EM7167 HD médialejátszó

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "EM7167 HD médialejátszó"

Átírás

1 EM7167 HD médialejátszó

2 EM7167 HD médialejátszó 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés Funkciók és jellemzők A csomag tartalma Merevlemez beszerelése Az EM7167 csatlakoztatása a televízióhoz Az EM7167 csatlakoztatása HDMI segítségével (ajánlott) Az EM7167 csatlakoztatása a televízióhoz kompozit csatlakozón keresztül Audió csatlakozás HDMI csatlakozó a televízión RCA-kábelek HDMI csatlakozás (digitális rádióerősítő) A médialejátszó üzembe helyezése A merevlemez formázása Képbeállítások Audió beállítások Az USB-csatlakozó használata az adatok beépített merevlemezre történő másolásához Média lejátszása DVD VIDEO_TS DVD ISO Blu-Ray ISO Egyéb videoformátumok lejátszása Zene- és egyéb audiofájlok lejátszása Fotó Fájlkezelő Gyakran ismétlődő kérdések Szerviz és támogatás Figyelmeztetések és felhívások Jótállási feltételek GNU Általános nyilvános licenc ( GPL ) Megfelelőségi nyilatkozat Bevezetés Gratulálunk e minőségi Eminent termék megvásárlásához! A terméket az Eminent szakemberei alapos tesztelésnek vetették alá. Probléma esetén az Eminent öt év jótállást biztosít a termékre. Kérjük, hogy a kézikönyvet és a nyugtát őrizze meg, és tartsa biztonságos helyen. Regisztrálja termékét a com oldalon, hogy a termékkel kapcsolatos frissítéseket kapjon!

3 1.1 Funkciók és jellemzők 3 MAGYAR Alakítsa át nappaliját mozivá! Az EM7167 kivételes kép- és hangminőséget kínál (Full) HD televíziója teljeskörű kihasználásával. Az USB és kártyaolvasó csatolókat felhasználhatja médiafájljai lejátszására, illetve beépített SATA merevlemezt is használhat. A HDMI 1.3 támogatásnak köszönhetően kristálytiszta Full HD-ben élvezheti filmjeit. A hangzásélmény is csúcsminőségű, hála az EM7167 sztereó, AC3, WMA, AAC és DTS (lekeverés) támogatásának. Ha digitális rádióerősítőn kívánja élvezni a hangzásélményt, egyszerűen csatlakoztassa a HDMI vagy Toslink kábelt a digitális rádióerősítőhöz és máris a moziban érezheti magát. 1.2 A csomag tartalma A csomagnak a következőket kell tartalmaznia: EM7167 médialejátszó Tápegység HDMI-kábel Kivezető kábel (AV-kompozit) USB-kábel Távvezérlő Használati utasítás 2.0 Merevlemez beszerelése Az EM7167-be SATA merevlemez beszerelését javasoljuk. Ehhez kövesse az alábbi lépéseket. 1. Vegye ki az EM7167 eszközt a csomagolásból. 2. Úgy állítsa az eszközt, hogy láthatóvá váljanak a csavarok a hátulján. 3. Egy keresztfejű (Phillips) csavarhúzó segítségével csavarja ki a csavarokat. 4. Óvatosan fordítsa fel a médialejátszót és csúsztassa le az előlapját. 5. A házból imént eltávolított alaplapon látni fogja a SATA-csatlakozót. 6. Úgy helyezze el a SATA merevlemezt, hogy az az alaplap SATA csatlakozójához illeszkedjen. 7. Csúsztassa a merevlemez-meghajtót az alaplap csatlakozójába. Ha helyesen teszi, a lemez a helyére kattan. 8. Egy keresztfejű (Phillips) csavarhúzó segítségével húzza meg a merevlemezt rögzítő csavarokat. 9. Tolja vissza a alaplapot a házba. 10. Húzza meg a csavarokat a ház hátulján.

4 4 MAGYAR 3.0 Az EM7167 csatlakoztatása a televízióhoz A merevlemez beszerelése után az EM7167 most már készen áll arra, hogy a televízióhoz csatlakoztassa. Kövesse az alábbi lépéseket az EM7167 televízióhoz történő csatlakoztatásához. 3.1 Az EM7167 csatlakoztatása HDMI segítségével (ajánlott) A lehető legjobb képminőséget akkor érheti el, ha EM7167 készülékét HDMI-kábellel csatlakoztatja a televízióhoz. Megjegyzés: A kábelek csatlakoztatása előtt győződjön meg arról, hogy a médialejátszó és a televízió is kikapcsolt állapotban van. Ezzel elkerülheti az eszközök esetleges sérülését. 1. Csatlakoztassa a HDMI-kábelt a televízió egyik szabad HDMI-csatlakozójához. 2. A HDMI-kábel másik végét az EM7167 HDMI-csatlakozójához csatlakoztassa. 3.2 Az EM7167 csatlakoztatása a televízióhoz kompozit csatlakozón keresztül Ha a televízió nem rendelkezik HDMI-csatlakozóval, az EM7167-et kompozit csatlakozóval csatlakoztathatja. 1. Vegye ki a kivezető kábelt a csomagolásból. 2. Csatlakoztassa a sárga RCA-csatlakozót a televízió sárga RCA-aljzatához. 3. Csatlakoztassa fehér és vörös RCA-csatlakozókat a televízió megfelelő RCAaljzataihoz. 4. A kábel másik végét az EM7167 AV-kimenet csatlakozójához csatlakoztassa. 4.0 Audió csatlakozás Az EM7167 számos audió csatlakozóval rendelkezik. Ezeket és csatlakoztatásuk módját a következő fejezetekben mutatjuk be. 4.1 HDMI csatlakozó a televízión Amennyiben televíziója támogatja a HDMI audiót, a HDMI-kábel segítségével digitális kép- és hangadatokat egyaránt továbbíthat televíziójára, azonban ez csak sztereóban lehetséges. 4.2 RCA-kábelek Ha a vörös és fehér RCA-csatlakozókat sztereó rádióerősítőhöz csatlakoztatja, ún. 2.0-ás sztereó hangot élvezhet.

5 4.3 HDMI csatlakozás (digitális rádióerősítő) 5 MAGYAR Ha digitális HDMI rádióerősítővel rendelkezik, a valóban digitális hangot csak akkor élvezheti, ha a lejátszót HDMI 1.3 kábellel egy rádióerősítő HDMI-bemenetéhez csatlakoztatja. 4.4 Toslink (SPDIF) Ha Toslink (SPDIF) bemenettel rendelkező digitális rádióerősítővel rendelkezik, a médialejátszó digitális hangját film- és zenelejátszás esetén élvezheti. Egyszerűen csatlakoztassa a Toslink-kábelt digitális rádióerősítő Toslink aljzatához, illetve a médialejátszó Optikai aljzatához. 5.0 A médialejátszó üzembe helyezése Miután csatlakoztatta az összes kábelt, kapcsolja be a médialejátszót és végezze el a szükséges beállításokat. 5.1 A merevlemez formázása 1. Válassza a Beállítás elemet, majd nyomja meg az OK gombot. 2. Válassza a Rendszer elemet, majd nyomja meg az OK gombot. 3. Válassza a Formázás elemet, majd nyomja meg az OK gombot. 4. Kövesse a képernyőn megjelenő utasításokat. 5. A formázást követően az EM7167 megerősítést fog kérni. Nyomja meg az OK gombot, amire az EM7167 újraindul. Megjegyzés: Formázás közben legyen türelmes. A folyamatot nem szabad megszakítani! 5.2 Képbeállítások 1. Állítsa a TV-készüléket a megfelelő HDMI vagy AV csatornára. 2. Csatlakoztassa a mellékelt hálózati tápegységet egy fali konnektorhoz. 3. A tápegység másik végét a médialejátszó DC IN 12V jelű aljzatához csatlakoztassa. 4. Ha a médialejátszó nem indul el automatikusan, mag kell nyomnia a Főkapcsoló gombot a médialejátszó előlapján. 5. Megjelenik az indító képernyő. Az induló képernyő után a médialejátszó megjeleníti a Menü nyelve képernyőt. Nyomja meg az OK gombot a távvezérlőn. 6. Válassza a Magyar elemet, majd nyomja meg az OK gombot. 7. Most válassza a Beállítás elemet, majd nyomja meg az OK gombot. 8. Válassza a TV-rendszer elemet, majd nyomja meg az OK gombot. 9. Válassza a kívánt felbontást (csak HDMI), majd nyomja meg az OK gombot. Full HD TV-készülék használata esetén az 1080P 60Hz az ajánlott beállítás. 10. Megjelenik egy figyelmeztetés, amit jóvá kell hagynia. A megerősítést követően a

6 6 MAGYAR médialejátszó rákérdez, hogy alkalmazza-e a kiválasztott beállításokat. Válassza az Igen elemet, majd nyomja meg az OK gombot. A médialejátszó automatikusan a kiválasztott felbontást állítja be. 11. Nyomja meg a Kezdőlap gombot a főmenübe történő visszatéréshez. 5.3 Audió beállítások Az EM7167 számos fejlett audió funkcióval rendelkezik. Az alábbi lépések követésével megtekintheti és módosíthatja az aktuális hangbeállításokat. 1. Lépjen a Beállítás elemre. 2. Válassza az Audió opciót. 3. Az Éjszakai mód beállítása alapértelmezés szerint Ki. Ha az EM7167-et elsősorban az esti órákban használja, javasoljuk, hogy állítsa az Éjszakai mód elemet Be helyzetbe. 4. Az AC3 kimenet elem beállítása SPDIF RAW (Bitstream). 5. A DTS kimenet elem beállítása SPDIF RAW (Bitstream). 6. Az AAC kimenet elem beállítása SPDIF RAW (Bitstream). 7. Az AC3 kimenet elem beállítása SPDIF RAW (Bitstream). Ha digitális rádióerősítőt használ, a digitális hang fogadásához engedélyeznie kell a RAW beállítást. Ha egyes audió codecek esetében nem hallható hang, tekintse meg a rádióerősítő használati utasítását a szükséges beállítást illetően. A fenti beállítások ideálisak, ha olyan digitális rádióerősítővel rendelkezik, amely képes dekódolni az összes említett audió codecet. Ha nem használ digitális rádióerősítőt, vagy a hangot televíziója hangszóróin keresztül akarja megszólaltatni, az alábbi beállításokat használja: 1. Az AC3 kimenet elem beállítása HDMI DUAL CH (Downmix). 2. A DTS kimenet elem beállítása HDMI DUAL CH (Downmix). 3. Az AAC kimenet elem beállítása HDMI DUAL CH (Downmix). 4. Az AC3 kimenet elem beállítása HDMI DUAL CH (Downmix). 6.0 Az USB-csatlakozó használata az adatok beépített merevlemezre történő másolásához Az EM7167 házának hátlapján USB-csatlakozó található, ami lehetővé teszi a médialejátszó számítógéphez történő csatlakoztatását. Ily módon egyszerűen átmásolhatja a médiafájlokat a beépített merevlemezre. Kövesse az alábbi lépéseket az EM7167 csatlakoztatásához és az adatok átmásolásához. 1. Győződjön meg arról, hogy a médialejátszó teljesen elindult. 2. Csatlakoztassa az USB-kábelt az EM7167 hátulján lévő USB-csatlakozóhoz.

7 7 MAGYAR 3. Az USB-kábel másik végét csatlakoztassa a számítógép egyik szabad USBcsatlakozójához. 4. Az EM7167 automatikusan érzékeli az USB-csatlakozást és értesítést jelenít meg a képernyőn. Az értesítést meg kell erősítenie az OK gomb megnyomásával. 5. Az EM7167 a következő üzenetet jeleníti meg: USB OTG módra váltás. Ez azt jelenti, hogy az EM7167 USB-merevlemezként működik. 6. A számítógépen meg kell jelennie egy üzenetnek, miszerint USB-merevlemezt észlelt. Szükség esetén erősítse meg az üzenetet. Megtörtént az EM7167 merevlemezének felismerése új merevlemezként. 7. A merevlemez tallózásához használja a Windows Intézőt. Most már fájlokat másolhat vagy húzhat a merevlemezre. 8. Ha végzett a médiafájlok másolásával, kihúzhatja az USB-kábelt. Az EM7167 automatikusan újraindul. 7.0 Média lejátszása Amint megtörtént az EM7167 beállítása és a médiafájlok átmásolása a beépített merevlemezre, lejátszhatja a médiát a beépített merevlemezről, kártyaolvasóról vagy a csatlakoztatott USB-eszközökről. Az EM7167 képes DVD-lemezeket lejátszani teljes menütámogatással, valamint lejátssza az MKV és AVI fájlokat valamint egyéb formátumokat is. A videofájlok lejátszásához kövesse az alábbi lépéseket. 7.1 DVD VIDEO_TS Az EM7167 nem játssza le a kereskedelemben kapható azon DVD-ket, amelyek CSS másolásvédelemmel rendelkeznek. 1. Lépjen a Filmek ikonra, majd nyomja meg az OK gombot. 2. Jelölje ki a DVD nevét, majd nyomja meg a Lejátszás gombot. Elindul a DVD lejátszása teljes menütámogatással. 7.2 DVD ISO 1. Lépjen a Filmek elemre, majd nyomja meg az OK gombot. 2. Jelölje ki az ISO-fájlt, majd nyomja meg a Lejátszás gombot. Elkezdődik az ISO-fájl lejátszása. Ha van menütámogatás, a menü teljesen működőképes lesz. 7.3 Blu-Ray ISO Az EM7167 képes lejátszani a Blu-Ray ISO / AVCHD ISO-fájlokat. Az ilyen ISO-fájlok lejátszásához kövesse az alábbi lépéseket. Az EM7167 alapértelmezésképpen nem képes lejátszani a másolásvédett kereskedelmi Blu-Ray ISO-fájlokat. Az EM7167 azonban lejátssza a másolásvédelemmel nem rendelkező Blu-Ray ISO-fájlokat.

8 1. Lépjen a Filmek elemre, majd nyomja meg az OK gombot. 2. Jelölje ki a Blu-Ray ISO-fájlt, majd nyomja meg a Lejátszás gombot. 8 MAGYAR Megjegyzés: Nyomja meg a SUB-T gombot a távvezérlőn. Jelölje ki a helyes feliratfájlt az első táblázatban, majd nyomja meg az OK gombot. Nyomja meg a Kilépés gombot a menü bezárásához. 7.4 Egyéb videoformátumok lejátszása Az EM7167 gyakorlatilag minden egyéb video formátum lejátszását támogatja, mint pl.:.avi,.mkv, Xvid stb. Az egyéb videoformátumok lejátszásához kövesse az alábbi lépéseket. 1. Lépjen a Filmek elemre, majd nyomja meg az OK gombot. 2. Jelölje ki a lejátszandó videofájlt, majd nyomja meg a Lejátszás vagy OK gombot. Elkezdődik a fájl lejátszása. Megjegyzés: Egyes MKV-fájlok tartalmazzák a feliratokat. Van lehetőség SRT feliratfájl hozzáadására, de ilyenkor maga az MKV-fájl nem tartalmazhatja a feliratot. Az SRT feliratok csak akkor használhatók, ha az MKV-fájl maga nem tartalmaz feliratokat. Az SRT-fájlt beillesztheti az MKV-konténerbe olyan program segítségével, mint pl. az MKVMERGE, amit letölthet az internetről. Tipp: Ha különálló feliratfájllal szeretne lejátszani egy filmet, nyomja meg a SUB-T gombot a távvezérlőn. Jelölje ki a helyes feliratfájlt az első táblázatban, majd nyomja meg az OK gombot. Nyomja meg a Kilépés gombot a menü bezárásához. 7.5 Zene- és egyéb audiofájlok lejátszása 1. Válassza a Zene ikont, majd nyomja meg az OK gombot. 2. Jelölje ki a lejátszandó zenefájlt, majd nyomja meg a Lejátszás gombot. 3. Ha több zenefájl szerepel a listán, rendre megtörténik azok lejátszása. Tipp: ha véletlen sorrendben kívánja lejátszani a zenefájlokat, a zenefájl lejátszása közben nyomja meg az Opció gombot. Válassza a Véletlenszerű ismételt lejátszás elemet, amire a zenefájlok lejátszása véletlenszerű sorrendben történik meg. 7.6 Fotó 1. Válassza a Fotó ikont, majd nyomja meg az OK gombot. 2. Jelölje ki a lejátszandó képet, majd nyomja meg a Lejátszás gombot. Megjelenik a kép. Diabemutató indításához: Válassza az Opció gombot, majd a Dia időköz elemet. Ha kiválasztja a 2 másodperc elemet, a képek két másodpercig maradnak láthatók. Válassza az Áttűnési hatás elemet többféle áttűnési hatás beállításához, mint pl. az

9 9 MAGYAR elhalványítás', áttűnés', Ken Burns vagy Összes véletlenszerű sorrendben. Ez azt jelenti, hogy az összes rendelkezésre álló effektus felhasználásra kerül a diabemutatóban. 8.0 Fájlkezelő Az EM7167 segítségével adatokat másolhat a beépített merevlemez és a csatlakoztatott USB-eszközök viszonylatában. Kövesse az alábbi lépéseket az adatok USB-ről a beépített merevlemezre történő másolásához. Az alábbi lépésekben leírjuk, hogyan történik egy videofájl/mappa átmásolása a beépített merevlemezre. 1. Válassza a Fájlkezelő elemet, majd nyomja meg az OK gombot. 2. Válassza ki a másolás forráseszközét, ami ebben az esetben USB', majd nyomja meg az OK gombot. 3. Válassza ki a mappát, amely tartalmazza a fájlt, majd nyomja meg az OK gombot. A teljes mappát is kijelölheti. 4. Nyomja meg a Szerkesztés gombot, majd jelölje ki a Másolás elemet. Nyomja meg az OK gombot. 5. Válasza ki a céleszközt, ami ebben az esetben a HDD, majd nyomja meg az OK gombot. 6. Megtörténik a HDD elem kiemelése. Nyomja meg újból az OK gombot. 7. Jelölje ki a Film mappát, majd nyomja meg az OK gombot. 8. Válassza ki a célmappát, ahova másolni kíván, majd nyomja meg az OK gombot. Új mappát a Nagyítás gomb megnyomásával hozhat létre. Nevezze el az új mappát, majd erősítse meg. Most válassza ki az új mappát, majd nyomja meg az OK gombot. 9. Nyomja meg a Lejátszás gombot. Megtörténik a fájl átmásolása a kiválasztott mappába 9.0 Gyakran ismétlődő kérdések K: A médialejátszót HDMI-kábel segítségével csatlakoztattam a televízióhoz, de nincs kép. Hogyan oldhatom meg a problémát? V: Valószínűleg a televízió nincs a megfelelő HDMI-forrásra állítva. Ha televíziója több HDMI-bemenettel rendelkezik, ki kell próbálnia az összes rendelkezésre álló HDMI-forrást, amíg meg nem jelenik a médialejátszó menüje. V1: Lehetséges továbbá, hogy nem támogatott felbontást állítottak be az EM7167 készüléken. Nyomja meg a TV-rendszer gombot, amíg meg nem jelenik az EM7167 menüje. K: Mely formátumok és codecek lejátszását támogatja az EM7167? V: Az EM7167 a következő codecek/formátumok lejátszását támogatja: Videó codecek: H.264 (AVCHD), VC-1 (WMV-HD), MPEG 1,2,4 (Divx-HD, Xvid-HD), FLV, RV40.

10 10 MAGYAR Videoformátumok: MKV, TS, TP, M2TS, RM/RMVB, BD-ISO, AVI, MPG, VOB, DAT, ASF, TRP, FLV. Audió codecek: DTS, AC3, LPCM, FLAC, LC-AAC, HE, AAC. Audió formátumok: MP3, OGG, WAV, WMA, FLAC. Képformátumok: JPEG, GIF, TIF, BMP. K: Van-e korlátozás a belső merevlemez kapacitását illetően? V: Az EM7167-et legfeljebb 2TB méretű merevlemezekkel teszteltük. K: Mely memóriakártyákat támogatja az EM7167? V: Az EM7167 SD, MMC és MS kártyák használatát támogatja. K: Mely fájlrendszert támogatja az EM7167? V: Az EM7167 FAT32, NTFS és EXT3 fájlrendszer olvasására képes Szerviz és támogatás Ezt a használati utasítást az Eminent szakemberei írták. Ha problémát tapasztal a termék telepítése vagy használata során, akkor töltse ki a támogatási űrlapot a weboldalon: Telefonon is elérhetők vagyunk. Az alábbiakban megtalálhatja az egyes támogatott országok elérhetőségeit. Ország Telefonszám Tarifa* Belgium (holland) ,30 Belgium (francia) ,30 Dánia Helyi hívás díja Finnország Helyi hívás díja Németország ,14 Olaszország Helyi hívás díja Norvégia Helyi hívás díja Spanyolország ,41 Svédország Helyi hívás díja The Netherlands ,45 Egyesült Királyság ,30 * A táblázatban említett tarifák nem tartalmazzák a mobilhívások költségét Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törvényei, irányelvei és jogszabályai értelmében bizonyos (vezeték nélküli) eszközök használata az Európai Unió bizonyos tagállamaiban korlátozások alá esik. Az ilyen eszközök használata az Európai Unió bizonyos

11 11 MAGYAR tagállamaiban tilos lehet. A korlátozásokat illetően érdeklődjön a területileg illetékes önkormányzatnál. Mindig tartsa be a kézikönyv utasításait, főleg az összeszerelést igénylő eszközök tekintetében. Figyelem: Ez a legtöbb esetben elektronikus eszközökre is vonatkozik. A hibás/helytelen használat (súlyos) személyi sérüléshez vezethet! A javítást csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik. A garancia azonnal érvényét veszíti, amennyiben a terméket saját maga javította meg és/vagy nem rendeltetésszerűen használták. A részletes jótállási feltételeket megtekintheti weboldalunkon: Jótállási feltételek Az Eminent öt éves garanciája valamennyi Eminent termékre érvényes, kivéve, ha erre vonatkozóan eltérő információkat kapott a vásárlás előtt vagy közben. Amennyiben használt Eminent terméket vásárolt, a garancia maradék időtartama a termék első vásárlója általi vásárlás időpontjától számítandó. Az Eminent garanciája valamennyi Eminent termékre, illetve a főtermékhez leválaszthatatlan módon csatlakoztatott és/vagy szerelt alkatrészekre is érvényes. Az Eminent garanciája nem érvényes a hálózati tápegységekre, akkumulátorokra, antennákra és egyéb termékekre, amelyek nincsenek egybeépítve a főtermékkel, vagy ahhoz közvetlenül csatlakoztatva, illetve azon termékekre, amelyekről minden kétséget kizáróan feltételezhető, hogy a főtermék normál elhasználódásától eltérő mértékű elhasználódást mutatnak. Az Eminent garanciája nem terjed ki a nem rendeltetésszerűen használt termékekre, a külső hatásnak kitett termékekre, valamint az Eminenttől eltérő harmadik személy által megbontott termékekre GNU Általános nyilvános licenc ( GPL ) A termék harmadik személy szerzői joga által védett firmware-ét tartalmazza, amit a GPL ( GPL szoftver ) feltételei szerint engedélyeztek. A GPL értelmében: 1.) A GPL szoftver forráskódját innen letöltheti: 2.) A GPL szoftvert szabadon használhatja, terjesztheti és módosíthatja; 3.) Kizárólag a GPL szoftverre vonatkozóan, a szoftver eredeti állapotban áll rendelkezésre és a vonatkozó törvény által megengedett legnagyobb mértékben mentesül mindennemű jótállás alól, beleértve a kifejezett és vélt jótállást, valamint a teljesség igénye nélkül a kifejezett és vélt kereskedelmi jótállást, a bizonyos célnak való megfelelést; 4.) A GPL példánya a mellékelt CD-n található, illetve beszerezhető a vagy a

12 14.0 Megfelelőségi nyilatkozat Az Ön biztonsága, illetve a terméknek az Európai Bizottság által megalkotott irányelveknek és jogszabályoknak való megfelelése érdekében beszerezheti a termékére vonatkozó Megfelelőségi Nyilatkozatot, ha üzenetet küld az info@eminent-online.com címre. Ezt levélben is megteheti: 12 MAGYAR Eminent Computer Supplies P.O. Box AG Geleen The Netherlands Világosan tüntesse fel a Declaration of Conformity szöveget, és azon termék rendelési számát, amelyhez Megfelelőségi Nyilatkozatot szeretne kérni. EM

EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház

EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház 2 MAGYAR EM7048 Turbó 3,5 SATA merevlemezház Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Merevlemez beszerelése...

Részletesebben

EM7066 SD médialejátszó kártyaolvasóval

EM7066 SD médialejátszó kártyaolvasóval 2 Magyar EM7066 SD médialejátszó kártyaolvasóval Figyelmeztetések és felhívások A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés...2 1.1 Funkciók és jellemzık...3

Részletesebben

EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0

EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0 E EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0 2 MAGYAR EM1053-66 az 1-ben kártyaolvasó USB 2.0 Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását

Részletesebben

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással

EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással EW3595 Bluetooth fejhallgató FM-rádióval és microsdkártyanyílással 2 MAGYAR EW3595 Bluetooth headset FM-rádióval és microsd-kártyanyílással Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2

Részletesebben

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER

EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER EM4028 PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER 2 MAGYAR EM4028 - PCI 10/100/1000 MBPS HÁLÓZATI ADAPTER Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Mielőtt elkezdené... 2 2.0 A hardver

Részletesebben

EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással

EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással EM1037 2 portos USB KVM átváltó audio csatlakozással USB-port csatlakoztatásának módja: A billentyűzetnek a felső USB-porthoz kell csatlakoznia. Az egérnek az alsó USB-porthoz kell csatlakoznia. 2 MAGYAR

Részletesebben

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter

EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter EM1010 R6 10/100 Mbps USB hálózati adapter 2 MAGYAR EM1010-10/100 Mbps USB hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház

EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház 2 MAGYAR EM7042/EM7043/EM7046 - Merevlemezház Figyelmeztetések és felhívások A javítást csak az Eminent képzett szakembere végezheti! Tartalomjegyzék 1.0 Jótállási

Részletesebben

EW1051 USB Smart kártya olvasó

EW1051 USB Smart kártya olvasó EW1051 USB Smart kártya olvasó 2 MAGYAR EW1051 USB Smart kártya olvasó Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 EW1051 telepítése Windows 2000 és

Részletesebben

EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W

EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W 2 MAGYAR EM3965 univerzális, vékony kialakítású töltő 90W Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet!

Részletesebben

EM portos USB 2.0 elosztó

EM portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó EM1019 4 portos USB 2.0 elosztó 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 EM1019 összekapcsolása... 3 3.0 EM1019 Használata... 4 4.0 Gyakran

Részletesebben

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter

EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter EM1017 USB 3.0 Gigabit hálózati adapter 2 MAGYAR EM1017 - USB 3.0 Gigabit hálózati adapter Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 1.3 Mielőtt elkezdené...

Részletesebben

AB x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása

AB x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása AB7819 5 x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása AB7819-5 x 1 HDMI kapcsoló, 3D és 4K támogatása 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Panel leírása... 3 3.0 Telepítési

Részletesebben

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4587 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4587 adapterhez

Részletesebben

EM4576/EM4578 - Vezeték nélküli N USBadapter

EM4576/EM4578 - Vezeték nélküli N USBadapter 2 Magyar EM4576/EM4578 - Vezeték nélküli N USBadapter Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törnényei, irányelvei és jogszabályai értelmében egyes (vezeték nélküli) eszközök használatát az

Részletesebben

EM3963/EM3964/EM3966 Univerzális laptop töltő

EM3963/EM3964/EM3966 Univerzális laptop töltő EM3963/EM3964/EM3966 Univerzális laptop töltő 2 MAGYAR EM396x sorozatú univerzális laptop töltő Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását

Részletesebben

EM7180 hdmedia RT HD médialejátszó

EM7180 hdmedia RT HD médialejátszó EM7180 hdmedia RT HD médialejátszó EM7180 hdmedia RT HD médialejátszó 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 3 1.1 Funkciók és jellemzők... 3 1.2 A csomag tartalma... 4 2.0 SATA merevlemez beszerelése...

Részletesebben

EM3705 USB videoszerkesztő

EM3705 USB videoszerkesztő 2 Magyar EM3705 USB videoszerkesztő Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! Tartalomjegyzék

Részletesebben

EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal

EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal EW1089-R5 Webkamera mikrofonnal EW1089-R5 - Webkamera mikrofonnal 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A kamera telepítése...

Részletesebben

EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez

EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EW7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma...

Részletesebben

EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-os SATA merevlemezhez

EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5 és 3,5-os SATA merevlemezhez EW7015 USB 3.0-ás duál dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-os SATA merevlemezhez 2 MAGYAR EW7015 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és

Részletesebben

EM7047 IDE/SATA merevlemezház

EM7047 IDE/SATA merevlemezház EM7047 IDE/SATA merevlemezház 2 MAGYAR EM7047 IDE/SATA merevlemezház Figyelmeztetések és felhívások A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2

Részletesebben

EM Vezeték nélküli N USB-adapter

EM Vezeték nélküli N USB-adapter EM4579 - Vezeték nélküli N USB-adapter 2 MAGYAR EM4579 - Vezeték nélküli N USB-adapter Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törnényei, irányelvei és jogszabályai értelmében egyes (vezeték

Részletesebben

ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó

ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó Felhasználói kézikönyv Bevezetõ Az Ön által megvásárolt HD media lejátszója a következõ fájl formátumokat támogatja: Video: H.264, AVI MP4 RM MPEG RMVB VOB MOV DAT,

Részletesebben

EM7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez

EM7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez EM7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EM7033 USB 3.0 merevlemezház 2,5 SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés...2 1.1 Funkciók és jellemzık...2 1.2 A csomag tartalma...3

Részletesebben

EM7055 USB 3.0 3,5 SATA merevlemezház

EM7055 USB 3.0 3,5 SATA merevlemezház EM7055 USB 3.0 3,5 SATA merevlemezház 2 MAGYAR EM7055 USB 3.0 3,5 SATA merevlemezház Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Merevlemez beszerelése...

Részletesebben

A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik!

A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! 2 Magyar EM7095- DVB-T host Figyelmeztetések és felhívások A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés...3 1.1 Funkciók és jellemzık...3 1.2 A csomag

Részletesebben

EM7410 WiFi Zene Streamer

EM7410 WiFi Zene Streamer EM7410 WiFi Zene Streamer EM7410 WiFi Zene Streamer 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Csatlakoztatás részletezése... 3 3.0 A WiFi Zene Streamer csatlakoztatása...

Részletesebben

EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W

EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W EW3961 Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W 2 MAGYAR EW3961 - Univerzális, automatikus autós adapter notebookhoz 90 W Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0

Részletesebben

EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR

EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR EW1015 R3 USB IDE / SATA átalakító 1 MAGYAR EW1015 R3 - USB IDE / SATA átalakító 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 3 1.3 Csatlakozók és

Részletesebben

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps

EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps EM8030 EM8031 Mini Powerline Adapter 500Mbps 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomagolás tartalma... 2 2.0 A Mini Powerline Adapter csatlakoztatása...

Részletesebben

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő

EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő EM8665 Vezeték nélküli rezgés érzékelő 2 MAGYAR EM8665 - Vezeték nélküli rezgés érzékelő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Csomag tartalma... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 1.2 Előlap... 3 1.3

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító

EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító EW7016 R1 USB 3.0 IDE / SATA átalakító 2 MAGYAR EW7016 R1 - USB 3.0 IDE / SATA átalakító Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 3 2.0 csatlakozók és

Részletesebben

EM6053 Video over UTP 200m

EM6053 Video over UTP 200m EM6053 Video over UTP 200m EM6053 Video over UTP 200m 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomagolás tartalma... 3 2.0 Mire van szüksége különböző esetekben?...

Részletesebben

EW3706 Videó Grabber USB 2.0

EW3706 Videó Grabber USB 2.0 EW3706 Videó Grabber USB 2.0 EW3706 - Videó Grabber USB 2.0 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A szoftver telepítése... 3 2.2 A hardver csatlakoztatása...

Részletesebben

NeoTV 350 médialejátszó NTV350

NeoTV 350 médialejátszó NTV350 NeoTV 350 médialejátszó NTV350 2011 NETGEAR, Inc. Minden jog fenntartva. Jelen kiadvány a NETGEAR, Inc.engedélye nélkül részben sem állítható elő újra, továbbítható, írható át, nem tárolható mások által

Részletesebben

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez

EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5-os és 3,5-os SATA merevlemezekhez EW7011 USB 3.0 dokkolóállomás 2,5"-os és 3,5"-os SATA merevlemezekhez 2 MAGYAR EW7011 USB 3.0 Dokkoló állomás 2,5" és 3,5"-es SATA merevlemezekhez Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők...

Részletesebben

EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval

EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval 2 MAGYAR EM4590R1 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Hol lehet elhelyezni

Részletesebben

EW3705 R2 USB videoszerkesztő

EW3705 R2 USB videoszerkesztő EW3705 R2 USB videoszerkesztő EW3705 R2 USB videoszerkesztő 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés... 3 2.1 A szoftver telepítése...

Részletesebben

2.0 Távirányító eleje. 3.0 Riasztás élesítés

2.0 Távirányító eleje. 3.0 Riasztás élesítés EM8621 Távirányító EM8621 Távirányító 2 MAGYAR Taartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... Fout! Bladwijzer niet gedefinieerd. 2.0Távirányító eleje... 3 3.0 Riasztás élesítés... 3 4.0

Részletesebben

HD-TV100 MP Digitális TV és médialejátszó

HD-TV100 MP Digitális TV és médialejátszó HD-TV100 MP Digitális TV és médialejátszó Használati utasítás 1. Funkciók áttekintése: FULL HD felbontású TV-készülék HD-felbontású digitális TV-készüléke MPEG-4(H.264) & MPEG-2, HD & SD szabványú DVB-T

Részletesebben

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő

EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő EM8690-R1 Vezeték nélküli füstérzékelő 2 MAGYAR EM8690-R1 - Vezeték nélküli füst érzékelő Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 2.0 LED indikátor... 3 3.0 Beállítások... 3 3.1 Első használat... 3 3.2 Teszt Mód...

Részletesebben

A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik!

A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik! 2 MAGYAR EM7041 2,5 SATA merevlemezház Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent képzett szakemberei végezhetik!

Részletesebben

Regisztrálja termékét most a weboldalon, és termék frissítéseket kap!

Regisztrálja termékét most a  weboldalon, és termék frissítéseket kap! EM8620 RFID-Tag EM8620 RFID-Tag 2 MAGYAR Tartalom 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Új RFID-tag regisztrálás... 2 3.0 RFID-tag... 2 4.0 Hatástalanítás RFID-tag használatával... 3 5.0 RFID-tag

Részletesebben

EM4554 - Vezeték nélküli 150Mbps USBadapter

EM4554 - Vezeték nélküli 150Mbps USBadapter 2 M A G Y A R EM4554 - Vezeték nélküli 150Mbps USBadapter WPS-sel Figyelmeztetések és felhívások Az Európai Parlament törvényei, irányelvei és jogszabályai értelmében egyes (vezeték nélküli) eszközök használatát

Részletesebben

EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit

EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit EM8037 Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit 2 MAGYAR EM8037 - Wi-Fi Powerline Adapter Starter Kit Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomagolás tartalma... 2 2.0 A Powerline Adapter csatlakoztatása...

Részletesebben

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció)

EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) v EM8660 Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező (2-utas kommunikáció) 2 MAGYAR EM8660 - Vezeték nélküli ajtó/ablak érintkező Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Bejárati ablak/ajtó

Részletesebben

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ

Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Z80TAPE FELHASZNÁLÓI ÚTMUTATÓ Tartalomjegyzék 1. A készülék ismertetése 2. Üzembe helyezés 3. Főmenü 4. COMPUTER 5. OPEN FILE 6. PLAY 7. LEVEL 8. SOUND 9. REMOTE 10. SAVE A Z80TAPE készülék 1. A készülék

Részletesebben

N szériás. Digitális videó rögzítő. Rövidített telepítői kézikönyv

N szériás. Digitális videó rögzítő. Rövidített telepítői kézikönyv N szériás Digitális videó rögzítő Rövidített telepítői kézikönyv 1. Alapbeállítások 1.1 A készülék összeszerelése Ennek a leírásnak nem célja a különböző típus-variációk pontos összeszerelési lépéseinek

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések

1. Csomag tartalma. 2. A készülék áttekintése. Kezdő lépések Kezdő lépések 1. Csomag tartalma 1. ekönyv olvasó főegység 2. Tápadapter 3. USB-kábel 4. Rövid használati útmutató 5. Garancialevél 6. Hordozótok 2. A készülék áttekintése 7 ekönyv olvasó HU - 1 1 2 3

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-E6100 BDV-E4100 BDV-E3100 BDV-E2100 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók

Részletesebben

Technikai tájékoztató - kérdések és válaszok TSD-QA89 (2011/11)

Technikai tájékoztató - kérdések és válaszok TSD-QA89 (2011/11) Technikai tájékoztató - kérdések és válaszok TSD-QA89 (2011/11) 1. K: Hogyan tudom bekapcsolni a 3D funkciót az ASRock Vision 3D és ION3D rendszeren? V: Az elté monitor/tv/tartalom/lejátszó szoftver összeállításoknak

Részletesebben

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter

EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter EM4586 Kétsávos vezeték nélküli USB adapter 2 MAGYAR Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 2.0 Telepítés és kapcsolódás az EM4586 adapterhez

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF420 BDV-EF220 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF220 BDV-EF420 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-EF420 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval

EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióval 2 MAGYAR EM4591 Univerzális Wi-Fi-jelerősítő WPS funkcióvaltartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 A csomag tartalma... 2 1.2 Az eszköz áttekintése...

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás Biztonsági előírások Mindig tartsa be az alábbi előírásokat. Ezzel elkerülhető, hogy a képkeret használata során tűz, áramütés, vagy egyéb sérülés érje.

Részletesebben

Alcor HD-2800 digitális vevő

Alcor HD-2800 digitális vevő Alcor HD-2800 digitális vevő MPEG-4 HD DVB-T vevő, szabadon fogható és kódolt adásokhoz Beépített Conax 7 kártyaolvasó MinDigTV Extra kompatibilis Teljes kompatibilitás az MPEG-4 H.264/AVC High Definition

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2012. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 8/2012 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás helye:

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

A doboz tartalma. Figyelmeztetések

A doboz tartalma. Figyelmeztetések Használati útmutató Tartalomjegyzék Használat előtt... 3 A doboz tartalma... 3 Figyelmeztetések... 3 Merevlemez beépítése... 4 Hátoldali csatlakozók... 5 Távirányító kezelése... 6 Kezelés és beállítások...

Részletesebben

4K DVB-T2 / DVB-S2 Android Multimédia Boksz Fly Mouse-Zal

4K DVB-T2 / DVB-S2 Android Multimédia Boksz Fly Mouse-Zal Általános információ Csatlakoztassa ezt a DVB-T2/S2 4K Android streaming box készüléket televíziójához, és nézzen filmeket online, frissítse Facebook-adatlapját, mutassa meg képeit barátainak, vagy szervezzen

Részletesebben

Üzembe helyezési útmutató

Üzembe helyezési útmutató Rúdhangsugárzó Üzembe helyezési útmutató HT-CT370 Tartalomjegyzék Üzembe helyezés 1 A doboz tartalma 4 2 Elhelyezés 5 3 Csatlakoztatás 6 4 A rendszer bekapcsolása 8 5 Hanglejátszás 9 Alapműveletek A hangeffektusok

Részletesebben

EM8670-R2 Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna

EM8670-R2 Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna EM8670-R2 Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna 2 MAGYAR EM8670-R2 - Vezeték nélküli időjárás álló napelemes stroboszkóp és sziréna Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 2.0 Beállítások...

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

A csomag a következő elemeket tartalmazza: Ha a fenti elemek bármelyike hiányzik, kérjük, keresse meg viszonteladóját.

A csomag a következő elemeket tartalmazza: Ha a fenti elemek bármelyike hiányzik, kérjük, keresse meg viszonteladóját. A termék a következő operációs rendszerekkel működik: Windows XP, 2000, Me, and 98SE Kezdő lépések DSM-320 Vezeték nélküli Médialejátszó A következőkre lesz szüksége: Windows XP, 2000, Me vagy 98SE, 500MHz-es

Részletesebben

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma

Magyar 1. fejezet: Bevezetés TVGo A31 TVGo A31 1.1 A csomag tartalma 1. fejezet: Bevezetés Ez az új Genius TVGo A31 eszköz ideális választás TV-hez, videókészülékhez vagy akár 1280 x 1024 képpont felbontású TFT / LCD / CRT monitorokhoz. Ez a TV/ Video eszköz lehetővé teszi,

Részletesebben

EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő

EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő 2 MAGYAR EW1085R2 BLUE MICRO USB Bluetooth 2. osztályú vevő Tartalomjegyzék 1.0 Bevezetés... 2 1.1 Funkciók és jellemzők... 2 1.2 A csomag tartalma...

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

Külső eszközök. Felhasználói útmutató

Külső eszközök. Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows elnevezés a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett kereskedelmi védjegye.

Részletesebben

Külső eszközök Felhasználói útmutató

Külső eszközök Felhasználói útmutató Külső eszközök Felhasználói útmutató Copyright 2007 Hewlett-Packard Development Company, L.P. A Windows a Microsoft Corporation Amerikai Egyesült Államokban bejegyzett védjegye. Az itt szereplő információ

Részletesebben

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv HD 1080P Headset-stílusú hordható kamera felhasználói kézikönyv 1. Bekapcsolás /Indítás /Megállítás 2. Mód 3. Lencse 4. MIC 5. Jelző fény 6. USB/Áram port 7. TF kártyanyílás Első rész: Bemutatás Ez a termék

Részletesebben

Gyors telepítési kézikönyv

Gyors telepítési kézikönyv Gyors telepítési kézikönyv 1 Üdvözöljük! Köszönjük, hogy az Arlo Q Plust választotta! A kezdés egyszerű. 2 3 A csomag tartalma Az új kamera csatlakoztatásának 3 módja Arlo Q Plus kameráját három különböző

Részletesebben

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató

2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron. Kezelési útmutató 2015 myphone. Minden jog fenntartva. myphone Iron Kezelési útmutató Technikai specifikáció: RAM Memória: 1GB Dual Core Cortex A7 1.3GHz processzor 3,5 kapacitív érintőkijelző 320 x 480 px felbontással

Részletesebben

MviX MV5000U. Használati Utasítás

MviX MV5000U. Használati Utasítás MviX MV5000U Használati Utasítás A doboz tartalma: - MV5000U készülék - Tartó - 12V-os adapter - Adapter kábel - Távirányító - USB adatkábel - A/V kábel - Telepítõ lemez - Tok (csak az MV-5000U-hoz) A

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2014. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 10/2014 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás

Részletesebben

EM1089 - Webkamera mikrofonnal

EM1089 - Webkamera mikrofonnal EM1089 - Webkamera mikrofonnal 2 MAGYAR EM1089 - Webkamera mikrofonnal Figyelmeztetések és felhívások A termék(ek) felnyitása súlyos személyi sérülést eredményezhet! A termék javítását csak az Eminent

Részletesebben

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain

Di1611/Di2011. KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Di1611/Di2011 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ: Twain Driver Tartalomjegyzék Tartalomjegyzék 1 A PC szkennelés beállítása 2 Csatlakozás az USB portra 3 A TWAIN meghajtó telepítése 3.1 A TWAIN meghajtó telepítése Plug

Részletesebben

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni.

Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Használati utasítás 1. Biztonsági figyelmeztetés Az órát az első használat előtt legalább 2 órával fel kell tölteni. Biztonsági kód Az alapértelmezett kód 1122. Ez a kód megakadályozza, hogy más személyek

Részletesebben

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Prestigio Nobile PER3172. Alapvető műveletek

FELHASZNÁLÓI KÉZIKÖNYV Prestigio Nobile PER3172. Alapvető műveletek Alapvető műveletek Nyomja meg és tartsa benyomva a bekapcsoló gombot a készülék bekapcsolásához. A készülék automatikusan belép a Kezdő oldalra az üdvözlő képernyő után. A Kezdő oldalon nyomja meg a Menü

Részletesebben

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)... A 7.1 hangszórók bekötése. 2

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)... A 7.1 hangszórók bekötése. 2 Termékismertető A: Analóg bemenetek és kimenetek B: Digitális S/PDIF bemenet és kimenet C: Belső analóg bemenetek C A B Üzembe helyezés A műveletek előtt végezze el a következőket: Ha alaplapi hangkártyával

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Forgalmazó: Infopatika Kft. Cím: 1145 Budapest, Szugló u. 9-15. www.infopatika.hu Származási ország: Kína

Forgalmazó: Infopatika Kft. Cím: 1145 Budapest, Szugló u. 9-15. www.infopatika.hu Származási ország: Kína Forgalmazó: Infopatika Kft. Cím: 1145 Budapest, Szugló u. 9-15. www.infopatika.hu Származási ország: Kína Köszönjük, hogy termékünket választotta! Mielőtt elkezdené használni az eszközt, figyelmesen olvassa

Részletesebben

ednet Smart Memory Felhasználói útmutató

ednet Smart Memory Felhasználói útmutató ednet Smart Memory Felhasználói útmutató 31519 iphone vagy ipad készüléked tárhelye ismét betelt? Mi tudjuk a megoldást! Az ednet Smart Memory segítségével, 256 GB MicroSD kártya hozzáadásával egyszerűen

Részletesebben

Termékjellemzők. Megjegyzések. Támogatott fájlformátumok. Magyar

Termékjellemzők. Megjegyzések. Támogatott fájlformátumok. Magyar Termékjellemzők Magyar 1. Formatervezett design, nagy hatékonyságú ventillátor. 2. LED lámpa élénk színekkel, aminek az élettartama 20000 óra. 3. Elektronikus zoom, egyszerű képméret változtatási lehetőség.

Részletesebben

Windows. Előkészületek

Windows. Előkészületek Firmware-frissítés a Nikon 1 legújabb fejlesztésű cserélhető objektívvel rendelkező fényképezőgépekhez, az 1 NIKKOR objektívekhez és a Nikon 1 fényképezőgépekhez használható tartozékokhoz Köszönjük, hogy

Részletesebben

Hogyan kell 3D tartalmat megtekinteni egy BenQ kivetítőn? Minimális rendszerkövetelmények 3D tartalom lejátszásához BenQ kivetítőn:

Hogyan kell 3D tartalmat megtekinteni egy BenQ kivetítőn? Minimális rendszerkövetelmények 3D tartalom lejátszásához BenQ kivetítőn: Hogyan kell 3D tartalmat megtekinteni egy BenQ kivetítőn? Az Ön BenQ kivetítője támogatja a háromdimenziós (3D) tartalom lejátszását a D-Sub, Komponens, HDMI, Videó és S-Video bemeneteken keresztül. Kompatibilis

Részletesebben

Termékinformáció Adapter A: Video C: USB B: SVHS D: Jelzőlámpa az USB-porthoz csatlakoztatva világít

Termékinformáció Adapter A: Video C: USB B: SVHS D: Jelzőlámpa az USB-porthoz csatlakoztatva világít Termékinformáció Adapter A: Video C: USB B: SVHS D: Jelzőlámpa az USB-porthoz csatlakoztatva világít A Video Editor telepítése Kapcsolja be a számítógépet, és csatlakoztassa a Video Editor-t egy szabad

Részletesebben

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888

Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 Rövid üzembehelyezési útmutató SE888 A doboz tartalma Kézibeszélő * Bázisállomás Töltő * Adapter * Hálózati csatlakozóvezeték ** Gyors áttekintő útmutató CD-ROM Garancia Megjegyzés * A több kézibeszélőt

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

1. Prestigio MultiPad 2. AC adapter 3. Fülhallgató 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél

1. Prestigio MultiPad 2. AC adapter 3. Fülhallgató 4. USB-kábel 5. Rövid használati útmutató 6. Garancialevél 1. A csomag tartalma HU 1. 2. AC adapter 3. Fülhallgató 4. USB-kábel 5. 6. Garancialevél 2. A készülék bemutatása 1 2 1 2 3 4 5 6 7 Bekapcsoló/újraindító gomb Vol +\ Vol - Micro SD kártya Bővítőhely Micro

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com

Diva 852 ISDN T/A. Gyorstelepítési útmutató. www.eicon.com Diva 852 ISDN T/A Gyorstelepítési útmutató www.eicon.com Tartalom Bevezetés... 2 Jelzõlámpák... 2 Kábelek csatlakoztatása... 2 Telepítés Windows 98 alatt... 3 Telepítés Windows Me alatt... 4 Telepítés

Részletesebben

A digitális SLR fényképezőgép-firmware frissítése

A digitális SLR fényképezőgép-firmware frissítése A digitális SLR fényképezőgép-firmware frissítése Köszönjük, hogy a Nikon termékét választotta! A jelen útmutató a firmware-frissítés elvégzését ismerteti. Ha nem biztos benne, hogy sikeresen végre tudja

Részletesebben

Fontos megjegyzés: Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a VideoCAM ExpressII eszközt az USB porthoz!

Fontos megjegyzés: Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a VideoCAM ExpressII eszközt az USB porthoz! Fontos megjegyzés: Telepítse először az illesztőprogramot, majd csatlakoztassa a VideoCAM ExpressII eszközt az USB porthoz! Telepítés előtt olvassa el ezt a fontos megjegyzést! 1. A VideoCAM ExpressII

Részletesebben

EMTEC Home Multimedia Center Movie Cube N120 Használati Útmutató

EMTEC Home Multimedia Center Movie Cube N120 Használati Útmutató EMTEC Home Multimedia Center Movie Cube N120 Használati Útmutató (Version 1.0.0) Tartalomjegyzék 1. Bevezetés... 3 1.1 Előszó...3 1.2 Csomagjegyzék...3 1.3 Figyelmeztetés...3 1.4 Kapcsolat...5 1.5 Első

Részletesebben

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Fontos biztonsági figyelmeztetések 1) Olvassa el ezeket az utasításokat! Figyelem! FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére

Részletesebben