SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S"

Átírás

1 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület november 29-ei ülésére Határozat száma: 14/2011.(II.25.) Határozat tárgya: Kiliti Szőlőhegy beépíthetőségének vizsgálata A tanulmányterv II. üteme 2011 első felében elkészült. A vizsgálat alá vont terület kiegészült a Csorda úttól délre fekvő kisparcellás területtel. A tanulmányterv II. ütemének dokumentációja nyarán az érdekeltek számára megtekinthető és véleményezhető volt. A beérkezett észrevételek javaslatok ismeretében a képviselő-testület szeptemberi ülésén Siófok város, Kiliti-szőlőhegy fejlesztése tárgyú tanulmánytervének - II. üteme megtárgyalásra került. A tárgyban született (155 /2011. (IX.29.) sz.) képviselőtestületi határozat alapján a rendezési terv módosítási eljárása 2011 decemberében indult el. Az egyeztetési eljárás alapján pontosodott tervezett módosítás jelenleg az állami főépítésznél záró véleményezésen van, valamint jogszabály szerint az érdekeltek számára megtekinthető a helyben szokásos módon (honlapon és a Polgármesteri Hivatalban). A módosítás várhatóan december elejére - az állami főépítész záró véleményének ismeretében valamint az érdekeltek észrevételei alapján - lesz véglegesíthető, ezután kerül a képviselő-testület elé döntésre. (A választ adta: polgármesteri kabinet városi főépítész) Határozat száma: 147/2011.(VIII.15.) Határozat tárgya: Siófok hő központok hőigényének kielégítése biomassza felhasználásával c. KEOP /B/ jelű pályázat szerinti beruházás önerejének biztosítása A Képviselő-testület a Siófok hő központok hőigényének kielégítése biomassza felhaszn{l{s{val KEOP p{ly{zathoz szükséges önerő összegét, Ft-ot a évi költségvetése terhére biztosítja, mely összeget a projektet megvalósító Termofok Kft. sz{ml{j{ra a t{mogat{si szerződés megkötésének feltételeként {tutalja. A hat{rozatban megjelölt összeg {tutal{sra került, az ir{nyító hatós{g a Termofok Kft.- vel a t{mogat{si szerződést megkötötte. (A választ adta: Siófok Holding ügyvezető igazgatója) Határozat száma: 158/2011.(IX.29.) Határozat tárgya: A Siófok Városgazdálkodási holdinghoz tartozó társaságok közötti jogviszony cégjegyzékbe történő bejegyzése

2 2 Siófok Város Képviselő-testülete döntött a Siófok Városgazdálkodási Holdinghoz tartozó társaságok közötti jogviszony cégjegyzékbe történő bejegyzéséről. A Cégközlönyben közzétett hirdetmény második megjelenését követően a bejegyzési kérelem benyújtásra került, a bejegyzés megtörtént. (A választ adta: Siófok Holding ügyvezetője igazgatója) Határozat száma: 160/2011.(IX.29.) Határozat tárgya: A Balaton-parti Kft és a Termofok Kft. hitelkérelme A Balaton-parti Kft. és a Termofok Kft. hitelkérelmét a Képviselő-testület támogatta, hozzájárult, hogy a Balaton-parti Kft. 200 millió forint folyószámla hitelkeretet, és 200 millió forint forgóeszköz hitelt vegyen igénybe az ERSTE Banktól, valamint a Termofok Kft. 60 millió forintos folyószámla hitelének megújítását is jóváhagyta. A Képviselő-testület felhatalmazta a Polgármestert és a Balaton-parti Kft. ügyvezetőjét, hogy a kezességvállalásra illetve a szerződések megkötésére vonatkozó okiratokat aláírja. Az ERSTE Bank Zrt., és a Balaton-parti Kft., valamint a Termofok Kft. közötti szerződéskötések a Képviselő-testület határozatában foglaltaknak megfelelően megtörténtek. (A választ adta: Siófok Holding ügyvezetője) Határozat száma: 229/2011.(XII.15.) Határozat tárgya: A 9396 és 9675/12 hrsz-ú földrészletek használati megosztása, használati jog alapítása a Termofok Kft. javára A Képviselő-testület a 9396 és 9675/1 hrsz-ú földrészletek használati megosztását jóváhagyta, és a Kórház területén lévő kazánház üzemeltetéséhez szükséges földrészletekre használati jogot alapított a Termofok Kft. javára. A határozatban foglaltaknak megfelelően a Termofok Kft. és az Önkormányzat között a szerződés létrejött, a Termofok Kft. javára a használati jogot a Siófoki Földhivatal bejegyezte. Határozat száma: 30/2012.(III.29.) Határozat tárgya: A Településszerkezeti Terv, valamint HÉSz szabad strand ellátóhelyeire vonatkozó módosítását meglapozó településfejlesztési döntés A képviselő-testületi döntés értelmében - az "ellátóhelyek"-et érintő tömbök területfelhasználási-, övezeti besorolásának felülvizsgálata céljával - településrendezési eszközeink módosítási eljárása 2012 áprilisában megindításra került. Az előzetes véleménykérés befejeződött. Jelenleg a módosítás un. közbenső véleményezése van folyamatban. Ennek összesítése, eredménye november végére várható, majd - az esetleges véleményeltérések egyeztetése után - a már egyeztetett módosítás tervezete 2013 első felében kerülhet a nyilvánosság elé, azután pedig a képviselő-testület elé döntésre (A választ adta: polgármesteri kabinet városi főépítész)

3 3 Határozat száma: 45/2012.(III.29.) Határozat tárgya: A Siófok, Kálmán I. sétány 3. sz. alatti ingatlan hasznosítása A képviselő-testület ezen határozatával jóváhagyta a Siófok Város Önkormányzata és a Balaton-parti Kft. között március 1-től február 28-ig tartó határozott időtartamú hasznosítási szerződést, melynek keretében a Siófok, Kálmán Imre sétány 3. szám alatti ingatlanban Továbbképző Központ fog működni. A szerződés a képviselő-testület határozatában foglaltak alapján megkötésre került, a korábban a Termofok Kft.-vel ugyanezen ingatlanra megkötött 15 éves bérleti szerződés február 29-i hatállyal közös megegyezéssel megszüntetésre került. Határozat száma: 48/2012.(III.29.) Határozat tárgya: A siófoki 6746 hrsz-ú ingatlan 480 nm-es területrészének bérbeadása A képviselő-testület jóváhagyta a Balaton-parti Kft. és Antal Jánosné egyéni vállalkozó között 99 év időtartamra szóló bérleti szerződést a 6746 hrsz-ú ingatlan 484 m2-es területrészére. A szerződés megkötésre került. Határozat száma: 49/2012.(III.29.) Határozat tárgya: A Siófok, Gamászai Strand bérleti szerződésének meghosszabbítása A Siófok, Gamászai strand bérleti szerződésének meghosszabbítása tárgyában a képviselő-testület a Sió-Csarnok Kft. bérlő kérelmét jóváhagyta, mely alapján 20 évre, március 31. napjáig köthető meg a Balaton-parti Kft.-vel a bérleti szerződés. A szerződés megkötésre került. Határozat száma: 50/2012.(III.29.) Határozat tárgya: A Siófok, Vámház u. 2. sz. alatti Vásárcsarnok bérleti szerződésének meghosszabbítása A Siófoki Vásárcsarnok bérleti szerződésének meghosszabbítása tárgyában a képviselőtestület a Sió-Csarnok Kft. bérlő kérelmét jóváhagyta, mely alapján 20 évre, azaz március 31. napjáig köthető meg a Balaton-parti Kft.-vel a bérleti szerződés. A szerződés megkötésre került. Határozat száma: 73/2012.(V.03.) Határozat tárgya: A Siófok, Szent László utcai ingatlan (2627 hrsz. ) bérleti ügye A képviselő-testület a Szent László utcának a Fasor sétány és a Csúszda utca közötti szakaszán 47 db gépjármű parkolót a Balaton-parti Kft. részére jogutódlás jogcímén újabb öt év időtartamra bérbe adja.

4 4 A szerződés megkötésre került, a Balaton-parti Kft. az idegenforgalmi szezon folyamán a fizető parkolókat hasznosította. Határozat száma: 78/2012.(V.03.) Határozat tárgya: Döntés a Siófok, Horgony u. 1. sz. alatti ingatlan tervezett fejlesztésére benyújtandó Dél-Dunántúli Operatív program: komplex turisztikai termékcsomagok kialakítása tárgyban A képviselő testület jóváhagyta a Siófok, Horgony u. 1. szám alatti ingatlan fejlesztésére a DDOP-2.1.1/E,F-12 pályázatra benyújtásra kerülő anyagot. A projekthez szükséges önerőt, előkészítési költségeket a Blueprint Entertainment Zrt. biztosítja. A Balaton Élménypark Kft. nevű projektcégen belül a Balaton-parti Kft. 76% részesedéssel bír, ellenérték fejében a földhasználati jogot biztosítja a projekthez. A területen óriásakvárium kerül megvalósításra. A pályázat benyújtásra került, az irányító hatóság őszén arról tájékoztatta a p{ly{zót, hogy a projekt javaslat nem került a t{mogatott projektek közé. Határozat száma: 85/2012.(V.24.) Határozat tárgya: A Coca-Cola Magyarország Kft.-vel korábban kötött bérleti szerződés módosítása (jogutódlás a bérlő személye tekintetében) A képviselő-testület jóváhagyta a Coca-Cola Magyarország Kft. és a Balaton-parti Kft. közötti bérleti szerződés módosítását. A Bíráló Bizottság javaslata alapján a Coca-Cola által kiírt pályázat első helyezettjével, a Beach Club Kft.-vel kötötte meg a Coca-Cola, mint bérlő jogutódjaként a bérleti szerződést a Balaton-parti Kft. A bérleti szerződés módosítása a bérbeadó, a régi bérlő és az új bérlő között aláírásra került. A évi idegenforgalmi szezonban a Beach Clubot már az új bérlő üzemeltette. Határozat száma: 117/2012.(VI.22.) Határozat tárgya: Siófok Város közvilágítási hálózat üzemeltetési és karbantartási szerződésének felmondása, új szerződés megkötése A képviselő-testület úgy határozott, hogy Siófok közigazgatási területén az E.ON Zrt., valamint az Önkormányzat tulajdonában lévő közvilágítási hálózat üzemeltetésével és karbantartásával az Önkormányzat a Balaton-parti Kft.-t bízza meg július 1-től kezdődő három év határozott időre. A korábban a Termofok Kft.-vel kötött szerződés július 1-től kezdődő hatállyal közös megegyezéssel kerüljön megszüntetésre, a továbbiakban a Termofok Kft. alvállalkozóként folytassa a tevékenységet. A szerződés a képviselő-testület határozatában foglaltaknak megfelelően megkötésre került, a Termofok Kft. alvállalkozóként vesz részt a szolgáltatás biztosításában.

5 5 Határozat száma: 122/2012.(VII.05.) Határozat tárgya: Hulladékgazdálkodási konzorciumi döntések alapján szükséges döntések meghozatala A képviselő-testület a Hulladékgazdálkodási Konzorcium döntésének következtében úgy határozott, hogy a Balaton és Sió Nonprofit Kft. kerüljön végelszámolásra. Utasította a Balaton-parti Kft.-t a szükséges intézkedések megtételére. A Balaton-parti Kft., mint a Balaton és Sió Nonprofit Kft. egyedüli tagja kinevezte a végelszámolót, gondoskodott a tevékenységet lezáró mérleg elkészítéséről, melyet jóváhagyásra beterjesztett a végelszámoló a NAV-hoz. A folyamatban lévő intézkedések és a projekt utóellenőrzéséhez kapcsolódó feladatok és iratok a Konzorcium gesztora által megbízott ügyintéző részére kerültek átadásra. Határozat száma: 132/2012.(VIII.16.) Határozat tárgya: SIOK Innovatív iskolák fejlesztése TÁMOP pályázat benyújtásának elvi támogatása A Siófoki Integrált Oktatási Központ a TÁMOP Innovatív iskolák fejlesztése címmel szeptember 24-én a pályázatot benyújtotta. (A választ adta: SIOK főigazgatója) Határozat száma: 133/2012.(VIII.16.) Határozat tárgya: A SIOK telephelyein létszámcsökkentés A SIOK augusztus 31-vel a SIOK Vak Bottyán János Általános Iskola és Alapfokú Művészetoktatási Intézménye 1 fő pedagógus álláshelyet, illetve a SIOK Széchenyi István Általános Iskolában 1 fő pedagógus álláshelyet megszüntetett. (A választ adta: SIOK főigazgatója) Határozat száma: 134/2012.(VIII.16.) Határozat tárgya: A Gondozási Központ takarító álláshelye munkaidejének csökkentése A döntés értelmében szeptember 1-től a Gondozási Központ Szakmai Programjában és SZMSZ-ében az 1 fő takarító státuszt érintő változás átvezetésre került. (A választ adta: Gondozási Központ vezetője) Határozat száma: 135/2012.(VIII.16.) Határozat tárgya: Elvi állásfoglalás közös Polgármesteri Hivatal kialakítására Balatonendréd Község Önkormányzatával A képviselő-testület elviekben támogatja, hogy Balatonendréd Község Önkormányzatával közös Polgármesteri Hivatal kerüljön kialakításra január 1. napjától, az új

6 6 önkormányzati törvény előírásai alapján. Késmárki Tibor, Balatonendréd polgármesterével a tárgyalások megkezdődtek. Határozat száma: 136/2012.(VIII.16.) és 156/2012.(IX.26.) Határozat tárgya: A Siófok, Petőfi sétány 1. sz. alatti ingatlan (Kodolányi János Főiskola épülete) hasznosítása A Petőfi sétány 1. sz. alatti (Kodolányi épülete) ingatlant jelenleg még a főiskola használja. Decemberben kerül sor az ingatlannak a Kaposvári Egyetem részére történő átadására. Határozat száma: 138/2012.(VIII.16.) Határozat tárgya: A Béke Jóságos Angyala szobor új helyszínéről, annak talapzatára tervezett feliratról A képviselő-testülete a 118/2012.(VI.22.) számú határozatának 1./ pontjában szereplő helyszínt módosította és jóváhagyta, hogy a P.T. Sztronszkij orosz szobrászművész szobra a siófoki hajókikötő bejáratának keleti oldalán, a Balatoni Hajózási Zrt. területén kerüljön elhelyezésre azon a jelzőfényként szolgáló oszlopon, amelyet a mólófej felújításának keretében cserélnek ki. Az avatás a Finnugor Népek Nemzetközi Konferenciáján ünnepélyes keretek között felavatásra került. Határozat száma: 145/2012.(IX.26.) Határozat tárgya: A Siófok Városgazdálkodási Holding megalakulása miatt Siófok Város Önkormányzata és a Termofok Kft., valamint a Siótour Kft. között fennálló szerződések módosítása A döntéssel érintett szerződések a határozatnak megfelelően átcedálásra és aláírásra kerültek. Határozat száma: 146/2012.(IX.26.) Határozat tárgya: A Balaton és Sió NKft., v.a szerződéses jogviszonyainak rendezése A döntéssel érintett szerződések a határozatnak megfelelően átcedálásra és aláírásra kerültek. (A választ adta :polgármesteri kabinet) Határozat száma: 148/2012.(IX.26.) Határozat tárgya: A Balatonkiliti Református Egyházközség támogatása Siófok Város Önkormányzata a Balatonkiliti Református Egyházközség részére a gyülekezeti ház felújítása céljából 2,5 millió Ft támogatást nyújtott a évi költségvetés általános tartaléka terhére. A támogatási szerződés aláírásra, az összeg átutalásra került.

7 7 Határozat száma: 149/2012.(IX.26.) Határozat tárgya: A Siófoki Református Egyházközség támogatása Siófok Város Önkormányzata a Siófoki Református Egyházközség részére a siófoki református templom tetőszerkezetének felújítása céljából 2,5 millió Ft támogatást nyújtott a évi költségvetés általános tartaléka terhére. A támogatási szerződés aláírásra, az összeg átutalásra került. (A választ adta:polgármesteri kabinet) Határozat száma: 152/2012.(IX.26.) Határozat tárgya: A siófoki 6741 hrsz-ú ingatlan (Thanhoffer villa) Balaton-parti Kft. használatába adása A képviselő-testület döntést hozott, mely szerint az Önkormányzat és a Balaton-parti Kft. között május 2-án megkötött bérleti szerződés tárgyát képező Siófok, Karinthy F. u. 4. szám alatti ingatlan (Thanhoffer villa) 25 éves határozott időre kerül bérbeadásra a Balaton-parti Kft. részére évi 10 millió forint + áfa bérleti díj ellenében. A Balaton-parti Kft. vállalta az ingatlan felújítását, a rekonstrukcióhoz szükséges fedezetet az Önkormányzat tartaléktőke emeléssel biztosítja a évi költségvetés terhére. A megkötött szerződésben foglaltaknak megfelelően az ingatlan rekonstrukciója folyamatban van, várhatóan első negyedévében a műszaki átadás és a használatba vételi eljárás lezajlik, azt követően lesz esedékes a tartaléktőke emelés. (A választ adta:siófok Holding ügyvezető igazgató) Határozat száma: 153/2012.(IX.26.) Határozat tárgya:.személyszállításra vonatkozó közszolgáltatási szerződés meghosszabbítása A szerződés meghosszabbítására a pályázati felhívást elkészítettük, közzétettük. A beadás határideje Várható szerződéskötés (A választ adta: műszaki osztályvezető) Határozat száma: 158/2012.(IX.26.) Határozat tárgya: Stratégiai partnerségi keret-megállapodás jóváhagyása a Megújuló HANGYA_2010. Szövetkezettel A képviselő-testülete támogatta Siófok Város Önkormányzat partneri részvételét a Megújuló HANGYA-2010 Szövetkezet által indított programban oly módon, hogy Siófok Város Önkormányzata, mint főpályázó a kísérleti mintaprojektbe konzorciumi tagként kívánta bevonni a Somogyi TISZK Középiskolát, Szakiskolát és Kollégiumot. A stratégiai partnerségi keret-megállapodás aláírására került a Megújuló HANGYA Szövetkezettel.

8 8 Határozat száma: 161/2012.(IX.26.) Határozat tárgya: Önkormányzati kezességvállalás a Balaton-parti Kft. forgóeszköz-hitel és folyószámla hitel szerződéseinek meghosszabbításához A képviselő-testület a Balaton-parti Kft. 200 millió forint összegű forgóeszköz hitel szerződésének és 200 millió forint összegű folyószámla hitel szerződésének egy évvel történő meghosszabbításához hozzájárult, felhatalmazta a Polgármestert és a Jegyzőt a kezességvállalási szerződés és a kapcsolódó jognyilatkozatok aláírására. Mindkét szerződés meghosszabbítása a képviselő-testület határozatában foglaltaknak megfelelően megtörtént. (A választ adta:siófok Holding ügyvezető igazgató) Határozat száma: 165/2012.(IX.26.) Határozat tárgya: Emléktáblák elhelyezése (Széchenyi I., folyamőrök emlékére) A képviselő-testülete támogatta a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 31/2012.(IX.20) számú határozatában foglalt kezdeményezését, miszerint a városban kerüljön elhelyezésre a balatoni aknamentesítést végző katonák emlékére készült emléktábla a Városfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság által javasolt helyszínen: a Béke Jóságos Angyala szobor talapzatán. A képviselő-testület támogatta, hogy a balatoni gőzhajózás megteremtője, Széchenyi István emlékére 1960-ban készített emléktábla is a Béke Jóságos Angyala szobor talapzata szabad felületén kerüljön elhelyezésre. Az elhelyezésről Vida Árpád tervezőt és a BAHART-ot is értesítettük, a felállítást a BAHART végzi. Határozat száma: 166/2012.(IX.26.) Határozat tárgya: Semmelweis Alapítványnál kuratóriumi tag csere A képviselő-testület Dr. Balázs Árpád polgármester lemondását a Semmelweis Alapítvány kuratóriumi elnöki tisztéről elfogadta, egyúttal a képviselő-testület a kuratórium elnökének megválasztotta Démuth Pál alpolgármestert. A döntést követően a lemondó nyilatkozat megküldésre került az alapítvány számára, az átvezetés folyamatban van. Határozat száma: 168/2012.(IX.26.) Határozat tárgya: Vélemény Siófok Város Kórház - Rendelőintézete igazgató álláshelyének betöltésére érkezett pályázatokról A Siófoki Kórház igazgatói álláshelyére beérkezett pályázatokról a képviselő-testület döntése megküldésre került a GYEMSZI-nek. A végső döntésről értesítés még nem érkezett ez idáig. Kérem a fentiekben adott válaszok elfogadását. S i ó f o k, november 22. Dr. Balázs Árpád polgármester

9 9

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: J E L E N T É S

8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON FAX: J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület

Részletesebben

Balaton-parti Kft. Siófok, Petőfi st. 3.

Balaton-parti Kft. Siófok, Petőfi st. 3. Balaton-parti Kft. Siófok, Petőfi st. 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2012. szeptember 13.. Dr. Pavlek Tünde jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2012.

Részletesebben

Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2013. szeptember havi ülésére

Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület 2013. szeptember havi ülésére Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2013. szeptember 20.. dr. Pavlek Tünde jegyző E L Ő T E R J E S Z

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület szeptember 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Jegyzői Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály

Részletesebben

Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3.

Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Balaton parti Fenntartó és Hasznosító Kft. 8600 Siófok, Petőfi sétány 3. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2014. november 7.. Kónyáné dr. Zsarnovszky Judit mb. jegyző E L Ő

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról

E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület április 25-i ülésére a lejárt határidejű határozatokról Városi Önkormányzat Polgármesterétől, Jegyzőjétől H-2740 Abony Kossuth tér 1. Telefon/fax: (53) 360-010 Előterjesztés készítésében részt vett: Titkárság Településfejlesztési Osztály Gazdasági Osztály Hatósági

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2013. szeptemberi rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-27/2012.

K I V O N A T. Dunaföldvár Város Önkormányzata Száma: 881-27/2012. Száma: 881-27/2012. 199/2012.(VII.31.) KT. Dunaföldvár Város Önkormányzatának Képviselő-testülete a Dunaföldvári Ipari és Területfejlesztési Közhasznú Nonprofit Kft. f.a. egyszerűsített éves beszámolóját

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2014. július 03-ai rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2013. szeptember 18. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

Tárgy: A Balaton és Sió NKft. v.a. szerződéses jogviszonyainak rendezése

Tárgy: A Balaton és Sió NKft. v.a. szerződéses jogviszonyainak rendezése Siófok Város Polgármestere 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2012. szeptember 6.... Dr. Pavlek Tünde jegyző E L Ő T E R J E S Z T É S a Képviselő-testület

Részletesebben

Tata Város Polgármesterétől H-2890 Tata, Kossuth tér 1. : (36) (34) 588-600 Fax: (36) (34) 586-480 E-mail: polgarmester@tata.hu

Tata Város Polgármesterétől H-2890 Tata, Kossuth tér 1. : (36) (34) 588-600 Fax: (36) (34) 586-480 E-mail: polgarmester@tata.hu Tata Város Polgármesterétől H-2890 Tata, Kossuth tér 1. : (36) (34) 588-600 Fax: (36) (34) 586-480 E-mail: polgarmester@tata.hu Szám: I/1-50/2014. E L Ő T E R J E S Z T É S Tata Város Önkormányzati Képviselő-testületének

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2015. július 23. Előterjesztő: Polgármester Készítette: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 10/2015.

Részletesebben

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata

Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata Budapest Főváros IX. Kerület Ferencváros Önkormányzata ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐ-TESTÜLET 2017. december 21-i ülésére Iktató szám: 281/2017. Tárgy: Előterjesztő: Készítette: IX. kerület VÁGÓHÍD UTCA ÉS

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 24-én tartandó rendkívüli ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének augusztus 24-én tartandó rendkívüli ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. augusztus 24-én tartandó rendkívüli ülésére Az előterjesztés tárgya: A 0289 hrsz.-ú önkormányzati ingatlan övezeti besorolás

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1 TELEFON +36 84 504100 FAX:+36 84 504 103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő: Siófok, 2014. december 15... Kónyáné dr. Zsarnovszky

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/36/6/2016. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2016. április 20-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati Képviselő-testülete 8100 Várpalota, Gárdonyi Géza u. 39. Tel: 592 660. Pf.: 76. fax: 592 676 e-mail: varpalota@varpalota.hu E l ő t e r j e s z t é s Várpalota Város Önkormányzati

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Enying Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2015. szeptember 14. napján tartandó rendkívüli nyílt ülésére Tárgy: Döntési javaslatok az Enying város önkormányzati épületeinek

Részletesebben

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai:

Dunaújváros Megyei Jogú Város Közgyűlésének 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: 2014. március 27-ei ülésén született döntések, valamint a szavazás nyilvános adatai: Kálmán), távol lévő 3 fő (Kismoni László, Pintér Attila, Selyem József) megalkotta az 5/2014. (IV.1.) önkormányzati

Részletesebben

előadó osztályvezetője Gazdasági vezető Jegyző Polgármester

előadó osztályvezetője Gazdasági vezető Jegyző Polgármester ELŐTERJESZTÉS KÍSÉRŐ LAP E-szám:25 /2014. Tárgy: Döntés Nagykovácsi Rozmaring utca 4-6. telek megosztása során létrejött Hrsz:930/1;2;3;4 ingatlanok értékesítéséről.partnerségi egyeztetés szabályainak

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/1/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. január 28-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2014. február 06-ai rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30.

Beszámoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről szeptember 30. Beoló a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok teljesítéséről 2013. szeptember 30. Határozat Tárgy Határidő Felelős Teljesítés 95/2013. (V. 27.) A módosított napirend elfogadásra került. 96/2013.

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal, 0 ellenszavazattal és 0 tartózkodás mellett egyhangúlag elfogadta: Jegyzőkönyv Készült: a 2013. május 2. napján de. 10.00 órakor megkezdett rendkívüli nyílt üléséről a hivatali kirendeltség helyiségében. Jelen vannak: A képviselő-testület részéről: Szabó László polgármester

Részletesebben

Javaslat az ózdi belterületi 3621 hrsz-ú, Mekcsey út 64. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlan hasznosításával kapcsolatos döntés meghozatalára

Javaslat az ózdi belterületi 3621 hrsz-ú, Mekcsey út 64. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlan hasznosításával kapcsolatos döntés meghozatalára Javaslat az ózdi belterületi 3621 hrsz-ú, Mekcsey út 64. szám alatti önkormányzati tulajdonú ingatlan hasznosításával kapcsolatos döntés meghozatalára Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH Településfejlesztési

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2011. március 28-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 2012. február 27-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből

K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből Kiskunmajsa Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 17/I/2015. K i v o n a t Kiskunmajsa Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. szeptember 24-i ülésének jegyzőkönyvéből /Kihagyva a kihagyandókat!/

Részletesebben

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) FAX: (06-32) JAVASLAT

PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) FAX: (06-32) JAVASLAT PÁSZTÓ VÁROSI ÖNKORMÁNYZAT 3060 PÁSZTÓ, KÖLCSEY F. U. 35. (06-32) 460-155 FAX: (06-32) 460-918 Szám: 1-30/2014. A határozat meghozatala minősített szavazattöbbséget igényel. JAVASLAT a pásztói hulladékgazdálkodási

Részletesebben

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI

2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI 2013. évi 20. szám 2013. november 14. TARTALOMJEGYZÉK HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013. NOVEMBER 13-I ÜLÉSÉN HOZOTT HATÁROZATAI HATVAN VÁROS ÖNKORMÁNYZATA KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK 2013.

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől

Sárospatak Város Polgármesterétől Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi út 32. Tel.: 47/513-240 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu BESZÁMOLÓ - a Képviselő-testületnek - a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: A Zoltán u. 42. sz. alatti

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÁS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATOKRÓL, ÉS EGYÉB ÖNKORMÁNYZATI DÖNTÉSEKRŐL

TÁJÉKOZTATÁS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATOKRÓL, ÉS EGYÉB ÖNKORMÁNYZATI DÖNTÉSEKRŐL Hajdúsámson Város Polgármesterétől TÁJÉKOZTATÁS A LEJÁRT HATÁRIDEJŰ HATÁROZATOKRÓL, ÉS EGYÉB ÖNKORMÁNYZATI DÖNTÉSEKRŐL Tisztelt Képviselő-testület! Hajdúsámson Város Önkormányzata Képviselő-testülete és

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. április 3. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének. 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére Iktatószám: 4/ 21- /2015. Tárgy: Vegyes ügyek. ELŐTERJESZTÉS Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. február 26-i rendes nyílt ülésére Előterjesztő: Szabó László polgármester Az

Részletesebben

Javaslat Ózd Város Településszerkezeti Tervének módosítására

Javaslat Ózd Város Településszerkezeti Tervének módosítására Javaslat Ózd Város Településszerkezeti Tervének módosítására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Pénzügyi és Gazdasági Osztály Ózd, 2015. december 21. Előzmények: Ózd Város Önkormányzatának Képviselő-testülete

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30-án tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30-án tartandó ülésére ELŐTERJESZTÉS Tiszavasvári Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A 27/2012. (IX.14.) rendelettel jóváhagyott Helyi Építési Szabályzat és

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 13-án tartandó ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének július 13-án tartandó ülésére E L Ő T E R J E S Z T É S Komló Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. július 13-án tartandó ülésére Az előterjesztés tárgya: A tervezett Kézilabda Munkacsarnok területének kiemelt fejlesztési

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó soron következő ülésére

ELŐTERJESZTÉS. Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó soron következő ülésére ELŐTERJESZTÉS Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014. január 30. napján tartandó soron következő ülésére Tárgy: Lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról tájékoztató Tisztelt

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2015. október 19. Kónyáné Dr. Zsarnovszky

Részletesebben

polgármester Preferált szervezetek bérbeadás iránti kérelmei 1 pld. határozati javaslat

polgármester Preferált szervezetek bérbeadás iránti kérelmei 1 pld. határozati javaslat Előterjesztő megnevezése: Dr. Botka László polgármester Iktatószám: 92177/2012. Tárgy: Preferált szervezetek bérbeadás iránti kérelmei Melléklet: 1 pld. határozati javaslat Készítette: Városüzemeltetési

Részletesebben

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE

KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE KISTARCSA VÁROS ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE 2143 Kistarcsa, Szabadság út 48. Telefon: (28)- 507-132 Fax: (28)-470-357 Nyílt ülésen tárgyalandó Előterjesztés A Képviselő-testület 2017. december 13-i ülésére

Részletesebben

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Ózdi Távhő Kft. PH.Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási. Ó z d, április 26.

Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: Ózdi Távhő Kft. PH.Településfejlesztési és Vagyongazdálkodási. Ó z d, április 26. J a v a s l a t az Ózdi Távhő Kft. által benyújtott KEOP-5.4.0/11-2011-0014. jelű pályázat támogatási szerződéséhez alapítói hozzájárulás megadására, illetve biztosíték adására Előterjesztő: Polgármester

Részletesebben

Beszámoló a IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról

Beszámoló a IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról 3300 Eger, Dobó tér 2. Tel.: (36)523-705, Fax: (36)523-779, E-mail: kovacs.luca@ph.eger.hu 2439-11/2011. Beszámoló a 2011. IV. negyedévben lejárt határidejű közgyűlési határozatok végrehajtásáról Tisztelt

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2015. október 29. Előterjesztő: Polgármester Készítette: Humánerőforrás és Képviselő-testületi Osztály 2 8/2015.

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 1/h. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Földesi Titán Sport

Részletesebben

Szám: IV.57-7/ A Közgyűlés felkéri és felhatalmazza a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ügyvezetőjét a szerződés megszűnésével egyidejűleg a

Szám: IV.57-7/ A Közgyűlés felkéri és felhatalmazza a Szekszárdi Vagyonkezelő Kft. ügyvezetőjét a szerződés megszűnésével egyidejűleg a Szám: IV.57-7/2015. 164/2015.(VIII.18.) határozata Szekszárd városi távfűtő rendszer folyamatos üzemeltetésére, karbantartására és fejlesztésére létrejött vállalkozási szerződés azonnali hatállyal történő

Részletesebben

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol

Balatonkenese Város Önkormányzata Képviselo-testületének 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének jegyzokönyvébol 2010. április 12-én megtartott rendkívüli ülésének könyvébol 246/2010. (IV. 12.) határozata: Balatonkenese Város Önkormányzatának Képviselo-testülete a 2010. április 12. napján megtartott rendkívüli Képviselo-testületi

Részletesebben

J a v a s l a t. Előterjesztő: Polgármester. Vagyongazdálkodási Osztály. Ó z d, 2012. június 21.

J a v a s l a t. Előterjesztő: Polgármester. Vagyongazdálkodási Osztály. Ó z d, 2012. június 21. J a v a s l a t a MaNDA program Ózd városában történő megvalósításra kiírásra kerülő TIOP 1.2.1.B pályázathoz szükséges önerő önkormányzati biztosítására Előterjesztő: Polgármester Előkészítő: PH. Településfejlesztési

Részletesebben

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata

Nagymaros Város Önkormányzata Képviselő-testületének 129/2017. (VII. 31.) számú határozata Tárgy: Napirend elfogadása 129/2017. (VII. 31.) számú határozata A Képviselő-testület a következő napirendet fogadta el: 1. Gondozási Központ intézményvezetői munkakörre benyújtott pályázatok elbírálása

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE. 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2014. szeptember 18-ai rendes ülésére Határozat

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 19-én tartandó ülésére

ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének április 19-én tartandó ülésére Balatonföldvár Város Önkormányzata 8623 Balatonföldvár, Petőfi S. u. 1. Tel.: 84/540-330 Fax: 84/540-332 e-mail: pgmh@balatonfoldvar.hu ELŐTERJESZTÉS Balatonföldvár Város Önkormányzat Képviselő-testületének

Részletesebben

Siófok Város Önkormányzata Polgármester

Siófok Város Önkormányzata Polgármester Siófok Város Önkormányzata Polgármester 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Dr. Pavlek Tünde jegyző E L Ő T E R J E S Z

Részletesebben

Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó

Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó Szám: 03-3/1-9/2015. M E G H Í V Ó Pécs Megyei Jogú Város Önkormányzata Közgyűlése 2015. május 28-án (csütörtök) 09.00 órai kezdettel tartja ülését a Városháza nagytermében, 7621 Pécs, Széchenyi tér 1.

Részletesebben

ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ VÉLEMÉNY, MEGJEGYZÉS: VÉLEMÉNY, MEGJEGYZÉS:

ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ VÉLEMÉNY, MEGJEGYZÉS: VÉLEMÉNY, MEGJEGYZÉS: ELŐLAP AZ ELŐTERJESZTÉSEKHEZ ÜLÉS IDŐPONTJA: Vecsés Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. március 24-i ülésére ELŐTERJESZTÉS TÁRGYA: Javaslat Vecsés Város Hosszútávú Településfejlesztési Koncepciójának

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: A Micimackó Magánóvoda kérelme

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére

E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének június 26-ai ülésére II/1. E L Ő T E R J E S Z T É S Medgyesegyháza Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2012. június 26-ai ülésére Tárgy: Beszámoló a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról 73/2012. (III. 27.)

Részletesebben

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET utca 2.

SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET utca 2. SÁRVÁR VÁROS ÖNKORMÁNYZATA GAZDASÁGI, VÁROSFEJLESZTÉSI ÉS KÖZBESZERZÉSI BIZOTTSÁGA 9600 SÁRVÁR, VÁRKERÜLET utca 2. M E G H Í V Ó Sárvár város Önkormányzatának Gazdasági, Városfejlesztési és Közbeszerzési

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. április 27. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 2/2018. (I.18.) az Ózd

Részletesebben

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax:

Füzesgyarmat Város Önkormányzat Polgármesterétől 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. szám (66) Fax: ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2017.március 30-án tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Előterjesztést készítette: Véleményezi: Elfogadás módja: Fehér László, aljegyző A Képviselő-testület

Részletesebben

Az Innoven Kft. 2012.november 15-én érkezett kérelmében tulajdonosi hozzájárulást kér a KEOP- 2012.5.5.0 számú pályázati kiíráson való részvételhez:

Az Innoven Kft. 2012.november 15-én érkezett kérelmében tulajdonosi hozzájárulást kér a KEOP- 2012.5.5.0 számú pályázati kiíráson való részvételhez: Abony Városi Önkormányzat Polgármesterétől H-2740 Abony Tel.,fax: (53) 360-010 Kossuth tér 1. Az előterjesztés készítésében közreműködött: Településfejlesztési Osztály Az előterjesztést véleményezi: Valamennyi

Részletesebben

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről.

J e g y z ő k ö n y v. Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Képviselő-testület Szigliget J e g y z ő k ö n y v Készült Szigliget Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2017. június 15-én 8.00 órakor tartott rendkívüli üléséről. Az ülés helye: Polgármesteri

Részletesebben

Készült: Somlószőlős Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március 27 - én 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről.

Készült: Somlószőlős Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március 27 - én 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Szám: 138-6 /2013. J e g y z ő k ö n y v Készült: Somlószőlős Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. március 27 - én 18 órai kezdettel megtartott nyilvános üléséről. Ülés helye: Közös Önkormányzati Hivatal

Részletesebben

E l ő t e r j e s z t é s

E l ő t e r j e s z t é s EPLÉNY KÖZSÉGI ÖNKORMÁNYZAT POLGÁRMESTERE Szám: EPL/6/5/2015. E l ő t e r j e s z t é s Eplény Községi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 27-i ülésére Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok

Részletesebben

Javaslat kerületi Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) elfogadására

Javaslat kerületi Integrált Településfejlesztési Stratégia (ITS) elfogadására Budapest Főváros XXIII. kerület Soroksár Önkormányzatának P O L G Á R M E S T E R E 1239 Budapest, Grassalkovich út 162. KÉPVISELŐ-TESTÜLETI ELŐTERJESZTÉS Javaslat kerületi Integrált Településfejlesztési

Részletesebben

Ásotthalom Község Polgármesterétő l 8/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010.

Ásotthalom Község Polgármesterétő l 8/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010. Ásotthalom Község Polgármesterétő l 8/2010. Témafelelős: Fődi Józsefné Ikt.szám: 191/2010. Ásotthalom Község Önkormányzata Képviselő-testületének Tárgy: Jelentés a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

Részletesebben

J E G Y Z Ő K Ö N Y V

J E G Y Z Ő K Ö N Y V Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 5662 Csanádapáca, Szent Gellért út 31. 5/2013 J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Csanádapáca Község Önkormányzat Képviselő-testülete 2013. február 4-én (hétfő)

Részletesebben

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére

E L Ő T E R J E SZ T É S. A Képviselő-testület február 7--i ülésére BALATONFÜRED VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8230 Balatonfüred, Szent István tér 1 Szám: 1/205- /2013. Pékné dr. Csefkó Judit E L Ő T E R J E SZ T É S A Képviselő-testület 2013. február 7--i ülésére Tárgy:

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez

B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez FÖLDESI POLGÁRMESTERI HIVATAL JEGYZŐJE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. (54) 531 000 ; 531 031 ; Fax (54) 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2013. 2. B E S Z Á M O L Ó a Képviselő-testülethez

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal

JEGYZŐKÖNYV. Felelős: Jobb Gyula polgármester Határidő: azonnal JEGYZŐKÖNYV Készült Kulcs Községi Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 18. napján 8.00 órakor a Polgármesteri Hivatal Dísztermében megtartott rendkívüli nyílt testületi üléséről. Jelen vannak:

Részletesebben

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

KIVONAT. Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből KIVONAT Balatonfüred Város Önkormányzata Képviselő-testületének 2014.december 18-i testületi nyílt ülésének jegyzőkönyvéből 296/2014.(XII.18.) sz. határozat: Balatonfüred Város Önkormányzat Képviselő-testülete

Részletesebben

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 201/2012. (VII.18.) önkormányzati határozata. Napirend megállapítása

Mezőkövesd Város Önkormányzata Képviselő-testületének 201/2012. (VII.18.) önkormányzati határozata. Napirend megállapítása 201/2012. (VII.18.) önkormányzati határozata Napirend megállapítása 1.) ÉMOP-3.1.2/A-2f-2010-0005 azonosító számú projekt önerő növelése Referens: Nagy István stratégiai referens 2.) Támogató nyilatkozat

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez. A képviselő-testület által hozott lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez. A képviselő-testület által hozott lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról MÁTÉSZALKA VÁROS POLGÁRMESTERÉTŐL Mátészalka, Hősök tere 9. Tel.: 44/501-358; Fax.: 44/501-360 E-mail: polgarmester@mateszalka.hu Száma: 159-8/2008. T Á J É K O Z T A T Ó a Képviselő-testülethez A képviselő-testület

Részletesebben

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont:

Jegyzőkönyv. A Képviselő-testület a rendes ülés napirendjét 4 igen szavazattal egyhangúlag az alábbiak szerint elfogadta: Napirendi pont: Jegyzőkönyv Készült: a Balatonudvari Község Önkormányzata Képviselő-testületének 2015. július 23. napján du. 18.00 órakor megkezdett rendes nyílt üléséről az önkormányzati kirendeltség helyiségében. Jelen

Részletesebben

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103

POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 SIÓFOK VÁROS ÖNKORMÁNYZATA POLGÁRMESTER 8600 SIÓFOK, FŐ TÉR 1. TELEFON +36 84 504100 FAX: +36 84 504103 Az előterjesztés törvényességi szempontból megfelelő. Siófok, 2014. szeptember 10. Dr. Pavlek Tünde

Részletesebben

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal

TAMÁSI KÖZLÖNY december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM. Határozatok oldal Rendeletek oldal TAMÁSI KÖZLÖNY 2014. december 22. VI. évfolyam 11. szám TARTALOM Határozatok... 1. oldal Rendeletek... 6. oldal Tamási Város Önkormányzati Képviselő-testületének 2014. december 17-én megtartott munkaterv

Részletesebben

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére

Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület február 23-i ülésére 359/2011.(XI.10.)Kt.sz. 2012. évi költségvetési koncepció Beszámoló a lejárt határidejű határozatokról a Képviselő-testület 2012. február 23-i ülésére Jánoshalma Város Önkormányzati Képviselő- testülete

Részletesebben

Péteri Községi Polgármesteri Hivatal 2209 Péteri, Kossuth Lajos utca 2. Tel/Fax: 29/ ,

Péteri Községi Polgármesteri Hivatal 2209 Péteri, Kossuth Lajos utca 2. Tel/Fax: 29/ , Péteri Községi Polgármesteri Hivatal 2209 Péteri, Kossuth Lajos utca 2. Tel/Fax: 29/314-069, 314-070 peteri@peteri.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2012. június 25-ei ülésére Szám: 129-58/2012. Tárgy:

Részletesebben

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2017.( VI.23.) KT. HATÁROZATA

RÉTSÁG VÁROS ÖNKORMÁNYZAT KÉPVISELŐ-TESTÜLETÉNEK /2017.( VI.23.) KT. HATÁROZATA 1) 2017. évi költségvetés módosítása 2) Az egyes anyakönyvi események engedélyezésének szabályairól, valamint az azokért fizetendő térítési díjakról szóló 16/2011. (IX. 30.) önkormányzati rendelet módosítása

Részletesebben

K I V O N A T. Ajánlattevő: dr. Mechler Márk ügyvédet (1055 Budapest, Falk Miksa u em. 2/A) Megbízási díj: ,- Ft + ÁFA = ,- Ft

K I V O N A T. Ajánlattevő: dr. Mechler Márk ügyvédet (1055 Budapest, Falk Miksa u em. 2/A) Megbízási díj: ,- Ft + ÁFA = ,- Ft 167/2014.(VII.28.) KT Dunaföldvár Város Képviselő-testülete ülésén úgy határozott, hogy a Környezet és Energia Operatív Program KEOP-2014-4.10.0/N Fotovoltaikus rendszerek kialakítása c. konstrukcióra

Részletesebben

Tisztelt Képviselő-testület!

Tisztelt Képviselő-testület! Polgármester Tárgy: Jelentés lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Tisztelt Képviselő-testület! A lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról az alábbiakat jelentem: Folyószámla-hitelkeret módosítása

Részletesebben

E L Ő T E R J E S Z T É S

E L Ő T E R J E S Z T É S E L Ő T E R J E S Z T É S 14/2017(I.26.) számú előterjesztés Budakalász Város Önkormányzat Képviselő-testületének 2017. január 26-i rendes ülésére Tárgy: Javaslat a településképi arculati kézikönyv elkészítésének

Részletesebben

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása

A Piactér üzemeltetésének megszüntetésére irányuló kérelem megvitatása Az előterjesztés száma: 151/2014. A határozati javaslat elfogadásához egyszerű többség szükséges! Decs Nagyközség képviselő-testületének 2014. december 3-án, 18-órakor megtartandó ülésére A Piactér üzemeltetésének

Részletesebben

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22.

Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Makó Város Önkormányzat Képviselő-testülete Városfejlesztési, Városüzemelési, Lakásügyi és Turisztikai Bizottsága 6900 Makó, Széchenyi tér 22. Ikt.sz.: 1/893-1/2013/I Tárgy: Pályázat kiírása a Rudnay utca

Részletesebben

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. október 4-én (péntek) 11.05 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről.

Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. október 4-én (péntek) 11.05 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Szám: 1/1-173/2013. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Keszthely Város Önkormányzata Képviselő-testülete 2013. október 4-én (péntek) 11.05 órai kezdettel megtartott rendkívüli nyílt üléséről. Az ülés helye:

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról

ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület szeptember 17-én tartandó ülésére. Jelentés a lejárt határidejű határozatokról Füzesgyarmat Város Önkormányzat POLGÁRMESTERE 5525 Füzesgyarmat, Szabadság tér 1. sz. (66) 491-401, Fax: 491-361 E-mail: polgarmester@fuzesgyarmat.hu ELŐTERJESZTÉS a Képviselő-testület 2015. szeptember

Részletesebben

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról

J E L E N T É S. Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról Zirc Város Polgármestere 8420 Zirc, Március 15. tér 1. J E L E N T É S Zirc Városi Önkormányzat Képviselő-testület 2006. június 26-i ülésére a lejárt határidejű határozatok végrehajtásáról A lejárt határidejű

Részletesebben

Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U /2016. Témafelelős: Szigeti Miklós

Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U /2016. Témafelelős: Szigeti Miklós Szentes Város Polgármesterétől 6600Szentes, Kossuth tér 6. Iktatószám: U-7807-4/2016. Témafelelős: Szigeti Miklós Tárgy: Hozzájárulás támogatási kérelem benyújtásához és óvodai feladat-ellátási szerződés

Részletesebben

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

JEGYZŐKÖNYV. Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen. Beled Városi Önkormányzat Képviselő-testülete 8/2011. szám JEGYZŐKÖNYV Készült: a beledi polgármesteri hivatal hivatalos helyiségében 2011. július 8-án (pénteken) 15,00 órakor megtartott rendkívüli ülésen.

Részletesebben

KIVONAT. jegyzőkönyvéből

KIVONAT. jegyzőkönyvéből 37/2016. /IX.23./ számú képviselő-testületi határozat Sán ár, 2016. szeptember 23. gazdálkodásáról szóló beszámolót a szöveges értékelésben, valamint az l-s. mellékletekben Bögöt Község Önkormányzata Képviselő-testülete

Részletesebben

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével.

Megbízza Agg Ferencet az AOD Kft. ügyvezetőjét a változtatások átvezetésével. 63/2012. /VI. 20./ számú határozat: Megismerte és megtárgyalta Zalaapáti község településrendezési tervei módosításának programját, melyet az előterjesztés 1,2,3,4,5 pontjában foglaltak szerint jóváhagy.

Részletesebben

Bizottsági ülések időpontjai:

Bizottsági ülések időpontjai: Bizottsági ülések időpontjai: Gazdasági, Turisztikai és Környezetvédelmi Bizottság 2016. szeptember 12. (hétfő) 16,00 óra Pénzügyi Ellenőrző Bizottság 2016. szeptember 13. (kedd) 17,00 óra Emberi Kapcsolatok

Részletesebben

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S

SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S 1 SIÓFOK VÁROS POLGÁRMESTERE 8600 SIÓFOK, Fő tér 1. J E L E N T É S lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról a képviselő-testület 2017. január 26-ai rendes ülésére Határozat száma:

Részletesebben

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület június 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből

Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület június 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből H a t á r o z a t k i v o n a t Halásztelek Város Önkormányzata Képviselő-testület 2016. június 22-én megtartott ülésének jegyzőkönyvéből Napirend 1. pontja: A település tisztaságáról és a települési szilárd

Részletesebben

Előterjesztések A Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2010. augusztus 11. napján tartott üléséről

Előterjesztések A Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2010. augusztus 11. napján tartott üléséről Előterjesztések A Településfejlesztési és Környezetvédelmi Bizottság 2010. augusztus 11. napján tartott üléséről Napirend 1. Balatonbozsoki lakosok kérelme forgalomcsillapító sziget kialakítására vonatkozóan

Részletesebben

Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete július 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből

Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete július 16-án megtartott rendkívüli nyílt ülésének jegyzőkönyvéből Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete 8-0 nem szavazattal 0 tartózkodással az alábbi 177/2015.(VII.16.) sz. határozat Gyál Város Önkormányzatának Képviselő-testülete az alábbiak szerint fogadja

Részletesebben

EFOP

EFOP Javaslat az EFOP-3.9.2-16-2017-00020 azonosítószámú, Humán kapacitások fejlesztése az Ózdi járásban című nyertes pályázattal kapcsolatos támogatási szerződés aláírásának jóváhagyására Ózd, 2018. április

Részletesebben

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA

BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA RÁKOSMENTE ÖNKORMÁNYZATÁNAK VÁROSFEJLESZTÉSI, VAGYONGAZDÁLKODÁSI ÉS JOGI BIZOTTSÁGA JEGYZŐKÖNYV amely készült Iktatószám: 17-1/11/2016. Helyszín: a Polgármesteri Hivatal III. emelet 301. számú tárgyalójában

Részletesebben

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról

T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról T Á J É K O Z T A T Ó a lejárt határidejű képviselő-testületi határozatok végrehajtásáról Ózd, 2018. július 13. Előterjesztő: Készítette: Polgármester Képviselő-testületi Osztály 32/2018. (III.23.) határozat

Részletesebben