Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR

Hasonló dokumentumok
TARTALOMJEGYZÉK ADATOK. Biztonsági előírások

TORONYVENTILÁTOR

Beltéri kandalló

KLIMATIZÁCIA

Aroma diffúzor

Mini-Hűtőszekrény

Popcorn készítő eszköz

Torony ventilator

Flex Stream ventilátor

Ultrahangos tisztító

Ultrahangos párásító

LÉGHŰTŐ

Főzőlap

Léghűtő berendezés. Használati útmutató. Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

Klarstein Herakles

Elektromos grill termosztáttal

Central Park 2.1 USB / BT / SD / AUX Rádio

Mini mosógép

KLARSTEIN MONACO, DIGITÁLIS ULTRAHANGOS PÁRÁSÍTÓ. Használati utasítás

Dupla főzőlap

Bella Konyhai robotgép

Zitruspresse orange. Kenyérpirító

Konyhai robotgép

PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK

HAIR DRYER CERAMIC HD 3700

Robot porszívó

Külső akváriumszűrő

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

MICA RADIÁTOR R-070/R-075

Szoba edzőgép

Quickstick Free Sous-vide

Azura X1 / Azura X

Használati utasítás KLARSTEIN JUNIOR CHEF FINN

KENYÉRPIRÍTÓ R-210. Használati útmutató. Kenyérpirító R-210

DOMO HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Padló ventilátor

Kerámia hősugárzó

Klarstein Congenio. Használati útmutató. Műszaki információk: Biztonsági előírások: Kedves Vásárlónk!

Műszaki adatok. Biztonsági utasítások

Klarstein konyhai robotok

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ DARÁLÓ

Elektromos kandalló

Zitruspresse orange. Levegőhűtő és párásító torony

Levegő párásító

Kéményes páraelszívó

Felhasználói kézikönyv

OSZLOP VENTILÁTOR R-815

MD-3 Nokia zenei hangszórók

KLARSTEIN CREAMBERRY

DOMO DO8124 Használati útmutató Oszlop ventilátor

OSZLOP VENTILÁTOR R-819

Álló hősugárzó

Használati utasítás. Vízszűrős porszívó

Biztonsági utasítások

Raclette grillsütő

KONVEKTOR. Használati utasítás

Jégkocka készítő gép

IPARI PORSZÍVÓ

Száraz porszívó vizes szűrővel

ASZTALI VENTILÁTOR R-865 / R-866

Klarstein Steelwave Mikrohullámú sütő Használati útmutató

Ultrahangos párásító

Elektromos kandalló

Turbo fritőz

Fitnesz állomás

PÁRAELSZÍVÓ

VIP / WALL CENTRIFUGÁLIS KÖDHŰTŐ. Használati útmutató

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU IN Lábmasszírozó gép insportline Otterchill

SMOKER (FÜSTÖLŐ)

MILK FROTHER MF 5260 MAGYAR

RQ-132 / RQ-132USB. Kazettás lejátszó.

PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉK

HOT AIR HAIRSTYLER HS 5523 MAGYAR

KLARSTEIN A GRACIA SOROZAT KONYHAI ROBOTGÉPEI

T80 ventilátor használati útmutató

Vertikális grillsütő

AROMA DIFFÚZOR MODENA. HU Használat Útmutató

Hűtőszekrény

Figyelmeztetés. Tápkábel/tápegység. Apró tárgyak/alkatrészek. Összeszerelés

Indukciós főzőlap

Zitruspresse orange. Kávéfőző

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ SZELETELŐGÉP. Art

TEPPANYAKI TY 1897 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

Kozmetikai tükör Használati útmutató

OLYMPIA PS 510.3C/515.4C KEZELÉSI KÉZIKÖNYV

R-875. Használati útmutató LÉGHŰTŐ. Léghűtő R-875

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HU ELEKTROMOS PUMPA 12V ISUP VÍZI SPORTOKHOZ 20PSI

Klarstein St. Moritz Elektromos kandalló

MŰSZAKI ADATOK BIZTONSÁGI ELŐÍRÁSOK

Beachboy XXL BT, SD, AUX, Radio

Heizsitzauflage Classic

Mozgó óraállvány. Watch Winder Watch winder para relojes automáticos Remontoir de montres Caricaorologio

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ PARMEZÁN RESZELŐ. Art. 7300A

Analóg hősugárzó

EXLED-001 (HT-F62413A-10)

Léghűtő

RIZSFŐZŐ RC-12. Használati útmutató. Rizsfőző RC-12

Felhasználói kézikönyv ACR Ébresztőórás rádió (Olvassa el használat előtt) Letölthető PDF formátum:

KLARSTEIN LÉGTISZTÍTÓ BERENDEZÉS

SZÁRAZ-NEDVES PORSZÍVÓ

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300

Átírás:

Zitruspresse orange OSZLOPOS VENTILÁTOR 10008166 10008167 10008168 10079 100796 00797

Kedves vásárló, Gratulálunk a KLARSTEIN termék megvásárlásahoz. Kérjük, olvassa el figyelmesen ezeket az utasításokat és fordítson különös figyelmet a figyelmeztetésekre a hibák elkerülése végett.a kézikönyvben leírt utasítások figyelmeztetések semmibevétele és a készülék helytelen használata után a gyártó (társaság ) nem válal semien garanciát. TARTALOMJEGYZÉK Leírás Biztonsági előírások A készülék áttekintése Telepítés és üzembe helyezés Működés Tisztítás és karbantartás Ártalmatlanítás 5 Megfelelőségi nyilatkozat 5 ADATOK Gyártószám 10079, 100796, 100797 Feszültség Teljesítmény Súly Méretek 0-0 V ~ 50-60 Hz 0 W. kg Biztonsági utasítások 800 mm (S) x 5 mm (M) x 5 mm (M) Figyelmesen olvassa el és kövesse az utasításokat. A kezelési útmutatót tartsa meg későbbi használatra. 1. A berendezést rendeltetésének megfelelően használja.. A helytelen használat áramütést, tüzet vagy sérülést okozhat.. Ne változtassa át a készüléket és ne próbálja egyedül megjavíttani.. Amennyiben a készülék sérült, cseréltesse ki a gyártóval vagy egy hasonlóan szakképzett személlyel. 5. Használat előtt vegye ki a csomagolásából és ellenőrizze, hogy a készülék nem sérült. 6. Ha a készülék sérült, forduljon a gyártóhoz. 7. Gondoskodjon róla, hogy a csomagolóanyag ne kerüljön gyermekek kezébe. 8. Fennáll a fulladás veszélye. 9. Ezt a készüléket gyermekek és csökkent fizikai, érzékszervi vagy mentális képességekkel rendelkezōk nem működtethetik ha csak megfelelō képzést kaptak, vagy egy felelős személy felügyelete alatt tartózkodnak. Ne hagyja, hogy gyermekek játsszanak a készülékkel.tisztítási és felhasználói karbantartást nem végezhetnek gyerekek felügyelet nélkül. 10. Csökentse az áramütés kockázatát avval, hogy az eszköz be van dugva egy leföldelt konnektorba. A készülék használata előtt ellenőrizze, hogy a helyi áramellátás összhangban van az ajánlott feszültséggel. 11. Ne használjon egy külső időzítőt és ne dugja be elosztóba, vagy távirányítású konnektorokba, ez tüzet okozhat. Ha áramtalanítani szeretne a készüléket,ne a kábelnál fogva húzza ki a fali aljzatból. 1. Ne hagyja a tápkábelt gyúlékony anyagok közelében, és ne hadja útban. 1. A szellőzőnyílásokba ne helyezzen semmilyen tárgyat - ez károsíthatja a készüléket. Győződjön meg arról, hogy a működés során a ventilátor szellőzőnyílásait nem blokkolja semmi. Ne helyezze a készüléket egy puha párnara, mint a takaró,stb. Blokkolhatná a szellōzō nyílásokat. 1. Ne hagyja felügyelet nélkül a használat során. Ha a ventilátort nem használja vagy tisztítani szeretne( áthelyezni) húzza ki a fali aljzatból.

1. A készüléket ne helyezze el közvetlenül gyúlékony tárgyak alá, mellé vagy annak közelébe (függönyök,terítōk,ruhák). Ne akadájozza a légbeszívó és légkiömlō nyílásokat, károsíthatja a készüléket.. A készüléket csak belterületen használja.. Ez a készülék nem alkalmas nedves helyekre, mint például fürdőszoba. Helyezze a készüléket úgy, hogy ne essen fürdōkádba,vagy bármilyen nagyobb tartályba amiben víz vagy más folyadék van.. Ne helyezze a ventilátort ablak közelébe vagy közvetlen napfényre. 5. A készüléket állítsa egy sima, kemény és szilárd felületre. A készülék áljon mindig vízszintes helyzetben. 6. Az áramütés elkerülése érdekében, tisztítás és karbantartás előtt a ventilátort mindig húzza ki a konnektorból. 7. Ha a hálózati kábel sérült, ki kell cserélni a gyártóval vagy vegyen igénybe szakképzett ember segítségét. 8. Ne takarja be a ventilátort, túlmelegedhet. Termék áttekintése Első és hátsó fele Telepítés és üzembe helyezés 1. Húzza ki a dobozból, távolítsa el a műanyag csomagolást és lazítsa szét a tápkábelt.. Csatlakoztassa a bázis alján a ventilátort A Vegye ki a három csavart a ventilátor alsó részébōl. B Vezesse át a két fél részen a tápkabelt,majd csatolja össze mindkét részt. C Nyomja az talapzatot a ventilátor alsó részébe.hozza egyenesbe a nyílásokat a csavarok helyes beillestéséhez, majd csavarozza be. D A tápkábelt rögzítse a csatlakozókba és fūzze átt a kábelcsatornán.

. Helyezze a készüléket egy sima, kemény, száraz felületre.. Helyezzük a dugót a konnektorba és kapcsolja be a készüléket. Ki világít a kék fény és egy hangjelzés hallható. Megjegyzés: A távirányítóhoz elemek szükségesek. Az elemek behelyezéséhez vagy cseréjéhez, nyomja a vezérlő hátulján található klipet és vegye ki a fedelet. Helyezze be az elemeket és fedjük vissza az eredeti helyére. Mūködtetés és a vezérlō Gombok mūködése A készülék gombbal rendelkezik amelyek a vezérlőpulton találhatók a ventilátor felsō részén,vagy a távirányítón. Minden egyes TIMER gomb megnyomásakor az időzítő órát állítsa be egy órán keresztül. Miután elérte a hét órát, az időzítő eléri a maximumát, majd a következō megnyomáskor visszatér a 0 hoz. Ha az időzítő be van kapcsolva, használhatja a többi gombot is. A beállított idő elteltével az időzítő automatikusan kikapcsol. A ventilátor sebessége alapértelmezés szerint alacsony fordulatszámra van beállítva (L = alacsony). Ismételt megnyomással beállíthatja a ventilátor sebességét közép (M) vagy gyors (H). A kijelzō mutatja a beálított gyorsasági fokozatot. Az OSC megnyomásakor be tudja kapcsolni az oszcillációt. Nyomja meg újra a funkció kikapcsolásához. A gomb megnyomásával kapcsolja be a készüléket. A kijelző világít azt mutatja, hogy a ventilátor alacsony fordulatszámon van. Nyomja meg ismét, a ventilátor kikapcsol. A készülék vezérlése 1. Helyezze a dugót a konnektorba, majd nyomja meg a POWER gombot.. Válassza ki a sebesség gombot ismételt megnyomásával SPEED.. Ha szükséges, nyomja meg a gombot, hogy bekapcsolja az OSC oszcillációt.. Ha szükséges, nyomja meg a TIMER gombot, hogy kiválassza az időt az időmérőhöz. 5. Ha ki akarja kapcsolni a készüléket ismét nyomja meg a POWER gombot. Tisztítás és karbantartás Fontos az áramütés elkerülése érdekében,hogy tisztítás elōtt a készüléket mindig húzza ki az áramból. A készüléket soha ne merítse vízbe vagy víz alá. Havonta egyszer szükséges a készüléket áttisztítani portól, vagy egyéb szennyezōdéstōl. Tisztítsa meg a készüléket egy puha, nedves rongyal. Győződjön meg róla hogy minden alkatrész megszáradt mielőtt bedugja a készüléket a feszültségbe. Ne használjon üzemanyagot, hígítót, mosogatószert, vagy hasonló vegyszereket. Ez károsíthatja a készüléket.

Vegye le a fedelet a ventilátor hátsó részérōl és távolítsa el a szűrőt. A szűrőt mossa ki folyó víz alatt és hagyjuk megszáradni. Ezután helyezze vissza a szűrőt a készülékbe és zárja le a fedelet. A ventilátor hátsó fedelét csak is ebbōl a célból vegye le. A készüléket együtt az útmutatóval tárolja száraz, hűvös helyen., Tájékoztatás az ártalmatlanításról Az európai szabályozás hulladék 00/96 / ES, a szimbólum a terméken vagy annak csomagolásán azt jelzi, hogy ez a termék nem háztartási hulladék. Ártalmatlanítás esetén a készüléket helyezze gyűjtőhelyre újrahasznosítás céljából. A termék akkumulátorai megfelelnek az európai irányelv 00666ES és ne bánjunk vele háztartási hulladékként. Tájékozódjon az elemeket megfelelő ártalmatlanításáról. Azzal, hogy gondoskodik a termék helyes megsemmisítésérōl, avval segít megelőzni a lehetséges negatív hatásokat, amelyek kihatnának a környezetre az emberi egészségre. Megfelelőségi nyilatkozatról Gyártó: Chal-Tec GmbH, Wallstraße 16, 10179 Berlin. A termék megfelel az alábbi európai irányelvnek: 01/06/EU (EVPG) 01/0/EU (EMV) 01/5/EU (LVD) 011/65/EU (RoHS) 5