2015 októberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "2015 októberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!"

Átírás

1 2015 októberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2 AKCIÓK 1 Vásárolja meg a Lisse Design Keratin Therapy termék család szalonkezelési csomagját és megajándékozzuk egy Lisse Design Keratin Therapy otthoni használatra ajánlott termékeket tartalmazó ajándékcsomaggal! Lisse Design Keratin Therapy szalonkezelési csomag tartalma: 1 db Lisse Design Deep Cleansing tisztító sampon 500 ml 1 db Lisse Design Detangling bontó krém 125 ml 1 db Lisse Design Rehydrating hidratáló maszk 500 g 1 db Lisse Design Smoothing simító folyadék 1000 ml 1 db Semi di Lino MOISTURE Olajesszencia ampulla 6x13 ml 1 db Semi di Lino RECONSTRUCTION SOS Emergency olaj 6x13 ml A csomag értéke : Ft Lisse Design Keratin Therapy ajándékcsomag tartalma: 3 db Lisse Design Maintenance ápoló sampon 250 ml 3 db Lisse Design Maintenance ápoló balzsam 250 ml 3 db Lisse Design The Oil ápoló olaj 50 ml 3 db Lisse Design Refill keratin feltöltő fluid 100 ml Az ajándék értéke : Ft 2 Vásárolja meg a Lisse Design Keratin Therapy termék család Prémium szalonkezelési csomagját és megajándékozzuk egy Lisse Design Keratin Therapy otthoni használatra ajánlott termékeket tartalmazó Prémium ajándékcsomaggal! keratin sokk Töltse fel haját erővel, lendülettel, ragyogással! A Keratinsokk terápia extra kényeztetést jelent a meggyengül, roncsolt, kis vagy nagymértékben száraz, kreppes haj számára. Különféle kezelési sorokat ajánljunk, amelyeket speciálisan a különböző hajproblémák megoldására fejlesztettünk ki. A speciális termékek keratinnal, különleges olajokkal és a hajszál mély rétegeiben ható tápláló hatóanyagokkal teszik a hajat újra egységessé és egészségessé. A roncsolt, száraz haj a terápia végére testes, erőtől duzzadó és ragyogó fényű lesz. Lisse Design Keratin Therapy Prémium szalonkezelési csomag tartalma: 1 db Lisse Design Deep Cleansing tisztító sampon 500 ml 1 db Lisse Design Detangling bontó krém 125 ml 1 db Lisse Design Rehydrating hidratáló maszk 500 g 2 db Lisse Design Smoothing simító folyadék 1000 ml 1 db Semi di Lino MOISTURE Olajesszencia ampulla 6x13 ml 1 db Semi di Lino RECONSTRUCTION SOS Emergency olaj 6x13 ml A csomag értéke : Ft Lisse Design Keratin Therapy Prémium ajándékcsomag tartalma: 6 db Lisse Design Maintenance ápoló sampon 250 ml 6 db Lisse Design Maintenance ápoló balzsam 250 ml 6 db Lisse Design The Oil ápoló olaj 50 ml 6 db Lisse Design Refill keratin feltöltő fluid 100 ml Az ajándék értéke : Ft 2. Érvényes október 5-től november 1-ig, illetve a készlet erejéig! 3.

3 SOKK1 KEZELÉS NAGYON SZÁRAZ és NAGYON RONCSOLT haj számára. SOKK 2 KEZELÉS SZÁRAZ vagy kis mértékben sérült haj számára Mossa meg a hajat kétszer a Lisse Design Deep Cleansing tisztító samponnal! Keverjen össze egy Semi di Lino ampullát (Nutritive tápláló olajesszenciát vagy SOS Emergency olajat attól függően, hogy a haj különösen száraz vagy különösen roncsolt) 10 ml Lisse Design Smoothing simító folyadékka! Vigye fel nedves hajra egy ecset segítségével! Egyenletesen oszlassa el a hajon! Fedje be a hajat egy sapkával és hagyja hatni hőhatás alatt 15 percig (búra)! Mossa meg a hajat kétszer a Lisse Design Deep Cleansing tisztító samponnal! Keverjen össze 25 ml Lisse Design Rehydrating hidratáló maszkot 5 ml Lisse Design Smoothing simító folyadékkal! Tegyen hozzá 2 adag Lisse Design The Oil ápoló olajjal! Vigye fel a nedves hajra egy ecset segítségével! Egyenletesen oszlassa el a hajon! Fedje be a hajat egy sapkával és hagyja hatni hőhatás alatt 15 percig (búra)! 4 Vigye fel a hajra a Lisse Design Rehydrating hidratáló maszkot! Hagyja hatni 3 percig majd, öblítse le! 5 Kezdje el a hajszárítást! Tökéletes a haj belső szerkezetének rekonstruálására a Lisse Design hajegyenesítő eljárás előtt. * Egy héttel az egyenesítés előtt ajánlott elvégezni. 4 Alaposan öblítse le. 5 Vigye fel a hajra a Lisse Design Refill keratin feltöltő fluidot és fésülje bele! 6 Kezdje el a hajszárítást. Deep Cleansing SampoN Semi di Lino SOS Emergency Olaj Semi di Lino Nutritive tápláló olajesszencia Smoothing Fluid (normál vagy Silver) Rehydrating MasZk Deep Cleansing SampoN Rehydrating Maszk Smoothing Fluid (normál vagy Silver) The Oil Keratin Refill 4. 5.

4 SOKK3 KEZELÉS enyhén SZÁRAZ haj számára. SOKK4 FENNTARTÓ KEZELÉS 1-2 LÉPÉS Mossa meg a hajat kétszer a Lisse Design Maintenance ápoló samponnal! Keverjen össze 30 ml Lisse Design Rehydrating hidratáló maszkot 3 adag Lisse Design The Oil ápoló olajjal! Vigye fel a nedves hajra egy ecset segítségével! Egyenletesen oszlassa el a hajon! Fedje be a hajat egy sapkával és hagyja hatni hőhatás alatt 10 percig (búra)! Mossa meg a hajat kétszer a Lisse Design Maintenance ápoló samponnal! Vigye fel a hajra a Lisse Design Maintenance ápoló balzsamot! Oszlassa el a teljes hajon egyenletesen egy ecset segítségével! Hagyja hatni 5 percig, majd öblítse le! Az egész hajra vigye fel a Lisse Design Refill keratin feltöltő fluidot! Fésülje be a hajba! Alaposan öblítse le! Vigyen fel 1 adag Lisse Design Detangling bontó krémet a teljes hajra és fésülje be! Kezdje el a hajszárítást! Kezdje el a hajszárítást! A frizurakészítést fejezze be néhány csepp Lisse Design The Oil ápoló olajjal. Maintenance Sampon Rehydrating Maszk The Oil Detangling Cream Maintenance SampoN Maintenance Kondicionáló Keratin Refill The Oil 6. 7.

5 KEZELÉS ANTIKREPP HATÁS HOSSZÚ IDŐN ÁT Mosásról mosásra kontroll alatt tartja a kreppes hatást, anélkül, hogy megváltoztatná a haj eredeti formáját. MAKE UP KEZELÉS - kettős hajvégekre Azonnal helyreállítja a kettős hajvégeket, szépséghálót von köré Mossa meg a hajat kétszer a Lisse Design Deep Cleansing tisztító samponnal! Vigye fel a hajra a Lisse Design Smoothing simító folyadékot a megmosott és törölközőszáraz hajra ugyanazzal a technikával, amelyet a hagyományos hajsimító kezelés esetén használ! Hatóidő nélkül kezdje meg a haj szárítását kefe és hajszárító segítségével! Mossa meg a hajat kétszer a Lisse Design Cleansing tisztító samponnal! Törölje meg egy törölközővel! Vigye fel egy ecset segítségével a Lisse Design Smoothing simító folyadékot a hajvégekre és a haj javítandó területeire! Fésűvel oszlassa el a terméket a hajon! Vasalja át a haj teljes hosszát tincsenként két/három alkalommal 160 /180 -on! Alaposan öblítse le a hajat és vigye fel a Rehydrating hidratáló maszkot! Hagyja hatni 3 percig! Alaposan öblítse le! Kezdje el a hajszárítást! Hatóidő nélkül kezdje meg a haj szárítását kefe és hajszárító segítségével! Vasalja át a hajvégeket két / három alkalommal 140/160 fokon! Ne öblítse le a hajat! Deep Cleansing Sampon Smoothing Fluid (normál vagy Silver) Rehydrating Maszk Deep Cleansing Sampon Smoothing Fluid (normál vagy Silver) 8. 9.

6 AKCIÓK 5 Vásároljon egyszerre 1 db 6x13 ml-es Semi di Lino MOISTURE Olajesszencia ampullát és 1 db 6x13 ml-es Semi di Lino RECONSTRUC- TION SOS Emergency olajat Ft helyett most csak Ft-ért! 3 Vásároljon egyszerre 6 db Evolution of the Color hajfestéket és megajándékozzuk egy Semi di Lino Diamante 50 ml-es Cristalli Liquidi olajjal! 4 Vásároljon egyszerre 1 db 400g-os Equipment Super Meches+ High Lift szőkítő port és 1 db Alfaparf Oxid O 1000 ml-es krémhidrogént Ft helyett most csak Ft-ért! Moisture Nutritive tápláló olajesszencia Több szintû intenzív tápláló kezelés, ami energiát visz, a hajszálakba megszünteti a kapilláris rost dehidratáltságát és a hajat lággyá, selymessé teszi. Kimosandó termék, hatóidô min. 5 perc. Kiszerelés: 6 13 ml Reconsruction SOS Emergency olaj Különösen roncsolt és elgyengült hajaknak szóló kezelés, mélyen rekonstruálja a sérült hajszerkezetet. A haj a kezelés után erôs és hihetetlenül rugalmas lesz. Samponos hajmosás után vigye fel a nedves hajra. Helyezze hôhatás alá 5-10 percre, akár meg is száríthatja a hajat és átsimíthatja hajvasaló segítségével. Minden esetben alaposan ki kell öblíteni a terméket a hajból. Kiszerelés: 6 13 ml 10. Érvényes október 5-től november 1-ig, illetve a készlet erejéig! Érvényes október 5-től november 1-ig, illetve a készlet erejéig! 11.

7 AKCIÓ AKCIÓK 1 Vásároljon egyszerre 8 db Yellow Color hajfestéket és és megajándékozzuk 1 db 250 ml-es Yellow Style Defending mousse fixáló habbal! 6 Vásároljon 2 db Semi di Lino Styling 500 ml-es Strong ORIGINAL hajlakkot és megajándékozzuk 1 db Semi di Lino Styling 250 ml-es flexible krémhabbal! 2 Vásároljon egyszerre 2 db 150 ml-es Yellow Style Fixing zselét Ft helyett Ft ért! Így Önnek 1 db Fixing gél most csak Ft-ba kerül. 12. Érvényes október 5-től november 1-ig, illetve a készlet erejéig! Érvényes október 5-től november 1-ig, illetve a készlet erejéig! 13.

8 AKCIÓk 1 Vásároljon egyszerre 6 db NaYo hajfestéket és megajándékozzuk 1 db Kemon fekete törölközővel! 2 Vásároljon egyszerre 20 db NaYo hajfestéket és megajándékozzuk 10 db Kemon fekete törölközővel! 3 Vásároljon egyszerre 5 db Cramer Color 100 ml-es hajfestéket és ajándékozunk Önnek további 1 db Cramer Color 100 ml-es hajfestéket! 4 Vásároljon egyszerre 20 db Cramer Color 100 ml-es hajfestéket és megajándékozzuk egy Kemon festéstechnikai csomaggal! Kemon festéstechnikai csomag tartalma: 1 db Uni.Color Barrier kontúrkrém 100 ml 1 db Uni.Color Eraser festékeltávolító kendő 25 db 1 db Uni.Color Sealer lezáró szérum 500 ml Az ajándék értéke : Ft 5 Vásárolja meg a 200 ml-es Liding Care Happy Color Cold Tone Magic sprayt akciós áron Ft helyett most csak Ft-ért! Rendeld online! Érvényes október 5-től november 1-ig, illetve a készlet erejéig! 10. Érvényes október 5-től november 1-ig, illetve a készlet erejéig! 15.

9 Bemutatókörút Azt mondják, egy nő akkor változtatja meg jelentősen a frizuráját, ha valami változás jön az életébe. Bármi is az ok, mindannyiunk életében eljön legalább egyszer a vágy arra, hogy megváltoztassuk hajunk formáját és színét, hogy megtapasztaljuk vagy megmutassuk személyiségünk egy másik oldalát is. Szeretettel várunk bemutatókörutunk helyszínein: Időpontok Nap Város Helyszín Vasárnap Budapest Hair-Line Oktatóstúdió 1071 Budapest, Dob utca Szombat Győr Richter János Hangverseny- és Konferenciaterem 9021 Győr Aradi vértanúk útja 16 MERT NÉHA A KÜLSŐ MEGVÁLTOZÁSA AZ ÉLET MEGVÁLTOZÁSÁT IS JELENTI. KÉSZ VAGY RÁ? Vasárnap Debrecen Kölcsey Központ 4026 Debrecen, Hunyadi u Szombat Kecskemét Hotel Három Gúnár Rendezvényház 6000 Kecskemét Festő u Vasárnap Szombathely Weöres Sándor Színház 9700 Szombathely, Akacs Mihály utca Szombat Miskolc ITC Nemzetközi Kereskedelmi Központ 3530 Miskolc, Mindszent tér Vasárnap Békéscsaba Phaedra Rendezvényközpont 5600 Békéscsaba, Irányi u Szombat Nagykanizsa Medgyaszay Ház 8800 Nagykanizsa Sugár út 5. Fedezd fel a Metamorphosis-t, az ALFAPARF MILANO új kollekcióját, ami minden hölgynek szól aki szeretné megváltoztatni a megjelenését! Vasárnap Székesfehérvár KÖFÉM Művelődési Ház 8000 Székesfehérvár Verseci u.1 A Metamorfózis kollekciós bemutató részvételi díja Ft, mely ellenében a rendezvény végén egy Ft értékű ajándékcsomagot adunk. A csomag tartalma: 2 db revolution fizikai színező 2 db Evolution of the Color Cube hajfesték ÚJ ÁRNYALAT! 1 db Metamorfózis kollekciós step&step füzet A bemutatók minden helyszinen kor kezdődnek

10 oktatások Klasszikus férfi hajvágás Kökény Ferenc Aranykoszorús fodrászmester Kökény Ferenc, a férfi klasszikus hajvágás és szárítás nagymestere. Szakmai tapasztalata, több száz saját nevelésű tanítványa, elégedett, évek óta hozzá járó vendégköre és az a több ezer fodrász, aki oktatásain részt vett, mind-mind azt mutatja, hogy Tőle érdemes tanulni. A hazai fodrászat meghatározó egyénisége, a klasszikus hajvágás és a bombage (Hindenburg) specialistája. Oktatásin előszeretettel vesznek részt a fodrásztanulók, akik a szakma alapjait tőle szeretnék megtanulni és azok a fodrászok is, akik bár hosszú évek óta a szakmában dolgoznak, mégis évről-évre tökéletesíteni szeretnék tudásukat. A képzésen Kökény Ferenc kiemelt figyelmet fordít a mozdulatok pontos elsajátításának, az elméleti szabályszerűségek ismertetésének, amiket gyakorlatban is bemutat. A képzésen tanult fogások amellett, hogy könnyen átültethetőek a mindennapokba, kellő magabiztosságot és jártasságot adnak. Kurzus időpontok: október 12. (hétfő ) november 23. (hétfő) Helyszín: hair-line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) Kökény Ferenc Aranykoszorús fodrászmester Kurzus típusa: Férfi hajvágó Elméleti és gyakorlati képzés ( ): Ft elméleti képzés ( ): Ft A GYAKORLATI KÉPZÉSHEZ MINDENKI HOZZON MAGÁVAL MODELLT ÉS KÉZISZERSZÁMOT (OLLÓ, FÉSŰ ). Lisse Design Keratin terápia Képzésünkön a Lisse Design Therapy keratinos hajsimító termékcsalád 3 típusát ismerheted meg, melyek használatával gyönyörűen egészséges, fényes, selymes és sima hajat készíthetsz vendégeidnek néhány óra alatt. A kezelést követően a haj azonnal festhető, gumizható, ráadásul az eredmény három hónapig tartós, így vendégeidnek ez idő alatt nem kell a hajvasalással, hajegyenesítéssel bajlódniuk. Képzésünkön minden részfolyamatot közösen készítetek el az oktatóval az ő instrukciói alapján. A szolgáltatás már sok szalonban megtalálható, az elérhetőségben pedig mi is segítünk külön erre létrehozott térképes szalonkeresőnkkel, a oldalon. Ugyanitt regisztrálni is tudjátok szalonotokat. Kurzus időpontja: október 28. (szerda) 09:00-13:00 Helyszín: hair-line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) viola Dóra fodrászmester, oktató- és bemutatófodrász, a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője INGYENES Junior Fogadóóra Szeretnéd megismerni a Hair-Line Kft. által forgalmazott termékeket? Kérdésed van az anyagok használatával kapcsolatban? Nem vagy biztos abban, hogyan kell használni egy terméket? Gyere el a fogadóóránkra, ahol minden kérdésedre választ kapsz! Minden hónap első szerdáján várunk szeretettel Oktatóstúdiónkban. Konty MINDEN korosztálynak Egyszerű, könnyen elkészíthető kontyok fiataloknak minden alkalomra. Tartós, ám lazának tűnő frizurák harmincasoknak és decens, rafinált feltűzések elegáns középkorúaknak. A szombati napon a frizurák bemutatásra kerülnek. A vasárnap folyamán step by step begyakorolhatók a technikák. A gyakorlati munkához hoznod kell: kontykefe, bontókefe, stílfésű, csipeszek, tűcsipesz, kontygumi, babatű, kontydísz, hajvasaló és hajsütővas. Kurzus időpontok: december 5., szombat december 6., vasárnap Helyszín: hair-line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) Molnár Joli fodrászmester, Hair-Line oktatóés bemutatófodrász Kurzus időpontok: szeptember 02. (szerda) 09:00-12: október 07. (szerda) 09:00-12: november 04. (szerda) 09:00-12:00 Helyszín: hair-line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) viola Dóra fodrászmester, oktató- és bemutatófodrász, a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője Ft / nap INGYENES Junior 18. JELENTKEZÉS: Szigethy Zsuzsa a 06-30/ ös telefonszámon vagy hívd Hair-Line területi képviselôdet! ben:studio@hairline.hu - A befizetés módja: csekken vagy átutalással ( ) 19.

11 oktatások Shine Collection A NŐ megjelenésének éke a frizurája. Hat különböző konty elkészítését sajátíthatod el ezen a hétvégén a kollekció megálmodóitól. Lépésről lépésre minden apró részletre kitérve készíthetsz nyitott és teljesen feltűzött kontyokat. Szombaton a nap megkoronázásaként töltsük együtt a vacsoraidőt, hogy legyen alkalmunk megbeszélni az apró részleteket is! A szemináriumon részt vevő kollégák a kollekciós DVD-t ajándékba kapják. A gyakorlati munkához hoznod kell: kontykefe, bontókefe, stílfésű, csipeszek, tűcsipesz, kontygumi, babatű, kontydísz, hajvasaló és hajsütővas. Ombre vagy Copacabana? Ősszel és télen is készíthetsz ombre festési technikával készített hajat. Ajánlj új színkompozíciókat a vendégeidnek! Lehet akár vörös, akár színes ombre is a repertoárodban. A napszítta hajaka alakítsd át Copacabana melírral! A teknőspáncél melír tökéletes választás az őszi divat kiegészítéshez. Mindezek elkészítését láthatod szemináriumunkon. Kurzus időpontja: november 28., szombat, Helyszín: Hair-Line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) némethné Ildikó fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Ft Kurzus időpontja: november 7-8., (szo., vas.) Helyszín: hair-line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) némethné Ildikó fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász, antal Judit fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász A tökéletes szőke Legyél a szőke hajfestés mestere! A szemináriumon különböző modelleken készítjük el a szőke több árnyalatát. Különböző technikákkal jutunk el a tökéletes végeredményig, hogy te is könnyedén alkoss természetes vagy extrémen szőke árnyalatokat a vendégeid számára. Kurzus időpontja: november 22. (vasárnap) 10:00-16:00 Helyszín: hair-line Oktatóstúdió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) némethné Ildikó fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Ft Ft Divat a szalonban Női - férfi trend Kíváncsi vagy mi lesz az őszi téli trend? Némethné Ildikó és Antal Judit kurzusán megismerheted a legújabb frizuratípusokat, amelyek a következő időszakban meghatározók lesznek. Elmélyedhetünk a frizura tervezés szabályaiban, megismerhetjük a legújabb hajvágási technikákat. A női- és a férfi frizurák rejtelmeibe is betekintést kaphattok. Egy kurzus, ami átöleli a 2015-ös ősz/tél női- és férfi divatirányzatait. Kurzus időpontja: november 29., vasárnap, Helyszín: hair-line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) némethné Ildikó fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász, antal Judit fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Ft 20. JELENTKEZÉS: Szigethy Zsuzsa a 06-30/ ös telefonszámon vagy hívd Hair-Line területi képviselôdet! ben:studio@hairline.hu - A befizetés módja: csekken vagy átutalással ( ) 21.

12 oktatások Elfuserált hajszínek Munkánk során gyakran szembesülünk azzal a ténnyel, hogy a vendég azt gondolja ő is tud hajat festeni. Ugye ismerős? A kereskedelemben megvásárolható termékkel szeretné a színváltozást elérni és bizony gyakran éri őket meglepetés. Ilyenkor sietnek hozzánk, szakemberekhez, hogy hozzuk helyre a hajszínt. Sokszor nem csak a vendégek magánakciójának eredménye okoz fejtörést, gyakran a szalonban is létrejön egy-egy furcsaság. Hajvágás I-II-III A biztos szakmai tudás az alapja mindennek. A kurzust azoknak a fodrászoknak ajánljuk, akik elméleti és gyakorlati tudásukban szeretnének magabiztosabbak lenni. Csak néhány példa: - aranyszínből szeretnénk hamvasat, de zöld lett - feketéből szeretnénk világosat, de miközben az adott hajvég többszöri szőkítés után is fekete marad, a hajtő már sárgában, a közepe pedig narancssárgában pompázik. - ide sorolhatók a vörös árnyalatú hajszínek problémás esetei is. Továbbképzésünkön csak elrontott hajszínű modellekkel dolgozunk. Különböző technikákat és szakmai fortélyokat mutatok nektek, amivel ezeket a problémákat egy csapásra orvosolhatjátok. Ezen kívül lehetőségetek lesz arra is, hogy saját egyedi eseteiteket is elmeséljétek, és ha szükséges, segítséget nyújtunk. Egy igazán izgalmas nap vár ránk. Itt a helyed! Kurzus időpontja: november 15., vasárnap Helyszín: hair-line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) antal Judit fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Ft Kontyfésülés A-tól Z-ig Kontyoktatás abszolút az alapoktól, egy technikai képzés azoknak, akik nem mernek nekiállni kontyozni, pedig szeretnének. A kurzuson minden alapot elsajátíthatsz: a helyes súlypontmeghatározást, a tupírozást, a babahajtű, a hullámcsat használatát. A nap végégre mindez egy konty elkészítéséhez vezet. Hozz magaddal, minden eszközt, amivel úgy gondolod, kontyot tudnál fésülni. A többi kelléket, a babafejet mi biztosítjuk. A gyakorlati munkához hoznod kell: kontykefe, bontókefe, stílfésű, csipeszek, tűcsipesz, kontygumi, babatű, kontydísz. Kurzus időpontja: november 28., szombat, Helyszín: hair-line Oktaóstudió ( 1071 Budapest, Dob utca 51.) antal Judit fodrászmester, Hair-Line szalontréner és oktatófodrász Ft Junior 1. nap Ezen a kurzuson az alap hajvágás lépéseit tökéletesítheted. A hajvágás elméleti szabályai mellett, a frizuratervezés, az idegen szavak pontosítása, meghatározása és azok helyes gyakorlati alkalmazása a cél. A kurzuson megtanuljuk a helyes fejanalízist, személyre szabott diagnosztizálást, tökéletesítjük a leválasztásokat. 2. nap Elmélyülünk a különböző vágási technikák lehetőségeiben, gyakorlatban rögzítjük a helyes fogásokat. 3. nap A 2015-ös trend szerint 3 rövid haj elkészítésére kerül sor. A munka babafejen történik lépésről lépésre. A négy alap szabásminta begyakorlása után mindenki megalkothatja a 2015-ös trend rövid frizuráját. Kurzus időpontja: január , szo. -vas. -hétfő, Helyszín: hair-line Oktatóstúdió (1071 Budapest, Dob utca 51.) viola Dóra fodrászmester, oktató- és bemutatófodrász, a Hair-Line Oktatóstúdió szakmai vezetője A gyakorlati munkához hoznod kell: olló, hajszárító, bontókefe, szárítókefe, vágófésű, csipeszek. A babafejet a Hair-Line Kft biztosítja. Kézi szerszámot mindenki hozzon magával mind a három napon! Ft 22. JELENTKEZÉS: Szigethy Zsuzsa a 06-30/ ös telefonszámon vagy hívd Hair-Line területi képviselôdet! ben:studio@hairline.hu - A befizetés módja: csekken vagy átutalással ( ) 23.

13 Bőrszépítő vitaminbomba AKCIÓ Vessünk véget az aknéknak! A Karotin extra termékcsalád valódi bőrszépítő vitaminbombaként ötvözi a berkenye, sárgarépa és sárgadinnye minden bőrszépítő tulajdonságát. Használatával a bőr valósággal újjá éled a benne rejlő számtalan vitaminnak és ásványi anyagnak hála. A berkenye rendkívüli hidratáló tulajdonságának hála a bőr láthatóan feltöltődik és kisimul. A sárgarépa és sárgadinnye értékes vitaminokkal és ásványi anyagokkal töltik fel a bőrt, ezáltal növelve a bőr ellenálló képességét. Ősszel kiemelten fontos, hogy bőrünket felkészítsük a hideg hónapokra, ehhez nyújtanak segítséget az idén nagy sikerrel bevezetett Karotin extra termékek, melyek a Rózsaszirom termékekkel párosítva vitaminnal töltik fel, hidratálják és regenerálják a bőrt! Ne hagyd ki őszi ajánlataid közül az alábbi Karotin extra Rózsaszirom kezelési sort, vendégeid biztosan meghálálják majd az extra kényeztetést! Amennyiben megvásárolod Bőrszépítő vitaminbomba ajánlatunkat, a Karotin extra pakolást ajándékba adjuk, így a teljes csomag a Tiéd lehet mindössze Ft-ért! A tini vendégek egyik rémálma az érzékeny, gyulladásra hajlamos aknés bőr. Az alábbi kezelési sorral éppen ezt a sokakat gyötrő problémát tudjátok megoldani. A kénes és ichtiolos termékek nemcsak a faggyútermelést szabályozzák, de gyulladáscsökkentő hatásúak is. Rendszeres alkalmazásukkal a bőr rövid idő alatt teljességgel megújulhat, problémamentessé válhat! Vásárold meg most különleges Anti-akné csomagunkat, melyből az Almás citromos arctejet és Ichtiolos korrektort ajándékba adjuk, így a teljes csomag most a Tiéd lehet mindössze Ft-ért! Megnevezés kiszerelés bruttó kisker ár Rózsaszirom arctej 250 ml Ft Rózsaszirom tonik 125 ml Ft Pillanat peeling fűzfával és tengeri homokkal 125 ml Ft Karotin extra zselé 125 ml Ft Karotin extra habkrém 35 ml Ft Karotin extra intenzív tápláló krém 125 ml Ft Összesen 125 ml Ft Ajándék: Karotin extra pakolás 250 ml Ft Megnevezés kiszerelés bruttó kisker ár Kénes tonik 250 ml Ft Kénes pakolás és radír 125 ml Ft Kénes szérum 125 ml Ft Ichtiolos gyógyfüves pakolás 125 ml Ft Mindennapi szérum 35 ml Ft Összesen: Ft Ajándék: Almás citromos arctej 250 ml Ft Ichtiolos korrektor 250 ml Ft Ajándékok összértéke: Ft 24. Érvényes október 5-től november 1-ig, illetve a készlet erejéig! Érvényes október 5-től november 1-ig, illetve a készlet erejéig!

14 Ilcsi Fekete szappan, az eredeti, a valódi érték! AKCIÓ Bőrmegújítás szőlő őssejttel természetesen! Válaszd a Hungarikumot, az Ilcsi márkát, a piacvezető Fekete szappant! Az Ilcsi Fekete szappan már több évtizede szépíti a kozmetikusok és vendégeik bőrét, hatékonyságának és különleges natúr összetételének köszönhetően. Ez a saját főzésű, bőrnyugtató hatású ichtiollal és növényi olajokkal gazdagított folyékony szappan nem véletlenül az Ilcsi legnépszerűbb terméke. Mindennapos használatával a bőr életteli és friss lesz. Használatát minden bőrtípusra ajánljuk, általános tisztálkodáshoz, arctisztításhoz. Az ichtiol és a különleges növényi hatóanyagoknak köszönhetően nyugtató, gyulladáscsökkentő és antiszeptikus hatású, jótékony hatással vannak az aknés, gyulladt bőrre vagy akár a szőrtüszőgyulladásra. Októberben is két különleges ajánlattal készültünk nektek, így biztosan mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőbbet. 1., Vásárold meg a 125 ml Fekete szappant, most rendkívül kedvező áron, 25% kedvezménnyel, mindössze Ft-ért! 2., Vásárold meg most a 35 ml Fekete szappant egyedi csomagajánlatunkban a Rozi szérummal együtt! A két termék együtt most 25%-kal kedvezőbb áron elérhető, mindöszsze Ft-ért! Látható eredmény, natúr összetétel - tökéletes és természetes választás! A világ professzionális natúrkozmetikai piacán valódi áttörésként, elsőnek az Ilcsi ötvözte a szőlő őssejtek és a natúrkozmetikumok pozitív hatásait, és álmodta meg a Szőlő őssejtes bőrmegújító termékcsaládot! Óriási siker a bevezetés óta! A szőlő őssejtnek és a növények őserejének köszönhetően könnyedén éveket fiatalodhatunk fájdalmas beavatkozások és mellékhatások nélkül! A szőlő őssejt: bőrben található őssejtek regenerálódását és megújulási képességét serkenti hatékonyan lép fel a szabadgyökök ellen csökkenti a ráncok mélységét megnöveli a bőr sejtjeinek élettartamát visszaadja a bőr feszességét és ragyogását növeli a bőr ellenálló képességét Ebben a hónapban két Szőlő őssejtes bőrmegújító ajánlatunk közül is választhatsz: 3., Vásárolj Szőlő őssejtes bőrmegújító termékeket legalább Ft értékben és megajándékozunk egy Ft értékű Szőlő őssejtes bőrmegújító arctejjel! 4., Amennyiben legalább Ft értékben vásárolsz Szőlő őssejtes bőrmegújító termékeket, akkor ajándékba adunk egy Szőlő őssejtes bőrmegújító szérumot, melynek értéke Ft! Megnevezés kiszerelés bruttó kisker ár Szőlő őssejtes bőrmegújító arctej 250 ml Ft Szőlő őssejtes bőrmegújító tonik 125 ml Ft Szőlő őssejtes bőrmegújító peeling 125 ml Ft Szőlő őssejtes bőrmegújító zselé 125 ml Ft Szőlő őssejtes bőrmegújító szérum 35 ml Ft Szőlő őssejtes bőrmegújító hidratáló krém 125 ml Ft Szőlő őssejtes bőrmegújító intenzív tápláló krém 125 ml Ft Szőlő őssejtes bőrmegújító testápoló 250 ml Ft 26. Érvényes október 5-től november 1-ig, illetve a készlet erejéig! Érvényes október 5-től november 1-ig, illetve a készlet erejéig!

15 Ilcsi Szakmai Körút 2015.ŐSZ Ilcsi Szakmai Körút, ahol a Tiétek a főszerep! Az idei őszi szakmai körúton is változatos és újdonságokkal teli interaktív előadásokkal, élvezetes bemutatókkal, innovatív kezelésekkel várja az Ilcsi csapata az érdeklődő kozmetikusokat és kozmetikus tanulókat. Nem csak megnézheted, de ki is próbálhatod kezeléseinket! Kizárólag a szakmai bemutató alatt elérhető speciális kereskedelmi akciókkal, tombolanyereményekkel és ingyenes kezelésekkel várunk Téged. A szakmai bemutató részvételi díja Ft, mely ellenében a rendezvény végén egy Ft értékű ajándékcsomagot adunk. A csomag tartalma: 1 db Karotin extra zselé, 125 ml 1 db Sárgabarack habkrém, 5 ml 1 db Ilcsi toll október 17. szombat - Miskolc City Hotel Miskolc 3529 Miskolc,Csabai kapu október 18. vasárnap - Nyíregyháza Korona Hotel *** 4400 Nyíregyháza, Dózsa György u november 7. szombat - Pécs Corso Hotel Pécs **** 7626 Pécs, Koller u november 8. vasárnap - Székesfehérvár Novotel Székesfehérvár 8000 Székesfehérvár, Ady Endre u november 14. szombat - Kecskemét Hotel Három Gúnár Rendezvényház 6000 Kecskemét Festő u november 15. vasárnap - Békéscsaba Hotel Fiume *** 5600 Békéscsaba, Szent István tér november 21. szombat - Szombathely Park Hotel Pelikán **** 9700 Szombathely, Deák Ferenc u november 22. vasárnap - Győr Hotel Famulus **** 9027 Győr, Budai út 4-6 Gyere el és ismerd meg az évszakra jellemző trendeket és eljárásokat és legyél több az Ilcsi szakmai csapata segítségével! 16. Érvényes A bemutatók július 6-tól minden helyszínen augusztus ig 2-ig, illetve tartanak. a készlet erejéig!

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 szeptemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! MEDITERraN HAJTaPLaLo MENu MINDEN NoNEK FESTETT HAJRA GoNDoR es HULLaMOS HAJRA HOSSZu es EGYENES

Részletesebben

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 áprilisi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓ YE LISS A legerősebb növényi olajok (avokádó, kókusz, napraforgó, makadámdió, argán, lenmagolaj

Részletesebben

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 januári AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásároljon egyszerre 12 db Evolution of the Color hajfestéket, és megajándékozzuk 1 Alfaparf

Részletesebben

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban* FORMALDEHID MENTES MADE IN ITALY A piacon egyedülálló szolgáltatás

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

lisse DesigN keratin therapy

lisse DesigN keratin therapy lisse DesigN keratin therapy tökéletes simaság - Teljes biztonságban FormAlDehiD MENTES MADE IN ITALY A lisse Design keratin terápia alapvetôen egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetôen egy

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

2016 márciusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 márciusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 márciusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásároljon egyszerre 8 db Evolution of the Color hajfestéket, és megajándékozzuk 1 csomag

Részletesebben

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A ragyogás új dimenziója A lenmagkivonat és a gyémántok csillogásának exkluzív kombinációja... Fedje fel a szépség minden titkát a Semi di Lino Diamante termékekkel A ragyogás

Részletesebben

2011. október - november

2011. október - november FODRÁSZ-KOZMETIKUS BEMUTATÓKÖRÚT 2011. október - november Újra együtt! Ezúttal nyolc helyszínt jelöltünk meg az ország különbözô pontjain, ahol a fodrászok és a kozmetikusok kedvében is szeretnénk járni

Részletesebben

2015 decemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 decemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 decemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ALFAPARF MILANO that s it news BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! Kezdődik

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

2016. júliusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. júliusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. júliusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! A szőke haj mindig nyári sláger Kelet-Magyarország területi vezető Szigethy Zsolt Kedves fodrászok!

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

OKTÓBERI AKCIÓK. / ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

OKTÓBERI AKCIÓK.   /   ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! www.hairline.hu / www.alfaparf.hu OKTÓBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL 2018. NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

Részletesebben

ABC Art, Business, Culture

ABC Art, Business, Culture ABC Art, Business, Culture Paul Mitchell Művészet Üzlet (Vállalati) Kultúra J.P. DeJoria Angus Mitchell - 30 éve egy skót származású fodrász és egy kaliforniai marketing szakember 600USD-ből alapította,

Részletesebben

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A 15-25 ÉVES KOROSZTÁLYNAK! 2017. OKTÓBER Az Új NEON. Hajápolók a 15 25 Éves Korosztálynak. VIDÁM, FIATALOS, CUKORTARTALMÚ ÉS ILLATÚ TERMÉKEK Felejtsd el,

Részletesebben

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 májusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 májusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Kedves Fodrász Kollégák! Hansági-Bozsó Orsolya vagyok, fodrász és háromgyermekes édesanya. Nem saját

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát.

A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A DIKSON mindig követi a legújabb trendeket, így bővítette a férfi arcszőrzet ápoláshoz és szőrtelenítéshez kapcsolódó termékeinek kínálatát. A kellemesen illatosított speciális hatóanyagokat tartalmazó

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

A fiatalság vitalitása & ragyogása

A fiatalság vitalitása & ragyogása A fiatalság vitalitása & ragyogása Végre itt a megoldás a fénytelen és elgyengült hajak számára. A Semi di Lino Diamond termékek ragyogása együtt a legújabb öregedés gátló hatóanyaggal alkotja az új, AntiAge

Részletesebben

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax RAGE A RAGE termékeket a rendkívül sokféleség jellemzi. Fényfokozó és rögzítõ hatás szerint vannak csoportosítva, így adva a fodrászok kezébe korlátlan felhasználási lehetõséget. Trilling Wax Különösen

Részletesebben

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában.

Hajszerkezet újjáépítô termékek: A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. A természet ereje új perspektívákat nyit meg a roncsolt hajak mély szerkezeti helyreállításában. Bambusz velô tartalma a termékben található természetes hidrolizált fehérjékkel helyreállítja a hajszál

Részletesebben

1. Az akció fizetendő értéke 9 000 Ft

1. Az akció fizetendő értéke 9 000 Ft 1. Az akció fizetendő értéke 9 000 Ft Az akció a készlet erejéig 2015. február 2-tól legkésőbb március 31-ig igényelhető. KezD színesen Az Évet... Egyszeri alkalommal vásárolj 5 tubus ammónia-mentes mildcolor

Részletesebben

LISSE DESIGN Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN FORMALD E HI D MENTES M A D E I N I T A LY Keratin Therapy Tökéletes simaság Teljes biztonságban* A piacon egyedülálló

Részletesebben

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 10-TŐL MÁJUS 7-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 10-TŐL MÁJUS 7-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! ÁPRILISI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2017. ÁPRILIS 10-TŐL 2017. MÁJUS 7-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! 002 Vásárolj 12 darab ALFAPARF

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS VEGYES BŐRRE Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis v. ultrahang

Részletesebben

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik...

Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Ahol a hajápolás merô csábítássá válik... Egy innovatív és összetett rendszer, amely visszaállítja a száraz és erôsen száraz haj optimális hidratációját, a hajtövektôl egészen a hajvégekig. Tápláló, a

Részletesebben

2016. NOVEMBERI AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. NOVEMBERI AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. NOVEMBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! HAT intenzív és fényes árnyalat vár minden nőre, aki igazán csillogni szeretne. METALLIC ROSE és

Részletesebben

2016 júniusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 júniusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! KERÜLJ FEL TE IS A PIGMENTS TÉRKÉPRE! Kedves Fodrászok! Amennyiben vásároltál az elmúlt két hónapban

Részletesebben

2016. szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. szeptemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÚJDONSÁG! TheHAIR Supporters FESTÉSRE, SZŐKÍTÉSRE, FORMAVÁLTOZTATÁSRA VAN SZÜKSÉG A KÍVÁNT FRIZURA

Részletesebben

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás

Pro-Age Szín Termékcsalád. Energetic termékcsalád. UOMO - Color. UOMO - Ápolás. Többszörös-hasznú szolgáltatás Olasz Életstílus Olasz Életstílus Azok a férfiak, akik ELEGÁNS, kifinomult és megnyerô külsôt akarnak, de nagyon természetes és laza MÓDON. Mivel olaszokról beszélünk, ez az egész a stílusról szól, és

Részletesebben

STYLING. a tökéletes frizuráért

STYLING. a tökéletes frizuráért STYLING a tökéletes frizuráért A LEGUTÓBBI TRENDEK EXKLUZÍV KIADÁSA szexisen kócos frizura matt hatással csodálatos glamour hullámok tökéletes hajformázás és hajminőség ámulatba ejtő, hamisítatlan, vizes

Részletesebben

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 Júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ILCSI NYÁRI TESTÁPOLÓ CSOMAG Fekete szappan akció A csomag tartalma: 1 db Paradicsomos arc- és testápoló

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher.

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek. már. 890 Ft * -tól. www.yves-rocher. SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Osztozzunk együtt az ünnep örömein! Ajándékötletek már 890 Ft * -tól www.yves-rocher.hu Mennyei ínyencség Piros gyümölcsökkel... Elbűvölő csábítás Fekete gyümölcsökkel

Részletesebben

TerméK- KaTalógus by Kemon

TerméK- KaTalógus by Kemon Termékkatalógus by Kemon INSPIRÁCIÓ by Kemon A termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy kielégítse a divat, a stílus és a kozmopolita csábítás iránti vágyunkat. A Kemon AND fi nish termékei tökéletes

Részletesebben

Oktatóstúdió 2009. I. félévi programfüzete

Oktatóstúdió 2009. I. félévi programfüzete Az új füzet színvilága barna-drapp lesz. A borító olyan jellegû lesz, mint a fekete, csak a mintája a Marrone szórólapé legyen. A füze hátulja drapp színben, de szintén ilyen mintájú legyen! A borító elejére

Részletesebben

FÉRFI. Száraz vágás ( gép+ olló) 1 800 Ft 1 900 Ft 2 300 Ft. Mosás, vágás, szárítás 2 300 Ft 2 500 Ft 2 800 Ft

FÉRFI. Száraz vágás ( gép+ olló) 1 800 Ft 1 900 Ft 2 300 Ft. Mosás, vágás, szárítás 2 300 Ft 2 500 Ft 2 800 Ft FÉRFI Gépi vágás, nullás Gépi vágás, mosással 1 500 Ft 1 900 Ft Száraz vágás ( gép+ olló) 1 800 Ft 1 900 Ft 2 300 Ft Mosás, vágás, szárítás 2 300 Ft 2 500 Ft 2 800 Ft NŐI Frufru vágás 900 Ft Mosás, szárítás

Részletesebben

ÉRVÉNYES JÚLIUS 9-TŐL AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES JÚLIUS 9-TŐL AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! JÚLIUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. JÚLIUS 9-TŐL 2018. AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY IN

Részletesebben

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata ---

Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- Nirvel Keartin Liss Hajegyenesítő keratinos csomag használata --- A NIRVEL új kiegyenesítő termékcsaládja, a Keratin Liss NEM TARTALMAZ FORMALDEHIDET. Visszavásárlási garanciát adunk! A használati utasítások

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ÉRETT, IGÉNYES, IDŐSÖDŐ BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS RÓZSASZÍN KÉK BORDÓ TÜRKÍZ SÁRGA NARANCS ZÖLD ÁTTETSZŐ ACÉLSZÜRKE ÉJFEKETE VILÁGOSÍTÓ

Részletesebben

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 9-TŐL MÁJUS 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 9-TŐL MÁJUS 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! ÁPRILISI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. ÁPRILIS 9-TŐL 2018. MÁJUS 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY IN

Részletesebben

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4

TARTALOM CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK SZÍNKÖR A TERMÉK FAQ. Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 TARTALOM 4 12 CRAMER COLOR 1965 SZÍNVÁLASZTÉK Kinek ajánljuk 4 Love-lasting colour 4 14 6 SZÍNKÖR A TERMÉK Mi ez 6 Legfontosabb összetevő: Kókusz olaj 8 Hatás 8 Keverés 9 Aktivátor 9 Keverés és hatóidő

Részletesebben

ÉRVÉNYES JÚNIUS 4-TŐL JÚLIUS 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES JÚNIUS 4-TŐL JÚLIUS 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! JÚNIUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. JÚNIUS 4-TŐL 2018. JÚLIUS 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY IN PROFESSIONAL

Részletesebben

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára!

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! PPD, Paraben, Ammónia, vegyszer és alkohol mentes fodrász, kozmetikai termék, fodrászkelllék a forgalmazótól, lakossági

Részletesebben

Oktatóstúdió. 2013/II. félévi továbbképzések

Oktatóstúdió. 2013/II. félévi továbbképzések Oktatóstúdió 2013/II. félévi továbbképzések HAIR-LINE AKADÉMIA Mindennek, a tanulásnak is megvan a szertartása. Oktatóstúdiónkban a legmagasabb technikai felszereltséggel várjuk a fodrászokat, ahol a visual

Részletesebben

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK,

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK, BONDPLEX Kötéserősítő, hajújraépítő adalékanyag festéshez, szőkítéshez. CSAK 3 LÉPÉS a vegyszeres munkák teljes szabadságához. Nioszómákba zárt aminosav komplex. 1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK - CREATOR,

Részletesebben

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR

90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelési idő: 90 perc 90 PERCES SOS BŐRNYUGTATÓ EXCELLENCE KEZELÉS LES SENSITIVES DOUCEUR A kezelés célja : bőrnyugtatás, irritáció csökkentés. Intenzív kezelés az érzékeny, irritációra hajlamos bőr

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS NAGYON SZÁRAZ, DEHIDRATÁLT BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség fokozás 7 Tonizálás 8 Iontoforézis

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY

ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ŐSZ TÉL KARÁCSONY ÚJDONSÁGOK 2014 ÖSZ - TÉL 4 FÉLE, HATÓANYAGOKKAL ÁTITATOTT LAP MASZK: - KOLLAGÉN HATÓANYAGOS LAP MASZK - ALOE HATÓANYAGOS LAP MASZK - BAOBAB HATÓANYAGOS LAP MASZK - ZÖLD

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS ROZSASZÍN KÉK BORDÓ 18 VIBRÁLÓ ÁRNYALAT Egymással jól keverhető színek Oxidánsra

Részletesebben

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal

Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal Kezelések 2012 Dermobalance Alapkezelések A különböző tulajdonságokkal rendelkező bőrtípusok egyéni ápolást igényelnek. A kezelés során természetes hatóanyagokkal segítjük a bõr egészséges egyensúlyának

Részletesebben

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése

1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése 1.1 A szakmai gyakorlati vizsgák ütemezése A vizsgáról szóló részletes tájékoztatás található az iskola honlapján: www.sisy.hu 1.2 Szakközépiskolai 9-12. évfolyam, ágazati kerettanterv alapján 9. évfolyam

Részletesebben

akciók Újdonság! Olivia Garden Dragon ollók Wahl Barber hajvágók -15%-os akcióban

akciók Újdonság! Olivia Garden Dragon ollók Wahl Barber hajvágók -15%-os akcióban 2017. VIII. évf. 2. érvényes április 30-ig akciók Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! Újdonság! Olivia Garden Dragon ollók Wahl Barber hajvágók -15%-os akcióban Haj-Ker Sziget

Részletesebben

Árlisták. 1 alkalom: 7.000,- Ft akciósan 3.990,- Ft. 5 alkalom ,- Ft akciósan ,- Ft. 10 alkalom ,- Ft akciósan 40.

Árlisták. 1 alkalom: 7.000,- Ft akciósan 3.990,- Ft. 5 alkalom ,- Ft akciósan ,- Ft. 10 alkalom ,- Ft akciósan 40. Árlisták Nagy Regina szempillaépítő: Új szett: 8.000,- Ft 2 hetes töltés: 3.500,- Ft 3 hetes töltés: 4.500,- Ft 4 hetes töltés: 5.500,- Ft 2D Új szett: 12.500,- Ft akciósan 9.500,- Ft 2 hetes töltés: 7.500,-

Részletesebben

DECEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: DECEMBER 3-TÓL JANUÁR 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! /

DECEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: DECEMBER 3-TÓL JANUÁR 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!   / www.hairline.hu / www.alfaparf.hu DECEMBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! Haj: Farrukh Shamuratov ÉRVÉNYES: DECEMBER 3-TÓL 2019. JANUÁR 6-IG,

Részletesebben

Karácsonyi finomságok

Karácsonyi finomságok F R A N C E S ZAKÉRTŐ A N ÖVÉNYI E REDETŰ S ZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Karácsonyi finomságok Kakaó & Málna Az Ön AJÁNDÉKA ** 1990 Ft feletti vásárlás esetén Ajándékötletek már 890Ft* -tól Kézkrém 30 ml A nálunk vásárolt

Részletesebben

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért

LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! Svájci hajregeneráló program a gyönyörű hajért LÉGY BÜSZKE A HAJADRA! LÉGY BÜSZKE MAGADRA! Revalid SWISS HAIR REPAIR SYSTEM A Revalid készítményeket kifejezetten komplex hajápolásra

Részletesebben

ÉRVÉNYES FEBRUÁR 5-TŐL MÁRCIUS 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES FEBRUÁR 5-TŐL MÁRCIUS 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! FEBRUÁRI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. FEBRUÁR 5-TŐL 2018. MÁRCIUS 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! ITALIA igazi szépsége 2. 3.

Részletesebben

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE

HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE HYALURONSAVAS SIMÍTÓ, FESZESÍTŐ, ÚJRAÉPÍTŐ KEZELÉS, MINDEN BŐRTÍPUSRA, DE KÜLÖNÖSEN SZÁRAZ, VÍZHÁNYOS ÉS IGÉNYES BŐRRE A kezelési idő: 90 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás

Részletesebben

2016. augusztusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. augusztusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. augusztusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! THE BLEACHING COCKTAIL METHOD FOR CREATING NATURAL BLEACH EFFECTS A T T I V A T O R E A C T I V

Részletesebben

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat!

Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! Kedves vendégünk az alábbiakban kérjük tekintse át tavaszzáró és nyárindító új termékeinket bemutató és kezelési ajánlatainkat! AKCIÓS TERMÉKEINK Most 400ml arclemosók a 200ml-es áráért! GN501420 és GN503210

Részletesebben

FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA

FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA FODRÁSZ TANULÓK II. FÉLÉVI SZÁMONKÉRÉS LEÍRÁSA A 2011/12-ES TANÉVBEN Készítette: A BéKSZI Kós Károly Építő-, Fa- és Szolgáltatóipari Tagiskolájának Szolgáltatóipari Munkaközössége. A kiírást áttekintette,

Részletesebben

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék

Jasmin Arckezelések. 8900 Ft 10900 Ft 11900 Ft. 14900 Ft 15900 Ft. 12900 Ft. 13900 Ft 16900 Ft. EMZSÉ Institut Árjegyzék Arckezelések Jasmin Alapkezelés (50 ) Jasmin Tápláló alapkezelés (60 ) Jasmin Vitalizáló alapkezelés (60 ) Jasmin Tisztító kezelés (80 ) Jasmin Vitalizáló tisztító kezelés (120 ) Jasmin Ránctalanító kezelés

Részletesebben

BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS

BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS 2014 BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített,

Részletesebben

A professzionális hajápolás új dimenziója

A professzionális hajápolás új dimenziója A professzionális hajápolás új dimenziója HAJÁPOLÁS, mely tovább tart, mint eddig bármikor. Minden fő hajprobléma - mint az elvékonyodott és töredezett hajvégek, a fakó szín, a durva tapintású és fénytelen

Részletesebben

Házi verseny 2015. április. 01.

Házi verseny 2015. április. 01. Fodrász - Kozmetikus Házi verseny 2015. április. 01. Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola, Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Fornaterem ) Általános tudnivalók Időpont:

Részletesebben

HAJFORMÁZÁS. Új Styling Trendek

HAJFORMÁZÁS. Új Styling Trendek Új Styling Trendek A hajviselet trendjeit bemutató legexkluzívabb és leghitelesebb magazinok, úgy, mint a francia Numéro, az olasz Muse vagy éppen az amerikai Surface hasábjain idén, az eddigiektôl jelentôsen

Részletesebben

OBSESSION for HAIR FASHION

OBSESSION for HAIR FASHION OBSESSION for HAIR FASHION Filozófi a ÁLLAG ZSELÉ HAB SPRAY KRÉM PASZTA GUMI WAX FLUID A megjelenés eredetisége, szabálytalansága, egyedisége. A személy tömegektôl való különbözése, antikonformizmusa.

Részletesebben

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09

fm group 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 fm group Az FM GROUP 13. akciós katalógusa 13 2013 2013. 10. 01. - 11. 03. csak forró ajánlatok GOLD REGENESIS - Arany ősz 02 Dekor kozmetikumok akciója 08-09 Őszi for home kiárusítás a készlet erejéig!

Részletesebben

NOVEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! /

NOVEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!   / www.hairline.hu / www.alfaparf.hu NOVEMBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL 2018. DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

Részletesebben

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett.

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett. A vizsgafeladat ismertetése: A szóbeli vizsgatevékenység központilag összeállított vizsgakérdései a 4. Szakmai követelmények fejezetben szereplő 11484-12 Fodrász manuális alapműveletek és a 11485-12 Fodrász

Részletesebben

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66.

T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. T A N F O L Y A M - BBCOSHAIR PRO 2017.szeptember 30, Budapest 1077, Rottenbiller u.66. BBCOS Hidrolizált KERATINOS Tartós Hajkiegyenesítés és Hajfeltöltés ELMÉLETI ÉS GYAKORLATI TANFOLYAM Kezelhető, dús

Részletesebben

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Belépőjegyek a helyszínen megvásárolhatók.

Szeretettel várjuk a versenyzőket és az érdeklődőket az ősz legnagyobb szakmai versenyére, programjára! Belépőjegyek a helyszínen megvásárolhatók. MOSZI - Országos Fodrász Ipartestület FODRÁSZVERSENYT rendez fodrász tanuló-, junior- és felnőtt kategóriákban 2006. november 4-én és 5-én (szombat - vasárnap) Az ELTE EGYETEMI KONGRESSZUSI KÖZPONTBAN

Részletesebben

A hajfestés szertartása

A hajfestés szertartása A hajfestés szertartása A hajfestési szolgáltatás egyrészt lehetôség a minôség, a kreativitás és szaktudás megmutatására, másrészt olyan pillanat, amelyben a fodrász érzékeltetheti vendégével azt a szeretetet

Részletesebben

A VOLUMENNÖVELÉS ÚJ DIMENZIÓJA

A VOLUMENNÖVELÉS ÚJ DIMENZIÓJA UNAMY A VOLUMENNÖVELÉS ÚJ DIMENZIÓJA A hullámok még inkább kifejezik a romantikus nôiességet. Természetesen ehhez hozzájárul a divat idôszakos hullámzása. A milánói divatbemutatókat idôszakosan lágy vonalakkal,

Részletesebben

G lobal Shows: Szeptember 7.: Cork, Irlanda Október 6.: Firenze, Italia Október : Citta del Messico November 3.: New York

G lobal Shows: Szeptember 7.: Cork, Irlanda Október 6.: Firenze, Italia Október : Citta del Messico November 3.: New York XPressionist S4U egyesíti... a legdinamikusabban fejlôdô divat fôvárosának minôségét és izgalmát... Milánót...és a legavantgárdabb nemzetközi hajdesign - központot... Londont. S4U a kimondottan rádszabott

Részletesebben

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett

MEGÚJULT Anti-aging system absolute termékcsalád. Rendkívül hatékony Anti-aging bőrápolás ÚJ! 40 év felett ÚJ! Rendkívül hatékony bőrápolás 40 év felett FŐ, INNOVATÍV HATÓANYAG: Nagy hatékonyságú Zöldalga kivonat, a tara fa 3 dimenziós szerkezetébe ágyazva Aktívan növeli a bőr kollagén és az elasztin termelését!

Részletesebben

5 090 Ft. 5 390 Ft 11-12/2014. cs18. cs25

5 090 Ft. 5 390 Ft 11-12/2014. cs18. cs25 XMAS FM 33 feromonos parfüm és FM 33 parfümillatú kéz-és körömápoló krém vásárlása mellé egy Body Sign csokoládés meggyes ajakbalzsam jár ajándékba! Katalógus ár: 6 430 Ft 5 090 Ft cs18 Feromon parfüm

Részletesebben

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém

Dreumex védőkrémek. Dreumex Omnicare Védőkrém Dreumex Omnicare Védőkrém - védőréteget képez a káros anyagok ellen - megakadályozza a baktériumok bőrön átjutását - könnyebben tisztíthatóvá válik a kéz - növeli az érintés biztonságát - bőrbarát - parfüm

Részletesebben

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu

SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN. Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már. 890 Ft* -tól. www.yves-rocher.hu SZAKÉRTŐ A NÖVÉNYI EREDETŰ SZÉPSÉGÁPOLÁSBAN Boldog KARÁCSONYT! Ajándékötletek már 890 Ft* -tól www.yves-rocher.hu Ínyenc édesség Kandírozott narancs & Mandula Igazi karácsonyi illat Kandírozott narancs

Részletesebben

A kezelés csak három, egyszerűen alkalmazható lépésből áll! a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz.

A kezelés csak három, egyszerűen alkalmazható lépésből áll! a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz. BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS 2013 BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített,

Részletesebben

akciók HAJAS NAGYKERESKEDÉS Új WAHL hajvágó

akciók HAJAS NAGYKERESKEDÉS Új WAHL hajvágó HAJAS NAGYKERESKEDÉS 2019. X. évf. 1. érvényes február 28-ig Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! Frizura: Trevor Sorbie Artistic Team akciók Új WAHL hajvágó Hajas Kft. Pest 1081

Részletesebben

akciók Újdonság! Moser Neo akkus hajvágó Olivia Garden akció

akciók Újdonság! Moser Neo akkus hajvágó Olivia Garden akció Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! 2017. VIII. évf. 3. érvényes június 30-ig akciók Újdonság! Moser Neo akkus hajvágó Olivia Garden akció Haj-Ker Sziget Kft. 1096 Budapest Haller

Részletesebben

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE

DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE A kezelési idő: 90 perc DERMOBALANCE ALAPKEZELÉS ROSANA SZÁRAZ, ÉRZÉKENY BŐRRE Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Iontoforézis v. Ultrahang v. Elektroporációs

Részletesebben

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft

Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: Ft MARKETING PREZENTÁCIÓ DOSSIER MARKETING Bőrfiatalító Alapozó, 30ml Jav. ela. ár: 15.600 Ft SZÉPSÉGÁPOLÁSI CÉL: FIATALOS BŐRSZÍN Elérhető: 2011 november 1 Alapozó és fiatalító hatás 2 Az öregedés látható

Részletesebben

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT VÁLTOZATOSSÁG = KULCS A VENDÉGEK ÉS KREATIVI- TÁS kielégítéséhez A VENDÉGEK... A Sebastian termékekkel elcsábíthatja a legnagyobb követelményeket támasztó

Részletesebben

ÉRVÉNYES AUGUSZTUS 6-TÓL SZEPTEMBER 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES AUGUSZTUS 6-TÓL SZEPTEMBER 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! AUGUSZTUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. AUGUSZTUS 6-TÓL 2018. SZEPTEMBER 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY

Részletesebben

Oktatóstúdió. 2012/I. félévi továbbképzések

Oktatóstúdió. 2012/I. félévi továbbképzések Oktatóstúdió 2012/I. félévi továbbképzések a csapat A Hair-Line egy fogalom, ami mindent felölel. Éppúgy magába foglalja a bemutatófodrászokat, mint a területi képviselôket, vagy az irodában dolgozókat.

Részletesebben

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES

60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES 60 PERCES TISZTÍTÓ PREMIUM KEZELÉS LES PURIFIANTES A kezelési idő: 60 perc A kezelés célja: a tiszta, ápolt bőr Mélytisztítás, a bőr a tökéletes hygiéniai állapotának elérése és további kezelésekre való

Részletesebben

ÉRVÉNYES AUGUSZTUS 7-TŐL SZEPTEMBER 10-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES AUGUSZTUS 7-TŐL SZEPTEMBER 10-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! AUGUSZTUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2017. AUGUSZTUS 7-TŐL 2017. SZEPTEMBER 10-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! TI MONDTÁTOK......

Részletesebben

Oktatóstúdió. KEMON oktatások 2011/I. félév

Oktatóstúdió. KEMON oktatások 2011/I. félév Oktatóstúdió KEMON oktatások 2011/I. félév Kedves Fodrász KollégA! Neked mi volt az újévi fogadalmad? Nekünk az, hogy minél több szakmabelihez jussunk el, bemutatva a továbbképzések fontosságát. Ennek

Részletesebben

ÁRLISTA BEAUTY MEDICAL WELLNESS

ÁRLISTA BEAUTY MEDICAL WELLNESS ÁRLISTA BEAUTY MEDICAL WELLNESS HU Beauty Bőrdiagnosztika - segítünk a választásban 1.500 Ft Biola arckezelések Biola Bio Sárgabarack-Köles - tápláló mini spa arckezelés 50 10.900 Ft Biola Bio Citromfű

Részletesebben

A színek kiválósága Tökéletes haj

A színek kiválósága Tökéletes haj A színek kiválósága Tökéletes haj EGY EXKLUZÍV MEGOLDÁS A SZÉPSÉGÁPOLÁS SZAKEMBEREINEK CUBE COLOR SERVICE Úttörô teljesítmény a professzionális hajfestés szolgáltatásában: Tökéletes 3D hatás hajszín és

Részletesebben

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc

BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc BLUE LINE HIDRATÁLÓ, REGENERÁLÓ EXKLUZÍV KEZELÉS IGÉNYES BŐRRE - 25 ÉV FELETT A kezelési idő: 120 perc Lépések: 1 Make-up Eltávolítása 2 Letisztítás 3 Tonizálás 4 Peeling 5 Tonizálás 6 Vérbőség Fokozás

Részletesebben

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés

Kezelési programok. Kezelési programok. 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés. 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés Kezelési programok 1. AHA Mélyhidratáló kezelés 2. Oxigén kezelés belnice AHA Mélyhidratáló Kezelés Érett, igényes bôrre belnice AHA Mélyhidratáló

Részletesebben

akciók HOTLINE: 06/ Top Care Elixir termékcsalád, maximális ápolás a sérült hajszálakra. Moser akkus hajvágók akcióban!

akciók HOTLINE: 06/ Top Care Elixir termékcsalád, maximális ápolás a sérült hajszálakra. Moser akkus hajvágók akcióban! Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! 2018. IX. évf. 2. érvényes április 30-ig akciók Top Care Elixir termékcsalád, maximális ápolás a sérült hajszálakra. Moser akkus hajvágók

Részletesebben