JÉGKÁSA ADAGOLÓK. Készülékek minden használatra

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "JÉGKÁSA ADAGOLÓK. Készülékek minden használatra"

Átírás

1 JÉGKÁSA ADAGOLÓK Készülékek minden használatra 1

2 JÉGKÁSA ADAGOLÓK MT1 Mini modell A világon legkisebb pulti jégkása-keverõgép, szabadalmaztatott mágneses keverõrendszerrel. Jégkása és más jeges italok készítésére és felszolgálására kifejlesztett. A kis terjedelem társul a jól ismert Ugolini technológiával. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartály, 6 literes ûrtartalom. Erõsített ventillátorrendszer. MT2 modell Az MT sorozat pulti keverõje jégkása és más jeges italok készítésére és felszolgálására. A legújabb jégkása-keverõ kevés helyet foglal, sajátossága, hogy a készítmény teljesen látható benne, amivel elcsábítja a fogyasztókat. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. A 2 és 3 tartályos modellekbõl kérésre vízhûtõvel felszerelt verzió is kapható. IT2 - IT sorozat Az MT sorozatnál felhasznált mágneses keverõrendszer a folyamatosan terhelt, egymással szembe helyezett mágneses hajtók folyamatos felülvizsgálatára építve egy megújult eljárást hozott létre a készítmény sûrûségének ellenõrzésére. Az IT sorozat alacsonyabb brix fokozatú készítményekkel is dolgozhat, mint az eddig engedélyezett és használt technológiával. Ütésálló, nem mérgezõ, 10 literes polikarbonát tartályok. Digitális gombok a ki/be kapcsoláshoz, leírás az esetleges szabálytalanságokhoz, a fedõkön állítható világítás, szabályozható termosztát. A mikroprocesszor (Cpu) ellenõrzi a rendszert, a hõmérsékletet és az ital sûrûségét minden két percben beállítja, és megadja a hûtéshez szükséges idõt. Bemutatóterem Nyitva: H-P H-1074 Budapest, Hársfa u. 10/B Tel./Fax: info@bar-service.hu Web:

3 JÉGKÁSA ADAGOLÓK MT1P Yogurt modell Számtalan ízesítésû, joghurt alapú készítményhez. A Yogo Fresh egy új lehetõség az eladás és a haszon növelésére. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. A 2 és 3 tartályos modellekbõl kérésre vízhûtõvel felszerelt verzió is kapható. MT1P Coffee modell Kifejezetten valódi jegeskávé (kávé-jégkása) készítésére és felszolgálására létrehozott készülék. Egy új szolgáltatás a fogyasztóknak, mely növeli az eladást és a hasznot. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. Elektroncsõ, mely kontrollálja a gázcirkálást. MT2 Cocktails modell Nagy mennyiségû koktél készítésekor gondoljon az Ugolini készülékekre. Gyors szolgáltatás, elégedett fogyasztók és más elõnyök. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. A 2 és 3 tartályos modellekbõl kérésre vízhûtõvel felszerelt verzió is kapható. Frozen Cappuccino MT2 modell Ideális készülék jeges capuccino készítéséhez. Egyre csábítóbb a fogyasztók számára, ugyanakkor kiváló hasznot hoz Önnek. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. A 2 és 3 tartályos modellekbõl kérésre vízhûtõvel felszerelt verzió is kapható. MT3 Private Label modell Új légkör térségében a Private Label sorozat jégkása-keverõivel: Látványos, a profitot növelõ berendezés. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. A 2 és 3 tartályos modellekbõl kérésre vízhûtõvel felszerelt verzió is kapható. 2

4 JÉGKÁSA ADAGOLÓK MT2 Budget modell Az új BADGET jégkása-keverõ praktikus, megbízható és kivételes. Az Ugolini által garantált módon, várakozáson felül párosítja az árat a minõséggel. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Hermetikusan zárt sûrítõ. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Rozsdamentes acél test. Hõfokszabályozó az esti konzerváláshoz Erõsített ventillátorrendszer. MT2 Black modell A legújabb jégkása-keverõ elegáns, fekete változata felkelti és odavonja a fogyasztók figyelmét. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. Ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok, 10 literes ûrtartalommal. Hermetikusan zárt sûrítõ, erõsített ventillátorrendszer. Rozsdamentes acél test. A 2 és 3 tartályos modellekbõl kérésre vízhûtõvel felszerelt verzió is kapható. Giant 2 modell Az új Giant 2 kifejezetten rövid idõ alatt nagy mennyiségû jégkása és jeges üdítõk készítésére és felszolgálására létrehozott készülék. 30 literes térfogatnak és a dupla hûtõ-cirkulációnak köszönhetõen jobban kielégíti a fogyasztók igényeit. A teljes láthatóság és a széles világító tetõk által garantált a fogyasztás és a haszon növekedése. Szabadalmaztatott mágneses keverõrendszer. 15 literes, ütésálló, nem mérgezõ polikarbonát tartályok. Rozsdamentes acél test. Két egymástól független, hermetikusan zárt sûrítõ. Bemutatóterem Nyitva: H-P H-1074 Budapest, Hársfa u. 10/B Tel./Fax: info@bar-service.hu Web:

5 ITALADAGOLÓK 3

6 ITALADAGOLÓK Merülõszivattyús COMPACT sorozat Az új együttes a tartály ûrtartalmában eltérõ variációkat tartalmaz: 5 literes modellek: 5/1, 5/2, 5/3 és 5/4 8 literes modellek: 8/1, 8/2, 8/3 és 8/4 12 literes modellek: 12/1, 12/2, 12/3 és 12/4 20 literes modellek: 20/1, 20/2, 20/3 és 20/4 Egyszerû, könnyen kezelhetõ, sokoldalú, mindenféle italok (gyümölcslevek, kávé, tea, mandulatej, stb.) hûtésére és felszolgálására készült termék. Gyorsan és kényelmesen szétszerelhetõ a teljes takarításhoz, idõt spórol és megkönnyíti munkáját. Tartós, rozsdamentes acél karosszéria, könnyen leszerelhetõ csapok és tartályok. Az italokat a mágneses meghajtású merülõszivattyú keveri. Hermetikus sûrítõvel ellátott, súlyozott rozsdamentes acélcsappal is kapható. Bemutatóterem Nyitva: H-P H-1074 Budapest, Hársfa u. 10/B Tel./Fax: info@bar-service.hu Web:

7 ITALADAGOLÓK Keverõs DELUXE sorozat A mágneses forgatóval mûködõ lassú keverõszerkezet természetes gyümölcslevek hûtésére és felszolgálására készült. Gyorsan szétszerelhetõ, hogy minden az itallal érintkezõ alkatrész tisztítható legyen. 12 literes modellek: 12/1A, 12/2A,12/3A és 12/4A 20 literes modellek: 20/1A, 20/2A, 20/3A és 20/4A Egyszerû, könnyen kezelhetõ, sokoldalú, mindenféle italok (gyümölcslevek, kávé, tea, mandulatej, stb.) hûtésére és felszolgálására készült termék. Gyorsan és kényelmesen szétszerelhetõ a teljes takarításhoz, idõt spórol és megkönnyíti munkáját. Tartós, rozsdamentes acél karosszéria, könnyen leszerelhetõ csapok és tartályok. Az italokat a mágneses meghajtású merülõszivattyú keveri. Hermetikus sûrítõvel ellátott, súlyozott rozsdamentes acélcsappal is kapható. Kútszivattyús DELUXE sorozat Mindenféle italok hûtésére és felszolgálására gyártott pulti hûtõberendezés. Gyorsan és kényelmesen szét-szerelhetõ, hogy minden az itallal érintkezõ alkatrész tökéletesen tisztítható legyen. 12 literes modellek: 12/1P, 12/2P, 12/3P, és 12/4P 20 literes modellek: 20/1P, 20/2P, 20/3P és 20/4P. Rozsdamentes acél szerkezet, a 12 ill. 20 literes ûrtartalomhoz nem mérgezõ, törhetetlen acél tartályok és fedõk. Az italokat a mágneses meghajtású kútszivattyú keveri. Önálló vezérlésû keverõ minden tartályhoz, erõsített kondenzátor és szellõztetõ. Súlyozott, rozsdamentes-acél csappal is kapható. 4

8 ITALADAGOLÓK Chocolate Sûrû csokoládé, vagy más hideg italok töltésére való pulti felszolgáló. Sokoldalú, megbízható, kevés helyet foglal és könnyû alkalmazni. Elegáns, maximális kibocsátóképessége növeli a forgalmat. Egyszerûsége megkönnyíti munkáját. Nem mérgezõ, törhetetlen polikarbonát tartályának ûrtartalma 5 liter, telített állapotban is mozgatható. A csap könnyen leszerelhetõ a tisztításhoz. Szabályozható termosztáttal rendelkezik a hõmérséklet precíz beállításához. Natural Juice A12-A19 Természetes gyümölcslevek hûtésére és felszolgálására létrehozott pulti készülék. Sajátos technikai adottságai garantálják a nehezebben tárolható italok tökéletes elkészíthetõségét is. Minden az itallal érintkezõ alkatrész gyorsan és könnyen leszerelhetõ a tisztításhoz. Törhetetlen, nem mérgezõ, 12 ill. 19 literes ûrtartalmú tartályok. Rendelésre kapható digitális hõmérõvel is. Bemutatóterem Nyitva: H-P H-1074 Budapest, Hársfa u. 10/B Tel./Fax: info@bar-service.hu Web:

9 MELEGITAL-ADAGOLÓ - M 20/1 M 27/2 5

10 MELEGITAL-ADAGOLÓ - M 20/1 M 27/2 Egy, kettõ vagy három választható automata programmal rendelkezõ italadagolók, melegvízben oldódó készítményekkel, mint például az árpa, a ginseng-kávé, a herbatea, forró csoki, és így tovább. Nem foglal sok helyet, külseje vonzó és optimális lehetõséget kínál a készítmények személyre szabásához. Display teljes és érthetõ leírásokkal Víz- és oldatadagolás ellenõrzõvel ellátott elektronikus rendszer nagy és kis csészékhez is Maximális garantált higiénia a tisztítandó részek könnyû szétszerelhetõségével Öblítési folyamat a keverõk tisztítására Kérésre smart card általi irányítás Kérésre GSM modem irányítás Technikai adatok M 20/1 M 20/2 M 27/2 M 27/3 A fagyasztva szárított készítményeket tároló dobozok száma Méretek (cm) Szélesség Mélység Magasság Belsõ zajszint: 70 db (A) Bemutatóterem Nyitva: H-P H-1074 Budapest, Hársfa u. 10/B Tel./Fax: info@bar-service.hu Web:

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat

MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat MOSOGATÓGÉP - ELITE J sorozat ELITE J sorozat Általános tulajdonságok AISI 304 18/10-es kivitelezés Beépített fényesítõ adagoló Beépített rugók és lengéscsillapítók Automatikus töltés Inocoly ellenállás

Részletesebben

Egy szenvedélyes báros, a legjobb karnagy egy kávézóban, a legjobb zenemû egy olasz gép a legjobb zenekar

Egy szenvedélyes báros, a legjobb karnagy egy kávézóban, a legjobb zenemû egy olasz gép a legjobb zenekar Míg gondolataim terelgetem, a következõ pihenõhelyre érek, a következõ szerviz állomásra. Ez már állandó velejárója a hosszú utazásaimnak, inni egy jó kávét és remélni, hogy olasz géppel készült. Végül

Részletesebben

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK

JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA, JÉGPEHELY KÉSZÍTÕK ÉS ADAGOLÓK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕK JÉGKOCKA KÉSZÍTÕGÉPEK BEÉPÍTETT TÁROLÓVAL Az ICE-O-Matic Önálló Jégkocka Készítõgép több méret / teljesítmény választékot kínál a Kis Irodai /

Részletesebben

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015

WHIRLPOOL HŰTÉS. www.whirlpool-professional.com 01/2015 WHIRLPOOL HŰÉS 01/2015 www.whirlpool-professional.com WHIRLPOOL HŰÉS A Whirlpool professzionális hűtőberendezés termékválasztéka a kis és nagy üzemeetők igényeit egyaránt kielégíti. A termékkínálatunkban

Részletesebben

Elektromos asztali olajsütők

Elektromos asztali olajsütők A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához.

A legjobb fűtés minden évszakban. DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához. A legjobb fűtés minden évszakban DIGITÁLIS SZABÁLYOZÁSÚ ELEKTROMOS KAZÁNOK Fűtéshez és használati melegvíz előállításához 2010 Katalógus Teljes biztonság és maximális kényelem A GABARRÓN elektromos kazánokok

Részletesebben

Részletekben gazdag kidolgozás A szimmetrikus dizájn és csiszolt rozsdamentes acél felület tökéletesen fog illeszkedni modern konyhájához.

Részletekben gazdag kidolgozás A szimmetrikus dizájn és csiszolt rozsdamentes acél felület tökéletesen fog illeszkedni modern konyhájához. KE 4011 Vízforraló Részletekben gazdag kidolgozás A szimmetrikus dizájn és csiszolt rozsdamentes acél felület tökéletesen fog illeszkedni modern konyhájához. Teljesítmény és űrtartalom A KE 4011 típusú

Részletesebben

DANA mini viaszolvasztó

DANA mini viaszolvasztó Cikkszám : 104422 DANA mini viaszolvasztó A DANA mini viaszolvasztó egy rozsdamentes acélból készült kör alakú tartály, lyukasztott alsó résszel. Automatikusan és finoman szétválasztja a mézet a viasztól,

Részletesebben

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat.

WITL 100. Mosógép Beszerelés és használat. Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Mosógép Beszerelés és használat Lásd a készülékben található többnyelvû használati utasításbeli oldalhivatkozásokat. WITL 100 Tartalomjegyzék Üzembehelyezés...5 A készülék leírása...7 Indítás

Részletesebben

Szabadonálló elektromos olajsütő

Szabadonálló elektromos olajsütő A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni?

14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY. Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? 14:17 h KÖZÖS ÉLMÉNY Én főzök, te megteríted az asztalt... és ki fog mosogatni? Mosogatógépek A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában.

Részletesebben

...Koktélok, aperitivek

...Koktélok, aperitivek TURMIXGÉPEK...Koktélok, aperitivek A szükségletekre és az egészségre irányulva a Ceado blender garantálja az ínycsiklandó végeredményt, használatát tökéletes biztonsággal és könnyedséggel fûszerezve. Ideális

Részletesebben

Preferred Packaging Food

Preferred Packaging Food Preferred Packaging Food Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b 1222 Budapest Tel.: +36 1 424-0540 Preferred Packaging Food A csomagológépek legújabb generációja, a fóliahegesztő és vákuumcsomagoló gépek alkalmasak

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű főzőüst

Szabadonálló gázüzemű főzőüst A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

The Wine Cooling Experts

The Wine Cooling Experts The Wine ooling Experts MAGYAR Otthon Étterem Beépíthetô Rendezvény Exkluzív 5 7 9 3 égünk 2006 óta a bor szakszerû tárolására alkalmas borhûtôket gyárt és forgalmaz. Az elmúlt évek alatt a borhûtô piac

Részletesebben

Az egészséges környezet, az ideális hæmérséklet elænyömre válik

Az egészséges környezet, az ideális hæmérséklet elænyömre válik klimatizálás Az egészséges környezet, az ideális hæmérséklet elænyömre válik klimatizálás TRV-400 933010796 EAN-13: 8412788018030 ~ Termoventilátor. ~ Teljesítmény: 2.400 W. ~ Falra akasztható. ~ Fürdőszobai

Részletesebben

Indukciós asztali főzőlap - HP

Indukciós asztali főzőlap - HP A sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető:

Részletesebben

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen.

A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. A víz és a nyomás ereje: dupla segítség a szennyeződések ellen. 161 A víz hatalma a nyomás erejével párosítva: ez az Oleo-Mac magas nyomású víztisztítók titka. A modern anyagokkal és technikával készült

Részletesebben

Szabadonálló gázüzemű olajsütők

Szabadonálló gázüzemű olajsütők A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP

3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP A 3 AZ 1-BEN FORRALT VIZES CSAPTELEP www.hotspot-titanium.com Meleg és hideg víz Forralt víz A HotSpot Titanium A HotSpot Titanium lendületet ad konyhájának, köszönhetően az elegáns designnak, új élményeknek

Részletesebben

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett!

TÁJÉKOZTATÓ. Tisztelt Címzett! Tisztelt Címzett! A TALLERES RAMON S.L. Spanyol cég 1957 óta foglalkozik élelmiszeripari gépek, pontosabban húsfeldolgozáshoz és csomagoláshoz kapcsolódó berendezések tervezésével és gyártásával. A több,

Részletesebben

megnevezés Nettó ár 018006 Gyspot 2400 kihúzató 230 V. 102600 Ft + áfa 018075 Gyspot 3502 S kihúzató 230 V. 162700 Ft + áfa

megnevezés Nettó ár 018006 Gyspot 2400 kihúzató 230 V. 102600 Ft + áfa 018075 Gyspot 3502 S kihúzató 230 V. 162700 Ft + áfa Kereskedelmi és Szolgáltató Kft. 8600 Siófok, Küszhegyi út 11/1. Tel: (36 84) 510 524, Fax: (36-84) 510-523 www.fts.co.hu E.mail: info@fts.co.hu cikkszám megnevezés Nettó ár 018006 Gyspot 2400 kihúzató

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően

CLOSER TO YOU. Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően CLOSER TO YOU Intraorális röntgenek Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően FONA Intraorális röntgenek FONA XDC Intraorális képalkotás, az Ön igényeinek megfelelően A FONA intraorális röntgen

Részletesebben

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység

A legújabb generáció. Piacvezető fogászati kezelőegység A legújabb generáció Piacvezető fogászati kezelőegység A Belmont abszolút piacvezető a fogászati kezelőegységek legújabb generációjával Szék 1. Állítható pozíció Különösen széles skálán mozgó határértékeinek

Részletesebben

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre.

Megújult külső. Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Megújult külső Újratervezett műszerfal és kormányoszlop. Modern megjelenés és tökéletes rálátás a gép körüli területekre. Jóval kisebb erőfeszítés szükséges az előre/hátrameneti pedál működtetéséhez. A

Részletesebben

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek

hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek hűtőgépek kombinált 67 old. beépíthető 69 old. Hűtőgépek _kombinált No Frost: alul-felül jegesedésmentes Hűtés optimális páratartalommal, jegesedés nélkül a hűtőben és a fagyasztóban. no frost 2 db nagyméretű

Részletesebben

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során.

Teljesítmény, pontosság és biztonság a tűzifavágás során. , pontosság és biztonság a tűzifavágás során. 29 A rönkhasítók a tűzifa-előkészítés speciális eszközei. Hosszában vágják el a törzseket, így biztosítják könnyű darabolásukat a kazánok, kandallók és kályhák

Részletesebben

El. főzőüstök - indirekt fűtés

El. főzőüstök - indirekt fűtés A 900XP sorozat minden készüléke nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban telepíthető: asztali modellként (állványra

Részletesebben

Junkers gázüzemû átfolyós vízmelegítôk A megelégedettség forrása. Az energia nem vész el

Junkers gázüzemû átfolyós vízmelegítôk A megelégedettség forrása. Az energia nem vész el Junkers gázüzemû átfolyós vízmelegítôk A megelégedettség forrása Az energia nem vész el Junkers gázüzemû vízmelegítôk - energiatakarékos és környezetkímélô megoldás A melegvízkészítés leggazdaságosabb

Részletesebben

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES

HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY. by TEKA DISHWASHES HATÉKONY MOSOGATÁS, RAGYOGÓ EREDMÉNY by TEKA DISHWASHES MOSOGATÓGÉPEK A Teka mosogatógépek nem csak az edények tisztításáról gondoskodnak, hanem vizet és energiát is spórolnak otthonában. ÁTTEKINTÉS Részlegesen

Részletesebben

Szárítás kemence Futura

Szárítás kemence Futura Szárítás kemence Futura Futura, a nemzetközi innovációs díjat Futura egy univerzális szárító gép, fa és egyéb biomassza-alapanyag. Egyesíti az innovatív technikai megoldások alapján, 19-26 szabadalmazott

Részletesebben

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit.

Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. Erő és egyszerűség tökéletes egyensúlyban: a legjobb segítség annak, aki szereti gondozni a természet gyümölcseit. 155 Professzionális, nagy teljesítményű gépek, olíva és más gyümölcsök szedésére fejlesztve,

Részletesebben

A csoport 4 Tevékenység Energia megtakarítás. FIRST.SE Kiegészítők. Vevő szolgálat & Képzés

A csoport 4 Tevékenység Energia megtakarítás. FIRST.SE Kiegészítők. Vevő szolgálat & Képzés A csoport 4 Tevékenység Energia megtakarítás FIRST.SE Kiegészítők Vevő szolgálat & Képzés SERAP TEJHŰTŐK Minden típusban : Hőtartó berendezések: energia megtakarítás Erős anyagok hosszú élettertammal AISI

Részletesebben

FOLYAMATOS ÜZEMŰ SZÁLLÍTÓSZALAG- BERENDEZÉS MÉLY OLAJSÜTŐ

FOLYAMATOS ÜZEMŰ SZÁLLÍTÓSZALAG- BERENDEZÉS MÉLY OLAJSÜTŐ Food Processing Equipment ProfiFry FOLYAMATOS ÜZEMŰ SZÁLLÍTÓSZALAG- BERENDEZÉS MÉLY OLAJSÜTŐ A ProfiFry univerzális, folyamatos üzemű, mély olajsütő egy megbízható és univerzális megoldás termékek széles

Részletesebben

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012.

WHIRLPOOL MOSOGATÁS. www.whirlpool-professional.hu 2012. WHIRLOOL MOSOGATÁS 2012. www.whirlpool-professional.hu MOSOGATÁS A Whirlpool professzionális mosogatógépeinek fő jellemzői a teljesítmény, a megbízhatóság, a biztonság, a higiénia, a kiváló anyagok, a

Részletesebben

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS IPX4-es szintű vízvédelem. A kezelőgombok speciális kialakításnak köszönhetően nincs vízbeszivárgás.

EGYSZERŰ KARBANTARTÁS IPX4-es szintű vízvédelem. A kezelőgombok speciális kialakításnak köszönhetően nincs vízbeszivárgás. A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény

MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény MOSOGATÓGÉPEK A halk működés alapkövetelmény Teka MOSOGATÓGÉPEK Szinte hangtalan mosogatógépek: zajszint 49 dba A Teka mosogatógépek új generációja a fejlesztéseinknek köszönhetően gondoskodik az optimális

Részletesebben

SNACK BERENDEZÉSEK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve:

SNACK BERENDEZÉSEK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve: SNACK BERENDEZÉSEK SNACK FIGYELMEZTETÉS: A gáz berendezések ezekre a gázfajtákra és gáznyomásokra vannak elkészítve: LPG: 37 g/cm 2 Földgáz: 20 g/cm 2 CG-310 típusu tűzhelyek gázpalack tároló szekrénnyel

Részletesebben

RESIDENT OTTHONI KLÍMA

RESIDENT OTTHONI KLÍMA RESIDENT OTTHONI KLÍMA Toshiba fix fordulatos flexi készülék, otthoni alkalmazásra. Elegáns, kompakt fali készülék, harmonikusan illeszkedik bármilyen stílusú otthonba. Nagy teljesítményű, precíz, nagyon

Részletesebben

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES

GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ. by TEKA MICROWAVES GYORS MEGOLDÁS VÁRATLAN VENDÉGEKHEZ by TEKA MICROWAVES M I K R O H U L L Á M Ú S Ü T Ő K A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

Belépés a képzelet birodalmába

Belépés a képzelet birodalmába Értékesítés Előtti Szórólap ez Magyarország () Asztali lámpa FROZEN kék LED 71796/08/16 Belépés a képzelet birodalmába Ezen a Philips és Disney hordozható asztali lámpán a gyermeke kedvenc Jégvarázs-karakterei

Részletesebben

La Minerva. www.petruzalek.hu. Feldolgozó gépek. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest

La Minerva. www.petruzalek.hu. Feldolgozó gépek. Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest Feldolgozó gépek Petruzalek Kft. Sörház utca 3/b, 1222 Budapest La Minerva Az olasz La Minerva cég Bologna-ban létesült 1945-ben. A cég feldolgozó gépek, és más élelmiszeripari cégeknek, különösen a húsipari

Részletesebben

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI

CLOSER TO YOU. Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI CLOSER TO YOU Intraorális képalkotás A DIGITÁLIS VILÁG ELŐNYEI Intraorális képalkotás Páciens kényelem és könnyű használat A lemez mérete és a pozicionálás megegyezik a tradicionális kisfilmes eljárással,

Részletesebben

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD

SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD Forgalmazó: Extrémplast Bt 8000 Székesfehérvár, Berényi út 1/A Tel.:22 784 270, Mobil:70 327 0746 info@extremplast.hu www.extremplast.hu SHD-U EURO GARAT SZÁRÍTÓ CSALÁD SHD-U "EURO" garatszárítók a fentről

Részletesebben

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD

SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD , CD , CD , CD SNAIGĖ STANDART LÁTVÁNY HŰTŐK CD290-1004, CD350-1003, CD350-1004, CD350-1013 Álló hűtők CD350 és CD290 kiváló választás kis üzletekbe, bárokba, kávézókba, hotelekbe. Tágas hűtők, melyek nem igényelnek

Részletesebben

28 cm-es kerámiabevonatos serpenyő Ft Ft Ft Ft

28 cm-es kerámiabevonatos serpenyő Ft Ft Ft Ft Decs Nagyközség Önkormányzata Pintér Zoltán részére pinter.zoltan@palyazateu.hu 3670/866-3431 1138 Budapest, Tomori köz 4. VI./2. Telephely: 1046 Budapest, Fóti út 79-81. Adószám: 23952063-2-41 06/1-370-6839

Részletesebben

Kereskedelmi hűtőberendezések Lengyelországból

Kereskedelmi hűtőberendezések Lengyelországból Kereskedelmi termék katalógus 2010 Kereskedelmi hűtőberendezések Lengyelországból Az általunk forgalmazott RAPA berendezések kiválasztásánál fontos szempont volt a gyártó Cég, mivel termékeik európai gyártósoron

Részletesebben

Kenőanyagkezelő berendezések Szervizműhelyek számára Folyadékkezelés

Kenőanyagkezelő berendezések Szervizműhelyek számára Folyadékkezelés Kenőanyagkezelő berendezések Szervizműhelyek számára Folyadékkezelés A professzionális alkalmazások teljes választéka Magasnyomású szivattyúk Magasabb teljesítménnyel Lubrigun A nagy klasszikus Ásványolaj

Részletesebben

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató

Termoelektromos borhűtő. Modell: DX-68COMBO. Használati útmutató Termoelektromos borhűtő Modell: DX-68COMBO Használati útmutató Tartalomjegyzék I. Általános biztonsági előírások 1 II. Műszaki adatok 2 III. Kezelőszervek 3 IV. Bekötési rajz 4 V. Működtetés 4 VI. Speciális

Részletesebben

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK

THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK Molinári 91Kft. Székhely: 9228 Halászi, Damjanich utca 28. Tel.: 96/210-233 Fax: 96/573-050 Mobil: +3630/9473-646 Web: www.bewital.hu E-mail: bewital@bewital.hu THERMO ROYAL KUTYASZÁLLÍTÓ UTÁNFUTÓK TH1

Részletesebben

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet.

Kalorflex Kft. Üzlet cím: 1205 Budapest, Határ út 88. Tel: +36 1 285 0756 Mobil: +36 30 549 1674 Fax: +36 1 289 0170 Honlap: www.mosogatonet. Nagykonyhai - ipari kivitelű csaptelepek robosztus kivitel, hosszú élettartam Asztali csaptelep test - univerzális felhasználás - szerelhető különböző hosszúságú kifolyószárral nagy méretű mosogató medencékhez

Részletesebben

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával

Most. Főzőlapok vonzó áron. Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Most Főzőlapok vonzó áron Miele indukciós főzőlapok PowerFlex technológiával Főzés profi módon Az indukciós főzőlapok termékjellemzői Az indukciós elv A profi szakácsok már régóta ismerik az indukciós

Részletesebben

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD

GEBERIT MYDAY FÜRDŐSZOBAI TERMÉKCSALÁD GEBERIT MYDAY GEBERIT MYDAY A Geberit myday designtermékcsalád lágy, organikus, mégis nagyon érzelmes formáival győz meg. Ez egy természetes, jó érzést keltő ízlésességhez vezet, ami kikapcsolódásra csábít

Részletesebben

4 égős szabadonálló gáztűzhelyek

4 égős szabadonálló gáztűzhelyek A 700XP sorozat több, mint 100 modellt foglal magába. Minden készülékek nagy teljesítményű, megbízható, energiatakarékos, biztonságos és ergonómikus. A modul rendszer megszámlálhatatlan konfigurációban

Részletesebben

Twins ötlettel teli ÚJDONSÁG. Az előnyök ikonjainak rövid leírása a belső borítón szerepel

Twins ötlettel teli ÚJDONSÁG. Az előnyök ikonjainak rövid leírása a belső borítón szerepel ötlettel teli A mosdók két változatban kaphatóak: klasszikus íves vagy modern szögletes mélyedéssel. A mosdók nagy tárolófelületei tovább növelik a termékek funkcionalitását. A két, 50 és 60 cm méretben

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9 Felhasználási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó, a betáp víz hómérséklet illetve az elektromos hálózat

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor > Vödör mosók Több csapolási pont ellátására: > Zuhanyzó és kézmosó Termék adatlap 1 / 6 Energetikai besorolás

Részletesebben

Geotermikus hőszivattyú Geopro GT. Élvezze a Föld melegét Geopro-val

Geotermikus hőszivattyú Geopro GT. Élvezze a Föld melegét Geopro-val Geotermikus hőszivattyú Geopro GT Élvezze a Föld melegét Geopro-val Környezetbarát hőenergia a talajból Mindannyian természetes környezetben élünk, és nagymértékben függünk tőle. Ezért kötelességünk, hogy

Részletesebben

Ariston Hybrid 30. Kondenzációs- Hőszivattyú

Ariston Hybrid 30. Kondenzációs- Hőszivattyú Ariston Hybrid 30 Kondenzációs- Hőszivattyú A hőszivattyú és a kondenzációs gázkészülék technológia egyesítése olyan módon, hogy a rendszer saját maga dönthessen arról, hogy számára melyik működés üzemmód

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energetikai besorolás A (MPS : 11 vagy 13,5 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26213 Típus:

Részletesebben

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN

ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN ÚJ BAXI FALI GÁZKAZÁN A legkompaktabb BAXI készülékcsalád Magas hatásfok (zárt égésterűeknek minősítés a 92/42/CEE szabvány szerint) Digitális vezérlőpanel széles LCD kijelzővel Kompakt hidraulikus szerelvénycsoport

Részletesebben

Szezonális kínálat. 2014. október 24-ig érvényes

Szezonális kínálat. 2014. október 24-ig érvényes Szezonális kínálat 2014. október 24-ig érvényes Otthon és háztartás Tescoma állatformás sütiformázó szett 120 pont Linzerkiszúró műanyagból 12 db különböző állatos formával. 2 Tescoma President szilikon

Részletesebben

STEAMBOX a Giorik cég új generációs kombinált konvekciós/gőzpárolós sütője. A Steamboxban, Gioriknak sikerült elérni, hogy a lehető leghatékonyabb

STEAMBOX a Giorik cég új generációs kombinált konvekciós/gőzpárolós sütője. A Steamboxban, Gioriknak sikerült elérni, hogy a lehető leghatékonyabb Magyar STEAMBOX a Giorik cég új generációs kombinált konvekciós/gőzpárolós sütője. A Steamboxban, Gioriknak sikerült elérni, hogy a lehető leghatékonyabb legyen az energiafelhasználás, így a Cég vezető,

Részletesebben

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR

Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR Food Processing Equipment Linia PastaCook TÉSZTAFŐZŐ ÉS HŰTŐGYÁRTÓSOR A tészta az ipari élelmiszertermelés egyik legnehezebb terméke, mivel hagyományosan a főzést követően néhány percen belül tálalni kell.

Részletesebben

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket

1214 Budapest, Puli sétány 2-4. www.grimas.hu 1 420 5883 1 276 0557 info@grimas.hu. Rétegvastagságmérő. MEGA-CHECK Pocket Rétegvastagságmérő MEGA-CHECK Pocket A "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagságmérő műszer alkalmas minden fémen a rétegvastagság mérésére. Az új "MEGA-CHECK Pocket" rétegvastagság mérő digitális mérő szondákkal

Részletesebben

, GAMA SZÓRÓ BERENDEZÉSEK POLIURETÁN HABOK, BEVONATOK ÉS POLIUREÁK

, GAMA SZÓRÓ BERENDEZÉSEK POLIURETÁN HABOK, BEVONATOK ÉS POLIUREÁK , GAMA SZÓRÓ BERENDEZÉSEK GAMA SZÓRÓ BERENDEZÉSEK POLIURETÁN HABOK, BEVONATOK ÉS POLIUREÁK KIK VAGYUNK MI Telephelyünk Spanyolországban, Barcelonától 30 Km-re található, Vilanova i la Geltrú-ban. Cégünk

Részletesebben

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U

E-compact átfolyós vízmelegítő CEX 9-U Felhasznállási terület Egy csapolási pont ellátására: > Mosogató > Dupla kézmosó > Mosdó sor Termék adatlap 1 / 5 Energy efficiency class A (MPS : 6,6 vagy 8,8 kw-on üzemelhető be) Cikkszám: 2400-26249

Részletesebben

MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG

MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG MŰANYAGHEGESZTŐ EXTRUDEREK MINDEN RÉSZLETÉBEN MINŐSÉG - Egyedülálló szabadalmaztatott hőmérsékletkontroll közvetlenül a masszában. - Egymástól független hőmérsékletbeállítási lehetőség masszára és előmelegítésre.

Részletesebben

Speed Queen termékek:

Speed Queen termékek: Speed Queen termékek: SX25 típusú Speed Queen professzionális ipari mosógép: Softmount SX25 jellemzők: A változtatható sebességtartomány és variálható forgásirány miatt mindenféle ruha neműhöz tökéletesen

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 840 1 mm 3 562 mm Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő - Kapacitás: 48/40 liter (bruttó/nettó)

Részletesebben

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás.

KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kevesebb hely. Azonos tudás. Teka KOMPAKT KÉSZÜLÉKEK Kompakt sütők MODELL HKL 4 3 62 mm Kód: 44 Teka Hydroclean Beépíthető multifunkciós kompakt sütő Rozsdamentes acél keret és fogantyú

Részletesebben

1250 Ft Ft. 595 Ft. 300ml ml. 300ml. food. safe. food. safe. food. safe. ø 8 x 10,5 cm VM 5 x 5 cm K

1250 Ft Ft. 595 Ft. 300ml ml. 300ml. food. safe. food. safe. food. safe. ø 8 x 10,5 cm VM 5 x 5 cm K OTTHON 80584 ø 8 x 10,5 cm VM 5 x 5 cm K -es bögre arany csillag dekorral, hozzá illeszkedő díszdobozban. Emblémázását vynil matricával javasoljuk. 1250 Ft 80556 ø 8,5 x 10,3 cm VM 5 x 5 cm K -es korona

Részletesebben

Készítsen nyári egészséges ételeket és italokat Zelmer szezonális készülékekkel!

Készítsen nyári egészséges ételeket és italokat Zelmer szezonális készülékekkel! Készítsen nyári egészséges ételeket és italokat Zelmer szezonális készülékekkel! Nyári krémlevesek és jeges italok gyorsan és egyszerűen! Krémlevesekhez és jégaprításhoz! Botmixer-szett ZHB1220B Maximális

Részletesebben

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS

GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT. by TEKA REFRIGERATORS GONDOSKODJON EGÉSZSÉGÉRŐL, TARTSA FRISSEN ÉTELEIT by TEKA REFRIGERATORS Szükség van egy hideg helyre is meleg otthonunkban. A Teka hűtők frissen tartják az ételeket, mert hatékonyan megőrzik azok tápanyag

Részletesebben

VICTRIX Fali kondenzációs kazánok

VICTRIX Fali kondenzációs kazánok VICTRIX Fali kondenzációs kazánok VICTRIX KÖRNYEZETBARÁT KONDENZÁCIÓS KAZÁNOK KÖLTSÉGHATÉKONYSÁG KOMPAKT MÉRETEK FORMATERVEZETT CSÚCS ÚJ VICTRIX MODELLEK A felhasználói igények folyamatos követésének eredményeképp

Részletesebben

16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet!

16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet! 16:30 h IGAZ BARÁTSÁG Néhány jó barát, egy jó film és popcorn. Jó ötlet! Mikrohullámú sütők A Teka mikrohullámú sütők a legjobb szövetségeseink a konyhában, hiszen amellett, hogy időt spórolnak meg nekünk,

Részletesebben

Triathlon - Ütőképes vetőgép

Triathlon - Ütőképes vetőgép Triathlon Triathlon - Ütőképes vetőgép kis vonóerő igénnyel a modern szántóföldi műveléshez Sok modern univerzális vetőgép nagy önsúlyuk miatt nagy vonóerőt igényelnek, magas az üzemanyagfelhasználásuk,

Részletesebben

Háztartási porszívók Multi 20

Háztartási porszívók Multi 20 Vége azoknak az időknek, amikor egy fél napot a gumicsónak felfújásával töltött ez most csak kb. 20 másodperc az automata fújó funkciónak köszönhetően. És ha időről-időre szükség van rá, hogy a pincéből

Részletesebben

SLOW JUICER 200W FÉM ZC258D38

SLOW JUICER 200W FÉM ZC258D38 SLOW JUICER 200W FÉM ZC258D38 Készítsen akár kétszer több gyümölcslevet, növelje negyedével az energiaszintjét, és érezze magát kétszer fiatalabbnak a koránál * Friss és ízletes gyümölcslevek! A maximális

Részletesebben

egykaros mosdócsap NA 15. Bársonyos szépség

egykaros mosdócsap NA 15. Bársonyos szépség 530260575 egykaros mosdócsap NA 15 KLUDI AMBA Bársonyos szépség Igazi szépség: ez a KLUDI AMBA. Elegáns, harmonikus kontúrok egyesülnek sima, lekerekített felületekkel. A víz rendkívül lágyan folyik alá;

Részletesebben

SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ VÁKUUM KARAMELLFŐZŐ-BERENDEZÉS

SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ VÁKUUM KARAMELLFŐZŐ-BERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN Lemarac SZAKASZOSAN ÜZEMELŐ VÁKUUM KARAMELLFŐZŐ-BERENDEZÉS A NEAEN Lemarac szakaszosan üzemelő főzőberendezést karamell, tejkaramell öntet, sűrített tej, karamellbonbon,

Részletesebben

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély!

és tartalom ZUHANY AZONNAL OKOS HŐMÉRŐ KÉT TARTÁLY, DUPLA KOMFORT Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: -21% -51% -60% CSAK 27 cm mély! TERMÉKCSALÁD Stílus és design italiano és tartalom Új, egyedi olasz stílusú vízmelegítő tőlünk: CSAK 27 cm mély! HEATING FELFŰTÉSI TIME IDŐ l. l. Időmegtakarítás Time saving Időmegtakarítás Time saving

Részletesebben

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA

AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AZ AKKUS ABLAKTISZTÍTÓK ÚJ GENERÁCIÓJA AKKUMULÁTOROS ABLAKTISZTÍTÓ A praktikus elszívó funkciónak és az egyszerű kezelésnek köszönhetően a Kärcher ablaktisztítóival az ablaktisztítás jelentősen könnyebb

Részletesebben

FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS

FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS Food Processing Equipment NEAEN RotaBlanch FORGÓ DOB ELŐFŐZŐ/FŐZŐBERENDEZÉS A NEAEN RotaBlanch forgó dob előfőző-berendezést zöldségek, gyümölcsök, saláták, tészták és tengeri ételek konzerválás és fagyasztás

Részletesebben

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben!

ÉPÍTKEZÉS. A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! ÉPÍTKEZÉS A tető- és homlokzatépítés Profi rendszere. FEIN akkus fémipari csavarozó és akkus lemezcsipkedő készletben. Most célirányos készletben! Két gép, egy készlet: az új FEIN Profi rendszer a rugalmasabb

Részletesebben

oszlopok és korlátok 08 / 2018 / mmcite.com

oszlopok és korlátok 08 / 2018 / mmcite.com oszlopok és korlátok bard Az utcabútorok legegyszerűbb eleme is megérdemel egy érdekes formát. A lágyan modellezett záróelem, melyet láthatóan az állatvilág inspirált, nemcsak egy egyszerű dekoráció, a

Részletesebben

oszlopok és korlátok 04 / 2017 / mmcite.com

oszlopok és korlátok 04 / 2017 / mmcite.com oszlopok és korlátok bard Az utcabútorok legegyszerűbb eleme is megérdemel egy érdekes formát. A lágyan modellezett záróelem, melyet láthatóan az állatvilág inspirált, nemcsak egy egyszerű dekoráció,

Részletesebben

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web:

KULTIVÁTOROK. Gyártó: Komáromi Béla. Mobil: / Web: KULTIVÁTOROK Gyártó: Komáromi Béla Mobil: +36 20/9-360-125 E-mail: komaromigep@pr.hu Web: www.komaromigep.hu Telephely: H-2740 Abony, Vasút dűlő 13. BIG-VARIO ABK 006 típusú sorközművelő kultivátor Big-Bag

Részletesebben

Gyalogkíséretű súrológépek

Gyalogkíséretű súrológépek Gyalogkíséretű súrológépek TENNANT T1 TENNANT T2 TENNANT T300 TENNANT T5 TENNANT 5680 Gyalogkíséretű súrológépek Tagolt, kis és közepes méretű felületek napi takarítására alkalmas takarítógépek. Elsősorban

Részletesebben

Tiszta környezet alacsonyabb energiaköltségek

Tiszta környezet alacsonyabb energiaköltségek Tiszta környezet alacsonyabb energiaköltségek Látogasson meg minket a Főnix Csarnokban az 50/A standon, 2012. június 13-15. között! 2012. június 13-15. Főnix Csarnok, Debrecen 50/A stand Forgódugattyús

Részletesebben

Júniusi használtgép akció

Júniusi használtgép akció SG-2436H típusú lassúfordulatú daráló (2 hónapos) Jellemzők: 1. Fogazott vágó henger és vágó kések csoportja biztosítja a legjobb vágási teljesítményt. 2. Különleges ékszíj átvitel a csendes és egyenletes

Részletesebben

ÁRAJÁNLAT. Ballonos vízautomaták üzemeltetésére

ÁRAJÁNLAT. Ballonos vízautomaták üzemeltetésére ÁRAJÁNLAT Ballonos vízautomaták üzemeltetésére Az ajánlat csak tájékoztató jellegű, internetes és egyéb felhasználása csak a szerző engedélyével lehetséges! Roska Miklós 06-20-7714410 Cégismertető A ClearWater

Részletesebben

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos

Padlóhegesztő automata FLOORON. egyszerű gyors biztos Padlóhegesztés Kézi hegesztőkészülékek Rion Rion Digital Rion 120 Volt Rion 230 Volt Rion Digital 120 Volt Rion Digital 230 Volt Rendelési szám: 6600077 Rendelési szám: 6600075 Rendelési szám: 6600084

Részletesebben

Miért biomassza fűtés?

Miért biomassza fűtés? 2 fa és a pellet azaz a biomassza fűtés környezetkímélő, nem káros az emberi egészségre és bizonyítottan a leggazdaságosabb fűtési módszer is. fatüzelésű tűzhelyek tökéletes meleget, kellemes környezetet

Részletesebben

A kazánokról: Nagy víztér, stabil égés 2 KOCKA BÁLA 3 KOCKA BÁLA 1 KÖR BÁLA. ALTHERM KFT H-6800 Hódmezővásárhely Andrássy út 29

A kazánokról: Nagy víztér, stabil égés 2 KOCKA BÁLA 3 KOCKA BÁLA 1 KÖR BÁLA. ALTHERM KFT H-6800 Hódmezővásárhely Andrássy út 29 ALTHERM KFT H-6800 Hódmezővásárhely Andrássy út 29 T +36 62 533 227 T +36 30 9551317 F +36 62 533 228 E jozsef.sarusi-kiss@altherm.hu W www.altherm.hu W www.szalmatuzeles.hu 2 KOCKA 3 KOCKA 1 KÖR A kazánokról:

Részletesebben

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok

AIRPOL PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok. Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok Az Airpol PRM frekvenciaváltós csavarkompresszorok változtatható sebességű meghajtással rendelkeznek 50-100%-ig. Ha a sűrített levegő fogyasztás kevesebb,

Részletesebben

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer

Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Franke SORTER konyhai szelektív szeméttároló rendszer Minden európai ország szabályozza a hulladékkezelést cél az, hogy a háztartásokban keletkező hulladék egyre nagyobb arányban újrafeldolgozható legyen.

Részletesebben

VILLANYBOJLEREK (VB) SZOLÁR TÁROLÓK (SOL) PUFFER TÁROLÓK (PE-PH) H Ô SZIVATTYÚS TÁROLÓK (HP)

VILLANYBOJLEREK (VB) SZOLÁR TÁROLÓK (SOL) PUFFER TÁROLÓK (PE-PH) H Ô SZIVATTYÚS TÁROLÓK (HP) E N E R G E T I K A I M E G O L D Á S O K INDIREKT, SZOLÁR ÉS HÛTÉSI TÁROLÓK VILLANYBOJLEREK (VB) SZOLÁR TÁROLÓK (SOL) PUFFER TÁROLÓK (PE-PH) H Ô SZIVATTYÚS TÁROLÓK (HP) Vara-FÉG Kft. 1139 Budapest, Fáy

Részletesebben

Borjúnevelés TEJKIOSZTÓKOCSIK KÉRJE AJÁNLATUNKAT (BEVEZETŐ ÁRAK)

Borjúnevelés TEJKIOSZTÓKOCSIK KÉRJE AJÁNLATUNKAT (BEVEZETŐ ÁRAK) Borjúnevelés TEJKIOSZTÓKOCSIK KÉRJE AJÁNLATUNKAT (BEVEZETŐ ÁRAK) A leg egyszerűbbtől a minden igényt kielégítő változatig: - Kiosztó kocsi pumpával - Kiosztó kocsi adagoló pumpával és egysebességes keverőmotorral.

Részletesebben

Kemencék. 120 literes kemence. 175 literes kemence. Hobby Glass kemence (kivitele megegyezik a fenti típusokkal, a fedél gázrugó nélküli) XXX 951.

Kemencék. 120 literes kemence. 175 literes kemence. Hobby Glass kemence (kivitele megegyezik a fenti típusokkal, a fedél gázrugó nélküli) XXX 951. 120 literes kemence XXX 951.002 Hasznos tûztér térfogat: 120 liter Tûztér hosszúsága: 800 mm Tûztér szélessége: 600 mm Tûztér mélysége: 250 mm Villamos teljesítmény: 3x1,4 kw 380V, 3x10A Maximum hõmérséklet:

Részletesebben