Nem lehet elég korán kezdeni

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Nem lehet elég korán kezdeni"

Átírás

1

2 Nem lehet elég korán kezdeni Rendhagyó óvodai testnevelés órát tartott Lovas Zoltán 4. dan mester Tökölön április án. A testnevelés óra célja, hogy már óvodás korban megismertessük a gyermekekkel harcművészeti irányzatunk mozgáskultúráját játékos formában. Az óvoda vezetésének és óvoda pedagógusainak köszönhetően mintegy 100 gyerek vett részt az edzésen.

3 Bemutatók az iskolákban Nyílt napok voltak egy hétig Szatmárnémetiben, az iskolákban és lehetőség kínálkozott arra, hogy az Unio Traian Vuia nevű gimnázium 9. osztályos tanulóinak bemutatót tarthasson Nyest Csaba klubvezető - aminek nagyon nagy sikere volt. Ráadásul ez egy teljesen magyar nyelvű osztály, melybe alapvetően fiúk járnak. Az osztály teljes létszámmal megjelent, és több tanár és más osztályokból tanulok is átjöttek megnézni a bemutatót. Reméljük, létszámban tovább gyarapodik a helyi klub ezek után! Egy másik helyszín. A nemrég bejegyzett King Cobra Harcművészeti KSE is halad rendületlenül előre a választott úton én az egyesület színeiben Senpai Király Gergő 2. kyu tartott bemutatót és önvédelmi edzést közel 100 általános iskolás diák és tanáraik részére a Wesley János Általános Iskolában, Gyürében.

4 Közös munka a Cseh ju jitsu szövetséggel Április a cseh tábor (Kamzik) pénteki beérkezéssel, szombat, vasárnap teljes ellátással, edzésekkel távirati stílusban talán ennyi. Ami mögötte van, az kiváló szervezés, minőségi ellátás, és jó hangulatú, komoly szakmai munka. Harsányi Csaba és Vikartóczky Gusztáv mesterek vezetésével, kb 50 fő dolgozott együtt két napig a fenyves erdő közepén található csehországi üdülőben. Reggelre leesett a hó, és két napig ismét téli hangulat volt, így a kevés szabadidőt is az uszodában és a bárban töltötte a csapat. Igazi, jó csapatépítő program volt, melyet a szervező Iván Gibala mester meg fog ismételni még ebben az évben. Remélhető, hogy egyesületünkből is nagyobb érdeklődés kíséri ezt a jövőben.

5 Ünnep és munka az olasz szövetséggel Április n rendezte jubileumi táborát a W.A.S.C.A ju jitsu világszövetség, melyre Sergio Barriga amerikai mester meghívására, vendégként látogatott el Shihan Vikartóczky Gusztáv. A szervezet 40 éves fennállását ünnepelte, melyre a világ több országából érkeztek küldöttek. Az első meglepetés az volt, hogy a meghívó amerikai mester néhány nappal az indulás előtt lemondta az utazást, így pártfogó nélkül ismeretlenül érkezett a rendezvényre. A második meglepetés az volt, hogy a három napos rendezvény csak két napig tartott. Ez alatt több mint 200 ember vett részt az edzéseken, melyet váltott mesterekkel három pástom tartottak. A szervezett nem csak sporttal foglalkozik, hanem egyben kulturális szövetség, így a programban táncbemutatók is helyet kaptak. Az USA-ból érkezett küldöttség legfőbb elfoglaltsága a reklámtevékenység volt, így az edzések alatt is folyamatos volt a fényképeszkedés. Sport politikai oldalról nézve a dolgokat komoly eredménnyel és elismeréssel zárult a rendezvény. A vezető nagymester Alfredo Bassani és helyettese reményét fejezte ki, hogy a kapcsolat a szervezetek között továbbra is fent marad és folyamatos lesz a kölcsönös megismerés és munka.

6 Euro Budo Fesztivál a WKF szervezésében Május n Antwerpen városában rendezte a World Kobudo Federation nemzetközi szervezet éves találkozóját, melyet Alain Saily francia mester szervezett. Húsz országból érkeztek mesterek és tanítványok, akik két napon keresztül ismerkedtek a különböző irányzatok mestereinek munkájával. Shihan Vikartóczky Gusztáv és Csima János mester képviselte a magyar színeket. Annak ellenére, hogy nem vagyunk tagjai ennek a szervezetnek, a személyes kapcsolatok alapján kerültünk az oktató mesterek névsorába. A szövetség elnöke John Therien kanadai nagymester elismeréssel szólt a munkáról, és meghívást kaptunk a 2016-ban New Yorkban megrendezésre kerülő jubileumi rendezvényre is. Az edzések 10 szőnyegen, több mint 250 fővel folytak, váltott mesterekkel. Tanulságos volt számunkra, hogy különböző országokból érkezett, különböző irányzatot művelő harcművészek milyen jó hangulatban tudtak együtt dolgozni a szőnyegen, és barátkozni az edzések szüneteiben. A két napon összesen kb. 600 fő dolgozott együtt, mely fantasztikus látványt és élményt nyújtott. Mindenki számára csak ajánlani lehet a szövetség rendezvényeit, mely igazi kitekintést jelent a világba, és segít megtalálni helyünket a harcművészek társadalmában. További képek a magazinban és a weben láthatók.

7 Mesterek továbbképzése Aktív mestereink szinte teljes létszámmal képviseltették magukat azon a rendezvényen, melyet május 16-ra írtunk ki, és melyet ebben az évben nyílt továbbképzésként tartottunk. Látva az európai irányzatok nyitottságát úgy gondoltuk, hogy talán érdeklődésre tarthat számot ez a kurzus, hiszen Shihan Harsányi Csaba, Shihan Vikartóczky Gusztáv és Sensei Lovas Zoltán komoly anyaggal készült az oktatásra. A meghívásokat időben eljuttattuk az ismeretségi köreinkbe tartozó szervezetekhez és személyekhez. Persze nem számítottunk tömeges érdeklődésre, hiszen megszoktuk, hogy minden irányzat alapvetően csak saját rendezvényét látogatja Magyarországon. Akik eljöttek, szakmai tapasztalatokkal feltöltődve távoztak. Láthatták, hogy hogyan dolgoznak az ország más részein klubokat vezető mesterek, valamint együtt dolgozhattak a vendégekkel. Harsányi Csaba mester földharc elemeket, földön rögzítéseket és átforgatásokat tanított, mely nem szerepel a kyu fokozatok vizsgarendszerében, de része az egyetemes ju jitsunak. Vikartóczky Gusztáv mester tematikusan felépített késharcot tanított, mely a nihon tai jitsu kitérés-kontroll-visszatámadás rendszerére volt felépítve, bizonyítva az alapok fontosságát a harcban. Lovas Zoltán mester a Nihon Kobudo Hanbo-jitsu, második danos anyagából oktatott részletet az idő rövidsége miatt. Mindhárom anyag azért volt fontos, mert ezeket nem tanulták mestereink az eddigi képzésben, viszont lehetőséget kaptak ezek által arra, hogy gyarapítsák tudásukat és szélesítsék látókörüket ezen a téren is. Köszönjük azoknak a részvételét, akik érdeklődésükkel megtiszteltek bennünket, és továbbra is azt valljuk érdeklődni kell mások munkája iránt, meg kell ismerni azt, hogy el tudjuk helyezni saját magunk tudását a harcművészet széles palettáján! Köszönjük a rendezvény támogatását a Budapest Bank Budapestért Alapítványnak!

8 Elismerés! Az V. Magyar Világtalálkozó rendezvénysorozat keretén belül rendezték meg és adták át a Szabolcs - Szatmár - Bereg megyei Aranyosapátiban a FELSŐ TISZA VÖLGYE MINŐSÉGI VÉDJEGY pályázat győzteseinek járó elismerést! évben mások mellett, a sport és harcművészetek területén végzett kiemelkedő munkájáért IVÁN JÁNOS a Veterán Harcművészeti Klub vezetője és NYESTI CSABA az Okinawa dojo (Szatmárnémeti, Satu Mare) vezetője vehette át a rangos díjat! További munkájukhoz kívánunk erőt, egészséget és kitartást, Gratulálunk!

9 Túlélő tábor Csobánkán Megrendezésre került a Magyar Közelharc- Kézitusa Szövetség túlélő edzőtábora Csobánkán. melyen több mint 40 fő vett részt. Az edzéseket dr. Zöllei Zoltán 8. danos kézitusa szakértő, Mező Sándor 4. danos mester és Novák Zsolt 3. danos mesterek vezették- A foglalkozásokat Hoványi Adrián szakaszvezető, Frömmel András és Bodócsi Bálint tartották, akiknek ezúttal szeretnénk megköszönni a munkájukat! A táborozók egy közösen szervezet túrázás keretein belül érkeztek a helyszínre, illetve közös programokat szerveztek, ezzel is növelve a tábor hangulatát. A tábor ideje alatt minden reggelt reggeli tornával kezdtek, majd a nap folyamán 2 edzésen vettek részt a táborozók, de több meglepetést tartogattak tarsolyukban a szervezők. Volt airsoft, menetgyakorlat, éjszakai edzés és különböző oktatások. A tábor végén sikeres vizsgát tett Ifj. Répás László, Major Zsolt és Szeltner Zoltán 6. kyu-ra, akiknek Gratulálunk!

10 XIV. Amatőr Közelharc - Kézitusa Bajnokság Június 13-án megrendezésre került Budapesten a XIV. Amatőr Közelharc - Kézitusa Bajnokság. A versenyt több küzdősportok berkeiből ismert prominens személyiség is megtisztelte jelenlétével, mint például Mészáros István, IFAK magyarországi képviselője, Vida Ferenc, e+s Kft. ügyvezető igazgató, Mihályi Attila, Honvéd Szondi SE közelharc-kézitusa szakosztály vezető oktatója, Metzger Antal Magyar Sport Ju-jitsu Szakszövetség elnökségi tagja és két tanítványa Tímár Gábor és Szántó Anna. Az érmeket Farkas László, a HOSOSZ elnöke, illetve a különdíjakat Mihályi Attila ajánlotta fel. Az ajándéktárgyakat a Törley Pezsgőpincészet Kft., Extrametál Kft. és Mészáros István ajánlotta fel. A bajnokság igazgatója Dr. Zöllei Zoltán nyá. alezredes, közelharc-kézitusa szakértő, a Magyar Közelharc - Kézitusa Szövetség elnöke volt. A versenyzők több versenyszámban is indulhattak, mint például önvédelemben, emelt és alapszinten, földharcban, full contact B és A kategóriában, illetve túlélés versenyszámban is tanúbizonyságot tehettek tudásukról. Az önvédelem alap szintű versenyszámban 3. helyezett Fodor Fanni, 2. helyezett Steckl Zsolt és 1. helyezést ért el Sári Levente. Önvédelem emelt szintű versenyszámban 2. helyezett Árvai János és 1. helyezést ért el Máté Zsolt. Földharc versenyszámban 3. helyezett Bánszki Donát és Kovács Roland, 2. helyezett Kiss Tamás és 1 helyezést ért el Szabó Krisztián. Full Contact B versenyszámban 3. helyezett Fodor Fanni, 2. helyezett Sallai Gréta és 1. helyezést ért el Bánszki Donát. Full Contact A versenyszámban 3. helyezett Bodócsi Bálint és Kovács Roland, 2. helyezett Kugler Gergely és 1. helyezést ért el Polyák Gergely. Túlélés versenyszámban 3. helyezett Szabó Krisztián és Kiss Tamás, 2. helyezett Kovács Roland, 1 helyezést ért el Kugler Gergely.

11 A verseny legtechnikásabb női versenyzője Sallai Gréta és a legtechnikásabb férfi versenyzője Kovács Roland lett. A versenyen a legelszántabb versenyzői díját Bánszki Donát kapta. A verseny végén Lovász Zsolt, nyá. alezredes, a Magyar Közelharc - Kézitusa Szövetségben kiemelkedő munkásságáért és szakmai tapasztalatáért 1. dan fokozatott szerzett. Gratulálunk a versenyzőknek és köszönjük a bírák, az edzők, a szervezők és a támogatók segítségét!

12 Új nemzetközi kapcsolat Nemzetközi kapcsolataink megerősítése mindig időszerű. Ennek jeles példája, hogy az évek óta meglévő együttműködésünket a WJJF/WJKO nemzetközi szervezettel új alapokra helyeztük. Az egyéni tagságot most bronz fokozatú tagságra emeltük, ezzel több mester kapott lehetőséget, hogy a szervezetben elismert fokozattal rendelkezzen. Lovas Zoltán 4. dan, Csima János 4. dan, Tüske Zsolt 3. dan és Dr. Hullám István 3. dan fokozattal regisztrált a szövetségben. Európa legnagyobb budo családjának lettek ezzel hivatalos tagjai, mely a világon is komoly megbecsüléssel rendelkezik. A hivatalos diplomák átadására a nyári záró edzésen került sor, ahol Shihan Vikartóczky Gusztáv elmondta, komoly elismerése ez a magyar nihon tai jitsu sportegyesület munkájának. Egyesületünk továbbra is arra törekszik, hogy a nemzetközi életbe megerősítse hírnevét, és terjessze irányzatunkat lehetősége szerint.

Érdekes kísérlet, mely hagyománnyá válhat

Érdekes kísérlet, mely hagyománnyá válhat Érdekes kísérlet, mely hagyománnyá válhat Július 16-n Vásárosnaményban a Szilva Termál Hotel adott otthont annak a sportrendezvénynek, melyet Iván János - a területen működő egyik klubvezetőnk - rendezett.

Részletesebben

Remekül szerepeltek az MKKSZ versenyzői

Remekül szerepeltek az MKKSZ versenyzői Ismét Nyírmada! 54 fő állt a sorban szombaton reggel, hogy megmutassa tudását. Alapvetően gyerekek vizsgáztak színes csíkokra és övekre október második hétvégéjén, Nyírmadán. Iván János és Király György

Részletesebben

Szakmai továbbképzés I. foglalkozás

Szakmai továbbképzés I. foglalkozás Szakmai továbbképzés 2016. I. foglalkozás Minden évben négy alkalommal kerül megrendezésre szakmai továbbképzésünk, mely az idén 2016. Január 24-n volt a Honvéd Küzdőcentrumban. A rendezvényre alapvetően

Részletesebben

RADAVA 2015 RADAVA Shihan Vikartóczky Gusztáv és sensei Lovas Zoltán

RADAVA 2015 RADAVA Shihan Vikartóczky Gusztáv és sensei Lovas Zoltán RADAVA 2015 A szlovákiai RADAVA adott helyet július elején a szlovákiai nemzetközi tábornak, melyet Harsányi Csaba mester szervezett. Az évek óta jó hangulatban megrendezésre kerülő táborba több országból

Részletesebben

Látogatás Normandiában

Látogatás Normandiában Látogatás Normandiában Január utolsó hetében Shihan Vikartóczky Gusztáv és sensei Lovas Zoltán Franciaországba utazott Jean Luc Lemoine mester meghívására, ahol kétnapos nihon tai jitsu / Hanbo-jitsu kurzust

Részletesebben

Tanaka Koshiro Budapesten oktatott. Tai jitsu / Nihon tai jitsu / Hanbo-jitsu

Tanaka Koshiro Budapesten oktatott. Tai jitsu / Nihon tai jitsu / Hanbo-jitsu Tanaka Koshiro Budapesten oktatott Tanaka Koshiro mester tartott edzést Budapesten, akit az afgán-szovjet háború legkiemelkedőbb közelharc kiképzőjeként tartanak számon. A személyes találkozóra írja Dr.

Részletesebben

Edzőtáborok Október 25-n Nyírmadán Shihan Vikartóczky Gusztáv 2014. November 22 Harsányi Csaba Lovas Zoltán

Edzőtáborok Október 25-n Nyírmadán Shihan Vikartóczky Gusztáv 2014. November 22 Harsányi Csaba Lovas Zoltán Őszi kurzus Máltán Az ősz Máltára is megérkezett október elejére, és bár a tenger 25 fokos volt, az időjárás inkább otthon tartotta az embereket. Persze voltak olyanok, aki kihasználták ezt a zord időt,

Részletesebben

Látogatás Ecuadorba. Révész Agoston Nihon tai jitsu 1. dan

Látogatás Ecuadorba. Révész Agoston Nihon tai jitsu 1. dan Látogatás Ecuadorba Nagyon kevesen jutunk el ilyen távoli országba, ezért is örülünk annak, hogy Révész Ágoston mesternek ez sikerült. Persze alapvetően családi látogatás volt ez számára, de időt szakított

Részletesebben

Jurandori ( egyéni bemutató, 8 kategória, 57 nevezés )

Jurandori ( egyéni bemutató, 8 kategória, 57 nevezés ) Jurandori ( egyéni bemutató, 8 kategória, 57 nevezés ) Leány ifjúsági kategória ( 7 nevezés ): I. Morvai Tímea ( Darányi Dojo Ju-Jitsu Klub Kiskunhalas ) II. Hegedűs Éva ( Tatami Centrum Ju-Jitsu Klub

Részletesebben

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa

2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa 2014 RKSZ Önvédelmi Nemzetkőzi Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2014 évi RKSZ II. önvédelmi Nemzetkőzi Kupa bajnoki címek eldöntése - a Magyar és Nemzetkőzi

Részletesebben

Közös edzés a Koryukan Hungary Harcművészeti és Kulturális Egyesülettel (önvédelmi technikák)

Közös edzés a Koryukan Hungary Harcművészeti és Kulturális Egyesülettel (önvédelmi technikák) Időpont Esemény Helyszín Ajánlás Január 7-8. Oliva Seba spanyol mester kumitetábora UTE Színes övesek Január 15. Közös edzés a Koryukan Hungary Harcművészeti és Kulturális Egyesülettel (önvédelmi technikák)

Részletesebben

Összefoglaló a Református Középiskolák Országos Röplabda Bajnokságáról

Összefoglaló a Református Középiskolák Országos Röplabda Bajnokságáról Összefoglaló a Középiskolák Országos Röplabda Bajnokságáról A verseny megrendezésének időpontja: 2017. 03.31 04.01. rendező intézményének neve: Debreceni Kollégium Gimnáziuma és Diákotthona szervezőjének

Részletesebben

Jurandori ( egyéni bemutató, 7 kategória, 78 nevezés )

Jurandori ( egyéni bemutató, 7 kategória, 78 nevezés ) Jurandori ( egyéni bemutató, 7 kategória, 78 nevezés ) Leány gyermek kategória ( 7 nevezés ): I. Hol Anett ( Ju-Jitsu Klub Hetényegyháza ) II. Munkácsi Kitti ( Darányi Dojo Ju-Jitsu Klub Kiskunhalas )

Részletesebben

Nyílt Kempo Világkupa

Nyílt Kempo Világkupa E M L É K V E R S E N Y Nyílt Kempo Világkupa Ideje: 2017 március 3-5. INFO: A Világkupán 8 éves kortól vehetnek részt a nevezők. A FULL A és a Kevert Küzdelem szabályrendszerben csak a már 18. életévüket

Részletesebben

IX. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII.

IX. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII. IX. Nemzetek Kupája Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE Harmat László VIII. Dan Nagymester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Elnöke VERSENYIGAZGATÓ Kozák László

Részletesebben

Hanbo-jitsu kurzus Párizsban

Hanbo-jitsu kurzus Párizsban Hanbo-jitsu kurzus Párizsban Január 19-20-n mutatkozott be először Párizsban Vikartóczky Gusztáv mester Hanbojitsu anyagával Philippe Galais mester meghívására. A rendezvényre a váratlan hóesés ellenére

Részletesebben

RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa

RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa RKSZ Önvédelmi Magyar Kupa Amatőr és Profi Meghívásos Nyílt Verseny VERSENYKIÍRÁS A verseny célja: - a 2013 évi RKSZ önvédelmi Magyar Kupa bajnoki címek eldöntése - a 2013. évi verseny évad megnyitása,

Részletesebben

Budapest Főnix. Kendo és Iaido klub. eseményei és eredményei

Budapest Főnix. Kendo és Iaido klub. eseményei és eredményei Budapest Főnix Kendo és Iaido klub 2013 eseményei és eredményei január Tisza Kupa, Szeged Klubunk három csapattal vett részt a 2013. évi Tisza Kupán. 2. hely: Főnix A csapat Gasparin Szabolcs, Korbély

Részletesebben

A nevezési lapon kérjük feltüntetni:

A nevezési lapon kérjük feltüntetni: Nyílt Sport Jitsu Gyermek,Ifjúsági és Felnőtt Magyar Bajnokság A verseny időpontja: 2013. november 2. (szombat), 10 óra A verseny helyszíne: Alcsútdobozi sportcsarnok, Alcsútdoboz József A. u. 5. A verseny

Részletesebben

Kismészáros Kempo SE. Renshi Kárászi Balázs, 4. Dan Renshi Kormos László, 3. Dan Kyoshi Papp Valér, 6. Dan

Kismészáros Kempo SE. Renshi Kárászi Balázs, 4. Dan Renshi Kormos László, 3. Dan Kyoshi Papp Valér, 6. Dan Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Kismészáros Kempo SE. Renshi Kárászi Balázs, 4. Dan Renshi Kormos László, 3. Dan Kyoshi Papp Valér, 6. Dan A verseny időpontja: 2016.

Részletesebben

Nyílt Kempo Világkupa

Nyílt Kempo Világkupa E M L É K V E R S E N Y Nyílt Kempo Világkupa Ideje: 2019 március 15-17. INFO: Az idei évben is helyet adunk a fogyatékkal élő küzdősportoló fiataloknak. Immár indulhatnak formagyakorlat, önvédelem és

Részletesebben

Kyokushin & KyoNewaza. II. Hungarian Open International Knockdown Championships 2016

Kyokushin & KyoNewaza. II. Hungarian Open International Knockdown Championships 2016 Kyokushin & KyoNewaza II. Hungarian Open International Knockdown Championships 2016 B A Pro csoportokban Pro illetve Open kategóriában összesen 300.000,- Huf ( 1.000,- Euro )pénzdíjazással Global Kyokushin

Részletesebben

Nyílt, meghívásos, nemzetközi harcművészeti verseny

Nyílt, meghívásos, nemzetközi harcművészeti verseny Nyílt, meghívásos, nemzetközi harcművészeti verseny A bicskei Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület szervezésében A Magyar Sport-jitsu Szövetség szakmai védnökségével Főbíró Hernádi Zoltán (5.

Részletesebben

XI. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII.

XI. Nemzetek Kupája. Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE. Harmat László VIII. XI. Nemzetek Kupája Nemzetközi ITF Taekwon-do Gyermek-Serdülő-Ifjúsági Kupa A VERSENY FŐVÉDNÖKE Harmat László VIII. Dan Nagymester, a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség Elnöke VERSENYKIÍRÁS VERSENYIGAZGATÓ

Részletesebben

Újabb jó hír a Nyírségből!

Újabb jó hír a Nyírségből! Újabb jó hír a Nyírségből! A Magyar Nihon Tai Jitsu és Nihon Ju Jitsu Sportegyesület újabb sikeréről számolhatunk be a Nyírségből. 2012 októberében a Veterán Harcművészeti Klub égisze alatt megindult a

Részletesebben

es tanév. Felkészítő tanár: Veres Judit GRATULÁLUNK! Kerületi extrém akadályverseny Magabiztos győzelem

es tanév. Felkészítő tanár: Veres Judit GRATULÁLUNK! Kerületi extrém akadályverseny Magabiztos győzelem 2013-2014-es tanév A 23.Fővárosi Informatika Alkalmazói Tanulmányi versenyen iskolánk tanulója Csapó Krisztián (7.o.) prezentáció kategóriában II.helyezést és Bánfalvi Béla (7.o.) táblázatkezelés kategóriában

Részletesebben

VERSENYEREDMÉNYEK 2013-14., 1. FÉLÉV

VERSENYEREDMÉNYEK 2013-14., 1. FÉLÉV VERSENYEREDMÉNYEK 2013-14., 1. FÉLÉV (EREDMÉNYHIRDETÉS: 2013. december 21., szombat) REGIONÁLIS VERSENYEREMÉNYEINK A Széna Téri Általános Iskola és a Kedvenc rejtvényújság szerkesztősége által 3-8. évfolyamos

Részletesebben

E R E D M É N Y L I S T A I. PALÓC KUPA - 2015.10.17. SALGÓTARJÁN

E R E D M É N Y L I S T A I. PALÓC KUPA - 2015.10.17. SALGÓTARJÁN I. KCS UP FIÚ KATA / 6-7 ÉV 1 Gasparics István_Marcell Hinode Sportegyesület 2 Kovács Máté_ Jászberényi SE - JKA Shotokan Karate Szakosztály 3 Kovács Viktor Életforrás-do 4 Strádl Bence Bushido-Viadukt

Részletesebben

BUSHIDO KUPA november 21. szombat

BUSHIDO KUPA november 21. szombat 2009-10-22 11:18:35 BUSHIDO KUPA november 21. szombat BUSHIDO KUPA november 21. szombat BUSHIDO SPORTEGYESÜLET Elnök: Kiss Attila Levelezési cím: 1143 Budapest, Ilka u. 44. Telefon: 20/943-0212 Fax: 1/630-2407

Részletesebben

A verseny időpontja. A verseny helyszíne. Versenyszámok

A verseny időpontja. A verseny helyszíne. Versenyszámok A bicskei Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület szervezésében Fővédnök: dr. Molnár Krisztián a Fejér Megyei Közgyűlés elnöke Főbíró: sensei Piros Béla 1. dan A verseny időpontja 2019. április

Részletesebben

A verseny időpontja. A verseny helyszíne. Versenyszámok

A verseny időpontja. A verseny helyszíne. Versenyszámok A bicskei Dinamik Harcművészeti Közhasznú Sportegyesület szervezésében A Magyar Sport Ju-Jitsu Szakszövetség szakmai védnökségével A verseny időpontja 2017. április 8., szombat A verseny helyszíne Csokonai

Részletesebben

HARCMŰVÉSZETI-, ÖNVÉDELMI, WELLNESS ÉS ÉLETMÓD TÁBOR Siófok, Hotel Ezüstpart, 2012. június 18 23.

HARCMŰVÉSZETI-, ÖNVÉDELMI, WELLNESS ÉS ÉLETMÓD TÁBOR Siófok, Hotel Ezüstpart, 2012. június 18 23. HARCMŰVÉSZETI-, ÖNVÉDELMI, WELLNESS ÉS ÉLETMÓD TÁBOR KARATE-HARCMŰVÉSZETEK-, ÖNVÉDELEM, ÉLETMÓD-TÁPLÁLKOZÁS TANÁCSADÁS, KIKAPCSOLÓDÁS, SPORT ÉS FAKULTATÍV CSALÁDI PROGRAMOK, WELLNESS-TAICHI-JOGA-MASZSÁZS,

Részletesebben

ASHIHARA Karate Gála Győrben!

ASHIHARA Karate Gála Győrben! ASHIHARA Karate Gála Győrben! 2014.március 29-én rendezte meg a Magyar Ashihara karate szövetség XVII. győri Rehab-Rába kupa, nyílt karate versenyét. Az indulók közül más stílusok is képviseltették magukat.

Részletesebben

VERSENYJEGYZŐKÖNYV Egyéni bajnokság lebonyolításáról

VERSENYJEGYZŐKÖNYV Egyéni bajnokság lebonyolításáról VERSENYJEGYZŐKÖNYV Egyéni bajnokság lebonyolításáról A verseny megnevezése: Egyéni Országos Bajnokság időpontja: 2017. 06. 17. helyszíne: Sárvár, Várpark rendezője: Sárvári Sakk Club SE Petanque Szakosztálya

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2011/2012 TANÉV A VERSENY CÉLJA: - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben

Fehérvár Rugby Club 2012. évi. Beszámolója.

Fehérvár Rugby Club 2012. évi. Beszámolója. Fehérvár Rugby Club 2012. évi. Beszámolója. 2012. január: Iskolai csoportedzések, István Király ált iskola, minden hétfő 14 órától Gyolcsos Ferenc vezetésével 15 fő. Táncsics Mihály Általános iskola kedd

Részletesebben

VIII. Hetény Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny

VIII. Hetény Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny 2007.04.28 1.oldal 1.Jurandori versenyszám (52 nevezés) Jurandori Mini Fiú (5 nevezés) I. Dinnyés Roland TATAMI CENTRUM Hetényi dojo II. Göbölyös Márk III. Göbölyös Ákos IV. Dobos István Jurandori Mini

Részletesebben

MAGYAR SHIDOKAN KARATE SZÖVETSÉG BUSHIDO SPORTEGYESÜLET

MAGYAR SHIDOKAN KARATE SZÖVETSÉG BUSHIDO SPORTEGYESÜLET MAGYAR SHIDOKAN KARATE SZÖVETSÉG BUSHIDO SPORTEGYESÜLET Elnök: Kiss Attila Levelezési cím: 1143 Budapest, Ilka u. 44. Telefon: 20/943-0212 Fax: 1/630-2407 E-mail: bushido-se@bushido.hu www.bushido.hu Magyar

Részletesebben

Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE

Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE Magyar Kyokushin Karate Szervezet 2014/2015. TANÉV KYOKUSHIN KARATE 1 2014/2015. TANÉVI KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: Az általános és középfokú köznevelési intézményekben

Részletesebben

Magyar Kyokushin Karate Szervezet és a gas.hu által támogatott

Magyar Kyokushin Karate Szervezet és a gas.hu által támogatott Magyar Kyokushin Karate Szervezet és a gas.hu által támogatott gas.hu HUNGARIAN OPEN 2009 VERSENYKIÍRÁS 1. A verseny célja: Az MKKSZ bajnoki címének eldöntése A barátság ápolása a résztvevő klubok között

Részletesebben

I. Szitás Róbert 18.000 gr,

I. Szitás Róbert 18.000 gr, Általános iskolás horgászaink részt vettek május 11-én az általános iskolák közötti horgászversenyen, amit a szegedi Herman Ottó HE. rendezett. A résztvevő csapat tagjai: Cseh Dániel, Csuhaj András 6.osztály,

Részletesebben

JUDO. SPORTÁGI VEZETŐ: Dr. Hetényi Antal. Előadó: Preiszler Gábor Junior válogatott edző. Magyar Edzőt Társasága 2011. június 9.

JUDO. SPORTÁGI VEZETŐ: Dr. Hetényi Antal. Előadó: Preiszler Gábor Junior válogatott edző. Magyar Edzőt Társasága 2011. június 9. JUDO SPORTÁGI VEZETŐ: Dr. Hetényi Antal Előadó: Preiszler Gábor Junior válogatott edző Magyar Edzőt Társasága 2011. június 9. BEVEZETŐ Mi a judo: egy sajátos etikai, nevelési, testnevelési és harcművészeti

Részletesebben

NANZAN AIKIDO EGYESÜLET KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Pécs, Körömvirág u. 57/1. Adószám:

NANZAN AIKIDO EGYESÜLET KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Pécs, Körömvirág u. 57/1. Adószám: NANZAN AIKIDO EGYESÜLET 7631 Pécs, Körömvirág u. 57/1. Adószám: 18324644-1-02 KIEGÉSZÍTŐ MELLÉKLET A 2015. ÉVI EGYSZERŰSÍTETT ÉVES BESZÁMOLÓHOZ Készítette: Somos-ÉK Kft. Pécs, 2016. május 9. 1 NANZAN AIKIDO

Részletesebben

Magyar Taekwondo Szövetség Tornádó Harcművészeti Sportegyesület / /

Magyar Taekwondo Szövetség Tornádó Harcművészeti Sportegyesület / / Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Szervezőbizottság: Főbíró: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség Tornádó Harcművészeti Sportegyesület Vágó Ferenc +3620/5440784 vagoferi69@gmail.com Jánosi Tibor

Részletesebben

Zen Bu Kan Kempo Eger Kupa jegyzőkönyv

Zen Bu Kan Kempo Eger Kupa jegyzőkönyv Zen Bu Kan Kempo Eger Kupa jegyzőkönyv 103 fő versenyző (86 felnőtt, 17 junior) 24 egyesület Ács László Bakos Balázs (Gazdagréti Kempo HE) Barabás Béla (Agacu ZBKKSE) Balla Tamás Bognár Levente (Tatabánya

Részletesebben

Az Asztalitenisz-szakosztály beszámolója

Az Asztalitenisz-szakosztály beszámolója 2012 Az Asztalitenisz-szakosztály beszámolója Megyei ranglista-versenyeredmények Újonc egyéni 2001 Czémán Róbert 1999 Raposa Roland 1. helyezett Szalai Anna 1. helyezett Serdülő egyéni 1997/98 Raposa Roland

Részletesebben

KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP SPORT PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL

KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP SPORT PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL KIMUTATÁS A KULTURÁLIS ÉS SPORT ALAP SPORT PÁLYÁZATAINAK 2012. ÉVI TÁMOGATÁSÁRÓL A tevékenység meghatározása 2012. évben az Oktatási, Kulturális és sorsz. A pályázó neve és az összeg rendeltetése Sport

Részletesebben

IX. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2014.november 2. Vasárnap, Eszterházy csarnok, Eger, Leányka utca 6

IX. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2014.november 2. Vasárnap, Eszterházy csarnok, Eger, Leányka utca 6 Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Agria Kempo Karate Sportegyesület Nagy Ferenc Jácint 2. Dan Márhoffer Márton 2. Dan Lévai László, Hanshi Papp Valér, Kyoshi A verseny

Részletesebben

DIÁKVILÁG. 3. évfolyam 1. Magyar Bianka 2. Gila Viktória 3. Szabó Levente Felkészítő nevelő: Vassné Lucz Klára. 4. évfolyam

DIÁKVILÁG. 3. évfolyam 1. Magyar Bianka 2. Gila Viktória 3. Szabó Levente Felkészítő nevelő: Vassné Lucz Klára. 4. évfolyam DIÁKVILÁG Kedves Olvasók! Az áprilisi iskolai eredményekről szeretnék Önöknek beszámolni. A matematika helyi verseny eredménye a következő: 2. évfolyam 1. Vigh-Molnár Rudolf felk. nev: Laskovicsné Ágoston

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2015/2016 TANÉV

VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2015/2016 TANÉV VERSENYKIÍRÁS KYOKUSHIN KARATE DIÁKOLIMPIA 2015/2016 TANÉV A VERSENY CÉLJA: - az általános és középfokú oktatási intézményekben tanuló karatékák közös versenyeztetése, - a diákolimpiai címek eldöntése,

Részletesebben

Tai Qi Boxing egyesület eredmény

Tai Qi Boxing egyesület eredmény Tai Qi Boxing egyesület eredmény - 2003 Kick Box Világkupa 2003 05. 22-24Debrecen Sportcsarnok. Stop-semi contact: I. Veres Alex 25 kg II. Veres Mercédesz 25 kg Verse Richárd s 28 kg Tandi Fruzsina -30

Részletesebben

V. Tavaszi Kikelet Kupa BELSŐ ÉS KÜLSŐ FORMÁK (nyílt versenye) VERSENYKIÍRÁSA

V. Tavaszi Kikelet Kupa BELSŐ ÉS KÜLSŐ FORMÁK (nyílt versenye) VERSENYKIÍRÁSA A verseny célja: - a magyar harcművészek fejlődésének segítése - minél több versenyzési lehetőség biztosítása a versenyzők fejlődésének érdekében - a Kung-Fu és a Wushu köztudatba való bevezetése - a sportág

Részletesebben

Letanóczki Istvántól, május 20.-án kapott Kedves mindenki! Sziasztok! 11. Veresegyházi Kistérségi asztalitenisz verseny.

Letanóczki Istvántól, május 20.-án kapott  Kedves mindenki! Sziasztok! 11. Veresegyházi Kistérségi asztalitenisz verseny. Kedves mindenki! Sziasztok! 11. Veresegyházi Kistérségi asztalitenisz verseny. Nagyszámú indulóval (140! nevezés a különböző számokban, 105 egyéni induló), a szűk Kistérségünkből (20 km-es körzet) nevezettekkel

Részletesebben

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből.

Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből. Ízelítő, a Senshi Kyokushin Karate Gyermek, Ifjúsági és Szabadidő Sportegyesület 2009 évi tevékenységéből. 2009. január 17-ént Szolnokon rendezte meg a Magyar Kyokushin Karate Szervezet az éves közgyűlését.

Részletesebben

Tovább tart Bezzeg és Ihász sikersorozata! november 27. vasárnap 22:19

Tovább tart Bezzeg és Ihász sikersorozata! november 27. vasárnap 22:19 Tovább tart Bezzeg és Ihász sikersorozata!. november 7. vasárnap :9 Magyar Darts Szövetség hivatalos oldala Szombaton új helyszínnel, de régi gyõztesekkel folytatódott a Steel Nemzeti Bajnokság egyéni

Részletesebben

Magyar Kajak-Kenu Szövetség

Magyar Kajak-Kenu Szövetség Magyar Kajak-Kenu Szövetség KAJAK-KENU SPORT SZAKMAI DOKUMENTUMAI Programok felelősei és a dokumentumok készítői: OLIMPIAI CIKLUS: 2012-2016 Rio TERVEZÉSI ÉV: 2014 Moszkva PROGRAMTERVEK BESZÁMOLÓK TÉMA

Részletesebben

I. Harcművészeti Élménynap

I. Harcművészeti Élménynap I. Harcművészeti Élménynap- 2013. május 4-én szombaton, kiváló időben és hangulatban került megrendezésre az I. Harcművészeti Élménynap. A debreceni Decathlon Sportáruházba látogatók több mint, húsz harcművészeti

Részletesebben

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó

Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó. Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó Ifjúsági- Junior - Felnőtt Uszonyosúszó Nyílt Országos Bajnokság 2014. évi VERSENYKIÍRÁSA Hód Kupa Béka, Cápa, Gyermek Találkozó 1. Célja: A 2014. év uszonyosúszó ifjúsági, junior és felnőtt korcsoport

Részletesebben

Egyéni végeredmény. Két és Háromtusa Országos Bajnokság - Ifi 'B' leány. Érd / HUN Magyar Öttusa Szövetség Volán Fehérvár (1)

Egyéni végeredmény. Két és Háromtusa Országos Bajnokság - Ifi 'B' leány. Érd / HUN Magyar Öttusa Szövetség Volán Fehérvár (1) Két és Háromtusa Országos Bajnokság - Ifi 'B' leány 1 VESZPRÉMI Korinna Volán Fehérvár 2000 248 (3) 2:30,79 640 (1) 11:00,90 888 2 CSIZMAZIA Petra Volán Fehérvár 1999 261 (2) 2:26,64 604 (4) 11:36,16 865

Részletesebben

XII. Kecskemét Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny. III. Dinnyés Roland TATAMI CENTRUM Hetényi dojo. TATAMI CENTRUM Bányai dojo

XII. Kecskemét Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny. III. Dinnyés Roland TATAMI CENTRUM Hetényi dojo. TATAMI CENTRUM Bányai dojo 2006.11.25 1.oldal 1.Jurandori versenyszám (65 nevezés) Jurandori Mini Fiú (4 nevezés) I. Győrfi Tamás II. Kalmár József III. Dinnyés Roland IV. Szűcs Ferenc Jurandori Mini Leány (4 nevezés) I. Sőregi

Részletesebben

TÁRNOKI II. RÁKÓCZI FERENC SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA

TÁRNOKI II. RÁKÓCZI FERENC SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA 2015-2016 TÁRNOKI II. RÁKÓCZI FERENC SPORTISKOLAI ÁLTALÁNOS ISKOLA KARATE VERSENYZŐK EREDMÉNYEI 2015-2016 Egy rendkívül sikeres évet hagytak maguk mögé a tárnoki iskolás karatékák: 38 dobogós helyezést

Részletesebben

I. Veszprém Grappling Bajnokság 2013 január 19. Végeredmény

I. Veszprém Grappling Bajnokság 2013 január 19. Végeredmény I. Veszprém Grappling Bajnokság 2013 január 19. Végeredmény Gi Grappling nők Gi Grappling Női 3 versenyző I. Kuti Veronika Titánok HKSE Bocfölde II. Greffer Kinga Marcali Városi SZSE III. Gáspár Lívia

Részletesebben

VIII. Esztergom-kertváros Kupa

VIII. Esztergom-kertváros Kupa VIII. Esztergom-kertváros Kupa Ideje: 2012.04.21. Nyílt Nemzetközi Harcművészeti Bajnokság Rendezője: Esztergom-kertvárosi Kempo Karate Klub Főbírája: Pokorni Gábor 4. Dan Verseny helye: 2500 Esztergom

Részletesebben

VIII. BARÁTSÁG KUPA. GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY BATTONYA M E G H Í V Ó

VIII. BARÁTSÁG KUPA. GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY BATTONYA M E G H Í V Ó VIII. BARÁTSÁG KUPA GYERMEK, SERDÜLŐ, IFJÚSÁGI, TOUCH CONTACT és FELNŐTT HARD CONTACT NYÍLT ITF. TAEKWON-DO VERSENY 2010. BATTONYA M E G H Í V Ó A battonyai Barátság Sportegyesület meghív minden harcművész

Részletesebben

Részvétel a évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon

Részvétel a évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon Részvétel a 2016. évi Riói Nyári Olimpiai Játékokon Előterjesztő: Komáromi Tibor szakmai igazgató Az előterjesztést az MBSZ Elnöksége 2016. július 6-i ülésén 30/2016. számú határozatával elfogadta. 1 A

Részletesebben

Megye: SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE. Helyszín: NYÍREGYHÁZA. Időpont: EREDMÉNYEK

Megye: SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE. Helyszín: NYÍREGYHÁZA. Időpont: EREDMÉNYEK 2018/2019. TANÉVI SPORTLÖVŐ DIÁKOLIMPIA MEGYEI DÖNTŐ Megye: SZABOLCS-SZATMÁR-BEREG MEGYE Helyszín: NYÍREGYHÁZA Időpont: 2018.10.24 EREDMÉNYEK Nyíltirányzékú Légpuska 20 lövéses - Fiú "a" kategória - EGYÉNI

Részletesebben

2015. október 24. Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (Bvuss) 2040 Budaörs, Hársfa u. 6.

2015. október 24. Budaörs Városi Uszoda Sportcsarnok és Strand (Bvuss) 2040 Budaörs, Hársfa u. 6. A verseny megnevezése: Hungarian Open - Céghmester Kupa Ifjúsági, kadet, junior és U21 nemzetközi bajnokság Kvalifikációs verseny a 2016. évi korosztályos Európa Bajnokságra A verseny időpontja: 2015.

Részletesebben

Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán! 2 arany, 3 ezüst, 8 bronzérem!

Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán! 2 arany, 3 ezüst, 8 bronzérem! 2015-02-15 12:00:00 Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán! 2 arany, 3 ezüst, 8 bronzérem! Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán! 2 arany, 3 ezüst, 8 bronzérem! Marossy Dojo sikerek a X. Zemplén Kupán!

Részletesebben

Ballagók és kitüntetéseik 2017.

Ballagók és kitüntetéseik 2017. Ballagók és kitüntetéseik 2017. Május, a tavasz egyik legszebb hónapja. Ilyenkor virágba borulnak az orgonák, a vadgesztenyék, a babarózsák és számos más növény is ontja virágainak illatát. 2017. május

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: A verseny célja: XIV. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) IV. Nyílt WKF Egyéni Utánpótlás

Részletesebben

PÉNZDÍJAK: 14.800 EURO!!!

PÉNZDÍJAK: 14.800 EURO!!! Csongrád Megyei Kick-box Szövetség Tigers Kick-box és Szabadidő SE Szeged Combat D Sport Klub IDŐPONT: 2009. május 22-24. HELYSZÍN: Szeged, Városi Jégpálya, Szabadkai út 22. SZABÁLYOK: WAKO szabályok,

Részletesebben

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság 2014. november 29. BÉKÉSCSABA Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség Lakótelepi

Részletesebben

6 2011. október HUNYADI JÁNOS ÁLTALÁNOS Egyéni Atlétika Verseny - Szarvas, 2011. 09. 27. A III-IV. korcsoportnak (5-8.osztály) megrendezett atlétika versenyen, minden tanuló, abban a versenyszámban indulhatott,

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) II. WKF Para Karate Bajnokság VII. Nyílt WKF

Részletesebben

V. Hetény Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny 2004.04.24 1.oldal. Jurandori Maxi Fiú (7 nevezés) I. Vartek Mátyás Lágymányosi Ju-Jitsu Klub

V. Hetény Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny 2004.04.24 1.oldal. Jurandori Maxi Fiú (7 nevezés) I. Vartek Mátyás Lágymányosi Ju-Jitsu Klub V. Hetény Kupa Országos Ju-Jitsu Verseny 2004.04.24 1.oldal 1.Jurandori versenyszám (54 nevezés) Jurandori Mini Fiú (7 nevezés) I. Halmagyi Viktor II. Kisling Zénó III. Vígh Péter IV. Petővári Nicola Jurandori

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

ÖSSZEFOGLALÓ A TÖRD A FEJED! ORSZÁGOS TEHETSÉGGONDOZÓ MATEMATIKAVERSENYRŐL

ÖSSZEFOGLALÓ A TÖRD A FEJED! ORSZÁGOS TEHETSÉGGONDOZÓ MATEMATIKAVERSENYRŐL ÖSSZEFOGLALÓ A TÖRD A FEJED! ORSZÁGOS TEHETSÉGGONDOZÓ MATEMATIKAVERSENYRŐL A verseny megrendezésének időpontja: 2019. március 22. rendező intézményének neve: Dr. Enyedy Andor Óvoda és Bölcsőde szervezőjének

Részletesebben

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése

VERSENYKIÍRÁS. A évi WKF egyéni és csapat Kata és Kumite magyar bajnoki címek és az utánpótlás bajnoki címek eldöntése VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: XVIII. Nyílt WKF Egyéni Súlycsoportos és Csapat Karate Magyar Bajnokság (Gyermek, Ifjúsági, Kadet, Junior, U21 és Felnőtt) III. WKF Para Karate Bajnokság VIII. Nyílt

Részletesebben

II. kcs Fiú csapat. II. kcs Fiú egyéni

II. kcs Fiú csapat. II. kcs Fiú egyéni II. kcs Fiú csapat 1. Székesfehérvár, Tóvárosi Ált. isk. 1818 p 2. Székesfehérvár, Zentai úti Ált. 1622 p 3. Adony Szent István Ált. 1597 p Enying, Batthyány Fülöp Gimn. Ált. 4. 1555 p 5. Csákvár, Gróf

Részletesebben

------------------------------------------------------------------------------------------------- 493-12/2014. ikt.sz. 14/2014.

------------------------------------------------------------------------------------------------- 493-12/2014. ikt.sz. 14/2014. Füzesgyarmat Város Önkormányzatának K é p v i s e l ő - t e s t ü l e t e 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-058, 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu -------------------------------------------------------------------------------------------------

Részletesebben

X. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2015.november 14. Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, 3300 Eger Stadion utca 8

X. ZEN BU KAN KEMPO EGER KUPA Nyílt, Felnőtt Harcművészeti Kupa 2015.november 14. Dr. Kemény Ferenc Sportcsarnok, 3300 Eger Stadion utca 8 Verseny rendezője: Főszervező: A verseny főbírája: Szakmai fővédnökök: Agria Kempo Karate Sportegyesület Nagy Ferenc Jácint 2. Dan Márhoffer Márton 2. Dan Lévai László, 8. Dan Hanshi Papp Valér, 5. Dan

Részletesebben

3 nemzet 9 stílus 14 klub 132 versenyző 237

3 nemzet 9 stílus 14 klub 132 versenyző 237 3 nemzet 9 stílus 14 klub 132 versenyző 237 Nevezések száma chikara kurabe 47 fegyveres 18 full contact B 9 Kosztümös önvédelem 8 57 Speciális Kata 43 Speciális Kumite 26 zenés 29 Összes nevezés száma

Részletesebben

s tanév versenyeredményei

s tanév versenyeredményei 2013-2014 - s tanév versenyeredményei Alsós munkaközösség eredményei Olvasás verseny (tankerületi): Sándor Viktória 3.b Vinkler Gréta 3. a Rozsnyai Luca 4.a Matematika verseny Nyírbátor: Szabó Anikó 4.b

Részletesebben

Jól kezdték az évet a címvédõk! szeptember 26. hétfõ 17:18

Jól kezdték az évet a címvédõk! szeptember 26. hétfõ 17:18 Jól kezdték az évet a címvédõk! 211. szeptember 26. hétfõ 17:18 A bajnoki címvédõk gyõzelmével fejezõdött be az idei Stzeel Nemzeti bajnokság I. fordulójának egyéni versenye, a székesfehérvári Alba Plazaban.

Részletesebben

Rétság Városi Sport Egyesület

Rétság Városi Sport Egyesület - Rétság Városi Sport Egyesület - Részlet az alapszabályból: A Rétság Városi Sport Egyesület az egyesülési jogról szóló 1989. évi II. törvény alapján önállóan m köd társadalmi szervezet. Az egyesület a

Részletesebben

ZEN BU KAN KEMPO IV.Seregélyes Kupa

ZEN BU KAN KEMPO IV.Seregélyes Kupa Versenykiírás Verseny rendezője: Sárosdi Kempo SE. Főszervező: Renshi Koncz Gábor 3.DAN, Renshi Kordás István 3.DAN A verseny főbírója: Kormos László 3.DAN Szakmai fővédnök: Hanshi Lévai László 8.DAN A

Részletesebben

2018. évi Győri Ashihara Karate Gála Meghívásos, gyermek, ifjúsági, junior, felnőtt Ashihara Karate bajnokság

2018. évi Győri Ashihara Karate Gála Meghívásos, gyermek, ifjúsági, junior, felnőtt Ashihara Karate bajnokság 2018. évi Győri Ashihara Karate Gála Meghívásos, gyermek, ifjúsági, junior, felnőtt Ashihara Karate bajnokság Sporttal a drogok ellen! A Sport legyen a szenvedélyed! 2018. március 3. /szombat/ Meghívásos,

Részletesebben

ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA MEGHÍVÓ

ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA MEGHÍVÓ ITF TAEKWON-DO DIÁKOLIMPIA 2010. Mezőhegyes, 2010. november 27, szombat 10 óra MEGHÍVÓ Szeretettel meghívjuk és várjuk az ITF Taekwon-do sportegyesületeket a Magyar ITF Taekwon-do Szövetség 2010.évi Országos

Részletesebben

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest

XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny. 2015. április 25. Budapest XII. Nemzetközi GoldStars Kupa WTF Taekwondo verseny 2015. április 25. Budapest Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség GoldStarS Sportegyesület

Részletesebben

X. IJKA Nyílt Országos Karate Stílus Bajnokság

X. IJKA Nyílt Országos Karate Stílus Bajnokság X. IJKA Nyílt Országos Karate Stílus Bajnokság Oroszlány, 2015. október 10. Hivatalos E r e d m é n y j e g y z é k KATA 6-7 éves lány kata 1. Pál Alexandra Budoka SE, Edző: Pál Tibor 2. Németh Júlia Jánossomorjai

Részletesebben

IV. NEMZETKÖZI SENIOR KAMION KUPA 2015

IV. NEMZETKÖZI SENIOR KAMION KUPA 2015 IV. NEMZETKÖZI SENIOR KAMION KUPA 2015 Verseny rendezője: Magyar Zen Bu Kan Kempo Sportágiszervezet és a Kamion Kempo Klub Főszervező: Borbáth András 2. dan A verseny főbírája: Manhoffer Márton, 2. dan

Részletesebben

Hivatalos Versenykiírás

Hivatalos Versenykiírás Hivatalos Versenykiírás II. Össz Kyokushin Karate Világbajnokság Súlycsoportos Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Junior és U-25 Knock-Down Kumite; Gyermek, Serdülő, Ifjúsági, Junior és Felnőtt férfi-női kata

Részletesebben

I. Debrecen Grappling Bajnokság

I. Debrecen Grappling Bajnokság I. Debrecen Grappling Bajnokság G4 Grappling Liga 2013-2014 4. forduló 2014.03.08 Végeredmény Gi Grappling leányok, nők Ifjúsági1 korosztály 48+ kg. 2 versenyző I. Tóth Anett Gracie Barra Orgovány II.

Részletesebben

DIÁKOLIMPIA VÁROSI MEZEI BAJNOKSÁG Szeged, március 13. Városi Stadion

DIÁKOLIMPIA VÁROSI MEZEI BAJNOKSÁG Szeged, március 13. Városi Stadion ,, borongós idő egy híján 500 célba érkező! DIÁKOLIMPIA VÁROSI MEZEI BAJNOKSÁG Szeged, 2013. március 13. Városi Stadion Kemény, de futható 1000m-es kör fogadta a Diákolimpia Városi Mezei bajnokságán induló

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés év eredményei év tervei TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2006. év eredményei 2007. év tervei 2007. február 03. Létszám Tájfutó Szakosztály Tömegsport Szakosztály Íjász Szakosztály 29 fő 22 fő 8 fő Kispályás Labdarúgó Szakosztály

Részletesebben

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés

TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés TTT-HSE Éves beszámoló közgyűlés 2008. Február 09. Az egyesület létszáma 2007. december 31. Tájfutó Szakosztály Tömegsport Szakosztály Íjász Szakosztály 43 fő 26 fő 19 fő Kispályás Labdarúgó Szakosztály

Részletesebben

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság

XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság XXIV. Felnőtt és Ifjúsági WTF Taekwondo Országos Bajnokság 2014. november 29. BÉKÉSCSABA Kiíró: Rendező: Versenyigazgató: Főbíró: A verseny fővédnöke: Időpont: Helyszín: Magyar Taekwondo Szövetség Lakótelepi

Részletesebben

NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A

NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI ORSZÁGOS BAJNOKSÁG NŐI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT FÉRFI KÉZILABDA DÖNTŐ A KUPÁÉRT Széchenyi István Egyetem Győr 2015. május 18-19. 1 A BAJNOKSÁG DÖNTŐJÉT A MAGYAR EGYETEMI-FŐISKOLAI

Részletesebben

I. WKF SUN-DOME KUPA VERSENYKIÍRÁS

I. WKF SUN-DOME KUPA VERSENYKIÍRÁS I. WKF SUN-DOME KA VERSENYKIÍRÁS A verseny megnevezése: I.Nyílt WKF, egyéni súlycsoportos és csapat, egyéni utánpótlás (karate) SUN-DOME KA (gyermek, ifjúsági, kadet, junior, felnőtt és veterán) A verseny

Részletesebben

IX. Ürömi Gankaku Kupa a Dr. Borzási Fogorvosi és Implantológiai Rendelő Támogatásával Kovács Margó Emlékverseny III. forduló

IX. Ürömi Gankaku Kupa a Dr. Borzási Fogorvosi és Implantológiai Rendelő Támogatásával Kovács Margó Emlékverseny III. forduló IX. Ürömi - Gankaku Kupa a Dr. Borzási Fogorvosi és Implantológiai Rendelő Támogatásával KOVÁCS MARGÓ EMLÉKVERSENY III. FORDULÓ ÜRÖM, 2014. március 30. A verseny jellege: A verseny célja: Meghívásos IKGA

Részletesebben