Fut.hu. Fűtés tetőtől talpig. Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Fut.hu. Fűtés tetőtől talpig. Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt."

Átírás

1 Fut.hu Fűtés tetőtől talpig Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt.

2 Hogyan válasszak elektromos fűtést? 1 Hova tervez fűtési rendszert? Új építésű házba Tervezési szakaszban még nem jelent problémát, hogy a megfelelő helyeken kiépítsük az elektromos csatlakozásokat. Utólag ezt már csak falon kívüli megoldással lehet megtenni a falburkolat megbontása nélkül. 2 Válasszon fűtési megoldásaink közül Beltéren Az elektromos fűtőpanel 5 év Garancia ADAX fali fűtőpanel konvekciós elven melegíti fel a helyiség levegőjét. Gazdaságos működését az egyedülálló fűtőelem és a precíz termosztátok biztosítják. Legjobb hatásfokot ablakok alatt, a padlótól 5-10 cm magasan felszerelve érhetünk el. Ilyenkor egy hőfüggöny képződik az ablak hideg üvege és a felmelegített szobalevegő között, ami által a helyiségben egyenletes, a termoszát által beállított hőmérséklet marad. A padlófűtési rendszer A tervezés során fontos lehet a helytakarékosság. Ebből a szempontból a padlófűtés a legjobb megoldás, ami az aljzatba építve fűti fel a szobát, hősugárzóvá alakítva az egész padlót. A ComfortHeat fűtőkábelek csupán néhány milliméter vastagok, ezért szinte bárhová beépíthetőek. Az alulról jövő hő miatt nagyon jó a hőeloszlás, ezért a hőérzet már alacsonyabb hőfokon is kellemes, így jelentős megtakarítás érhető e l. A ComfortHeat emellett kültéren is alkalmazható hó- és jégolvasztásra. 10 év Garancia Infravörös fűtőpanel Ha a fűteni kívánt helyiségek belmagassága 3 m- nél nagyobb, célszerű infravörös f ű tőpanelekben gondolkodni. Levegő t f ű tő berendezéseknél nagy belmagasság esetén nagy lesz a hőmérséklet különbség a padló és a mennyezet között, és a felfűtés is tovább tarthat. Az infrapanelek nem a levegőt melegítik, hanem a sugarak útjába eső tárgyakat (pl. padló, bútorok), melyek tovább adják a hőt a levegőnek, így jobb hőeloszlást biztosítanak. Az infrapaneleknek nincs saját vezérlésük, ezért ez esetben a termosztátok telepítésével még számolni kell.

3 Az -ról mondták: A termék továbbajánlásra méltó, viszont hangsúlyozandó, hogy megfelelő szigetelésű épület esetén váltja be a hozzá fűzött reményeket! - Pachl Tamás Elégedett vagyok a termékkel, mert gyorsan bemelegíti a teret és kellemes hőérzetet biztosít. - Regőczi Henriett A számítottnál gazdaságosabb a működése. - Molnár János Meglévő ingatlan fűtésének korszerűsítéséhez, vagy bővítéséhez Meglévő ingatlan fűtésének felújításakor vagy bővítésekor padlófűtést csak a padló megbontásával, vagy új réteg lerakásával lehet megoldani, ami többletköltséggel járhat. Ezért utólagos beszerelésre leginkább az ADAX panelek alkalmasak, mivel mindössze egy konnektorra van szükség a telepítésükhöz. Az infrapanelt elsősorban akkor praktikus utólag beszerelni, ha helyi fűtésrásegítésre van szükség (pl. íróasztal, munkaállomás). Fontos figyelembe venni a meglévő villamos hálózat kapacitását is, és igény esetén az áramszolgáltatónál kérni annak bővítését. Kültéren A Mensa Heating környezetbarát és formatervezett kültéri teraszfűtés, amivel az éttermek, kávézók, magánházak teraszai a hagyományos gázüzemű fűtőberendezések fogyasztásának töredékéért fűthetőek. A fiatal dán tervezőpáros olyan egyedi, és egyben tiszta energiát használó kültéri fűtőberendezést hozott létre, ami az infravörös fűtőelemekkel egyedülálló módon a lábat melegíti, biztosítva ezáltal az egész test kellemes hőérzetét. A Mensa Heating innovatív technológiája révén a szabadban tölthető időszak hónapokkal megnyújtható. Az új megoldással a terasz fűtése nem igényel extra helyet, hisz már meglévő asztal alá is könnyen betehető. Az elmúlt években a termékcsalád számos nemzetközi tervezői díjat is elnyert. Heliosa Hősugárzó Az Olaszországban tervezett és gyártott Heliosa hősugárzó nem csak szép, hanem hatékony is. A hő közel 100% -át közvetlenül a fűteni kívánt környezetnek adja le, mivel az infra sugarak akadálytalanul áthatolnak a levegő részecskéin, nincs szükség átadó közegre, ezért nincs energiaveszteség. A Heliosa vízálló típusai akár szitáló esőben, vagy fürdőszobában is használhatóak. Infra fűtés vörös fény nélkül Újszerű megjelenés és a legmodernebb technológia jellemzi a Heatstrip infra hősugárzót. A kizárólag Németországban gyártott és fejlesztett Heatstrip egyik különlegessége, hogy nem bocsát ki magából vörös fényt. Technológiájának köszönhetően közvetlenül melegíti a tárgyak felületét. Az ívelt, bordázott homlokpanel a lehető legjobb hőeloszlást biztosítja. Egy 3,2 kw-os modell több, mint 6 C-kal képes megemelni a hőmérsékletet egy 10 m2-es területen. A Heatstrip viszontagságos időjárásnak is ellenálló elemekből készül, ezért vízparti területeken sem kell félteni.

4 5 év teljes körű cseregarancia A norvég elektromos fűtőpanel Hatékony: közel 100%-ban hővé alakítja az elektromos energiát Biztonságos: alacsony felületi hőmérséklet (max. 60 C), túlmelegedés elleni védelem, opcionális gyermekzár és függönyvédő Egyszerűen telepíthető: szakembert nem igényel, egyszerűen csavarokkal a falra rögzíthető, azonnal használatba vehető. Ha áram van, már a vásárlás napján fűteni tudja ingatlanát. Megbízható: mozgó alkatrészeket nem tartalmaz, a meghibásodás lehetősége gyakorlatilag nem áll fenn. Szervizelést nem igényel. Karbantartási igénye egy porszívózás az őszi beindítás előtt. A panel könnyen előredönthető és könnyen portalanítható a hátsó oldala is. Továbbá 5 év teljes körű cseregaranciát biztosítunk minden panelre. Gazdaságos: a központi fűtésrendszer árának harmadáért kiváló minőséget kap, a fűtőszál nem izzik, ezért az izzószálas készülékekhez képest harmada a fogyasztása, precíz, energiatakarékos termosztátok Bárhol alkalmazható: egyedi körülmények között is profi fűtéshez juthat: használható önálló, vagy kiegészítő fűtésként, széles modellválaszték, fürdőszobában is használható típusok, diszkrét, ugyanakkor modern design Az ADAX termékcsalád: ADAX sorozat: VP10 ADAX VP11 ADAX MULTI ADAX VPS ADAX NEO Termosztát: beépített mechanikus, vagy elektronikus beépített mechanikus, vagy elektronikus cserélhető elektronikus, digitális vagy rádiójel vezérelt beépített mechanikus vagy elektronikus beépített digitális programozható Földelést igényel? igen nem igen nem igen Sajátosság: Garancia: standard panelek kompakt (keskeny, de magasabb) panelek távvezérelt rendszerré bővíthető 5 év teljes körű cseregarancia fürdőszobai, kifröccsenő víz elleni védelem díjnyertes dizájn ADAX NEO sorozat Műszaki tartalma és innovatív megjelenése egyaránt a magas színvonalú skandináv mérnöki precizitást tükrözi. A világhírű HAREIDE-DESIGNMILL tervezői asztalán született remekmű érdemeit a Norvég Formatervezői Tanács által megítélt termékdíj is igazolja. A gyönyörű formatervnek és a beépített digitális programozható termosztátnak köszönhetően az ADAX NEO magában hordozza a modern kor esztétikai igényeinek való megfelelés és a gazdaságos üzemeltetés kritériumait. Az ADAX NEO nem csupán egy kiváló fűtőpanel, hanem világszerte számos otthon és iroda igazi dísze is egyben.

5 ADAX VP10 sorozat A VP10 sorozat az ADAX legnépszerűbb termékcsaládja - nem véletlenül. Megbízható működésével, letisztult megjelenésével és kiváló ár érték arányával tökéletes választás azoknak, akik elsősorban a funkcionalitást és a hatékony működést tartják szem előtt. A VP10 fűtőpanelek bármilyen épület fűtésére alkalmasak 3 m belmagasságig. Költséghatékony megoldást jelentenek meglévő fűtésrendszerek kiegészítésére is, felújítás vagy bővítés esetén. A VP10 sorozat tagjainak takarékos működéséről a beépített elektronikus vagy mechanikus termosztát gondoskodik. ADAX VP10 sorozat - magasság: 29,5 cm Típus VP1004 VP1006 VP1008 VP1010 VP1012 VP1014 VP1020 Teljesítmény 400 W 600 W 800 W 1000 W 1200 W 1400 W 2000 W Panel hossza 39,8 cm 49,8 cm 61,6 cm 67,4 cm 84,6 cm 96 cm 130,6 cm Befűthető légtér 11 m³ 17 m³ 23 m³ 29 m³ 34 m³ 40 m³ 57 m³ Befűthető alapterület 4 m² 6 m² 8 m² 11 m² 13 m² 15 m² 21 m² ADAX VP11 sorozat Az ADAX VP11 fűtőpaneleket úgy tervezték, hogy diszkréten illeszkedjenek bármilyen belső térbe és maximális kényelmet biztosítsanak egyszerű kezelhetőség mellett. A VP10 panelekhez képest a két fő különbség a következő: a VP11 panelek keskenyebbek és magasabbak, így ezeket ott javasoljuk, ahol szűkebb hely áll rendelkezésre. A másik különbség pedig, hogy a VP11 panelek nem igényelnek földelt csatlakozást. A működési költségek csökkentését a precíz beépített termosztátok szavatolják. ADAX VP11 sorozat - magasság: 42 cm Típus VP1105 VP1107 VP1110 VP1112 VP1115 VP1120 VP1125 Teljesítmény 500 W 750 W 1000 W 1250 W 1500 W 2000 W 2500 W Panel hossza 37 cm 43 cm 54 cm 66 cm 73 cm 95 cm 117,5 cm Befűthető légtér 14 m³ 21 m³ 29 m³ 36 m³ 43 m³ 57 m³ 71 m³ Befűthető alapterület 5 m² 8 m² 11 m² 13 m² 16 m² 21 m² 26 m²

6 ADAX MULTI sorozat Fűtőpanelek cserélhető termosztáttal Az ADAX MULTI fűtőpanelek megjelenése modern, diszkrét, ugyanakkor elegáns. Az alapvető funkciókon túl a cserélhető termosztátoknak köszönhetően a paneleket felszerelheti egyedileg programozható digitális termosztátokkal, sőt rendszerét központilag vezérelhetővé is bővítheti a maximális kényelem érdekében. A MULTI panelek kétféle kivitelben kaphatóak. A hagyományos VP9 sorozat tagjai normál, 37 cm magas panelek, a VL9 sorozat tagjai pedig extra keskeny, mindössze 14 cm magas panelek, melyek alacsonyan levő, panoráma ablakok esetén nyújtanak tökéletes megoldást. ADAX MULTI VP9 ADAX MULTI VL9 ADAX MULTI VL9 sorozat - magasság: 14 cm Típus VL904 RK VL906 RK VL908 RK VL910 RK VL912 RK VL915 RK Teljesítmény 400 W 600 W 800 W 1000 W 1200 W 1500 W Panel hossza 66 cm 83,5 cm 100 cm 12,3 cm 14,6 cm 18 cm Befűthető légtér 11 m³ 17 m³ 23 m³ 29 m³ 34 m³ 43 m³ Befűthető alapterület 4 m² 6 m² 8 m² 11 m² 13 m² 16 m² ADAX MULTI VP9 sorozat - magasság: 37 cm Típus VP904 RK VP906 RK VP908 RK VP910 RK VP912 RK VP914 RK VP920 RK Teljesítmény 400 W 600 W 800 W 1000 W 1200 W 1400 W 2000 W Panel hossza 49 cm 54 cm 66 cm 72 cm 89 cm 100 cm 135 cm Befűthető légtér 11 m³ 17 m³ 23 m³ 29 m³ 34 m³ 40 m³ 57 m³ Befűthető alapterület 4 m² 6 m² 8 m² 11 m² 13 m² 15 m² 21 m² MULTI Basic ET: egyállású elektronikus szenzorral rendelkező termosztát. Csendes, megbízható működés, könnyű beállítás, könnyen olvasható számlap jellemzi. A működést jelző lámpa mindig mutatja, hogy a készülék éppen fűt-e vagy sem. MULTI Digital DT: digitális programozható termosztát. Tetszőlegesen beállíthat rajta komfort és takarék hőmérsékletet a hét minden napjára, amelyeket a készülék automatikusan alkalmaz, így akár 15-25% energiamegtakarítás is elérhető. MULTI Radio CRA2: rádiójel vezérelt termosztát a SYMPHONY rendszerhez. CTA központi jeladó szükséges hozzá, amivel azután tetszőlegesen programozható.

7 SYMPHONY Az ADAX fűtőpanelek vezeték nélküli központi szabályozó rendszere Az ADAX SYMPHONY rádiójel vezérelt központi szabályozó rendszert az ADAX MULTI termékcsaládhoz fejlesztették ki. Egy vezeték nélküli távirányító és a készülékekben elhelyezett, rádiójel vételére alkalmas termosztát segítségével szabadon programozható, energiatakarékos szabályozási rendszer alakítható ki. A SYMPHONY 16 fűtési zóna egyedi programozását teszi lehetővé a hét akár minden órájára külön-külön beállítva. A SYMPHONY ezen kívül még 8 db szintén rádió vezérelt relé be- illetve kikapcsolását tudja időzíteni (pl. kültéri világítás, motorfűtés, biztonsági világítások időszakos be és kikapcsolása egyéb elektromos készülékek). A rendszer telepítése nem igényel villanyszerelési munkát, mivel teljes mértékben vezeték nélküli megoldásokat tartalmaz. A rendszer GSM modullal bővíthető, ami távoli vezérlést, illetve monitorozást is lehetővé tesz. GSMA GSM modul a SYMPHONY távoli eléréséhez A GSMA egy olyan GSM átjátszó, amely a CTA központi jeladó egységhez csatlakoztatva kétoldalú SMS kommunikációt tesz lehető v é a SYMPHONY rendszer és az Ön mobiltelefonja között. A GSMA ezen kívül összekapcsolható külső hőszenzorral, sőt még otthona riasztórendszerével is. CTA központi jeladó: Rádiójelek segítségével 24 zóna szabályozására alkalmas (16 fűtési zóna, 8 egyéb). Programozása egyszerű, interaktív módon történik. A CTA kérdéseket tesz fel, Ön pedig a gombok megnyomásával válaszol. A menü felépítése egyszerű, a mobiltelefonokéhoz hasonló. Ha szükséges, a beállított program egy gombnyomással felülírható (ha pl. otthon tartózkodik olyankor, amikor eredetileg takarék hőmérsékletet állított be). Más rendszerekkel való interferencia lehetősége kizárt, mivel mindegyik rendszer egyedi kódolással rendelkezik. COA-e CRA rádiójel vezérelt termosztát: Az ADAX MULTI panelek rádiójel vezérelt termosztája. A központi jeladótól kapott információ alapján szabályozza a fűtési zóna hőmérsékletét. Garázsfűtés COA-e COA-e rádiójel vezérelt relé 2 db hálózati csatlakozóval: A központi jeladó utasításainak megfelelően kapcsolja be, illetve ki a csatlakoztatott elektromos készülékeket. Legfeljebb 10 A áramfelvételig használható. ADAX MULTI sorozatú panel CRA termosztáttal CTA GSMA CFA padlófűtés termosztát ComfortHeat Padlófűtés CFA rádiójel vezérelt padlófűtés-termosztát: Az elektromos padlófűtéssel felszerelt helyiségek hőmérsékletének szabályozására fejlesztették ki. Szintén a CTA központi jeladótól kapja az utasításokat, és ez alapján szabályozza az elektromos padlófűtés teljesítményét.

8 ADAX VPS sorozat fürdőszobai fűtés A fürdőszobai használatra különleges biztonsági előírások vonatkoznak. Az ADAX VPS9 és VPS10 elektromos fűtőpaneleket úgy tervezték, hogy azokat a fürdőkád, vagy zuhanyzó közvetlen közelében is fel lehessen szerelni. ADAX VPS9 fűtőpaneleket fürdőszobában, mosókonyhában, és egyéb vizes helyiségekben történő használatra fejlesztették ki, kifröccsenő víz elleni védelemmel. Lekerekített éleivel és 60 C-os maximális felületi hőmérsékletével biztonságos megoldást jelent még a kisgyermekek számára is, ezért óvodai használatra is ideális. Fürdőszobai panelek kifröccsenő víz elleni védelemmel Típus VPS1004 KEM VPS1006 KEM VPS1008 KEM VPS1010 KEM VPS904 KT VPS906 KT Teljesítmény 400 W 600 W 800 W 1000 W 400 W 600 W Panel hossza 38,8 cm 54,2 cm 69,6 cm 85 cm 34 cm 49,5 cm Panel magassága 32,5 cm 32,5 cm 32,5 cm 32,5 cm 32,5 cm 32,5 cm Befűthető légtér 11 m³ 17 m³ 23 m³ 29 m³ 11 m³ 17 m³ Befűthető alapterület 4 m² 6 m² 8 m² 11 m² 4 m² 6 m² ADAX VR5 sorozat infravörös fűtés Figyelem! Az elektromos fűtőpanelek fürdőszobában való felszerelését bízza szakképzett villanyszerelőre! Az infravörös sugarak rövid idő alatt kellemes hő érzetet biztosítanak, egy kis alapterületű fürdőszobában, vagy mosdóban. A VR5 fűtőelemek 4 fokozatú kapcsolóval és 1,2 m hosszú csatlakozó kábellel vannak ellátva. ADAX VR5 - Infravörös fűtés Típus VR505 KB VR507 KB VR510 KB Teljesítmény 500 W 750 W 1000 W Panel hossza 44 cm 60 cm 74 cm Befűthető légtér 14 m³ 21 m³ 29 m³ Befűthető alapterület 5 m² 8 m² 11 m² ADAX kiegészítők A norvég ADAX a tél igazi specialistája. Az egyszerű fűtőtestek mellett ezért számos kiegészítőt terveztek Önnek, melyek ezt a gyönyörű évszakot még kellemesebbé tudják tenni. Cipőszárító Különösen ajánlott gyermekes családoknak, sportolóknak, túrázóknak, szabadban dolgozóknak (vadászok, erdészek, mezőgazdasági dolgozók) és mindenkinek, akinek valaha problémát jelentettek a téli, átázott cipők. A berendezés rugalmas csöveken keresztül irányítja a mérsékelten meleg levegőt a cipők belsejébe, így gyors és kíméletes szárítást tesz lehetővé. Az ADAX ST3 digitális időzítővel és túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik ezért felügyelet nélkül is biztonságosan üzemeltethető. Az ADAX ST3 használható korcsolyák, kesztyűk, sapkák, táskák szárítására is. Gyermekzár A gyermekzár a MULTI készülékekhez készült praktikus megoldás, ami megakadályozza, hogy gyermekei átprogramozzák a készülék vezérlését. Tartóláb A fali panelek könnyedén mobil fűtőtestté alakíthatóak a praktikus tartólábak segítségével, így átmenetileg bárhol alkalmassá válnak a fűtésre, ahol van elektromos hálózat.

9 Infravörös fűtési rendszerek Az infrapanelek működési elve Az infrapanelek működése ahhoz hasonló, mint ahogyan a Nap sugarai felmelegítik a Földet. A hagyományos, konvekciós fűtőberendezésekkel ellentétben ezek tehát nem a levegőt melegítik, hanem a sugarak útjába eső testeket, majd ezek felmelegedve adják át a hőt a levegőnek. Az infra fűtés a közvetlenül jövő sugárzás miatt a megszokottnál 2-3 C-kal alacsonyabb hőmérsékleten is kellemes hőérzetet ad. A paneleket ajánlott a helyiségek mennyezetén elhelyezni a maximális hatásfok érdekében. A felülről jövő sugárzás miatt a padló és a mennyezet közötti hőmérséklet különbség sokkal kisebb lesz, mint a hagyományos fűtési módoknál. Van-e káros hatása az infra sugárzásnak? A kerámiakristályok 7-10 qm hullámhosszú sugárzással maximalizálják a hőleadást az egész felületen a környezet felé. Ez éppen az a fajtája a hőnek, amellyel a Nap melegíti Földünket és minden élőlény 99%-ban szívja magába. Ellentétben az ultraibolya és a mikrohullámú sugárzással, az infrapanel sugárzása hosszúhullámú (infravörös), így a fűtőpanel használatának az egészségre nincs negatív hatása. Típus Leírás Vastagság Teljesítmény választék ITPPI Gipszkarton mennyezetbe, álmennyezetbe építhető, ill. díszkerettel szerelhető típusok 16 mm 60 W, 120 W, 130 W, 180 W, 200 W, 300 W, 350 W, 500 W ITPFA Fakeretes típusok. Fehér színben 40 mm 200 W, 300 W, 350 W, 500 W ITPFAP Fakeretes típusok. Többféle színben, akár egyedileg is rendelhető 40 mm 200 W, 300 W, 350 W, 500 W ITPAL Alumínium keretes típusok. Többféle színben 25 mm 200 W, 300 W, 350 W, 500 W ITPPII Szaunákban, infrakabinokban és ipari környezetben használaható típusok. (IP 54) 20 mm 180 W, 300 W, 350 W, 500 W ITPTD Lépésálló típusok 10 mm 90 W MASTER ipari fűtés A MASTER légmelegítő készülékeket innovatív megoldások jellemzik, a legmodernebb gyártási technológiával készülnek, tartós, igényes kivitelben. A termékek könnyen kezelhetőek, kiváló minőségűek és megbízhatóak. A MASTER hőlégfúvók és hősugárzók nagyon sokféle területen alkalmazhatóak, legyen szó akár ipari, építőipari, vagy mezőgazdasági felhasználásról. A MASTER berendezések a nemzetközi minőségügyi és biztonsági szabványok követelményeinek megfelelően készülnek. A termékek így egyaránt alkalmasak fóliasátrak, csarnokok, nagy légterű épületek biztonságos, zavartalan melegítésére. Ezenkívül a termékpalettán szerepelnek az ipari felhasználású légszárítók, páramegkötők, melyek festés, vakolás során segítik a gyors száradást. Elektromos hőlégbefúvó Párátlanító rendszerek Közvetlen tüzelésű fűtőberendezések Infravörös fűtőberendezések Elektromos infrasugárzók PB gázzal üzemeltetett fűtőberendezések

10 A padlófűtési rendszer 10 év Garancia Az elektromos fűtések egyre elterjedtebb vállfaját képviselik az elektromos fűtőkábelek. A fűtőkábel népszerűségét leginkább annak köszönheti, hogy: Tartós: egyszerűségéből adódóan rendkívül hosszú az élettartama - 10 év garancia Találékony: olyan problémára kínál megoldást, ami korábban csak bonyolult épületgépészeti megoldásokkal volt elérhető Tanítható: az intelligens érzékelők és termosztátok segítségével a rendszer önmagát optimalizálja a klimatikus viszonyok és az elvárt teljesítmény függvényében Padlófűtés ComfortHeattel A padlót járólappal fedni tartós, higiénikus és nagyon praktikus dolog. A mi éghajlatunkon azonban a járólap nagyon is hideg lehet, különösen télen. De képzeljen csak el egy fürdőszobát, ahová egy téli reggelen belépve talpa a kellemesen meleg padlóval érintkezik! Ugye egész más így kezdeni a napot? Takarékos: kimagaslóan jó hőeloszlást tesz lehetővé, ami megsokszorozza a hatékonyságát Hó- és fagyvédelem ComfortHeattel A ComfortHeat a padlófűtés mellett számos területen nyújt forradalmi megoldást. Ilyen a járdák, lépcsők, kocsibeállók, ereszcsatornák és vízvezetékek hó- és fagymentesítése. Intelligens érzékelőinek köszönhetően a rendszer automatikusan bekapcsol, amikor havazást, vagy jegesedést érzékel, feleslegesen viszont sohasem üzemel. A ComfortHeat leveszi Önről a fagykárok, a hólapátolás, valamint a balesetek lehetőségének a terhét, miközben Önnek egy gombot sem kell megnyomnia. A padlófűtés óriási előnye más megoldásokkal szemben, hogy az alulról jövő meleg miatt azonos hőérzethez már alacsonyabb hőmérséklet is elég. Ez Önnek magasabb komfortérzetet és alacsonyabb fűtésszámlát jelent. A ComfortHeat fűtőkábelek és fűtőszőnyegek mindenféle helyiségben alkalmazhatóak, bármilyen burkolat esetén, legyen az járólap, parketta, hajópadló vagy padlószőnyeg. A ComfortHeat termékek akár a már meglevő padlóra is lerakhatóak, vastagságuk alig fél centiméter. Nincsenek kopó alkatrészek, sem lerakódások, így nyugodt szívvel vállalunk minden termékre 10 év garanciát. A padlófűtés óriási előnye más megoldásokkal szemben, hogy az alulról jövő meleg miatt azonos hőérzethez már alacsonyabb hőmérséklet is elég. ComfortHeat Hagyományos fűtés

11 A rendszer elemei: Fűtőkábel választék: Típus CTAV-10 CTAV-18 Leírás: kéteres fűtőkábel, PVC külső köpennyel, konfekcionált hidegvéggel kéteres fűtőkábel, PVC külső köpennyel, konfekcionált hidegvéggel Teljesítmény: 10 W/m 18 W/m Méret: 10 m-től 195 m-ig 8 m-től 123 m-ig Felhasználás: Beton vagy fa padló fűtésére, csövek fűtésére, fagymentesítésére Beton vagy fa padló fűtésére, csövek fűtésére, fagymentesítésére A f ű t ő kábelek olyan állandó ellenállású elektromos vezető k, amelyek az elektromos energiát hőenergiává alakítják. Készülnek belőle beltéri és kültéri használatra szánt típusok egyaránt. A padlófűtésen kívül kiválóan alkalmazhatóak csövek, ereszcsatornák fagyvédelmére. Nagy előnyük, hogy rendkívül rugalmasan alkalmazhatóak, gondos tervezés esetén bármilyen alaprajzú területre lerakhatóak, ugyanakkor nem vesznek el helyet a fűtendő helyiségben vagy külső területen. A z önszabályozó fűtőkábelek csövek és ereszcsatornák fagymentesítésére, vagy temperálására használhatóak. Működésük lényege, hogy mindig akkora teljesítményt adnak le, amekkora a beállított hőmérséklet folyamatos tartásához szükséges. Ennek köszönhető e n alkalmasak olyan ipari folyamatokban való alkalmazásra, ahol nagyon fontos az állandó hőmérséklet. Fűtőszőnyeg választék: Típus CTAE 100 CTAE 160 CFSAV-280/1 CFSAV-280/2 CFSAV-280/3 Leírás kéteres fűtőszőnyeg, GREEN LINE ólommentes kivitel kéteres fűtőszőnyeg, GREEN LINE ólommentes kivitel egyeres kültéri fűtőszőnyeg egyeres kültéri fűtőszőnyeg egyeres kültéri fűtőszőnyeg, 3 fázis (400V) Teljesítmény 100 W/m² 160 W/m² 280 W/m² 280 W/m² 280 W/m² Szélesség 0,5 m 0,5 m 0,5 m 1,0 m 0,5 m Hossz 4 m-től 36 m-ig 1 m-től 33 m-ig 4 m-től 33 m-ig 1,5 m-től 20 m-ig 2 m-től 35 m-ig Felhasználás Fa, vagy laminált padló alá, beltéri fűtéshez Kerámia járólap, márvány vagy kőpadló alá, beltéri fűtéshez Járdák, lépcsők, kocsibeállók fagymentesítésére Járdák, lépcsők, kocsibeállók fagymentesítésére Járdák, lépcsők, kocsibeállók fagymentesítésére A fűtőszőnyeg egy flexibilis műanyag hálóra előre lerögzített fűtőkábelt jelent. Előnye a fűtőkábellel szemben, hogy nagyon könnyen tervezhető, valamint lényegesen gyorsabban és egyszerűbben lerakható, így házilag való kivitelezésre inkább ezt a típust ajánljuk. Beltéri és kültéri használatra alkalmas változatban egyaránt készül. Termosztát választék: Beltéri: Falra szerelhető: C A C C A C Villanykapcsoló keretbe építhető: C A C C A C Időzíthető: C510T 16 A C C511T 16 A C Inravörös szenzorral: C502 IR 16 A C Vezeték nélküli: C502 IR 16 A C Kültéri: Termosztátok, érzékelők széles skálájából választhat igényeinek megfelelően a rendszer vezérléséhez. A ComfortHeat termosztátok padló- vagy szobaszenzorral vagy esetleg a kettő kombinációjával rendelkeznek, melyek által gyors és pontos hőmérséklet szabályozást biztosítanak. A szobaszenzorok használatát akkor javasoljuk, amikor a padlófűtés az egyetlen hőforrás a helyiségben. A padlótermosztátokat ezzel szemben inkább olyankor érdemes használni, amikor a padlófűtés csupán kiegészítő szerepet lát el, mivel így biztosítható a padlófelület kellemes hőmérsékleten való tartása. DIN sínre szerelhető: ETV A C ETI A C Hóolvasztáshoz, ETO-2 16 A C fagymentesítéshez: ETOR A C Talaj szenzor: ETOR Tető szenzor: ETOG Külső levegő szenzor: ETF-744/99A - -

12 Vireoo Környezetbarát fűtőtestek melyek meghosszabbítják a szabadtéri szezont Spóroljon 95%-ot a hagyományos kültéri fűtésekhez képest! 1. Szellőző nyílások A Vireoo lábának felső részén elhelyezett szellőzőnyílások megvédik a terméket a túlmelegedéstől. 2. Hővédő rács A fűtőelem körül levő rács biztosítja a termék érintésvédelmét. 3. Kapcsoló Az asztal lábán helyezkedik el Vireoo Professional Cafe table with integrated electrical powered infrared heat. 1 1 Placed on the side of the table leg 2 is designed to be safe to touch 3 Adjustable feet out the table when placed on uneven ground 2 GARDEN FURNITURE PARK Állítható láb Az állítható lábak lehetővé teszik az asztal 5 kiegyensúlyozását egyenetlen talajon is. 5. Soros kapcsolás Vireoo A Vireoo alján elhelyezett soros csatlakozók lehetővé teszik 5 készülék egyszerre történő bekötését egyetlen konnektorba. 5 (Csak a Vireoo Professional esetében) 3 Vireoo Private Cafe table with integrated electrical powered infrared heat. Colors: Powder coated hours 4 GARDEN FURNITURE PARK MENSA HEATING CATALOG MEN Omnis A kompakt, hordozható 1 fűtőtest Placed on the side of the table leg 2 is designed to be safe to touch Legújabb, hordozható teraszfűtési rendszerünk az Omnis a már meglévő kerti bútoraival is használható, azonnal bevethető, tiszta energiát Adjustable feet felhasználó kültéri fűtés. 3 out the table when placed on uneven ground 4 Innovatív technológia garantálja az alacsony CO2 kibocsátást, emiatt a leginkább környezetbarát termék a piacon. A dán tervezésű Omnis infravörös sugarakkal a lábat melegíti, így hatása azonnal érezhető. Statio Bárasztal hours Colors: Powder coated 14 MENSA HEATING CATALOG 2012 A Mensa Heating idei újdonsága az őszi szezonra a Statio. A statio egy olyan bárasztal, amit kifejezetten azon éttermek és kávézók számára fejlesztettek ki, akik szeretnék biztosítani vendégeik számára a hűvösebb napokon is szabadban töltött étkezés örömét. A Statioval egy forró kávé vagy tea elfogyasztása közben a vendégek nem csak belülről, hanem kívülről is kellemesen átmelegednek. Innovatív és környezetbarát fűtési technológiája révén a kiáramló hő egyenesen a lábakra irányul, ezáltal az egész test gyorsan átmelegszik. Az új Statio fűtőberendezés lábai dübelekkel a betonhoz/padlóhoz rögzíthetőek, biztosítva ezáltal a termék stabililitását. Egyedi dán dizájn zéró helyigény.

13 Vireoo Professional, Kávézók és éttermek részére A Vireoo Professional egy, a kávézók és éttermek számára kifejlesztett, környezetbarát kültéri fűtésrendszer. Az asztal lábában elhelyezett fűtőtest révén a kellemes hősugarak közvetlenül az emberek lábait érik, és ezen keresztül az egész testnek kellemes hőérzetet biztosítanak. Így a vendégek szívesen időznek akár hosszabb ideig is. When we freeze The brain closes the blood stream to: Villámgyors megtérülés A Vireoo által használt technológia olyan drámaian csökkenti az üzemeltetési Hands and arms költségeket, hogy az azonnal érezhetővé válik. A hagyományos, gázüzemű berendezésekhez képest az üzemeltetési költség akár több, mint 95%-kal is csökkenhet. Feet and legs Save money and CO2 Hereby the brain makes sure that there is enough heat for heart, brain and other vital organs Heat is going up Body heat is centred around vital organs before it rises upwards and evaporates through the top of your head The infrared rays are invisible meanwhile the bulb radiates a cosy light when darkness falls that you cant burn yourself.* Infrared heat like the sun The heat that we fell from the sun comes from the suns infrared rays The rays increase the vibration of the cells in the body, that expands the blood vessels, and thereby increases the blood circulation, which heats up the body Súly: 8 kg asztallap nélkül Energiafelhasználás: 400 Watt Felület: króm (láb, cső, rács) Színezés: porfestéssel Méretek: 55 cm x 70,7 cm Izzó élettartama: óra IP besorolás: IPX4 A traditional gas patio heater has the same running costs as 24 Vireoo tables *If the lattice/product is covered/blocked overheating can occur Egy hagyományos gázüzemű fűtőtest üzemeltetési költségeiből 24 Vireoo asztalt lehet működtetni Vireoo is space saving and therefore an ideal heating solution for balconies and small terraces. The infrared rays heats in the same way as the sun, so there is no risk of overheating the windows so that they shatter or break do to the heat from the terrace heater Vireoo Private, Lakossági használatra Vireoo Private kávézóasztal, beépített infravörös elektromos fűtéssel. A termék használatával Ön kora tavasztól egészen késő őszig élvezheti a szabad ég alatt töltött esték élményét. A Vireoo Private kapcsolóval, állítható lábbakkal valamint hőálló műanyag házzal rendelkezik. Króm, fekete és fehér kivitelben kapható. Súly: 7 kg asztallap nélkül Energiafelhasználás: 400 Watt Felület: króm (láb, cső, rács) Színezés: porfestéssel Méretek: 55 cm x 70,7 cm Izzó élettartama: óra IP besorolás: IPX4

14 Heliosa Maximális teljesítmény egyedülálló parabola hőtükörrel Maximális teljesítmény egyedülálló parabola hőtükörrel A Heliosa hősugárzók rövidhullámú infravörös sugarak segítségével fűtenek. A készülék képes már a bekapcsolás pillanatában leadni a maximális teljesítményét, így Önnek nem kell hosszú percekig várni, míg az bemelegszik. A kimagasló hatékonyság érdekében a Heliosa tervezői egy egyedüli, szabadalmaztatott parabola formájú hőtükröt fejlesztettek ki. A computeres technológiával tervezett szimmetrikus parabola hő tükörnek köszönhetően a Heliosa hatékonysága 30%-kal magasabb a hasonló kategóriájú infrasugárzókénál. Garantáltan alacsony fogyasztás és magas teljesítmény az egyedülálló parabola hőtükörnek köszönhetően. Változatos felszerelési lehetőségek A Heliosa hősugárzókat leggyakrabban oldalfalra szokás felszerelni. Ez egy egyszerű és diszkrét módja az adott terület fűtéssel való ellátásának. A fali konzol minden egyes modell felszerelésére alkalmas. Ha valamiért nincs lehetőség a hősugárzókat falhoz rögzíteni, akkor a Heliosa kínálatában szereplő mobil állványok is kiváló és elegáns megoldást jelentenek. A harmadik lehetőség a napernyők, vagy vászontetők alá történő rögzítés. Ilyenkor speciálisan erre a célra kifejlesztett hősugárzók és kiegészítők használata szükséges. A Heliosa hősugárzió előnyei Azonnali hőt ad pillanatok alatt bemelegszik Irányított hősugarak csak ott fűt, ahol szükséges Tiszta nincs égés, és kellemetlen szagok Szeles helyen is használható Akár 60% megtakarítás a gázgombákkal szemben Minden készülék minősítéssel rendelkezik Széles modellválaszték InFraCaLor infra izzók Minden Heliosa hősugárzó külön erre a célra kifejlesztett Infracalor izzót tartalmaz. Ezek az izzók felelősek a hőtermelésrét, és bocsátják ki magukból a jellegzetes vöröses fényt. A Heliosa vízálló infra izzói szabadalmi oltalom alatt állnak. Élettartamuk a használat körülményeitől függően akár több, mint 5000 óra. Rozsdamentes acél védőrács A Heliosa hősugárzók rozsdamentes acél védőráccsal rendelkeznek, ami óvja a felhasználókat az égési sérülések lehetőségétől. A rozsdamentes szerkezet hosszú élettartamot szavatol akár szélsőséges időjárási körülmények között is.

15 Infra fűtés vörös fény nélkül Hatékonyság és tartósság Újszerű megjelenés és a legmodernebb technológia jellemzi a Heatstrip infra h ő sugárzót. A Heatstrip legfő b b különlegessége, hogy nem bocsát ki magából vörös fényt. Technológiájának köszönhetően közvetlenül melegíti a tárgyak felületét, ezáltal fokozatosan felmelegíti azokat. Az ívelt, bordázott homlokpanel a lehető legjobb hőeloszlást biztosítja, egy 3,2 kw-os modell több, mint 6 C-kal képes megemelni a hőmérsékletet egy 10 m2-es területen. A Heatstip viszontagságos időjárásnak is ellenálló elemekből készül, ezért vízparti területeken sem kell félteni. 100% made in Germany A HeatStrip gyártója büszke arra, hogy termékei teljes egészében német fejlesztés és gyártás eredményeként jöttek létre. Az ebből fakadó minőség már a első ránáézésre szembetűnő, hiszen egy 3,2 kw teljesítményű edzett acélból és alumíniumból készült hősugárzó 13 kg-ot nyom, szemben a piacon található 4-5 kg súlyú termékekkel. A Siemensszel közösen fejlesztett elem nélküli távirányító pedig akár 100 méterről is kényelmes vezérlést tesz lehetővé. MHS-600 MSH-1800 MHS-2400 MHS-3200 MHS LIGHT-10 MHS LIGHT-15 Teljesítmény 600 W 1800 W 2400 W 3200 W 1800 W 2400 W Méret 60 x 16,9 x 7,5 cm 100 x 16,9 x 7,5 cm 150 x 16,9 x 7,5 cm 200 x 16,9 x 7,5 cm 141,5 x 47 x 12 cm 191,5 x 47 x 12 cm Súly 3,00 kg 5,00 kg 8,00 kg 10,50 kg 16,00 kg 24,00 kg Alkalmazási területek Éttermek és kávézók kerthelyiségei Fedett teraszok és erkélyek Sátrak, pavilonok, szaletlik Lakóházak teraszai Verandák Télikertek Kültéri dohányzóhelyek Letisztult dizájn és forma Infravörös technológia, vörös fény kibocsátása nélkül Egyedülállóan masszív kivitel Hatékonyság és kényelem Kiváló hőeloszlás Precíz szabályozhatóság Kimagasló hatásfok Zajtalan működés Kellemes hőérzet Időjárásálló Gazdaságos üzemeltetés Nem kell izzót cserélni Nincs karbantartási költség

16 Tippek és tanácsok Függetlenítse magát! Napjainkban egyre több lehetőség nyílik a különféle megújuló energiaforrások kihasználására (szélenergia, napenergia). Figyelje az ezzel kapcsolatos pályázati lehetőségeket, mert a jövőben az alternatív energiaforrások támogatása várhatóan növekedni fog. Legkönnyebben ez elektromos fűtési rendszerek függetleníthető e k a szolgáltatóktól, és az aktuális energiaáraktól a megújuló energiaforrások bevonásával. Válasszon megfelelő termosztátot! Nyaralókba, hétvégi házakba nem ajánlatos programozható termosztátot vásárolni, mert ezek hosszabb áramszünet esetén gyári beállításra állnak vissza, ami nem kívánt többletköltséget okozhat. Ilyen esetben manuálisan állítható termosztátot, vagy GSM vezérlésű rendszert javaslunk. Nem minden jó mindenhova - 3,5 m-nél nagyobb belmagasság esetén ne használjon konvekciós paneleket, mert a padló és a mennyezet közötti hőkülönbség gazdaságtalanná teszi a fűtést. Ilyen esetben jó alternatíva lehet a padlófűtés, vagy az infra fűtés % megtakarítás - mikor nem tartózkodik otthonában csökkentse a hőmérsékletet kb. 5 C-kal, ez akár 15-25%-os megtakarítást is jelenthet. Programozható termosztátokkal ez a folyamat automatizálható. Fafűtés árammal kombinálva megadja számunkra a fafűtés szépségét és hangulatát, miközben önszabályozó elektromos fűtésünk dolgozik, amikor a fafűtésünk inaktív. Tüzelő berendezések és tüzelőanyagok a oldalon! Szolgáltatásaink Felmérés, szaktanácsadás: Kérésére szakértőink házhoz mennek, hogy pontosan felmérjék az ingatlan fűtési igényeit, és szakmai tanácsokkal látják el Önt. Ez garantálja, hogy a kiépítendő fűtésrendszer maximálisan igazodjon az Ön elvárásaihoz, és a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa. Érdeklődjön kollégáinknál a részletekről. Házhoz szállítás: Az általunk forgalmazott fűtőtestekre általában kompakt méret és könnyű súly jellemző. Emiatt a házhoz szállítást gyorsan és kedvező feltételekkel vállaljuk az ország egész területén, sőt külföldre is. Érdeklődjön kollégáinknál a részletekről. Egyedi színek: Legtöbb termékünk esetében lehetőség van arra, hogy csekély felár ellenében az Ön igényének megfelelő színnel ruházzuk fel. Kiválaszthatja a RAL skála bármelyik árnyalatát, és mi néhány napon belül elkészítjük az egyedi, hőálló festékkel színezett terméket. Érdeklődjön kollégáinknál a részletekről. Fut.hu Tel: Mobil: kapcsolat@nadland.hu Web:

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt.

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. Fut.hu Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. A norvég elektromos fűtőpanel Hatékony: közel 100%-ban hővé

Részletesebben

Spóroljon 95%-ot a hagyományos kültéri fűtésekhez képest!

Spóroljon 95%-ot a hagyományos kültéri fűtésekhez képest! Spóroljon 95%-ot a hagyományos kültéri fűtésekhez képest! Környezetbarát fűtőtestek melyek meghosszabbítják a szabadtéri szezont! A Mensa Heating környezetbarát és formatervezett kültéri teraszfűtés, amivel

Részletesebben

Az asztal, ami marasztal

Az asztal, ami marasztal Az asztal, ami marasztal www.goldinfrafutes.hu Vireooprofessional Kávézók és éttermek részére Vireoo - Professional A Vireoo - Professional egy, a kávézók és éttermek számára kifejlesztett, környezetbarát

Részletesebben

Az asztal, ami marasztal

Az asztal, ami marasztal Az asztal, ami marasztal www.mensaheating.hu Tartalomjegyzék Köszöntő Vireoo Vendéglátóipari használatra Vireoo Lakossági használatra Omnis Prémium Statio Álló asztal Tartozékok Professzionális és lakossági

Részletesebben

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt.

Fut.hu. Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. Fut.hu Elektromos fűtést mindenhova! Gazdaságos fűtési megoldások otthonába, üzletekbe, éttermekbe és irodákba. Beltéren és kültéren egyaránt. Fürdőszobai padlófűtés rendszerek A Comfort Heat elektromos

Részletesebben

Rámpa- és járdafűtés

Rámpa- és járdafűtés Rámpa- és járdafűtés Hó- és fagymentesítés A Comfort Heat jég és fagymentesítő fűtőkábel rendszerei biztosítják a járdákon, valamint a kocsibeállókon való biztonságos közlekedést az egész tél folyamán,

Részletesebben

DEVI fűtőkábelek alkalmazásai:

DEVI fűtőkábelek alkalmazásai: DEVI fűtőkábelek alkalmazásai: Hó- és jégolvasztás, fagyvédelem: Ereszcsatornák fagymentesítése Elektromos padlófűtés: Csővezetékek fagyvédelme Kizárólagos padlófűtés Garázsbejárók, rámpák fűtése Kiegészítő

Részletesebben

Ereszcsatorna- és vápafűtés

Ereszcsatorna- és vápafűtés Ereszcsatorna- és vápafűtés A Comfort Heat jég és hóolvasztó rendszere megvédi tetőszerkezetét, ereszcsatornáját és lefolyócsöveit a zord tél viszontagságaival szemben. Hegyes jégcsapok, jég okozta repedések,

Részletesebben

Infravörös melegítők. Az infravörös sugárzás jótékony hatása az egészségre

Infravörös melegítők. Az infravörös sugárzás jótékony hatása az egészségre Infravörös melegítők Infravörös melegítőink ökológiai alternatívát jelentenek a hagyományos fűtőanyag alapú készülékekkel szemben. Készülékeink nagytömegű meleget állítanak elő, anélkül, hogy szennyeznék

Részletesebben

Infravörös melegítők. Az infravörös sugárzás jótékony hatása az egészségre

Infravörös melegítők. Az infravörös sugárzás jótékony hatása az egészségre Infravörös melegítők Infravörös melegítőink ökológiai alternatívát jelentenek a hagyományos fűtőanyag alapú készülékekkel szemben. Készülékeink nagytömegű meleget állítanak elő, anélkül, hogy szennyeznék

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

NEW AGE Crystal Technology

NEW AGE Crystal Technology www.goldinfrafutes.hu A feltüntetett árak Bruttó árak és Forintban értendőek! Érvényes, visszavonásig. Az árfolyam függvényében változhat! NEW AGE Crystal Technology Fakeretes Infrapaneljeink Lakásokba,

Részletesebben

Fakeretes Infrapaneljeink. Alumínium keretes Infrapaneljeink. Álmennyezeti Infrapaneljeink

Fakeretes Infrapaneljeink. Alumínium keretes Infrapaneljeink. Álmennyezeti Infrapaneljeink A feltüntetett árak Bruttó árak és Forintban értendőek! Érvényes, visszavonásig. Az árfolyam függvényében változhat! www.goldinfrafutes.hu NEW AGE Crystal Technology Fakeretes Infrapaneljeink Lakásokba,

Részletesebben

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer

Harmadik generációs infra fűtőfilm. forradalmian új fűtési rendszer Harmadik generációs infra fűtőfilm forradalmian új fűtési rendszer Figyelmébe ajánljuk a Toma Family Mobil kft. által a magyar piacra bevezetett, forradalmian új technológiájú, kiváló minőségű elektromos

Részletesebben

Bagi Nyílászáró Gyártó és Kereskedelmi Kft.

Bagi Nyílászáró Gyártó és Kereskedelmi Kft. Bagi Nyílászáró Gyártó és Kereskedelmi Kft. 2191 BAG Jókai utca 13. Adószám: HU13390727-2-13 Cégjegyzék:13-09-101221 Telefon:+36-70-550-8452 E-mail: bagifa@invitel.hu info.depron@gmail.com http://www.depron.hu

Részletesebben

Elektromos HelyiségfÛtés

Elektromos HelyiségfÛtés Elektromos HelyiségfÛtés CFK 5 fali konvektor fagymentesítésre A CFK 5 kis teljesítményû fali elektromos konvektor tökéletes megoldás lehet a kis alapterületû helyiségek alap temperálására. Elsôsorban

Részletesebben

A jövő technikája, a jelen fűtési megoldása: INFRAPANEL ismertető

A jövő technikája, a jelen fűtési megoldása: INFRAPANEL ismertető A jövő technikája, a jelen fűtési megoldása: INFRAPANEL ismertető 1 A jövő technikája, a jelen fűtési megoldása: INFRAPANEL Ősidők óta a Nap melege és az INFRAVÖRÖS sugárzás biztosítja minden élőlény számára

Részletesebben

Árlista Intelligens fűtés

Árlista Intelligens fűtés Member of the Danfoss Group Árlista Intelligens fűtés Deviflex fűtőkábelek 89820956 DTIP-10 2 m 20 W 17 130 Ft 89820957 DTIP-10 4 m 40 W 17 810 Ft 89820958 DTIP-10 6 m 60 W 18 510 Ft 89820959 DTIP-10 8

Részletesebben

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG

VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Nagykereskedelem VÄRMEBARONEN SVÉDORSZÁG Faelgázosító kazánok Egy modern rendszerrel a Värmebaronen-től, mindig megfelelő hőmérsékletet és elegendő meleg vizet biztosíthat otthonában. Egy időtálló rendszer,

Részletesebben

J A G A K N O C K O N W O O D

J A G A K N O C K O N W O O D J A G A K N O C K O N W O O D Kivételes, formabontó, konfrontáló. A KNOCKONWOOD a legelső fűtőtest fából. A gyönyörűen kivitelezett, egyszerű, mégis elegáns, tartós burkolat a legjobb minőségű furnérból

Részletesebben

G-OLD INFRAPANEL ÁRLISTA

G-OLD INFRAPANEL ÁRLISTA G-OLD INFRAPANEL ÁRLISTA Tartalomjegyzék Fakeretes Infrapaneljeink...3 Alumínium keretes Infrapaneljeink...4 Álmennyezeti Infrapaneljeink...5 ÜVEG infrapanelek (5-6m²/panel!!!)...6 Infrasugárzó és konvektor

Részletesebben

Árlista 2010 Intelligens fűtés

Árlista 2010 Intelligens fűtés Member of the Danfoss Group Árlista 2010 Intelligens fűtés Deviflex fűtőkábelek 140F0100 DTIP-10 2 m 20 W 17 640 Ft 140F0101 DTIP-10 4 m 40 W 18 340 Ft 140F0102 DTIP-10 6 m 60 W 19 070 Ft 140F0103 DTIP-10

Részletesebben

NEW AGE Crystal Technology

NEW AGE Crystal Technology www.goldinfrafutes.hu A feltüntetett árak Bruttó árak és Forintban értendőek! Érvényes, visszavonásig. Az árfolyam függvényében változhat! NEW AGE Crystal Technology Fakeretes Infrapaneljeink Lakásokba,

Részletesebben

Elektromos fűtőszőnyegek. Komplett szettek, valamint fűtőszőnyegek kül- és beltéri alkalmazásra

Elektromos fűtőszőnyegek. Komplett szettek, valamint fűtőszőnyegek kül- és beltéri alkalmazásra Elektromos fűtőszőnyegek Komplett szettek, valamint fűtőszőnyegek kül- és beltéri alkalmazásra 2016 AEG elektromos padlófűtés hidegburkolathoz THERMO BODEN TBS TB 50 Set A Thermo Boden fűtőszőnyeg régi

Részletesebben

KERÁMIAFŰTÉS GAZDASÁGOS KÉNYELMES KÖRNYEZETBARÁT

KERÁMIAFŰTÉS GAZDASÁGOS KÉNYELMES KÖRNYEZETBARÁT KÉNYELEM A SZEMÉLYZET SZÁMÁRA JOBB TERMELÉKENYSÉG ÉVI 30 40% ENERGIAMEGTAKARÍTÁS A kerámiafűtés fűti a padlót, a gépeket és az embereket. A kerámiafűtés nem fűti túl az épületek magasban lévő részeit;

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

Caladia Hotárolós Futésrendszer

Caladia Hotárolós Futésrendszer www.caladia.at Caladia Hotárolós Futésrendszer Több mint az otthon melege. Innovatív Környezetbarát Gazdaságos Több mint az otthon melege. Az új Caladia hotárolós futésrendszer Futsön olyan olcsón és hatékonyan

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

G L A M O X. elektromos fűtőpanel felhasználói kézikönyv

G L A M O X. elektromos fűtőpanel felhasználói kézikönyv G L A M O X elektromos fűtőpanel felhasználói kézikönyv Köszöntő, elérhetőségeink Garanciális tudnivalók Felszerelés, beüzemelés Direktbekötés / Biztonsági és elhelyezési irányelvek Méret- és teljesítmény

Részletesebben

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ

Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Élvezze az életet a Syen Bora Plusz berendezéseivel! Tökéletes választás környezete minőségének javítására! BORA PLUSZ Miért érdemes a Syen-t választania? Többszörös szűrőrendszer: Intelligens leolvasztás:

Részletesebben

Árlista 2011 Intelligens fűtés

Árlista 2011 Intelligens fűtés Member of the Danfoss Group Árlista 2011 Intelligens fűtés Deviflex fűtőkábelek Deviflex DTIP-10, 230V, 10W/m Konfekcionált fűtőkábel, hidegvéggel. -Csövek fagyvédelmére -Padlófűtésre vékony padlóba 140F0100

Részletesebben

fűtésrendszer árlista

fűtésrendszer árlista Érvényes 215. szeptembertől visszavonásig MEGFELELŐEN KIVÁLASZTTT FŰTŐPANEL = ENERGIAMEGTAKARÍTÁS! Válasszon'egy'NB'fűtőpanelt'amely'25'wa\/m3' teljesítményt'ad.'példa:'a'fűtendő'helyiség'alapterülete'1m2,'

Részletesebben

Az eredeti fűtőkábel megújul

Az eredeti fűtőkábel megújul A DEVIflex felváltja a DTIP kábelt találja meg az új cikkszámokat itt IEC 60800:2009tanúsítás PVC burkolat I-5 C-ig szerelhető Kör keresztmetszet 360 -os árnyékolás lefedettség DTIP = DEVIflex A DEVIflex

Részletesebben

Infrapanel Árlista. Lakossági Infrapanelek

Infrapanel Árlista. Lakossági Infrapanelek Infrapanel Árlista A feltüntetett árak Bruttó árak és Forintban értendőek! Érvényes 2014. január 1-től visszavonásig! Lakossági Infrapanelek Üveg infrapanelek (5-6m²/panel), 50Hz, IP44, EV I. (12 vastag,

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. falco +ando

THE GREEN LIGHT. falco +ando 79 THE GREEN LIGHT falco +ando 85 ISMERTETŐ falco A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Tervező: Michel Tortel Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság IK 08 (**) Névleges feszültség

Részletesebben

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu

Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu Harkány, Bercsényi u. 18. dimatkft@gmail.com +36 (70) 601 0209 www.dimat.hu SAS816FHL-0 szoba termosztát egy nem programozható elektromos fűtéshez kifejlesztett, digitális hőmérséklet kijelzővel. Padlóérzékelő

Részletesebben

CTAE-100. Kerámiaburkolat konyhában Kerámiaburkolat konyhában, folyosón, nappaliban, hálószobában CTAE-160

CTAE-100. Kerámiaburkolat konyhában Kerámiaburkolat konyhában, folyosón, nappaliban, hálószobában CTAE-160 www.comfortheat.hu Elektromos fűtőszőnyeg telepítési útmutató CTAE-100, CTAE-160 A CTAE-100 és CTAE-160 elektromos fűtőszőnyegeket betonrétegbe, vagy csemperagasztóba történő lefektetésre tervezték. A

Részletesebben

Használati utasítás. Infrapanel sötétsugárzó JH-NR10-13A JH-NR18-13A JH-NR24-13A JH-NR32-13A

Használati utasítás. Infrapanel sötétsugárzó JH-NR10-13A JH-NR18-13A JH-NR24-13A JH-NR32-13A Használati utasítás Infrapanel sötétsugárzó JH-NR10-13A JH-NR18-13A JH-NR24-13A JH-NR32-13A DIMAT KFT. 7815 Harkány, Bercsényi u.18. info@dimat.hu +36 70 601 02 09 www.dimat.hu Infrapanel sötétsugárzó

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

Meleg, természetes módon

Meleg, természetes módon Meleg, természetes módon INFRAVÖRÖS FŰTÉS a láthatatlan fény www.solarcellhungary.com A láthatatlan fény Az infravörös hullám láthatatlan, mely fénysebességgel éri el a Naptól Földünket. Ellentétben az

Részletesebben

A Click-In 45 mm-es rendszer

A Click-In 45 mm-es rendszer P100934 P94925 P100980 P94483 P100993 P80527 P100912 A Click-In 45 mm-es rendszer 2 OptiLine és Altira az új Click-In 45 mm-es rendszer épületek számára. Moduláris és rugalmas. Okos részmegoldások tömegével.

Részletesebben

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS

DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS DIGITÁLIS KIJELZŐK ÉRINTŐKÉPERNYŐS KOMMUNIKÁCIÓS MEGOLDÁSOK TERMÉKKATALÓGUS 1 TARTALOMJEGYZÉK MONITOROK 3 INFORMÁCIÓS OSZLOPOK * 4 FALRA SZERELHETŐ MONITOROK HAZÁNKBAN* 5 KIRAKATI MONITOROK 6 MEGÁLLÍTÓTÁBLÁK

Részletesebben

NEW AGE Crystal Technology

NEW AGE Crystal Technology A feltüntetett árak Bruttó árak és Forintban értendőek! Érvényes, visszavonásig. Az árfolyam függvényében változhat! www.goldinfrafutes.hu NEW AGE Crystal Technology Fakeretes Infrapaneljeink Lakásokba,

Részletesebben

"Hogyan választhatom ki otthonomba a legkényelmesebb fűtésrendszert?"

Hogyan választhatom ki otthonomba a legkényelmesebb fűtésrendszert? Dekoratív hőkomfort "Hogyan választhatom ki otthonomba a legkényelmesebb fűtésrendszert?" ELEGE LETT A GÁZFÜGGÕSÉGBÕL? NEM SZERETNE FÁSKAZÁNT A LAKÁSÁBA? SZERETNE EGY KÖRNYEZETBARÁT, GAZDASÁGOS ÉS DEKORATíV

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9 Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó, a betáp víz hómérséklet illetve az elektromos hálózat

Részletesebben

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300

FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ HAUSER FÜRDÔSZOBAI FÛTÔVENTILÁTOR AH-1300 Tisztelt Vásárló! Köszönjük bizalmát, hogy HAUSER gyártmányú háztartási készüléket vásárolt. A készülék a legújabb műszaki fejlesztés eredménye,

Részletesebben

www.goldinfrafutes.hu A feltüntetett árak Bruttó árak és Forintban értendőek! Érvényes, visszavonásig. Az árfolyam függvényében változhat! NEW AGE Crystal Technology Fakeretes Infrapaneljeink Lakásokba,

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ 1. CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ KÉRJÜK, VÁLASSZA KI AZ ÖNNÉL KIVITELEZÉSRE KERÜLT FŰTÉSRENDSZER(EK) TÍPUSÁT ÉS A RENDSZER HASZNÁLATBAVÉTELE ELŐTT FIGYELMESEN OLVASSA EL AZ ARRA VONATKOZÓ

Részletesebben

J A G A F R E E D O M C L I M A

J A G A F R E E D O M C L I M A J A G A F R E E D O M C L I M A Energiahatékonyság, fenntarthatóság és design! Szerény mérete ellenére a Freedom Clima egyben nagy teljesítményű fűtő- és hűtő, szabadon álló rendszer, mely csendesen és

Részletesebben

Padlófûtés- és hûtésrendszerek

Padlófûtés- és hûtésrendszerek Padlófûtés- és hûtésrendszerek 72 7 Blanke PERMATOP padlófűtés- és hűtésrendszerek Elônyök 1. Nagyon gyorsan reagáló rendszer (már 5 perc elteltével érezhető a melegedés) 2. Lehetôvé teszi parketta, laminált

Részletesebben

SZINIMPEX KFT. ELEKTROMOS FŰTŐELEMEK GYÁRTÁSA ÉS FORGALMAZÁSA

SZINIMPEX KFT. ELEKTROMOS FŰTŐELEMEK GYÁRTÁSA ÉS FORGALMAZÁSA SZINIMPEX KFT. ELEKTROMOS FŰTŐELEMEK GYÁRTÁSA ÉS FORGALMAZÁSA BEMUTATKOZÁS A Szinimpex Kft. magyar tulajdonban lévő vállalkozás, mely 2013 óta kínál széles választékban elektromos fűtőelemeket, Kecskeméten.

Részletesebben

légkondicionáló berendezések

légkondicionáló berendezések légkondicionáló berendezések 2012 split klíma MULTI split klíma IPARI klíma mobil klíma párátlanító powered by: Párátlanító 20 liter / nap R134A automatikus lekapcsolás,ha a tartály megtelik (felső) hordozható

Részletesebben

ELEKTROMOS TERMOVENTILÁTOROK

ELEKTROMOS TERMOVENTILÁTOROK ELEKTROMOS TERMOVENTILÁTOROK TARTALOMJEGYZÉK Alapadatok 3 Felépítés 4 Méretek 5 Műszaki adatok 5 Felszerelés 6 Szabályozás 8 Kapcsolási sémák 9 Légsebesség 9 Keverőelem 10 EL 2 ALAPADATOK EL Fűtőteljesítmény

Részletesebben

J A G A P L A Y. Fali kivitel 72-féle méret Színes kivitel színválaszték: JAGA színskála alapján 30 év garancia a fűtőelemre

J A G A P L A Y. Fali kivitel 72-féle méret Színes kivitel színválaszték: JAGA színskála alapján 30 év garancia a fűtőelemre J A G A P L A Y Játékos meleg, színes komfort A Low-H 2 O technológiát takaró, biztonságot nyújtó, festett MDF burkolat a finoman lekerekített éleivel és vibráló színeivel derűs hangulatot visz a gyerekszobába,

Részletesebben

THE GREEN LIGHT. evolo 2 3

THE GREEN LIGHT. evolo 2 3 71 THE GREEN LIGHT evolo 2 3 evolo A LÁMPATESTEK JELLEMZŐI Védettség Optikai tér IP 66 Sealsafe (*) Szerelvénytér IP 66 (*) Törési szilárdság Üveg IK 08 (**) PC IK 10 (**) Aerodinamikai felület (CxS) -

Részletesebben

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át.

Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. MAKING MODERN LIVING POSSIBLE Állítsa be pillanatok alatt. Élvezze sok-sok éven át. ÚJ living by Danfoss termosztátok Váltson magasabb komfortszintre! Egyszer beállítja és elfelejtheti a programozást Az

Részletesebben

J A G A S T R A D A. A Low-H 2 O technológia néhány jellemző tulajdonsága:

J A G A S T R A D A. A Low-H 2 O technológia néhány jellemző tulajdonsága: J A G A S T R A D A A sima előlap és az erős felső rács vízszintes vonalai adják a STRADA szemet gyönyörködtető megjelenését. A robosztus, egyszerű és mégis elegáns burkolat a Low-H 2 O technológiát takarja.

Részletesebben

RESIDENT OTTHONI KLÍMA

RESIDENT OTTHONI KLÍMA RESIDENT OTTHONI KLÍMA Toshiba fix fordulatos flexi készülék, otthoni alkalmazásra. Elegáns, kompakt fali készülék, harmonikusan illeszkedik bármilyen stílusú otthonba. Nagy teljesítményű, precíz, nagyon

Részletesebben

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ

HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ 1. CALEO PADLÓ-, FAL- ÉS MENNYEZETFŰTÉSI RENDSZEREKHEZ Kérjük válassza ki az Önnél kivitelezésre került fűtésrendszer(ek) típusát és figyelmesen olvassa el az arra vonatkozó részt Biztonsági előírások

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor > Vödör mosók Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó Termék adatlap 1 / 6 Energetikai besorolás

Részletesebben

CA légrétegződést gátló ventilátorok

CA légrétegződést gátló ventilátorok CA légrétegződést gátló ventilátorok MŰSZAKI INFORMÁCIÓ A SZERELŐ ÉS A FELHASZNÁLÓ SZÁMÁRA 2019.03.20. - 2 - A CA típusjelű ventilátorokat nagy légterű, nagy belmagasságú, ipari, kereskedelmi és szolgáltató

Részletesebben

Powered by BVF Heating Solutions HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez

Powered by BVF Heating Solutions HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ. CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez Powered by BVF Heating Solutions HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ CALEO padló-, fal- és mennyezetfűtési rendszerekhez i FONTOS INFORMÁCIÓ! 1. Kérjük, válassza ki az Önnél kivitelezésre került fűtésrendszer(ek) típusát

Részletesebben

G-OLD-f-i 80, 150, 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-AL 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-s-sa 150, 200, 300, 400, 500 G-OLD-sdk 300, 400, 500

G-OLD-f-i 80, 150, 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-AL 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-s-sa 150, 200, 300, 400, 500 G-OLD-sdk 300, 400, 500 KEZELÉSI ÉS SZERELÉSI ÚTMUTATÓ G-OLD-f-i 80, 150, 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-AL 200, 300, 400, 500, 650, 1000 G-OLD-s-sa 150, 200, 300, 400, 500 G-OLD-sdk 300, 400, 500 G-OLD Infrapanel 2890 Tata,

Részletesebben

Padlófűtés- és hűtésrendszerek

Padlófűtés- és hűtésrendszerek 70 Padlófűtés- és hűtésrendszerek 71 Blanke PERMATOP Padlófűtés- és hűtésrendszerek Elônyök 1. Nagyon gyorsan reagáló padlófûtés rendszer (már 5 perc elteltével érezhetô a melegedés) 2. Lehetôvé teszi

Részletesebben

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel

Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel Zehnder Charleston Fedezze fel az eredetit valami különlegessel 1 Mindig jó klíma A Charleston csőradiátorok biztosítják a kiegyensúlyozott és tökéletes beltéri klímát a kényelmes fűtőteljesítményt a

Részletesebben

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja

HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja HungaroLux Light Kft. a Gandalf Csoport tagja Energiahatékony megújulás 40 85%-os energia megtakarítás Európai Unióban fejlesztve és gyártva Közvilágítás EU / MSZ szabványos megvilágítás Hosszú élettartam

Részletesebben

Zehnder radiátor ötletek

Zehnder radiátor ötletek Design radiátorok Komfortos szellőztetés hővisszanyeréssel Mennyezeti sugárzó hűtő-fűtő rendszerek Légtisztító rendszerek Zehnder radiátor ötletek szobai radiátorok, padlókonvektorok, fürdőszoba radiátorok

Részletesebben

fűtőteljesítmény 10 W ventilátor nélkül névleges üzemi feszültség ( )V AC/DC

fűtőteljesítmény 10 W ventilátor nélkül névleges üzemi feszültség ( )V AC/DC 7H 7H- Kapcsolószekrények fűtőegységei Fűtőteljesítmény (10 550)W Tápfeszültség vagy Légbefúvással vagy anélkül Kettős szigetelésű műanyag készülékház Alacsony felületi hőmérséklet Dinamikus felfűtés a

Részletesebben

J A G A L I N E A P L U S

J A G A L I N E A P L U S J A G A L I N E A P L U S Karcsú, mint egy topmodell. A LINEA PLUS sima előlapja, diszkrét, stílusos burkolata rejtve tartja a gyors és energiatakarékos Low- H 2 O fűtőelemet, esztétikusan elfedi a csöveket

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energy efficiency class A (MPS : 6,6 vagy 8,8 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26249

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

Green-tech GT-700 Infrafűtés-vezérlés

Green-tech GT-700 Infrafűtés-vezérlés Green-tech GT-700 Infrafűtés-vezérlés Tartalom 1. A vezérlés bemutatása 2. Egységek megnevezése, jellemzői 3. Vezetékelési vonalrajz 4. Vezérlő egység menüjének leírása 1. A vezérlés bemutatása Elsősorban

Részletesebben

KOMFORT AZ ÜVEGFELÜLETEK MELLETT A padlócsatorna fűtők. A mini padlócsatorna fűtők

KOMFORT AZ ÜVEGFELÜLETEK MELLETT A padlócsatorna fűtők. A mini padlócsatorna fűtők www.variotherm.hu KOMFORT AZ ÜVEGFELÜLETEK MELLETT A padlócsatorna fűtők. A mini padlócsatorna fűtők FŰTÉS. HŰTÉS. KOMFORT. Láthatatlan és mégis nélkülözhetetlen! Hát, igen, a Variotherm padlócsatorna

Részletesebben

Takarítson meg akár 20 50%-ot a fűtési hűtési költségeiből!

Takarítson meg akár 20 50%-ot a fűtési hűtési költségeiből! Takarítson meg akár 20 50%-ot a fűtési hűtési költségeiből! Csökkenti a fűtési költséget 20 50%-kal Csökkenti a széndioxid kibocsátást 20 50%-kal Csökkenti a páralecsapódást Kicsi, sokoldalú, diszkrét

Részletesebben

MENNYEZETI FŰTŐ-HŰTŐ PANEL

MENNYEZETI FŰTŐ-HŰTŐ PANEL NGBS MENNYEZETI FŰTŐ-HŰTŐ PANEL Sugárzó fűtés-hűtés Ipari és sport létesítmények optimális beltéri klímatizálásának kihívásaira nyújt kimagaslóan gazdaságos, magas komfortú mogáldást az NGBS mennyezeti

Részletesebben

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD290-1004, CD350-1003, CD350-1004, CD350-1013 Álló hűtők CD350 és CD290 kiváló választás kis üzletekbe, bárokba, kávézókba, hotelekbe. Tágas hűtők, melyek nem igényelnek

Részletesebben

Lakossági. Hatékony és takarékos. Oldalfali készülékek

Lakossági. Hatékony és takarékos. Oldalfali készülékek Lakossági Oldalfali készülékek Hatékony és takarékos A Daikin oldalfali készülékeivel modern, gazdaságos és hatékony módon lehet biztosítani a tavasz érzetét bármelyik helyiségben, éjjel-nappal, minden

Részletesebben

Geotermikus hőszivattyú Geopro GT. Élvezze a Föld melegét Geopro-val

Geotermikus hőszivattyú Geopro GT. Élvezze a Föld melegét Geopro-val Geotermikus hőszivattyú Geopro GT Élvezze a Föld melegét Geopro-val Környezetbarát hőenergia a talajból Mindannyian természetes környezetben élünk, és nagymértékben függünk tőle. Ezért kötelességünk, hogy

Részletesebben

Szobai Fűtő Termosztát Adatlap&Telepítés HT01 Sorozat 2.0 Verzió

Szobai Fűtő Termosztát Adatlap&Telepítés HT01 Sorozat 2.0 Verzió Termék leírás HT01-es sorozatú Fűtő Termosztát alkalmas Vízfűtő rendszerként működni 3 amper terhelés alatt, valamint 16 amper terhelés alatt Elektromos fűtő rendszerként funkcionál. A termék egyenletes

Részletesebben

Változtassa a napfényt LED-fénnyé

Változtassa a napfényt LED-fénnyé PHILIPS mygarden Falilámpa Dusk antracitszürke LED Változtassa a napfényt LED-fénnyé Gyűjtse be a napenergiát a Philips mygarden Dusk fali lámpával. A nagy kapacitású napelem és a hatékony LED-ek együtt

Részletesebben

INFRARED QUARTZ INFRAVÖRÖS TECHNOLÓGIA

INFRARED QUARTZ INFRAVÖRÖS TECHNOLÓGIA BEVEZETÉS ALKALMAS SZOBÁK FŰTÉSÉHEZ AKÁR INFRAVÖRÖS TECHNOLÓGIA INFRARED QUARTZ 93 NÉGYZETMÉTER A hagyományos fűtőberendezésekhez képest, a kvarc infravörös fűtő felmelegíti a tárgyakat is a szobában,

Részletesebben

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK

VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK VETÍTÕVÁSZNAK PRÉMIUM VETÍTÕVÁSZNAK EURÓPAI GYÁRTÁSBÓL PROJEKTOR ÁLLVÁNYOK FÜGGESZTÕ KONZOLOK H A V E S C R E E N, H A V E F U N! A vetítõvásznakról Az optimális vetítõvászon méret meghatározása függ a

Részletesebben

KITERJESZTETT GARANCIA

KITERJESZTETT GARANCIA KITERJESZTETT GARANCIA A termék forgalmazója 10 év, a gyártásból eredő anyag és konstrukciós hibákra kiterjedő jótállást vállal a BVF SRHC 7/45 HWTM fűtőkábelekre. A jótállás kizárólag a szakszerűen kitöltött

Részletesebben

TELEPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BVF OHUNA. Kültéri infra hősugárzó

TELEPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BVF OHUNA. Kültéri infra hősugárzó TELEPÍTÉSI ÉS HASZNÁLATI ÚTMUTATÓ BVF OHUNA Kültéri infra hősugárzó WWW.BVFHEATING.HU OHUNA Fűtött felület = 10m 2 TERMÉKELŐNYÖK ÉS ÁLTALÁNOS LEÍRÁS A BVF OHUNA kültéri sugárzó működési elvét tekintve

Részletesebben

COLEMAN MACH 3 ( ) Lakókocsi tetőklíma Kezelési utasítás

COLEMAN MACH 3 ( ) Lakókocsi tetőklíma Kezelési utasítás COLEMAN MACH 3 (61 164 010) Lakókocsi tetőklíma Kezelési utasítás KEZELÉSI UTASÍTÁS Alaphelyzetben az üzemmód választó kapcsolónak OFF állásban kell lennie. 1. Kapcsolja be a jármű 240 V-os betáplálásának

Részletesebben

Fokozatmentes fényerőszabályozás,

Fokozatmentes fényerőszabályozás, PHILIPS Szabályozható LED Phase kettős spotlámpa szabályozható fény Hangulat teremtésére tökéletes Lágy LED, szemkímélő Kiváló minőségű anyagok Fokozatmentes fényerőszabályozás, a ragyogótól a lágy fényig

Részletesebben

Passzív házak. Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.

Passzív házak. Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum. Passzív házak Ni-How Kft. 8200 Veszprém Rozmaring u.1/1. Tel.: 3670-253-8749 nyilaszarocentrum.com@gmail.com www.nyilaszaro-centrum.com 2014.08.12. 1 Passzív ház Olyan épület, amelyben a kényelmes hőmérséklet

Részletesebben

ULTRA THIN LED DISPLAY

ULTRA THIN LED DISPLAY ULTRA THIN LED DISPLAY A VILÁG LEGVÉKONYABB LED DISPLAYEI Extra vékony kivitel Egy- és kétoldalas változat Magas fényerejű LED megvilágítás Több mint 50 000 órás élettartamú ledek 50% energia-megtakarítás

Részletesebben

Használati utasítás. DIMAT KFT Harkány, Bercsényi u

Használati utasítás. DIMAT KFT Harkány, Bercsényi u Használati utasítás M6 Lite V3 termosztát padló, és levegő érzékelő szondával DIMAT KFT. 7815 Harkány, Bercsényi u.18. info@dimat.hu +36 70 601 02 09 www.dimat.hu M6 Lite V3 termosztát Elektromos fűtési

Részletesebben

J A G A V E R T I G A

J A G A V E R T I G A J A G A V E R T I G A Az ARLI Magyarország Kft. által képviselt, 1962-ben alapított belga JAGA cég vezető szerepet tölt be a világ fűtéstechnológiájában és formatervezésében. A fenntartható fejlődést hatványozottan

Részletesebben

NEW AGE Crystal Technology

NEW AGE Crystal Technology A feltüntetett árak Bruttó árak és Forintban értendőek! Az árfolyam függvényében változhat! www.goldinfrafutes.hu NEW AGE Crystal Technology Fakeretes Infrapaneljeink Lakásokba, NEW AGE Crystal Technology

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energetikai besorolás A (MPS : 11 vagy 13,5 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26213 Típus:

Részletesebben

Season Omnis. 03.04.2012 Omnis Manual HU.RO.indd 1 16/04/12 12.44

Season Omnis. 03.04.2012 Omnis Manual HU.RO.indd 1 16/04/12 12.44 Season Omnis 03.04.2012 Omnis Manual HU.RO.indd 1 16/04/12 12.44 Omnis A termékműszaki adatai Szabadon álló infravörös fűtőtest Magassága: Szélessége: Áramellátás: Energiafogyasztás: Érintésvédelmi besorolás:

Részletesebben

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS

VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS VERA HE TERMÉSZETESEN RUGALMAS cod. 3952121 [VII] - www.sime.it EGY KAZÁN AZ ÖSSZES TÍPUSÚ BERENDEZÉSHEZ A Vera HE az előkeveréses kondenzációs falikazánok új termékcsaládja, mely különböző megoldásokat

Részletesebben

INFRAFŰTÉS. -árjegyzék- érvényes 2016. 01. 04-től visszavonásig. Arquitecto Tanácsadó és Kivitelező KFT. Tel.: 06-20-500-0082

INFRAFŰTÉS. -árjegyzék- érvényes 2016. 01. 04-től visszavonásig. Arquitecto Tanácsadó és Kivitelező KFT. Tel.: 06-20-500-0082 INFRAFŰTÉS -árjegyzék- érvényes 2016. 01. 04-től visszavonásig Arquitecto Tanácsadó és Kivitelező KFT. Tel.: 06-20-500-0082 Email: oficina.arquitecto@gmail.com www.arq.hu mérnök a mindennapokban 1. Infrapanelek

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

A jól láthatóságra tervezve

A jól láthatóságra tervezve PHILIPS LED kisgömb lámpa (szabályozható) 5W (40W) E27 Meleg fehér szabályozható A jól láthatóságra tervezve A megszokott formák, melyeket ismer és kedvel. A legújabb energiatakarékos LED-technológiának

Részletesebben

J A G A C A N A L C O M P A C T J A G A C A N A L P L U S

J A G A C A N A L C O M P A C T J A G A C A N A L P L U S J A G A C A N A L C O M P A C T J A G A C A N A L P L U S Láthatatlan fűtés Low-H 2 O komforttal. A Jaga padlókonvektorok útját állják a hidegnek és felmelegítik a levegőt a legtávolabbi sarkokban is,

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

Osztott rendszerû klímaberendezések

Osztott rendszerû klímaberendezések Osztott rendszerû klímaberendezések INNOVATION IS LIFE A HISENSE Air-Conditioners Ltd. Kína egyik legnagyobb és legfejlettebb légkondícionáló berendezés gyártója. Éves szinten több millió darab légkondicionáló

Részletesebben