Hyundai Holding Hungary Kft. EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva."

Átírás

1 Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy életstílus kifejezôje is. Használója életének szerves része. Ezzel párhuzamosan az autóipar is hatalmas változáson ment át. A Hyundai Motor Company hihetetlen iramban növekedett, és mára a világ egyik vezetô autógyártójává vált. Kiváló minôségû termékek és élvonalbeli gyártási kapacitás jellemzi. A Hyundai fontos fordulóponthoz érkezett. Olyan minôségi szemléletet kell elsajátítania, amely révén elôremutató, nagy léptékû ötletekkel és releváns megoldásokkal szolgálhat ügyfeleinek. Ez lehetôséget teremt egy újabb elôrelépésre. Az új márkaszlogen hûen kifejezi azt, hogy a Hyundai készen áll a változtatásra. Az új szlogen mögötti filozófia egyértelmûvé teszi: új gondolkodásmódra, új gondolatokra van szükség, hogy megfelelôen reagáljunk a folyamatosan jelentkezô, újabb és újabb kihívásokra, de ezek a gondolatok új lehetôségeket is teremtenek a cég, a bolygó és az egész emberiség számára. Hyundai Holding Hungary Kft. EU. LHD 1104 HUN. WD-KM Copyright 2011 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva

2 VEZETÉSRE SZÜLETETT, NEM ARRA, HOGY KÖVESSEN VALAKIT! Elantra: új utat mutat! A tökéletesre csiszolt, legújabb generációs, kompakt Elantra minden olyan követelménynek megfelel, amelyet Ön napjaink legtöbbet emlegetett autómárkájától, a Hyundaitól elvárhat. Sôt, az Elantra még annál is többet tud. Merész, mégis elegáns formatervével az Elantra magabiztosan emelkedik ki napjaink egyforma autóinak szürke sorából. Szemet gyönyörködtetô formáját vadonatúj motorja és sebességváltója tartja belülrôl is formában. A hajtáslánc selymesen finom teljesítmény átvitele legalább annyira lenyûgözô, mint üzemanyag-fogyasztása. A precízen kidolgozott utastér, pedig további érvekkel szolgál amellett, hogy az új Elantra az Ön kívánságlistájának is az élére kerüljön! Az Elantra története 1. Generáció (1990~1995) 2. Generáció (1995~2000) 3. Generáció (2000~2006)

3 AHOGY EGY NAPFÉNYES REGGEL EGY ÚJ, SIKERES NAP KEZDETÉT JELENTHETI, ÚGY JELENT ÚJ KEZDETET ÉS ÚJ LEHETÔSÉGEKET A HYUNDAI ELANTRA MODELLJE IS!

4 AKÁRHONNAN IS NÉZZÜK, AZ ELANTRA FORMATERVE MAGÁÉRT BESZÉL! Bármerre jár, az Elantra áramvonalas, kifinomult sziluettje elismerô pillantásokat von magára. Egyszerûen látszik rajta, hogy született gyôztes. A hatszögletû hûtômaszk, a márka modelljeinek közös ismertetôjegye egyértelmûvé teszi, hogy milyen autóról is van szó, anélkül, hogy a márkajelzésre figyelnénk. Az Elantra igazi szépsége a sok apró részletben, a kiváló minôségû anyagokban és az átgondolt, tökéletesre csiszolt ötletekben rejlik.

5 TELE ÁTGONDOLT ÖTLETTEL, SOK APRÓ RÉSZLETTEL, MELYEK TÖKÉLETES EGÉSSZÉ ÁLLNAK ÖSSZE

6 MAGABIZTOS ÉS HARCOS. OTTHON ÉRZI MAGÁT A VÁROSBAN. Íme, a tökéletes megoldás a városi közlekedés mindennapos harcaira. A meglepôen tágas, különösen biztonságos Elantra könnyedén, élvezetesen vezethetô. Manôverezô képessége és kompakt mérete a legszûkebb helyeken is gyerekjátékká teszi a parkolást. Az utastér gazdag alapfelszereltsége is lenyûgözô. Az Elantra elviselhetôvé teszi az ingázást, elsimítja a feszültséget, és élménnyé varázsolja a mindennapi autóvezetést. Ha pedig elérkezik a hétvége és vele együtt az otthon körüli tennivalók, tágas csomagtartója bármilyen szállítási feladatra készen áll. Az Elantra szeret dolgozni, és szereti, ha dolgoztatják.

7 ÖNÉ AZ IRÁNYÍTÁS, ÉS ÖNÉ AZ ÉLMÉNY! Érintse meg a bôrkormányt, nézzen végig a mûszereken, és élje át a tökéletes magabiztosság és elégedettség érzését! Aki az Elantra mellett dönt, biztos lehet benne, hogy kompromisszumokat nem ismerô mérnöki mestermunkát és egy nap mint nap átélhetô, különleges élményt kap a pénzéért.

8 NÉHA MEG KELL ÁLLNI, ÉS GYÖNYÖRKÖDNI KELL A LÁTVÁNYBAN!

9 AZ ÖN ÉRZÉSEI, ÖSZTÖNEI ÉS AZ ELANTRA EGY PÁRATLAN PÁROST ALKOTHATNAK! Amint kezét a kormányra helyezi, rögtön érezni fogja, hogy az Elantra különleges: mintha testének szerves részévé válna. Ember és gép között teljesen ösztönösen, szinte magától zajlik a kommunikáció. Az Elantra szinte lesi vezetôje minden parancsát. Nincs szükség használati utasításra. Minden kapcsoló, minden kezelôszerv pontosan ott található, ahol logikusan keresné. Sohasem kell találgatnia, tapogatóznia. Könnyû kezelhetôség, letisztult mûszerek, logikus felépítés és egy utánozhatatlan érzés ez az Elantra! Vezessen szabadon, és élvezze, ahogy az autója úgy viselkedik, ahogy Ön akarja! A A. Supervision mûszeregység A Supervision mûszeregység különlegessé varázsolja az Elantra utasterét. A technológiai megoldás ragyogó, mégis kíméli a szemet, ezzel még élvezetesebbé téve az Elantra vezetését. (Rendelhetô opció, kizárólag automata váltós kivitel esetén) B B. Sebességtartó automatika Elôfordul, hogy szívesen lemondana a vezetés örömérôl, és a hosszú utak során inkább pihentetné a lábát? Ilyenkor különösen jól jön a könnyen, egyszerûen kezelhetô sebességtartó automatika. (Comfort felszereltségi szinttôl) C C. Alul rögzített gázpedál Az alul rögzített pedállal bizonyítottan jobban, érzékletesebben adagolható a gáz. Ha egy kis sportosságra vágyna, válassza a külön megrendelhetô, alumínium pedálszettet (gázés fékpedál, valamint lábtámasz).

10 TERET ADUNK A FILOZÓFIÁNKNAK: TERET ENGEDÜNK A FEJ- ÉS LÁBTÉRNEK! A Hyundai alapfilozófiája röviden a következô: indulj ki kevesebbôl, és adj többet! Ez a gondolkodásmód látványosan érvényesül az új Elantra utasterében is. Külsô méretei alapján az Elantra alsó-középkategóriás modell, ám a beltér méretei másról tanúskodnak. Az öt generáción át érlelt Elantra magasabb színvonalat nyújt, több fej- és lábteret kínál legfôbb versenytársainál. Az utastér tónusait, anyagait és formavilágát úgy válogatták, kombinálták, hogy egymással harmonizálva elegáns, kifinomult környezetet teremtsenek. A A. Nyomógombos motorindítás Soha többé nem kell zsebében vagy táskájában az indítókulcs után kutatnia. Ha Önnél van a kulcs, a motor egy gombnyomásra beindítható. (Rendelhetô opció, kizárólag automata váltós kivitel esetén) B B. Pohártartók Praktikus eszköz, ha a hosszú utazások alkalmával nem szeretne lemondani kedvenc frissítôjérôl. A pohártartót a leggyakoribb palackokra és dobozokra méretezték. C C. AUX, USB és ipod csatlakozók Ne hagyja otthon kedvenc dalait: a zene világa csupán karnyújtásnyira van Öntôl. Az Elantra audiorendszeréhez csatlakoztathatja USB pendrive-ját, ipod-ját vagy hordozható zenelejátszóját, és nem kell mást tennie, mint élveznie a ritmust. Motorosan állítható vezetôülés A tíz irányban állítható, szabályozható deréktámasszal felszerelt, motoros ülés segít kialakítani az optimális vezetési testhelyzetet. (Style felszereltségi szintnél a felszereltség része.)

11 A MÁSODIK ÜLÉSSOR ELSÔ A KATEGÓRIÁBAN! Az Elantra elsôosztályú kényelmet kínál hátsó utasai számára is. A tágasabb fej-, lábés válltér mellett az üléseket úgy alakították ki, hogy a határozott megtámasztás és a bôséges kipárnázás közti optimumot nyújtva pihentessék a test nyomáspontjait. A még nagyobb kényelem érdekében opcióként hátsó ülésfûtés is rendelhetô. (A Style kivitel esetén a hátsó ülésfûtés az alapfelszereltség része.) Ha pedig variálhatóságra vágyna, válassza a 60:40 arányban osztott, elôrehajtható üléseket, amely különösen hasznos hosszú tárgyak, például sílécek szállításakor. A A. Kétzónás automata klímaberendezés Állítsa be a kívánt hômérsékletet külön a vezetô és az elsô utas számára, és a többit bízza a klímaberendezésre! Az ionizáló rendszer megtisztítja a levegôt, és semlegesíti a káros, kellemetlen szagokat. (Comfort és Style kivitel esetén.) B B. Manuális légkondicionáló A kényelmes, kéttárcsás kezelôfelületen keresztül könnyen és gyorsan szabályozhatja az utastér hômérsékletét. (Life kivitel esetén.) C C. Fûthetô hátsó ülések Hideg, téli napokon hálásak lesznek utasai, ha hátsó ülésfûtéssel kényezteti Ôket. Légminôség-szabályozás az utastérben A fûtô- és szellôzôrendszert úgy alakították ki, hogy minél egyenletesebben oszlassa el a meleg (vagy szükség szerint a hideg) levegôt az utastér minden zugában. A kezelôfelület felhasználóbarát kialakításának köszönhetôen a rendszer egyértelmûen, pontosan vezérelhetô. A formatervezôk keze munkáját dícséri, hogy a külsô, sportos forma megtartása mellett tudtak maximális belsô teret kialakítani. Az Elantra belsô tere nem csak a vezetônek, hanem a hátsó ülésen utazóknak is maximálisan tágas láb-, fejés vállteret kínál amellett, hogy csomagterének ûrtartalma 485 liter.

12 JÓLESIK, HA IDÔNKÉNT ELENGEDHETI MAGÁT AZ EMBER. AZ ELANTRÁVAL EZT IS EGY KICSIT KÖNNYEBB MEGTENNI.

13 A B C AZ ÜZEMANYAG-TAKARÉKOSSÁG MÛVÉSZETE Komoly mérnöki fejlesztômunka nyomán született meg az Elantra vadonatúj motorja és sebességváltója. Az erôforrás ugyanolyan kifinomult, mint az autó látványos formaterve. Erôforrása könnyû alumíniumból készült, és olyan modern technológiát tartalmaz, mint a folyamatosan változó szelepvezérlés (CVVT), amely révén képes a lehetô legkisebb üzemanyag-fogyasztást és károsanyag-kibocsátást biztosítani, kiváló gyorsulás, fürgeség és nagy teljesítmény mellett. Az Elantra motorja az utolsó csepp energiát is kisajtolja az üzemanyagból. Mindez kategóriaelsô üzemanyag-fogyasztást és kedvezôbb üzemeltetési költségeket jelent meg egy újabb érvet a Hyundai újdonsága mellett! Gamma 1.6 MPI A Hyundai deklaráltan világelsôségre törekszik az üzemanyag-fogyasztás visszaszorítása terén, amelyre kiváló bizonyítékul szolgál ez a motor is. Az 1,6 literes Gamma benzinmotor kétoldali, folyamatosan változó szelepvezérlésével (Dual CVVT) nagyobb teljesítményre (132 LE) és kisebb károsanyag-kibocsátásra képes, osztályelsô üzemanyag-fogyasztás mellett. A motor legnagyobb forgatónyomatéka 158 Nm (4850/perc fordulatszámon). Torque (kg.m) Gamma 1.6 MPI Torque 16 Power ,500 2,500 3,500 4,500 5,500 6,500 Engine speed (rpm) Power (ps) Torque (kg.m) Nu 1.8 MPI Torque Power ,500 2,500 3,500 4,500 5,500 6,500 Engine speed (rpm) Power (ps) A. Öko-driving rendszer Az öko-driving rendszer segít az üzemanyagtakarékos vezetésben, pirosan villog, ha átlagon felüli a fogyasztás, és zölddel jelzi, ha vezetési stílusával üzemanyagot spórolt. B. Hatfokozatú automata sebességváltó A hat jobb, mint az öt: a plusz fokozat segít alacsonyan tartani a fogyasztást. Az Elantra hatfokozatú automata sebességváltóját akárcsak a Hyundai motorokat kifejezetten a kompakt modellhez fejlesztették ki, mégpedig teljes egészében házon belül. Ez is jól bizonyítja a Hyundai magas szintû technológiai felkészültségét, elkötelezettségét. C. Hatfokozatú manuális sebességváltó Azoknak, akik szeretik irányításuk alatt tartani a dolgokat, hatfokozatú, kézi vezérlésû sebességváltót is kínál az Elantra. A gazdaságos, csendes és finoman kapcsolható váltómûvet tartós, megbízható mûködésre tervezték.

14 NEM EGYSZERÛEN BIZTONSÁGOS: A LEHETÔ LEGBIZTONSÁGOSABB! A Hyundai célja, hogy a létezô legbiztonságosabb autókat kínálja ügyfeleinek. Ennek a filozófiának köszönhetô az a kompromisszumokat nem ismerô gyártási és fejlesztési stratégia, amelynek elsô lépéseként ultranagy szakítószilárdságú acél alkalmazásával szavatolja a karosszéria kellô szilárdságát és merevségét. Ahhoz hogy megfelelhessen saját, rendkívül szigorú elvárásainak, a Hyundai több mint ötvenféle különbözô típusú, saját autóipari acél elôállításába kezdett. Ez garantálja, hogy minden Hyundai modell a lehetô legmerevebb karosszériával rendelkezzen, ugyanakkor elég könnyû legyen ahhoz, hogy ne változzon hátrányosan az üzemanyag-fogyasztás. Ennek a megközelítésnek az eredményei azok a kategóriaelsô biztonsági paraméterek, amelyeknek köszönhetôen Ön is teljes nyugalomban utazhat vadonatúj Hyundai gépkocsijában. Ultranagy szakítószilárdságú acél Az ultranagy szakítószilárdságú acél nem hétköznapi, átlagos anyag: olyan, nagy szilárdságú, különleges ötvözetrôl van szó, amellyel fokozott erôsségû merevítés érhetô el, ha a karosszéria biztonsági szempontból kritikus pontjain alkalmazzák. Ezzel az acéllal kiemelkedô ütközésvédelmet lehet elérni. A. Többszörös légzsákvédelem Az Elantra utasterében hat légzsák található: kettô elôl, a vezetô- és utasoldalon, további kettô oldallégzsák az elsô ülésekbe beépítve, valamint kétoldali függönylégzsákok, amelyek fokozott védelmet nyújtanak oldalirányú ütközés esetén. A B. Tolatóradar Hátramenetben a hátsó lökhárítóba beépített érzékelôk felismerik az autó útjába kerülô akadályokat, és hangjelzéssel figyelmeztetik a vezetôt. (Comfort és Style kivitel.) C. Menetstabilizáló elektronika Az ESP folyamatosan ellenôrzi a jármû iránystabilitását és a kerekek tapadását. Amennyiben azt érzékeli, hogy a jármû csúszni kezd, és a vezetô várhatóan el fogja veszíteni uralmát az autó felett, az ESP a fékeket kerekenként, automatikusan mûköd-tetve avatkozik közbe, és megelôzi az iránystabilitás elvesztését. A VSM jármûstabilizáló rendszer az ESP része. A VSM akkor stabilizálja a jármûvet, ha a vezetô olyan úton fékez hirtelen vagy gyorsít intenzíven, amelyen az aszimmetrikus (száraz/ nedves) felület miatt a négy kerék tapadása hirtelen eltérô mértékûvé válhat. B C

15 STÍLUSOS BELÉPÔ Érkezzen mindenhova stílusosan! Az autója sok mindent elárul Önrôl, értékeirôl, gondolkodásmódjáról. Válassza a klasszikusan visszafogott, csendes magabiztosságot! Az elsô pillantban az Elantra beszél Ön helyett.

16 MÉG TÖBB ELANTRA Az új Elantra háromféle felszereltségi szintben rendelhetô. Már az alap LIFE kivitel is bôséges szériafelszereltséggel hódít, de a STYLE csúcsmodell még magasabb szintre emeli a vezetés élményét a hozzá rendelhetô gyári vagy kereskedô által beszerelhetô opciók gazdag választékával. Hyundai értékesítôje készséggel ismerteti Önnel a lehetôségeket. Elantra Life Multifókuszos fényszóró A messze hátrahúzott fényszórók sportos, elegáns megjelenést kölcsönöznek az Elantrának. Ködfényszórók A részletekbe menô figyelem kiváló példája az elegánsan besüllyesztett, elsô ködlámpa, amely mély elhelyezkedésével optimális megvilágítást biztosít ködös idôben. Sötétedésérzékelôs világításszabályozás Alkonyatkor és pirkadatkor a fényérzékelô automatikusan fel- illetve lekapcsolja a világítást. Ha leparkol és bezárja az ajtókat, a lámpa 30 másodperc múlva magától elalszik. (Rendelhetô opció, kizárólag automata váltós kivitel esetén.) Napellenzô A megvilágított piperetükörrel felszerelt napellenzô apró, de fontos kényelmi részlet. Elantra Comfort Elantra STYLE Hátsó zárófények A tetszetôs hátsó lámpatestek nem csak látványosak, de maximális láthatóságot is szavatolnak, ezzel fokozva a menetbiztonságot. Külsô tükörházba beépített LED-irányjelzôk Az áramvonalas külsô visszapillantó tükrök kézzel behajthatók, borításukban LED-es irányjelzô kapott helyet. (Comfort és Style kivitel esetén.) Eltolható középsô kartámasz elöl Az elsô ülések közti kartámasz teteje elôre-hátra tologatható, így a vezetô könnyedén beállíthatja a számára optimális helyzetet. (Comfort és Style kivitel.) Motoros ablakemelôk Kényelmes, automatikus felhúzás funkcióval és gyerekzárral. Audiorendszer ipod, USB és AUX aljzataival az Elantra audiorendszeréhez a legnépszerûbb hordozható zenei lejátszók, valamint mobiltelefonok könnyedén csatlakoztathatók. Becsípôdésgátlóval felszerelt motoros ablak A motoros mozgatású oldalablakok becsípôdésgátló funkciója megállítja az ablaküveg mozgását, és visszaereszti azt, amint akadályt észlel. (Comfort és Style kivitel esetén.) Biztonsági napfénytetô A motoros mozgatású napfénytetôt kinyitva zavartalanul élvezheti a napsütést és a friss levegôt. A tetô biztonsági érzékelôi megakadályozzák az ujjak becsípôdését. (Opciós tétel.) Napszemüvegtartó A tetôkárpitba beépített, praktikus napszemüvegtartó ideális a napszemüvegek biztonságos, karcmentes tárolására. Kesztyûtartó A mûszerfalba beépített, tágas kesztyûtartó fedele lefelé nyílik. Magasra szerelt harmadik féklámpa A késlekedés nélkül felvillanó féklámpa biztonságosabb és hosszabb élettartamú. Hátsó középsô kartámasz A lehajtható hátsó kartámasz még nagyobb kényelmet nyújt a hátul utazóknak.

17 KÜLSÔ FÉNYEZÉS Ceramic White RBC Sleek Silver N3S Hyper Silver N5S Clean Blue N2U Mushroom P3W Bronze P7N MODERN, VIDÁM ÉS SOKSZÍNÛ! Tekintse meg az Elantra új, izgalmas színválasztékát! Az elegáns, kifinomult árnyalatokat gondos kutatások és tesztek nyomán a vásárlóközönség lehetô legszélesebb körének ízléséhez igazodva választották ki, így akármelyik mellett is dönt, biztos lehet abban, hogy modern és divatos színû autója lesz. Copper Penny R5N Tomato Red S2R Santorini Blue S7U Phantom Black NKA BELSÔ KÁRPITOZÁS KERÉKTÁRCSÁK SZÖVET: LIFE, COMFORT BÔR: STYLE OPCIÓ Az új Elantra jellegzetes, látványos keréktárcsákkal rendelhetô. Válassza az alapfelszereltség részeként kínált, 15 hüvelyk átmérôjû dísztárcsát, vagy a kétféle alumínium ötvözetû könnyûfém felni valamelyikét (köztük a sportosan elegáns, 17 hüvelyk átmérôjû, perem nélküli kereket)! fekete szürke bézs BÔR ÉS SZÖVET: STYLE fekete szürke bézs fekete szürke bézs 215/45 R17 STYLE felszereltség esetén könnyûfém felni 205/55 R16 COMFORT felszereltség esetén könnyûfém felni 195/65 R15 LIFE felszereltség esetén dísztárcsa

18 MÛSZAKI ADATOK Motor Típus 1.6 D CVVT Lökettérfogat (cm 3 ) 1591 Furat Löket (mm) 77,0 x 85,44 Sûrítési viszony 10,5 Max. teljesítmény (LE/fordulat/perc) 132 / 6300 Max. forgatónyomaték (Nm/fordulat/perc) 161 / 4850 Motorolaj mennyiség olajszûrôvel együtt (l) 3,0 A színek és felszereltségi szintek pontos részleteirôl érdeklôdjön Hyundai márkakereskedôjétôl! Kerékfelfüggesztés Elöl McPherson típusú Hátul Csatolt hosszlengôkarok, torziós tengellyel Lengéscsillapítók Hidraulikus, kétcsöves lengéscsillapítók, gáztöltéssel Fékberendezés Általános leírás Átlósan osztott, kétkörös fékberendezés szervorásegítéssel, fékerôelosztó-szeleppel. ABS/ESC esetén elektronikus fékerôelosztó (EBD) Elsô fék Belsô hûtésû tárcsa Ø280 x 23t(mm) Hátsó fék Alap: dobfék, Ø203.2(mm) Opció: tömör tárcsa, Ø262 x 10t(mm) Fékszervodob Átmérô: 10 hüvelyk. Rásegítés mértéke: 8:1 Kormányzás Típus Fogasléces, elektromos szervokormány Áttétel 14,2 Kormánykerék-fordulatok száma (ütközéstôl-ütközésig) 2,88 Üzemanyag-fogyasztás (liter/100 km) Városban: M/T 8,5 A/T 9,4 Városon kívül: M/T 5,2 A/T 5,6 Kombinált: M/T 6,4 A/T 7,0 CO 2 kibocsátás (g/km) Kombinált: M/T 148 A/T 162 Üzemanyagtartály ûrtartalma 48,5 liter Csomagtartó ûrtartalma (vda szerint) 485 liter A katalógusban bemutatott vagy ismertetett felszereltségek egy része nem biztos, hogy az alapfelszereltség részét képezi, illetve csak felár ellenében elérhetô. A Hyundai Holding Hungary Kft. fenntartja magának a jogot a mûszaki adatok és felszereltségek elôzetes tájékoztatás nélküli módosítására. A katalógusban bemutatott színminták a nyomdai eljárás technikai korlátai miatt kis mértékben eltérhetnek a valós színektôl. A színek és felszereltségi szintek pontos részleteirôl érdeklôdjön Hyundai márkakereskedôjétôl! ÚJ GENERÁCIÓ, ÚJ ELVÁRÁSOK. MÉRETEK *Nyomtáv (mértékegység: mm) Az elegáns és kifinomult Elantra egy új generáció intelligens választása. Az új Elantra mellett szóló, egyik legnyomósabb érv az autó kedvezô fogyasztásából eredô, gazdaságos üzemeltetése. De ez csak egy észérv! Foglaljon le egy tesztvezetést az Önhöz legközelebb esô Hyundai kereskedônél, és tapasztalja meg személyesen, amit az Elantra a szívének és a lelkének ad! 1551* *

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS

AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS AZ ÚJ HYUNDAI KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT DÍJMENTES ÁLLAPOTFELMÉRÉS Egy autó. Számtalan lehetőség. Hatással lesz Önre! Az új generációs Hyundai i20 megérkezett. Egy autó, amely

Részletesebben

EU. LHD 1208 ENG. KM-KM

EU. LHD 1208 ENG. KM-KM Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó életstílust fejez ki, és a mindennapi élet szerves

Részletesebben

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT!

GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 2 GONDOLJA ÚJRA ELVÁRÁSAIT! 3 4 Króm hűtőrács LED-ES HÁTSÓ LÁMPATESTEK 17 COLOS KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK HATÁROKAT FESZEGETŐ FORMATERV EGY AUTÓNAK, MELY MINDEN EDDIGINÉL MESSZEBBRE MEGY A különleges szolgáltatásokban

Részletesebben

A megújult. Hyundai i30

A megújult. Hyundai i30 A megújult Hyundai i30 Határozottan dinamikus. A megújult i30. Az első benyomáshoz mindenekelőtt lenyűgöző megjelenésre van szükség. A megújult Hyundai i30 erőteljes, karakteres formaterve első pillantásra

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift

Felszereltség Suzuki Swift 1.2L 1.2L 1.L 5 5 Sebességváltó / / FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa S S - S - S - Defektjavító készlet KÜLSŐ

Részletesebben

A megújult. Hyundai ix20

A megújult. Hyundai ix20 A megújult Hyundai ix20 Helybőség. Sokoldalúság. Íme, a megújult Hyundai ix20. A megújult ix20 a bizonyíték arra, hogy a kategóriaelső helykínálatnak nem kell a stílus rovására mennie. A friss, dinamikus

Részletesebben

Automata világításvezérlés - - - -

Automata világításvezérlés - - - - Swift Motor Benzin Benzin Diesel 1.2L 1.2L 1.3L Ajtók száma 3 és 5 5 3 és 5 Hajtás 2WD 4WD 2WD Sebességváltó 5MT 5MT/4AT 5MT/4AT 5MT 5MT Felszereltség GC GLX GS GLX GLX Futómű Abroncsok és keréktárcsák

Részletesebben

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR

KAROSSZÉRIA FÉNYEZÉSE ÉS ÜLÉSKÁRPITOK MŰSZAKI ADATOK MÉRETEK MOTOR MOTOR MŰSZAKI ADATOK Típus K-1.2 (benzin) ϒ -1.4 (benzin) U-1.4 Kis teljesítményű (dízel) U-1.4 Nagy teljesítményű (dízel) Hengerűrtartalom (cm 3 ) 1248 1396 1396 Furat x löket (mm) 71 x 78.8 77 x 74.99

Részletesebben

Felszereltség Suzuki Swift Sport

Felszereltség Suzuki Swift Sport uzuki wift port ebességváltó PORT FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Defektjavító készlet 175/65R15 + acél keréktárcsa (teljes méretű dísztárcsával) 185/55R16 + könnyűfém keréktárcsa 195/45R17 + könnyűfém

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért!

Hyundai i20 akár már Forintért! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599 000 600 000 Kedvezményes ár 2 999 000 Life A/C 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 949 000 500

Részletesebben

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8

1,33 literes Dual VVT-i 1NR-FE 6 M/T Stop & Start rendszerrel. Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9. Városi (liter/100 km) 6,6 5,3 5,8 Urban Cruiser Műszaki adatok KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNY 6 M/T Stop & Start rendszerrel Fogyasztás (utoljára a 2004/3 rendelettel módosított 80/1268 EU direktíva alapján) Kombinált (liter/100 km) 5,5 4,5 4,9

Részletesebben

MEGÚJULT MODELL. Mindig új utakon. Kárpitválaszték. technikai információk FÉK. MOTOR 4 csatornás ABS, elektronikus fékerô elosztás MÉRETEK

MEGÚJULT MODELL. Mindig új utakon. Kárpitválaszték. technikai információk FÉK. MOTOR 4 csatornás ABS, elektronikus fékerô elosztás MÉRETEK Hyundai Holding Hungary Kft. www.hyundai.hu EU. LHD 1005 HUN QG䜸 G GOjaXWWGVGta^WGVG awgvgrazwp Copyright 2010 Hyundai Motor Company. Minden jog fenntartva. Kárpitválaszték Mindig új utakon technikai információk

Részletesebben

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as kombi akár már Forintért! Új Hyundai i30-as kombi akár már 4 779 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi kombi / M/T 100 LE 5 279 000 500 000 4 779 000 1.0 T-GDi kombi / M/T

Részletesebben

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel,

A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16 könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, ÚJ JAZZ A bemutatott típus egy Jazz 1.3 i-vtec Elegance Sunset Orange színváltozatban, 16" könnyűfém kerekekkel és választható Honda CONNECT rendszerrel, Garmin Navigation szolgáltatással kiegészítve.

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 740 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Új Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 200 000 3 740 000 Új Doblò Panoráma Active 66/90 5 150 000 4 590 000 Új

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Ismerje meg az új Safari érzést

Ismerje meg az új Safari érzést Ismerje meg az új Safari érzést Üljön be egy új TATA SAFARI-ba, ahol otthonos világ fogadja. Ragadja meg a kormányt, indítson, tegyen meg több száz km-es távolságot. Autópályán, hegyen-völgyön, földutakon,

Részletesebben

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe

Hyundai Motor Company www.hyundai.hu. EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe Hyundai Motor Company www.hyundai.hu EU. LHD 0911 HUN Copyright 2009. Hyundai Motor Company. All Rights Reserved. Santa Fe A Santa Fe maga a stílus Mi jellemzi a Santa Fe-t? Egyetlen szó: Stílus Képzelje

Részletesebben

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID

A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID AZ ÚJ HYBRID 2 A LEGFINOMABBAN MŰKÖDŐ HIBRID HIBRID Az új Camry Hybrid hatásosan elegyíti a kifogástalan minőségű limuzin kifinomult eleganciáját és az új generációs hibrid kimagasló teljesítményét. Gyönyörű

Részletesebben

Mert az életben nem csak egy célunk van

Mert az életben nem csak egy célunk van Új Kia 2 Az új Kia Mert az életben nem csak egy célunk van Munka, szórakozás vagy családi program bármit tervezzen is, az új Kia Carens tökéletes útitársa lesz. Ez a többcélú jármű bőséges teret és kiemelkedő

Részletesebben

Új Hyundai i30-as akár már Forintért!

Új Hyundai i30-as akár már Forintért! Új Hyundai i30-as akár már 4 499 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Life 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE 4 999 000 500 000 4 499 000 1.0 T-GDi 5 ajtós / M/T

Részletesebben

Alacsony üzemanyagfogyasztás,

Alacsony üzemanyagfogyasztás, Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos D'elight robogót úgy terveztük, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ezt a gazdaságos városi robogót a kompakt

Részletesebben

KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT

KM KORLÁTOZÁS NÉLKÜLI GARANCIA ORSZÁGÚTI SEGÉLYSZOLGÁLAT Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak egy közlekedési eszköz, hanem egy életstílus

Részletesebben

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000

TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ. FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Dynamique 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift*** 3 040 000 TWINGO AKTUÁLIS AKCIÓ OOAlakítsd a stílusod szerint! Válassz az egyéniségedhez illő színt és akár felnit is! FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR 1,2 16V 55 kw / 75 LE 2 790 000 1,2 16V 55 kw / 75 LE Quickshift***

Részletesebben

Hyundai Holding Hungary Kft.

Hyundai Holding Hungary Kft. Ha a személyes mobilitásról van szó, az emberek többet várnak el praktikus közlekedési megoldásoknál. Az autókról korábban alkotott kép már a múlté. Az autó nem csak közlekedési eszköz, hanem egy életstílus

Részletesebben

NMAX. Mindennapi élet mellékelve

NMAX. Mindennapi élet mellékelve NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 149 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family '20 - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 590 000 Ft-tól* 3 590 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 220 000 3 590 000 Doblò Panoráma Active 66/90 5 140 000 4 480 000 Doblò Panoráma 1.4 70/95 4

Részletesebben

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Új Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Az új, sportos Yamaha NMAX vezetésével a mindennapi ingázásaid elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a sportos városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 690 000 Forint kedvezménnyel! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP 5 ajtós 75 LE 3 599

Részletesebben

ÚGYHOGY MIÉRT IS TÖLTENÉ AZ ÉLETÉT EGY NÉGYKEREKŰ DOBOZBAN, HA VAN LÁTVÁNYOSABB ÉS KOMFORTOSABB VÁLASZTÁSA IS!

ÚGYHOGY MIÉRT IS TÖLTENÉ AZ ÉLETÉT EGY NÉGYKEREKŰ DOBOZBAN, HA VAN LÁTVÁNYOSABB ÉS KOMFORTOSABB VÁLASZTÁSA IS! KI MONDTA, HOGY A TECHNIKAI FEJLŐDÉS KIZÁRÓLAG RACIONÁLIS, ÉS NEM TARTALMAZHAT INTUITÍV ELEMEKET? KI ÁLLÍTJA, HOGY AZ ERŐ NEM PÁROSULHAT GYENGÉDSÉGGEL? KI RAGASZKODIK AHHOZ AZ ELAVULT TÉZISHEZ, HOGY EGY

Részletesebben

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig!

Hyundai i20 akár már Forintért! Life Limited felszereltség most akár Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Hyundai i20 akár már 2 999 000 Forintért! Life Limited felszereltség most akár 990 000 Forint kedvezménnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Entry 1.25 LP

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA MALIBU MY12 JANUÁR 2013 ÁRAK 2.4 benzin 167LE AT6 2.0 dízel 160LE MT6 2.0 dízel 160LE AT6 CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 188 g/km 134 g/km 160 g/km FELSZERELTSÉG

Részletesebben

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL*

RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* ÚJ TWINGO RENAULT CRÉDIT ENERGY FINANSZÍROZÁSSAL AKÁR 2,99%-OS THM-MEL* FELSZERELTSÉG MOTOR LISTAÁR Life 1,0 SCe 70 LE 2 590 000 Zen 1,0 SCe 70 LE 2 850 000 Intens 1,0 SCe 70 LE 3 200 000 Energy 0,9 TCe

Részletesebben

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció.

(a készlet erejéig!) Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. (a készlet erejéig!) 1.0 T-GDi LP 3 ajtós 100 LE 4 824 000 1 025 000 3 799 000 Az árak az ÁFA és a regisztrációs adó összegét tartalmazzák. A kép illusztráció. Biztonság kényelmi funkciók Comfort + 16"

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 340 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 175 000 3 540 000 3 340 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3

Sebességváltás 5MT 5MT 4AT 5MT Modell JLX JLX JLX MODE3 BENZIN Sebességváltás 5 5 4 5 FUTÓMŰ Abroncsok és keréktárcsák Pótkerék és keréktárcsa Pótkerék fedő (lemez tipusú) 205/70R15 + acél keréktárcsa 205/70R15 + acél keréktárcsa (*1) (*1) (*1) (*1) 205/70R15

Részletesebben

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig!

Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Hyundai i10 akár már 2 599 000 forintért! Black Line limitált széria 255 000 forint árelőnnyel a készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Life 1.0i 5 ajtós 66 LE 2 599 000 1.25i 5 ajtós 87 LE

Részletesebben

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE

KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE MÉGANE EXPRESSION KÜLÖNLEGES AJÁNLATUNK CÉGES ÜGYFELEINK RÉSZÉRE O OÚj Energy 1,2 TCe 115 LE motor Stop&Start rendszerrel OOFlottakedvezmény már egy autó vásárlásakor is O OGazdag felszereltség: Kétzónás

Részletesebben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben

Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben Vintage '57 Az új 500 Vintage 57 modell egyenesen az 50'-es évekből érkezett. Ez az autó tisztelgés az első 500-as modell előtt, melyet pontosan 1957-ben gyártottak. A szépség, a stílus és az eredetiség

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

Új generációs. Hyundai i10

Új generációs. Hyundai i10 Új generációs Hyundai i Az autó, melyre régóta várt a város Az új i színt visz a szürke forgatagba. Kis autó nagy extrákkal Fűthető kormánykerék. A csípős téli reggelekre. (Csomagban elérhető opció Comfort

Részletesebben

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

FORD KA. Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma árlista

Fiat Doblò Panoráma árlista Sincom kód: 152.71A.1 152.71P.1 152.76A.1 152.76B.1 152.76P.1 Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1368 1598 1368 1368 1598 Teljesítmény (kw/le) 70/95 70/95 70/95 88/120 70/95 Üzemanyag benzin dízel benzin benzin

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Euro 6c Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós

Részletesebben

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak

Új FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos nettó. Motor. Széria. bruttó XL* XLT 2.2TDCi 160LE 4x4 M6. Limited. WildTrak 2015.75ös modellév Érvényes: 2015. szeptember 14i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos * 2.2TDCi 130LE 4x4 M6 6 175 000 Ft 7 842 250 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4 M6 6 410 000 Ft 8 140 700 Ft 2.2TDCi 160LE 4x4

Részletesebben

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól*

Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Fiat Doblò Panoráma 3 420 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár Akciós ár Akciós ár Fiat Top finanszírozással** Doblò Panoráma Active 1.4 70/95 4 100 000 3 620 000 3 420 000 Doblò Panoráma

Részletesebben

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó

Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó Suzuki Grand Vitara Felszereltség 5 ajtó A gyártó bármikor megváltoztathatja a műszaki adatokat, a felszereltséget, az opciókat, az árakat és a színeket, ezért pontosabb felvilágosítás érdekében kérjük,

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Ha a sportos stílusú Yamaha NMAX 125 robogót vezeted, a mindennapi ingázások elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a városi robogót kifejezetten úgy

Részletesebben

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről.

Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Összefoglalás Gratulálunk az új Mazda CX-5 összeállításához! Íme, egy összefoglaló az alapjellemzőkről és az Ön által kiválasztott kiegészítőkről. Mazda CX5 12,606,900.00HUF Külső tulajdonságok Dátum 2019.

Részletesebben

Fiat Doblò Cargo árlista

Fiat Doblò Cargo árlista Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.0 zárt furgon

Részletesebben

Dacia Techroad limitált széria

Dacia Techroad limitált széria Dacia Techroad limitált széria Techroad limitált széria Tedd élménnyé és kalanddá a mindennapokat! A Dacia termékcsalád szinte minden modelljén elérhető Techroad limitált széria éppen ezért született:

Részletesebben

Vágyj arra, amire szükséged van

Vágyj arra, amire szükséged van Vágyj arra, amire szükséged van Mindannyian próbáljuk egyensúlyban tartani a munkánkat és a szabadidőnket. A X-MAX 300 pedig képes könnyebbé, egyszerűbbé és élvezetesebbé tenni minden napot. A motorkerékpár

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 2605050/215, Fax: 2624736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 2818000/215, Fax: 2812981 1112 Budapest Budaörsi út

Részletesebben

A megújult. Hyundai i40

A megújult. Hyundai i40 A megújult Hyundai i40 Harmonikus és kifinomult formaterv: íme a megújult i40. A megújult i40 első pillantásra is kiegyensúlyozott eleganciát sugároz, amelyet a karosszéria lendületes vonalaiba beleolvadó,

Részletesebben

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól*

Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Fiat 500L klímával 3 990 000 Ft-tól* Modell Teljesítmény (kw/le) Bruttó eladási ár 500L 1.4 16V Pop 70/95 4 400 000 500L 1.4 16V PopStar 70/95 4 850 000 500L PopStar 62/85 5 600 000 500L 0.9 TwinAir T

Részletesebben

MÛSZAKI ADATOK MOTOROK MÉRETEK. Mindig új utakon HAJTÁSLÁNC

MÛSZAKI ADATOK MOTOROK MÉRETEK. Mindig új utakon HAJTÁSLÁNC MÛSZAKI ADATOK MOTOROK 2.0 DOHC CVVT 2.0 CRDi Típus 1.6 DOHC CVVT (egyedi megrendelésre) (növelt teljesítményû) (normál teljesítményû) (egyedi megrendelésre) Hengerûrtartalom (cm 3 ) 1591 1975 1582 1582

Részletesebben

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality

3 év Honda Assistance szolgáltatás* / 8 év Honda Premium Quality Érvényes 2014.12.23.-tól visszavonásig CIVIC 1.8 TOURER COMFORT 1 AT 1 ADAS 6MT 1 ADAS AT FK271FEKGLV FK273FEKGLV FK283FEKGLV FK27FESKGC FK28FESKGC Hengerűrtartalom (cm3) 1798 1798 1798 1798 1798 Max.

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve.

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve. Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve. Az NMAX 155 azt az élvezetes vezetést és mozgékonyságot nyújtja, ami egy könnyű robogótól elvárható ezek mellett extra előny a jobb gyorsulás és a magasabb végsebesség,

Részletesebben

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft

2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 040 000 Ft 7 670 800 Ft XLT 2.2 TDCi 150LE 4x4 M6 6 760 000 Ft 8 585 200 Ft Árlista 2015.25-ös modellév Érvényes: 2015. január 23-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! 2015/01 Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó XL 2.2 TDCi 125LE 4x4 M6 5 900 000 Ft 7 493 000 Ft 2.2

Részletesebben

Dupla kabinos nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6. Motor

Dupla kabinos nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6. Motor FORD Ranger 2015ös modellév Érvényes: 2014. szeptember 2ai gyártástól Széria Motor Dupla kabinos nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 750 000 Ft 7 302 500 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 5 890 000 Ft 7 480 300

Részletesebben

FORD Ranger. 1 / 6. Dupla kabinos Széria. Motor nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited*

FORD Ranger.  1 / 6. Dupla kabinos Széria. Motor nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited* FORD Ranger Dupla kabinos Széria Motor nettó bruttó 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 750 000 Ft 7 302 500 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 5 890 000 Ft 7 480 300 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 590 000 Ft 8 369 300 Ft 2.2TDCi

Részletesebben

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól*

Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin Limited már 3 490 000 Ft-tól* Renault FLUENCE A valódi limuzin LISTAÁR Motor Business Limited Intens 1,6 16V 115 4 120 000 4 220 000 4 590 000 dci 95 4 670 000 dci 110

Részletesebben

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért!

Hyundai i es limitált szériák akár már Forintért! Hyundai i30 2019-es limitált szériák akár már 5 059 000 Forintért! Karosszéria / váltó Teljesítmény Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár Family - kizárólag a készlet erejéig 1.4 MPi 5 ajtós / M/T 100 LE

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁR ÉS FEZERELTSÉG LISTA CRUZE STATION WAGON 2013 JANUÁR MY13 ÁRAK FEZERELTSÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 + 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130 LE

Részletesebben

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész

Műszaki leírás/adatlap. 2. rész Műszaki leírás/adatlap Adásvételi szerződés keretében személygépjármű beszerzés az Országos Vízügyi Főigazgatóság részére tárgyú közbeszerzési eljárás 2. rész 2 db egyterű 1. kategóriába tartozó, 80-129

Részletesebben

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve

Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Yamaha NMAX. Mindennapi élet mellékelve Ha az új, sportos stílusú Yamaha NMAX robogót vezeted, a mindennapi ingázások elviselendő dologból élvezetes eseménnyé válnak. Ezt a városi robogót kifejezetten

Részletesebben

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig!

Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár Forintért! A készlet erejéig! Hyundai i20 GO! limitált széria, gazdag felszereltséggel akár 3 899 000 Forintért! A készlet erejéig! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény GO! (limitált széria, a készlet erejéig) 1.25 HP 5 ajtós

Részletesebben

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával!

Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Új Hyundai H350 3 év kilométerkorlátozás nélküli garanciával! Karosszéria Teljesítmény / Hajtás Listaár (nettó) Listaár (bruttó) ECO 2.5 CRDi LP 5,7m Alváz (CAB) 150 LE / Hátsókerék 6 299 000 7 999 730

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.2 351.24J.2 351.24M.2 351.24T.2 351.24V.2 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS ÁR ÉS FEZERESÉG LISTA AVEO 5 AJTÓS MY13 JÚLIUS 2013 ÁRAK FEZERESÉGI SZINT CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.2 benzin 1.2 benzin 1.3 dízel 137 g/km 99 g/km 3 150 000 Ft 3 290 000 Ft

Részletesebben

lehetőség D'elight

lehetőség D'elight Alacsony üzemanyagfogyasztás, számtalan lehetőség A stílusos új robogót úgy tervezték, hogy minden utat könnyebbé, gyorsabbá és jóval gazdaságosabbá tegyen. Ennek a gazdaságos városi robogónak a vezetését

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért!

Megújult Hyundai i20 akár már Forintért! Megújult Hyundai i20 akár már 3 149 000 Forintért! Karosszéria Teljesítmény Listaár Kedvezmény Entry 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75 LE 3 749 000 600 000 Kedvezményes ár 3 149 000 Life 1.25 LP 5 ajtós / M/T 75

Részletesebben

HONDA PCX125-2017. Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18.

HONDA PCX125-2017. Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18. HONDA PCX125-2017 Sajtóközlemény kiadásának dátuma: 2016. május 18. A modellfrissítés főbb elemei: Európa kedvenc robogója immáron az EURO4-es környezetvédelmi előírásoknak is megfelel, így a 2016-os évtől

Részletesebben

FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos Széria. Motor nettó. bruttó. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited*

FORD Ranger. www.ford.hu 1 / 5. Dupla kabinos Széria. Motor nettó. bruttó. XLT 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. Limited* Dupla kabinos Széria Motor 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 700 000 Ft 7 239 000 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 5 840 000 Ft 7 416 800 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 540 000 Ft 8 305 800 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 7 130 000

Részletesebben

Motor/Felszereltség lista

Motor/Felszereltség lista Motor/Felszereltség lista 1 Benzin Motor 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.4 TWINPORT ECOTEC 66 kw/90 LE 1.8 ECOTEC 92 kw/125 LE TwinTop Váltómű 5fokozatú kézi 4 657 000 4 877 000 5fokozatú Easytronic

Részletesebben

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000

Renault Twingo LISTAÁR 5GARANCIA. SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000. TCe 90 3 550 000 Renault Twingo LISTAÁR Motor Life zen intens SCe 70 2 640 000 2 900 000 3 250 000 TCe 90 3 550 000 Az ajánlat 2015.10.01-től visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes. ÉV 5GARANCIA RENAULT twingo

Részletesebben

+ megtakarítás + technológia + teherbírás

+ megtakarítás + technológia + teherbírás ÚJ DOBLÒ CARGO MOST MÉG TÖBB LEHETőSÉG A VÁLLALKOZÁSÁBAN Nagyobb méret, fejlettebb technológia, gazdaságosabb üzemeltetés. Ez az Új Doblò Cargo. A maximális teljesítmény és funkcionalitás jegyében tervezték,

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új 1.4 16V 263.111.0 zárt furgon benzin 1368 70/95 127

Részletesebben

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft

Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop Ft FIESTA VIGNALE 2018-as modellév - 2017/4. Érvényes: 2017. október 1-i gyártástól A változtatás jogát fenntartjuk! Felszereltség Motor 5 ajtós 1.0l EcoBoost (100LE) A6 Euro6 - Start/Stop 5 950 000 Ft 1.0l

Részletesebben

Motor. 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 7 425 000 Ft 9 429 750 Ft Limited*

Motor. 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 6 835 000 Ft 8 680 450 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6. 7 425 000 Ft 9 429 750 Ft Limited* 2015.25ös modellév Érvényes: 2015. május 1i gyártástól Széria Motor Dupla kabinos 2.2TDCi 125LE 4x4 M6 5 975 000 Ft 7 588 250 Ft 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6 115 000 Ft 7 766 050 Ft T 2.2TDCi 150LE 4x4 M6 6

Részletesebben

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig!

Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Fiat Fiorino E5+ árlista A Készlet erejéig! Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes) CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Természetjáró modell

Természetjáró modell plusz egy dimenzió Kategóriák felett Olyan korban élünk, amelyben minden perc számít. Mindenhol. Az utazás sem kivétel. A Suzuki SX4 a gyors, hétköznapi utazást dinamikus, kirobbanó teljesítménnyel képes

Részletesebben

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT

SZÖVETEK KORMÁNYKERÉK POLÍROZOTT FEKETE KERETTEL POLÍROZOTT FEKETE KÖZÉPSŐ KERETEK HÁTULRÓL MEGVILÁGÍTOTT MŰSZERCSOPORT Új Qubo Qubo Újdonságok KÜLSŐ STÍLUS BELSŐ STÍLUS ELSŐ LÖKHÁRÍTÓ CSOMAGTÉRAJTÓ 15" MÉRETŰ KERÉKAGY SAPKÁK GYÉMÁNTHATÁSÚ, BARNÍTOTT 15" MÉRETŰ KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSÁK FEKETE CSÍKOK A TETŐN (HA NINCS TETŐSÍN)

Részletesebben

Új generációs. Hyundai i20

Új generációs. Hyundai i20 Új generációs Hyundai i20 1 Stílusos külső. Tágas belső. Ugitia sectur accaerio. Kifinomult harmónia. You re looking at the city car that brings new levels of style and sophistication to the city streets.

Részletesebben

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend

Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD Ft Trend Új Ford EcoSport 2018-as modellév - 2017/2. Felszereltség Motor Listaár 1.0l EcoBoost (125LE) M6 EURO6 FWD 5 255 000 Ft Trend 1.0l EcoBoost (125LE) A6 EURO6 FWD 6 105 000 Ft 1.5l TDCi (100LE) M6 EURO6

Részletesebben

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista

ÚJ Fiat Fullback E6 árlista A készlet erejéig! Verzió incom Opció Kivitel ebességváltó Hengerûrtart. Teljesítmény Nyomaték Terhelhetôség Tengelytáv Nettó ár Bruttó ár cm 3 kw/le Nm kg mm Ft Ft Új Fullback 2.4D 150 & X 4x4 MT6 Podium+

Részletesebben

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés

Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés Petrányi - Autó Kft. Hivatalos Ford márkakereskedés 1106 Budapest, Kerepesi út 105. Tel.: 260-5050/215, Fax: 262-4736 1195 Budapest, Üllői út 309. Tel.: 281-8000/215, Fax: 281-2981 1112 Budapest Budaörsi

Részletesebben

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év

GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év Ú J www.fi at.hu GARANCIA ÉS ASSISTANCE 5 év garancia 100 000 km-ig Minden Fiat személygépkocsihoz 2 év, futásteljesítménytől független gyártói, és +3 év, vagy maximum 100.000 km-ig érvényes kiterjesztett,

Részletesebben

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.)

Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár. 1PW2C5L9Q651A0C0 1PW2C5LLN651A0C0 (dec.) GT ALLURE ACTIVE ACCESS Az EURO 5-ös motorok csak 2015. júniusi gyártásig, illetve a készlet erejéig rendelhetők! Felszereltség Motor Teljesítmény Típuskód Listaár Kedvezmény Kedvezményes ár 1.6 VTi 2TR

Részletesebben

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016

PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI ÁR ÉS FELSZERELTSÉGI LISTA 2016 PROACE COMBI BRUTTÓ ÁR (Ft). Gyártási év: 2016 Az árlista augusztus 8-tól megrendelt autókra érvényes. KOMPAKT COMBI 1,6 D-4D 95 5 M/T 7 517 500 1,6 D-4D 115

Részletesebben

Fiat Punto Van E5+ árlista

Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van E5+ árlista Fiat Punto Van Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION

NISSAN QASHQAI BLACK EDITION NISSAN QASHQAI BLACK EDITION MAGASABBRA TETTÜK A LÉCET. Exkluzív, elegáns, kifinomult: A Nissan a luxus kategóriába emeli többszörösen díjnyertes crossoverét, a kiemelkedő minőségű, limitált darabszámú

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V 1.4 T-Jet MTA Sincom kód: 351.24A.4 351.24J.4 351.24M.4 351.24T.4 351.24V.4 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 70/95 70/95 Üzemanyag benzin

Részletesebben

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista

ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista ÚJ Fiat Doblò Cargo árlista Modell Sincomkód Kivitel Nyomaték Üzemanyag Hengerûrtart. Teljesítmény Teherbírás Tengelytáv cm 3 kw/le Nm kg mm Nettó ár Bruttó ár Új Doblò Cargo 1.4 16V E6 263.11A.1 zárt

Részletesebben

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 5 AJTÓS

ÁR ÉS FELSZERELTSÉG LISTA CRUZE 5 AJTÓS ÁR ÉS LISTA CRUZE 5 AJTÓS MY'13 JANUÁR 2013 ÁRAK CO2- KIBOCSÁTÁS (VEGYES) LISTAÁR KEDVEZMÉNY KAMPÁNYÁR 1.6 benzin 124 LE MT5 3 820 000 Ft 431 000 Ft 3 389 000 Ft 1.6 benzin 124 LE MT5 1.7 dízel 130LE MT6

Részletesebben

Fiat 500L Living árlista

Fiat 500L Living árlista 1.4 16V MTA Sincom kód: 351.24A.0 351.24J.0 351.24M.0 351.24R.0 351.24S.0 Hengerûrtartalom (ccm) 875 1368 1368 1248 1248 Teljesítmény (kw/le) 77/105 70/95 88/120 62/85 62/85 Üzemanyag benzin benzin benzin

Részletesebben

Fiat Fiorino árlista

Fiat Fiorino árlista Fiat FIORINO 75 LE 75 LE E5 75 LE E5 SX Sincom-kód: Kivitel: Hengerûrtartalom (cm 3 ): Teljesítmény (kw/le): Nyomaték (Nm): Üzemanyag: Fogyasztás (l/100 km, városi/városon kívüli/vegyes)* CO 2 -kibocsátás

Részletesebben

Magabiztos kifinomultság

Magabiztos kifinomultság Hyundai Elantra Magabiztos kifinomultság Az Elantra minden részlete az impozáns hűtőmaszktól a széles, magabiztos kiállásig nagyvárosias önbizalomról és magas fokú kifinomultságról tanúskodik. Az autó

Részletesebben