Ajánlati Dokumentáció. Informatikai eszközök beszerzése

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Ajánlati Dokumentáció. Informatikai eszközök beszerzése"

Átírás

1 1 Ajánlati Dokumentáció Informatikai eszközök beszerzése

2 2 Útmutató az Ajánlattevőknek az ajánlatok beadásáról, és az eljárás lefolytatásáról Az ajánlati felhívással és ajánlati dokumentációval kapcsolatos információk Ajánlattevő kötelessége, hogy tanulmányozza az ajánlati felhívás és ajánlati dokumentáció (továbbiakban: dokumentáció) valamennyi előírását. Amennyiben az ajánlattevő nem adja meg az összes, a felhívásban és dokumentációban kért információt, vagy ha a benyújtott ajánlat nem felel meg a felhívásban és dokumentációban foglaltaknak, ez minden vonatkozásban az ajánlattevő kockázata és az ajánlat érvénytelenségét eredményezheti. Az ajánlattevő köteles a dokumentációban foglalt információkat bizalmasan kezelni. A dokumentáció, azok egyes részei, vagy másolati példányai kizárólag a dokumentumokban feltüntetett rendeltetési célnak megfelelően használhatók fel. A dokumentáció másra át nem ruházható. Az ajánlat formája és aláírása Az ajánlattevőnek az ajánlati felhívásban és a dokumentációban, valamint a Kbt. 70/A. (1) bekezdésében meghatározott tartalmi és formai követelményeknek megfelelően kell ajánlatát elkészítenie és benyújtania. Ajánlati példányokról: Az ajánlatokat magyar nyelven, a Kbt. 70/A. (1) bekezdésének megfelelően, a cégjegyzésre jogosultak által cégszerűen aláírva, egy elektronikus adathordozón (CD/DVD) és kinyomtatva 3 példányban (1 eredeti, 2 másolat), roncsolásmentes kötésben kell benyújtani, zárt csomagolásban, magyar nyelven. Az ajánlat oldalait folyamatos oldalszámozással kell ellátni, és az ajánlathoz tételes oldalszámozásra hivatkozó tartalomjegyzéket kell csatolni. A csomagolásra jól olvashatóan kérjük felírni: Informatikai eszközök beszerzése - közbeszerzési ajánlat - ajánlattételi határidő előtt nem bontható fel! Amennyiben valamelyik nem az előírt címre, továbbá sérülten, esetleg késve érkezik, az az ajánlat érvénytelenítését vonja maga után. A posta hibájából adódó késedelemért, vagy eltűnésért, továbbá a csomagolás esetleges sérüléseiért ajánlatkérő felelősséget nem vállal! Ajánlati példányok aláírása Az ajánlat eredeti példányát és a másolatokat gépelve, nyomtatva, vagy eltávolíthatatlan tintával írva, kell beadni az ajánlattevő, vagy olyan személy(ek) aláírásával, aki(k) felhatalmazott(ak) arra, hogy a szerződést az ajánlattevő számára kötelező érvényűvé tegye(ék). Utóbbi esetben a meghatalmazást az ajánlathoz csatolni kell. A Kbt. 70/A. (1) bekezdés e.) pontja az irányadó.

3 3 Teljességi nyilatkozat Az ajánlatnak tartalmaznia kell különösen az ajánlattevő kifejezett nyilatkozatát az ajánlattételi felhívás feltételeire, a szerződés megkötésére és teljesítésére, valamint a kért ellenszolgáltatásra vonatkozóan. Tartalmaznia kell továbbá Ajánlattevő nyilatkozatát arról, hogy a kis-és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló törvény szerint mikro-, kis- vagy középvállalkozásnak minősül-e. Ajánlati dokumentáció javítása Az ajánlatban nem lehetnek közbeiktatások, törlések vagy átírások, kivéve az ajánlattevő által tett hibakiigazításokat; az ilyen kiigazításokat az ajánlatot aláíró személynek, vagy személyeknek a kézjegyükkel kell ellátniuk. Ajánlattétel költségei Az Ajánlattevőnek kell viselnie minden, az ajánlatának elkészítésével és benyújtásával kapcsolatban felmerülő költséget. Az ajánlatkérő semmilyen esetben sem tehető felelőssé ezen költségek felmerüléséért, függetlenül az eljárás lefolyásától vagy kimenetelétől. Ajánlat visszavonása Az ajánlat visszavonását az ajánlattételi határidő lejárta előtt Ajánlatkérőhöz érkezett levélben, vagy faxon jelezni kell a benyújtás címén. Jelen dokumentáció nem mindenben ismétli meg az ajánlattételi elhívásban foglaltakat, a dokumentáció az ajánlattételi felhívással együtt kezelendő. Eltérés esetén az ajánlattételi felhívásban foglaltak az irányadók. Irányadó jogszabály Az Ajánlatkérő feltételezi, hogy Ajánlattevő ismeri a jelen közbeszerzési eljárásra ill. a nyertessel kötendő szerződésre vonatkozó hatályos magyar jogi előírásokat. Az Ajánlattevő ajánlatának benyújtásával elismeri, hogy tisztában van a hatályos, valamint az ajánlat megtételekor ismert, a teljesítésre kihatóan hatályossá váló jogszabályokkal, és ajánlatát ezek figyelembevételével állítja össze. Az ajánlatok összeállításánál a felhívásban és az ajánlatkérő által összeállított dokumentációban és a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. törvény előírásaiban foglaltak szerint kell az ajánlattevőnek eljárni és ajánlatát elkészíteni. Ajánlatok bontása Ajánlatok felbontása az ajánlattevők számára nyilvánosan, az ajánlattétel benyújtásának idején és helyén történik, a Kbt ai alapján. A felbontást az ajánlatkérő megbízottjai végzik. Az ajánlatok felbontásáról ajánlatkérő jegyzőkönyvet készít, a résztvevőket jelenléti íven regisztrálja.

4 4 Az ajánlatok bontásának megkezdése után ajánlattevő ajánlatát nem módosíthatja, még az ajánlattevő számára hátrányos tévedés vagy számszaki hiba esetén sem. Az ajánlatok felbontását követően az elbírálásban hivatalosan részt vevőkön kívül más személy nem kaphat információt az értékeléssel kapcsolatban. Iratjegyzék (Teljesség igénye nélkül!) A Kbt. 54. (1) bekezdésben foglaltaknak megfelelően az ajánlat részeként benyújtandó igazolások, nyilatkozatok jegyzékét Ajánlatkérő elkészíti jelen dokumentáció mellékleteként. Az iratjegyzék célja ajánlattevő munkájának megkönnyítése. Amennyiben az iratjegyzék és ajánlattételi felhívás tartalma között eltérés van minden esetben az ajánlattételi felhívásban foglaltak az irányadóak. Ajánlattevő sajátos jelentkezési helyzetére tekintettel előfordulhat, hogy egyéb nyilatkozatok/igazolások benyújtására is szükség lehet, ezért kérjük az ajánlat megfelelő összeállításához a Közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. tv-ben foglaltakra fokozott figyelemmel lenni. Nyilvánosság Üzleti titok: közbeszerzési eljárásban üzleti titoknak minősül a Ptk ának (2)-(3) bekezdésében így meghatározott fogalom. Ajánlattevő az ajánlatában - kifejezetten és elkülönített módon, mellékletben - közölt üzleti titok nyilvánosságra hozatalát megtilthatja. Az ajánlattevő azonban nem tilthatja meg nevének, címének (székhelyének, lakóhelyének), az általa kért ellenszolgáltatásnak, valamint olyan ténynek, információnak vagy adatnak a nyilvánosságra hozatalát, amely a bírálati szempont alapján értékelésre kerül. Nem korlátozható, illetve nem tiltható meg üzleti titokra hivatkozással olyan információ nyilvánosságra hozatala sem, amely a közérdekű adatok nyilvánosságára és a közérdekből nyilvános adatra vonatkozó, külön törvényben meghatározott adatszolgáltatási és tájékoztatási kötelezettség alá esik. Ajánlatkérő tájékoztatja a nyertes ajánlattevőt, hogy a közbeszerzési eljárás eredményeként kötendő szerződés aláírásával hozzájárul, az adott szerződés teljes terjedelemben az ajánlatkérő honlapján való közzétételéhez. Kommunikáció Az eljáráshoz kapcsolódó kommunikáció a felolvasólapon megadott elérhetőségek egyikén, elsősorban telefaxon keresztül történik. Felolvasólap Ajánlattevőnek ajánlatához csatolnia kell a kitöltött és cégszerűen aláírt felolvasólapot, melynek mintáját a jelen dokumentáció 1. számú melléklete tartalmazza. A felolvasólapot kizárólag az Ajánlatkérő által kiadott formában és tartalommal köteles Ajánlattevő benyújtani. Ajánlatkérő az ajánlatokat a Kbt. 57. (2) bekezdésének b.) pontjában foglaltak szerint bírálja el. (Összességében legelőnyösebb ajánlat.) Az Ajánlattevőknek az ajánlatukat a mellékelt felolvasólapon kell megadni. Az Ajánlattevőnek az ajánlati árat magyar forintban (HUF) a mellékelt felolvasólapon kell megadni.

5 5 Az ajánlatok értékelése Az ajánlatkérő részére a benyújtott ajánlatok elbírálásának, valamint a döntés meghozatalának előkészítését a Közbeszerzési Szabályzat alapján létrehozott bíráló bizottság végzi. Ajánlatkérő az ajánlatokat a Kbt. 57. (2) bekezdésének b.) pontjában foglaltak szerint bírálja el. Az ajánlatok elbírálásának szempontja tehát az összességében legelőnyösebb ajánlat. Az értékelés módszere: Mindkét rész esetében az 1. bírálati részszempontok esetében részszempontonként a legjobb (legalacsonyabb) ajánlat a maximális 10 pontot kapja, többi ajánlat tartalmi elemére pedig a legkedvezőbb tartalmi elemhez viszonyítva, a fordított arányosítás módszerével számolja ki a pontszámokat az Ajánlatkérő, a Közbeszerzések Tanácsa 2/2004. számú módosított ajánlása, KÉ évi 52. szám, december 22. alapján. Az egyes részszempontokra adott pontszámok ezt követően az adott résszemponthoz tartozó súlyszámmal felszorzásra, majd valamennyi részszempontra kiterjedően összeadásra kerülnek. Az ajánlatonként így összegzett pontszámok kerülnek összevetésre. Mindkét rész esetében a részszempontok tekintetében ajánlatkérő pontozásos módszert alkalmaz. A 2-3. részszempontok tekintetében, amennyiben az ajánlattevő ajánlata igen, úgy a legjobb 10 pontot kapja, amennyiben az ajánlat nem, úgy a legrosszabb 1 pontot kapja. A 4. résszempont esetében amennyiben az ajánlattevő az 1. szolgáltatási szintet tudja biztosítani úgy a legrosszabb 1 pontot kapja, amennyiben a 2. szolgáltatási szintet, úgy a legjobb 10 pontot kapja. Az 1. szolgáltatási szint: Ajánlattevő nem rendelkezik folyamatosan üzemelő ügyfélszolgálat üzemeltetését, mely központi hibabejelentést és "egykapus" ügyfélkezelést biztosít, minimum 3 különböző bejelentési lehetőséggel (Telefon, telefax, elektronikus (pl.: e- mail, web)). A 2. szolgáltatási szint: Ajánlattevő rendelkezik folyamatosan üzemelő ügyfélszolgálat üzemeltetését, mely központi hibabejelentést és "egykapus" ügyfélkezelést biztosít, minimum 3 különböző bejelentési lehetőséggel (Telefon, telefax, elektronikus (pl.: e- mail, web), ügyfélszolgálat címe, elérhetősége. Bírálati szempontok Súlyszámok 1. Nettó ajánlati ár (Ft) Tantermi csomag műszaki többletfunkciója Az interaktív táblát vezérlő tollon elhelyezett, az egér jobb gombjának funkcióját 5 megvalósító gomb (igen/nem) 2.2. Az interaktív tábla tápegység, (elem, akkumulátor) nélküli tolllal rendelkezik (sem 5 töltést, sem elemcserét nem igényel) (igen/nem) 2.3. Az interaktív tábla teljes felületén lehetőség van két toll egyszerre történő használatára. 5 (igen/nem) 2.4. A tollak egy időben a teljes felületen használhatók, nincs egyik számára sem területi korlátozás. A tollak közül az egyik a tanári a másik a tanulói. A tanári nagyobb 5 jogosultsággal rendelkezik. (igen/nem) 2.5. A notebook EPEAT GOLD minősítéssel rendelkezik. (igen/nem) Maximálisan megengedett notebook zajszint normál üzemmódban: 29 db (igen/nem) 5 3. Iskolai PC csomag többletfunkciója Maximálisan megengedett PC zajszint normál üzemmódban: 29 db (igen/nem) A PC EPEAT GOLD minősítéssel rendelkezik. (igen/nem) 5 4. Ügyfélszolgálati rendelkezésre állás 20

6 6 1. bírálati részszempontok: Az értékelés képlete: Fordított arányosság: (1. bírálati szempont) Az ajánlati ár tekintetében az Ajánlatkérő számára legkedvezőbb ajánlat a maximális 10 pontot kapja, a további ajánlatok pontszámainak kiszámítása a Közbeszerzések Tanácsa 2/2004. (K.É.) ajánlása III. 1. ba) pontja alapján a fordított arányosítás módszerével történik. Az alkalmazandó képlet: ahol: P = (A legjobb / A vizsgált ) x (P max P min ) + P min P: a vizsgált ajánlati elem adott szempontra vonatkozó pontszáma P max : a pontskála felső határa P min : a pontskála alsó határa A legjobb : a legelőnyösebb ajánlat tartalmi eleme (legalacsonyabb érték) A vizsgált : a vizsgált ajánlat tartalmi eleme. Összes pontszám meghatározása: (pontszám az adott értékelési szempontra x súlyszám) összege = Ajánlattevő összpontszáma. Szerződéskötés Az ajánlatkérő a nyertes ajánlattevővel köthet szerződést legkorábban az eredményhirdetést követő 10. napon, amennyiben azt az eredményhirdetéskor kihirdeti. A tervezett szerződési feltételeket e dokumentáció tartalmazza. Ajánlattevő köteles kitöltve ajánlatába becsatolni az ajánlati dokumentáció sz. mellékleteit.

7 7 FELOLVASÓLAP 1.sz. melléklet Ajánlattevő neve:... Ajánlattevő székhelye/címe:... Ajánlattevő telefon száma:.... Ajánlattevő telefax száma:... Ajánlattevő címe:... I. Rész 1. Nettó ajánlati ár:... Ft 2. Tantermi csomag műszaki többletfunkciója 2.1. Az interaktív táblát vezérlő tollon elhelyezett, az egér jobb gombjának funkcióját megvalósító gomb (igen/nem): Az interaktív tábla tápegység, (elem, akkumulátor) nélküli tolllal rendelkezik (sem töltést, sem elemcserét nem igényel) (igen/nem): Az interaktív tábla teljes felületén lehetőség van két toll egyszerre történő használatára. (igen/nem): A tollak egy időben a teljes felületen használhatók, nincs egyik számára sem területi korlátozás. A tollak közül az egyik a tanári a másik a tanulói. A tanári nagyobb jogosultsággal rendelkezik. (igen/nem): A notebook EPEAT GOLD minősítéssel rendelkezik. (igen/nem): Maximálisan megengedett notebook zajszint normál üzemmódban: 29 db (igen/nem): Iskolai PC csomag többletfunkciója 3.1. Maximálisan megengedett PC zajszint normál üzemmódban: 29 db (igen/nem): A PC EPEAT GOLD minősítéssel rendelkezik. (igen/nem): Ügyfélszolgálati rendelkezésre állás: 1. szolgálati szint / 2. szolgálati szint* (*a megfelelő rész aláhúzandó)

8 8 II. Rész 1. Nettó ajánlati ár:... Ft 2. Tantermi csomag műszaki többletfunkciója 2.1. Az interaktív táblát vezérlő tollon elhelyezett, az egér jobb gombjának funkcióját megvalósító gomb (igen/nem): Az interaktív tábla tápegység, (elem, akkumulátor) nélküli tolllal rendelkezik (sem töltést, sem elemcserét nem igényel) (igen/nem): Az interaktív tábla teljes felületén lehetőség van két toll egyszerre történő használatára. (igen/nem): A tollak egy időben a teljes felületen használhatók, nincs egyik számára sem területi korlátozás. A tollak közül az egyik a tanári a másik a tanulói. A tanári nagyobb jogosultsággal rendelkezik. (igen/nem): A notebook EPEAT GOLD minősítéssel rendelkezik. (igen/nem): Maximálisan megengedett notebook zajszint normál üzemmódban: 29 db (igen/nem): Iskolai PC csomag többletfunkciója 3.1. Maximálisan megengedett PC zajszint normál üzemmódban: 29 db (igen/nem): A PC EPEAT GOLD minősítéssel rendelkezik. (igen/nem): Ügyfélszolgálati rendelkezésre állás: 1. szolgálati szint / 2. szolgálati szint* (*a megfelelő rész aláhúzandó) Az ajánlat számozott oldalt tartalmaz. Kelt:, hó nap Cégszerű aláírás *Ezt az oldalt kérjük tollal vagy géppel kitölteni, és az eredeti példány elejére csatolni. A másolati példányokhoz elegendő a másolatban csatolni a felolvasólapot

9 9 S or sz á m Iratjegyzék Csatolandó iratok és dokumentumok 1. Felolvasólap Ajánlattevő cégjegyzésre jogosult képviselőjének aláírási címpéldánya Ajánlatot aláíró személy meghatalmazása. Közös ajánlattevők megállapodása (adott esetben) Ajánlattevő nyilatkozata a Kbt. 70. (2) bekezdése alapján Ajánlattevő nyilatkozata a Kbt. 71. (1) bekezdés a.) pontjára vonatkozóan Ajánlattevő nyilatkozata a Kbt. 71. (1) bekezdés b.) pontjára vonatkozóan Ajánlattevő nyilatkozata a Kbt. 71. (1) bekezdés c.) pontjára vonatkozóan Ajánlattevő nyilatkozata a Kbt. 71. (1) bekezdés d.) pontjára vonatkozóan Ajánlattevő nyilatkozata a Kbt. 63. (3) bekezdése Megjegyzés A Felolvasólap mintáját jelen dokumentáció 1. számú melléklet tartalmazza. A Kbt. 20. (3) bek. szerinti egyszerű másolatban csatolandó Csak akkor csatolandó, ha nem a cégjegyzésre jogosult írja alá az ajánlatot. Közös ajánlattétel esetén az ajánlattételhez csatolni kell a közös ajánlattevők egyetemleges felelősségvállalásáról szóló megállapodását (konzorciális szerződést), amely tartalmazza az ajánlattevők között a közbeszerzési eljárással kapcsolatos hatáskörök bemutatását, kijelöli azon ajánlattevőt, aki a konzorciumot az eljárás során kizárólagosan képviseli és a közös ajálattevők nevében hatályos jognyilatkozatot tehet. A megállapodásnak azt is tartalmaznia kell, hogy a közös ajánlattevők nyertességük esetén a szerződésben vállalt valamennyi kötelezettség teljesítéséért egyetemleges felelősséget vállalnak. Hivatkozás a Kbt. 4. 9/A. pontjában foglaltakra - A nyilatkozatban a valóságnak megfelelően ismert, de attól eltérően közölt adatokat ajánlatkérő hamis nyilatkozatnak (Kbt. 4. 9/A pont) - tekinti és a Kbt. 62. (1) bekezdés b.) pontjában foglaltakra tekintettel

10 10 szerint 11. Kizáró okok hiányára vonatkozó nyilatkozat (ajánlattevő) Kizáró okok hiányára vonatkozó nyilatkozat (10% feletti alvállalkozó) Kizáró okok hiányára vonatkozó nyilatkozat (Kbt. 71. (1) bekezdés c.) pont szerinti erőforrás szervezet) (P1) jelű alkalmasság igazolása a Kbt. 66. (1) bekezdés a.) pontja szerint az ajánlati felhívás III.2.2.) pontjában megfogalmazottak szerint (P2) jelű alkalmasság igazolása a Kbt. 66. (1) bekezdés b.) pontja szerint az ajánlati felhívás III.2.2.) pontjában megfogalmazottak szerint (M1) jelű alkalmasság igazolása a Kbt. 68. (1) bekezdése szerint az ajánlati felhívás III.2.3.) pontjában megfogalmazottak szerint (M2) jelű alkalmasság igazolása a Kbt. 68. (1) bekezdés szerint az ajánlati felhívás III.2.3.) pontjában megfogalmazottak szerint (M3) jelű alkalmasság igazolása a Kbt. 67. (1) bekezdés e.) pontja szerint az ajánlati felhívás III.2.3.) pontjában megfogalmazottak szerint (M4) jelű alkalmasság igazolása a Kbt. 68. (1) bekezdése szerint az ajánlati felhívás III.2.3.) pontjában megfogalmazottak szerint A referencia igazolás(oka)t a Kbt. 67. (2) bekezdés a.) pontja szerinti módon és tartalommal kell benyújtani. A referencia igazolás(oka)t a Kbt. 67. (2) bekezdés a.) pontja szerinti módon és tartalommal kell benyújtani. A referencia igazolás(oka)t a Kbt. 67. (2) bekezdés a.) pontja szerinti módon és tartalommal kell benyújtani. A referencia igazolás(oka)t a Kbt. 67. (2) bekezdés a.) pontja szerinti módon és tartalommal kell benyújtani.

11 (M5) jelű alkalmasság igazolása a Kbt. 68. (1) bekezdés szerint az ajánlati felhívás III.2.3.) pontjában megfogalmazottak szerint (M6) jelű alkalmasság igazolása a Kbt. 67. (21) bekezdés e.) pontja szerint az ajánlati felhívás III.2.3.) pontjában megfogalmazottak szerint (M7) jelű alkalmasság igazolása a Kbt. 68. (1) bekezdése szerint az ajánlati felhívás III.2.3.) pontjában megfogalmazottak szerint (M8) jelű alkalmasság igazolása a Kbt. 68. (1) bekezdés szerint az ajánlati felhívás III.2.3.) pontjában megfogalmazottak szerint (M9) jelű alkalmasság igazolása a Kbt. 68. (1) bekezdés szerint az ajánlati felhívás III.2.3.) pontjában megfogalmazottak szerint (M10) jelű alkalmasság igazolása a Kbt. 68. (2) bekezdése szerint az ajánlati felhívás III.2.3.) pontjában megfogalmazottak szerint A referencia igazolás(oka)t a Kbt. 67. (2) bekezdés a.) pontja szerinti módon és tartalommal kell benyújtani. A referencia igazolás(oka)t a Kbt. 67. (2) bekezdés a.) pontja szerinti módon és tartalommal kell benyújtani. A referencia igazolás(oka)t a Kbt. 67. (2) bekezdés a.) pontja szerinti módon és tartalommal kell benyújtani. A referencia igazolás(oka)t a Kbt. 67. (2) bekezdés a.) pontja szerinti módon és tartalommal kell benyújtani. A referencia igazolás(oka)t a Kbt. 67. (2) bekezdés a.) pontja szerinti módon és tartalommal kell benyújtani. A referencia igazolás(oka)t a Kbt. 67. (3) bekezdés a.) pontja szerinti módon és tartalommal kell benyújtani. 26. (M11) jelű alkalmasság igazolása az ajánlati felhívás III.2.3.) pontjában megfogalmazottak szerint (M12) jelű alkalmasság igazolása az ajánlattételi felhívás III.2.3.) pontjában megfogalmazottak szerint (M13) jelű alkalmasság igazolása az ajánlattételi felhívás III.2.3.) pontjában megfogalmazottak szerint Az ajánlati felhívás V.3.) pont További információk pontjában található egyéb nyilatkozatok

12 Ajánlati dokumentációban kért egyéb nyilatkozatok

13 13 2.sz. melléklet TELJESSÉGI NYILATKOZAT Alulírott(ak) (cégszerű aláírók megnevezése) (cég megnevezése, címe) cégjegyzésre jogosult képviselői a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. törvény (továbbiakban: Kbt.) 70. (2) bekezdés értelmében - az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban foglalt valamennyi formai és tartalmi követelmény gondos áttanulmányozása után ezennel kijelentjük, hogy az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban foglalt valamennyi feltételt megismertük, megértettük és azokat a jelen nyilatkozattal elfogadjuk. Jelen nyilatkozatunkkal igazoljuk, hogy az ajánlati felhívás és dokumentáció tartalmát minden vonatkozásban kielégítőnek tartjuk az egyértelmű ajánlattétel vonatkozásában. Ennek megfelelően amennyiben, mint nyertes ajánlattevő kiválasztásra kerülünk készek és képesek vagyunk a dokumentációban meghatározott tárgyban szerződéses jogviszonyt létesíteni és a szerződést teljesíteni. Az ajánlatot az Ajánlattételi felhívásban és dokumentációban előírt feltételeknek megfelelően készítettük el. A kért ellenszolgáltatás összege a felolvasólapon megajánlott ajánlati ár. Jelen nyilatkozatot az Informatikai eszközök beszerzése tárgyában megindított közbeszerzési eljárásban, az ajánlat részeként tesszük. Kelt:. cégszerű aláírás

14 14 Nyilatkozat ajánlattevőnek a kis- és középvállalkozásokról szóló törvény szerinti besorolásról 3.sz. melléklet Alulírottak (cégszerű aláíró(k) megnevezése), a (ajánlattevő megnevezése) ajánlattevő képviseletében nyilatkozunk, hogy cégünk a kis- és középvállalkozásokról, fejlődésük támogatásáról szóló évi XXXIV. törvény * 3. -a szerint mikrovállalkozásnak minősül kisvállalkozásnak minősül középvállalkozásnak minősül nem minősül mikro-, kis-, és középvállalkozásnak Kelt:. cégszerű aláírás * A megfelelő réz aláhúzandó. Amennyiben ajánlattevő nem tartozik a Kkvt. hatálya alá, úgy a nem minősül mikro-, kis-,és középvállalkozásnak rész az aláhúzandó!

15 15 4.sz. melléklet NYILATKOZAT a kizáró okokról* Alulírott., mint a(z)....(név, székhely) ajánlattevő jelen eljárásban nyilatkozattételre jogosult képviselője nyilatkozom, hogy cégünkkel szemben nem állnak fenn a Kbt. 60. (1) bekezdésében és a Kbt. 61. (1) bekezdés a.)-d.) pontjaiban meghatározott kizáró okok. Kelt:. cégszerű aláírás *közjegyző által hitelesíttetni!

16 16 5.sz. melléklet NYILATKOZAT A KBT. 71. (1) BEKEZDÉS A-D.) PONTJAI SZERINT Alulírott.., mint a(z).. (név, székhely) ajánlattevő jelen eljárásban nyilatkozattételre jogosult képviselője nyilatkozom, hogy a Fehérgyarmat Város Önkormányzata által indított Informatikai eszközök beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárásban a közbeszerzés tárgyának megvalósítása során a.) pont: a közbeszerzésnek az a része (részei), amelynek teljesítéséhez a közbeszerzés értékének tíz százalékát meg nem haladó mértékben alvállalkozót veszünk igénybe a következő: Rész:./ nincs ilyen. b) pont: a szerződés teljesítéséhez az alábbi a közbeszerzés értékének tíz százalékát meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozók fognak közreműködni: Név, székhely:./nincs ilyen. Ha van Rész:.. %-os arány:... c) pont: az alábbi erőforrást nyújtó szervezetre támaszkodunk Név, székhely:.../nincs ilyen. Ha van AF vonatkozó pontjának megjelölése alkalmassági minimum követelmény(ek) pontja:. d) pont: a Kbt. 69. (8) bekezdésének alkalmazása esetén az érintett a közbeszerzés értékének tíz százalékát nem meghaladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozó a következő: Név, székhely:./nincs ilyen. Kelt:. cégszerű aláírás

17 17 6.sz. melléklet Nyilatkozat a pénzforgalmi számlák becsatolása tekintetében Alulírott.., mint a(z).. (név, székhely) ajánlattevő jelen eljárásban nyilatkozattételre jogosult képviselője nyilatkozom, hogy a Fehérgyarmat Város Önkormányzata által indított Informatikai eszközök beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárásban az ajánlattételi felhívásban és a dokumentációban foglalt valamennyi formai és tartalmi követelmény, utasítás, kikötés gondos áttekintése után k i j e l en t e m, hogy cégünk az alábbi pénzintézet(ek)nél vezet bankszámlát:. Számlaszám:.. Számlaszám:. továbbá nyilatkozom, hogy valamennyi pénzforgalmi számláról becsatoltuk a pénzügyigazdasági alkalmasság igazolására előírt banki nyilatkozato(ka)t és eze(ke)n kívül más pénzintézet(ek)nél számlát nem vezetünk. Kelt:. cégszerű aláírás

18 18 7.sz. melléklet NYILATKOZAT a Kbt. 63. (3) bekezdése alapján Alulírott., mint a(z)....(név, székhely) ajánlattevő jelen eljárásban nyilatkozattételre jogosult képviselője nyilatkozom, hogy a szerződés teljesítése során nem veszünk igénybe olyan, a közbeszerzés értékének tíz százalékát meg nem haladó mértékben igénybe venni kívánt alvállalkozókat, akikkel szemben fennállnak a Kbt.-ben meghatározott kizáró okok. Kelt:. cégszerű aláírás

19 19 8.sz. melléklet ÖSSZEFÉRHETETLENSÉGI ÉS TITOKTARTÁSI NYILATKOZAT Alulírott..., mint a cégjegyzésre jogosult képviselője nyilatkozom, hogy a Fehérgyarmat Város Önkormányzata által indított Informatikai eszközök beszerzése tárgyú közbeszerzési eljárásban cégünk tekintetében a közbeszerzésekről szóló évi CXXIX. tv ban foglalt összeférhetetlenségi okok nem állnak fenn. Kelt:. cégszerű aláírás

20 20 9.sz. melléklet Nyilatkozat műszaki specifikációra vonatkozóan Alulírottak (cégszerű aláíró(k) megnevezése), a (ajánlattevő megnevezése) ajánlattevő képviseletében nyilatkozunk, hogy cégünk az ajánlati dokumentáció részét képező műszaki specifikációban foglalt valamennyi paraméternek megfelelő informatikai eszközre tesz ajánlatot. Kelt:. cégszerű aláírás

21 21 10.sz. melléklet Egyösszegű ajánlati árát megalapozó tételes költség-kimutatás 1. rész Megnevezés Iskolai PC csomag (összesen 36 db) Tantermi csomag (összesen 8 db) Alkalmazás szerver csomag (összesen 1 db) WIFI csomag (összesen 1 db) SNI I. (nagyothalló) csomag (összesen 1 db) Oktatás Nettó egységár 1 db csomagra/ 1 intézményi oktatásra vetítve Bruttó egységár 1 db csomagra/ 1 intézményi oktatásra vetítve Rendelkezésre álló fedezet Bruttó Ft Mennyiség Ft 36 db Ft 8 db Ft 1 db Ft 1 db Ft 1 db Ft 1 intézmény esetében ÖSSZESEN Amennyiben az ajánlattevő a csomagonként rendelkezésre álló fedezetet meghaladóan tesz ajánlatot, az az ajánlat érvénytelenségét vonja maga után! Bruttó összesen ár 2. rész Megnevezés Iskolai PC csomag (összesen 6 db) Tantermi csomag (összesen 3 db) Szavazó csomag (összesen 1 db) Nettó egységár 1 db csomagra/ 1 intézményi oktatásra vetítve Bruttó egységár 1 db csomagra/ 1 intézményi oktatásra vetítve Rendelkezésre álló fedezet Bruttó Ft Mennyiség Ft 6 db Ft 3 db Ft 1 db Bruttó összesen ár

22 22 WIFI csomag (összesen 1 db) SNI V. csomag (összesen 1 db) Oktatás Ft 1 db Ft 1 db Ft 1 intézmény esetében ÖSSZESEN Amennyiben az ajánlattevő a csomagonként rendelkezésre álló fedezetet meghaladóan tesz ajánlatot, az az ajánlat érvénytelenségét vonja maga után! Kelt:. cégszerű aláírás

23 23 Tiop MŰSZAKI SPECIFIKÁCIÓ A műszaki leírásban esetlegesen nevesített típus név, márkanév stb. csupán az eszközök pontos behatárolását szolgálja. Az ajánlatkérő a Kbt. 58. (7) bekezdés rendelkezésének alapján az ezzel mindenben egyenértékű teljesítést elfogadja. 1. Iskolai PC monitorral: 10/100/1000 MB/s hálózati csatlakozás, Intel Core 2 Duo E7500 Processor (2.93 GHz, 3 MB L2 cache) vagy azzal egyenértékű processzor. Alaplapra integrált videóvezérlő minimum 128 MB memória 400 W-os ATX, vagy branded termék esetén a gyártó által biztosított tápegység 2 GB DDR3 memória SATA Supermulti DVD író +-RW 320 GB HDD 7200 rpm 8MB SATA II nyelvi laborban használható mikrofonos fülhallgató (zajtompított) Kensington zár és lakattal való zárhatóság támogatása Kétgombos görgős USB optikai egér, USB magyar billentyűzet 4db USB csatlakozó, minimum 2db PC ház előlapján 3 év helyszíni garancia Windows 7 Home Premium 32/64bit operációs rendszerrel (OEM) vagy azzal egyenértékű grafikus felületű operációs rendszerrel rendelkezik, továbbá irodai alkalmazás (szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció) szoftverrel telepített. Monitor minimum 19" LCD TFT kijelző maximum 8 ms válaszidő 3 év helyszíni garancia 2. Tantermi csomag (interaktív tábla + notebook + projektor): Interaktív tábla: Érintőképernyős, kézzel vagy speciális tollal vezérelhető felület. A tábla működését a tábla felületébe integrált érzékelő rendszer biztosítja, amely érzékelő rendszer maga a tábla aktív munkafelülete. Teljes egér funkcionalitás a táblaszoftver használata nélkül is. Minimum két toll a kézzel vezérelhető

24 24 táblákhoz is. Aktív munkafelület mérete minimum: Táblaméret 4:3as tábla esetében 160*120 cm, 16:10es tábla esetében 190*120 cm. Gyárilag támogatott magyar nyelvű táblaszoftver, támogatott szoftverfrissítési lehetőséggel. Előadásszerkesztő szoftver, amely csatlakoztatott tábla nélkül is használható legyen. Többpontos kalibráció, (minimum 4). Windows 7 és Linux kompatibilitás. Integrált tábla és projektorrögzítő faliállvány. Külön védőcsőben vezetett erős és gyengeáramú kábelezéssel, a projektor és a tábla csatlakoztatásának céljára integrált csatoló felülettel. A projektorkonzol szerkezetileg egy rendszert alkot a tábla fali rögzítésével. A projektor kábelezése a projektorkonzol belső részében vezetett legyen. USB 2.0 csatlakozás, mely biztosítja a kommunikációt a tábla és a munkaállomás között. Szerkesztést segítő, beépített (jogtiszta) tanítási segédeszközök: vonalszerkesztők, nyilak, vektor alapú geometriai ábrák, oktatási célra használt háttérképek, térképek, fényképek, specifikus (oktatási célra készített) előre gyártott vizuális elemek oktatást segítő specifikus kisfilmek és animációk. Beépített képernyő billentyűzet, kézírás felismerés, táblára írt tartalom rögzítése digitálisan, jobb és balkezes üzemmód, magyar nyelvű súgó. 5 év garancia, cseregarancia. Notebook: Intel Core2 Duo T6670 Processor (2.2 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB) vagy azzal egyenértékű processzor Videóvezérlő minimum 64 MB memória SATA DVD+/-RW Supermulti Dual Layer meghajtó 2 GB DDR3 memória 320 GB HDD rpm SATA II 15,6"-es LED HD 3db USB 2.0, memóriakártya olvasó 10/100/1000 MB/s hálózati csatlakozás 1db VGA és 1db HDMI kimenet Wireless b/g/n, Bluetooth hálózati csatlakozás Kensington zár támogatása 2 MP beépített kamera Windows 7 Home Premium 32/64bit operációs rendszerrel (OEM) vagy azzal egyenértékű grafikus felületű operációs rendszerrel rendelkezik, továbbá irodai alkalmazás (szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció) szoftverrel telepített. 3 év helyszíni garancia Hordtáska

25 25 Projektor: Közeli vetítésre alkalmas, széles látószögű gép, XGA 1024x768 valós vagy natív felbontás, opcionálisan 16:10-es WXGA felbontás. LCD vagy DLP technológia. Zajterhelése normál üzemmódban nem lehet nagyobb, mint 32 dba ANSI Lumen fényerő, trapézkorrekció. Maximálisan 125 cm vetítési távolság a megajánlott táblákhoz igazítva. 2 VGA bemenet, 1 monitor kimenet, távirányító. Minimum 7%-os külső offset: a projektor 1 méteres vetítetti kép esetén 7 cm magasságban helyezkedik el a kép tetejéhez képest. Lámpa élettartama legalább 3000 óra, 500:1 kontraszt, készenléti fogyasztás nem lehet nagyobb, mint 1 W. Lopás elleni védelmet biztosító HW-es és/vagy szoftveres megoldás. 3 év garancia. Beépítő keret (amennyiben integrált projektortartó állvánnyal rendelkező interaktív táblával kerül kihelyezésre, úgy a beépítő keret nem kell). 3. Alkalmazás szerver önálló 1 db Intel Xeon E5520 processzor vagy azzal egyenértékű, 4 GB memória, 2 db SCSI vagy SATA HDD / 320 GB 7200 rpm, hardveres tükör v. RAID vezérlő, 2 db LAN 10/100/1000 MB/s, 8X DVD +-RW, 500 VA szünetmentes tápegység, monitor minimum 19" LCD TFT kijelző. 3 év garancia. Szerver Szoftver: Szerver oldali operációs rendszer - tartalmazza a fileszerver és webszerver funkciókat is. Tűzfal és tartalomszűrő szoftver. Felhasználószámhoz igazított ügyfélhozzáférési licenszek. Jogszerű felhasználást igazoló licenszigazolás. Munkaállomás oldali és szerver-oldali telepítő CD-k. Telepítéshez szükséges CDkulcsok. Frissítések központi, online elérhetősége. 4. WIFI csomag önálló IEEE b, g, szabványok párhuzamos támogatása. Wi-Fi Certified tanúsítvány az összes wi-fi átvitelben résztvevő eszközre. Távmenedzsment lehetőség. WPA, WPA2, WEP kódolás támogatása. VLAN, QoS támogatás. WMM támogatás (Wi-Fi Certified for WMM). WDS. 3 év garancia 5. Szavazó csomag szavazógép szett Minimum 30 db-os szett, Vezeték nélküli kommunikáció a vevőegység és a szavazó eszközök között. Két irányú kommunikáció; alfanumerikus kijelző a kézikészüléken minimum 5 karakter megjelenítési lehetőséggel. Táblafüggetlen működési mód. Gyárilag támogatott magyar nyelvű installációs szoftver. Import lehetőség külső adatbázisból. Gyártó által támogatott kérdéskészítő, feleltető, kiértékelő szoftver grafikus megjeleníthetőséggel. Magyar nyelvű kérdéskészítő szoftver. Szabadon bővíthető rendszer. A kiértékelés eredményeinek szabványos adatformátumban történő megjelenítése (pl. pdf, xls). 3 év garancia

26 26 6. SNI I. Notebook Intel Core2 Duo T6670 Processor (2.2 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB) vagy azzal egyenértékű processzor Videóvezérlő minimum 64 MB memória SATA DVD+/-RW Supermulti Dual Layer meghajtó 2 GB DDR3 memória 320 GB HDD rpm SATA II 15,6"-es LED HD 3db USB 2.0, memóriakártya olvasó 10/100/1000 MB/s hálózati csatlakozás 1db VGA és 1db HDMI kimenet Wireless b/g/n, Bluetooth hálózati csatlakozás Kensington zár támogatása 2 MP beépített kamera Windows 7 Home Premium 32/64bit operációs rendszerrel (OEM) vagy azzal egyenértékű grafikus felületű operációs rendszerrel rendelkezik, továbbá irodai alkalmazás (szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció) szoftverrel telepített. 3 év helyszíni garancia Hordtáska + Vezeték nélküli fülhallgató, mely zajtompított, közvetlenül PC-re illeszthető USB porton, vagy analóg jack kimeneten keresztül. + Diktafon, mely közvetlenül PC-re illeszthető USB porton keresztül. Megvilágított, olvasható LCD kijelző. Minimum 2 Gb tárolókapacitás. Alkalmas digitális adatok, zene, diktált szöveg, képek, dokumetumok tárolására, kezelésére. + Szavazógép szett, mely vezeték nélküli kommunikáció a vevőegység és a szavazó eszközök között. Táblafüggetlen működési mód. Gyárilag támogatott magyar nyelvű installációs szoftver. Min. 30 db-os szett. Magyar nyelvű kérdéskészítő szoftver. Szabadon bővíthető rendszer. 3 év garancia 7. SNI V. Notebook Intel Core2 Duo T6670 Processor (2.2 GHz, 2 MB L2 cache, 800 MHz FSB) vagy azzal egyenértékű processzor Videóvezérlő minimum 64 MB memória SATA DVD+/-RW Supermulti Dual Layer meghajtó 2 GB DDR3 memória 320 GB HDD rpm SATA II 15,6"-es LED HD 3db USB 2.0, memóriakártya olvasó 10/100/1000 MB/s hálózati csatlakozás 1db VGA és 1db HDMI kimenet Wireless b/g/n, Bluetooth hálózati csatlakozás

27 27 Kensington zár támogatása 2 MP beépített kamera Windows 7 Home Premium 32/64bit operációs rendszerrel (OEM) vagy azzal egyenértékű grafikus felületű operációs rendszerrel rendelkezik, továbbá irodai alkalmazás (szövegszerkesztés, táblázatkezelés, prezentáció) szoftverrel telepített. 3 év helyszíni garancia Hordtáska fejegér szett Mozgássérültek, mozgásszervi fogyatékkal élők számára használható billentyűzetek speciális ültető szék, mely kifejezetten mozgássérültek részére kifejlesztett ültető szék, amely lehetővé teszi a mozgássérültek számára pl. az informatikai eszközök használatát, stabil testhelyzet biztosításával, amely kiterjed a kar stabilizálására.

28 28 Kapcsolódó egyéb szolgáltatások (üzembe/üzemkész állapotba helyezés) Interaktív tábla Szállító által elvégzendő feladat: Összeszerelés Kibontás, kicsomagolás Tartókonzol rögzítése az iskola által kiválasztott helyen Interaktív tábla felhelyezése Kiegészítő eszközök felhelyezése (speciális tollak, törlő szivacs, stb.) Kommunikációs kábelek csatlakoztatása Üzembe helyezés: Kommunikációs kábel csatlakoztatása a tanári munkaállomáshoz (notebook) Tábla driverének installálása Tábla digitális tartalmakat kezelő szoftverének installálása Gyári szoftver regisztrálása az iskolai kapcsolattartó segítségével, - elhagyható, ha nem jár felhasználási korlátozással Kalibráció elvégzése Notebook Összeszerelés Kibontás, kicsomagolás Akkumulátor behelyezése, töltése Üzembe helyezés: Operációs rendszer felinstallálása, átvétellel megbízott igénylemondása esetén elhagyható Regisztráció elvégzése, átvétellel megbízott igénylemondása esetén elhagyható Alapvető védelmi beállítások elvégzése (szoftveres tűzfal, kritikus fontosságú frissítések felrakása), átvétellel megbízott igénylemondása esetén elhagyható Vezetékes vagy vezeték nélküli Internetes csatlakozás beállítása (ha van) A böngésző kedvencek menüjébe megjelölt linkek beállítása (SDT, Realika, stb.) - legalább az image-ben Projektor Összeszerelés Kibontás, kicsomagolás Tartókonzol felerősítése Projektor felszerelése a tartókonzolra Kommunikációs kábel elvezetése a tanári munkaállomáshoz Tápkábel elevezetése az aljzatig (lehetőleg kábelcsatornában) Projektor csatlakoztatása a munkaállomáshoz Az iskola írásbeli kérésére (nyilatkozat) a tartókonzol felszerelése és a kábelezés elvégzése mellőzhető Üzembe helyezés: Képélesség és fókusztávolság beállítása, trapézkorrekció elvégzése (igazítva az interaktív táblához)

29 29 Magyar nyelvű menükezelés Wifi router Szállító által elvégzendő feladat: 1. Összeszerelés Kibontás, kicsomagolás Védett helyen történő elhelyezés (lehetőség szerint) Tápkábel csatlakoztatása Kommunikációs antennák felszerelése Max 50 méteres távolságig hálózati csatlakozás vezetékes kiépítése 2. Üzembe helyezés: Router saját szoftverének installálása Böngészőn keresztül adminisztrátori beállítások elvégzése (belépési jelszó megváltoztatása, DHCP bekapcsolása, titkosítás beállítása, munkaállomások csatlakozási módjának beállítása, SSID beállítása - az iskola igényeinek megfelelően) Kliensek beállítása Csatlakozás tesztelése Iskolai PC Szállító által elvégzendő feladat: 3. Összeszerelés Kibontás, kicsomagolás Monitor, billentyűzet, egér, tápcsatlakozó csatlakoztatása 4. Üzembe helyezés: Operációs rendszer felinstallálása, átvétellel megbízott igénylemondása esetén elhagyható Regisztráció elvégzése, átvétellel megbízott igénylemondása esetén elhagyható Alapvető védelmi beállítások elvégzése (szoftveres tűzfal, kritikus fontosságú frissítések felrakása), átvétellel megbízott igénylemondása esetén elhagyható Vezetékes vagy vezeték nélküli Internetes csatlakozás beállítása (ha van) SNI I helyszíni üzemkész állapotba helyezés SNI V. helyszíni üzemkész állapotba helyezés Szavazó csomag helyszíni üzemkész állapotba helyezés

30 30 Oktatás Interaktív tábla Tábla csatlakoztatása Kalibráció elvégzése Táblakezelő szoftver megnyitása Alapvető funkciók bemutatása Garancia ismertetése (javítás, csere, elérhetőségek) Tábla tisztításának módja, írófelületen felhasználható eszközök ismertetése Notebook Projektorra való átváltás Táblaszoftver kezelése Kedvencek elérhetősége Projektor Bekapcsolás, kikapcsolás Távkapcsoló és menürendszer bemutatása Lámpagarancia és élettartam ismertetése Általános elvárások Helyszíni 10 órás felhasználói oktatás a feladatellátási helyszínen, helyszínenként 15 fős csoportban, 10x50 perces időtartamban, legalább 2x50 perces blokkokban tartott képzés keretében. Az oktatást a kiszállítást és üzembe helyezést követő 2 héten belül kell lehetőséget biztosítani az adott telepítési helyszín vonatkozásában. Az oktatásra a résztvevők szervezése a fenntartó feladata.

31 31 KIEGÉSZÍTŐ INFORMÁCIÓK Ajánlattevő az ajánlatba köteles becsatolni az egyösszegű ajánlati árát megalapozó tételes költség-kimutatást (9. sz. melléklet). Ahol a kiírás esetlegesen konkrét márkanevet tartalmaz, az úgy értelmezendő, hogy a megnevezés a tárgy jellegének egyértelmű meghatározása érdekében történt, Ajánlatkérő az azzal mindenben egyenértékű teljesítést elfogadja. A műszaki leírásban szereplő azon eszközök esetében, ahol nem került konkrétan meghatározásra a garancia időtartama, értelemszerűen a vonatkozó jogszabályi környezet által előírt garancia időtartamot kell biztosítani. A tantermi csomaghoz feladatellátási helyenként (ez esetben részenként 1 db helyszínen) kötelezően lefolytatandó egy-egy 10 órás felhasználói képzés az alábbi feltételekkel. /A tantermi csomag interaktív táblát, notebook-ot és projektort tartalmaz/. A képzésre elszámolható ár: max. bruttó Ft / 15 résztvevő. A képzéseket legfeljebb 15 fős csoportokban lehet megtartani. (Amennyiben 15 főnél kevesebben vesznek részt a képzésen, akkor az arányosan számolható el). A képzés időtartama: 10 X 50 perc, legalább 2 X 50 perces blokkokban. A képzés tartalma: a feladatellátási helyszínen beüzemelt, vagy azokkal funkcionálisan megegyező eszközök felhasználásával az eszközök használatának bemutatása (bekapcsolás, alapvető felhasználói ismeretek, digitális tartalmak keresése példákkal, digitális tartalom felhasználása különböző pedagógiai feladatokhoz: ismeretátadás, gyakoroltatás, számonkérés példákkal, üzembiztonsági ismeretek.) A tantermi csomaghoz kapcsolódó oktatást részenként 1 feladatellátási hely esetében kell elvégezni. Ajánlatkérő előírja, hogy Ajánlattevő az árképzése során vegye figyelembe az elszámolható maximális árat. Az oktatásra a projekt keretében legfeljebb nettó Ft számolható el. Tekintettel arra, hogy az oktatás esetében eltérő finanszírozási mód kerül alkalmazásra (utófinanszírozás), a nyertes ajánlattevőnek a teljesítést követően külön számlát kell benyújtania az oktatásról. Az eszközök telepítéséhez, üzembe/üzemkész állapotba helyezéséhez szükséges kiegészítő kellékek (kábelek, átalakítók, csatlakozók, kábelcsatornák stb.) biztosítása a nyertes ajánlattevő feladata. Ajánlatkérő az egységes eszközpark érdekében előírja, hogy az alábbi eszközkategóriákra előírt mennyiség 100%-át azonos típusú eszközökkel kell teljesíteni. Egy kategóriába tartozó eszközök tehát csak azonos típusúak lehetnek, azaz Ajánlatkérő nem fogadja el, ha az alábbi eszköz-kategóriákon belül több, eltérő típusú eszköz kerül megajánlásra: - Notebook SNI csomagokhoz - Notebook tantermi csomagokhoz

32 32 Ajánlatkérő rögzíti, hogy jelen beszerzésre rendelkezésre álló fedezet (elnyert támogatás formájában): Az 1. rész tekintetében: Eszköz: nettó Ft Oktatás: nettó Ft A 2. rész tekintetében: Eszköz: nettó Ft Oktatás: nettó Ft Ajánlatkérő felhívja ajánlattevők figyelmét arra, hogy a rendelkezésre álló fedezetet meghaladó összegű ellenszolgáltatást tartalmazó ajánlatot ajánlatkérő érvénytelenné nyilvánítja.

33 33 Szállítási szerződés tervezet 1. rész Mely létrejött az alábbi napon és helyen a Megrendelő és Szállító között: Megrendelő: Neve: Fehérgyarmat Város Önkormányzata, mint a Fehérgyarmat-Penyige-Mánd Közoktatási Intézményi Társulás képviselője a megkötött társulási megállapodás alapján. Címe: 4900 Fehérgyarmat, Kiss E. u. 2. Tel.: 44/ Telefax: 44/ Képviselője: Dr. Tilki Attila Polgármester Szállító: Neve: Címe: Tel.: Fax: Képviselője: Bankszámla száma: I. Előzmények: 1. Felek előzményként rögzítik, hogy Fehérgyarmat Város Önkormányzata közbeszerzési eljárást folytatott le - tárgyban, amely eljárás 1. részajánlati körének nyertese a Szállító lett. Ennek megfelelően a felek az alábbi szerződést kötik meg egymással. 2. A jelen szerződés létrejöttének alapját a Közbeszerzési Értesítőben én, KÉ -... iktatószámú ajánlati felhívás, az ahhoz kiadott ajánlati dokumentáció és az Ajánlattevő, mint Szállító ajánlata, hiánypótlása és indoklása alkotja. Jogszabályi kötelezés esetét kivéve semmis minden olyan kikötés, amely ellentétes a fentiekben felsorolt okmányok valamelyikével, illetve függetlenül attól, hogy maga a szerződés ezt kimondja vagy sem, fenti okmányokban szereplő kötelezés érvényesen a jelen szerződés részét képezi. II. A szerződés tárgya, a teljesítés helye: 1. Informatikai eszközök beszerzése a Fehérgyarmat-Penyige-Mánd Közoktatási Intézményfenntartó Társulás fenntartásában lévő oktatási intézményei részére a TIOP / pályázat keretében az alábbiak szerint: 1. rész: TIOP / pályázat: Kölcsey Ferenc Általános Iskola és Óvoda (4900 Fehérgyarmat, Május 14 tér 33.) 36 db Iskola PC csomag beszerzés: (PC, monitor, egér, fülhallgató, billentyűzet, Win 7 Home, Office) 8 db Tantermi csomag beszerzés: (projektor, notebook, interaktív tábla) 1 db Szerver csomag beszerzés: (alkalmazás szerver, szerver szoftver) 1 db Wifi csomag beszerzés 1 db SNI I csomag beszerzés: (notebook, vezeték nélküli fülhallgató, diktafon, szavazógép szett)

34 34 A tantermi csomaghoz kapcsolódóan a nyertes ajánlattevő feladatát képezi mindkét rész tekintetében - oktatási szolgáltatásként - a dokumentációban részletezettek szerinti oktatási tevékenység ellátása, valamennyi intézmény (részenként 1 db) esetén. Az eszközök specifikációját, a telepítendő szoftverek pontos körét a dokumentáció tartalmazza. A műszaki leírásban esetlegesen nevesített típus név, márkanév stb. csupán az eszközök pontos behatárolását szolgálja. A Kbt. 58. (7) bekezdés rendelkezésének alapján az ezzel mindenben egyenértékű teljesítést elfogadja. Szállító feladata továbbá kapcsolódó szolgáltatásként az eszközök a fentiekben megadott helyszínekre történő szállítása és az előírtak szerinti üzembe/üzemkész állapotba helyezése. Az ajánlati dokumentáció tartalmazza az informatikai eszközök vonatkozó részletes műszaki leírást. 2. Megrendelő megrendeli, Szállító pedig vállalja az ajánlattételi felhívásban, ajánlati dokumentációban, kiegészítő tájékoztatásban és az ajánlatban részletesen meghatározott eszközök beszerzését, szállítását, telepítését és a szükséges kezelési és üzemeltetési szabályok, folyamatok betanítását, és a megajánlott jótállási idő alatt a garanciális javítások elvégzését. 3. Szállító kártalanítja a Megrendelőt minden harmadik személy olyan szabadalom-, védjegy-, vagy egyéb jogi követelésével szemben, amely a szerződésben meghatározott szállítással kapcsolatos. 4. A szerződés keretében leszállított eszközöknek és teljesített szolgáltatásoknak meg kell felelniük a szabványoknak, rendelkezniük kell a jogszabályokban és az ajánlattételi dokumentációban előírt kellékekkel, műszaki paraméterekkel, I. osztályú minőségűek kell lenniük. 5. A Szállító által végzett teljesítésnek, valamint az általa beszerzett és leszállított valamennyi árunak meg kell felelnie a hazai normáknak, ki kell elégítenie a hatósági, tűzvédelmi, környezetvédelmi, munkavédelmi, egészségügyi és más vonatkozó előírásokat. Az Ajánlattevő mindezekért a Ptk.-ban foglalt szabályok szerint szavatossági felelősséggel tartozik. 6. A teljesítés helye: Kölcsey Ferenc Általános Iskola és Óvoda (4900 Fehérgyarmat, Május 14 tér 33.) III. Ellenérték: 1. A Szállítót a szerződés tárgyát képező berendezések ellenértékeként az alábbi összeg illeti meg: 1. Nettó ajánlati ár:... Ft 2. Tantermi csomag műszaki többletfunkciója 2.1. Az interaktív táblát vezérlő tollon elhelyezett, az egér jobb gombjának funkcióját megvalósító gomb (igen/nem):.....

35 Az interaktív tábla tápegység, (elem, akkumulátor) nélküli tolllal rendelkezik (sem töltést, sem elemcserét nem igényel) (igen/nem): Az interaktív tábla teljes felületén lehetőség van két toll egyszerre történő használatára. (igen/nem): A tollak egy időben a teljes felületen használhatók, nincs egyik számára sem területi korlátozás. A tollak közül az egyik a tanári a másik a tanulói. A tanári nagyobb jogosultsággal rendelkezik. (igen/nem): A notebook EPEAT GOLD minősítéssel rendelkezik. (igen/nem): Maximálisan megengedett notebook zajszint normál üzemmódban: 29 db (igen/nem): Iskolai PC csomag többletfunkciója 3.1. Maximálisan megengedett PC zajszint normál üzemmódban: 29 db (igen/nem): A PC EPEAT GOLD minősítéssel rendelkezik. (igen/nem): Ügyfélszolgálati rendelkezésre állás: 1. szolgálati szint / 2. szolgálati szint Megrendelő a szállítás ellenértékét 100 %-ban vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásból fedezi (TIOP / kódszámú pályázat). A Felek rögzítik, hogy a beszerzendő eszközök ellenértékének 100 %-ban vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásból fedezi (TIOP / kódszámú pályázat). A fizetés feltételei: Megrendelő előleget nem biztosít. Részszámla benyújtására nincs lehetőség. Megrendelő a szállítás és az oktatás ellenértékét 100 %-ban vissza nem térítendő Európai Uniós támogatásból fedezi. A végszámlát a teljesítést követően a Megrendelő által történő elfogadást és jóváhagyott teljesítésigazolást követően lehet benyújtani. A kifizetés a KSZ-vel megkötött támogatási szerződés és a 4/2011. (I.28.) Kormányrendelet vonatkozó előírásai, különös tekintettel az 56. -a alapján, az eszközök esetében közvetlen szállítói finanszírozással, az oktatás esetében pedig utófinanszírozással a Kbt (1) (7) bekezdései szerint történik. A végszámlát a finanszírozási módra tekintettel kettébontva kell benyújtani külön az eszközre és külön az oktatási szolgáltatásra. Megrendelő felhívja a Szállító figyelmét az adózás rendjéről szóló évi XCII. törvény (továbbiakban: Art.) 36/A. -ában foglaltakra. A fizetési feltételek kapcsán irányadó jogszabályok még: Az államháztartás működési rendjéről szóló 292/2009. (XII.19.) Kormányrendelet A programozási időszakban az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, az Európai Szociális Alapból és a Kohéziós Alapból származó támogatások fogadásához kapcsolódó pénzügyi lebonyolítási és ellenőrzési rendszerek kialakításáról szóló 281/2006. (XII.23.) Kormányrendelet a időszakban az Európai Regionális Fejlesztési Alapból, az Európai Szociális Alapból és a Kohéziós Alapból származó támogatások felhasználásának rendjéről szóló 4 /2011. (I.28.) Kormányrendelet. A teljesítésigazolást Fehérgyarmat Város Önkormányzata adja ki.

36 36 2. A kifizetés feltétele továbbá a jótállás idejére előírt biztosíték megfelelő formában történő nyújtása. 7. A Szállító által megajánlott berendezések ellenértéke minden olyan feladat elvégzését, feltétel teljesítését és azok költségét tartalmazza, amely az ajánlattételi dokumentáció bármely részéből, rendelkezéséből megállapíthatóan a jelen szerződés teljesítéséhez, az átadás-átvételhez, üzembe helyezéshez, a garanciális kötelezettségek teljesítéséhez szükséges. 8. A felek rögzítik, hogy az adózás rendjéről szóló évi XCII. törvény 36/A. alapján teljesítéshez kapcsolódóan a Szállító és a Kbt. szerinti alvállalkozók közötti szerződések, valamint minden további, a polgári jog szerinti alvállalkozók között megkötött szerződések alapján történő, a havonta nettó módon számított forintot meghaladó kifizetésnél a Megrendelő, valamint a kifizetést teljesítő az igénybe vett alvállalkozónak a teljesítésért - visszatartási kötelezettség nélkül - abban az esetben fizethet, ha a) az alvállalkozó bemutat, átad vagy megküld a tényleges kifizetés időpontjától számított 30 napnál nem régebbi nemlegesnek minősülő együttes adóigazolást, vagy b) az alvállalkozó a kifizetés időpontjában szerepel a köztartozásmentes adózói adatbázisban. Kifizetést teljesítőnek minősül az Ajánlattevő, a Kbt. szerinti alvállalkozó, valamint a polgári jog szerinti alvállalkozó. A kifizetést teljesítőnek a szerződésben írásban tájékoztatnia kell az alvállalkozót arról, hogy a szerződés és ennek teljesítése esetén a kifizetés az Art. 36/A. hatálya alá esik. A kifizetést teljesítő a köztartozást mutató együttes adóigazolás átadása, bemutatása vagy megküldése után a köztartozás erejéig visszatartja a kifizetést. Amennyiben az együttes igazolás köztartozást mutat és a kifizetés kötelezettje ennek ellenére elmulasztja a visszatartást, a kifizetés erejéig egyetemlegesen felel az alvállalkozót a kifizetés időpontjában terhelő köztartozásért. A visszatartási kötelezettség az általános forgalmi adóra nem terjed ki. Nem keletkezik a kifizetést teljesítőnek visszatartási kötelezettsége és egyetemleges felelőssége, ha jelen pontban részletezett tájékoztatást, mint alvállalkozó nem kapta meg. Ha az állami adóhatóság a közbeszerzéshez kapcsolódó kifizetés céljából igényelt együttes adóigazolásban köztartozást mutat ki, az adóigazolás kiállításával egyidejűleg a végrehajtás szabályai szerint intézkedik a követelés lefoglalásáról. Az állami adóhatóság az együttes adóigazolásban, a vámhatóság javára feltüntetett köztartozások végrehajtását is közvetlenül foganatosítja és a beszedett tartozásokat követelésarányosan átadja a vámhatóságnak. A kifizetést teljesítő a visszatartás és követelés lefoglalását követően mentesül az egyetemleges felelősség alól. A kifizetést teljesítő a köztartozást meghaladó összegű kifizetést a rá egyébként kötelező fizetési határidőben teljesíti az adóhatóság végrehajtási cselekménye előtt.

A K. É. 35356/2010. hirdetmény módosítása

A K. É. 35356/2010. hirdetmény módosítása A K. É. 35356/2010. hirdetmény módosítása Közbeszerzési Értesítő száma: 2010/152 Beszerzés tárgya: hirdetmény visszavonása, módosítása, ajánlattételi Hirdetmény típusa: határidő meghosszabbítása KÉ Eljárás

Részletesebben

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Alap CleverTouch tantermi csomag Alap CleverTouch tantermi csomag tartalma: Ára: bruttó 810 000Ft Fix, fali szerelésű CleverTouch 80 interaktív tábla

Részletesebben

MÛSZAKI SPECIFIKÁCIÓ

MÛSZAKI SPECIFIKÁCIÓ MÛSZAKI SPECIFIKÁCIÓ Megnevezés Iskolai PC csomag - 46 db PC Alaplap gyártmánya, típusa: ASUS P5G41T-M Monitor Dell IN2020 Multimédia futtatásra alkalmas 10/100 Ethernet képes DVD íróval rendelkezik minimum

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 6. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Tantermi Qomo bővített csomag Tantermi csomag tartalma: Ára: bruttó 1 040 000 Ft QWB200 EM elektronikus tollal vezérelhető interaktív tábla Notebook

Részletesebben

Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal

Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal Közbeszerzési Értesítő száma: Ajánlatkérő: Nyertes ajánlattevő: Teljesítés helye: Beszerzés tárgya: Eljárás fajtája: Hirdetmény típusa: 2011 / 78 Szentes Város Önkormányzata Polgármesteri Hivatal hirdetmény

Részletesebben

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI

I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI 5. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751, 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ

AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AJÁNLATI DOKUMENTÁCIÓ AZ Informatikai infrastruktúra fejlesztése a Dévaványa Általános Művelődési Központ Iskoláiban című, TIOP-1.1.1-07/1-2008-0049 számmal jelölt pályázat alapján lefolytatásra kerülő

Részletesebben

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Tartalomjegyzék Felolvasólap (1. számú melléklet) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a szerződéses feltételekre

Részletesebben

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák

Bem utca páratlan oldali járda építési munkák AJÁNLATKÉRÉS Bem utca páratlan oldali járda építési munkák Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

A KBT ÉRTELMEZÉSE

A KBT ÉRTELMEZÉSE A KBT. 305. ÉRTELMEZÉSE A szerződés teljesítésére a Kbt. 305. -ában foglaltak az irányadók, mely szabályozás 2010. szeptember 15-én módosításra került. Az előírások az ajánlattevőként és az ajánlatkérőként

Részletesebben

Iskolai PC csomag. Albacomp Activa-Standard Core 2 PC

Iskolai PC csomag. Albacomp Activa-Standard Core 2 PC Iskolai PC csomag Albacomp Activa-Standard Core 2 PC Intel G chipset Intel LGA775 Core 2 Duo E7500 2.93GHz 2GB 800MHz DDR2 memória PC Multimédia futtatásra alkalmas 10/100 Ethernet képes val rendelkezik

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail):

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe (e-mail): 1117 Budapest, Fehérvári út 12. Tel: (+36) 1-279-2180 Fax: (+36) 1-279-2176 e-mail:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése 4. számú melléklet AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó nagyértékű gépek beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA:

Részletesebben

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT TARTALMAZÓ HIRDETMÉNY, BEFEJEZETLEN ELJÁRÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VAGY KORRIGENDUM

TOVÁBBI INFORMÁCIÓT TARTALMAZÓ HIRDETMÉNY, BEFEJEZETLEN ELJÁRÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓ VAGY KORRIGENDUM TIOP 1.1.1-07/1-2008-1155 azonosítószámú, pedagógiai, módszertani reformot támogató informaikai infrastruktúra fejlesztése tárgyú pályázathoz kapcsolódó projekt teljes körű megvalósításához szükséges eszközbeszerzés

Részletesebben

Műszaki leírás. Kiskőrösi Többcélú Kistérségi Társulás. Informatikai eszközök beszerzése - TIOP-1.1.1. pályázat. tárgyú közbeszerzési eljárásához

Műszaki leírás. Kiskőrösi Többcélú Kistérségi Társulás. Informatikai eszközök beszerzése - TIOP-1.1.1. pályázat. tárgyú közbeszerzési eljárásához Műszaki leírás Kiskőrösi Többcélú Kistérségi Társulás Informatikai eszközök beszerzése - TIOP-1.1.1. pályázat tárgyú közbeszerzési eljárásához TARTALOMJEGYZÉK TARTALOMJEGYZÉK 2 1. FELADAT MEGHATÁROZÁS

Részletesebben

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85.

1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. 1. melléklet a 14/2010. (X. 29.) NFM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ÉRTESÍTŐ A Közbeszerzések Tanácsának Hivatalos Lapja1024 Budapest, Margit krt. 85. Fax: 06 1 336 7751; 06 1 336 7757 E-mail: hirdetmeny@kozbeszerzesek-tanacsa.hu

Részletesebben

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ

ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ ÚTMUTATÓ KÜLTERÜLETI ÚT FELÚJÍTÁSA ZSADÁNYBAN TÁRGYÚ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSHOZ Felhívjuk minden Ajánlattevő szíves figyelmét, hogy jelen dokumentációt alaposan és gondosan tanulmányozza át, és ajánlatát

Részletesebben

Centrál Színház Színházművészeti Nonprofit Kft. Egyszerű tárgyalásos eljárás a közbeszerzésekről szóló A választott eljárás típusa:

Centrál Színház Színházművészeti Nonprofit Kft. Egyszerű tárgyalásos eljárás a közbeszerzésekről szóló A választott eljárás típusa: E L Ő T E R J E S Z T É S K Ö Z B E S Z E R Z É S I E L J Á R Á S R A B E N Y Ú J T O T T A J Á N L A T O K É R T É K E L É S É R Ő L E L J Á R Á S M E G N E V E Z É S E, B E S Z E R Z É S T Á R G Y A

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSON KÍVÜLI AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSON KÍVÜLI AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁSON KÍVÜLI AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS 1. Az ajánlatot kérő neve, címe, kapcsolattartó személy és elérhetőségei: Ajánlatkérő: Tel.: 74/565-040 Fax.: 74/466-929 Kapcsolattartó: Noé Zoltán,

Részletesebben

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS

ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS ADÁSVÉTELI SZERZŐDÉS amely létrejött a közbeszerzésekről szóló 2003. évi CXXIX. törvény alapján lefolytatott egyszerű közbeszerzési eljárás eredményeként egyrészről Kétegyháza Nagyközség Önkormányzata

Részletesebben

Adásvételi szerződés keretében okos mobiltelefon készülékek beszerzése

Adásvételi szerződés keretében okos mobiltelefon készülékek beszerzése ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL a Kbt. 77. (2) bekezdés, illetőleg a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklete alapján 1. Az Ajánlatkérő neve és címe: Siófok Város Önkormányzata 8600 Siófok,

Részletesebben

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L

P O L G Á R M E S T E R É T Ő L P O L G Á R M E S T E R É T Ő L Száma: 10-5708/2005 Tárgy: Ajánlattételi felhívás Ügyintéző: dr. Ratkay Attila, Paksi Pauletta Melléklet: Felolvasólap minták AJÁNLATTÉTELI PÁLYÁZATI FELHIVÁS (HÓDMEZŐVÁSÁRHELY

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA 1 HIRDETMÉNY NÉLKÜLI EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Ajánlatkérő: Cigánd Város Önkormányzata 3973 Cigánd Fő utca 80. A beszerzés tárgya: Cigánd Város Általános Művelődési Központ

Részletesebben

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE

A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról (2. számú melléklet) Nyilatkozat

Részletesebben

eszközök módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/120

eszközök módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/120 eszközök módosítás Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/120 1 Beszerzés tárgya: Adásvételi szerződés Kalocsa pedagógiai, módszertani reformot támogató informatikai infrastruktúra fejlesztése (TIOP-1.1.1-07/1-2008-1179)

Részletesebben

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS

SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS SZÁLLÍTÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a Gyógyír XI. Egészségügyi Szolgáltató Nonprofit Kft. (székhely: 1117 Budapest, Fehérvári út 12.; cégjegyzékszám: 01-09-913332; adószám: 21814097-2-43, képviseli:

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata által bonyolított Startmunka Programhoz kapcsolódó építőanyagok beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi

Részletesebben

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11.

10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. 2 10. Több változatú (alternatív) ajánlat lehetősége: ajánlatkérő az eljárásban több változatú ajánlat benyújtását nem engedélyezi. 11. Rész ajánlattétel lehetősége: Ajánlatkérő nem biztosítja a részekre

Részletesebben

Tájékoztatás, nyilvánosság feladatok ellátására

Tájékoztatás, nyilvánosság feladatok ellátására AJÁNLATKÉRÉS Tájékoztatás, nyilvánosság feladatok ellátására Tárgyú eljáráshoz 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Neve: Répcelak Város Önkormányzata Képviseli: Dr. Németh

Részletesebben

tárgyú közbeszerzési eljárásban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát

tárgyú közbeszerzési eljárásban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás tárgyát A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Fedlap, amin fel kell tüntetni legalább az ajánlattevő(k) nevét, székhelyét és az eljárás

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI zeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Tiszasziget Község Önkormányzata Tiszasziget agrár-logisztikai

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám AZ AJÁNLATBAN BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Felolvasólap (1. számú melléklet ) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban Nyilatkozat a kizáró okok fenn nem állásáról

Részletesebben

185 Számítógép, multimédia futtatásra FullTec Emperon 1030S PC munkaállomás Intel Dual Core Pentium G6950 (2,83GHz/3MB L2/FSB1066) vagy azzal

185 Számítógép, multimédia futtatásra FullTec Emperon 1030S PC munkaállomás Intel Dual Core Pentium G6950 (2,83GHz/3MB L2/FSB1066) vagy azzal 1/16 I. rész Iskolai PC csomagok és kapcsolódó eszközök/csomagok Sorszám Darabszám Beszerzendő termék fajtája, megnevezése, műszaki jellemzők I/a. 185 Iskolai PC csomag, azon belül Megajánlott termék pontos

Részletesebben

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata

KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AJÁNLATKÉRŐ: Zalahaláp Község Önkormányzata 2014 Tisztelt Ajánlattevő! 1 Ajánlatkérő a Közbeszerzésekről szóló 2011. évi CVIII. törvény (a továbbiakban: Kbt.)

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS A Kbt. 251. (2) bekezdése szerint egyszerű eljárásra 1. Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe /Kbt. 249. (2) bek. a.) pont/: Fővárosi Önkormányzat

Részletesebben

Nyilatkozatok, nyomtatványok

Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok, nyomtatványok Nyilatkozatok Ajánlattevők a nyilatkozatmintákat nem kötelesek alkalmazni ajánlatuk elkészítésekor. 1. 1 példány (papír alapú) + elektronikus adathordozó (nem bontható kötésben)

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Római Katolikus Egyházközség, 4069 Egyek, Fő tér 26. 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról mobiltelefonok beszerzése tárgyban verseny újbóli megnyitásával lebonyolított közbeszerzés eljárásban 1) Az Ajánlatkérő neve, címe, elérhetősége: Nemzeti

Részletesebben

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása

Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása Néprajzi Múzeum ajánlattételi felhívása a.) Az ajánlatkérő neve és címe, telefon és faxszáma (email címe): Néprajzi Múzeum 1055 Budapest, Kossuth Lajos tér 12. Telefon: 473-2430 Fax: 473-2431 E-mail: hudakm@neprajz.hu

Részletesebben

I. ELŐZMÉNYEK. A Kbt. 99. -ának alapján a felek az érvényes és eredményes eljárás alapján az alábbi szerződést kötik. A SZERZŐDÉS TÁRGYA

I. ELŐZMÉNYEK. A Kbt. 99. -ának alapján a felek az érvényes és eredményes eljárás alapján az alábbi szerződést kötik. A SZERZŐDÉS TÁRGYA Győri Evangélikus Egyházközség ajánlatkérő által indított Informatikai eszközök beszerzése a TIOP 1.1.1-07/2008-0753. számú projekt keretében" tárgyú közbeszerzési eljáráshoz SZÁLLÍTÁSI s z e r z o d e

Részletesebben

11. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985

11. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 11. melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez EURÓPAI UNIÓ Az Európai Unió Hivatalos Lapjának Kiegészítő Kiadványa 2, rue Mercier, L-2985 Luxembourg Fax: (352) 29 29 42 670 E-mail: mp-ojs@opoce.cec.eu.int

Részletesebben

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS I. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám, elektronikus levelezési címe: Veresegyház Város Önkormányzata Címe: 2112 Veresegyház, Fő út 35. Tel: +36 28 588-629 E-mail:

Részletesebben

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról BKK Zrt., 1075 Budapest, Rumbach Sebestyén u. 19-21. 2. A közbeszerzés tárgya és

Részletesebben

A siófoki közbiztonság javítása érdekében kamerarendszer szállítása és telepítése

A siófoki közbiztonság javítása érdekében kamerarendszer szállítása és telepítése ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL a Kbt. 77. (2) bekezdés, illetőleg a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelet 9. melléklete alapján 1. Az Ajánlatkérő neve és címe: Siófok Város Önkormányzata 8600 Siófok,

Részletesebben

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS

BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS BERUHÁZÁSHOZ KAPCSOLÓDÓ NYÍLT PÁLYÁZATI ELJÁRÁSBAN TÖRTÉNŐ AJÁNLATTÉTELRE VALÓ FELHÍVÁS Darázsfészek Utánpótlás Kosárlabda Kft. 1103 BUDAPEST, Kada utca 27-29. 1.) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszám,

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS l. Ajánlatkérő neve, címe, telefon-, telefax számai, e-mail címe: Neve: Budapest Főváros X. kerület Kőbányai Önkormányzat Címe: ll 02 Budapest Szent László tér 29. Címzettje: dr.

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt (2) alkalmazásával AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a Kbt. 251. (2) alkalmazásával 1) Ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma és elektronikus levelezési címe: Szent Margit Rendelőintézet Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - EKR000718912018 E50 - Bírálati szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Kunpeszér Község Önkormányzata Önkorm. Hivatal épülete energetikai

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Bátya Község Önkormányzata Ady Endre utca és Bajai út csapadékvíz

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Városgazda XVIII. kerület Nonprofit Zrt. 1181 Budapest, Üllői út 423. Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: A Városgazda XVIII. kerület

Részletesebben

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA

AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA AJÁNLATI FELHÍVÁS A KAPOLCSI ORVOSI RENDELŐ FELÚJÍTÁSÁRA Tisztelt Ajánlattevő! A ajánlat kiírója ezúton kéri fel ajánlat benyújtására a Tisztelt Ajánlattevőt (a továbbiakban: ajánlattevő) a jelen ajánlati

Részletesebben

A Kbt (2) bekezdésére tekintettel ajánlatkérő a tárgyi eljárásban nem ír elő alkalmassági követelményeket.

A Kbt (2) bekezdésére tekintettel ajánlatkérő a tárgyi eljárásban nem ír elő alkalmassági követelményeket. Tekintettel arra, hogy az eljárás tárgyát építési beruházás képezi, ajánlatkérő az építési beruházások, valamint az építési beruházásokhoz kapcsolódó tervezői és mérnöki szolgáltatások közbeszerzésének

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Jogi adatbázis használati jogának beszerzése

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS. Jogi adatbázis használati jogának beszerzése AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS Jogi adatbázis használati jogának beszerzése AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást Ajánlatkérő Pécs Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatala

Részletesebben

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK

A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK 8. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez A SZERZŐDÉS TELJESÍTÉSÉRE VONATKOZÓ INFORMÁCIÓK I. SZAKASZ: A SZERZŐDÉS ALANYAI I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐKÉNT SZERZŐDŐ FÉL NEVE ÉS CÍME Hivatalos név: Mezőkövesd

Részletesebben

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz)

TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) A BENYÚJTANDÓ IGAZOLÁSOK, NYILATKOZATOK JEGYZÉKE Megnevezés Tartalomjegyzék Felolvasólap (1. számú melléklet) TARTALOMJEGYZÉK (az ajánlathoz) Oldalszám az ajánlatban A felelős műszaki vezetői pozícióra

Részletesebben

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz

Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Műszaki Kiadó kínálata a TIOP 1.1.1/07/1-es pályázathoz Bővített CleverTouch tantermi csomag Bővített CleverTouch tantermi csomag tartalma: Ára: bruttó 1 040 000Ft Fix, fali szerelésű CleverTouch 80 interaktív

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás egyszerű eljárás lefolytatására a Kbt. 299 (1) bekezdés b) pontja alapján tárgyalás tartásával I. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma (e-mail): Tel: 458-4500/4924

Részletesebben

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA AZ EGYSZERŰ ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) NÉV, CÍM ÉS KAPCSOLATTARTÁSI PONT(OK) Hivatalos név: Budapest Főváros XVI. Kerületi Önkormányzat Postai cím: Havashalom u. 43. Város/Község:

Részletesebben

14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez

14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS Összegezés az ajánlatok elbírálásáról I. szakasz: Ajánlatkérő 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt)

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ajánlattételi felhívás /Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra/ 1. Az ajánlatkérő neve: Debreceni Hőszolgáltató Zrt. címe: 4028 Debrecen, Tüzér u. 4. telefonszáma: /52/ 509-480 telefaxszáma: /52/ 509-491

Részletesebben

Onga Város Önkormányzata Cím: 3562 Onga, Rózsa utca 18.

Onga Város Önkormányzata Cím: 3562 Onga, Rózsa utca 18. AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS a közbeszerzésekről szóló 2015. évi CXLIII. törvény 115. (1) bek. szerinti hirdetmény közzététele nélküli, tárgyalás nélküli eljárásra 1. Az ajánlatkérő adatai Név: Onga Város Önkormányzata

Részletesebben

Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás

Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás Hostessek biztosítása BKV Zrt. rendezvényeire Versenyeztetési eljárás Eljárás száma:bkv Zrt. V-55/14 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. március AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő neve: Budapesti Közlekedési

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE

AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS PÉCS MEGYEI JOGÚ VÁROS POLGÁRMESTERI HIVATALA RÉSZÉRE MIKROVOKS DÖNTÉSTÁMOGATÓ RENDSZER ÜZEMELTETÉSE AZ AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁS JOG(SZABÁLY)I ALAPJA: Jelen Ajánlattételi Felhívást

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL. Az eljárás során rész-ajánlattétel lehetősége megengedett az Ajánlattevők számára.

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL. Az eljárás során rész-ajánlattétel lehetősége megengedett az Ajánlattevők számára. / 1lo{í. OHAC00002865 ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1 Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalayu. 10-14. 2 A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya: PC-k és monitorok

Részletesebben

A J Á N L A T T É T E L I F E L H Í V Á S E G Y S Z E R Ű E L J Á R Á S

A J Á N L A T T É T E L I F E L H Í V Á S E G Y S Z E R Ű E L J Á R Á S A J Á N L A T T É T E L I F E L H Í V Á S E G Y S Z E R Ű E L J Á R Á S 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma Szent István Egyetem 2103 Gödöllő, Páter K. u. 1. Telefon:28 522 967, Fax:

Részletesebben

5.* Hivatkozás az előzetes összesített tájékoztatóra, illetőleg az időszakos előzetes tájékoztatóra és közzétételének napja: -

5.* Hivatkozás az előzetes összesített tájékoztatóra, illetőleg az időszakos előzetes tájékoztatóra és közzétételének napja: - 9. melléklet a 92./2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: FŐKÉTÜSZ Fővárosi Kéményseprőipari Kft. 1067 Budapest, Eötvös utca 21. Kapcsolattartó:

Részletesebben

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ PÁLYÁZATI FELHÍVÁS ENERGETIKAI TANÚSÍTVÁNY KÉSZÍTÉSE A XV. KERÜLETI GAZDASÁGI MŰKÖDTETÉSI KÖZPONT ELLÁTÁSI KÖRÉBE TARTOZÓ INTÉZMÉNYEK RÉSZÉRE TÁRGYÚ NYÍLT PÁLYÁZAT Ajánlatkérő: Budapest Főváros XV. kerületi

Részletesebben

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014.

Speciális védőruha beszerzés AJÁNLATI FELHÍVÁS. Versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13. Budapest, 2014. Speciális védőruha beszerzés Versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. V-338/13 AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2014. Ajánlatkérő neve: AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás Budapesti Közlekedési Zártkörűen

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás (A Kbt (1)-(4), (6)-(7) bekezdései szerinti közbeszerzési eljáráshoz)

Ajánlattételi felhívás (A Kbt (1)-(4), (6)-(7) bekezdései szerinti közbeszerzési eljáráshoz) Ajánlattételi felhívás (A Kbt. 115. (1)-(4), (6)-(7) bekezdései szerinti közbeszerzési eljáráshoz) 1. Az ajánlatkérő neve: Marcali Város Önkormányzata Címe: 8700 Marcali, Rákóczi u. 11. Telefonszám: 85/501-001

Részletesebben

Miért érdemes a Tracker C-77 tantermi csomagot választani a TIOP 1.1.1/07/1 pályázathoz?

Miért érdemes a Tracker C-77 tantermi csomagot választani a TIOP 1.1.1/07/1 pályázathoz? Miért érdemes a Tracker C-77 tantermi csomagot választani a TIOP 1.1.1/07/1 pályázathoz? - Mert megfelel a TIOP 1.1.1/07/1 kiírásnak! Mert az interaktív tábla, a piac egyik leggyorsabb interaktív táblája!

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 113. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Ábrahámhegy Község Önkormányzata Ábrahámhegy- eszközbeszerzés

Részletesebben

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT

BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Aszód Város Önkormányzata Átdolgozott Szabályzat (4. pályázati elem) BESZERZÉSI SZABÁLYZAT Készítette: CONTROLL Holding Tanácsadó Zrt. Közigazgatási Igazgatósága 2014. október 1 A gazdaság verseny tisztaságának

Részletesebben

Részvételi felhívás/eu/2011.08.19. EUHL

Részvételi felhívás/eu/2011.08.19. EUHL eszközök beszerzése Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/114 Beszerzés tárgya: Árubeszerzés Hirdetmény típusa: Részvételi felhívás/eu/2011.08.19. EUHL Eljárás fajtája: Gyorsított meghívásos Közzététel dátuma:

Részletesebben

HU-Marcali: Számítógépek és tartozékaik 2011/S 83-136452 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés

HU-Marcali: Számítógépek és tartozékaik 2011/S 83-136452 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS. Árubeszerzés 1/7 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:136452-2011:text:hu:html HU-Marcali: Számítógépek és tartozékaik 2011/S 83-136452 AJÁNLATI/RÉSZVÉTELI FELHÍVÁS Árubeszerzés

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás

Ajánlattételi felhívás Ikt.sz.: 198-1/2017 Tárgy: Ajánlattételi felhívás Tisztelt Címzett! Ajánlattételi felhívás Tárgy: Csatlakoztatási konstrukció az önkormányzati ASP-rendszer országos kiterjesztéséhez (KÖFOP-1.2.1-VEKOP-16)

Részletesebben

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár

2 Adatbázis megnevezése Jogtár Plusz lokális korlátlan hálózati bővítés 2 adathordozóval HMJ Lokális hálózat, egyidejű felhasználó Iratmintatár ORSZÁGGYŰLÉS HIVATALA GAZDASÁGI FŐIGAZGATÓ HELYETTESE 1358 BUDAPEST, SZÉCHENYI RKP. 19..1 ~ GFH-.. ~.. /2009. Brückner István úr részére, értékesítési és marketing igazgató Complex Kiadó Kft. 1117 Budapest,

Részletesebben

EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA

EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA EGYSZERŰ KÖZBESZERZÉSI ELJÁRÁS AJÁNLATTÉTELI FELHÍVÁSA Árubeszerzés X Nyilvántartási szám: E-001/2011 I. SZAKASZ: AJÁNLATKÉRŐ I.1) AZ AJÁNLATKÉRŐ HIVATALOS MEGNEVEZÉSE ÉS CÍME Országos Onkológiai Intézet

Részletesebben

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012.

Peronfigyelő monitorok beszerzése. versenyeztetési eljárás. Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS. Budapest, 2012. Peronfigyelő monitorok beszerzése versenyeztetési eljárás Eljárás száma: BKV Zrt. 15/VB-255/12. AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2012. augusztus AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlati felhívás 1. Ajánlatkérő neve: Budapesti

Részletesebben

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra.

A szerződés időtartama: a munkaterület átadásától (várhatóan július 1.) február 28-ig terjedő időtartamra. Szám: M/314/2018 Ügyintéző: Takács Péter Tárgy: MONOSTORAPÁTI 471 hrsz-ú (Monostorapáti, Petőfi u. 123. sz. alatti) orvosi rendelő bővítése, felújítása, akadálymentesítése árajánlat kérése műszaki ellenőri,

Részletesebben

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429)

Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895. (Kiegészítés az Európai Unió Hivatalos Lapjához, 7.1.2015, 2015/S 4-004429) 1/6 Ez a hirdetmény a TED weboldalán: http://ted.europa.eu/udl?uri=ted:notice:28895-2015:text:hu:html Magyarország-Budapest: Hídtervezési szolgáltatások 2015/S 018-028895 Magyar Közút Nonprofit Zrt., AK15427,

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 9. melléklet a 92/2011. (XII. 30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Nemzeti Adó- és Vámhivatal Központi Hivatala 1051 Budapest Sas u. 23. Tel. szám:

Részletesebben

2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Napelemes rendszer telepítése Kaba Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala épületére

2. A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Napelemes rendszer telepítése Kaba Városi Önkormányzat Polgármesteri Hivatala épületére 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Kaba Város Önkormányzata (4183 Kaba, Szabadság tér 1.) 9. melléklet a 92/2011. (XII.30.) NFM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 2. A közbeszerzés tárgya és

Részletesebben

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ I. KÖTET AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK LISTÁJA ÉS NYILATKOZAT MINTÁK

AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ I. KÖTET AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK LISTÁJA ÉS NYILATKOZAT MINTÁK AJÁNLATTÉTELI DOKUMENTÁCIÓ I. KÖTET AJÁNLATHOZ CSATOLANDÓ DOKUMENTUMOK LISTÁJA ÉS NYILATKOZAT MINTÁK Bérleti szerződés a TÁMOP-3.1.5/12-2012-0001 és a TÁMOP-3.1.1-11/1-2012-0001 azonosítószámú Projektek

Részletesebben

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe:

Versenyeztetési eljárás. Ajánlati felhívás. Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Versenyeztetési eljárás Ajánlati felhívás Eljárás száma: V-008/1-VJSZ/2012 Eljárás címe: Ipari csuklós villamos járművek forgóváz alkatészeinek szállítása módosított felhívás Budapest, 2012. november 8.

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Szent István Egyetem Gödöllői Kollégiumok belső felújítási

Részletesebben

I. Ajánlattételi felhívás

I. Ajánlattételi felhívás I. Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefon- és telefaxszáma, e-mail címe: Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP), Beszerzési, Üzemeltetési és Vagyongazdálkodási Főosztály, 1139

Részletesebben

Ajánlattételi felhívás /Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra/

Ajánlattételi felhívás /Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra/ Ajánlattételi felhívás /Hirdetmény nélküli tárgyalásos eljárásra/ 1. Az ajánlatkérő neve: Debreceni Hőszolgáltató Zrt. címe: 4028 Debrecen, Tüzér u. 4. telefonszáma: /52/ 509-480 telefaxszáma: /52/ 509-491

Részletesebben

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Írásbeli összegezés az ajánlatok elbírálásáról Ellenőrzési tevékenység során végzett adatelemzéshez egyéb hardver és szoftver eszközök beszerzése 3 részteljesítéssel tárgyban, verseny újbóli megnyitásával

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL. Az eljárás során rész-aiánlattétel lehetősége megengedett az Ajánlattevők számára.

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL. Az eljárás során rész-aiánlattétel lehetősége megengedett az Ajánlattevők számára. OHAC00002832 32 ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1 Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalayu. 10-14. 2 A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya: PC-k és monitorok beszerzése

Részletesebben

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról

Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 7. számú melléklet az 5/2009. (III.31.) IRM rendelethez Összegezés az ajánlatok elbírálásáról 1. Az ajánlatkérő neve és címe: Tolna Város Önkormányzata (7130 Tolna, Hősök tere 1.) 2. A közbeszerzés tárgya

Részletesebben

Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) december 10.

Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) december 10. Egyszerű közbeszerzési eljárás (VÁZLAT) 2005. december 10. Közbeszerzés fogalmai és alapelvek Nem egyszerűsített (!!) eljárás Értékhatárok Árunál : 2-25 M Ft között Szolgáltatás: 2-20 M Ft között Beruházás

Részletesebben

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR

Nemzeti, Kbt Nyílt eljárás - EKR ELJÁRÁS AZONOSÍTÓ ADATAI Nemzeti, Kbt. 115. Nyílt eljárás - E60 - Szerződéskötési-, teljesítési szakasz Ajánlatkérő neve: Közbeszerzés tárgya: Elek Város Önkormányzata Naplemente Idősek Otthona energetikai

Részletesebben

2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására 3. Ajánlat:

2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására 3. Ajánlat: 2.1. számú melléklet FELOLVASÓLAP (önálló ajánlattétel esetén) 1. Ajánlattevő: Név: Székhely: Telefon: Fax: E-mail: 2. Ajánlattétel tárgya: Hitel nyújtása a Józsefvárosi Önkormányzat számára váltó átalakítására

Részletesebben

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése

1 db személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése 1 db 80-120 személyes használt személyszállító hajó üzembe helyezéséhez szükséges feladatok elvégzése e-versenyeztetési eljárás Eljárás száma: AJÁNLATI FELHÍVÁS Budapest, 2017. AJÁNLATI FELHÍVÁS Ajánlatkérő

Részletesebben

IV.1.1) A Kbt. mely része, illetve fejezete szerinti eljárás került alkalmazásra: Kbt. Harmadik rész

IV.1.1) A Kbt. mely része, illetve fejezete szerinti eljárás került alkalmazásra: Kbt. Harmadik rész 14. melléklet a 44/2015. (XI. 2.) MvM rendelethez KÖZBESZERZÉSI ADATBÁZIS I. szakasz: Ajánlatkérő I.1) Név és címek 1 (jelölje meg az eljárásért felelős összes ajánlatkérőt) Hivatalos név: MTA Természettudományi

Részletesebben

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL

ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL OHAA00219959 ÖSSZEGEZÉS AZ AJÁNLATOK ELBÍRÁLÁSÁRÓL 1 Az ajánlatkérő neve és címe: Oktatási Hivatal 1055 Budapest, Szalayu. 10-14. 2 A közbeszerzés tárgya és mennyisége: Tárgya: Informatikai kellékanyagok

Részletesebben

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Erzsébet Kórház-Rendelőintézet. Röntgensíkfilmek előhívó és fixáló oldatok Ajánlattételi felhívás

Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Erzsébet Kórház-Rendelőintézet. Röntgensíkfilmek előhívó és fixáló oldatok Ajánlattételi felhívás Hódmezővásárhely Megyei Jogú Város Önkormányzat Röntgensíkfilmek előhívó és fixáló oldatok Ajánlattételi felhívás 1. Az ajánlatkérő neve, címe, telefonszám, telefax szám: Telefonszám: 62/532-222, Telefax

Részletesebben

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a

Nyilatkozatminták. Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a Nyilatkozatminták Tisztelt Gazdasági szereplő! Ajánlatkérő üdvözli a Tisztelt Gazdasági szereplőt! Kérjük, hogy a jelen dokumentumot, közbeszerzési eljárást megindító felhívást és valamennyi kapcsolódó

Részletesebben