Az#OTP#Bank#Nyrt.# CsekkRendező#FŐGÁZ!játék #(Továbbiakban:#Játék)## Részvételi#és#Játékszabályzata# #!! 1.#

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Az#OTP#Bank#Nyrt.# CsekkRendező#FŐGÁZ!játék #(Továbbiakban:#Játék)## Részvételi#és#Játékszabályzata# #!! 1.#"

Átírás

1 AzOTPBankNyrt. CsekkRendezőFŐGÁZjáték (Továbbiakban:Játék) RészvételiésJátékszabályzata 1. Alebonyolításbanrésztvevőszervezetek 1.1.Szervező OTPBankNyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádorutca16., Cégjegyzékszám: 01H 10H041585)(atovábbiakban: Szervező ) 1.2.Partner MitoSocialKft.(1051Budapest,Nádoru.23.Cégjegyzékszám:Cg.01H09H956155) 2. Részvételifeltételek 2.1.AJátékbanrésztvehetminden18.életévétbetöltött,azilletékesmagyarhatóság általkiadottérvényesszemélyazonosítóigazolvánnyalrendelkező,magyarországon adózó, belföldi lakóhellyel rendelkező, a 2.4. pontban meghatározott személyek körébenemesőcselekvőképesmagyarállampolgár(atovábbiakban: Játékos ), akiazalábbifeltételeknekegyüttesenmegfelel: a Játék időszaka alatt az OTPdirekt internetbank CsekkRendező szolgáltatásában regisztrációval rendelkezik, melyben FŐGÁZ Zrt. (továbbiakban beleértve a korábban ENKSZ ÉszakHDél Regionális Földgázszolgáltató Zrt.Ht is) szolgáltatói regisztrációt hajt végre, és ehszámlát kér,továbbálegalábbegyfőgázzrt.közüzemiszámlájátacsekkrendezőn keresztülfizetibe. 2.2.AJátéksorána2.1.pontbanmeghatározottakteljesítéséntúl,továbbifeltételeknek való megfelelés esetén további nyereményért is játszhatnak a Játékosok (továbbiakban: II. szint). A II. szinten az a Játékos játszhat, aki a 2.1. pontban felsoroltfeltételekmellett: ajátékregisztrációsoldalánhhttps://otpdirektkisokos.hu/nyerjacsekkeddel H(továbbiakban: Weboldal ), megadja a következő, valóságnak megfelelő személyes adatait:" vezetéknév," keresztnév," születési" dátum," anyja" leánykori" neve,"irányítószám,"mobiltelefonszám,"e<mail"cím,"majd az Elfogadom" az" Adatvédelmi" nyilatkozatot" és" hozzájárulok," hogy" az" adatkezelők" az" általam" megadott" elérhetőségeimen" közvetlen" üzletszerzési" céllal," saját" ajánlataikkal" megkeressenek. checkbox bejelölésével kijelenti, hogy a marketing célú adatkezelésre vonatkozó tájékoztatót elolvasta és elfogadja, az" Elfogadom" a" Játékszabályzatot checkbox bejelölésével elfogadja a Szabályzatotésönkéntesbeleegyezésétadtaadataikezeléséhez,továbbá érvényesenválaszolaweboldalonfeltetttippkérdésre.

2 2.3.A Játékban való részvétel önkéntes, az I. szinten automatikus, a II. szinten regisztrációhozkötött. 2.4.A Játék során Nyereményekben nem részesülhetnek a Szervező és Partner munkavállalói,ajátékkalkapcsolatosmegbízottai,alvállalkozói,továbbáazelőbbiek élettársai, valamint közeli hozzátartozói, a Ptk. 8:1.. (1) bekezdés 1. pontja szerint, valamint a FŐGÁZ közüzemi számlabefizetésre vonatkozó csoportos beszedésimegbízássalrendelkezőügyfelek. 2.5.ATippkérdés( HánytippetfognakleadniajátékosokaJátékidejealatt április 3. és június 30. között?) helyes válaszába csak az egyszeri, érvényes regisztrációkértendők. 3. AJátékidőtartama AJáték2017.április óraés2017.június óraközötttart. 4. AJátékleírása 4.1.A Szervező április 3Hán a Weboldalonmeghirdetia CsekkRendezőFŐGÁZjáték promóciót. 4.2.Azon résztvevők, akik teljesítik a 2.1 pontban foglalt feltételeket, részt vehetnek a Játékbanajóváírásnyereményért(továbbiakban:Jóváírásnyeremény). 4.3.Azonrésztvevők,akika2.1.pontontúlteljesítika2.2.pontbanfoglaltfeltételeketis, résztvehetnekajátékbantovábbinyereményértis. AJáték II. szintjén aweboldalonelérhetőregisztrációsadatlapkitöltéséreésegy Tippkérdés megválaszolására van lehetőség (továbbiakban: Tipp). Azok a Játékosok, akik a Weboldalon érvényesen kitöltik a regisztrációs adatlapot, válaszolnak a Tippkérdésre, valamint a Játék időszaka alatt bármikor a pontbanfoglaltakszerintehszámlátkérnekéslegalább egyfőgázzrt.közüzemi számlájukatacsekkrendezőnkeresztülfizetikbenyereménybenrészesülhetnek. 4.4.MindenJátékoscsupánegyregisztrációthozhatlétreésegyetlenTippelvehetrészt ajátékban. 5. Nyertesekésnyeremények 5.1.Minden Játékos, aki regisztrál vagy korábban regisztrált már a CsekkRendező szolgáltatásbaésajátékidőtartamaalattlegalábbegyfőgázközüzemiszámláját a CsekkRendezőn keresztül fizeti be, ehszámla választása mellett, Jóváírás nyereménybenrészesül. 5.2.A Játék időtartama alatt a II. szinten összesen 93 darab Nyertes kerül kiválasztásra a Tippet leadó játékosok közül, mely összesen 3 fődíj nyertest (továbbiakban:fődíjnyertes)éstovábbi90nyertest(továbbiakban:nyertes)jelenta Jóváírásnyereménytőlfüggetlenül. 5.3.A Nyertesek a Játék részvételi feltételeinek teljesülése esetén a rögzített Tippjeik alapjánkerülnekkiválasztásra.

3 5.4.Több érvényes és megegyező Tipp esetén az a Játékos nyer, aki a Tippjét szerveridő szerint gyorsabban (korábbi időpontban) küldte be. Amennyiben két Játékos ugyanabban az időpontban küldi be a Tippjét, az a Játékos nyer, aki gyorsabban (korábbi időpontban) regisztrált. A pontosság meghatározása az alábbiakszerinttörténik: ATippmindenesetbenegypozitívszám,ahibapontaJátékosválaszánakhelyes választól való eltérése. A legkisebb hibapontú megfejtés a helyes válaszhoz legközelebbesőmegfejtés. 5.5.AJátékidejealattmegnyerhetőnyeremények: Főnyeremény:összesen3db,250000Ftértékűpénznyeremény,melyeta Szervező a Nyertes aktív lakossági bankszámlájára utal (azon bankkártyához tartozóbankszámlán,amelyrőlanyertesszámlafizetéstörtént) Nyeremény: összesen 90 db, Ft értékű szállásguru.hu utalvány (link: Jóváírásnyeremény:1000Ftértékűjóváírás,melyetaSzervezőaNyertes aktívlakosságibankszámlájárautal(azonbankkártyáhoztartozóbankszámlán, amelyrőlanyertesszámlafizetéstörtént) (Nyeremény, Jóváírás nyeremény, Főnyeremény a továbbiakban együttesen: Nyeremények) 5.6.AJátékban minden Játékos csak egyszer Tippelhet, valamint egyszer regisztrálhat érvényesen, afőnyereményértésanyereményértazajátékosindulhat,akiajátékideje alatt regisztrál a Weboldal felületén, leadja Tippjét és legalább egy FŐGÁZ közüzemi számlát befizet az OTPdirekt internetbankban, a CsekkRendezőn keresztül a részvételi szabályzat pontjában meghatározott feltételek szerint egyjátékoslegfeljebb1dbjóváírásnyereménytés1dbnyereménytvagy Főnyereménytnyerhet. 5.7.A pontban felsorolt feltétel teljesítésének ellenőrzéséhez a Szervező rendszerébenrögzítettsikeresenlefutotttranzakciókszolgálnakalapul. 5.8.A tranzakciókat a Játékszabályzat feltételeinek teljesítése végett a Szervező megvizsgálhatja,ésamennyibenazok,illetveajátékosbármelyokbólnemfelelmeg ajátékszabályzatfeltételeinek,úgyazérintettjátékostajátékbólkizárhatja. 5.9.Az5.5.pontbanleírtNyereményeketa2.pontbanfoglaltfeltételekteljesítéseesetén aszervezőbiztosítja.anyereményekátadásávalfelmerülőköltségeketaszervező viseli. A Nyeremények felhasználásával összefüggésben esetlegesen felmerülő egyébköltségekéskiadásokanyertestterhelik A Nyertes kiválasztásának részletes feltételeit a jelen Szabályzat előre meghatározza azzal,hogyanyertesekmegállapításánakfeltételeelőremeghatározott feladatoknak együttes teljesítése. Szervező kijelenti, hogy a Nyertesek kiválasztásakor jelenszabályzatbannemrögzítettszempontokatnemveszfigyelembe.

4 6. Nyertesekértesítése,Nyereményekátadása 6.1.Az pontban szereplő Jóváírás nyeremény nyerteseit a Szervező a 2.1. pontban leírt feltétel teljesülésének ellenőrzését követően állapítja meg, a Játékidőszak alatt minden hónap végén (április, május és június hónapok), de legkésőbb a tárgyhót (a számla befizetésének hónapja) követő 15 (tizenöt) munkanapon belül, és a Nyertesek értesítése ezt követően legkésőbb a Nyertes megállapítástólszámított7(hét)munkanaponbelültörténik.ajóváírásnyereményt a Szervező legfeljebb két alkalommal kísérli meg a Játékos azon bankszámlaszámárautalni,melyheztartozóbankkártyávaltörténtabefizetés. 6.2.ANyereménynyerteseitaSzervezőa2.pontbanleírtmindenfeltételteljesülésének ellenőrzésétkövetőenállapítjameg,ajátékidőszaklegvégén,legkésőbb2017.július 31Hig. A Szervező Nyeremények nyerteseit a megállapítást követően a regisztrációkor megadott edmail címen értesíti (továbbiakban: Értesítés ), legkésőbb augusztus 15dig. Az Értesítés során a Szervező tájékoztatja a Nyerteseket a nyeremények átadásával kapcsolatos részletekről. A nyereményt a Szervező az Értesítéssel egyidejűleg H elektronikus formában a Játékos által megadottehmailcímreküldiel. 6.3.A Főnyeremény nyerteseit a Szervező a 2. pontban leírt minden feltétel teljesülésének ellenőrzését követően állapítja meg, a Játékidőszak legvégén, legkésőbb július 31Hig. A Szervező a Főnyeremény nyertesek nyereményét augusztus 31Hig legfeljebb két alkalommal kísérli meg a Játékos azon bankszámlaszámárautalni,melyhezkapcsolódóbankkártyávaltörténtabefizetés. 6.4.AmennyibenaNyereménynyertesazÉrtesítésre2munkanaponbelülnemreagál, úgyanyereményéreatovábbiakbannemjogosult,ésaszervezőjogosultasoron következő nyertest, illetve a Játék során következő helyezést elérő személyt értesíteni,részéreanyereménytátadni. 6.5.AJóváírásnyereményésaFőnyereményNyertesekkötelesekegyüttműködniannak érdekében, hogy a nyeremény átutalásra kerüljön a Játékszabályzat feltételei alapján.haafentiekszerintiegyüttműködésikötelezettségénekanyertesnemtesz eleget, és így a nyeremény átutalása meghiúsul, úgy ezen körülmény a Szervező terhérenemértékelhető.aszervezőanyereményekátutalására/átadásáraújabb,a feltételektől eltérő lehetőséget nem tud biztosítani. A Szervező fenntartja a jogot, hogy a bármely okból jóváírásra nem került nyereményt a sorrendben következő tartaléknyertesnek adja. Amennyiben a Szervezőnek a Jóváírás nyeremény és Főnyeremény Nyertesek nyeremény jóváírása abból az okból nem sikerül, mert a Játékos kapcsolódó bankszámlája már nem aktív, vagy időközben megszűnt a bankszámlaszerződése,ajátékosajóváírásnyereménytelveszti. 6.6.A tartaléknyertesek értesítése illetve a Nyeremények átadásának időpontjával kapcsolatban Szervező a 6.1, 6.2. és 6.3. pontokban szereplő határidők változtatásánakjogátfenntartja. 6.7.A Játékosok a kiválasztás eredményét a jelen szabályzat 2. pontjában meghatározott Részvételi feltételek maradéktalan teljesítésével minden további feltételnélkülelfogadják. 7. Adózás

5 7.1.Az5.5.1.pontbanírtFőnyereménynettójövedelemnekminősül,melybőllevonásra került a magánszemélyt terhelő 15% személyi jövedelemadó kötelezettség. Az egészségügyihozzájárulásösszegeaszervezőtterheli. 7.2.Az pontban írt nyeremények utáni személyi jövedelemadó és egészségügyi hozzájárulásegyüttesösszegeaszervezőtterheli. 7.3.Az pontban írt Jóváírás nyeremény után sem a Szervezőnek sem a nyertes magánszemélynek nincs személyi jövedelemadó és egészségügyi hozzájárulási fizetésiésbevallásikötelezettsége. 8. Általánosrendelkezések 8.1.AJátékbanvalórészvételönkéntes.AmennyibenaJátékosbármelyokbólnemfelel meg a Szabályzat feltételeinek, úgy a Szervező az érintett Játékost a Játékból indoklásnélkülkizárhatja.amennyibenajátékosarészvételifeltételeket annak bármely rendelkezése tekintetében nem fogadja el, vagy azzal kapcsolatban kifogástemel,ajátékbólkizárásrakerül. 8.2.A Szervező fenntartja a jogot, hogy amennyiben valamely Játékos részéről bármilyenmanipulációt,szabálytalanjátékot,visszaélést,illetveajátékszellemével bármilyenmódonösszeférhetetlenvagyaztsértőmagatartásttapasztalvagyennek megalapozottgyanújafelmerül,ajátékbólindoklásnélkülkizárja. 8.3.A részvételi feltételeket tartalmazó Szabályzatot a Szervező teljes időtartama alatt biztosítja a Szabályzat előbbiek szerinti folyamatos elérhetőségét. 8.4.A Nyertesek vállalják, hogy Szervező a nevüket, a nyerés tényét, illetve a NyereménytközzétegyeaWeboldalon. 8.5.Szerveridő:AJátékfutásátbiztosítószámítástechnikaieszközönbeállítottidő. 8.6.Szervező és Partner a megadott személyes adatok valódiságáért nem felelnek. Amennyiben Felhasználó valótlan adatokat szolgáltat, vagy másvalaki személyes adataitadjameg,azérintetteknekebbőlkáraszármazhat,éspolgárijogi,büntetőjogi ésszabálysértésieljárástkezdeményezhetnekfelhasználóellen. 8.7.Szervező fenntartja a jogot a Játék visszavonása és a Szabályzat módosítása, illetőleg kiegészítése tekintetében, azzal, hogy az esetleges változásokról, a visszavonásról a Weboldal felületén és/vagy az OTP Bank Facebook oldalán posztban, vagy kommentben értesíti a Felhasználókat. Az ilyen módosítás vagy kiegészítésnemeredményezhetiafelhasználókmegtévesztését. 8.8.KapcsolattartásieHmailcím:kozossegimedia@otpbank.hu 9. ASzervezőfelelőssége 9.1.ASzervezőaNyereményektekintetébenminőségifelelősségetnemvállal,aNyertes ilyen igényét jogszabályi keretek között kizárólag a nyeremény forgalmazójával, illetve gyártójával szemben érvényesítheti. A Szervezővel szemben továbbá nem alapoz meg igényérvényesítést az a körülmény, ha a Nyertes egyébként nem elégedettanyereményekkel.

6 9.2.AJátékosáltalmegadottadatokhiányosságából/hibájábóleredőenaNyeremények kézbesítésének elmaradásáért vagy késedelméért illetve a kézbesítés során keletkezettkárokértaszervezősemmilyenfelelősségetnemvállal. 9.3.A Szervező kizárja a felelősségét a Játékban részt vevő téves, pontatlan vagy hiányos adatszolgáltatásából, továbbá a Játékkal kapcsolatos vagy bármely harmadikszemélyáltalelszenvedettkároktekintetében. 9.4.Szervező a rajta kívül álló okból bekövetkező, a Weboldal felületén ( felmerülő olyan meghibásodásokért, amelyek a Weboldal működésének átmeneti, időszakonként visszatérő, vagy végleges leállását, szünetelését, illetve a Weboldal céljának elérését akadályozó, illetve meghiúsító egyéb körülmények bekövetkezését eredményezik, semmilyen módonnemfelel.aweboldalkitöltésévelajátékostudomásulveszi,hogyajáték technikai infrastruktúrájának tartalma, teljesítménye, üzeneth és adatátvitelih, valamint válaszadási sebessége a kiszolgáló technológia függvénye, és ezáltal ezeket kedvezőtlenül befolyásolhatja olyan, a Szervezőn kívülálló tényező, mint például (de nem kizárólagosan) kapcsolati hiba, a szerver számítógépek teljesítménye,aszervermeghibásodása,leállása,beállításai,szerveridő,ahálózati leterheltség, a hálózati torlódás, a lefedettség, valamint a biztonságos hálózati kapcsolat fenntartása. ASzervező az e bekezdésben írtakból fakadó mindennemű felelősséget kizárnak, az ezekből kifolyólag felmerült károkért helytállni nem tartoznak. 9.5.HaaJátékosatranzakciósműveletközbenbezárjaaböngészőablakot,vagyhaa kapcsolat(bármelyokból)megszakadakiszolgálówebhelyével,abbanazesetben azadatokelvesztéséértaszervezősemmilyenfelelősségetnemvállal. 9.6.Szervező annak érdekében, hogy minden Játékos csak egyszer vegyen részt a Játékban, kizárólag azokat a regisztrációkat fogadja el érvényesnek, amelyek a Játékos valós adatait tartalmazzák. Amennyiben a Játékos nem saját adatokat ad meg az Weboldalon, úgy a Játékkal kapcsolatos ehmail postafiók vitákkal kapcsolatbanaszervező,mindenneműfelelősségétkizárja. 9.7.Szervező fenntartja a jogot, hogy jelen Szabályzatot indokolt esetben bármikor megváltoztassa, illetőleg a Játékot visszavonja, azzal a feltétellel, hogy erről a Játékosokatmegfelelőentájékoztatja. 10.Adatkezelés 10.1 A Játékban való részvétel és adatszolgáltatás önkéntes, Szervező és Partner a Játékosokezenönkénteshozzájárulásaalapjánkezelikésdolgozzákfelarészükre átadott adatokat. A Játék során szolgáltatott személyes adatokat a Szervező, valamintapartner aszabályzatelfogadásávaladottfelhatalmazásalapjánhabból acélbólkezelikésdolgozzákfel: hogy a Játék Nyerteseit megállapítsák, értesítsék, illetve a nyereményeket átadják,valamint a Nyertesek nevét, a nyerés tényét, illetve a Nyereményt közzétegye a Weboldalon,illetve atájékoztatóamarketingcélúadatkezelésrőldokumentumbanfoglaltakalapján közvetlenreklámcélúmegkereséstküldjenekrészükre.

7 10.2. Az adatkezelés a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál (a továbbiakban:naih)bejelentésrekerült.azadatkezelésnaiháltalkiadottazonosítószáma: Bejelentésalatt Az OTP Bank Nyrt. mint adatkezelő a részvételi feltételek meglétének ellenőrzését végziel.azadatokatamitosocialkft.dolgozzafel AJátékosokaWeboldalona Elfogadoma"Játékszabályzatot checkboxbejelölésével minden tekintetben elfogadják a Szabályzat minden rendelkezését, a Szervező és Partner (adatfeldolgozó) pedig szavatolják, hogy az adatkezelés a hatályos jogszabályi rendelkezésekmegtartásávaltörténik Ezútontájékoztatjuk,hogyjogában áll az adatkezelésről tájékoztatást kérni, valamint kérhetiszemélyesadataitörlését,zárolásátéshelyesbítését. A Szervező bármikor lehetőséget biztosít a Játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyesadataikezeléséről,kérjeazoktörlésétvagyhelyesbítésétazalábbicímeken:az informacio@otpbank.huehmailcímenvagya hostelefonszámon. 11.Jogorvoslatilehetőségek Felhívjuk figyelmét, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatban az Adatkezelőnél tiltakozással élhet, mely tiltakozást annak benyújtásától számított legrövidebb időn belül, de legfeljebb 15 napon belül az Adatkezelő megvizsgál, annakmegalapozottságakérdésébendöntésthoz,ésdöntésérőlatiltakozássalélőt írásban tájékoztatja. Amennyiben a tiltakozás indokolt, az adatkezelő az adatkezelést beleértveatovábbiadatfelvételtésadattovábbítástis megszünteti, és az adatokat zárolja, valamint a tiltakozásról, illetőleg az annak alapján tett intézkedésekről értesíti mindazokat, akik részére a tiltakozással érintett személyes adatot korábban továbbította, és akik kötelesek intézkedni a tiltakozási jog érvényesítéseérdekében Amennyiben a tiltakozással kapcsolatos döntéssel nem ért egyet, illetőleg az adatkezelőhatáridőbennemnyilatkozik,adöntésközlésétől,illetveahatáridőutolsó napjátólszámított30naponbelülbírósághozfordulhat.abíróságazügybensoron kívüljárel A fentieken kívül továbbá felhívjuk figyelmét, hogy a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóságnál bejelentéssel vizsgálatot kezdeményezhet arra hivatkozással, hogy személyes adatainak kezelésével kapcsolatban jogsérelem következettbe,vagyannakközvetlenveszélyefennáll. Budapest,2017.április03. OTPBankNyrt. Szervező

Az OTP Bank Nyrt. Nyerj a csekkeddel - CsekkRendező játék (Továbbiakban: Játék) Részvételi és Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt. Nyerj a csekkeddel - CsekkRendező játék (Továbbiakban: Játék) Részvételi és Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. Nyerj a csekkeddel - CsekkRendező játék (Továbbiakban: Játék) Részvételi és Játékszabályzata A 9.7. es pont értelmében jelen Részvételi és Játékszabályzat 2017. október 20-án módosult,

Részletesebben

A mobil az új pénztárca Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

A mobil az új pénztárca Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) A mobil az új pénztárca Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16.

Részletesebben

OTP Lakástakarék Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

OTP Lakástakarék Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) OTP Lakástakarék Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 16. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A promóció

Részletesebben

Karácsonyi OTPdirekt Kisokos Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

Karácsonyi OTPdirekt Kisokos Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) Karácsonyi OTPdirekt Kisokos Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u.

Részletesebben

OTP Kedvezményprogram Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

OTP Kedvezményprogram Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) OTP Kedvezményprogram Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) FalForgatók Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Lakástakarék Zrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 21. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-043407 A promóció

Részletesebben

OTP Lakástakarék 20. születésnap Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

OTP Lakástakarék 20. születésnap Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) OTP Lakástakarék 20. születésnap Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A)

Részletesebben

A jövő bankszámlája Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek

A jövő bankszámlája Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek A jövő bankszámlája Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő

Részletesebben

Wallet Factory Promóció Részvételi- és játékszabályzat (a továbbiakban: Szabályzat).

Wallet Factory Promóció Részvételi- és játékszabályzat (a továbbiakban: Szabályzat). Wallet Factory Promóció Részvételi- és játékszabályzat (a továbbiakban: Szabályzat). 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A promóció lebonyolításában

Részletesebben

OTP Lakástakarék Felújítalak Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

OTP Lakástakarék Felújítalak Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) OTP Lakástakarék Felújítalak Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A, továbbiakban:

Részletesebben

Az OTP Lakástakarék promócióhoz kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat).

Az OTP Lakástakarék promócióhoz kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat). Az OTP Lakástakarék promócióhoz kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat). 1. Szervező OTP Lakástakarék Zrt. székhely: 1051 Budapest,

Részletesebben

Váratlan páros Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

Váratlan páros Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) Váratlan páros Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában

Részletesebben

Tartós Befektetési Számla Promóció Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) -

Tartós Befektetési Számla Promóció Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) - Tartós Befektetési Számla Promóció Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) - 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. Utcazene promóció hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat)

Az OTP Bank Nyrt. Utcazene promóció hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) Az OTP Bank Nyrt. Utcazene promóció hivatalos Részvételi- és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 Az alkalmazás

Részletesebben

Segítség, tehetség! Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

Segítség, tehetség! Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) Segítség, tehetség! Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában

Részletesebben

Élénkítő ajánlat! Promóció Felhasználói feltételek (a továbbiakban: Szabályzat)

Élénkítő ajánlat! Promóció Felhasználói feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) Élénkítő ajánlat! Promóció Felhasználói feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 16. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A Promóció lebonyolításában

Részletesebben

Nagyszínpad Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

Nagyszínpad Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) Nagyszínpad Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 16. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A promóció lebonyolításában

Részletesebben

LTP Kedvezményközösség Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat)

LTP Kedvezményközösség Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) LTP Kedvezményközösség Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Lakástakarék Zrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 21. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-043407

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. A mobil az új pénztárca című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt. A mobil az új pénztárca című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. A mobil az új pénztárca című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16., Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt novemberében induló Nyerő az egyérintéses fizetés című használatösztönző akciójának hivatalos Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt novemberében induló Nyerő az egyérintéses fizetés című használatösztönző akciójának hivatalos Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. 2016 novemberében induló Nyerő az egyérintéses fizetés című használatösztönző akciójának hivatalos Játékszabályzata 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. OTP Bank Nyrt. (székhely:

Részletesebben

Lakástakarék Kedvezményközösség Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat)

Lakástakarék Kedvezményközösség Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) Lakástakarék Kedvezményközösség Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Lakástakarék Zrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 21. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-043407

Részletesebben

3. Felkészülési időszak: április Gálamérkőzés: április 25.

3. Felkészülési időszak: április Gálamérkőzés: április 25. Bozsik Bajnokok Játékszabályzat és Részvételi feltételek (továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervezők OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) Magyar Labdarugó Szövetség

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg

1. Szervező OTP Bank Nyrt Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg A Fesztiválra hangolva nyereményjátékhoz kapcsolódó OTP Bank Nyrt. (továbbiakban: OTP Bank) Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. Hellootthon november című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt. Hellootthon november című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. Hellootthon november című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16., Cégjegyzékszám:

Részletesebben

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat)

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Lakástakarék Zrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 21. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-043407 A promóció

Részletesebben

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat)

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Lakástakarék Zrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 21. cégjegyzékszám: Cg. 01-10-043407 A promóció

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. Van úgy, hogy elég egy érintés című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt. Van úgy, hogy elég egy érintés című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. Van úgy, hogy elég egy érintés című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16.,

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg

1. Szervező OTP Bank Nyrt Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg A Fesztiválra Hangolva Vol. 2 nyereményjátékhoz kapcsolódó OTP Bank Nyrt. (továbbiakban: OTP Bank) Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező

Részletesebben

OTP Travel Málta Akció Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat)

OTP Travel Málta Akció Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) OTP Travel Málta Akció Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Travel utazási iroda Kft. székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 21. cégjegyzékszám: Cg. 01-09-060469

Részletesebben

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat)

OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) OTP Lakástakarék Promóció Szabályzat és Részvételi feltételek (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. székhely: 1051 Budapest, Nádor u. 16. cégjegyzékszám: Cg. 01-10- 041585 A promóció

Részletesebben

A nyeremények pénzre át nem válthatóak. A sorsoláson felül minden regisztráló 6 év kiterjesztett garanciát kap összesen a készülékére.

A nyeremények pénzre át nem válthatóak. A sorsoláson felül minden regisztráló 6 év kiterjesztett garanciát kap összesen a készülékére. Nyerőklíma.hu játékszabályzat I. A játék szervezője, időtartama, nyeremény A Nyerőklíma.hu játékában (továbbiakban: játék) való részvétel ingyenes, és önkéntes, de vásárláshoz és szolgáltatás igénybevételéhez

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. OTP Bank - Mindig kéznél! elnevezésű PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA

Az OTP Bank Nyrt. OTP Bank - Mindig kéznél! elnevezésű PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA (a továbbiakban: Játékszabályzat ) Az OTP Bank Nyrt. OTP Bank - Mindig kéznél! elnevezésű PROMÓCIÓJÁNAK RÉSZVÉTELI és JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A promóció szervezője: A OTP Bank - Mindig kéznél! elnevezésű promóció

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz

Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz Nyereményjáték szabályzat a Netex-Magyarország Kft. által a https://www.facebook.com/webkiallitas oldalon meghirdetett nyereményjátékokhoz 2014. 12. 22. Netex-Magyarország Kft. Bevezető A jelen szabályzat

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Regisztrálj és nyerj nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat

Részletesebben

A LAKÁSVADÁSZAT PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA, VALAMINT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (a továbbiakban: Szabályzat )

A LAKÁSVADÁSZAT PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA, VALAMINT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (a továbbiakban: Szabályzat ) A LAKÁSVADÁSZAT PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA, VALAMINT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (a továbbiakban: Szabályzat ) 1. A Promóció szervezői (a továbbiakban: Szervezők ): - OTP Bank Nyrt., 1051 Budapest,

Részletesebben

CHB LTPdirekt Lakástakarék Nyári Promóció Promóciós Szabályzata és Részvételi feltételek (továbbiakban: Promóciós Szabályzat)

CHB LTPdirekt Lakástakarék Nyári Promóció Promóciós Szabályzata és Részvételi feltételek (továbbiakban: Promóciós Szabályzat) CHB LTPdirekt Lakástakarék Nyári Promóció Promóciós Szabályzata és Részvételi feltételek (továbbiakban: Promóciós Szabályzat) 1. A Promóció megnevezése: LTPdirekt Lakástakarék Nyári Promóció 2. Szervező:

Részletesebben

A RENDEZD BE A LAKÁSOD PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA, VALAMINT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (a továbbiakban: Szabályzat )

A RENDEZD BE A LAKÁSOD PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA, VALAMINT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (a továbbiakban: Szabályzat ) A RENDEZD BE A LAKÁSOD PROMÓCIÓ RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA, VALAMINT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (a továbbiakban: Szabályzat ) 1. A Promóció szervezői (a továbbiakban: Szervezők ): - OTP Bank Nyrt.,

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg

1. Szervező OTP Bank Nyrt Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg A Karácsonyi kikapcsolódás nyereményjátékhoz kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest,

Részletesebben

CHB LTPdirekt Lakástakarék Téli Promóció Promóciós Szabályzata és Részvételi feltételek (továbbiakban: Promóciós Szabályzat)

CHB LTPdirekt Lakástakarék Téli Promóció Promóciós Szabályzata és Részvételi feltételek (továbbiakban: Promóciós Szabályzat) CHB LTPdirekt Lakástakarék Téli Promóció Promóciós Szabályzata és Részvételi feltételek (továbbiakban: Promóciós Szabályzat) 1. A Promóció megnevezése: LTPdirekt Lakástakarék Téli Promóció 2. Szervező:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető

ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT. Bevezető ÁLTALÁNOS NYEREMÉNYJÁTÉK SZABÁLYZAT Bevezető A Tisza-Balneum Kft. Korlátolt Felelősségű Társaság az Tisza Balneum Hotel**** Facebook oldalán és a s4yhotel.hu vagy a Service4You szállodáinak weboldalán

Részletesebben

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED

BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED Be My Exclusive Árkád Szeged Válaszd ki a kedvenc ruhádat! nyereményjáték szabályzata BE MY EXCLUSIVE ÁRKÁD SZEGED I.A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

A KártyaPark promócióhoz kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat).

A KártyaPark promócióhoz kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat). A KártyaPark promócióhoz kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat). 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám:

Részletesebben

A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti. 4. Pályaművek

A Játékban való részvétel a jelen hivatalos Részvételi- és Játékszabályzat automatikus elfogadását jelenti. 4. Pályaművek VUF Vedd kezedbe Promóció Részvételi- és játékszabályzat 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő partner (továbbiakban:

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj mozijegyet alkalmassági vizsgálatoddal a fehérvári Plazma Ponton nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték

Részletesebben

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata

A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata A FŐGÁZ Zrt. Regisztráljon online ügyfélszolgálatunkon! nyereményjátékának részvételi- és játékszabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója A játék szervezője és lebonyolítója a Fővárosi Gázművek

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. Élményekből sosem elég című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt. Élményekből sosem elég című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. Élményekből sosem elég című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16., Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Nyereményjáték szabályzat

Nyereményjáték szabályzat Nyereményjáték szabályzat A Nyereményjáték szabályzat (a továbbiakban: Szabályzat) vonatkozik a Profession.hu Kft. (1123 Budapest, Nagyenyed utca 8-14.) által üzemeltetett, www.munkahelyek.hu/ jatek weboldalon

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. Fizessen érintéssel című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt. Fizessen érintéssel című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. Fizessen érintéssel című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16., Cégjegyzékszám:

Részletesebben

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA

HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA 1. A PROGRAM SZERVEZŐJE HUAWEI MEDIAPAD M5 LITE KVÍZ ELNEVEZÉSŰ PROGRAM RÉSZVÉTELI SZABÁLYZATA A Huawei MediaPad M5 Lite kvíz elnevezésű program ( Program vagy Játék ) szervezője a Huawei Technologies

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat CEWE FOTÓKÖNYV Legyen az esküvő egy örök emlék nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a CEWE Magyarország Kft. (székhelye:

Részletesebben

A KártyaPark nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat).

A KártyaPark nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat). A KártyaPark nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat). 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u.

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A Kártyanaptár nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat). 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u.

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Húsvéti Kvíz nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője a (székhely: 1034 Budapest, Bécsi út 100., adószám: 10896774-2-41) (továbbiakban:

Részletesebben

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata

Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata Labdarúgó Világbajnokság 2018 országos promóció - online kvíz hivatalos játékszabályzata A nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) megnevezése: Ziccer: Nyerjen értékes sorsjegy csomagot foci VB-s kvízjátékunkban!

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. Nektek csináltuk I. című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt. Nektek csináltuk I. című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. Nektek csináltuk I. című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16., Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat. Módosítás Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Módosítás Ki a legjobb lesifotós? nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Bau-Trans Kft. (székhely: 2051 Biatorbágy,

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. OTPdirekt internetes használatösztönző nyereményjáték (továbbiakban: Promóció) hivatalos Részvételi és Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt. OTPdirekt internetes használatösztönző nyereményjáték (továbbiakban: Promóció) hivatalos Részvételi és Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. OTPdirekt internetes használatösztönző nyereményjáték (továbbiakban: Promóció) hivatalos Részvételi és Játékszabályzata 1. A lebonyolításban résztvevő szervezet 1.1. Szervező OTP Bank

Részletesebben

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei

A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei A KIKA Nyári Vásár elnevezésű nyereményjáték szabályzata, részvételi feltételei KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKAT ELFOGADOD.

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. Még egy ok a kártyás vásárlásra című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt. Még egy ok a kártyás vásárlásra című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. Még egy ok a kártyás vásárlásra című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata 1. A lebonyolításban részt vevő szervezetek 1.1. OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca

Részletesebben

A Promócióban az a Pályázó vehet részt, aki: legalább 18. életévét betöltött, az illetékes magyar vagy külföldi hatóság által kiadott érvényes

A Promócióban az a Pályázó vehet részt, aki: legalább 18. életévét betöltött, az illetékes magyar vagy külföldi hatóság által kiadott érvényes Tesiroda Promóció Részvételi- és játékszabályzat 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő partner (továbbiakban:

Részletesebben

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a honlapon való közzétételéhez;

b) teljes nevének (vezetéknév, keresztnév) a   honlapon való közzétételéhez; Játékszabályzat a Teleki Nyereményözön elnevezésű játékhoz A Csányi Pincészet ZRt. által a https://nyeremenyozon.telekiborok.hu/ honlapon szervezett Teleki Nyereményözön elnevezésű játék (a továbbiakban:

Részletesebben

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg.

Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek. 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. Hótotó Promóció Játékszabályzat és Részvételi feltételek 1. Szervező OTP Bank Nyrt. (1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585A) A promóció lebonyolításában együttműködő partner (továbbiakban:

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A Kártyabajnok nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat). (A módosítás hatályos: 2015.08.07-től) 1. Szervező

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. E-Gépkocsinyeremény betét nyereményjáték (Továbbiakban: Játék) Részvételi és Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt. E-Gépkocsinyeremény betét nyereményjáték (Továbbiakban: Játék) Részvételi és Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. E-Gépkocsinyeremény betét nyereményjáték (Továbbiakban: Játék) Részvételi és Játékszabályzata 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. Szervező OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest,

Részletesebben

Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem

Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem Részvételi és játékszabályzat, Adatvédelem A Boatly Kft. (székhely: 8226 Alsóörs, Vasút u. 7. cégjegyzékszám: 19-09-518558 a továbbiakban: Szervező) által szervezett nyereményjátékban (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat

Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Otthontérkép Lakásvadász Játékszabályzat Játék, és adatkezelési szabályzat 1. A játék időtartama 2014. szeptember 29. 2014. december 31. 2. A játék szervezője Az INDEX.HU Zrt. székhely: 1033 Budapest,Flórián

Részletesebben

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata

BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata BOKOLONGO Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Open Hotel ajándékcsomagot játék szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat

Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Allianz BabaMama Expo nyereményjáték 2015. október 26. 2015. november 15. Játék- és adatkezelési szabályzat Az Allianz Hungária Zrt. (székhely: 1087 Budapest, Könyves Kálmán krt. 48-52.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta.

A nyereményjátékban a következő nyeremények kerülnek kisorsolásra: Összesen 5 nyertest sorsolunk a játékban regisztrálók között havonta. Részvételi feltételek Keresd a párját applikáció A nyereményjáték szervezője a Mercur Rent a Car Kft. (Cím: 2220 Vecsés, Hertz u 2. Adószám: 12027222-2- 13. nyilvántartási szám NAIH-86525/2015. továbbiakban,

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj egy vacsorát nőnapon szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a Plazmaszolgálat Kft.

Részletesebben

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak:

A Magyar Posta Facebook oldalán indított 2016-os Labdarúgó-Európa-bajnokság Nyereményjátékra a következők vonatkoznak: A MAGYAR POSTA ZRT. 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG FACEBOOK NYEREMÉNYJÁTÉK (A TOVÁBBIAKBAN: 2016-OS LABDARÚGÓ-EURÓPA-BAJNOKSÁG NYEREMÉNYJÁTÉK) RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Magyar Posta Facebook

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet az Önkéntesség Világnapja alkalmából nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban:

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A Karácsonyi Bónusz nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) (A módosítás hatályos: 2015.12.16-tól) 1. Szervező

Részletesebben

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának

Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának A Netrisk.hu Zrt. Az Év Ügyfélbarát Biztosítója 2015 díj Promóciós Nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2015.12.01 2015.12.20. 1. A játék szervezője A promóciós kérdőív nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

VISTA nyereményjáték szabályzat

VISTA nyereményjáték szabályzat VISTA nyereményjáték szabályzat A nyár nem egy évszak! 2018. szeptember 27. - 2018. október 10. éjfélig A Vista Utazási Irodák Kft. (székhely: 1061 Budapest, Andrássy út 1., cégjegyzékszám: 01-09-067-990)

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat )

Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat ) Az OTP Bank Nyrt. 2011. őszi PayPass nyereményjátékának hivatalos részvételi és promóciós szabályzata (a továbbiakban: Promóciós Szabályzat ) 1. A promóció (a továbbiakban: Promóció ) szervezője OTP Bank

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj páros mozijegyet péntek 13-án nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Nyerj Velencei utazást Valentin-napon nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője

Részletesebben

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU

Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU Nemzeti Sport Adventi Nyereményjáték 2018 JÁTÉKSZABÁLYZATA NEMZETISPORT.HU 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett promóciós játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks

Részletesebben

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat

Startutazás nyereményjáték játékszabályzat Startutazás nyereményjáték játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Startutazás nyereményjáték (a továbbiakban: Játék ). A Játékot a Dating Central Europe

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "No-Frost" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az " No-Frost" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója a Gorenje

Részletesebben

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA

ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA ÚJÉVI ORGONAKONCERT PETŐFI NÉPE - NYEREMÉNYJÁTÉK JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE ÉS LEBONYOLÍTÓJA A meghirdetett játék (a továbbiakban: játék) szervezője és lebonyolítója a Mediaworks Hungary Zrt.

Részletesebben

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához

Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához Részvételi és adatkezelési szabályzat a Nestlé (HU) 2015.12.02. 2015.12.03-ig tartó Mikulás** játék üzenőfali nyereményjátékához A játék időtartama: 1. december 2. 14:00 órától 2015. december 3. 09:00

Részletesebben

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL

A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Karácsonyi videó kvíz! játék részvételi feltételei A Karácsonyi videó kvíz nyereményjáték (továbbiakban: Játék ) szervezője a TESCO- GLOBAL Áruházak Zrt. (székhely: 2040 Budaörs, Kinizsi út 1-3., cg.:13-10-

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg

1. Szervező OTP Bank Nyrt Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg A Junior kártyaparty nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Játékos pályaválasztás nyereményjáték 1. Szervezés és lebonyolítás A nyereményjáték szervezője és adatkezelője a Pécs-Baranyai Kereskedelmi és Iparkamara (székhelye: 7625

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK- SZABÁLYZAT A Chello Central Europe Kft. nyereményjátéka a MinDig TV Facebook oldalon A Chello Central Europe Kft. (1139 Budapest, Lomb u 23-27.; a továbbiakban: Szervező ) nyereményjátékot

Részletesebben

Részvételi szabályzat

Részvételi szabályzat Részvételi szabályzat A www.velemenyklub.hu üzemeltetője (továbbiakban: Véleményklub vagy Weboldal ) és a Vasárnapi zárva tartás kérdőív kitöltéséhez kapcsolódó jelen részvételi feltételekben szabályozott

Részletesebben

Játék és adatvédelmi szabályzat

Játék és adatvédelmi szabályzat Játék és adatvédelmi szabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték részvételi feltétele és adatvédelmi nyilatkozata Játékszabályzat Az "Euronics Hírlevél" nyereményjáték szervezője és a nyeremény felajánlója

Részletesebben

Év végi Ajándékeső az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával

Év végi Ajándékeső az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával Év végi Ajándékeső az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE Az Év végi nyereményeső az Erzsébet-utalvány Plusz kártyával elnevezésű

Részletesebben

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata

A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata A Plazmaszolgálat Korlátolt Felelősségű Társaság Játssz Mobilis ajándék jegyért! nyereményjáték szabályzata I. A nyereményjáték részvételi feltételei A nyereményjáték (továbbiakban: Játék) Szervezője a

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. Még egy ok a kártyás vásárlásra című játékának hivatalos Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt. Még egy ok a kártyás vásárlásra című játékának hivatalos Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. Még egy ok a kártyás vásárlásra című játékának hivatalos Játékszabályzata 1. A lebonyolításban részt vevő szervezetek 1.1. OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16., cégjegyzékszám:

Részletesebben

1.3.2 az oldal ( Weboldal ) használatával elfogadja a jelen játékszabályzatban ( Játékszabályzat ) írt valamennyi feltételt.

1.3.2 az oldal ( Weboldal ) használatával elfogadja a jelen játékszabályzatban ( Játékszabályzat ) írt valamennyi feltételt. Horvátországi Apartmanok Nyereményjáték RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A játék szervezője 1.1 A Horvátországi Apartmanok Nyereményjáték elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a More Mare d.o.o

Részletesebben

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585

1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor u. 16. Cégjegyzékszám: Cg. 01-10-041585 A Junior kártyabajnok nyereményjátékához kapcsolódó OTP Bank Facebook oldalán elérhető alkalmazás Részvételi és Játékszabályzata (a továbbiakban: Szabályzat) 1. Szervező OTP Bank Nyrt. 1051 Budapest, Nádor

Részletesebben

WAZE Nyereményjáték szabályzat

WAZE Nyereményjáték szabályzat 2017. 11. 09. WAZE Nyereményjáték szabályzat Tartalom 1. A Játékban résztvevő személyek... 2 2. A Játék időtartama... 3 3. Jelentkezés a játékra... 3 4. A Játék nyereményei... 4 5. Sorsolás... 5 6. Nyertesek

Részletesebben

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT

NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT NYEREMÉNYJÁTÉK-SZABÁLYZAT A DIGI Távközlési és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (1134 Budapest, Váci út 35.; a továbbiakban: Szervező ) a szolgáltatásával kapcsolatos nyereményjátékot (a továbbiakban:

Részletesebben

Az OTP Bank Nyrt. Nektek találtuk ki I. című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata

Az OTP Bank Nyrt. Nektek találtuk ki I. című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata Az OTP Bank Nyrt. Nektek találtuk ki I. című nyereményjátékának hivatalos Játékszabályzata 1. A lebonyolításban résztvevő szervezetek 1.1. OTP Bank Nyrt. (székhely: 1051 Budapest, Nádor utca 16., Cégjegyzékszám:

Részletesebben

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt

Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt A Netrisk.hu Zrt. Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjátékának részvételi és játékszabályzata 2017. 10. 24. 2017. 11. 26. 1. A Játék szervezője A Netrisk.hu Lakásbiztosítás Teszt nyereményjáték

Részletesebben

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata

Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata Küldj Karikártyát! elnevezésű nyereményjáték Játék- és adatkezelési szabályzata 1. A játék szervezője és lebonyolítója Telenor Magyarország Zrt. Székhely:. 2045 Törökbálint, Pannon út 1. Cégjegyzékszám:13

Részletesebben