FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK"

Átírás

1 MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROËNNÉL KLÍMATISZTÍTÁS EXKLUZÍV KUPONOK WTCC NYEREMÉNYJÁTÉK AZ AKCIÓ IDŐTARTAMA: MÁRCIUS 23-JÚNIUS 30.

2 WTCC TÚRAAUTÓ VILÁGBAJNOKSÁG GYŐZTES CSAPATON NE VÁLTOZTASS! A Citroën Racing első, 2014-es WTCC-szezonja igen sikeres volt: a konstruktőri csapatvilágbajnoki cím mellett José María López, Yvan Muller és Sébastien Loeb szerezte meg az egyéni verseny első három helyét. A Citroën Total csapata változatlan felállással készül idei második WTCC-szezonjára. A gyári csapat a 2014-ben az egyéni verseny első három helyén végzett* José Maria López, Yvan Muller és Sebastian Loeb mellett egy új állandó taggal, Ma Qing Huával bővül. Az újonnan alakult Sébastien Loeb Racing egy privát C-Elysée WTCC-t indít a 2015-ös világbajnokságon. Szurkoljon velünk! Várjuk Önt a Hungaroringen, május 2-án és 3-án! Legyen a vendégünk! Vegyen igénybe akár csak 1 alkatrész- vagy szervizszolgáltatást, játsszon velünk és nyerje meg a vasárnapi futam ra a 10 db páros belépő egyikét!

3 FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK KLÍMATISZTÍTÁS: MOST 3990 FT-ÉRT CITROËN GYÁRI KLÍMASPRAY-VEL BÁRMELY AUTÓTÍPUSRA 1 EXKLUZÍV KEDVEZMÉNYEKRE JOGOSÍTÓ KUPONOK (Lapozzon!) WTCC NYEREMÉNYJÁTÉK: NYERJEN WTCC FUTAMBELÉPŐKET A HUNGARORINGRE VAGY MÁS WTCC-AJÁNDÉKOKAT! 2 FŐDÍJ: 1 DB CITROËN MONTRE CHRONO RACING SPORTÓRA TOVÁBBI NYEREMÉNYEK: 6 DB AJÁNDÉKCSOMAG, MELYNEK TARTALMA: - CITROËN PRESTIGE KULCSTARTÓ - CITROËN FUN KIT WTCC SZURKOLÓI CSOMAG - CITROËN RACING HÁTIZSÁK 1. Gyári klímatisztító spray-vel végzett beavatkozás. 2. A nyereményjátékban a regisztrációs lap kitöltésével, az abban foglaltak elfogadásával és a résztvevő márkaszervizekben történő átadásával vehet részt abban az esetben, ha legalább 1 szervizszolgáltatást a nyereményjáték időszaka alatt, március 23-tól június 30-ig. igénybe vett. A WTCC-jegyek nyertesét április 24-én, a WTCC ajándékokat pedig július 15-én sorsoljuk. A 2. sorsoláson részt vesz minden addigi játékos, aki az első sorsoláson nem nyert futamjegyet. A játékszabály és az adatkezelési nyilatkozat elérhető a résztvevő márkaszervizekben és a oldalon. A WTCC futamjegyekért április 20-ig, a többi WTCC-ajándékért pedig június 30-ig játszhat.

4 MIÉRT IS JÓ ÖNNEK BETÉRNI HOZZÁNK? A vonzó árakon és a szakértő hozzáértésen túl most exkluzív kedvezményeket biztosító kedvezményku ponokat ajándékozunk minden szervizügyfelünknek. Az alábbi kedvezménykuponokat azon ügyfeleinknek adjuk ajándékba, akik szervizünkben március 23. és április 30. között, valamint június 1. és 30. között igénybe vették szolgáltatásunkat.* 5 L-ES CITROËN GYÁRI ABLAKMOSÓ FOLYADÉK KUPONNAL CSAK: 990 FT * május 1-től 31-ig vagy július 1-től augusztus 15-ig. *Az akciós ár csak a cikkszámú termékre érvényes. A kép illusztráció. Más kedvezménnyel nem vonható össze. A kuponkedvezményt visszavonjuk, amennyiben az euro/forint árfolyam 320 forint fölé emelkedik. CITROËN GYÁRI ABLAKTÖRLŐ LAPÁTSZETT CSAK KUPONNAL: 30% KEDVEZMÉNNYEL* május 1-től 31-ig vagy július 1-től augusztus 15-ig. *A feltüntetett kedvezmény csak első ablaktörlő lapát pár vásárlásánál érvényesíthető. A Citroën C-Zero, C1 gépkocsiknál 1 db első lapátra is érvényes. A kép illusztráció. Más kedvezménnyel nem vonható össze. A kuponkedvezményt visszavonjuk, amennyiben az euro/forint árfolyam 320 forint fölé emelkedik. CITROËN GYÁRI SZŐNYEGEK CSAK KUPONNAL: 25% KEDVEZMÉNNYEL* május 1-től 31-ig vagy július 1-től augusztus 15-ig. *A kép illusztráció. Más kedvezménnyel nem vonható össze. A kuponkedvezményt visszavonjuk, amennyiben az euro/forint árfolyam 320 forint fölé emelkedik. *A kuponokra vonatkozó beváltási feltételeket a kuponon, illetve a oldalon olvashatja.

5 Az alábbi kedvezménykuponokat azon ügyfeleinknek adjuk ajándékba, akik szervizünkben március 23. és május 31. között igénybe vették szolgáltatásunkat.* THULE FREERIDE ACÉL, RETESZELHETŐ KERÉKPÁRTARTÓ KUPONNAL CSAK FT * június 1-től augusztus 15-ig. *Az akciós ár csak a cikkszámú termékre érvényes. Csak kompatibilis tetőcsomagtartó rúdra szerelhető, 1 db kerékpár szállítására alkalmas, TÜV jóváhagyású tartozék. A tetőrúd árát a feltüntetett ár nem tartalmazza! A kép illusztráció. Más kedvezménnyel nem vonható össze. A kuponkedvezményt visszavonjuk, amennyiben az euro/forint árfolyam 320 forint fölé emelkedik. THULE PRORIDE RETESZELHETŐ, ALUMINIUM KERÉKPÁRTARTÓ KUPONNAL CSAK FT * június 1-től augusztus 15-ig. *Az akciós ár csak a cikkszámú termékre érvényes. Csak kompatibilis tetőcsomagtartó rúdra szerelhető 1 db kerékpár szállítására alkalmas, TÜV jóváhagyású tartozék. A tetőrúd árát a feltüntetett ár nem tartalmazza! A kép illusztráció. Más kedvezménnyel nem vonható össze. A kuponkedvezményt visszavonjuk, amennyiben az euro/forint árfolyam 320 forint fölé emelkedik. THULE EUROCLASSIC G6 3 DB-OS, ALUMINIUM, RETESZELHETŐ KERÉKPÁRTARTÓ CSAK KUPONNAL FT * KEDVEZMÉNNYEL június 1-től augusztus 15-ig. *A feltüntetett kedvezmény csak a cikkszámú termékre érvényes. A termék ára Ft helyett e kuponnal csak Ft. Vonóhorogra szerelhető 3 db kerékpár szállítására alkalmas, TÜV jóváhagyású tartozék. Csak kompatibilis vonóhorogra szerelhető fel! A vonóhorog árát a feltüntetett ár nem tartalmazza, viszont egy 13 pólusú csatlakozóaljzatot igen! A kép illusztráció. Más kedvezménnyel nem vonható össze. A kuponkedvezményt visszavonjuk, amennyiben az euro/forint árfolyam 320 forint fölé emelkedik. THULE GAMME CLASSIQUE 420 L-ES TETŐBOX KUPONNAL CSAK FT * június 1-től augusztus 15-ig. *Az akciós ár csak a cikkszámú termékre érvényes. Anyaga ABS, központi záras, két oldalról zárható, tetőrúdra szerelhető, TÜV jóváhagyású tartozék. A gépjármű és a tetőbox kompatibilitását ellenőriztesse! A tetőrúd árát a feltüntetett ár nem tartalmazza! A kép illusztráció. Más kedvezménnyel nem vonható össze. A kuponkedvezményt visszavonjuk, amennyiben az euro/forint árfolyam 320 forint fölé emelkedik. *A kuponokra vonatkozó beváltási feltételeket a kuponon, illetve a oldalon olvashatja.

6 AZ UTASTÉRNEK IS JÁR A FRISS LEVEGŐ! Ha klímás autója utasterében kellemetlen szagot érez, amelynek nem ismeri a forrását, a gépkocsit azonnal vigye szervizbe! A légkondicionáló berendezések ugyanis amellett, hogy az állandó, kellemes hőmérséklet luxusát nyújtják télen-nyáron, az egészségre ártalmas veszélyforrásokat hordozhatnak. Az ún. legionáriusbetegség okozója a gépkocsi klímaberendezésében tartósan megtelepedő legionella pneumophila baktérium, amely az általa szennyezett nedves levegő belélegzésével súlyos tüdőgyulladást okozhat. Hogy a baktérium elszaporodását megakadályozza, érdemes autója klímaberendezését évente ellenőriztetni akkor is, ha látszólag tökéletesen működik. Most az akciós klímatisztítás mellett érdemes a pollenszűrőt is kicseréltetnie. Minden gyári hagyományos és aktív szénszűrős POLLENSZŰRŐRE: 25% kedvezményt biztosítunk.

7 NE FELEDKEZZEN MEG A NYÁRI GUMIABRONCSRÓL! Végre ismét beköszöntött a tavasz! Itt az ideje, hogy a téli abroncsokat, kerekeket leszereltesse és ráhangolódjon a jó időre. Ne felejtse el, hogy langyos időben a téli abroncs pillanatok alatt elkopik, hiszen tapadási jellemzőit a téli utakra tervezték. Most váltson nyári abroncsra, és válogasson széles kínálatunkból: Unja a nyári-téli gumicserére fordított időt? Legyen még egy szett szerelt kereke! Márkaszervizünkben komplex ajánlattal várjuk: nemcsak a márkás gumiabroncsokat kínáljuk akciós áron, hanem a gyári acél LEMEZFELNIRE 10% kedvezményt biztosítunk! Így most kedvező áron vásárolhat szerelt kereket. Nem szeretne még a kerékcserével sem bíbelődni? Ehhez is van egy visszautasíthatatlan ajánlatunk: 21 PONTOS NYÁRI ÁTVIZSGÁLÁS* + SZERELT KERÉK CSERÉJE Ft * *Részletek a 8. oldalon

8 Nem tudja, hol tárolni a szerelt kereket? Szívesebben cserélteti szezononként az abroncsot a felnin? Önnek is van ajánlatunk: 21 PONTOS NYÁRI ÁTVIZSGÁLÁS + GUMICSERE (LEMEZFELNIN) Ft * 21 PONTOS NYÁRI ÁTVIZSGÁLÁS + GUMICSERE (ALUFELNIN) Ft * A 21 PONTOS MEGBONTÁS NÉLKÜLI NYÁRI ÁTVIZSGÁLÁS AZ ALÁBBI ELEMEKET TARTALMAZZA: > Ablakok és szélvédők állapota > Karosszéria és fényezés állapota > Kuplungpedál működése > Kézifék működése > Kürt működése > Ablaktörlőlapátok állapota és működése, szélvédőmosó működése > Fényszórók, izzók és jelzőberendezések működése > Gumiabroncsok állapota, gumiabroncsnyomás ellenőrzése (pótkerék ellen - őrzése vagy defektjavító készlet felhasználhatósági idejének ellenőrzése) > Első fékek állapota: fékbetétek, féktárcsák, féknyergek és fékcsövek ellenőrzése > Csővezetékek (fék, klíma, hűtő stb.) állapota, olajteknő és váltó tömítettsége > Futómű és kormánymű állapota (holtjátékok, kopások stb.) > Gumiharangok állapota > Lengéscsillapítók állapota (tömítettség) > Kipufogórendszer és rögzítéseinek állapota > Segédberendezéseket hajtó szíjak állapota > Hűtőfolyadékszint > Fékfolyadékszint > Kormányszervo-olajszint > Motorolajszint > Akkumulátor állapota (Midtronics akkuteszter) > Rendszámtábla és rendszámkeret állapota *A feltüntetett árak tartalmazzák a kedvezményt és az áfát, a szerelés és a kerékkiegyensúlyozás munkadíját, valamint a keréksúlyok árát is.

9 HASZNÁLTAUTÓ DIAGNOSZTIKA Nem szereti a kellemetlen meglepetéseket? Hozza el hozzánk újonnan vásárolt használtautóját, és szakembereinknek köszönhetően Ön azonnal megtudhatja, hogy tárol-e bármely hibát a gépjármű computere. Sőt, most műszeres fékhatásmérést és lengéscsillapító-mérést is végeztethet. Akciós csomagárainkat az Ön igényei szerint alakítottuk ki: ALAP DIAGNOSZTIKAI CSOMAG 21 pontos nyári átvizsgálás (lsd. 8. oldal) Computer diagnosztika* KIBŐVÍTETT DIAGNOSZTIKAI CSOMAG 21 pontos nyári átvizsgálás (lsd. 8. oldal) Computer diagnosztika* Műszeres lengéscsillapító-mérés Műszeres fékhatásmérés Ft Ft A gépjármű computereiből történő hibakiolvasás, mely arról tájékoztat, hogy tartalmaznak-e computerei tárolt hibát vagy sem. A csomagár nem tartalmazza a tárolt hibák ismertetését, azt külön díj ellenében rendelheti meg. GUMIHOTEL -- SZOLGÁLTATÁS KELLEMETLENSÉGET OKOZ AZ ÉPPEN HASZNÁLATON KÍVÜLI GUMIABRONCSOK TÁROLÁSA? Bízza a Citroënre! Márkakereskedéseink többségében lehetőség van Gumihotel-szolgáltatás igénybevételére, így nem kell kerülgetni használaton kívüli abroncsait. Amennyiben most vásárol 4 db téli gumiabroncsot vagy szerelt kereket, 6 hónapig ingyen veheti igénybe a Gumihotelszolgáltatásunkat. A Gumihotel-szolgáltatás nem minden hivatalos Citroën-márkaszervizben érhető el, kérjük, érdeklődjön hivatalos Citroën-márkaszervizénél! A 6 hónapra szóló ingyenes Gumihotel-szolgáltatás kizárólag a 2015-ös tavaszi-nyári szezonban vehető igénybe.

10 OLAJCSERE TOTAL QUARTZ INEO ECS 5W30 ACEA C2, PSA CITROËN B Szintetikus technológiával előállított üzemanyag-takarékos, Low SAPS motorolaj benzin- és dízelüzemű motorokhoz. Különösen ajánlott a Citroën részecskeszűrős dízelmotorjaihoz. Megfelel a jelenlegi legszigorúbb követelményeknek és használatával üzemanyag takarítható meg. TOTAL QUARTZ INEO FIRST 0W30 ACEA C1 & C2, PSA CITROËN B Különösen ajánlott a Citroën részecskeszűrős dízelmotorjaihoz. Megfelel a jelenlegi legszigorúbb követelményeknek és használatával üzemanyag takarítható meg. A KIVÁLÓ MINŐSÉGŰ TOTAL MOTOROLAJOKKAL MOST TRIPLÁN NYERHET! Egyrészt nyerhet azzal, hogy jó minőségű olajat használ. Másodsorban nyer azzal, hogy exkluzív kedvezmények igénybevételére jogosító kuponokat kap ajándékba (lsd oldal). Harmadszor pedig játsszon velünk és nyerjen értékes WTCCajándékokat! (lsd. 3. oldal)

11 TAVASZI FÉK- ÉS FUTÓMŰ- ALKATRÉSZEK Hosszú volt a tél? Ha Ön szeret autózni, bizonyára nemcsak a kényelmet szereti, hanem a biztonságot is. A fékberendezés elsődleges fontosságú a gépjármű biztonsága szempontjából! Mikor kell féktárcsát cseréltetni? Erős kopás-, rozsda-, repedés-, oxidálódás nyomok? A féktárcsákat párosan kell cserélni, és javasolt a fékbetétekkel együtt! Javasoljuk, hogy az azonos tengelyen lévő féktárcsákat mindig egyszerre cseréltesse! AKCIÓS AJÁNLATUNK: Gyári féktárcsaszettek 2 db/szett most 20% kedvezménnyel* Cserélteti a féktárcsákat? Akkor gondoljon a kopott fékbetétekre is. Cseréltesse le azokat is! Annak érdekében, hogy elkerülhető legyen a gépjármű vezetésére káros hatással lévő fékbetétkopás, javasolt a fékbetéteket még azelőtt kicserélni, hogy vastagságuk a veszélyes érték alá csökkenne. Biztonsága érdekében az azonos tengelyen lévő kerekek fékbetéteit egyszerre kell cseréltetni! AKCIÓS AJÁNLATUNK: Gyári fékbetétszett (4 db fékbetét) 20% akciós kedvezménnyel** *Az ajánlat az első féktárcsaszettre vonatkozik. **Az ajánlat az első fékbetétszettre vonatkozik.

12 A brosúrában feltüntetett ajánlatok csak az akcióban részt vevő hivatalos Citroën-márkaszervizekben vehetők igénybe, melyek listája és az ajánlatok részletes feltételei, valamint az egyéb ajánlatok megtalálhatóak a citroen.hu/szolgaltatasok/aktualis-ajanlatok.html oldalon. A jelen kiadványban szereplő ajánlatok más kedvezménnyel nem összevonhatók. A kiadványban szereplő árak tartalmazzák a kedvezményt és az áfát. A képek illusztrációk. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk. A tájékoztatás nem teljes körű, a Citroën Hungária Kft. fenntartja a jogot az ajánlat módosítására. A jelen hirdetés nem minősül szerződéses ajánlatnak. A brosúrában feltüntetett kedvezmények és akciók más akciókkal és kedvezményekkel nem összevonhatók. Az akciós ajánlatok és kuponok érvényüket vesztik és visszavonjuk, amennyiben a euro/forint árfolyam 320 forint fölé emelkedik. Sok szeretettel várjuk Önt márkaszervizünkben: CRÉATIVE TECHNOLOGIE

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK

FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? FRISS, TAVASZI SZERVIZAJÁNLATOK TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A CITROEN-NÉL KLÍMATISZTÍTÁS EXKLUZÍV KUPONOK WTCC NYEREMÉNYJÁTÉK

Részletesebben

TISZTA A LEVEGŐ! TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A PEUGEOT-NÁL AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. MÁRCIUS 16. ÉS 2015. JÚNIUS 30. KÖZÖTT

TISZTA A LEVEGŐ! TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A PEUGEOT-NÁL AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. MÁRCIUS 16. ÉS 2015. JÚNIUS 30. KÖZÖTT TISZTA A LEVEGŐ! TAVASZI SZERVIZAKCIÓK ÉS NYEREMÉNYEK A PEUGEOT-NÁL AKCIÓS AJÁNLATOK 2015. MÁRCIUS 16. ÉS 2015. JÚNIUS 30. KÖZÖTT PEUGEOT VEVŐSZOLGÁLAT. EGYÜTT MESSZEBB JUTUNK A HŰSÉG KIFIZETŐDIK KLÍMATISZTÍTÁS

Részletesebben

hogy a tél ne tegye hidegre az autóját! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. október 1. december 31.

hogy a tél ne tegye hidegre az autóját! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. október 1. december 31. hogy a tél ne tegye hidegre az autóját! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. október 1. december 31. Hópehely téli felkészítés ajándék MODELLAUTÓVAL Részletek a 2. oldalon JÉGKRISTÁLY téli felkészítés

Részletesebben

Javíttassa nálunk gépjárművét, és a javítási költség egy részét üzemanyagkártyán visszakapja! Akciós nyári szervizajánlatok 2013. 06. 03-2013. 08.

Javíttassa nálunk gépjárművét, és a javítási költség egy részét üzemanyagkártyán visszakapja! Akciós nyári szervizajánlatok 2013. 06. 03-2013. 08. Javíttassa nálunk gépjárművét, és a javítási költség egy részét üzemanyagkártyán visszakapja! Akciós nyári szervizajánlatok 2013. 06. 03-2013. 08. 31. Most megéri Peugeot-márkaszervizben autót javíttatni!

Részletesebben

OLAJCSERE A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

OLAJCSERE A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN OLAJCSERE A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN MIÉRT VAN SZÜKSÉG A MOTOR KENÉSÉRE? 1. A MOTOROLAJ Csökkenti a súrlódást. Csökkenti a motor mozgó alkatrészeinek (segédkarok, dugattyúk stb.) kopását.

Részletesebben

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR

MYVOLVO. nyáron is PROFI CSOMAGOLÁS. Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ 2012 NYÁR Ajánlat Önnek és Volvójának 2012 NYÁR MYVOLVO PROFI CSOMAGOLÁS TIPPEK ÉS TARTOZÉKOK; EGYSZERŰ CSOMAGOLÁS Reflektorfényben a légkondicionáló SZEMÉLYES SZERVIZ- TANÁCSADÓ Frissesség nyáron is + Várjuk a

Részletesebben

www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig

www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig www.citroen.hu EGYENESEN A NYÁRBA! ÉLVEZZE GONDTALANUL AZ UTAZÁSOKAT! NYÁRI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK 2014. június 2-től július 31-ig MI TANKOLUNK ÖNNEK, AMENNYIBEN AZ ÁTVIZSGÁLÁS SORÁN JAVÍTÁSI IGÉNY

Részletesebben

A 2 000 FORINTOS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS MÁR MOST ÁRENGEDMÉNNYEL JÁR! DRIVE THE CHANGE

A 2 000 FORINTOS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS MÁR MOST ÁRENGEDMÉNNYEL JÁR! DRIVE THE CHANGE A 2 000 FORINTOS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS MÁR MOST ÁRENGEDMÉNNYEL JÁR! DRIVE THE CHANGE AKCIÓS TAVASZI MŰSZAKI ÁTVIZSGÁLÁS 2 000 FORINTÉRT Látogassa meg RENAULT Márkaszervizünket 2011. március 14. és május

Részletesebben

a Peugeot Oroszlánnal!

a Peugeot Oroszlánnal! Vágjon neki a nyárnak a Peugeot Oroszlánnal! ÚJ Partner Tepee Családi autók minden A CSALÁDBARÁT A Peugeot Partner Tepee-t imádni fogja! Mert kényelmesen elfér benne minden és mindenki: apa, anya, gyerek,

Részletesebben

GUMIABRONCSOK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN

GUMIABRONCSOK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN GUMIABRONCSOK A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A CITROËN TANÁCSAI SEGÍTENEK A KARBANTARTÁSBAN A GUMIABRONCSOK ALAPVETŐ BIZTONSÁGI BERENDEZÉSEK, MELYEK KÖNNYEBBÉ TESZIK A VEZETÉST Tulajdonképpen

Részletesebben

SZERVIZ- ÉS GARANCIAFÜZET

SZERVIZ- ÉS GARANCIAFÜZET SZERVIZ- ÉS GARANCIAFÜZET PEUGEOT szerződéses jótállás igazolólap PEUGEOT szerződéses jótállás A PEUGEOT szerződéses jótállások érvényesítése érdekében ezt az igazolólapot teljesen ki kell tölteni és el

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

KUPONFÜZET. 193 960 Ft

KUPONFÜZET. 193 960 Ft KUPONFÜZET összesen 193 960 Ft kedvezménnyel SZERVIZ 4+ ajánlataink megbízható SEAT Eredeti Alkatrészeket és magyarországi SEAT márkaszervizben történő beszerelést kínálnak 4 évnél idősebb SEAT-ja számára.

Részletesebben

á ú é é ő é ő á ő ő á á ú ű é é ö ő á ő ú ő ő á é Ü Ü á é á é á é á é á ö ö á é ő á ú ű é é á é é ő á ö ö á á é é ú é é ú á á ő é é é ö ö á á é ű ő á é ű ő ú ő á á é á ú é é á é ö á á ö Ü á á é é ú á á

Részletesebben

Használt abroncsok vásárlása online ContiWinterRoadshow 2014

Használt abroncsok vásárlása online ContiWinterRoadshow 2014 Használt abroncsok vásárlása online ContiWinterRoadshow 2014 A téli abroncsokkal szemben támasztott követelmények Kiemelkedő menetbiztonság Megfelelő profilmélység (minimum 4 mm) Az alapanyag-keverék alacsony

Részletesebben

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM

A 10/2007 (II. 27.) 1/2006 (II. 17.) OM A 10/2007 (II. 27.) SzMM rendelettel módosított 1/2006 (II. 17.) OM rendelet Országos Képzési Jegyzékről és az Országos Képzési Jegyzékbe történő felvétel és törlés eljárási rendjéről alapján. Szakképesítés,

Részletesebben

Ü Ú Ú Á Á Ő É é ö é é é é é ü ö é é é é é é é é é é ö é ö ö ö é é é é é é ö é é é é ö é ű é é é ö é é é é éé ö é éö é é ö é é é é ö é ű é é é ö ö é é é é é ö é ö é é ö ö é ö é é é é é é ü é é ö é é é é

Részletesebben

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A CITROËN ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT CITROËN HASZNÁLTAUTÓ-ÁTVIZSGÁLÁS VÁSÁRLÁS ELŐTT VAGY UTÁN CITROËN-MÁRKASZERVIZBEN ŐSZI/TÉLI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK

Részletesebben

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT

KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT www.citroen.hu MIÉRT NE ÉLNE A ÁLTAL NYÚJTOTT ELŐNYÖKKEL? KIDERÍTJÜK MINDEN TITKÁT ŐSZI/TÉLI SZERVIZ- ÉS TARTOZÉKAJÁNLATOK AKCIÓS AJÁNLATOK 2014. október 1. - december 19. HASZNÁLTAUTÓ-ÁTVIZSGÁLÁS VÁSÁRLÁS

Részletesebben

Télen is minden jól halad.

Télen is minden jól halad. Audi Service Télen is minden jól halad. Vegye igénybe most az Audi kerékszerviz szolgáltatásokat! Ajánlatunk: 4 db kerék átszerelésének díja centrírozással mintázatmélység és gumiabroncs-futófelu let ellenőrzés

Részletesebben

CITROËN BERLINGO MULTISPACE

CITROËN BERLINGO MULTISPACE CITROËN BERLINGO MULTISPACE +++ CITROËN BERLINGO MULTISPACE ÚJDONSÁGOKBAN GAZDAG +++ TECHNOLÓGIA. A műszerfalba épített USB Box egység részeként egy USB-port és egy Jack-aljzat áll rendelkezésre. KÉNYELEM

Részletesebben

Á Á É É É ö É Ó ú Á ú Á Á Á Á ö Á ő ű ú ö ö ú ű ú É ő ö ú ú ű ö ű ő Ú Ú ú ő ö ö ő ö ö Á ö Á ö ú ű ö ö ö ö ö ö ö ö ö ő ö ö ö ö ő ö Á ö ő ö ö ő ú ú ö ö ő ö ö ö ö ú ö ú ö ő ú ö ö ö ö ö ú ö ú ú ö Ú ő ű ő ö

Részletesebben

É ú ú ú ú ú ú ú ú ú É É ú ű ú ű ú Ú Ü ú ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Ü ű ű ú É É ű É ű É ú ú ú ű É ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ú ű ú ú ű Á ú É ű ű ú ú ú ú ű ű ű ú ű ú ú ú ú ú ú ű ú ú Ú ű ú ű ű ú ú ű Ü ú ű

Részletesebben

É ú ú Á É ú É ű Á Ú ú ú ú ű ú É ű ú ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú ú ú ú ű ű ű ú Á Á ű É É ú ú ú ú ú ú ű Ü ű ű ű Ö Ú ú Ú ú ű ú ú ű ú ű ű ú ú Ö ű ú ú ú ű ű ű ű ú ú É É ű ű É É ú ú ű Á ú ú ú É Ú ű ú ú ű ú ú ú Ü ú

Részletesebben

É Ő É é ö í é í é í í Ú é é é í í ő ö ö é É Ó É Á í é ő é í í í Í Í í í É É É í é é í Í é Íő é í é í é í í Í ú é é ű í í é í í Í ö ö ő é ö ö é é í Á ő é é é í é Í ö é é é é é é ö Í ö é é é í í é ö í í

Részletesebben

Á ö ü ö ő ö ű ö ú ú ö ú ő ő Á ő ő ö ú ü ő ő ú ő ő ő ő ö ü ő ő ú ő ö ö ü ü ő ö ü ü ö ő ú ő ő ő ö ú ú ö ö ú ő ü ü Ü ő ö ő ű ü ö ú ú ú ö ő ö ő ö ú ö ű ő ő ö ő ö ü ö É É É É Ú É É É É É öö É É ő É ö É

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Á Ú ü ö ö ü ű É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ű ö ö ü ú ü ö ü ö ü ü ö ö ö ö ö ü ö ű ü ö ö ű ö ö ö ö ü ú É ö ö ö ö ö ö ö ú ú ö ö ö ö ö ö ú ú ú ú

Részletesebben

ú Á ö ü ö ú ű ü ü ö ö ű ö ö ö ü ö ü ö ű ü ö ú ú ü ü ü ú ö ö ö ű ű ü ú ű ü ö ö Á ö ü ű ö ö ü ö ü ö ö ü ö ö ü ö ö ö Á ü ú ö ö ü ö ö ö ú ö ü ö ö ú ú ü ö ű ö ö ö úö ö ö ö ö ö ű ö ú ö ö ö ü ü ö ú ö ö ú ö ö

Részletesebben

ő Á ú ő ú ő ú ú ú ő ő ő ű ú ű ő ő ú ő ő ő ú Á ő ú ő ő ú ő ő É É ú ő ő Ú ő É ú ú ő ő ő ő ő É ő ő ú É ű ű ű ú ő ő É ő ű ő ő É ú É ú ő ő ű ú ű ő ő ú ú Ú ú Ü ő ű ú ő ű ő ő ú ő ő ő ő ú ő ő ú ú ő ú ő ú ű ű É

Részletesebben

Á ű Ú ÚÉ Á Á Ü Ü ű Ü Ü Ü Ú Ü Ü Ü É Ú Ü ű Ü Ü Ö ű ű Ü Ü Ü Ü Ü ű ű ű Ú ű ű Ú ű ű ű ű Á Ú É Á ű Á É Á Ú ű Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á Á ű Á Á Á Á Á É ű Ü ű Á ű ű ű Á ű Ú Ó Á Á ű Ú ű Ü ű Ü Á Á ű ű É

Részletesebben

É É Á É É ó ó ö ű ó ó ó ű ó ö ö ű ó ó ő ö ű ó ó ű ú ö ű ó ó ó ó ö ű ó ó ó ö ű ő ő ő ó ö ű ú ö ó ó ó ú ő ő ü ó ó ó ö ű ű ö ő ó ú ó ö ü ö ű ó ó ö ő ö ó ö ö ő ő ö ó ő ö ő ó ő ó ő ú ú ö ű ó ú ö ő ű ö ó ó ó

Részletesebben

Á Ó Ö Á É É É É Ő ű Á Ó ű Ö ű ű ű Ó ű Ö Ú Ö Ú ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ü Á ű ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű Ö ű ű Ü ű ű ű Ö ű ű ű ű ű ű ű Ö Ó ű ű ű ű ű Á Á ű É ű ű ű ű ű Ö ű ű ű ű ű Ó Ü Á É Ű ű ű ű ű Á ű ű ű Á É ű Ú Ó

Részletesebben

É É É É É Ö Á Á É Ő ű ű ű Ü ű ű ű Ú Á ű Ö ű Ú Á Ú ű Ó Ú Ú Ú Ú ű Ú Ú ű É ű ű É É É ű É É Ü ű ű É Á ű Á Á Ü Á Ü É Ú Á Ú Ó Ü Ü Ú ű ű Ú Ü Ü ű Ú É Ö ű ű Ü Ó Á Ö Ö ű Ö É É ű ű É ű ű ű Ú ű Ö É Ó ű Ú Ú Ú É Ú Ú

Részletesebben

ö ű ö ö ö ö ü ö ö ü ö ö ö ö ö ö ű ö ü ú ö ö ö ö ű ü ü Ö ü ö ű ű ű ö ú Ü Á Á Á ö ö ú ü ú Ü ö ö ö ö ö ú Ü Ü ö ö Ü ö ü ö ú ö ü ö ü ü Ü ü ű ö ü ö Ü Ú Ü ü Ü ü Ü ú Ü ö ö ü ö ö ű ű ü ö ű Á ö ü ö ö ú ö Ü Á Ü Ő

Részletesebben

ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ő ű Ö ő Ö ő ő ő ő ő ő ő ő ü Ö ő ő ü É ő ő ü ő Ú üü ő ő Á Á É É Á ü Ú ő Ó ű ő É ő ű ő ő ő ő ő ű É Ö ű Ú Ö É ő ű ü ő ü É É É É É ő É ü ű ő ü űú ű ü ű Ú É ü ű É É É ő Ó ő ű Á ÚÚ ő ő É

Részletesebben

ö Á É É ö ö Ö ö ű ö ő ö ő ö ú ü ö Ü ö ö ö ö ü ö ú ö ő ü ö Ú ü ü ö Ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ö ü ő ö ú ö ö ü ö ö ö ö ő ő ö ű ö ö ű ö ö ő Ü ö Ü ö ü Ü ö ö ö ú Ó ö ö ö ö ö ő ö ö ú ö ő ö ö ő ő ö ö ö ü ö ö É ö

Részletesebben

ű É ű Á Ü É É ű ű Ű ÓÓ Ü É Ü Ú Ú ű Ú Ö Ö Ü ű ű Ű Ú Ö Ü Ö Ú Ó Ó Á É Ú Ű Ú Ú Ú Ú Ú ű Ú Ű Ú ű ű Ú ű ű Ú Ú É Á Ú Ú É É ű ű ű Ú ű ű Ú ű Ú Ó É Ű Ó ű Ú ű ű ű Á ű ű Ú ű ű É ű ű ű ű Ó Ú Á Ú ű Á ű Á Ú Ó ű ű Á ű

Részletesebben

ó á á á á á ó á ó Á ö é á ó Ú á á á ó Á ö é á á á ó ó ó á á ó á ó Ú á é á ó ü é ü é á á á á ó é é á ú á ó á é ó á ó Ó é á ó é á ó ó á Ó Ö é á ó á ó é é é ü é ó á Ó é é é ó ó ó á ó é é ó á ü ó é á ó é é

Részletesebben

Ó Ú Ö Ú É Ö É Á ű ű ű ű ű ű ű ű Á ű Á Ú ű Ü ű ű Ü ű Ó ű ű Ú ű Ö Ö ű ű ű ű Á É Ó ű ű Ü Ö ű ű Ü Ú É ű ű ű ű É Ü Ü Ü É Ü Ü Ü Ü ű ű ű ű ű ű ű Ú É ű ű ű ű É Ü ű ű ű ű ű ű ű ű ű Ú ű Ö ű Ü ű ű ű ű É ű Ó ű ű É

Részletesebben

É Ó Ö Á ú Á ú ú ú ú Ó ú ú ú ú ű ú Á ÁÉ Á ű ű ú ú É ú É É ű ű É ű Ú ű Ü ú ű ú Ö Ú ű Ö Ö ú Ő ú ű Ö ú ú Ú Ó ú ú ű ú Ö Ú Ü Á Á Á É Ü ű Ü Ö É Á Ü Ó É Ö É ű Ü Á Á Á ú Ü Ö Á É Ü Á ú Ö Ö ú Ö Á ú É É Ö É Á Á Á

Részletesebben

Ú ű Ú ű ű ű Á ű Ö Á ű ű ű ű ű ű Ö ű Á ű ű Á ű ű ű ű ű Á ű Ú Ü Ü ű ű Ü Ü Ö ű ű ű ű ű Ú Ü ű ű ű ű ű Ú Ó ű ű ű Á É ű ű ű Ű ű ű ű É Á Á Á Á Ó Ó ű Ü Ú Ú Ö Ú ű Ö Ő Ú Ú ű Ó Ő Ú Ö Ö Ő Ű É ű Ó É Á Á ű ű Ú Á É É

Részletesebben

ú ú ű ú ú Ú É É Ó ű ű ü ú ü ű ü ú ú ü ü ü ú ü ú ü ü ü ü ú ű ü ü ú ű ü ü ü Á ű ű ú ű ü ü ú ű ü ű ú ü ü ü ú ű ü ü ü ű ú ü ú ü ü ü ű ű ú ü ú ű Ö ú ü ü ü ü ü ú ű Ö ü Ú É ú ú ü ü ü ü ü ü ü ü ü ú ü ú ü ú ü ü

Részletesebben

Ú ő É ő ű ő ű Á É ő Ó Á Á ő ű ű Á ű Ú É ő É Ú Ö ő ő Á ő ő Á É É Á ő ő ő ő ő ő Á Ó Á É Ú Á Á Á ő Á Á Á Á Á É ő ő ű ő ő É ő ő Á Á Ó Ü Á É Á ő Á ő ő ő Á É Ü ő Á Á ő Ö ő ő Á É ő ő ű ő Ö Á Á Ú Á Á Á É É ő ű

Részletesebben

Á ú ő ú Ú ü Ö ú Á Ó ú ü ő ő ő ú Ö ú É ú ű ü É ü ú ő ő ő ú ú ü ü Ö Ö ú ő ő ű É ü ü ü ú ő ő ú ü ü ő ő ő ú ü ő Ö ű ő ü ő ü ő ő Á É ő ü ő ü ú ú ő ü ü ü ő ü ő Ó ü ü ü ü ú É ő ü ü ü ú ő ü Ó ü ü ő ú ő ő ü ü ú

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS és jótállási jegy 2055 típusú légmosó készülékhez

HASZNÁLATI UTASÍTÁS és jótállási jegy 2055 típusú légmosó készülékhez HASZNÁLATI UTASÍTÁS és jótállási jegy 2055 típusú légmosó készülékhez Magyarországon forgalomba hozza: Gyártó: BonAir BG Kft PLASTON AG 1174 Budapest Svájc rinci út 24. Tel: 253-7285 info@bonair-bg.hu

Részletesebben

Á É ö ö ő ő ő Ú Ü ö ö ő ő ö ú ő ö ő ö ú ü ö Ü Ó ö ö ö ö ö ő ö ú ú ö ü Ü ö ö ö ö ö ö ő ö ö ő ö ü ő ö ő ü Ü Ó Ó ö ö ő Ü Ó ö ő ő ő ő Á ő ő Ü ő ö ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő ő É ü É ö ö É Ó ő ő ő ő Ü É ő Ó ő ő

Részletesebben

Á ő ő ő ö ö Ó ő ú ö Á É É ü Ö ő ö ő ő ö Ó ö Ú Ó ő ő ő ö Ö Ú Ú ő Ö ú ö ő ú ú ú Ó ö Ó Ó Ú Ú Ú Ú Ö Ó ő ő ú ő ű ü ő ö ö ö ő ü Ó Ó ő ő Ó ö Ó Ó ü ő ő Ó ő ö ő ő Ó ő ő ő Ú ö ő Ó Ó ő Ó ő Ö ő ö ő ü ü ű ö ö ö Ó ö

Részletesebben

Á Á ó ő ő ó Ő ó ó ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Ó ó ő ó ó Ő Ó Ó Ó Ó ó Ó Ó Ó Á Ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Ó ó Ó Ó Ó Ó Ó Ó ó Á Ó ó ó Ő ó ó ó Ó ó Ú ó Ó Ó ó Ó Ó Ő ó Ó ó ó Ó ó Ó Ó Ó ó ó ó Ó ó ó ó Ó Ú Ó Ó ó ó ő ö Ó

Részletesebben

É É ú í ö É É í ú É Á Á Á ö í ö í ú í Ö ö ö í í Á ö ö ö í í ö í É í ö ö í í í ö í í í í ö í í ö ö í ö ö í ö í ű í ö ú ű í í ö Ö ö ö í ö ö í ö ö í í í ö É ö ö ú ö ö ö í ö ű í ú ö ú Í É ú ö ö ö É ö ö í Íí

Részletesebben

É Ú ú Á Ú Ú Á Á Ú ú ú ú Ú ú Á Ú Ü Ü ű ű ú ú ú ú Ü ú Ü Ú ú ű ú É ú Ü ű ú ú Ú É É Á Á Á Á Ü ú Á Á É Ú É ú Á Ü É Ü Ü Ü Ü Á Á ű ú ű ú Ü ű Á ú ű ű ú ű ű ű ú ű ű ű ű ú Ü É ű ú ű Ü ű ú ű Ü Ü Ü ú Ú ú ú ú ű ú ű

Részletesebben

Á Á é é ő ö ó é é é é é ő é é é ő ő ő é ü ő ó ó ó ö ö é é ő é ő é ő ö é é é é é é é ő é ű ő é é é é é ó ő ö é ú ö é ö é é ö ő ó ő ó é ő é ő ő é ő ó ó é ő ő é é ü ő é ó é ö ő é ő é ó ő é é ő é é ő é é é

Részletesebben

ú ő ü ő ő ü ő ű ű ő ü ü ő ő Ü Á ő ü ő ő ü ő ő ü ő ú ő ő ő ü ő ő ő ő ő ő ü ő ü ő ő ű ű ő ü ő ő ő ü ő ü ő ű ő ü ő ő ő ő ü ü ü ő ő ű ú ü ü ő ő ő ő ü ü ő ő ő ü ő ő ő ő ű ő ú ő ő ü ő ő ü ő ő ő ű ő ő ű ü ü ő

Részletesebben

ü Ü ö ö ö Á ő ö ö ö ü ú ö ő Á ő ö ő ü ú ő ő ő ö ö ö ő ú ő ő ő ö ő ö ű ő ő ő Ú ö ü ő ő ú ú ö ő ö ő ú ú ő ú ö ö ő ú ő ü Ü ö ő É ő ő ü ö ő ú ő ö ű ő ő ü ő Ú ű Ö ü ő ú ő ő ő ú Ú ü ö ő ő ú ő ű ő ö ö ü ö ö ő

Részletesebben

CITROËN C3 picasso TARTOZÉKOK

CITROËN C3 picasso TARTOZÉKOK CITROËN C3 picasso TARTOZÉKOK STíLuS 04 KÉNyeLem 08 biztonság 10 SZÁLLíTÓeSZKöZöK 12 VÉdeLem 16 multimédia 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

ö ő ö Ö ö ó ő ő ő ú ö ö ő ó ü ö ö ő ő ő ő ő ö ő ö ő ó ő ö ő ő ő ú ó ő ö ó ö ő ó ö ő ő ő ó ő ő ő ő ö ö ő ö ő ó ú ö ö ő ő ó ő ő ú ő ü ő ó ö ö ő ő ő ü ö ö ő ó ó ö ő ő ö ő ö ö ö ö ő ő ő ü ű ö ö ő ő ó ö ö ö

Részletesebben

ö É ö ö ő ő ö ó ó ú ő ó ö ö ő ő ö ö ó ű ű ó ú ó ő ő ö ű ó ő ö ö ű ű ó ú ő ó ó ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ő ö Ü Ü ö ű ó ő ö ö ű ű ó ő ó Ü Ü ó ő ő ű ö ö ű ű ű ű ő ö ó ű ó ö ű ö ó ö ó ö ő ó ö ö ő ó ö ö ö ű Ö ö ö

Részletesebben

Á ú Ö Ú Á Á ú ú ú ú ü ü ú É ő ú ű ú ü Á É Á Í Á ú ú ú ű ú Ö ú ü ú ú ü ú ú ü ú ü ü ú ü ü ú ú ú ü ű ü ü ü ü ú ü ú ő ő ú ü ű ü ő ú ő ú ü ú ü ő ű ő ő ő ő ő ü ú ú ü ő ü ü ú ő ü ü ü ü ő ü Á ú ő ú ú ú ő Á ú ü

Részletesebben

A 2 000 FORINTOS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS MÁR MOST ÁRENGEDMÉNNYEL JÁR!

A 2 000 FORINTOS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS MÁR MOST ÁRENGEDMÉNNYEL JÁR! A 2 000 FORINTOS TAVASZI ÁTVIZSGÁLÁS MÁR MOST ÁRENGEDMÉNNYEL JÁR! www.renault.hu DRIVE THE CHANGE AKCIÓS TAVASZI MŰSZAKI ÁTVIZSGÁLÁS TISZTELT ÜGYFELÜNK! A kemény telet követően nagyon fontos a gépkocsi

Részletesebben

ú Ö ó ú ó ú Ö ő ü ú ő ó ü ú ő ü ú ő ó ó ó ó Ö ő ü ü ü ü ő ú ű ü ú Ö ő ü ő ó ü ü ü ő ő ő ü ó ő ü ú ő ü ő ő ő ó ó ő ó ó ü ő ó ü ó ó ü ú ó ó ő ú Ö ó ü ó ő ó ő ó ő ó ó ü ó ó ó ó ú ő ü ó ü ú ó ő ü ó ő ő ő ü

Részletesebben

ű Ö ű ú ű ü ú Á ű Á ű Á ú ű ü ú ú Í ü Á ú Ö ú ú ú ű ú ü ú Ö ú ű ű É ü ű ü ű ű É ü ű Ö ú É ú ú ú Á Á Á Á Á Á ú Ö Á Á Á Á ú ú Á Í Ü Á Á ú ú ú ú Á Á Á ű ü ü ü Ö ű ú Á Á Á É ú Á Á ű ú Ö ű ú ű Ö ű ű Ö ű ű Ö

Részletesebben

Nem kérdés, hogy autómat Audi márkaszervizbe viszem

Nem kérdés, hogy autómat Audi márkaszervizbe viszem Nem kérdés, hogy autómat Audi márkaszervizbe viszem Készüljön fel a nyárra, és utazzon gondtalanul! Audi Service Audi CarCheck Az Audi CarCheck során megvizsgálunk 14 olyan funkcionális részegységet, melyek

Részletesebben

Ó Á É Ő É ő ő ő ó ó ó ó ó ő Ö ó ő ó ü ő ó ő ű ó ó ó ő ő ő ő ő ű ő ó ü ó ő ő ő ő ó ü ó ó ó ű ő ó ő ó ő ú ő ő ü ő ó ü ó ő ő ő ü ó ó ő ő ü ő ó ő ó ő ű ő ő ű ő ó ó ó ó ó ó ő ő ó ó ó ő ó ő ü ó ű ő ő Á ó ó Ó

Részletesebben

É ü É É ü Á Á Á ö É ú ő í á é ő á á á é é ü é é é é é ú é é ő ü ü é é í á é é é ő ő á é ü é é ü á é ú úá íő ű á ő é ü á á é é é é í üé á ő é é é ü Í é ő á í á é ú á á á é á ö ü Á á ő é é ü á é á á ö í

Részletesebben

Ü Á Á ü É ü ü Í ú Í ú É ű ü ű ü ö ö Í ü ö ü ü ö Í ü ö ö ö ú Í ü ö ö ü ű ö ú ö ö ö ú ú ö ű ö ű ü ü Í ü ú ü ú ö ú ú ú ú Ő É É Ü É Á ü ü Í ü ü ö ö ú ö Á Á Ő ü ü ú ú Ö ü ö ö ö ö ú Í ö ú ö Í ö ö Í ú Í Í ü ú

Részletesebben

Á É ü Ö Á ö ö ö ö ü ö ö ö ü ö ű ö Í Ü ü ö ö ö Ü ö ö ö ö ü ö ö ú ö ö Í ű ö ű ü ö ú ü ü ű ö ö ö Ü ú ú ö ö ö ö ü ü ö ü ö ö ö ö ö ö ö ö ö ű Á ü ü ü ö ü ö ö ü ü Í ö ü ü É ű ű ö ö ö ö ö ö Á ö ö ö ü ö ö ö ö ü

Részletesebben

Ö ö ö í ö í ű ö ő ú ü í ú ő ő ő ú ő ú ő í ő í Á Ö ő ő í ö ö Ö í É Á Á ú Ú í í í í í ű ö í í í ő ö ü ü ö í í ú í í ö ő ü ú ő ö ö ő ú ú ö ű ú í ő Á ú ú ő ú ű ü í ú ü ü ü ö ő í ő Ö ú ö ö ö ő ü ü ö őí ö ö

Részletesebben

í ö ö ü ü í ü ö ü ö í ú ú Ö ö ö ü ü ö ö ű í ö ö ü ű ö í ű ö ö ü Á ö í ö í í í í ö ö ű ű í í í í í í ö í Ú í ü ü ö ű ö ö í ú ö ö ö ö ö ö Á í ö ú í ü í ú í ú Á í ú í ú ú Á ü ü í í í ö í í Á ú í ö ö í í ú

Részletesebben

ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö

ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö ú Ú Í Ú Ú ű É Í É Ö ű ü Ö É Ö Í É Ö Ö ü É Í ü Á É Ö Ő ú Ö ű Ő Ő Ő Í Ö ü Í Á Ö Ö Í ű Ő Í É É ü ü Í ü Í Í ű Í Ö É Ö ü É ű ű Ö ü Í Í ü Ö Í ű Ö É Ö ű Ö ü Ő Ő Á Í Í Í Ö Í É É Í ű ü ü ű É ü ű Ö Ö Ö ü Ö Í ü ű

Részletesebben

Í É ő ű Á ő ő ú ű ő ő ű ú ü ő ú ű ő ú ú ü ő ú ü ú ü ü ü ő ő őü Í ú ű ő É ű Í ű ű ű ü ő ő ű ő ű ű Á Á ú ú ú ú ú Í ő Í ő ü ú ü Ü ő Á ő ő ő Á ő ő ő ű Ü ú ü Á ő ű É ü ú ő ú ü Ö Í É Ü É Ü ú Ü ő ő Ő Á ű ü ő

Részletesebben

ö ü ö ú ú ö Í Ú ü Í ö ö ü É ú ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ö ű ú ü ö ú ü ü ü ű ö ö ö ö ö ö ö ü ö Í Í ű ű ú ö ü ö ö ö ű ö ú ö ö ü ü ú Í ö ü ű ö Í ü Í ü ö ö Í ö ö ö ö ü ü ű ö Í ö ö Ö ú Í ú Í ö ö ö ö ö ö ú ú Á ö ö

Részletesebben

Á Á Á ö Á ű Á Á ű ő ö ö í É ő í ő ő í ő ö ö ö ü ö ő É Ö ő í ü ü ö ö ő ö ő ő í ő ö ú ü ö ő Á ő ö ö í ö ö ö ö ú ő ú ú ő Í ü ő ő ű ő í ö ú ú ő ő ö ü ő É ö ő ö ö ő ü ö ú ő í ű ö ű ü ö ő í ö ő ő ő ö ő í í ö

Részletesebben

É Á í Ú É í ö í ő ú ö Í ö ü Ö ö ü ö Ö ö Á É őí ö ú ő í ő í ú ö í ő ő ö ú Ú ű ő ő Ú ü ö ú ü ö ö ü í Í ú ő í ü ü ő ö ö Ú ú Í Ú ü Ú ö ő ú ö ű ü í Ö Ö ö í ö ő ö ú ő Ú ú Ö í Ú ü í Á í É ő ö ő ö Á ű Ü í ü í

Részletesebben

ú ű ú ú ü í Ü í Ü ü ö ö ű í ö ű ü ö ö ö ö ö ú ú ü í í ű í ú ű ú ű ú ü ú ö ö ö ö ú ú í ű í ú ö ú ú ú ú ü ü ö ü ü ö ö ö ö ú í ü ö ü ú ö ü ü í ü í ö ü ü í ö í í ö í ú ü ö í í ú ü ö ü Á ü ú ü ö Á ö ö ü ö ü

Részletesebben

ú í ö ü í íí ő ö ö ö ü ö ö ö ú ű ű Í Í í ő í ű í ő ü Í ő íú í ö ö ö ő í í í Í Í í í ö ö í í ö ö ö ő Í Í ÍÍ ö ö ő ö ö í ő ő ö í ö ö ú í ő ö ő í ö ő ö ö ö í ö ú Í ő í ű ö ő ú ö ő ö í í ő ö ö ő ö ö ú ö ű

Részletesebben

Ü É Á í í Á ü ű í ú í ű ü ü Ö í Ü É Í í ü ü ü ü í ú ü í ü ű í í ü ü í í ü Í ú ú ú ű ü É ü í ü í Í í í ű ú í ú Á í í Ü É í í ú ú ű í í í ü í ú Ö ü ü ü ú ű ü í í í ü ü ü ű ü ü ű í ű Ö í í í ü ú Ü É í ú ú

Részletesebben

Á É ú Ö ü ö É ü ő Á í ő ú ű ő ü ű ö ö ö Ö Ö ü í ü ű ö ő ö Ö ü ö í ü ő ő ő ö í ő ö ű í ü í ú í í í í í ő ő ö ő í ü ű í í ő í ő í ő ű í ű Ő í ú ű ü ö ö ő ő ő ü ö ö ő Ú ű ő í ü ő ö í ö ü ö ö ö ü ö ü ő í í

Részletesebben

ő ű ü ü ű í í ú ő Í ő ö ő ő ő í ö ő ő ő í ő ő ö ö ő ő í ő ö Í ő í ü ú ő ő ű ö ő ő ü É í ú ő ö ü ő ü ü ú ü ő í í ő ü í É í ú ő í ú í ő í í ú í ő ö Ú ő ú ő í Á Ú ő Ú Ú ú ú ü ő ő ü Ú í ú ő ő Á í í ű ő Ú ö

Részletesebben

é é é ú Ü é é ü é é ú é ü é é ü é é é Á é é é é ú é é é ü é ú é é é ű í é é é é é é ü é í é ü é é é é é é é ú é é í ü é é ú í í é é é é ü í ü é é é é é é é í é é é é é ü é é é é é é í é é í ü é ú ü é é

Részletesebben

Frissítse fel autóját is, mielőtt nyaralni indul!

Frissítse fel autóját is, mielőtt nyaralni indul! www.citroen.hu Frissítse fel autóját is, mielőtt nyaralni indul! Tartozék- és szolgáltatás ajánlatok 2011. július 1 szeptember 30. ZÁPOR átvizsgálás ajándék nyári ablakmosó folyadékkal és modellautóval

Részletesebben

Ö í í ű í ü í ú í ü í ü í ü í ű í íí ü ü ű í í ú ü í ü ü ü ü ü ü ü í ü í ű ü í ü í ü ü ü í ü ű ü ü ű Í ü í ü ü í í ű ű ű í ü ű ű ü ü ü Í ü ú ú ü ű ü í É ü í í ü ü í í ü í Ú í í ü ü í ű í í í ü ű Á Ú í

Részletesebben

be/sfphpm01-10296/2015/mlsz

be/sfphpm01-10296/2015/mlsz A kérelmező adatai A kérelmező szervezet teljes neve Nógrád Sportegyesület A kérelmező szervezet rövidített neve Nógrád SE Gazdálkodási formakód 521 Tagsági azonosítószám 1209 A kérelmező jogállása Amatőr

Részletesebben

ű Ö ű ű Ú Ú ű

ű Ö ű ű Ú Ú ű ű Ö ű ű Ú Ú ű Á Á Ö Ö Ö Ö Ö Ö Á Ö Á Á Á Ú Á Á Á Á Ö ű ű Á ű ű ű Ö Ö Á Á Á Á Á ű Ú Ö ű Ú Ú ű Ú Á Á ű ű ű ű ű ű Á ű ű Á Á Ő Á Á Á Á Á Á Ö Á ű ű Ö Ö ű Ú Ö Ú ű Ú ű ű ű ű ű Ö Á Ú ű Á Ö Á Ú Á Á Á Á Á Á Ö Ö Á

Részletesebben

ő ú ö ú ű ő Á ö ő Á ö ű ö ő Á ö Á Á ú ö ő ő ő ú ű ö ú ű ő Á ö ö ű ű ő ö Á ö ő ő ö Á ö ű ö ő ő ő ö ő ö ő ű ú ö ő ö Á ö Á Á ö ű ö ö ű ö ő ő ű ő ö ő ő ö ö ű ö ö ú ö ú ö ö ö ű ö Á ő Ü ö ű ö ő ő ö ö ö ö ő ú

Részletesebben

ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú

ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú ű ú ű ű ű É ű ú É É ú Ó Á ú ú Á ú É É ű ű É ú ú ű ú ű ú ű Ó Ú Á ú Ú ú ú ú Ú Ú Ó ú ú Ö ú É ű ú ú ú ú É ú ű ű Ú ú É ű ú ú ú ú ú Á Ú ú Ú ű ú ű ú ú ű ú ú ű ú ú ú Ú ú ú ű ú ú Á ú ú ú ű ú Ú ú ú ú ű ú ú Ú ú ű

Részletesebben

Ó É Í ű ö ö ű í ö ö ö ö ö ö ö í ö ú ö í í ö í í í í ű ö í ö í ú Á Í Ó Á í ö ö ö ö ö ú Ú ö í í í ö ű ö ú ö Ú É É ö ú ö ö ú í í ú ú í ú ú í É ö É ö ú ú ú ö ú ö ú í É ö ö ö ö ö ö ú ö ö ú ú Á í ú ö Í ö í ö

Részletesebben

ő Á Ó ő ú ő ő ő ő ü ü ő ü ö ö ű ű ö ő ú ü ő ű ö ő ü ö ö ő ö ő Ú ú ü ö ő ö ü ő ő ü ő ü ü ö ő ű ű ö ö ö ö ö ű ö ő ű ű ö ö ő ü ő ü ő ö ú ú ő ő ú ö ö ü ü ö ő ő ü ő ő Í ü ő ü ő ö ö ő ú ű ö ú ő ő ő ő ű ö ü ö

Részletesebben

ú ű ű ü ú Ó ú ü É ú ű ú ú ü ú ű Á ü ú ü ü ű ú ü ü ü ú ü ü ú Ú ü ű ú ü ű ü É ú ú ú ü ú ú Ö ú ü ü ü ü ü ü Á ú ú ú ú ü ü ű ü ú ú ü ü ü ü Ö ü ú ü Ö ü ü ű ű ü ü ü ű ü ÍÓ ú ü ü ü ü ú ü ú ú Á É ú ü ü ű ü ú Á

Részletesebben

ő ú ú ú ú ő É Á Ő ú ő ű ő ő ü ú Ö É É Á Á Á Á ú ő ü ú ő Ö ú ú Á Á Á ő ü É Á Á ú Ö Ö É É ü Á É Á Ü É Ö Á Á Á Á Ó É Ó Á Á É É É Ü Ö Ú É ú Á É É ü ú Ö Ú É É Ő Ó Ó Ö Ó ú Ő ű ú Ő ű ő ő ú Ö ű ő ő ű É Ő É ű Ü

Részletesebben

ÚJ CitroËN C3 tartozékok

ÚJ CitroËN C3 tartozékok ÚJ CitroËN C3 tartozékok StÍLUS 04 KÉNYELEM 06 BiZtoNSÁG 08 SZÁLLÍtÁSi MEGoLdÁSoK 12 VÉdELEM 16 MULtiMÉdiA 18 AHOGY ÖNNEK TETSZIK... Azzal, hogy a Citroën márkát választotta, Ön a minőség, a biztonság

Részletesebben

AOS 2051 TÍPUSÚ PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA és jótállási jegy

AOS 2051 TÍPUSÚ PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA és jótállási jegy www.air-o-swiss.hu AOS 2051 TÍPUSÚ PÁRÁSÍTÓ KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATI UTASÍTÁSA és jótállási jegy Magyarországon forgalomba hozza: Gyártó: BonAir BG Kft PLASTON AG 1174 Budapest Svájc Lőrinci út 24. Tel: 253-72-85

Részletesebben

ű Ó ú ú ú ú ú Ö Ö ú Á Ú ű ú ú Ú É ú ú Ö Ö Ű ú ú ú ű ú É ű ú É ú ú ú ű ű ű ú ű ú ű ú ű ű ú ű ű ú ú Á ú É ű ú ú ű ú Ü ű ú ú ű ű ú ú ú ú Ö Ö Ú ú ú ú ú ú ú ú ű É ú ú ú ű ú ú ű ú ú ú É Í ú ű ú ú ú ú ű ű É ú

Részletesebben

ű ű ű É Ü ű ű ű Ö Ü Ö ű Ö Ú Ö ű ű ű Á ű ű Á É ű Ú ű Ó ű É Ó É ű ű É ű ű ű Á ű ű ű ű Ö Ö É Ú Í ű Ó ű Ö ű Ö Ö Ö Ö Ö ű ű ű ű ű Ö É É Á Á É Ö Ö É Ú Á ű Ö ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű ű É ű Ő ű Á ű

Részletesebben