Tetõtéri ablakok. Billenõ tetõtéri ablakok. GGL jelû tetõtéri ablak. * A legnépszerûbb ablaktípus. * Háromrétegû lakkal felületkezelt

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Tetõtéri ablakok. Billenõ tetõtéri ablakok. GGL jelû tetõtéri ablak. * A legnépszerûbb ablaktípus. * Háromrétegû lakkal felületkezelt"

Átírás

1 Billenõ tetõtéri ablakok GGL jelû tetõtéri ablak * A legnépszerûbb ablaktípus * Háromrétegû lakkal felületkezelt * Elektromos távmûködtetõvel utólag is felszerelhetõ Billenõ fa tetõtéri ablak kétállású, szellõztethetõ zárszerkezettel A legkeresettebb és a világon a legelterjedtebb, rendkívül széles méretválasztékban kapható tetõtéri ablak, melyet minden tetõtéri helyiségbe: lakótérbe, iskolába, munkahelyre is ajánlunk. Az ablak kilincse az ablakszárny felsõ részén található, így kényelmesen és könnyen, hajlongás nélkül mûködtethetõ. Ha ezt a típust választjuk, lehetõség van arra, hogy az ablak alá bútorokat helyezzünk úgy, hogy az ablak mûködtetése a bútorok ellenére is akadálytalan marad. Az ablak szárnya teljesen átfordítható, ami lehetõvé teszi, hogy a külsõ üvegfelületet könnyen és biztonságosan tisztítsuk. Az ablakszárny egy retesz segítségével két állásban rögzíthetõ; ablaktisztítás esetén használatával mindkét kéz szabad marad, szellõzõállásban pedig az ablakszárny még akár erõs szél esetén is biztonságosan rögzítve van. Ez a rögzítési mód védelmet jelenthet akkor is, ha a családban kisgyermekek vannak. A kétállású zárszerkezet segítségével a helyiség akkor is hatékonyan szellõztethetõ, amikor az ablak zárva van. A folyamatos friss levegõ utánpótlás az idõjárási viszonyoktól függetlenül állandóan biztosított lehet. Egy mosható filter megakadályozza, hogy por, hó és rovarok jussanak be a szellõzõnyíláson keresztül a tetõtérbe. Valamennyi VELUX tetõtéri ablak északi fenyõbõl készül, a GGL típusú VELUX tetõtéri ablakok három rétegben lakkozott felületkezeléssel felületkezeléssel kerülnek forgalomba. Kétféle hõszigetelõ üvegezéssel (--59-es és --73-as) és réz, titáncink és elõpatinázott cink borítással is kaphatók.

2 Billenõ tetõtéri ablakok GGU jelû tetõtéri ablak * Felsõ, kétállású nyitószerkezet * Fehérre festett poliuretán bevonat * Karbantartást nem igényel Billenõ poliuretán tetõtéri ablak kétállású, szellõztethetõ zárszerkezettel A lakás bármilyen helyiségébe ajánljuk. Színe fehér, a poliuretán bevonat karbantartást nem igényel. A nedvességnek ellenálló felülete miatt magas páratartalmú helyiségekbe (pl. konyha, fürdõszoba) mindenképpen ezt a típust javasoljuk. Figyelem! Csoportos beépítését kizárólag poliuretán borítású típusokkal (GPU, GGU INTEGRA, GIU) ajánljuk. Az ablak kilincse az ablakszárny felsõ részén található, így kényelmesen és könnyen, hajlongás nélkül mûködtethetõ. Ha ezt a típust választjuk, lehetõség van arra, hogy az ablak alá bútorokat helyezzünk úgy, hogy az ablak mûködtetése a bútorok ellenére is akadálytalan marad. Az ablak szárnya teljesen átfordítható, ami lehetõvé teszi, hogy a külsõ üvegfelületet könnyen és biztonságosan tisztítsuk. Az ablakszárny egy retesz segítségével két állásban rögzíthetõ; ablaktisztítás esetén használatával mindkét kéz szabad marad, szellõzõállásban pedig az ablakszárny még akár erõs szél esetén is biztonságosan rögzítve van. Ez a rögzítési mód védelmet jelenthet akkor is, ha a családban kisgyermekek vannak. A kétállású zárszerkezet segítségével a helyiség akkor is hatékonyan szellõztethetõ, amikor az ablak zárva van. A folyamatos friss levegõ utánpótlás az idõjárási viszonyoktól függetlenül állandóan biztosított lehet. Egy mosható filter megakadályozza, hogy por, hó és rovarok jussanak be a szellõzõnyíláson keresztül a tetõtérbe. A tok és a szárny anyaga rétegelt lemezbõl préselt és ragasztott fabetét, melyet egybeöntött fehér poliuretán bevonat fed. Kétféle hõszigetelõ üvegezéssel (--59-es és --73-as), ill. réz, titáncink és elõpatinázott cink borítással is kaphatók.

3 Billenõ tetõtéri ablakok GGL INTEGRA * Rendelkezik a GGL minden elõnyös tulajdonságával * Programozható szellõzés * Esõérzékelõ * Egyéni programozási lehetõség * Állapotkijelzõ a távirányítón * A beépítés rendkívül egyszerû, azonnal az elektromos hálózatra csatlakoztatható Elektromosan mûködtetett billenõ fa tetõtéri ablak Ideális választás amennyiben teljes körû kényelemre vágyik, ill. magasra történõ beépítés esetén. Alkalmazását magas páratartalmú helyiségekben (pl. uszoda, fürdõszoba) nem ajánljuk. GGU típusban is kapható. Az GGL INTEGRA rendelkezik GGL típusú ablakok valamennyi tulajdonságával (anyag, felületkezelés, záródás, üvegezés, tisztíthatóság). Beépítés után gyorsan az elektromos hálózatra csatlakoztatható, mert a mûködéshez szükséges valamennyi kiegészítõt tartalmazza. Akár több ablak is mûködtethetõ ugyanazzal a távirányítóval. A távirányító a megszokott módon vagy a falra felszerelve is használható. A 20 cm-re nyiló ablakszárny hatékony szellõzést biztosít, és az ablak akkor is nyitva maradhat, ha nincs otthon senki, mivel az esõérzékelõ váratlan zápor esetén bezárja az ablakot. A szellõzõnyílás azonban nyitva marad, így a teljes biztonság mellett is friss levegõ jut a lakásba. A kellemesebb belsõ klíma kialakításában nagy segítséget jelent, hogy a szellõztetés akár naponta többször is elõre programozható. Valamennyi VELUX tetõtéri ablak északi fenyõbõl készül, háromrétegû lakkozással kerül forgalomba. A GGL INTEGRA típusú VELUX tetõtéri ablakok biztonsági, extra hõszigetelõ üvegezéssel, réz, titáncink és elõpatinázott cink borítással is kaphatók. Elektromos VELUX árnyékolók egyszerûen felszerelhetõk, a távmûködtetõ rendszerhez csatlakoztathatók, és az ablak távirányítójával mûködtethetõk.

4 Billenõ tetõtéri ablakok GGU INTEGRA * Rendelkezik a GGU minden elõnyös tulajdonságával * Programozható szellõzés * Esõérzékelõ * Egyéni programozási lehetõség * Állapotkijelzõ a távirányítón * A beépítés rendkívül egyszerû, azonnal az elektromos hálózatra csatlakoztatható Elektromosan mûködtetett billenõ poliuretán tetõtéri ablak Ideális választás amennyiben teljes körû kényelemre vágyik, ill. magasra történõ beépítés esetén. Alkalmazását magas páratartalmú helyiségekben (pl. uszoda, fürdõszoba) nem ajánljuk. GGL típusban is kapható. A GGU INTEGRA rendelkezik a GGU típusú ablakok valamennyi tulajdonságával (anyag, felületkezelés, záródás, üvegezés, tisztíthatóság). Beépítés után gyorsan az elektromos hálózatra csatlakoztatható, mert a mûködéshez szükséges valamennyi kiegészítõt tartalmazza. Akár több ablak is mûködtethetõ ugyanazzal a távirányítóval. A távirányító a megszokott módon vagy a falra felszerelve is használható. A 20 cm-re nyiló ablakszárny hatékony szellõzést biztosít, és az ablak akkor is nyitva maradhat, ha nincs otthon senki, mivel az esõérzékelõ váratlan zápor esetén bezárja az ablakot. A szellõzõnyílás azonban nyitva marad, így a teljes biztonság mellett is friss levegõ jut a lakásba. A kellemesebb belsõ klíma kialakításában nagy segítséget jelent, hogy a szellõztetés akár naponta többször is elõre programozható. Elektromos VELUX árnyékolók egyszerûen felszerelhetõk, a távmûködtetõ rendszerhez csatlakoztathatók, és az ablak távirányítójával mûködtethetõk. A tok és a szárny anyaga rétegelt lemezbõl préselt és ragasztott fabetét, melyet egybeöntött fehér poliuretán bevonat fed. Extra hõszigetelõ üvegezéssel, ill. réz, titáncink és elõpatinázott cink borítással is kaphatók.

5 Billenõ tetõtéri ablakok GZL * Kétrétegû lakkal felületkezelt * Elektromosan nem mûködtethetõ Billenõ fa tetõtéri ablak A GZL típus a lakás bármilyen helyiségébe ideális választás. A GZL B típust, mely alsó kilinccsel nyitható, abban az esetben ajánljuk, amikor a magas térdfal nem teszi lehetõvé az ablak beépítését megfelelõ magasságban, ezekben az esetekben a tetõtéri ablak egy alapvetõ funkcióját (a kilátás biztosítását) elveszti. A GZL típus kilincse az ablakszárny felsõ részén található, így kényelmesen és könnyen, hajlongás nélkül mûködtethetõ. Ha ezt a típust választjuk, lehetõség van arra, hogy az ablak alá bútorokat helyezzünk úgy, hogy az ablak mûködtetése a bútorok ellenére is akadálytalan marad. A GZL B típus kilincse az ablakszárny alsó részén található, így a magasabban beépített ablakok mûködtetése is megoldható távmûködtetés nélkül. Azt azonban érdemes figyelembe venni, hogy az alsó kilinccsel ellátott ablak esetén elõfordulhat, hogy a nyitott ablakot nem tudjuk becsukni, mert nem érjük el a kilincset. Ha az ablak olyan magasra kerül, hogy az alsó kilincs mûködtetése kényelmes, akkor valószínûleg elveszítjük a tetõtéri ablak alapvetõ tulajdonságát, a kilátás biztosítását. Az ablak szárnya mindkét változat esetén teljesen átfordítható, ami lehetõvé teszi, hogy a külsõ üvegfelületet könnyen és biztonságosan tisztítsuk. Az ablakszárny egy retesz segítségével két állásban rögzíthetõ; ablaktisztítás esetén használatával mindkét kéz szabad marad, szellõzõállásban pedig az ablakszárny még akár erõs szél esetén is biztonságosan rögzítve van. Ez a rögzítési mód védelmet jelenthet akkor is, ha a családban kisgyermekek vannak. Az ablakszárnyba épített résszellõzõ segítségével szabályozható a bejutó friss levegõ mennyisége. Valamennyi VELUX tetõtéri ablak északi fenyõbõl készül, a GZL és a GZL B típusú VELUX tetõtéri ablakok hõszigetelõ üvegezéssel és alapimpregnálás után két rétegben lakkozott felületkezeléssel kerülnek forgalomba.

6 Felnyíló tetõtéri ablakok GPL * Manuális mûködtetés * Háromrétegû lakkal felületkezelt Felnyíló-billenõ fa tetõtéri ablak Elsõsorban olyan helyiségekre ajánljuk, ahol a panoráma élvezete kiemelkedõ jelentõséggel bír. Az ablak kinyitásakor az ablakszárny kikerül a látómezõbõl, így akadálymentes kilátás válik lehetõvé. Az ablak a felsõ kilinccsel a középsõ tengely mentén is nyitható. Felülvilágítóként nem javasoljuk! A GPL típusú tetõtéri ablak szárnya a felsõ tengelye mentén 45 fokos szögig felfelékifelé nyílik, ezzel a tágasság érzetét kelti és a szabad kilátást biztosítja. Ideális választás az alacsony hajlásszögû tetõtéri helyiségekbe. Az ablakszárny alsó és felsõ részén is található kilincs. Az alsóval nyitható az ablak a felsõ tengely mentén, a felsõ pedig az ablak szárnyának átfordítását teszi lehetõvé, így a külsõ üvegfelület könnyen és biztonságosan tisztítható. Az ablakszárny egy retesz segítségével tisztítóállásban rögzíthetõ, így mindkét kéz szabadon használható marad hasonlóan a GZL és a GGL típusú tetõtéri ablakokhoz. A felsõ kilincs kétállású zárszerkezete segítségével a helyiség akkor is hatékonyan szellõztethetõ, amikor az ablak zárva van. A folyamatos friss levegõ utánpótlás az idõjárási viszonyoktól függetlenül állandóan biztosított lehet. Egy mosható filter megakadályozza, hogy por, hó és rovarok jussanak be a szellõzõnyíláson keresztül a tetõtérbe. Valamennyi VELUX tetõtéri ablak északi fenyõbõl készül, a GPL típusú VELUX tetõtéri ablakok háromrétegû lakkal felületkezelve kerülnek forgalomba. Kétféle hõszigetelõ üvegezéssel (--59-es és --73-as), és réz, titáncink és elõpatinázott cink borítással is kaphatók.

7 Felnyíló tetõtéri ablakok GPU * Manuális mûködtetés * Fehérre festett poliuretán bevonat * Ideális magas páratartalmú helyégekbe * Felülete könnyen tisztítható Felnyíló-billenõ poliuretán tetõtéri ablak Elsõsorban olyan helyiségekre ajánljuk, ahol a panoráma élvezete kiemelkedõ jelentõséggel bír. Az ablak kinyitásakor az ablakszárny kikerül a látómezõbõl, így akadálymentes kilátás válik lehetõvé. Az ablak a felsõ kilinccsel a középsõ tengely mentén is nyitható. Felülvilágítóként nem javasoljuk! A GPU típusú tetõtéri ablak szárnya a felsõ tengelye mentén 45 fokos szögig felfelékifelé nyílik, ezzel a tágasság érzetét kelti és a szabad kilátást biztosítja. Ideális választás az alacsony hajlásszögû tetõtéri helyiségekbe. Az ablakszárny alsó és felsõ részén is található kilincs. Az alsóval nyitható az ablak a felsõ tengely mentén, a felsõ pedig az ablak szárnyának átfordítását teszi lehetõvé, így a külsõ üvegfelület könnyen és biztonságosan tisztítható. Az ablakszárny egy retesz segítségével tisztítóállásban rögzíthetõ, így mindkét kéz szabadon használható marad hasonlóan a GGU típusú tetõtéri ablakokhoz. A felsõ kilincs kétállású zárszerkezete segítségével a helyiség akkor is hatékonyan szellõztethetõ, amikor az ablak zárva van. A folyamatos friss levegõ utánpótlás az idõjárási viszonyoktól függetlenül állandóan biztosított lehet. Egy mosható filter megakadályozza, hogy por, hó és rovarok jussanak be a szellõzõnyíláson keresztül a tetõtérbe. A tok és a szárny anyaga rétegelt lemezbõl préselt és ragasztott fabetét, melyet egybeöntött fehér poliuretán bevonat fed. Kétféle hõszigetelõ üvegezéssel (--59-es és --73-as), és réz, titáncink és elõpatinázott cink borítással is kaphatók.

8 Tetõtéri ablak alá építhetõ kiegészítõ ablakok GIU * Fix poliuretán borrítású ablak, mellyel a tetõtéri abalkok tetõ síkjában lefelé bõvíthetõk * Kizárólag nyitható ablak alá építhetõ be (pl. GGU, GPU) * Elsõsorban térdfal nélküli tetõterekbe javasoljuk GIU fix poliuretán tetõtéri ablak a jobb kilátásért Nem nyitható, fix tetõtéri ablak, mellyel tetõtéri ablakok a tetõ síkjában lefelé bõvíthetõk. Beépítését minden esetben nyitható poliuretán ablak (GGU, GPU) alá javasoljuk, elsõsorban térdfal nélküli tetõterekbe. Figyelem! Ez a típus önmagában nem építhetõ be! 3 méretben kapható. Egyedülálló, karbantartást nem igénylõ, karcmentes, fehér színû poliuretán felületû. Vetemedésmentes szerkezet, mert a tok és a szárny a poliuretán borítás alatt rétegelt lemezbõl préselt, ragasztott eljárással készül. Szinte akadálytalan kilátást és kimagaslóan esztétikus megjelenést biztosít a két közvetlenül egymás alá épített tokszerkezet. Kiemelkedõ hõszigetelõ hatás az extra üvegezésnek köszönhetõen. Maximális biztonságot nyújt üvegtörés esetén is a rétegragasztott belsõ üvegfelület. Könnyen felszerelhetõ VELUX árnyékolók az elõre felszerelt tartóknak köszönhetõen.

9 Tetõtéri ablak alá építhetõ kiegészítõ ablakok GIL * Fix fa ablak, mellyel a tetõtéri abalkok tetõ síkjában lefelé bõvíthetõk * Kizárólag nyitható ablak alá építhetõ be (pl. GGL, GPL) * Elsõsorban térdfal nélküli tetõterekbe javasoljuk * CABRIO tetõerkély mellé GPL ablakkal összeépítve javasoljuk! GIL fix fa tetõtéri ablak a jobb kilátásért Nem nyitható, fix tetõtéri ablak, mellyel tetõtéri ablakok a tetõ síkjában lefelé bõvíthetõk. Beépítését minden esetben nyitható ablak (GGL, GPL) alá javasoljuk, elsõsorban térdfal nélküli tetõterekbe. Figyelem! Ez a típus önmagában nem építhetõ be! 4 méretben kapható. Tartós és esztétikus fafelülettel kapható, mely a gombaölõszerrel történt kezelés után 3 rétegben lakkozott, Vetemedésmentes szerkezet, mert a tok és a szárny rétegragasztott eljárással készül. Szinte akadálytalan kilátást és kimagaslóan esztétikus megjelenést biztosít a két közvetlenül egymás alá épített tokszerkezet. Kiemelkedõ hõszigetelõ hatás az extra üvegezésnek köszönhetõen. Maximális biztonságot nyújt üvegtörés esetén is a rétegragasztott belsõ üvegfelület.

10 Tetõtéri ablak alá építhetõ kiegészítõ ablakok Térdfalablak * VELUX tetõtéri ablak alá, térdfalba beépíthetõ függõleges ablakelem tetõhajlás esetén * Felsõ kilincs segítségével az alsó tengely mentén buktatható * 60 és 95 cm magas változatban vásrolható meg * Lakkozott kivitelben, --73-as üvegezéssel kapható. Térdfalba építhetõ fa ablak a jobb kilátásért A térdfalablak tetszetõs kiegészítõ elem, segítségével a tetõtéri ablakok lefelé bõvíthetõk. A lakókörnyezet látványának zavartalan élvezetét kínálja, elsõsorban nappaliba, étkezõbe, hálószobába ajánljuk. Függõleges helyzetben, térdfalba építhetõ be GZL, GGL vagy GPL típusú tetõtéri ablak alá. 8 méretben kapható. Tartós és esztétikus fafelület, mely a gombaölõszerrel történt kezelés után 3 rétegben lakkozott. Vetemedésmentes szerkezet, mert a tok és a szárny rétegragasztott eljárással készül. Tökéletes záródás, könnyû mûködtetés az ablakszárny felsõ részén elhelyezkedõ kilinccsel. Könnyû kezelhetõséget és tisztíthatóságot biztosít a lakótérbe benyitható ablakszárny. Hatékony szellõzés lehetséges a kilincs szellõzõállásán keresztül. Kiemelkedõ hõszigetelõ hatás az extra üvegezésnek és az ütközéssel záródó ablakszerkezetnek köszönhetõen. Maximális biztonságot nyújt üvegtörés esetén is a rétegragasztott belsõ üvegfelület. GZL ablak alá történõ beépítéskor ZZZ 193 jelû kiegészítõ szükséges. Könnyen felszerelhetõ VELUX árnyékolók az elõre elhelyezett tartóknak köszönhetõen.

11 TM GDL CABRIO - a tetõerkély GDL CABRIO - A világon egyedülálló tetõerkély A luxus érzetét kelti az akadálytalanul beáramló fény, a padlótól a mennyezetig terjedõ kilátás és utolérhetetlen hangulatot kölcsönöz a tetõtérnek a világon egyedülálló mûszaki megoldású és megjelenésû tetõerkély. Elsõsorban nappaliban és hálószobában ajánljuk. Kizárólag térdfal nélküli tetõterekben építhetõ be! Panoráma-kilátás az alsó kilinccsel 45 -ig felfelé-kifelé nyíló ablakszárny segítségével. 1 méretben (94 x 252 cm) kapható. Az alsó elem erkélyszerûen nyitható, oldalsó rácsa automatikusan lenyílik és csukódik. Tartós és esztétikus fafelülettel kapható, mely a gombaölõszerrel történt kezelés után 3 rétegben lakkozott. Vetemedésmentes szerkezet, mert a tok és a szárny rétegragasztott eljárással készül. Tökéletes záródás, könnyû mûködtetés a több ponton záródó kilinccsel. Könnyû kezelhetõséget és tisztíthatóságot biztosít a felsõ elem esetén teljesen átfordítható ablakszárny, mely a felsõ kilincs segítségével mûködtethetõ. A külsõ üvegfelület biztonságosan tisztítható a szárny rögzítésével. Hatékony szellõzés biztosítható a kétállású kilincs és a szellõzõnyílás segítségével. Kiemelkedõ hõszigetelõ hatás a választható üvegezésnek és az ütközéssel záródó ablakszerkezetnek köszönhetõen. Kiváló légzárás és jobb hanggátlás a szárnyon körbefutó extra gumitömítéssel. Maximális biztonságot nyújt az alsó elem üvegtörése esetén is a ragasztott belsõ üvegfelület. Könnyen felszerelhetõ VELUX árnyékolók az elõre elhelyezett tartóknak köszönhetõen.

12 Tetõkijárat, tetõkibúvók GVT tetõkibúvó A GVT típusú tetõkibúvó olyan tetõterekhez ajánlott, ahol nincsenek lakás céljára kialakított helyiségek, ám a tetõtér hõszigetelve van. A tetõkibúvó lehetõvé teszi a tetõre való egyszerû kijutást ill. természetes fényt biztosít. A szárny és a tok felületkezelést nem igénylõ fekete poliuteránból készül. A szárny nyitási iránya lehet szabadon állítható, a helyi viszonyoknak megfelelõen lehet jobbos vagy balos. Az ablak szárnya a kilincs segítségével 3 szellõzõállásban rögzíthetõ. A tetõkibúvó egybeépített burkolókerettel készül, így a vízzáró csatlakozás mind sík, mind profilos tetõfedõ anyag esetén biztosított. Lakóhelyiségekre nem alkalmas!

13 Tetõkijárat, tetõkibúvók GXL tetõkijárat Tetõkijárat fûtött tetõterekbe Olyan fûtött, lakott tetõterekbe ajánljuk, ahonnan a tetõre való kijutás más módon nem oldható meg. Csoportosan beépített (118 cm magas tokkülméretû) ablakok mellé is beépíthetõ (kivéve GZL típus). 1 méretben (66 x 11 8 cm) kapható. Tartós és esztétikus fafelület, mely a gombaölõszerrel történt kezelés után 2 rétegben lakkozott. Vetemedésmentes szerkezet, mert a tok és a szárny rétegragasztott eljárással készül. Az oldalra nyitható szárny nyitásiránya tetszés szerint megválasztható. Hatékony szellõzés az ablak zárt állapotában is a szellõzõnyílás segítségével. Kiemelkedõ hõszigetelõ hatás a választható üvegezésnek és az ütközéssel záródó ablakszerkezetnek köszönhetõen. Kiváló légzárás és jobb hanggátlás a szárnyon körbefutó extra gumitömítéssel. Maximális biztonságot nyújt üvegtörés esetén is rétegragasztott belsõ üvegfelület (-- 73-as üveg esetén). Könnyen felszerelhetõ VELUX árnyékolók az elõre elhelyezett tartóknak köszönhetõen. GZL típusú tetõtéri ablakkal nem építhetõ össze.

14 Tetõkibúvó VLT tetõkibúvó A VLT típusú tetõkibúvó olyan tetõterekhez ajánlott, ahol nincsenek lakás céljára kialakított helyiségek és a tetõtér nincs hõszigetelve. A tetõkibúvó lehetõvé teszi a tetõre való egyszerû kijutást ill. természetes fényt biztosít. A szárny és a tok felületkezelést nem igénylõ fekete poliuteránból készül. A szárny felfelé nyílik, a kilincs segítségével 3 szellõzõállásban rögzíthetõ. A tetõkibúvó egybeépített burkolókerettel készül, így a vízzáró csatlakozás mind sík, mind profilos tetõfedõ anyag esetén biztosított. Lakóhelyiségekre nem alkalmas!

Ár- és termékkatalógus. Tetőtéri ablakok Beépítőtermékek Árnyékolók Távműködtetők Napkollektorok. www.velux.hu. Érvényes: 2007. április 10-től VELUX

Ár- és termékkatalógus. Tetőtéri ablakok Beépítőtermékek Árnyékolók Távműködtetők Napkollektorok. www.velux.hu. Érvényes: 2007. április 10-től VELUX Ár- és termékkatalógus Tetőtéri ablakok Beépítőtermékek Árnyékolók Távműködtetők Napkollektorok www.velux.hu Érvényes: 2007. április 10-től VELUX 1 2 VELUX Miért érdemes a VELUX-ot választani? A VELUX

Részletesebben

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás

Premium. VFE kiegészítő térdfalablak, fa. Előnyei. Anyag. Külső borítás 78 VFE kiegészítő térdfalablak, fa Előnyei Kiegészítő térdfalablak a még több fényért: A tetőtéri ablak függőleges meghosszabbítása a térdfallal rendelkező helyiségekben páratlan kilátást hoz létre az

Részletesebben

Premium. Premium. VELUX INTEGRA GGL elektromos tetőtéri ablak. Előnyei. Anyag. Külső borítás

Premium. Premium. VELUX INTEGRA GGL elektromos tetőtéri ablak. Előnyei. Anyag. Külső borítás Premium VELUX INTEGRA elektromos tetőtéri ablak Előnyei Intelligens nyitás-zárás: Automata tetőtéri ablak beépített motorral, esőérzékelővel és VELUX INTEGRA érintőképernyős vezérlővel Elektromos vezérléssel

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció VELUX INTEGRA lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Elektromos felülvilágító lapos tetőkhöz Vezérlőegység vagy távirányító Tokba rejtett ablakmozgató motor

Részletesebben

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció Hajtókarral működtetett CVP lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.15. Termékinformáció Hajtókarral működtetett lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Rúddal működtetett felülvilágító lapos tetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló,

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel 2017.04.03 Termékinformáció fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 2093 síküveggel Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőbe kívül síküveggel Sima, elegáns külső dizájn üvegből

Részletesebben

árkatalógus Érvényes: 2009. július 1-jétől www.velux.hu

árkatalógus Érvényes: 2009. július 1-jétől www.velux.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2009. július 1-jétől www.velux.hu Miért választana mást? 2 VELUX Vezető márka A VELUX több mint 60 évvel ezelőtt elsőként kezdett tetőtéri ablakokat gyártani. Az azóta eltelt

Részletesebben

árkatalógus www.velux.hu Érvényes: 2008. április 1-jétől VELUX

árkatalógus www.velux.hu Érvényes: 2008. április 1-jétől VELUX Termékés árkatalógus www.velux.hu Érvényes: 2008. április 1-jétől VELUX 53 2 VELUX Tradíció és innováció Vezető márka A VELUX több mint 60 évvel ezelőtt elsőként kezdett tetőtéri ablakokat gyártani. Az

Részletesebben

VELUX VFB térdfalablak

VELUX VFB térdfalablak VELUX térdfalablak Nagyobb kilátás mellett növelheti otthona biztonságát a beépített vészkijárati funkcióval is bíró jobbra nyíló bővítőablakkal. Az ablak vészhelyzet esetén jobbra nyitható, és menekülési

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító

Termékinformáció CFP fix lapos tetős felülvilágító 2.0 változat 2015.11.13. Termékinformáció fix lapos tetős felülvilágító Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapos tetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel

Termékinformáció CFP fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel 2018.04.03. Termékinformáció fix felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 1093 íves üveggel Termékjellemzők Íves üvegű, fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőbe Innovatív, ívelt formájú, teljes felületén

Részletesebben

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz

Termékinformáció ISD síküveg VELUX CFP/CVP lapos tetős felülvilágítókhoz 1.0 változat 2015.09.15. Termékinformáció ISD ------ 2093 síküveg VELUX lapos tetős felülvilágítókhoz Termékjellemzők Síküveg VELUX CFP és CVP lapos tetős felülvilágítókhoz Ideális új VELUX lapos tetős

Részletesebben

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CVP hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció hajtókaros felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Hajtókarral működtetett felülvilágító lapostetőkhöz Teleszkópos rúd a könnyű működtetéshez Kopásálló, kiváló minőségű

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP 2018.04.03. Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz Termékleírás Kézi működtetésű tetőkijárat lapostetőkhöz 60 fokos nyitási szög a tetőre való könnyű kijutásért Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC-tok

Részletesebben

árkatalógus Érvényes: 2009. február 2-tól www.velux.hu

árkatalógus Érvényes: 2009. február 2-tól www.velux.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2009. február 2-tól www.velux.hu Miért választana mást? 2 VELUX 2 VELUX Vezető márka A VELUX több mint 60 évvel ezelőtt elsőként kezdett tetőtéri ablakokat gyártani. Az azóta

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP

Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP 1.0-ás változat 2014.10.01. Termékinformáció Tetőkijárat lapostetőkhöz CXP Termékleírás Kézi működtetésű tetőkijárat lapostetőkhöz 60 fokos nyitási szög a tetőre való könnyű kijutásért Kopásálló, kiváló

Részletesebben

árkatalógus www.velux.hu

árkatalógus www.velux.hu Magyarország 1031 Budapest Zsófia u. 1-3. Telefon: (06-1) 436-0601 Telefax: (06-1) 436-0605 velux-h@velux.com www.velux.hu Bemutatóterem: 1031 Budapest Zsófia u. 1-3. Nyitva tartás: hétfő-csütörtök: 8:00

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD síküveggel 2017.04.03 Termékinformáció VELUX INTEGRA nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 2093 síküveggel Termékjellemzők Elektromos felülvilágító lapostetőkhöz kívül síküveggel Tokba rejtett ablakmozgató

Részletesebben

Termékinformáció CSP hő- és füstelvezető felülvilágító lapostetőbe

Termékinformáció CSP hő- és füstelvezető felülvilágító lapostetőbe 2018.04.03. Termékinformáció CSP hő- és füstelvezető felülvilágító lapostetőbe Termékjellemzők Elektromos füstelvezető ablak lapostetőkhöz CE-jelöléssel rendelkezik az EN 12101-2 szabványnak megfelelően

Részletesebben

Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok

Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok 1.0 változat 2014.10.01. Termékinformáció CSP lapos tetős füstelvezető ablakok Termékjellemzők Elektromos füstelvezető ablak lapos tetőkhöz CE-jelöléssel rendelkezik az EN 12101-2:2003 szabványnak megfelelően

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03 Termékinformáció VELUX INTEGRA nyitható felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Elektromos, szellőztethető felülvilágító lapostetőkhöz Nyomógombos távirányító (csomagolás tartalmazza)

Részletesebben

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel

Termékinformáció VELUX INTEGRA CVP nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD íves üveggel 2018.04.03. Termékinformáció VELUX INTEGRA nyitható felülvilágító lapostetőbe kívül ISD ------ 1093 íves üveggel Termékjellemzők Elektromos, szellőztethető felülvilágító lapostetőkhöz kívül íves üveggel

Részletesebben

Termékinformáció CFP fix felülvilágító kupola lapostetőbe

Termékinformáció CFP fix felülvilágító kupola lapostetőbe 2017.04.03. Termékinformáció fix felülvilágító kupola lapostetőbe Termékjellemzők Fix (nem nyitható) felülvilágító lapostetőkhöz Kopásálló, kiváló minőségű fehér PVC tok Energiatakarékos hőszigetelő üvegezés

Részletesebben

Termékinformáció CABRIO GDL tetőerkély

Termékinformáció CABRIO GDL tetőerkély 2017.04.03 Termékinformáció CABRIO GDL tetőerkély Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre festett változatban

Részletesebben

ÚJ Generáció! 2014. április

ÚJ Generáció! 2014. április ÚJ Generáció! 2014. április Modern megjelenés. Nagyfokú kényelem. Kellemes beltéri klíma. Ismerje meg tetőtéri ablakaink Új Generációját! Ha megpillantja az új VELUX tetőtéri ablakok elegáns és harmonikus

Részletesebben

Termékinformáció CABRIO GDL tetőerkély

Termékinformáció CABRIO GDL tetőerkély Edition 1.0 01.01.2015 Termékinformáció CABRIO GDL tetőerkély Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre

Részletesebben

Útmutató régi tetőablakok cseréjéhez

Útmutató régi tetőablakok cseréjéhez www.velux.hu www.tetoablakcsere.hu Útmutató régi tetőablakok cseréjéhez Az útmutatóban szereplő fogyasztói árak 2011. április 1-jétől érvényesek Újítsa meg tetőterét! Tanácsért forduljon a ablakcsere mesterekhez!

Részletesebben

DRL LML TETŐKIJÁRAT LAPOSTETŐHÖZ

DRL LML TETŐKIJÁRAT LAPOSTETŐHÖZ DRL LML TETŐKIJÁRAT LAPOSTETŐHÖZ Az innovatív DRL tetőkibúvó biztonságos és komfortos kijutást biztosít a lapostetőre. Szerkezeti tartóssága és méretválasztéka tökéletes kombinációt nyújt a padlásfeljáró

Részletesebben

Termékinformáció GXU poliuretán bevonatos tetőkijárat

Termékinformáció GXU poliuretán bevonatos tetőkijárat 2018.04.03 Termékinformáció GXU poliuretán bevonatos tetőkijárat Termékleírás Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben A kilincs az ablakszárny oldalán középen található,

Részletesebben

Nem éri meg kevesebbel beérni! árkatalógus. Érvényes: 2013. március 1-jétől

Nem éri meg kevesebbel beérni! árkatalógus. Érvényes: 2013. március 1-jétől Nem éri meg kevesebbel beérni! Termékés árkatalógus Érvényes: 2013. március 1-jétől Mit nyújt Önnek a VELUX márka? 2 TETŐTÉRI ABLAKOK Több mint 70 év kutatás-fejlesztés a tetőn keresztül az otthonokba

Részletesebben

Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus

Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus Hőszigetelt felülvilágító kupola Fix (CFP) típus Mit tehet a szobával egy felülvilágító ablak A lapostetővel rendelkező otthonokban a legtöbb tér konyha, nappali vagy hálószoba csak nagyon kevés természetes

Részletesebben

3. A TERMÉKEK ELLENŐRZÉSE

3. A TERMÉKEK ELLENŐRZÉSE MŰSZAKI ÚTMUTATÓ MIÉRT VELUX? A VELUX több mint 60 éves tapasztalattal rendelkezik a tetőtéri ablakok gyártásában. A folyamatos fejlesztéseknek, a legmodernebb gyártástechnológia alkalmazásának köszönhetően,

Részletesebben

Hőszigetelt felülvilágító kupola Nyitható (CVP) típus

Hőszigetelt felülvilágító kupola Nyitható (CVP) típus Hőszigetelt felülvilágító kupola Nyitható (CVP) típus Mit tehet a szobával egy felülvilágító ablak A lapostetővel rendelkező otthonokban a legtöbb tér konyha, nappali vagy hálószoba csak nagyon kevés természetes

Részletesebben

Tetőtérben otthon vagyunk

Tetőtérben otthon vagyunk Tetőtérben otthon vagyunk TETŐABLAK 1 1 A bevilágító felület A megfelelő mennyiségű természetes fény biztosításához az ablak bevilágítófelülete a helyiség hasznos alapterületének legalább 10%-a legyen.

Részletesebben

VELUX CAD 2003 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. (ArchiCAD 4.55-6.0, Classic) 2003. június

VELUX CAD 2003 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. (ArchiCAD 4.55-6.0, Classic) 2003. június VELUX CAD 2003 (ArchiCAD 4.55-6.0, Classic) HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ 2003. június Könyvtárfejlesztés Graphisoft CAD Stúdió 1031 Budapest Záhony utca 7. (Graphisoft Park) tel.:(1) 437-3366 fax:(1) 437-3367 általános

Részletesebben

Termékinformáció VFE térdfalablak

Termékinformáció VFE térdfalablak Edition 2.0 01.03.2015 Termékinformáció térdfalablak Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre festett

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1050

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1050 Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak 1050 Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő kétrétegű felületkezeléssel Az ablakszárny felső részén elhelyezett nyitószerkezettel könnyen nyitható-zárható,

Részletesebben

Termékinformáció VFE térdfalablak

Termékinformáció VFE térdfalablak 2017.04.03 Termékinformáció térdfalablak Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre festett változatban

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GGU

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GGU Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Felső kilincs, amely könnyen működtethető

Részletesebben

Ajánlott fogyasztói árak Érvényes 2015. április 1-jétől.

Ajánlott fogyasztói árak Érvényes 2015. április 1-jétől. Ajánlott fogyasztói árak Érvényes 2015. április 1-jétől. Új ablakok a termékprogramban választékunkat folyamatosan a vevői igényekhez alakítjuk A burkolókeretek ára nem változott még versenyképesebb tetőtéri

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051B Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051B Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, az impregnálást követően kétrétegű vízbázisú akril lakk felületkezeléssel Alumínium festésű cink

Részletesebben

árkatalógus Érvényes: 2009. február 2-tól www.velux.hu

árkatalógus Érvényes: 2009. február 2-tól www.velux.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2009. február 2tól www.velux.hu Miért választana mást? 2 VELUX 2 VELUX Vezető márka A VELUX több mint 60 évvel ezelőtt elsőként kezdett tetőtéri ablakokat gyártani. Az azóta

Részletesebben

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2010. december 6-tól

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2010. december 6-tól www.velux.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2010. december 6-tól Eredeti tetőtéri ablakok a piacvezetőtől már alapáron is Vezető márka A VELUX több mint 60 évvel ezelőtt elsőként kezdett tetőtéri ablakokat

Részletesebben

FELÜLVILÁGÍTÓ RENDSZER MAGASTETŐHÖZ TWF/TLF FÉNYCSATORNA

FELÜLVILÁGÍTÓ RENDSZER MAGASTETŐHÖZ TWF/TLF FÉNYCSATORNA MAGASTETŐHÖZ TWF/TLF FÉNYCSATORNA Lehetővé teszi a természetes fény bejutását kis méretű, elzárt terekbe. 15 -től 60 -os hajlásszögű tetőbe építhető be. Profilos (TWF) vagy sík (TLF) tetőfedő anyaghoz

Részletesebben

Termékinformáció GIL kiegészítő fix ablak

Termékinformáció GIL kiegészítő fix ablak Edition 1.0 15.12.2014 Termékinformáció kiegészítő fix ablak Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0055

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0055 Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak 0055 Termékjellemzők Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel Az ablakszárny felső részén elhelyezett nyitószerkezettel

Részletesebben

MINDEN IGÉNYRE MEGFELELÔ MEGOLDÁS

MINDEN IGÉNYRE MEGFELELÔ MEGOLDÁS MINDEN IGÉNYRE MEGFELELÔ MEGOLDÁS 3-légkamrás, nagyszilárdságú mûanyag profil, hidegen hengerelt acél merevítéssel A MINÔSÉG KÉRDÉSÉBEN A ROTO NEM ISMER KOMPRO- MISSZUMOT. A Roto tetôtéri ablakok kiváló

Részletesebben

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2011. április 1-jétől

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2011. április 1-jétől www.velux.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2011. április 1-jétől Eredeti tetőtéri ablakok komplett megoldások Piacvezető márka A VELUX Cégcsoport alapítója 70 évvel ezelőtt elsőként kezdett tetőtéri ablakokat

Részletesebben

Termékinformáció Poliuretán bevonatú felnyíló-billenő tetőtéri panorámaablak GPU

Termékinformáció Poliuretán bevonatú felnyíló-billenő tetőtéri panorámaablak GPU Termékinformáció Poliuretán bevonatú felnyíló-billenő tetőtéri panorámaablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Az ablakszárny 45 -ig bármilyen

Részletesebben

árkatalógus Érvényes: 2012. február 1-jétől Nem éri meg kevesebbel beérni! www.velux.hu www.tetoablakcsere.hu

árkatalógus Érvényes: 2012. február 1-jétől Nem éri meg kevesebbel beérni! www.velux.hu www.tetoablakcsere.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2012. február 1-jétől Nem éri meg kevesebbel beérni! www.velux.hu www.tetoablakcsere.hu 70 évvel ezelőtt, a Cégcsoport alapítójának egyszemélyes vállalkozása elsőként kezdett

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051 Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak 1051 Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, az impregnálást követően kétrétegű vízbázisú akril lakk felületkezeléssel Az ablakszárny felső részén

Részletesebben

Termékinformáció GXL tetőkijárat

Termékinformáció GXL tetőkijárat 2018.04.03 Termékinformáció GXL tetőkijárat Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap A kilincs az ablakszárny oldalán középen található,

Részletesebben

Termékinformáció GIU kiegészítő, poliuretán bevonatú fix ablak

Termékinformáció GIU kiegészítő, poliuretán bevonatú fix ablak Edition 1.0 15.12.2014 Termékinformáció kiegészítő, poliuretán bevonatú fix ablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Fix, semmilyen módon nem nyitható

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051B Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1051B Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, az impregnálást követően kétrétegű vízbázisú akril lakk felületkezeléssel Alumínium festésű cink

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061 Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak 1061 Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, az impregnálást követően kétrétegű vízbázisú akril lakk felületkezeléssel Háromrétegű hőszigetelő

Részletesebben

Termékinformáció VIU poliuretán bevonatú térdfalablak

Termékinformáció VIU poliuretán bevonatú térdfalablak Edition 1.0 01.03.2015 Termékinformáció poliuretán bevonatú térdfalablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Fix, semmilyen módon nem nyitható ablak

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051 Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak 0051 Termékjellemzők Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel Az ablakszárny felső részén elhelyezett nyitószerkezettel

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1050B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1050B Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GZL 1050B Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő kétrétegű felületkezeléssel Alumínium alsó kilincs a magasan beépített ablak kényelmes működtetéséért

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061B Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061B Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, az impregnálást követően kétrétegű vízbázisú akril lakk felületkezeléssel Háromrétegű hőszigetelő

Részletesebben

Hőszigetelt felülvilágító kupola CFP TÍPUS

Hőszigetelt felülvilágító kupola CFP TÍPUS Hőszigetelt felülvilágító kupola TÍPUS Mit tehet a szobával egy felülvilágító ablak A lapostetővel rendelkező otthonokban a legtöbb tér konyha, nappali vagy hálószoba csak nagyon kevés természetes fényhez

Részletesebben

Árlista 2015. II. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. Érvényes: 2015.07.15-től

Árlista 2015. II. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. Érvényes: 2015.07.15-től Árlista 2015. II. Tetőtéri ablakok, kiegészítők 2015 Érvényes: 2015.07.15-től rovatcim German made A Stuttgart mellett található leinfelden-echterdingeni központú Roto egy 75 éve alapított német vállalatcsoport,

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1055B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1055B Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1055B Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő kétrétegű felületkezeléssel Cink bevonatú alsó kilincs a magasan beépített ablak kényelmes működtetéséért

Részletesebben

Termékinformáció Tetőkijárat GXL

Termékinformáció Tetőkijárat GXL 1.0 változat 2014.10.01. Termékinformáció Tetőkijárat GXL Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap Oldalkilincses működtetésű,

Részletesebben

árkatalógus Érvényes: 2012. február 1-jétől Nem éri meg kevesebbel beérni! www.velux.hu www.tetoablakcsere.hu

árkatalógus Érvényes: 2012. február 1-jétől Nem éri meg kevesebbel beérni! www.velux.hu www.tetoablakcsere.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2012. február 1-jétől Nem éri meg kevesebbel beérni! www.velux.hu www.tetoablakcsere.hu 70 évvel ezelőtt, a Cégcsoport alapítójának egyszemélyes vállalkozása elsőként kezdett

Részletesebben

Termékinformáció VELUX mini manzárdablak

Termékinformáció VELUX mini manzárdablak 2018.04.03. Termékinformáció VELUX mini manzárdablak Termékleírás A VELUX mini manzárdablak az új VELUX termékcsalád, a térnyerők tagja Megnöveli a hasznos területet a magastető alatti térben és rengeteg

Részletesebben

Termékinformáció Felnyíló-billenő fa tetőtéri ablak - GPL

Termékinformáció Felnyíló-billenő fa tetőtéri ablak - GPL Termékinformáció Felnyíló-billenő fa tetőtéri ablak - Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen lakkal felületkezelve Az ablakszárny 45 -ig bármilyen pozícióban megállítható Alsó kilincs

Részletesebben

Termékinformáció GIU kiegészítő, poliuretán bevonatú fix ablak

Termékinformáció GIU kiegészítő, poliuretán bevonatú fix ablak 2018.04.03 Termékinformáció kiegészítő, poliuretán bevonatú fix ablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Fix, semmilyen módon nem nyitható ablak

Részletesebben

Termékinformáció VIU poliuretán bevonatú térdfalablak

Termékinformáció VIU poliuretán bevonatú térdfalablak 2018.04.03 Termékinformáció poliuretán bevonatú térdfalablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Fix, semmilyen módon nem nyitható ablak Ferde tetőben

Részletesebben

0,80 * Árlista 2013. W/m 2 K. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. 3-rétegű üvegezésekkel (8 9. oldal) U w. érték. Érvényes 2013.02.

0,80 * Árlista 2013. W/m 2 K. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. 3-rétegű üvegezésekkel (8 9. oldal) U w. érték. Érvényes 2013.02. Árlista 2013 Tetőtéri ablakok, kiegészítők Új 3-rétegű üvegezésekkel (8 9. oldal) U w érték W/m 2 K Passzív ház standard 0,80 * * R 9P K műanyag tetőtéri ablak esetén 2013 Érvényes 2013.02.11-től Rendelés

Részletesebben

Termékinformáció Poliuretán bevonatú felnyíló-billenő tetőtéri ablak GPU

Termékinformáció Poliuretán bevonatú felnyíló-billenő tetőtéri ablak GPU Termékinformáció Poliuretán bevonatú felnyíló-billenő tetőtéri ablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Az ablakszárny 45 -ig bármilyen pozícióban

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0061B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0061B Termékinformáció Alsó kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0061B Termékjellemzők Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel Háromrétegű hőszigetelő üveg, Uw=1,1W/m 2

Részletesebben

Termékinformáció Felnyíló-billenő fa tetőtéri panorámaablak - GPL

Termékinformáció Felnyíló-billenő fa tetőtéri panorámaablak - GPL Termékinformáció Felnyíló-billenő fa tetőtéri panorámaablak - Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen lakkal felületkezelve Az ablakszárny 45 -ig bármilyen pozícióban megállítható

Részletesebben

Árlista 2012. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. Érvényes 2012.03.10-től

Árlista 2012. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. Érvényes 2012.03.10-től Árlista 2012 Tetőtéri ablakok, kiegészítők 2012 Érvényes 2012.03.10-től Rendelés gyorsan és egyszerűen Rendelési segédlet Rendelési példa Tetőtéri ablak Rendelési példa Burkolókeret Designo R8 kétfunkciós,

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051B Termékinformáció Alsó kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051B Termékjellemzők Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel Cink alsó kilincs a magasan beépített ablak

Részletesebben

FELÜLVILÁGÍTÓ TERMÉKEK LAPOSTETŐRE 2016 IV

FELÜLVILÁGÍTÓ TERMÉKEK LAPOSTETŐRE 2016 IV FELÜLVILÁGÍTÓ TERMÉKEK LAPOSTETŐRE 2016 IV 2 www.fakro.hu ENGEDJE BE A FÉNYT OTTHONÁBA BEVILÁGÍTÁSI LEHETŐSÉGEK LAPOSTETŐ ESETÉN TÍPUS F TÍPUS C EF_ EFR Alapvető igényünk, hogy otthonunk valamennyi helyisége

Részletesebben

Magasabb forgástengelyű ablakok FTH-V

Magasabb forgástengelyű ablakok FTH-V Magasabb forgástengelyű ablakok FTH-V A FAKRO új tetőtéri ablaka a különleges vasalatrásegítő rendszernek köszönhetően egyesíti a felnyíló és billenő ablakok előnyeit. Az ablakszárny alsó része felnyíló

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0061

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0061 Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak 0061 Termékjellemzők Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel Háromrétegű hőszigetelő üveg, Uw=1,1W/m 2 K Az

Részletesebben

Termékinformáció GIL kiegészítő fix ablak

Termékinformáció GIL kiegészítő fix ablak 2017.04.03 Termékinformáció kiegészítő fix ablak Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre festett változatban

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GLU 0051 Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak 0051 Termékjellemzők Kiváló minőségű egybeöntött poliuretán bevonat fehér lakkfestéssel Az ablakszárny felső részén elhelyezett nyitószerkezettel

Részletesebben

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2011. április 1-jétől

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2011. április 1-jétől www.velux.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2011. április 1-jétől Eredeti tetőtéri ablakok komplett megoldások Piacvezető márka A VELUX Cégcsoport alapítója 70 évvel ezelőtt elsőként kezdett tetőtéri ablakokat

Részletesebben

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2010. február 1-jétől

www.velux.hu árkatalógus Érvényes: 2010. február 1-jétől www.velux.hu Termékés árkatalógus Érvényes: 2010. február 1-jétől Eredeti tetőtéri ablakok a piacvezetőtől már alapáron is Vezető márka A VELUX több mint 60 évvel ezelőtt elsőként kezdett tetőtéri ablakokat

Részletesebben

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061B

Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061B Termékinformáció Alsó kilincses billenő fa tetőtéri ablak GLL 1061B Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, az impregnálást követően kétrétegű vízbázisú akril lakk felületkezeléssel Háromrétegű hőszigetelő

Részletesebben

ÁRJEGYZÉK. 68 mm 78mm 78 mm 88mm. Bukó - nyíló ablakok

ÁRJEGYZÉK. 68 mm 78mm 78 mm 88mm. Bukó - nyíló ablakok ÁRJEGYZÉK Külső nyílászárók általános jellemzői: -többrétegű tömbösített tömör fenyő /borovi, luc/ szerkezet, színoldalon fűrészfogas hossztoldással, vagy felár ellenében toldás nélkül, eurofalcos profilrendszerrel,

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GGU

Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak GGU Termékinformáció Felső kilincses billenő poliuretán tetőtéri ablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben Felső kilincs, amely könnyen működtethető

Részletesebben

Árlista 2015. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. Érvényes: 2015.02.16-tól

Árlista 2015. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. Érvényes: 2015.02.16-tól Árlista 2015. Tetőtéri ablakok, kiegészítők 2015 Érvényes: 2015.02.16-tól rovatcim Tartalomjegyzék A Roto-ról Minden igényre a megfelelő megoldás 4-5 Alapanyagok 6 Energiahatékonyság 7 German made Üvegezések

Részletesebben

Termékinformáció GTU menekülőablak

Termékinformáció GTU menekülőablak 2018.04.03 Termékinformáció GTU menekülőablak Termékjellemzők Magas minőségű, egybeöntött poliuretán bevonat fehérre lakkozott kivitelben A felnyíló ablakszárny 45 -ig bármilyen pozícióban rögzíthető Vészhelyzet

Részletesebben

ACO MARKANT. EnEV. ACO Therm ablakkeret műanyagból. ACO Fränkische ACO MARKANT ACO DRAIN ACO DRAIN

ACO MARKANT. EnEV. ACO Therm ablakkeret műanyagból. ACO Fränkische ACO MARKANT ACO DRAIN ACO DRAIN ACO Therm ablakkeret műanyagból Mind falazatba, mind betonfalba azonnal be lehet építeni. esztétikus és hõszigetelt ablakkeret az ablak helyének kihagyása helyett a keret egyszerûen beépíthetõ nincs szükség

Részletesebben

AJÁNLOTT. www.velux.hu. Érvényes 2007. február 5-től

AJÁNLOTT. www.velux.hu. Érvényes 2007. február 5-től AJÁNLOTT ÁRLISTA www.velux.hu Érvényes 2007. február 5-től 37 5 95 60 92 80 60 40 8 98 78 70 62 55 58 57 374 54 954 600 920 800 600 398 78 978 778 698 624 550 578 570 064 B04 9 0 C0 GGU GZL 02 C02 GGU

Részletesebben

Termékismertetoô. Minôség tetôfokon Tetôtéri ablakok, kiegészítôk és szolárrendszerek

Termékismertetoô. Minôség tetôfokon Tetôtéri ablakok, kiegészítôk és szolárrendszerek Termékismertetoô Minôség tetôfokon Tetôtéri ablakok, kiegészítôk és szolárrendszerek 2007 NÉMET MINÔSÉG 35 ÉVE WDF 735 speciálisan billenô tetôtéri ablak WDT 438 RotoTronic billenô tetôtéri ablak motorral

Részletesebben

Fogyasztói árlista. A fogyasztói árak az áfát tartalmazzák. Érvényes: 2011. április 1-jétől

Fogyasztói árlista. A fogyasztói árak az áfát tartalmazzák. Érvényes: 2011. április 1-jétől Fogyasztói árlista Érvényes: 2011. április 1-jétől A fogyasztói árak az áfát tartalmazzák A fogyasztói árakban való esetleges eltérés esetén a - és árkatalógusban, ill. a VELUX árnyékolók és redőnyök című

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GGL

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GGL Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen lakk felületkezeléssel Felső kilincs, amely könnyen működtethető akkor is, ha az

Részletesebben

Termék tájékoztató 2006. Ablak valódi szellõztetõvel

Termék tájékoztató 2006. Ablak valódi szellõztetõvel Termék tájékoztató 006 Ablak valódi szellõztetõvel CMFRT VENT TERM KPL A PPHU "KPL" Tetõtéri ablak gyártó céget 1991-ben alapították Lengyelországban. Az KPL tetõtéri ablakrendszer lengyel mérnökök és

Részletesebben

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GGL

Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak GGL Termékinformáció Felső kilincses billenő fa tetőtéri ablak Termékjellemzők Kiváló minőségű fenyő, három réteg színtelen lakk felületkezeléssel Felső kilincs, amely könnyen működtethető akkor is, ha az

Részletesebben

Mi alapján válasszunk árnyékolót?

Mi alapján válasszunk árnyékolót? Mi alapján válasszunk árnyékolót? Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 Bevezetés Egy árnyékolástechnikai

Részletesebben

Árlista 2018 HÁROMSZOR JOBB VÁLASZTÁS. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. Érvényes: től

Árlista 2018 HÁROMSZOR JOBB VÁLASZTÁS. Tetőtéri ablakok, kiegészítők. Érvényes: től Tetőtéri ablakok, kiegészítők HÁROMSZOR JOBB VÁLASZTÁS Érvényes: 2018.04.10-től Újdonság Háromszor jobb választás Designo R7 3-rétegű üveggel + Kényelem Egyedi és kényelmes nyitásmód Zavartalan kilátás

Részletesebben

Útmutató régi tetőablakok cseréjéhez. Az útmutatóban szereplő fogyasztói árak 2010. február 1-jétől érvényesek. www.velux.hu www.tetoablakcsere.

Útmutató régi tetőablakok cseréjéhez. Az útmutatóban szereplő fogyasztói árak 2010. február 1-jétől érvényesek. www.velux.hu www.tetoablakcsere. Útmutató régi tetőablakok cseréjéhez Az útmutatóban szereplő fogyasztói árak 00. február -jétől érvényesek www.velux.hu www.tetoablakcsere.hu Utána Előtte Már biztosan elege van abból hogy tetőablaka nehezen

Részletesebben

Termékinformáció TCF és TCR fénycsatornák lapostetőkhöz és bitumenes lemez fedéshez.

Termékinformáció TCF és TCR fénycsatornák lapostetőkhöz és bitumenes lemez fedéshez. 2018.04.03. Termékinformáció és fénycsatornák lapostetőkhöz és bitumenes lemez fedéshez. Termékleírás A VELUX fénycsatornákat készletben kínáljuk, amely a belés kültéri csatlakoztatáshoz szükséges összes

Részletesebben

Termékinformáció GTL menekülőablak

Termékinformáció GTL menekülőablak 2.0 változat 2017.01.01. Termékinformáció GTL menekülőablak Termékjellemzők Minőségi fenyőből készül, amely az impregnálást követően több réteg vízbázisú színtelen lakkozást kap, de rendelhető fehérre

Részletesebben

Ablakok, erkély- és teraszajtók

Ablakok, erkély- és teraszajtók Ablakok, erkély- és teraszajtók I. Ablakszerkezetek típusai és nyitásmódjai A nyitásmódokat cégünk mindig belülről nézve tünteti fel (ettől eltérő esetben külön megjelölést kérünk: KÜLSŐ NÉZET!). A nyitásirányt

Részletesebben

Termékinformáció TLF és TLR fénycsatornák magastetőkhöz és sík tetőfedő anyagokhoz

Termékinformáció TLF és TLR fénycsatornák magastetőkhöz és sík tetőfedő anyagokhoz 1.0 változat 2015.07.01. Termékinformáció és fénycsatornák magastetőkhöz és sík tetőfedő anyagokhoz Termékleírás A VELUX fénycsatornákat készletben kínáljuk, amely a belés kültéri csatlakoztatáshoz szükséges

Részletesebben