Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt.

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt."

Átírás

1 Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt szeptember Kombinált hiteltermékek társadalmi egyeztetésen Az Irányító Hatóság szeptember elején társadalmi egyeztetésre bocsátott két, részben vissza nem térítendő támogatásból, részben kedvező kamatozású hitelből álló felhívást. A felhívások keretében KKV-k kapacitásbővítő beruházásaira, illetve épületenergetikai fejlesztésekre lehet támogatást igényelni. A pályázatok a konvergencia régiók vállalatai számára elérhetőek. GINOP Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében A pályázat vidéki mikro-, kis-, és középvállalkozások kapacitásbővítését segíti elő azáltal, hogy eszközbeszerzéshez, ingatlanfejlesztéshez és információs technológia-fejlesztéshez nyújt támogatást. Az igényelhető kölcsön összegének meg kell haladnia a vissza nem térítendő támogatás összegét. A támogatás részletei: A felhívás keretösszege: 112,5 milliárd forint amelyből vissza nem térítendő támogatás összege: 37,5 milliárd Ft, kölcsön összege: 75 milliárd Ft. Várhatóan db támogatott projekt Projekt elszámolható összköltsége max. 300 millió forint, de legfeljebb az előző évi árbevétel kétszerese ebből kötelező saját forrás: összköltség min. 10%-a, a vissza nem térítendő támogatás mértéke max. 30%. Az igényelhető kölcsön összegének meg kell haladnia a vissza nem térítendő támogatás összegét millió forint összegű kölcsönre, illetve 5 50 millió forint összegű vissza nem térítendő támogatásra lehet pályázni A pályázatra olyan KKV-k nyújthatnak be támogatási kérelmet, amelyek előző éves árbevétele elérte a 15 millió forintot. Közép-magyarországi régióban megvalósuló projektek nem támogathatóak! Előleg: a megítélt vissza nem térítendő támogatás 50%-a Projektmegvalósítás időtartama maximum 18 hónap

2 Támogatható tevékenységek: a) A fejlesztendő tevékenység végzéséhez szükséges, új eszköz beszerzése a felhívásban szereplő VTSZ lista szerint b) A termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó új épület építése, illetve a termelő és szolgáltató tevékenységekhez kapcsolódó meglévő épületek átalakítása, bővítése, korszerűsítése, felújítása, épületgépészeti beruházások végrehajtása - max. az összköltség 80%-a c) Információs technológia-fejlesztés, új informatikai eszközök és szoftverek (hardver, szoftver) beszerzése VTSZ és TESZOR lista alapján d) Az új eszköz beszerzéséhez kapcsolódó gyártási licenc, gyártási know-how beszerzések - max. az összköltség 10%-a e) A kötelező tájékoztatáshoz és nyilvánossághoz kapcsolódó tevékenységek - max. az összköltség 0,5%-a A b) c) d) e) pont önállóan nem támogatható, de e) kötelezően megvalósítandó! A kölcsön kondíciói: Önrész: a projekt elszámolható költségének min. 10%-a Hiteldíjak: Kamat: 2% Késedelmi kamat: Ptk. szerint Kezelési költség, rendelkezésre tartási díj, előtörlesztési díj nincs Kedvezményezett által kezdeményezett szerződésmódosítási díj: Fennálló hitelösszeg 1,5%-a, de minimum Ft Futamidő: új ingatlan beruházás, felújítás esetén a szerződéskötéstől számított max. 15 év, immateriális javak beszerzése esetén max. 5 év, új eszköz beszerzése esetén az eszköz Tao. szerinti amortizációjának végéig, de max. 15 év. Tőketörlesztés: a türelmi időt követően havonta egyenlő tőketörlesztő részletekben. Esedékessége a tárgyhónap 25. napja. Kamattörlesztés tekintetében türelmi idő nincs. A kamatfizetés esedékessége az első folyósítást követő hó 25. napja. Fedezet a kölcsön vonatkozásában: a) új gép/berendezés vásárlás esetén elégséges a megvásárolt gép/berendezés fedezetként, b) ingatlan építés, felújítás vagy átalakítás esetén a beruházás tárgya elégséges fedezetként, c) az a) és b) pontba nem tartozó hitelcél esetén az elvárt fedezettség a tőkekitettség 100%-a. A pályázat november 2-tól november 2-ig nyújtható be!

3 GINOP Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel A pályázat KKV-k épületenergetikai fejlesztéseit támogatja részben kedvezményes kölcsön formájában. A felhívás célja a primer energiafelhasználás csökkentése, valamint a megújuló energiaforrás-felhasználás növelése. Jelen Felhívás keretében csak energiahatékonyság fokozását valamely megújuló energiaforrás felhasználásával kombináló projektjavaslatot lehet benyújtani a következő megosztásban: - energiahatékonyság fokozása - összköltség min. 50%-a - megújuló energia felhasználása - összköltség min. 10%-a A támogatás részletei: Támogatásban részesíthető rendszertípusok: Földhő-víz hőszivattyús rendszer Víz-víz hőszivattyús rendszer Levegő-víz hőszivattyús rendszer A felhívás keretösszege: 121,53 milliárd forint amelyből vissza nem térítendő támogatás összege: 59,45 milliárd Ft, kölcsön összege: 62,08 milliárd Ft. Várhatóan db támogatott projekt Önerő: összköltség min. 10%-a, A vissza nem térítendő támogatás mértéke max. 45% Az igényelhető kölcsön összegének meg kell haladnia a vissza nem térítendő támogatás összegét millió forint összegű kölcsönre, illetve ugyanekkora összegű vissza nem térítendő támogatásra lehet pályázni A pályázatra kizárólag KKV-k nyújthatnak be támogatási kérelmet Közép-magyarországi régióban megvalósuló projektek nem támogathatóak! Előleg: a megítélt vissza nem térítendő támogatás 50%-a, legfeljebb 25 millió forint lehet Támogatható tevékenységek: Energiahatékonyság javítására vonatkozó tevékenységek: I. Az épületek hőtechnikai adottságainak javítása, hőveszteségének csökkentése - nem nyílászárónak minősülő épülethatároló szerkezetek hőszigetelése - nyílászárók cseréje, korszerűsítése - az épületek nyári hővédelmének javítása, árnyékolók, árnyékvetők beépítése II. III. Épületek fűtési, hűtési és használati melegvíz-rendszereinek korszerűsítése Meglévő bel- és kültéri világítási rendszerek energiatakarékos átalakítása

4 Megújuló energiafelhasználás növelését célzó tevékenységek: I. Napkollektoros rendszer telepítése a fejlesztésben érintett épület HMV igényének részbeni, vagy teljes kielégítése céljából, és/vagy fűtésrásegítésre II. III. IV. Brikett, pellet, faapríték, faelgázosító kazánrendszer kiépítése a fejlesztésben érintett épület fűtési és HMV igényének részbeni vagy teljes kielégítése céljából Napelemes rendszer telepítése hálózati, vagy autonóm (hálózatra nem kapcsolódó) villamosenergiatermelés céljából, kizárólag a fejlesztésben érintett épület villamosenergia-ellátásához Hőszivattyú rendszerek alkalmazása fűtésre és/vagy hűtésre és/vagy használati melegvíz-termelésre és/vagy fűtésrásegítésre Projekt-előkészítési tevékenységek: Előzetes tanulmányok, engedélyezési dokumentumok elkészítése (pl. műszaki tervek, épületenergetikai tanúsítvány, statikai szakvélemény) A kölcsön kondíciói: Önrész: a projekt elszámolható költségének min. 10%-a Hiteldíjak: Kamat: 2% Késedelmi kamat: Ptk. szerint Kezelési költség, rendelkezésre tartási díj, előtörlesztési díj nincs Kedvezményezett által kezdeményezett szerződésmódosítási díj: Fennálló hitelösszeg 1,5%-a, de minimum Ft Futamidő: a kölcsönszerződés megkötésétől számított legfeljebb 10 év Tőketörlesztés: a türelmi időt követően havonta egyenlő tőketörlesztő részletekben. Esedékessége a tárgyhónap 25. napja. Kamattörlesztés tekintetében türelmi idő nincs. A kamatfizetés esedékessége az első folyósítást követő hó 25. napja. Fedezet a kölcsön vonatkozásában: ingatlanon alapított jelzálog, ingó dolgon alapított jelzálog (gépen, berendezésen, járművön), fizetésiszámla-követelésen alapított óvadék, gazdasági társaság és az EGT területén székhellyel rendelkező vállalkozás magyarországi fióktelepe esetén a tulajdonos készfizető kezessége, egyéb természetes vagy jogi személy készfizető kezessége. A beruházás tárgya (azaz a fejlesztéssel érintett ingatlan) minden esetben bevonásra kerül. A pályázat november 15-től november 15-ig nyújtható be!

5 Jelen hírlevelünkben bemutatott információk általános jellegűek, és nem tekinthetők a RC Tanácsadó által nyújtott tanácsnak. A hírlevélben felhasznált információk nagymértékben támaszkodnak az alábbi linken elhelyezett aktuális közlésekre: és a Az RC Tanácsadó a Raiffeisen Bank érdekeltségi körében 2003 óta működik a magyar tanácsadói piacon. Cégünk kiemelkedő színvonalú pénzügyi tanácsadással áll Ügyfelei rendelkezésére. Célunk, hogy megbízhatóan magas minőségű szolgáltatásainkkal Ügyfeleink megelégedésére végezzük munkánkat, és az elnyert bizalomnak köszönhetően Ügyfeleinkkel hosszú távú együttműködést alakítsunk ki, így tevékenységük minden szakaszában rendelkezésükre állva az alapítástól kezdődően a növekedés és fejlődés szakaszában egyaránt segítsünk Ügyfeleinknek sikerre vezető válaszokat adni. Fő tevékenységeink; adótanácsadás, EU tanácsadás, finanszírozási tanácsadás és filmfinanszírozási tanácsadás. E területen kínálunk teljes körű tanácsadói szolgáltatásokat vállalati, önkormányzati, civil illetve a magánszektorban működő Ügyfeleink számára. Szolgáltatásaink kialakításakor különösen nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy termékeink egymással, illetve egyéb pénzügyi instrumentumokkal jól kombinálhatóak legyenek, s így komplex megoldást jelentsenek Ügyfeleink részére. Tanácsadóink a pénzügyi szféra szerteágazó területein szerzett tudása és értékes tapasztalatai tették lehetővé, hogy az RC Tanácsadó Magyarországon sikeresen versenyezzen a tanácsadói piacon az ügyfeleknek nyújtott szolgáltatások terén bármely versenytársával. Kollégáink olyan tapasztalt szakemberek, akik a legapróbb részletekig ismerik az érvényben lévő gazdasági és pénzügyi lehetőségeket, és képesek azokat a gyakorlatban az ügyfelek saját üzleti környezetére szabott módon alkalmazni. Büszkén mondhatjuk, hogy a magas színvonalon nyújtott szolgáltatásainknak köszönhetően Ügyfeleink jó referenciákat adnak rólunk, és ajánlanak minket leendő Ügyfeleinknek. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt Budapest, Kacsa utca Residence 1. Irodaház Tel.: Fax.: iroda2@rcc.hu Amennyiben a szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, kollégáink a lenti elérhetőségeken, illetve személyes konzultáció lehetőségével szívesen állnak az Ön, vagy kollégái rendelkezésére: Gecséné dr. Kiss Ágnes partner kiss.agnes@rcc.hu Nagy Ágota partner nagy.agota@rcc.hu Lukács Margit vezető tanácsadó margit.lukacs@rcc.hu Benedekné Nagy Kitti tanácsadó nagy.kitti@rcc.hu

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Hamarosan újra pályázható két KKV-kat támogató vállalkozásfejlesztési felhívás

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Hamarosan újra pályázható két KKV-kat támogató vállalkozásfejlesztési felhívás Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2016. október Hamarosan újra pályázható két KKV-kat támogató vállalkozásfejlesztési felhívás Társadalmi egyeztetésre került két, korábban felfüggesztett

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2015. június Megjelent két új vállalkozásfejlesztési pályázat KKV-k számára 2015. június 9-én megjelent két új GINOP pályázat KKV-k kapacitásbővítésének

Részletesebben

Tájékoztató a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai. fejlesztésének támogatása kombinált hiteltermékkel című,

Tájékoztató a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai. fejlesztésének támogatása kombinált hiteltermékkel című, Tájékoztató a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztésének támogatása kombinált hiteltermékkel című, GINOP-4.1.1-8.4.4-16 számú felhívásról A pályázati kiírás keretében a

Részletesebben

Tájékoztató a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai. fejlesztések támogatása című, GINOP számú pályázatról

Tájékoztató a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai. fejlesztések támogatása című, GINOP számú pályázatról Tájékoztató a Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása című, GINOP-4.1.2-17 számú pályázatról A pályázati kiírás keretében a következő vállalkozások pályázhatnak:

Részletesebben

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel portfólió Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP-4.1.1-8.4.4-16 A pályázat célja Jelen pályázat célja, hogy hozzájáruljon az

Részletesebben

Mit kell tudnunk a sikeres pályázáshoz? Az energetikai pályázatokról szakszerűen

Mit kell tudnunk a sikeres pályázáshoz? Az energetikai pályázatokról szakszerűen Mit kell tudnunk a sikeres pályázáshoz? Az energetikai pályázatokról szakszerűen 12 ezer milliárd forintos keret 513 Mrd Ft kapacitásbővítés 146 Mrd Ft informatika 581 Mrd Ft innováció 160 Mrd Ft energetika

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt.

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2016. március Megjelent egy újabb K+F pályázat egyetemek, kutatóhelyek és vállalkozások konzorciumai számára a Közép- Magyarországi régióban A pályázat

Részletesebben

GINOP Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel

GINOP Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP-4.4.1-8.8.4-16 Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel A pályázat keretében a következő tevékenységek megvalósítására lesz lehetőség:

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Két új kombinált pályázat felhőalapú üzleti szolgáltatásokhoz

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Két új kombinált pályázat felhőalapú üzleti szolgáltatásokhoz Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2016. október Két új kombinált pályázat felhőalapú üzleti szolgáltatásokhoz Felhőalapú vállalati szolgáltatások kifejlesztését, illetve online üzleti

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt.

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2016. március Hatékonyságnövelés támogatása a mezőgazdaságban A Vidékfejlesztési Program keretében új pályázat jelent meg, melyben élelmiszeripari feldolgozási

Részletesebben

A támogatási kérelmek benyújtása március 16-tól március 18- ig lehetséges. Pályázat benyújtása

A támogatási kérelmek benyújtása március 16-tól március 18- ig lehetséges. Pályázat benyújtása VEKOP-5.1.1-5.1.2-16 Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a középmagyarországi régióban kombinált hiteltermékkel Pályázat benyújtása Projekt

Részletesebben

AKTUÁLIS GINOP PÁLYÁZATI KIÍRÁSOK (TURISZTIKA, VENDÉGLÁTÁS TERÜLETÉN FELHASZNÁLHATÓ)

AKTUÁLIS GINOP PÁLYÁZATI KIÍRÁSOK (TURISZTIKA, VENDÉGLÁTÁS TERÜLETÉN FELHASZNÁLHATÓ) SZÉCHENYI PROGRAMIRODA KÖFOP-3.3.3-15-2016-00001 AKTUÁLIS GINOP PÁLYÁZATI KIÍRÁSOK (TURISZTIKA, VENDÉGLÁTÁS TERÜLETÉN FELHASZNÁLHATÓ) BEMUTATÁSRA KERÜLŐ PÁLYÁZATOK Pályázati kód GINOP-4.1.1-8.4.4-16 GINOP-5.2.4-16

Részletesebben

GINOP MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNÁLATÁVAL MEGVALÓSULÓ ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA

GINOP MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNÁLATÁVAL MEGVALÓSULÓ ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA SZÉCHENYI PROGRAMIRODA KÖFOP-3.3.3-15-2016-00001 GINOP-4.1.2-18 MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNÁLATÁVAL MEGVALÓSULÓ ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE, ÖSSZEGE Az igényelhető vissza nem

Részletesebben

GINOP ENERGETIKAI PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK

GINOP ENERGETIKAI PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK SZÉCHENYI PROGRAMIRODA KÖFOP-3.3.3-15-2016-00001 GINOP ENERGETIKAI PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK GINOP-4.1.1-8.4.4-16 MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNÁLATÁVAL MEGVALÓSULÓ ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA KOMBINÁLT

Részletesebben

GINOP Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel

GINOP Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP-4.1.1-8.4.4-16 Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel 1 Pályázat benyújtása Projekt helyszíne A támogatási kérelmek benyújtása

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Állattartó telepek korszerűsítését támogató pályázatok jelentek meg

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Állattartó telepek korszerűsítését támogató pályázatok jelentek meg Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2016. március Állattartó telepek korszerűsítését támogató pályázatok jelentek meg A Vidékfejlesztési Program keretében új, állattartó telepek korszerűsítését,

Részletesebben

GINOP Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel.

GINOP Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel. GINOP-4.1.1-8.4.4-16 Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel. 1 Pályázat benyújtása Projekt helyszíne A támogatási kérelmek benyújtása

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt.

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2015. március GINOP 2015 várható pályázatok Megnt a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program 2015. évi tervezett ütemezése. A várható pályázati

Részletesebben

Támogatási intenzitás: Mikro- és kisvállalkozások esetében maximum 55% Középvállalkozások esetében maximum 45%

Támogatási intenzitás: Mikro- és kisvállalkozások esetében maximum 55% Középvállalkozások esetében maximum 45% Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a középmagyarországi régióban kombinált hiteltermékkel VEKOP-5.1.1-5.1.2-16 Jelen Felhívás hozzájárul

Részletesebben

Vissza nem térítendő támogatás Kölcsön keretösszege Támogatási kérelmek várható száma 5,88 Mrd Ft 5,88 Mrd Ft db

Vissza nem térítendő támogatás Kölcsön keretösszege Támogatási kérelmek várható száma 5,88 Mrd Ft 5,88 Mrd Ft db Vállalkozások megújuló energia felhasználásával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel VEKOP-5.1.1-5.1.2-16 Vissza nem térítendő

Részletesebben

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel Pályázat kódja GINOP-4.1.1-8.4.4-16 Keretösszeg Támogatási összeg Intenzitás Pályázók köre

Részletesebben

Új pályázati lehetőségek vállalkozásoknak Nyeste Péter projektmenedzser

Új pályázati lehetőségek vállalkozásoknak Nyeste Péter projektmenedzser Új pályázati lehetőségek vállalkozásoknak Nyeste Péter projektmenedzser 2016. november 4. Újonnan megjelent pályázati felhívások Kis összegű eszközbeszerzés - GINOP 1.2.2-16 Nagy összegű eszközbeszerzés

Részletesebben

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP-4.1.1-8.4.4-16 A felhívás keretében csak az energiahatékonyság fokozását megújuló energiaforrás

Részletesebben

FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK UNIÓS FORRÁSBÓL

FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK UNIÓS FORRÁSBÓL SZÉCHENYI PROGRAMIRODA KÖFOP-3.3.3-15-2016-00001 FEJLESZTÉSI LEHETŐSÉGEK UNIÓS FORRÁSBÓL Keretösszeg: 105,2 milliárd Ft Kölcsön összege: TERMÉSZETES SZEMÉLY KÖLCSÖNFELVEVŐ ESETÉN: minimum 500.000 forint,

Részletesebben

Épületenergetikai fejlesztések Varga Zoltán szakközgazdász

Épületenergetikai fejlesztések Varga Zoltán szakközgazdász Épületenergetikai fejlesztések Varga Zoltán szakközgazdász 2016.11.04. Vállalkozói költségek csökkentése A vállalkozás energia felhasználásának csökkentése beruházással A vállalkozás energia felhasználásának

Részletesebben

Tartalom. Nagykanizsa, Társadalmi egyeztetésre bocsátott nem végleges pályázati felhívás alapján

Tartalom. Nagykanizsa, Társadalmi egyeztetésre bocsátott nem végleges pályázati felhívás alapján Társadalmi egyeztetésre bocsátott nem végleges pályázati felhívás alapján Pályázati Összefoglaló Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel

Részletesebben

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megkezdődött a as időszak TÁMOP és TIOP programjainak zárási folyamata

Pályázati Hírlevél. RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. Megkezdődött a as időszak TÁMOP és TIOP programjainak zárási folyamata Pályázati Hírlevél RC Gazdasági és Adótanácsadó Zrt. 2015. december Megkezdődött a 2007-2013-as időszak TÁMOP és TIOP programjainak zárási folyamata Az EU Fejlesztések Végrehajtásáért Felelős Helyettes

Részletesebben

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel Pályázat kódja GINOP-4.1.1-8.4.4-16 Keretösszeg Támogatási összeg Intenzitás Pályázók köre

Részletesebben

Pályázat kódja. Keretösszeg. Támogatási összeg. Intenzitás. Pályázók köre. Területi szűkítés. Beadás kezdete február 8.

Pályázat kódja. Keretösszeg. Támogatási összeg. Intenzitás. Pályázók köre. Területi szűkítés. Beadás kezdete február 8. Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel Pályázat kódja VEKOP-5.1.1-5.1.2-16 Keretösszeg

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben GINOP-1.2.3-8.3.4-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében pályázat rövid összefoglaló

Részletesebben

1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK

1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI (2011.02.11.) 1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉS I. Magyarország területén megvalósuló beruházások esetében:

Részletesebben

GINOP

GINOP ÉLELMISZERIPARI KOMPLEX BERUHÁZÁSOK TÁMOGATÁSA KOMBINÁLT HITELTERMÉKKEL GINOP-1.2.6-8.3.4-16 A Felhívás és a Hitelprogram együttes célja, hogy komplex beruházások támogatásával, vissza nem térítendő támogatás

Részletesebben

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÉS AKTUALITÁSOK

PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÉS AKTUALITÁSOK SZÉCHENYI PROGRAMIRODA KÖFOP-3.3.3-15-2016-00001 PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK ÉS AKTUALITÁSOK Hauser Richárd tanácsadó A bemutatásra kerülő pályázati felhívások GINOP-5.2.4-16 Gyakornoki program pályakezdők támogatására

Részletesebben

GINOP Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében. 1.

GINOP Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében. 1. GINOP-1.2.3-8.3.4-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében Pályázat benyújtása Projekt helyszíne A támogatási kérelmek benyújtására

Részletesebben

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP-4.1.1-8.4.4-16 Vissza nem térítendő támogatás Kölcsön keretösszege Támogatási kérelmek

Részletesebben

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel A Felhívás kódszáma: GINOP-4.1.1-8.4.4-16 A felhívás indokoltsága és célja Magyarország Kormányának

Részletesebben

Aktuális pályázati lehetőségek vállalkozóknak március

Aktuális pályázati lehetőségek vállalkozóknak március Aktuális pályázati lehetőségek vállalkozóknak 2018. március Gyakornoki program pályakezdők támogatására (GINOP-5.2.4-16) A kiírás célja: fiatalok munkaerő-piaci integrációjának segítése Kötelezően megvalósítandó,

Részletesebben

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében társadalmi egyeztetésen Pályázat kódja Keretösszeg Támogatási összeg Intenzitás Pályázók köre

Részletesebben

MELYEK LESZNEK A NÉPSZERŰ

MELYEK LESZNEK A NÉPSZERŰ GAZDASÁGFEJLESZTÉS 2014-2020 MELYEK LESZNEK A NÉPSZERŰ PÁLYÁZATOK A KKV SZEKTORBAN? DR. GORDOS TAMÁS PRO RÉGIÓ ÜGYNÖKSÉG PROGRAMIRODA VEZETŐ BUDAPEST, 2016. OKTÓBER 27. TARTALOM 2014-2020 programozási

Részletesebben

GINOP

GINOP ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁS HASZNOSÍTÁSSAL KOMBINÁLVA MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNÁLATÁVAL MEGVALÓSULÓ ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA KOMBINÁLT HITELTERMÉKKEL GINOP-4.1.1-8.4.4-16

Részletesebben

A mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztési támogatása

A mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztési támogatása A mikro-, kis- és középvállalkozások fejlesztési támogatása Hulladékból tüzelőanyag KSZGYSZ HTÜ munkacsoport Szakmai Nap Budapest, 2016. 11. 30. Hotel Griff 2014. szeptember 23. Markó Csaba KSZGYSZ szakértő

Részletesebben

Legnépszerűbb pályázatok listája év

Legnépszerűbb pályázatok listája év Legnépszerűbb pályázatok listája 2017. év Tartalomjegyzék 1) GINOP-1.2.1-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése című felhívás... 3 2) GINOP-1.2.2-16 Mikro-, kis- és középvállalkozások

Részletesebben

KOMBINÁLT HITELTERMÉKKEL - GINOP TERVEZET

KOMBINÁLT HITELTERMÉKKEL - GINOP TERVEZET PÁLYÁZAT MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNÁLATÁVAL MEGVALÓSULÓ ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA KOMBINÁLT HITELTERMÉKKEL - GINOP-4.1.1-8.4.4-16 TERVEZET A LEGFONTOSABB TUDNIVALÓK A Felhívás célja az épületek

Részletesebben

GINOP

GINOP ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK MEGÚJULÓ ENERGIAFORRÁS HASZNOSÍTÁSSAL KOMBINÁLVA MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNÁLATÁVAL MEGVALÓSULÓ ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEK TÁMOGATÁSA KOMBINÁLT HITELTERMÉKKEL GINOP-4.1.1-8.4.4-16

Részletesebben

Pályázati tájékoztató

Pályázati tájékoztató Pályázati tájékoztató GINOP-4.1.2-18 Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása Támogatható tevékenységek: Projekt előkészítési tevékenység (max. 5%) - de minimis

Részletesebben

Pályázati összefoglaló

Pályázati összefoglaló Pályázati összefoglaló Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP-1.2.6-8.3.4-16 Célja: Jelen felhívás célja, hogy komplex beruházások támogatásával, vissza nem térítendő

Részletesebben

1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK

1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI (2011.02.09.) 1. TECHNOLÓGIA ÉS INFRASTRUKTURÁLIS BERUHÁZÁSOK TECHNOLÓGIA-FEJLESZTÉS I. Magyarország területén megvalósuló

Részletesebben

AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI

AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI MAPI Magyar Fejlesztési Iroda Zrt. 2011. január 19., szerda AZ ÚJ SZÉCHENYI TERV TÁRSADALMI EGYEZTETÉSRE MEGJELENT FONTOSABB PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEI 1. Logisztikai- és raktárfejlesztés Pest megyén és Budapesten

Részletesebben

Módosult a Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében című felhívás

Módosult a Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében című felhívás Módosult a Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében című felhívás A Széchenyi 2020 keretében megjelent Mikro-, kis- és középvállalkozások

Részletesebben

ENERGETIKAI HITELPROGRAMOK MIT VÁRUNK AZ IDEI ÉVBEN?

ENERGETIKAI HITELPROGRAMOK MIT VÁRUNK AZ IDEI ÉVBEN? ENERGETIKAI HITELPROGRAMOK MIT VÁRUNK AZ IDEI ÉVBEN? Budapest, 2017.01.18. Naszladi Regina ÁTTEKINTÉS KKV Energia hitel Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel (Tervezet) A Felhívás Kódszáma: GINOP-4.1.1-8.4.4-16

Részletesebben

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSA KOMBINÁLT HITELTERMÉK KERETÉBEN GINOP

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSA KOMBINÁLT HITELTERMÉK KERETÉBEN GINOP MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSA KOMBINÁLT HITELTERMÉK KERETÉBEN GINOP-1.2.3-16 Jelen Felhívás célja, hogy vissza nem térítendő támogatás és visszatérítendő

Részletesebben

GINOP Digitális Jólét Pénzügyi Program - Hitelprogram

GINOP Digitális Jólét Pénzügyi Program - Hitelprogram GINOP-8.2.6-18 Digitális Jólét Pénzügyi Program - Hitelprogram Hitelkérelem benyújtása A Hitelprogram keretében 2018. szeptember 1-től 2020. október 01- ig lehet Hitelkérelmet benyújtani. A projekt megvalósulásának

Részletesebben

Pályázati tájékoztató

Pályázati tájékoztató Pályázati tájékoztató VEKOP-5.1.1-5.1.2-16 - Vállalkozások megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztéseinek támogatása a közép-magyarországi régióban kombinált hiteltermékkel

Részletesebben

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása GINOP

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása GINOP Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása GINOP-4.1.2-18 Jelen Felhívás keretében csak energiahatékonyság fokozását valamely megújuló energiaforrás felhasználásával

Részletesebben

GINOP-8.4.1/A-17 Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel

GINOP-8.4.1/A-17 Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel GINOP-8.4.1/A-17 Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel 1. Rendelkezésre álló forrás: 105,2 milliárd forint (társasházak és lakásszövetkezetek által

Részletesebben

2017. június november március 27.

2017. június november március 27. A vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztése: Településképet meghatározó épületek külső rekonstrukciója, többfunkciós közösségi tér létrehozása, fejlesztése,

Részletesebben

Honnan lesz forrásunk az energiamegtakarító beruházásokra?

Honnan lesz forrásunk az energiamegtakarító beruházásokra? Mylogo is member of Erste Group (this is optional: please cancel completely from the Master, if not needed or just cancel this info) Honnan lesz forrásunk az energiamegtakarító beruházásokra? Energiahatékonysági

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében (Tervezet) A Felhívás Kódszáma: GINOP-1.2.3-8.3.4-16

Részletesebben

Támogatási intenzitás: Nem besorolt járás. Kedvezményezett járás. Támogatható tevékenységek. Önállóan támogatható tevékenységek:

Támogatási intenzitás: Nem besorolt járás. Kedvezményezett járás. Támogatható tevékenységek. Önállóan támogatható tevékenységek: Pályázati felhívás: Rendelkezésre álló forrás: Támogatott projektek száma: Igényelhető támogatás: VP67.4.1.116 A vidéki térségek kisméretű infrastruktúrájának és alapvető szolgáltatásainak fejlesztésére

Részletesebben

GINOP Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel. Első értékelési határnap: február 28.

GINOP Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel. Első értékelési határnap: február 28. GINOP-1.2.6-8.3.4-16 Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel Pályázat benyújtása A támogatási kérelmek benyújtása 2017. február 2-től 2019. február 2- ig lehetséges. Első

Részletesebben

VP Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban. A projekt megvalósítási területe Magyarország.

VP Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban. A projekt megvalósítási területe Magyarország. VP3-4.2.1-4.2.2-18 Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban 1 Pályázat benyújtása Projekt helyszíne A támogatási kérelmek benyújtására 2019. január 2. napjától 2021. január 4. napjáig van

Részletesebben

Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP

Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP Élelmiszeripari komplex beruházások támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP-1.2.6-8.3.4-16 Támogatás összege: vissza nem térítendő támogatás: o minimum 50 000 000 Ft, maximum 750 000 000 Ft igényelhető

Részletesebben

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel (GINOP

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel (GINOP Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel (GINOP-4.1.1-8.4.4-1 ) -TERVEZET- A pályázatok benyújtása 2016. november 15-től 2018. november

Részletesebben

A LAKOSSÁGI ENERGIAHATÉKONYSÁGI BERUHÁZÁSOK FINANSZÍROZÁSÁNAK KIHÍVÁSAI

A LAKOSSÁGI ENERGIAHATÉKONYSÁGI BERUHÁZÁSOK FINANSZÍROZÁSÁNAK KIHÍVÁSAI A LAKOSSÁGI ENERGIAHATÉKONYSÁGI BERUHÁZÁSOK FINANSZÍROZÁSÁNAK KIHÍVÁSAI Szabó Sándor - Igazgató Értékesítési és Ügyfélkapcsolati Igazgatóság MFB Zrt. AZ MFB KIEMELT SZEREPET TÖLT BE AZ UNIÓS FORRÁSOK KIHELYEZÉSÉBEN

Részletesebben

VP Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása

VP Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása VP6-6.4.1-16 Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása Pályázat benyújtása Projekt helyszíne A támogatási kérelmek benyújtása 2017. április 3. Az első

Részletesebben

1. Technológia és infrastrukturális beruházások

1. Technológia és infrastrukturális beruházások AKTUÁLIS ÉS VÁRHATÓ PÁLYÁZATI LEHETŐSÉGEK NAGYVÁLLALATOKNAK A 2009-2010 ÉVEKBEN 1. Technológia és infrastrukturális beruházások Technológia fejlesztés I. Támogatás mértéke: max. 30% Támogatás összege:

Részletesebben

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ 4031 Debrecen,

Részletesebben

Energetikai pályázatok 2012/13

Energetikai pályázatok 2012/13 Energetikai pályázatok 2012/13 Összefoglaló A Környezet és Energia Operatív Program keretében 2012/13-ban 8 új pályázat konstrukció jelenik meg. A pályázatok célja az energiahatékonyság és az energiatakarékosság

Részletesebben

A LAKOSSÁGI ENERGIAHATÉKONYSÁGI BERUHÁZÁSOK FINANSZÍROZÁSÁNAK KIHÍVÁSAI

A LAKOSSÁGI ENERGIAHATÉKONYSÁGI BERUHÁZÁSOK FINANSZÍROZÁSÁNAK KIHÍVÁSAI A LAKOSSÁGI ENERGIAHATÉKONYSÁGI BERUHÁZÁSOK FINANSZÍROZÁSÁNAK KIHÍVÁSAI 2019. március 20. Lantos Balázs Értékesítés Támogatási Osztály MFB Zrt. 1 A MAGYAR FEJLESZTÉSI BANK FONTOS SZEREPE A GAZDASÁGI FEJLŐDÉSBEN

Részletesebben

Tájékoztató. A pályázati kiírás elsősorban az baromfitartó gazdaságok telephelyeinek korszerűsítésére irányul.

Tájékoztató. A pályázati kiírás elsősorban az baromfitartó gazdaságok telephelyeinek korszerűsítésére irányul. Tájékoztató Tájékoztatjuk tisztelt Partnereinket, Ügyfeleinket, hogy megjelent a Baromfitartó telepek korszerűsítése pályázati felhívás! A pályázati kiírás elsősorban az baromfitartó gazdaságok telephelyeinek

Részletesebben

Tájékoztató a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése. célú GINOP kódszámú Hitelprogramról

Tájékoztató a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése. célú GINOP kódszámú Hitelprogramról Tájékoztató a Mikro-, kis- és középvállalkozások versenyképességének növelése célú GINOP-8.3.1-16 kódszámú Hitelprogramról Hitelprogram célja A Hitelprogram célja a Mikro-, Kis- és Középvállalkozások olyan

Részletesebben

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében (GINOP

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében (GINOP Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében (GINOP-1.2.3-8.3.4-16) A pályázatok benyújtása 2017. január 31-től 2019. január 31-ig lehetséges.

Részletesebben

Keretösszeg. Támogatási összeg. Intenzitás. Pályázók köre. Mikro-, kis- és középvállalkozások

Keretösszeg. Támogatási összeg. Intenzitás. Pályázók köre. Mikro-, kis- és középvállalkozások Az infokommunikációs ágazatban működő mikro-, kis- és középvállalkozások által előállított termékek és szolgáltatások piacosításának, nemzetközi piacokra való belépésének támogatása Pályázat kódja Keretösszeg

Részletesebben

Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása

Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása Borászat termékfejlesztésének és erőforrás-hatékonyságának támogatása Pályázat kódja Keretösszeg Támogatási összeg VP3-4.2.2-16 40 Mrd Ft Maximum 200 millió Ft Intenzitás 40 50% Pályázók köre Területi

Részletesebben

Sertéstartó telepek korszerűsítése VP

Sertéstartó telepek korszerűsítése VP Sertéstartó telepek korszerűsítése VP2-4.1.1.5-16 A felhívás a mezőgazdasági termelők, a mezőgazdasági termelők egyes csoportjai és a fiatal mezőgazdasági termelők részére az állattartó gazdaságokban a

Részletesebben

6000 Kecskemét, Kölcsey u. 7/a. Tel.: 76/ Fax: 76/

6000 Kecskemét, Kölcsey u. 7/a. Tel.: 76/ Fax: 76/ Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel A felhívás kódszáma: GINOP-4.1.1-8.4.4-16 Támogatást igénylők köre: Jelen felhívásra támogatási

Részletesebben

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében (GINOP

Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében (GINOP Mikro-, kis- és középvállalkozások kapacitásbővítő beruházásainak támogatása kombinált hiteltermék keretében (GINOP-1.2.3-8.3.4-16) -TERVEZET- A pályázatok benyújtása 2016. november 2-től 2018. november

Részletesebben

GINOP-8.4.1/A-17 - Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel

GINOP-8.4.1/A-17 - Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel GINOP-8.4.1/A-17 - Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel A felhívás célja A Hitelprogram célja a lakossági szektor épületenergetikai beruházásaihoz

Részletesebben

VP Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása

VP Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása VP6-6.4.1-16 Nem mezőgazdasági tevékenységek beindítására és fejlesztésére irányuló beruházások támogatása Pályázat benyújtása Projekt helyszíne A támogatási kérelmek benyújtása 2017. május 12. naptól

Részletesebben

VEKOP

VEKOP SZÉCHENYI PROGRAMIRODA KÖFOP-3.3.3-15-2016-00001 VEKOP-5.1.1-5.1.2-16 VÁLLALKOZÁSOK MEGÚJULÓ ENERGIA HASZNÁLATÁVAL MEGVALÓSULÓ ÉPÜLETENERGETIKAI FEJLESZTÉSEINEK TÁMOGATÁSA A KÖZÉP-MAGYARORSZÁGI RÉGIÓBAN

Részletesebben

Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel

Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának növelését célzó hitel A Széchenyi 2020 keretében megjelent a Lakóépületek energiahatékonyságának és megújuló energia felhasználásának

Részletesebben

Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása kombinált hiteltermékkel

Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása kombinált hiteltermékkel portfólió Élelmiszeripari középvállalatok komplex beruházásainak támogatása kombinált hiteltermékkel GINOP-1.2.6-8.3.4-16 A pályázat célja Az élelmiszeripari feldolgozó középvállalkozások fejlődésének,

Részletesebben

GINOP Mikro-, Kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

GINOP Mikro-, Kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram GINOP-8.3.5-18 Mikro-, Kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram Hitelkérelem benyújtása A Hitelprogram keretében 2018. szeptember 10-től 2020. november 01- ig lehet Hitelkérelmet

Részletesebben

TÁMOP 2.5.3.B-12/1. Jogsegély-szolgálat fejlesztése a konvergencia régiókban

TÁMOP 2.5.3.B-12/1. Jogsegély-szolgálat fejlesztése a konvergencia régiókban TÁMOP 2.5.3.B-12/1 Jogsegély-szolgálat fejlesztése a konvergencia régiókban Pályázók köre: szakszervezet, egyéb munkavállalói érdekképviselet, munkáltatói, tulajdonosi érdekképviselet, egyéb egyesület,

Részletesebben

Beadási határidő A pályázat benyújtására 2015.július 9-től 2017. július 10-ig van lehetőség. Rendelkezésre álló keret

Beadási határidő A pályázat benyújtására 2015.július 9-től 2017. július 10-ig van lehetőség. Rendelkezésre álló keret Tájékoztató A mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP 1.2.1) és A mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése (GINOP 1.2.2) pályázathoz Beadási

Részletesebben

Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Salgótarján 2013.05.08. Varga Béla ügyvezető

Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Salgótarján 2013.05.08. Varga Béla ügyvezető PÁLYÁZATOK FINANSZIROZÁSI LEHETŐSÉGEI Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítvány Salgótarján 2013.05.08 Varga Béla ügyvezető A Nógrád Megyei Regionális Vállalkozásfejlesztési Alapítványnál

Részletesebben

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése

Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése Mikro-, kis- és középvállalkozások termelési kapacitásainak bővítése GINOP 1.2.1-15 Célja A hazai ipar fejlesztése érdekében jelen Felhívás célja a kiemelt iparágakban fejleszteni kívánó hazai KKV-k termelési

Részletesebben

GINOP Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében

GINOP Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében GINOP-2.1.2-8.1.4-16 Vállalatok K+F+I tevékenységének támogatása kombinált hiteltermék keretében Pályázat benyújtása Projekt helyszíne Jelen felhívás keretében a támogatási kérelmek benyújtása 2018. szeptember

Részletesebben

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel (GINOP

Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel (GINOP Megújuló energia használatával megvalósuló épületenergetikai fejlesztések támogatása kombinált hiteltermékkel (GINOP-4.1.1-8.4.4-1) -TERVEZET- A pályázatok benyújtása 2016. november 15-től 2018. november

Részletesebben

Pályázat, hitel, önerő? Honnan szerezzünk gyorsan olcsó forrást?

Pályázat, hitel, önerő? Honnan szerezzünk gyorsan olcsó forrást? Pályázat, hitel, önerő? Honnan szerezzünk gyorsan olcsó forrást? Előadó: Fehérváry Tamás 2011-10-27 Három termék Új Széchenyi Forgóeszköz Hitel 50 millió forintig, önerő nélkül Új Széchenyi Beruházási

Részletesebben

VEKOP A rendelkezésre álló forrás összege: A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 3,67 Mrd forint.

VEKOP A rendelkezésre álló forrás összege: A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 3,67 Mrd forint. MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK VERSENYKÉPESSÉGÉNEK NÖVELÉSE PEST MEGYÉBEN HITELPROGRAM VEKOP-1.2.3-16 A rendelkezésre álló forrás összege: A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg 3,67

Részletesebben

Aktuális KEOP pályázatok, várható kiírások ismertetése. Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001

Aktuális KEOP pályázatok, várható kiírások ismertetése. Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 Aktuális KEOP pályázatok, várható kiírások ismertetése Széchenyi Programirodák létrehozása, működtetése VOP-2.1.4-11-2011-0001 1331/2012.(IX.07.) Korm. Határozat melléklete 1331/2012.(IX.07.) Korm. Határozat

Részletesebben

1.KKV-k kapacitásbővítés beruházásainak támogatása GINOP

1.KKV-k kapacitásbővítés beruházásainak támogatása GINOP 1.KKV-k kapacitásbővítés beruházásainak támogatása GINOP 1.2.2-16 2016. nov.5-től Keretösszeg: 21 Mrd Ft min 5m Ft max 25m Ft Támogatás intenzitás: max 50% - új eszközök beszerzése - eszközökhöz kapcsolódó

Részletesebben

Logisztikai szolgáltató központok fejlesztéseinek támogatása

Logisztikai szolgáltató központok fejlesztéseinek támogatása Logisztikai szolgáltató központok fejlesztéseinek támogatása Pályázat kódja Keretösszeg Támogatási összeg GINOP-1.2.5-15 4 milliárd Ft 25 100 millió Ft Intenzitás maximum 50% Pályázók köre Területi szűkítés

Részletesebben

Fejlesztési források - kicsiknek és nagyoknak Tőke-Hitel-Támogatás

Fejlesztési források - kicsiknek és nagyoknak Tőke-Hitel-Támogatás Fejlesztési források - kicsiknek és nagyoknak Tőke-Hitel-Támogatás Erősségeink Több mint 50 magasan képzett fejlesztési szakértő 700-800 vállalati ügyfél, 150 önkormányzat Több mint 90 Mrd Ft elnyert támogatás

Részletesebben

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSA GINOP-1.2.2-15

MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSA GINOP-1.2.2-15 MIKRO-, KIS- ÉS KÖZÉPVÁLLALKOZÁSOK KAPACITÁSBŐVÍTŐ BERUHÁZÁSAINAK TÁMOGATÁSA GINOP-1.2.2-15 A rendelkezésre álló forrás összege: A támogatásra rendelkezésre álló tervezett keretösszeg szabad vállalkozási

Részletesebben

www.intelligensregio.hu.. Alapítva 2000-ben VP3-4.2.1-4.2.2-18 Mezőgazdasági termékek értéknövelése a feldolgozásban pályázat rövid összefoglaló dokumentuma IR Intelligens Régió Üzleti Kommunikációs Kft.

Részletesebben

Jelen Kondíciós Lista a 2013.május 15. és augusztus 22. között szerződött ügyletekre vonatkozik. Kondíciós Lista

Jelen Kondíciós Lista a 2013.május 15. és augusztus 22. között szerződött ügyletekre vonatkozik. Kondíciós Lista Jelen a 2013.május 15. és 2013. augusztus 22. között szerződött ügyletekre vonatkozik Új Széchenyi Hitel Programok és a Kombinált Mikrohitel Program keretében Mikro- Kis- és Középvállalkozások részére

Részletesebben

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén:

Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: Amennyiben az alábbi pályázattal kapcsolatban további kérdése merül fel, keressen minket bizalommal az alábbi elérhetőségeink egyikén: EDC Debrecen Város- és Gazdaságfejlesztési Központ 4031 Debrecen,

Részletesebben