT-125

Extrém körülményekhez tervezve.

Vágyj arra, amire szükséged van


fiorino Az Ön Fiat márkakereskedôje: Információs szám:

Az élet egy verseny. Aerox R

Az élet egy verseny. Aerox 4

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Alakítsd te a történetedet

A legjobb középméretű mindenes.

Maradandó benyomást keltő, teljes burkolat.

A sötét oldal két lelke

Az ügyes városi robogó

Végezze keményen a munkáját.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Öleld át a sötét oldalt

Kivágás és lyukasztás

Szivattyúk. Építési folyamatok aktív támogatása. Wacker Neuson ellátástechnikával. Tökéletesen bevált tiszta víz, használt víz és szennyvíz esetén.

Ébreszd fel a benned lévő sötétséget

Kawasaki 2006 Új Modell Információ ZZR 1400

Az élet egy verseny. Aerox 4

A MotoGP szülötte. YZF-R1

Kawasaki Új Modell Információ ZX-636R

MAMS/SMF KÖZÖS Nemzetközi Nyílt Junior és Rövidpályás Bajnokság és Kupa Technikai szabályzat

Yamaha XT1200Z Super Ténéré 2010 (First edition)

Arra született, hogy új utakat találjon

Kicsi és praktikus. Barátságos és szórakoztató.

Az eredeti MAX. TMAX

THE BETTER CHOICE. SINCE

Az Ön megbízható barátja.

Fedezd fel éned sötét oldalát

Fröccsöntőgép katalógus

A szórakozás gyors módja.

Historic Technikai Adatlap

Öleld át a sötét oldalt

Írd át a MAX szabályait

HONDA PCX Sajtóközlemény kiadásának dátuma: május 18.

Szeretem, ahogyan közlekedek

Az élet egy verseny. Aerox 4

MAMS Old Timer Youngtimer 125 2T Bajnokság és Kupa technikai kiírás

427F2. Árokásó-rakodó

Mami Kupa 125 Sport kategória technikai szabályzat

TMAX SX. Írd át a MAX szabályait

Átírás:

Ezzel a motorral még a nagyvárosi dugó is szórakoztató A fáradhatatlan 4 ütem motor boldogan elviszi a város bármely pontjára, és üzemanyag-befecskendezésével és ötsebességes váltójával még gazdaságos is. A 2014-es évre a YBR sorozat az új, mini burkolattal nemcsak stílusosabbá válik, de a tankvédkkel még tovább növeli a vezet kényelmét, és még hatékonyabb védelmet biztosít az idjárás viszontagságaival szemben. Megbízható, szórakoztató teljesítmény Üzemanyag-befecskendezéses, léghtéses, 125 ccm-es motorblokk Pehelykönny, gyémánt alakú acélváz Új, stílusos, mini elüls burkolat Könnyen leolvasható, analóg mszerfal fordulatszámmérvel Bséges, kétszemélyes ülés csomagtartóval Az YBR125 könny, gyémánt alakot formáló váza kiválóan irányítható, a nagy hatásfokú felfüggesztés pedig biztos utat eredményez. A fékhatást az els tárcsafék és a hátsó dobfék biztosítja, míg a formatervezett, kétszemélyes ülés és utaskapaszkodó nagyfokú kényelmet biztosít mind a vezetnek, mind az utasnak. A könny kezelhetségre és megbízhatóságra készült YBR125-ben nem fog csalódni.

Yamaha 125 ccm: sokoldalú élmény. A Yamaha hisz a befektetések hosszú távú sikerében, és a több mint fél évszázados innovációval a motorfejlesztés terén sikerült néhány igen speciális gépet elkészíteni. A 125 ccm-es sorozat a szabadság, szórakozás és elégedettség értékeit tartja szem eltt. Minden egyes darabot azzal a lelkesedéssel készítünk, amely a több évtizedes versenytapasztalatainkból és gyzelmeinkbl ered. Új technológiák kialakítása és jármvek formájában való megjelenítése - ez a Yamaha alapgondolata. 125-ös modelljeink nemcsak jó megjelenések, de kiválóan mködnek is - nap mint nap. A gazdaságos mködéstl kezdve egészen az egyedi luxusig minden igényt kielégítenek, és olyan helyekre is eljutnak, ahová más 125-ösök meg sem próbálnak.

Gazdaságos, 4 ütem, üzemanyag-befecskendezéses motorblokk Az YBR125 egy 4 ütem, üzemanyag-befecskendezéses motorblokkal rendelkezik, amely csökkenti a károsanyag-kibocsátást, és jobb gázadási reakciót biztosít. Pehelykönny, gyémánt alakú váz A 125 kg-os YBR125 gyémánt alakot formáló váza masszív, mégis könny. A kombináció kiváló úttartást és könny kormányozhatóságot eredményez, a felfüggesztés pedig kényelmes vezetést. Kiváló fékhatás A nagy teljesítmény, 245 mm-es els tárcsafék együttmködik a hátsó 130 mmes dobfékkel a kiváló fékhatás elérésében. A vezet minden körülmények között bízhat a Yamaha gép kiváló minségében. Bséges, kétszemélyes ülés és mini burkolat Akár egyedül, akár utassal utazik, a formatervezett, kétszemélyes ülés rendkívüli kényelmét élvezheti, míg az új mini burkolat még nagyobb védelmet nyújt az idjárás viszontagságaival szemben. A hátsó csomagtartón lév kapaszkodók segítenek a pihentet és szórakoztató motorozásban. Könnyen leolvasható, analóg mszerfal fordulatszámmérvel Az YBR125 modern kialakítású analóg mszerfalat kapott, amelyen megtalálható egy sebességmér és egy fordulatszámmér, mellyel könnyen kiismerhet a motorblokk. A könnyen leolvasható mszerfal egy üzemanyagszint-jelzvel válik teljessé. Könnyfém kerekek Az YBR125 5 külls könnyfém felnijei nemcsak jól néznek ki, de minimálisra csökkentik a rugózatlan tömeget is, amivel hozzájárulnak a motorkerékpár kis súlyához és mozgékonyságához.

Motor Furat x löket 54,0 mm x 54,0 mm Gyújtás TCI Indítás Elektromos Karburátor Elektronikus üzemanyag-befecskendezés Kenési rendszer Nedves karter Kihajtás Láncos Kompresszióviszony 10.0 : 1 Kuplung típusa Olajban futó, többtárcsás, csavarrugós Lökettérfogat 124cc Maximális nyomaték 9.6 Nm (0.98 kg-m) @ 6,000 rpm Maximális teljesítmény 7.5 kw (10.0PS) @ 7,800 rpm Motor típusa 4 ütem, Léghtéses, SOHC, Elredöntött egyhengeres, 2 szelepes Váltó Állandó áttétel, 5 sebességes Alváz Els fék Hidraulikus tárcsafék, Ø 245 mm Els felfüggesztés Teleszkópvillák Els gumi 2.75-18 42P Els rugóút 120 mm Hátsó fék Dobfék, Ø 130 mm Hátsó felfüggesztés (monocross) Hátsó gumi 90/90-18 M/C 57P Hátsó rugóút 105 mm Nyomtáv 90 mm Utánfutási szög 26º Váz Gyémántot formáló Méretek Feltöltött tömeg (olajjal és üzemanyaggal) Minimális hasmagasság Olajtank kapacitása Teljes hossz Teljes magasság Teljes szélesség Tengelytáv Ülésmagasság Üzemanyagtank kapacitása 126 kg 160 mm 1.2 liter 1,985 mm 1,100 mm 745 mm 1,290 mm 780 mm 13 liter Minden esetben viseljen védsisakot, védszemüveget és védruházatot! A Yamaha arra ösztönzi a motorosokat, hogy biztonságosan vezessenek, és tiszteljék motorostársaikat és a környezetet. A kiadványban feltüntetett Yamaha termékek mszaki adatai és megjelenései idrl idre külön figyelmeztetés nélkül változhatnak, és a követelményektl és feltételektl függen eltérek lehetnek. További részletekért forduljon Yamaha márkakereskedjéhez.

Színek YBR125 Midnight Black Red Spirit Competition White A Yamaha minségbiztosítási lánc A Yamaha kiváló felkészültség szakemberei a legjobb szolgáltatásokkal és tanácsokkal támogatják a Yamaha termékeket. Ezért a Yamaha javasolja, hogy szervizelési igények esetén keresse fel a Yamaha hivatalos márkaszervizét. Az eredeti Yamaha alkatrészeket és tartozékokat kifejezetten a Yamaha termékekhez fejlesztették ki, tervezték és tesztelték. A Yamaha motorjaihoz a Yamalube márkanév alatt forgalmazott, saját, kiváló minség kenanyagainak használatát javasolja. Ezekkel a kenanyagokkal a motor minden körülmények között hatékonyan mködik. A funkcionális és stílusos tartozékok mellett a Yamaha csúcsminség, innovatív motoros ruházatok széles körét is kínálja, melyek garantálják a biztonságot és a kényelmet. Az utcai ruházati cikkek kiterjedt választéka is elérhet. További információkért látogasson el a következ weboldalra: Tuddj meg többet a Yamaha YBR125 modellrl a mobiloddal Yamaha Motor Hungária Budaörsi út 227. 1112 Budapest Magyarország