Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület május 26 - i ülésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület május 26 - i ülésére"

Átírás

1 Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület május 26 - i ülésére 171/2015.(X.22)Kt. sz. Renner Bt. Kiserdő tanya 78. sz. alatti telephelyén áthúzódó út kiváltásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Renner Bt. Jánoshalma Kiserdő tanya 78. sz. alatti telepén áthúzódó Önkormányzati út telephelyen belüli szakaszát a kiváltó út kivitelezését követően közforgalom elől lezárja. Az út lezárását és kiváltását az elkészült és jóváhagyott terveknek megfelelően a Renner Bt. saját költségén köteles kialakítani, ahhoz az Önkormányzat fedezetet nem nyújt. Az út kiváltása megtörtént. 41/2016.(III.24.)Kt. sz. MAZSIHISZ kérelméről Jánoshalma Város Képviselő-testülete helyt ad a MAZSIHISZ emléktábla elhelyezési kérelmének. A kivitelezési munkák elvégzésére a Városgazda Kft. közreműködését fogadja el. A Képviselő-testület a kivitelezés feltételéül szabja, hogy az emléktábla elhelyezésével, járda helyreállításával kapcsolatos költségekre fedezetet nem biztosít, minden, az emléktábla elhelyezésével felmerülő költség a kérelmezőt terheli. A Képviselő-testület kiköti továbbá, hogy a munkák megkezdése csak a Városgazdálkodási Osztállyal történt egyeztetés után kezdhetőek meg. A határozatról a MAZSIHISZ értesült. 42/2016.(III.24.)Kt. sz. Polgármesteri Hivatal előtti területrendezésről Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja az előterjesztésben leírt területrendezési tervet.

2 A területrendezés elkészült. 44/2016.(III.24.)Kt. sz. Görgey u. 2/a. sz. alatti ingatlan önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete köszönettel elfogadja Rab Mihály Jánoshalma Görgey u. 2/a. sz. alatti lakos jánoshalmi 3836 hrsz-ú, természetben Jánoshalma Görgey utca 2/a. sz. alatti ingyenes ingatlan felajánlását. A szerződés aláírásra került. 46/2016.(III.24.)Kt. sz. Hosszúhegyi u. 17. sz. alatti ingatlan telekrészének értékesítéséről Jánoshalma Város Képviselő-testülete Kővári Ferencné és Kővári Liliána kérelmére értékesíteni szándékozik a jánoshalmi 3276 hrsz-ú, természetben Jánoshalma Hosszúhegyi utca 17. sz. alatti telekingatlanát. Az ingatlan árát az értékbecslés alapján Ft-ban állapítja meg. A képviselő-testület hozzájárul ahhoz is, hogy a kérelmezők vételárat az általuk vállalt részletekben fizessék meg, ebben az esetben az utolsó részlet befizetése után kerülhet a telekingatlan Kővári Ferencné és Kővári Liliána tulajdonába. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a kérelmezőket értesítse és vételi szándékuk esetén az adás-vételi szerződést írja alá. A határozatról a kérelmezők értesültek, vételi szándékot nem jelentettek be. 49/2016.(III.24.)Kt. sz. Kunfehértói Gyermek- és Ifjúsági tábor üzemeltetéséről A Kunfehértói Gyermek - és Ifjúsági Tábor tulajdonosi önkormányzatainak képviselői a tábor működésével kapcsolatban Jánoshalma és Kiskunhalas közötti egyeztetések után tud döntést hozni. A képviselő-testület a mai ülésen újratárgyalja az ügyet.

3 61/2016.(III.24.)Kt. sz. Sport kerekasztal kezdeményezésről Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete fontosnak tartja a település sport további fejlődésének érdekében egy egységes sportegyesület létrehozását a jelenlegi egyesületek fúziójával, melynek érdekében kerekasztal megbeszélést kezdeményez. Az első megbeszélésnek időpontját április 7. napján 16 órára tűzi ki, a Szálláshely és Irodaház Zöld termében (Jánoshalma, Molnár J. utca 3-5.), amelyre meghívja a jánoshalmi székhelyű sportegyesületek, az egészséges életmód szervezésével foglalkozó egyéb civil szervezetek, a diáksport szakosztályok és más formában működő sportkörök vezetőit, képviselőit. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert és a címzetes főjegyzőt a szükséges intézkedések megtételére. Dr. Benda Dénes címzetes főjegyző A sport kerekasztal megbeszélésre április 7-én került sor, amelyen részt vettek a JFC, a női kézilabda és labdarugó klub, a lovassport egyesület, szabadidő-sport egyesület, valamint az iskolákban működő diáksport egyesületek képviselői. A kerekasztal eredményeként közös egyetértés született abban, hogy az önkormányzat belátása szerint, illetve szükségesség esetén összehívja a részt vevő kört, mint konzultációs testületet. 62/2016.(III.24.)Kt. sz. Jánoshalma anno képes kiadvány megjelentetésének támogatása Jánoshalma Városi Önkormányzat Ft pénzbeli támogatást biztosít a Jánoshalmáért Alapítvány számára a Jánoshalma Anno című képes kiadvány megjelentetéséhez. Fedezet: Jánoshalmi Napok rendezvény kerete A Képviselő-testület felkéri Kovács József alpolgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Felelős: Kovács József alpolgármester A határozat szerinti Ft pénzbeli támogatás április 14-én átutalásra került. 51/2016.(III.24.)Kt. sz. Településkép pályázat Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete pályázatot nyújt be a VP kódszámú pályázati felhívásra, és biztosítja az önerőt 2,5 millió Ft összegben a mindenkori költségvetés terhére. A tervezésre elfogadja Sándorfi Tervezőiroda ajánlatát, és a tervezésre biztosítja a nettó 1,25 millió Ft összeget a évi költségvetésben. A Képviselő-testület felkéri Csiba Renátát és dr. Benda Dénes címzetes főjegyzőt a pályázat elkészítésére, illetve Czeller Zoltán polgármestert a pályázat benyújtására.

4 Fedezet: évi költségvetés tartaléka Felelős: Czeller Zoltán Csiba Renáta Dr. Benda Dénes Határidő: május 17. A pályázati kiírás többszöri módosítása miatt, a tervezésre a megrendelést csak május 13-án adtuk le. A tervdokumentáció elkészültével a pályázat összeállításra és benyújtásra fog kerülni. 35/2016.(III.24.)Kt. sz. GAZDAKÖR Szőlő-és Gyümölcstermesztők Egyesületének székház felújítással kapcsolatos önerő igényéről Jánoshalma Város Képviselő-testülete támogatja pályázat benyújtását a Gazdakör székházának felújítására a Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése, energetikai korszerűsítése pályázati felhívás keretében. A pályázathoz szükséges önerőt Ft keretösszegig biztosítja. Fedezet: nyugdíjazások évközi kiadásaira tervezett céltartaléka A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: május 23. A pályázat benyújtási határideje módosult, a tervezés folyamatban van, várhatóan jövő héten kerül benyújtásra. 52/2016.(III.24.)Kt. sz. Ipari terület rendezéséről, fejlesztéséről TOP pályázat keretén belül Jánoshalma Város Képviselő-testülete támogatja pályázat benyújtását a Felhívás ipari parkok, iparterületek fejlesztésére. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: május 23. A pályázat benyújtásához szükséges dokumentumok (üzleti terv, kölcsön haszon elemzés, tervezés) előkészítés alatt állnak. 64/2016.(IV.21.)Kt. sz. Önkormányzati Tűzoltóság kérelme A Képviselő-testület a tűzoltó laktanya tetőszigetelési munkáihoz szükséges Ft + Áfa fedezetét az alábbiak szerint jelöli meg: a Tűzoltóságot érintő káreseményre tekintettel a biztosító társaságtól kapott kártérítés (349 eft)

5 belső átcsoportosítás a Tűzoltóság működési kiadásaiból (657 eft) A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról az Önkormányzati Tűzoltóságot értesítse. A tűzoltó parancsnok részt vett a Képviselő-testület ülésén, így a határozatról azonnal értesült. 66/2016.(IV.21.)Kt. sz. Beszámoló a TŰZKER IMP Bt. munkájáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja TŰZKER IMP Bt évi közszolgáltatásáról szóló beszámolóját. A képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a közszolgáltatót értesítse. Határidő: május 15. A határozatról a TŰZKER IMP Bt. értesült. 67/2016.(IV.21.)Kt. sz. Beszámoló az egészségügy évi munkájáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete megköszöni és elfogadja az egészségügy évi beszámolóját a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy az érintetteket értesítse a beszámoló elfogadásáról. Határidő: május 31. A határozatról az érintettek értesültek. 69/2016.(IV.21.)Kt. sz. Önkormányzat évi parlagfű-mentesítési programról Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja az önkormányzat parlagfű-mentesítési programját. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a program közzétételéről gondoskodjon. Határidő: május 31. A program meghirdetése megtörtént. 70/2016.(IV.21.)Kt. sz.

6 Konzorciumi Együttműködési Megállapodásról a TOP Ipari parkok, ipari területek fejlesztése című projektben 1. Jánoshalma Városi Önkormányzata pályázatot nyújt be a TOP Felhívás ipari parkok, iparterületek fejlesztésére című pályázati felhívásra bruttó 250 millió Ft támogatási összegre. 2. A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert a pályázat előkészítésére és beadására az előterjesztésben szereplő paraméterekkel, valamint a benyújtáshoz szükséges nyilatkozatok megtételére, dokumentumok aláírására. 3. Az önkormányzat konzorciumot hoz létre a projekt megvalósítása érdekében a Bács-Kiskun Megyei Területfejlesztési Nonprofit Kft-vel. A Képviselő-testület jóváhagyja az előterjesztés mellékletét képező konzorciumi megállapodást, és felhatalmazza a polgármestert annak aláírására. Határidő: május 20. A pályázati dokumentáció elkészítése folyamatban van, amely május 23-án kerül benyújtásra. 71/2016.(IV.21.)Kt. sz. Egészségügyi Központ kérelméről Jánoshalma Város Képviselő-testülete módosítja a 63/2016.(III.24.) Ktsz. határozatának 5. pontjában foglaltakat az alábbiak szerint: a színház- és előadóterem helyébe a Dr. Fenyvesi Máté Sportcsarnok lép. Az Önkormányzat kéri az Egészségügyi Központot, tegye kötelezővé a rendezvényen résztvevők számára a váltócipő használatát és hívja fel a figyelmet a Sportcsarnok szabályszerű használatára és az állagmegóvás fontosságára. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. A határozatról az Egészségügyi Központ és a Városgazda Kft. értesült. 72/2016.(IV.21.)Kt. sz. Egészségügyi Központ kérelméről Jánoshalma Város Képviselő-testülete hozzájárulását adja, hogy a Lajtha Kft. és a Városgazda Kft. a Jánoshalmi Kistérségi Egészségügyi Központ Közhasznú Nonprofit Kft. Egészségfejlesztési Irodája számára havonta alkalomszerűen, előre egyeztetett időpontban helyiséget biztosítson. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedéseket tegye meg. A határozatról az Egészségügyi Központ és a Városgazda Kft. értesítése megtörtént.

7 74/2016.(IV.21.)Kt. sz. NKA pályázat benyújtása Jánoshalmi Napokra Jánoshalma Város Képviselő Testülete határozatával támogatja pályázat benyújtását a Magas színvonalú, hagyományteremtő, valamint többéves hagyománnyal rendelkező ismeretterjesztő és környezetkultúra rendezvények szakmai táborok, fesztiválok, konferenciák, közönségtalálkozók megvalósítása pályázati felhívásra. A nevezési díjat Ft + áfa, összesen Ft összegben biztosítja. Felelős: Czeller Zoltán Határidő: május 05. Fedezet: évi költségvetés tartaléka A pályázat benyújtása megtörtént. Jánoshalma, május 18. Czeller Zoltán polgármester

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2015. július 02 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2018. június 27- i ülésére 55/2018.(IV.26.)Kt. sz. Beszámoló a 2017. évi gyermekvédelmi feladatok ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2014. április 24 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült 2016. június 20-án a Balatonújlaki Községi Önkormányzat tanácskozó helyiségében tartott soros nyilvános üléséről. Jelen vannak: Virág László alpolgármester Muszti Csaba képviselő

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület szeptember 22- i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület szeptember 22- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. szeptember 22- i ülésére 108/2016.(V.26.)Kt. sz. Radnóti M. u. 13. szám alatti ingatlanról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete,

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester

Bodorkós Ferenc polgármester Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete a két testületi ülés közötti időszak legfontosabb eseményeiről szóló polgármesteri beszámolót elfogadja. Gencsapáti község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. szeptember 11 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. szeptember 11 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2014. szeptember 11 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 142/2017.

Az előterjesztés száma: 142/2017. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Az előterjesztés száma: 142/2017. Decs nagyközség képviselő-testületének 2017. augusztus 31. napján

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. december 14.-i ülésén

Részletesebben

K I V O N A T. A Képviselő-testület december 13-án órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. A Képviselő-testület december 13-án órakor megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. 161-261/2017. szám 261/2017. számú Képviselő-testületi határozat: Város Önkormányzatának képviselő-testülete felveszi a nyílt napirendek közé az Széchenyi István Általános Iskola tornacsarnok felújítása

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 1. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. január 29. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2011. április 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 65/2011. (IV. 28.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. április 28-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Rendelet-tervezet. Jánoshalma Város Képviselő-testülete október 18-i ülésére

Rendelet-tervezet. Jánoshalma Város Képviselő-testülete október 18-i ülésére Rendelet-tervezet Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2018. október 18-i ülésére A rendelet-tervezet címe: Az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodási szabályairól szóló 17/2012.(IX.14.) önkormányzati

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 47/2011. (III. 30.) Kt. hat. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2011. március 30-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

K I V O N A T. 45/2017. (III.22.) GB határozat Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának Gazdasági Bizottsága elfogadta a napirendi javaslatokat.

K I V O N A T. 45/2017. (III.22.) GB határozat Hajdúszoboszló Város Önkormányzatának Gazdasági Bizottsága elfogadta a napirendi javaslatokat. Hajdúszoboszlói Polgármesteri Hivatal Gazdasági Bizottsága 4200 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Ügyiratszám: 7409-1/2017. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének Gazdasági

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület november 12-i nyílt üléséről 1. 119/ (XI. 12.) Kt. határozat Csörötnek

Részletesebben

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Algyő Nagyközség Képviselő-testület július 05. napján tartott rendkívüli, nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 224/2018. (VII.05.) Kt. határozat Tárgy: 2018. július 05. napján tartott rendkívüli ülés napirendjének elfogadása Algyő Nagyközség Képviselő-testülete elfogadja Molnár Áron napirend javaslatát az alábbiak

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE BUDAPEST FŐVÁROS XVI. KERÜLETI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Készült a Képviselő-testület 2016. október 5-i ülésére! Készítette: Balya András önkormányzati referens JELENTÉS az Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

Jegyzőkönyv 1-8 / Szálláshely és Irodaház Zöld termében május 28. napján órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület

Jegyzőkönyv 1-8 / Szálláshely és Irodaház Zöld termében május 28. napján órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület 1-8 / 2015 Jegyzőkönyv Helye: Szálláshely és Irodaház Zöld termében Készült: 2015. május 28. napján 14 30 órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület nyílt ülésén. Jelenlévő képviselők: Czeller Zoltán,

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. január 22-ei rendkívüli képviselő-testületi ülésének határozatai:

Részletesebben

Szám: U/126-7/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének október 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: U/126-7/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének október 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: U/126-7/2018. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. október 15. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u. 14. Szám:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. szeptember 21-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. április 27-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésén meghozott

Részletesebben

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése

Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Kaposvár Megyei Jogú Város Közgyűlése Testületi ülés ideje: 2013. július 11. Testületi ülés helye: Kaposvár Megyei Jogú Város Polgármesteri Hivatal Kaposvár, Kossuth tér 1. I. emelet Díszterem J E G Y

Részletesebben

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből

Kivonat a képviselő-testület jegyzőkönyvéből Napirendi pontok elfogadása. Szákszend Község Önkormányzata képviselő-testületének 29/2016.(III.30.) SZKÖKt. Szákszend Község Önkormányzatának Képviselő-testülete a 2016. március 30-i ülésén az alábbi

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/26/2/2017. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. február 22-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR május 2.

JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR május 2. JEGYZŐKÖNYV RENDKÍVÜLI NYÍLT KISZOMBOR 2016. május 2. JEGYZŐKÖNYV Készült Kiszombor Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 2. napján 14.30 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt

Részletesebben

Létesítmény és Sport Nonprofit Kft. 3100 Salgótarján, Kassai sor 54. Iktatószám: 411/2010. J a v a s l a t

Létesítmény és Sport Nonprofit Kft. 3100 Salgótarján, Kassai sor 54. Iktatószám: 411/2010. J a v a s l a t Létesítmény és Sport Nonprofit Kft. 3100 Salgótarján, Kassai sor 54. Iktatószám: 411/2010. J a v a s l a t a Létesítmény és Sport Nonprofit Kft. KEOP-3.3.0. sz. pályázat keretében A Tarjáni Gyermektábor

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület január 24 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület január 24 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2019. január 24 - i ülésére 142/2018.(IX.27.)Kt. sz. Önkormányzati ingatlanok hasznosításáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete értékesítésre

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 06-ai ülésének jegyzőkönyvéből:

K i v o n a t. Nádudvar Városi Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 06-ai ülésének jegyzőkönyvéből: i Önkormányzat Képviselő-testületének 06-ai ülésének könyvéből: Önkormányzat Képviselő-testületének 94/ (IX.06.) Ök.sz. határozata: Képviselő-testülete a településfejlesztési koncepcióról, az integrált

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 4. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. április 26. napján megtartott üléséről. Jelen

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 28-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: Pályázat önkormányzati feladatellátást szolgáló fejlesztések támogatására

Részletesebben

Szám: U/126-6/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 8. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve

Szám: U/126-6/2018. BÉB. Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 8. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Szám: U/126-6/2018. BÉB Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. augusztus 8. napján 17 órakor megtartott nyílt üléséről készült jegyzőkönyve Önkormányzat Képviselő-testülete 8565 Béb, Kossuth u. 14.

Részletesebben

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai

A Képviselő-testület július 31-i ülésén hozott határozatai A Képviselő-testület 2017. július 31-i ülésén hozott határozatai 277/2017. (VII. 31.) sz. kt. határozat Mezőkovácsháza Város Önkormányzatának Képviselő-testülete - II. számú háziorvosi körzet rendelőjének

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének szeptember 27-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 194/2017. (IX.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. szeptember 27-i nyilvános ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére 338/2009.(XI.12.)Kt.sz. 2010. évi költségvetési koncepció Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 58/2013. (IV. 30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2013. április 30-i nyilvános ülés napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Lejárt határidejű határozatokról tájékoztató.

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére Tárgy: Döntési javaslatok az Enying város önkormányzati épületeinek

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14.

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 14-i ülésének jegyzőkönyvéből. 270/2017. (IX.14. 270/2017. (IX.14.) KT határozat: Tárgy: Zamárdi, Szt. István utca, 3613/3 3613/4 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra érkezett vételi ajánlat megtárgyalta a 3613/3, 3613/4, 3613/5 és 3613/6 hrsz-ú ingatlanokra

Részletesebben

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK:

8.sz. Jegyzőkönyv HATÁROZATOK: Csörög Község Önkormányzat 2135 Csörög, Akácfa utca 30. Szám: 8/2018. 8.sz. Jegyzőkönyv Készült: Csörögi Polgármesteri Hivatal hivatalos helyiségében (2135 Csörög, Akácfa utca 30.) szám alatti épületben

Részletesebben

Városi Polgármesteri Hivatal 5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8. Tel.: 66/371-611, Fax: 66/371-623 JEGYZŐKÖNYV

Városi Polgármesteri Hivatal 5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8. Tel.: 66/371-611, Fax: 66/371-623 JEGYZŐKÖNYV Városi Polgármesteri Hivatal 5520 Szeghalom, Szabadság tér 4-8. Tel.: 66/371-611, Fax: 66/371-623 Iktatószám: 685-7/2013. JEGYZŐKÖNYV Szeghalom Város Önkormányzat Képviselő - testületének 2013. június

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 20-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 20-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. szeptember 20-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

Határozat kivonat. Készült Kópháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből.

Határozat kivonat. Készült Kópháza Község Önkormányzat Képviselő-testületének április 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből. nyílt ülésének könyvéből. 48/2016.(IV.26.) számú határozata Napirend előtt: Beszámoló a képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról N A P I R E N D : 1. Jegyzőkönyv hitelesítők

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület január 14 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület január 14 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. január 14 - i ülésére 203/2015.(XII. 01.)Kt. sz. Pelikán Kft. családsegítő és gyermekjóléti szolgálat dolgozóinak továbbfoglalkoztatásáról

Részletesebben

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fő u /2017. K I V O N A T

TÉT VÁROS KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 9100 Tét, Fő u /2017. K I V O N A T 132/2017. (VI.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadja a 2017. június 28. napján tartott -testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok

Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok Füzesabony Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. április 27-i soros, nyilvános ülésén hozott határozatok 40/2017. (IV.27.) képviselő-testületi határozat előterjesztésben foglaltakat megtárgyalta,

Részletesebben

43/2017. (III.22.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására

43/2017. (III.22.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására 43/2017. (III.22.) számú Pénzügyi-Ellenőrző-Közbeszerzési Bizottság határozata Jegyzőkönyv hitelesítő személyének megállapítására Jászladány Nagyközségi Önkormányzat Képviselő-testület Pénzügyi- Ellenőrző-Közbeszerzési

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

KIVONAT július 19-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyvéből

KIVONAT július 19-én megtartott rendkívüli nyílt üléséről készült jegyzőkönyvéből Pusztaszabolcs Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2490 Pusztaszabolcs, Velencei út 2. Tel./fax: 25/273-002; 25/273-036; 25/271-833 honlap: www.pusztaszabolcs.hu e-mail: polghivatal@pusztaszabolcs.hu

Részletesebben

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat

Jegyzőkönyv. 61/2014. (VI. 19.) Kt. határozat Jegyzőkönyv Készült: Gamás Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. június 19-én, 13:30 órai kezdettel, a gamási Önkormányzat tanácstermében megtartott soron következő Képviselő-testületi üléséről.

Részletesebben

K I V O N A T Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 101/2016.(V.26.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felveszi napirendjére: Javaslat a Gyáli Rendőrőrs parancsnoki kinevezéséhez való hozzájárulásra című előterjesztést. Fenti

Részletesebben

Az előterjesztés száma: 17/2019.

Az előterjesztés száma: 17/2019. Az előterjesztés száma: 17/2019. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Az előterjesztés nyílt ülésen tárgyalható. Decs nagyközség képviselő-testületének 2019. február 13. napján

Részletesebben

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 14-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből.

KIVONAT. Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 14-én tartott ülésének jegyzőkönyvéből. 25/2018. (III. 14.) határozata a 2018. március havi jelentés elfogadásáról Felsőzsolca Város Önkormányzat Képviselő-testülete elfogadta a lejárt határidejű határozatokról és a két ülés közötti időszak

Részletesebben

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, október 24., kedd. 6. szám

A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA. Kaposvár, október 24., kedd. 6. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. október 24., kedd 6. szám A SOMOGY MEGYEI ÖNKORMÁNYZAT KÖZGYŰLÉSÉNEK HIVATALOS LAPJA Kaposvár, 2017. október 24., kedd 6. szám

Részletesebben

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kinyilvánítja. 2011. szeptember 29-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t. Püspökladány Város Önkormányzatának Képviselő-testülete kinyilvánítja. 2011. szeptember 29-i ülésének jegyzőkönyvéből 93/2011. (IX. 29.) önkormányzati testületi határozat kinyilvánítja azon szándékát, hogy 2012. január 1. napjától az 1. számú melléklet szerinti együttműködési megállapodást köt a Napfényes Támogató Szociális

Részletesebben

XIX. évfolyam 7. szám

XIX. évfolyam 7. szám XIX. évfolyam 7. szám _ ZALAEGERSZEG MEGYEI JOGÚ VÁROS KÖZLÖNYE HIVATALOS LAP 2018. AUGUSZTUS 16. A KÖZGYŰLÉS HATÁROZATAI ZMJVK 134/2018. (VIII.15.) sz. hat. ZMJVK 135/2018. (VIII.15.) sz. hat. Zalaegerszeg

Részletesebben

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről

Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli képviselő-testületi üléséről Tarnaméra Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. július 23. napján megtartott rendkívüli -testületi üléséről Hozott döntések: Határozat száma 35/2014.(VII.23.) önkormányzati határozat 36/2014.(VII.23.)

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2017. (I.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. január 25-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Sitke Község Önkormányzata Képviselő-testülete április 26-i ülésének jegyzőkönyvéből 31/2017.(IV.26.) számú képviselő-testületi határozat Sitke Község Önkormányzata képviselő-testülete a Rác Dénes helyettes lelkész, a Nagysimonyi Evangélikus Egyházközség Sitkei Evangélikus Leányegyházközösségének

Részletesebben

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft

KIVONAT. Zamárdi Város Önkormányzatának képviselő-testülete szeptember 13-i ülésének jegyzőkönyvéből. 237/2018. (IX.13.) KT határozat: kmft 237/2018. (IX.13.) KT határozat: Tárgy: Az Önkormányzat 2018. évi költségvetésének első féléves gazdálkodásáról, pénzügyi egyensúlyi helyzetéről szóló beszámoló elfogadása megtárgyalta az Önkormányzat

Részletesebben

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők:

k.m.f Jegyzőkönyv-hitelesítők: ülésének könyvéből. 159/2016. (VII.27.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. július 27-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

Kivonat! Szám: IV/B/20-10/2016.

Kivonat! Szám: IV/B/20-10/2016. Kivonat! Szám: IV/B/20-10/2016. Szekszárd Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlésének 209/2016. (VII.12.) határozata megbízási szerződés megkötéséről mérnöki és műszaki ellenőri feladatok ellátására

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT 2016. május 30. napján 19 óra 00 perckor tartott ülésének könyvéből. az alábbi napirendeket fogadta el: 56/2016. (05.30.) számú határozat (Napirendek elfogadása) 1) Beszámoló a Kistérségi Családsegítő

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. A támogatás formája: működési támogatásnak nem minősülő vissza nem térítendő támogatás.

ELŐTERJESZTÉS. A támogatás formája: működési támogatásnak nem minősülő vissza nem térítendő támogatás. Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési osztály Az előterjesztést megtárgyalta: Pénzügyi

Részletesebben

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző

Bodorkós Ferenc polgármester. Dr. Görög István jegyző Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Bodorkós Ferenc polgármester Dr. Görög István jegyző Az előterjesztést figyelemmel Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX.

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. június 30-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. június 30-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. június 30-i ülésére 112/2011.(III.24.)Kt.sz. Előterjesztés Kollégium működtetésével kapcsolatos elképzelésekről Jánoshalma Város

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének február 12-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. február 12-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat

301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat készült könyvéből: 301/2016. (XI. 07.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Közbeszerzési Szabályzata VI. fejezet 2. pontja

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére 336/2012.(XI.15.)Kt.sz. 2013. évi költségvetési koncepció Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete elfogadja

Részletesebben

Tokodaltáró Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből

Tokodaltáró Község Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 28-án megtartott rendkívüli ülésének jegyzőkönyvéből rendkívüli ülésének könyvéből 86/2018. (VIII.28.) önkormányzati határozata Tokodaltáró Község Önkormányzatának Képviselő-testülete elfogadja a 2018. augusztus 28-ai rendkívüli ülésének napirendjét a következők

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. június 10-i ülésére Tárgy: Pályázat benyújtása a Leader 2013. évi pályázati kiírásra Előadó: Ottó Péter polgármester Előterjesztés

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.március 30-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E

IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E IPOLYSZÖG KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 6. számú J E G Y Z Ő K Ö N Y V E Készült: Ipolyszög Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. május 26. napján megtartott üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v Készült: Kenderes Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2016. április 14-én 14.00 órakor tartott rendkívüli, nyílt ülésén. Az ülés helye: Polgármesteri Hivatal tanácskozó terme

Részletesebben

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről

a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről Jegyzőkönyv a képviselő-testület 2012. szeptember 13-án megtartott nyílt üléséről 2. Napirend: a)tájékoztató az I. félévben engedélyezett előirányzatokról és az igényelt támogatásokról b) A 2012. évi költségvetési

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE K I V O N A T BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Ikt. szám: 9-1/2/2008. K I V O N A T Budapest Főváros XVII. kerület Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. január 17-én megtartott

Részletesebben

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat

34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat 34/2013. (I. 31.) számú Képviselő-testületi Határozat Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul a Hajdúnánási Református Egyházközség (4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 2. szám) Épületenergetikai

Részletesebben

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK augusztus 4-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND

ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK augusztus 4-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e NAPIREND ERCSI VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. augusztus 4-i soron kívüli nyílt ülésének j e g y z ő k ö n y v e a.) Napirendje b.) Határozatai c.) Jegyzőkönyve d.) Mellékletek NAPIREND Napirendek:

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő, Veres Zsolt PGB elnök

JEGYZŐKÖNYV. Távol maradt: Babina Éva alpolgármester, Gáspár Imréné Koseluk Zsuzsanna képviselő, Veres Zsolt PGB elnök JEGYZŐKÖNYV Készült Balatonföldvár Város Önkormányzata Képviselőtestületének 2014. június 5. napján tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Balatonföldvár - Városháza Jelen vannak: Holovits Huba polgármester,

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2015. május 28 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2015. május 28 - i ülésére BESZÁMOLÓ Város Képviselő-testülete 2015. május 28 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette: Dr. Benda

Részletesebben

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata

Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadház Város Önkormányzata 62/2016.(III.18.)HÖ. sz. határozata Hajdúhadházi Mikrotérségi Családsegítő és Gyermekjóléti Intézményfenntartó Társulás 2015. évi költségvetéséről szóló 2/2015.(III.5.)HMCSGYIT.

Részletesebben

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS

EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS EGER MEGYEI JOGÚ VÁROS RENDELETEINEK ÉS HATÁROZATAINAK TÁRA 2014. október 30. 14. szám H A T Á R O Z A T O K 541/2014. (X.30.) közgyűlési hat. - tól 544/2014. (X.30.) közgyűlési hat. az Agria Humán Közhasznú

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló évi CLXXXIX. tv a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Vác Város Önkormányzat Képviselő-testülete 2019. január 24.-i ülésén az

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 201/2012. (VII.18.) önkormányzati határozata. Napirend megállapítása

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 201/2012. (VII.18.) önkormányzati határozata. Napirend megállapítása 201/2012. (VII.18.) önkormányzati határozata Napirend megállapítása 1.) ÉMOP-3.1.2/A-2f-2010-0005 azonosító számú projekt önerő növelése Referens: Nagy István stratégiai referens 2.) Támogató nyilatkozat

Részletesebben