BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete szeptember 11 - i ülésére

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. szeptember 11 - i ülésére"

Átírás

1 BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete szeptember 11 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette: Dr. Benda Dénes címzetes főjegyző Előadó: Czeller Zoltán polgármester Bizottsági véleményezésre megkapta: Elfogadáshoz egyszerű többség szükséges. Az előterjesztésben megvizsgálásra kerültek a következő szempontok: - Hatékonyság igen nem - Gazdaságosság igen nem - Eredményesség igen nem - Fenntarthatóság igen nem Honlapon nyilvánosságra hozható: Igen Nem Részben, mégpedig:

2 Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület szeptember 11 - i ülésére 73/2014.(V.29)Kt. sz. Beszámoló a évi Polgármesterre átruházott szociális területen hozott döntésekről Jánoshalma Város Képviselő-testülete elfogadja a Polgármesterre átruházott szociális területen hozott döntésekről szóló évi beszámolót a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról az érintetteket értesítse. Határidő: június /2014.(V.29)Kt. sz. Lajtha Kft évi mérleg és eredmény-kimutatása Jánoshalma Város Képviselő-testülete egyhangú szavazati aránnyal elfogadja a Lajtha László Művészeti és Kulturális Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft évi egyszerűsített éves beszámolóját valamint közhasznúsági mellékletét ezer Ft mérleg főösszeggel és ezer Ft mérleg szerinti eredménnyel. A tulajdonos jelen határozattal döntött a mérleg szerinti eredmény teljes összegének eredménytartalékba helyezéséről. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a Kft-t értesítse. 75/2014.(V.29)Kt. sz. Jánoshalma Tűzvédelméért Közalapítvány évi mérleg és eredmény-kimutatása Jánoshalma Város Képviselő-testülete egyhangú szavazati aránnyal elfogadja a Jánoshalma Tűzvédelméért Közalapítvány évi egyszerűsített éves beszámolóját valamint közhasznúsági mellékletét ezer Ft mérleg főösszeggel és 344 ezer Ft mérleg szerinti eredménnyel. A tulajdonos jelen határozattal döntött a mérleg szerinti eredmény teljes összegének eredménytartalékba helyezéséről.

3 A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a Kft-t értesítse. 76/2014.(V.29)Kt. sz. Városgazda Kft évi mérleg és eredmény-kimutatásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete egyhangú szavazati aránnyal elfogadja a Városgazda Vízgazdálkodási, Kommunális, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft évi egyszerűsített éves beszámolóját ezer Ft mérleg főösszeggel és ezer Ft mérleg szerinti eredménnyel. A tulajdonos jelen határozattal döntött a mérleg szerinti eredmény teljes összegének eredménytartalékba helyezéséről. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a Kft-t értesítse. 77/2014.(V.29)Kt. sz. Pelikán Kft évi mérleg és eredmény-kimutatásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete egyhangú szavazati aránnyal elfogadja a Pelikán Szociális és Egészségügyi Szolgáltató Közhasznú Non-profit Kft évi egyszerűsített éves beszámolóját valamint közhasznúsági mellékletét ezer Ft mérleg főösszeggel és ezer Ft mérleg szerinti eredménnyel. A tulajdonos jelen határozattal döntött a mérleg szerinti eredmény teljes összegének eredménytartalékba helyezéséről. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról a Kft-t értesítse. 83/2014.(V.29)Kt. sz évi Jánoshalmi Napok - Várossá avatás 25. évfordulójához fedezet biztosításáról

4 Jánoshalma Város Képviselő-testülete évi Jánoshalmi Napok - Várossá avatás 25. évfordulója rendezvények lebonyolításával megbízza a Lajtha Kft-t. A rendezvény költségeire az Önkormányzat ,-Ft keretösszeget biztosít a Lajtha Kft. számára. Fedezet: évi költségvetés általános tartaléka A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére. A határozatról az érintettek értesültek, a szerződés aláírása megtörtént, az összeg átutalásra került. 84/2014.(V.29)Kt. sz évi Jánoshalmi Napok - Várossá avatás 25. évfordulójához fedezet biztosításáról Jánoshalma Város Képviselő- testülete jóváhagyja, hogy a évi Jánoshalmi Napok idején a testvértelepülésekről meghívott delegációk - akik Jánoshalma Város Önkormányzatának vendégei- térítésmentesen szállhatnak meg a Jánoshalmi Szálláshely és Irodaházban. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a döntésről értesítse a Városgazda Kft-t és a Pénzügyi Osztályt. 85/2014.(V.29)Kt. sz. Bajai úti temetőben létesítendő halott hűtő szennyvízbekötésének támogatásáról Jánoshalma Város Önkormányzata támogatja a Római Katolikus Egyházközösség tulajdonában lévő Bajai úti temetőben létesítendő hűtőházhoz tartozó szociális szennyvízcsatorna bekötését. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: augusztus 31. A határozatról az üzemeltető értesült.

5 90/2014.(V.29)Kt. sz. Állati hullagyűjtő telep üzemeltetéséről Jánoshalma Város Képviselő-testülete június 30-ig meghosszabbítja a Városgazda Kftvel június 30-án lejáró, az állati hullagyűjtő telep üzemeltetésére kötött szerződését. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Az üzemeltetési szerződés aláírásra került. 94/2014.(V.29)Kt. sz. Védőnői Szolgálatról Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Védőnői Szolgálat részére ,- Ft keretösszeget biztosít a munkafeltételek biztosításához, informatikai eszközök és a Stefánia Védőnői Dokumentációs és Jelentő Rendszer beszerzéséhez és a programfrissítéshez. Fedezet: évi költségvetés Védőnői Szolgálat évi pénzmaradványa A Képviselő-testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: június 31. Az informatikai eszközök beszerzés megtörtént. 95/2014.(V.29)Kt. sz. Védőnői Szolgálatról Jánoshalma Város Képviselő-testülete a Védőnői Szolgálat részére szerződést köt a Vitarex Stúdió Számítástechnikai és Kereskedelmi Kft- vel 5 db Stefánia Védőnői Nyilvántartó Rendszer megvásárlására és átalánydíjas frissítési szolgáltatására napjától. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: június 31. A program telepítése megtörtént, az adatok feltöltése folyamatban van. 114/2014.(VI.18)Kt. sz. Beszámoló a Jánoshalmi Önkéntes Polgárőr Egyesület évben végzett munkájáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete köszönetét fejezi ki a polgárőrök munkájáért és elfogadja Jánoshalmi Polgárőr Egyesület évi beszámolóját.

6 A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról az egyesületet értesítse. Határidő: július /2014.(VI.18)Kt. sz. Beszámoló a Gyermeklánc Óvoda és Egységes Óvoda- Bölcsőde munkájáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete köszönetét fejezi ki az óvoda igazgatójának, pedagógusainak és dolgozóinak a végzett munkáért és elfogadja Gyermeklánc Óvoda és Egységes Óvoda- Bölcsőde 2013/2014 nevelési évről szóló beszámolóját. A Pedagógiai Programban meghatározott feladatok végrehajtását és a szakmai munka eredményességét magas színvonalúnak értékeli, a Nyitnikék Gyermekházban folyó munkát megfelelőnek értékeli. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: július /2014.(VI.18)Kt. sz. Gyermeklánc Óvoda és Egységes Óvoda- Bölcsődében a GYES- en lévő óvodapedagógus álláshelyének határozott idejű betöltéséről Jánoshalma Város Képviselő-testülete engedélyezi a Gyermeklánc Óvoda és Egységes Óvoda- Bölcsődében a GYES- en lévő óvodapedagógus álláshelyének határozott idejű betöltését, napjától napjáig. A Képviselő- testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: július /2014.(VI.18)Kt. sz. Gyermeklánc Óvoda és Egységes Óvoda- Bölcsőde óvodapedagógus és pedagógiai asszisztens álláshelyek betöltéséről

7 Jánoshalma Város Képviselő-testülete engedélyezi a Gyermeklánc Óvoda és Egységes Óvoda- Bölcsődében az alábbi álláshelyek betöltését határozott időre, napjától napjáig: 1 fő óvodapedagógus 1 fő pedagógiai asszisztens A Képviselő- testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: július /2014.(VI.18)Kt. sz. Lajtha László Nonprofit Kft- vel kötött Közművelődési Megállapodás módosítása Jánoshalma Város Képviselő-testülete a mellékletben foglaltak szerint jóváhagyja a Jánoshalma Városi Önkormányzat és a Lajtha László Művészeti Szolgáltató Közhasznú Nonprofit Kft. között létrejött 1/2014.sz. Közművelődési megállapodás I. számú módosítását a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a határozatról az ügyvezetőt értesítse.. A szerződés aláírása megtörtént. 119/2014.(VI.18)Kt. sz. Jánoshalmi Értéktár Bizottság létrehozásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete létrehozza a Jánoshalmi Értéktárat. Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére.

8 120/2014.(VI.18)Kt. sz. Jánoshalmi Értéktár Bizottság létrehozásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Jánoshalmi Értéktár Bizottság tagjainak, a mindenkori Oktatási, Művelődési, Sport Bizottság és a Városgazdálkodási és Városfejlesztési Bizottság tagjait határozza meg. Képviselő-testület felkéri a polgármestert, a szükséges intézkedések megtételére. 121/2014.(VI.18)Kt. sz. Iskolaorvosok szerződésének felülvizsgálatáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete jóváhagyja Dr. Tompa László iskolaorvoslási feladatellátási szerződését a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről a háziorvost értesítse, és a szerződést írja alá. A határozatról az érintettek értesültek, az iskolaorvosi szerződések aláírásra kerültek. 122/2014.(VI.18)Kt. sz. Iskolaorvosok szerződésének felülvizsgálatáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete jóváhagyja Dr. Bogdán Gusztáv iskolaorvoslási feladatellátási szerződését a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről a fogorvost értesítse, és a szerződést írja alá. A határozatról az érintettek értesültek, az iskolaorvosi szerződések aláírásra kerültek.

9 123/2014.(VI.18)Kt. sz. Iskolaorvosok szerződésének felülvizsgálatáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete jóváhagyja Dr. Dénes Enikő iskolaorvoslási feladatellátási szerződését a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről a házi gyermekorvost értesítse, és a szerződést írja alá. A határozatról az érintettek értesültek, az iskolaorvosi szerződések aláírásra kerültek. 124/2014.(VI.18)Kt. sz. Iskolaorvosok szerződésének felülvizsgálatáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete jóváhagyja Dr. Halász András iskolaorvoslási feladatellátási szerződését a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről a fogorvost értesítse, és a szerződést írja alá. A határozatról az érintettek értesültek, az iskolaorvosi szerződések aláírásra kerültek. 125/2014.(VI.18)Kt. sz. Iskolaorvosok szerződésének felülvizsgálatáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete jóváhagyja Dr. Horváth Katalin iskolaorvoslási feladatellátási szerződését a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről a ház gyermekorvost értesítse, és a szerződést írja alá. A határozatról az érintettek értesültek, az iskolaorvosi szerződések aláírásra kerültek.

10 126/2014.(VI.18)Kt. sz. Iskolaorvosok szerződésének felülvizsgálatáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete jóváhagyja Dr. Mikóné Dr. Katona Zsuzsanna iskolaorvoslási feladat- ellátási szerződését a melléklet szerint. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről a fogorvost értesítse, és a szerződést írja alá. A határozatról az érintettek értesültek, az iskolaorvosi szerződések aláírásra kerültek. 127/2014.(VI.18)Kt. sz. Ingatlancseréről Jánoshalma Város Képviselő testülete érék arányosan, az előterjesztésben szereplő rajz alapján elcseréli a jánoshalmi 146 hrsz-ú, természetben Jánoshalma Radnóti utca 13. sz. alatti ingatlanrészt, a Magyar Állam tulajdonában és az FVM Kelet-Magyarországi Agrár Szakképző Központ MG. Szakképző Iskola és Kollégium Jánoshalma vagyonkezelésében lévő jánoshalmi 3 hrsz-ú, természetben Jánoshalma Béke tér 2. szám alatti ingatlannal. A Képviselő-testület a cserével egyidejűleg kezdeményezi a Radnóti utca 13. sz. alatti ingatlan tekintetében a Klebelsberg Intézményfenntartó Központtal feladat ellátási hely kijelölése érdekében kötött szerződés módosítását és kéri, hogy a módosított szerződésben a Sportcsarnok kerüljön feladat ellátási helyként megjelölésre. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg és az ügyben keletkező szerződéseket írja alá. Határidő: azonnal, folyamatos Folyamatban. 128/2014.(VI.18)Kt. sz. Bács- Kiskun Megye Területfejlesztési Programjának véleményezéséről Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete a Bács- Kiskun Megye Területfejlesztési Programjával egyetért, és további fejlesztéseket javasol a tervbe beépíteni: - a közfoglalkoztatást végző intézmények infrastrukturális fejlesztésére lehetőség biztosítása - a Jánoshalmi Járás településeinek egységes belvízelvezető rendszerének tervezési és kivitelezési lehetőségének biztosítása

11 - az ipari terület további fejlesztési lehetőségének a biztosítása (vállalkozások fejlesztési támogatása) - mezőgazdasági termékeket feldolgozó üzemek létesítésének lehetősége A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: július 21. A határozat a Bács-Kiskun Megyei önkormányzatnak megküldésre került. 129/2014.(VI.18)Kt. sz. KEOP /F kódszámú pályázat benyújtásáról Jánoshalma Város Képviselő Testülete határozatával támogatja a Polgármesteri Hivatal energetikai felújítását célzó pályázat (KEOP /F) benyújtását A Képviselő-testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: 2014.július 31. A pályázatot a kiírás szerint szeptember 22-ig kell benyújtani, a tervezési munkák folyamatban vannak. 130/2014.(VI.18)Kt. sz. KEOP /F kódszámú pályázat benyújtásáról Jánoshalma Város Képviselő Testülete a 1/3 és 1/4 hrsz. számú Polgármesteri Hivatal pályázat benyújtásához szükséges előkészítő munkálatok elvégzésére Ft keretösszeget biztosít, utólagos elszámolással. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert a szükséges intézkedések megtételére. Határidő: 2014.július 31. A biztosított Ft nem elegendő a tervezési munkákra, plusz fedezet biztosításáról az előterjesztés a napirendi pontok között megtalálható.

12 131/2014.(VI.18)Kt. sz. Tanuszodai belépőkről Jánoshalma Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Városgazda Kft. üzemeltetésében lévő Tanuszoda belépő jegyeinek árait ig terjedő időszakban az alábbiak szerint határozza meg: Reggeli úszójegy: (6-8 óráig) Felnőtt 500 Ft Diák 350 Ft Reggeli úszóbérlet 10 alkalomra: (6-8 óráig) Felnőtt 4000 Ft Diák 2800 Ft Napi belépő: ( óráig) Felnőtt 700 Ft Diák 450 Ft Napi bérlet 10 alkalomra: ( óráig) Felnőtt 5900 Ft Diák 3900 Ft Havi bérlet: Felnőtt 7000 Ft Diák 4900 Ft Csoportos belépő: (szervezetten nim. 12 fő vagy felette) Óvodás 250 Ft/fő Diák 400 Ft/fő (6-18 évesig) Felnőtt 600 Ft/fő Csoportos belépés: az úszásoktatás, iskolai, óvodai szervezett belépések Kategóriák: Óvodás 6 éves korig Diák 6-18 éves korig Felnőtt 18 éves kor felett Egyéb szabályok: 6 év alatti gyermek belépése ingyenes. 6 év alatti gyermek az uszodában csak kísérővel tartózkodhat! Csoportos belépés esetén a minimum díj a 12fő/óra (meghirdetett nyitvatartási időn kívül) díja, mivel az uszodát más nem használja! A szauna használatának díja a nyitvatartási időben, a belépő árában benne van. Az árak Ft-ban értendők és az áfát tartalmazzák. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket értesítse. Határidő: azonnal A határozatról az érintettek értesültek, az üzemeltető az új használati díjakat közzétette.

13 132/2014.(VI.18)Kt. sz. Probitas Táncsport Egyesület kérelme Jánoshalma Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Probitas Táncsport Egyesület edzőtáborának megtartásához június ig és június 30- július 3. napjáig tudja térítésmentesen biztosítani a Sportcsarnokot, mivel a Jánoshalmi Napok időtartama alatt, azaz június ig az Önkormányzatnak alternatív rendezvény helyszínként szüksége van a Sportcsarnokra. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a döntésről az érintetteket értesítse. 133/2014.(VI.18)Kt. sz. VM Szakképző Iskola kérelméről Jánoshalma Város Önkormányzat Képviselő-testülete hozzájárul ahhoz, hogy a tulajdonában lévő, III/1 számú mélyfúrású kút a VM Agrár- Szakképző Iskola használatába kerüljön. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: július 15. A határozatról az iskola értesült. 134/2014.(VI.18)Kt. sz. Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi Bizottság létszámának kiegészítéséről Jánoshalma Város Képviselő-testülete Juhász Zsoltot választja meg a Pénzügyi, Jogi, Ügyrendi Bizottság tagjai közé külsős tagként. A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéseket tegye meg. Határidő: azonnal.

14 135/2014.(VIII.04)Kt. sz. Jánoshalma 718/15 hrsz ingatlan megvásárlása Jánoshalma Város Képviselő-testülete ,-Ft-ért megvásárolja a Jánoshalma 718/15 hrsz. KEFAG Zrt. a tulajdonában lévő, művelési ága szerint kivett beépítetlen területet. A Képviselő- testület felhatalmazza a polgármester urat a szerződés aláírására. Fedezet: Telekhatár rendezés (Berzsenyi Dániel utca) A Képviselő-testület felkéri a polgármestert, hogy a szükséges intézkedéséket tegye meg. Határidő: augusztus 31. A szerződés elkészült, az önkormányzat részéről aláírásra került, a KEFAG Zrt-től az aláírt példány még nem érkezett vissza. Jánoshalma, szeptember 4. Czeller Zoltán sk. polgármester

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete július 02 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2015. július 02 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Jegyzőkönyv 1-8 / Szálláshely és Irodaház Zöld termében május 28. napján órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület

Jegyzőkönyv 1-8 / Szálláshely és Irodaház Zöld termében május 28. napján órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület 1-8 / 2015 Jegyzőkönyv Helye: Szálláshely és Irodaház Zöld termében Készült: 2015. május 28. napján 14 30 órakor a Jánoshalma Város Képviselőtestület nyílt ülésén. Jelenlévő képviselők: Czeller Zoltán,

Részletesebben

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére

a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület június 27- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2018. június 27- i ülésére 55/2018.(IV.26.)Kt. sz. Beszámoló a 2017. évi gyermekvédelmi feladatok ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület április 21 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. április 21 - i ülésére 217/2015.(XII.10)Kt. sz. Szondy u. 7. sz. alatti ingatlan Önkormányzat részére történő felajánlásáról Jánoshalma

Részletesebben

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére

BESZÁMOLÓ. Jánoshalma Város Képviselő-testülete. 2014. április 24 - i ülésére BESZÁMOLÓ Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2014. április 24 - i ülésére Az előterjesztés címe: Beszámoló a Képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Az előterjesztést készítette:

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület szeptember 22- i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület szeptember 22- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. szeptember 22- i ülésére 108/2016.(V.26.)Kt. sz. Radnóti M. u. 13. szám alatti ingatlanról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testülete,

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület május 26 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület május 26 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. május 26 - i ülésére 171/2015.(X.22)Kt. sz. Renner Bt. Kiserdő tanya 78. sz. alatti telephelyén áthúzódó út kiváltásáról Jánoshalma

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. november 10-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. október 13-i ülésére 527/2010.(XII.15.)Kt.sz. Erdőtelepítési lehetőségekről önkormányzati területen Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2013. február 28- i ülésére 336/2012.(XI.15.)Kt.sz. 2013. évi költségvetési koncepció Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete elfogadja

Részletesebben

Rendelet-tervezet. Jánoshalma Város Képviselő-testülete október 18-i ülésére

Rendelet-tervezet. Jánoshalma Város Képviselő-testülete október 18-i ülésére Rendelet-tervezet Jánoshalma Város Képviselő-testülete 2018. október 18-i ülésére A rendelet-tervezet címe: Az önkormányzat vagyonáról és vagyongazdálkodási szabályairól szóló 17/2012.(IX.14.) önkormányzati

Részletesebben

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Borkai Zsolt polgármester előterjesztése. Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól GYŐR MEGYEI JOGÚ VÁROS 9021 Győr, Városház tér 1.. napirendi pont Borkai Zsolt polgármester előterjesztése Tájékoztató a bizottságok és a településrészi önkormányzatok átruházott hatáskörben hozott határozatairól

Részletesebben

1. Beszámoló a képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról

1. Beszámoló a képviselő-testület lejárt határidejű határozatainak végrehajtásáról Jánoshalma Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2018. évi tervezett munkaterve és munkaprogramja 226/2017.(XII.14.) Kt.sz. határozattal elfogadva 2018. január 18. (csütörtök) 16 óra 3. Előterjesztés

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. március 29. IX. évfolyam 3. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. március 28-ai munkaterv szerinti képviselőtestületi

Részletesebben

K I V O N A T Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete május 26-án megtartott nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 101/2016.(V.26.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete felveszi napirendjére: Javaslat a Gyáli Rendőrőrs parancsnoki kinevezéséhez való hozzájárulásra című előterjesztést. Fenti

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2010. február 25-i ülésére 338/2009.(XI.12.)Kt.sz. 2010. évi költségvetési koncepció Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e A L S Ó N E M E S A P Á T I Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. június 28-ai ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 149-7/2013/ANA. Tartalom: HATÁROZATOK KÓD 60/2013.(VI.28.)

Részletesebben

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testületének március 26-án megtartott ülése jegyzőkönyvéből 2014. március 26-án megtartott ülése könyvéből 40/2014. (III. 26.) sz. NORMATÍV Kth. 2014. március 26-án megtartott képviselő-testületi ülés napirendje Normatív Kerekegyháza Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 2012. augusztus 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8 - igen - 0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 142/2012. (VIII.16.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének április 24-ei ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. április 24-ei ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 53 /2012. (II. 28.)

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére Tárgy: Döntési javaslatok az Enying város önkormányzati épületeinek

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag. RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2651 Rétság, Rákóczi út 20. Telefon: 35/550-100 www.retsag.hu Email: hivatal@retsag.hu Előterjesztést készítette: dr. Varga Tibor jegyző Előterjeszti:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.június1-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének október 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 243/2015. (X.28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2015. október 28-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót.

Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a Városüzemeltetési Csoport évi munkájáról készített beszámolót. 2015. március 24-i bizottsági ülés: Határozati javaslat módosítások: 2.) Javaslat közétkeztetés vállalkozásba adására ( 8 igen) Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testülete megtárgyalta a napközis konyha

Részletesebben

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére

Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére Előterjesztés Bogyiszló Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2013. szeptember 11. napján tartandó ülésére Napirend előtt Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról, az átruházott

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma:162/2013. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2013. augusztus 28-án, 18-órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

K I V O N A T. 280/2008. (VII.17.) Balatonkenese Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének határozata:

K I V O N A T. 280/2008. (VII.17.) Balatonkenese Nagyközség Önkormányzata Képviselő-testületének határozata: 2008. július 17-én megtartott rendkívüli képviselő-testületi ülésének könyvéből 280/2008. (VII.17.) határozata: Balatonkenese Nagyközség Önkormányzatának Képviselő-testülete 2008. július 17. napján megtartott

Részletesebben

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat

136/2016. (IX.29.) Kt. határozat 136/2016. (IX.29.) Kt. határozat Nagyszentjános Község Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. szeptember 29-i testületi ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint fogadja el: 1. A Közösen érted Nagyszentjános

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v

J e g y z ő k ö n y v J e g y z ő k ö n y v készült a 2013. július 25-én a Városháza tanácskozó termében megtartott üléséről. Jelen vannak: - Zsombok Lajos polgármester, - Jozó Tamás, dr. Kovácsné Füstös Erzsébet, Makarész

Részletesebben

Határidő: 8 napon belül Felelős: Fedorné dr. Fráter Zsófia címzetes főjegyző 11131/2013.

Határidő: 8 napon belül Felelős: Fedorné dr. Fráter Zsófia címzetes főjegyző 11131/2013. 11131/2013. Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testülete 252/2013.(XI.27.) határozata Sátoraljaújhely Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. I. félévi munkatervének jóváhagyásáról Sátoraljaújhely

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/26/2/2017. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2017. február 22-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. július 13. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 32/2018. (III.23.) határozat

Részletesebben

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület január 14 - i ülésére

Beszámoló. a lejárt határidejű határozatokról. Képviselő-testület január 14 - i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról Képviselő-testület 2016. január 14 - i ülésére 203/2015.(XII. 01.)Kt. sz. Pelikán Kft. családsegítő és gyermekjóléti szolgálat dolgozóinak továbbfoglalkoztatásáról

Részletesebben

K I V O N A T. 6. Előterjesztés háziorvosi feladat-ellátási szerződések megkötése tárgyában Előterjesztő: Hamza Gábor polgármester

K I V O N A T. 6. Előterjesztés háziorvosi feladat-ellátási szerződések megkötése tárgyában Előterjesztő: Hamza Gábor polgármester 9.00 órára összehívott nyílt ülésének könyvéből 159/2014. (VI. 26.) öh. sz. határozat Hajdúsámson Város Önkormányzata Képviselő-testülete a 2014. június 26-án (csütörtök) de.: 9.00 órára összehívott ülésének

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. szeptember 08-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. szeptember 08-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. szeptember 08-i ülésére 121/2011.(III.24.)Kt.sz. Előterjesztés az orvosi ügyelet Kistérségi fenntartásáról, a helyiségek biztosításáról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó

J E G Y Z Ő K Ö N Y V. Készült: Újszász Város Képviselő-testület május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-én tartott soron kívüli ülésén. M U T A T Ó Napirendi pont: Határozat szám: Újszász Város Képviselő-testület 2013. május 14-i

Részletesebben

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. augusztus 9-ei ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e

A L S Ó N E M E S A P Á T I. Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK. 2013. augusztus 9-ei ny i l v á n o s ülésének. j e g y z ő k ö n y v e A L S Ó N E M E S A P Á T I Község ÖNKORMÁNYZATI KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. augusztus 9-ei ny i l v á n o s ülésének j e g y z ő k ö n y v e Szám: 149-7/2013/ANA. Tartalom: HATÁROZATOK KÓD 60/2013.(VIII.09.)

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének november 30-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 212/2016. (XI.30.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2016. november 30-i nyilvános ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató

Részletesebben

K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 17/I/2015. K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből /Kihagyva a kihagyandókat!/

Részletesebben

SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 139/2014. (XI. 25.) HATÁROZATA. A salföldi honlap megújításának tervéről

SALFÖLD KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 139/2014. (XI. 25.) HATÁROZATA. A salföldi honlap megújításának tervéről J e l e n t é s Salföld Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 31-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

Előterjesztés a Képviselő-testület január 29-én tartandó ülésére

Előterjesztés a Képviselő-testület január 29-én tartandó ülésére Előterjesztés a Képviselő-testület 2015. január 29-én tartandó ülésére Tárgy: Javaslat a Képviselő-testület 2015. évi munkatervére Előterjesztő: Tóth József polgármester Előkészítő: dr. Váliné Antal Mária

Részletesebben

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT

Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) ; Fax: (94) KIVONAT Csörötneki Közös Önkormányzati Hivatal Jegyzője 9962 Csörötnek, Vasúti út 5. (94) 541-022; Fax: (94) 541-022 KIVONAT A képviselő-testület november 12-i nyílt üléséről 1. 119/ (XI. 12.) Kt. határozat Csörötnek

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 22- i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 22- i ülésére ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017. június 22- i ülésére Előterjesztés a Gyermeklánc Óvoda dokumentumainak elfogadásáról A Képviselő-testület az alábbiak szerinti 13/2017.(I.19)Kt. sz. határozatával

Részletesebben

Tisztelt Képviselő- testület!

Tisztelt Képviselő- testület! Tájékoztatás Berente Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. június 26-án tartandó rendes nyilvános ülésére Napirend előtti Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztést

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-27/2012.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-27/2012. Száma: 881-27/2012. 199/2012.(VII.31.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Dunaföldvári Ipari és Területfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. f.a. egyszerűsített éves beszámolóját

Részletesebben

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat

MEGHÍVÓ. Napirendi javaslat Cserkeszőlő Község Polgármesterétől 5465 Cserkeszőlő, Köztársaság tér 1. telefon: (56) 568-451 fax: (56) 568-462 MEGHÍVÓ Cserkeszőlő Községi Önkormányzat Képviselőtestülete rendkivüli ülést tart 2012.július

Részletesebben

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének

Nógrádmegyer Községi Önkormányzat. Képviselő-testületi ülésének Nógrádmegyer Községi Önkormányzat Képviselő-testületi ülésének J e g y z ő k ö n y v e ( 2015. március 30.) 1 Jegyzőkönyv Készült: Nógrádmegyer Községi Önkormányzat 2014. március 30-án 15.00 órakor megtartott

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének január 25-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. 1/2017. (I.25.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2017. január 25-i ülés módosított napirendi pontjait elfogadja az alábbiak alapján: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű határozatokról.

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM. Határozatok oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2018. január 31. IX. évfolyam 1. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2018. január 22-ei rendkívüli képviselő-testületi ülésének határozatai:

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma: 95/2015. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2015. május 28-án 18 órakor megtartandó ülésére Tájékoztató a lejárt

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2011. február 28-i ülésére 447/2010.(XI.11.)Kt.sz. Beszámoló a munkavédelmi és tűzvédelmi feladatok ellátásáról Jánoshalma Város Képviselő-testülete

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. november 22-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. SZEPTEMBER 17-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. SZEPTEMBER 17-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE BIHARKERESZTES VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. SZEPTEMBER 17-I RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Rendelet: 20/2015. (IX. 18.) önkormányzati rendelet A 2015. évi költségvetésről szóló

Részletesebben

JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK évi MUNKAPROGRAMJA

JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK évi MUNKAPROGRAMJA JÁSZSZENTANDRÁS KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐTESTÜLETÉNEK 2017. évi MUNKAPROGRAMJA AZ ÖNKORMÁNYZATI MUNKAPROGRAM CÉLJA: - meghatározni azokat a legfontosabb feladatokat, melyeknek éves végrehajtását az

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2015. július 23. Előterjesztő: Polgármester Készítette: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 10/2015.

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület május 29- i ülésére. 106/2013.(IV.25.)Kt. sz.

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület május 29- i ülésére. 106/2013.(IV.25.)Kt. sz. Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2013. május 29- i ülésére 105/2013.(IV.25.)Kt. sz. Jánoshalma Város Önkormányzata, mint beruházó készfizető kezességet vállal a Jánoshalmi Viziközmű

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 129/2017. (VII. 31.) számú határozata A Képviselő-testület a következő napirendet fogadta el: 1. Gondozási Központ intézményvezetői munkakörre benyújtott pályázatok elbírálása

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/16/2014. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2014. december 17-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület június 25-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: fgyphiv@globonet.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. június 25-én tartandó

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/22/8/2018. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2018. október 31-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

JELENTÉS. A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Előterjesztés száma: 70/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs nagyközség képviselő-testületének 2014. április 30-án 18:00 órakor megtartandó ülésére Jelentés a lejárt

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/57/11/2014. E l ő t e r j e s z t é s Tárgy: Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2014. szeptember 19-i rendkívüli ülésére A) Döntés az Önkormányzati

Részletesebben

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom:

H I R D E T M É N Y. Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: H I R D E T M É N Y Magyarország helyi önkormányzatairól szóló 2011. évi CLXXXIX. tv. 51. -a alapján az alábbi tájékoztatást adom: Bizottsága 2015. szeptember 15-i ülésén az alábbi határozatokat hozta:

Részletesebben

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA

38/2017. (IV. 25.) HATÁROZATA 1 J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. szeptember 20-i ülésének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből.

Tét Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2012. március 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből. ülésének könyvéből. 27/2012. (III. 28.) határozata: Tét Város Önkormányzat Képviselő-testülete a 2012. március 28-ai ülés napirendi pontjait az alábbiak szerint elfogadja: 1. Tájékoztató a lejárt határidejű

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről. Önkormányzati Képviselő-testület V A N Y O L A Szám: 12/2012. J e g y z ő k ö n y v Készült Vanyola község Önkormányzati Képviselő-testülete 2012. november 29-én 08,00 órakor megtartott nyilvános üléséről.

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére. 52/2013.(II.28.)Kt. sz.

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére. 52/2013.(II.28.)Kt. sz. Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2013. március 28- i ülésére 51/2013.(II.28.)Kt. sz. KEOP-1.1.1./2F/09-11-2011-0004 azonosító számú projekt keretében történő üzemeltetési közbeszerzési

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT

JEGYZŐKÖNYVI KIVONAT ülésének könyvéből. egyhangúlag az alábbi napirendeket fogadta el: Péteri Község Önkormányzatának 131/2017. (IX. 28.) számú ÖKT határozata a napirendek elfogadásáról 1.) Az önkormányzat 2017. évi költségvetésének

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. november 15-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. november 15-i ülésére Beszámoló a lejárt határidejű okról a Képviselő-testület 2012. november 15-i ülésére 293/2012.(IX.13.)Kt.sz. h a t á r o z a t Hunyadi János Általános Iskola, Gimnázium, Szakközépiskola leltározási határidejének

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő, ülését a helyi önkormányzatokról szóló 1990.évi LXV. törvény 12. -a alapján 2012.március

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. február 20-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

K I V O N A T. 3. Előterjesztés beszámoló a 2013. évi közbeszerzésekről Előterjesztő: Hamza Gábor polgármester

K I V O N A T. 3. Előterjesztés beszámoló a 2013. évi közbeszerzésekről Előterjesztő: Hamza Gábor polgármester 9.00 órára összehívott rendkívüli nyílt ülésének könyvéből Hajdúsámson Város Önkormányzata Képviselő-testülete 6 igen szavazattal 0 ellenszavazattal és 3 tartózkodással az alábbi határozatot hozta: 134/2014.

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 4/ 21- /2015. Tárgy: Vegyes ügyek. ELŐTERJESZTÉS Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére Előterjesztő: Szabó László polgármester Az

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2018. október 18-án megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA

CELLDÖMÖLK VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK POLGÁRMESTERI HIVATALA könyvéből: 261/2012. (XII.19) sz. képviselő-testületi határozat: 1.) A képviselő-testület elfogadja a két ülés között történtekről szóló beszámolót. 2.) A Képviselő-testület felhatalmazza a polgármestert

Részletesebben

K I V O N A T. A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből.

K I V O N A T. A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből. elektronikus példány K I V O N A T A Tiszalök Városi Önkormányzat Képviselő-testületének 2008. november 27-én tartott ülése jegyzőkönyvéből. A Képviselő-testület TISZALÖK VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. szeptember 28-án megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: Beszámoló a 2016. évi költségvetés I. félévi

Részletesebben

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE

NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE. 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE NAGYKEREKI KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETE 2015. június 24-i RENDKÍVÜLI NYILVÁNOS ÜLÉSÉNEK JEGYZŐKÖNYVE Határozatok: 47/2015.(VI.24.) 48/2015.(VI.24.) 49/2015.(VI.24.) A Szivárvány Óvoda intézményvezető-helyettesi

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: A Micimackó Magánóvoda kérelme

Részletesebben

22. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 18-i rendes ülésére

22. számú előterjesztés Egyszerű többség. Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 18-i rendes ülésére 22. számú előterjesztés Egyszerű többség ELŐTERJESZTÉS Dombóvár Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. december 18-i rendes ülésére Tárgy: A védőnői szolgálat dokumentációs és nyilvántartási

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE Budapest Főváros XVII. kerület Rákosmente Önkormányzata Képviselő-testületének 2016. november 24-én megtartott képviselő-testületi ülésén meghozott DÖNTÉSEK

Részletesebben

J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 26-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 26-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. szeptember 26-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról. Előterjesztő:

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZATÁNAK KÉPVISELŐ-TESTÜLETE MEGHÍVÓ Rétság Város Önkormányzat Képviselő-testületének soron következő ülését a helyi önkormányzatokról szóló 2011.évi CLXXXIX. törvény 44. -a alapján

Részletesebben

Határozatok 2012.09.07. 09.17.

Határozatok 2012.09.07. 09.17. Határozatok 2012.09.07. 09.17. 141/2012.(XI.07.) sz. Önk. határozat: Harkány Város Önkormányzat Képviselő-testülete a Tenkesvíz Kft. víziközmű üzemeltetésére vonatkozó megállapodását az előterjesztéssel

Részletesebben

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Kivonat. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete

Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete. Kivonat. Budapest Főváros XI. Kerület Újbuda Önkormányzata Képviselő-testülete Önkormányzata Képviselő-testülete Iktatószám: I-165-228/2015. Kivonat a Képviselő-testület 2015. november 19-i rendes, nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből 224/2015. (XI. 19.) XI.ÖK határozat 21 igen szavazattal,

Részletesebben

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére

J e l e n t é s. Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének május 14-i nyilvános ülésére J e l e n t é s Kékkút Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2019. május 14-i nyilvános ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Előterjesztő: Kardosné

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2005. december 19-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén

Jegyzőkönyv. Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén Jegyzőkönyv Csörög Község Önkormányzat Képviselő-testületének 2013. április 30. (kedd) napján 18.00 órakor megtartott rendkívüli ülésén Helyszín: Polgármesteri Hivatal 2135 Csörög, Kisfaludy u. 40. Jelen

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület ülésére

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület ülésére Városi Képviselő-testület Kistelek sz: 190-4/2016/ALJEGYZ ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2016.12.07. ülésére Tárgy: A Képviselő-testület 2017. évi munkaterve Tisztelt Képviselő-testület! Kistelek Városi

Részletesebben

1. napirend. Előterjesztés

1. napirend. Előterjesztés 1. napirend Tárgy: A beszámolója Kulcs Községi Önkormányzat Képviselőtestületének a szociális ellátásokról szóló, 4/2015. (II. 27.) Önkormányzati rendelete 4. (3) bekezdése alapján a részére átruházott

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 23-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének június 23-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2016. június 23-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A Komló-Habilitas Nonprofit Közhasznú Kft. taggyűlési határozatainak

Részletesebben

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 20-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből

K I V O N A T. Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének október 20-án tartott nyilvános ülésének jegyzőkönyvéből Polgármesteri Hivatal 4201 Hajdúszoboszló, Hősök tere 1. Telefon: 52/557-300. Fax: 52/557-301. Email: polgmhiv@hajduszob.hu Szám: 22988-1/2011. K I V O N A T Hajdúszoboszló Város Önkormányzata Képviselő-testületének

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.március 30-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK:

DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK: 1. melléklet a 390/2015. 390(XII.10.) Dv. Kt. számú határozathoz DÉVAVÁNYA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2016. ÉVRE SZÓLÓ MUNKATERVE I. TERVEZETT KÖTELEZŐ LAKOSSÁGI FÓRUMOK: 1. VÁROSPOLITIKAI

Részletesebben

Jegyzőkönyv. Készült: április 20-án Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén.

Jegyzőkönyv. Készült: április 20-án Kunpeszér Község Önkormányzat Képviselő-testületének nyilvános ülésén. Iktatószám: 139-20/2018. Jegyzőkönyv Készült: 2018. április 20-án nyilvános ülésén. Jelen vannak: Kálozi Sándor polgármester Varga Attila alpolgármester Sipos Gyula Lajosné Milon László Nagy Sándor Sipeki

Részletesebben