KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 12-i üléséről. 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 12-i üléséről. 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz."

Átírás

1 az Bizottság 401/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Napirend Az Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat azok sorrendjében elfogadja. A Bizottság a határozatot 4 egyhangú igen szavazat mellett elfogadta.

2 Tárgy: Napirend az Bizottság 402/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Az Bizottság úgy dönt, hogy napirendjében szereplő első hét előterjesztést együttesen tárgyalja a Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottsággal: 1. Bp., V. ker. Váci u. 85. félemelet I. emelet 11. szám alatti lakás bérbevétel felújítási kötelezettséggel 2. Bp., V. Molnár u. 17. I. em. 11. szám alatti lakás bérbevétele felújítási kötelezettséggel 3. Bp., V. Semmelweis u. 14. I. emelet 4. szám alatti ingatlan bérbeadása lakás felújítási kötelezettséggel 4. Bp., V. Váci u I. em. 8/a. szám alatti, rendeltetésszerű használatra jelen állapotában nem alkalmas helyiségből kialakítandó lakás bérbevételére benyújtott kérelem 5. Bp., V. Belgrád rkp. 25. II. em. 8. szám alatti lakás bérbevétele felújítási kötelezettséggel 6. Bp., V. Bajcsy Zs. u. 76. II. emelet 7. szám alatti lakás bérbevétele felújítási kötelezettséggel 7. Bp., V. Bajcsy Zs. u. 72. I. em. 1. szám alatti lakás bérbevétele felújítási kötelezettséggel A Bizottság a határozatot 3 igen 1 nem szavazat mellett elfogadta.

3 az Bizottság 403/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Bp. V. kerület Váci utca 85. félemelet I. emelet 11. szám alatti lakás bérbevétele felújítási kötelezettséggel A Bizottság javasolja elfogadásra a 38/2007. (X. 19.) Belváros- Lipótváros Önkormányzati rendelet 37. alapján javasolja a Polgármesternek, hogy Tóth Károly a Budapest, V. kerület Váci utca 85. félemelet 2. számú, 23926/0/A/6 hrsz-ú, rendeltetésszerű használatra jelen állapotában nem alkalmas lakásra, a Bp. V. kerület Nádor utca 5. I. emelet 6. szám alatti lakás leadása mellett, határozatlan időre bérleti szerződést köthessen, az alábbi feltételekkel: A bérbeadás feltétele, hogy a bérlő vállalja saját költségén a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül a lakás rendeltetésszerű használatba hozatalát. Amennyiben bérlő a felújítást megállapodásban vállalja, és részére a lakás felújítást megelőzően eladásra kerül, a megállapodásban rögzített felújítási kötelezettséget a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül teljesítenie kell, mely teljesítésének biztosítékaként a lakásra az Önkormányzat javára 3 évre kikötött visszavásárlási jogot kell az ingatlan-nyilvántartásba bejegyeztetni. A lakás bérleti díját a bérlő jövedelmi és vagyoni viszonyait figyelembe véve az önkormányzat tulajdonában álló lakások lakbérének mértékéről és a lakbértámogatásról szóló B-LÖ. rendelet alapján kell megállapítani, azzal a kivétellel, hogy a bérlet első évében a bérleti díj a lakás közös költségének megfelelő összeg. A felújítási kötelezettség műszaki tartalmának maradéktalan teljesítését a Belváros- Lipótváros Városüzemeltető Kft. igazolása alapján lehet teljesítésként elfogadni.

4 A bérlő által teljesített felújítás műszaki tartalmának költségvetését igazságügyi értékbecslő igazolja. Az igazolást a bérlő köteles saját költségén megcsináltatni és benyújtani a tulajdonos felé. A bérlői kötelezettségek teljesítésének biztosítása érdekében, a szerződésben rögzíteni kell a 267/2012. ( )- számú TEIB határozatban foglaltakat. A Bizottság a határozatot 4 egyhangú igen szavazat mellett elfogadta.

5 az Bizottság 404/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Molnár utca 17. I. emelet 11. szám alatti lakás bérbevétele felújítási kötelezettséggel A Bizottság javasolja elfogadásra a 38/2007. (X. 19.) Belváros- Lipótváros Önkormányzati rendelet 37. alapján javasolja a Polgármesternek, hogy Nemes Erzsébet a Budapest, V. kerület Molnár utca 17. I. emelet 11. számú, 23848/0/A/9 hrsz-ú, rendeltetésszerű használatra jelen állapotában nem alkalmas lakásra, határozatlan időre bérleti szerződést köthessen, az alábbi feltételek mellett: A bérbeadás feltétele, hogy a bérlő vállalja saját költségén a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül a lakás rendeltetésszerű használatba hozatalát. Amennyiben bérlő a felújítást megállapodásban vállalja, és részére a lakás felújítást megelőzően eladásra kerül, a megállapodásban rögzített felújítási kötelezettséget a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül teljesítenie kell, mely teljesítésének biztosítékaként a lakásra az Önkormányzat javára 3 évre kikötött visszavásárlási jogot kell az ingatlan-nyilvántartásba bejegyeztetni. A lakás bérleti díját a bérlő jövedelmi és vagyoni viszonyait figyelembe véve az önkormányzat tulajdonában álló lakások lakbérének mértékéről és a lakbértámogatásról szóló B-LÖ. rendelet alapján kell megállapítani, azzal a kivétellel, hogy a bérlet első évében a bérleti díj a lakás közös költségének megfelelő összeg. A felújítási kötelezettség műszaki tartalmának maradéktalan teljesítését a Belváros- Lipótváros Városüzemeltető Kft. igazolása alapján lehet teljesítésként elfogadni.

6 A bérlő által teljesített felújítás műszaki tartalmának költségvetését igazságügyi értékbecslő igazolja. Az igazolást a bérlő köteles saját költségén megcsináltatni és benyújtani a tulajdonos felé. A bérlői kötelezettségek teljesítésének biztosítása érdekében, a szerződésben rögzíteni kell a 267/2012. ( )- számú TEIB határozatban foglaltakat. A Bizottság a határozatot 3 igen 1 tartózkodás mellett elfogadta.

7 az Bizottság 405/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Semmelweis u. 14. szám alatti ingatlan bérbeadása lakás felújítási kötelezettséggel A Bizottság a 38/2007. (X. 19.) Belváros-Lipótváros Önkormányzati rendelet 37. alapján javasolja a Polgármesternek, a Bp., V. Semmelweis u. 14. I. emelet 4. szám alatti ingatlan felújítási kötelezettséggel történő bérbeadását határozatlan időre Dr. Komlóssy Zoltán részére, az alábbi feltételek mellett: A bérbeadás feltétele, hogy a bérlő vállalja saját költségén a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül a lakás rendeltetésszerű használatba hozatalát. Amennyiben bérlő a felújítást megállapodásban vállalja, és részére a lakás felújítást megelőzően eladásra kerül, a megállapodásban rögzített felújítási kötelezettséget a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül teljesítenie kell, mely teljesítésének biztosítékaként a lakásra az Önkormányzat javára 3 évre kikötött visszavásárlási jogot kell az ingatlan-nyilvántartásba bejegyeztetni. A lakás bérleti díját a bérlő jövedelmi és vagyoni viszonyait figyelembe véve az önkormányzat tulajdonában álló lakások lakbérének mértékéről és a lakbértámogatásról szóló B-LÖ. rendelet alapján kell megállapítani, azzal a kivétellel, hogy a bérlet első évében a bérleti díj a lakás közös költségének megfelelő összeg. A felújítási kötelezettség műszaki tartalmának maradéktalan teljesítését a Belváros- Lipótváros Városüzemeltető Kft. igazolása alapján lehet teljesítésként elfogadni.

8 A bérlő által teljesített felújítás műszaki tartalmának költségvetését igazságügyi értékbecslő igazolja. Az igazolást a bérlő köteles saját költségén megcsináltatni és benyújtani a tulajdonos felé. A bérlői kötelezettségek teljesítésének biztosítása érdekében, a szerződésben rögzíteni kell a 267/2012. ( )- számú TEIB határozatban foglaltakat. A Bizottság a határozatot 4 egyhangú igen szavazat mellett elfogadta.

9 az Bizottság 406/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Bp. Váci u I. em. 8/a szám alatti, rendeltetésszerű használatra jelen állapotában nem alkalmas helyiségből kialakítandó lakás bérbevételére benyújtott kérelem. A Bizottság javasolja elfogadásra a 38/2007. (X. 19.) Belváros- Lipótváros Önkormányzati rendelet 37. alapján javasolja a Polgármesternek, hogy Ványi András Bp., V. Váci u I. emelet 8/a számú, 23946/0/A/28 hrsz-ú, rendeltetésszerű használatra jelen állapotában nem alkalmas lakásra, határozatlan időre bérleti szerződést köthessen, az alábbi feltételek mellett: A bérbeadás feltétele, hogy a bérlő vállalja saját költségén a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül a lakás rendeltetésszerű használatba hozatalát. Amennyiben bérlő a felújítást megállapodásban vállalja, és részére a lakás felújítást megelőzően eladásra kerül, a megállapodásban rögzített felújítási kötelezettséget a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül teljesítenie kell, mely teljesítésének biztosítékaként a lakásra az Önkormányzat javára 3 évre kikötött visszavásárlási jogot kell az ingatlan-nyilvántartásba bejegyeztetni. A lakás bérleti díját a bérlő jövedelmi és vagyoni viszonyait figyelembe véve az önkormányzat tulajdonában álló lakások lakbérének mértékéről és a lakbértámogatásról szóló B-LÖ. rendelet alapján kell megállapítani, azzal a kivétellel, hogy a bérlet első évében a bérleti díj a lakás közös költségének megfelelő összeg.

10 A felújítási kötelezettség műszaki tartalmának maradéktalan teljesítését a Belváros- Lipótváros Városüzemeltető Kft. igazolása alapján lehet teljesítésként elfogadni. A bérlő által teljesített felújítás műszaki tartalmának költségvetését igazságügyi értékbecslő igazolja. Az igazolást a bérlő köteles saját költségén megcsináltatni és benyújtani a tulajdonos felé. A bérlői kötelezettségek teljesítésének biztosítása érdekében, a szerződésben rögzíteni kell a 267/2012. ( )- számú TEIB határozatban foglaltakat. A Bizottság a határozatot 3 igen 1 nem szavazat mellett elfogadta.

11 az Bizottság 407/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Bp. Belgrád rkp. 25. II. em. 8. szám alatti lakás bérbevétele felújítási kötelezettséggel A Bizottság a 38/2007. (X. 19.) Belváros-Lipótváros Önkormányzati rendelet 37. alapján javasolja a Polgármesternek, a Bp., V. Belgrád rkp. 25. II. emelet 8. szám alatti ingatlan felújítási kötelezettséggel történő bérbeadását határozatlan időre Ónodi Csaba részére, az alábbi feltételek mellett: A bérbeadás feltétele, hogy a bérlő vállalja saját költségén a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül a lakás rendeltetésszerű használatba hozatalát. Amennyiben bérlő a felújítást megállapodásban vállalja, és részére a lakás felújítást megelőzően eladásra kerül, a megállapodásban rögzített felújítási kötelezettséget a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül teljesítenie kell, mely teljesítésének biztosítékaként a lakásra az Önkormányzat javára 3 évre kikötött visszavásárlási jogot kell az ingatlan-nyilvántartásba bejegyeztetni. A lakás bérleti díját a bérlő jövedelmi és vagyoni viszonyait figyelembe véve az önkormányzat tulajdonában álló lakások lakbérének mértékéről és a lakbértámogatásról szóló B-LÖ. rendelet alapján kell megállapítani, azzal a kivétellel, hogy a bérlet első évében a bérleti díj a lakás közös költségének megfelelő összeg. A felújítási kötelezettség műszaki tartalmának maradéktalan teljesítését a Belváros- Lipótváros Városüzemeltető Kft. igazolása alapján lehet teljesítésként elfogadni.

12 A bérlő által teljesített felújítás műszaki tartalmának költségvetését igazságügyi értékbecslő igazolja. Az igazolást a bérlő köteles saját költségén megcsináltatni és benyújtani a tulajdonos felé. A bérlői kötelezettségek teljesítésének biztosítása érdekében, a szerződésben rögzíteni kell a 267/2012. ( )- számú TEIB határozatban foglaltakat. A Bizottság a határozatot 3 igen 1 nem szavazat mellett elfogadta.

13 az Bizottság 408/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Bérbevételi kérelem a Bp. V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út 76. II. emelet 7. szám alatti önkormányzati tulajdonú bérlakásra vonatkozóan. A Bizottság javasolja a Polgármesternek, Zsigmond Balázs (Kérelmező) részére bérbe adja a Bp. V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út 76. II. emelet 7. számú önkormányzati tulajdonban lévő bérlakást (lakás), határozatlan időre történő piaci bérbeadással felújítási kötelezettség mellett az alábbi feltételekkel: Kérelmező vállalja saját költségén a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül a lakás rendeltetésszerű használatba hozatalát. Amennyiben Kérelmező a felújítást megállapodásban vállalja, és részére a lakás felújítást megelőzően eladásra kerül, a megállapodásban rögzített felújítási kötelezettséget a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül teljesítenie kell, mely teljesítésének biztosítékaként a lakásra az Önkormányzat javára 3 évre kikötött visszavásárlási jogot kell az ingatlan-nyilvántartásba bejegyeztetni. Az eljárás költségét Kérelmező viseli. A lakás bérleti díja a bérlő jövedelmi és vagyoni viszonyait figyelembe véve az önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadásának feltételeiről szóló 34/2007(X.19.) önkormányzati rendelet alapján nyer megállapítást, azzal a kivétellel, hogy a bérlet első évében a bérleti díj az ingatlan közös költségének megfelelő összeg.

14 A felújítási kötelezettség műszaki tartalmának maradéktalan teljesítését a Belváros- Lipótváros Városüzemeltető Kft. igazolása alapján lehet teljesítésként elfogadni. A Kérelmező által teljesített felújítás műszaki tartalmának költségvetését igazságügyi értékbecslő igazolja. Az igazolást a Kérelmező köteles saját költségén megcsináltatni és benyújtani a tulajdonos felé. Kérelmező kötelezettségei teljesítésének biztosítása érdekében, a szerződésben rögzíteni kell a 267/2012( ) TEIB határozatban foglaltakat. A Bizottság a határozatot 3 igen 1 nem szavazat mellett elfogadta.

15 az Bizottság 409/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Bérbevételi kérelem a Bp. V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út 72. I. emelet 1. szám alatti önkormányzati tulajdonú bérlakásra vonatkozóan. A Bizottság javasolja a Polgármesternek, Illyés András (Kérelmező) részére bérbe adja a Bp. V. kerület Bajcsy-Zsilinszky út 72 I. emelet 1. számú bérlakást (lakás), határozatlan időre történő piaci bérbeadással felújítási kötelezettség mellett az alábbi feltételekkel: Kérelmező vállalja saját költségén a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül a lakás rendeltetésszerű használatba hozatalát. Amennyiben Kérelmező a felújítást megállapodásban vállalja, és részére a lakás felújítást megelőzően eladásra kerül, a megállapodásban rögzített felújítási kötelezettséget a bérleti szerződés megkötésétől számított 30 hónapon belül teljesítenie kell, mely teljesítésének biztosítékaként a lakásra az Önkormányzat javára 3 évre kikötött visszavásárlási jogot kell az ingatlan-nyilvántartásba bejegyeztetni. Az eljárás költségét Kérelmező viseli. A lakás bérleti díja a bérlő jövedelmi és vagyoni viszonyait figyelembe véve az önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadásának feltételeiről szóló 34/2007(X.19.) önkormányzati rendelet alapján nyer megállapítást, azzal a kivétellel, hogy a bérlet első évében a bérleti díj az ingatlan közös költségének megfelelő összeg.

16 A felújítási kötelezettség műszaki tartalmának maradéktalan teljesítését a Belváros- Lipótváros Városüzemeltető Kft. igazolása alapján lehet teljesítésként elfogadni. A Kérelmező által teljesített felújítás műszaki tartalmának költségvetését igazságügyi értékbecslő igazolja. Az igazolást a Kérelmező köteles saját költségén megcsináltatni és benyújtani a tulajdonos felé. Kérelmező kötelezettségei teljesítésének biztosítása érdekében, a szerződésben rögzíteni kell a 267/2012( ) TEIB határozatban foglaltakat. A Bizottság a határozatot 3 igen 1 tartózkodás mellett elfogadta.

17 az Bizottság 410/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Ügyrendi javaslat, napirendre vételről Az Bizottság úgy dönt, hogy napirendjére veszi Fodor Károlyné támogatási kérelmét, melyet 10. pontként tárgyal. A Bizottság a határozatot 4 egyhangú igen szavazat mellett elfogadta.

18 az Bizottság 411/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Ügyrendi javaslat napirendre vételről Az Bizottság úgy dönt, hogy napirendjére veszi : o Tarcsa Gizella közgyógyellátáshoz kapcsolódó gyógyszerkeret támogatás iránti kérelme című előterjesztést, melyet utolsó napirendi pontként tárgyal. A Bizottság a határozatot 4 egyhangú igen szavazat mellett elfogadta.

19 az Bizottság 412/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Budapest Belváros Nagyboldogasszony Plébánia működési támogatása Belváros-Lipótváros V. kerület Önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Lakás javasolja a Polgármesternek elfogadásra dr. Osztie Zoltán plébános úr támogatási kérelme alapján a Budapest Belváros Nagyboldogasszony Főplébánia Templom üzemeltetéséhez történő ,- Ft összegű támogatás biztosítását a évi bizottsági keret terhére. A Bizottság a határozatot 4 egyhangú igen szavazat mellett elfogadta.

20 az Bizottság 413/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Támogatási kérelem Németh Kornélia Ilona Belváros-Lipótváros V. kerület Önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Lakás javasolja a Polgármesternek elfogadásra Németh Kornélia Ilona, 1051 Budapest, V. Zrínyi u. 12. III. 4. szám alatti lakos részére Önkormányzathoz benyújtott támogatási kérelme alapján ,- Ft összegű támogatás biztosítását a évi bizottsági keret terhére. A Bizottság a határozatot 4 egyhangú igen szavazat mellett elfogadta.

21 az Bizottság 414/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Támogatási kérelem Fodor Károlyné Belváros-Lipótváros V. kerület Önkormányzat Egészségügyi, Szociális és Lakás javasolja a Polgármesternek elfogadásra Fodor Károlyné 1056 Budapest, V. kerület, Szt. István krt. 27. szám alatti lakos részére Önkormányzathoz benyújtott támogatási kérelme alapján ,- Ft összegű támogatás biztosítását a évi bizottsági keret terhére. A Bizottság a határozatot 4 egyhangú igen szavazat mellett elfogadta.

22 az Bizottság 415/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Méltányossági jogosultság megállapítása kedvezményes élelmiszervásárlási igazolvány iránti kérelmek esetén A Bizottság javasolja a Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának 41/2012. (X.18.) a szociális juttatások rendszeréről szóló rendeletének 27.. (2) bekezdése alapján a mellékelt listán szereplő (20 fő) személyek számára a kedvezményes élelmiszervásárlási lehetőség engedélyezését. A Bizottság a határozatot 4 egyhangú igen szavazat mellett elfogadta.

23 az Bizottság 416/2013. (XII. 12.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Tarcsa Gizella közgyógyellátáshoz kapcsolódó gyógyszerkeret támogatás iránti kérelme Bizottság javasolja kivételes méltányosságból Tarcsa Gizella részére a ,- Ft összegű értékhatárt meghaladó összeg 2.186,- Ft kifizetését napjától napjáig közgyógyellátáshoz kapcsolódó gyógyszerkeret támogatás jogcímen. A Bizottság a határozatot 4 egyhangú igen szavazat mellett elfogadta.

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság június 14-ei üléséről. 96/2016. (VI. 14.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság június 14-ei üléséről. 96/2016. (VI. 14.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 96/2016. (VI. 14.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság március 7-ei üléséről. 15/2017. (III. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság március 7-ei üléséről. 15/2017. (III. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 15/2017. (III. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság június 21-ei üléséről. 112/2016. (VI. 21.) Eü. ésszoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság június 21-ei üléséről. 112/2016. (VI. 21.) Eü. ésszoc. Biz. Határozat Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 112/2016. (VI. 21.) Eü. ésszoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 19.-ei üléséről. 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 19.-ei üléséről. 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 20/2016. (01.19.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 02/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja az alábbi módosítással: Leveszi a zárt ülésre megjelölt: 5. Bp.,

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT 2018. június 19-i ülésének jegyzőkönyvéből Tárgy: Napirend elfogadása 082/2018.(06.19.) Eü. és Szoc. Biz. határozat úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint tárgyalja: Zárt ülésre javasolt napirendi

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság április 08-i üléséről. 086/2014. (IV. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

KIVONAT. az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság április 08-i üléséről. 086/2014. (IV. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. 086/2014. (IV. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: Napirend Az Bizottság úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat egy helyszínen felvett: o - 1055 Bp. Bajcsy-Zs. u... gázdíj és

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 23. ai üléséről. 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 23. ai üléséről. 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 122/2017. (03.23.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 08/2017.-es ülésre, az alábbi napirendi pontokat fogadja el: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Döntés az Október 6. u. 16-18.

Részletesebben

Határozat kivonat az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság november 09-i üléséről. 1/2010. (XI. 09.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

Határozat kivonat az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság november 09-i üléséről. 1/2010. (XI. 09.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. 1/2010. (XI. 09.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság mai ülésének napirendi pontjai és azok sorrendje a következő a következő: 1. Az Egészségügyi Szociális

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság szeptember 22-ei üléséről. 741/2016. (09.22.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság szeptember 22-ei üléséről. 741/2016. (09.22.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 741/2016. (09.22.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 29/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosításokkal: Leveszi zárt ülésről: 18..Bp., V. Ferenczy

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 13-i üléséről. 140/2015. (X. 13.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 13-i üléséről. 140/2015. (X. 13.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 140/2015. (X. 13.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság 2013. december 12-ei üléséről. 775/2013. (12.12.) TEIB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság 2013. december 12-ei üléséről. 775/2013. (12.12.) TEIB. Határozat a Tárgy: napirend 775/2013. (12.12.) TEIB. Határozat úgy dönt, hogy a 39/2013 sorszámon kiküldött meghívóban szereplő első hét (1-7.) napirendi pontot együttes ülés keretében tárgyalja meg az Egészségügyi,

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 12-ei üléséről. 01/2017. (01.12.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 12-ei üléséről. 01/2017. (01.12.)TELB. Határozat a Tárgy:napirend A 01/2017. (01.12.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 01/2017-es ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: ZÁRT ÜLÉSRE VONATKOZÓ NAPIRENDI PONTOK 1. felújítási költség megtérítése

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 05-ei üléséről. 311/2016. (05.05.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 05-ei üléséről. 311/2016. (05.05.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 311/2016. (05.05.)TELB. Határozat A a 14/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat változatás nélkül fenntartja. A Bizottság a határozatot 4 igenszavazat mellett elfogadta.

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. május 12-i üléséről. 67/2015. (V.12.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. május 12-i üléséről. 67/2015. (V.12.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 67/2015. (V.12.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok megtárgyalásra

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi és Szociális Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT Tárgy: Napirend elfogadása 069/2018.(05.22.) Eü. és Szoc. Biz. határozat úgy dönt, hogy a napirendet az alábbiak szerint tárgyalja: Zárt ülésre javasolt napirendi pont: 1. A Segítő Kezek az Aktív Évekért

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. április 9-ei üléséről. 56/2015. (IV. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. április 9-ei üléséről. 56/2015. (IV. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 56/2015. (IV. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok megtárgyalásra

Részletesebben

Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottsága KIVONAT

Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottsága KIVONAT 364/2013. (XII. 03.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. határozat Tárgy: napirend Az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság napirendjét kiegészíti 1 db zárt ülés, 3. pontjában tárgyalandó: o Beszámoló az V. kerületben

Részletesebben

Határozat kivonat az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 08-i üléséről. 47/2010. (XII. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz.

Határozat kivonat az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság december 08-i üléséről. 47/2010. (XII. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. 47/2010. (XII. 08.) Eü., Szoc. és Lak. Biz. Határozat Az Egészségügyi, Szociális és Lakás Bizottság a mai ülés napirendi pontjai és azok sorrendje a következő: 1. A gyermekvédelmi ellátásokról szóló önkormányzati

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 13.-ai üléséről. 01/2016. (01.13.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 13.-ai üléséről. 01/2016. (01.13.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 01/2016. (01.13.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 01/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással, hogy leveszi a Zárt ülésre megjelölt: 3. Bp.,

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság május 10-ei üléséről. 65/2016. (V. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság május 10-ei üléséről. 65/2016. (V. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 65/2016. (V. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság 2013. november 26-ai üléséről. 752/2013. (11. 26.) TEIB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság 2013. november 26-ai üléséről. 752/2013. (11. 26.) TEIB. Határozat a Tárgy: napirend 752/2013. (11. 26.) TEIB. Határozat úgy dönt, hogy a 37/2013 sorszámú meghívóban megjelölt napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosítással: Leveszi napirendről a 9. Bp., V. Markó

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 7-ei üléséről. 141/2017. (XI. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 7-ei üléséről. 141/2017. (XI. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 141/2017. (XI. 7.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a 10/2017. meghívóban

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság szeptember 8-i üléséről. 115/2015. (IX. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság szeptember 8-i üléséről. 115/2015. (IX. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 115/2015. (IX. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság január 19-ei üléséről. 1/2016. (I. 19) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság január 19-ei üléséről. 1/2016. (I. 19) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 1/2016. (I. 19) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 07. e i üléséről. 111/2017. (03.07.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 07. e i üléséről. 111/2017. (03.07.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 111/2017. (03.07.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 07/2017 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat az alábbiak szerint fogadja el: NYÍLT ÜLÉSRE JAVASOLT NAPIRENDI PONTOK 1. Belváros-Lipótváros,

Részletesebben

25/2018. (III. 6.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

25/2018. (III. 6.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 25/2018. (III. 6.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy az 3/2018. meghívóban

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság április 14-ei üléséről. 201/2015. (04.14.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság április 14-ei üléséről. 201/2015. (04.14.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 201/2015. (04.14.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 08/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja azzal a módosítással, hogy leveszi a meghívóban szereplő 16. Bp.,

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. március 10-ei üléséről. 034/2015. (III. 10.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. március 10-ei üléséről. 034/2015. (III. 10.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 034/2015. (III. 10.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság március 8-ai üléséről. 20/2016. (III. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság március 8-ai üléséről. 20/2016. (III. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 20/2016. (III. 8.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 10-ei üléséről. 120/2017. (X. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság október 10-ei üléséről. 120/2017. (X. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 120/2017. (X. 10.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a 9/2017. meghívóban

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. június 23-i üléséről. 105/2015. (VI. 23.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. június 23-i üléséről. 105/2015. (VI. 23.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 105/2015. (VI. 23.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok

Részletesebben

A Rendelet preambuluma az alábbiak szerint módosul:

A Rendelet preambuluma az alábbiak szerint módosul: Belváros Lipótváros, Budapest Főváros V. Kerület Önkormányzatának 42/2009. (X. 30.) rendelete az önkormányzat tulajdonában álló bérlakások elidegenítésének feltételeiről szóló többször módosított-40/2007.

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság november 05-ei üléséről. 682/2013. ( ) TEIB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság november 05-ei üléséről. 682/2013. ( ) TEIB. Határozat a A Tárgy: napirend 682/2013. (11. 05.) TEIB. Határozat A úgy dönt, hogy a 34/2013 sorszámon kiküldött meghívóban szereplő napirendi pontokat az alábbi módosítással elfogadja. Levételre kerülnek a meghívóban

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság április 12-ei üléséről. 50/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság április 12-ei üléséről. 50/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 50/2016. (IV. 12.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság december 1-jei üléséről. 177/2015. (XII. 1.) Eü. és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság december 1-jei üléséről. 177/2015. (XII. 1.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirendi pontok elfogadása 177/2015. (XII. 1.) Eü. és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 17-ei üléséről. 16/2017. (01.17.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 17-ei üléséről. 16/2017. (01.17.)TELB. Határozat a Tárgy:napirend A 16/2017. (01.17.)TELB. Határozat A úgy dönt hogy a 02/2017-es ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSRE VONATKOZÓ NAPIRENDI PONTOK 1. Az Önkormányzat 2017. évi

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság december 9-i üléséről. 024/2014. (XII. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság december 9-i üléséről. 024/2014. (XII. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat 024/2014. (XII. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy: Napirend Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága 172/2013.(09.11.) JÜK határozat elfogadta a szeptember 11-ei bizottsági ülés meghívó szerinti napirendi

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság július 13. ai üléséről. 354/2017. (07.13.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság július 13. ai üléséről. 354/2017. (07.13.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 354/2017. (07.13.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 16/2017 sorszámú ülésen az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Bp., V. Múzeum krt.

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága 001/2016. (01.20.) JÜK határozat 6 igen szavazattal egyhangúlag elfogadta a 2016. január 20-ai rendes ülés napirendjét azzal, hogy az eredeti meghívó szerinti 7. napirendi pontot a nyílt ülés első napirendi

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság június 24-ei üléséről. 398/2015. (06.24.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság június 24-ei üléséről. 398/2015. (06.24.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 398/2015. (06.24.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 16/2015 sorszámon kiküldött meghívóban szereplő napirendi pontok közül leveszi a zárt ülésen szereplő 10... méltányossági kérelme

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 15-ai üléséről. 165/2016. (XI. 15.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság november 15-ai üléséről. 165/2016. (XI. 15.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Tárgy: Napirendi pontok elfogadása 165/2016. (XI. 15.) Eü. és Szoc. Biz. Határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. január 27-ei üléséről. 016/2015. (I. 27.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. január 27-ei üléséről. 016/2015. (I. 27.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy: Napirend 016/2015. (I. 27.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi megtárgyalásra

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság november 07. ei üléséről. 527/2017. (11.07.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság november 07. ei üléséről. 527/2017. (11.07.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 527/2017. (11.07.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 23/2017 sorszámú ülésen az alábbi napirendi pontokat tárgyalja: NYÍLT ÜLÉSRE JAVASOLT NAPIRENDI PONTOK 1. Döntés parkolási szenzorok

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. november 10. -ei üléséről. 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat +Belváros-Lipótváros V. ker. Önkormányzat a A Tárgy:napirend 742/2015. (11.10.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a kiküldött 27/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással,

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága Tárgy: Napirend elfogadása 001/2017. (01.18.) JÜK határozat A Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottság úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak szerint tárgyalja: ZÁRT ÜLÉSRE JAVASOLT NAPIRENDI

Részletesebben

II. 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett

II. 12 igen szavazattal, 0 nem szavazattal és 2 tartózkodás mellett Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-129/2017. II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2017. június 22-ei rendes, zárt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből

Részletesebben

II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete. Iktatószám: T-216/2016.

II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete. Iktatószám: T-216/2016. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-216/2016. II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. december 15-ei rendkívüli, zárt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. május 28-ai üléséről. 340/2015. (05.28.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2015. május 28-ai üléséről. 340/2015. (05.28.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 340/2015. (05.28.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 13/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással, hogy leveszi a meghívó szerinti 8. Bp.,

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság június 19. ei üléséről. 348/2018. (06.19.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság június 19. ei üléséről. 348/2018. (06.19.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 348/2018. (06.19.)TELB. Határozat A a 13/2018 számú ülésén az alábbi előterjesztéseket tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSRE JAVASOLT NAPIRENDI PONTOK 1. Döntés üres, nem lakás célú tetőtéri

Részletesebben

II. HATÁROZAT KIVONAT június 25 ei rendkívüli képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből

II. HATÁROZAT KIVONAT június 25 ei rendkívüli képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-191/2009. 09/2009. II. a HATÁROZAT KIVONAT 2009. június 25 ei rendkívüli képviselő-testületi ülés zárt jegyzőkönyvéből 353/2009. (VI.25.) B-L.Ö.h. úgy dönt, hogy a Bp. V. ker. Bástya utca

Részletesebben

H A T Á R O Z A T K I V O N A T

H A T Á R O Z A T K I V O N A T Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-30/2016. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2016. március 10-ei rendes nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből 32/2016.

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság június 08. ai üléséről. 296/2017. (06.08.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság június 08. ai üléséről. 296/2017. (06.08.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 296/2017. (06.08.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 13/2017 számú ülésen az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALANDÓ NAPIRENDI PONTOK 1. Bp., V. Nádor u. 23.

Részletesebben

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi és a Tulajdonosi Bizottságokkal!

Határozati kivonat. a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi és a Tulajdonosi Bizottságokkal! Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság Határozati kivonat a Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság 2009. június 09-i üléséről ( együttes ülés a Jogi

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság október 21-ei üléséről. 666/2013. ( ) TEIB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság október 21-ei üléséről. 666/2013. ( ) TEIB. Határozat a A Tárgy: napirend 666/2013. (10. 21.) TEIB. Határozat A úgy dönt, hogy a 33/2013-as sorszámon kiküldött meghívót elfogadja, azzal a módosítással, hogy a 7-es sorszámon szereplő előterjesztést, leveszi

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 19-ai üléséről. 311/2015. (05.19.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 19-ai üléséről. 311/2015. (05.19.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 311/2015. (05.19.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 12/2015-ös és 13/2015-ös sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja az alábbi módosítással: A 12/2015-ös sorszámú

Részletesebben

Javaslat az Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadásának feltételeiről szóló 22/2012. (IV.20.) önkormányzati rendelet módosítására

Javaslat az Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadásának feltételeiről szóló 22/2012. (IV.20.) önkormányzati rendelet módosítására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának JEGYZŐJE 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat az Önkormányzat tulajdonában álló lakások bérbeadásának

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 16. ai üléséről. 01/2018. (01.16.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 16. ai üléséről. 01/2018. (01.16.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 01/2018. (01.16.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 01/2018 számú bizottsági ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Az Önkormányzat 2018.

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2014. december 17-ei üléséről. 101/2014. (12.17.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság 2014. december 17-ei üléséről. 101/2014. (12.17.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 101/2014. (12.17.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 06/2014 sorszámon kiküldött meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja azzal a módosítással, hogy a Zárt ülésről leveszi az

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság november 25-ei üléséről. 50/2014. (11.25.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság november 25-ei üléséről. 50/2014. (11.25.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 50/2014. (11.25.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 04/2014 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat az alábbi módosítással elfogadja: Leveszi a Zárt ülésen megjelölt 9. Bp., V. Apáczai

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 02-ai üléséről. 51/2016. (02.02.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 02-ai üléséről. 51/2016. (02.02.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 51/2016. (02.02.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 03/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosítással: Leveszi a ZÁRT ülésre megjelölt 11.. (Bp.,

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 26-ai üléséről. 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 26-ai üléséről. 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 177/2016. (02.26.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 06/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosítással: FELVESZI NYÍLT ÜLÉSRE: - V. Dorottya

Részletesebben

Törvényességi szempontból ellenőrizte: Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző

Törvényességi szempontból ellenőrizte: Szimoncsikné dr. Laza Margit jegyző Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat a Budapest XXIII., Bercsényi u. 17.

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 13-ai üléséről. 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat Tárgy: napirend 278/2015. (05.13.)TELB. Határozat úgy dönt, hogy a 11/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja és az alábbi előterjesztéseket felveszi: NYÍLT ülésre - Döntés a Játékkal

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 27.-ei üléséről. 46/2015. (01.27.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság január 27.-ei üléséről. 46/2015. (01.27.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 46/2015. (01.27.)TELB. Határozat A Tulajdonosi Elidegenítési és Lakás Bizottság úgy dönt, hogy elfogadja a 03/2015 sorszámon kiküldött meghívóban szereplő napirendi pontokat, az alábbi

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Pénzügyi Bizottsága 100/2015. (12.09.) PB határozat 5igen szavazattal egyhangúlag elfogadta a december 9-ei ülés meghívó szerinti napirendi pontjait, azzal a módosítással, hogy a 10. napirendi pontot nyílt ülésen tárgyalja.

Részletesebben

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete II.

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete II. Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-160/2015. II. H A T Á R O Z A T K I V O N A T 164/2015. (IX.10) B-L.Ö.h. 15 igen szavazattal, egyhangúlag úgy dönt, hogy

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. január 13-ai üléséről. 001/2015. (I. 13.) Eü.ésSzoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. január 13-ai üléséről. 001/2015. (I. 13.) Eü.ésSzoc. Biz. határozat 001/2015. (I. 13.) Eü.ésSzoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontokat

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága A Városfejlesztési, Műemlékvédelmi é s Környezetvédelmi Bizottság Tárgy: A napirend elfogadása 032/2016.(06.21.) V.M.K.B.hat. A Környezetvédelmi Bizottság úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság január 13-ai üléséről

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság január 13-ai üléséről Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2010. január 13-ai üléséről 1/2010. (01.13.) JÜB határozat 6 igen szavazattal,

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság július 27. ei üléséről. 374/2017. (07.27.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság július 27. ei üléséről. 374/2017. (07.27.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 374/2017. (07.27.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 17/2017 sorszámú ülésén, az alábbi előterjesztéseket tárgyalja: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Bp., V. Váci utca (Irányi

Részletesebben

Az R 3. -a az alábbi (3), (4), (5) bekezdéssel egészül ki:

Az R 3. -a az alábbi (3), (4), (5) bekezdéssel egészül ki: Ercsi Város Önkormányzat Képviselő-testületének 14/2006. (VI.1.) Kt. sz. rendelete Az önkormányzat tulajdonában lévő lakások és helyiségek bérletéről szóló 7/2006 (III.30.) Kt. sz. rendelet módosításáról

Részletesebben

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. június 9-i üléséről. 95/2015. (VI. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat

KIVONAT. az Egészségügyi és Szociális Bizottság 2015. június 9-i üléséről. 95/2015. (VI. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Tárgy:Napirend 95/2015. (VI. 9.) Eü.és Szoc. Biz. határozat Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerületi Egészségügyi és Szociális Bizottsága úgy dönt, hogy a meghívóban szereplő napirendi pontok megtárgyalásra

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága _ 65/2016. (05.11.) JÜK határozat 2 igen, 5 nem szavazattal nem fogadta el, hogy felveszi napirendre a T-109/2016. számú testületi előterjesztést és egyben felkéri a Hivatalt, hogy a holnapi testületi

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 09-ei üléséről. 061/2017. (02.09.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság február 09-ei üléséről. 061/2017. (02.09.)TELB. Határozat a Tárgy:napirend A 061/2017. (02.09.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 04/2017-es ülésén, az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSRE VONATKOZÓ NAPIRENDI PONTOK 1. Javaslat a Bűntetés-Végrehajtás

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 18.-ai üléséről. 218/2016. (03.18.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság március 18.-ai üléséről. 218/2016. (03.18.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 218/2016. (03.18.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 09/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja. A tárgyalási sorrendet a Bizottság úgy határozza meg, hogy előre

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből

HATÁROZAT KIVONAT október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből Iktatószám: T-243/2011. 14/2011. I. a HATÁROZAT KIVONAT 2011. október 13-ai rendes képviselő-testületi ülés nyílt jegyzőkönyvéből 374/2011. (X.13.) B-L.Ö.h. 1 igen szavazattal, 12 nem szavazattal és tartózkodás

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság december 01-ei üléséről. 934/2016. (12.01.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság december 01-ei üléséről. 934/2016. (12.01.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 934/2016. (12.01.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 35/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat az alábbi módosítással elfogadja: Leveszi, a ZÁRT ülésre megjelölt: 3..

Részletesebben

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság március 11-ei üléséről. elfogadta a március 11-i ülés meghívó szerinti napirendi pontjait.

HATÁROZAT KIVONAT. a Jogi és Ügyrendi Bizottság március 11-ei üléséről. elfogadta a március 11-i ülés meghívó szerinti napirendi pontjait. Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi és Ügyrendi Bizottsága HATÁROZAT KIVONAT a Jogi és Ügyrendi Bizottság 2009. március 11-ei üléséről 24/2009. (03.11.) JÜB határozat 5 igen szavazattal,

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság december 14-ei üléséről. 959/2016. (12.14.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság december 14-ei üléséről. 959/2016. (12.14.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 959/2016. (12.14.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 36/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat az alábbi módosítással elfogadja: Leveszi napirendről a ZÁRT ülésre javasolt:

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság 2013. október 08-ai üléséről. 636/2013. (10. 08.) TEIB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi és Elidegenítési Bizottság 2013. október 08-ai üléséről. 636/2013. (10. 08.) TEIB. Határozat a A Tárgy: napirend 636/2013. (10. 08.) TEIB. Határozat A úgy dönt, hogy elfogadja a 31/2013 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat. a A Tárgy: Budapest Főváros V. kerület közterületein járművel

Részletesebben

euoa~pesr MEGHÍVÓ Napirend:

euoa~pesr MEGHÍVÓ Napirend: euoa~pesr Budapest Főváros Közgyűlése Tulajdonosi, Gazdasági és Közterület-hasznosítási Bizottság 111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111111 ikt. szám FPH121 /22-2 /2015

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 24. ei üléséről. 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 219/2017. (05.24.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 12/2017 sorszámú ülésén az alábbi előterjesztéseket tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT NAPIRENDI PONTOK 1. Bp., V., Szabadság

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága

Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. ker. Önkormányzat Képviselő-testületének Városfejlesztési, Műemlékvédelmi és Környezetvédelmi Bizottsága A napirend elfogadása 026/2015.(V.12.) V.M.K.B. hat. úgy dönt, hogy a napirendi pontokat az alábbiak szerint tárgyalja: 1. Beszámoló a Fővárosi Közterület-hasznosítási Társulás tevékenységéről (T-101/2015.

Részletesebben

A Bizottság a napirendek tárgyalása során a nyílt ülés 8. és 9. pontját a zárt ülés után tárgyalta. Jkv.író

A Bizottság a napirendek tárgyalása során a nyílt ülés 8. és 9. pontját a zárt ülés után tárgyalta. Jkv.író Fogyatékosügyi Bizottság 2019. április 23-án (kedd) 17 órai kezdettel a POHI Nagytanácstermében (1211 Bp. Szent Imre tér 10. fsz. 5.) megtartott üléséről. Napirend előtt: 50/2019.(IV.23.)SZEFOB Fogyatékosügyi

Részletesebben

Budakalász Város Önkormányzat Pénzügyi és Vagyonhasznosítási Bizottsága E L ŐT E R J E S Z T É S

Budakalász Város Önkormányzat Pénzügyi és Vagyonhasznosítási Bizottsága E L ŐT E R J E S Z T É S Budakalász Város Önkormányzat Pénzügyi és Bizottsága 19/2010.(I.26.) sz. előterjesztés E L ŐT E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2010. január 26-i rendes ülésére Tárgy: Beszámoló Budakalász Város Önkormányzat

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság december 20-ai üléséről. 1014/2016. (12.20.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság december 20-ai üléséről. 1014/2016. (12.20.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 1014/2016. (12.20.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 37/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja azzal a módosítással, hogy felveszi napirendre a következő előterjesztéseket:

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 30. ai üléséről. 247/2017. (05.30.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság május 30. ai üléséről. 247/2017. (05.30.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 247/2017. (05.30.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 13/2017-es bizottsági ülésén az alábbi napirendi pontokat tárgyalja meg: NYÍLT ÜLÉSEN TÁRGYALT ELŐTERJESZTÉSEK: 1. Bp., V. Balassi

Részletesebben

Javaslat pénztartozás elengedésére, valamint részletfizetési kérelmek engedélyezésére. dr. Balázs Orsolya osztályvezető Vagyonkezelési Osztály

Javaslat pénztartozás elengedésére, valamint részletfizetési kérelmek engedélyezésére. dr. Balázs Orsolya osztályvezető Vagyonkezelési Osztály Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksári Polgármesteri Hivatal Vagyonkezelési Osztály 1239 Budapest, Grassalkovich út 170. GAZDASÁGI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGI ELŐTERJESZTÉS Javaslat pénztartozás elengedésére,

Részletesebben

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről.

TÁRGYMUTATÓ. Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. TÁRGYMUTATÓ Készült: Hort Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testületének 2019. augusztus 6-án megtartott rendkívüli üléséről. Határozat száma: 83/2019.(VIII.6.) 84/2019.(VIII.6.) Rendelet száma: Tárgya:

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság december 18 -ei üléséről. 852/2015. (12.18.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság december 18 -ei üléséről. 852/2015. (12.18.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 852/2015. (12.18.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 32/2015 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, azzal a módosítással, hogy nyílt ülésre felveszi: - V. Párizsi

Részletesebben

Határozati kivonat mely készült a december 11-i ülésről

Határozati kivonat mely készült a december 11-i ülésről 1 Belváros-Lipótváros Budapest Főváros V. kerület Önkormányzat Pénzügyi és Közbeszerzési Bizottság Határozati kivonat mely készült a 2007. december 11-i ülésről Helyszín: Bp., V. ker. Polgármesteri Hivatal

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület május 5-i nyilvános ülésére. dr. Németh Mária Anita jegyző Önkormányzati és Igazgatási Iroda

ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület május 5-i nyilvános ülésére. dr. Németh Mária Anita jegyző Önkormányzati és Igazgatási Iroda 5. NAPIREND Ügyiratszám: 1/267-2/2017. ELŐTERJESZTÉS A Képviselő-testület 2017. május 5-i nyilvános ülésére Tárgy: A lakások és helyiségek bérletéről szóló 24/2015. (XI. 30.) önkormányzati rendelet módosítása

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Jelen vannak: J E G Y Z Ő K Ö N Y V Hatvan Város Önkormányzata Képviselő-testületének Szociális és Lakásügyi Bizottsága 2015. november 25 -én (szerda) 15:00 órai kezdettel a Hatvani Közös Önkormányzati

Részletesebben

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága

Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága Belváros-Lipótváros Önkormányzat Képviselő-testületének Jogi, Ügyrendi és Közbeszerzési Bizottsága KIVONAT a 2010. november 10-ei ülésről 16/2010. (11.10.) JÜK határozat elfogadja a bizottsági ülés meghívó

Részletesebben

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete

Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete Belváros-Lipótváros, Budapest Főváros V. kerület Önkormányzatának Iktatószám: T-134/2015. I. H A T Á R O Z A T K I V O N A T a 2015. június 25-ei rendkívüli nyílt Képviselő-testületi ülés jegyzőkönyvéből

Részletesebben

ELOTERJESZTES A Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottság július 30-i ülésére

ELOTERJESZTES A Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottság július 30-i ülésére Budapest Főváros VIII. kerület Józsefvárosi Önkormányzat Képviselő-testületének Városgazdálkodási és Pénzügyi Bizottsága / ^ j A Előterjesztő: Józsefvárosi Gazdálkodási Központ Zrt....).. sz. napirend

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság augusztus 26-ai üléséről. 592/2016. (08.26.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság augusztus 26-ai üléséről. 592/2016. (08.26.)TELB. Határozat a Tárgy: napirend A 592/2016. (08.26.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 24/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosításokkal: Nyílt ülésre felveszi: - Bp., V. Zrínyi

Részletesebben

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete október 19-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve

Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete október 19-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve Dédestapolcsány Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. október 19-én megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyve 263/2016. (X.19.) határozat Vasas Miklósné bánhorváti lakos részére a Nyugdíjasházban

Részletesebben

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság november 15-ei üléséről. 906/2016. (11.15.)TELB. Határozat

KIVONAT. A Tulajdonosi, Elidegenítési és Lakás Bizottság november 15-ei üléséről. 906/2016. (11.15.)TELB. Határozat a A Tárgy: napirend 906/2016. (11.15.)TELB. Határozat A úgy dönt, hogy a 34/2016 sorszámú meghívóban szereplő napirendi pontokat elfogadja, az alábbi módosítással: NYÍLT ülésről leveszi, a meghívó szerinti:

Részletesebben