Lutz B2 Vario Könnyû, biztos, kézhez álló



Hasonló dokumentumok
Lutz sûrített levegõ meghajtású duplamembrán szivattyúk


HEGESZTŐGÉP TERMÉKKÍNÁLAT FORRÓLEVEGŐS HEGESZTŐGÉPEK EXTRÚDEREK TOMPAHEGESZTŐ GÉPEK

MOTOROS FORGÓKEFÉS CSIZMAMOSÓ BK


Itatórendszerek. Előnevelt, hizlalt és termelő baromfi állományok számára


FALI AXIÁLIS VENTILÁTOROK. Mûszaki adatok az alumínium járókerékkel készült típusokhoz. Max. áramfelvétel (A) 230 V 400 V. 1-fázisú 2 pólusú motor




Polietilén termékek az NMC-toªl. Komplett választék fuªtési rendszerekhez

kom fort légkezelõ berendezés



Vivien: az otthon vize


Szerelési közdarab. Nr. 9810


RAJTA, NYOMÁS! Ft 15%-KAL. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l Ft HELYETT

Asztali kivitelű tömlőprések 220 V/1ph áttekintő katalógusa. Hidro Master Kft.


NYOMJUK AZ Ft 11%-KAL. A l e g j o b b s z a k t a n á c s a d á s s a l. A j ó t a n á c s a r a n y a t é r. 10.

BR 30/4 C Bp Pack. Gyorsan forgó hengerkefe

Szerződésmódosítás 1. - Szivattyúk szállítása (4. rész)



komfort légkezelõ berendezés














A 3-lépcsős koncepció hajlékony tengelyes





Beépítô szerszámok Kiszerelô szerszámok Csapágymelegítô készülékek









EGYEDI ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS KERETÉBEN CÖLÖP -SZÁDFALVERŐK SZÁLLÍTÁSA



ALDES KÖZPONTI PORSZÍVÓK

A számos szabadalommal járó állandó új fejlesztések, valamint a modellek átgondolt gondozása vállalatunk innovációs erejérœl tanúskodnak.

Állófûtés. Kényeztesse magát Webasto állófûtéssel! Már beszálláskor kellemes hômérséklet fogadja Önt autójában!



A MEGFELELŐ AJÁNDÉK...


Kapd fel a csomagod, üdvözöld a kalauzt és szállj fel!




Elektromos motorok. Rozsdamentes acél Rozsdamentes acél FDA szerinti anyagokból. Max. folyadék szállítás [l/p]


Á Á ü Ö Á Á Á ü ö ü ü ö ö ö ö ü Á ü ü


182 Önfelszívó szivattyúk 185 Öntöttvas önfelszívó szivattyúk 186 Önfelszívó szivattyú tenger vízhez 187 Centrifugál szivattyúk 195 Speciális



VEGYÉL EGY NAGY LEVEGŐT...


Megfúrókészülék. Nr Megfúrókészülék. nyomás alatti csövek megfúrásához. Használható öntöttvas, acél, azbesztcement és műanyag csövekhez.






Tudnivaló DIN szerint típusvizsgált állítószelepek szállíthatók. Kis teljesítményre alkalmazható sugárszivattyúk külön megrendelésre.






ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö





Folyamatos, nagy igénybevételre tervezett ipari porszívórendszerek

BR 30/4 C Bp Pack. Gyorsan forgó hengerkefe. Azonnal száraz




Átírás:

Lutz B2 Vario Könnyû, biztos, kézhez álló Új: fokozatmentes fordulatszám állítóval a kis mennyiségek lefejtéséhez E r o s s z i v a t t y ú m e g o l d á s o k i g é n y e s f e l a d a t o k h o z Labor és technikum területére

Az innováció a több biztonsághoz és kényelemhez Az új szivattyúgeneráció Lutz B2 Vario: tökéletes a laborhoz és technikumhoz Környezetvédelem, biztonság, energia- és költség tudat, valamint kényelem a kezelésben: ezek a feltételek, amit egy szivattyúnak teljesítenie kell, mindig növekszik. Egyidejûleg a használata is a lehetõ legkönnyebb legyen. Lutz ezt a kihívást felkarolta és kifejlesztett egy szivattyút, amely ezeknek az igényeknek eleget tesz. Az új elektromos hordó- és tartályszivattyú Lutz B2 Vario értékeket egyesít, kiegészíti a technikát sok új mûködési lehetõséggel, amely Önt gondolkodtatja és sokoldalúan alkalmaz. Lutz B2 Vario: széles alkalmazási lehetõségek, maximális biztonság, optimális ár- teljesítmény arány. Az új szivattyúgeneráció Lutz B2 Vario elõnyei: Fokozatmentes fordulatszám állító kis mennyiségek át- és lefejtéséhez Könnyen és biztosan kezelhetõ fogantyú egységgel és töltõpisztollyal Csekélyebb zajfejlesztés, magas élettartam Különbözõ merülési hosszok 500, 700 és 1000 mm, kis ballonoktól a 200 l-es hordó alkalmazásához Kenõanyag mentes szivattyúrész, ezáltal nincs folyadék beszennyezõdése A tömítésmentes építésmódnak köszönhetõen nagy alkalmazási terület Szervizbarát és könnyen szétszerelhetõ Polypropylen és nemesacél ( 1.4571) alapanyagban szállítható Zsír nélküli, tömítésmentes szivattyúrész, ezáltal nem szennyezzük be a folyadékot. Szervizbarát felépítés, könnyen szétszerelhetõ és egy optimális maradék nélküliség.

Lutz B2 Vario: világos elõnyök a szettben Ideális kis mennyiségek át- és lefejtéséhez Sorozatban beépített tartófogantyúval: Töltõpisztolyt és kábelt tudunk általa a szivattyúra akasztani. Biztos, ami biztos Ha vegyszereket, savakat, lúgokat vagy más veszélyes folyadékokat kell le- vagy átfejteni, akkor az emberek és a környezet biztonsága nagyon nagy jelentõségû. Ez különösen érvényes kis mennyiségek lefejtésénél. Az új Lutz B2 Vario val ez a kis rés lesz bezárva. A fokozatmentes fordulatszám állító, beépített ki-/ bekapcsolóval lehetõvé teszi kis és nagy mennyiségek ellenõrzött és kényelmes át- és lefejtését. A szivattyú használójának csak egy mozdulatába kerül, és a szivattyút a legalacsonyabb teljesítményrõl a kívánt fordulatszámra tudja lassan szabályozni. Technikai adatok áttekintése Motor: 200 W, 230 V, 50 Hz Szivattyúrész: Polypropylen (PP) vagy nemesacél (1.4571) Száll. teljesítmény: max. 75 l/min Emelõmagasság: max. 7 m Vo Sûrûség: max. 1,3 kg/ dm³ Viszkozitás: max. 300 mpas Súly: 2,2-3,5 kg Ballon- és hordóürítéshez Szivattyú Szivattyúszett Szivattyú Szivattyúszett Lutz B2 Vario PP-DL* Lutz B2 Vario PP-DL** Lutz B2 Vario Niro -DL* Lutz B2 Vario Niro-DL** Merülési hossz Rend.szám: 0201-500 0205-020 0201-510 0205-030 500 mm Merülési hossz Rend.szám: 0201-501 0205-021 0201-511 0205-031 700 mm Merülési hossz Rend.szám: 0201-502 0205-022 0201-512 0205-032 1.000 mm ** A szivattyúszett magában foglalja a szivattyút, PVC-tömlõt, fali tartót és egykezes töltõpisztolyt polypropylenbõl. ** Szivattyú Lutz B2 Vario G 1 menetes csatlakozással és DN 19 tömlõvéggel.

Együtt gondolkodni jó, elõre gondolkodni jobb A Lutz B2 Vario az innovatív technológia rendelkezésére áll, amely Önnek sok mindent megkönnyít. Ú j f e j l e s z t é s Komplett szettek idõt és pénzt takarítanak meg Csendes és praktikus A szivattyú a kellemes és nagyon csendes zajáról és élettartamáról gyõz meg bennünket. Az ipari át- és lefejtéshez a piacon már ezerszer megtalálható tömítésmentes szivattyút vették alapul. Az új fejlesztésû Lutz B2 Vario egy széles alkalmazási területrõl, szervizbarát felépítésrõl és a köteg optimális maradék nélküliségérõl gyõz meg bennünket. A szivattyúszett szivattyúból, 1,5 m PVC tömlõbõl, töltõpisztolyból és felakasztó egységbõl áll, használatra készen kerül ajánlásra. Opcióként a szivattyút még átfolyásmérõvel egészíthetjük ki.

Lutz mindig a megfelelõ megoldást kínálja egy a professzionális folyadék szállításához. P r o g r a m á t t e k i n t é s Hordó- és tartályszivattyúk A Lutz elektromos hordó- és tartályszivattyúk teljesítményileg egymásra összehangoltak és így Önnek egy teljes megoldást kínálnak a folyadék szállításához. A szivattyúk kiváló megbízhatósággal és egyenértékû biztonsági alappal, sûrû- és híg, agresszív és könnyen éghetõ folyadékok szállítására alkalmasak és engedélyezettek. Átfolyásmérõ A legkülönfélébb folyadékok mérésére. Széles alapanyag- és alkalmazási választék. Numerikus billentyûzet segítségével kényelmes mennyiségelõválasztás. Moduláris felépítés a teljes rendszerig. Lutz egy komplett átfolyásmérõprogramot kínál Ex- és nem Ex-es felhasználásra. Dupla membrán szivattyúk A Lutz olajmentes, sûrített levegõ meghajtású membrán szivattyúi egy ideális lehetõséget kínálnak Önnek a viszkózus, korrozív, abraszív és könnyen éghetõ közegek szállítására. Sokoldalú ipari felhasználásra alkalmasak és meggyõznek egy elakadás mentes üzemelésrõl. Centrifugálszivattyúk Lutz centrifugálszivattyúkat horizontális és vertikális építési módban különösen semleges, agresszív és szilárd anyagot tartalmazó folyadékok szállításánál alkalmazzák. Lutz centrifugálszivattyúk egy extrém csendes mûködésrõl és maximális üzemi biztonságról tanúskodnak. Adagolószivattyúk klórgáz-adagolókészülékek szárazanyag adagoló Mérõ- és szabályzástechnika keringtetõ szivattyúk Lutz-Jesco GmbH Postfach 10 01 64 D-30891 Wedemark Internet: www.jesco.de Lutz - Szivattyúk Magyarország Kft. 9024 Gyor, Vasvári P. u. 9. Tel.: 96/419-813 Fax: 96/419-814 e-mail: lutz-szivattyuk@lutz.hu w w w. l u t z. h u w w w. l u t z - p u m p e n. d e Hordó- és tartályszivattyúk Átfolyásmérõk Dupla membrán szivattyú Keringtetõ szivattyúk Bestell-Nr. 0699-241 Hi. 5000/01.08