Új Lendület KKV Program Általános Szerződési Feltételek ÁSZF 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI 2. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "Új Lendület KKV Program www.ujlendulet.hu Általános Szerződési Feltételek ÁSZF 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI 2. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK"

Átírás

1 Új Lendület KKV Program Általános Szerződési Feltételek ÁSZF 1. SZOLGÁLTATÓ ADATAI Szolgáltató neve: Legjobb vagyok Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. (továbbiakban Szolgáltató) Székhely: 1148 Budapest, Szervián u iroda: 1146 Budapest, Thököly út / Cégjegyzékszám: Adószáma: Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve (cégbíróság): Fővárosi Bíróság, mint Cégbíróság Telefonszám: A szerződés nyelve: magyar 2. ALAPVETŐ RENDELKEZÉSEK 2.1. A jelen Szabályzatban nem szabályozott kérdésekre, valamint jelen Szabályzat értelmezésére a magyar jog az irányadó, különös tekintettel a Polgári Törvénykönyvről szóló évi V. törvény ( Ptk. ). A vonatkozó jogszabályok kötelező rendelkezései a felekre külön kikötés nélkül is irányadók Eltérő írásbeli szerződés hiányában a jelen Általános Szerződési Feltételek vonatkoznak minden, a Legjobb vagyok Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. által megszervezett tréningre, teljesített szolgáltatásra valamint a szolgáltató által kötött szerződésre Felek között a szerződés a Szolgáltató által meghirdetett tréningekre való jelentkezéssel vagy fogyasztói szerződés kötésével lép életbe A Szolgáltató fenntartja szerzői jogát minden általa bemutatott és átadott szellemi termékre. 3. ÁLTALÁNOS ADATKEZELÉSI SZABÁLYOK 3.1. A Szolgáltató az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény rendelkezéseit figyelembe véve a tudomására jutott adatokat bizalmasan kezeli, kizárólag saját tevékenységén belül, tanfolyamok, tréningek iskolarendszeren kívüli felnőttoktatás és egyéb programok szervezése, lebonyolítása valamint kiadványok kiadása és terjesztése céljából használja fel, harmadik fél számára ki nem adja.

2 4. MEGVÁSÁROLHATÓ TERMÉKEK, SZOLGÁLTATÁSOK KÖRE 4.1. A Szolgáltató a meghirdetett termékeinek és szolgáltatásainak igénybe vételének feltételeit a honlapján ( feltüntetett részletes tájékoztató tartalmazza, vagy az Ügyfél érdeklődhet személyesen a Szolgáltató irodájában vagy telefonon A termékek és szolgáltatások árainak tartalma a Szolgáltató weboldalán olvasható tájékoztatóban kerül rögzítésre, esetenként az egyes termékek és szolgáltatások árainak tartalma egymástól eltérhet. Egydi tervezésű szolgáltatások esetén a weboldalon található termék ismertető alapján az Ügyfél ajánlatot kér a szolgáltatás oldalán biztosított kapcsolatfelvételi modul segítségével A termékek és szolgáltatások árai nem tartalmazzák az utazási költségeket, amivel az Ügyfél a szolgáltatás helyszínére érkezik Akciós árak, kedvezmények esetén a Szolgáltató teljeskörűen tájékoztatja a Felhasználókat az akció részleteiről A Szolgáltató által meghirdetett szolgáltatások általános szabályai: a. A Szolgáltató az általa meghirdetett képzésekre való jelentkezés részleteit és a Jelentkezési lapot köteles a honlapján nyilvánossá tenni. b. A tréningek minimális létszáma 10. Ennél kevesebb jelentkező esetén a Szolgáltató módosíthatja a meghirdetett tréning időpontját vagy elállhat a teljesítéstől. Időpont módosítás esetén az Ügyfél nem köteles elfogadni az új időpontot. Ha a Szolgáltató vagy az Ügyfél eláll a szerződéstől létszámhiány miatt a Szolgáltató 8 napon belüli pénzvisszafizetést vállal. c. A tréningek maximális létszáma 18, amelynek feltöltése jelentkezési sorrendben történik. 5. TERMÉK VÁSÁRLÁSÁNAK, SZOLGÁLTATÁS IGÉNYBEVÉTELÉNEK MENETE 5.1. Az Ügyfél a termékeket és szolgáltatásokat megvásárolhatja személyesen a Szolgáltató irodájában ügyfélfogadási időben. Az erre vonatkozó részleteket (határidők, igénybevétel menete stb.) a Szolgáltató a honlapján a termék vagy szolgáltatás leírásánál közli, vagy az Ügyfél érdeklődhet személyesen a Szolgáltató irodájában vagy telefonon Az Ügyfél a termékeket és szolgáltatásokat megvásárolhatja elektronikus levélen keresztüli ügyintézéssel is. Az erre vonatkozó részleteket (határidők, igénybe vétel menete stb.) a Szolgáltató a honlapján a termék vagy szolgáltatás leírásánál közli, vagy az Ügyfél érdeklődhet személyesen a Szolgáltató irodájában vagy telefonon. Ez esetben a megkötött fogyasztói szerződésre a fogyasztói és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet érvényes Az Ügyfél kétféle módon fizethet a termékért vagy szolgáltatásért. Lehetősége van készpénzes fizetésre a Szolgáltató irodájában, vagy banki átutalással a Szolgáltató számú, Unicredit Bank-nál vezetett bankszámlájára. Ez esetben az Ügyfél köteles a közleményben feltüntetni a termék vagy szolgáltatás pontos megnevezését valamint a saját nevét.

3 5.4. A Szolgáltató az Ügyfél igényét a termék vagy szolgáltatás megvásárlására köteles 48 órán belül visszaigazolni. Személyes ügyintézés esetén Részvételi tájékoztató átnyújtásával, elektronikus ügyintézés esetén visszaigazoló küldésével. 6. ELÁLLÁS JOGA 6.1. Tréningek esetén a "Legjobb Vagyok" Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft. a résztvevők számára a jelentkezési határidő lezárása után 3 napig betekintést nyújt a résztvevő kérésére a képzési tematikába. A résztvevő a képzésen való részvételét legkésőbb a képzés megkezdése előtt 7 nappal mondhatja le úgy, hogy részére a képzést szervező a részvételi díjat köteles visszafizetni. Amennyiben a képzés megkezdése előtt kevesebb, mint 7 nappal mondja le a részvételt, abban az esetben a képzési díj 70%-át köteles visszafizetni, a képzés megkezdése után részvételi díj nem fizethető vissza Az elállást az Ügyfél minden esetben köteles aláírásával hitelesített írásban közölni a Szolgáltatóval A fogyasztó és a vállalkozás közötti szerződések részletes szabályairól szóló 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet hatálya alá tartozó esetekben a 20 alapján a szerződéskötéstől számított 14 napig elállási jog illeti meg. 7. GARANCIA, JÓTÁLLÁS 7.1. A Szolgáltató garanciát vállal tréningek esetén: a. Terem megjelenésért b. Trénerek szaktudásáért c. Minőségi szolgáltatásért d. Megfelelő eszközök biztosításáért e. Kiírt ár tartásáért 7.2. Nem vállalunk garanciát tréningek esetén: a. A kurzuson elsajátítottak tanfolyamon kívüli alkalmazásából eredő minden esetleges olyan magatartásért, amellyel a résztvevő harmadik személynek vagy saját magának kárt okoz. 8. PANASZKEZELÉS 8.1. Az Ügyfél panasz esetén kollégáinkhoz fordulhat személyesen irodánkban (1146 Budapest Thököly út /208, előzetes bejelentkezés alapján) és telefonon ( ) vagy ben (info[kukac]legjobbvagyok.hu). Megkeresésére 3 munkanapon belül válaszolunk, panaszát 15 napon belül kivizsgáljuk. 9. VEGYES RENDELKEZÉSEK 9.1. Szolgáltató és Ügyfél vitás ügyeiket békés úton próbálják rendezni. Az Ügyfél és a Szolgáltató a jelen Szabályzat hatálya alá tartozó, megegyezéssel 60 (hatvan) naptári nap alatt nem rendezhető esetleges jogvitákra nézve kikötik a Budapesti Békéltető Testület ( illetve a Pesti Központi Kerületi Bíróság illetékességét.

4 10 ADATKEZELÉS ELŐZETES TÁJÉKOZTATÁS A SZEMÉLYES ADATOK, ILLETVE KÜLÖNLEGES ADATOK KEZELÉSÉRŐL Az adatok felvétele, az adatkezelés hozzájáruláson alapul. Az adatokat kizárólag az érintett hozzájáruló nyilatkozata vagy az ÁSZF alapján, továbbá jogszabály alapján egyébként arra jogosított személyek ismerhetik meg. Az Ügyfél a megrendelt szolgáltatást határozott ideig veszi igénybe. Erre való tekintettel az adatkezelés vége a szolgáltatás teljesítésének időpontja. Az érintett hozzájárulásával felvett személyes adatokat - a törvény eltérő rendelkezésének hiányában - az adatkezelők a szolgáltatás keretében rá vonatkozó jogi kötelezettség teljesítése céljából, különösen akkreditált képzések esetében további külön hozzájárulás nélkül, valamint az érintett hozzájárulásának visszavonását követően is kezelhetik. Az adatkezelés időtartama alatt az érintettnek joga van tájékoztatást kérni az adatkezelésről, továbbá kérheti adatainak helyesbítését, vagy a jogszabályi kivételektől eltekintve azok törlését, illetve tiltakozási joggal élhet az adatkezeléssel szemben. Az érintettek további jogait részletesen az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló évi CXII. törvény , valamint a 21. tartalmazza Az adatkezelő: Legjobb vagyok Tehetségmentoráló Közhasznú Nonprofit Kft., címe: 1148 Budapest, Szervián u. 28, adószáma: , elérhetősége: info@legjobbvagyok.hu, a továbbiakban mint "Szolgáltató" Az adatkezelés megnevezése: adatkezelés a felhasználók önkéntes, tájékozott, és határozott hozzájárulása alapján az internetes honlapon regisztrált felhasználók esetében Az adatkezelés jogalapja: a évi CXII. törvény (Infotv.) pont alapján az érintett önkéntes hozzájárulása A kezelt adatok köre: a. A felhasználó által kötelezően megadott adatok: személynév, keresztnév, cég név, adószám, város, telefonszám, cím, Az akkreditált képzések esetében az előbbieken felül a jogszabályban előírtak szerint további adatokat szükséges megadni: születési hely, születési időpont, anyja neve, TAJ szám, lakcím, levelezési cím, állampolgárság, tartózkodásra jogosító okirat, tartózkodás jogcíme, szakmai végzettség, nyelvismeret, munkaerő-piaci státusz, foglalkozás. b. A szolgáltatás használata során rögzítésre kerül a felhasználó számítógépének IP-címe, a látogatás kezdő és befejező időpontja, illetve egyes esetekben - a felhasználó számítógépének beállításától függően - a böngésző és az operációs rendszer típusa. Ezen adatokat a rendszer automatikusan naplózza Az adatkezelés célja: a. A felhasználó által kötelezően megadott adatok esetében az adatok kezelésének célja a felhasználó megrendelének rögzítése, a képzési szerződés és számla kiállítása, valamint a tananyag sikeres elsajátítására szolgáló igazolások (értesítések) kiküldésének lehetősége.

5 b. A szolgáltatás használata során a naplófájlban rögzítésre kerülő adatok esetében az adatok tárolása kizárólag statisztikai célokat szolgál. Az adatkezelő a megjelölt céloktól eltérő célra a személyes adatokat nem használja. Személyes adatokat harmadik személyeknek csak a felhasználó előzetes és tájékozott hozzájárulása esetén ad át. Ez nem vonatkozik az esetleges, törvény alapján kötelező adattovábbításokra Alkalmazások A Szolgáltató kizár minden felelősséget, a felhasználó által alkalmazások használata következtében hozzáférhető vagy megadott személyes adatok, akár az alkalmazás fejlesztője, akár az alkalmazás más használói akár egyéb harmadik személyek által történő felhasználásával kapcsolatban A felhasználók jogai személyes adataik kezelésével kapcsolatban: Személyes adatai kezeléséről a felhasználók tájékoztatást kérhetnek. Az adatkezelő kérésre tájékoztatást ad az érintettnek az általa kezelt adatairól, az adatkezelés céljáról, jogalapjáról, időtartamáról, az adatfeldolgozó nevéről, címéről (székhelyéről) és az adatkezeléssel összefüggő tevékenységéről, továbbá arról, hogy kik és milyen célból kapják vagy kapták meg az adatokat. A tájékoztatás iránti kérelmet ben az info@legjobbvagyok.hu címre kell eljuttatni, amire 8 munkanapon belül választ kap az érintett. A felhasználók kérhetik adataik törlését Jogérvényesítési lehetőségek: A felhasználó jogérvényesítési lehetőségeit az Adatvédelmi törvény valamint a Ptk. alapján bíróság előtt gyakorolhatja, valamint kérheti az adatvédelmi biztos segítségét is. További kérdéssel, illetve észrevételeivel keresse az üzemeltető munkatársát az info@legjobbvagyok.hu címen.

Adatkezelési szabályzat. Jelen dokumentum az Officer.Hu Kft., a Pályaportál pályafoglalási weboldal üzemeltetőjének adatkezelési szabályzata.

Adatkezelési szabályzat. Jelen dokumentum az Officer.Hu Kft., a Pályaportál pályafoglalási weboldal üzemeltetőjének adatkezelési szabályzata. Adatkezelési szabályzat Jelen dokumentum az Officer.Hu Kft., a Pályaportál pályafoglalási weboldal üzemeltetőjének adatkezelési szabályzata. 1. Az adatkezelő neve: Officer.Hu Kft. (a továbbiakban: "Pályaportál"

Részletesebben

Úristen, rajzolok! Webshop

Úristen, rajzolok! Webshop Úristen, rajzolok! Webshop Kedves Vásárlónk! Az "Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatvédelem." tartalmazza az ARTECO House Kft. (székhely: 7092 Nagykónyi, Dózsa Gy. u. 126/4.

Részletesebben

Kedves Vásárlónk! Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatkezelés.

Kedves Vásárlónk! Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatkezelés. Kedves Vásárlónk! Az "Általános szerződési, vásárlási és szállítási feltételek. Adatvédelem." tartalmazza az ARTECO House Kft. (székhely: 7092 Nagykónyi, Dózsa Gy. u. 126/4. adószám:23830420-2-17), mint

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A Lépéselőny Média Kft. (Továbbiakban: Szolgáltató) ezúton tájékoztatja a honlapján elérhető Szolgáltatás felhasználóit az általa kezelt személyes adatokról, a személyes adatok

Részletesebben

Adatvédelmi szabályzat

Adatvédelmi szabályzat Adatvédelmi szabályzat A www.bacskaibecses.hu weboldal üzemeltetője tájékoztatja a honlap látogatóit és a felhasználókat a személyes adatok kezelése körében követett gyakorlatáról, az adatok védelme érdekében

Részletesebben

Vásárlási feltételek. (Általános Szerződési Feltétel)

Vásárlási feltételek. (Általános Szerződési Feltétel) Vásárlási feltételek (Általános Szerződési Feltétel) Minden kedves látogatónk kezdeményezhet vásárlást a www.ilvino.hu oldalon, aki elfogadja és betartja az alábbi feltételeket. Kedves Vásárlónk! FIGYELEM!

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató A Feil Gold Star Kft. (a továbbiakban: Szolgáltató) mint adatkezelő, magára nézve kötelezőnek ismeri el jelen jogi közlemény tartalmát. Kötelezettséget vállal arra, hogy tevékenységével

Részletesebben

DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA DÍJNET ZRT. Díjnet-MasterCard NYERŐ PÁROS nyereményjáték elnevezésű NYEREMÉNYJÁTÉKÁNAK HIVATALOS RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 2016. május 1. 2016. június 15. 1. A Játék szervezője A Díjnet Zrt. (1117

Részletesebben

Adatvédelem. 1. Adatkezelő

Adatvédelem. 1. Adatkezelő Adatvédelem 1. Adatkezelő Az adatok kezelői: Barkácsplaza webáruház (továbbiakban weboldal) tulajdonosa: Tofán Gergely Richárd Adószám: 60291947-2-43 E-mail: barkacsplaza@gmail.com Telefonszám: 06 70 343-6800

Részletesebben

Swinger Kalandok ÁSZF

Swinger Kalandok ÁSZF Swinger Kalandok ÁSZF 1 Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák Innovate Expert Kft. (székhely: 1204 Budapest, Dobos utca 22., adószám: 24797269-1-43), mint szolgáltató ( Szolgáltató

Részletesebben

Hajdú Sylenta Kft. A weboldal üzemeltetője: Hajdú Sylenta Kft. 4220 Hajdúböszörmény II. Rákóczy Ferenc utca 5. hsylenta@t-email.hu +36 (20) 957 46 42

Hajdú Sylenta Kft. A weboldal üzemeltetője: Hajdú Sylenta Kft. 4220 Hajdúböszörmény II. Rákóczy Ferenc utca 5. hsylenta@t-email.hu +36 (20) 957 46 42 Általános Szerződési Feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni http:// webaruhaz.hsylenta.hu/ címen található webáruháznak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Koronás Cukor Facebook Nőnapi nyereményjáték

Koronás Cukor Facebook Nőnapi nyereményjáték Koronás Cukor Facebook Nőnapi nyereményjáték Részvételi és adatkezelési szabályzat Jelen nyereményjáték nem áll kapcsolatban a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja vagy

Részletesebben

LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A LEGYEN JÁTÉK A MOSOGATÁS! elnevezésű nyereményjáték (a továbbiakban: Játék) szervezője a Reckitt

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek Belts Store Öv Webáruház

Általános Szerződési Feltételek Belts Store Öv Webáruház Általános Szerződési Feltételek Belts Store Öv Webáruház Jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák Osztroluczki Istvánné Egyéni Vállalkozó (székhely: 5700 Gyula Ernyő u. 7/b., adószám:

Részletesebben

A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A A MAGIC MILK NAGY LAKTÓZÉRZÉKENYSÉG TESZTJE elnevezésű nyereményjáték ( Játék

Részletesebben

Áraink forintban, 27% ÁFA tartalommal értendőek, melyek a szállítási költséget nem tartalmazzák! Megrendelést a csak írásban fogadunk el!

Áraink forintban, 27% ÁFA tartalommal értendőek, melyek a szállítási költséget nem tartalmazzák! Megrendelést a csak írásban fogadunk el! Általános Vásárlási Feltételek! Teljes szabályzat, melynek esetleges változásairól írásban tájékoztatja Gervini Kft. (továbbiakban: Eladó) Tisztelt Vásárlót (továbbiakban: Megrendelő), azon e-mail címen,

Részletesebben

A Péntek13 elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata

A Péntek13 elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A Péntek13 elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A nyereményjáték szervezője és adatkezelője: Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.; cégjegyzékszám: 01-10-041628;

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Üdvözlünk az Otthonklima Internetes webáruház vásárlói között. Kérjük, mielőtt megrendelésed elküldenéd, az alábbi ÁSZF-t szíveskedj alaposan átolvasni! ELADÓ ADATAI: Freddo

Részletesebben

Gondtalan Webáruház Általános Szerződési Feltételei

Gondtalan Webáruház Általános Szerződési Feltételei Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a StaToBa Kft. (székhely: 1119 Budapest, Andor u. 21., adószám: 24844196-2-43), mint szolgáltató ( Szolgáltató ) által üzemeltetett webáruház

Részletesebben

Koronás Cukor Facebook Lekvár- párkereső nyereményjáték

Koronás Cukor Facebook Lekvár- párkereső nyereményjáték Koronás Cukor Facebook Lekvár- párkereső nyereményjáték Részvételi és adatkezelési szabályzat Jelen nyereményjáték nem áll kapcsolatban a Facebookkal, azt a Facebook semmilyen módon nem szponzorálja, támogatja

Részletesebben

Vásárlási feltételek. Általános szerződési feltételek

Vásárlási feltételek. Általános szerződési feltételek Vásárlási feltételek Általános szerződési feltételek Tartalomjegyzék Regisztráció... 2 Termékek keresése... 2 Termékek megrendelése... 3 Vételár... 4 Fizetési módok... 4 A távollevők közti szerződés...

Részletesebben

LAST-MILE KFT. ADATVÉDELMI-ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZATA. 2012. november 29.

LAST-MILE KFT. ADATVÉDELMI-ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZATA. 2012. november 29. A LAST-MILE KFT. ADATVÉDELMI-ADATBIZTONSÁGI SZABÁLYZATA 2012. november 29. oldal 1 / 17 1. A szabályzat célja Jelen Szabályzat célja, hogy a Last-Mile Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő) hogy meghatározza

Részletesebben

Gyermelyi Zrt. Indul a Gyermelyi Bespájzoló: Töltse tele liszttel a konyháját nyereményjáték 2016.03.07.-2016.04.10.

Gyermelyi Zrt. Indul a Gyermelyi Bespájzoló: Töltse tele liszttel a konyháját nyereményjáték 2016.03.07.-2016.04.10. JÁTÉKSZABÁLYZAT Gyermelyi Zrt. Indul a Gyermelyi Bespájzoló: Töltse tele liszttel a konyháját nyereményjáték 2016.03.07.-2016.04.10. 1. A Játék szervezője A Indul a Gyermelyi Bespájzoló: Töltse tele liszttel

Részletesebben

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat )

MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) MEDIA MARKT NYERJÜNK EGYÜTT KÁRTYA PROMÓCIÓHOZ KAPCSOLÓDÓ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI- ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA ( Játékszabályzat ) 1. A Promóció szervezője A Media Markt Saturn Holding Magyarország Kft. (székhely:

Részletesebben

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Az Heineken UCL Nyerj jegyet a milánói döntőre a Tescoval AP kód feltöltős nyereményjáték. HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban részt vevők részvételükkel külön jognyilatkozat

Részletesebben

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat

PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat PannonDiák Facebook nyereményjáték részvételi- és játékszabályzat 1. Szervező cég: A PannonDiák Iskolaszövetkezet (székhely: 8000 Székesfehérvár, Berényi út 72-100.; cégjegyzékszám:07-02-001384; adószám:

Részletesebben

Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg:

Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek. A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Angyaliezust.hu Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő (GerincZóna Bt.)

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő (GerincZóna Bt.) ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő (GerincZóna Bt.) Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák a GerincZóna Bt. (Kristályvirág Természetgyógyász Rendelő)

Részletesebben

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) ÉRTÉKSZIGET WEBÁRUHÁZ ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK (ÁSZF) Tartalom: 1. Bevezetés 2. A megrendelés módja 3. A kosár használata 4. Kedvezmények, kuponok 5. Megrendelés/Vásárlás 6. Fizetés 7. Szállítás

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató Az adatok kezelésével összefüggésben a Nyomtatóalkatrész.hu Kft. (továbbiakban: Szolgáltató) mint adatkezelő, ezúton tájékoztatja az érintetteket (továbbiakban: Felhasználó) a

Részletesebben

o a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozói;

o a Szervező vezető tisztségviselői, munkavállalói valamint az itt felsorolt személyek Ptk. 8:1 paragrafusában meghatározott hozzátartozói; 1 A Játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Silan-Daalarna Nyerje meg álomruháját!" (a továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarország Kft. székhely: 1113 Budapest, Dávid

Részletesebben

A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A FÉLMILLIÓS BEVÁSÁRLÁS elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a SPAR Magyarország Kereskedelmi

Részletesebben

A 12+1 mázlista elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata

A 12+1 mázlista elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A 12+1 mázlista elnevezésű nyereményjáték Részvételi- és játékszabályzata A nyereményjáték szervezője és adatkezelője: Szerencsejáték Zrt. (székhely: 1015 Budapest, Csalogány u. 30-32.; cégjegyzékszám:

Részletesebben

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS

TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS TÁMOGATÁSI SZERZŐDÉS amely létrejött egyrészről a PCOS Szívügy Alapítvány (nyilvántartási szám: 01-01-10248, székhely: 1137 Budapest, Katona József u. 31. II. emelet 3/a., adószám: 18127076-1-41, képviseli:

Részletesebben

WWW.PLADFORM.HU WEBOLDALLAL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ

WWW.PLADFORM.HU WEBOLDALLAL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ A WWW.PLADFORM.HU WEBOLDALLAL KAPCSOLATOS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ 1. PREAMBULUM, A SZABÁLYZAT CÉLJA 1.1 A Brains Studio Korlátolt Felelősségű Társaság (székhelye: 1163 Budapest, Tekla utca

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZÁLLÍTÁSI ÉS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK Jelen szállítási és vásárlási feltételek kizárólagosan a Pelso-Therm Kft. webáruházában történő vásárlások jogviszonyára terjed ki. A webáruházat a Pelso-Therm

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata

A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata A CAMAIEU HUNGARY Kft. Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjátékának Részvételi- és Játékszabályzata 1. A Játék szervezője 1.1. A Camaieu Selfiere fel elnevezésű online nyereményjáték (a továbbiakban:

Részletesebben

A NIVEA Arcápolási Szakértő kampányának szabályzata

A NIVEA Arcápolási Szakértő kampányának szabályzata A NIVEA Arcápolási Szakértő kampányának szabályzata I. A Szervező és a Lebonyolító Szervező: Beiersdorf Kft (a továbbiakban Szervező) székhelye: 1126 Budapest, Tartsay V. u. 3. cégjegyzékszáma: 01-09-160767

Részletesebben

A MAGYAR POSTA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A POSTAI SZÁMLABEFIZETÉSI MEGBÍZÁS SZOLGÁLTATÁS ÜZLETFÉL MEGBÍZÁSÁBÓL TÖRTÉNŐ NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓAN

A MAGYAR POSTA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A POSTAI SZÁMLABEFIZETÉSI MEGBÍZÁS SZOLGÁLTATÁS ÜZLETFÉL MEGBÍZÁSÁBÓL TÖRTÉNŐ NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓAN A MAGYAR POSTA ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEI A POSTAI SZÁMLABEFIZETÉSI MEGBÍZÁS SZOLGÁLTATÁS ÜZLETFÉL MEGBÍZÁSÁBÓL TÖRTÉNŐ NYÚJTÁSÁRA VONATKOZÓAN Hatályos: 2013. augusztus 15. napjától Jelen Általános

Részletesebben

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALANOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) az biosmart Kft. (továbbiakban: Szolgáltató), és a Szolgáltató által a www.biosmart.hu weboldalon keresztül

Részletesebben

Velünk jó gyereknek lenni! nyereményjáték hivatalos játékszabályzat

Velünk jó gyereknek lenni! nyereményjáték hivatalos játékszabályzat Velünk jó gyereknek lenni! nyereményjáték hivatalos játékszabályzat 1. A nyereményjáték elnevezése, szervezője A promóciós játék elnevezése: Velünk jó gyereknek lenni! (továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője

Részletesebben

HIPERNET ROADSHOW ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

HIPERNET ROADSHOW ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA HIPERNET ROADSHOW ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Hipernet Roadshow elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Telenor Magyarország Zártkörűen Működő

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Hatályos 2016. január 1. napjától A jelen Általános Szerződési Feltételek ( ÁSZF ) határozzák meg a Ba-ca KFt. (1171 Budapest Rákoskert sugárút 60., Cg. 01-09-878666 Fővárosi

Részletesebben

KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA KNORR ESTEBÉD ELNEVEZÉSŰ NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE A Knorr Estebéd elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Unilever Magyarország Kft. (székhely: 1138

Részletesebben

Pannon Holding Hungary Zártkörűen Működő Részvénytársaság

Pannon Holding Hungary Zártkörűen Működő Részvénytársaság Pannon Holding Hungary Zártkörűen Működő Részvénytársaság Adatvédelmi Tájékoztató és Szabályzat Hatályos 2015. Július 16. napjától 1 Pannon Holding Hungary Zrt. Adatvédelmi Tájékoztató és Szabályzat Hatályos

Részletesebben

Gyermelyi Közvélemény-kutatás Játékszabályzat és adatvédelmi tájékoztató

Gyermelyi Közvélemény-kutatás Játékszabályzat és adatvédelmi tájékoztató Gyermelyi Közvélemény-kutatás Játékszabályzat és adatvédelmi tájékoztató A Gyermelyi Élelmiszeripari Zrt. (székhely: 2821 Gyermely, Bajnai út 1., Cg.: 11-10- 001362; továbbiakban: Gyermelyi), mint szervező

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Kérem, amennyiben vásárlója, illetve felhasználója kíván lenni web-áruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeket (továbbiakban: ÁSZF) és kizárólag

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ( ÁSZF )

ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ( ÁSZF ) ÁLTALÁNOS SZOLGÁLTATÁSI FELTÉTELEK ( ÁSZF ) Az Általános Szolgáltatási Feltételek ( ÁSZF ) tartalmazzák az Altering Bt. (székhely: 1107 Budapest, Mázsa u. 9., adószám: 29114913-2-42), mint szolgáltató

Részletesebben

SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA

SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA 1. A JÁTÉK SZERVEZŐJE SPORT SZELET MINDEN NEGYEDIK NYER NYEREMÉNYJÁTÉK RÉSZVÉTELI ÉS JÁTÉKSZABÁLYZATA A Sport Szelet Minden 4. nyer! elnevezésű nyereményjáték ( Játék ) szervezője a Mondelez Europe Services

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Regisztráció A webáruházban megrendelés leadásához nem szükséges regisztráció, azonban többszöri megrendelés esetén ajánlott regisztrálni a webáruházban. A webáruház kosaras

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Webáruházunkat elsősorban orvosok, fogorvosok, dentálhigiénikusok használhatják, más személyektől érkező rendelések visszautasítását az üzemeltető (Netdent

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. a személyes adatok kezeléséről

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ. a személyes adatok kezeléséről ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ a személyes adatok kezeléséről Az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény (továbbiakban: Infotv.) 20. -ának (4) bekezdése alapján

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató Adatkezelési tájékoztató Az InterPont Plus Kft. (cím: 1158 Budapest, Szűcs István u. 25/A, adószám: 10479276-2-43, cégjegyzékszám:01-09-073563, képviseli: Gregor Tamás ügyvezető) kötelezettséget vállal

Részletesebben

Adatkezelési Szabályzat

Adatkezelési Szabályzat Adatkezelési Szabályzat I. Az adatkezelő (Szolgáltató) A Szolgáltató neve: REKARD HELIOSZ Szolgáltató Betéti Társaság Székhelye és postai címe: 9024 Győr, Répce u. 47. Nyilvántartó hatóság: Győri Törvényszék,

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Általános tudnivalók A jelen ÁSZF hatálya kiterjed a Magyarország területén nyújtott minden olyan elektronikus kereskedelmi szolgáltatásra, amely a www.dellaprint.hu keresztül

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata

Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata Meggle Adventi kalendárium Facebook applikációs játék hivatalos részvételi- és játékszabályzata és adatvédelmi szabályzata 1. Jelen Játékszabályzat a Meggle Hungary Kft. (székhelye: 1147 Budapest, Gyarmat

Részletesebben

L Oréal Paris fogyasztói promóció részvételi- és nyereményjáték szabályzata

L Oréal Paris fogyasztói promóció részvételi- és nyereményjáték szabályzata L Oréal Paris fogyasztói promóció részvételi- és nyereményjáték szabályzata Szervező: L Oréal Magyarország Kft. (1023 Budapest, Árpád fejedelem útja 26-28, cégjegyzékszám: 01-09-268100, a továbbiakban:

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató ügyfelek részre

Adatkezelési tájékoztató ügyfelek részre Adatkezelési tájékoztató ügyfelek részre Hivatkozással az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. törvény, a kéményseprő-ipari közszolgáltatásról szóló 2012.

Részletesebben

Adatvédelmi Nyilatkozat

Adatvédelmi Nyilatkozat Oldal 1 / 6 Hatályos: 2013.03.27 napjától visszavonásig Adatvédelmi Nyilatkozat 1.Adatkezelő: Cégnév: Garancia Auto S.r.o. Magyarországi Fióktelepe Székhely: 1113 Budapest, Villányi út 62. fsz. 1. Levelezési

Részletesebben

Nyerjen belépőjegyet a Szegedi Szabadtéri Játékokra nyereményjáték részvételi szabályai

Nyerjen belépőjegyet a Szegedi Szabadtéri Játékokra nyereményjáték részvételi szabályai Nyerjen belépőjegyet a Szegedi Szabadtéri Játékokra nyereményjáték részvételi szabályai (játékszabályzat) 1. A Goodwill Pharma (székhely: 6724 Budapest, Cserzy Mihály utca 32., a továbbiakban: "Szervező")

Részletesebben

Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA

Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA Az Otthon vagy idegenben, nyerj Heineken ajándékokat! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA A játékban részt vevők részvételükkel külön jognyilatkozat nélkül tudomásul

Részletesebben

Fairker Társas Kft. 6000 Kecskemét, Békéscsabai út 2.

Fairker Társas Kft. 6000 Kecskemét, Békéscsabai út 2. Hatályos: 2015. december 02. Adatvédelmi Szabályzat Fairker Társas Kft. 6000 Kecskemét, Békéscsabai út 2. Tartalom Adatvédelmi Szabályzat... 1 3. Adatkezelés... 5 6. Adatfeldolgozó igénybevétele... 7 Adatvédelmi

Részletesebben

Hatályos: 2015. 08.01-jétől

Hatályos: 2015. 08.01-jétől Hatályos: 2015. 08.01-jétől I. Általános rész Jelen Szabályzat célja annak biztosítása, hogy Gyulai Közüzemi Nonprofit Kft. (a továbbiakban: Adatkezelő, vagy Társaság) megfeleljen az információs önrendelkezési

Részletesebben

Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től)

Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től) Kinder Meglepetés 40! elnevezésű nyereményjáték HIVATALOS JÁTÉKSZABÁLYA ÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZATA (Érvényes: 2014.09.25-től) 1, A játék szervezője: A Ferrero Magyarország Kft. (székhely: 1133 Budapest,

Részletesebben

Hatályos 2015. december 18. napjától

Hatályos 2015. december 18. napjától ÜZLETSZABÁLYZAT ÉS ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK Általános Szerződési Feltételek a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. elektronikus kereskedelmi szolgáltatásainak igénybevételéhez Hatályos 2015. december 18.

Részletesebben

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház

ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház ÁSZF- www.kreababy.hu Webáruház Általános szerződési feltételek Jelen "Általános szerződési feltételek tartalmazza dr. Nógrádi Zsófia, mint szolgáltató (továbbiakban Szolgáltató ) által üzemeltetett www.kreababy.hu

Részletesebben

Fotópályázat: A napelemnek is van romantikája nyereményjáték. A nyereményjáték részvételi és játékszabályzata

Fotópályázat: A napelemnek is van romantikája nyereményjáték. A nyereményjáték részvételi és játékszabályzata Fotópályázat: A napelemnek is van romantikája nyereményjáték A nyereményjáték részvételi és játékszabályzata A játékban részt vevő felhasználók a jelentkezési e-mail elküldésével elfogadják az alábbi Részvételi

Részletesebben

AZ SCA HYGIENE PRODUCTS Kft. Zewa Tekerj többet! interaktív játék és Zewa papírmatek elnevezésű nyereményjátékának játékszabályzata

AZ SCA HYGIENE PRODUCTS Kft. Zewa Tekerj többet! interaktív játék és Zewa papírmatek elnevezésű nyereményjátékának játékszabályzata AZ SCA HYGIENE PRODUCTS Kft. Zewa Tekerj többet! interaktív játék és Zewa papírmatek elnevezésű nyereményjátékának játékszabályzata 1. A Játék szervezője A Zewa Tekerj többet!" (a továbbiakban: Játék)

Részletesebben

Adószám: 13867234-2-13 Cégjegyzék szám: Fővárosi Bíróság Cégbírósága 13-09-111049

Adószám: 13867234-2-13 Cégjegyzék szám: Fővárosi Bíróság Cégbírósága 13-09-111049 Pc - Sziget Info Kft. Cím: 2315.Szigethalom.Sétáló u. 16 Telefon: 36 24 404-504, Fax: 36 24 404-504 E-mail: pcsziget@pcsziget.eu Weboldal: http://www.pcsziget.eu/ Adószám: 13867234-2-13 Cégjegyzék szám:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK A jelen Általános Szerződési Feltételek (a továbbiakban: ÁSZF) a Navalla Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság mint Szolgáltató (a továbbiakban Szolgáltató

Részletesebben

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT A jelen Adatkezelési Szabályzat irányadó az Antenna Hungária Zrt. (székhely: 1119 Budapest, Petzvál J. u. 31-33.; cégjegyzékszám: 01-10-042190; adószám: 10834730-2-44; a továbbiakban

Részletesebben

Az Enviti Cube Kft. internetes üzletének Általános Szerződési (Vásárlási) Feltételei

Az Enviti Cube Kft. internetes üzletének Általános Szerződési (Vásárlási) Feltételei Az Enviti Cube Kft. internetes üzletének Általános Szerződési (Vásárlási) Feltételei ( Általános Szerződési Feltételek ) Az Általános Szerződési Feltételek célja A jelen Általános Szerződési Feltételek

Részletesebben

Lunett Design nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat

Lunett Design nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat Lunett Design nyereményjáték - Játék-, és Adatvédelmi Szabályzat 1. Szervezés és lebonyolítás A Lunett Design nyereményjáték szervezője, lebonyolítója és adatkezelője a Sarti Szolgáltató Bt. (1118 Budapest,

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek Érvényes: 2015. október 20-tól visszavonásig Sun & Fun Holidays Kft. Székhely: 1138 Budapest, Meder u 8/D. fszt. MKEH- engedélyszám: U-001050, Adószám: 14126523-2-42, EU-s

Részletesebben

Adatkezelési Tájékoztató

Adatkezelési Tájékoztató Adatkezelési Tájékoztató Az adatok kezelésével összefüggésben a JOBE Kft.. mint adatkezelő, ezúton tájékoztatja az érintetteket www.infinitee.hu (továbbiakban: Honlap) weboldalon általa kezelt személyes

Részletesebben

A pályázat beküldésének ideje a Szervező szerverére történő beérkezés percpontosságú időpontja.

A pályázat beküldésének ideje a Szervező szerverére történő beérkezés percpontosságú időpontja. 1. A Játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: SK looks 2016 Élvezze az önmegvalósítás szépségét! (a továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarország Kft. székhely: 1113

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni az Outlet Webstore Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános tájékoztató Egyéb feltételek Szállítási díjak A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelelet az egyes

Részletesebben

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása

A szerződés lényeges tulajdonságai az alábbiak szerint határozhatóak meg: Megvásárolható termékek, szolgáltatások körének bemutatása Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

NAGY TCHIBO MEGLEPETÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT

NAGY TCHIBO MEGLEPETÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1 NAGY TCHIBO MEGLEPETÉS ADATKEZELÉSI SZABÁLYZAT 1. A SZABÁLYZAT HATÁLYA, ALAPELVEK. Jelen szabályzat létrehozása a Tchibo Budapest Ipari és Kereskedelmi Kft (2040 Budaőrs, Neumann János u. 1.). (továbbiakban:

Részletesebben

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu

ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI FELTÉTELEK www.burkolo-shop.hu Ön mint felhasználó a www.burkolo-shop.hu weboldal (a továbbiakban: Honlap) használatával tudomásul veszi és elfogadja az alábbiakat: 1. A Honlapon folytatott

Részletesebben

Adatkezelés és felhasználási feltételek

Adatkezelés és felhasználási feltételek Adatkezelés és felhasználási feltételek kinekszoljak.hu alkalmazás adatkezelési szabályzat Az alkalmazás adatainak kezelője (adatkezelő): Zólyomi Termotechnika Kft. 2060 Bicske, Barsi József u. 36. Az

Részletesebben

A pályázat beküldésének ideje a Szervező szerverére történő beérkezés percpontosságú időpontja.

A pályázat beküldésének ideje a Szervező szerverére történő beérkezés percpontosságú időpontja. 1. A Játék elnevezése, szervezője: A promóciós játék elnevezése: Legyél Te az új Syoss Gloss Sensation arca (a továbbiakban: Játék ). A Játék szervezője: HENKEL Magyarország Kft. székhely: 1113 Budapest,

Részletesebben

Szerződési feltételek Az oldal használatának feltételei és általános szerződési feltételei

Szerződési feltételek Az oldal használatának feltételei és általános szerződési feltételei Szerződési feltételek Az oldal használatának feltételei és általános szerződési feltételei 1. Az ÁSZF hatálya 1.1. Jelen általános szerződési feltételek (a továbbiakban ÁSZF) célja, hogy a Zs + P Korlátolt

Részletesebben

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek

ÁSZF - Általános Szerződési Feltételek KONYHA-FELSZERELES.HU ÁLTALÁNOS VÁSÁRLÁSI FELTÉTELEK 1. ÁLTALÁNOS TUDNIVALÓK Kérjük, figyelmesen olvassa el az Általános Vásárlási Feltételeinket (ÁVF, Szabályzat), és kizárólag abban az esetben vegye

Részletesebben

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI TÁJÉKOZTATÓ A Cégnév: Crystal Audio Kft.(székhely: 1084 Budapest Kiss József u. 19.; adószám: 24207964-2- 42. ügyvezető: Hodován Péter) alá veti magát jelen kötelező adatkezelési tájékoztatónak.

Részletesebben

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek

Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Általános Szerződési és Felhasználási feltételek Kérjük, amennyiben vásárlója, illetve aktív felhasználója kíván lenni Webáruházunknak, figyelmesen olvassa el az Általános Szerződési Feltételeinket és

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek Általános szerződési feltételek 1. Az Üzemeltető A www.yesshop.hu domainhez tartozó weboldalon elérhető internetes áruház (továbbiakban: Webáruház) üzemeltetője a YES Certified Merchandise Kereskedelmi

Részletesebben

ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat)

ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat) ALDI Húsvéti Kódgyűjtés (Részvételi- és játékszabályzat) 1.) Az ALDI Magyarország Élelmiszer Bt. (Székhely: 2051 Biatorbágy, Mészárosok útja 2.) (a továbbiakban: Megbízó vagy ALDI) nyereményjátékot indít

Részletesebben

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ

ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ ADATKEZELÉSI NYILATKOZAT ÉS TÁJÉKOZTATÓ 1. Bevezetés Az M1 Fitness Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság (székhely: 3526 Miskolc, Szeles u 11., adószám: 12816785-2-05, a Miskolci Törvényszék, mint

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF)

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szerződés nyelve: magyar Cégadatok: Cégnév: VS Vill Elektromos Szolgáltató és Kereskedelmi Betéti Társaság Rövid név: VS Vill Bt. Székhely: 2030 Érd,Gém út 22 Levelezési

Részletesebben

TELEKOM FESZTREHAJTOK JÁTÉK

TELEKOM FESZTREHAJTOK JÁTÉK TELEKOM FESZTREHAJTOK JÁTÉK Játékszabályzat Kérjük, olvassa el figyelmesen a játékszabályzatot a játék megkezdése előtt! 1. Általános rendelkezések 1.1 A Telekom Fesztrehajtok Játék a továbbiakban: Játék

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szolgáltató adatai: Általános tudnivalók:

Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) Szolgáltató adatai: Általános tudnivalók: Általános Szerződési Feltételek (ÁSZF) A Jogi nyilatkozat, az Adatvédelmi és adatkezelési szabályzat valamint a Szállítási, átvételi és fizetési feltételek minden pontja a narancsborstop.hu weboldal Általános

Részletesebben

Általános szerződési feltételek

Általános szerződési feltételek 1. Bevezetés Általános szerződési feltételek Jelen Általános Szerződési Feltételek tartalmazza a www.sexfashion.hu webáruházban (a továbbiakban: Webáruház) elérhető online termék értékesítési szolgáltatás

Részletesebben

Adatkezelési tájékoztató

Adatkezelési tájékoztató 1 Mindennapinlp.hu - Adatkezelési Tájékoztató - 2016. Mindennapinlp.hu Adatkezelési tájékoztató Röviden Személyes adatokat csak a törvényeknek megfelelően gyűjtünk és kezelünk. DM levelet csak külön hozzájárulás

Részletesebben

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata

Virágmaci játék. Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata Virágmaci játék Nyereményjátékának részvételi feltételei és szabályzata KÉRJÜK, HOGY A SZABÁLYZATOT FIGYELMESEN OLVASD EL, ÉS CSAK AKKOR VEGYÉL RÉSZT A JÁTÉKBAN, HA AZ ITT LEÍRTAKKAL EGYETÉRTESZ. 1. A

Részletesebben

Általános Szerződési Feltételek

Általános Szerződési Feltételek Általános Szerződési Feltételek Az AvonleaMedia.com online áruház (továbbiakban: Webáruház, weboldal) az Avonlea Média Kft. tulajdona, az áruházat az Avonlea Média Kft. üzemelteti (továbbiakban: Üzemeltető

Részletesebben