1. Az akció fizetendő értéke Ft

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "1. Az akció fizetendő értéke 9 000 Ft"

Átírás

1 1. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 2-tól legkésőbb március 31-ig igényelhető. KezD színesen Az Évet... Egyszeri alkalommal vásárolj 5 tubus ammónia-mentes mildcolor hajfestéket, 5 tubus keratin tartalmú colorevo hajfestéket és ajándékba 2 flakon 1000 ml-es szabadon választható oxidálót adunk ajándékba! 5 tubus Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! 2x1000 ml 1. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 2-tól legkésőbb március 31-ig igényelhető.

2 2. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 2-tól legkésőbb március 31-ig igényelhető. tedd tartósabbá, csillogóvá És Élettel telivé A hajszínt Egyszeri alkalommal vásárolj 1 flakon 1500 ml-es Color Block sampont adagoló pumpával és 1 hozzá tartozó 1500 ml-es Color Block kondicionálót szalon használatra, és ajándékba 1 db ONCare Equalizer szerkezet kiegyenlítő sprayt, 1 db ONCare Color Block színrögzítő sprayt adunk ajándékba! 1+1 flakon 1500 ml Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! 2. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 2-tól legkésőbb március 31-ig igényelhető.

3 3. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 9-tól legkésőbb április 4-ig igényelhető. A természet ihlette, A FoDrÁszoKNAK lett gyártva, A KörNyezettuDAtos FogyAsztóK megelégedésére Egyszeri alkalommal vásárolj 1 flakon 1000 ml-es Natural Flowers Hydro sampont és a hozzávaló 1000 ml-es Hydro kondicionálót, 1 flakon 1000 ml-es Natural Flowers Nutri sampont és a hozzávaló 1000 ml-es Nutri mask hajpakolást és 1 db Natural Flowers Leave-In öblítést nem igénylő kondicionáló sprayt adunk ajándékba! 1+1 flakon 100% organikus összetevőket tartalmaz. Nem tartalmaz állati eredetű összetevőket. Nem szennyezi és mérgezi az élő vizeket. A csomagolás maradéktalanul lebomlik. Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! 3. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 9-tól legkésőbb április 4-ig igényelhető.

4 4. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 2-tól legkésőbb március 31-ig igényelhető. ozd meg vendégeidet valentin NAprA Egyszeri alkalommal vásárolj 3 doboz 10X10 ml Oliomineralizer ásványi ampullát, 3 tégely Hair Cream hajpakolást és 1 db Shy on extra hajfényt, varázsolj csodálatos frizurát és ajándékozd meg vendégeidet a képen látható nyaklánccal. A termékek vásárlásához 10 db szerelmet szimbolizáló, páros szív nyakláncot adunk ajándékba! 3 db 3 db 1 db + + Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! 4. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 2-tól legkésőbb március 31-ig igényelhető.

5 5. Az akció fizetendő értéke Ft Az akciót a készlet erejéig február 16-tól legkésőbb április 11-ig igényelhető. töröld el A KorpÁt 1 db 3 db 3 db + + Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! Felelős a vendégeid fejbőrének egészségéért. Kezd a korpás hajak megszüntetésével. Vásárold meg a fejbőrprobléma megoldó készletet: 1 tubus ONCare Deep Scrub Fluid mélytisztító fertőtlenítő krémet 3 flakon ONCare Dandruff Control sampont és 3 doboz ONCare Dandruff Control spray hajszeszt korpa ellen, mi pedig a szalonban történő első kezeléshez ajándékba adunk 1 szalon kiszerelésű ONCare Dandruff Control sampont és 1 db ONCare Dandruff Control spray hajszeszt. 5. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 16-tól legkésőbb április 11-ig igényelhető.

6 6. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 20-tól legkésőbb április 17-ig igényelhető. styling mindenekfelett Vásárold meg a mindennemű frizura elkészítés alap termékeit: 2 db MOLD'N FIX környezet barát pumpás hajlakk, 2 db NUTSY SPRAY gyorsan száradó hajlakk, 2 db LOOP AGAIN rögzítő hajhab és 1 db SHINY'ON extra hajfény, és mi ajándékba adunk 2 db legújabb Styling NOW formázó terméket. 2 db 2 db 2 db 1 db Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 20-tól legkésőbb április 17-ig igényelhető.

7 7. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 20-tól legkésőbb április 17-ig igényelhető. professzionális hajszínteremtés Egyszeri alkalommal vásárolj 15 tubus ammónia-mentes mildcolor hajfestéket, 15 tubus keratin tartalmú colorevo hajfestéket és a hozzávaló 4 flakon 1000 ml-es szabadon választható oxidálót és 2 db más-más színű Color Charge színfrissítő ápoló kondicionálót és 2 db különböző MILDDIRECT ammóniamentes tartós színezőolajat adunk ajándékba! és Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! 7. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 20-tól legkésőbb április 17-ig igényelhető.

8 8. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 27-tól legkésőbb április 30-ig igényelhető. mesterfokú hajszín megváltoztatás Egyszere vásárolj meg 40 tubus ammónia-mentes mildcolor hajfestéket, 40 tubus keratin tartalmú colorevo hajfestéket és a hozzávaló 4 flakon 1000 ml-es szabadon választható oxidálót, valamint a mesterfokú színmegváltoztatáshoz szükséges többi professzionális szakmai terméket:1 db Oxy Reload tartós pigment eltávolító szett, 1 db Decolorvit Scalp fejbőrre és vékonyhajra használható szőkítő por,1 db Decolorvit Art szőkítő krém, 2 db Active Use speciális aktívátor szőkítéshez és mi Selective Professional color szettet adunk ajándékba (100 db-s tamponáló törölköző, 3 festőtálka, 3 festőecset, 1 festékkeverő, 30 db-s PVC beterítő kendő, 1 festékmérleg). és Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! 8. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig február 27-tól legkésőbb április 30-ig igényelhető.

9 9. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 10-től legkésőbb június 10-ig igényelhető. FestÉs során óvd A vendéged öltözékét Egyszeri alkalommal vásárolj 4 tubus ammónia-mentes mildcolor hajfestéket, 4 tubus keratin tartalmú colorevo hajfestéket és a hozzávaló 2 flakon 1000 ml-es szabadon választható oxidálót és 30 db-os egyszer használatos PVC festőkendőt adunk ajándékba! Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! 9. Az akció fizetendő értéke Ft Az akciót a készlet erejéig április 10-től legkésőbb június 10-ig igényelhető.

10 10. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 15-től legkésőbb június 15-ig igényelhető. tengernyi hullámzó volument, high tech megoldással Egyszeri alkalommal vásárolj 3 db MILDTEXTURE kímélő féltartós ammónia és tioglikolát mentes dauer sprayt és 1 db MILD BOSTER hatásfokozó folyadékot, 1 db ONCare CURL LOCK SPRAY revitalizáló sprayt göndör hajra adunk ajándékba! 3+1 Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! 10. Az akció fizetendő értéke Ft Az akciót a készlet erejéig április 15-től legkésőbb június 15-ig igényelhető.

11 11. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 15-től legkésőbb június 15-ig igényelhető. ozd meg vendégeidet, hogy emlékezzen Az ÁltAlAD KÉszült FrizurÁrA Egyszeri alkalommal vásárolj 1-1 darab EXCEL STRONG erős szalon hajlakkot, BLOW VOLUMIZING volumennövelő pumpás hajlakkot és BLOW DIRECTIONAL speciális konty hajlakkot és 3 db 100 ml BLOW VOLUMIZING volumennövelő pumpás hajlakkot adunk ajándékba! Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! 11. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 15-től legkésőbb június 15-ig igényelhető.

12 12. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 1-től legkésőbb június 1-ig igényelhető. marilyn monroe NyomÁbAN Egyszeri alkalommal vásárolj 8 tubus szabadon választott ammóniamentes mildcolor SUPER SZŐKE hajfestéket, 8 tubus keratin tartalmú colorevo SUPER SZŐKE hajfestéket, 1 db Decolorvit Art szőkítő krémet és 1 db Active Use speciális oxidálót és mi 1 db ONCare Densi-fill fast foam gyors haj szerkezetjavító, hajdúsító habot és 1 db 100m-es Selective Professional festőfóliát adunk ajándékba! 8 tubus szuper szőke és Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! 12. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 1-től legkésőbb június 1-ig igényelhető.

13 13. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 20-től legkésőbb június 20-ig igényelhető. A tiszta, precíz, profi hajfestés titka Egyszeri alkalommal vásárolj 20 tubus szabadon választott ammóniamentes mildcolor hajfestéket, 20 tubus keratin tartalmú colorevo hajfestéket, és 100 db WECLEAN festékeltávolító nedves kendőt és 1 db WEPROTECT kontúr védőkrémet adunk ajándékba! 20 tubus 1 db 100 db és Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! 13. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 20-től legkésőbb június 20-ig igényelhető.

14 14. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 20-től legkésőbb június 20-ig igényelhető. Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! A profi hajfestés NÉlKülözhetetleN elemei Egyszeri alkalommal 1 db Pre-Tech kezelés előtti mélytisztító sampont, 1db COLOR BLOCK hajfesték lezáró sampont, 1db COLOR BLOCK speciális színrögzítő kondicionálót, 1db EQUALIZER SPRAY szerkezetkiegyenlítő sprayt, 1db COLOR BLOCK SPRAY színvédő spray, 1db SILVER POWER hamvasító sampont és 4 db OXY RELOAD oxidációs pigment eltávolítót és mi 7 tubus szabadon választható COLOREVO, MILDCOLOR MIX keverőszínt adunk ajándékba! tubus 14. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 20-től legkésőbb június 20-ig igényelhető.

15 15. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 25-től legkésőbb június 25-ig igényelhető. A hűséges hajfestőknek szeretettel Egyszeri alkalommal vásárolj 60 tubus szabadon választható COLOREVO ceraflux tartalmú tartós hajfestéket, ammónia és parabén -mentes MILDCOLOR tartós hajfestéket és mi 1 db SELECTIVE PROFESSIONAL hajfestő kocsit adunk ajándékba! 60 tubus Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! 15. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 25-től legkésőbb június 25-ig igényelhető.

16 16. Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 30-től legkésőbb június 30-ig igényelhető. Jó hajvágáshoz Jó minőségű olló Egyszerre vásárold meg a képen látható CK 15 + CK 15T 3 dimenziós fogantyúval rendelkező vágó és ritkító ollókat, melyek HRC keménységű Japán acélból készültek. Ez az anyag felhasználás, professzionális ollógyártás esetén a magas minőséget képviseli. Ez a két csodálatos szerszám lehetővé teszi a frizurák legváltozatosabb kialakítását. Minőségük és tartósságuk lévén mindig hű társaid lesznek a munkában. Mindkettő 5,5 méretű. A titánium bevonat megnöveli az ollók tartósságát és a divatos díszítés az ollókat igazi ékszerré teszi. most Ft helyett csak Ft Minden akció kizárólag a hiánytalanul kitöltött regisztrációs kupon kitöltésével igényelhető (lásd a kupon hátulja). Minden fodrász az akció időtartalma alatt mindegyik akcióból csak 1-1 akciót igényelhet! A hiányosan kitöltött kuponnal az akció nem igényelhető! Az akció fizetendő értéke Ft Az akció a készlet erejéig április 30-től legkésőbb június 30-ig igényelhető.

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára!

Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! Minden, amire a szépségápolásban szükség lehet szakmai, és otthoni felhasználók számára! PPD, Paraben, Ammónia, vegyszer és alkohol mentes fodrász, kozmetikai termék, fodrászkelllék a forgalmazótól, lakossági

Részletesebben

akciók HAJAS NAGYKERESKEDÉS Új WAHL hajvágó

akciók HAJAS NAGYKERESKEDÉS Új WAHL hajvágó HAJAS NAGYKERESKEDÉS 2019. X. évf. 1. érvényes február 28-ig Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! Frizura: Trevor Sorbie Artistic Team akciók Új WAHL hajvágó Hajas Kft. Pest 1081

Részletesebben

akciók Újdonság! Moser Neo akkus hajvágó Olivia Garden akció

akciók Újdonság! Moser Neo akkus hajvágó Olivia Garden akció Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! 2017. VIII. évf. 3. érvényes június 30-ig akciók Újdonság! Moser Neo akkus hajvágó Olivia Garden akció Haj-Ker Sziget Kft. 1096 Budapest Haller

Részletesebben

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON

TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON MAGICO MAGICO HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI MASZK MAGICO ÚJJÁÉPÍTŐ KÉSZLET HAJREKONSTRUKCIÓS OTTHONI SAMPON TERMÉKEK MAGICO BASICO SAMPON Különleges ph semleges sampon, mely megtisztítja és felkészíti a hajat a regeneráló, újjáépítő kezelésre: kinyitja a haj rostjait, keratint, növényi proteint és betaint juttat

Részletesebben

INTERCOSMO FODRÁSZ ÁRLISTA 2 0 1 2

INTERCOSMO FODRÁSZ ÁRLISTA 2 0 1 2 INTERCOSMO FODRÁSZ ÁRLISTA 2 0 1 2 TERMÉK MEGNEVEZÉS TERMÉK LEÍRÁS Kiszerelés SZALON BRUTTO VOILA HAJFESTÉK-RENDSZER VOILA FESTÉK VOILA CREME NTS4 COMPLEX krémhajfesték általános színek 1-10 60ml 1 590

Részletesebben

2016 júniusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 júniusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 júniusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! KERÜLJ FEL TE IS A PIGMENTS TÉRKÉPRE! Kedves Fodrászok! Amennyiben vásároltál az elmúlt két hónapban

Részletesebben

akciók HOTLINE: 06/ Olivia Garden limitált szériás hajkefék TERMIX kefe szett es akció

akciók HOTLINE: 06/ Olivia Garden limitált szériás hajkefék TERMIX kefe szett es akció Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! 2018. IX. évf. 6. érvényes 2019 január 15-ig akciók TERMIX kefe szett 3 + 2-es akció Olivia Garden limitált szériás hajkefék HOTLINE: 06/20-801-1111

Részletesebben

A fejbőr és a haj specifikus kezelése

A fejbőr és a haj specifikus kezelése 30 CUTINOL A fejbőr és a haj specifikus kezelése 1. KOMPLEX NATURAL_TECH MINDEN PROGRAMBAN 2. KETTŐS HIDRATÁLÁS Közvetlen Közvetett 3. nem tartalmaz: SLS és SLES Parabének EDTA Színezék Formaldehid felszabadítók

Részletesebben

OKTÓBERI AKCIÓK. / ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

OKTÓBERI AKCIÓK.   /   ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! www.hairline.hu / www.alfaparf.hu OKTÓBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES OKTÓBER 8-TÓL 2018. NOVEMBER 4-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

Részletesebben

akciók Újdonság! Olivia Garden Dragon ollók Wahl Barber hajvágók -15%-os akcióban

akciók Újdonság! Olivia Garden Dragon ollók Wahl Barber hajvágók -15%-os akcióban 2017. VIII. évf. 2. érvényes április 30-ig akciók Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! Újdonság! Olivia Garden Dragon ollók Wahl Barber hajvágók -15%-os akcióban Haj-Ker Sziget

Részletesebben

STYLING. a tökéletes frizuráért

STYLING. a tökéletes frizuráért STYLING a tökéletes frizuráért A LEGUTÓBBI TRENDEK EXKLUZÍV KIADÁSA szexisen kócos frizura matt hatással csodálatos glamour hullámok tökéletes hajformázás és hajminőség ámulatba ejtő, hamisítatlan, vizes

Részletesebben

CENÍK PLATNÝ OD ÁRLISTA ÉRVÉNYES TŐL

CENÍK PLATNÝ OD ÁRLISTA ÉRVÉNYES TŐL CENÍK PLATNÝ OD 1. 1. 2019 ÁRLISTA ÉRVÉNYES 2019.01.01-TŐL TECHNICKÉ PŘÍPRAVKY / TECHNIKAI TERMÉKEK NAROVNÁVAČ HAJKIEGYENESÍTŐ FA86670 Narovnávač 100 ml + 120 ml Hajkiegyensítő krém 100 ml + 120 ml 171

Részletesebben

akciók HOTLINE: 06/ LISAP LK OPC 6 + Oxi akció ERMILA Bella és Bellina akció

akciók HOTLINE: 06/ LISAP LK OPC 6 + Oxi akció ERMILA Bella és Bellina akció Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! 2019. X. évf. 2. érvényes április 30-ig akciók LISAP LK OPC 6 + Oxi akció ERMILA Bella és Bellina akció HOTLINE: 06/20-801-1111 Haj-Ker Sziget

Részletesebben

ABC Art, Business, Culture

ABC Art, Business, Culture ABC Art, Business, Culture Paul Mitchell Művészet Üzlet (Vállalati) Kultúra J.P. DeJoria Angus Mitchell - 30 éve egy skót származású fodrász és egy kaliforniai marketing szakember 600USD-ből alapította,

Részletesebben

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 9-TŐL MÁJUS 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES ÁPRILIS 9-TŐL MÁJUS 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! ÁPRILISI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. ÁPRILIS 9-TŐL 2018. MÁJUS 6-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY IN

Részletesebben

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK

COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK COLOR CARE SZALONSZOLGÁLTATÁSOK A szín, ami kopik: mit lehet tenni? Az egész világon a nők 75%-a festeti a haját. Élénk, ragyogó és hosszantartó hajszínt szeretne minden vendég. Megfelelő termékek nélkül

Részletesebben

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax

RAGE. Straightening cream. Trilling Wax RAGE A RAGE termékeket a rendkívül sokféleség jellemzi. Fényfokozó és rögzítõ hatás szerint vannak csoportosítva, így adva a fodrászok kezébe korlátlan felhasználási lehetõséget. Trilling Wax Különösen

Részletesebben

NOVEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! /

NOVEMBERI AKCIÓK ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!   / www.hairline.hu / www.alfaparf.hu NOVEMBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES: NOVEMBER 5-TŐL 2018. DECEMBER 2-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

Részletesebben

2016. júliusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. júliusi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. júliusi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! A szőke haj mindig nyári sláger Kelet-Magyarország területi vezető Szigethy Zsolt Kedves fodrászok!

Részletesebben

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász

Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Referencia - Nyerges Szilvi fodrász Arculat, weboldal, marketing Boros Attila e.v. Tel: +36 30 385 2705 1012 Budapest, Attila út 77. info@reklamtuning.hu www.reklamtuning.hu Kétoldalas reklámlap az üzletbe

Részletesebben

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA

A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A GYÉMÁNTOK ABSZOLÚT RAGYOGÁSA A ragyogás új dimenziója A lenmagkivonat és a gyémántok csillogásának exkluzív kombinációja... Fedje fel a szépség minden titkát a Semi di Lino Diamante termékekkel A ragyogás

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS RÓZSASZÍN KÉK BORDÓ TÜRKÍZ SÁRGA NARANCS ZÖLD ÁTTETSZŐ ACÉLSZÜRKE ÉJFEKETE VILÁGOSÍTÓ

Részletesebben

Általános szabályok. 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt.

Általános szabályok. 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt. Általános szabályok 1. A modellek nem segíthetik a versenyzőt a frizura elkészítésében. (Nem nyúlhatnak a hajukhoz, nem száríthatják azt.) 2. A szabályok be nem tartását, az érvényben lévő büntetőpont

Részletesebben

Tudnivalók: A bajnokság nevezési díjai:

Tudnivalók: A bajnokság nevezési díjai: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling «Royal Beauty - Kárpát Kupa - 2017» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2017. május 19-20

Részletesebben

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 szeptemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 szeptemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! MEDITERraN HAJTaPLaLo MENu MINDEN NoNEK FESTETT HAJRA GoNDoR es HULLaMOS HAJRA HOSSZu es EGYENES

Részletesebben

FÉRFI. Száraz vágás ( gép+ olló) 1 800 Ft 1 900 Ft 2 300 Ft. Mosás, vágás, szárítás 2 300 Ft 2 500 Ft 2 800 Ft

FÉRFI. Száraz vágás ( gép+ olló) 1 800 Ft 1 900 Ft 2 300 Ft. Mosás, vágás, szárítás 2 300 Ft 2 500 Ft 2 800 Ft FÉRFI Gépi vágás, nullás Gépi vágás, mosással 1 500 Ft 1 900 Ft Száraz vágás ( gép+ olló) 1 800 Ft 1 900 Ft 2 300 Ft Mosás, vágás, szárítás 2 300 Ft 2 500 Ft 2 800 Ft NŐI Frufru vágás 900 Ft Mosás, szárítás

Részletesebben

akciók HOTLINE: 06/ Olivia G. MultiBrush kefék Wahl Senior hajvágó

akciók HOTLINE: 06/ Olivia G. MultiBrush kefék Wahl Senior hajvágó Wahl Senior hajvágó akciók Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! 2018. IX. évf. 4. érvényes augusztus 31-ig Olivia G. MultiBrush kefék HOTLINE: 06/20-801-1111 Haj-Ker Sziget Kft.

Részletesebben

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás

Cramer Color. 1. Bevezetés a Cramer Color világába. 2. Technológia. 3. Színpaletta. 4. Színkör. 5. Cramer Color fókusz színek. 6. Használati utasítás TECHNIKAI FÜZET Cramer Color. Bevezetés a Cramer Color világába. Technológia. Színpaletta. Színkör. Cramer Color fókusz színek. Használati utasítás. Világosító hatás és hatóidô. Korrektorok használata.

Részletesebben

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT

FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A DIREKT SZÍNEK EREJÉT FEDEZD FEL A PAUL MITCHELL ÚJ SZÍNVILÁGÁT A POP XG FÉLTARTÓS DIREKT SZÍNEZŐKKEL LILA VÖRÖS ROZSASZÍN KÉK BORDÓ 18 VIBRÁLÓ ÁRNYALAT Egymással jól keverhető színek Oxidánsra

Részletesebben

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ

Botéa System. BOTÉA - hajápoló család 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 1. NORMÁL HAJ 3. ZSÍROS HAJ ÉS FEJBÕR 4. KORPÁS HAJ 6. HAJNÖVEKEDÉST SERKERNTÕ BOTÉA - hajápoló család Botéa System 1. NORMÁL HAJ 2. VÉKONYSZÁLÚ HAJ 3. ZSÍROS HAJ 4. KORPÁS HAJ 5. HAJHULLÁS ELLEN 7. SZÁRAZ HAJ 9. HULLÁMOS ÉS TERM. GÖNDÖR HAJ.0 Sampon.1 Balzsam.2 Krém 6. HAJNÖVEKEDÉST

Részletesebben

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 áprilisi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 áprilisi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓ YE LISS A legerősebb növényi olajok (avokádó, kókusz, napraforgó, makadámdió, argán, lenmagolaj

Részletesebben

ÉRVÉNYES JÚLIUS 9-TŐL AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES JÚLIUS 9-TŐL AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! JÚLIUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. JÚLIUS 9-TŐL 2018. AUGUSZTUS 5-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY IN

Részletesebben

A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI. Created with novapdf Printer (www.novapdf.com). Please register to remove this message.

A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI. Created with novapdf Printer (www.novapdf.com). Please register to remove this message. A PAUL MITCHELL 2011 ŐSZ-TÉL ÚJDONSÁGAI TEA TREE SOROZAT TEA TREE BODY BAR TEAFAOLAJOS SZAPPAN, 150g Tisztálkodáshoz és borotválkozáshoz. A legjobb ébresztés a fáradt bőr számára, minden bőrtípusra. Kényeztesd

Részletesebben

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER

ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A ÉVES KOROSZTÁLYNAK! OKTÓBER ÚJDONSÁG PAUL MITCHELL NEON HAJÁPOLÓK, FORMÁZÓK A 15-25 ÉVES KOROSZTÁLYNAK! 2017. OKTÓBER Az Új NEON. Hajápolók a 15 25 Éves Korosztálynak. VIDÁM, FIATALOS, CUKORTARTALMÚ ÉS ILLATÚ TERMÉKEK Felejtsd el,

Részletesebben

professional haircare Termékinformáció Kezelési útmutató TERMÉKKATALÓGUS berrywell.hu

professional haircare Termékinformáció Kezelési útmutató TERMÉKKATALÓGUS berrywell.hu professional haircare TERMÉKKATALÓGUS Termékinformáció Kezelési útmutató berrywell.hu RAGYOGÁSSAL TELI HAJSZÍNEK A BERRYWELL Kutatás-Fejlesztés részlege által kifejlesztett forradalmi színformulájának

Részletesebben

ÉRVÉNYES AUGUSZTUS 6-TÓL SZEPTEMBER 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES AUGUSZTUS 6-TÓL SZEPTEMBER 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! AUGUSZTUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. AUGUSZTUS 6-TÓL 2018. SZEPTEMBER 9-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY

Részletesebben

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban!

A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A hajfestékek használata oldalon átalános tájékoztatót, és hasznos tanácsokat talál a hajfestéssel kapcsolatban! A webáruházban található professzionális hajfestékeket ugyanúgy kell használni mint általában

Részletesebben

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon!

Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Termékkatalógus Kézhigiéniában is profik vagyunk több, mint 150 éve a piacon! Munkavégzés elõtti védõ krémek Munkavégzés elõtt vidd fel a kézbõrödre, így hatékony védelmet biztosíthatsz akár több órára

Részletesebben

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett.

Amennyiben a tétel kidolgozásához segédeszköz szükséges, saját professzionális színskála használata megengedett. A vizsgafeladat ismertetése: A szóbeli vizsgatevékenység központilag összeállított vizsgakérdései a 4. Szakmai követelmények fejezetben szereplő 11484-12 Fodrász manuális alapműveletek és a 11485-12 Fodrász

Részletesebben

A hajfestés szertartása

A hajfestés szertartása A hajfestés szertartása A hajfestési szolgáltatás egyrészt lehetôség a minôség, a kreativitás és szaktudás megmutatására, másrészt olyan pillanat, amelyben a fodrász érzékeltetheti vendégével azt a szeretetet

Részletesebben

The Collection A Kollekció

The Collection A Kollekció The Collection A Kollekció A Kollekció - 2012 Tavasz / Nyár THE BEST OF PAUL MITCHELL PROFESSIONAL A PAUL MITCHELL LEGJOBB MODELLJEI A Paul Mitchell legjobb vágásainak és festéseinek gyűjteménye, leírásokkal

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók:

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés. «Royal Beauty Kárpát- Kupa » Tudnivalók: AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, testfestés «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2018» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2018.április 14. A rendezvény helyszíne:

Részletesebben

ÉRVÉNYES JÚNIUS 4-TŐL JÚLIUS 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG!

ÉRVÉNYES JÚNIUS 4-TŐL JÚLIUS 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! JÚNIUSI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ÉRVÉNYES 2018. JÚNIUS 4-TŐL 2018. JÚLIUS 8-IG, ILLETVE A KÉSZLET EREJÉIG! THE N O 1 ITALIAN COMPANY IN PROFESSIONAL

Részletesebben

Az akciók 2009. Május 1-tõl Június 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényesek.

Az akciók 2009. Május 1-tõl Június 30-ig, vagy a készlet erejéig érvényesek. A Fito Fruit hamarosan két új terméket is bemutat. Az egyik a Kávé Peeling, amely kávé örleményt és koffeint tartalmaz. Hámlasztó hatású testmasszírozásra alkalmas, a hatóanyagok fokozzák a bõr mikrokeringését,

Részletesebben

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK

PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK 2013. FEBRUÁR-ÁPRILIS AJÁNDÉKKATALÓGUS A legjobb ajándékok Önnek és szeretteinek KÜLÖNLEGES PROMÓCIÓK ÉS AJÁNDÉKOK Az elkövetkező hónapok számos különleges lehetőséget tartogatnak, amelyekkel örömet okozhat

Részletesebben

HAJAS NAGYKERESKEDÉS. Moser Ceraline. Az új fekete. hajsimító Ft

HAJAS NAGYKERESKEDÉS. Moser Ceraline. Az új fekete. hajsimító Ft HAJAS NAGYKERESKEDÉS 2019. X. évf. 4. érvényes augusztus 31-ig Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! Frizura: Anne Veck Gamble Foto: Magic Owenakciók Az új fekete Moser Ceraline

Részletesebben

HAJAS KFT.akciók. akció. eszközkocsi akció. 28.400 Ft. UKI Jelly Fish. Aktive Sonic lapvas. Pontgyűjtő. garantált ajándékokért. 35.

HAJAS KFT.akciók. akció. eszközkocsi akció. 28.400 Ft. UKI Jelly Fish. Aktive Sonic lapvas. Pontgyűjtő. garantált ajándékokért. 35. I évf. 6. 2010. szeptember-október HAJAS KFT.akciók N A G Y K E R E S K E D É S UKI Jelly Fish eszközkocsi akció Aktive Sonic lapvas 35.500 Ft 28.400 Ft Pontgyűjtő akció garantált ajándékokért Hajas Kft.

Részletesebben

A kezelés csak három, egyszerűen alkalmazható lépésből áll! a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz.

A kezelés csak három, egyszerűen alkalmazható lépésből áll! a további károsodást. Ezáltal a hajszerkezet egészséges, selymes, fényes lesz. BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS 2013 BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített,

Részletesebben

A Vitalfarco professzionális hajápoló bio termékeit 45 éve használják a fodrászok, és azok vendégei.

A Vitalfarco professzionális hajápoló bio termékeit 45 éve használják a fodrászok, és azok vendégei. ------------------------------------------------ A Vitalfarco professzionális hajápoló bio termékeit 45 éve használják a fodrászok, és azok vendégei. Az Olasz Milánoi hajkozmetikai céget 1963- ban alapították.

Részletesebben

2015 decemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2015 decemberi AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2015 decemberi AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! ALFAPARF MILANO that s it news BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! BREAKING NEWS! Kezdődik

Részletesebben

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ

5 999 Ft 200 ml LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ N E W S E X T R A 2 0 1 6 O K T Ó B E R LUNEX SYSTEM LUNEX LIGHT FAST 1. MI EZ Gyors hatású, hajban maradó kozmetikai világosító termék, amelynek használatával lehetőség nyílik száraz hajat melírozni vagy

Részletesebben

ÚJ! ÚJ! MAGAZIN MŰKÖRMÖSÖK RÉSZÉRE ÚJ! REVOLUTION GEL ÚJ! NYÁRI LAC GEL KOLLEKCIÓK ŐRÜLETES AKCIÓK EXTRA OUTLET TERMÉKEK VERSENYFELHÍVÁS

ÚJ! ÚJ! MAGAZIN MŰKÖRMÖSÖK RÉSZÉRE ÚJ! REVOLUTION GEL ÚJ! NYÁRI LAC GEL KOLLEKCIÓK ŐRÜLETES AKCIÓK EXTRA OUTLET TERMÉKEK VERSENYFELHÍVÁS MAGAZIN MŰKÖRMÖSÖK RÉSZÉRE ÚJ! ÚJ! ÚJ! REVOLUTION GEL ÚJ! NYÁRI LAC GEL KOLLEKCIÓK ŐRÜLETES AKCIÓK EXTRA OUTLET TERMÉKEK VERSENYFELHÍVÁS Különleges akcióinkért lapozd át a magazint és keresd az Alveola

Részletesebben

AJÁNLATAINK Augusztus

AJÁNLATAINK Augusztus AJÁNLATAINK 2019 Augusztus 07.27 08.26 2019 Augusztus - Ajánlatunk ÚJ Tanácsadóknak Csatlakozzon minimum 1db termék vásárlással és regisztrációs díját elengedjük! Regisztráljon csatlakozási csomaggal és

Részletesebben

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo

Daily Moisturizing. Classic Gray Shampoo. Daily Shampoo samponok Power Cleanser Style Remover Erősen tisztító sampon napi használatra, minden hajtípusra Mentol és rozmaring Daily Moisturizing Hidratáló sampon normáltól száraz hajtípusra Panthenol provitamin

Részletesebben

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK,

1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK, BONDPLEX Kötéserősítő, hajújraépítő adalékanyag festéshez, szőkítéshez. CSAK 3 LÉPÉS a vegyszeres munkák teljes szabadságához. Nioszómákba zárt aminosav komplex. 1. LÉPÉS KÖTÉSÉPÍTŐ FOLYADÉK - CREATOR,

Részletesebben

2016. NOVEMBERI AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016. NOVEMBERI AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016. NOVEMBERI AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! HAT intenzív és fényes árnyalat vár minden nőre, aki igazán csillogni szeretne. METALLIC ROSE és

Részletesebben

HAJAS NAGYKERESKEDÉS. EUFEMIA szék + Opera láb Ft. Crazy Color Ft

HAJAS NAGYKERESKEDÉS. EUFEMIA szék + Opera láb Ft. Crazy Color Ft HAJAS NAGYKERESKEDÉS 2019. X. évf. 3. érvényes június 30-ig Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! EUFEMIA szék + Opera láb 275.000 Ft Frizura: Stephanie and Ashley Gamble Foto:

Részletesebben

HAJFORMÁZÁS. Új Styling Trendek

HAJFORMÁZÁS. Új Styling Trendek Új Styling Trendek A hajviselet trendjeit bemutató legexkluzívabb és leghitelesebb magazinok, úgy, mint a francia Numéro, az olasz Muse vagy éppen az amerikai Surface hasábjain idén, az eddigiektôl jelentôsen

Részletesebben

Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején.

Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején. Az O&M márkát egy angol-ausztrál házaspár, Jose Bryce Smith és fodrász férje, Alan alapította a kétezres évek elején. TÖRTÉNETÜNK Alan-nél allergiás reakciót váltott ki az ammónia, amelyet általánosan

Részletesebben

Párbeszéd. 2008. március - április. 2008 / 2. szám. INDOLA fodrász-szakmai hírlevél

Párbeszéd. 2008. március - április. 2008 / 2. szám. INDOLA fodrász-szakmai hírlevél Párbeszéd INDOLA fodrász-szakmai hírlevél 2008 / 2. szám 2008. március - április Trend A hónap termékei Titokzatos ellentétek: Az új tavaszi trend az ellentétek játékán alapul KONTROLL KONTROLL KONTROLL

Részletesebben

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény nemzeti és nemzetközi fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban

A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény nemzeti és nemzetközi fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban A Békés Megyei Tisza Kálmán Közoktatási Intézmény nemzeti és nemzetközi fodrászversenyt hirdet tanuló és felnőtt kategóriákban Időpont: 2013. január 27. vasárnap 9:00 óra Helyszín: Városi Sportcsarnok

Részletesebben

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk!

2016 januári AKCIÓK. Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! 2016 januári AKCIÓK Kiadja a Hair-Line Kft. Az esetleges nyomdai hibákért felelősséget nem vállalunk! AKCIÓK 1 Vásároljon egyszerre 12 db Evolution of the Color hajfestéket, és megajándékozzuk 1 Alfaparf

Részletesebben

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi.

EQuIpMENt. A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes. és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. EQuIpMENt A szôkítés egy erôteljes kozmetikai eljárás. A haj természetes és mesterséges pigmentjeinek színtelenítését végzi. Abban az esetben használjuk, amikor egy vagy több árnyalatot szeretnénk világosítani

Részletesebben

TerméK- KaTalógus by Kemon

TerméK- KaTalógus by Kemon Termékkatalógus by Kemon INSPIRÁCIÓ by Kemon A termékcsaládot úgy fejlesztették ki, hogy kielégítse a divat, a stílus és a kozmopolita csábítás iránti vágyunkat. A Kemon AND fi nish termékei tökéletes

Részletesebben

OXIDÁCIÓS HAJFESTÉKEK

OXIDÁCIÓS HAJFESTÉKEK OXIDÁCIÓS HAJFESTÉKEK A JÖVŐ HAJFESTÉKE ammóniamentes, illatmentes optimális kényelem a fejbőrnek, védelem a hajszálaknak ragyogó, határtalan színlehetőségek felvilágosítás 3 tónusig 100%-os őszhaj fedés

Részletesebben

akciók HOTLINE: 06/ Top Care Elixir termékcsalád, maximális ápolás a sérült hajszálakra. Moser akkus hajvágók akcióban!

akciók HOTLINE: 06/ Top Care Elixir termékcsalád, maximális ápolás a sérült hajszálakra. Moser akkus hajvágók akcióban! Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! 2018. IX. évf. 2. érvényes április 30-ig akciók Top Care Elixir termékcsalád, maximális ápolás a sérült hajszálakra. Moser akkus hajvágók

Részletesebben

Professional hair cosmetics PROFESSIONAL

Professional hair cosmetics PROFESSIONAL Professional hair cosmetics PROFESSIONAL SZÍN Oxy cream 6 vol. Oxy cream 10 vol. Oxy cream 20 vol. Oxy cream 30 vol. Oxy cream 40 vol. Perlacolor Perlacolor PURITY ammonia-free Bleacy new Bleacy white

Részletesebben

Árjegyzék és megrendelôlap

Árjegyzék és megrendelôlap Árjegyzék és megrendelôlap Érvényes 2003. július 1-tôl Név: Cím: Tel.: Megrendelés dátuma: BUDAPESTI ÜZLETÜNK NYITVATARTÁSA: H-P-ig: 8-17-ig Szombat: zárva AMERIKA KEDVENCE Magyarországi képviselet: Beauty

Részletesebben

2015-2016. árjegyzék. ST Beauty Kft. Th.: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 429 4298 +36 60 429 4299 www.st-beauty.

2015-2016. árjegyzék. ST Beauty Kft. Th.: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 429 4298 +36 60 429 4299 www.st-beauty. 2015-2016 árjegyzék ST Beauty Kft. Th.: 1147 Budapest, Ilosvai Selymes u. 5. Tel.: +36 1 429 4298 +36 60 429 4299 www.st-beauty.co cégtörténet 1936 1970 1971 1976 1980 1987 1989 1990 2001 1936 1936 január

Részletesebben

TERMÉK ELNEVEZÉSEK SZÉPSÉG & TUDOMÁNY

TERMÉK ELNEVEZÉSEK SZÉPSÉG & TUDOMÁNY TERMÉK ELNEVEZÉSEK 1 PROFESSZIONÁLIS HAJÁPOLÁS A BES Hungary Kft. a BES Cosmec S.r.l. olasz hajkozmetikumokat gyártó cég kizárólagos magyarországi forgalmazója. A több mint 20 éve fennálló kapcsolat sikere

Részletesebben

PÁRBESZÉD AZ EGÉSZ RÓLAD SZÓL. 2009. november december. 2009 / 6. szám. INDOLA fodrász-szakmai hírlevél

PÁRBESZÉD AZ EGÉSZ RÓLAD SZÓL. 2009. november december. 2009 / 6. szám. INDOLA fodrász-szakmai hírlevél PÁRBESZÉD INDOLA fodrász-szakmai hírlevél 2009 / 6. szám 2009. november december AZ EGÉSZ RÓLAD SZÓL Haj: Leonardo Rizzo@Sanrizz Nemzetközi Indola nagykövet 1 KELTSD ÉLETRE TE IS AZ ÚJ PROFESSION SZŐKE

Részletesebben

BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS

BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS 2014 BRAZIL, KAKAÓS, KERATINOS TARTÓS HAJEGYENESÍTÉS Ismerje meg az első kimondottan organikus termesztési körülményekkel nevelt növényi kivonatokkal készített,

Részletesebben

Házi Verseny 2013. március.27.

Házi Verseny 2013. március.27. Fodrász, Kozmetikus, Házi Verseny 2013. március.27. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. ) Fontos tudnivalók: * A versenyzők elfoglalják

Részletesebben

2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Dunaújváros, Radnóti út. 6.

2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium Dunaújváros, Radnóti út. 6. 2011. április 20. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. FONTOS TUDNIVALÓK: A versenyzők elfoglalják helyüket a páston. Mielőtt a verseny indul,

Részletesebben

Az Ukrán Fodrász Egyesület szabályzata

Az Ukrán Fodrász Egyesület szabályzata AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA Fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink «Royal Beauty Kárpát- Kupa - 2019» Tudnivalók: A rendezvény ideje: 2019. április.6. A rendezvény helyszíne: 89425,Ukrajna,

Részletesebben

Miről fogunk ma beszélni? től ig

Miről fogunk ma beszélni? től ig Miről fogunk ma beszélni? Időszak: Milyen okunk van találkozni a vásárlókkal Termék promóció Februárban Platina toborzó program Újra aktiválási program Passion Utazás Super Star program Februári oktatások

Részletesebben

Foglalkozási napló. Fodrász

Foglalkozási napló. Fodrász Foglalkozási napló a 20 /20. tanévre Fodrász (OKJ száma: 54 15 01) szakma gyakorlati oktatásához 13. évfolyam A napló vezetéséért felelős: A napló megnyitásának dátuma: A napló lezárásának dátuma: Tanuló

Részletesebben

OBSESSION for HAIR FASHION

OBSESSION for HAIR FASHION OBSESSION for HAIR FASHION Filozófi a ÁLLAG ZSELÉ HAB SPRAY KRÉM PASZTA GUMI WAX FLUID A megjelenés eredetisége, szabálytalansága, egyedisége. A személy tömegektôl való különbözése, antikonformizmusa.

Részletesebben

HAJAS NAGYKERESKEDÉS Ft kedvezménnyel. Csak Ft

HAJAS NAGYKERESKEDÉS Ft kedvezménnyel. Csak Ft HAJAS NAGYKERESKEDÉS 2019. X. évf. 2. érvényes április 30-ig Az akciós ajánlatok és árak egyéni vásárlókra NEM vonatkoznak! 15.000 Ft kedvezménnyel Csak 12.900 Ft Frizura: Stephanie and Ashley Gamble Foto:

Részletesebben

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT

FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT FEDEZZE FEL A HAJFORMÁZÁS VÉGTELEN LEHET SÉGEIT VÁLTOZATOSSÁG = KULCS A VENDÉGEK ÉS KREATIVI- TÁS kielégítéséhez A VENDÉGEK... A Sebastian termékekkel elcsábíthatja a legnagyobb követelményeket támasztó

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ

ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ÚJDONSÁGOK 2015 NYÁR ÉS ŐSZ ULTIMATE COLOR REPAIR SOROZAT FESTETT HAJRA 1. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ SAMPON, FESTETT HAJRA, 250ml és 1000ml 2. TÖKÉLETES SZÍNVÉDŐ KONDICIONÁLÓ, FESTETT HAJRA, 200ml és 1000ml 3.

Részletesebben

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban

LISSE DESIGN. Keratin Therapy. Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban LISSE DESIGN Keratin Therapy Tökéletes simaság - Teljes biztonságban* FORMALDEHID MENTES MADE IN ITALY A piacon egyedülálló szolgáltatás

Részletesebben

lisse DesigN keratin therapy

lisse DesigN keratin therapy lisse DesigN keratin therapy tökéletes simaság - Teljes biztonságban FormAlDehiD MENTES MADE IN ITALY A lisse Design keratin terápia alapvetôen egy hajsimító termék, de keratin dózisának köszönhetôen egy

Részletesebben

Házi Verseny 2012. Április. 4. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem.

Házi Verseny 2012. Április. 4. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. Fodrász, Kozmetikus, Házi Verseny 2012. Április. 4. Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola és Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Tornaterem. ) Fontos tudnivalók: * A versenyzők elfoglalják

Részletesebben

Promóciók június ig

Promóciók június ig Promóciók 2019 június 2019.05.28 2019.06.26ig JÚNIUS 2019 Beléptetési Program ÚJ tanácsadóknak Vásárolj bármilyen TIENS terméket Regisztrációd ingyenes + 3db szórólap (választásod szerint) 100 BV bronz

Részletesebben

Házi verseny 2015. április. 01.

Házi verseny 2015. április. 01. Fodrász - Kozmetikus Házi verseny 2015. április. 01. Dunaújvárosi Lorántffy Zsuzsanna Szakközépiskola, Szakiskola, Kollégium. 2400. Dunaújváros, Radnóti út. 6. ( Fornaterem ) Általános tudnivalók Időpont:

Részletesebben

OKTATÁSI ANYAG HAJ ABC

OKTATÁSI ANYAG HAJ ABC OKTATÁSI ANYAG HAJ ABC TARTALOM HAJ ABC REDKEN Trend Styling REDKEN Alapok Hajfelépítés ph érték Technológia REDKEN Termékfelhasználás Általános alkalmazás Sampon / Hajápoló / Koncentrátum REDKEN Hajápolási

Részletesebben

A 271. sorszámú Férfi fodrász-borbély megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK

A 271. sorszámú Férfi fodrász-borbély megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK A 271. sorszámú Férfi fodrász-borbély megnevezésű szakképesítés szakmai és vizsgakövetelménye 1. AZ ORSZÁGOS KÉPZÉSI JEGYZÉKBEN SZEREPLŐ ADATOK 1.1. A szakképesítés azonosító száma: 52 815 03 1.2. Szakképesítés

Részletesebben

Fodrásztermék. Hajápoló és hajformázó termékek otthoni felhasználásra. Schwarzkopf Professional fodrászok ajánlásával. Together. A passion for hair

Fodrásztermék. Hajápoló és hajformázó termékek otthoni felhasználásra. Schwarzkopf Professional fodrászok ajánlásával. Together. A passion for hair Fodrásztermék katalógus Hajápoló és hajformázó termékek otthoni felhasználásra. Schwarzkopf Professional fodrászok ajánlásával. 04/0 Together. A passion for hair A HAJTERÁPIA Tudjuk, hogy hajának ugyanannyi

Részletesebben

től ig

től ig 2019.03.27-től 2019.04.26-ig ÁPRILISI AJÁNLATAINK MEGLÉVŐ TANÁCSADÓINK SZÁMÁRA! Start csomag akció meglévő Tanácsadók számára: +100 PPV *A Vásárlói Start csomag megvásárolható, ára Tanácsadók számára:

Részletesebben

AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS

AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS AJÁNLATAINK 2019 JÚLIUS 2019.06.28 2019.07.26. 2019 Július - Ajánlatunk ÚJ Tanácsadóknak Csatlakozzon minimum 1db termék vásárlással és regisztrációs díját elengedjük! Regisztráljon csatlakozási csomaggal

Részletesebben

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA

Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Perlacolor: A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁZA Directa: Perlacolor A KREATÍV LEHETŐSÉGEK VÉGTELEN TÁRHÁ Z A A Perlacolor márkanévhez tartozó színező termékpaletta ideális kiegészítője. A Directa ideiglenes

Részletesebben

1/13. ESTI MUNKARENDŰ FODRÁSZ ( ) GYAKORLAT HELYI TANTERVÉNEK KIVONATA GAZDÁLKODÓSZERVEZETEK SZÁMÁRA

1/13. ESTI MUNKARENDŰ FODRÁSZ ( ) GYAKORLAT HELYI TANTERVÉNEK KIVONATA GAZDÁLKODÓSZERVEZETEK SZÁMÁRA 1/13. ESTI MUNKARENDŰ FODRÁSZ (54 815 01) GYAKORLAT HELYI TANTERVÉNEK KIVONATA GAZDÁLKODÓSZERVEZETEK SZÁMÁRA Időkeret: 468 óra a szorgalmi időszakban (13 óra/hét) + 96 óra összefüggő szakmai gyakorlat

Részletesebben

MÁRCIUS FONTOSABB től ig

MÁRCIUS FONTOSABB től ig HELLO MÁRCIUS MÁRCIUS FONTOSABB DÁTUMAI: Március 8. Nemzetközi Nőnap Március 20. A boldogság világnapja Március 22. A víz világnapja Március 24. A TBC elleni küzdelem világnapja MIT IS AJÁNLHATUNK VÁSÁRLÓINKNAK?

Részletesebben

A PPD mentes hajfestésről, és a PPD mentes termékekről itt olvashat bővebben!

A PPD mentes hajfestésről, és a PPD mentes termékekről itt olvashat bővebben! A PPD mentes hajfestésről, és a PPD mentes termékekről itt olvashat bővebben! A bio hajkozmetikai új terméke, a PPD, Parafin, Ammóniamentes és vegyszer mentes hajfesték, PPD mentes hajfesték oxidáló, PPD

Részletesebben

FODRÁSZAT IRÁNTI SZENVEDÉLY

FODRÁSZAT IRÁNTI SZENVEDÉLY FODRÁSZAT IRÁNTI SZENVEDÉLY Három évvel ezelõtt a Revlon Professional égisze alatt elkezdõdött egy fantasztikus kezdeményezés, mely a profi fodrászok tekintélyének megérdemelt elismerését tûzte ki célul:

Részletesebben

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling

AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA. fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling AZ UKRAJNAI BAJNOKSÁG SZABÁLYZATA fodrász művészet, műköröm építés és díszítés, smink, szemöldök és szempilla styling A rendezvény ideje: 2017. május 19-20. «Royal Beauty Kárpát - Kupa - 2017» Tudnivalók:

Részletesebben

ZSÍRKRÉTA KÉSZLETEK FIORELLO

ZSÍRKRÉTA KÉSZLETEK FIORELLO Zsírkréta készletek ZSÍRKRÉTA KÉSZLETEK ZSÍRKRÉTA ZSELÉS KÉSZLET ZSÍRKRÉTA KÉSZLET JUMBO ZSÍRKRÉTA 3IN1 SPOKO ZSÍRKRÉTA KÉSZLET Extra puha, csavaros mechanikájú zselés zsírkréta. Tökéletes fedést biztosít.

Részletesebben

ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR

ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR ÚJDONSÁGOK 2014 TAVASZ ÉS NYÁR CURL SOROZAT - GÖNDÖR HAJRA 1. KÍMÉLŐ SAMPON, GÖNDÖR HAJRA, 250ml és 1000ml 2. HAJKIBONTÓ KONDICIONÁLÓ, GÖNDÖR HAJRA, 200ml és 1000ml 3. HAJMEGÚJÍTÓ, RAJTAHAGYHATÓ PAKOLÁS,

Részletesebben

wella professionals Care

wella professionals Care wella professionals Care A KIVÁLÓ SZÍNÁPOLÁS ELENGEDHETETLEN A VENDÉG ELÉGEDETTSÉGÉHEZ KÜLÖNÖSEN AKKOR, HA OLYAN ÉLMÉNYBEN RÉSZESÍTJÜK, AMIT IGAZÁN ÉLVEZ. Josh Wood A Wella Professionals Color globális

Részletesebben