A következő héten egyre melegebb napokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Péntek Szombat Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek

Méret: px
Mutatás kezdődik a ... oldaltól:

Download "A következő héten egyre melegebb napokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Péntek Szombat Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek"

Átírás

1 2016. március 25. április 1. Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló Mottó: Nincs rossz idő vagy jó idő, csak a megfelelő programot és ahhoz a megfelelő ruházatot kell kiválasztani. Hírlevelünkkel ehhez igyekszünk segítséget nyújtani. Mármint a programválasztáshoz. :) Időjóslat A következő héten egyre melegebb napokra számíthatunk több-kevesebb napsütéssel. Péntek Szombat Vasárnap Hétfő Kedd Szerda Csütörtök Péntek 11/-3 C 12/0 C 14/-1 C 15/2 C 16/4 C 16/5 C 16/6 C 17/6 C Ébredjen csütörtök reggel is Miskolc leghallgatottabb rádiójával, ahol ízelítőt kaphat a következő heti programokról! Miskolc passzol hozzád Bakancsban és tűsarkúban is! Kirándulás Március 28-ig kihagyhatatlan kedvezménnyel vásárolható meg a Miskolc Pass kártya. További információ: Számtalan kedvezmény 1 kártya! Március 26-án szombaton Pelyhéné Barna Csilla vezetésével 8 km-es gyalogos túra indul a Lillafüred Lencsés Kaszás Hársas-tető Majális-park útvonalon. Indulás: Felső-Majláthról a 9:30-kor induló 5-ös autóbusszal.

2 Március 25. péntek A Diósgyőri várban 11 és 13 órai kezdettel a Szabír Lovasíjászok: Lóra magyar! című látványos harcászati és lovas bemutatóit tekinthetik meg az érdeklődők. A vár betűvető mestere megismerteti a látogatókat az iniciálék történetével, a középkori kódexek világával. A Lillafüredi Pisztrángtelepen az Erdei halsütöde nagypéntektől ismét várja a halételeket kedvelő vendégeit. Húsvét hétfőig 11-től 16 óráig tartanak nyitva. A Művészetek Házában 18 órától a Dumaszínház fellépői ezúttal Dombóvári István, Kovács András Péter és Janklovics Péter, akik humoros műsorukkal szórakoztatják a közönséget. Közreműködik: Illés Ferenc. Minden pénteken 17:30, 18:30 és 19:30-tól a Miskolctapolcai Strand wellness részlegében szaunaprogramokkal várják a lazítani, relaxálni vágyókat. Péntekenként 19 órától a Drót Bisztró élő zenével, Piano Péntekkel várja a vendégeket. Asztalfoglalás a 06-46/ es telefonszámon. Az Ifjúsági Házban 19 órától Bagdy Bella: Előttem legyen mindig út című koncertjét hallgathatja meg a közönség. Bagdy Bella dalai megnyugtatják a lelket, javítják a hangulatunkat, és általánosságban hozzájárulnak ahhoz, hogy jól legyünk, és kioldódjon belőlünk minden negatív feszültség. A Grund Pinceszínházban 19 órától Varga Dóra előadásában a Cinderella című darab tekinthető meg, melyet a Színház és Filmművészeti Egyetem diplomamunkájaként hoztak létre. Pénteken és szombaton 20 órától a Wellhello koncertezik a Helynekemben. A Corner Stage színpadán 21 órától fellép a Későn szóltál, 22 órától pedig a jó hangulatról az EGO- Project gondoskodik. Március 26. szombat Március 26-től lép életbe a Lillafüredi Állami Erdei Vasút nyári menetrendje, vagyis már hétköznaponként is közlekednek a kisvonat járatai. Az Avalon Park Maya Játszóparkja a Húsvéti napok keretén belül március 28-ig minden nap zenés, szórakoztató műsorokkal, nyuszisimogatóval várja a családokat. A gyermekek tojásfestő versenyre és csokitojás keresésre is jelentkezhetnek. A Dotto vonat minden hétvégén, szombati és vasárnapi napokon újra közlekedik. A miskolctapolcai nagyparkolóból minden óra félkor indul az Avalon Parkba, ahonnan minden óra egészkor indul vissza a miskolctapolcai nagyparkolóba. Az első járat 9:30-kor indul a parkolóból, az utolsó 19:00-kor indul az Avalon Parkból. Március között a vonat hétköznapokon is közlekedik annyi változtatással, hogy az első járat 9:45-kor indul fel a parkba. 10 és 14 óra között várják az Állategészségügyi Telep Nyílt napjára azokat az állatbarátokat, akik szeretnének megismerkedni a náluk lévő állatokkal, valamint szívesen sétáltatnak kutyát.

3 10 órától Extrém overálos barlangtúra indul a Vénusz-barlangba. Találkozás: Felsőhámorban, az Ómassai út melletti parkolóban. Részvételi díj: 2640 Ft/fő. Jelentkezés, információ: kapcsolat@bnpi.hu. A Diósgyőri várban 11 és 13 órától a Szittya Lovasíjászok: A Föld is beleremeg! című harcászati és lovas bemutatóját tekinthetik meg a látogatók. Ugyanebben az időpontban Titokzatos gyógynövények elnevezéssel a vár gyógynövény szakértőjének előadására és személyes tanácsadásra is sor kerül. Minden szombaton a Miskolctapolca Barlangfürdőben 19 órától 23 óráig esti szaunaszeánszokkal várják a kikapcsolódásra vágyó vendégeket. Belépő: Ft/fő. 21 órától a Grizzly-ben a Metrum All Stars koncertezik. A Corner Stage-ben 21 órától fellép a Zarathustra, majd 22 órától a jó hangulatról Szekeres András és zenekara gondoskodik. A Rockwell vendégei 22 órától Kasza Tibi zenéjére bulizhatnak. Március 27. vasárnap Március 27-én és 28-án vasárnapi, illetve azon járatok esetén, melyeknél nincs külön vasárnapi menetrend, a munkaszüneti napi menetrend szerint közlekednek az MVK járatai. Március 26. és 28. között a húsvéti hétvégére váltott családi jegyek 2 nap helyett 3 napig (szombat, vasárnap, hétfő) érvényesek, továbbá a bérletpénztárak nyitva tartása is módosul az ünnep alatt. További információ: A Diósgyőri várban egész nap a Rózsavizes húsvét napját jöttem köszönteni elnevezésű program keretén belül Pék Dudás Zsuzsanna népművész és barátainak húsvéti szokásokhoz kapcsolódó műsora és játékos foglalkoztatói szórakoztatják a vendégeket. Lehetőség nyílik szagos víz és díszes tojás készítésére, valamint a résztvevők megtudhatják azt is, hogy mi fán terem a komatál. 9-től 17 óráig a Herman Ottó Múzeum Papszer utcai épületében, a Pannon-tenger Múzeumban és a Rákócziházban A nyuszi is múzeumba megy c. programmal kínálnak kikapcsolódási lehetőséget a gyermekeknek, családoknak. Lehetőség lesz családi fotó készítésére a nyuszival, valamint csokitojásgyűjtésre is. 10 órától a Bükkben Ősrégészeti túrán vehetnek részt az érdeklődők, akik megtekinthetik a Szeletabarlangot, a Kecske-lyukat, Büdös-pestet, Felső-forrási-barlangot és a Lilla-barlangot. Találkozás: a lillafüredi vasútállomáson. Részvételi díj: 1000 Ft/fő. Jelentkezés, információ: kapcsolat@bnpi.hu. Szintén 10 órától extrém overálos barlangtúra indul a Bolhási-víznyelőbarlangba. Találkozás: Felsőhámorban, az Ómassai út melletti parkolóban. Részvételi díj: Ft/fő. Jelentkezés, információ: kapcsolat@bnpi.hu.

4 A Helynekemben 20 órától a magyar underground leghíresebb dalai csendülnek fel a Minden Ugyanaz Másképpen csapata előadásában. 21 órától a Corner Stage-ben zenél a Ranion. Március 28. hétfő A Diósgyőri várban ezen a napon is folytatódik a Rózsavizes húsvét napját jöttem köszönteni című program. Húsvéthétfőn az alsó várudvar megtelik élettel. Állatsimogató, játszótér és népi tojásfestés várja a gyerekeket. Az alsó várudvaron a programokon való részvétel ingyenes! 14 órától rendezik meg az Avasi Gimnázium előtti téren az I. Avasi Sokadalom elnevezésű rendezvényt, melyre Orosz Tamás és zenekarával, zenés tánc- és játszóházzal, Jancsi bohóc gyermekműsorával, kisállat simogatóval, valamint kézműves élelmiszerek vásárával várják a látogatókat. Az érdeklődők személyesen találkozhatnak a DVTK labdarúgó-, jégkorong- és kosárlabda-csapatának játékosaival. Március 29. kedd Március 29-től április 13-ig sátorbontási és karbantartási munkálatok miatt a Selyemréti Strandfürdő zárva tart. Az érvényes bérlettel rendelkező vendégek részére a bérletszelvények felhasználhatóságát 16 nappal meghosszabbítják. Június 4-ig a Színháztörténeti és Színészmúzeumban Koronkay Rózsi jelmezeiből és szerepeiből tekinthető meg kiállítás Mikor primadonna voltam vidéken címmel. A II. Rákóczi Ferenc Könyvtár gyermekkönyvtárában 10 órától kezdődően Tavaszi szünidölő keretén belül a gyermekkönyvtárosok vezetésével játszóházzal kínálnak szórakoztató programot a gyermekeknek, akik dekorgumiból virágokat is készíthetnek. Március 30. szerda A Szabó Lőrinc Könyvtárban Törő Irén festőművész: Ébredés című kiállítására várják a művészet iránt érdeklődő látogatókat. Az alkotások május 20-ig tekinthetők meg. A Feledy-házban 17 órától veszi kezdetét a Fiatal tehetségek fóruma. Bemutatkozik: Csabay Zsuzsanna Virág (fuvola) és Sallai Zsombor (gitár). Zongorán kísér: Soós Orsolya. Minden szerdán 17:30, 18:30 és 19:30-tól a Miskolctapolcai Strand wellness részlegében Szaunaprogramokkal várják a lazítani és relaxálni vágyókat. Március 31. csütörtök A Diósgyőri Kézműves Alkotóházban a Fügedi Márta Népművészeti Egyesület szervezésében április 24-ig, csütörtöktől vasárnapig 10-től 17 óráig tekinthető meg a Húsvéti hímesek, textilek című kiállítás. A II. Rákóczi Ferenc Könyvtárban 18 órától Magyar költők a szeretetről címmel Reisinger János irodalomtörténész tart előadást.

5 18 órától a Művészetek Házában Dr. Zacher Gábor: Droghelyzet 2016 című előadása hallgatható meg. Április 1. péntek Idén április 1-jén és 2-án rendezik meg az ITC Székházban a Menjünk Világgá! Utazási Kiállítást. Miskolc standján társkiállítókkal várják a kiállításra látogatókat, továbbá lesznek ajándéksorsolások és családi programok is. A Rákóczi-házban június 25-ig tekinthető meg a 15. Nagy Kunszt kiállítás. 15 órától a II. Rákóczi Ferenc Könyvtárban a Bócz Sándor Operabarátok Klubjának témája ezúttal: Mascagni: Parasztbecsület és Leoncavallo: Bajazzók. 17 órától a Herman Ottó Múzeum Papszer utcai épületében a Zenei esték a Szemere-szalonban program keretén belül a Az ismeretlen Erkel című zenei összeállítással várják az érdeklődőket. 17 órától az Ifjúsági és Szabadidő Házban Aprók tánca és játszóháza szórakoztatja a gyermekeket a Számadó zenekarral. 20 órától a Helynekemben zenél az Antonia Vai Band és Muriel. 21 órától a Corner Stage-ben fellép a Lepillantóküllő, 22 órától pedig a Next Punch Five Finger Death Punch Tribute Band gondoskodik a szórakozóhely vendégeinek jó hangulatáról. Ízek és illatok koncertje heti gasztronómiai ajánlatunk Március 26-tól 28-ig a Drót Bisztró húsvéti programokkal várja kedves vendégeit. Szombaton és vasárnap animátor segítségével tojásfestésre, locsolóvers tanulására, színezésre nyílik lehetőség, továbbá az ebédhez minden vendég húsvéti kalácsot kap ajándékba. Hétfőn húsvéti tojáskereséssel és játszósarokkal kínálnak szórakoztató programot a gyermekeknek, és ezen a napon is az ebédhez ajándék húsvéti kaláccsal kedveskednek a vendégeknek. A bisztró bejárata mellett nyuszit is lehet simogatni. Asztalfoglalás: / Március 27-ig az Étterem Hét alkalmával a Drót Bisztró, a Malom Étterem, a Végállomás Bistorant és a Zips s Brewhouse kedvezményekkel, különleges ajánlatokkal várják a vendégeket. Asztalfoglalás a oldalon lehetséges. A szomszéd kertje csillagtúra ajánlatunk Március 26-án rendezik meg Jósvafőn, a II. Böllérfesztivált, ahol többek között böllérversennyel, népdalkörök és néptáncosok műsorával, malacfogó versennyel készülnek. A jó hangulatról többek között Kis Grofó és a Republic is gondoskodik.

6 Március 26-án 10 órától Húsvéti családi napot rendeznek az Edelényi Kastélyszigeten, ahol a Miskolci Csodamalom Bábszínház művészei beavatják a bábkészítés rejtelmeibe a gyermekeket és szüleiket, továbbá Boncsér Gábor művésztanár beszél a gyerekeknek a hangszerekről, és megmutatja azok használatát. Március 26-tól 28-ig Mezőkövesdre invitálják az érdeklődőket a 15. Matyó Húsvétra. Szombaton a Szent László templomban 19:30-tól kezdődik a nagyszombati szertartás, melyet feltámadási körmenet követ. Vasárnap bábelőadást, bűvész- és hagyományőrző műsort tekinthetnek meg a vendégek, valamint 14:30-tól Oszvald Marika énekel. Hétfőn locsolkodás, húsvéti ételek szentelése és kóstolása, matyó és térségi hagyományőrző csoportok műsora várja a közönséget, 13:35-től pedig a sztárvendég Tihanyi Tóth Csaba. Vasárnap és hétfőn többek között népi játékok udvara, fa körhinta, húsvéti tojásfestő bemutató és kézműves foglalkozás, kirakodóvásár, mesterségbemutatók szórakoztatják a rendezvényre látogatókat. Március 26-tól 28-ig Húsvétoláson vehetnek részt a Tarcalra ellátogató vendégek, akiknek a Kövesdi Pincesor borászai kínálnak programot. Kosárba való A Miskolc Bolt és Café heti ajánlata Ezen a héten a Miskolc Boltban a Miskolc csokoládé (100 g), míg a Kávézóban a sörök vásárolhatók meg kedvezményes áron. Továbbá még kaphatók a 2016-os fali- és asztali naptárak, melyek különleges színes fotókon mutatják be Miskolcot. Miskolc Pass kártyával a naptárakat is kedvezménnyel lehet megvásárolni. Már most írja be a naptárába! - Programok a következő hetekben Miskolcon és környékén április 2. Tom Lumen és barátai gitárkoncert Művészetek Háza április 3. Régiségvásár április 7. L Art Pour L Art Társulat előadása Művészetek Háza április 9. Garantált belvárosi séta április 16. Sárkányölő Lovagok Éjszakája Diósgyőri vár április 17. Termelői nap Erzsébet tér április 23. Vidám tavaszi vár-szerenád Diósgyőri vár április 26. Prof. Dr. Bagdy Emőke előadása Művészetek Háza április Miskolc Rally Városnéző programok az év bármely szakában y időtartam idegen nyelven magyar nyelven 1 óra Ft Ft 4-6 óra Ft Ft 7-10 óra Ft Ft

7 Tourinform Miskolc elérhetőségei: 3530 Miskolc, Széchenyi u. 16. Tel.: Aktuális nyitva tartás: H-P: 8:30-16:00; (03.29-től: H-P: 8:30-17:00) Szo: 9:00-14:00 Minden hónap első vasárnapján: 10:00-14:00 Honlapunk: Facebook: Lillafüredi Infopont: 3517 Miskolc-Lillafüred, Erzsébet sétány 2. (Ökoturisztikai Központ) Aktuális nyitva tartás: CS-V: 9:30-15:30 Tel.: A heti hírlevél szerkesztői: Bodnár Krisztina, Ekert Anna, Kupcsik Sarolta, Széles Andrea, Szemán Andrea, Tőkei Viktor Felelős szerkesztő: Nagy Júlia ügyvezető A programajánlót a szervezőktől származó információk alapján állítottuk össze. Az esetleges változásokért nem tudunk felelősséget vállalni. Lapzárta: március % kedvezmény Sörök (érvényes: ) 10% kedvezmény Miskolc csokoládé (100 g) (érvényes: )

8 Húsvéti nyitva tartások Látnivaló Miskolctapolca Barlangfürdő Miskolctapolca, Pazár István sétány; 46/ Március 26. szombat 9-18 h (pénztárzárás 17 h) Március 27. húsvét vasárnap 9-18 h (pénztárzárás 17 h) Március 28. húsvét hétfő 9-18 h (pénztárzárás 17 h) Selyemréti Strandfürdő Bajcsy-Zsilinszky u / :30-20 h (pénztárzárás 19 h) 4:30-20 h (pénztárzárás 19 h) 4:30-20 h (pénztárzárás 19 h) Miskolctapolcai Strand Miskolctapolca, Aradi sétány Diósgyőri vár Vár u / Diósgyőri Kézműves Alkotóház Nagy Lajos király útja / Herman Ottó Múzeum Kiállítási épülete Papszer u. 1, 46/ Herman Ottó Múzeum Képtára; Pannon-tenger Múzeum Görgey u / Miskolci Galéria Rákóczi u / Színháztörténeti és Színészmúzeum Déryné u. 3, 30/ Magyar Orthodox Egyházi Gyűjtemény Deák tér 7. 46/ Kohászati Múzeum Miskolc-Felsőhámor Palota u / Szent István-barlang Lillafüred, egri út mellett 46/ h (pénztárzárás 20 h, medencezárás 20:30 h) 9-17 h h 9-21 h (pénztárzárás 20 h, medencezárás 20:30 h) 9-17 h Húsvéti Sokadalom h húsvéti tojás kiállítás 9-17 h 9-17 h 9-17 h 9-17 h 9-21 h (pénztárzárás 20 h, medencezárás 20:30 h) 9-17 h Húsvéti Sokadalom alsóudvarban ingyenes állatsimogatás 9-17 h 9-17 h 9-17 h 9-17 h h (előzetes csoportos bejelentkezés: nyitva) (előzetes csoportos bejelentkezés: nyitva) h 9-17 h 9-17 h 9-17 h Anna-barlang Lillafüred, 46/ h h h Lillafüredi kisvasút Dorottya u / , 30/ Miskolci Állat- és Kultúrpark Csanyik-völgy 46/ Kemény Dénes Sportuszoda Miskolctapolcai u., 46/ nyári menetrend szerint közlekedik nyári menetrend szerint közlekedik nyári menetrend szerint közlekedik 9-18 h 9-18 h 9-18 h 8-20 h

9 Bobpálya Miskolctapolca, csónakázótó mellett +36/ Lillafüredi Sport és Kalandpark Lillafüred, Erzsébet sétány, 46/ Avalon Park Miskolctapolca, Iglói út / Tourinform Miskolc Széchenyi u / Miskolc Bolt és Café Széchenyi u / Lillafüredi Infopont (kisvasút állomásépület) h h h h h h Maya játszópark:10-20 h Gokart pálya: h Sörkert: h Avalon Ristorante: V-Cs h; P-Sz h Maya játszópark:10-20 h Gokart pálya: h Sörkert: h Avalon Ristorante: V-Cs h; P-Sz h Maya játszópark: 10-20h Gokart pálya: h Sörkert: h Avalon Ristorante: V-Cs h; P-Sz h 9-14 h h 9:30-15:30 h 9:30-15:30 h 9:30-15:30 h Templom Avasi református templom Belvárosi református templom (Kakas-templom) Deszkatemplom (ref.) Búza téri görög katolikus templom Misék, istentiszteletek március 27. vasárnap 8:45 gyülekezet Úrvacsorás istentisztelet: 10:30 Úrvacsorás istentisztelet: 10:00 Nyilas Misi ház I.em.: 17:00 Úrvacsorás istentiszteletek: 8:30 és 10:00 Ünnepi istentisztelet: 16:00 6:00, 7:00, 8:30, 10:00, 18:00, 19:00 Március 28. hétfő Ünnepi istentisztelet: 10:30 Ünnepi istentisztelet: 10:00 Nyilas Misi ház I.em.: 17:00 Ünnepzáró istentisztelet: 10:00 06:30, 7:30, 8:30, 10:00, 18:00, 19:00 Belvárosi evangélikus templom Minorita templom (róm. kat.) Mindszenti templom (róm. kat.) Szűz Mária Anyasága Zárda kápolna (róm. kat.) Úrvacsorás istentisztelet: 11:00 9:30, 11:15 és 18:00 Szentmise és pászkaszentelés: 7:00, 8:00 Úrvacsorás istentisztelet: 11:00 7:00, 8:00, 11:15, 18:00 7:00, 8:30, 10:00, 11:30, 18:30 7:00, 8:30, 10:00, 11:30, 18:30 7:30 és 17:00

10 Hámori Szent Flórian templom (róm. kat.) 11:00 11:00 Sziklakápolna (róm. kat.) 10:00 10:00 Diósgyőri római katolikus templom Szentháromság ortodox templom Miskolctapolcai Református templom 7:00; 8:30; 10:00; 11:30; 17:30 7:00; 10:00; 17:30 Liturgia: 10:30 - Úrvacsorás istentisztelet: 8:30 Istentisztelet: 8:30 Szerezzen felejthetetlen élményeket a Miskolc Pass turisztikai kártyával! Kényelmesen, külön jegy megvásárlása nélkül, ingyenesen élvezheti 15 attrakció szolgáltatását, igénybe veheti a helyi közösségi közlekedést, valamint számos egyéb kedvezményt. Takarítson meg pénzt és időt a 24 órás, vagy akár a több napos kártyáink megvásárlásával! A Miskolcon eltöltött ideje olcsóbb, kényelmesebb lesz a Miskolc Pass kártyával, mintha belépőket és közlekedési jegyeket vásárolna! A 365 napos kártya kínálata megegyezik a Miskolc Pass turisztikai kártyáéval, ugyanúgy tartalmazza a 15 attrakció szolgáltatásának egyszeri alkalommal ingyenesen történő igénybe vételét, valamint számos egyéb kedvezményt is, azonban a 365 napos miskolci lakosoknak szóló kártya nem tartalmaz kedvezményeket a helyi közösségi közlekedés szolgáltatásaira. A 365 napos kártyák kizárólag állandó vagy ideiglenes miskolci lakcímkártyával rendelkezők vehetik igénybe. További információt kaphatnak a weboldalon.

Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló

Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló Bakancsban és tűsarkúban Miskolcon Heti programajánló 2015. december 25. - 2016. január 8. Békés, boldog karácsonyt és programokban, élményekben gazdag új esztendőt kívánunk minden kedves olvasónak Mottó:

Részletesebben

/ 2012.08.20. - 2012.08.26. /

/ 2012.08.20. - 2012.08.26. / Kulturális Programok - Rendezvények Miskolc / 2012.08.20. - 2012.08.26. / 2012. augusztus 20. Államalapításunk ünnepe ÁLLAMALAPÍTÁSUNK ÜNNEPE 2012. augusztus 20., Szent István tér 9.00 Ökumenikus Istentisztelet

Részletesebben

XII. MÓRI SZENT GYÖRGY-HETI VIGASSÁGOK 2010. április 22 május 1. KULTURÁLIS PROGRAMOK

XII. MÓRI SZENT GYÖRGY-HETI VIGASSÁGOK 2010. április 22 május 1. KULTURÁLIS PROGRAMOK XII. MÓRI SZENT GYÖRGY-HETI VIGASSÁGOK 2010. április 22 május 1. Mór a Bakony és a Vértes hegység közti völgyben fekvő, 15000 lakosú, szép természeti környezettel körülvett, műemlékekben gazdag kisváros.

Részletesebben

Heti garantált programfüzet 2016

Heti garantált programfüzet 2016 Heti garantált programfüzet 2016 HÉTFŐ május 1 - október 1. Vízisí és wakeboard oktatás, fánkozás hajóvontatással a tiszta és kellemes vizű Pilismarótiöbölben Az oktatás a hajóforgalomtól elkülönítve egy

Részletesebben

MISKOLCI TELEPÜLÉSI ÉRTÉKTÁR GYŰJTEMÉNY

MISKOLCI TELEPÜLÉSI ÉRTÉKTÁR GYŰJTEMÉNY MISKOLCI TELEPÜLÉSI ÉRTÉKTÁR GYŰJTEMÉNY Agrár- és élelmiszergazdaság Garadnai pisztrángtenyésztés 3517 Miskolc-Lillafüred, Garadnavölgy 25/2014. (V. 05.) A Garadnai pisztrángtenyésztés kiemelkedő jelentőséggel

Részletesebben

Zúzmara Expressz Mahócára

Zúzmara Expressz Mahócára Lillafüredi Állami Erdei Vasút Üzemigazgatóság 3535 Miskolc, Erdész utca 24. +36 (46) 530-593, +36 (30) 488-7528 www.eszakerdo.hu, www.laev.hu A reggel 9:30-kor Miskolcról Mahócára induló kirándulóvonatra

Részletesebben

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének

Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének Miskolc Megyei Jogú Város Közgyűlésének 26/2010. (VI. 30.) sz. rendelete Miskolc Megyei Jogú Város közigazgatási területén a járművel történő díjköteles várakozás szabályairól (Egységes szerkezetben a

Részletesebben

A HERMAN OTTÓ MÚZEUM ÉS A MISKOLCI GALÉRIA ÜNNEPI PROGRAMJAI

A HERMAN OTTÓ MÚZEUM ÉS A MISKOLCI GALÉRIA ÜNNEPI PROGRAMJAI A HERMAN OTTÓ MÚZEUM ÉS A MISKOLCI GALÉRIA ÜNNEPI PROGRAMJAI KÖVESI-JÁTÉK Gratulálunk februári nyertesünknek! A Kövesi-játék februári nyertese: a 166 sorszámú jegyet váltó látogató. Nyereménye: 2 főre

Részletesebben

/ 2012.09.17. - 2012.09.23. /

/ 2012.09.17. - 2012.09.23. / Kulturális Programok - Rendezvények Miskolc / 2012.09.17. - 2012.09.23. / 2012. szeptember 14. - 2012. szeptember 23. 9. JAMESON CINEFEST - Miskolci Nemzetközi Filmfesztivál Helyszín: Művészetek Háza,

Részletesebben

http://www.feszek-muveszklub.hu info@feszek-muveszklub.hu

http://www.feszek-muveszklub.hu info@feszek-muveszklub.hu FÉSZEK MŰVÉSZKLUB (Alapítási év: 1901) Cím: 1073 Budapest VII., Kertész u. 36. Postacím: 1400 Budapest, Pf. 8 A klub központi telefonszáma: 342-6548, 342-6549 (éjjel-nappal) Fax: 322-2271 Titkárság: 342-6547

Részletesebben

KERESZTÚRI KISOKOS. Közérdekű adatok, címek, telefonszámok

KERESZTÚRI KISOKOS. Közérdekű adatok, címek, telefonszámok KERESZTÚRI KISOKOS Közérdekű adatok, címek, telefonszámok RÁCKERESZTÚR KÖZSÉG ÖNKORMÁNYZATA (2465 Ráckeresztúr Hősök tere 20.) Telefon: 25/517-900, 25/517-902 E-mail: racker.ph@rackeresztur.hu Honlap:

Részletesebben

TURISZTIKAI SZEZONNYITÓ PROGRAM 2015. április 26., vasárnap 10-18.00 Veszprémvölgy, Veszprémi Vár

TURISZTIKAI SZEZONNYITÓ PROGRAM 2015. április 26., vasárnap 10-18.00 Veszprémvölgy, Veszprémi Vár TURISZTIKAI SZEZONNYITÓ PROGRAM 2015. április 26., vasárnap 10-18.00 Veszprémvölgy, Veszprémi Vár Veszprém, e patinás, barátságos, pezsgő egyetemi város a virágnyílással egyidőben vendégváró kapuit is

Részletesebben

Programok Fejér megye városi könyvtáraiban

Programok Fejér megye városi könyvtáraiban Programok Fejér megye városi könyvtáraiban ADONY Egész héten Ingyenes beiratkozás és internet használat Megbocsátás hete - késedelmi díjak elengedése Könyvbörze 10.00 Buborék együttes koncertje - Zenés

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: 4103-9/2010. 33. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez a Jobbik

Részletesebben

Kiváló Európai Desztináció European Destinations of Excellence Könnyű elérni nehéz elhagyni! Fókuszban az akadálymentes turizmus 1 A pályázati anyag tartalma a 2012 évben, Kaposváron, a ténylegesen megvalósult

Részletesebben

Szõlõvásár! Megnyílt az új 100 Ft-os bolt!!! Az Egri Borvidékrõl, Egerszólát dûlõin termelt, kiváló minõségû vörös szõlõk eladók.

Szõlõvásár! Megnyílt az új 100 Ft-os bolt!!! Az Egri Borvidékrõl, Egerszólát dûlõin termelt, kiváló minõségû vörös szõlõk eladók. Megnyílt az új 100 Ft-os bolt!!! Rákóczi u. 6. sz (a halasi zöldséges mellett) Széles árukészlettel Kedvezõ árakkal várjuk kedves vevõinket. Nyitva: H-P: 8.00-17.00 Sz: 8.00-13.00 Derecske Város Önkormányzata

Részletesebben

KÖZZÉTÉTELI LISTA 2015/2016-os tanév

KÖZZÉTÉTELI LISTA 2015/2016-os tanév KÖZZÉTÉTELI LISTA 2015/2016-os tanév Szent István Katolikus Óvoda és Általános Iskola Kétsoprony 1 KÖZZÉTÉTELI LISTA 2015/2016-os tanév Óvoda 1. Óvodapedagógusok száma: 4 fő 2. Óvoda pedagógusok iskolai

Részletesebben

NYERTES CSATORNA PÁLYÁZAT KEOP-7.1.2.0-2008-0028

NYERTES CSATORNA PÁLYÁZAT KEOP-7.1.2.0-2008-0028 NYERTES CSATORNA PÁLYÁZAT KEOP-7.1.2.0-2008-0028 1 Ebben a fordulóbban a szennyvízcsatornázás megvalósításához szükséges dokumentáció (vízjogi létesítési engedély megszerzése, szükséges tanulmányok elkészítése,

Részletesebben

Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság programajánló 2015. március

Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság programajánló 2015. március Hortobágyi Nemzeti Park Igazgatóság programajánló 2015. március március 14-15. Kikelet a Hortobágyon Március közepén már megérkeznek téli szálláshelyükről a gólyák. A hortobágyi kiállító- és bemutatóhelyek

Részletesebben

Budakalász Város Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2010. február 23-ai rendes ülésére

Budakalász Város Polgármestere E L ŐT E R J E S Z T É S. A Képviselő-testület 2010. február 23-ai rendes ülésére Budakalász Város Polgármestere 34/2010.(II.23.)számú előterjesztés E L ŐT E R J E S Z T É S A Képviselő-testület 2010. február 23-ai rendes ülésére Tárgy: Készítette: Javaslat az óvodai-iskolai beiratkozások

Részletesebben

Programajánló. XVI. Zalakarosi Bornapok Budavári Palotakoncert MUSTO Katamarán Párbaj. Bereg Barangolás - Kecskesajt Fesztivál Tiszaadonyban

Programajánló. XVI. Zalakarosi Bornapok Budavári Palotakoncert MUSTO Katamarán Párbaj. Bereg Barangolás - Kecskesajt Fesztivál Tiszaadonyban XVI. Zalakarosi Bornapok Budavári Palotakoncert MUSTO Katamarán Párbaj Bereg Barangolás - Kecskesajt Fesztivál Tiszaadonyban VIII. Sárréti Boszorkányfesztivál XXXII. Kösely Kupa Lovasverseny Szatmári Fesztivál:

Részletesebben

A 2015. ÉVI BERUHÁZÁSOK ÉS KAPCSOLÓDÓ KIADÁSOK ELŐIRÁNYZATAINAK

A 2015. ÉVI BERUHÁZÁSOK ÉS KAPCSOLÓDÓ KIADÁSOK ELŐIRÁNYZATAINAK 8. melléklet Az Önkormányzat 2015. évi költségvetéséről szóló 4/2015. (III. 13.) rendelet módosításáról szóló./2015. ( ) önkormányzati rendelethez (3.4. melléklet a 4/2015. (III. 13.) önkormányzati rendelethez)

Részletesebben

Kislőd Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. május 26-i. nyilvános ülésének anyaga

Kislőd Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete. 2015. május 26-i. nyilvános ülésének anyaga 20 Kislőd Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 2015. május 26-i nyilvános ülésének anyaga Kislőd Német Nemzetiségi Önkormányzat Képviselő-testülete 8446 Kislőd, Hősök tere 2. Szám: 3/2015.

Részletesebben

INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS

INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS Szolgáltatók Ingatlan Mesterek Egészség INFORMÁCIÓS HAVILAP I. ÉVFOLYAM 3. SZÁM 2016. MÁJUS Kultúra Gépjármű Orbán Viktor miniszterelnök úr a Modern Városok Program keretei között Békéscsabára látogatott.

Részletesebben

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR

MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR MAGYARKÚTI GYEREKTÁBOR A Magyarkúti gyermektábor A Magyarkúti gyermektábor Magyarkúton található Verőcétől 5 km-re körülvéve tölgyes és bükkös erdőkkel. Budapesttől 58 km, Váctól 15 km-re, közúton és vasúton

Részletesebben

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele Tartalom: Tett-Hely Hálózat hírei Tett- Hely Gyermek és Ifjúsági Tábor Mental-Chat-Portal

Részletesebben

Különös Közzétételi Lista Rumi Rajki István ÁMK Általános Iskolája

Különös Közzétételi Lista Rumi Rajki István ÁMK Általános Iskolája Különös Közzétételi Lista Rumi Rajki István ÁMK Általános Iskolája 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége hozzárendelve a helyi tanterv tantárgyfelosztásához Tanító Sorszám Szakképzettsége

Részletesebben

Hírlevél szeptember-október

Hírlevél szeptember-október Hírlevél szeptember-október Kedves Barátaink! Új iskolai szezon kezdődött, melyben Egyesületünk nagy lépést tett a kisebb térségünk néptánc ügyeinek fejlesztése terén. Sok nagy ívű terv jár az eszünkben,

Részletesebben

2012/2013. tanév AUGUSZTUS péntek szerda hétfő h-k péntek cs-p péntek SZEPTEMBER hétfő 7.40 hétfő szerda hétfő szerda szombat péntek hétfő szerda

2012/2013. tanév AUGUSZTUS péntek szerda hétfő h-k péntek cs-p péntek SZEPTEMBER hétfő 7.40 hétfő szerda hétfő szerda szombat péntek hétfő szerda PREMONTREI RENDI SZENT NORBERT GIMNÁZIUM 2012/2013. tanév AUGUSZTUS 2012.08.17 péntek 12.00 Tankönyvszállítás 2012.08.22 szerda 9.00 ALAKULÓ értekezlet 2012.08.27 hétfő 10.00 Tanévelőkészítő igazgatói

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa. 2012 E-mail: program@kanjiza.rs Telefon: +381 24 875 166

ESEMÉNYNAPTÁR. Magyarkanizsa. 2012 E-mail: program@kanjiza.rs Telefon: +381 24 875 166 ESEMÉNYNAPTÁR Magyarkanizsa HOGY AZ ESEMÉNYNAPTÁR AZ ÖN RENDEZVÉNYÉT IS TARTALMAZZA, ILLETVE AMENNYIBEN REKLÁMOZNI SZERETNE KIADVÁNYUNKBAN, KERESSE ÖNKORMÁNYZATUNKAT: MAGYARKANIZSAI ÖNKORMÁNYZAT Fő tér

Részletesebben

Szenci Molnár Albert imádsága Mennybemenetel ünnepére

Szenci Molnár Albert imádsága Mennybemenetel ünnepére Óh Szent Isten, mind ez egész világnak uralkodó Ura, ki a te szerelmes Fiadat a te jobbodra ültetted és felmagasztaltad, ıt minden királynak királyává és igaz fıpappá kented és koronáztad. Mely te szerelmes

Részletesebben

BUDAPESTEN VERSENYEZTÜNK SIKER

BUDAPESTEN VERSENYEZTÜNK SIKER Á G F A L V I K R Ó N I K A X. évfolyam 6. szám Ágfalva Önkormányzatának tájékoztatója 2009. június SIKER Iskolánk Patakugró Néptánc Csoportja 2009. május 15-16.-án Solymáron rendezett Német Nemzetiségi

Részletesebben

Szerencsi Művelődési Központ által benyújtott VIII. ORSZÁGOS CSOKOLÁDÉ FESZTIVÁL MEGVALÓSÍTÁSA című, 7707/00750 azonosító számú pályázat

Szerencsi Művelődési Központ által benyújtott VIII. ORSZÁGOS CSOKOLÁDÉ FESZTIVÁL MEGVALÓSÍTÁSA című, 7707/00750 azonosító számú pályázat A Nemzeti Kulturális Alap Kulturális Turisztikai Fesztiválok Ideiglenes Kollégiumának döntése alapján 8.000.000,-Ft vissza nem térítendő támogatásban részesült a Szerencsi Művelődési Központ által benyújtott

Részletesebben

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00)

Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00 16.00, péntek: 8.00 12.00 (ebédidő: 12.00 13.00) 2016/5. szám (11. hét) 2016. március 18. HÍRLEVÉL 2335 Taksony, Fő út 85. telefon: 24/520-777 fax: 24/520-770 e-mail: onkormanyzat@taksony.hu www.taksony.hu Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00

Részletesebben

Májusi Hírlevél 2008.

Májusi Hírlevél 2008. Kossuth Művelődési Központ és Könyvtár 2700 Cegléd, Kossuth tér 5/a. I. évfolyam, 1. szám Májusi Hírlevél 2008. A tartalomból: Köszöntő 1 Ceglédi Galéria Kultúrkockák.. 2 A MÁJUSI ÓDA Ó emberek, az élet

Részletesebben

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 17. számú jegyzőkönyve (2013. JÚLIUS 23.) Határozatok: 111/2013. 114/2013. Kt. hat.

RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE. 17. számú jegyzőkönyve (2013. JÚLIUS 23.) Határozatok: 111/2013. 114/2013. Kt. hat. Nyárlőrinc Község Képviselő-testületének RENDKÍVÜLI NYÍLT ÜLÉSE 17. számú jegyzőkönyve (2013. JÚLIUS 23.) Határozatok: 111/2013. 114/2013. Kt. hat. J E G Y Z Ő K Ö N Y V Készült: Nyárlőrinc Község Önkormányzat

Részletesebben

B E S Z Á M O L Ó. 3. A kedvezményezett neve: Szent László Határrendész Közhasznú Sportegyesület

B E S Z Á M O L Ó. 3. A kedvezményezett neve: Szent László Határrendész Közhasznú Sportegyesület B E S Z Á M O L Ó 1. A támogatási szerződés száma: 1527-5/2015/NAKVI 2. A projekt címe: ÉRTÉKre fel! 3. A kedvezményezett neve: Szent László Határrendész Közhasznú Sportegyesület 4. A kedvezményezett címe:

Részletesebben

10/2015. sz. jegyzőkönyv

10/2015. sz. jegyzőkönyv 10/2015. sz. jegyzőkönyv Készült: az Alsózsolcai Közösségi Ház és Könyvtárban megtartott munkaterv szerinti képviselő-testületi ülésről, mely 2015. május 28-án 17 óra 00 perckor kezdődött. Jelen vannak:

Részletesebben

2012. június 8., péntek. 2012. június 9., szombat. 2012. június 10., vasárnap. A Miskolci Operafesztivál programjai:

2012. június 8., péntek. 2012. június 9., szombat. 2012. június 10., vasárnap. A Miskolci Operafesztivál programjai: A Miskolci Operafesztivál programjai: 2012. június 8., péntek 18.00: Nyitóparádé, Fesztiválzóna Széchenyi utca, 19.00: Puccini élete és munkássága, Miskolci 19.00: Miskolc Dixieland Band koncert, Szent

Részletesebben

Egy csepp ZÖLD - Friss hírek, programajánlók

Egy csepp ZÖLD - Friss hírek, programajánlók Egy csepp ZÖLD - Friss hírek, programajánlók Szerzõ Bodzán Gábor 2010. szeptember 18. Utolsó frissítés 2010. szeptember 18. Eleven Televízió - A dél-borsodi térség televíziója - Bükkábrány,Mezõnyárád,Mezõkeresztes,és

Részletesebben

Orci Község Önkormányzata köszönetet mond mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy a kötet megjelenhessen

Orci Község Önkormányzata köszönetet mond mindazoknak, akik munkájukkal hozzájárultak ahhoz, hogy a kötet megjelenhessen 2 Az Orci könyv átadása Pethő László Baracsi Lajos Vonyó Anita dr. Kolber István Sovák Lajos dr. Bősze Sándor Hartner Rudolf Szakály Sándor Orci Község Önkormányzata köszönetet mond mindazoknak, akik munkájukkal

Részletesebben

Állandó programok Zalakaroson és környékén

Állandó programok Zalakaroson és környékén A programok május 1-től szeptember 30-ig kerülnek megrendezésre. A programokra a jelentkezés a programot megelőző napig lehetséges. Állandó programok Zalakaroson és környékén Nap Időpont Hét Kedd Szerda

Részletesebben

REGISZTRÁCIÓS LAP. 41. Országos és Nemzetközi Túrakerékpáros Találkozó II. Békési Kerékpáros-fesztivál

REGISZTRÁCIÓS LAP. 41. Országos és Nemzetközi Túrakerékpáros Találkozó II. Békési Kerékpáros-fesztivál Jelentkez - neve: - postacíme: - e-mail címe: - telefonszáma: - állampolgársága: REGISZTRÁCIÓS LAP Kerékpárral a Körösök lágy ölén 41. Országos és Nemzetközi Túrakerékpáros Találkozó II. Békési Kerékpáros-fesztivál

Részletesebben

M E G H Í V Ó. Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testülete. k ö z m e g h a l l g a t á s t

M E G H Í V Ó. Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testülete. k ö z m e g h a l l g a t á s t M E G H Í V Ó Tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot, hogy Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselő-testülete k ö z m e g h a l l g a t á s t tart szelektív hulladékgyűjtés témában. A közmeghallgatás helye:

Részletesebben

Miskolci Helyiipari Természetbarát Egyesület Elnökségi beszámoló 2015 évről. Tisztelt Közgyűlés!

Miskolci Helyiipari Természetbarát Egyesület Elnökségi beszámoló 2015 évről. Tisztelt Közgyűlés! Miskolci Helyiipari Természetbarát Egyesület Elnökségi beszámoló 2015 évről Tisztelt Közgyűlés! Sok szeretettel köszöntöm a kedves sporttársakat. A közgyűlésre meghívtuk a megyei szövetségtől Bernáth Marietta

Részletesebben

G i m n á z i u m A 2012/2013. tanév helyi rendje 30/2011.(VI. 7.) NEFMI rendelet és a helyi rendre vonatkozó határozatok alapján

G i m n á z i u m A 2012/2013. tanév helyi rendje 30/2011.(VI. 7.) NEFMI rendelet és a helyi rendre vonatkozó határozatok alapján G i m n á z i u m A 2012/2013. tanév helyi rendje 30/2011.(VI. 7.) NEFMI rendelet és a helyi rendre vonatkozó határozatok alapján I. A tanév, szorgalmi idő Tanév: 2012. szeptember 1-jétől 2013. augusztus

Részletesebben

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez

FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com. a Képviselő-testülethez FÖLDES NAGYKÖZSÉG POLGÁRMESTERE 4177 FÖLDES, Karácsony Sándor tér 5. /Fax: (54) 531 000 ; 531 001 E-mail: foldes.ph@gmail.com Iktatószám: /2016. 9/c. E LŐTERJESZTÉS a Képviselő-testülethez az önkormányzati

Részletesebben

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN

TURISZTIKAI HÍRLEVÉL. www.videkjaro.hu. 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN TURISZTIKAI HÍRLEVÉL www.videkjaro.hu 2014. április 15. BEVEZET VIDÉKJÁRÓ HÚSVÉTI SAJTNAPOK SZERTE AZ ORSZÁGBAN A rendezvény célja, hogy minél szélesebb körben megismertessük a magyar kézm ves sajtokat

Részletesebben

Közhasznúsági jelentése 2008. Készült: 2009. június 27. Készítette: Soponyainé Nagy Edit

Közhasznúsági jelentése 2008. Készült: 2009. június 27. Készítette: Soponyainé Nagy Edit A K É K M A D Á R A L A P Í T V Á N Y a b e t e g g y e r m e k e k é r t Közhasznúsági jelentése 2008. Készült: 2009. június 27. Készítette: Soponyainé Nagy Edit 2 a.) Közhasznú egyszerűsített beszámoló

Részletesebben

SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA 2012-2013. nevelési évre

SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA 2012-2013. nevelési évre SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLATA 2012-2013. nevelési évre FŐVÁROSI ÖNKORMÁNYZAT ÓVODÁJA Kedves Kollégák! SZAKMAI PROGRAMKÍNÁLAT a 2012/2013-as nevelési évre A most kezdődő 2012 2013-as nevelési évre szóló továbbképzési

Részletesebben

ESEMÉNYNAPTÁR - május

ESEMÉNYNAPTÁR - május ESEMÉNYNAPTÁR - május HEMO Csanádi Imre: Májusdícsérő Május, mosolygó, békák torkát megoldó, gyöngyvirág-nyitogató, cserebogár-zúgató. Röptetsz madarat, meghozod a nyarat, pölyhös fecskét, fára cseresnyét!

Részletesebben

Hortobágy programjai 2016. március

Hortobágy programjai 2016. március Hortobágy programjai 2016. március március 4. CSILLAGDAI ESTÉK Helyszín: Hortobágy Máta Hortobágy-Mátán található Fecskeház erdei iskola fényszennyezés-mentes környezetben áll, így kiválóan alkalmas a

Részletesebben

T estüle ti Hírek. Mindenkit szeretettel várunk az idei Falunapra! Részletek a 2. oldalon. Studer Imre polgármester. www.bikal.hu. 2014.

T estüle ti Hírek. Mindenkit szeretettel várunk az idei Falunapra! Részletek a 2. oldalon. Studer Imre polgármester. www.bikal.hu. 2014. Bikali Újság 2014. június Reviczky Gyula Nyári dal...vadvirágokat szedek S kötözöm füzérbe. Vagy a fűben heverek, S felnézek az égre. S haja hopp! A madárral dalolok... Szép világ, te, jó napot! www.bikal.hu

Részletesebben

A BUDAPEST-PASARÉTI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG MISSZIÓI MUNKATERV KIVONATA A 2016. ÉVRE

A BUDAPEST-PASARÉTI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG MISSZIÓI MUNKATERV KIVONATA A 2016. ÉVRE A BUDAPEST-PASARÉTI REFORMÁTUS EGYHÁZKÖZSÉG MISSZIÓI MUNKATERV KIVONATA A 2016. ÉVRE Bevezetés A 2016. esztendőben az év első igehirdetésén elhangzó 1 Korintus 15, 58 alapján: Azért szerelmes atyámfiai

Részletesebben

Bemutatkozik az AVE Miskolc Kft.

Bemutatkozik az AVE Miskolc Kft. Bemutatkozik az AVE Miskolc Kft. Tulajdonosaink AVE Magyarország Kft. 55% (Budapest) Miskolc Megyei Jogú Város 45% Önkormányzata Társaságunk ügyvezetése Jens Winterberg Marozsák Péter Cégünk rövid története

Részletesebben

Az ülés helye: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal díszterme. I. N y i l v á n o s ü l é s

Az ülés helye: Balmazújváros Város Polgármesteri Hivatal díszterme. I. N y i l v á n o s ü l é s BALMAZÚJVÁROS VÁROS POLGÁRMESTERE MEGHÍVÓ Balmazújváros Város Önkormányzat Képviselı-testületének Szervezeti és Mőködési Szabályzatáról szóló 16/2010. (XI. 25.) sz. rendelete 4. (1) bekezdése alapján a

Részletesebben

Pályázati lehetőségek. civil szervezetek részére. 2014. június 17.

Pályázati lehetőségek. civil szervezetek részére. 2014. június 17. BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTI POLGÁRMESTERI HIVATAL POLGÁRMESTERI IRODA EU PROGRAMIRODA Pályázati lehetőségek civil szervezetek részére 2014. június 17. 1173 Budapest, Pesti út 165.; Levélcím:

Részletesebben

RENDEZVÉNYTERV 2015. Jelmagyarázat: RENDEZVÉNY NEVE Szervező Helyszín 1. VÁROSI TÁRSADALMI ÜNNEPEK, MEGEMLÉKEZÉSEK. február 25. 16.

RENDEZVÉNYTERV 2015. Jelmagyarázat: RENDEZVÉNY NEVE Szervező Helyszín 1. VÁROSI TÁRSADALMI ÜNNEPEK, MEGEMLÉKEZÉSEK. február 25. 16. Jelmagyarázat: RENDEZVÉNY NEVE Szervező Helyszín RENDEZVÉNYTERV 2015 1. VÁROSI TÁRSADALMI ÜNNEPEK, MEGEMLÉKEZÉSEK RENDEZVÉNY MEGNEVEZÉSE, RENDEZŐ, HELYSZÍN KOMMUNIZMUS ÁLDOZATAINAK EMLÉKNAPJA Déri-kert

Részletesebben

15. szo 16. v. 24. h. 8:00 Nyitó értekezlet 25. k. 16:00-19:00 Új Lévays diákok beköltözése 27. cs 16:00 Médiás "Találkozó"

15. szo 16. v. 24. h. 8:00 Nyitó értekezlet 25. k. 16:00-19:00 Új Lévays diákok beköltözése 27. cs 16:00 Médiás Találkozó 1. oldal ESEMÉNYNAPTÁR_LÉVAY_2015_2016 08:00 Munkaközösség-vezetői értekezlet 09:00 Nevelőtestületi nyitó értekezlet Munkaközösségi megbeszélések (délután) 09:00 Javító és osztályozó vizsgák Munkaközösségi

Részletesebben

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele

B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele B a r a n y a I f j ú s á g á é r t A Tett-Hely Ifjúsági Szolgáltató Hálózat és a Baranya Ifjúságáért Nonprofit Kft. Hírlevele Tartalom: Tett-Hely Hálózat hírei Tett- Hely Gyermek és Ifjúsági Tábor Mental-Chat-Portal

Részletesebben

A Vidékfejlesztési Minisztérium felhívása a minisztérium hatáskörébe tartozó szakmai tanulmányi versenyekre a 2012/2013- as tanévben

A Vidékfejlesztési Minisztérium felhívása a minisztérium hatáskörébe tartozó szakmai tanulmányi versenyekre a 2012/2013- as tanévben A Vidékfejlesztési Minisztérium felhívása a minisztérium hatáskörébe tartozó szakmai tanulmányi versenyekre a 2012/2013- as tanévben I. Országos Szakmai Tanulmányi Versenyek (OSZTV) A Vidékfejlesztési

Részletesebben

Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat és a Lengyel Magyar Klub közös szervezésében 2016. május 6-án és 7-én megtartottuk a II. Szolnoki Lengyel Kultúra

Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat és a Lengyel Magyar Klub közös szervezésében 2016. május 6-án és 7-én megtartottuk a II. Szolnoki Lengyel Kultúra Lengyel Nemzetiségi Önkormányzat és a Lengyel Magyar Klub közös szervezésében 2016. május 6-án és 7-én megtartottuk a II. Szolnoki Lengyel Kultúra Napokat Lengyelesen Lendületesen, az Európa Nap keretében.

Részletesebben

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/147

Közbeszerzési Értesítő száma: 2015/147 1.sz.szerződésmódosítás - Őrzés-védelmi, pénzszállítási feladatok ellátása a Miskolc Holding Önkormányzati Vagyonkezelő Zrt. és tagvállalatai számára, továbbá rendezvénybiztosítási szolgáltatások vállalkozási

Részletesebben

A 2012/2013-ES TANÉV RENDJE, RENDEZVÉNY NAPTÁRA

A 2012/2013-ES TANÉV RENDJE, RENDEZVÉNY NAPTÁRA A 2012/2013-ES TANÉV RENDJE, RENDEZVÉNY NAPTÁRA I. Az órarendben rögzítetteken kívüli állandó elfoglaltságok : Hétfő: szakköri nap Kedd: szakköri nap Szerda: nevelőtestületi, szakszervezeti, szakmai munkaközösségi

Részletesebben

2011. ÉVI RENDEZVÉNYEK BALATONBOGLÁRON ÁPRILIS - OKTÓBER (A szervezők a műsorváltozatás jogát fenntartják!) www.balatonboglar.hu

2011. ÉVI RENDEZVÉNYEK BALATONBOGLÁRON ÁPRILIS - OKTÓBER (A szervezők a műsorváltozatás jogát fenntartják!) www.balatonboglar.hu MÁRCIUS 18-án (pénteken) 18 órától 19-én (szombaton) 2011. ÉVI RENDEZVÉNYEK BALATONBOGLÁRON ÁPRILIS - OKTÓBER (A szervezők a műsorváltozatás jogát fenntartják!) www.balatonboglar.hu az evangélikus templom

Részletesebben

Taksonyi Hírharang. Meghívó. Eseménynaptár. 2015. április május KÖZMEGHALLGATÁST

Taksonyi Hírharang. Meghívó. Eseménynaptár. 2015. április május KÖZMEGHALLGATÁST 2015/8. szám (15. hét) 2015. április 10. HÍRLEVÉL 2335 Taksony, Fő út 85. telefon: 24/520-777 fax: 24/520-770 e-mail: onkormanyzat@taksony.hu www.taksony.hu Ügyfélfogadás: hétfő: 8.00 18.00, szerda: 8.00

Részletesebben

Pályázati lehetőségek. civil szervezetek részére. 2014. május 20.

Pályázati lehetőségek. civil szervezetek részére. 2014. május 20. BUDAPEST FŐVÁROS XVII. KERÜLET RÁKOSMENTI POLGÁRMESTERI HIVATAL POLGÁRMESTERI IRODA EU PROGRAMIRODA Pályázati lehetőségek civil szervezetek részére 2014. május 20. 1173 Budapest, Pesti út 165.; Levélcím:

Részletesebben

XXIX. SZEPSI CSOMBOR MÁRTON NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATA SZEPSI. A rendezvénysorozat főszervezője: Csemadok Szepsi Alapszervezete MEGHÍVÓ

XXIX. SZEPSI CSOMBOR MÁRTON NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATA SZEPSI. A rendezvénysorozat főszervezője: Csemadok Szepsi Alapszervezete MEGHÍVÓ XXIX. SZEPSI CSOMBOR MÁRTON NAPOK RENDEZVÉNYSOROZATA SZEPSI A rendezvénysorozat főszervezője: Csemadok Szepsi Alapszervezete MEGHÍVÓ 2008. április 29. - 2008. június 15. 2008. április 29. ( kedd ) 17.3o

Részletesebben

Juhász Gyula: Húsvétra

Juhász Gyula: Húsvétra Röjtökmuzsaj Önkormányzatának lapja IX. évfolyam 1. szám 2016. március Juhász Gyula: Húsvétra Köszönt e vers, te váltig visszatérő Föltámadás a földi tájakon, Mezők smaragdja, nap tüzében égő, Te zsendülő

Részletesebben

GYVTE HÍRLEVÉL 2016/5.

GYVTE HÍRLEVÉL 2016/5. GYVTE HÍRLEVÉL 2016/5. Tisztelt Egyesületi Tagok! Ezúton tájékoztatjuk tagjainkat, hogy év közben Tagdíj befizetés (új tagok beiratkozása, régi tagok érvényesítése) mindig csak a hónap első keddjén lehetséges!

Részletesebben

Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára

Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára Nyári vízi tábor a NAV dolgozók gyermekei számára A Pénzügyőr Sport Egyesület Vitorlás és Vízi Sport Szakosztálya és a Nemzeti Adó- és Vámhivatal nyári tábort szervez a NAV dolgozók gyermekeinek. A tábor

Részletesebben

Decemberi programajánló

Decemberi programajánló Decemberi programajánló 2012. december 3., hétfő 18.00 -Rendezvényterem Fehéren-feketén Wagner János festőművész kiállításának megnyitója A vendégeket Papp Anna Mária főosztályvezető köszönti, megnyitó

Részletesebben

Nyílt nap a Zeneakadémia Egyházzene Tanszékén

Nyílt nap a Zeneakadémia Egyházzene Tanszékén Nyílt nap a Zeneakadémia Egyházzene Tanszékén Szeretettel hívjuk az érdeklődőket a Zeneakadémia Egyházzene Tanszékének nyílt napjára, amely 2014. december 9-én, kedden 11-18 óra között lesz a Régi Zeneakadémián

Részletesebben

Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév

Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév Vigadó Kulturális és Civil Központ Nonprofit Kft. 2012. második félév Elérhetőségeink Vigadó Kulturális és Civil Központ 2200 Monor, Kossuth Lajos u. 65-67. Művelődési Ház 2200 Monor, Bocskai u. 1. Tel.:

Részletesebben

és a MUNKATERV 2014/2015. TANÉV

és a MUNKATERV 2014/2015. TANÉV A SÁRBOGÁRDI MÉSZÖLY GÉZA ÁLTALÁNOS ISKOLA és a SÁRBOGÁRDI MÉSZÖLY GÉZA ÁLTALÁNOS ISKOLA SZENT ISTVÁN TAGISKOLÁJA MUNKATERV 2014/2015. TANÉV Sárbogárd, 2014. szeptember 1. Készítette:.. Fülöpné Nemes Ildikó

Részletesebben

Polgármesteri Hírek 2010. május 14.

Polgármesteri Hírek 2010. május 14. Polgármesteri Hírek 2010. május 14. Önkormányzati hírek - Pályázatok Integrált Közösségi és Szolgáltató Tér A falu közösségi életében jelentős minőségi változást hoz majd, ha 2011. december végére elkészül

Részletesebben

Miskolc Pass Turisztikai Kártya

Miskolc Pass Turisztikai Kártya Miskolc Pass Turisztikai Kártya Szerezzen felejthetetlen élményeket a Miskolc Pass turisztikai kártyával! Kényelmesen, külön jegy megvásárlása nélkül, ingyenesen élvezheti 15 attrakció szolgáltatását,

Részletesebben

Programfüzet. Gyalogtúrázók XXIII. Országos Találkozója Természetjáró Gyerekek és Diákok XXVII. Országos Találkozója. Eger Felsőtárkány 2016.

Programfüzet. Gyalogtúrázók XXIII. Országos Találkozója Természetjáró Gyerekek és Diákok XXVII. Országos Találkozója. Eger Felsőtárkány 2016. Programfüzet Gyalogtúrázók XXIII. Országos Találkozója Természetjáró Gyerekek és Diákok XXVII. Országos Találkozója Eger Felsőtárkány 2016. Szerkesztő: Papp László főtitkár Heves Megyei Természetbarát

Részletesebben

2016 Munkaterv Támogatási kérelem

2016 Munkaterv Támogatási kérelem 2016 Munkaterv Támogatási kérelem Vezetői összefoglaló Tisztelt Wittinghoff Tamás polgármester Úr, Képviselőtestület! Budaörs rádiója nyolcadik éve informálja és szórakoztatja hallgatóit. Az elmúlt év

Részletesebben

1. számú határozati javaslat

1. számú határozati javaslat 2011. évi költségvetési rendelet megalkotásához 1. számú határozati javaslat Székesfehérvár Megyei Jogú Város Önkormányzat Közgyűlése megtárgyalta a Váci Mihály Ipari Szakképző Iskola és Kollégium álláshelyeinek

Részletesebben

X. Őrségi Tökfesztivál

X. Őrségi Tökfesztivál X. Őrségi Tökfesztivál 2013. szeptember 27-28-29. Szeptember 27. péntek 10 00-14 00 Agrárfórum, fókuszban a töktermesztés Helyszín: Őrségi Nemzeti Park Igazgatóság 9941 Őriszentpéter Siskaszer 26/A 14

Részletesebben

TELEFON: +36 42 524"520; MEGYEI JOGÚ VÁROS FAX: +36 42 524-521 ALPOLGÁRM ESTERE ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez

TELEFON: +36 42 524520; MEGYEI JOGÚ VÁROS FAX: +36 42 524-521 ALPOLGÁRM ESTERE ELŐTERJESZTÉS. - a Közgyűléshez 4401 NYíREGYHÁZA, KOSSUTH TER l. PF.: 83. NYíREGYHÁZA TELEFON: +36 42 524"520; MEGYEI JOGÚ VÁROS FAX: +36 42 524-521 ALPOLGÁRM ESTERE E MAII.; KULTALPOLG@NYIREGYHAZA.HU Ügyiratszám: KULT- 26-1/2015. Ügyintéző:

Részletesebben

NAGYATÁD-RINYAMENTE TURISZTIKAI EGYESÜLET

NAGYATÁD-RINYAMENTE TURISZTIKAI EGYESÜLET NAGYATÁD-RINYAMENTE TURISZTIKAI EGYESÜLET HÍRLEVÉL 2015. március 13-31. PROGRAMSOROLÓ Március 14.: - Mozgó Mozi a Nagyatádi Kulturális Központban Mancs, Csocsó-sztori, Hobbit - Öt sereg csatája, Rendíthetetlen,

Részletesebben

MUNKATERV. Edelény Város Önkormányzata Képviselő-testületének a 2016. március 17. napján tartandó ülésére

MUNKATERV. Edelény Város Önkormányzata Képviselő-testületének a 2016. március 17. napján tartandó ülésére MUNKATERV Edelény Város Önkormányzata Képviselő-testületének a 2016. március 17. napján tartandó ülésére Tárgy: Edelényi Művelődési Központ, Könyvtár és Közérdekű Muzeális Kiállítóhely könyvtári intézményegységének

Részletesebben

NEMZETI ÜNNEP Makón és a térségben

NEMZETI ÜNNEP Makón és a térségben Makó és Térsége Tourinform Iroda kiadványa IV.évfolyam.3.szám HÍRLEVÉ Programok 2010 március hónapban Március 12. Makóstoló A makói fürdő új épületének alapkőletétele, turisztikai konferencia, illetve

Részletesebben

Forrás: www.indafotoblog.hu. Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. október

Forrás: www.indafotoblog.hu. Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. október Forrás: www.indafotoblog.hu Miskolci Egyesített Szociális, Egészségügyi és Gyermekjóléti Intézmény programnaptár 2015. október Miskolci Egyesített Szociális, Szociális Egészségügyi és Gyermekjóléti ti

Részletesebben

ö ö ö ö ő ö ö ő ö ő ő ő ö ö ő ő ö ö ő ő ű ű ő ő ö ű ő ö ö ő ö ő ö ú ő ö ű ű ő ő ö ű ő ö ö ű ű ő ö ű ő ö ö ű ű ű ű ű ű ű ö ű ő É ö ú ö ö ö ö Ő ö ö ö ö ő ö ö ő ö ö ő ö ö ő ű ö ö ö ö ö ö ő Ö ő ö ö ő ö ő ö

Részletesebben

IV. PETREZSIROM FESZTIVÁL KUNSZIGET BIZTONSÁGI TERV. Kunsziget, 2016. május 21.

IV. PETREZSIROM FESZTIVÁL KUNSZIGET BIZTONSÁGI TERV. Kunsziget, 2016. május 21. IV. PETREZSIROM FESZTIVÁL KUNSZIGET BIZTONSÁGI TERV Kunsziget, 2016. május 21. Kérjük Kedves résztvevőinket, hogy figyelmesen olvassák el a Petrezsirom Fesztiválra vonatkozó jelen biztonsági tervet, mely

Részletesebben

ZÁHONYI KANDÓ KÁLMÁN KÖZLEKEDÉSI SZAKKÖZÉPISKOLA, GIMNÁZIUM ÉS DR. BÉRES JÓZSEF KOLLÉGIUM MUNKATERV 2014/2015 Milyen nap szerint tanítanak?

ZÁHONYI KANDÓ KÁLMÁN KÖZLEKEDÉSI SZAKKÖZÉPISKOLA, GIMNÁZIUM ÉS DR. BÉRES JÓZSEF KOLLÉGIUM MUNKATERV 2014/2015 Milyen nap szerint tanítanak? Dátum Nap típusa ZÁHONYI KANDÓ KÁLMÁN KÖZLEKEDÉSI SZAKKÖZÉPISKOLA, GIMNÁZIUM ÉS DR. BÉRES JÓZSEF KOLLÉGIUM MUNKATERV 2014/2015 Milyen nap szerint tanítanak? Hét Ciklus Tanítási hét sorszáma Tanítási nap

Részletesebben

Különös közzétételi lista - Alapfokú művészeti iskolák [11/1994. (VI.8.) MKM rendelet 10. sz. melléklet]

Különös közzétételi lista - Alapfokú művészeti iskolák [11/1994. (VI.8.) MKM rendelet 10. sz. melléklet] Különös közzétételi lista - Alapfokú művészeti iskolák [11/1994. (VI.8.) MKM rendelet 10. sz. melléklet] 1. A pedagógusok iskolai végzettsége és szakképzettsége művészeti áganként Zeneművészeti ág: Tantárgy

Részletesebben

IRODALMI TALÁLKOZÁSOK

IRODALMI TALÁLKOZÁSOK KONCERT KONCERT 9-én, szerdán 11 órakor a színházteremben Szentpéteri Csilla és zenésztársai ingyenes ifjúsági koncertje A matiné hangverseny a legkülönbözőbb műfajokba nyújt betekintést, szabadon barangolva

Részletesebben

Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi utca 32. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.

Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi utca 32. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak. Sárospatak Város Polgármesterétől 3950 Sárospatak, Rákóczi utca 32. Tel.: 47/513-250 Fax: 47/311-404 E-mail: sarospatak@sarospatak.hu Beszámoló - a Képviselő- testületnek Sárospatak Város Kulturális Stratégiájának

Részletesebben

ADA NAPOK 2014 RENDEZVÉNYSOROZAT 2014.június.27. - 2014.július.05.

ADA NAPOK 2014 RENDEZVÉNYSOROZAT 2014.június.27. - 2014.július.05. ADA NAPOK 2014 RENDEZVÉNYSOROZAT 2014.június.27. - 2014.július.05. 2014.június 27. (péntek) 17.00 A 44. MIRK-Kézművesek, kézimunkázók és gyűjtők kiállításának megnyitója - Cseh Károly Általános Iskola-

Részletesebben

A KÖZSÉG INGYENES ÖNKORMÁNYZATI LAPJA. XII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM 2015. IV. negyedév

A KÖZSÉG INGYENES ÖNKORMÁNYZATI LAPJA. XII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM 2015. IV. negyedév KESZÜI HÍREK XII. ÉVFOLYAM 4. SZÁM 2015. IV. negyedév Keszü Község Önkormányzata 2015. december 4-én tartotta meg 2015. évi Német Nemzetiségi Önkormányzattal közös közmeghallgatását, alacsony lakossági

Részletesebben

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2011. július 6-i ülésére

ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2011. július 6-i ülésére Budapest Főváros IX. kerület Ferencváros Önkormányzata Iktató szám: 155/2011. ELŐTERJESZTÉS a KÉPVISELŐTESTÜLET 2011. július 6-i ülésére Tárgy: Előterjesztő: Készítette: Molnár Ferenc Általános Iskola

Részletesebben

Biatorbágyi Faluház (FH) Karikó János Könyvtár (K) Közösségi Ház (KH)

Biatorbágyi Faluház (FH) Karikó János Könyvtár (K) Közösségi Ház (KH) Biatorbágyi Faluház (FH) Karikó János Könyvtár (K) Közösségi Ház (KH) December 4. csütörtök, 18.30 a Faluházban KISS LÁSZLÓ JÓZSEF BÕRPLASZTIKÁINAK KIÁLLÍTÁSA A mûvész hét éve él Biatorbágyon. 2006-ban

Részletesebben

RENDEZVÉNYTERV LEVÉL KÖZSÉG 2011.

RENDEZVÉNYTERV LEVÉL KÖZSÉG 2011. RENDEZVÉNYTERV LEVÉL KÖZSÉG 2011. Állandó programok: Csoport Idı/helyszín Vezetı/elérhetıség Népdalkör minden kedden 19.00, a felújítás alatt a Tárnok ház (Fı utca 2.) kulturhaz@level.hu Nyugdíjas Klub

Részletesebben

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA

KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA KÜLÖNÖS KÖZZÉTÉTELI LISTA A 32/2008. ( XI. 24.) a nevelési- oktatási intézmények működéséről szóló OKM rendelet alapján az alábbi adatokkal működik intézményünk. Intézmény neve: ÁMK Általános Iskolája

Részletesebben