VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL"

Átírás

1 VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: SZEPTEMBER 15 DECEMBER 20.

2 JÁTSSZON ÉS NYERJEN A CITROËN ŐSZI JÁTÉKÁVAL! Október elején induló nyereményjátékunkban számtalan értékes nyeremény vár Önre! Forgassa meg a nyerőgépet és vigye el a következő ajándékok egyikét: 3 db Ft értékű MOL üzemanyag-utalvány 3 db használtautó diagnosztika, 6990 Ft értékben 3 db gumiszettcsere lemezfelnin, 6990 Ft értékben 15 db kerékszettcsere, 3990 Ft értékben 33 db őszi átvizsgálás csomag, 2990 Ft értékben 3 db kisállat biztonsági öv, 4470 Ft értékben 3 db kisállatszállító doboz, Ft értékben 9 db téli karbantartásszett, 1920 Ft értékben váltson a citroennel! Tegye próbára szerencséjét a weboldalon! A játék október 5-től december 15-ig tart. A játékszabály és a részvételi feltételek a citroen.hu oldalon találhatók.

3 KÉSZÜLJÖN FEL A TÉLRE! SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS DÍJCSOMAG 2990 Ft-ért A hűvösebb, nedvesebb idő beálltával a vezetési körülmények is megváltoznak. Akár tetszik, akár nem, fel kell készülnünk a hidegre. Nekünk is és autónknak is! Vizsgáltassa át gépjárművét a Citroënmárkaszervizekben és készítse fel az őszi-téli időjárásra, hogy nyugodtan autózhasson esőben, hóban, fagyban, csúszós utakon is. A 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁSUNK* TARTALMA: > Ablakok és szélvédők állapota > Karosszéria és fényezés állapota > Kuplungpedál működése > Kézifék működése > Kürt működése > Ablaktörlőlapátok állapota és működése, szélvédőmosó működése > Fényszórók, izzók és jelzőberendezések működése > Gumiabroncsok állapota, gumiabroncsnyomás ellenőrzése > Első fékek állapota: fékbetétek, féktárcsák, féknyergek és fékcsövek ellenőrzése > Csővezetékek állapota, olajteknő és váltó tömítettsége > Futómű és kormánymű állapota > Gumiharangok állapota > Lengéscsillapítók állapota (tömítettség) > Kipufogórendszer és rögzítéseinek állapota > Segédberendezéseket hajtó szíjak állapota > Hűtőfolyadékszint > Fékfolyadékszint > Kormányszervo-olajszint > Motorolajszint > Akkumulátor állapota (Midtronics akkuteszter) > Rendszámtábla és rendszámkeret állapota * Szemrevételezéssel végzett, megbontás nélküli átvizsgálás.

4 FIGYELJÜNK A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRA IS! A lengéscsillapítók természetes elhasználódása fokozatos folya mat, melynek során az Ön vezetési stílusa észrevétlenül alkalmazkodik a megromlott körülményekhez. A lengés csillapítók érzékelhetetlen elhasználódása azonban veszélyes a biztonságra. AKCIÓS AJÁNLATUNK: Gyári első lengéscsillapító-szett (2 db/szett) most 20% kedvezménnyel Milyen veszélyeket rejt a kopott lengéscsilllapító? Rossz úttartás Kanyarokban csökken a gumiabroncsok tapa dása, a jármű nehezebben kormányozható. Veszélyes mértékben megnő a féktávolság 50 km/h-s sebességnél 2,6 m-re (ez egy gyalogátkelő hely szélessége), sőt nedves útfelületen akár 6 m-re nő a féktávolság még ABS-szel szerelt jármű esetén is. A gumiabroncsok 25% gyorsabban kopnak A lengéscsillapító 50%-os kopása esetén. Kényelmetlenség Elhasználódott lengéscsillapítók esetén az autó fékezéskor bólint, gyorsulás közben megemelkedik, kanyarban pedig könnyen kisodródik, ami csökkenti a vezetô és utasok komfortérzetét. AKCIÓS AJÁNLATUNK: Gyári hátsó lengéscsillapító-szett (2 db/szett) most 20% kedvezménnyel

5 FÉK- ÉS FUTÓMŰ- ALKATRÉSZEK Ön bizonyára nem csak napsütésben szeret autózni. Az esős, csúszós évszak közeledtével azonban még jobban ügyel jünk a biztonságra! A fékberendezés elsődleges fontosságú a gépjármű bizton sága szempontjából! Mikor kell féktárcsát cseréltetni? Erős kopás-, rozsda-, repedés-, oxidálódás nyomok? A féktárcsákat párosan kell cserélni és ajánlott a fékbetétekkel együtt! Javasoljuk, hogy az azonos tengelyen lévő féktárcsákat mindig egyszerre cseréltesse! AKCIÓS AJÁNLATUNK: Gyári féktárcsaszettek 2 db/szett most 20% kedvezménnyel* Cserélteti a féktárcsákat? Akkor gondoljon a kopott fékbetétekre is. Cseréltesse le azokat is! Annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a gépjármű vezetésére káros hatással lévő fékbetétkopás, javasolt a fékbetéteket még azelőtt kicserélni, hogy vastagságuk a veszélyes érték alá csökkenne. Biztonsága érdekében az azonos tengelyen lévő kerekek fékbetéteit cseréltesse egyszerre! AKCIÓS AJÁNLATUNK: Gyári fékbetétszett (4 db fékbetét) 25% akciós kedvezménnyel** *Az ajánlat első féktárcsaszettre érvényes. **Az ajánlat első fékbetétszettre és Citroën márkára érvényes. Más márkák esetén a kedvezmény csak 20%.

6 NEMCSAK LÁTNI, LÁTSZANI IS KELL AZ UTAKON! A tél közeledtével egyre rövidebbek a nappalok, így kénytelenek vagyunk gyengébb látási viszonyok között autózni. Ilyenkor különösen fontos a járművek jó világításának és láthatóságának biztosítása. Ezért a Citroënnél a látást és a láthatóságot segítő alkatrészek és felszerelések most kedvező áron vásárolhatók meg. Válogasson termékeink közül! IZZÓK 30 % KEDVEZMÉNY ELSŐ LÁMPÁK 25 % KEDVEZMÉNY HÁTSÓ LÁMPÁK 25 % KEDVEZMÉNY FÉNYSZÓRÓK 25 % KEDVEZMÉNY

7 NEMCSAK LÁTNI, LÁTSZANI IS KELL AZ UTAKON! ABLAKTÖRLŐ LAPÁT 35 % KEDVEZMÉNY AKKUMULÁTOR 20 % KEDVEZMÉNY* ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 15 % KEDVEZMÉNY *A 20% kedvezmény kizárólag az Eurorepar akkumulátorcsaládra vonatkozik, a többi gyári akkumulátorra a kedvezmény 15%.

8 A TÉLI ABRONCSRA MÁR ŐSSZEL IS SZÜKSÉG VAN! Ne feledje, hogy a téli abroncsra nemcsak hóban van szükség, hanem már a hûvösebb ôszi napokon is 7 C alá eshet a hômérséklet, ilyenkor a nyári gumik tapadása viszont már nem elégséges. Csak a téli abroncs biztosítja a biztonságos fékutat, mert tapadási jellemzőit éppen a téli utakra tervezték! Válogasson akciós termékeink és díjcsomagjaink közül! SZERELT KERÉK CSERE 3990 Ft*/SZETT GUMICSERE LEMEZFELNIN 6990 Ft*/SZETT GUMICSERE ALUFELNIN 8990 Ft*/SZETT GYÁRI LEMEZFELNIK és DÍSZTÁRCSÁK TÉLIABRONCSOK 20% kedvezménnyel! több mint 40% ** kedvezménnyel! Most kedvező áron vásárolhat szerelt kereket is! *A feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményt, a szerelés és kiegyensúlyozás munkadíját és a keréksúlyok árát. Az árak 1 szettre, azaz 4 kerékre vonatkoznak. ** A téli abroncs kedvezmény márkaszervizenként eltérő lehet.

9 HASZNÁLTAUTÓ DIAGNOSZTIKA Nem szereti a kellemetlen meglepetéseket? Hozza el hozzánk újonnan vásárolt használtautóját és szakembereinknek köszönhetően Ön azonnal megtudhatja, hogy tárol-e bármely hibát a gépjármű computere. Sőt, most műszeres fékhatásmérést és lengéscsillapító-mérést is végeztethet. Akciós csomagárainkat az Ön igényei szerint alakítottuk ki: ALAP DIAGNOSZTIKAI CSOMAG 21 pontos szezonális átvizsgálás (ld. 3. oldal) Computer diagnosztika* KIBŐVÍTETT DIAGNOSZTIKAI CSOMAG 21 pontos szezonális átvizsgálás (ld. 3. oldal) Computer diagnosztika* Műszeres lengéscsillapító-mérés Műszeres fékhatásmérés 6990 Ft 9990 Ft *A gépjármű computereiből történő hibakiolvasás, mely arról tájékoztat, hogy tar talmaznak-e computerei tárolt hibát vagy sem. A hibafeltárást, mélyebb diagnosztikát az ár nem tartalmazza. GUMIHOTEL -- SZOLGÁLTATÁS KELLEMETLENSÉGET OKOZ AZ ÉPPEN HASZNÁLATON KÍVÜLI GUMIABRONCSOK TÁROLÁSA? Bízza a Citroënre! Márkakereskedéseink többségében lehetőség van Gumihotel-szolgáltatás igénybevételére, így nem kell kerül getni használaton kívüli abroncsait. Amennyiben most vásárol 4 db téli gumiabroncsot vagy szerelt kereket, 6 hónapig ingyen veheti igénybe a Gumihotelszolgáltatásunkat. A Gumihotel-szolgáltatás nem minden hivatalos Citroën-márkaszervizben érhető el, kérjük, érdeklődjön hivatalos Citroën-márkaszervizénél! A 6 hónapra szóló ingyenes Gumihotelszolgáltatás kizárólag a 2015/16 ôszi-téli szezonban vehető igénybe.

10 TÉLI TARTOZÉKAKCIÓ HÓLÁNC ÉS HÓZOKNI 20% kedvezménnyel! NÉHÁNY PÉLDA AJÁNLATAINKBÓL: MODELL GUMIABRONCS- MÉRET CIKKSZÁM HÓLÁNC AKCIÓS ÁR* Citroën C3 175/65 R Ft Citroën C3 II / Citroën C3 / C-Elysée 185/65 R Ft Citroën C4 / Cactus Berlingo 3 195/65 R15 215/55 R Ft Ft Citroën C4 Picasso 205/60 R Ft Citroën C5 215/60 R Ft SÍLÉC- ÉS SNOWBOARDTARTÓ 20% kedvezménnyel! VÁLTOZAT CIKKSZÁM AKCIÓS ÁR* 4 pár síléchez vagy 2 db snowboardhoz Ft 6 pár síléchez vagy 4 db snowboardhoz Ft *A feltüntetett árak tartalmazzák a fenti kedvezményt és az áfát, de nem tartalmazzák a felszerelés költségét. Az egyes modellekhez tartozó cikkszámok és árak a gépjármű felszereltségének és/vagy karosszériaváltozatának függvényében eltérhetnek.

11 TOLATÓRADAR ÉS KÖDFÉNYSZÓRÓ KEDVEZMÉNYES ÁRON Előfordulhat, hogy bizonytalan vezetési környezetben, kiszámíthatatlan közlekedési viszonyok és feltételek mellett kell autóba ülnie: az alábbi biztonsági tartozékokkal felkészülhet a váratlan helyzetekre, ugyanakkor autóját és utasait is biztonságban tudhatja. TOLATÓRADAROK most 30% kedvezménnyel! VÁLTOZAT CIKKSZÁM AKCIÓS ÁR 4 érzékelős tolatóradar Ft Első radar Ft KÖDFÉNYSZÓRÓK most 20% kedvezménnyel!

12 A PRAKTIKUM IS FONTOS A biztonsági felszerelések mellett a praktikus kiegészítők is kellemesebbé és kényelmesebbé teszik az autózást. Válogasson most akciós ajánlatainkból! Övvágó Cikkszám: Akciós ár: 3550 Ft Vállfa Akciós ár: 6410 Ft* Tetrax Xway mobiltelefontartó Cikkszám: Akciós ár: 9720 Ft TETRAX Smart mobiltelefontartó Cikkszám: Akciós ár: 6720 Ft *A Citroën C3-ba szerelhető vállfa ára. Más modelljeinkhez más cikkszámon, méretben és akciós áron rendelhető.

13 MI GONDOLUNK KEDVENCE BIZTONSÁGÁRA IS! Ugye, Ön is szeretné kedvencét biztonságosan szállítani az autóban? Ehhez is kínálunk különbözô megoldásokat: most kedvezményesen vásárolhat kisállatszállító dobozt, kutya biztonsági övet vagy ülésvédő huzatot. Kisállatszállító doboz 40X30X30 cm, 6 kg-ig Cikksz.: Akciós ár: Ft 60X42X42 cm, 8 kg-ig Cikksz.: Akciós ár: Ft Összehajtható fémszerkezet, fekete bevonatos vászonnal és könnyen mosható padlószőnyeggel. Fejtámlához rögzíthető szíjjal együtt szállítva. Ülésvédő huzat hátsó üléssorra Cikkszám: Akciós ár: 7240 Ft Több módon használható védőhuzat műanyag rögzítékekkel ellátott hevederekkel: függőágy funkció fél függőágy funkció normál ülőhelyzet. Önálló kutya biztonsági öv 8 kg-ig Cikkszám: Akciós ár: 4470 Ft Kutyarács Cikkszám: Akciós ár: Ft* Feketére lakkozott fém elválasztó kutyarács, a csomagtartóban utazó kedvencünk biztonságos elhelyezéséhez. *Citroën C3-ba szerelhető kutyarács. Más modelljeinkhez más méretben és más akciós áron érhető el.

14 REND A LELKE A CSOMAGTARTÓNAK IS! A nem megfelelően rögzített tárgyak az utazás során elmozdulhatnak, vándorolhatnak, egymásnak ütődhetnek a csomagtérben. A csomagtérrendező rögzítő elemekkel azonban ezt könnyedén megakadályozhatja. Válogasson akciós kínálatunkból! Öntapadós csomagtérrendező rögzítő elem (1 pár) Cikkszám: 9414EE Akciós ár: 4190 Ft Csomagtérháló Cikkszám: 7568RJ Akciós ár: 3990 Ft* *Az ár a Citroën C3 modellhez tartozó háló ára. Más modellhez is kínálunk akciós csomagtérhálót, de a méret, cikkszám és ár modellenként változhat.

15 ÁPOLÓSZEREK Legyen szó a jég eltávolításáról vagy a kellemetlen szagok megszüntetésérôl, nálunk mindenre talál megoldást! Jégkaparó jégoldó szett (jégmentesítő spray 250 ml, illatosított ablakmosó koncentrátum 250 ml, 1 db fekete jégkaparó, 1 db törlőkendő) Csz: 9980R1 Akciós ár: 1920 Ft Technature ápoló szett táskával (500 ml koncentrált ablakmosó; 500 ml rovar eltávolító spray, 500 ml felnitisztító spray, 500 ml műanyagápoló spray, fa jégkaparó spatula és Technature táska) Csz: 9980V3 Akciós ár: Ft A Technature család vásárlásával Ön olyan terméket vásárol, mely 60-99%-ban biológiailag lebomló anyagokat tartalmaz. Szagtalanító spray Szőnyegre, szövetre vagy közvetlenül a kellemetlen szag forrására permetezze! Csz: Akciós ár: 1990 Ft AKCIÓS TECHNATURE ÁPOLÓ TERMÉKEK. Műanyagápoló* Csz: 9980T3 Ár: 1590 Ft Gumiápoló* Csz: 9980T5 Ár: 1390 Ft Kátránymentesítő* Csz: 9980T2 Ár: 1640 Ft Keréktárcsa-tisztító* Csz: 9980T6 Ár: 1360 Ft Kárpit folttisztító* Csz: 9980T7 Ár: 1680 Ft Szélvédőtisztító* Csz: 9980T4 Ár: 1510 Ft Rovareltávolító* Csz: 9980V1 Ár: 1360 Ft Karosszéria sampon** Csz: 9980T1 Ár: 1450 Ft Bőrtisztító** Csz: 9980T8 Ár: 1990 Ft Polírozó** Csz: 9980T9 Ár: 2900 Ft *500 ml, **250 ml

16 VÁLTSON ÉVSZAKOT! 500 Ft értékű KUPON Beváltható december 31-ig Citroën imázsáru vásárlására minimum Ft értékű áru vásárlása esetén. Más akcióval nem vonható össze. VÁLTSON ÉVSZAKOT! 2000 Ft értékű KUPON Beváltható december 31-ig Citroën imázsáru vásárlására minimum Ft értékű áru vásárlása esetén. Más akcióval nem vonható össze. VÁLTSON ÉVSZAKOT! 5000 Ft értékű KUPON Beváltható december 31-ig Citroën imázsáru vásárlására minimum Ft értékű áru vásárlása esetén. Más akcióval nem vonható össze. Sok szeretettel várjuk Önt márkaszervizünkben: A brosúrában feltüntetett ajánlatok a készlet erejéig, csak az akcióban részt vevő hivatalos Citroën-márkaszervizekben vehetők igénybe, melyek listája és az ajánlatok részletes feltételei, valamint az egyéb ajánlatok megtalálhatók a oldalon. A jelen kiadványban szereplő ajánlatok más kedvezménnyel nem összevonhatók. A kiad ványban szereplő árak 10 Ft-ra kerekítettek és tartalmazzák az áfát. A képek illusztrációk. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. A tájékoztatás nem teljes körű, a Citroën Hungária Kft. fenntartja a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. Az akciós árakat visszavonjuk, amenynyiben az euró/forint árfolyam 320 forint fölé emelkedik. A brossúrában megjelent valamennyi kép csak illusztráció. Az akciós ajánlatok más kedvezménnyel nem vonhatók össze.

VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL

VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL VÁLTSON ÉVSZAKOT! KÉSZÜLJÖN FEL A HŰVÖS IDŐRE A CITROËNNEL! ÔSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: 2015. SZEPTEMBER 15 - DECEMBER 20. JÁTSSZON ÉS NYERJEN A CITROËN ŐSZI

Részletesebben

INDÍTSA AZ ÚJ SZEZONT A PEUGEOT-VAL

INDÍTSA AZ ÚJ SZEZONT A PEUGEOT-VAL INDÍTSA AZ ÚJ SZEZONT A PEUGEOT-VAL ŐSZI-TÉLI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A PEUGEOT-NÁL AZ AKCIÓ 2015. DECEMBER 20-IG TART. JÁTSSZON ÉS NYERJEN A PEUGEOT ŐSZI JÁTÉKÁVAL! KÉSZÜLJÖN FEL A TÉLRE! Október

Részletesebben

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT ŐSZI/TÉLI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK AKCIÓS AJÁNLATOK 2014. október 1. - december 19. HASZNÁLTAUTÓ-ÁTVIZSGÁLÁS VÁSÁRLÁS

Részletesebben

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT CITROËN HASZNÁLTAUTÓ-ÁTVIZSGÁLÁS VÁSÁRLÁS ELŐTT VAGY UTÁN CITROËN-MÁRKASZERVIZBEN ŐSZI/TÉLI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK

Részletesebben

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT HASZNÁLTAUTÓ-ÁTVIZSGÁLÁS VÁSÁRLÁS ELŐTT VAGY UTÁN -MÁRKASZERVIZBEN TÉLVÉGI SZERVIZ ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK AKCIÓS AJÁNLATOK:

Részletesebben

TISZTA A LEVEGŐ! TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A PEUGEOT-NÁL AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. MÁRCIUS 16. ÉS 2015. JÚNIUS 30. KÖZÖTT

TISZTA A LEVEGŐ! TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A PEUGEOT-NÁL AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. MÁRCIUS 16. ÉS 2015. JÚNIUS 30. KÖZÖTT TISZTA A LEVEGŐ! TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A PEUGEOT-NÁL AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. MÁRCIUS 16. ÉS 2015. JÚNIUS 30. KÖZÖTT PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT. EGYÜTT MESSZEBB JUTUNK A HŰSÉG KIFIZETŐDIK KLÍMATISZTÍTÁS

Részletesebben

AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. JANUÁR 27-TŐL MÁRCIUS 13-IG A SZERVIZKÖLTSÉGBŐL FŐNIX-TAGOK SZÁMÁRA PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT. EGYÜTT MESSZEBB JUTUNK

AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. JANUÁR 27-TŐL MÁRCIUS 13-IG A SZERVIZKÖLTSÉGBŐL FŐNIX-TAGOK SZÁMÁRA PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT. EGYÜTT MESSZEBB JUTUNK AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. JANUÁR 27-TŐL MÁRCIUS 13-IG A SZERVIZKÖLTSÉGBŐL FŐNIX-TAGOK SZÁMÁRA PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT. EGYÜTT MESSZEBB JUTUNK A HŰSÉG KIFIZETŐDIK Ha fontosnak tartja, hogy autója mindig kiváló

Részletesebben

Érjen célba biztonságban a CitroËnnel!

Érjen célba biztonságban a CitroËnnel! MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? Érjen célba biztonságban a CitroËnnel! www.citroen.hu ŐSZI/téli szerviz- és tartozékajánlatok 2013. december 20-ig A javítási költség egy része üzemanyagkártyán

Részletesebben

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROEN-NÉL KLÍMATISZTÍTÁS EXKLUZÍV KUPONOK WTCC NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

HAVONTA NÉGY SZERENCSÉS, A FŐNIX HŰSÉG- PROGRAM NYEREMÉNYJÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ FŐNIX TAGNAK

HAVONTA NÉGY SZERENCSÉS, A FŐNIX HŰSÉG- PROGRAM NYEREMÉNYJÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ FŐNIX TAGNAK HAVONTA NÉGY SZERENCSÉS, A FŐNIX HŰSÉG- PROGRAM NYEREMÉNYJÁTÉKBAN RÉSZTVEVŐ FŐNIX TAGNAK AKCIÓS AJÁNLATOK 2014. OKTÓBER 1. - DECEMBER 19. A SZERVIZKÖLTSÉGBŐL FŐNIX-TAGOK SZÁMÁRA PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT.

Részletesebben

Akciós ajánlatok 2013. DECEMBER 20-ig. 2013. ősz/tél. Peugeot vevőszolgálat. Együtt messzebb jutunk

Akciós ajánlatok 2013. DECEMBER 20-ig. 2013. ősz/tél. Peugeot vevőszolgálat. Együtt messzebb jutunk Akciós ajánlatok 2013. DECEMBER 20-ig 2013. ősz/tél Peugeot vevőszolgálat. Együtt messzebb jutunk Hamarosan újra beköszönt a tél. Akár örülünk neki, akár nem, fel kell készülnünk a hidegre. Nekünk is és

Részletesebben

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK

www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK www.renault.hu ADJON NEKÜNK 2000-ET MI ADUNK ÖNNEK AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS TISZTELT ÜGYFELÜNK! Bizonyára nem kell emlékeztetnünk arra, hogy az időben és alaposan elvégzett átvizsgálás mennyire fontos gépkocsija

Részletesebben

Nagy tavaszi szervizakció

Nagy tavaszi szervizakció www.citroen.hu Nagy tavaszi szervizakció 2013. március 25-től április 30-ig Tavaszi átvizsgálás A tél végeztével vizsgáltassa át gépjárművét és készítse fel a tavaszra! Tavaszi átvizsgálás 2 900 Ft A 21

Részletesebben

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL

5500 FT FT 1 21 PONTOS SZEZONÁLIS ÁTVIZSGÁLÁS 2900 FT 1 FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a. oldalon található

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól 07..9-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat módosítására vagy visszavonására.

Részletesebben

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1

5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 20 C -IG 3100 FT 1 5 L-ES PEUGEOT TÉLI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK 0 C -IG 300 FT 07.0.6-tól visszavonásig, de legkésőbb 08. január 3-ig. A tájékoztatás nem teljes körű, a P Automobil Import Kft. fenntartja magának a jogot az ajánlat

Részletesebben

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő,

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Citroën-márkaszervizekben (ezek listája megtalálható a www.citroen.hu

Részletesebben

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő,

1 Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, Gyári klímatisztítósprayvel végzett beavatkozás. Az ajánlat személyautóra vehető igénybe, kizárólag az akcióban részt vevő, magyarországi Citroën-márkaszervizekben (ezek listája megtalálható a www.citroen.hu

Részletesebben

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a 2. oldalon található

Részletesebben

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS

9 900 FT FT FT 1 GUMISZETTCSERE CENTRÍROZÁSSAL ACÉLFELNIN + 21 PONTOS ÁTVIZSGÁLÁS FUTÓMŰ KONTROLLCSOMAG MŰSZERES LENGÉS- CSILLAPÍTÓMÉRÉSSEL 5500 FT FÉK KONTROLLCSOMAG MŰSZERES FÉKHATÁSMÉRÉSSEL 5500 FT A KÉT KONTROLLCSOMAG EGYÜTT CSAK 0 000 FT A kupon két oldalas, a 2. oldalon található

Részletesebben

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL KLÍMATISZTÍTÁS EXKLUZÍV KUPONOK WTCC NYEREMÉNYJÁTÉK AZ

Részletesebben

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 5 évnél idősebb gépjárművek számára 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Tartalékoljon a nyaralásra Akciós klímatisztítás

Részletesebben

Évszakváltás a közlekedésben

Évszakváltás a közlekedésben Évszakváltás a közlekedésben A közlekedésben a téli időszak tudatos felkészülést igényel. Megváltoznak az út- és látási viszonyok, amelyekhez a gyalogosoknak és a járművezetőknek egyaránt alkalmazkodniuk

Részletesebben

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN LENGÉSCSILLAPÍTÓK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN MI A LENGÉSCSILLAPÍTÓK SZEREPE? A lengéscsillapítók biztosítják a kerekek megfelelő tapadását, bármilyen hepehupás is az út, amin haladunk.

Részletesebben

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS SZERVIZ 5+ MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI SZERVIZAKCIÓ 2012 Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között

Részletesebben

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel!

Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! www.citroen.hu Készüljön fel a nyaralásra a Citroënnel! Nyári szerviz- és tartozékajánlatok 2013. június 3-tól augusztus 31-ig Időszakos karbantartás mellé ajándék A időszakos karbantartást érdemes most

Részletesebben

Akciós tartozék- és szervizajánlatok 2013. 06. 03. - 2013. 08. 31.

Akciós tartozék- és szervizajánlatok 2013. 06. 03. - 2013. 08. 31. Akciós tartozék- és szervizajánlatok 2013. 06. 03. - 2013. 08. 31. -10% -20% Tetőrudak -15% 33 009 Ft 42 828 Ft 32 457 Ft 34 843 Ft 34 365 Ft 30 072 Ft Vonóhorog* 35 884 Ft 47 155 Ft 39 300 Ft 47 730 Ft

Részletesebben

Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG

Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG Jöjjön el egy téli átvizsgálásra és 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI SZERVIZAKCIÓ 2012 A NYEREMÉNYEK JEGYZÉKE 4. DÍJ SAVA GUMIABRONCS KÉSZLET Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LENGÉS- CSILLAPÍTÓKRÓL A MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ LENGÉS- CSILLAPÍTÓK BIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL ALAPVETŐ FONTOSSÁGÚAK A lengéscsillapítók természetes elhasználódása

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL

MŰHELYTITKOK A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL MŰHELYTITKOK A LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL A LENGÉSCSILLAPÍTÓK BIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL SEM ELHANYGOLHATÓK. A lengéscsillapítók természetes elhasználódása fokozatos folyamat, melynek során az Ön vezetési stílusa

Részletesebben

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG

JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG JÖJJÖN EL EGY TÉLI ÁTVIZSGÁLÁSRA ÉS 2012.10.15-TŐL 12.15-IG TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS Tisztelt Ügyfelünk! Látogasson el 2012.10.15. és 2012.12.15. között RENAULT márkaszervizünkbe, és éljen kihagyhatatlan ajánlatainkkal

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A FÉK- RENDSZERRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A FÉK- RENDSZERRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A FÉK- RENDSZERRŐL A FÉKRENDSZER GÉPJÁRMŰVE ALAPVETŐ BIZTONSÁGI ELEME A fékeknek mindig azonnal és pontosan reagálniuk kell a vezető utasításaira. A fékrendszer

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL

MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL MŰHELYTITKOK A GUMIABRONCSOKRÓL A GUMIABRONCSOK FONTOS BIZTONSÁGI TARTOZÉKOK A gumiabroncsok jelentik az egyedüli kapcsolatot a gépjármű és az úttest között. A gumiabroncsok alig egy képeslapnyi felületen

Részletesebben

ADUNK ÖNNEK 45 000 FT KEDVEZMÉNYT!

ADUNK ÖNNEK 45 000 FT KEDVEZMÉNYT! ADUNK ÖNNEK 45 000 FT KEDVEZMÉNYT! A JÉGBE ZÁRT AJÁNLAT AMELY NEM OLVAD EL www.renault.hu DRIVE THE CHANGE AKCIÓS TÉLI ÁTVIZSGÁLÁS (eredeti ár 7 500 Ft*) TISZTELT ÜGYFELÜNK! Látogassa meg RENAULT márkaszervizünket

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A TÉLI GUMIKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A TÉLI GUMIKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A TÉLI GUMIKRÓL A TÉL KÖZELEDTÉNEK ELSŐ JELEIRE (hideg, zord időjárás, nedves, jeges vagy havas talaj) alkalmazkodni kell a megváltozott útviszonyokhoz, és

Részletesebben

MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE

MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE A VILÁG RENAULT SZERVIZ VÁLTOZIK! MÉG TÖBBET NYÚJT DRIVE THE CHANGE MEGOLDÁS AZ IDŐSEBB RENAULT JÁRMŰVEKRE 2011.10.17-TŐL 2011.12.16-IG ÚJABB ELŐNYÖK VÁRJÁK A RENAULT

Részletesebben

MŰHELYTITKOK A FÉKRENDSZERRŐL

MŰHELYTITKOK A FÉKRENDSZERRŐL MŰHELYTITKOK A FÉKRENDSZERRŐL A FÉKRENDSZER GÉPJÁRMŰVE ALAPVETŐ BIZTONSÁGI ELEME A fékeknek mindig azonnal és pontosan reagálniuk kell a vezető utasításaira. A fékrendszer legfontosabb elemei: a fékdobok,

Részletesebben

FEDEZZE FEL A CITROËN 5+ FIXDÍJCSOMAGOKAT,

FEDEZZE FEL A CITROËN 5+ FIXDÍJCSOMAGOKAT, www.citroen.hu MIÉRT ne élne A citroën ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKkel? FEDEZZE FEL A CITROËN 5+ FIXDÍJCSOMAGOKAT, MELYEKET AZ 5 ÉVNÉL IDŐSEBB GÉPJÁRMŰVEK RÉSZÉRE ALAKÍTOTTUNK KI! citroën C3 I ÉS II, c4 I ÉS

Részletesebben

Kevesebbért, mint gondolná! 4 év felett

Kevesebbért, mint gondolná! 4 év felett Az Ön márkaszervize: A programban hirdetett árak ajánlott fogyasztói árak. A program 2009. július 1-től visszavonásig érvényes a részt vevő Opel Márkaszervizekben, minden 4 évesnél régebbi 1.0, 1.2, 1.4

Részletesebben

TÉLI DINAMIKA ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK ÁPOLÓSZETTEL RÉSZLETEK A 2. OLDALON TÉLI ÁLOM ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK TEÁVAL RÉSZLETEK A 2. OLDALON

TÉLI DINAMIKA ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK ÁPOLÓSZETTEL RÉSZLETEK A 2. OLDALON TÉLI ÁLOM ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK TEÁVAL RÉSZLETEK A 2. OLDALON CITROËN TéL! Tartozék és szolgáltatás ajánlatok 2010. október 1. 2010. december 31. www.citroen.hu TÉLI DINAMIKA ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK ÁPOLÓSZETTEL RÉSZLETEK A 2. OLDALON TÉLI ÁLOM ÁTVIZSGÁLÁS AJÁNDÉK TEÁVAL

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A GUMI- ABRONCSOKRÓL MEGFELELŐ ÁLLAPOTÚ GUMIABRONCSOK = BIZTONSÁG ÉS VEZETÉSI KÉNYELEM A gumiabroncsok jelentik az egyedüli kapcsolatot a gépjármű és az úttest

Részletesebben

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK

CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK CITROËN C-ZERO TARTOZÉKOK 02 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi stílus mellett tette le a voksát. Ez a három jellemző a márka által

Részletesebben

GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP

GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP Gépjármű azonosító paraméterek GÉPJÁRMŰ ÁLLAPOTFELMÉRŐLAP Gyártmány: Típus: Forgalomba helyezés: Gyártási év: Alvázszám: Motorszám: Hengerűrtartalom: Teljesítmény: Kivitel: Szín: Km számláló állás: Váltó

Részletesebben

A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet.

A Partnerkártya személyautóra és városi terepjáróra (SUV, 4x4) igényelhető, rendszámra szól, ezért egy személy több kártyát is igényelhet. Gumi-Profi Partnerkártya Részletes szabályzat A Gumi-Profi Partnerkártyáról A Gumi-Profi Partnerkártya (továbbiakban Partnerkártya) egy előre megvásárolt szolgáltatáscsomagra (Partner, Partner Plusz, Partner

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 29-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ES 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS TÍPUS

Részletesebben

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT CAPTUR GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR GYÁR TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK RENAULT CAPTUR DZÁJN KÉNYELEM BZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK

RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK RENAULT MEGANE GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT MEGANE DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz igazodik. Javítja a jármű kihasználhatóságát és növeli annak értékét. A szabványokat

Részletesebben

műszaki ÜZEMBIZTONSÁG

műszaki ÜZEMBIZTONSÁG műszaki ÜZEMBIZTONSÁG műszaki ÜZEMBIZTONSÁG www.nkh.gov.hu KÖZLEKEDÉSI FELÜGYELŐSÉGEK A járművek felkészítése A télre Mint minden szezonváltáskor, a tél beköszönte előtt is kiemelten fontos, hogy az üzembiztonság

Részletesebben

FÉKRENDSZER A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

FÉKRENDSZER A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN FÉKRENDSZER A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A FÉKRENDSZER BIZTONSÁGI SZEMPONTBÓL AZ EGYIK LEGFONTOSABB EGYSÉG Lassítás vagy megállás esetén

Részletesebben

Zoom-zoo. Zoom-zoom. Zoom-zoom GYŐZZE LE A TELET A MAZDA TÉLI AJÁNLATAIVAL

Zoom-zoo. Zoom-zoom. Zoom-zoom GYŐZZE LE A TELET A MAZDA TÉLI AJÁNLATAIVAL GYŐZZE LE A TELET A MAZDA TÉLI AJÁNLATAIVAL Zoom-zoo Zoom-zoom Zoom-zoom FOKOZOTTABB VÉDELEM, MAGASABB ÉRTÉK, TÖBB ÉLMÉNY. SZERETHETI MAZDÁJÁT BÁRKI ANNYIRA, MINT ÖN? MI IGEN. Elköteleztük magunkat, hogy

Részletesebben

Téli átvizsgálási akció

Téli átvizsgálási akció Téli átvizsgálási akció Fagyálló-ellenőrzés, Gumiabroncsok téli átvizsgálása, nyomásbeállítás Elektromos és biztonsági berendezések átvizsgálása Az ablakmosó folyadék szintjének ellenőrzése Hűtőfolyadékszint-

Részletesebben

TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK

TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK TÉLI SZERELT KERÉK AJÁNLATOK Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át részletek a 2. oldalon 2014/2015 Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással 3 éven át díjmentesen Ha 4 db téli szerelt kereket

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK

ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK ÚJ RENAULT TWINGO GYÁRI TARTOZÉKOK TARTOZÉKOK I ÚJ RENAULT TWINGO DIZÁJN KÉNYELEM BIZTONSÁG RENAULT TARTOZÉKOK Bármilyen stílushoz és személyiséghez igazodik. Javítja a jármű praktikus kihasználhatóságát,

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 300 RX 450h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA UX 200 250h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉKEK: MINDEN ÚJ AUTÓHOZ VÁSÁRÓLT SZERELTKERÉK SZETT ESETÉN 3 ÉV, A NYÁRI GUMIRA IS ÉRVÉNYES GUMIBIZTOSÍTÁST

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS GUMI

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL JOBB KILÁTÁST BIZTOSÍTÓ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK A MÉG NAGYOBB BIZTONSÁGÉRT Az ablaktörlő lapátok négy elemből tevődnek össze: illesztő csukló

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA LS 500 LS 500h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 450h L HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2019. április 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK AJÁNLATOK: 2019. ÁPRILIS 1-TŐL 3 ÉVES, A NYÁRI ABRONCSRA IS ÉRVÉNYES GUMI BIZTOSÍTÁSSAL *** MEGNEVEZÉS

Részletesebben

LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL. Minden, amit tudni. kell a. Minden, amit tudni. kell sorozat. www.peugeot.com PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK

LENGÉSCSILLAPÍTÓKRÓL. Minden, amit tudni. kell a. Minden, amit tudni. kell sorozat. www.peugeot.com PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK kell sorozat PEUGEOT TANÁCSADÁS A LENGÉSCSILLAPÍTÓK AZ ABLAKTÖRLÔLAPÁTOK AZ AKKUMULÁTOR A KLÍMABERENDEZÉS A KIPUFOGÓRENDSZER A VILÁGÍTÁS A RÉSZECSKESZÛRÔ A GUMIABRONCSOK A FÉKRENDSZER A KENÕANYAGOK A SZÉLVÉDÔ

Részletesebben

L essentiel. 2007. július. Egyéni megjelenés. Biztonság. Kényelem. Navigációs berendezések és szórakoztató elektronika. Boutique

L essentiel. 2007. július. Egyéni megjelenés. Biztonság. Kényelem. Navigációs berendezések és szórakoztató elektronika. Boutique CITROËN C-CROSSER C-CROSSER modellautók Ha szenvedélyesen gyûjti a modellautókat, vagy egyszerûen csak örömet szeretne szerezni, ne álljon ellen ezeknek az elegáns miniatûr utánzatoknak (:43 arányú, illetve

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA IS 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA RX 300 RX 450h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2018

SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2018 SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2018 TARTALOM SZERVIZ SZOLGALTATÁS DÍJAK / ANGEL STATION 4 SZGK. KÉZI ÉS KEFÉS MOSÁS 5 Kézi mosás 5 Extra szolgáltatások esetén felár minden jármű típusra 5 Kefés gépi mosás 5 KOZMETIKA

Részletesebben

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK

CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK CITROËN BERLINGO ÉS NEMO TARTOZÉKOK BIZTONSÁG 04 SZÁLLíTÁSI MEGOLdÁSOK 06 védelem 08 MuLTIMÉdIA 10 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és az egyedi

Részletesebben

hogy a tél ne tegye hidegre az autóját! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. október 1. december 31.

hogy a tél ne tegye hidegre az autóját! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. október 1. december 31. hogy a tél ne tegye hidegre az autóját! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. október 1. december 31. Hópehely téli felkészítés ajándék MODELLAUTÓVAL Részletek a 2. oldalon JÉGKRISTÁLY téli felkészítés

Részletesebben

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY

TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Dacia Sandero és Sandero Stepway Gyári tartozékok TARTOZÉKOK I AZ ÚJ DACIA SANDERO ÉS SANDERO STEPWAY Minden, amire szüksége lehet a hosszan tartó védelemhez és a maximális kényelemhez. Egyszerűen nagyszerű

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. december 12-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS TÍPUS

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA CT 200h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET GUMIABRONCS

Részletesebben

kuponfüzet 203 960 Ft ŠKODA Eredeti Alkatrészek kedvezményes áron

kuponfüzet 203 960 Ft ŠKODA Eredeti Alkatrészek kedvezményes áron kuponfüzet 203 960 Ft ŠKODA Eredeti Alkatrészek kedvezményes áron Tisztelt Ügyfelünk! Örülünk, hogy gépkocsiját megelégedéssel használja, meggyőződésünk, hogy jól választott és őszintén reméljük, ezek

Részletesebben

SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2019

SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2019 SZOLGÁLTATÁS ÁRLISTA 2019 TARTALOM SZERVIZ SZOLGALTATÁS DÍJAK / ANGEL STATION 4 SZGK. KÉZI MOSÁS 5 Kézi ECO mosás 5 Kézi PRÉMIUM mosás 5 Extra szolgáltatások esetén felár minden jármű típusra 5 KOZMETIKA

Részletesebben

A sok jelzőtábla zavaró. Dr. Debreczeni Gábor előadása

A sok jelzőtábla zavaró. Dr. Debreczeni Gábor előadása A sok jelzőtábla zavaró A jelzőtáblák mérete 4/2001. (I.31.) KöVim rendelet A jellemző méret 450 mm 600 mm 750 mm 900 mm 1000 mm A közlekedő személy segítése A pálya legyen egyszerű, egységes, akadálymentes,

Részletesebben

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN KLÍMABERENDEZÉS A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A KLÍMABERENDEZÉS NEM CSAK KÉNYELME, HANEM BIZTONSÁGA SZEMPONTJÁBÓL IS ALAPVETŐEN FONTOS Autójának

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL AZ EREDETI PEUGEOT ALKATRÉSZEKRŐL EREDETI ALKATRÉSZEK: A PEUGEOT SZAKÉRTELMÉNEK BIZONYÍTÉKAI Az Ön PEUGEOT gépjárműve olyan alkotórészekből épül fel, melyek

Részletesebben

CITROËNC-ELYSÉE TARTOZÉKOK

CITROËNC-ELYSÉE TARTOZÉKOK CITROËNC-ELYSÉE TARTOZÉKOK STÍLUS 04 KÉNYELEM 08 BIZTONSÁG 10 SZÁLLÍTÓESZKÖZÖK 12 VÉDELEM 14 MULTIMÉDIA 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság és

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA NX (2017-től) 300 300h HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. szeptember 1-től visszavonásig TÉLI SZERELTKERÉK CSOMAGOK 1 ÉV KERÉK TÁROLÁSSAL ÉS SZERELÉSSEL 1 MEGNEVEZÉS GUMI GYÁRTÓ GUMIABRONCS MÉRET

Részletesebben

Ne állja útját a tél a szórakozásnak!

Ne állja útját a tél a szórakozásnak! Ne állja útját a tél a szórakozásnak! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. január 1. március 31. Téli sótalanítás 17 pontos átvizsgálás ajándék külső mosással Részletek a 2. oldalon Akkumulátorcsere

Részletesebben

Az új Volkswagen Beetle V6

Az új Volkswagen Beetle V6 Az új Volkswagen Beetle V6 1-4 3 éves éves kor kor fölött között ajánlott Összeszerelési útmutató 6V Volkswagen The Beetle 1. Használati útmutató 2. Kormánykerék 3. Töltő 4. Visszapillantó tükör 5. Szélvédő

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Thema Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 20 Gumiabroncsa: 245/45 - R20. Szett elemei: 4 darab felni cikkszám: K82212967 4 darab felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Az eredeti kerékrögzítő

Részletesebben

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK

www.peugeot.hu A márkakereskedés pecsétje ÚJ PEUGEOT 508 TARTOZÉKOK Terv: BD Network Kivitel: Gutenberg Networks Automobiles Peugeot RC Paris B 552 144 503 Készült az Európai Unióban. Hiv. sz.: MKCO071421 2014. július Jelen katalógusban található adatok a nyomdába adás

Részletesebben

Téli szerelt kerék ajánlatok

Téli szerelt kerék ajánlatok Téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át részletek a 2. oldalon 2014/2015 Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással 3

Részletesebben

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA

HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA GS 300h GS 450h GS F HIVATALOS TARTOZÉK ÁRLISTA ÉRVÉNYES: 2018. január 1-től visszavonásig TARTOZÉKCSOMAGOK A Lexus tartozékcsomagok filozófiája mögött a rendszerben gondolkodás áll. A praktikumot és értéket

Részletesebben

A cserét a következő sorrendben végezze:

A cserét a következő sorrendben végezze: Mercedes-Benz A W168 első A cserét a következő sorrendben végezze: 1 A féktárcsákat mindkét tengelyen komplett szettben cserélje Mercedes-Benz A W168 gépkocsin, függetlenül attól, hogy az alkatrészek milyen

Részletesebben

Hasznos tippek gumicserével kapcsolatban

Hasznos tippek gumicserével kapcsolatban Hasznos tippek gumicserével kapcsolatban Úgy tűnik, hogy végre tényleg beköszöntött hazánkban a tavaszi időjárás! Elérkezett az idő, hogy Fontos azonban, hogy mielőtt bárhová indul, a téli gumikat cserélje

Részletesebben

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LÉGKONDICIO- NÁLÓRÓL ÉS A POLLEN- SZŰRŐRŐL

SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LÉGKONDICIO- NÁLÓRÓL ÉS A POLLEN- SZŰRŐRŐL SZAKÉRTŐ GONDOSKODÁS MINDEN, AMIT TUDNI KELL A LÉGKONDICIO- NÁLÓRÓL ÉS A POLLEN- SZŰRŐRŐL LÉGKONDICIONÁLÓ: KÉNYELEM ÉS BIZTONSÁG A légkondicionálás egész évben kellemesebbé teszi az utazást. Kánikulában

Részletesebben

Időszak Műveletek Oldal. Terjedelem X/XX poziciók nélkül (1999. modellévig -Xbezárólag) Olajcsere szerviz (a következő modellévtől: Y-)

Időszak Műveletek Oldal. Terjedelem X/XX poziciók nélkül (1999. modellévig -Xbezárólag) Olajcsere szerviz (a következő modellévtől: Y-) 1. oldal, összesen: 5 oldal Ellenőrző szerviz FIGYELEM! Dízel-részecskeszűrővel felszerelt, ill. utólag beépített gépkocsiknál a motorolajat feltétlenül a -VW 507 00- szabvány szerint kell használni. Időszak

Részletesebben

Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider

Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider Alfa Romeo Brera Alfa Romeo Spider Optikai tuning ELSŐ SPOILER ** Alfa Romeo Brera és Cikkszám: 50903198 HÁTSÓ SPOILER ** Cikkszám: 50903199 2 Optikai tuning HÁTSÓ SPOILER ** Cikkszám: 50903200 OLDALSÓ

Részletesebben

ÚTMUTATÓ AUTÓSOKNAK A BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉSHEZ KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁGOK VEZETÉS- TECHNIKAI KISOKOS

ÚTMUTATÓ AUTÓSOKNAK A BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉSHEZ KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁGOK VEZETÉS- TECHNIKAI KISOKOS ÚTMUTATÓ AUTÓSOKNAK A BIZTONSÁGOS KÖZLEKEDÉSHEZ KÖZLEKEDÉSI HATÓSÁGOK VEZETÉS- TECHNIKAI KISOKOS MIELŐTT ELINDULNÁNK Ellenőrizzük a lámpák és a fékek működőképességét! A tolatólámpa, illetve a féklámpa

Részletesebben

Dacia Duster. Dacia Duster tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Duster gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja!

Dacia Duster. Dacia Duster tartozék árlista A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Duster gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Dacia Duster TARTOZÉKOK Dacia Duster tartozék árlista 2019 A számtalan kiegészítőnek köszönhetően Dacia Duster gépkocsiját teljesen egyedivé varázsolhatja! Adventure Pack Country Pack Styling Pack Csomag

Részletesebben

tavaszi felújítás Tavaszi átvizsgálás klímatisztítással Részletek a 2. oldalon 6 990 Ft

tavaszi felújítás Tavaszi átvizsgálás klímatisztítással Részletek a 2. oldalon 6 990 Ft www.citroen.hu tavaszi felújítás Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. április 1. június 30. Tavaszi átvizsgálás klímatisztítással Részletek a 2. oldalon Ébresztő átvizsgálás ajándék nyári ablakmosó

Részletesebben

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49

JS50. Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Útra FEL! www.ligier.hu 02/10/2014 13:49 JS50 Szenzációs dizájn Olyan mint a csodálatos olasz temperamentum, agresszív és barátságos egyben. EXE JS 50 JYL.indd 3 Premium kivitelben Modern fényszórók,

Részletesebben

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. www.renault.hu

RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK. Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. www.renault.hu T A R T O Z É K O K / F E L S Z E R E L É S E K RENAULT AUTÓKAT ALKOTUNK Renault Hungária Kft. 1135 Budapest, Róbert Károly krt. 96-98. Mindent megtettünk azért, hogy a jelen kiadvány tartalma tökéletesen

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Linea LINEACCESSORI Személyre szabott megoldások KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Króm. Cikkszám: 50901689 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR BORÍTÁS Fényes Montblanc fekete. Cikkszám: 50902349 KÜLSŐ VISSZAPILLANTÓTÜKÖR

Részletesebben

MŰSZAKI VIZSGA. kiscsaszi. Okmányok Forgalmi engedély Igazoló lap Egyéb okmányok, engedélyek

MŰSZAKI VIZSGA. kiscsaszi. Okmányok Forgalmi engedély Igazoló lap Egyéb okmányok, engedélyek I. okmányok, AZONOSÍTÁS Okmányok Forgalmi engedély Igazoló lap Egyéb okmányok, engedélyek Jármű Alvázszám Motorszám Hatósági jelzés Adattábla/Típustábla II. környezetvédelmi mérés Kipufogórendszer Kivitel

Részletesebben

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2016/2017. Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át

Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2016/2017. Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át Akciós téli szerelt kerék ajánlatok Stílusos biztonság zord körülmények közt is 2016/2017 Díjmentes kerékcsere és keréktárolás 3 éven át TECHNOLOGY TO ENJOY Kerékszerviz ajándékba! Kerékcsere tárolással

Részletesebben

MŰHELYTITKOK AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL

MŰHELYTITKOK AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL MŰHELYTITKOK AZ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOKRÓL JOBB KILÁTÁST BIZTOSÍTÓ ABLAKTÖRLŐ LAPÁTOK A MÉG NAGYOBB BIZTONSÁGÉRT Az ablaktörlő lapátok négy elemből tevődnek össze: illesztő csukló (adapter), tartóváz, törlőpenge,

Részletesebben

SZŰRŐK: olajszűrő betét SHxxxx.. Olajszűrő betét SKxxx.. Olajszűrő SMxxx... Olajszűrő

SZŰRŐK: olajszűrő betét SHxxxx.. Olajszűrő betét SKxxx.. Olajszűrő SMxxx... Olajszűrő SZŰRŐK: SAxxxx.. Pollenszűrő SGxxxx.. Automataváltó olajszűrő SHxxxx.. Olajszűrő SKxxx.. Olajszűrő SMxxx... Olajszűrő SCxxxx. Üzemanyag szűrő SFxxxx.. Üzemanyag szűrő SLxxx. Üzemanyag szűrő STxxx. Üzemanyag

Részletesebben

Személyre szabott megoldások

Személyre szabott megoldások Voyager Személyre szabott megoldások KÖNNYŰFÉM KERÉKTÁRCSA SZETT 17 Gumiabroncsa: 225/65 - R17. Szett elemei: 4 db felni cikkszám: K82212937 4 db felniközép cikkszám: K1XH44SZ7AA. Eredeti kerékrögzítő

Részletesebben