Hozzon ki még többet kedvenc zeneszámaiból: Az új WALKMAN sorozat még közelebb viszi a tökéletes hangzáshoz

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Hozzon ki még többet kedvenc zeneszámaiból: Az új WALKMAN sorozat még közelebb viszi a tökéletes hangzáshoz"

Átírás

1 Sajtóközlemény IFA Berlin, 2008 augusztus 28 Hozzon ki még többet kedvenc zeneszámaiból: Az új WALKMAN sorozat még közelebb viszi a tökéletes hangzáshoz WALKMAN NWZ-S630F/S730F sorozatú Video MP3 lejátszó A valaha hallott legjobb WALKMAN hangzásminőség a Noise Cancelling, DSEE, Clear Bass és Clear Stereo technológiákkal, 13,5mm EX fejhallgatóval * A hangulatának megfelelő zenei listák automatikus készítése az új SensMe Channels segítségével Másolja át, tárolja és élvezze zenéjét az Önnek legmegfelelőbb formátumokban Könnyedén alakíthatja át a zenét, videó tartalmat, illetve a podcast és zenei listákat itunes-ról WALKMAN -re (DRM fájlok kivételével) A formátumbarát támogatás a video / adio kodekek széles választékának köszönhetően Különböző háttérképek: 10-féle, előre installált színes háttérképből, illetve kedvenc fotóiból is választhat Fényes, tiszta, 2 -os QVGA LCD kijelző színes, új kezelőfelülettel Ultra-hosszú elem élettartam (akár 40 óra** zene/ 10óra*** video) 3-utas zajcsökkentő technológia (csak a S730F esetében) 8, előre feltöltött zeneszám a Sony BMG előadóművészeitől WALKMAN NWZ-E430F sorozatú Video MP3 lejátszó A formátumbarát támogatás a video / audió kodekek széles választékának köszönhetően Fényes, tiszta, 2 -os QVGA LCD kijelző színes, új kezelőfelülettel Ultra-hosszú elem élettartam (akár 45 óra** zene/ 8 óra*** video) Drag & drop adatállomány transzfer az itunes -ról a WALKMAN re (DRM fájlok kivételével) WALKMAN NWZ-B130/B130F sorozatú MP3 lejátszó Kiváló érték, gyönyörű WALKMAN hangzás Gyorstöltés és hosszú elem élettartam (akár 16 órányi** zene) Egyszerű drag-and-drop fájl transzfer az USB-n keresztül Új funkciók, mint pl. a basszus kiemelés, az FM rádió (csak a B130F esetén) és hangrögzítő

2 Az ősz nem maradhat el az új, színes WALKMAN sorozat megjelenése nélkül. Még közelebb az eredeti hangzáshoz. Még egyszerűbb ahogy letöltöd és hallgatod a zenét. Még jobb minőségű videó tartalom. Magyarán az új WALKMAN minden, amit egy MP3 lejátszótól elvársz. S sorozat A legújabb technológiákkal felszerelt vadonatúj S sorozatú WALKMAN Video MP3 lejátszóval kiváló minőségben és rendkívül kényelmesen játszhatók le gyűjteményének kedvelt darabjai. A csupán 7,5mm vékony, szuperkönnyű S sorozat a WALKMAN család legkarcsúbb sorozata. A könnyed vonalvezetés kiegészül a fényes, kontrasztos, 2 -os QVGA LCD kijelzővel, amely kristálytiszta képet ad. A videó állomány csodás látványt nyújt a rendkívül alacsony válaszidőnek köszönhetően. A lejátszás során akár 30 képkocka is megjelenik egyetlen másodperc alatt és választható álló/fekvő képmegjelenítés teszi a videózást teljessé A színes, új interfész tetszés szerint testre szabható az előre installált 10 háttérkép felhasználásával, természetesen saját fénykép is alkalmazható. A WALKMAN esetében először a podcast tartalmak a főmenüből egyetlen ikon alá gyűjthetők, így rendkívül gyorsan előhívhatók. A sokféle formátumot kezelő WALKMAN S sorozattal megnyílik a lehetőség, hogy a legnépszerűbb letöltő-oldalakról származó zenéket a kedvencek mellett is élvezhesse. A kiegészítő Content Transfer program drag & drop funkciójával a zenei, video és podcast tartalmak, az itunes zenei listái könnyen áttölthetők a WALKMAN -re (a DRM fájl nem támogatott). A már meglévő, korábban egy másik MP3 lejátszóra másolt kollekciót egyenesen át lehet tölteni, így nem szükséges a CD-ről újra másolni. A legelterjedtebb audió és videó kodekek támogatásával illetve a WMV és DRM kompatibilitással a másolásvédett filmek, videoklippek illetve tetszőleges gyűjtemény is lejátszható.

3 Az S sorozatú WALKMAN a világ első MP3 lejátszója, amely képes alkalmazkodni tulajdonosa pillanatnyi hangulatához. A Sony 12 Tone Analysis, LCMIR (Alacsony-komplexitású zenei információ visszafejtés) technológiájára alapozva és az egyedülálló SensMe csatorna analizálja zenei gyűjteményét, majd javasol egy zenei listát az egyes számok ritmusa, stílusa alapján. Nincs szükség már órákat eltölteni az egyes darabok kiválasztásával és sorba rendezésével. A SensMe csatorna elvégzi a munka oroszlánrészét, 11-féle zenei csatornát készít a leggyorsabb tempójú popzenétől a lírai balladákig. Nemcsak ebben világelső a WALKMAN S sorozat, hanem abban is, hogy 8 előre feltöltött videoklip is található benne a Sony BMG előadóművészeitől, mint pl. Chris Brown, Sandi Thom és a The Ting Tings. Az S sorozat ráadásul a valaha hallott legjobb hangzásvilágot megformáló WALKMAN család, mely négyféle, Sony által kifejlesztett Clear Audio technológiáknak és a minőségi, 13,5mm-es EX fejhallgatóknak köszönheti kíváló hang minőségét. Az NWZ-S730F sorozat újfajta, 3-utas zajszűrő rendszere együttműködve a 13,5mm-es EX fejhallgatókkal a zavaró külső hangforrásokat szünteti meg, ha épp utazik, repül... vagy csak saját gondolataiba szeretne merülni. A légiutasok egyenesen csatlakoztathatják S730F készüléküket a repülő AV rendszeréhez, hogy az utazás során szolgáltatott zenét minőségi hangzásban és zajcsökkentéssel élvezhessék. Az E sorozat Az ultramodern megjelenésű E sorozatú WALKMAN 3 féle divatos színben (fekete, piros, pink) elégíti ki az MP3 lejátszói iránt támasztott magas igényeket. A vékony, könnyű E sorozat bámulatos minőségű videókkal egészíti ki a legendás WALKMAN audió teljesítményt. A nagyfelbontású, 2 -os QVGA LCD kijelző kivételes fényerőt és kontrasztot biztosít. Tökéletes partner a kedvenc fényképek és videoklippek megjelenítésére, mivel álló és fekvő módban is képes megjeleníteni a képi anyagot.

4 Az S sorozatra is jellemző széleskörű formátumkezelés az E sorozat minden tagjára ugyanúgy igaz, azaz a másolt zeneszámok döntő többségét, a zenei áruházakból származó, szerzői jogvédett videklippeket is könnyedén lejátszhatja. A fájlok a drag & drop funkcióval könnyen átvehetők az itunes -ról a WALKMAN -re (egyedül a DRM fájl nem támogatott). Az egyszerű fájlkezelés kiegészül a felhasználóbarát menürendszerrel és a hosszú élettartamú elemekkel, így a Walkman nemcsak megjelenésében, hanem tudásában is a minőséget képviseli. B sorozat A WALKMAN varázslatos világába történő belépés sokkal könnyebben elérhetőbb, mint gondolná. A négyféle divatos színben kapható, rendkívül könnyű hordozhatóságú B sorozat közvetlenül összekapcsolható a számítógép USB portjával a zökkenőmentes drag & drop fájltranszfer érdekében. Mint minden más WALKMAN modell, a legnépszerűbb formátumok zömét támogatja, azaz szabadon vásárolhat, másolat és szerkesztheti zenei gyűjteményét, mert készüléke mindenben segítségére lesz. A stílusos megjelenést kiegészíti egy rendkívül látványos világítás, amely a zene ritmusára villan fel, ha a Bass gomb bekapcsolt állapotban van. Az FM rádiótunerrel kedvenc csatornáit foghatja (NWZ-B130F sorozat), illetve a hangrögzítő funkcióval megörökítheti gondolatait, vagy akár a bevásárló-listát menet közben is. Az új sorozatú WALKMAN S, E és B család októbertől kapható a boltokban. WALKMAN a Sony Corporation bejegyzett védjegye. Az itunes az Apple Inc. bejegyzett védjegye. A SensMe a Sony Ericsson Mobile Communications AB bejegyzett védjegye illetve védjegye. A dokumentumban hivatkozott nevek és termékek tulajdonosaik védjegyei lehetnek. * A zajszűrő funkció csak az S730F sorozatban található meg.

5 ** A zenei lejátszás kb. ideje MP3 / 128kbps, none állásba kapcsolt ekvalízer és blank állásba kapcsolt képernyővédővel mért. *** A video lejátszás kb. ideje MPEG-4 / 384 kbps, az általános fényerő 3 -as szintű beállítása mellett érvényes. - Vége - MEGJEGYZÉS A SZERKESZTŐKNEK Környezetvédelmi információ A Sony folyamatosan felülvizsgálja gyártási, működési és üzleti gyakorlatát annak érdekében, hogy termékei fejlesztése során a környezetvédelmi szempontok a legteljesebb mértékben érvényesüljenek. Ez a környezettudatosság három fő terület köré összpontosul: Környezetvédelmi információ: 3P Az NWZ-S630F/S730F, NWZ-E430F és NWZ-B130/B130F sorozat kevesebb energiát fogyaszt, mint a megelőző (A810, S610 és B103/B103F) modellek. Ez kevesebb szükséges feltöltést eredményez a korábbi modellekkel összehasonlítva. A részletes használati útmutatás elektronikus formában mellékelt a papírfelhasználás csökkentése érdekében. A csomagolás során újrahasznosított papír került felhasználásra a környezetterhelés csökkentése érdekében. A Sony kész a felelősségteljes gyártói magatartás úttörőjévé válni, és mint vállalat, három fő területre befektetni: 1. a CO2-gáz kibocsátásának csökkentése 2. a gyártó egységekben a felhasznált megújuló energia arányának növelése 3. a gyárak erőforrás-használatának minimalizálása a gyártási folyamat során.

6 A Sonyról: A Sony audio-, video-, kommunikációs és információtechnológiai termékeket gyárt a globális fogyasztói és professzionális piac számára, és zenei, képi, játék, valamint online termékeivel egyedülálló pozíciót élvez, mint világvezető fogyasztói márka. A cég éves konszolidált nettó forgalma március 31-ére elérte az 55,44 milliárd eurót (8 871 milliárd yent), az azonos időszakban érvényes átlagos átváltási arány (1 euró = 160 yen) alapján. Alkalmazottainak száma világszerte megközelíti a at. A Sony Group Európában a március 31-én véget ért költségvetési évben 13,71 milliárd eurós (2 038 milliárd yen) konszolidált forgalmat jegyzett, a cég európai elektronikai üzletágáért felelős berlini székhelyű Sony Europe forgalma pedig (Sony Center, Potsdamer Platz) ugyanezen időszak alatt 9,55 milliárd euró volt. A Sony-ról szóló bővebb információért keresse a és oldalakat.

Csodás megjelenés. Hosszú zenelejátszási idő.

Csodás megjelenés. Hosszú zenelejátszási idő. Sajtóközlemény Budapest, 2009 július 14. Csodás megjelenés. Hosszú zenelejátszási idő. Két belépő szintű WALKMAN zenei lejátszó a Sony innovatív megoldásaival WALKMAN E sorozatú video MP3 lejátszó Vékony,

Részletesebben

A Sony bemutatja: az ultra-karcsú WALKMAN S750 Videó MP3 lejátszó csodás hangzással, digitális zajszűrővel és akár 50 órányi zenelejátszási idő

A Sony bemutatja: az ultra-karcsú WALKMAN S750 Videó MP3 lejátszó csodás hangzással, digitális zajszűrővel és akár 50 órányi zenelejátszási idő Sajtóközlemény Budapest, 2010. szeptember 15. A Sony bemutatja: az ultra-karcsú WALKMAN S750 Videó MP3 lejátszó csodás hangzással, digitális zajszűrővel és akár 50 órányi zenelejátszási idő 7,2mm vékony

Részletesebben

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat

X sorozat: csúcsminőségű digitális zene. A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad hangsugárzó-dokkolókat Sajtóközlemény 2012. január 10. X sorozat: csúcsminőségű digitális zene A Sony bemutatja az új vezeték nélküli Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolókat A Sony öt új Made for ipod/ iphone/ipad -dokkolója

Részletesebben

A Walkman és a vezetékmentesség

A Walkman és a vezetékmentesség d Sajtóközlemény Budapest, 2011. július 27. A Walkman és a vezetékmentesség Stílusos, színes videó MP3 lejátszók a Sonytól az A- és S-ok Bluetooth streaminggel 1 Az NWZ-A860 Walkman : prémium design és

Részletesebben

AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN

AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN Sajtóközlemény 2008. január 23. AZ ÖT LEGJOBB: KOMOLY JELLEMZŐK ÉS FANTASZTIKUS KÜLSŐ AZ ÚJ CYBER-SHOT W- SOROZATBAN o 5 modell a W-sorozatból: W170, W150, W130, W120, W110 o Akár 10,1 valós megapixel

Részletesebben

Hozzon ki még többet az α DSLR készülékéből Négy kompakt objektív, szupervékony vaku és színes, stílusos kiegészítők

Hozzon ki még többet az α DSLR készülékéből Négy kompakt objektív, szupervékony vaku és színes, stílusos kiegészítők Budapest, 2009 május 18. Hozzon ki még többet az α DSLR készülékéből Négy kompakt objektív, szupervékony vaku és színes, stílusos kiegészítők DT 50mm F1.8 SAM portré objektív Két, sokoldalú zoomobjektív:

Részletesebben

A nagy zoomtartományú Cyber-shot HX1 Exmor CMOS szenzorral mutatkozik be Kivételes képminőség és sorozatfelvétel

A nagy zoomtartományú Cyber-shot HX1 Exmor CMOS szenzorral mutatkozik be Kivételes képminőség és sorozatfelvétel 2009. március 3. A nagy zoomtartományú Cyber-shot HX1 Exmor CMOS szenzorral mutatkozik be Kivételes képminőség és sorozatfelvétel 9,1 valós megapixel Exmor CMOS szenzor sorozatképek készítésére és az alacsony

Részletesebben

A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja

A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja Sajtóközlemény IFA, Berlin 2010. szeptember 1. A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit Az S-Frame fotóalbum funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja Tizenegy új

Részletesebben

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva

Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva Sajtóközlemény CES, Las Vegas 2012. január 9. Finomhangolás: 11 új Sony fülhallgató a különböző zenei stílusokhoz igazítva A Sony 2012-ben 11 féle, különleges gonddal tervezett fejhallgatóval jelentkezik,

Részletesebben

A Sony elnyerte az Európa Bizottság Fenntartható Energia Díját (Sustainable Energy Europe Award)

A Sony elnyerte az Európa Bizottság Fenntartható Energia Díját (Sustainable Energy Europe Award) Budapest, 2007 február 2. A Sony elnyerte az Európa Bizottság Fenntartható Energia Díját (Sustainable Energy Europe Award) A Sonyt kitüntették példamutató helytállásáért, mellyel támogatta a Fenntartható

Részletesebben

Kifejezetten BRAVIA televíziókhoz tervezve: sokoldalú, új merevlemezes DVD-felvevők a Sonytól

Kifejezetten BRAVIA televíziókhoz tervezve: sokoldalú, új merevlemezes DVD-felvevők a Sonytól Sajtóközlemény Budapest, 2008. április 23. Kifejezetten BRAVIA televíziókhz tervezve: skldalú, új merevlemezes DVD-felvevők a Snytól HDD-kamkrderről közvetlen digitális átjátszás* Különleges zenés diavetítések

Részletesebben

A LEGKISEBB, NAGYZOOMOS CYBER-SHOT KÜLSŐRE ÉS TELJESÍTMÉNYRE IS NAGYOT ALAKÍT

A LEGKISEBB, NAGYZOOMOS CYBER-SHOT KÜLSŐRE ÉS TELJESÍTMÉNYRE IS NAGYOT ALAKÍT Sajtóközlemény 2007. augusztus 22. A LEGKISEBB, NAGYZOOMOS CYBER-SHOT KÜLSŐRE ÉS TELJESÍTMÉNYRE IS NAGYOT ALAKÍT o 8,1 valós megapixel BIONZ képfeldolgozóval o 10-szeres optikai zoomos Carl Zeiss objektív

Részletesebben

Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony

Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony Sajtóközlemény Két új Blu-ray Disc lejátszójával új piacot nyit a Sony Kedvező árú BDP-S300 a nagyközönség számára és csúcsminőségű BDP-S500 mindkettő a Spider-Man Trilogy nagyfelbontású változatával Blu-ray

Részletesebben

Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9

Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9 Sajtóközlemény Budapest, 2008 szeptember 9 A Sony bemutatja az α900-at A világ első, full-frame 24,6 megapixeles tükörreflexes fényképezőgépe: α900 utolérhetetlen képminőséggel, kreatív lehetőségekkel

Részletesebben

Kivételes képek gyenge fényviszonyok mellett

Kivételes képek gyenge fényviszonyok mellett Sajtóközlemény Budapest, 2009. augusztus 6. Kivételes képek gyenge fényviszonyok mellett A csodás Cyber-shot TX1 és WX1 mutatja meg igazán a Sony optikai, képalkotó és feldolgozó technológiáit 10,2 valós

Részletesebben

A Sony napjaink digitális képalkotáshoz kapcsolódó igényeihez igazítva bővítette

A Sony napjaink digitális képalkotáshoz kapcsolódó igényeihez igazítva bővítette Sajtóközlemény Budapest, 2010. december 13. A Sony bővíti SD kártya kínálatát Az új sorozat kedvező ár/érték arányú belépő modellekkel, nagysebességű, Class 10-es kártyákkal valamint a világ első, AVCHD

Részletesebben

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete

Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv. Modell: Sárga-Fekete Fekete. Termék Szerkezete Full HD Hobby Napszemüveg Kamera Felhasználói kézikönyv Modell: Sárga-Fekete Fekete Termék Szerkezete Termék Jellemzői 1. Nagy felbontású 720P/1080P Felbontás: 1280*720P/1920*1080P, 8 Mega Pixel 2. Videó

Részletesebben

Fontos biztonsági figyelmeztetések

Fontos biztonsági figyelmeztetések Fontos biztonsági figyelmeztetések Figyelem: HD-2400 FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére hívja fel a figyelmet a készülék belsejében, mely áramütést

Részletesebben

Navigáció: GPS Tracking: 3G modem: A gyors CPU-nak köszönhetően a. készülék akadozásmentesen futtatja a. is. A navigáció használata

Navigáció: GPS Tracking: 3G modem: A gyors CPU-nak köszönhetően a. készülék akadozásmentesen futtatja a. is. A navigáció használata Navigáció: A gyors CPU-nak köszönhetően a készülék akadozásmentesen futtatja a legújabb GPS navigációs szoftvereket is. A navigáció használata közben lehetősége van zenét hallgatni vagy filmet nézni, ilyenkor

Részletesebben

Az MP3 lejátszó használata

Az MP3 lejátszó használata Használat Az MP3 lejátszó használata Az MP3-ról Személyes használaton kívüli célokra a szerzői jog tulajdonosának engedélye nélkül tilos MP3 fájlokat létrehozni olyan forrásokból, mint rádióadások, lemezek,

Részletesebben

BRAVIA ZX1: A világ legvékonyabb LCD TV-je az abszolút high-tech életstílus úttörője

BRAVIA ZX1: A világ legvékonyabb LCD TV-je az abszolút high-tech életstílus úttörője Sajtóközlemény Budapest, 2008 augusztus 28 BRAVIA ZX1: A világ legvékonyabb LCD TV-je az abszolút high-tech életstílus úttörője Az Edge LED Technológia lehetővé teszi a megdöbbentően vékony, 9.9mm-es 1

Részletesebben

IPTV Képek és zene funkció Beállítások és tudnivalók

IPTV Képek és zene funkció Beállítások és tudnivalók IPTV Képek és zene funkció Beállítások és tudnivalók Nézegesse kedvenc képeit a fotelben ülve TV-je képernyőjén, vagy éppen hallgassa kedvenc zenéit szintén a TV-je segítségével! A Képek és zene új IPTV

Részletesebben

HOSSZABB FELVÉTELI IDŐ, MÉG TÖBB STAMINA: AZ ÚJ SONY HDD HANDYCAMMEL KÖNNYEDÉN FILMEZHET TOVÁBB, AMIKOR MÁS KAMKORDEREK MÁR FELADJÁK

HOSSZABB FELVÉTELI IDŐ, MÉG TÖBB STAMINA: AZ ÚJ SONY HDD HANDYCAMMEL KÖNNYEDÉN FILMEZHET TOVÁBB, AMIKOR MÁS KAMKORDEREK MÁR FELADJÁK Sajtóközlemény 2007. január 8. HOSSZABB FELVÉTELI IDŐ, MÉG TÖBB STAMINA: AZ ÚJ SONY HDD HANDYCAMMEL KÖNNYEDÉN FILMEZHET TOVÁBB, AMIKOR MÁS KAMKORDEREK MÁR FELADJÁK A Sony legújabb, merevlemezes (HDD) Handycam

Részletesebben

Mini DV Használati útmutató

Mini DV Használati útmutató Mini DV Használati útmutató Készülék leírása 1: Akasztó furat 2: Bekapcsoló 3: Mód 4:Klipsz 5:Micro SD 6:Tartó 7: Mini USB 8: Kamera 9:Felvétel 10: Státusz indikátor 11: Mikrofon Tartozékok 12: Állvány

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék

HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék HASZNÁLATI UTASÍTÁS PM Bluetooth Sminktetováló Készülék Készülék jellemzők A vezérlőegységben egy 5000mAh akkumulátor van, melynek köszönhetően 8-10 órán keresztül működik egy töltéssel. Amikor kezd lemerülni

Részletesebben

Az új BRAVIA sorozat: a hálózat szívében Új LCD TV sorozat csodálatos képminőséggel, gyönyörű megjelenéssel és újgenerációs hálózati szolgáltatásokkal

Az új BRAVIA sorozat: a hálózat szívében Új LCD TV sorozat csodálatos képminőséggel, gyönyörű megjelenéssel és újgenerációs hálózati szolgáltatásokkal Az új BRAVIA sorozat: a hálózat szívében Új LCD TV sorozat csodálatos képminőséggel, gyönyörű megjelenéssel és újgenerációs hálózati szolgáltatásokkal A valaha látott legszebb Full HD képminőség BRAVIA

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma.

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. Áttekintés. Átdolgozott dizájn Az egyedi kialakításnak köszönhetően kézbe simuló forma. HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ Az MP3 a médialejátszók új generációja. Támogatja az MP2, MP3, WMA és WAV fájlok lejátszását. Magas színvonal, megbízhatóság és átdolgozott dizájn jellemzi. Áttekintés Átdolgozott dizájn

Részletesebben

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless

JABRA MOVE WIRELESS. Használati útmutató. jabra.com/movewireless Használati útmutató jabra.com/movewireless 1. ÜDVÖZÖLJÜK...3 2. A DOBOZ TARTALMA... 4 3. A FEJHALLGATÓ VISELÉSE...5 3.1 A MAGASSÁG BEÁLLÍTÁSA 4. A FEJHALLGATÓ FELTÖLTÉSE... 6 4.1 AKKUMULÁTOR TÖLTÖTTSÉGJELZŐ

Részletesebben

Nagyszerű HD-kép mindenkinek: az új, formás BRAVIA S4000-es sorozat

Nagyszerű HD-kép mindenkinek: az új, formás BRAVIA S4000-es sorozat Sajtóközlemény Budapest, 2008. június 16. Nagyszerű HD-kép mindenkinek: az új, frmás BRAVIA S4000-es srzat Négyféle képernyőméret (40 -ig) Innvatív sft-line stílus a Sny új Draw the Line dizájnkncepciója

Részletesebben

ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó

ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó ConCorde FHD-1100S HD Médialejátszó Felhasználói kézikönyv Bevezetõ Az Ön által megvásárolt HD media lejátszója a következõ fájl formátumokat támogatja: Video: H.264, AVI MP4 RM MPEG RMVB VOB MOV DAT,

Részletesebben

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések

1. fejezet: Bevezetés. 2. fejezet: Első lépések 1. fejezet: Bevezetés A Media Player 100 olyan digitális médialejátszó, amely USB memóriához és kártyaolvasókhoz egyaránt csatlakoztatható. Az otthoni szórakoztatóközpontra csatlakozik, és lehetővé teszi

Részletesebben

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP

NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP NEM SZÜKSÉGES SZÁMÍTÓGÉP 4-csatornás DJ kontroller digitális keverővel Kettős USB audio interfész 2 számítógép csatlakoztatása egyidejűleg 3 Serato DJ kiegészítő csomag mellékelve (Pitch n Time; Flip;

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: WHOOPEE HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: WHOOPEE Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító: SPKR-BT-ECHO-WL Tulajdonságok:

Részletesebben

E Y E Z O N E B1080PX-3 BEMUTATÁS

E Y E Z O N E B1080PX-3 BEMUTATÁS E Y E Z O N E B1080PX-3 High Performance & Stability XML-ben létrehozható Multi-Zone és Média Layout Full HD WMV9 Digital Signage Lejátszás és FTP frissítés egyidőben POP Center menedzser szoftver BEMUTATÁS

Részletesebben

Memóriás MP3 lejátszók

Memóriás MP3 lejátszók Memóriás MP3 lejátszók iriver ifp780 MP3 / WMA / OGG lejátszó, FM + Diktafon, 128MB/256MB adattároló, ID3 tag kezelése, Felvétel bemenetről és FM rádióról, 40óra lejátszási idő 7xEQ hangszínbeállítás,

Részletesebben

Sorsz. Készülék megnevezése Típus Gyártó Db Nettó ajánlati ár Ft/db

Sorsz. Készülék megnevezése Típus Gyártó Db Nettó ajánlati ár Ft/db Háziorvosok, gyermekorvosok részére Tárgy: eszközök beszerzése állami támogatással Ikt. szám: 12.03.12 Budapest, 2012. március 12. Tisztelt Partnerünk! Mellékelten küldjük a 2011. október 19-i rendelet

Részletesebben

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás

DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás DF-1050 10 digitális képkeret Használati utasítás Biztonsági előírások Mindig tartsa be az alábbi előírásokat. Ezzel elkerülhető, hogy a képkeret használata során tűz, áramütés, vagy egyéb sérülés érje.

Részletesebben

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat

Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat Sajtóközlemény Azonnali közlésre Budapest, 2012. június 21. Sony notebookok a mindennapokra Magasabbra teszi a mércét a VAIO E sorozat A Sony bemutatta általános, mindennapi használatra szánt notebookjainak

Részletesebben

ZE-NC2010. E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW ZE-NC2040. E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW ZE-NC3810

ZE-NC2010. E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW ZE-NC2040. E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW ZE-NC3810 E>GO ZE-NC2010 E>GO Dedikált multimédiás navigációs állomás, VW DVD-s multimédia állomás navigációval az alábbi járművekhez: VW Golf V/VI, Jetta, Eos, Tiguan, Passat; SEAT: Leon, Altea Nincs szükség további

Részletesebben

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság

Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság Bosch 1200-as sorozatú tűzjelző központ Ha fontos a biztonság 2 1200-as sorozatú tűzjelző központ A biztonság nyugalma Tökéletes védelem az Ön igényihez szabva Az 1200-as sorozatú tűzjelző központ rugalmas,

Részletesebben

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv

HD 1080P Headset-stílusú hordható. kamera. felhasználói kézikönyv HD 1080P Headset-stílusú hordható kamera felhasználói kézikönyv 1. Bekapcsolás /Indítás /Megállítás 2. Mód 3. Lencse 4. MIC 5. Jelző fény 6. USB/Áram port 7. TF kártyanyílás Első rész: Bemutatás Ez a termék

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF420 BDV-EF220 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF220 BDV-EF420 1 A csomagolás tartalma/a hangsugárzók beállítása BDV-EF420 2 A tv-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

PN Megnevezés UPC ARCHOS ACCESS 70 WIFI 16GB EU

PN Megnevezés UPC ARCHOS ACCESS 70 WIFI 16GB EU Az ARCHOS Access 70 Wifi-ben mindent megtalál, ami a tökéletes szórakozáshoz kell. Rendkívül erős, négymagos processzorral szerelt táblagép, mely a legfrissebb operációs rendszerrel érkezik, az Android

Részletesebben

Otthon felejtette a kameráját? Nincs ok az aggodalomra. A Movie gombot. megnyomva Full HD videófelvételeket készíthet a funkciókban gazdag Cybershot

Otthon felejtette a kameráját? Nincs ok az aggodalomra. A Movie gombot. megnyomva Full HD videófelvételeket készíthet a funkciókban gazdag Cybershot Sajtóközlemény Budapest, 2011. február 1. Nagyobb zoom és kevesebb homályos kép: Cyber-shot HX sorozat Full HD videóval HX100V és HX9V: 3D, új, intelligens Sweep Panorama High Resolution mód és GPS/iránytű

Részletesebben

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)... A 7.1 hangszórók bekötése. 2

SC Surround Sound Card (714DX 7.1 SOUND EXPERT)... A 7.1 hangszórók bekötése. 2 Termékismertető A: Analóg bemenetek és kimenetek B: Digitális S/PDIF bemenet és kimenet C: Belső analóg bemenetek C A B Üzembe helyezés A műveletek előtt végezze el a következőket: Ha alaplapi hangkártyával

Részletesebben

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató

Rádió/DVD lejátszó. Kezelési útmutató Figyelem Rádió/DVD lejátszó Kezelési útmutató Menet közben ne próbálja konfigurálni a készüléket. Ha gépjárművével napsütésen parkol, a készülék bekapcsolása előtt várja meg, amíg a készülék lehűl. Esős,

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV)

Lenovo Ideapad YOGA M1001BHV (80M1001BHV) Lenovo Ideapad YOGA 300 80M1001BHV (80M1001BHV) Bruttó ár: 0 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Celeron Processzor

Részletesebben

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára.

Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Az Ön rádiója most már tud navigálni. És mást is. Navigation 20 a C-osztály, GLK & E-osztály számára. Navigation 20 C-osztályhoz, GLK & E-oszályhoz Audio 20 CD készülékkel rendelkezik az Ön Mercedes-Benz

Részletesebben

6 Best EISA díj a Sonynak

6 Best EISA díj a Sonynak Sajtóközlemény Budapest, 2009 augusztus 26 6 Best EISA díj a Sonynak Az European Imaging and Sound Association a WALKMAN, Cyber-shot, Handycam, G objektív, BRAVIA, és Vegas Pro brandeket tüntette ki A

Részletesebben

Bruttó ár: 0 Ft. Háttértár mérete: Háttértár típusa: Lemez meghajtó: Kijelző méret: LED háttérvilágítás, 16:9 képarány

Bruttó ár: 0 Ft. Háttértár mérete: Háttértár típusa: Lemez meghajtó: Kijelző méret: LED háttérvilágítás, 16:9 képarány ASUS X302UJ-FN021D (X302UJ-FN021D) Bruttó ár: 0 Ft Termékvonal: Asus Notebook / Asus Laptop Termékvonal2: Notebook / Laptop Processzor: Intel Core i5 Processzor jellemző: i5-6200u / 2,30GHz - 2,80GHz /

Részletesebben

Kivételes képminőség. Kivételes megjelenés. Bemutatkozik a csúcskategóriás BRAVIA X4500 és W4500 sorozat

Kivételes képminőség. Kivételes megjelenés. Bemutatkozik a csúcskategóriás BRAVIA X4500 és W4500 sorozat Sajtóközlemény Budapest, 2008 augusztus 12 Kivételes képminőség. Kivételes megjelenés. Bemutatkozik a csúcskategóriás BRAVIA X4500 és W4500 sorozat BRAVIA X4500 sorozat o Full HD 1080p o Beépített nagyfelbontású

Részletesebben

BRAVIA W4000-es sorozatú LCD-televíziók: új standard a képminőségben

BRAVIA W4000-es sorozatú LCD-televíziók: új standard a képminőségben Sajtóközlemény Budapest, 2008. március 31. BRAVIA W4000-es sorozatú LCD-televíziók: új standard a képminőségben Különleges dizájn Képkeret üzemmóddal Minden modell 1080p Full HD felbontással és AVC- HD

Részletesebben

TARTALOM PRIMON APP KEZELÔFELÜLET. PRIMON App 6.0 újdonságok. PRIMON App. PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök

TARTALOM PRIMON APP KEZELÔFELÜLET. PRIMON App 6.0 újdonságok. PRIMON App. PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök TARTALOM 2 3 7 7 8 8 8 9 9 9 10 10 PRIMON APP KEZELÔFELÜLET PRIMON App 6.0 újdonságok PRIMON App PRIMON 6.0 és PRIMON App kompatibilis KonicaMinolta eszközök További újdonságok PRIMON App felület már A4-es

Részletesebben

Rendszerkövetelmények

Rendszerkövetelmények Használati útmutató Tulajdonságok: (1) Felhasználóbarát állomáskeresés TV Expert egyszerűen meghatározható TV lejátszóként, mindegy hogy digitális TV jelről vagy analog TV jelről van szó. A nem felhasználóbarát

Részletesebben

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ

ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ ALCOR HD-2500 KEZELÉSI ÚTMUTATÓ Fontos biztonsági figyelmeztetések 1) Olvassa el ezeket az utasításokat! Figyelem! FIGYELMEZTETÉS ÁRAMÜTÉS VESZÉLY! KINYITNI TILOS! Ez a jel veszélyes feszültség meglétére

Részletesebben

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató

Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozi-rendszer BDV-EF1100 HU Kezdje itt Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-EF1100 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-EF1100 2 3 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Multimédiás autós monitor PNI DB900

Multimédiás autós monitor PNI DB900 Multimédiás autós monitor PNI DB900 Használati útmutató Funkciók és tulajdonságok DVD lejátszó Érintős képernyő MP4 dekódolás Vékony design Digitális technológia, jó minöségű képeket ajánl interferenciák

Részletesebben

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ

DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ DVR-338 DIGITÁLIS DIKTAFON HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ A készülék bemutatása 1 REC - Felvétel gomb 2 Stop/Kikapcsolás gomb 3 UP - FEL/Visszatekerés 4 DOWN LE/Előretekerés 5 HOLD - Billentyűzár 6 VOL + (hangerő

Részletesebben

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival

NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA. Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival NINCS SZÜKSÉG TÖBBÉ TINTAPATRONOKRA Az Epson külső tintatartályos nyomtatóival RENDKÍVÜL ALACSONY KÖLTSÉGŰ MINDENNAPI NYOMTATÁS Akár otthon, akár az irodában dolgozik, az Epson külső tintatartályos (ITS)

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2014. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 10/2014 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás

Részletesebben

SJ5000 Felhasználói útmutató

SJ5000 Felhasználói útmutató SJ5000 Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 0 4 4, B u d a p e s t M e g y e r i ú t 1 1 6. F s z. 1. Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket

Részletesebben

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Bluetooth üzembehelyezési útmutató

HP OfficeJet 200 Mobile Printer series. Bluetooth üzembehelyezési útmutató HP OfficeJet 200 Mobile Printer series Bluetooth üzembehelyezési útmutató Szerzői jogok Copyright 2017 HP Development Company, L.P 1. kiadás, 2017/4 HP Company megjegyzések A jelen dokumentumban szereplő

Részletesebben

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató

Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató Blu-ray Disc /DVD házimozirendszer BDV-NF7220 HU Itt kezdje! Gyors üzembe helyezési útmutató BDV-NF7220 1 A doboz tartalma/a hangsugárzók üzembe helyezése BDV-NF7220 2 Televízió-készülék csatlakoztatása

Részletesebben

Alcor HD-2800 digitális vevő

Alcor HD-2800 digitális vevő Alcor HD-2800 digitális vevő MPEG-4 HD DVB-T vevő, szabadon fogható és kódolt adásokhoz Beépített Conax 7 kártyaolvasó MinDigTV Extra kompatibilis Teljes kompatibilitás az MPEG-4 H.264/AVC High Definition

Részletesebben

SJ4000 Felhasználói útmutató

SJ4000 Felhasználói útmutató SJ4000 Felhasználói útmutató Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak közelébe, mint például mágnes és elektromos motor. Kerülje az

Részletesebben

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység:

GGMM M4. Használati útmutató. M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma. Kezelő egység: GGMM M4 Használati útmutató M4 vezeték nélküli hangrendszer csomag tartalma M4 hangszóró + PU bőr vállpánt + AC táp adapter + AUX audió kábel + + használati útmutató + garanciajegy Kezelő egység: POWER

Részletesebben

Ismerje meg a szórakoztatás jövőjét: nyissa ki a HD világ kapuját a Sony Blu-ray Disc segítségével

Ismerje meg a szórakoztatás jövőjét: nyissa ki a HD világ kapuját a Sony Blu-ray Disc segítségével Sajtóközlemény IFA, 28 th August 2008 Ismerje meg a szórakoztatás jövőjét: nyissa ki a HD világ kapuját a Sony Blu-ray Disc segítségével A Sony által kifejlesztett Blu-ray Disc forradalmasította otthoni

Részletesebben

SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM

SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM SZERKESSZE ÉS OSSZA MEG KALANDJAIT PERCEK ALATT! (NEM ÓRÁK ALATT) BANDIT ACTION CAM ÚJRAGONDOLT AKCIÓKAMERA A KAMERA Rögzítse az élet legjobb pillanatait 4K Ultra HD minőségben, a TomTom Bandit akciókamera

Részletesebben

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez

VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez VDT25 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT/TD5 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. A kezdő képernyő...4 4. Alap funkciók működése...4 5. Belső hívások...5

Részletesebben

A Memory Stick lejátszó használata

A Memory Stick lejátszó használata Használat A Memory Stick lejátszó használata A Memory Stickekről Ne tárolja a Memory Stickeket olyan helyeken, amelyek statikus elektromosságnak vagy elektromos interferenciának vannak kitéve, különben

Részletesebben

Windows Vista Telepítési útmutató

Windows Vista Telepítési útmutató Windows Vista Telepítési útmutató A számítógép használata előtt be kell állítania a hardvert és telepíteni kell az illesztőprogramot. A megfelelő beállítás és telepítés érdekében olvassa el a Gyorstelepítési

Részletesebben

BRAVIA W3000-es sorozat: a minőség evolúciója

BRAVIA W3000-es sorozat: a minőség evolúciója Sajtóközlemény Budapest, 2007. augusztus 30. BRAVIA W3000-es sorozat: a minőség evolúciója 1080p Full HD felbontás és 16 000:1 dinamikus kontraszt minden modellen Fejlett képtechnológiák: x.v.colour és

Részletesebben

Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel

Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel Kommunikáció az EuroProt-IED multifunkcionális készülékekkel A Protecta intelligens EuroProt készülékei a védelem-technika és a mikroprocesszoros technológia fejlődésével párhuzamosan követik a kommunikációs

Részletesebben

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró)

HASZNÁLATI UTASÍTÁS. Modell: EXALT. (Hordozható Bluetooth hangszóró) HASZNÁLATI UTASÍTÁS Modell: EXALT (Hordozható Bluetooth hangszóró) Köszönjük, hogy WELL terméket választott. Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő utasításokat, és tartsa meg. Rendelési azonosító:

Részletesebben

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás

Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás Avantalk AH5 Bluetooth Mono Headset Használati utasítás I. Töltés a. Az első használat előtt a készülék teljes feltöltése szükséges, a teljes töltési ciklus hozzávetőlegesen 3.5 4 órát vesz igénybe. b.

Részletesebben

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el.

Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. Sajtóközlemény Budapest, 2011. augusztus 19. Ossza meg a felfedezés élményét. Semmi sem rejtőzhet el. A Sony bemutatja a világ első 1 digitális távcsövét, amely HD videók rögzítésére is alkalmas, autofókusszal

Részletesebben

A távirányító használata

A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használata A távirányító használatával kapcsolatos óvintézkedések. Legyen óvatos a távirányítóval, különösen mert kicsi és könnyű. A leejtéstől vagy a kemény ütéstől

Részletesebben

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman

MP3 Manager Software for Sony Network Walkman MP3 Manager Software for Sony Network Walkman Használati útmutató A WALKMAN a Sony Corporation sztereó fejhallgatós termékcsaládot (Headphone Stereo) fémjelző bejegyzett védjegye. A a Sony Corporation

Részletesebben

Felhasználói útmutató

Felhasználói útmutató Felhasználói útmutató E l e c t r o p o i n t K f t., 1 1 5 3, B u d a p e s t B o c s k a i u. 8 Oldal 1 Figyelmeztetés 1. Ez egy érzékeny termék, ne ejtse el. 2. Ne tegye a terméket erősen mágneses tárgyak

Részletesebben

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató

Acer kivetítők 3D technológiával. Gyorsútmutató Acer kivetítők 3D technológiával Gyorsútmutató 2012. Minden jog fenntartva. Használati útmutató az Acer kivetítősorozatához Eredeti kiadás: 8/2012 Típusszám: Sorozatszám: Vásárlás időpontja: Vásárlás helye:

Részletesebben

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató

Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató EPSON Digitális fényképezőgép / Digitális fényképezőgép Szoftver útmutató Minden jog fenntartva. Jelen kézikönyv a SEIKO EPSON CORPORATION előzetes írásbeli engedélye nélkül sem részben sem egészben nem

Részletesebben

Multimédia Videó fájlformátumok

Multimédia Videó fájlformátumok Hogy is van? Multimédia Makány György Konténerek és adatfolyamok Konténer video felirat audio 2 Konténer formátumok: AVI AVI : a Microsoft (nyílt) videoformátuma, amely 1992-től használatos. Az AVI több

Részletesebben

A Nexus 6P-t ujjlenyomat olvasóval is felszerelte a gyártó, így a Nexus Imprint segítségével a

A Nexus 6P-t ujjlenyomat olvasóval is felszerelte a gyártó, így a Nexus Imprint segítségével a A Huawei és a Google bemutatta San Fransiscóban a Nexus 6P innovatív okostelefont, amely a Google legújabb operációs rendszerét, az Android 6.0 Marshmallow-t futtatja. A Huawei nagy örömére szolgál, hogy

Részletesebben

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők

* (Nokia, ZTE (OMTP) kivételével) Főbb jellemzők A Panasonic 2016-ban bevezeti új, HD6M típusú, mikrofonos fejhallgatóját, amely a belépő szintet képviseli kategóriájában. Az új fejhallgató kiválóan adja vissza a legigényesebb zenéket is. A HD6M a korábbi

Részletesebben

Gyors üzembehelyezési útmutató. ComboBox CE HD. Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére

Gyors üzembehelyezési útmutató. ComboBox CE HD. Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére Gyors üzembehelyezési útmutató ComboBox CE HD Multimédiás vevőkészülék DVB-T és DVB-S2 adások vételére Fontos biztonsági előírások - - Kérjük, figyelmesen olvassa el az utasításokat. - - Kérjük, őrizze

Részletesebben

Használati utasítás Prestigio Nobile PER3562. Alapvető műveletek

Használati utasítás Prestigio Nobile PER3562. Alapvető műveletek Használati utasítás Alapvető műveletek Nyomja meg és tartsa benyomva a Power gombot a készülék bekapcsolásához. A készülék automatikusan belép a főmenübe a Kezdő képernyőn az üdvözlő képernyő után. A főmenü

Részletesebben

Felhasználói kézikönyv. AirPrint

Felhasználói kézikönyv. AirPrint Felhasználói kézikönyv AirPrint BEVEZETÉS Mindent megtettünk annak érdekében, hogy e dokumentumban található adatok teljes körűek, pontosak és naprakészek legyenek. A gyártó nem vállal felelősséget a hatáskörén

Részletesebben

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta

Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta Sajtóközlemény Széles formátumú berendezésekkel növelte termék portfólióját az irodai- és nyomdatechnikai nagyvállalat, a Konica Minolta 2013. február 7., Budapest A folyamatos növekedési stratégiája részeként,

Részletesebben

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő. ellátott indukciós jeladó

ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő. ellátott indukciós jeladó ABSOLUTE! AOS! DIGIMATIC Tolómérő AOS (Advanced Onsite Sensor) funkcióval ellátott indukciós jeladó Kézi mérőeszközök és adatátviteli rendszerek Új! ABS Digimatic Tolómérő Új költséghatékony standard DIGIMATIC

Részletesebben

BackBeat FIT 500 sorozat. Használati útmutató

BackBeat FIT 500 sorozat. Használati útmutató BackBeat FIT 500 sorozat Használati útmutató Tartalomjegyzék Párosítás 3 Párosítás 3 Második eszköz párosítása 3 Párosítás Mac számítógéphez 3 Töltés és illeszkedés 4 Töltés 4 Alapvető tudnivalók 5 A fejhallgató

Részletesebben

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server

Home Media Server. A Home Media Server telepítése aszámítógépre. A médiafájlok kezelése. Home Media Server 2007 Nokia. Minden jog fenntartva. A Nokia, a Nokia Connecting People és az Nseries a Nokia Corporation védjegye, illetve bejegyzett védjegye. Az említett egyéb termékek és cégek neve tulajdonosuk védjegye

Részletesebben

Három új, egyszerűen kezelhető, Alpha digitális SLR fényképezőgép a Sonytól Gondtalan fényképezés bárkinek

Három új, egyszerűen kezelhető, Alpha digitális SLR fényképezőgép a Sonytól Gondtalan fényképezés bárkinek Budapest, 2009 május 18. Három új, egyszerűen kezelhető, Alpha digitális SLR fényképezőgép a Sonytól Gondtalan fényképezés bárkinek A három új DSLR fényképezőgép: - α230 (10,2 megapixel* és 2,7 LCD) -

Részletesebben

efocus Content management, cikkírás referencia

efocus Content management, cikkírás referencia Samsung SyncMaster P2770HD LCD monitor teszt Samsung P2770HD LCD monitor teszt Bevezető Televízió vagy LCD monitor? A SyncMaster termékcsaládba tartozó Samsung P2770HD egy termékben ötvözi a nagy méretű

Részletesebben

Navigációs GPS adatok kezelése QGIS programmal (1.4 verzió) Összeállította dr. Siki Zoltán

Navigációs GPS adatok kezelése QGIS programmal (1.4 verzió) Összeállította dr. Siki Zoltán Navigációs GPS adatok kezelése QGIS programmal (1.4 verzió) Összeállította dr. Siki Zoltán A QGIS program GPS eszközök modulja segítségével kétirányú kommunikációt folytathatunk a navigációs GPS vevőnkkel.

Részletesebben

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac

IRIScan Anywhere 5. Scan anywhere, go paperless! PDF. Mobile scanner & OCR software. for Windows and Mac IRIScan Anywhere 5 PDF Scan anywhere, go paperless! for Windows and Mac Mobile scanner & OCR software Kezdő lépések Jelen Gyorsismertető segítségével megkezdheti az IRIScan TM Anywhere 5 használatát. Kérjük,

Részletesebben

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ

Cím: 1054 Budapest, Bank utca 6. II. em. 9. Telefonszám: ; cím: ZEBRA ZT610R VONALKÓD NYOMTATÓ VONALKÓD NYOMTATÓ TERMÉK ISMERTETŐ Zebra ZT610R ipari tekercses címkenyomtatók A gyártó több mint 20 éves vonalkód-nyomtatási újítások alapján a ZT610R ipari nyomtatóval új követelményeket állított fel

Részletesebben

led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM

led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM led.osram.hu/professional LED fény új dimenziója Fedezze fel az OSRAM prémium minőségű LED fényforrásainak sokoldalú alkalmazásait Light is OSRAM A mi LED szakértelmünk segít az Ön üzleti sikereiben Az

Részletesebben

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez

VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez VDT10 HASZNÁLATI UTASÍTÁS VDT10/D7 sorozatú készülékekhez Tartalomjegyzék 1. Monitor és funkciók...3 2. Monitor felszerelése...3 3. Alap funkciók működése...4 4. Belső hívások...4 5. Felhasználói beállítások

Részletesebben

Lenovo Ideapad YOGA VF00CMHV (80VF00CMHV)

Lenovo Ideapad YOGA VF00CMHV (80VF00CMHV) Lenovo Ideapad YOGA 910 80VF00CMHV (80VF00CMHV) Bruttó ár: 477.990 Ft Termékcsalád: YOGA Termékvonal: Lenovo 2 az 1-ben Hibrid Notebook Termékvonal2: 2 az 1-ben Hibrid Notebook Processzor: Intel Core i5

Részletesebben

TÉVÉNÉZÉS AZ INTERNETEN 2015

TÉVÉNÉZÉS AZ INTERNETEN 2015 TÉVÉNÉZÉS AZ INTERNETEN 2015 NIELSEN KÖZÖNSÉGMÉRÉS 2015. AUGUSZTUS 6. INTERNETES ESZKÖZELLÁTOTTSÁG TV+ Survey 2015, TV-s 4+ személyek Van a háztartásban INTERNET 74% ASZTALI SZÁMÍTÓGÉP LAPTOP OKOSTELEFON*

Részletesebben